Tenis 143

Četvrtak, 12.05.2016.

13:32

Tim izbacio Federera u Rimu!

Dominik Tim ostvario je verovatno najveću pobedu u dosadašnjem delu karijere izbacivši Rodžera Federera na Mastersu u Rimu.

Tim izbacio Federera u Rimu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

skydog

pre 8 godina

Sve ovo sto se desava oko Federera posle AO je vise nego cudno.U prilog ovome govore njegove izjave.Prvo je povredio koleno u parku dok se igrao sa cerkama,kasnije je u pitanju bilo kupanje dece.Posle navodne operacije stize stomacni virus,pa povreda ledja.Nisam pristalica teorije zavera,narocito vezanih za doping,pa jedino razumno resenje ostaje da je u pitanju veliki zamor materijala.A sponzori i dalje sipaju lovu pa ih na bilo koji nacin treba ispostovati i odlagati penziju.

Racist

pre 8 godina

hrvatsko - svicarska kombinacija ne stima
a i kako bi.... zajedno imaju preko 70 godina.
dobro se smestili Federeru...uvalili mu onog bezveznjakovica a Raonic se oslobodio napasti i lepo profitirao.
Mirka ce zbog toga odrati kozu Rodji.

Siniša

pre 8 godina

Hm,sve vise razumijem ovog covijeka...za tenis je bolje da sto duze igra i u par navrata je pokazao svu ljepotu tenisa. Steta sto njegov takmicarski i profesorski kvalitet ne prati onaj sportski i karakterni inace bi bio ne dostizan a ovako Nole ce ga u svemu prestici. Nema potrebe da prekida i neka igra sto duze moze samo da prekine ako krenu ovakvi porazi,ne bih voleo da se ponizava.

Figo

pre 8 godina

псијијтартра
(Милош Ј. Косовац, 12. maj 2016 16:25)

Ceo komentar ti je komican ali na ovu rec sam umro od smeha... Hahahaahaha...

Da kazem

pre 8 godina

A inace je u redu da se sprdate sa takvom veličinom, to samo pokazuje kakav smo narod! Nedavno je Federer imao operaciju, otkazao je Madrid, i ovde je učešće bilo pod znakom pitanja. .a pošto ima 35g oporavak je malo duži, sada ide lagano meč po meč, što da srlja. Ali vi se nasladjujete ne samo porazima već i povredama i bolestima, utrkujete se ko će zanimljivije da vredja, a niste svesni da time vređate upravo Novaka. OK, shvatam da ste zaslepljen balafurdija koja nema pojma o životu ni ponašanju ni fer pleju..ma o ničemu! Ulazim ovde u komentare isključivo da se smejem neznanju i primitizmu većine!

neko iz mase

pre 8 godina

Komentari umobolnih nisu vredni komentarisati ali ono sto je sigurno da Rodzer gotovo polako kaci reket o klin..Ne verujem da ce igrati jos tri ili cetiri godine osim da ce pokusati da uzme jos jedan GS i time ode u penziju..

Shizo-psihozna Srbija

pre 8 godina

Umesto da je otišao dok je mogao, sad se blamira a sve zbog toga da lično pokuša da spreči Novaka da ga ovaj ne pretekne u broju GS. Dere ga ko stigne, a to je posledica neverovatno bolesnog ega.
@(Rođa, jako loš čovek, 12. maj 2016 13:42)

Iako sam oduvek Novakov navijac, ovde se svakakvi komentari tolerisu i lajkuju do besvesti, pre bih rekao da je odraz prilicne bolesti ovog drustva cega bi se i sam Novak posramio ma koliki mu (iritantni) fanovi bili..

RF igra pre svega sto ima jake ugovore sa sponzorima koje ne moze naprasno da raskine i sto time dobija jos uvek ogromne svote novca (a ko bi medju vama bio blesav da ih se tako lako odrekne?!), ne zbog bolesnog ega kako neki neizbezno vole da mu nakace..

Pate

pre 8 godina

Tim odlican. Dobro servira kroz sredimu kao i kik. Odlucan forhend mozda najbolji jednoruki bekhend a i srcan je. Noletu najveca pretnja a i njegov naslednik

Siniša

pre 8 godina

Hm,sve vise razumijem ovog covijeka...za tenis je bolje da sto duze igra i u par navrata je pokazao svu ljepotu tenisa. Steta sto njegov takmicarski i profesorski kvalitet ne prati onaj sportski i karakterni inace bi bio ne dostizan a ovako Nole ce ga u svemu prestici. Nema potrebe da prekida i neka igra sto duze moze samo da prekine ako krenu ovakvi porazi,ne bih voleo da se ponizava.

Batko

pre 8 godina

Dobro, svima je jasno da kalkulise, sprema se za Rg, gde ima samo jednu titulu i pusta protivnike! Inace bi on bio nepobediv! I da, na Uso i Vimbldonu je pustio Djokovica kao Djokovic Mareja na istim turnirima jer je visa sila umesala prste! To svi znaju!
(Jumko, 12. maj 2016 13:43)

Ovakva stanja, u psihologiji naziva se - šizofrenija !

gox

pre 8 godina

@Jumko - Ako nas ložiš, svaka čast, mnogi se pecaju na tvoje trolovanje. Ako pak ne, onda se dopinguješ ozbiljno... Nema Fedex šanse na RG i Wimbledonu - prosto nema čoveka koji može tako brzo da podigne nivo posle 4 meseca pauze, a pogotovo ne neko od 34 godine i to za turnire u tri dobijena seta.

Драган

pre 8 godina

Много хтео, много започео. Треба знати када и како се достојанствено опростити, а не на крају каријере да те јуноше туку и праве смешним. Није све у новцу и уговорима. А сигурно је зарадио за мирну старост, не треба му ово

Милош Ј. Косовац

pre 8 godina

Тим је победио и Федерера. Нека се припреми Ђоковић. Другог противника нема.Једино Тим има све добре особине човека и спортисте које има Новак. Јадни Киријас са изузетним физичким и интелетктуалним предиспозицијама не можее до врха због тешких психосоциолошких проблема, а то је дефекнто ментално стање личности. Нико од новинара да докучи одакле му толико коплекса, као што не знају да нам кажу за Болателија. За Италијана може бити проблем да је су комплексе набила деца, јер по изледу је као из неког племена из Средње Африке, а растао је међу лепом децом у Иалији. А деца су брутална док расту - да понижавају некога који се толико разликује од њих. Но, никако да докучим ни да помислим, осим да носи ланац од мајке, што је знак за недозрелост, због чега толико пати Киријас, па још несме ни своје лепо извајано тело да га иправи, већ се креће као тешко компексирани тинејђер који још увек не зна шта ће са том својом висином. Па још као примтивни фудбалери шиша косу и прави неке керефеке, а нико да му каже иди мало код доброг псијијтартра,терапеута, ослободи се од тих комлекаса да би могао да покажеш колико вредиш.

anica

pre 8 godina

(Struki, 12. maj 2016 14:12)
Ruku na srce Pralica ne moze da pridje Viskovicu kada je u pitanju komentarisanje tenisa. Naravno, svaka cast na svemu, ali nekako deluje da se ne snalazi, radujem se ponovnom njihovom izvestavanju sa Vimbldona, ono je bilo odlicno.

skydog

pre 8 godina

Ruski mediji javljaju da se Jevgenij Kafeljnikov sprema za povratak na teniski teren.Dosadio mu poker,a valja malo popraviti skor protiv Federera!

...

pre 8 godina

(Jumko, 12. maj 2016 13:43) Super, pusti Noleta jos koji put u finalu nekog GS i eto ga Nole medj' Fedovim rekordima. Super kalkulacija za obojicu.

Saul Goodman

pre 8 godina

Rođa se ofucao... Umesto da pije koktele na nekoj egzotičnoj plaži, on se blamira. Prošlo je vreme Rođe, sada je Novakovo vreme. Kada ga Nole stigne po broju titula, ovaj će jadan da završi u ludari.

Dule.O

pre 8 godina

I on bi da uzme još koji GS do kraja karijere? Ne da je potonuo kao čavek, ovako će potonuti i kao igrač.Tužno je šta sujeta uradi i od najboljih ...

???

pre 8 godina

@Panter
Sljaka nije njegova podloga a osvojio RG i igrao 6 RG finala u eri najjaceg Nadala? Ajde bre idi gledaj crtani kad ne znas nista o tenisu? Taj kojem sljaka nije podloga je Novaka iz 2011 bez problema poslao kuci u polufinalu RG.

sta je bre

pre 8 godina

moji sunarodnici, limitirani u svakom pogledu stalno pljuju feda. jos ce me naterati da pozelim da skine noletu skalp iako sam njegov zagrizeni fan, prosto toliko su dosadni i prosto receno ograniceni.

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Omiljeni mi je Tim od mlađe garde... Podseća malo i na Fedeksa, malo... možda će se neki ovde naljutiti ali ja bih voleo da on osvoji ovaj turnir.

miso knez, bg

pre 8 godina

JeRemija, ovaj mec nije prenosio Visko, vec Branislav Pralica!
(Simic, 12. maj 2016 15:00)

Ništa čudno. Za Viškovića je Federer Bog Bogova, a Pralica se odnedavno "poprimio" od starijeg kolege i učitelja! Obojica se dave u pohvalama Federeru, a šokiraju se kada Svemogući izgubi!

Losmi

pre 8 godina

Oladite malo covek se polako vraca, a ovog Tima ce on deklasirati sledeci put. 17 GS i preko 300 nedelja na prvom mestu.
(Poznavalac, 12. maj 2016 15:07)
On Tima nece dobiti nikada! Pratim ovog momka vec godinu dana i mislim da vidim sledeceg velikog sampiona! Ti si samo jos jedan ostrasceni Rodzerov nerealni fan. Naravno da je Rodzer ostavio domaci svima i verovatno ce se pominjati kao najbolji ikada, ali ovaj Rodzer vise nema sta da frazi od trofeja. Moze samo da igra iz razonode sto mu i zelim. Bljesnu ce po neki put kao Has ali GS je sada za njega Atp500.

Djorgo

pre 8 godina

Na veliki dan, uz pomoc Vasilija, trebalo bi da, znate vec ko ... , progalsi nacionalni praznik pvodom ovoga ... :) .

Salim se - cestitke TIMu, dobar igrac, a Federer ce se vec nekako snaci ...

mr.tooth

pre 8 godina

Ko je gledao Tima zadnjih meseci shvatice da je on nova generacija top tenisera.
Namucio Novaka, izbacio Federera i jos mnogo dobrih partija u nazad.
Meni licno tu nista nije cudno osim eventualne "povrede" sa kojom je Federer stigao u Rim.
Momak puca na vrh.
Moje licno misljenje

alejandro

pre 8 godina

Ovo je projekcija Feđinih mogućnosti na ovogodišnjem Roland Garros-u! Dakle, kolo, dva najviše tri i to će biti to! Ostanak njegov na RG posle trećeg kola komotno se može smatrati velikim iznenađenjem! A da li će izdržati više od dva do tri kola zavisiće i od organizatora! Ako oni budu "štelovali" žreb mogao bi i dalje dogurati! Sećam se sramotnog žreba od prošle sezone kad Feđa nije imao ozbiljnog protivnika do petog kola a bio je četvrti nosilac! Videćemo vrlo brzo šta će se događati posle rimskog Mastersa! Današnji rezultat u meču između mladog Austrijanca i Feđe ne predstavlja iznenađenje! To je realnost, surova teniska!

Preracunao se FedEx

pre 8 godina

Bogami, bolje bi mu bilo da je karijeru zavrsio kada je bio na vrhuncu. Izgleda da je potcenio ono sto je kasnije doslo. Mislio je verovatno, ma osim Nadala, ovu boraniju mogu da deljem jos sledecih deset godina. E sad ce izgleda svi da se izredjaju na njemu. Propustio covek sansu da ode na vreme. Sledi blamaza.

Goran

pre 8 godina

Velika stvar u sportu je znati kada je dosao kraj. Nije u pitanju to sto je izgubio. Svako moze izgubiti, nego sve sto se desava oko njega ove sezone je ponizavajuce za takvu karijeru: sva otkazivanja, sve price o povredama, sve ponizavajuce izjave tipa - na zagravenju sam odlucio da igram, sve to mu nije trebalo.

Čolić Milovan

pre 8 godina

Razumem postovanje prema rezultatima koje postigao Federer čak i za navijanje za doticnog kad ne igra sa Novakom ali omalovažavanje Novaka i podizanja u nebesa svajcarca od strane ljudi sa prostora bivse nam države a pogotovo vajnih Srba moze se porediti sa kretenizmom samo nek se zapitaju sta je Novak loše uradio za svoju zemlju koju su do njegove pojave smatrali plemenom divljaka iz afrike mesali sa sibirom. STIDITE SE

nikola

pre 8 godina

Nema on vise za sta da se cuva on je gotov kao igrac koji moze da osvoji turnir serije 1000 i GS to vrlo dobro zna i on i njegov tim .Mozda neki serije 500 gde ne dodju najbolji igraci, mada za njega su igraci do pedesetog mesta postali suvise opasni.Igra samo zbog sponzorskih ugovora jos ovu sezonu.

Svete

pre 8 godina

Ocigledno je da Federer jos vuce probleme sa povredom iz 2010 to i objasnjava zasto ga je Djokovic rtada izbacio u polufinalu US opena. Moram da primetim da se i dalje vide tragovi mononukleoze sa AO 08 inace ga Novak ne bi tek tako pomeo 3-0, cuj klinac zbrise Jareta u punoj snazi, pa ne ide a i vec je mator i muce ga jos neke povrede tako da zbog ovih silnih razloga ovaj poraz necemo ni racunati, Federer ostaje Jare !

Mix

pre 8 godina

@(JeRemija, 12. maj 2016 13:41)
Koji bre Visko,danas je mec prenosio Branislav Pralica.Al nema veze,vazno je da pljunes coveka.
Visko je najbolji teniski komentator i veoma objektivan.

Svete

pre 8 godina

Ocigledno je da Federer jos vuce probleme sa povredom iz 2010 to i objasnjava zasto ga je Djokovic rtada izbacio u polufinalu US opena. Moram da primetim da se i dalje vide tragovi mononukleoze sa AO 08 inace ga Novak ne bi tek tako pomeo 3-0, cuj klinac zbrise Jareta u punoj snazi, pa ne ide a i vec je mator i muce ga jos neke povrede tako da zbog ovih silnih razloga ovaj poraz necemo ni racunati, Federer ostaje Jare !

Делије Бијељина

pre 8 godina

Ако(Кад) није велико изненађење, шта ће вам узвичник у наслову? Може се чак рећи да се очекивао овакав исход

Mito

pre 8 godina

Ubuduće će biti iznenađenje da Federer dođe do 4 kola. Ko je gledao današnji meć, mogao je da vidi Fedrerovo pravolinijsko kretanje prvenstveno prema mreži, igra sa mnogo skraćenih poena, bez velikog trćanja ako je lopta malo dalje od njega, oslanjanje na prvi servis i volej. Nema tu ozbiljne igre, a i prisutno je šamaranje lopte posle dve do tri razmene udaraca po principu ako prođe prođe.

kaokakao

pre 8 godina

Klasa je i dalje tu, medjutim fali snage. Ali svaka cast Federeru. Navijam za Novaka, al kapa dolje. Shvaticemo to kad Djokovic bude dosao u njegovu situaciju, kad mu bude ponestajalo izdrzljivosti. A kod nas je omiljeni sport izgleda "da komsiji crkne krava".

Veronika

pre 8 godina

Lagala bih kad bih rekla da sam tužna jer ne volim Federera i mislim da bi mladi Tim u budućnosti mogao biti opasan za svakoga,pa i za Noleta,dečko igra odličan tenis i ne plaši se nikoga.Roger jeste legenda,ali mislim da on stvarno posustaje i teško da će se održati uskoro i u prvih pet.Dobro za tenis je što će ipak imati tko da naslijedi slavnu trojku(četvorku).

Struki

pre 8 godina

@JeRemija,sta li si ti gledao majke ti? Komentator je bio Branislav Pralica,kakav crni Viskovic? A inace Bane Pralica je izuzetan teniski komentator kao i Nebojsa Viskovic!

ZaoMiJe

pre 8 godina

Nekako mi je zao sto Federer polako odlazi... Svestan sam da ce to za koji godinu uciniti i Nadal, to ce uciniti i Nole kada predje igricu za godinu, dve.
Jer mislim da su ova trojica uz mozda Mareja odrasli zajedno na Turu, vukli su jedni druge da postanu jos bolji i odveli su muski tenis u najvece visine ikada. Jer gledajuci Noleta, kako ce on da se oseca kada mu odu Rafa i Rodzer, kako ce Rafa da se oseca kada odu Novak i Rodzer... Ove momke pored ljubavi za tenisom na turu odrzavaju i legendarna medjusobna rivalstva a kada toga vise ne bude, sta je ostalo za njih? Da igraju protiv nekih novih klinaca? Nece imati motiv.
Dame i gospodo, mislim da polako ulazimo u zavrsnu fazu najvecih igraca ikada jer mislim da svi koji dolaze mogu biti veoma dobri ili pak odlicni teniseri, ali nivo velike trojke/cetvroke ce zauvek ostati tamo negde daleko iznad odlicnog.

vojkan gitaric

pre 8 godina

Uz duzno uvazavanje legende belog sporta, bilans medjusobnih duela Novaka i Rodzera je definitivno konacan, ne vidim kad i gde mogu da se sastanu, polufinale bilo kog turnira ne dolazi u obzir jer Federer ne moze vise nikad da dodje tako "daleko".Godine cine svoje,good bay narcisu.

knez

pre 8 godina

Sve cestitke Timu, na odlicnoj partiji, ali posao mu je bio olaksan, posto je Federer bolestan. Boluje od hronicnog NOVAKITISA. I to u poodmakloj fazi.

anaLiza

pre 8 godina

Sada dobri" poznavaoci" tenisa mladom Austrijancu predskazuju blistavu karijeru,a vrijeme će pokazati da li će se to ostvariti.Na osnovu danas viđenog, ja baš nisam optimista.On je igrajući na svojoj omiljenoj podlozi protiv Federera, koji nije u formi i koji je više vodio računa da ne obnovi povredu,nego o rezultatu meča,pobjedio tijesnim rezultatom.Samo u pojedinim momentima Rodžer je pokazao da bi, da je u BOLJOJ formi lako sa njim izišao na kraj.Ako se stvarno ostvare nagađanja Novakovih navijača da se Federer čuva za RG i ako bi ove 2016.godine, kao i 2012. godina,pobjedio Đokovića,onda ovdje ne bi bilo više stotina ,nego više hiljada ostrašženih komentara upućenih Rodžeru.Naravno, uživala bih u njihovom čitanju.

dominus

pre 8 godina

@ panter

Da se nadovežem na tvoj komentar. Očekujem i poraz Novaka danas od Belučija. A od moderatora najzad očekujem da mi objave komentar. Još juče se videlo da Novak nije zapinjao, samo Rober nije umeo da iskoristi.

K.G.

pre 8 godina

Najviše volem kad Nole uzme GS u duelu sa Federerom a onda kad uzme masters u duelu sa Federerom a onda kad ga delje kad god mu padne šaka.
Nažalost u Rimu ništa od moje radosti.

teča rasa

pre 8 godina

Kraj. Koniec. The End. Fin. Nego, šta ćeš sad Jumko???
(?, 12. maj 2016 13:44)

Преписаће први део твог коментара после Надаловог меча!

skroman momak

pre 8 godina

Ha,ha,ha... Federer se dvoumio da li uopste da izadje da igra zbog bolova u ledjima a u naslovu uzvicnik! Ovde kod mene ljudi se razvalise od para igrajuci na Tima znajuci u kakvom je stanju Federer. Jedan uzeo 500 evra, drugi 350. Ja uzeo samo 100 evra, skromno.

b92 najbolji

pre 8 godina

Tim "pocistio" Federera?! Hahahaha, pa ljudi da li ste vi realni?! Pa Dominik je jedva pobedio Rodzera koji se skoro nije kretao ceo mec i koji je ceo odigrao stegnuto zbog problema sa ledjima. Cak je malo falilo da Federer uzme prvi set.

Čak Noris

pre 8 godina

Federer je pod tihom suspenzijom, ako i bude igrao RG, ispasce vrlo brzo. Neverovatno je da ga ovako pokrivaju i čak mu dozvoljavaju da igra poneki meč.
(mvv, 12. maj 2016 13:49)

Baš kao što je neverovatno što ti veruješ u leteće tanjire.

Zoranches

pre 8 godina

Tim ce biti broj jedan za par godina! Mislio sam da mu vise lezi brza podloga zato sto odlicno servira, ali on se upravo dokazao i na sljaci, i to protiv Federera... Svaka cast, ozbiljan lik!

Jole Keršme

pre 8 godina

Koliko su veličali Rodzera juce nakon meča sa Zverevim koji je odigrao sramno a danas ga sačekao Dominik Tim i počistio centralni teren sa njim. Tako mi je drago što je tako. Inače, mišljenja sam da Tim uopšte nije toliko opasan igrač koliko se o njemu piše. Svakako, jako lijepo se osjećam kada Rodzer gubi.

Jumko

pre 8 godina

Dobro, svima je jasno da kalkulise, sprema se za Rg, gde ima samo jednu titulu i pusta protivnike! Inace bi on bio nepobediv! I da, na Uso i Vimbldonu je pustio Djokovica kao Djokovic Mareja na istim turnirima jer je visa sila umesala prste! To svi znaju!

anica

pre 8 godina

(PFC, 12. maj 2016 13:44)
Federer moze da zabiberi Noletu na RG samo u snovima, nema od toga nista.
Njegov cilj je Vimbldon...to znaju i ptice na grani, zbog Vimbldona igra tenis, da uzme jos jedan.
Nece dati Novak.

Rođa, jako loš čovek

pre 8 godina

Umesto da je otišao dok je mogao, sad se blamira a sve zbog toga da lično pokuša da spreči Novaka da ga ovaj ne pretekne u broju GS. Dere ga ko stigne, a to je posledica neverovatno bolesnog ega.

JeRemija

pre 8 godina

Dobro je samo da je komentator Viško preživeo do kraja. Slušajući ga, stekao sam utisak da mu je brat rođeni na terenu ili sin možda...Čovek je lud za Federerom, jedva je izustio dve rečenice posle poraza

toma ne diploma

pre 8 godina

Nije fer da Federeru od kako su Davidenko Rodik Ferero Hantukova Safina i.t.d. prestali da igraju stalno namestaju protivnike koje nemoze da pobedi.Kako je to podlo.

PFC

pre 8 godina

Federeru je najvisi cilj ove godine da zabiberi Noletu na RG-u. Ne mislim da je bas tolko slab i da je svoje otfurao. Ali naravno verujem da ce Nole da ga oduva.

Fedigrakladzu

pre 8 godina

Fed stavio milion na ovog malog, uzeo 2,5 i zapalio! Prodao je mec garant, trckarao po terenu, a ovoliko jadnih udaraca, balona, nije odigrao za celu karijeru. Sada neka pricaju o namestanju.

Panter

pre 8 godina

Gledaj ove likove što pravdaju Federera, kao "pa videlo se da će da izgubi, sprema se za RG, tempira formu..." Ajde bre ne budite smešni, jednostavno šljaka nije njegova podloga i nema šta da traži na RG-u, jedino da bude sam na drugoj strani žreba bez prvih top20 tenisera. Ja ne znam ko realan može da kaže da će Federer osvojiti RG ? Federer sad pada na 3. mesto, tako da može da dobije Noleta u polufinalu, jedino ako ne umeša prste njegov sponzor i namesti mu idealan žreb.

Fifilin

pre 8 godina

Nema potrebe za znakom uzvika, videlo se da to nije "taj" Federer, na puno udarca se nije dobro nameštao i pravio je velike promašaje. Pauza je ostavila traga, a mislim da se Federer nije ni previše trudio, u fazonu ako se i potrudim i dam 100 % i dobijem svakako gubim od nekog ovde pa zašto da se trudim. Igrao je isto kao i juče, sa tim što je preko puta sebe imao boljeg protivnika koji je slao jače i preciznije udarce.
Sve u svemu, Rodžer na RG i ove godine neće predstavljati neku pretnju osim ako mu se baš poklope neke kockice, pripremaće se on za Vimbldon gde ima mnogo bolje šanse.

Diablo Rojo

pre 8 godina

Ne znam zasto je to kao neko ogromno iznenadjenje, jer to je bilo sasvim ocekivano.. Federeru slijedi neminovni pad do kraja sezone, jer brani masu poena pogotovo u drugom dijelu.

ЈоВ

pre 8 godina

Опасан је Тим, мада је превасходно шљакер.
Фед на шљаци, где му је буквално неутралисано најјаче оружје у виду сервиса, плус годинице...Рецепт за пораз.

mvv

pre 8 godina

Federer je pod tihom suspenzijom, ako i bude igrao RG, ispasce vrlo brzo. Neverovatno je da ga ovako pokrivaju i čak mu dozvoljavaju da igra poneki meč.

pan

pre 8 godina

Ada videlo se da je Federer ovo kao da zeli da izgubi... Spremace se za RG, ovo kao da je imao obavezu da igra... Jos je i sam rekao da zna da nece osvojit

Zlatko

pre 8 godina

Gospodine Federer, morali ste Vi i Vaš menadžer da dobro analizirate sponzorske ugovore koje potpisujete i njihovo trajanje. Očigledno imate veliki problem i rezultat je urušavanje zaista najvećeg tenisera svih vremena. Za sada. Naš Novak uz bolju matematiku od Vas i ako ga zdravlje posluži SIGURNO obara sve rekorde u svetskom tenisu. Kada jedan sportista ima motiv - novac (Federer) i drugi obaranje rekorda (Novak)jasno je ko je u prednosti!

Nije iznenađenje

pre 8 godina

Kao što u tekstu piše, Tim je u formi i šljaka mu je omiljena podloga, a Federer niti je u formi, niti voli šljaku. Takođe, Tim nije bilo ko, jedan je od najozbiljnijih igrača i završni turnir mu je gotovo zagarantovan. Verovatno Federen i nije pružio maksimum, što zbog povrede, što zbog čuvanja za njemu važnije turnire. Rim je ionako naknadno ubacio u raspored.

Jota

pre 8 godina

Upravo ste dobro napisali, ova pobeda ne predstavlja nikakvo iznenadjenje.

Tim je ceo mec bio bolji igrac, udarci su mu bili predobri za RF, psiholoski stabilan i samouveren u svoju pobedu.

Nikada do sada nisam slao putem komentara RF u penziju.
Ne zelim to ni sada, ali njegova igra tesko da vise moze da predstavlja opasnost za vrhunske tenisere u tenisu.

Videcemo sta ce se desavati na njegovoj omiljenoj travi na Vimbldonu, jer sam misljenja da jedino tu jos moze da napravi vredan rezultat.

Novaku veceras mnogo srece.

oduševlen

pre 8 godina

Kakav majstor! Rodja me prosto oduševio! Kakav car! Ma, bravo! Istina, Tim nije mačji kašalj. Ne, ne! Ali Rodja! Rodja je kašalj za mačke. Bravo, majstore. Bravo, majstore Najki neće propasti. Verujem da će Rodji, posle sjajne igre protiv Tima, da se povećaju sponzorski ugovori. Jojjjj, Rodja Federer, najbolji (n)ikad!

Meni super, a vi kako te?

pre 8 godina

Eto. 'Ajde sad dosta o tome kako će tenis biti dosadan kad ovi naj naj završe sa karijerom. Thiem, Kyrgios, Zverev, svaki ima šmeka i zanimljiv je za gledanje. Ako vam to nije zanimljivo imate youtube, pa izvolite, živite u prošlosti.

teča rasa

pre 8 godina

Па добро, види се да Роџа игра повређен... највише га боли повређена сујета!

Panter

pre 8 godina

Kad je sinoć Federer dobio Zvereva, napisao sam da će sutra izgubiti od Tima ili eventualno predati meč. Dobio sam brdo minusa. Uz to sam rekao da će i Nadal danas da izgubi od Kirjosa. Javio mi je Lajani. Živi bili pa videli.

Nebojša

pre 8 godina

Jedan od retkih mečeva gde sam navijao za Federera a on izgubi iskreno ne mislim da kalkuliše i da se čuva za grenslemove jer ispadanje u ranim fazama uticaće nepovoljno na njegov plasman na listi a on sigurno to ne želi jer bi tako sam sebi otežavao žreb pre svega na Wimbledonu gde će ako kiksne i na RG biti treći možda i četvrti nosilac a to je dosta gora varijanta nego da je drugi i tako izbegne Novaka do finala.

Rođa, jako loš čovek

pre 8 godina

Umesto da je otišao dok je mogao, sad se blamira a sve zbog toga da lično pokuša da spreči Novaka da ga ovaj ne pretekne u broju GS. Dere ga ko stigne, a to je posledica neverovatno bolesnog ega.

Diablo Rojo

pre 8 godina

Ne znam zasto je to kao neko ogromno iznenadjenje, jer to je bilo sasvim ocekivano.. Federeru slijedi neminovni pad do kraja sezone, jer brani masu poena pogotovo u drugom dijelu.

Zlatko

pre 8 godina

Gospodine Federer, morali ste Vi i Vaš menadžer da dobro analizirate sponzorske ugovore koje potpisujete i njihovo trajanje. Očigledno imate veliki problem i rezultat je urušavanje zaista najvećeg tenisera svih vremena. Za sada. Naš Novak uz bolju matematiku od Vas i ako ga zdravlje posluži SIGURNO obara sve rekorde u svetskom tenisu. Kada jedan sportista ima motiv - novac (Federer) i drugi obaranje rekorda (Novak)jasno je ko je u prednosti!

Jole Keršme

pre 8 godina

Koliko su veličali Rodzera juce nakon meča sa Zverevim koji je odigrao sramno a danas ga sačekao Dominik Tim i počistio centralni teren sa njim. Tako mi je drago što je tako. Inače, mišljenja sam da Tim uopšte nije toliko opasan igrač koliko se o njemu piše. Svakako, jako lijepo se osjećam kada Rodzer gubi.

mvv

pre 8 godina

Federer je pod tihom suspenzijom, ako i bude igrao RG, ispasce vrlo brzo. Neverovatno je da ga ovako pokrivaju i čak mu dozvoljavaju da igra poneki meč.

Panter

pre 8 godina

Kad je sinoć Federer dobio Zvereva, napisao sam da će sutra izgubiti od Tima ili eventualno predati meč. Dobio sam brdo minusa. Uz to sam rekao da će i Nadal danas da izgubi od Kirjosa. Javio mi je Lajani. Živi bili pa videli.

oduševlen

pre 8 godina

Kakav majstor! Rodja me prosto oduševio! Kakav car! Ma, bravo! Istina, Tim nije mačji kašalj. Ne, ne! Ali Rodja! Rodja je kašalj za mačke. Bravo, majstore. Bravo, majstore Najki neće propasti. Verujem da će Rodji, posle sjajne igre protiv Tima, da se povećaju sponzorski ugovori. Jojjjj, Rodja Federer, najbolji (n)ikad!

Jota

pre 8 godina

Upravo ste dobro napisali, ova pobeda ne predstavlja nikakvo iznenadjenje.

Tim je ceo mec bio bolji igrac, udarci su mu bili predobri za RF, psiholoski stabilan i samouveren u svoju pobedu.

Nikada do sada nisam slao putem komentara RF u penziju.
Ne zelim to ni sada, ali njegova igra tesko da vise moze da predstavlja opasnost za vrhunske tenisere u tenisu.

Videcemo sta ce se desavati na njegovoj omiljenoj travi na Vimbldonu, jer sam misljenja da jedino tu jos moze da napravi vredan rezultat.

Novaku veceras mnogo srece.

Meni super, a vi kako te?

pre 8 godina

Eto. 'Ajde sad dosta o tome kako će tenis biti dosadan kad ovi naj naj završe sa karijerom. Thiem, Kyrgios, Zverev, svaki ima šmeka i zanimljiv je za gledanje. Ako vam to nije zanimljivo imate youtube, pa izvolite, živite u prošlosti.

PFC

pre 8 godina

Federeru je najvisi cilj ove godine da zabiberi Noletu na RG-u. Ne mislim da je bas tolko slab i da je svoje otfurao. Ali naravno verujem da ce Nole da ga oduva.

Nije iznenađenje

pre 8 godina

Kao što u tekstu piše, Tim je u formi i šljaka mu je omiljena podloga, a Federer niti je u formi, niti voli šljaku. Takođe, Tim nije bilo ko, jedan je od najozbiljnijih igrača i završni turnir mu je gotovo zagarantovan. Verovatno Federen i nije pružio maksimum, što zbog povrede, što zbog čuvanja za njemu važnije turnire. Rim je ionako naknadno ubacio u raspored.

Fifilin

pre 8 godina

Nema potrebe za znakom uzvika, videlo se da to nije "taj" Federer, na puno udarca se nije dobro nameštao i pravio je velike promašaje. Pauza je ostavila traga, a mislim da se Federer nije ni previše trudio, u fazonu ako se i potrudim i dam 100 % i dobijem svakako gubim od nekog ovde pa zašto da se trudim. Igrao je isto kao i juče, sa tim što je preko puta sebe imao boljeg protivnika koji je slao jače i preciznije udarce.
Sve u svemu, Rodžer na RG i ove godine neće predstavljati neku pretnju osim ako mu se baš poklope neke kockice, pripremaće se on za Vimbldon gde ima mnogo bolje šanse.

mr.tooth

pre 8 godina

Ko je gledao Tima zadnjih meseci shvatice da je on nova generacija top tenisera.
Namucio Novaka, izbacio Federera i jos mnogo dobrih partija u nazad.
Meni licno tu nista nije cudno osim eventualne "povrede" sa kojom je Federer stigao u Rim.
Momak puca na vrh.
Moje licno misljenje

ЈоВ

pre 8 godina

Опасан је Тим, мада је превасходно шљакер.
Фед на шљаци, где му је буквално неутралисано најјаче оружје у виду сервиса, плус годинице...Рецепт за пораз.

JeRemija

pre 8 godina

Dobro je samo da je komentator Viško preživeo do kraja. Slušajući ga, stekao sam utisak da mu je brat rođeni na terenu ili sin možda...Čovek je lud za Federerom, jedva je izustio dve rečenice posle poraza

nikola

pre 8 godina

Nema on vise za sta da se cuva on je gotov kao igrac koji moze da osvoji turnir serije 1000 i GS to vrlo dobro zna i on i njegov tim .Mozda neki serije 500 gde ne dodju najbolji igraci, mada za njega su igraci do pedesetog mesta postali suvise opasni.Igra samo zbog sponzorskih ugovora jos ovu sezonu.

alejandro

pre 8 godina

Ovo je projekcija Feđinih mogućnosti na ovogodišnjem Roland Garros-u! Dakle, kolo, dva najviše tri i to će biti to! Ostanak njegov na RG posle trećeg kola komotno se može smatrati velikim iznenađenjem! A da li će izdržati više od dva do tri kola zavisiće i od organizatora! Ako oni budu "štelovali" žreb mogao bi i dalje dogurati! Sećam se sramotnog žreba od prošle sezone kad Feđa nije imao ozbiljnog protivnika do petog kola a bio je četvrti nosilac! Videćemo vrlo brzo šta će se događati posle rimskog Mastersa! Današnji rezultat u meču između mladog Austrijanca i Feđe ne predstavlja iznenađenje! To je realnost, surova teniska!

ZaoMiJe

pre 8 godina

Nekako mi je zao sto Federer polako odlazi... Svestan sam da ce to za koji godinu uciniti i Nadal, to ce uciniti i Nole kada predje igricu za godinu, dve.
Jer mislim da su ova trojica uz mozda Mareja odrasli zajedno na Turu, vukli su jedni druge da postanu jos bolji i odveli su muski tenis u najvece visine ikada. Jer gledajuci Noleta, kako ce on da se oseca kada mu odu Rafa i Rodzer, kako ce Rafa da se oseca kada odu Novak i Rodzer... Ove momke pored ljubavi za tenisom na turu odrzavaju i legendarna medjusobna rivalstva a kada toga vise ne bude, sta je ostalo za njih? Da igraju protiv nekih novih klinaca? Nece imati motiv.
Dame i gospodo, mislim da polako ulazimo u zavrsnu fazu najvecih igraca ikada jer mislim da svi koji dolaze mogu biti veoma dobri ili pak odlicni teniseri, ali nivo velike trojke/cetvroke ce zauvek ostati tamo negde daleko iznad odlicnog.

knez

pre 8 godina

Sve cestitke Timu, na odlicnoj partiji, ali posao mu je bio olaksan, posto je Federer bolestan. Boluje od hronicnog NOVAKITISA. I to u poodmakloj fazi.

pan

pre 8 godina

Ada videlo se da je Federer ovo kao da zeli da izgubi... Spremace se za RG, ovo kao da je imao obavezu da igra... Jos je i sam rekao da zna da nece osvojit

vojkan gitaric

pre 8 godina

Uz duzno uvazavanje legende belog sporta, bilans medjusobnih duela Novaka i Rodzera je definitivno konacan, ne vidim kad i gde mogu da se sastanu, polufinale bilo kog turnira ne dolazi u obzir jer Federer ne moze vise nikad da dodje tako "daleko".Godine cine svoje,good bay narcisu.

teča rasa

pre 8 godina

Па добро, види се да Роџа игра повређен... највише га боли повређена сујета!

anica

pre 8 godina

(PFC, 12. maj 2016 13:44)
Federer moze da zabiberi Noletu na RG samo u snovima, nema od toga nista.
Njegov cilj je Vimbldon...to znaju i ptice na grani, zbog Vimbldona igra tenis, da uzme jos jedan.
Nece dati Novak.

Veronika

pre 8 godina

Lagala bih kad bih rekla da sam tužna jer ne volim Federera i mislim da bi mladi Tim u budućnosti mogao biti opasan za svakoga,pa i za Noleta,dečko igra odličan tenis i ne plaši se nikoga.Roger jeste legenda,ali mislim da on stvarno posustaje i teško da će se održati uskoro i u prvih pet.Dobro za tenis je što će ipak imati tko da naslijedi slavnu trojku(četvorku).

Mito

pre 8 godina

Ubuduće će biti iznenađenje da Federer dođe do 4 kola. Ko je gledao današnji meć, mogao je da vidi Fedrerovo pravolinijsko kretanje prvenstveno prema mreži, igra sa mnogo skraćenih poena, bez velikog trćanja ako je lopta malo dalje od njega, oslanjanje na prvi servis i volej. Nema tu ozbiljne igre, a i prisutno je šamaranje lopte posle dve do tri razmene udaraca po principu ako prođe prođe.

toma ne diploma

pre 8 godina

Nije fer da Federeru od kako su Davidenko Rodik Ferero Hantukova Safina i.t.d. prestali da igraju stalno namestaju protivnike koje nemoze da pobedi.Kako je to podlo.

K.G.

pre 8 godina

Najviše volem kad Nole uzme GS u duelu sa Federerom a onda kad uzme masters u duelu sa Federerom a onda kad ga delje kad god mu padne šaka.
Nažalost u Rimu ništa od moje radosti.

Jumko

pre 8 godina

Dobro, svima je jasno da kalkulise, sprema se za Rg, gde ima samo jednu titulu i pusta protivnike! Inace bi on bio nepobediv! I da, na Uso i Vimbldonu je pustio Djokovica kao Djokovic Mareja na istim turnirima jer je visa sila umesala prste! To svi znaju!

Fedigrakladzu

pre 8 godina

Fed stavio milion na ovog malog, uzeo 2,5 i zapalio! Prodao je mec garant, trckarao po terenu, a ovoliko jadnih udaraca, balona, nije odigrao za celu karijeru. Sada neka pricaju o namestanju.

Panter

pre 8 godina

Gledaj ove likove što pravdaju Federera, kao "pa videlo se da će da izgubi, sprema se za RG, tempira formu..." Ajde bre ne budite smešni, jednostavno šljaka nije njegova podloga i nema šta da traži na RG-u, jedino da bude sam na drugoj strani žreba bez prvih top20 tenisera. Ja ne znam ko realan može da kaže da će Federer osvojiti RG ? Federer sad pada na 3. mesto, tako da može da dobije Noleta u polufinalu, jedino ako ne umeša prste njegov sponzor i namesti mu idealan žreb.

Svete

pre 8 godina

Ocigledno je da Federer jos vuce probleme sa povredom iz 2010 to i objasnjava zasto ga je Djokovic rtada izbacio u polufinalu US opena. Moram da primetim da se i dalje vide tragovi mononukleoze sa AO 08 inace ga Novak ne bi tek tako pomeo 3-0, cuj klinac zbrise Jareta u punoj snazi, pa ne ide a i vec je mator i muce ga jos neke povrede tako da zbog ovih silnih razloga ovaj poraz necemo ni racunati, Federer ostaje Jare !

Čolić Milovan

pre 8 godina

Razumem postovanje prema rezultatima koje postigao Federer čak i za navijanje za doticnog kad ne igra sa Novakom ali omalovažavanje Novaka i podizanja u nebesa svajcarca od strane ljudi sa prostora bivse nam države a pogotovo vajnih Srba moze se porediti sa kretenizmom samo nek se zapitaju sta je Novak loše uradio za svoju zemlju koju su do njegove pojave smatrali plemenom divljaka iz afrike mesali sa sibirom. STIDITE SE

Batko

pre 8 godina

Dobro, svima je jasno da kalkulise, sprema se za Rg, gde ima samo jednu titulu i pusta protivnike! Inace bi on bio nepobediv! I da, na Uso i Vimbldonu je pustio Djokovica kao Djokovic Mareja na istim turnirima jer je visa sila umesala prste! To svi znaju!
(Jumko, 12. maj 2016 13:43)

Ovakva stanja, u psihologiji naziva se - šizofrenija !

skroman momak

pre 8 godina

Ha,ha,ha... Federer se dvoumio da li uopste da izadje da igra zbog bolova u ledjima a u naslovu uzvicnik! Ovde kod mene ljudi se razvalise od para igrajuci na Tima znajuci u kakvom je stanju Federer. Jedan uzeo 500 evra, drugi 350. Ja uzeo samo 100 evra, skromno.

b92 najbolji

pre 8 godina

Tim "pocistio" Federera?! Hahahaha, pa ljudi da li ste vi realni?! Pa Dominik je jedva pobedio Rodzera koji se skoro nije kretao ceo mec i koji je ceo odigrao stegnuto zbog problema sa ledjima. Cak je malo falilo da Federer uzme prvi set.

Делије Бијељина

pre 8 godina

Ако(Кад) није велико изненађење, шта ће вам узвичник у наслову? Може се чак рећи да се очекивао овакав исход

Mix

pre 8 godina

@(JeRemija, 12. maj 2016 13:41)
Koji bre Visko,danas je mec prenosio Branislav Pralica.Al nema veze,vazno je da pljunes coveka.
Visko je najbolji teniski komentator i veoma objektivan.

skydog

pre 8 godina

Sve ovo sto se desava oko Federera posle AO je vise nego cudno.U prilog ovome govore njegove izjave.Prvo je povredio koleno u parku dok se igrao sa cerkama,kasnije je u pitanju bilo kupanje dece.Posle navodne operacije stize stomacni virus,pa povreda ledja.Nisam pristalica teorije zavera,narocito vezanih za doping,pa jedino razumno resenje ostaje da je u pitanju veliki zamor materijala.A sponzori i dalje sipaju lovu pa ih na bilo koji nacin treba ispostovati i odlagati penziju.

Nebojša

pre 8 godina

Jedan od retkih mečeva gde sam navijao za Federera a on izgubi iskreno ne mislim da kalkuliše i da se čuva za grenslemove jer ispadanje u ranim fazama uticaće nepovoljno na njegov plasman na listi a on sigurno to ne želi jer bi tako sam sebi otežavao žreb pre svega na Wimbledonu gde će ako kiksne i na RG biti treći možda i četvrti nosilac a to je dosta gora varijanta nego da je drugi i tako izbegne Novaka do finala.

Racist

pre 8 godina

hrvatsko - svicarska kombinacija ne stima
a i kako bi.... zajedno imaju preko 70 godina.
dobro se smestili Federeru...uvalili mu onog bezveznjakovica a Raonic se oslobodio napasti i lepo profitirao.
Mirka ce zbog toga odrati kozu Rodji.

kaokakao

pre 8 godina

Klasa je i dalje tu, medjutim fali snage. Ali svaka cast Federeru. Navijam za Novaka, al kapa dolje. Shvaticemo to kad Djokovic bude dosao u njegovu situaciju, kad mu bude ponestajalo izdrzljivosti. A kod nas je omiljeni sport izgleda "da komsiji crkne krava".

miso knez, bg

pre 8 godina

JeRemija, ovaj mec nije prenosio Visko, vec Branislav Pralica!
(Simic, 12. maj 2016 15:00)

Ništa čudno. Za Viškovića je Federer Bog Bogova, a Pralica se odnedavno "poprimio" od starijeg kolege i učitelja! Obojica se dave u pohvalama Federeru, a šokiraju se kada Svemogući izgubi!

Svete

pre 8 godina

Ocigledno je da Federer jos vuce probleme sa povredom iz 2010 to i objasnjava zasto ga je Djokovic rtada izbacio u polufinalu US opena. Moram da primetim da se i dalje vide tragovi mononukleoze sa AO 08 inace ga Novak ne bi tek tako pomeo 3-0, cuj klinac zbrise Jareta u punoj snazi, pa ne ide a i vec je mator i muce ga jos neke povrede tako da zbog ovih silnih razloga ovaj poraz necemo ni racunati, Federer ostaje Jare !

skydog

pre 8 godina

Ruski mediji javljaju da se Jevgenij Kafeljnikov sprema za povratak na teniski teren.Dosadio mu poker,a valja malo popraviti skor protiv Federera!

Struki

pre 8 godina

@JeRemija,sta li si ti gledao majke ti? Komentator je bio Branislav Pralica,kakav crni Viskovic? A inace Bane Pralica je izuzetan teniski komentator kao i Nebojsa Viskovic!

Драган

pre 8 godina

Много хтео, много започео. Треба знати када и како се достојанствено опростити, а не на крају каријере да те јуноше туку и праве смешним. Није све у новцу и уговорима. А сигурно је зарадио за мирну старост, не треба му ово

Zoranches

pre 8 godina

Tim ce biti broj jedan za par godina! Mislio sam da mu vise lezi brza podloga zato sto odlicno servira, ali on se upravo dokazao i na sljaci, i to protiv Federera... Svaka cast, ozbiljan lik!

Goran

pre 8 godina

Velika stvar u sportu je znati kada je dosao kraj. Nije u pitanju to sto je izgubio. Svako moze izgubiti, nego sve sto se desava oko njega ove sezone je ponizavajuce za takvu karijeru: sva otkazivanja, sve price o povredama, sve ponizavajuce izjave tipa - na zagravenju sam odlucio da igram, sve to mu nije trebalo.

Dule.O

pre 8 godina

I on bi da uzme još koji GS do kraja karijere? Ne da je potonuo kao čavek, ovako će potonuti i kao igrač.Tužno je šta sujeta uradi i od najboljih ...

gox

pre 8 godina

@Jumko - Ako nas ložiš, svaka čast, mnogi se pecaju na tvoje trolovanje. Ako pak ne, onda se dopinguješ ozbiljno... Nema Fedex šanse na RG i Wimbledonu - prosto nema čoveka koji može tako brzo da podigne nivo posle 4 meseca pauze, a pogotovo ne neko od 34 godine i to za turnire u tri dobijena seta.

Figo

pre 8 godina

псијијтартра
(Милош Ј. Косовац, 12. maj 2016 16:25)

Ceo komentar ti je komican ali na ovu rec sam umro od smeha... Hahahaahaha...

Da kazem

pre 8 godina

A inace je u redu da se sprdate sa takvom veličinom, to samo pokazuje kakav smo narod! Nedavno je Federer imao operaciju, otkazao je Madrid, i ovde je učešće bilo pod znakom pitanja. .a pošto ima 35g oporavak je malo duži, sada ide lagano meč po meč, što da srlja. Ali vi se nasladjujete ne samo porazima već i povredama i bolestima, utrkujete se ko će zanimljivije da vredja, a niste svesni da time vređate upravo Novaka. OK, shvatam da ste zaslepljen balafurdija koja nema pojma o životu ni ponašanju ni fer pleju..ma o ničemu! Ulazim ovde u komentare isključivo da se smejem neznanju i primitizmu većine!

anaLiza

pre 8 godina

Sada dobri" poznavaoci" tenisa mladom Austrijancu predskazuju blistavu karijeru,a vrijeme će pokazati da li će se to ostvariti.Na osnovu danas viđenog, ja baš nisam optimista.On je igrajući na svojoj omiljenoj podlozi protiv Federera, koji nije u formi i koji je više vodio računa da ne obnovi povredu,nego o rezultatu meča,pobjedio tijesnim rezultatom.Samo u pojedinim momentima Rodžer je pokazao da bi, da je u BOLJOJ formi lako sa njim izišao na kraj.Ako se stvarno ostvare nagađanja Novakovih navijača da se Federer čuva za RG i ako bi ove 2016.godine, kao i 2012. godina,pobjedio Đokovića,onda ovdje ne bi bilo više stotina ,nego više hiljada ostrašženih komentara upućenih Rodžeru.Naravno, uživala bih u njihovom čitanju.

sta je bre

pre 8 godina

moji sunarodnici, limitirani u svakom pogledu stalno pljuju feda. jos ce me naterati da pozelim da skine noletu skalp iako sam njegov zagrizeni fan, prosto toliko su dosadni i prosto receno ograniceni.

Pate

pre 8 godina

Tim odlican. Dobro servira kroz sredimu kao i kik. Odlucan forhend mozda najbolji jednoruki bekhend a i srcan je. Noletu najveca pretnja a i njegov naslednik

Shizo-psihozna Srbija

pre 8 godina

Umesto da je otišao dok je mogao, sad se blamira a sve zbog toga da lično pokuša da spreči Novaka da ga ovaj ne pretekne u broju GS. Dere ga ko stigne, a to je posledica neverovatno bolesnog ega.
@(Rođa, jako loš čovek, 12. maj 2016 13:42)

Iako sam oduvek Novakov navijac, ovde se svakakvi komentari tolerisu i lajkuju do besvesti, pre bih rekao da je odraz prilicne bolesti ovog drustva cega bi se i sam Novak posramio ma koliki mu (iritantni) fanovi bili..

RF igra pre svega sto ima jake ugovore sa sponzorima koje ne moze naprasno da raskine i sto time dobija jos uvek ogromne svote novca (a ko bi medju vama bio blesav da ih se tako lako odrekne?!), ne zbog bolesnog ega kako neki neizbezno vole da mu nakace..

Saul Goodman

pre 8 godina

Rođa se ofucao... Umesto da pije koktele na nekoj egzotičnoj plaži, on se blamira. Prošlo je vreme Rođe, sada je Novakovo vreme. Kada ga Nole stigne po broju titula, ovaj će jadan da završi u ludari.

Čak Noris

pre 8 godina

Federer je pod tihom suspenzijom, ako i bude igrao RG, ispasce vrlo brzo. Neverovatno je da ga ovako pokrivaju i čak mu dozvoljavaju da igra poneki meč.
(mvv, 12. maj 2016 13:49)

Baš kao što je neverovatno što ti veruješ u leteće tanjire.

Losmi

pre 8 godina

Oladite malo covek se polako vraca, a ovog Tima ce on deklasirati sledeci put. 17 GS i preko 300 nedelja na prvom mestu.
(Poznavalac, 12. maj 2016 15:07)
On Tima nece dobiti nikada! Pratim ovog momka vec godinu dana i mislim da vidim sledeceg velikog sampiona! Ti si samo jos jedan ostrasceni Rodzerov nerealni fan. Naravno da je Rodzer ostavio domaci svima i verovatno ce se pominjati kao najbolji ikada, ali ovaj Rodzer vise nema sta da frazi od trofeja. Moze samo da igra iz razonode sto mu i zelim. Bljesnu ce po neki put kao Has ali GS je sada za njega Atp500.

Preracunao se FedEx

pre 8 godina

Bogami, bolje bi mu bilo da je karijeru zavrsio kada je bio na vrhuncu. Izgleda da je potcenio ono sto je kasnije doslo. Mislio je verovatno, ma osim Nadala, ovu boraniju mogu da deljem jos sledecih deset godina. E sad ce izgleda svi da se izredjaju na njemu. Propustio covek sansu da ode na vreme. Sledi blamaza.

Siniša

pre 8 godina

Hm,sve vise razumijem ovog covijeka...za tenis je bolje da sto duze igra i u par navrata je pokazao svu ljepotu tenisa. Steta sto njegov takmicarski i profesorski kvalitet ne prati onaj sportski i karakterni inace bi bio ne dostizan a ovako Nole ce ga u svemu prestici. Nema potrebe da prekida i neka igra sto duze moze samo da prekine ako krenu ovakvi porazi,ne bih voleo da se ponizava.

Милош Ј. Косовац

pre 8 godina

Тим је победио и Федерера. Нека се припреми Ђоковић. Другог противника нема.Једино Тим има све добре особине човека и спортисте које има Новак. Јадни Киријас са изузетним физичким и интелетктуалним предиспозицијама не можее до врха због тешких психосоциолошких проблема, а то је дефекнто ментално стање личности. Нико од новинара да докучи одакле му толико коплекса, као што не знају да нам кажу за Болателија. За Италијана може бити проблем да је су комплексе набила деца, јер по изледу је као из неког племена из Средње Африке, а растао је међу лепом децом у Иалији. А деца су брутална док расту - да понижавају некога који се толико разликује од њих. Но, никако да докучим ни да помислим, осим да носи ланац од мајке, што је знак за недозрелост, због чега толико пати Киријас, па још несме ни своје лепо извајано тело да га иправи, већ се креће као тешко компексирани тинејђер који још увек не зна шта ће са том својом висином. Па још као примтивни фудбалери шиша косу и прави неке керефеке, а нико да му каже иди мало код доброг псијијтартра,терапеута, ослободи се од тих комлекаса да би могао да покажеш колико вредиш.

???

pre 8 godina

@Panter
Sljaka nije njegova podloga a osvojio RG i igrao 6 RG finala u eri najjaceg Nadala? Ajde bre idi gledaj crtani kad ne znas nista o tenisu? Taj kojem sljaka nije podloga je Novaka iz 2011 bez problema poslao kuci u polufinalu RG.

teča rasa

pre 8 godina

Kraj. Koniec. The End. Fin. Nego, šta ćeš sad Jumko???
(?, 12. maj 2016 13:44)

Преписаће први део твог коментара после Надаловог меча!

Djorgo

pre 8 godina

Na veliki dan, uz pomoc Vasilija, trebalo bi da, znate vec ko ... , progalsi nacionalni praznik pvodom ovoga ... :) .

Salim se - cestitke TIMu, dobar igrac, a Federer ce se vec nekako snaci ...

...

pre 8 godina

(Jumko, 12. maj 2016 13:43) Super, pusti Noleta jos koji put u finalu nekog GS i eto ga Nole medj' Fedovim rekordima. Super kalkulacija za obojicu.

dominus

pre 8 godina

@ panter

Da se nadovežem na tvoj komentar. Očekujem i poraz Novaka danas od Belučija. A od moderatora najzad očekujem da mi objave komentar. Još juče se videlo da Novak nije zapinjao, samo Rober nije umeo da iskoristi.

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Omiljeni mi je Tim od mlađe garde... Podseća malo i na Fedeksa, malo... možda će se neki ovde naljutiti ali ja bih voleo da on osvoji ovaj turnir.

neko iz mase

pre 8 godina

Komentari umobolnih nisu vredni komentarisati ali ono sto je sigurno da Rodzer gotovo polako kaci reket o klin..Ne verujem da ce igrati jos tri ili cetiri godine osim da ce pokusati da uzme jos jedan GS i time ode u penziju..

anica

pre 8 godina

(Struki, 12. maj 2016 14:12)
Ruku na srce Pralica ne moze da pridje Viskovicu kada je u pitanju komentarisanje tenisa. Naravno, svaka cast na svemu, ali nekako deluje da se ne snalazi, radujem se ponovnom njihovom izvestavanju sa Vimbldona, ono je bilo odlicno.

Siniša

pre 8 godina

Hm,sve vise razumijem ovog covijeka...za tenis je bolje da sto duze igra i u par navrata je pokazao svu ljepotu tenisa. Steta sto njegov takmicarski i profesorski kvalitet ne prati onaj sportski i karakterni inace bi bio ne dostizan a ovako Nole ce ga u svemu prestici. Nema potrebe da prekida i neka igra sto duze moze samo da prekine ako krenu ovakvi porazi,ne bih voleo da se ponizava.

Jumko

pre 8 godina

Dobro, svima je jasno da kalkulise, sprema se za Rg, gde ima samo jednu titulu i pusta protivnike! Inace bi on bio nepobediv! I da, na Uso i Vimbldonu je pustio Djokovica kao Djokovic Mareja na istim turnirima jer je visa sila umesala prste! To svi znaju!

mvv

pre 8 godina

Federer je pod tihom suspenzijom, ako i bude igrao RG, ispasce vrlo brzo. Neverovatno je da ga ovako pokrivaju i čak mu dozvoljavaju da igra poneki meč.

Rođa, jako loš čovek

pre 8 godina

Umesto da je otišao dok je mogao, sad se blamira a sve zbog toga da lično pokuša da spreči Novaka da ga ovaj ne pretekne u broju GS. Dere ga ko stigne, a to je posledica neverovatno bolesnog ega.

anaLiza

pre 8 godina

Sada dobri" poznavaoci" tenisa mladom Austrijancu predskazuju blistavu karijeru,a vrijeme će pokazati da li će se to ostvariti.Na osnovu danas viđenog, ja baš nisam optimista.On je igrajući na svojoj omiljenoj podlozi protiv Federera, koji nije u formi i koji je više vodio računa da ne obnovi povredu,nego o rezultatu meča,pobjedio tijesnim rezultatom.Samo u pojedinim momentima Rodžer je pokazao da bi, da je u BOLJOJ formi lako sa njim izišao na kraj.Ako se stvarno ostvare nagađanja Novakovih navijača da se Federer čuva za RG i ako bi ove 2016.godine, kao i 2012. godina,pobjedio Đokovića,onda ovdje ne bi bilo više stotina ,nego više hiljada ostrašženih komentara upućenih Rodžeru.Naravno, uživala bih u njihovom čitanju.

oduševlen

pre 8 godina

Kakav majstor! Rodja me prosto oduševio! Kakav car! Ma, bravo! Istina, Tim nije mačji kašalj. Ne, ne! Ali Rodja! Rodja je kašalj za mačke. Bravo, majstore. Bravo, majstore Najki neće propasti. Verujem da će Rodji, posle sjajne igre protiv Tima, da se povećaju sponzorski ugovori. Jojjjj, Rodja Federer, najbolji (n)ikad!

JeRemija

pre 8 godina

Dobro je samo da je komentator Viško preživeo do kraja. Slušajući ga, stekao sam utisak da mu je brat rođeni na terenu ili sin možda...Čovek je lud za Federerom, jedva je izustio dve rečenice posle poraza

Nije iznenađenje

pre 8 godina

Kao što u tekstu piše, Tim je u formi i šljaka mu je omiljena podloga, a Federer niti je u formi, niti voli šljaku. Takođe, Tim nije bilo ko, jedan je od najozbiljnijih igrača i završni turnir mu je gotovo zagarantovan. Verovatno Federen i nije pružio maksimum, što zbog povrede, što zbog čuvanja za njemu važnije turnire. Rim je ionako naknadno ubacio u raspored.

Jole Keršme

pre 8 godina

Koliko su veličali Rodzera juce nakon meča sa Zverevim koji je odigrao sramno a danas ga sačekao Dominik Tim i počistio centralni teren sa njim. Tako mi je drago što je tako. Inače, mišljenja sam da Tim uopšte nije toliko opasan igrač koliko se o njemu piše. Svakako, jako lijepo se osjećam kada Rodzer gubi.

Zlatko

pre 8 godina

Gospodine Federer, morali ste Vi i Vaš menadžer da dobro analizirate sponzorske ugovore koje potpisujete i njihovo trajanje. Očigledno imate veliki problem i rezultat je urušavanje zaista najvećeg tenisera svih vremena. Za sada. Naš Novak uz bolju matematiku od Vas i ako ga zdravlje posluži SIGURNO obara sve rekorde u svetskom tenisu. Kada jedan sportista ima motiv - novac (Federer) i drugi obaranje rekorda (Novak)jasno je ko je u prednosti!

b92 najbolji

pre 8 godina

Tim "pocistio" Federera?! Hahahaha, pa ljudi da li ste vi realni?! Pa Dominik je jedva pobedio Rodzera koji se skoro nije kretao ceo mec i koji je ceo odigrao stegnuto zbog problema sa ledjima. Cak je malo falilo da Federer uzme prvi set.

dominus

pre 8 godina

@ panter

Da se nadovežem na tvoj komentar. Očekujem i poraz Novaka danas od Belučija. A od moderatora najzad očekujem da mi objave komentar. Još juče se videlo da Novak nije zapinjao, samo Rober nije umeo da iskoristi.

Милош Ј. Косовац

pre 8 godina

Тим је победио и Федерера. Нека се припреми Ђоковић. Другог противника нема.Једино Тим има све добре особине човека и спортисте које има Новак. Јадни Киријас са изузетним физичким и интелетктуалним предиспозицијама не можее до врха због тешких психосоциолошких проблема, а то је дефекнто ментално стање личности. Нико од новинара да докучи одакле му толико коплекса, као што не знају да нам кажу за Болателија. За Италијана може бити проблем да је су комплексе набила деца, јер по изледу је као из неког племена из Средње Африке, а растао је међу лепом децом у Иалији. А деца су брутална док расту - да понижавају некога који се толико разликује од њих. Но, никако да докучим ни да помислим, осим да носи ланац од мајке, што је знак за недозрелост, због чега толико пати Киријас, па још несме ни своје лепо извајано тело да га иправи, већ се креће као тешко компексирани тинејђер који још увек не зна шта ће са том својом висином. Па још као примтивни фудбалери шиша косу и прави неке керефеке, а нико да му каже иди мало код доброг псијијтартра,терапеута, ослободи се од тих комлекаса да би могао да покажеш колико вредиш.

Diablo Rojo

pre 8 godina

Ne znam zasto je to kao neko ogromno iznenadjenje, jer to je bilo sasvim ocekivano.. Federeru slijedi neminovni pad do kraja sezone, jer brani masu poena pogotovo u drugom dijelu.

nikola

pre 8 godina

Nema on vise za sta da se cuva on je gotov kao igrac koji moze da osvoji turnir serije 1000 i GS to vrlo dobro zna i on i njegov tim .Mozda neki serije 500 gde ne dodju najbolji igraci, mada za njega su igraci do pedesetog mesta postali suvise opasni.Igra samo zbog sponzorskih ugovora jos ovu sezonu.

Da kazem

pre 8 godina

A inace je u redu da se sprdate sa takvom veličinom, to samo pokazuje kakav smo narod! Nedavno je Federer imao operaciju, otkazao je Madrid, i ovde je učešće bilo pod znakom pitanja. .a pošto ima 35g oporavak je malo duži, sada ide lagano meč po meč, što da srlja. Ali vi se nasladjujete ne samo porazima već i povredama i bolestima, utrkujete se ko će zanimljivije da vredja, a niste svesni da time vređate upravo Novaka. OK, shvatam da ste zaslepljen balafurdija koja nema pojma o životu ni ponašanju ni fer pleju..ma o ničemu! Ulazim ovde u komentare isključivo da se smejem neznanju i primitizmu većine!

pan

pre 8 godina

Ada videlo se da je Federer ovo kao da zeli da izgubi... Spremace se za RG, ovo kao da je imao obavezu da igra... Jos je i sam rekao da zna da nece osvojit

PFC

pre 8 godina

Federeru je najvisi cilj ove godine da zabiberi Noletu na RG-u. Ne mislim da je bas tolko slab i da je svoje otfurao. Ali naravno verujem da ce Nole da ga oduva.

Panter

pre 8 godina

Kad je sinoć Federer dobio Zvereva, napisao sam da će sutra izgubiti od Tima ili eventualno predati meč. Dobio sam brdo minusa. Uz to sam rekao da će i Nadal danas da izgubi od Kirjosa. Javio mi je Lajani. Živi bili pa videli.

???

pre 8 godina

@Panter
Sljaka nije njegova podloga a osvojio RG i igrao 6 RG finala u eri najjaceg Nadala? Ajde bre idi gledaj crtani kad ne znas nista o tenisu? Taj kojem sljaka nije podloga je Novaka iz 2011 bez problema poslao kuci u polufinalu RG.

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Omiljeni mi je Tim od mlađe garde... Podseća malo i na Fedeksa, malo... možda će se neki ovde naljutiti ali ja bih voleo da on osvoji ovaj turnir.

sta je bre

pre 8 godina

moji sunarodnici, limitirani u svakom pogledu stalno pljuju feda. jos ce me naterati da pozelim da skine noletu skalp iako sam njegov zagrizeni fan, prosto toliko su dosadni i prosto receno ograniceni.

Čak Noris

pre 8 godina

Federer je pod tihom suspenzijom, ako i bude igrao RG, ispasce vrlo brzo. Neverovatno je da ga ovako pokrivaju i čak mu dozvoljavaju da igra poneki meč.
(mvv, 12. maj 2016 13:49)

Baš kao što je neverovatno što ti veruješ u leteće tanjire.

kaokakao

pre 8 godina

Klasa je i dalje tu, medjutim fali snage. Ali svaka cast Federeru. Navijam za Novaka, al kapa dolje. Shvaticemo to kad Djokovic bude dosao u njegovu situaciju, kad mu bude ponestajalo izdrzljivosti. A kod nas je omiljeni sport izgleda "da komsiji crkne krava".

Svete

pre 8 godina

Ocigledno je da Federer jos vuce probleme sa povredom iz 2010 to i objasnjava zasto ga je Djokovic rtada izbacio u polufinalu US opena. Moram da primetim da se i dalje vide tragovi mononukleoze sa AO 08 inace ga Novak ne bi tek tako pomeo 3-0, cuj klinac zbrise Jareta u punoj snazi, pa ne ide a i vec je mator i muce ga jos neke povrede tako da zbog ovih silnih razloga ovaj poraz necemo ni racunati, Federer ostaje Jare !

Mix

pre 8 godina

@(JeRemija, 12. maj 2016 13:41)
Koji bre Visko,danas je mec prenosio Branislav Pralica.Al nema veze,vazno je da pljunes coveka.
Visko je najbolji teniski komentator i veoma objektivan.

knez

pre 8 godina

Sve cestitke Timu, na odlicnoj partiji, ali posao mu je bio olaksan, posto je Federer bolestan. Boluje od hronicnog NOVAKITISA. I to u poodmakloj fazi.

Jota

pre 8 godina

Upravo ste dobro napisali, ova pobeda ne predstavlja nikakvo iznenadjenje.

Tim je ceo mec bio bolji igrac, udarci su mu bili predobri za RF, psiholoski stabilan i samouveren u svoju pobedu.

Nikada do sada nisam slao putem komentara RF u penziju.
Ne zelim to ni sada, ali njegova igra tesko da vise moze da predstavlja opasnost za vrhunske tenisere u tenisu.

Videcemo sta ce se desavati na njegovoj omiljenoj travi na Vimbldonu, jer sam misljenja da jedino tu jos moze da napravi vredan rezultat.

Novaku veceras mnogo srece.

ЈоВ

pre 8 godina

Опасан је Тим, мада је превасходно шљакер.
Фед на шљаци, где му је буквално неутралисано најјаче оружје у виду сервиса, плус годинице...Рецепт за пораз.

Svete

pre 8 godina

Ocigledno je da Federer jos vuce probleme sa povredom iz 2010 to i objasnjava zasto ga je Djokovic rtada izbacio u polufinalu US opena. Moram da primetim da se i dalje vide tragovi mononukleoze sa AO 08 inace ga Novak ne bi tek tako pomeo 3-0, cuj klinac zbrise Jareta u punoj snazi, pa ne ide a i vec je mator i muce ga jos neke povrede tako da zbog ovih silnih razloga ovaj poraz necemo ni racunati, Federer ostaje Jare !

vojkan gitaric

pre 8 godina

Uz duzno uvazavanje legende belog sporta, bilans medjusobnih duela Novaka i Rodzera je definitivno konacan, ne vidim kad i gde mogu da se sastanu, polufinale bilo kog turnira ne dolazi u obzir jer Federer ne moze vise nikad da dodje tako "daleko".Godine cine svoje,good bay narcisu.

mr.tooth

pre 8 godina

Ko je gledao Tima zadnjih meseci shvatice da je on nova generacija top tenisera.
Namucio Novaka, izbacio Federera i jos mnogo dobrih partija u nazad.
Meni licno tu nista nije cudno osim eventualne "povrede" sa kojom je Federer stigao u Rim.
Momak puca na vrh.
Moje licno misljenje

Fifilin

pre 8 godina

Nema potrebe za znakom uzvika, videlo se da to nije "taj" Federer, na puno udarca se nije dobro nameštao i pravio je velike promašaje. Pauza je ostavila traga, a mislim da se Federer nije ni previše trudio, u fazonu ako se i potrudim i dam 100 % i dobijem svakako gubim od nekog ovde pa zašto da se trudim. Igrao je isto kao i juče, sa tim što je preko puta sebe imao boljeg protivnika koji je slao jače i preciznije udarce.
Sve u svemu, Rodžer na RG i ove godine neće predstavljati neku pretnju osim ako mu se baš poklope neke kockice, pripremaće se on za Vimbldon gde ima mnogo bolje šanse.

Meni super, a vi kako te?

pre 8 godina

Eto. 'Ajde sad dosta o tome kako će tenis biti dosadan kad ovi naj naj završe sa karijerom. Thiem, Kyrgios, Zverev, svaki ima šmeka i zanimljiv je za gledanje. Ako vam to nije zanimljivo imate youtube, pa izvolite, živite u prošlosti.

alejandro

pre 8 godina

Ovo je projekcija Feđinih mogućnosti na ovogodišnjem Roland Garros-u! Dakle, kolo, dva najviše tri i to će biti to! Ostanak njegov na RG posle trećeg kola komotno se može smatrati velikim iznenađenjem! A da li će izdržati više od dva do tri kola zavisiće i od organizatora! Ako oni budu "štelovali" žreb mogao bi i dalje dogurati! Sećam se sramotnog žreba od prošle sezone kad Feđa nije imao ozbiljnog protivnika do petog kola a bio je četvrti nosilac! Videćemo vrlo brzo šta će se događati posle rimskog Mastersa! Današnji rezultat u meču između mladog Austrijanca i Feđe ne predstavlja iznenađenje! To je realnost, surova teniska!

Veronika

pre 8 godina

Lagala bih kad bih rekla da sam tužna jer ne volim Federera i mislim da bi mladi Tim u budućnosti mogao biti opasan za svakoga,pa i za Noleta,dečko igra odličan tenis i ne plaši se nikoga.Roger jeste legenda,ali mislim da on stvarno posustaje i teško da će se održati uskoro i u prvih pet.Dobro za tenis je što će ipak imati tko da naslijedi slavnu trojku(četvorku).

Shizo-psihozna Srbija

pre 8 godina

Umesto da je otišao dok je mogao, sad se blamira a sve zbog toga da lično pokuša da spreči Novaka da ga ovaj ne pretekne u broju GS. Dere ga ko stigne, a to je posledica neverovatno bolesnog ega.
@(Rođa, jako loš čovek, 12. maj 2016 13:42)

Iako sam oduvek Novakov navijac, ovde se svakakvi komentari tolerisu i lajkuju do besvesti, pre bih rekao da je odraz prilicne bolesti ovog drustva cega bi se i sam Novak posramio ma koliki mu (iritantni) fanovi bili..

RF igra pre svega sto ima jake ugovore sa sponzorima koje ne moze naprasno da raskine i sto time dobija jos uvek ogromne svote novca (a ko bi medju vama bio blesav da ih se tako lako odrekne?!), ne zbog bolesnog ega kako neki neizbezno vole da mu nakace..

Siniša

pre 8 godina

Hm,sve vise razumijem ovog covijeka...za tenis je bolje da sto duze igra i u par navrata je pokazao svu ljepotu tenisa. Steta sto njegov takmicarski i profesorski kvalitet ne prati onaj sportski i karakterni inace bi bio ne dostizan a ovako Nole ce ga u svemu prestici. Nema potrebe da prekida i neka igra sto duze moze samo da prekine ako krenu ovakvi porazi,ne bih voleo da se ponizava.

Saul Goodman

pre 8 godina

Rođa se ofucao... Umesto da pije koktele na nekoj egzotičnoj plaži, on se blamira. Prošlo je vreme Rođe, sada je Novakovo vreme. Kada ga Nole stigne po broju titula, ovaj će jadan da završi u ludari.

anica

pre 8 godina

(Struki, 12. maj 2016 14:12)
Ruku na srce Pralica ne moze da pridje Viskovicu kada je u pitanju komentarisanje tenisa. Naravno, svaka cast na svemu, ali nekako deluje da se ne snalazi, radujem se ponovnom njihovom izvestavanju sa Vimbldona, ono je bilo odlicno.

Batko

pre 8 godina

Dobro, svima je jasno da kalkulise, sprema se za Rg, gde ima samo jednu titulu i pusta protivnike! Inace bi on bio nepobediv! I da, na Uso i Vimbldonu je pustio Djokovica kao Djokovic Mareja na istim turnirima jer je visa sila umesala prste! To svi znaju!
(Jumko, 12. maj 2016 13:43)

Ovakva stanja, u psihologiji naziva se - šizofrenija !

Struki

pre 8 godina

@JeRemija,sta li si ti gledao majke ti? Komentator je bio Branislav Pralica,kakav crni Viskovic? A inace Bane Pralica je izuzetan teniski komentator kao i Nebojsa Viskovic!

Goran

pre 8 godina

Velika stvar u sportu je znati kada je dosao kraj. Nije u pitanju to sto je izgubio. Svako moze izgubiti, nego sve sto se desava oko njega ove sezone je ponizavajuce za takvu karijeru: sva otkazivanja, sve price o povredama, sve ponizavajuce izjave tipa - na zagravenju sam odlucio da igram, sve to mu nije trebalo.

Čolić Milovan

pre 8 godina

Razumem postovanje prema rezultatima koje postigao Federer čak i za navijanje za doticnog kad ne igra sa Novakom ali omalovažavanje Novaka i podizanja u nebesa svajcarca od strane ljudi sa prostora bivse nam države a pogotovo vajnih Srba moze se porediti sa kretenizmom samo nek se zapitaju sta je Novak loše uradio za svoju zemlju koju su do njegove pojave smatrali plemenom divljaka iz afrike mesali sa sibirom. STIDITE SE

neko iz mase

pre 8 godina

Komentari umobolnih nisu vredni komentarisati ali ono sto je sigurno da Rodzer gotovo polako kaci reket o klin..Ne verujem da ce igrati jos tri ili cetiri godine osim da ce pokusati da uzme jos jedan GS i time ode u penziju..

Panter

pre 8 godina

Gledaj ove likove što pravdaju Federera, kao "pa videlo se da će da izgubi, sprema se za RG, tempira formu..." Ajde bre ne budite smešni, jednostavno šljaka nije njegova podloga i nema šta da traži na RG-u, jedino da bude sam na drugoj strani žreba bez prvih top20 tenisera. Ja ne znam ko realan može da kaže da će Federer osvojiti RG ? Federer sad pada na 3. mesto, tako da može da dobije Noleta u polufinalu, jedino ako ne umeša prste njegov sponzor i namesti mu idealan žreb.

skroman momak

pre 8 godina

Ha,ha,ha... Federer se dvoumio da li uopste da izadje da igra zbog bolova u ledjima a u naslovu uzvicnik! Ovde kod mene ljudi se razvalise od para igrajuci na Tima znajuci u kakvom je stanju Federer. Jedan uzeo 500 evra, drugi 350. Ja uzeo samo 100 evra, skromno.

Драган

pre 8 godina

Много хтео, много започео. Треба знати када и како се достојанствено опростити, а не на крају каријере да те јуноше туку и праве смешним. Није све у новцу и уговорима. А сигурно је зарадио за мирну старост, не треба му ово

Siniša

pre 8 godina

Hm,sve vise razumijem ovog covijeka...za tenis je bolje da sto duze igra i u par navrata je pokazao svu ljepotu tenisa. Steta sto njegov takmicarski i profesorski kvalitet ne prati onaj sportski i karakterni inace bi bio ne dostizan a ovako Nole ce ga u svemu prestici. Nema potrebe da prekida i neka igra sto duze moze samo da prekine ako krenu ovakvi porazi,ne bih voleo da se ponizava.

toma ne diploma

pre 8 godina

Nije fer da Federeru od kako su Davidenko Rodik Ferero Hantukova Safina i.t.d. prestali da igraju stalno namestaju protivnike koje nemoze da pobedi.Kako je to podlo.

anica

pre 8 godina

(PFC, 12. maj 2016 13:44)
Federer moze da zabiberi Noletu na RG samo u snovima, nema od toga nista.
Njegov cilj je Vimbldon...to znaju i ptice na grani, zbog Vimbldona igra tenis, da uzme jos jedan.
Nece dati Novak.

Zoranches

pre 8 godina

Tim ce biti broj jedan za par godina! Mislio sam da mu vise lezi brza podloga zato sto odlicno servira, ali on se upravo dokazao i na sljaci, i to protiv Federera... Svaka cast, ozbiljan lik!

teča rasa

pre 8 godina

Kraj. Koniec. The End. Fin. Nego, šta ćeš sad Jumko???
(?, 12. maj 2016 13:44)

Преписаће први део твог коментара после Надаловог меча!

ZaoMiJe

pre 8 godina

Nekako mi je zao sto Federer polako odlazi... Svestan sam da ce to za koji godinu uciniti i Nadal, to ce uciniti i Nole kada predje igricu za godinu, dve.
Jer mislim da su ova trojica uz mozda Mareja odrasli zajedno na Turu, vukli su jedni druge da postanu jos bolji i odveli su muski tenis u najvece visine ikada. Jer gledajuci Noleta, kako ce on da se oseca kada mu odu Rafa i Rodzer, kako ce Rafa da se oseca kada odu Novak i Rodzer... Ove momke pored ljubavi za tenisom na turu odrzavaju i legendarna medjusobna rivalstva a kada toga vise ne bude, sta je ostalo za njih? Da igraju protiv nekih novih klinaca? Nece imati motiv.
Dame i gospodo, mislim da polako ulazimo u zavrsnu fazu najvecih igraca ikada jer mislim da svi koji dolaze mogu biti veoma dobri ili pak odlicni teniseri, ali nivo velike trojke/cetvroke ce zauvek ostati tamo negde daleko iznad odlicnog.

Делије Бијељина

pre 8 godina

Ако(Кад) није велико изненађење, шта ће вам узвичник у наслову? Може се чак рећи да се очекивао овакав исход

Djorgo

pre 8 godina

Na veliki dan, uz pomoc Vasilija, trebalo bi da, znate vec ko ... , progalsi nacionalni praznik pvodom ovoga ... :) .

Salim se - cestitke TIMu, dobar igrac, a Federer ce se vec nekako snaci ...

skydog

pre 8 godina

Ruski mediji javljaju da se Jevgenij Kafeljnikov sprema za povratak na teniski teren.Dosadio mu poker,a valja malo popraviti skor protiv Federera!

miso knez, bg

pre 8 godina

JeRemija, ovaj mec nije prenosio Visko, vec Branislav Pralica!
(Simic, 12. maj 2016 15:00)

Ništa čudno. Za Viškovića je Federer Bog Bogova, a Pralica se odnedavno "poprimio" od starijeg kolege i učitelja! Obojica se dave u pohvalama Federeru, a šokiraju se kada Svemogući izgubi!

Losmi

pre 8 godina

Oladite malo covek se polako vraca, a ovog Tima ce on deklasirati sledeci put. 17 GS i preko 300 nedelja na prvom mestu.
(Poznavalac, 12. maj 2016 15:07)
On Tima nece dobiti nikada! Pratim ovog momka vec godinu dana i mislim da vidim sledeceg velikog sampiona! Ti si samo jos jedan ostrasceni Rodzerov nerealni fan. Naravno da je Rodzer ostavio domaci svima i verovatno ce se pominjati kao najbolji ikada, ali ovaj Rodzer vise nema sta da frazi od trofeja. Moze samo da igra iz razonode sto mu i zelim. Bljesnu ce po neki put kao Has ali GS je sada za njega Atp500.

Fedigrakladzu

pre 8 godina

Fed stavio milion na ovog malog, uzeo 2,5 i zapalio! Prodao je mec garant, trckarao po terenu, a ovoliko jadnih udaraca, balona, nije odigrao za celu karijeru. Sada neka pricaju o namestanju.

Nebojša

pre 8 godina

Jedan od retkih mečeva gde sam navijao za Federera a on izgubi iskreno ne mislim da kalkuliše i da se čuva za grenslemove jer ispadanje u ranim fazama uticaće nepovoljno na njegov plasman na listi a on sigurno to ne želi jer bi tako sam sebi otežavao žreb pre svega na Wimbledonu gde će ako kiksne i na RG biti treći možda i četvrti nosilac a to je dosta gora varijanta nego da je drugi i tako izbegne Novaka do finala.

teča rasa

pre 8 godina

Па добро, види се да Роџа игра повређен... највише га боли повређена сујета!

Mito

pre 8 godina

Ubuduće će biti iznenađenje da Federer dođe do 4 kola. Ko je gledao današnji meć, mogao je da vidi Fedrerovo pravolinijsko kretanje prvenstveno prema mreži, igra sa mnogo skraćenih poena, bez velikog trćanja ako je lopta malo dalje od njega, oslanjanje na prvi servis i volej. Nema tu ozbiljne igre, a i prisutno je šamaranje lopte posle dve do tri razmene udaraca po principu ako prođe prođe.

Preracunao se FedEx

pre 8 godina

Bogami, bolje bi mu bilo da je karijeru zavrsio kada je bio na vrhuncu. Izgleda da je potcenio ono sto je kasnije doslo. Mislio je verovatno, ma osim Nadala, ovu boraniju mogu da deljem jos sledecih deset godina. E sad ce izgleda svi da se izredjaju na njemu. Propustio covek sansu da ode na vreme. Sledi blamaza.

Dule.O

pre 8 godina

I on bi da uzme još koji GS do kraja karijere? Ne da je potonuo kao čavek, ovako će potonuti i kao igrač.Tužno je šta sujeta uradi i od najboljih ...

...

pre 8 godina

(Jumko, 12. maj 2016 13:43) Super, pusti Noleta jos koji put u finalu nekog GS i eto ga Nole medj' Fedovim rekordima. Super kalkulacija za obojicu.

Pate

pre 8 godina

Tim odlican. Dobro servira kroz sredimu kao i kik. Odlucan forhend mozda najbolji jednoruki bekhend a i srcan je. Noletu najveca pretnja a i njegov naslednik

Racist

pre 8 godina

hrvatsko - svicarska kombinacija ne stima
a i kako bi.... zajedno imaju preko 70 godina.
dobro se smestili Federeru...uvalili mu onog bezveznjakovica a Raonic se oslobodio napasti i lepo profitirao.
Mirka ce zbog toga odrati kozu Rodji.

skydog

pre 8 godina

Sve ovo sto se desava oko Federera posle AO je vise nego cudno.U prilog ovome govore njegove izjave.Prvo je povredio koleno u parku dok se igrao sa cerkama,kasnije je u pitanju bilo kupanje dece.Posle navodne operacije stize stomacni virus,pa povreda ledja.Nisam pristalica teorije zavera,narocito vezanih za doping,pa jedino razumno resenje ostaje da je u pitanju veliki zamor materijala.A sponzori i dalje sipaju lovu pa ih na bilo koji nacin treba ispostovati i odlagati penziju.

K.G.

pre 8 godina

Najviše volem kad Nole uzme GS u duelu sa Federerom a onda kad uzme masters u duelu sa Federerom a onda kad ga delje kad god mu padne šaka.
Nažalost u Rimu ništa od moje radosti.

gox

pre 8 godina

@Jumko - Ako nas ložiš, svaka čast, mnogi se pecaju na tvoje trolovanje. Ako pak ne, onda se dopinguješ ozbiljno... Nema Fedex šanse na RG i Wimbledonu - prosto nema čoveka koji može tako brzo da podigne nivo posle 4 meseca pauze, a pogotovo ne neko od 34 godine i to za turnire u tri dobijena seta.

Figo

pre 8 godina

псијијтартра
(Милош Ј. Косовац, 12. maj 2016 16:25)

Ceo komentar ti je komican ali na ovu rec sam umro od smeha... Hahahaahaha...