Fudbal 193

Sreda, 04.05.2016.

20:30

Madridsko finale Lige šampiona!

Fudbaleri Real Madrida igraće protiv Atletiko Madrida u finalu Lige šampiona i reprizi finala iz 2014. godine.

Madridsko finale Lige šampiona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

Alex

pre 8 godina

Ko ne voli Real nikad ih nece voleti,pa makar davali po 5 golova svaki put!!!
Nadam se slavlju kraljevica iz Madrida u subotu 28 maja!!!

Misa

pre 8 godina

Penaldo 20 golova Malmeu Sahrjoru i Volfsburgu, protiv Sitija i Psz-a NULA, molim klince da prestanu da uzdizu vise tog padavicara, nikad ali nikad on nece uraditi nesto na velikoj utakmici.

Zvezda to je tim što se voli srcem svim

pre 8 godina

pričate da je sramota sa kakvom je igrom Atletiko prošao u finale.. Meni je veća sramota sto je Real dao samo jedan gol raspadom City-u!!

The KING

pre 8 godina

Koja je LS smejurija od takmicenja postala zadnjih nekoliko godina,prosle godine nizerazredni trener Enrike uzme to takmicenje,sad je Zidan u istoj poziciji koji su to trenri,vode nabilodvane ekipe gradjene godinama pre njih..Ti Ljudi ne bi mogli da vode Las Palmas pod njima bi ispao iz Primere....

komšija

pre 8 godina

Brate mili ono kada te nateraju da na polufinalnoj utakmici Lige šampiona pricaš o nekom tamo ponovljenom glasanju,dokle bre ovo ide sa ovim naprednjacima,nisam verovao da cu ovo ikada da napišem ali ima Slobu od blata da pravimo.
(KORN, 4. maj 2016 22:34)
Jel ovo komentar za sendvič ili bus plus?

kapri

pre 8 godina

Odavno odvratniju utakmicu nisam gledao..aaaa mislim da je igrao sasuolo da bi makar jednu ozbiljnu sansu napravili...jaja ostarao, sterling prosjecan igrac od 65 miliona, de brujne solidan igrac od 80 miliona, navas dobar, agero odlican igrac ali ne moze nista kad su oko njega sve prosjecni preplaceni igraci iii to je po meni klub sa najvecim promasajima uz komsije iz mancestera sa toliko novca da su uspjeli samo prosjecne ekipe da naprave...samo mi nije jasno kako su uopste dogurali do polufinala i prava je steta sto psz nije igrao protiv reala

Zizu

pre 8 godina

Barselona Sitiju 5 u dvomecu, Real posle autogola, najsramniji ulazak u finale nekog kluba ikada, i zreb im namestili i opet ljudski ne mogu da izbace neku ekipu, fuj Real!

Premier league man

pre 8 godina

Apsolutno zasluzen prolaz Reala, prikazali su mnogo bolju igru u oba meca i vecu zelju za pobedom. Nejasna mi je igra Sitija, pri rezultatu od 1-0 ocekuje se da napadnu barem u zadnjih 15-20 minuta a igrali su kao da nisu ni gubili, kao da su igrali bez ikakve motivacije, a ne znam kako neko ne moze imati motivaciju u polufinalu Lige sampiona, da imaju sansu da se plasiraju u finale, da izbace Real, za ovakve utakmice se zivi, ili je ovo bila samo taktika Pelegrinija, u tom slucaju zaista nisu zasluzili da prodju u finale, a verujem da da je Siti krenuo da zestoko napada Real, Siti bi imao velike sanse da prodje... Da dodam i da se videlo da Ronaldo nije bio 100% spreman vec da je stavljanje njega u prvu postavu bio psiholoski potez Zidana. Sve u svemu ocekujem odlicno finale i neka bolji tim pobedi.

grey

pre 8 godina

stizu nam nase musterije u finalu..Doduse malo nas muce zadnjih 2-3 godine ,a da nas pobedjuju stalno ne mogu nas stici u pobedama jos 35 godina....

Terry

pre 8 godina

Sada pjene simpatizeri kluba zvanog barselonita i ostali kojima je REAL zadao teske traume pa navijaju za Atletiko,ahaha :) NEKA BUDE KAO U LISABONU !! HALA MADRID !
(Madridista, 04. maj 2016 23:13)

Nisam navijac Barse ali vi deca koji navijate za Real, vi imate zestoke traume od Barselone zadnjih 10 godina, poslednjih 7 sezona jedno prvenstvo je Real uzeo Barseloni, ali dobro imas 12 godina normalno da ces pisati ovakve komentare.

Madridista

pre 8 godina

Sada pjene simpatizeri kluba zvanog barselonita i ostali kojima je REAL zadao teske traume pa navijaju za Atletiko,ahaha :) NEKA BUDE KAO U LISABONU !! HALA MADRID !

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Juce odlicna utakmica,odlicna igra oba tima, a ovo vecers je bila igra macke i misa. Yaya i De Brujne bolje da nisu igrali . Yaya se jedva kretao i ne znam koja je svrha bila igrati sa njim u startnoj postavi.
Upravo se videla razlika u kvalitetu lige. Voleo bih da Simeone ostane i dalje trener A.Mardida, pa da engleski fudbal dozivi debakl u LS i naredne sezone. Mislim... Lester , Totenhem i Manchesteri nemaju sta da traze sledece godine , ajde dobro, mozda nesto i bude od gradjana ipak ce imati trenera za razliku od ovog smesnog Pelegrina.

pali andjeo

pre 8 godina

(kole, 4. maj 2016 20:49)

(veliki strumf, 4. maj 2016 21:08)

Finale LS i LE ce suditi jeddan od sledecih 7 sudija.
LS: Etkinson,Klatenburg,Kolum ili Tomson (Englezi i Skoti)
LE: Roki,Taljavento, Maljenko(ako ne prodju Spanci u LE)
Etkinson ima najvise sanse, sudio je odlicno prosle godine finale LE.
Mada mislim da bi za mec RM/AM bolji bio Klatenburg.
Cakir,Kujpers,Ricoli,Proenca,Kasai,Busaka su vec sudili finale LS i svi su aktivni. Ako izbacis Maljenka i Karbalja zbog Spanije, Briha i Eriksona zbog greski, ostaje ova 4.
Najrealnije:
Etkinson LS
Kolum LE, Maljenko ako ne prodju Spanci.
Mazic ceka red, sudice finale LE sledece sezone, sad nece, rano je i ima boljih. Jos je rano za njega ali ce suditi sigurno pre Skomine(SLO) i Bebeka(CRO) i onih ceskih,ruskih ili ukrajinskih sudija. Odlican je Mazic ali nije za finale/a ove sezone, recimo sledece LE, pa onda moze 2018 ili 2019 LS.
Ubedjen sam da ce suditi i finale LE i finale LS.

Defo

pre 8 godina

Ova utakmica je dokaz da kad na Real nije kvota 1.10 penaldo ne moze dati gol, jer protiv slabijih ekipa penaldu se stvore 20 sansi, Real non stop napada i ovaj mora jednostavno da postigne neki gol, a kad je jaca ekipa i kad penaldo naravno nikad sam ne moze nesto da uradi da sam sebi izgradi poziciju za gol i kad Real ne moze toliko da napada onda ovaj ne moze da da gol makar utakmica trajala 3 dana. Psz nevidljiv, protiv Sitija veceras nevidljiv, dva puta ove godine nevidjiv protiv Atletika , Barseloni dao gol na -15 bez pritiska bez icega, u tom trenutku nebitna utakmica, ali zato busi Malme Sahtjor i Espanjol.

EKV

pre 8 godina

evo za sve koji se pitaju da li je jaca spanska ili engleska liga.spanska liga ima jace timove(barsa, atletiko, real...)nego engleska(lester, arsenal, totenhem, celsi...)ali je jaca engleska liga.jer vi vidite sta cete pre gledati:njukasl-sandarlend ili getafe-betis?

sportski pozdrav!!!
(stevan, 4. maj 2016 20:28)

To sta ces pre da gledas govori o tome koja je liga zanimljivija, a ne jaca!
Engleska liga je zanimljivija, ali spanska je jaca. I Getafe i Betis bi rasturili Njukasl i Sanderlend. Shvati da u finalima LS i LE ove godine mogu sve ekipe da budu spanske. Videli smo svi veceras koliko zanimljiv i jak fudbal igra Siti iz te "najjace" engleske lige:) Lester bi ove godine sa svim dobrim igrama bio najvise 8. na tabeli

Djordje NS

pre 8 godina

Gde ste sad svi vi stručnjaci koji ste mi nalupali gomilu minusa kad sam još u četvrtfinalu napisao da će UŠATI PEHAR na kraju završiti u MADRIDU?

Hala Madrid!

Djordje NS

pre 8 godina

Gde ste sad svi vi stručnjaci koji ste mi nalupali gomilu minusa kad sam još u četvrtfinalu napisao da će UŠATI PEHAR na kraju završiti u MADRIDU?

Hala Madrid!

KORN

pre 8 godina

Brate mili ono kada te nateraju da na polufinalnoj utakmici Lige šampiona pricaš o nekom tamo ponovljenom glasanju,dokle bre ovo ide sa ovim naprednjacima,nisam verovao da cu ovo ikada da napišem ali ima Slobu od blata da pravimo.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Win-Win situacija za mene. Navijacu za Atletiko, ali ako pobedi Real to ce nervirati navijace UEFAlone, tj. Mesija. Hehe, super!

Inace, nisam misljenja da je Siti bio los. Kakvi su bili do skoro, ovo je bilo skroz OK. Da je Pelegrini imao jos sezonu-dve, ko zna. Sa Gvardiolom im predvidjam katastrofu. Sta ce, Sterling da mu igra tiki-taku?

Hljeb Tonus

pre 8 godina

el pube Pre nego sto si prokomentarisao trebao si da potrazis malo bolje i video bi da je Aca lepo rekao da nije sutnuo u okvir 5 meca. Prvo 0:0 sa Dinamom iz Kijeva, onda dvomec sa PSG-om gde su golove dali Fernadinjo i De Brujne(2 gola). I onda 4. i 5. mec tj dvomec sa Realom gde nisu dali gol

Prognozer

pre 8 godina

kada dodje gvardiola.. pola ce ovih mesara da istera. pa ko koa igra sa dva zadnja vezna ? fernando fernandinjo otamendi mangala klisi i sanja... tehnika od 1 do 5 je 1,2

murajsam

pre 8 godina

Siti prodao finale, bolje reći, Real ga kupio. Real ne radi to prvi put, radio je on to i pre. Fudbal je bio ono juče, ovo danas ni f od fudbala. Silva nije hteo da učestvuje u ovome i zato ga nema, a ne zbog neke navodne povrede. Sitijevi igrači igraju do šesnaesterca, za dalje naravno nisu zainteresovani. Zadnjih 15 minuta - ko ne bi znao rezultat pomislio bi da gubi Real a ne Siti.

heineken

pre 8 godina

Svaka cast finalistima ali sudija u toj utakmici ce morati da se naguta bromazepama da bi to sudio...koliko foliranja ...i sada dve slicne ekipe.....
spanske..

UsnulaPapaja

pre 8 godina

Odavno ali bas odavno nisam gledao losiju utakmicu. Real ajde uvalio i gol pa kapiram i da smeju da budu letargicni...ali ovi u Sitiju,svi imaju po 150,200 soma nedeljno a i vise,trce ko babe jbt. Da ne poveruje covek!

Dova

pre 8 godina

Bajern je zaslužio finale više od Reala,zamislite da su imali njihov put:Romu koju su otresli 7:1 u sred Rima,Volfsburg kome je Levandovski dao 5 gola za 9 minuta i Siti koji ne zna ni sam gde se nalazi.Bajern izbacio Juve,koji je viceprvak i izbacili su Real prošle sezone top5 Evrope već u 1/8 finala,Benfiku koja nije mnogo jaka,ali su svakako bolji od Rome i Volfsburga i onda odigrali 2:2 sa Atletikom,izginuli su juče da prođu ali nije išlo.Navijam za Atletiko u finalu iako ne volim njihov stil.Što se tiče Sitija mislim da će igrati mnogo bolje pod Gvardiolom,dok će Bavarcima Don Karlo leći kao budali šamar.
Pozdrav

jovan

pre 8 godina

gde li ovaj aca stojanovic izvlaci ove ne bitne informacije da mi je samo znati... nikad nijedan igrac nije izgubio polufinale ls na svoj rodjendan..bilo ih je ukupno 6...kakav lik :)

AcA

pre 8 godina

Ovaj dvomec je verovatno najlosiji i najdosadniji ikada u polufinalima lige sampiona. Siti zalutao u ovu fazu,ne znam koliko je morao Psg da odigra lose da ih ovi izbace..nista nisu pokusali u dva meca.
Kvalitet fudbala nedostojan zavrsnice, Real Madrid uz brdo srece u zrebanju dolazi do finala..fudbal koji igraju ove godine kao i ranijih sezona uopste ne zavredjuje da se bore za prvaka Evrope. A najverovatnije ce i osvojiti posto su zasticeni kao beli medvedi...

HESOYAM

pre 8 godina

Gore polufinale nisam u zivotu gledao. Barselona,Juventus ili PSG bi barem odigrali nesto sto lici na fudbal. Valjda ce pravda biti zadovoljena da Real ne osvoji jer nisu imali nijednog pravog protivnika u dvomecu, ne sumnjam da bi ispali lagano protiv jaceg kluba.

Panini

pre 8 godina

Samo malo manje bednija ova utakmice od prve..jezivo da je real u polufinalu sa ovom igrom a i siti ne znaju ni oni samo otkud ovde. Skoro debilniji dvomec nisam gledao

Boki

pre 8 godina

Samo se pitam gde su svi oni sto su onoliko nahvalili Premijer ligu?Ovaj Siti nemoze napad da spoji a aktuelni je sampion te lige(ok sada je Lester)..ljudi Real,Atletiko,Barsa i Bajern su miljama odmakli u odnosu na sve Engleske klubove!Siti je srecno izbacio PSZ,bedno je gledati ekipu kojoj treba remi a nemogu ni da sutnu loptu na gol!

Hljeb Tonus

pre 8 godina

kole to sto kazes za Mazica da sudi max cetvrtfinale nije tacno. Uopste nemoj da se iznenadis ako sudi finale LE, dok za LS mislim da jos nije... Tako je on trebao prosle da sudi finale LE, ali je UEFA poslala na revans Dnjepra i Napolija i onda nije mogao da sudi. Po svemu sudeci cuvaju ga za finale

mlax

pre 8 godina

Utakmici nedostojna polufinala.Real autogolom prosao u finale jbt a ocajni Siti sa spicem Aguerom koji u 5 zadnjih utakmica nema sut u okvir gola.Pelegrini tezak cirkusant od trenera bez taktike I plana.

maki

pre 8 godina

sitiju taktika bila da postoji verovatnoca da real postigne auotogol i tako prodju, a druga opcija, ne dodavati agueru, vec ako mu se odbije slucajno lopta, onda moze da pokusa nesto sam

murajsam

pre 8 godina

čitam bre ove komentare i ne mogu da se načudim.... jesam li ja lud ili ...šta je bre ovo... lel ste vi ljudi videli da je ova utakmica prodata? ...ili ste svi ćoravi ili se svi pravite blesavi? ne mogu da verujem ni u ovo što pričaju u studiju posle utakmice... niko ništa o nameštanju... bruka

asd

pre 8 godina

Ovaj De Brujne odigra 1 utakmicu extra pa ga onda narednih 5 nema ni na mapi.A o Sterlingu ne treba trositi reci.Siti zalutao u polufinale realno.

ultrazvuk

pre 8 godina

Najgori tim koji je ikad igrao polufinale. Ovo je užas. Ne zna se šta je gore. Tim od milijardu evra koji nije šutnuo u gol ili real koji nije pobedio kršten tim do finala. Meni je lav kup zanimljiviji od lš trenutno. Ako atletiko ne osvoji, izvorno zlo će opet slaviti

Marko

pre 8 godina

Ноле зна лика из обезбеђења,па га овај пустио без карте
(Немања, 4. maj 2016 20:48)

Na ulazu bila Mirka Rodzerova, ona zna zasto ga je pustila..

BgHQ

pre 8 godina

Ako je neko imao dilemu koja je liga najkvalitetnija i u kom se gradu igra najbolji fudbal mislim da je vise nema.
Cestitke Madridjanima na jos jednom gradskom finalu LS.

Stara kuka

pre 8 godina

1.Koja je ono liga najbolja?Atletiko,Real,Barselona,Viljareal,Sevilja,Valensija,Bilbao,Selta,Real Sosijedad,Malaga...
2Atletiko je do finala izbacio Barselonu i Bajern.2014. su redom izbacivali Milan,Barselonu,Čelzi i nesrecno izgubili od Reala bez dva najbolja igraca Koste i Turana koji su bili povredjeni.Pravda je da im se vrati i da napokon osvoje titulu prvaka Evrope.

Црвена звезда

pre 8 godina

Не разумем какве везе имају избори и зашто то Аца константно форсира?! Човече, ово је фудбал, а не политика!

ja sam

pre 8 godina

@ Ronaldo ne moze da podnese da neko drugi postigne gol, pa covece tvoji vode raduj se malo nije niko umro!
(Kol, 04. maj 2016 21:23)

A neki "Kol" ne može da podnese Ronalda! Takav ti je život...kme, kme...

veliki strumf

pre 8 godina

Sudi slovenac .Bravo.Dokaz da je nas Mazic za grupne faze i max cetrvrtfinale.Na SP je zavrsio sa grupnom fazom.Tako ce. i na EP
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kole, 4. maj 2016 20:49)

Ala ces se iznenaditi i zaprepastiti ako Mazic dobije da sudi finale Lige Evrope! Na svim sudijskim forumima on je najveci (po mnogima i jedini) kandidat za finale! A ako mislis da je cetvrtfinale LS i 3 uzastopna polufinala Lige Evrope u prethodne 3 godine mala stvar, onda si stvarno mali covek! To tvoj komentar i govori - usao na vest o polufinalu da pljune sunarodnika, jednog od retkih koji vredi u ovom nasem fudbalu i koji je cenjen! Bedno.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ja ne znam ko može da večeras navija za real kada u sitiju igra naš kolarov.To je isto kad bi navijao protiv djokovica.
(Drugi susret hrvata i Srbina danas., 04. maj 2016 20:27)

I nije ti neka komparacija!

ЈоВ

pre 8 godina

Леле...
Аца "Aко ми дозволите" Стојановић...
A и овај Сити, који мртваци.
Туре зрео за пензију.
Радијус кретања му је као подметач за пиво.

joca

pre 8 godina

Znaci strasno,ovaj nam ne da ni fudbal da gledamo tj slusamo goste u studiju,mozda,za 2 godine,najvise 2,5...neko ko mi svakog meseca protivzakonito krade od plate po 4000 din nam ne da ne cak vise ni da jedemo i zivimo,nego ni da gledamo sport. Ima drugi program pa nek se tamo nasladjuje samim sobom,ne mora na prvom. STRASNO.

bbr

pre 8 godina

verovatno ne postoji fudbaler koji manje trci od ovog Jaja Turea,ako on pretci vise od kilometar po utakmici Bog me ubio.Minimum ima 40 godina lik,sta god mu pisalo u krstenici.

Milos

pre 8 godina

Pocetak drugog poluvremena,akcija Reala. Zaustavlja se igra jer je Ronaldo u ofsajdu. On gestikulira pomocnom sudiji prstom da je pogresio. Potom sledi usporeni snimak,a on ceo metar(ako ne i vise) u ofsajdu. Neprocenjivo :)

Švajnštajger

pre 8 godina

Aguero po talentu jedan od najboljih igrača na svetu, a po zalaganju jedna 0. Pogledajte kakva je to kretnja, sramota. Šte reći o liku koji živi 5 godina u engleskoj a ne zna reč jezika. Sramota. Ajde Kun!

Pavel

pre 8 godina

Ja razumem da igrači City-ja jedva čekaju da se završi sezona, ali kad si samo malo potrudili 'ladno bi igrali u finalu LŠ. Igraju kao da ih je neko naterao, kakvo odsustvo energije I želje u odnosu na jučerašnju utakmicu.

Misa

pre 8 godina

Koliko srece je diktatorski klub imao srece sa zrebom, i Bajern i Atletiko i Barselona bi ih izbacili lagano. Nadam se da ce plakati od Atletika u finalu.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ovako bi se i Mesi povredjivao, kao Kompani i Aguero. PL je, jednostavno, mnogo grublja, igrao bi on dobro i tamo, ali evo.. Vidimo.


Kakav gol Bejla btw.

pfc

pre 8 godina

30' se igra,real nije u rangu sa bareselonom i Bayernom,svi zrebovi LS su smesni,Ronaldo pada ko zena,Isko doktor svog zanata,marselo fantastican.

МН

pre 8 godina

Аца информација је толико узнапредовао (болд, италик, андерлајн), да је почео да стиже и да говори о изборима током преноса. :D

DS bot

pre 8 godina

Vucic kao slag na tortu ili ti kao tresnja na slag dolazi odmah posle zavrsetka poluvremena prvog.Tacno zna kada da se pojavi na TV.

el pube

pre 8 godina

Dal sam ja lud ili on nije normalan?! Čovek priča kako Aguero 5 utakmicu zaredom igra bez upućenog šuta ja golu. Pa zar nije isti dao gol PSG-u prošlo kolo?

dušan

pre 8 godina

Siti +
Real -
(sliva, 04. maj 2016 20:51)

Sasha Gray +
Rebeka Linares -
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UsnulaPapaja, 4. maj 2016 21:08)
real i siti -, sasha i rebeka +

KORN

pre 8 godina

Što bre ovi sa RTS-a ne kažu Perici da je ovo druga utakmica da su prvu igrali 0:0,covek non stop baljezga kako je ovo samo prvo poluvreme.

adas

pre 8 godina

Evo pisem pre pocetka utakmice.Real ispada jer nema pravog zadnjeg veznog.Zadnjeg veznog mu igra Kroos koji nije pravi zadnji vezni.I u Bayernu kada je igrao na neprirodnoj poziciji Bayern je stucao.Tako da Manchester ce dati nesto u mrezu Reala.

Drugi susret hrvata i Srbina danas.

pre 8 godina

Ja ne znam ko može da večeras navija za real kada u sitiju igra naš kolarov.To je isto kad bi navijao protiv djokovica.

Boban,nis

pre 8 godina

E Aco,Aco i tebi naredili da nam saopštiš da kod nas izbori još uvek traju i traju i traju i sve tako dok jedan čobek ne bude zadovoljan rezultatima.

asasa

pre 8 godina

Za sta mi palcamo pretplatu?
Gledas fudbala a novinar ti trubi o politici i izborima.Alo BRE, necu politiku , hocu da uzivam u fudbalu. I jos se on hvali kako ce jos tri puta da nam prica o izborima u toku utakmice. Pa znaju ljudi da su izbori,koga interesuje neka trazi na drugim kanalima, neka kopa po netu,pustite nas da uzivamo u sportu, svuda nas dave sa tom politikom da ne mozes nigde da pobegnes.

mxyed

pre 8 godina

Perica Ognjenović stručni konultant na rts-u : Ako real ne izvuče pozitivan rezultat nema veze ja gledam ovo kao na prvo poluvreme ovo je ipak dvomeč hahahahahahaha

stevan

pre 8 godina

evo za sve koji se pitaju da li je jaca spanska ili engleska liga.spanska liga ima jace timove(barsa, atletiko, real...)nego engleska(lester, arsenal, totenhem, celsi...)ali je jaca engleska liga.jer vi vidite sta cete pre gledati:njukasl-sandarlend ili getafe-betis?

sportski pozdrav!!!

J

pre 8 godina

Da li je realan ovaj rts koji u studio dovodi gosta Pericu Ognjenovica koji ne zna da je ovo revans mec i uporno govori da se vecerasnjim mecom ništa ne odlučuje i da je ovo tek prvo poluvreme..tugaaaa od televizije..

mxyed

pre 8 godina

Perica Ognjenović stručni konultant na rts-u : Ako real ne izvuče pozitivan rezultat nema veze ja gledam ovo kao na prvo poluvreme ovo je ipak dvomeč hahahahahahaha

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ja ne znam ko može da večeras navija za real kada u sitiju igra naš kolarov.To je isto kad bi navijao protiv djokovica.
(Drugi susret hrvata i Srbina danas., 04. maj 2016 20:27)

I nije ti neka komparacija!

J

pre 8 godina

Da li je realan ovaj rts koji u studio dovodi gosta Pericu Ognjenovica koji ne zna da je ovo revans mec i uporno govori da se vecerasnjim mecom ništa ne odlučuje i da je ovo tek prvo poluvreme..tugaaaa od televizije..

stevan

pre 8 godina

evo za sve koji se pitaju da li je jaca spanska ili engleska liga.spanska liga ima jace timove(barsa, atletiko, real...)nego engleska(lester, arsenal, totenhem, celsi...)ali je jaca engleska liga.jer vi vidite sta cete pre gledati:njukasl-sandarlend ili getafe-betis?

sportski pozdrav!!!

asasa

pre 8 godina

Za sta mi palcamo pretplatu?
Gledas fudbala a novinar ti trubi o politici i izborima.Alo BRE, necu politiku , hocu da uzivam u fudbalu. I jos se on hvali kako ce jos tri puta da nam prica o izborima u toku utakmice. Pa znaju ljudi da su izbori,koga interesuje neka trazi na drugim kanalima, neka kopa po netu,pustite nas da uzivamo u sportu, svuda nas dave sa tom politikom da ne mozes nigde da pobegnes.

veliki strumf

pre 8 godina

Sudi slovenac .Bravo.Dokaz da je nas Mazic za grupne faze i max cetrvrtfinale.Na SP je zavrsio sa grupnom fazom.Tako ce. i na EP
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kole, 4. maj 2016 20:49)

Ala ces se iznenaditi i zaprepastiti ako Mazic dobije da sudi finale Lige Evrope! Na svim sudijskim forumima on je najveci (po mnogima i jedini) kandidat za finale! A ako mislis da je cetvrtfinale LS i 3 uzastopna polufinala Lige Evrope u prethodne 3 godine mala stvar, onda si stvarno mali covek! To tvoj komentar i govori - usao na vest o polufinalu da pljune sunarodnika, jednog od retkih koji vredi u ovom nasem fudbalu i koji je cenjen! Bedno.

Boban,nis

pre 8 godina

E Aco,Aco i tebi naredili da nam saopštiš da kod nas izbori još uvek traju i traju i traju i sve tako dok jedan čobek ne bude zadovoljan rezultatima.

jovan

pre 8 godina

gde li ovaj aca stojanovic izvlaci ove ne bitne informacije da mi je samo znati... nikad nijedan igrac nije izgubio polufinale ls na svoj rodjendan..bilo ih je ukupno 6...kakav lik :)

The KING

pre 8 godina

Koja je LS smejurija od takmicenja postala zadnjih nekoliko godina,prosle godine nizerazredni trener Enrike uzme to takmicenje,sad je Zidan u istoj poziciji koji su to trenri,vode nabilodvane ekipe gradjene godinama pre njih..Ti Ljudi ne bi mogli da vode Las Palmas pod njima bi ispao iz Primere....

EKV

pre 8 godina

evo za sve koji se pitaju da li je jaca spanska ili engleska liga.spanska liga ima jace timove(barsa, atletiko, real...)nego engleska(lester, arsenal, totenhem, celsi...)ali je jaca engleska liga.jer vi vidite sta cete pre gledati:njukasl-sandarlend ili getafe-betis?

sportski pozdrav!!!
(stevan, 4. maj 2016 20:28)

To sta ces pre da gledas govori o tome koja je liga zanimljivija, a ne jaca!
Engleska liga je zanimljivija, ali spanska je jaca. I Getafe i Betis bi rasturili Njukasl i Sanderlend. Shvati da u finalima LS i LE ove godine mogu sve ekipe da budu spanske. Videli smo svi veceras koliko zanimljiv i jak fudbal igra Siti iz te "najjace" engleske lige:) Lester bi ove godine sa svim dobrim igrama bio najvise 8. na tabeli

kapri

pre 8 godina

Odavno odvratniju utakmicu nisam gledao..aaaa mislim da je igrao sasuolo da bi makar jednu ozbiljnu sansu napravili...jaja ostarao, sterling prosjecan igrac od 65 miliona, de brujne solidan igrac od 80 miliona, navas dobar, agero odlican igrac ali ne moze nista kad su oko njega sve prosjecni preplaceni igraci iii to je po meni klub sa najvecim promasajima uz komsije iz mancestera sa toliko novca da su uspjeli samo prosjecne ekipe da naprave...samo mi nije jasno kako su uopste dogurali do polufinala i prava je steta sto psz nije igrao protiv reala

Zizu

pre 8 godina

Barselona Sitiju 5 u dvomecu, Real posle autogola, najsramniji ulazak u finale nekog kluba ikada, i zreb im namestili i opet ljudski ne mogu da izbace neku ekipu, fuj Real!

ultrazvuk

pre 8 godina

Najgori tim koji je ikad igrao polufinale. Ovo je užas. Ne zna se šta je gore. Tim od milijardu evra koji nije šutnuo u gol ili real koji nije pobedio kršten tim do finala. Meni je lav kup zanimljiviji od lš trenutno. Ako atletiko ne osvoji, izvorno zlo će opet slaviti

BgHQ

pre 8 godina

Ako je neko imao dilemu koja je liga najkvalitetnija i u kom se gradu igra najbolji fudbal mislim da je vise nema.
Cestitke Madridjanima na jos jednom gradskom finalu LS.

HESOYAM

pre 8 godina

Gore polufinale nisam u zivotu gledao. Barselona,Juventus ili PSG bi barem odigrali nesto sto lici na fudbal. Valjda ce pravda biti zadovoljena da Real ne osvoji jer nisu imali nijednog pravog protivnika u dvomecu, ne sumnjam da bi ispali lagano protiv jaceg kluba.

Premier league man

pre 8 godina

Apsolutno zasluzen prolaz Reala, prikazali su mnogo bolju igru u oba meca i vecu zelju za pobedom. Nejasna mi je igra Sitija, pri rezultatu od 1-0 ocekuje se da napadnu barem u zadnjih 15-20 minuta a igrali su kao da nisu ni gubili, kao da su igrali bez ikakve motivacije, a ne znam kako neko ne moze imati motivaciju u polufinalu Lige sampiona, da imaju sansu da se plasiraju u finale, da izbace Real, za ovakve utakmice se zivi, ili je ovo bila samo taktika Pelegrinija, u tom slucaju zaista nisu zasluzili da prodju u finale, a verujem da da je Siti krenuo da zestoko napada Real, Siti bi imao velike sanse da prodje... Da dodam i da se videlo da Ronaldo nije bio 100% spreman vec da je stavljanje njega u prvu postavu bio psiholoski potez Zidana. Sve u svemu ocekujem odlicno finale i neka bolji tim pobedi.

bbr

pre 8 godina

verovatno ne postoji fudbaler koji manje trci od ovog Jaja Turea,ako on pretci vise od kilometar po utakmici Bog me ubio.Minimum ima 40 godina lik,sta god mu pisalo u krstenici.

Zvezda to je tim što se voli srcem svim

pre 8 godina

pričate da je sramota sa kakvom je igrom Atletiko prošao u finale.. Meni je veća sramota sto je Real dao samo jedan gol raspadom City-u!!

Terry

pre 8 godina

Sada pjene simpatizeri kluba zvanog barselonita i ostali kojima je REAL zadao teske traume pa navijaju za Atletiko,ahaha :) NEKA BUDE KAO U LISABONU !! HALA MADRID !
(Madridista, 04. maj 2016 23:13)

Nisam navijac Barse ali vi deca koji navijate za Real, vi imate zestoke traume od Barselone zadnjih 10 godina, poslednjih 7 sezona jedno prvenstvo je Real uzeo Barseloni, ali dobro imas 12 godina normalno da ces pisati ovakve komentare.

Panini

pre 8 godina

Samo malo manje bednija ova utakmice od prve..jezivo da je real u polufinalu sa ovom igrom a i siti ne znaju ni oni samo otkud ovde. Skoro debilniji dvomec nisam gledao

AcA

pre 8 godina

Ovaj dvomec je verovatno najlosiji i najdosadniji ikada u polufinalima lige sampiona. Siti zalutao u ovu fazu,ne znam koliko je morao Psg da odigra lose da ih ovi izbace..nista nisu pokusali u dva meca.
Kvalitet fudbala nedostojan zavrsnice, Real Madrid uz brdo srece u zrebanju dolazi do finala..fudbal koji igraju ove godine kao i ranijih sezona uopste ne zavredjuje da se bore za prvaka Evrope. A najverovatnije ce i osvojiti posto su zasticeni kao beli medvedi...

komšija

pre 8 godina

Brate mili ono kada te nateraju da na polufinalnoj utakmici Lige šampiona pricaš o nekom tamo ponovljenom glasanju,dokle bre ovo ide sa ovim naprednjacima,nisam verovao da cu ovo ikada da napišem ali ima Slobu od blata da pravimo.
(KORN, 4. maj 2016 22:34)
Jel ovo komentar za sendvič ili bus plus?

maki

pre 8 godina

sitiju taktika bila da postoji verovatnoca da real postigne auotogol i tako prodju, a druga opcija, ne dodavati agueru, vec ako mu se odbije slucajno lopta, onda moze da pokusa nesto sam

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Juce odlicna utakmica,odlicna igra oba tima, a ovo vecers je bila igra macke i misa. Yaya i De Brujne bolje da nisu igrali . Yaya se jedva kretao i ne znam koja je svrha bila igrati sa njim u startnoj postavi.
Upravo se videla razlika u kvalitetu lige. Voleo bih da Simeone ostane i dalje trener A.Mardida, pa da engleski fudbal dozivi debakl u LS i naredne sezone. Mislim... Lester , Totenhem i Manchesteri nemaju sta da traze sledece godine , ajde dobro, mozda nesto i bude od gradjana ipak ce imati trenera za razliku od ovog smesnog Pelegrina.

heineken

pre 8 godina

Svaka cast finalistima ali sudija u toj utakmici ce morati da se naguta bromazepama da bi to sudio...koliko foliranja ...i sada dve slicne ekipe.....
spanske..

Stara kuka

pre 8 godina

1.Koja je ono liga najbolja?Atletiko,Real,Barselona,Viljareal,Sevilja,Valensija,Bilbao,Selta,Real Sosijedad,Malaga...
2Atletiko je do finala izbacio Barselonu i Bajern.2014. su redom izbacivali Milan,Barselonu,Čelzi i nesrecno izgubili od Reala bez dva najbolja igraca Koste i Turana koji su bili povredjeni.Pravda je da im se vrati i da napokon osvoje titulu prvaka Evrope.

pali andjeo

pre 8 godina

(kole, 4. maj 2016 20:49)

(veliki strumf, 4. maj 2016 21:08)

Finale LS i LE ce suditi jeddan od sledecih 7 sudija.
LS: Etkinson,Klatenburg,Kolum ili Tomson (Englezi i Skoti)
LE: Roki,Taljavento, Maljenko(ako ne prodju Spanci u LE)
Etkinson ima najvise sanse, sudio je odlicno prosle godine finale LE.
Mada mislim da bi za mec RM/AM bolji bio Klatenburg.
Cakir,Kujpers,Ricoli,Proenca,Kasai,Busaka su vec sudili finale LS i svi su aktivni. Ako izbacis Maljenka i Karbalja zbog Spanije, Briha i Eriksona zbog greski, ostaje ova 4.
Najrealnije:
Etkinson LS
Kolum LE, Maljenko ako ne prodju Spanci.
Mazic ceka red, sudice finale LE sledece sezone, sad nece, rano je i ima boljih. Jos je rano za njega ali ce suditi sigurno pre Skomine(SLO) i Bebeka(CRO) i onih ceskih,ruskih ili ukrajinskih sudija. Odlican je Mazic ali nije za finale/a ove sezone, recimo sledece LE, pa onda moze 2018 ili 2019 LS.
Ubedjen sam da ce suditi i finale LE i finale LS.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Win-Win situacija za mene. Navijacu za Atletiko, ali ako pobedi Real to ce nervirati navijace UEFAlone, tj. Mesija. Hehe, super!

Inace, nisam misljenja da je Siti bio los. Kakvi su bili do skoro, ovo je bilo skroz OK. Da je Pelegrini imao jos sezonu-dve, ko zna. Sa Gvardiolom im predvidjam katastrofu. Sta ce, Sterling da mu igra tiki-taku?

Црвена звезда

pre 8 godina

Не разумем какве везе имају избори и зашто то Аца константно форсира?! Човече, ово је фудбал, а не политика!

Djordje NS

pre 8 godina

Gde ste sad svi vi stručnjaci koji ste mi nalupali gomilu minusa kad sam još u četvrtfinalu napisao da će UŠATI PEHAR na kraju završiti u MADRIDU?

Hala Madrid!

Marko

pre 8 godina

Ноле зна лика из обезбеђења,па га овај пустио без карте
(Немања, 4. maj 2016 20:48)

Na ulazu bila Mirka Rodzerova, ona zna zasto ga je pustila..

KORN

pre 8 godina

Što bre ovi sa RTS-a ne kažu Perici da je ovo druga utakmica da su prvu igrali 0:0,covek non stop baljezga kako je ovo samo prvo poluvreme.

Dova

pre 8 godina

Bajern je zaslužio finale više od Reala,zamislite da su imali njihov put:Romu koju su otresli 7:1 u sred Rima,Volfsburg kome je Levandovski dao 5 gola za 9 minuta i Siti koji ne zna ni sam gde se nalazi.Bajern izbacio Juve,koji je viceprvak i izbacili su Real prošle sezone top5 Evrope već u 1/8 finala,Benfiku koja nije mnogo jaka,ali su svakako bolji od Rome i Volfsburga i onda odigrali 2:2 sa Atletikom,izginuli su juče da prođu ali nije išlo.Navijam za Atletiko u finalu iako ne volim njihov stil.Što se tiče Sitija mislim da će igrati mnogo bolje pod Gvardiolom,dok će Bavarcima Don Karlo leći kao budali šamar.
Pozdrav

Misa

pre 8 godina

Penaldo 20 golova Malmeu Sahrjoru i Volfsburgu, protiv Sitija i Psz-a NULA, molim klince da prestanu da uzdizu vise tog padavicara, nikad ali nikad on nece uraditi nesto na velikoj utakmici.

mlax

pre 8 godina

Utakmici nedostojna polufinala.Real autogolom prosao u finale jbt a ocajni Siti sa spicem Aguerom koji u 5 zadnjih utakmica nema sut u okvir gola.Pelegrini tezak cirkusant od trenera bez taktike I plana.

asd

pre 8 godina

Ovaj De Brujne odigra 1 utakmicu extra pa ga onda narednih 5 nema ni na mapi.A o Sterlingu ne treba trositi reci.Siti zalutao u polufinale realno.

pfc

pre 8 godina

30' se igra,real nije u rangu sa bareselonom i Bayernom,svi zrebovi LS su smesni,Ronaldo pada ko zena,Isko doktor svog zanata,marselo fantastican.

DS bot

pre 8 godina

Vucic kao slag na tortu ili ti kao tresnja na slag dolazi odmah posle zavrsetka poluvremena prvog.Tacno zna kada da se pojavi na TV.

KORN

pre 8 godina

Brate mili ono kada te nateraju da na polufinalnoj utakmici Lige šampiona pricaš o nekom tamo ponovljenom glasanju,dokle bre ovo ide sa ovim naprednjacima,nisam verovao da cu ovo ikada da napišem ali ima Slobu od blata da pravimo.

МН

pre 8 godina

Аца информација је толико узнапредовао (болд, италик, андерлајн), да је почео да стиже и да говори о изборима током преноса. :D

Defo

pre 8 godina

Ova utakmica je dokaz da kad na Real nije kvota 1.10 penaldo ne moze dati gol, jer protiv slabijih ekipa penaldu se stvore 20 sansi, Real non stop napada i ovaj mora jednostavno da postigne neki gol, a kad je jaca ekipa i kad penaldo naravno nikad sam ne moze nesto da uradi da sam sebi izgradi poziciju za gol i kad Real ne moze toliko da napada onda ovaj ne moze da da gol makar utakmica trajala 3 dana. Psz nevidljiv, protiv Sitija veceras nevidljiv, dva puta ove godine nevidjiv protiv Atletika , Barseloni dao gol na -15 bez pritiska bez icega, u tom trenutku nebitna utakmica, ali zato busi Malme Sahtjor i Espanjol.

Madridista

pre 8 godina

Sada pjene simpatizeri kluba zvanog barselonita i ostali kojima je REAL zadao teske traume pa navijaju za Atletiko,ahaha :) NEKA BUDE KAO U LISABONU !! HALA MADRID !

Prognozer

pre 8 godina

kada dodje gvardiola.. pola ce ovih mesara da istera. pa ko koa igra sa dva zadnja vezna ? fernando fernandinjo otamendi mangala klisi i sanja... tehnika od 1 do 5 je 1,2

ЈоВ

pre 8 godina

Леле...
Аца "Aко ми дозволите" Стојановић...
A и овај Сити, који мртваци.
Туре зрео за пензију.
Радијус кретања му је као подметач за пиво.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ovako bi se i Mesi povredjivao, kao Kompani i Aguero. PL je, jednostavno, mnogo grublja, igrao bi on dobro i tamo, ali evo.. Vidimo.


Kakav gol Bejla btw.

UsnulaPapaja

pre 8 godina

Odavno ali bas odavno nisam gledao losiju utakmicu. Real ajde uvalio i gol pa kapiram i da smeju da budu letargicni...ali ovi u Sitiju,svi imaju po 150,200 soma nedeljno a i vise,trce ko babe jbt. Da ne poveruje covek!

Drugi susret hrvata i Srbina danas.

pre 8 godina

Ja ne znam ko može da večeras navija za real kada u sitiju igra naš kolarov.To je isto kad bi navijao protiv djokovica.

el pube

pre 8 godina

Dal sam ja lud ili on nije normalan?! Čovek priča kako Aguero 5 utakmicu zaredom igra bez upućenog šuta ja golu. Pa zar nije isti dao gol PSG-u prošlo kolo?

murajsam

pre 8 godina

Siti prodao finale, bolje reći, Real ga kupio. Real ne radi to prvi put, radio je on to i pre. Fudbal je bio ono juče, ovo danas ni f od fudbala. Silva nije hteo da učestvuje u ovome i zato ga nema, a ne zbog neke navodne povrede. Sitijevi igrači igraju do šesnaesterca, za dalje naravno nisu zainteresovani. Zadnjih 15 minuta - ko ne bi znao rezultat pomislio bi da gubi Real a ne Siti.

Boki

pre 8 godina

Samo se pitam gde su svi oni sto su onoliko nahvalili Premijer ligu?Ovaj Siti nemoze napad da spoji a aktuelni je sampion te lige(ok sada je Lester)..ljudi Real,Atletiko,Barsa i Bajern su miljama odmakli u odnosu na sve Engleske klubove!Siti je srecno izbacio PSZ,bedno je gledati ekipu kojoj treba remi a nemogu ni da sutnu loptu na gol!

grey

pre 8 godina

stizu nam nase musterije u finalu..Doduse malo nas muce zadnjih 2-3 godine ,a da nas pobedjuju stalno ne mogu nas stici u pobedama jos 35 godina....

joca

pre 8 godina

Znaci strasno,ovaj nam ne da ni fudbal da gledamo tj slusamo goste u studiju,mozda,za 2 godine,najvise 2,5...neko ko mi svakog meseca protivzakonito krade od plate po 4000 din nam ne da ne cak vise ni da jedemo i zivimo,nego ni da gledamo sport. Ima drugi program pa nek se tamo nasladjuje samim sobom,ne mora na prvom. STRASNO.

Pavel

pre 8 godina

Ja razumem da igrači City-ja jedva čekaju da se završi sezona, ali kad si samo malo potrudili 'ladno bi igrali u finalu LŠ. Igraju kao da ih je neko naterao, kakvo odsustvo energije I želje u odnosu na jučerašnju utakmicu.

Misa

pre 8 godina

Koliko srece je diktatorski klub imao srece sa zrebom, i Bajern i Atletiko i Barselona bi ih izbacili lagano. Nadam se da ce plakati od Atletika u finalu.

Milos

pre 8 godina

Pocetak drugog poluvremena,akcija Reala. Zaustavlja se igra jer je Ronaldo u ofsajdu. On gestikulira pomocnom sudiji prstom da je pogresio. Potom sledi usporeni snimak,a on ceo metar(ako ne i vise) u ofsajdu. Neprocenjivo :)

ja sam

pre 8 godina

@ Ronaldo ne moze da podnese da neko drugi postigne gol, pa covece tvoji vode raduj se malo nije niko umro!
(Kol, 04. maj 2016 21:23)

A neki "Kol" ne može da podnese Ronalda! Takav ti je život...kme, kme...

dušan

pre 8 godina

Siti +
Real -
(sliva, 04. maj 2016 20:51)

Sasha Gray +
Rebeka Linares -
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UsnulaPapaja, 4. maj 2016 21:08)
real i siti -, sasha i rebeka +

murajsam

pre 8 godina

čitam bre ove komentare i ne mogu da se načudim.... jesam li ja lud ili ...šta je bre ovo... lel ste vi ljudi videli da je ova utakmica prodata? ...ili ste svi ćoravi ili se svi pravite blesavi? ne mogu da verujem ni u ovo što pričaju u studiju posle utakmice... niko ništa o nameštanju... bruka

Djordje NS

pre 8 godina

Gde ste sad svi vi stručnjaci koji ste mi nalupali gomilu minusa kad sam još u četvrtfinalu napisao da će UŠATI PEHAR na kraju završiti u MADRIDU?

Hala Madrid!

Hljeb Tonus

pre 8 godina

el pube Pre nego sto si prokomentarisao trebao si da potrazis malo bolje i video bi da je Aca lepo rekao da nije sutnuo u okvir 5 meca. Prvo 0:0 sa Dinamom iz Kijeva, onda dvomec sa PSG-om gde su golove dali Fernadinjo i De Brujne(2 gola). I onda 4. i 5. mec tj dvomec sa Realom gde nisu dali gol

Švajnštajger

pre 8 godina

Aguero po talentu jedan od najboljih igrača na svetu, a po zalaganju jedna 0. Pogledajte kakva je to kretnja, sramota. Šte reći o liku koji živi 5 godina u engleskoj a ne zna reč jezika. Sramota. Ajde Kun!

Hljeb Tonus

pre 8 godina

kole to sto kazes za Mazica da sudi max cetvrtfinale nije tacno. Uopste nemoj da se iznenadis ako sudi finale LE, dok za LS mislim da jos nije... Tako je on trebao prosle da sudi finale LE, ali je UEFA poslala na revans Dnjepra i Napolija i onda nije mogao da sudi. Po svemu sudeci cuvaju ga za finale

adas

pre 8 godina

Evo pisem pre pocetka utakmice.Real ispada jer nema pravog zadnjeg veznog.Zadnjeg veznog mu igra Kroos koji nije pravi zadnji vezni.I u Bayernu kada je igrao na neprirodnoj poziciji Bayern je stucao.Tako da Manchester ce dati nesto u mrezu Reala.

Alex

pre 8 godina

Ko ne voli Real nikad ih nece voleti,pa makar davali po 5 golova svaki put!!!
Nadam se slavlju kraljevica iz Madrida u subotu 28 maja!!!

Zizu

pre 8 godina

Barselona Sitiju 5 u dvomecu, Real posle autogola, najsramniji ulazak u finale nekog kluba ikada, i zreb im namestili i opet ljudski ne mogu da izbace neku ekipu, fuj Real!

Drugi susret hrvata i Srbina danas.

pre 8 godina

Ja ne znam ko može da večeras navija za real kada u sitiju igra naš kolarov.To je isto kad bi navijao protiv djokovica.

stevan

pre 8 godina

evo za sve koji se pitaju da li je jaca spanska ili engleska liga.spanska liga ima jace timove(barsa, atletiko, real...)nego engleska(lester, arsenal, totenhem, celsi...)ali je jaca engleska liga.jer vi vidite sta cete pre gledati:njukasl-sandarlend ili getafe-betis?

sportski pozdrav!!!

Defo

pre 8 godina

Ova utakmica je dokaz da kad na Real nije kvota 1.10 penaldo ne moze dati gol, jer protiv slabijih ekipa penaldu se stvore 20 sansi, Real non stop napada i ovaj mora jednostavno da postigne neki gol, a kad je jaca ekipa i kad penaldo naravno nikad sam ne moze nesto da uradi da sam sebi izgradi poziciju za gol i kad Real ne moze toliko da napada onda ovaj ne moze da da gol makar utakmica trajala 3 dana. Psz nevidljiv, protiv Sitija veceras nevidljiv, dva puta ove godine nevidjiv protiv Atletika , Barseloni dao gol na -15 bez pritiska bez icega, u tom trenutku nebitna utakmica, ali zato busi Malme Sahtjor i Espanjol.

komšija

pre 8 godina

Brate mili ono kada te nateraju da na polufinalnoj utakmici Lige šampiona pricaš o nekom tamo ponovljenom glasanju,dokle bre ovo ide sa ovim naprednjacima,nisam verovao da cu ovo ikada da napišem ali ima Slobu od blata da pravimo.
(KORN, 4. maj 2016 22:34)
Jel ovo komentar za sendvič ili bus plus?

The KING

pre 8 godina

Koja je LS smejurija od takmicenja postala zadnjih nekoliko godina,prosle godine nizerazredni trener Enrike uzme to takmicenje,sad je Zidan u istoj poziciji koji su to trenri,vode nabilodvane ekipe gradjene godinama pre njih..Ti Ljudi ne bi mogli da vode Las Palmas pod njima bi ispao iz Primere....

Terry

pre 8 godina

Sada pjene simpatizeri kluba zvanog barselonita i ostali kojima je REAL zadao teske traume pa navijaju za Atletiko,ahaha :) NEKA BUDE KAO U LISABONU !! HALA MADRID !
(Madridista, 04. maj 2016 23:13)

Nisam navijac Barse ali vi deca koji navijate za Real, vi imate zestoke traume od Barselone zadnjih 10 godina, poslednjih 7 sezona jedno prvenstvo je Real uzeo Barseloni, ali dobro imas 12 godina normalno da ces pisati ovakve komentare.

Misa

pre 8 godina

Penaldo 20 golova Malmeu Sahrjoru i Volfsburgu, protiv Sitija i Psz-a NULA, molim klince da prestanu da uzdizu vise tog padavicara, nikad ali nikad on nece uraditi nesto na velikoj utakmici.

murajsam

pre 8 godina

čitam bre ove komentare i ne mogu da se načudim.... jesam li ja lud ili ...šta je bre ovo... lel ste vi ljudi videli da je ova utakmica prodata? ...ili ste svi ćoravi ili se svi pravite blesavi? ne mogu da verujem ni u ovo što pričaju u studiju posle utakmice... niko ništa o nameštanju... bruka

Madridista

pre 8 godina

Sada pjene simpatizeri kluba zvanog barselonita i ostali kojima je REAL zadao teske traume pa navijaju za Atletiko,ahaha :) NEKA BUDE KAO U LISABONU !! HALA MADRID !

murajsam

pre 8 godina

Siti prodao finale, bolje reći, Real ga kupio. Real ne radi to prvi put, radio je on to i pre. Fudbal je bio ono juče, ovo danas ni f od fudbala. Silva nije hteo da učestvuje u ovome i zato ga nema, a ne zbog neke navodne povrede. Sitijevi igrači igraju do šesnaesterca, za dalje naravno nisu zainteresovani. Zadnjih 15 minuta - ko ne bi znao rezultat pomislio bi da gubi Real a ne Siti.

pfc

pre 8 godina

30' se igra,real nije u rangu sa bareselonom i Bayernom,svi zrebovi LS su smesni,Ronaldo pada ko zena,Isko doktor svog zanata,marselo fantastican.

grey

pre 8 godina

stizu nam nase musterije u finalu..Doduse malo nas muce zadnjih 2-3 godine ,a da nas pobedjuju stalno ne mogu nas stici u pobedama jos 35 godina....

adas

pre 8 godina

Evo pisem pre pocetka utakmice.Real ispada jer nema pravog zadnjeg veznog.Zadnjeg veznog mu igra Kroos koji nije pravi zadnji vezni.I u Bayernu kada je igrao na neprirodnoj poziciji Bayern je stucao.Tako da Manchester ce dati nesto u mrezu Reala.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Win-Win situacija za mene. Navijacu za Atletiko, ali ako pobedi Real to ce nervirati navijace UEFAlone, tj. Mesija. Hehe, super!

Inace, nisam misljenja da je Siti bio los. Kakvi su bili do skoro, ovo je bilo skroz OK. Da je Pelegrini imao jos sezonu-dve, ko zna. Sa Gvardiolom im predvidjam katastrofu. Sta ce, Sterling da mu igra tiki-taku?

ultrazvuk

pre 8 godina

Najgori tim koji je ikad igrao polufinale. Ovo je užas. Ne zna se šta je gore. Tim od milijardu evra koji nije šutnuo u gol ili real koji nije pobedio kršten tim do finala. Meni je lav kup zanimljiviji od lš trenutno. Ako atletiko ne osvoji, izvorno zlo će opet slaviti

EKV

pre 8 godina

evo za sve koji se pitaju da li je jaca spanska ili engleska liga.spanska liga ima jace timove(barsa, atletiko, real...)nego engleska(lester, arsenal, totenhem, celsi...)ali je jaca engleska liga.jer vi vidite sta cete pre gledati:njukasl-sandarlend ili getafe-betis?

sportski pozdrav!!!
(stevan, 4. maj 2016 20:28)

To sta ces pre da gledas govori o tome koja je liga zanimljivija, a ne jaca!
Engleska liga je zanimljivija, ali spanska je jaca. I Getafe i Betis bi rasturili Njukasl i Sanderlend. Shvati da u finalima LS i LE ove godine mogu sve ekipe da budu spanske. Videli smo svi veceras koliko zanimljiv i jak fudbal igra Siti iz te "najjace" engleske lige:) Lester bi ove godine sa svim dobrim igrama bio najvise 8. na tabeli

Zvezda to je tim što se voli srcem svim

pre 8 godina

pričate da je sramota sa kakvom je igrom Atletiko prošao u finale.. Meni je veća sramota sto je Real dao samo jedan gol raspadom City-u!!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ja ne znam ko može da večeras navija za real kada u sitiju igra naš kolarov.To je isto kad bi navijao protiv djokovica.
(Drugi susret hrvata i Srbina danas., 04. maj 2016 20:27)

I nije ti neka komparacija!

HESOYAM

pre 8 godina

Gore polufinale nisam u zivotu gledao. Barselona,Juventus ili PSG bi barem odigrali nesto sto lici na fudbal. Valjda ce pravda biti zadovoljena da Real ne osvoji jer nisu imali nijednog pravog protivnika u dvomecu, ne sumnjam da bi ispali lagano protiv jaceg kluba.

BgHQ

pre 8 godina

Ako je neko imao dilemu koja je liga najkvalitetnija i u kom se gradu igra najbolji fudbal mislim da je vise nema.
Cestitke Madridjanima na jos jednom gradskom finalu LS.

Dova

pre 8 godina

Bajern je zaslužio finale više od Reala,zamislite da su imali njihov put:Romu koju su otresli 7:1 u sred Rima,Volfsburg kome je Levandovski dao 5 gola za 9 minuta i Siti koji ne zna ni sam gde se nalazi.Bajern izbacio Juve,koji je viceprvak i izbacili su Real prošle sezone top5 Evrope već u 1/8 finala,Benfiku koja nije mnogo jaka,ali su svakako bolji od Rome i Volfsburga i onda odigrali 2:2 sa Atletikom,izginuli su juče da prođu ali nije išlo.Navijam za Atletiko u finalu iako ne volim njihov stil.Što se tiče Sitija mislim da će igrati mnogo bolje pod Gvardiolom,dok će Bavarcima Don Karlo leći kao budali šamar.
Pozdrav

Djordje NS

pre 8 godina

Gde ste sad svi vi stručnjaci koji ste mi nalupali gomilu minusa kad sam još u četvrtfinalu napisao da će UŠATI PEHAR na kraju završiti u MADRIDU?

Hala Madrid!

ja sam

pre 8 godina

@ Ronaldo ne moze da podnese da neko drugi postigne gol, pa covece tvoji vode raduj se malo nije niko umro!
(Kol, 04. maj 2016 21:23)

A neki "Kol" ne može da podnese Ronalda! Takav ti je život...kme, kme...

Djordje NS

pre 8 godina

Gde ste sad svi vi stručnjaci koji ste mi nalupali gomilu minusa kad sam još u četvrtfinalu napisao da će UŠATI PEHAR na kraju završiti u MADRIDU?

Hala Madrid!

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Juce odlicna utakmica,odlicna igra oba tima, a ovo vecers je bila igra macke i misa. Yaya i De Brujne bolje da nisu igrali . Yaya se jedva kretao i ne znam koja je svrha bila igrati sa njim u startnoj postavi.
Upravo se videla razlika u kvalitetu lige. Voleo bih da Simeone ostane i dalje trener A.Mardida, pa da engleski fudbal dozivi debakl u LS i naredne sezone. Mislim... Lester , Totenhem i Manchesteri nemaju sta da traze sledece godine , ajde dobro, mozda nesto i bude od gradjana ipak ce imati trenera za razliku od ovog smesnog Pelegrina.

AcA

pre 8 godina

Ovaj dvomec je verovatno najlosiji i najdosadniji ikada u polufinalima lige sampiona. Siti zalutao u ovu fazu,ne znam koliko je morao Psg da odigra lose da ih ovi izbace..nista nisu pokusali u dva meca.
Kvalitet fudbala nedostojan zavrsnice, Real Madrid uz brdo srece u zrebanju dolazi do finala..fudbal koji igraju ove godine kao i ranijih sezona uopste ne zavredjuje da se bore za prvaka Evrope. A najverovatnije ce i osvojiti posto su zasticeni kao beli medvedi...

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ovako bi se i Mesi povredjivao, kao Kompani i Aguero. PL je, jednostavno, mnogo grublja, igrao bi on dobro i tamo, ali evo.. Vidimo.


Kakav gol Bejla btw.

pali andjeo

pre 8 godina

(kole, 4. maj 2016 20:49)

(veliki strumf, 4. maj 2016 21:08)

Finale LS i LE ce suditi jeddan od sledecih 7 sudija.
LS: Etkinson,Klatenburg,Kolum ili Tomson (Englezi i Skoti)
LE: Roki,Taljavento, Maljenko(ako ne prodju Spanci u LE)
Etkinson ima najvise sanse, sudio je odlicno prosle godine finale LE.
Mada mislim da bi za mec RM/AM bolji bio Klatenburg.
Cakir,Kujpers,Ricoli,Proenca,Kasai,Busaka su vec sudili finale LS i svi su aktivni. Ako izbacis Maljenka i Karbalja zbog Spanije, Briha i Eriksona zbog greski, ostaje ova 4.
Najrealnije:
Etkinson LS
Kolum LE, Maljenko ako ne prodju Spanci.
Mazic ceka red, sudice finale LE sledece sezone, sad nece, rano je i ima boljih. Jos je rano za njega ali ce suditi sigurno pre Skomine(SLO) i Bebeka(CRO) i onih ceskih,ruskih ili ukrajinskih sudija. Odlican je Mazic ali nije za finale/a ove sezone, recimo sledece LE, pa onda moze 2018 ili 2019 LS.
Ubedjen sam da ce suditi i finale LE i finale LS.

Stara kuka

pre 8 godina

1.Koja je ono liga najbolja?Atletiko,Real,Barselona,Viljareal,Sevilja,Valensija,Bilbao,Selta,Real Sosijedad,Malaga...
2Atletiko je do finala izbacio Barselonu i Bajern.2014. su redom izbacivali Milan,Barselonu,Čelzi i nesrecno izgubili od Reala bez dva najbolja igraca Koste i Turana koji su bili povredjeni.Pravda je da im se vrati i da napokon osvoje titulu prvaka Evrope.

Marko

pre 8 godina

Ноле зна лика из обезбеђења,па га овај пустио без карте
(Немања, 4. maj 2016 20:48)

Na ulazu bila Mirka Rodzerova, ona zna zasto ga je pustila..

Panini

pre 8 godina

Samo malo manje bednija ova utakmice od prve..jezivo da je real u polufinalu sa ovom igrom a i siti ne znaju ni oni samo otkud ovde. Skoro debilniji dvomec nisam gledao

veliki strumf

pre 8 godina

Sudi slovenac .Bravo.Dokaz da je nas Mazic za grupne faze i max cetrvrtfinale.Na SP je zavrsio sa grupnom fazom.Tako ce. i na EP
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kole, 4. maj 2016 20:49)

Ala ces se iznenaditi i zaprepastiti ako Mazic dobije da sudi finale Lige Evrope! Na svim sudijskim forumima on je najveci (po mnogima i jedini) kandidat za finale! A ako mislis da je cetvrtfinale LS i 3 uzastopna polufinala Lige Evrope u prethodne 3 godine mala stvar, onda si stvarno mali covek! To tvoj komentar i govori - usao na vest o polufinalu da pljune sunarodnika, jednog od retkih koji vredi u ovom nasem fudbalu i koji je cenjen! Bedno.

mlax

pre 8 godina

Utakmici nedostojna polufinala.Real autogolom prosao u finale jbt a ocajni Siti sa spicem Aguerom koji u 5 zadnjih utakmica nema sut u okvir gola.Pelegrini tezak cirkusant od trenera bez taktike I plana.

asasa

pre 8 godina

Za sta mi palcamo pretplatu?
Gledas fudbala a novinar ti trubi o politici i izborima.Alo BRE, necu politiku , hocu da uzivam u fudbalu. I jos se on hvali kako ce jos tri puta da nam prica o izborima u toku utakmice. Pa znaju ljudi da su izbori,koga interesuje neka trazi na drugim kanalima, neka kopa po netu,pustite nas da uzivamo u sportu, svuda nas dave sa tom politikom da ne mozes nigde da pobegnes.

Misa

pre 8 godina

Koliko srece je diktatorski klub imao srece sa zrebom, i Bajern i Atletiko i Barselona bi ih izbacili lagano. Nadam se da ce plakati od Atletika u finalu.

jovan

pre 8 godina

gde li ovaj aca stojanovic izvlaci ove ne bitne informacije da mi je samo znati... nikad nijedan igrac nije izgubio polufinale ls na svoj rodjendan..bilo ih je ukupno 6...kakav lik :)

Boki

pre 8 godina

Samo se pitam gde su svi oni sto su onoliko nahvalili Premijer ligu?Ovaj Siti nemoze napad da spoji a aktuelni je sampion te lige(ok sada je Lester)..ljudi Real,Atletiko,Barsa i Bajern su miljama odmakli u odnosu na sve Engleske klubove!Siti je srecno izbacio PSZ,bedno je gledati ekipu kojoj treba remi a nemogu ni da sutnu loptu na gol!

KORN

pre 8 godina

Brate mili ono kada te nateraju da na polufinalnoj utakmici Lige šampiona pricaš o nekom tamo ponovljenom glasanju,dokle bre ovo ide sa ovim naprednjacima,nisam verovao da cu ovo ikada da napišem ali ima Slobu od blata da pravimo.

kapri

pre 8 godina

Odavno odvratniju utakmicu nisam gledao..aaaa mislim da je igrao sasuolo da bi makar jednu ozbiljnu sansu napravili...jaja ostarao, sterling prosjecan igrac od 65 miliona, de brujne solidan igrac od 80 miliona, navas dobar, agero odlican igrac ali ne moze nista kad su oko njega sve prosjecni preplaceni igraci iii to je po meni klub sa najvecim promasajima uz komsije iz mancestera sa toliko novca da su uspjeli samo prosjecne ekipe da naprave...samo mi nije jasno kako su uopste dogurali do polufinala i prava je steta sto psz nije igrao protiv reala

J

pre 8 godina

Da li je realan ovaj rts koji u studio dovodi gosta Pericu Ognjenovica koji ne zna da je ovo revans mec i uporno govori da se vecerasnjim mecom ništa ne odlučuje i da je ovo tek prvo poluvreme..tugaaaa od televizije..

Milos

pre 8 godina

Pocetak drugog poluvremena,akcija Reala. Zaustavlja se igra jer je Ronaldo u ofsajdu. On gestikulira pomocnom sudiji prstom da je pogresio. Potom sledi usporeni snimak,a on ceo metar(ako ne i vise) u ofsajdu. Neprocenjivo :)

heineken

pre 8 godina

Svaka cast finalistima ali sudija u toj utakmici ce morati da se naguta bromazepama da bi to sudio...koliko foliranja ...i sada dve slicne ekipe.....
spanske..

Boban,nis

pre 8 godina

E Aco,Aco i tebi naredili da nam saopštiš da kod nas izbori još uvek traju i traju i traju i sve tako dok jedan čobek ne bude zadovoljan rezultatima.

Premier league man

pre 8 godina

Apsolutno zasluzen prolaz Reala, prikazali su mnogo bolju igru u oba meca i vecu zelju za pobedom. Nejasna mi je igra Sitija, pri rezultatu od 1-0 ocekuje se da napadnu barem u zadnjih 15-20 minuta a igrali su kao da nisu ni gubili, kao da su igrali bez ikakve motivacije, a ne znam kako neko ne moze imati motivaciju u polufinalu Lige sampiona, da imaju sansu da se plasiraju u finale, da izbace Real, za ovakve utakmice se zivi, ili je ovo bila samo taktika Pelegrinija, u tom slucaju zaista nisu zasluzili da prodju u finale, a verujem da da je Siti krenuo da zestoko napada Real, Siti bi imao velike sanse da prodje... Da dodam i da se videlo da Ronaldo nije bio 100% spreman vec da je stavljanje njega u prvu postavu bio psiholoski potez Zidana. Sve u svemu ocekujem odlicno finale i neka bolji tim pobedi.

bbr

pre 8 godina

verovatno ne postoji fudbaler koji manje trci od ovog Jaja Turea,ako on pretci vise od kilometar po utakmici Bog me ubio.Minimum ima 40 godina lik,sta god mu pisalo u krstenici.

el pube

pre 8 godina

Dal sam ja lud ili on nije normalan?! Čovek priča kako Aguero 5 utakmicu zaredom igra bez upućenog šuta ja golu. Pa zar nije isti dao gol PSG-u prošlo kolo?

dušan

pre 8 godina

Siti +
Real -
(sliva, 04. maj 2016 20:51)

Sasha Gray +
Rebeka Linares -
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UsnulaPapaja, 4. maj 2016 21:08)
real i siti -, sasha i rebeka +

Црвена звезда

pre 8 godina

Не разумем какве везе имају избори и зашто то Аца константно форсира?! Човече, ово је фудбал, а не политика!

Hljeb Tonus

pre 8 godina

kole to sto kazes za Mazica da sudi max cetvrtfinale nije tacno. Uopste nemoj da se iznenadis ako sudi finale LE, dok za LS mislim da jos nije... Tako je on trebao prosle da sudi finale LE, ali je UEFA poslala na revans Dnjepra i Napolija i onda nije mogao da sudi. Po svemu sudeci cuvaju ga za finale

Prognozer

pre 8 godina

kada dodje gvardiola.. pola ce ovih mesara da istera. pa ko koa igra sa dva zadnja vezna ? fernando fernandinjo otamendi mangala klisi i sanja... tehnika od 1 do 5 je 1,2

МН

pre 8 godina

Аца информација је толико узнапредовао (болд, италик, андерлајн), да је почео да стиже и да говори о изборима током преноса. :D

ЈоВ

pre 8 godina

Леле...
Аца "Aко ми дозволите" Стојановић...
A и овај Сити, који мртваци.
Туре зрео за пензију.
Радијус кретања му је као подметач за пиво.

asd

pre 8 godina

Ovaj De Brujne odigra 1 utakmicu extra pa ga onda narednih 5 nema ni na mapi.A o Sterlingu ne treba trositi reci.Siti zalutao u polufinale realno.

maki

pre 8 godina

sitiju taktika bila da postoji verovatnoca da real postigne auotogol i tako prodju, a druga opcija, ne dodavati agueru, vec ako mu se odbije slucajno lopta, onda moze da pokusa nesto sam

mxyed

pre 8 godina

Perica Ognjenović stručni konultant na rts-u : Ako real ne izvuče pozitivan rezultat nema veze ja gledam ovo kao na prvo poluvreme ovo je ipak dvomeč hahahahahahaha

Švajnštajger

pre 8 godina

Aguero po talentu jedan od najboljih igrača na svetu, a po zalaganju jedna 0. Pogledajte kakva je to kretnja, sramota. Šte reći o liku koji živi 5 godina u engleskoj a ne zna reč jezika. Sramota. Ajde Kun!

UsnulaPapaja

pre 8 godina

Odavno ali bas odavno nisam gledao losiju utakmicu. Real ajde uvalio i gol pa kapiram i da smeju da budu letargicni...ali ovi u Sitiju,svi imaju po 150,200 soma nedeljno a i vise,trce ko babe jbt. Da ne poveruje covek!

Hljeb Tonus

pre 8 godina

el pube Pre nego sto si prokomentarisao trebao si da potrazis malo bolje i video bi da je Aca lepo rekao da nije sutnuo u okvir 5 meca. Prvo 0:0 sa Dinamom iz Kijeva, onda dvomec sa PSG-om gde su golove dali Fernadinjo i De Brujne(2 gola). I onda 4. i 5. mec tj dvomec sa Realom gde nisu dali gol

KORN

pre 8 godina

Što bre ovi sa RTS-a ne kažu Perici da je ovo druga utakmica da su prvu igrali 0:0,covek non stop baljezga kako je ovo samo prvo poluvreme.

DS bot

pre 8 godina

Vucic kao slag na tortu ili ti kao tresnja na slag dolazi odmah posle zavrsetka poluvremena prvog.Tacno zna kada da se pojavi na TV.

joca

pre 8 godina

Znaci strasno,ovaj nam ne da ni fudbal da gledamo tj slusamo goste u studiju,mozda,za 2 godine,najvise 2,5...neko ko mi svakog meseca protivzakonito krade od plate po 4000 din nam ne da ne cak vise ni da jedemo i zivimo,nego ni da gledamo sport. Ima drugi program pa nek se tamo nasladjuje samim sobom,ne mora na prvom. STRASNO.

Pavel

pre 8 godina

Ja razumem da igrači City-ja jedva čekaju da se završi sezona, ali kad si samo malo potrudili 'ladno bi igrali u finalu LŠ. Igraju kao da ih je neko naterao, kakvo odsustvo energije I želje u odnosu na jučerašnju utakmicu.

Alex

pre 8 godina

Ko ne voli Real nikad ih nece voleti,pa makar davali po 5 golova svaki put!!!
Nadam se slavlju kraljevica iz Madrida u subotu 28 maja!!!