Košarka 103

Četvrtak, 03.03.2016.

22:32

PAO ubedljiv, poraz Efesa po ukusu Zvezde

Košarkaši Panatinaikosa i Lokomotive ostvarili su ubedljive pobede u devetom kolu E grupe Top16 faze Evrolige.

PAO ubedljiv, poraz Efesa po ukusu Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

da je bilo malo pameti sad bi bili 2gi u grupi

pre 8 godina

Plasman u Top8 je stvarno uspeh, ali Zvezda mora da proba da bude 3 u grupi, nista nam ne znaci da naletimo na CSKA

heisenberg

pre 8 godina

Ne znam zašto većina Zvezdinih navijača podrugljivo šalje Dudu u penziju kad je kvalitet tima koji on poseduje krajnje upitan. Jeste Efes klub sa mnogo većim budžetom ali je kvalitet tima nešto drugo. Uopšte nije iznenađenje što je Zvezda dobila drugi meč jer ima mnogo bolji tim i trebala je da dobije i prvi meč u Istanbulu. Jedini igrač u rosteru Efesa koji ima ekstra kvalitet je Ertel,ostali su solidni,perspektivni igrači koji će možda biti vrhunski ali to trenutno nisu. Nije to onaj Efes od prije par godina sa Rakočevićem,Šampertom, Nahbarom,Smitom,Kasunom, Arlsanom koji samo zato što je trener bio Ataman nije osvojio ništa. Lokomotiva je izvanredan tim,vodi ih odličan trener i siguran su učesnik f4 tako da je ovo sve očekivano. Jedino pravo iznenađenje u grupi je neprepoznatljivo loša igra Unikahe u drugoj fazi kada se uzme u obzir kako su igrali u prvoj. Marković je mnogo bitan za način igre koju forsira Plaza i sve se nekako poklopilo sa njegovom povredom. Prolazite sigurno u top 8 kao četvrti jer ne vjerujem da dobijate PAO koji se pojačao i dosta digao formu. Mnogo je bitan meč sa Darušafakom jer dobro igraju u poslednje vrijeme i mogu biti opasni.

xxx

pre 8 godina

Zvezda je ekipa u top 16 fazi ,ekipa sa najmanje stranaca,najmladja i najjeftinija ekipa.Iz ove ekipe 6 igraca nosi dres sa nacionalnim grbom plus Mitrovic koji je povredjen,kao Bobi,Kalina iz prosle,kao Rasko,Tadija i Bjelica iz nekih ranije.O kadetima i juniorima malo kasnije.
(istina, 4. mart 2016 07:26) Što je babi milo to joj se snilo...

Povidon

pre 8 godina

Uz malo sreće možemo da pobedimo sve do kraja. I onako smo trebali da imamo skor 7-1. Vreme je da i u košarci postanemo šampioni Evrope.

ludnica

pre 8 godina

Na pocetku sezone mislio sam da su sigurni ucesnici f4 Efes i Lokomotiva, razocarao me Efes dosta dobrih igraca, dobar trener a oni u rasulu, falio im je jedan klasican teskas centar, Lokomotiva je ok ima sanse za f4 i navijam za njih.
A da, navijam za Zvezdu i svaku njenu utakmicu pratim jos od Milosa Vujanica, Dejana Tomasevica, Igora Rakocevica, Milenka Topica, dobra su ekipa i po mom misljenu veliki su uspeh napravili do sada, zato bi sad pripremao ekipu za osvajanje Aba lige i posle toga ucesce u evroligi gde ce se igrati za ozbiljniji novac nego do sada.

Ivan NS

pre 8 godina

Pa naravno da ne mozes da se setis ovakvih rezultata Partizana kada pratis kosarku 3 godine. Ovaj format TOP16 igra se od sezone 11/12 do tada su u TOP16 fazi bile 4 grupe po 4 tima. Partizan je 4 puta uzastopno bio ucesnik TOP8 faze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Creative mind, 4. mart 2016 09:59)

Eureka, sajber klincu. Malo duže pratim košarku nego što ti imaš godina.

xD

pre 8 godina

steta sto se sa PAO ne igra i pioniru. kad se samo setim one lude zavrsnice od prosle godine, voleo bih da odgledam reprizu toga u petak.

Wmb

pre 8 godina

@ (DaniloM, 04. mart 2016 07:59)
Prijatelju,glupo je ići na Fener pošto poto na pobedu,povredi ti se neki od glavnih igrača i ćao!Ja bi protiv Fenera izve mlaši sastav i uigravao kombinacije,a protiv ostalih kidao.Toliko.

Dejan CZ

pre 8 godina

Pobeda protiv Pao vodi nas u top 8 to je jasno.Pozicija 4 vodi na CSK sto je lose,da bi se to sprecilo potrebno je da se dogodi neki od sledecih scenarija
1. Dobiti Fener ili Lokomotivu u gostima jednu od te dve sto je teska opcija,jedino da Lokomotiva nema svoj dan.
2.Ako je to vec preambiciozan peojekat,nadati se pobedi Lokomotive protiv Pao sto je realnija opcija,uz ostvariti pobede u ostalim mecevima.Na ruku ide sto Unikaha i Cedevita nece imati takmicarski znacaj utakmice.Ono sto ne ide na ruku je da u zadnjem kolu Pao tek gostuje Efesu pa po istom kriterijumu kao i za Malagu i Cedevitu nece imati takmicarski znacaj pobede nad Grcima.
Jasno se namece da Lokomotiva odredjuje sve pozicije u grupi.

maler

pre 8 godina

Koliko god smesno zvucalo, ne da ne dovodim plasman u 1/4 fin. u pitanje nego sam prilicno siguran da idemo na f4. Titula? Ako se poklope neke kockice. Pamtite komentar
(Corleone, 04. mart 2016 08:46)

Evo ja se kao navijač Partizana slažem,Zvezda je sigurno među f4. Uz malo sreće i do finala osim Fenerbahcea i CSKA ne vidim ko je tu bolji.

Creative mind

pre 8 godina

(Ivan NS, 04. mart 2016 07:21)

Pa naravno da ne mozes da se setis ovakvih rezultata Partizana kada pratis kosarku 3 godine. Ovaj format TOP16 igra se od sezone 11/12 do tada su u TOP16 fazi bile 4 grupe po 4 tima. Partizan je 4 puta uzastopno bio ucesnik TOP8 faze.

ništa od tvoje želje

pre 8 godina

Realno voleo bih da prodju i PAO i Efes zbog Saleta i Dude.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bakiboj, 3. mart 2016 23:13)


Realno,to je nerealno..izvini..

partizan institucija

pre 8 godina

Imam neki osecaj da Zvezda dobija Fener danas. Jednostavno mora i ta pobeda kad tad doci, nisu ni oni nepobedivi.
(komarac u sorcu, 04. mart 2016 00:54)

i ja imam osecaj da ce vas razbiti sa 20 poena razlike, jednostavno su prejaki za FMP.

sasa

pre 8 godina

zvezda ce dobiti darusafaku,pao koji je ocajan(fizicki ih razoriti)pravi brejk u Zg ili kod Unikahe,tako da po meni ce imati jos tri pobede,dali ce biti dovoljno za 3 poziciju neznam.Unikaha i Cedevita u kanalu al se bojim da ce dici formu kad budemo igrali s njima,pao je limitiran i izgubice vise od 10 razlike u Bg,

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Koliko je los ovaj Efes i Krka bi ga dobila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jole, 3. mart 2016 22:52)


...da,ali su psihološki rasterećeniji od protinika..i ,da... igraju sve kod kuće...sad me žao novinara šta sve moraju da trpe dok rade svoj posao,a to ..jednostavno ..da postave pitanja...

SrbEUin

pre 8 godina

Utakmica sa Pao-m bice presudna za veoma bitno 3. mesto. Tu utakmicu MORAMO da igramo u Pioniru, a neka cena karte bude i 2.000 dinara. Pao igra odlicno i pomoc Delija i atmosfera u Pioniru bice od neprocenjivog znacaja.(veliki strumf, 3. mart 2016 23:20)

Igraće se u Areni da bi se ostavio utisak na Đordia. Treba izdejstvovati B licencu - ugovor na 3 godine.
Rezultat je u drugom planu. Dovoljne su tri pobede, a možda i samo dve: Daruša i Ced. Ako dobijemo B možemo dogovoriti sa CED: ABA za top 8.

Corleone

pre 8 godina

Koliko god smesno zvucalo, ne da ne dovodim plasman u 1/4 fin. u pitanje nego sam prilicno siguran da idemo na f4. Titula? Ako se poklope neke kockice. Pamtite komentar

JPR23

pre 8 godina

Ovo nije dobro, ovo je idealno, zbog oba rezultata, pri cemu se Unikaha i Efes polako ali sigurno oprastaju od TOP 8. E, sad, drugo je sto ludi Srbi to gledaju "Gde u top 8 sa cetvrte pozicije, lakse bi nam bilo sa trece, sto ne izgubi pao.." Stvarno smo braco nebeski narod, sto bi rekao jedan moj drugar pred SP 2010. u Juznoj Africi "Samo ne Brazil pre finala.." :)
(Boka, 03. mart 2016 22:46)

Idealno, deluje. Idealno bi se moglo reci u slucaju da pobedite Fener. To bi bilo to.. Inace ostajete na jednu razlike, uz to sledi PAO, koji nije isti ode pre par meseci, tako da jos nista nije reseno. Ne odpisujem Efes tako brzo.. Naravno pobedite li veceras, druga prica.
E sad protiv Fenera.. Hmm.. Nikad se ne zna, iako svi znamo da je Fener za klasu bolji.
No ono sto je za sada glavno, je da imate prednost, i da su stvari u vasim rukama, ne zavisite pd drugih. Ako veceras izgubite, nista vazno, dramaticnije bi bilo da izgubite i od PAO..

Ae, srecno, da ne pisemo romane ;)

Kraljevcanin

pre 8 godina

Sad je Darusafaka bliza prolazu nego Efes. Efesu u poslednjih 5 kola treba 3 pobede vise od Zvezde a Darusafaki 2 a da ne izgubi vise od 3 razlike u Beogradu. Sve u svemu cuda treba da se dese a da Zvezda ne ode u top 8.
(drek, 3. mart 2016 22:57)

Gledaj to sa ove strane, nadam se da nismo svi upisali pobedu protiv Darušafake kao siguricu. Oni su podigli formu, u slučaju eventualne pobede u Beogradu oni prilaze na samo jednu pobedu od nas i bolji međusobni skor. Nisam pesimista, samo kažem da treba biti oprezan, ali nema straha ni od koga! Napred Zvezdo!

istina

pre 8 godina

Zvezda je ekipa u top 16 fazi ,ekipa sa najmanje stranaca,najmladja i najjeftinija ekipa.Iz ove ekipe 6 igraca nosi dres sa nacionalnim grbom plus Mitrovic koji je povredjen,kao Bobi,Kalina iz prosle,kao Rasko,Tadija i Bjelica iz nekih ranije.O kadetima i juniorima malo kasnije.

Ivan NS

pre 8 godina

dobra stvar je sto ce Zvezda u top8.
Smesna a ujedno i losa stvar je sto idu na CSKA.
3 meca sa ukupno vise od 75 razlike
(Novi Sad je nas..., 3. mart 2016 22:57)

Bacih pogled na vaše poslednje učešće u Evropi pre dve sezone (takmičenje u Evrokupu da se razumemo). 27 poena izgubili u prvoj od moćnog Litvusa, pa onda su se redom iživljavali nad vama takođe moćni Banvit, Hapoel, a posebno Krasni Oktobar. Sve sami velikani evropske košarke, nema šta. Tako da, ćuti i uživaj u igri jedinog kluba iz Srbije koji nas prezentuje u najjačem evropskom takmičenju. Btw, nešto ne mogu da se setim ijedne vaše sezone sa ovakvim rezulatatom u Top8 posle samo 8 kola, tako? A za CSKA ne brini, i ako nas razbiju (ako se ukrstimo sa njima, što čisto sumnjam), umemo da gubimo. U tome je razlika između vas i nas, nikakve teorije zavera. Idi vidi šta ti je sa rukovodstvom, što kriju koliko ih je država pomagala, pa je sada prpica kada su razotkriveni.

zzbz

pre 8 godina

Jos je rano govoriti, al postoje realne sanse da se poklopi, pa budemo treci, pa ukrstimo sa Laboralom. E onda su jos realnije sanse za F4.. Al daleko je jos to, momci hladne glave u svaku utakmicu, pa sta bude..

petak

pre 8 godina

Zvezda ima velike sanse. Mislim da ima prostora i za kiks (ako se desi) jer Efes igra lose , padaju , i tesko ce ostvariti 3 pobede vise od Zvezde.

DaniloM

pre 8 godina

Vrata top 8 su nam otvorena. Sutra odmarati najbitnije igrace,sledi nam paklen ritam a sanse su nam sutra svakako male. Serija sa Cedevitom se blizi a vaznost tih meceva je ogromna.
(trajce ceka 12-u g.s. titulu.., 3. mart 2016 23:15)

Ovaj komentar ima skoro `300 lajkova`, toliko o tome koliko je odje `strucnjaka`, tih 300 su isti oni koji ceraju Radonju svako malo... Kakvo odmaranje igraca ? Kakve sanse male ? Neka je to Fener ili najbolja ekipa NBA-a, to je sport, svako, ali svako ima sansu !!! Sanse su nam male ? Mora to da si govorio i Real kad je dolazio u Bg i Khimki itd. itd. Svi imaju skuplji tim od nas, ali mi imamo SRCE !!! Momci neka kidaju nocas kolko mogu pa sto bude, a vjerujem da oce jer su vec tri puta izgubili od Fenera i imaju nevjerovatnu zelju da ih dobiju !

stefanbot

pre 8 godina

ajde da prenesemo ove koseve iz pionira u arenu, jer inace smo ga ugasili u areni zbog tvrdih obruca, ekipa tamo ne trenira, tako da je drugacije, a i delije moraju uz teren, a ne na drugi prsten

aaaaa

pre 8 godina

U stvari zvezda gubi od pao i od Lokomotive sigurno
i ima još gostovanje unikahi i cedeviti
jednu od tih da izgubi..... jednu dobije plus dobije darusafaku kuci
ima samo 7 pobeda
Efes poslednje kolo dobija pao jer ce pao tad imati već 9 pobeda
prolazi Efes sa 8 pobeda i pao sa 9

Milos

pre 8 godina

aaaa a zaboravio si da nam dolazi Darusafaka i idemo kod Unikahe, a Radonja je poznat kao ubica Spanaca;) Pa Zvezdi je po ovome dovoljno 2 pobede za prolazak dalje. Sad imamo fakticki tri vise od njih, a jos 5 kola do kraja. To znaci da sve oni pobede, nama su sve sasvim sasvim dovoljne;) Objektivno, Efes nema sanse da dobije svih 5 do kraja. Gubi ili od Darusafake, ili od Pao, a mozda ce i Zeljko hteti da ih dobije, da bi bio prvi. Tako da prijatelju, nama je jedna pobeda manje vise dovoljna za 8. A akl dobijemo Pao, eto nama 3 mesta, a franjevcima kuknjava na sav glas:))

djoko

pre 8 godina

99% je Zvezda u cetvrtfinalu...eh kako sad do trece pozicije pod broj 1 moramo dobiti Grke,a msm da ih itekako mozemo,dalje turke bi bez problema trebali tuci,cedevita ce biti nezgodna al ta utakmica njima nece nista znaciti vise ce im sluziti za experiment za polufinale Aba lige...i na kraju Unikaha msm da smo mnogo kvalitetniji od njih,oni takodje nece imat nikakvog motiva protiv nas...al dzaba sve to ako ne dobijemo zelene u areni...idemo na trecu pozicij...ljubav si mi jedinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaa

pre 8 godina

Gubi zvezda od Lokomotive još i od pao sledecu
tu Efes već ima isti broj pobeda
poslednji mec ce cedevita doci glave Zvezdi
pao pusta Efes
i Efes prolazi

Milojko

pre 8 godina

Tesko ce biti protiv Panatinaikosa jer su se oni pojacali a pored toga su u usponu forme.Oni ce biti posebno motivisani jer ih je Zvezda dobila u Atini.Ta utakmica je najbitnija.Ipak,ne bi trebalo vrsiti pritisak na igrace Zvezde jer su se momci stvarno muski borili do sada i mozemo biti ponosni na njih sta god da bude do kraja ove borbe za top 8.Narocito se to odnosi na medije.Uostalom nece ni Pao-u biti lako jer znaju kakva ih atmosfera ceka ovde.U pioniru se zna sta bi ih cekalo ali i ako se bude igralo u areni (kako je valjda vec odluceno)trebalo bi doci u sto je moguce vecem broju.Napred Zvezdo !

Beranac

pre 8 godina

Eliot-Vilijams je bio na pragu prelaska u Zvezdu,u zadnjem momentu je nesto puklo i dosao nesrrcni Tompson.PAO igra kao u transu sa ovim pojacanjima, i bice pakleno tesko sa njima.LOKO po meni moze i do F4.Sjajna im je ekipa,pa Rendolf je 6 god.bio u NBA ligi.Igraju nevjerovatnu odbranu.Unikaha i Cedevita su se raspale,Darusafaka sve bolja,mada msm.da je za njih kasno. Protiv Unikahe trebamo trazit pobjedu u gostima.Naprijed Zvezdo!!!Sportski pozdrav svima :)

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Savrseno po nas. Vrata top 8 su nam otvorena. Sutra odmarati najbitnije igrace,sledi nam paklen ritam a sanse su nam sutra svakako male. Serija sa Cedevitom se blizi a vaznost tih meceva je ogromna.

batko

pre 8 godina

Ako nekim čudom dobijemo Fener sutra, već bi bili sa jednom i po nogom u top 8! Neće to biti meč života i smrti, imamo realne šanse za prolaz! Unikaha i Cedevita su skoro prezaljeni, a Darusafaka i Efes nisu mnogo bolji :)

Napred Zvezda!

GM

pre 8 godina

Duda je pred mec sa Zvezdom rekao da imaju psiholosku prednost...
Onda je posle tog meca rekao da imaju laksi raspored...
A sta li ce sada reci kada je izgubio oba meca sa po 10-15 razlike i to sa ekipom skupljom od ove obe zajedno.

Kanidja

pre 8 godina

Dr Sasa Pavlovic. Mozete da ga volite ili ne ali je tata, jedino sto je lose uradio u karijeri je poslednji playoff protiv Crvene Zvezde(zato neki stalno pominju Lazica, a ne pricaju o sezoni pre te kada im je davao po 20 svaku) . Zna Sale zasto ga je uzeo. Bravo, Pao! Bravo Loko zbog Zvezde!

veliki strumf

pre 8 godina

Unikaha - jad i beda! Do utakmice u Beogradu igrali su izvanredno, od tog poraza ne mogu da se sastave. Zvezda sada ima cistu situaciju za prolaz u 8, ne sumnjam da cemo proci. Utakmica sa Pao-m bice presudna za veoma bitno 3. mesto. Tu utakmicu MORAMO da igramo u Pioniru, a neka cena karte bude i 2.000 dinara. Pao igra odlicno i pomoc Delija i atmosfera u Pioniru bice od neprocenjivog znacaja.

mare

pre 8 godina

Nornalan rezultat kad se pogleda roster Lokomotive. Rendolf 6 godina igrao NBA, Dilejni ubija, Klaver NBA igrač, Siglton.. jaka je Lokomotova kao zemlja.

Boka

pre 8 godina

Ovo nije dobro, ovo je idealno, zbog oba rezultata, pri cemu se Unikaha i Efes polako ali sigurno oprastaju od TOP 8. E, sad, drugo je sto ludi Srbi to gledaju "Gde u top 8 sa cetvrte pozicije, lakse bi nam bilo sa trece, sto ne izgubi pao.." Stvarno smo braco nebeski narod, sto bi rekao jedan moj drugar pred SP 2010. u Juznoj Africi "Samo ne Brazil pre finala.." :)

singel

pre 8 godina

Nikad slabija Evroliga. Samo je CSKA top klasa, onda idu timovi poput Reala, Zvezde, Fenera, Himkija, Lokosa, Olija, koji su srednja klasa a ostali su boranija. Zvezda ima velike sanse da osvoji EL.

Takticar

pre 8 godina

Zvezda treba da igra dugacke napade, kako bi umrtvila utakmicu i smorila Fener, usput i seckala utakmicu kroz neobicne faulove da se usput i uspavaju malo.

Dag Kristi

pre 8 godina

Mislim da Zvezda moze da dobije i Pao kuci i Unikahu u gostima,uz po pobedu nad Darusafakom i Cedevitom,to ce biti dovoljno za 3. mesto.

sacramento kings

pre 8 godina

Zvezdi za plasman u TOP 8 neophodne su jos 2 pobede iz sledecih 6 meceva. Jako jako blizu velikog uspeha. Medjutim kada su se vec toliko trudili i davali svoj maksimum kako bi se nasli u ovoj poziciji treba napasti trece mesto. Sto znaci da ce biti neophodne minimum 3, ako ne i 4 pobede. Protiv Panate u Areni je jedna od kljucnih, ako je protiv Bajerna bio mec sezone, onda ce ovo biti mec decenije (ako ne i veka za Crvenu zvezdu). Cetvrto mesto donosi duel sa CSKA, i tu nijedna ekipa u Evropi na 3 meca nema ni promil sanse, dok kako sada stvari stoje trece mesto u grupi donosi Laboral Kucu i velik sansu za potencijalni F4 u Berlinu ove godine! Mercedes Benz Arena neka se spremi...srecno Zvezdo!

Kokan87

pre 8 godina

PAO se mnogo pojačao, biće čupavo u Areni, a lak i da ih dobijemo opet ćemo se ćerati do zadnje runde i lako možemo završiti na četvrtom mestu. Mi sutra vrv gubimo, tako da pred 20k delija i Bartomeuom u Areni možemo samo da izjednačimo skor.

Ovo

pre 8 godina

Bas ide na Zvezdinu vodenicu ,mada treba biti oprezan .Svi upisuju pobedu protiv Darusafake a ovi ljudi poprilicno digli formu ,nije to ekipa za napucavanje,sastavljena je od dosta proverenih igraca za dugim stazom u Evroligi .

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Ovo je ono sto nam je trebalo. Sada i Darusafaka vidi svoju sansu i nece pustiti Efesa. Lepo nam se otvorilo,mozda cak trebamo da odmorimo najbolju ekipu sutra,treba nam svezina a brzo ce i odlucujuce borbe sa Cedevitom. I tako sutra skoro da nemamo nikakve sanse. Zvezda je zivot..

drek

pre 8 godina

Sad je Darusafaka bliza prolazu nego Efes. Efesu u poslednjih 5 kola treba 3 pobede vise od Zvezde a Darusafaki 2 a da ne izgubi vise od 3 razlike u Beogradu. Sve u svemu cuda treba da se dese a da Zvezda ne ode u top 8.

kalcokera

pre 8 godina

coko moko LOKO
kao i sto sam predvideo.ovo bi trebalo prakticno da izbaci efes iz trke
ali trece mesto tesko,bice zvezda cetvrta a onda cska jbg.

wolfy

pre 8 godina

Ne znam, nisam siguran, ali cini mi se da je ovo "onaj nas" Vilijams sto se spominjao jos pre Tompsona da je trebao da dodje. Steta sto nije..

Inace Pao je skroz druga ekipa sa ova dva Amera. Bice pakleno tesko kod nas dobiti ih za "overu" treceg mesta..

Zgazi ih sve!

pre 8 godina

Necu nista da prognoziram sta ce biti sutra sa fenerom,ali izgleda da ce biti "biti ili ne biti" s panatom u Bg.Bice pakao i nadam se da cemo igrati u Pioniru.NAPRED ZVEZDO!

Boka

pre 8 godina

Ovo nije dobro, ovo je idealno, zbog oba rezultata, pri cemu se Unikaha i Efes polako ali sigurno oprastaju od TOP 8. E, sad, drugo je sto ludi Srbi to gledaju "Gde u top 8 sa cetvrte pozicije, lakse bi nam bilo sa trece, sto ne izgubi pao.." Stvarno smo braco nebeski narod, sto bi rekao jedan moj drugar pred SP 2010. u Juznoj Africi "Samo ne Brazil pre finala.." :)

veliki strumf

pre 8 godina

Unikaha - jad i beda! Do utakmice u Beogradu igrali su izvanredno, od tog poraza ne mogu da se sastave. Zvezda sada ima cistu situaciju za prolaz u 8, ne sumnjam da cemo proci. Utakmica sa Pao-m bice presudna za veoma bitno 3. mesto. Tu utakmicu MORAMO da igramo u Pioniru, a neka cena karte bude i 2.000 dinara. Pao igra odlicno i pomoc Delija i atmosfera u Pioniru bice od neprocenjivog znacaja.

mare

pre 8 godina

Nornalan rezultat kad se pogleda roster Lokomotive. Rendolf 6 godina igrao NBA, Dilejni ubija, Klaver NBA igrač, Siglton.. jaka je Lokomotova kao zemlja.

batko

pre 8 godina

Ako nekim čudom dobijemo Fener sutra, već bi bili sa jednom i po nogom u top 8! Neće to biti meč života i smrti, imamo realne šanse za prolaz! Unikaha i Cedevita su skoro prezaljeni, a Darusafaka i Efes nisu mnogo bolji :)

Napred Zvezda!

GM

pre 8 godina

Duda je pred mec sa Zvezdom rekao da imaju psiholosku prednost...
Onda je posle tog meca rekao da imaju laksi raspored...
A sta li ce sada reci kada je izgubio oba meca sa po 10-15 razlike i to sa ekipom skupljom od ove obe zajedno.

sacramento kings

pre 8 godina

Zvezdi za plasman u TOP 8 neophodne su jos 2 pobede iz sledecih 6 meceva. Jako jako blizu velikog uspeha. Medjutim kada su se vec toliko trudili i davali svoj maksimum kako bi se nasli u ovoj poziciji treba napasti trece mesto. Sto znaci da ce biti neophodne minimum 3, ako ne i 4 pobede. Protiv Panate u Areni je jedna od kljucnih, ako je protiv Bajerna bio mec sezone, onda ce ovo biti mec decenije (ako ne i veka za Crvenu zvezdu). Cetvrto mesto donosi duel sa CSKA, i tu nijedna ekipa u Evropi na 3 meca nema ni promil sanse, dok kako sada stvari stoje trece mesto u grupi donosi Laboral Kucu i velik sansu za potencijalni F4 u Berlinu ove godine! Mercedes Benz Arena neka se spremi...srecno Zvezdo!

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Savrseno po nas. Vrata top 8 su nam otvorena. Sutra odmarati najbitnije igrace,sledi nam paklen ritam a sanse su nam sutra svakako male. Serija sa Cedevitom se blizi a vaznost tih meceva je ogromna.

Ovo

pre 8 godina

Bas ide na Zvezdinu vodenicu ,mada treba biti oprezan .Svi upisuju pobedu protiv Darusafake a ovi ljudi poprilicno digli formu ,nije to ekipa za napucavanje,sastavljena je od dosta proverenih igraca za dugim stazom u Evroligi .

Zgazi ih sve!

pre 8 godina

Necu nista da prognoziram sta ce biti sutra sa fenerom,ali izgleda da ce biti "biti ili ne biti" s panatom u Bg.Bice pakao i nadam se da cemo igrati u Pioniru.NAPRED ZVEZDO!

drek

pre 8 godina

Sad je Darusafaka bliza prolazu nego Efes. Efesu u poslednjih 5 kola treba 3 pobede vise od Zvezde a Darusafaki 2 a da ne izgubi vise od 3 razlike u Beogradu. Sve u svemu cuda treba da se dese a da Zvezda ne ode u top 8.

wolfy

pre 8 godina

Ne znam, nisam siguran, ali cini mi se da je ovo "onaj nas" Vilijams sto se spominjao jos pre Tompsona da je trebao da dodje. Steta sto nije..

Inace Pao je skroz druga ekipa sa ova dva Amera. Bice pakleno tesko kod nas dobiti ih za "overu" treceg mesta..

Dag Kristi

pre 8 godina

Mislim da Zvezda moze da dobije i Pao kuci i Unikahu u gostima,uz po pobedu nad Darusafakom i Cedevitom,to ce biti dovoljno za 3. mesto.

Kokan87

pre 8 godina

PAO se mnogo pojačao, biće čupavo u Areni, a lak i da ih dobijemo opet ćemo se ćerati do zadnje runde i lako možemo završiti na četvrtom mestu. Mi sutra vrv gubimo, tako da pred 20k delija i Bartomeuom u Areni možemo samo da izjednačimo skor.

Takticar

pre 8 godina

Zvezda treba da igra dugacke napade, kako bi umrtvila utakmicu i smorila Fener, usput i seckala utakmicu kroz neobicne faulove da se usput i uspavaju malo.

kalcokera

pre 8 godina

coko moko LOKO
kao i sto sam predvideo.ovo bi trebalo prakticno da izbaci efes iz trke
ali trece mesto tesko,bice zvezda cetvrta a onda cska jbg.

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Ovo je ono sto nam je trebalo. Sada i Darusafaka vidi svoju sansu i nece pustiti Efesa. Lepo nam se otvorilo,mozda cak trebamo da odmorimo najbolju ekipu sutra,treba nam svezina a brzo ce i odlucujuce borbe sa Cedevitom. I tako sutra skoro da nemamo nikakve sanse. Zvezda je zivot..

Kraljevcanin

pre 8 godina

Sad je Darusafaka bliza prolazu nego Efes. Efesu u poslednjih 5 kola treba 3 pobede vise od Zvezde a Darusafaki 2 a da ne izgubi vise od 3 razlike u Beogradu. Sve u svemu cuda treba da se dese a da Zvezda ne ode u top 8.
(drek, 3. mart 2016 22:57)

Gledaj to sa ove strane, nadam se da nismo svi upisali pobedu protiv Darušafake kao siguricu. Oni su podigli formu, u slučaju eventualne pobede u Beogradu oni prilaze na samo jednu pobedu od nas i bolji međusobni skor. Nisam pesimista, samo kažem da treba biti oprezan, ali nema straha ni od koga! Napred Zvezdo!

DaniloM

pre 8 godina

Vrata top 8 su nam otvorena. Sutra odmarati najbitnije igrace,sledi nam paklen ritam a sanse su nam sutra svakako male. Serija sa Cedevitom se blizi a vaznost tih meceva je ogromna.
(trajce ceka 12-u g.s. titulu.., 3. mart 2016 23:15)

Ovaj komentar ima skoro `300 lajkova`, toliko o tome koliko je odje `strucnjaka`, tih 300 su isti oni koji ceraju Radonju svako malo... Kakvo odmaranje igraca ? Kakve sanse male ? Neka je to Fener ili najbolja ekipa NBA-a, to je sport, svako, ali svako ima sansu !!! Sanse su nam male ? Mora to da si govorio i Real kad je dolazio u Bg i Khimki itd. itd. Svi imaju skuplji tim od nas, ali mi imamo SRCE !!! Momci neka kidaju nocas kolko mogu pa sto bude, a vjerujem da oce jer su vec tri puta izgubili od Fenera i imaju nevjerovatnu zelju da ih dobiju !

Kanidja

pre 8 godina

Dr Sasa Pavlovic. Mozete da ga volite ili ne ali je tata, jedino sto je lose uradio u karijeri je poslednji playoff protiv Crvene Zvezde(zato neki stalno pominju Lazica, a ne pricaju o sezoni pre te kada im je davao po 20 svaku) . Zna Sale zasto ga je uzeo. Bravo, Pao! Bravo Loko zbog Zvezde!

aaaaa

pre 8 godina

Gubi zvezda od Lokomotive još i od pao sledecu
tu Efes već ima isti broj pobeda
poslednji mec ce cedevita doci glave Zvezdi
pao pusta Efes
i Efes prolazi

Ivan NS

pre 8 godina

dobra stvar je sto ce Zvezda u top8.
Smesna a ujedno i losa stvar je sto idu na CSKA.
3 meca sa ukupno vise od 75 razlike
(Novi Sad je nas..., 3. mart 2016 22:57)

Bacih pogled na vaše poslednje učešće u Evropi pre dve sezone (takmičenje u Evrokupu da se razumemo). 27 poena izgubili u prvoj od moćnog Litvusa, pa onda su se redom iživljavali nad vama takođe moćni Banvit, Hapoel, a posebno Krasni Oktobar. Sve sami velikani evropske košarke, nema šta. Tako da, ćuti i uživaj u igri jedinog kluba iz Srbije koji nas prezentuje u najjačem evropskom takmičenju. Btw, nešto ne mogu da se setim ijedne vaše sezone sa ovakvim rezulatatom u Top8 posle samo 8 kola, tako? A za CSKA ne brini, i ako nas razbiju (ako se ukrstimo sa njima, što čisto sumnjam), umemo da gubimo. U tome je razlika između vas i nas, nikakve teorije zavera. Idi vidi šta ti je sa rukovodstvom, što kriju koliko ih je država pomagala, pa je sada prpica kada su razotkriveni.

SrbEUin

pre 8 godina

Utakmica sa Pao-m bice presudna za veoma bitno 3. mesto. Tu utakmicu MORAMO da igramo u Pioniru, a neka cena karte bude i 2.000 dinara. Pao igra odlicno i pomoc Delija i atmosfera u Pioniru bice od neprocenjivog znacaja.(veliki strumf, 3. mart 2016 23:20)

Igraće se u Areni da bi se ostavio utisak na Đordia. Treba izdejstvovati B licencu - ugovor na 3 godine.
Rezultat je u drugom planu. Dovoljne su tri pobede, a možda i samo dve: Daruša i Ced. Ako dobijemo B možemo dogovoriti sa CED: ABA za top 8.

singel

pre 8 godina

Nikad slabija Evroliga. Samo je CSKA top klasa, onda idu timovi poput Reala, Zvezde, Fenera, Himkija, Lokosa, Olija, koji su srednja klasa a ostali su boranija. Zvezda ima velike sanse da osvoji EL.

JPR23

pre 8 godina

Ovo nije dobro, ovo je idealno, zbog oba rezultata, pri cemu se Unikaha i Efes polako ali sigurno oprastaju od TOP 8. E, sad, drugo je sto ludi Srbi to gledaju "Gde u top 8 sa cetvrte pozicije, lakse bi nam bilo sa trece, sto ne izgubi pao.." Stvarno smo braco nebeski narod, sto bi rekao jedan moj drugar pred SP 2010. u Juznoj Africi "Samo ne Brazil pre finala.." :)
(Boka, 03. mart 2016 22:46)

Idealno, deluje. Idealno bi se moglo reci u slucaju da pobedite Fener. To bi bilo to.. Inace ostajete na jednu razlike, uz to sledi PAO, koji nije isti ode pre par meseci, tako da jos nista nije reseno. Ne odpisujem Efes tako brzo.. Naravno pobedite li veceras, druga prica.
E sad protiv Fenera.. Hmm.. Nikad se ne zna, iako svi znamo da je Fener za klasu bolji.
No ono sto je za sada glavno, je da imate prednost, i da su stvari u vasim rukama, ne zavisite pd drugih. Ako veceras izgubite, nista vazno, dramaticnije bi bilo da izgubite i od PAO..

Ae, srecno, da ne pisemo romane ;)

Beranac

pre 8 godina

Eliot-Vilijams je bio na pragu prelaska u Zvezdu,u zadnjem momentu je nesto puklo i dosao nesrrcni Tompson.PAO igra kao u transu sa ovim pojacanjima, i bice pakleno tesko sa njima.LOKO po meni moze i do F4.Sjajna im je ekipa,pa Rendolf je 6 god.bio u NBA ligi.Igraju nevjerovatnu odbranu.Unikaha i Cedevita su se raspale,Darusafaka sve bolja,mada msm.da je za njih kasno. Protiv Unikahe trebamo trazit pobjedu u gostima.Naprijed Zvezdo!!!Sportski pozdrav svima :)

ništa od tvoje želje

pre 8 godina

Realno voleo bih da prodju i PAO i Efes zbog Saleta i Dude.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bakiboj, 3. mart 2016 23:13)


Realno,to je nerealno..izvini..

Ivan NS

pre 8 godina

Pa naravno da ne mozes da se setis ovakvih rezultata Partizana kada pratis kosarku 3 godine. Ovaj format TOP16 igra se od sezone 11/12 do tada su u TOP16 fazi bile 4 grupe po 4 tima. Partizan je 4 puta uzastopno bio ucesnik TOP8 faze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Creative mind, 4. mart 2016 09:59)

Eureka, sajber klincu. Malo duže pratim košarku nego što ti imaš godina.

Dejan CZ

pre 8 godina

Pobeda protiv Pao vodi nas u top 8 to je jasno.Pozicija 4 vodi na CSK sto je lose,da bi se to sprecilo potrebno je da se dogodi neki od sledecih scenarija
1. Dobiti Fener ili Lokomotivu u gostima jednu od te dve sto je teska opcija,jedino da Lokomotiva nema svoj dan.
2.Ako je to vec preambiciozan peojekat,nadati se pobedi Lokomotive protiv Pao sto je realnija opcija,uz ostvariti pobede u ostalim mecevima.Na ruku ide sto Unikaha i Cedevita nece imati takmicarski znacaj utakmice.Ono sto ne ide na ruku je da u zadnjem kolu Pao tek gostuje Efesu pa po istom kriterijumu kao i za Malagu i Cedevitu nece imati takmicarski znacaj pobede nad Grcima.
Jasno se namece da Lokomotiva odredjuje sve pozicije u grupi.

istina

pre 8 godina

Zvezda je ekipa u top 16 fazi ,ekipa sa najmanje stranaca,najmladja i najjeftinija ekipa.Iz ove ekipe 6 igraca nosi dres sa nacionalnim grbom plus Mitrovic koji je povredjen,kao Bobi,Kalina iz prosle,kao Rasko,Tadija i Bjelica iz nekih ranije.O kadetima i juniorima malo kasnije.

Povidon

pre 8 godina

Uz malo sreće možemo da pobedimo sve do kraja. I onako smo trebali da imamo skor 7-1. Vreme je da i u košarci postanemo šampioni Evrope.

xD

pre 8 godina

steta sto se sa PAO ne igra i pioniru. kad se samo setim one lude zavrsnice od prosle godine, voleo bih da odgledam reprizu toga u petak.

Milojko

pre 8 godina

Tesko ce biti protiv Panatinaikosa jer su se oni pojacali a pored toga su u usponu forme.Oni ce biti posebno motivisani jer ih je Zvezda dobila u Atini.Ta utakmica je najbitnija.Ipak,ne bi trebalo vrsiti pritisak na igrace Zvezde jer su se momci stvarno muski borili do sada i mozemo biti ponosni na njih sta god da bude do kraja ove borbe za top 8.Narocito se to odnosi na medije.Uostalom nece ni Pao-u biti lako jer znaju kakva ih atmosfera ceka ovde.U pioniru se zna sta bi ih cekalo ali i ako se bude igralo u areni (kako je valjda vec odluceno)trebalo bi doci u sto je moguce vecem broju.Napred Zvezdo !

sasa

pre 8 godina

zvezda ce dobiti darusafaku,pao koji je ocajan(fizicki ih razoriti)pravi brejk u Zg ili kod Unikahe,tako da po meni ce imati jos tri pobede,dali ce biti dovoljno za 3 poziciju neznam.Unikaha i Cedevita u kanalu al se bojim da ce dici formu kad budemo igrali s njima,pao je limitiran i izgubice vise od 10 razlike u Bg,

zzbz

pre 8 godina

Jos je rano govoriti, al postoje realne sanse da se poklopi, pa budemo treci, pa ukrstimo sa Laboralom. E onda su jos realnije sanse za F4.. Al daleko je jos to, momci hladne glave u svaku utakmicu, pa sta bude..

Corleone

pre 8 godina

Koliko god smesno zvucalo, ne da ne dovodim plasman u 1/4 fin. u pitanje nego sam prilicno siguran da idemo na f4. Titula? Ako se poklope neke kockice. Pamtite komentar

Milos

pre 8 godina

aaaa a zaboravio si da nam dolazi Darusafaka i idemo kod Unikahe, a Radonja je poznat kao ubica Spanaca;) Pa Zvezdi je po ovome dovoljno 2 pobede za prolazak dalje. Sad imamo fakticki tri vise od njih, a jos 5 kola do kraja. To znaci da sve oni pobede, nama su sve sasvim sasvim dovoljne;) Objektivno, Efes nema sanse da dobije svih 5 do kraja. Gubi ili od Darusafake, ili od Pao, a mozda ce i Zeljko hteti da ih dobije, da bi bio prvi. Tako da prijatelju, nama je jedna pobeda manje vise dovoljna za 8. A akl dobijemo Pao, eto nama 3 mesta, a franjevcima kuknjava na sav glas:))

petak

pre 8 godina

Zvezda ima velike sanse. Mislim da ima prostora i za kiks (ako se desi) jer Efes igra lose , padaju , i tesko ce ostvariti 3 pobede vise od Zvezde.

djoko

pre 8 godina

99% je Zvezda u cetvrtfinalu...eh kako sad do trece pozicije pod broj 1 moramo dobiti Grke,a msm da ih itekako mozemo,dalje turke bi bez problema trebali tuci,cedevita ce biti nezgodna al ta utakmica njima nece nista znaciti vise ce im sluziti za experiment za polufinale Aba lige...i na kraju Unikaha msm da smo mnogo kvalitetniji od njih,oni takodje nece imat nikakvog motiva protiv nas...al dzaba sve to ako ne dobijemo zelene u areni...idemo na trecu pozicij...ljubav si mi jedinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maler

pre 8 godina

Koliko god smesno zvucalo, ne da ne dovodim plasman u 1/4 fin. u pitanje nego sam prilicno siguran da idemo na f4. Titula? Ako se poklope neke kockice. Pamtite komentar
(Corleone, 04. mart 2016 08:46)

Evo ja se kao navijač Partizana slažem,Zvezda je sigurno među f4. Uz malo sreće i do finala osim Fenerbahcea i CSKA ne vidim ko je tu bolji.

Creative mind

pre 8 godina

(Ivan NS, 04. mart 2016 07:21)

Pa naravno da ne mozes da se setis ovakvih rezultata Partizana kada pratis kosarku 3 godine. Ovaj format TOP16 igra se od sezone 11/12 do tada su u TOP16 fazi bile 4 grupe po 4 tima. Partizan je 4 puta uzastopno bio ucesnik TOP8 faze.

stefanbot

pre 8 godina

ajde da prenesemo ove koseve iz pionira u arenu, jer inace smo ga ugasili u areni zbog tvrdih obruca, ekipa tamo ne trenira, tako da je drugacije, a i delije moraju uz teren, a ne na drugi prsten

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Koliko je los ovaj Efes i Krka bi ga dobila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jole, 3. mart 2016 22:52)


...da,ali su psihološki rasterećeniji od protinika..i ,da... igraju sve kod kuće...sad me žao novinara šta sve moraju da trpe dok rade svoj posao,a to ..jednostavno ..da postave pitanja...

ludnica

pre 8 godina

Na pocetku sezone mislio sam da su sigurni ucesnici f4 Efes i Lokomotiva, razocarao me Efes dosta dobrih igraca, dobar trener a oni u rasulu, falio im je jedan klasican teskas centar, Lokomotiva je ok ima sanse za f4 i navijam za njih.
A da, navijam za Zvezdu i svaku njenu utakmicu pratim jos od Milosa Vujanica, Dejana Tomasevica, Igora Rakocevica, Milenka Topica, dobra su ekipa i po mom misljenu veliki su uspeh napravili do sada, zato bi sad pripremao ekipu za osvajanje Aba lige i posle toga ucesce u evroligi gde ce se igrati za ozbiljniji novac nego do sada.

xxx

pre 8 godina

Zvezda je ekipa u top 16 fazi ,ekipa sa najmanje stranaca,najmladja i najjeftinija ekipa.Iz ove ekipe 6 igraca nosi dres sa nacionalnim grbom plus Mitrovic koji je povredjen,kao Bobi,Kalina iz prosle,kao Rasko,Tadija i Bjelica iz nekih ranije.O kadetima i juniorima malo kasnije.
(istina, 4. mart 2016 07:26) Što je babi milo to joj se snilo...

partizan institucija

pre 8 godina

Imam neki osecaj da Zvezda dobija Fener danas. Jednostavno mora i ta pobeda kad tad doci, nisu ni oni nepobedivi.
(komarac u sorcu, 04. mart 2016 00:54)

i ja imam osecaj da ce vas razbiti sa 20 poena razlike, jednostavno su prejaki za FMP.

heisenberg

pre 8 godina

Ne znam zašto većina Zvezdinih navijača podrugljivo šalje Dudu u penziju kad je kvalitet tima koji on poseduje krajnje upitan. Jeste Efes klub sa mnogo većim budžetom ali je kvalitet tima nešto drugo. Uopšte nije iznenađenje što je Zvezda dobila drugi meč jer ima mnogo bolji tim i trebala je da dobije i prvi meč u Istanbulu. Jedini igrač u rosteru Efesa koji ima ekstra kvalitet je Ertel,ostali su solidni,perspektivni igrači koji će možda biti vrhunski ali to trenutno nisu. Nije to onaj Efes od prije par godina sa Rakočevićem,Šampertom, Nahbarom,Smitom,Kasunom, Arlsanom koji samo zato što je trener bio Ataman nije osvojio ništa. Lokomotiva je izvanredan tim,vodi ih odličan trener i siguran su učesnik f4 tako da je ovo sve očekivano. Jedino pravo iznenađenje u grupi je neprepoznatljivo loša igra Unikahe u drugoj fazi kada se uzme u obzir kako su igrali u prvoj. Marković je mnogo bitan za način igre koju forsira Plaza i sve se nekako poklopilo sa njegovom povredom. Prolazite sigurno u top 8 kao četvrti jer ne vjerujem da dobijate PAO koji se pojačao i dosta digao formu. Mnogo je bitan meč sa Darušafakom jer dobro igraju u poslednje vrijeme i mogu biti opasni.

da je bilo malo pameti sad bi bili 2gi u grupi

pre 8 godina

Plasman u Top8 je stvarno uspeh, ali Zvezda mora da proba da bude 3 u grupi, nista nam ne znaci da naletimo na CSKA

aaaaa

pre 8 godina

U stvari zvezda gubi od pao i od Lokomotive sigurno
i ima još gostovanje unikahi i cedeviti
jednu od tih da izgubi..... jednu dobije plus dobije darusafaku kuci
ima samo 7 pobeda
Efes poslednje kolo dobija pao jer ce pao tad imati već 9 pobeda
prolazi Efes sa 8 pobeda i pao sa 9

Wmb

pre 8 godina

@ (DaniloM, 04. mart 2016 07:59)
Prijatelju,glupo je ići na Fener pošto poto na pobedu,povredi ti se neki od glavnih igrača i ćao!Ja bi protiv Fenera izve mlaši sastav i uigravao kombinacije,a protiv ostalih kidao.Toliko.

aaaaa

pre 8 godina

Gubi zvezda od Lokomotive još i od pao sledecu
tu Efes već ima isti broj pobeda
poslednji mec ce cedevita doci glave Zvezdi
pao pusta Efes
i Efes prolazi

singel

pre 8 godina

Nikad slabija Evroliga. Samo je CSKA top klasa, onda idu timovi poput Reala, Zvezde, Fenera, Himkija, Lokosa, Olija, koji su srednja klasa a ostali su boranija. Zvezda ima velike sanse da osvoji EL.

Kanidja

pre 8 godina

Dr Sasa Pavlovic. Mozete da ga volite ili ne ali je tata, jedino sto je lose uradio u karijeri je poslednji playoff protiv Crvene Zvezde(zato neki stalno pominju Lazica, a ne pricaju o sezoni pre te kada im je davao po 20 svaku) . Zna Sale zasto ga je uzeo. Bravo, Pao! Bravo Loko zbog Zvezde!

partizan institucija

pre 8 godina

Imam neki osecaj da Zvezda dobija Fener danas. Jednostavno mora i ta pobeda kad tad doci, nisu ni oni nepobedivi.
(komarac u sorcu, 04. mart 2016 00:54)

i ja imam osecaj da ce vas razbiti sa 20 poena razlike, jednostavno su prejaki za FMP.

Creative mind

pre 8 godina

(Ivan NS, 04. mart 2016 07:21)

Pa naravno da ne mozes da se setis ovakvih rezultata Partizana kada pratis kosarku 3 godine. Ovaj format TOP16 igra se od sezone 11/12 do tada su u TOP16 fazi bile 4 grupe po 4 tima. Partizan je 4 puta uzastopno bio ucesnik TOP8 faze.

veliki strumf

pre 8 godina

Unikaha - jad i beda! Do utakmice u Beogradu igrali su izvanredno, od tog poraza ne mogu da se sastave. Zvezda sada ima cistu situaciju za prolaz u 8, ne sumnjam da cemo proci. Utakmica sa Pao-m bice presudna za veoma bitno 3. mesto. Tu utakmicu MORAMO da igramo u Pioniru, a neka cena karte bude i 2.000 dinara. Pao igra odlicno i pomoc Delija i atmosfera u Pioniru bice od neprocenjivog znacaja.

Corleone

pre 8 godina

Koliko god smesno zvucalo, ne da ne dovodim plasman u 1/4 fin. u pitanje nego sam prilicno siguran da idemo na f4. Titula? Ako se poklope neke kockice. Pamtite komentar

aaaaa

pre 8 godina

U stvari zvezda gubi od pao i od Lokomotive sigurno
i ima još gostovanje unikahi i cedeviti
jednu od tih da izgubi..... jednu dobije plus dobije darusafaku kuci
ima samo 7 pobeda
Efes poslednje kolo dobija pao jer ce pao tad imati već 9 pobeda
prolazi Efes sa 8 pobeda i pao sa 9

kalcokera

pre 8 godina

coko moko LOKO
kao i sto sam predvideo.ovo bi trebalo prakticno da izbaci efes iz trke
ali trece mesto tesko,bice zvezda cetvrta a onda cska jbg.

GM

pre 8 godina

Duda je pred mec sa Zvezdom rekao da imaju psiholosku prednost...
Onda je posle tog meca rekao da imaju laksi raspored...
A sta li ce sada reci kada je izgubio oba meca sa po 10-15 razlike i to sa ekipom skupljom od ove obe zajedno.

batko

pre 8 godina

Ako nekim čudom dobijemo Fener sutra, već bi bili sa jednom i po nogom u top 8! Neće to biti meč života i smrti, imamo realne šanse za prolaz! Unikaha i Cedevita su skoro prezaljeni, a Darusafaka i Efes nisu mnogo bolji :)

Napred Zvezda!

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Savrseno po nas. Vrata top 8 su nam otvorena. Sutra odmarati najbitnije igrace,sledi nam paklen ritam a sanse su nam sutra svakako male. Serija sa Cedevitom se blizi a vaznost tih meceva je ogromna.

xxx

pre 8 godina

Zvezda je ekipa u top 16 fazi ,ekipa sa najmanje stranaca,najmladja i najjeftinija ekipa.Iz ove ekipe 6 igraca nosi dres sa nacionalnim grbom plus Mitrovic koji je povredjen,kao Bobi,Kalina iz prosle,kao Rasko,Tadija i Bjelica iz nekih ranije.O kadetima i juniorima malo kasnije.
(istina, 4. mart 2016 07:26) Što je babi milo to joj se snilo...

sacramento kings

pre 8 godina

Zvezdi za plasman u TOP 8 neophodne su jos 2 pobede iz sledecih 6 meceva. Jako jako blizu velikog uspeha. Medjutim kada su se vec toliko trudili i davali svoj maksimum kako bi se nasli u ovoj poziciji treba napasti trece mesto. Sto znaci da ce biti neophodne minimum 3, ako ne i 4 pobede. Protiv Panate u Areni je jedna od kljucnih, ako je protiv Bajerna bio mec sezone, onda ce ovo biti mec decenije (ako ne i veka za Crvenu zvezdu). Cetvrto mesto donosi duel sa CSKA, i tu nijedna ekipa u Evropi na 3 meca nema ni promil sanse, dok kako sada stvari stoje trece mesto u grupi donosi Laboral Kucu i velik sansu za potencijalni F4 u Berlinu ove godine! Mercedes Benz Arena neka se spremi...srecno Zvezdo!

Boka

pre 8 godina

Ovo nije dobro, ovo je idealno, zbog oba rezultata, pri cemu se Unikaha i Efes polako ali sigurno oprastaju od TOP 8. E, sad, drugo je sto ludi Srbi to gledaju "Gde u top 8 sa cetvrte pozicije, lakse bi nam bilo sa trece, sto ne izgubi pao.." Stvarno smo braco nebeski narod, sto bi rekao jedan moj drugar pred SP 2010. u Juznoj Africi "Samo ne Brazil pre finala.." :)

heisenberg

pre 8 godina

Ne znam zašto većina Zvezdinih navijača podrugljivo šalje Dudu u penziju kad je kvalitet tima koji on poseduje krajnje upitan. Jeste Efes klub sa mnogo većim budžetom ali je kvalitet tima nešto drugo. Uopšte nije iznenađenje što je Zvezda dobila drugi meč jer ima mnogo bolji tim i trebala je da dobije i prvi meč u Istanbulu. Jedini igrač u rosteru Efesa koji ima ekstra kvalitet je Ertel,ostali su solidni,perspektivni igrači koji će možda biti vrhunski ali to trenutno nisu. Nije to onaj Efes od prije par godina sa Rakočevićem,Šampertom, Nahbarom,Smitom,Kasunom, Arlsanom koji samo zato što je trener bio Ataman nije osvojio ništa. Lokomotiva je izvanredan tim,vodi ih odličan trener i siguran su učesnik f4 tako da je ovo sve očekivano. Jedino pravo iznenađenje u grupi je neprepoznatljivo loša igra Unikahe u drugoj fazi kada se uzme u obzir kako su igrali u prvoj. Marković je mnogo bitan za način igre koju forsira Plaza i sve se nekako poklopilo sa njegovom povredom. Prolazite sigurno u top 8 kao četvrti jer ne vjerujem da dobijate PAO koji se pojačao i dosta digao formu. Mnogo je bitan meč sa Darušafakom jer dobro igraju u poslednje vrijeme i mogu biti opasni.

Zgazi ih sve!

pre 8 godina

Necu nista da prognoziram sta ce biti sutra sa fenerom,ali izgleda da ce biti "biti ili ne biti" s panatom u Bg.Bice pakao i nadam se da cemo igrati u Pioniru.NAPRED ZVEZDO!

drek

pre 8 godina

Sad je Darusafaka bliza prolazu nego Efes. Efesu u poslednjih 5 kola treba 3 pobede vise od Zvezde a Darusafaki 2 a da ne izgubi vise od 3 razlike u Beogradu. Sve u svemu cuda treba da se dese a da Zvezda ne ode u top 8.

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Ovo je ono sto nam je trebalo. Sada i Darusafaka vidi svoju sansu i nece pustiti Efesa. Lepo nam se otvorilo,mozda cak trebamo da odmorimo najbolju ekipu sutra,treba nam svezina a brzo ce i odlucujuce borbe sa Cedevitom. I tako sutra skoro da nemamo nikakve sanse. Zvezda je zivot..

SrbEUin

pre 8 godina

Utakmica sa Pao-m bice presudna za veoma bitno 3. mesto. Tu utakmicu MORAMO da igramo u Pioniru, a neka cena karte bude i 2.000 dinara. Pao igra odlicno i pomoc Delija i atmosfera u Pioniru bice od neprocenjivog znacaja.(veliki strumf, 3. mart 2016 23:20)

Igraće se u Areni da bi se ostavio utisak na Đordia. Treba izdejstvovati B licencu - ugovor na 3 godine.
Rezultat je u drugom planu. Dovoljne su tri pobede, a možda i samo dve: Daruša i Ced. Ako dobijemo B možemo dogovoriti sa CED: ABA za top 8.

maler

pre 8 godina

Koliko god smesno zvucalo, ne da ne dovodim plasman u 1/4 fin. u pitanje nego sam prilicno siguran da idemo na f4. Titula? Ako se poklope neke kockice. Pamtite komentar
(Corleone, 04. mart 2016 08:46)

Evo ja se kao navijač Partizana slažem,Zvezda je sigurno među f4. Uz malo sreće i do finala osim Fenerbahcea i CSKA ne vidim ko je tu bolji.

Povidon

pre 8 godina

Uz malo sreće možemo da pobedimo sve do kraja. I onako smo trebali da imamo skor 7-1. Vreme je da i u košarci postanemo šampioni Evrope.

istina

pre 8 godina

Zvezda je ekipa u top 16 fazi ,ekipa sa najmanje stranaca,najmladja i najjeftinija ekipa.Iz ove ekipe 6 igraca nosi dres sa nacionalnim grbom plus Mitrovic koji je povredjen,kao Bobi,Kalina iz prosle,kao Rasko,Tadija i Bjelica iz nekih ranije.O kadetima i juniorima malo kasnije.

Ivan NS

pre 8 godina

dobra stvar je sto ce Zvezda u top8.
Smesna a ujedno i losa stvar je sto idu na CSKA.
3 meca sa ukupno vise od 75 razlike
(Novi Sad je nas..., 3. mart 2016 22:57)

Bacih pogled na vaše poslednje učešće u Evropi pre dve sezone (takmičenje u Evrokupu da se razumemo). 27 poena izgubili u prvoj od moćnog Litvusa, pa onda su se redom iživljavali nad vama takođe moćni Banvit, Hapoel, a posebno Krasni Oktobar. Sve sami velikani evropske košarke, nema šta. Tako da, ćuti i uživaj u igri jedinog kluba iz Srbije koji nas prezentuje u najjačem evropskom takmičenju. Btw, nešto ne mogu da se setim ijedne vaše sezone sa ovakvim rezulatatom u Top8 posle samo 8 kola, tako? A za CSKA ne brini, i ako nas razbiju (ako se ukrstimo sa njima, što čisto sumnjam), umemo da gubimo. U tome je razlika između vas i nas, nikakve teorije zavera. Idi vidi šta ti je sa rukovodstvom, što kriju koliko ih je država pomagala, pa je sada prpica kada su razotkriveni.

DaniloM

pre 8 godina

Vrata top 8 su nam otvorena. Sutra odmarati najbitnije igrace,sledi nam paklen ritam a sanse su nam sutra svakako male. Serija sa Cedevitom se blizi a vaznost tih meceva je ogromna.
(trajce ceka 12-u g.s. titulu.., 3. mart 2016 23:15)

Ovaj komentar ima skoro `300 lajkova`, toliko o tome koliko je odje `strucnjaka`, tih 300 su isti oni koji ceraju Radonju svako malo... Kakvo odmaranje igraca ? Kakve sanse male ? Neka je to Fener ili najbolja ekipa NBA-a, to je sport, svako, ali svako ima sansu !!! Sanse su nam male ? Mora to da si govorio i Real kad je dolazio u Bg i Khimki itd. itd. Svi imaju skuplji tim od nas, ali mi imamo SRCE !!! Momci neka kidaju nocas kolko mogu pa sto bude, a vjerujem da oce jer su vec tri puta izgubili od Fenera i imaju nevjerovatnu zelju da ih dobiju !

Wmb

pre 8 godina

@ (DaniloM, 04. mart 2016 07:59)
Prijatelju,glupo je ići na Fener pošto poto na pobedu,povredi ti se neki od glavnih igrača i ćao!Ja bi protiv Fenera izve mlaši sastav i uigravao kombinacije,a protiv ostalih kidao.Toliko.

Ivan NS

pre 8 godina

Pa naravno da ne mozes da se setis ovakvih rezultata Partizana kada pratis kosarku 3 godine. Ovaj format TOP16 igra se od sezone 11/12 do tada su u TOP16 fazi bile 4 grupe po 4 tima. Partizan je 4 puta uzastopno bio ucesnik TOP8 faze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Creative mind, 4. mart 2016 09:59)

Eureka, sajber klincu. Malo duže pratim košarku nego što ti imaš godina.

Dag Kristi

pre 8 godina

Mislim da Zvezda moze da dobije i Pao kuci i Unikahu u gostima,uz po pobedu nad Darusafakom i Cedevitom,to ce biti dovoljno za 3. mesto.

mare

pre 8 godina

Nornalan rezultat kad se pogleda roster Lokomotive. Rendolf 6 godina igrao NBA, Dilejni ubija, Klaver NBA igrač, Siglton.. jaka je Lokomotova kao zemlja.

Milos

pre 8 godina

aaaa a zaboravio si da nam dolazi Darusafaka i idemo kod Unikahe, a Radonja je poznat kao ubica Spanaca;) Pa Zvezdi je po ovome dovoljno 2 pobede za prolazak dalje. Sad imamo fakticki tri vise od njih, a jos 5 kola do kraja. To znaci da sve oni pobede, nama su sve sasvim sasvim dovoljne;) Objektivno, Efes nema sanse da dobije svih 5 do kraja. Gubi ili od Darusafake, ili od Pao, a mozda ce i Zeljko hteti da ih dobije, da bi bio prvi. Tako da prijatelju, nama je jedna pobeda manje vise dovoljna za 8. A akl dobijemo Pao, eto nama 3 mesta, a franjevcima kuknjava na sav glas:))

da je bilo malo pameti sad bi bili 2gi u grupi

pre 8 godina

Plasman u Top8 je stvarno uspeh, ali Zvezda mora da proba da bude 3 u grupi, nista nam ne znaci da naletimo na CSKA

Ovo

pre 8 godina

Bas ide na Zvezdinu vodenicu ,mada treba biti oprezan .Svi upisuju pobedu protiv Darusafake a ovi ljudi poprilicno digli formu ,nije to ekipa za napucavanje,sastavljena je od dosta proverenih igraca za dugim stazom u Evroligi .

Takticar

pre 8 godina

Zvezda treba da igra dugacke napade, kako bi umrtvila utakmicu i smorila Fener, usput i seckala utakmicu kroz neobicne faulove da se usput i uspavaju malo.

Kokan87

pre 8 godina

PAO se mnogo pojačao, biće čupavo u Areni, a lak i da ih dobijemo opet ćemo se ćerati do zadnje runde i lako možemo završiti na četvrtom mestu. Mi sutra vrv gubimo, tako da pred 20k delija i Bartomeuom u Areni možemo samo da izjednačimo skor.

JPR23

pre 8 godina

Ovo nije dobro, ovo je idealno, zbog oba rezultata, pri cemu se Unikaha i Efes polako ali sigurno oprastaju od TOP 8. E, sad, drugo je sto ludi Srbi to gledaju "Gde u top 8 sa cetvrte pozicije, lakse bi nam bilo sa trece, sto ne izgubi pao.." Stvarno smo braco nebeski narod, sto bi rekao jedan moj drugar pred SP 2010. u Juznoj Africi "Samo ne Brazil pre finala.." :)
(Boka, 03. mart 2016 22:46)

Idealno, deluje. Idealno bi se moglo reci u slucaju da pobedite Fener. To bi bilo to.. Inace ostajete na jednu razlike, uz to sledi PAO, koji nije isti ode pre par meseci, tako da jos nista nije reseno. Ne odpisujem Efes tako brzo.. Naravno pobedite li veceras, druga prica.
E sad protiv Fenera.. Hmm.. Nikad se ne zna, iako svi znamo da je Fener za klasu bolji.
No ono sto je za sada glavno, je da imate prednost, i da su stvari u vasim rukama, ne zavisite pd drugih. Ako veceras izgubite, nista vazno, dramaticnije bi bilo da izgubite i od PAO..

Ae, srecno, da ne pisemo romane ;)

wolfy

pre 8 godina

Ne znam, nisam siguran, ali cini mi se da je ovo "onaj nas" Vilijams sto se spominjao jos pre Tompsona da je trebao da dodje. Steta sto nije..

Inace Pao je skroz druga ekipa sa ova dva Amera. Bice pakleno tesko kod nas dobiti ih za "overu" treceg mesta..

stefanbot

pre 8 godina

ajde da prenesemo ove koseve iz pionira u arenu, jer inace smo ga ugasili u areni zbog tvrdih obruca, ekipa tamo ne trenira, tako da je drugacije, a i delije moraju uz teren, a ne na drugi prsten

ništa od tvoje želje

pre 8 godina

Realno voleo bih da prodju i PAO i Efes zbog Saleta i Dude.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bakiboj, 3. mart 2016 23:13)


Realno,to je nerealno..izvini..

sasa

pre 8 godina

zvezda ce dobiti darusafaku,pao koji je ocajan(fizicki ih razoriti)pravi brejk u Zg ili kod Unikahe,tako da po meni ce imati jos tri pobede,dali ce biti dovoljno za 3 poziciju neznam.Unikaha i Cedevita u kanalu al se bojim da ce dici formu kad budemo igrali s njima,pao je limitiran i izgubice vise od 10 razlike u Bg,

Dejan CZ

pre 8 godina

Pobeda protiv Pao vodi nas u top 8 to je jasno.Pozicija 4 vodi na CSK sto je lose,da bi se to sprecilo potrebno je da se dogodi neki od sledecih scenarija
1. Dobiti Fener ili Lokomotivu u gostima jednu od te dve sto je teska opcija,jedino da Lokomotiva nema svoj dan.
2.Ako je to vec preambiciozan peojekat,nadati se pobedi Lokomotive protiv Pao sto je realnija opcija,uz ostvariti pobede u ostalim mecevima.Na ruku ide sto Unikaha i Cedevita nece imati takmicarski znacaj utakmice.Ono sto ne ide na ruku je da u zadnjem kolu Pao tek gostuje Efesu pa po istom kriterijumu kao i za Malagu i Cedevitu nece imati takmicarski znacaj pobede nad Grcima.
Jasno se namece da Lokomotiva odredjuje sve pozicije u grupi.

djoko

pre 8 godina

99% je Zvezda u cetvrtfinalu...eh kako sad do trece pozicije pod broj 1 moramo dobiti Grke,a msm da ih itekako mozemo,dalje turke bi bez problema trebali tuci,cedevita ce biti nezgodna al ta utakmica njima nece nista znaciti vise ce im sluziti za experiment za polufinale Aba lige...i na kraju Unikaha msm da smo mnogo kvalitetniji od njih,oni takodje nece imat nikakvog motiva protiv nas...al dzaba sve to ako ne dobijemo zelene u areni...idemo na trecu pozicij...ljubav si mi jedinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Koliko je los ovaj Efes i Krka bi ga dobila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jole, 3. mart 2016 22:52)


...da,ali su psihološki rasterećeniji od protinika..i ,da... igraju sve kod kuće...sad me žao novinara šta sve moraju da trpe dok rade svoj posao,a to ..jednostavno ..da postave pitanja...

ludnica

pre 8 godina

Na pocetku sezone mislio sam da su sigurni ucesnici f4 Efes i Lokomotiva, razocarao me Efes dosta dobrih igraca, dobar trener a oni u rasulu, falio im je jedan klasican teskas centar, Lokomotiva je ok ima sanse za f4 i navijam za njih.
A da, navijam za Zvezdu i svaku njenu utakmicu pratim jos od Milosa Vujanica, Dejana Tomasevica, Igora Rakocevica, Milenka Topica, dobra su ekipa i po mom misljenu veliki su uspeh napravili do sada, zato bi sad pripremao ekipu za osvajanje Aba lige i posle toga ucesce u evroligi gde ce se igrati za ozbiljniji novac nego do sada.

petak

pre 8 godina

Zvezda ima velike sanse. Mislim da ima prostora i za kiks (ako se desi) jer Efes igra lose , padaju , i tesko ce ostvariti 3 pobede vise od Zvezde.

Kraljevcanin

pre 8 godina

Sad je Darusafaka bliza prolazu nego Efes. Efesu u poslednjih 5 kola treba 3 pobede vise od Zvezde a Darusafaki 2 a da ne izgubi vise od 3 razlike u Beogradu. Sve u svemu cuda treba da se dese a da Zvezda ne ode u top 8.
(drek, 3. mart 2016 22:57)

Gledaj to sa ove strane, nadam se da nismo svi upisali pobedu protiv Darušafake kao siguricu. Oni su podigli formu, u slučaju eventualne pobede u Beogradu oni prilaze na samo jednu pobedu od nas i bolji međusobni skor. Nisam pesimista, samo kažem da treba biti oprezan, ali nema straha ni od koga! Napred Zvezdo!

xD

pre 8 godina

steta sto se sa PAO ne igra i pioniru. kad se samo setim one lude zavrsnice od prosle godine, voleo bih da odgledam reprizu toga u petak.

Beranac

pre 8 godina

Eliot-Vilijams je bio na pragu prelaska u Zvezdu,u zadnjem momentu je nesto puklo i dosao nesrrcni Tompson.PAO igra kao u transu sa ovim pojacanjima, i bice pakleno tesko sa njima.LOKO po meni moze i do F4.Sjajna im je ekipa,pa Rendolf je 6 god.bio u NBA ligi.Igraju nevjerovatnu odbranu.Unikaha i Cedevita su se raspale,Darusafaka sve bolja,mada msm.da je za njih kasno. Protiv Unikahe trebamo trazit pobjedu u gostima.Naprijed Zvezdo!!!Sportski pozdrav svima :)

zzbz

pre 8 godina

Jos je rano govoriti, al postoje realne sanse da se poklopi, pa budemo treci, pa ukrstimo sa Laboralom. E onda su jos realnije sanse za F4.. Al daleko je jos to, momci hladne glave u svaku utakmicu, pa sta bude..

Milojko

pre 8 godina

Tesko ce biti protiv Panatinaikosa jer su se oni pojacali a pored toga su u usponu forme.Oni ce biti posebno motivisani jer ih je Zvezda dobila u Atini.Ta utakmica je najbitnija.Ipak,ne bi trebalo vrsiti pritisak na igrace Zvezde jer su se momci stvarno muski borili do sada i mozemo biti ponosni na njih sta god da bude do kraja ove borbe za top 8.Narocito se to odnosi na medije.Uostalom nece ni Pao-u biti lako jer znaju kakva ih atmosfera ceka ovde.U pioniru se zna sta bi ih cekalo ali i ako se bude igralo u areni (kako je valjda vec odluceno)trebalo bi doci u sto je moguce vecem broju.Napred Zvezdo !