Košarka 267

Sreda, 02.03.2016.

14:45

KK Partizan: Navijači, ne vređajte premijera

Čelnici KK Partizan pozvali su navijače da se suzdrže od pogrdnog navijanja na račun predstavnika države.

KK Partizan: Navijaèi, ne vreðajte premijera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

267 Komentari

Sortiraj po:

Živko Petković

pre 8 godina

Evo od ovoga momenta,postajem navijač Partizana! Kasnije,kada ovaj ode, vraćam se Zvezdi! Inače,u ovome saopštenju iz uprave Partizana nema istine!

Još Neko Kopa

pre 8 godina

onog momenta kad postanemo privatan klub bez stranačkih kadrova vladajućih stranaka koje jačaju budžete svojih stranaka znamo svi već kako, ja političare na stadionu spomenuti neću. vi ne dajete nama navijačima ništa, apsolutno ništa. rezultata u fudbalu nema nigde u košarci se stvara slika da je top16 uspeh ne znam kojih razmera a mi smo kao neka košarkaška zemlja. ma smešno a da kriza je teško je. A sponzori na pola sezone to je već druga tema. Koliko pokušaja obmane to je strasno. bukvalno bi mogao o svemu u zadnjih 10 do 15 godina knjigu da napisem. Pa dovoljno je samo da vidimo da li je iko optužen odgovarao a dugovi se samo povećavaju. Ugovori sa igračima koji su počeli da cure jasno nam govore kakvi li su tek ugovori sa sponzorima.

Sokobanjac

pre 8 godina

Nista,nastavite da vredjate,pa od oktobra 2 srpska liga protiv Kursumlije,Sokobanje.I to da budete srecni ako vam dozvole.Nezahvalnost je jedna od najgorih osobina,a vi ste bas nezahvalni
(Baki, 02. mart 2016 17:11) Sokobanja igra Prvu Srpsku ligu!

Nikolaj

pre 8 godina

Ne razumem prozivke i uvrede na racun premijera iako sam navijac Partizana. Obezbjedio je sponzore i pomogao klubu da iole normalno funkcionise. Nije njegova krivica sto je preveliki dug koji sada Partizan odplacuje vec je to krivica predhodne uprave..
Mislim da nam ovo nije trebalo i da cemo samo ovim pogorsati situaciju.

Danilo

pre 8 godina

Kakvo sramotno saopštenje. Pa ne verujem da je ovo što čitam uopšte istinito. Duleta ste oterali, a ovo samo pokazuje koliko ste nisko pali. Kraj aprila je ubrzo, već sam naoštrio olovku.

darko

pre 8 godina

ово је сигурно писао Андреја Младеновић, нови СНС бот!!! мора човек да се докаже, ипак је он прелетач...

plavi andjelak

pre 8 godina

Dabogda i vama "Voli" bude sponzor sledeće godine i da, kao i Zvezdi, uslovi sponzorstvo sa Radonjićem na klupi.
(NastyB, 02. mart 2016 18:16)

Ako cemo iskreno, Radonja + 1,7 miliona €. Radonja je uslov za te pare, pa ti vidi.

bobo mk

pre 8 godina

Navijačima Partizana smeta što sada dele državni novac sa Zvezdom, a ne kao pre kada su sami trošili 3-4 miliona evrića godišnje. Tada su govorili da je to normalno jer samo oni igraju Evroligu.

Mikiveliki

pre 8 godina

Навијачи изражавају на овај начин своје мишљење о вођењу политике ондосно земље. Није им премијер дао ништа, јер није дао своје, дао је наше, односно и њихово. П. С. Не подржавам вулгарности, може се и цивилизованим речником изразити своје нетадовољство.

Dile

pre 8 godina

Navijač sam Partizana od kada znam za sebe,mnogo pre nego što su rođeni očevi i majke ovih navijača.Moram priznati da me je sramota što pripadam ovoj armiji navijača.Razumem ljutnju i nezadovoljstvo na utakmici sa C.Zvezdom,ali da li su svesni koliko su svojim ponašanjem naneli štetu klubu.Ne razumem odakle onako ponašanje na utakmici sa Cedevitu koju smo razbili i Aumesto radosti,sreće,aplauza čujemo uvrede na račun premijera Srbije,to je bio dno dna.Odakle politika,ko su ti igrači koji truju ove mlade ljude koji i nisu svesni koje to poteze povlači ovaj čovek da bi nam bilo bolje.Siguran sam da veliki procenat njih nije nikada poslušao šta on govori i šta radi.Ovakve uvrede nisam čuo ni na jednoj sportskoj priredbi na svetu.Pa dokle?

nowhere connection

pre 8 godina

Pa ovo ni Sloba nije radio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 2. mart 2016 20:22)
Ne radi ni Toma. Ko bese premijer u Slobino vreme?

milan

pre 8 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram da kazem da navijaci i mog kluba i Partizana moraju da shvate da bez Vucica i njegove ekipe ne bi bilo ni nasih klubova. Mozete vi njega da vredjate ali on sutra ujutru moze da vam ukine sponzore i da fam posalje finansijsku policiju. Zato, i mi i vi, pamet u glavu, navijajmo, raspravljajmo,ali je besmisleno napadati vlast koja nam kroji sudbinu.

pedja rs

pre 8 godina

ko treba da bude premier, u ovoj maloj napaćenoj zemlji da ga se poštuje? mi zaslužujemo samo NAJGORE ..... nista
mi srbi ne poštujemo ni sebe ni druge!!

he he he he

pre 8 godina

Hocemo. Svi cemo da ga vredjamo , jer najgore uvrede i zasluzuje.
(ganja, 2. mart 2016 15:10)

Pazi da ga ne nasekiras. Mozes samo da mu pljunes pod prozor

DR

pre 8 godina

Posto je Uprava kluba upravo zastitila Drzavu od Zlobnih navijaca-sa zapada i istoka-predlazem da sada Drzava zastiti Upravu kluba-posebno onu fudbalsku-od povika UPRAVA NAPOLJE.

trance

pre 8 godina

Mirka ili Ivicu? Sa Mirkom su jos pre 20 godina bili napredni, covek imao firmu zvala se Progres, al valjda im niko nije preveo na srpski, pa nisu znali.

sasa

pre 8 godina

necu glasati za Vucica zato sto nikad gore nije bilo,a sto se tice Partizana i Zvezde,ciji rezim dodje i vi cete toliko imati para,Partizan je imao tu privilegiju 10 god,nedaj boze da Vucic ostane 10 god

rade

pre 8 godina

Vucicu, ko ti je dozvolio da spasavas klub koji je bio pred gašenjem?
Šta si očekivao ,hvala od njih?
Tako ti i treba.
A sto se tice nas cigana, mogli bi i mi malo da počnemo da pevamo svima koji su im sve ove godine pomagali, recimo Ruzicu, Tadicu, Dacicu, Dodiku. .....

Delije Cacak

pre 8 godina

Ostrasceni sam delija,ne volim Partizan,ali sto da mu ne skandiraju?Koji je on faktor u nasim zivotima,osim sto nas maltretira 24 sata dnevno....

NastyB

pre 8 godina

Logicno je prozivanje premijera,jer je vlast zvezdi obezbedila jake privatne sponzore tipa Idea i Voli na osnovu kojih je ona dobila tako veliki budzet plus drzavne pare,a Partizan je dobio samo drzavne pare i to su cinjenice.
(Neko, 2. mart 2016 15:50)

Dabogda i vama "Voli" bude sponzor sledeće godine i da, kao i Zvezdi, uslovi sponzorstvo sa Radonjićem na klupi.

prosto ko pasulj

pre 8 godina

Velika sramota za klub
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 2. mart 2016 17:21)

Ako je sramota, lepo vratite sponzore. MTS i NIS moze da bude sponzor Metalcu ili Smederevu

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

..smešno...kad je premijer označio ko dobija više para,uprava je brže-bolje pozvala da se ne vređa premijer..da nije izneo podatke,mogli bi da vređaju i dalje..čemu toliki cirkus u ovoj našoj,maloj napaćenoj zemlji...

nije mi jasno

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto svi pozivaju na jos jace navijanje i zasto se sada svi stide uprave i neki kazu da nece vise dolaziti u halu. Jedno je jasno, Vucic je samo hteo da uprava Partizana objavi da su primili pare od drzave, ne samo Zvezda. Nije lepo da se kuka samo da nema para, i da za svaki poraz bude kriva situacija ili nemastina a da za svaku pobedu bude zasluno veliko srce igraca Partizana. Uzgred, i treba da se finansiraju i Partizan i Zvezda.

mare

pre 8 godina

Poznajući srpski mentalitet, KK Partuzan je ovim saopštenjem upravo pozvao sve navijače da dođu u halu i još zdušnije prozivaju voljenog nam premijera, već od prvog minuta tekme.

malobrojni kmečavci

pre 8 godina

Драга управо,
никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру,
И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!!
Вучићу, etc!
(thinking out of the box, 2. mart 2016 14:49)


Kad čovek dobije glat izbore..videćeš koliko vas je malo...

Baki

pre 8 godina

Nista,nastavite da vredjate,pa od oktobra 2 srpska liga protiv Kursumlije,Sokobanje.I to da budete srecni ako vam dozvole.Nezahvalnost je jedna od najgorih osobina,a vi ste bas nezahvalni

kruska_j

pre 8 godina

sramno i kukavicko saopstenje tzv.uprave. jedva cekam sledecu utakmicu... bice nervnih slomova za neke...
(dr feelgood, 2. mart 2016 16:49)

Koju sledecu utakmicu `druze` ?? Tvoj mali partizan sad ide na odmor pored televizora da prati evroligu i plej of ABA lige...

bRAJKO

pre 8 godina

Grobari ko ono bjese `drzavni projekat` ??? E sram vas bilo ! Eto vam sad od Vucica i od vase uprave potvrda ko je `drzavni projekat` ... ajde sad tisina .....

neko

pre 8 godina

A ko kaže da pogrdno skandiranje ima veze sa sportom?! Možda ima veze sa nezadovoljstvom kako se država vodi i kuda država ide. Ja bih bio nasjrećniji kada bi i moj Sever ovako reagovao.

Bofe

pre 8 godina

Kad se rodjena uprava sprda sa vama i jos prizna da vas drzava vise gura od nas ,bas vam je teskoo hahahahaha ,sledeca utakmicaaa uprava napolje i pobeda je vasaa :))

fkr1968

pre 8 godina

Pa ionako bajnu sliku premijera u narodu ovim saopstenjem tek cine komicnom. Ovo mu dodje ko u Varljivom letu, tito rekao studenti su u pravu.

52

pre 8 godina

Da li je premijer ocekivao ovacije, podrsku, divljenje? To samo ovi moji , sluđeni penzioneri trce za njim i klanjaju se za siću para. A vi deco, sto ste tek poceli da zivite, pamet u glavu i na izbore. Greske se mogu ispraviti na sledećem glasanju....smena, smena, smena dok nesto dobro ne ispliva! Pameti ima u to sam sigurna!

Soko

pre 8 godina

Uglavnom ne gotivim vlast i slozio bih se sa vecinom navijaca ali bi bio spreman da svake godine izdvojim hiljadu eura za finansiranje i fudbalskog i kosarkaskog kluba ako ima 5000 spremnih da ih sve odj... Ali ako nema....

mik

pre 8 godina

Realno što se mene tiče možete da nastavite da mu pevate šta god hoćete,tu vas podržavam. Ali je sada bar jasno ko je državni projekat i jasno je ono o čemu je počeo da priča Čović. Što se fudbala Gasprom nema veze sa državom Srbijom i te pare ne mogu da se računaju u "pomoć države". Država je pomogla prilikom prvog ugovora,ali ugovor je produžen pod još boljim uslovima za FK CZ,a država sa tim nema ništa. Pa nije valjda Šalke državni projekat jer ga sponzoriše Gasprom. Smešno.

JSD made in ZG

pre 8 godina

Sve što mu se dogadja , debelo je zaslužio! A tek će ...
(Mile sa Liona, 02. mart 2016 15:25)

Partizanu?!
Potpuno si u pravu...debelo zaslužio...

само питам

pre 8 godina

Како да покажемо љубав према вођи који нам је и Тонија Блера довео у Србију да га почасти.

Simic

pre 8 godina

Njihov klub saopšti da im je Vlada pomogla, dovela sponzore, a na dresu se to i vidi jer više nema mesta za nove, a oni opet ponavljaju istu priču. Nikome ne veruju, samo klincima od 15 godina koji na njihovim forumima pišu šta god žele, a onda prenose dalje. Ako ste već nezadovoljni, zašto ne tražite od svoje uprave da raskine sve sponzorske ugovore sa državnim kompanijama, pa da krenete u svoju borbu. Hoćete i da uzimate 2 miliona od države i da pljujete. A u stvari, samo pokušavate da za loše rezultate i poslovanje nadjete krivce u nekom drugom. Jer u vama ih nikada nema.

Adrijan

pre 8 godina

Ne mogu da se ne nasmejem ovoj navijačkoj šaki jada koja misli da je po bilo čemu značajna. Pa svi oni da izađu na izbore i glasaju za samo jednu listu ne bi dospeli ni blizu par stotina hiljada glasova potrebnih da ta lista pređe cenzus!!! Daleko od toga da podržavam Vućića ili da bih ikad glasao za njegovu grupaciju, iako mislim da nešto bolje rade nego prethodni režimi, ali mislim da ih ove pretnje o ne-glasanju onako, baš, mnogo "sikiraju"! Nažalost, imaju veliko biračko telo, i u nedostatku iole vredne alternativne opcije, očekujem da opet ubedljivo pobede. No, činjenica je, koliko god ovi ostrašćeni, zabranjeni... i kako se već sve ne zovu,ne žele da prihvate ili priznaju, da im država i dalje, kao i nekad, obilato pomaže da prežive. Lično mislim da ih je trebalo pustiti niz vodu, jer su to zaslužili godinama bahaćenja i nasilništva, kao i nekontrolisanog trošenja para, sa totalno mutnom evidencijom i pokrićem. Kad je đavo došao po svoje, umesto da krive one koji su ih godinama vodili i lagali, pa ih i doveli do takvog stanja, oni njih veličaju a pljuju po državi koja hoće da uvede red u klupske blagajne i evidenciju trošenja društvenih para.Znajući koliko nam premijer ume da bude sujetan i osvetoljubiv, mislim da će im se ovo konstantno, i bar po pitanju njihovog kluba nezasluženo vređanje dotičnog, uskoro debelo obiti o glavu. Odmah posle izbora na kojima će ga oni, kao, "oboriti". Smejurija!

Dosta spina

pre 8 godina

Драга управо, никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру, И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!! Вучићу, etc! (thinking out of the box, 02. mart 2016 14:49)

A jel a gde je izbrisan zvezdin dug?! Sto volite tako da izmisljate?!

Goga

pre 8 godina

Sportske hale nisu mesto za vredjanje i pokazivanje mrznje prema bilo kome kao i prema protivniku.Ako
Su sportske sale sinonim za vitesku borbu,ovo saopstenje je sinonim za poltronstvo,a najjadniji je potpis kk partizan,zašto se nije potpisao npr predsednik kluba.dok uprava nije viteska sa jasnim stavom prema vredjanju,mrznji prema drugim klubovima,sta je navijač a sta huligan ovo će se desavati.Partizanovac.

floyd011

pre 8 godina

Navijam za partizan, ali ne razumem da država treba da daje pare za spas. Gde su bivši igrači koji su danas milioneri koji bi ostali milioneri da odvoje 5% svog bogatstva. Na kraju krajeva za Vucica su glasali i oni sto nisu izasli na izbore.

Zvezdarac

pre 8 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jadno komsije, jadno! Ne dozvolite da vam sedi u Upravi neko ko i pomisli nesto slicno ovom naslovu.

Čačanin

pre 8 godina

Koja KK Crvena zvezda je dobila manje para od KK Partizan: privatni klub sa adresom u Železniku ili društveni sa adresom na Kalemegdanu?

cukce

pre 8 godina

Iskreno glupo je vredjati bilo koga pabu coveka koji nista dobro nije doneo drzavi vec samo prica. Umesto sto vredjate izadjite na izbore i skinite ovu vlast! E sad za koga glasati to je vec druga prica!

Voja

pre 8 godina

Onaj koji je napisao ovo saopstenje, ako zaista stoji iza toga,i ako ima hrabrosti nek sledeci put izadje pred publiku kada je Partizan domacin, i neka ga javno procita.

gile

pre 8 godina

Da li su zaboravili da napisu da su to pare navijaca Partizana i svih gradjana Srbije????? Pa nije to iz Vucicevog dzepa izaslo vec od naseg poreza i hocemo da vicemo svi jos jace i glasnije, ima bre da se borimo za slobodu nece niko da nam kaze sta smemo da vicemo......

Mihajlovic naravio penal nad Petkovicem

pre 8 godina

Dosao Gasprom u Zvezdu, za vreme DSa, a oni hvalospeve na racun Borisa.
Kad kazes navijac CZ, odmah pomislis na odsustvo obraza kod istog.

bpcg

pre 8 godina

Smešne su pare koje je potrebno uloziti u košarku da bi se napravila solidna ekipa i one koje treba ulozit u fudbal. I sad nam prosipaju maglu oni nama pomogli, ma bolje i da smo se ugasili. A na drugoj strani desetine miliona duga nestaju. Ljudi, to više nije stvar samo sporta vec posao za sudove.

sns pink zvezda informer

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da je ovo izdao partizan?Zelite li da ostanete sami sa placneim navijacima sa Juga u hali,gospodo iz uprave?Stidite se,ako uopste obraza imate...

Licemeri jug

pre 8 godina

Kukaju grobari na saopstenje KK partizan ali kada je Dule isto ovako hvalio Vucica zbog dolaska sponzora, onda su cutali.A sad glume "opozicionare"

"Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zahvalio se danas premijeru Srbije Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću na pomoći prilikom deblokade računa i pronalaženja sponzora za narednu sezonu.


"Mi smo dobrim delom krivci za blokadu, ali nismo hteli da izbegnemo plaćanje i žao mi je što prošle godine nismo potpisali reprograma duga. Moramo da se zahvalimo Dačiću i Vučiću, koji bez obzira što je navijač Crvene zvezde pokazuje kvalitetne karakteristike državnog čelnika. Pomogao je da se nađu sponzori, ali nismo dobili nikakve olakšice, iako su pojedini mediji pisali drugačije. Sve kamate bankama biće plaćene, to će za nas biti ogroman pritisak i ne znam kako ćemo to plaćati", rekao je Vujošević na konferenciji za medije"

Neko

pre 8 godina

Logicno je prozivanje premijera,jer je vlast zvezdi obezbedila jake privatne sponzore tipa Idea i Voli na osnovu kojih je ona dobila tako veliki budzet plus drzavne pare,a Partizan je dobio samo drzavne pare i to su cinjenice.

thinking out of the box

pre 8 godina

Драга управо,
у складу са духом промена о којим пишете,
ред је изгледа да промените и публику.
Премијеру, видимо се 24. априла.

Staridz

pre 8 godina

Hahahaha pa ovo nema nigde Evroligasu se daju manje para nego fenjerasu? 10 godina cuvana tajna, kako smo stvorili prvu ekipu na jugu od otpada sa Severa.
Vucicu nemoj vise to da im radis ne znaju gde udaraju vise.

antiDebil

pre 8 godina

Ne, necu glasati za danasnju garnituru, pisite do mile volje !
Hocete da kazete da zvezda ove godine ima manji budzet od Partizana ili je to mozda spinovanje i manipulacija. Da li je KK Partizan dobio 5-10 puta vise poput fk zvezde ? Da li su sponzorstva veca u fudbalu ili u kosarci ? Da ne pricam o tome da je u fudbalu mnooooogo blize tome da je 10-15 puta vise a ne 5-10 !

4S

pre 8 godina

Svaka cast vama braco preko puta Drine kada imate zeludac da svaki dan slusate ovakve demagogije...Evo pratim 3 mjeseca vase vesti i ne mogu vise, boli me mozak od svega, samo neke prevare, obmane, lazi...uzas

romanista

pre 8 godina

Gospodo draga iz uprave,pa ne ide to bas tako kako ste mislili...
Nije to samo poruka vatrenih navijaca Partizana,to je poruka svih ljudi koji razmisljaju svojom glavom,svih pokradenih,obespravljenih,svih onih ljudi koji vide sta se radi u drzavi i to od njenog samog vrha,pa sve do tame predgradja Zeleznika...
I bice sve glasnije i jace...

Ivan Bg

pre 8 godina

Upravo, da izvinete, jok vi cete. Pogodilo ga bas ono od ponedeljka. A drugo, gospodine AV, ne dajes ti druze svoje pare. Te pare su tvoje koliko i moje. Ja ne znam sta ti tu nije jasno. I ima da urlam svaki put dok si tu. A ovi doktori i studenti sa juga ce ionako da te poslusaju, kao u ponedeljak. Oni su fini.

Hames

pre 8 godina

Toliko o trojancima i teorijama zavere. Podsetio bih,u kontekstu upravljanja klubom, na samo jedan od detalja:
da je Vujošević isticao kako je meč evro-lige u areni finansijski gubitak. Uvek je neko drugi kriv.

navijac

pre 8 godina

Sta treba da budemo srecni sto nam je dao da prezivimo dok u isto vreme njegova ljubimica ima vec trecu godinu zaredom budzet nikad vidjen na ovim prostorima!? Treba da budemo srecni sto njegov FK sa 50 miliona duga ima tim koji je 3 puta skuplji od naseg? Treba da budemo srecni sto su se povampirli u svim sportovima od kako je on dosao na vlast, cak I u hokeju I ragbiju? Ma more, na iducoj utakmici jos jacE!!

Deki

pre 8 godina

Ja bih voleo da mi premijer objasni kako je država više dala KK Partizan nego KK Zvezda. Svi znamo da je KK Zvezda dugovala oko 15 miliona evra. Posle 4 godine zamrznutosti je taj dug vraćen, kako, odakle? Od prodaje igrača nije jer nije ni prodavala igrače a od toga u košarci nema mnogo novca.U isto vreme je Čović formirao klona koji je imao veći budžet nego KK Partizan.U zadnjih 20 godina jedina sezona kada je Zvezda u košarci imala manji budžet je onda kada je Partizan dobio u derbiju sa 41, košem. Setite se ko je trenirao Zvezdu, dva puta Pešić, Šakota...Masa crnaca je igrala. Stvarno smešno, a tek o fudbalu da ne pričamo.

GM

pre 8 godina

Potez za pohvalu, jer ako vec drzava pomaze apsurdno je biti time nezadovoljan...

Ali ipak, ima jedna pesma koju oni pevaju, dakle nije uvreda, a glasi - stoka sa tribine juzne.

PBC

pre 8 godina

Ajmo Grobari, sad jos glasnije! Neka vidi nalogodavac ovog saopštenja šta mislimo o njemu, da ono što je u hali skandirano sporadično, u Pioniru grmi 40 minuta!!!

Cobra

pre 8 godina

Pa,onaj ko hoće da vidi,zna da je država pomogla Partizanu.imaju tolike strance,odličnog trenera,a to sve neko mora da plati.Naravno država je pomogla,kao što pomaže i Zvezdi.Tako da u potpunosti razumem upravu Partizana,što se oglasila saopštenjem.Jer se plaše,da mogu da ostanu bez pomoći Vučića,koji se nažalost,za sve pita u ovoj državi.Zato je neophodna privatizacija i Zvezde i Patizana,da ne bi zavisili od toga,ko je na vlasti!

Skandirao sam u hali

pre 8 godina

Ахахахаха, ок, оправдавам пвај потез управе... Оградили су се од скандирања, са којим реално немају везе..
Али наравно да ће овим изазвати још већи инат... Кладим се да ће следећа утакмица у којој Партизан буде био домаћин почети са никад јачим скандирањем премијеру!

pop

pre 8 godina

Cim je Zile konsolidovao ekipu i izbacio miljenicu iz kupa pocinju napadi.Prvo od premijera pa sad i od njego vih podanika .Kao treba da budemo zahvalno zasto nije UGASEN najveci kosarkaski klub u Srbiji .Sramota.Sramno obracanje prvo premijera pa sada i uprave Partizana.

thinking out of the box

pre 8 godina

Драга управо,
никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру,
И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!!
Вучићу, etc!

thinking out of the box

pre 8 godina

Драга управо,
никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру,
И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!!
Вучићу, etc!

sns pink zvezda informer

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da je ovo izdao partizan?Zelite li da ostanete sami sa placneim navijacima sa Juga u hali,gospodo iz uprave?Stidite se,ako uopste obraza imate...

Delije Cacak

pre 8 godina

Ostrasceni sam delija,ne volim Partizan,ali sto da mu ne skandiraju?Koji je on faktor u nasim zivotima,osim sto nas maltretira 24 sata dnevno....

mare

pre 8 godina

Poznajući srpski mentalitet, KK Partuzan je ovim saopštenjem upravo pozvao sve navijače da dođu u halu i još zdušnije prozivaju voljenog nam premijera, već od prvog minuta tekme.

thinking out of the box

pre 8 godina

Драга управо,
у складу са духом промена о којим пишете,
ред је изгледа да промените и публику.
Премијеру, видимо се 24. априла.

4S

pre 8 godina

Svaka cast vama braco preko puta Drine kada imate zeludac da svaki dan slusate ovakve demagogije...Evo pratim 3 mjeseca vase vesti i ne mogu vise, boli me mozak od svega, samo neke prevare, obmane, lazi...uzas

Skandirao sam u hali

pre 8 godina

Ахахахаха, ок, оправдавам пвај потез управе... Оградили су се од скандирања, са којим реално немају везе..
Али наравно да ће овим изазвати још већи инат... Кладим се да ће следећа утакмица у којој Партизан буде био домаћин почети са никад јачим скандирањем премијеру!

PBC

pre 8 godina

Ajmo Grobari, sad jos glasnije! Neka vidi nalogodavac ovog saopštenja šta mislimo o njemu, da ono što je u hali skandirano sporadično, u Pioniru grmi 40 minuta!!!

romanista

pre 8 godina

Gospodo draga iz uprave,pa ne ide to bas tako kako ste mislili...
Nije to samo poruka vatrenih navijaca Partizana,to je poruka svih ljudi koji razmisljaju svojom glavom,svih pokradenih,obespravljenih,svih onih ljudi koji vide sta se radi u drzavi i to od njenog samog vrha,pa sve do tame predgradja Zeleznika...
I bice sve glasnije i jace...

Ivan Bg

pre 8 godina

Upravo, da izvinete, jok vi cete. Pogodilo ga bas ono od ponedeljka. A drugo, gospodine AV, ne dajes ti druze svoje pare. Te pare su tvoje koliko i moje. Ja ne znam sta ti tu nije jasno. I ima da urlam svaki put dok si tu. A ovi doktori i studenti sa juga ce ionako da te poslusaju, kao u ponedeljak. Oni su fini.

neko

pre 8 godina

A ko kaže da pogrdno skandiranje ima veze sa sportom?! Možda ima veze sa nezadovoljstvom kako se država vodi i kuda država ide. Ja bih bio nasjrećniji kada bi i moj Sever ovako reagovao.

Mihajlovic naravio penal nad Petkovicem

pre 8 godina

Dosao Gasprom u Zvezdu, za vreme DSa, a oni hvalospeve na racun Borisa.
Kad kazes navijac CZ, odmah pomislis na odsustvo obraza kod istog.

pop

pre 8 godina

Cim je Zile konsolidovao ekipu i izbacio miljenicu iz kupa pocinju napadi.Prvo od premijera pa sad i od njego vih podanika .Kao treba da budemo zahvalno zasto nije UGASEN najveci kosarkaski klub u Srbiji .Sramota.Sramno obracanje prvo premijera pa sada i uprave Partizana.

antiDebil

pre 8 godina

Ne, necu glasati za danasnju garnituru, pisite do mile volje !
Hocete da kazete da zvezda ove godine ima manji budzet od Partizana ili je to mozda spinovanje i manipulacija. Da li je KK Partizan dobio 5-10 puta vise poput fk zvezde ? Da li su sponzorstva veca u fudbalu ili u kosarci ? Da ne pricam o tome da je u fudbalu mnooooogo blize tome da je 10-15 puta vise a ne 5-10 !

Licemeri jug

pre 8 godina

Kukaju grobari na saopstenje KK partizan ali kada je Dule isto ovako hvalio Vucica zbog dolaska sponzora, onda su cutali.A sad glume "opozicionare"

"Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zahvalio se danas premijeru Srbije Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću na pomoći prilikom deblokade računa i pronalaženja sponzora za narednu sezonu.


"Mi smo dobrim delom krivci za blokadu, ali nismo hteli da izbegnemo plaćanje i žao mi je što prošle godine nismo potpisali reprograma duga. Moramo da se zahvalimo Dačiću i Vučiću, koji bez obzira što je navijač Crvene zvezde pokazuje kvalitetne karakteristike državnog čelnika. Pomogao je da se nađu sponzori, ali nismo dobili nikakve olakšice, iako su pojedini mediji pisali drugačije. Sve kamate bankama biće plaćene, to će za nas biti ogroman pritisak i ne znam kako ćemo to plaćati", rekao je Vujošević na konferenciji za medije"

52

pre 8 godina

Da li je premijer ocekivao ovacije, podrsku, divljenje? To samo ovi moji , sluđeni penzioneri trce za njim i klanjaju se za siću para. A vi deco, sto ste tek poceli da zivite, pamet u glavu i na izbore. Greske se mogu ispraviti na sledećem glasanju....smena, smena, smena dok nesto dobro ne ispliva! Pameti ima u to sam sigurna!

fkr1968

pre 8 godina

Pa ionako bajnu sliku premijera u narodu ovim saopstenjem tek cine komicnom. Ovo mu dodje ko u Varljivom letu, tito rekao studenti su u pravu.

darko

pre 8 godina

ово је сигурно писао Андреја Младеновић, нови СНС бот!!! мора човек да се докаже, ипак је он прелетач...

Mikiveliki

pre 8 godina

Навијачи изражавају на овај начин своје мишљење о вођењу политике ондосно земље. Није им премијер дао ништа, јер није дао своје, дао је наше, односно и њихово. П. С. Не подржавам вулгарности, може се и цивилизованим речником изразити своје нетадовољство.

gile

pre 8 godina

Da li su zaboravili da napisu da su to pare navijaca Partizana i svih gradjana Srbije????? Pa nije to iz Vucicevog dzepa izaslo vec od naseg poreza i hocemo da vicemo svi jos jace i glasnije, ima bre da se borimo za slobodu nece niko da nam kaze sta smemo da vicemo......

sasa

pre 8 godina

necu glasati za Vucica zato sto nikad gore nije bilo,a sto se tice Partizana i Zvezde,ciji rezim dodje i vi cete toliko imati para,Partizan je imao tu privilegiju 10 god,nedaj boze da Vucic ostane 10 god

nowhere connection

pre 8 godina

Pa ovo ni Sloba nije radio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 2. mart 2016 20:22)
Ne radi ni Toma. Ko bese premijer u Slobino vreme?

GM

pre 8 godina

Potez za pohvalu, jer ako vec drzava pomaze apsurdno je biti time nezadovoljan...

Ali ipak, ima jedna pesma koju oni pevaju, dakle nije uvreda, a glasi - stoka sa tribine juzne.

Cobra

pre 8 godina

Pa,onaj ko hoće da vidi,zna da je država pomogla Partizanu.imaju tolike strance,odličnog trenera,a to sve neko mora da plati.Naravno država je pomogla,kao što pomaže i Zvezdi.Tako da u potpunosti razumem upravu Partizana,što se oglasila saopštenjem.Jer se plaše,da mogu da ostanu bez pomoći Vučića,koji se nažalost,za sve pita u ovoj državi.Zato je neophodna privatizacija i Zvezde i Patizana,da ne bi zavisili od toga,ko je na vlasti!

malobrojni kmečavci

pre 8 godina

Драга управо,
никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру,
И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!!
Вучићу, etc!
(thinking out of the box, 2. mart 2016 14:49)


Kad čovek dobije glat izbore..videćeš koliko vas je malo...

navijac

pre 8 godina

Sta treba da budemo srecni sto nam je dao da prezivimo dok u isto vreme njegova ljubimica ima vec trecu godinu zaredom budzet nikad vidjen na ovim prostorima!? Treba da budemo srecni sto njegov FK sa 50 miliona duga ima tim koji je 3 puta skuplji od naseg? Treba da budemo srecni sto su se povampirli u svim sportovima od kako je on dosao na vlast, cak I u hokeju I ragbiju? Ma more, na iducoj utakmici jos jacE!!

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

..smešno...kad je premijer označio ko dobija više para,uprava je brže-bolje pozvala da se ne vređa premijer..da nije izneo podatke,mogli bi da vređaju i dalje..čemu toliki cirkus u ovoj našoj,maloj napaćenoj zemlji...

Hames

pre 8 godina

Toliko o trojancima i teorijama zavere. Podsetio bih,u kontekstu upravljanja klubom, na samo jedan od detalja:
da je Vujošević isticao kako je meč evro-lige u areni finansijski gubitak. Uvek je neko drugi kriv.

bRAJKO

pre 8 godina

Grobari ko ono bjese `drzavni projekat` ??? E sram vas bilo ! Eto vam sad od Vucica i od vase uprave potvrda ko je `drzavni projekat` ... ajde sad tisina .....

Deki

pre 8 godina

Ja bih voleo da mi premijer objasni kako je država više dala KK Partizan nego KK Zvezda. Svi znamo da je KK Zvezda dugovala oko 15 miliona evra. Posle 4 godine zamrznutosti je taj dug vraćen, kako, odakle? Od prodaje igrača nije jer nije ni prodavala igrače a od toga u košarci nema mnogo novca.U isto vreme je Čović formirao klona koji je imao veći budžet nego KK Partizan.U zadnjih 20 godina jedina sezona kada je Zvezda u košarci imala manji budžet je onda kada je Partizan dobio u derbiju sa 41, košem. Setite se ko je trenirao Zvezdu, dva puta Pešić, Šakota...Masa crnaca je igrala. Stvarno smešno, a tek o fudbalu da ne pričamo.

plavi andjelak

pre 8 godina

Dabogda i vama "Voli" bude sponzor sledeće godine i da, kao i Zvezdi, uslovi sponzorstvo sa Radonjićem na klupi.
(NastyB, 02. mart 2016 18:16)

Ako cemo iskreno, Radonja + 1,7 miliona €. Radonja je uslov za te pare, pa ti vidi.

bobo mk

pre 8 godina

Navijačima Partizana smeta što sada dele državni novac sa Zvezdom, a ne kao pre kada su sami trošili 3-4 miliona evrića godišnje. Tada su govorili da je to normalno jer samo oni igraju Evroligu.

само питам

pre 8 godina

Како да покажемо љубав према вођи који нам је и Тонија Блера довео у Србију да га почасти.

DR

pre 8 godina

Posto je Uprava kluba upravo zastitila Drzavu od Zlobnih navijaca-sa zapada i istoka-predlazem da sada Drzava zastiti Upravu kluba-posebno onu fudbalsku-od povika UPRAVA NAPOLJE.

Voja

pre 8 godina

Onaj koji je napisao ovo saopstenje, ako zaista stoji iza toga,i ako ima hrabrosti nek sledeci put izadje pred publiku kada je Partizan domacin, i neka ga javno procita.

prosto ko pasulj

pre 8 godina

Velika sramota za klub
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 2. mart 2016 17:21)

Ako je sramota, lepo vratite sponzore. MTS i NIS moze da bude sponzor Metalcu ili Smederevu

Bofe

pre 8 godina

Kad se rodjena uprava sprda sa vama i jos prizna da vas drzava vise gura od nas ,bas vam je teskoo hahahahaha ,sledeca utakmicaaa uprava napolje i pobeda je vasaa :))

floyd011

pre 8 godina

Navijam za partizan, ali ne razumem da država treba da daje pare za spas. Gde su bivši igrači koji su danas milioneri koji bi ostali milioneri da odvoje 5% svog bogatstva. Na kraju krajeva za Vucica su glasali i oni sto nisu izasli na izbore.

Čačanin

pre 8 godina

Koja KK Crvena zvezda je dobila manje para od KK Partizan: privatni klub sa adresom u Železniku ili društveni sa adresom na Kalemegdanu?

kruska_j

pre 8 godina

sramno i kukavicko saopstenje tzv.uprave. jedva cekam sledecu utakmicu... bice nervnih slomova za neke...
(dr feelgood, 2. mart 2016 16:49)

Koju sledecu utakmicu `druze` ?? Tvoj mali partizan sad ide na odmor pored televizora da prati evroligu i plej of ABA lige...

Danilo

pre 8 godina

Kakvo sramotno saopštenje. Pa ne verujem da je ovo što čitam uopšte istinito. Duleta ste oterali, a ovo samo pokazuje koliko ste nisko pali. Kraj aprila je ubrzo, već sam naoštrio olovku.

Neko

pre 8 godina

Logicno je prozivanje premijera,jer je vlast zvezdi obezbedila jake privatne sponzore tipa Idea i Voli na osnovu kojih je ona dobila tako veliki budzet plus drzavne pare,a Partizan je dobio samo drzavne pare i to su cinjenice.

NastyB

pre 8 godina

Logicno je prozivanje premijera,jer je vlast zvezdi obezbedila jake privatne sponzore tipa Idea i Voli na osnovu kojih je ona dobila tako veliki budzet plus drzavne pare,a Partizan je dobio samo drzavne pare i to su cinjenice.
(Neko, 2. mart 2016 15:50)

Dabogda i vama "Voli" bude sponzor sledeće godine i da, kao i Zvezdi, uslovi sponzorstvo sa Radonjićem na klupi.

bpcg

pre 8 godina

Smešne su pare koje je potrebno uloziti u košarku da bi se napravila solidna ekipa i one koje treba ulozit u fudbal. I sad nam prosipaju maglu oni nama pomogli, ma bolje i da smo se ugasili. A na drugoj strani desetine miliona duga nestaju. Ljudi, to više nije stvar samo sporta vec posao za sudove.

cukce

pre 8 godina

Iskreno glupo je vredjati bilo koga pabu coveka koji nista dobro nije doneo drzavi vec samo prica. Umesto sto vredjate izadjite na izbore i skinite ovu vlast! E sad za koga glasati to je vec druga prica!

Adrijan

pre 8 godina

Ne mogu da se ne nasmejem ovoj navijačkoj šaki jada koja misli da je po bilo čemu značajna. Pa svi oni da izađu na izbore i glasaju za samo jednu listu ne bi dospeli ni blizu par stotina hiljada glasova potrebnih da ta lista pređe cenzus!!! Daleko od toga da podržavam Vućića ili da bih ikad glasao za njegovu grupaciju, iako mislim da nešto bolje rade nego prethodni režimi, ali mislim da ih ove pretnje o ne-glasanju onako, baš, mnogo "sikiraju"! Nažalost, imaju veliko biračko telo, i u nedostatku iole vredne alternativne opcije, očekujem da opet ubedljivo pobede. No, činjenica je, koliko god ovi ostrašćeni, zabranjeni... i kako se već sve ne zovu,ne žele da prihvate ili priznaju, da im država i dalje, kao i nekad, obilato pomaže da prežive. Lično mislim da ih je trebalo pustiti niz vodu, jer su to zaslužili godinama bahaćenja i nasilništva, kao i nekontrolisanog trošenja para, sa totalno mutnom evidencijom i pokrićem. Kad je đavo došao po svoje, umesto da krive one koji su ih godinama vodili i lagali, pa ih i doveli do takvog stanja, oni njih veličaju a pljuju po državi koja hoće da uvede red u klupske blagajne i evidenciju trošenja društvenih para.Znajući koliko nam premijer ume da bude sujetan i osvetoljubiv, mislim da će im se ovo konstantno, i bar po pitanju njihovog kluba nezasluženo vređanje dotičnog, uskoro debelo obiti o glavu. Odmah posle izbora na kojima će ga oni, kao, "oboriti". Smejurija!

milan

pre 8 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram da kazem da navijaci i mog kluba i Partizana moraju da shvate da bez Vucica i njegove ekipe ne bi bilo ni nasih klubova. Mozete vi njega da vredjate ali on sutra ujutru moze da vam ukine sponzore i da fam posalje finansijsku policiju. Zato, i mi i vi, pamet u glavu, navijajmo, raspravljajmo,ali je besmisleno napadati vlast koja nam kroji sudbinu.

rade

pre 8 godina

Vucicu, ko ti je dozvolio da spasavas klub koji je bio pred gašenjem?
Šta si očekivao ,hvala od njih?
Tako ti i treba.
A sto se tice nas cigana, mogli bi i mi malo da počnemo da pevamo svima koji su im sve ove godine pomagali, recimo Ruzicu, Tadicu, Dacicu, Dodiku. .....

Baki

pre 8 godina

Nista,nastavite da vredjate,pa od oktobra 2 srpska liga protiv Kursumlije,Sokobanje.I to da budete srecni ako vam dozvole.Nezahvalnost je jedna od najgorih osobina,a vi ste bas nezahvalni

Još Neko Kopa

pre 8 godina

onog momenta kad postanemo privatan klub bez stranačkih kadrova vladajućih stranaka koje jačaju budžete svojih stranaka znamo svi već kako, ja političare na stadionu spomenuti neću. vi ne dajete nama navijačima ništa, apsolutno ništa. rezultata u fudbalu nema nigde u košarci se stvara slika da je top16 uspeh ne znam kojih razmera a mi smo kao neka košarkaška zemlja. ma smešno a da kriza je teško je. A sponzori na pola sezone to je već druga tema. Koliko pokušaja obmane to je strasno. bukvalno bi mogao o svemu u zadnjih 10 do 15 godina knjigu da napisem. Pa dovoljno je samo da vidimo da li je iko optužen odgovarao a dugovi se samo povećavaju. Ugovori sa igračima koji su počeli da cure jasno nam govore kakvi li su tek ugovori sa sponzorima.

nije mi jasno

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto svi pozivaju na jos jace navijanje i zasto se sada svi stide uprave i neki kazu da nece vise dolaziti u halu. Jedno je jasno, Vucic je samo hteo da uprava Partizana objavi da su primili pare od drzave, ne samo Zvezda. Nije lepo da se kuka samo da nema para, i da za svaki poraz bude kriva situacija ili nemastina a da za svaku pobedu bude zasluno veliko srce igraca Partizana. Uzgred, i treba da se finansiraju i Partizan i Zvezda.

Zvezdarac

pre 8 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jadno komsije, jadno! Ne dozvolite da vam sedi u Upravi neko ko i pomisli nesto slicno ovom naslovu.

mik

pre 8 godina

Realno što se mene tiče možete da nastavite da mu pevate šta god hoćete,tu vas podržavam. Ali je sada bar jasno ko je državni projekat i jasno je ono o čemu je počeo da priča Čović. Što se fudbala Gasprom nema veze sa državom Srbijom i te pare ne mogu da se računaju u "pomoć države". Država je pomogla prilikom prvog ugovora,ali ugovor je produžen pod još boljim uslovima za FK CZ,a država sa tim nema ništa. Pa nije valjda Šalke državni projekat jer ga sponzoriše Gasprom. Smešno.

Dile

pre 8 godina

Navijač sam Partizana od kada znam za sebe,mnogo pre nego što su rođeni očevi i majke ovih navijača.Moram priznati da me je sramota što pripadam ovoj armiji navijača.Razumem ljutnju i nezadovoljstvo na utakmici sa C.Zvezdom,ali da li su svesni koliko su svojim ponašanjem naneli štetu klubu.Ne razumem odakle onako ponašanje na utakmici sa Cedevitu koju smo razbili i Aumesto radosti,sreće,aplauza čujemo uvrede na račun premijera Srbije,to je bio dno dna.Odakle politika,ko su ti igrači koji truju ove mlade ljude koji i nisu svesni koje to poteze povlači ovaj čovek da bi nam bilo bolje.Siguran sam da veliki procenat njih nije nikada poslušao šta on govori i šta radi.Ovakve uvrede nisam čuo ni na jednoj sportskoj priredbi na svetu.Pa dokle?

trance

pre 8 godina

Mirka ili Ivicu? Sa Mirkom su jos pre 20 godina bili napredni, covek imao firmu zvala se Progres, al valjda im niko nije preveo na srpski, pa nisu znali.

JSD made in ZG

pre 8 godina

Sve što mu se dogadja , debelo je zaslužio! A tek će ...
(Mile sa Liona, 02. mart 2016 15:25)

Partizanu?!
Potpuno si u pravu...debelo zaslužio...

Sokobanjac

pre 8 godina

Nista,nastavite da vredjate,pa od oktobra 2 srpska liga protiv Kursumlije,Sokobanje.I to da budete srecni ako vam dozvole.Nezahvalnost je jedna od najgorih osobina,a vi ste bas nezahvalni
(Baki, 02. mart 2016 17:11) Sokobanja igra Prvu Srpsku ligu!

Staridz

pre 8 godina

Hahahaha pa ovo nema nigde Evroligasu se daju manje para nego fenjerasu? 10 godina cuvana tajna, kako smo stvorili prvu ekipu na jugu od otpada sa Severa.
Vucicu nemoj vise to da im radis ne znaju gde udaraju vise.

Simic

pre 8 godina

Njihov klub saopšti da im je Vlada pomogla, dovela sponzore, a na dresu se to i vidi jer više nema mesta za nove, a oni opet ponavljaju istu priču. Nikome ne veruju, samo klincima od 15 godina koji na njihovim forumima pišu šta god žele, a onda prenose dalje. Ako ste već nezadovoljni, zašto ne tražite od svoje uprave da raskine sve sponzorske ugovore sa državnim kompanijama, pa da krenete u svoju borbu. Hoćete i da uzimate 2 miliona od države i da pljujete. A u stvari, samo pokušavate da za loše rezultate i poslovanje nadjete krivce u nekom drugom. Jer u vama ih nikada nema.

pedja rs

pre 8 godina

ko treba da bude premier, u ovoj maloj napaćenoj zemlji da ga se poštuje? mi zaslužujemo samo NAJGORE ..... nista
mi srbi ne poštujemo ni sebe ni druge!!

Goga

pre 8 godina

Sportske hale nisu mesto za vredjanje i pokazivanje mrznje prema bilo kome kao i prema protivniku.Ako
Su sportske sale sinonim za vitesku borbu,ovo saopstenje je sinonim za poltronstvo,a najjadniji je potpis kk partizan,zašto se nije potpisao npr predsednik kluba.dok uprava nije viteska sa jasnim stavom prema vredjanju,mrznji prema drugim klubovima,sta je navijač a sta huligan ovo će se desavati.Partizanovac.

he he he he

pre 8 godina

Hocemo. Svi cemo da ga vredjamo , jer najgore uvrede i zasluzuje.
(ganja, 2. mart 2016 15:10)

Pazi da ga ne nasekiras. Mozes samo da mu pljunes pod prozor

Živko Petković

pre 8 godina

Evo od ovoga momenta,postajem navijač Partizana! Kasnije,kada ovaj ode, vraćam se Zvezdi! Inače,u ovome saopštenju iz uprave Partizana nema istine!

Dosta spina

pre 8 godina

Драга управо, никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру, И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!! Вучићу, etc! (thinking out of the box, 02. mart 2016 14:49)

A jel a gde je izbrisan zvezdin dug?! Sto volite tako da izmisljate?!

Soko

pre 8 godina

Uglavnom ne gotivim vlast i slozio bih se sa vecinom navijaca ali bi bio spreman da svake godine izdvojim hiljadu eura za finansiranje i fudbalskog i kosarkaskog kluba ako ima 5000 spremnih da ih sve odj... Ali ako nema....

Nikolaj

pre 8 godina

Ne razumem prozivke i uvrede na racun premijera iako sam navijac Partizana. Obezbjedio je sponzore i pomogao klubu da iole normalno funkcionise. Nije njegova krivica sto je preveliki dug koji sada Partizan odplacuje vec je to krivica predhodne uprave..
Mislim da nam ovo nije trebalo i da cemo samo ovim pogorsati situaciju.

milan

pre 8 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram da kazem da navijaci i mog kluba i Partizana moraju da shvate da bez Vucica i njegove ekipe ne bi bilo ni nasih klubova. Mozete vi njega da vredjate ali on sutra ujutru moze da vam ukine sponzore i da fam posalje finansijsku policiju. Zato, i mi i vi, pamet u glavu, navijajmo, raspravljajmo,ali je besmisleno napadati vlast koja nam kroji sudbinu.

GM

pre 8 godina

Potez za pohvalu, jer ako vec drzava pomaze apsurdno je biti time nezadovoljan...

Ali ipak, ima jedna pesma koju oni pevaju, dakle nije uvreda, a glasi - stoka sa tribine juzne.

malobrojni kmečavci

pre 8 godina

Драга управо,
никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру,
И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!!
Вучићу, etc!
(thinking out of the box, 2. mart 2016 14:49)


Kad čovek dobije glat izbore..videćeš koliko vas je malo...

Dile

pre 8 godina

Navijač sam Partizana od kada znam za sebe,mnogo pre nego što su rođeni očevi i majke ovih navijača.Moram priznati da me je sramota što pripadam ovoj armiji navijača.Razumem ljutnju i nezadovoljstvo na utakmici sa C.Zvezdom,ali da li su svesni koliko su svojim ponašanjem naneli štetu klubu.Ne razumem odakle onako ponašanje na utakmici sa Cedevitu koju smo razbili i Aumesto radosti,sreće,aplauza čujemo uvrede na račun premijera Srbije,to je bio dno dna.Odakle politika,ko su ti igrači koji truju ove mlade ljude koji i nisu svesni koje to poteze povlači ovaj čovek da bi nam bilo bolje.Siguran sam da veliki procenat njih nije nikada poslušao šta on govori i šta radi.Ovakve uvrede nisam čuo ni na jednoj sportskoj priredbi na svetu.Pa dokle?

Baki

pre 8 godina

Nista,nastavite da vredjate,pa od oktobra 2 srpska liga protiv Kursumlije,Sokobanje.I to da budete srecni ako vam dozvole.Nezahvalnost je jedna od najgorih osobina,a vi ste bas nezahvalni

Mihajlovic naravio penal nad Petkovicem

pre 8 godina

Dosao Gasprom u Zvezdu, za vreme DSa, a oni hvalospeve na racun Borisa.
Kad kazes navijac CZ, odmah pomislis na odsustvo obraza kod istog.

bobo mk

pre 8 godina

Navijačima Partizana smeta što sada dele državni novac sa Zvezdom, a ne kao pre kada su sami trošili 3-4 miliona evrića godišnje. Tada su govorili da je to normalno jer samo oni igraju Evroligu.

nije mi jasno

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto svi pozivaju na jos jace navijanje i zasto se sada svi stide uprave i neki kazu da nece vise dolaziti u halu. Jedno je jasno, Vucic je samo hteo da uprava Partizana objavi da su primili pare od drzave, ne samo Zvezda. Nije lepo da se kuka samo da nema para, i da za svaki poraz bude kriva situacija ili nemastina a da za svaku pobedu bude zasluno veliko srce igraca Partizana. Uzgred, i treba da se finansiraju i Partizan i Zvezda.

rade

pre 8 godina

Vucicu, ko ti je dozvolio da spasavas klub koji je bio pred gašenjem?
Šta si očekivao ,hvala od njih?
Tako ti i treba.
A sto se tice nas cigana, mogli bi i mi malo da počnemo da pevamo svima koji su im sve ove godine pomagali, recimo Ruzicu, Tadicu, Dacicu, Dodiku. .....

bRAJKO

pre 8 godina

Grobari ko ono bjese `drzavni projekat` ??? E sram vas bilo ! Eto vam sad od Vucica i od vase uprave potvrda ko je `drzavni projekat` ... ajde sad tisina .....

Adrijan

pre 8 godina

Ne mogu da se ne nasmejem ovoj navijačkoj šaki jada koja misli da je po bilo čemu značajna. Pa svi oni da izađu na izbore i glasaju za samo jednu listu ne bi dospeli ni blizu par stotina hiljada glasova potrebnih da ta lista pređe cenzus!!! Daleko od toga da podržavam Vućića ili da bih ikad glasao za njegovu grupaciju, iako mislim da nešto bolje rade nego prethodni režimi, ali mislim da ih ove pretnje o ne-glasanju onako, baš, mnogo "sikiraju"! Nažalost, imaju veliko biračko telo, i u nedostatku iole vredne alternativne opcije, očekujem da opet ubedljivo pobede. No, činjenica je, koliko god ovi ostrašćeni, zabranjeni... i kako se već sve ne zovu,ne žele da prihvate ili priznaju, da im država i dalje, kao i nekad, obilato pomaže da prežive. Lično mislim da ih je trebalo pustiti niz vodu, jer su to zaslužili godinama bahaćenja i nasilništva, kao i nekontrolisanog trošenja para, sa totalno mutnom evidencijom i pokrićem. Kad je đavo došao po svoje, umesto da krive one koji su ih godinama vodili i lagali, pa ih i doveli do takvog stanja, oni njih veličaju a pljuju po državi koja hoće da uvede red u klupske blagajne i evidenciju trošenja društvenih para.Znajući koliko nam premijer ume da bude sujetan i osvetoljubiv, mislim da će im se ovo konstantno, i bar po pitanju njihovog kluba nezasluženo vređanje dotičnog, uskoro debelo obiti o glavu. Odmah posle izbora na kojima će ga oni, kao, "oboriti". Smejurija!

pedja rs

pre 8 godina

ko treba da bude premier, u ovoj maloj napaćenoj zemlji da ga se poštuje? mi zaslužujemo samo NAJGORE ..... nista
mi srbi ne poštujemo ni sebe ni druge!!

Licemeri jug

pre 8 godina

Kukaju grobari na saopstenje KK partizan ali kada je Dule isto ovako hvalio Vucica zbog dolaska sponzora, onda su cutali.A sad glume "opozicionare"

"Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zahvalio se danas premijeru Srbije Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću na pomoći prilikom deblokade računa i pronalaženja sponzora za narednu sezonu.


"Mi smo dobrim delom krivci za blokadu, ali nismo hteli da izbegnemo plaćanje i žao mi je što prošle godine nismo potpisali reprograma duga. Moramo da se zahvalimo Dačiću i Vučiću, koji bez obzira što je navijač Crvene zvezde pokazuje kvalitetne karakteristike državnog čelnika. Pomogao je da se nađu sponzori, ali nismo dobili nikakve olakšice, iako su pojedini mediji pisali drugačije. Sve kamate bankama biće plaćene, to će za nas biti ogroman pritisak i ne znam kako ćemo to plaćati", rekao je Vujošević na konferenciji za medije"

he he he he

pre 8 godina

Hocemo. Svi cemo da ga vredjamo , jer najgore uvrede i zasluzuje.
(ganja, 2. mart 2016 15:10)

Pazi da ga ne nasekiras. Mozes samo da mu pljunes pod prozor

kruska_j

pre 8 godina

sramno i kukavicko saopstenje tzv.uprave. jedva cekam sledecu utakmicu... bice nervnih slomova za neke...
(dr feelgood, 2. mart 2016 16:49)

Koju sledecu utakmicu `druze` ?? Tvoj mali partizan sad ide na odmor pored televizora da prati evroligu i plej of ABA lige...

Bofe

pre 8 godina

Kad se rodjena uprava sprda sa vama i jos prizna da vas drzava vise gura od nas ,bas vam je teskoo hahahahaha ,sledeca utakmicaaa uprava napolje i pobeda je vasaa :))

mik

pre 8 godina

Realno što se mene tiče možete da nastavite da mu pevate šta god hoćete,tu vas podržavam. Ali je sada bar jasno ko je državni projekat i jasno je ono o čemu je počeo da priča Čović. Što se fudbala Gasprom nema veze sa državom Srbijom i te pare ne mogu da se računaju u "pomoć države". Država je pomogla prilikom prvog ugovora,ali ugovor je produžen pod još boljim uslovima za FK CZ,a država sa tim nema ništa. Pa nije valjda Šalke državni projekat jer ga sponzoriše Gasprom. Smešno.

prosto ko pasulj

pre 8 godina

Velika sramota za klub
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 2. mart 2016 17:21)

Ako je sramota, lepo vratite sponzore. MTS i NIS moze da bude sponzor Metalcu ili Smederevu

Goga

pre 8 godina

Sportske hale nisu mesto za vredjanje i pokazivanje mrznje prema bilo kome kao i prema protivniku.Ako
Su sportske sale sinonim za vitesku borbu,ovo saopstenje je sinonim za poltronstvo,a najjadniji je potpis kk partizan,zašto se nije potpisao npr predsednik kluba.dok uprava nije viteska sa jasnim stavom prema vredjanju,mrznji prema drugim klubovima,sta je navijač a sta huligan ovo će se desavati.Partizanovac.

Nikolaj

pre 8 godina

Ne razumem prozivke i uvrede na racun premijera iako sam navijac Partizana. Obezbjedio je sponzore i pomogao klubu da iole normalno funkcionise. Nije njegova krivica sto je preveliki dug koji sada Partizan odplacuje vec je to krivica predhodne uprave..
Mislim da nam ovo nije trebalo i da cemo samo ovim pogorsati situaciju.

thinking out of the box

pre 8 godina

Драга управо,
никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру,
И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!!
Вучићу, etc!

Hames

pre 8 godina

Toliko o trojancima i teorijama zavere. Podsetio bih,u kontekstu upravljanja klubom, na samo jedan od detalja:
da je Vujošević isticao kako je meč evro-lige u areni finansijski gubitak. Uvek je neko drugi kriv.

JSD made in ZG

pre 8 godina

Sve što mu se dogadja , debelo je zaslužio! A tek će ...
(Mile sa Liona, 02. mart 2016 15:25)

Partizanu?!
Potpuno si u pravu...debelo zaslužio...

NastyB

pre 8 godina

Logicno je prozivanje premijera,jer je vlast zvezdi obezbedila jake privatne sponzore tipa Idea i Voli na osnovu kojih je ona dobila tako veliki budzet plus drzavne pare,a Partizan je dobio samo drzavne pare i to su cinjenice.
(Neko, 2. mart 2016 15:50)

Dabogda i vama "Voli" bude sponzor sledeće godine i da, kao i Zvezdi, uslovi sponzorstvo sa Radonjićem na klupi.

Staridz

pre 8 godina

Hahahaha pa ovo nema nigde Evroligasu se daju manje para nego fenjerasu? 10 godina cuvana tajna, kako smo stvorili prvu ekipu na jugu od otpada sa Severa.
Vucicu nemoj vise to da im radis ne znaju gde udaraju vise.

Dosta spina

pre 8 godina

Драга управо, никада нисам помислио да ћу написати ово. Уколико се појави још једно овакво саопштење, сматрам да ће вам већина Гробара окренути леђа. Када господин Премијер буде доне гумицу за брисање дугова коју је патентирао у КК ЦЗ и у ФК ЦЗ, можда и будем размишљао на овакав начин.

Господине премијеру, И због овог притиска на ове јадне људе који се извињавају што си им уништио клуб, видимо се 24. априла!!! Вучићу, etc! (thinking out of the box, 02. mart 2016 14:49)

A jel a gde je izbrisan zvezdin dug?! Sto volite tako da izmisljate?!

pop

pre 8 godina

Cim je Zile konsolidovao ekipu i izbacio miljenicu iz kupa pocinju napadi.Prvo od premijera pa sad i od njego vih podanika .Kao treba da budemo zahvalno zasto nije UGASEN najveci kosarkaski klub u Srbiji .Sramota.Sramno obracanje prvo premijera pa sada i uprave Partizana.

Simic

pre 8 godina

Njihov klub saopšti da im je Vlada pomogla, dovela sponzore, a na dresu se to i vidi jer više nema mesta za nove, a oni opet ponavljaju istu priču. Nikome ne veruju, samo klincima od 15 godina koji na njihovim forumima pišu šta god žele, a onda prenose dalje. Ako ste već nezadovoljni, zašto ne tražite od svoje uprave da raskine sve sponzorske ugovore sa državnim kompanijama, pa da krenete u svoju borbu. Hoćete i da uzimate 2 miliona od države i da pljujete. A u stvari, samo pokušavate da za loše rezultate i poslovanje nadjete krivce u nekom drugom. Jer u vama ih nikada nema.

sns pink zvezda informer

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da je ovo izdao partizan?Zelite li da ostanete sami sa placneim navijacima sa Juga u hali,gospodo iz uprave?Stidite se,ako uopste obraza imate...

Cobra

pre 8 godina

Pa,onaj ko hoće da vidi,zna da je država pomogla Partizanu.imaju tolike strance,odličnog trenera,a to sve neko mora da plati.Naravno država je pomogla,kao što pomaže i Zvezdi.Tako da u potpunosti razumem upravu Partizana,što se oglasila saopštenjem.Jer se plaše,da mogu da ostanu bez pomoći Vučića,koji se nažalost,za sve pita u ovoj državi.Zato je neophodna privatizacija i Zvezde i Patizana,da ne bi zavisili od toga,ko je na vlasti!

antiDebil

pre 8 godina

Ne, necu glasati za danasnju garnituru, pisite do mile volje !
Hocete da kazete da zvezda ove godine ima manji budzet od Partizana ili je to mozda spinovanje i manipulacija. Da li je KK Partizan dobio 5-10 puta vise poput fk zvezde ? Da li su sponzorstva veca u fudbalu ili u kosarci ? Da ne pricam o tome da je u fudbalu mnooooogo blize tome da je 10-15 puta vise a ne 5-10 !

trance

pre 8 godina

Mirka ili Ivicu? Sa Mirkom su jos pre 20 godina bili napredni, covek imao firmu zvala se Progres, al valjda im niko nije preveo na srpski, pa nisu znali.

Sokobanjac

pre 8 godina

Nista,nastavite da vredjate,pa od oktobra 2 srpska liga protiv Kursumlije,Sokobanje.I to da budete srecni ako vam dozvole.Nezahvalnost je jedna od najgorih osobina,a vi ste bas nezahvalni
(Baki, 02. mart 2016 17:11) Sokobanja igra Prvu Srpsku ligu!

Soko

pre 8 godina

Uglavnom ne gotivim vlast i slozio bih se sa vecinom navijaca ali bi bio spreman da svake godine izdvojim hiljadu eura za finansiranje i fudbalskog i kosarkaskog kluba ako ima 5000 spremnih da ih sve odj... Ali ako nema....

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

..smešno...kad je premijer označio ko dobija više para,uprava je brže-bolje pozvala da se ne vređa premijer..da nije izneo podatke,mogli bi da vređaju i dalje..čemu toliki cirkus u ovoj našoj,maloj napaćenoj zemlji...

romanista

pre 8 godina

Gospodo draga iz uprave,pa ne ide to bas tako kako ste mislili...
Nije to samo poruka vatrenih navijaca Partizana,to je poruka svih ljudi koji razmisljaju svojom glavom,svih pokradenih,obespravljenih,svih onih ljudi koji vide sta se radi u drzavi i to od njenog samog vrha,pa sve do tame predgradja Zeleznika...
I bice sve glasnije i jace...

sasa

pre 8 godina

necu glasati za Vucica zato sto nikad gore nije bilo,a sto se tice Partizana i Zvezde,ciji rezim dodje i vi cete toliko imati para,Partizan je imao tu privilegiju 10 god,nedaj boze da Vucic ostane 10 god

nowhere connection

pre 8 godina

Pa ovo ni Sloba nije radio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 2. mart 2016 20:22)
Ne radi ni Toma. Ko bese premijer u Slobino vreme?

mare

pre 8 godina

Poznajući srpski mentalitet, KK Partuzan je ovim saopštenjem upravo pozvao sve navijače da dođu u halu i još zdušnije prozivaju voljenog nam premijera, već od prvog minuta tekme.

Delije Cacak

pre 8 godina

Ostrasceni sam delija,ne volim Partizan,ali sto da mu ne skandiraju?Koji je on faktor u nasim zivotima,osim sto nas maltretira 24 sata dnevno....

navijac

pre 8 godina

Sta treba da budemo srecni sto nam je dao da prezivimo dok u isto vreme njegova ljubimica ima vec trecu godinu zaredom budzet nikad vidjen na ovim prostorima!? Treba da budemo srecni sto njegov FK sa 50 miliona duga ima tim koji je 3 puta skuplji od naseg? Treba da budemo srecni sto su se povampirli u svim sportovima od kako je on dosao na vlast, cak I u hokeju I ragbiju? Ma more, na iducoj utakmici jos jacE!!

Deki

pre 8 godina

Ja bih voleo da mi premijer objasni kako je država više dala KK Partizan nego KK Zvezda. Svi znamo da je KK Zvezda dugovala oko 15 miliona evra. Posle 4 godine zamrznutosti je taj dug vraćen, kako, odakle? Od prodaje igrača nije jer nije ni prodavala igrače a od toga u košarci nema mnogo novca.U isto vreme je Čović formirao klona koji je imao veći budžet nego KK Partizan.U zadnjih 20 godina jedina sezona kada je Zvezda u košarci imala manji budžet je onda kada je Partizan dobio u derbiju sa 41, košem. Setite se ko je trenirao Zvezdu, dva puta Pešić, Šakota...Masa crnaca je igrala. Stvarno smešno, a tek o fudbalu da ne pričamo.

floyd011

pre 8 godina

Navijam za partizan, ali ne razumem da država treba da daje pare za spas. Gde su bivši igrači koji su danas milioneri koji bi ostali milioneri da odvoje 5% svog bogatstva. Na kraju krajeva za Vucica su glasali i oni sto nisu izasli na izbore.

plavi andjelak

pre 8 godina

Dabogda i vama "Voli" bude sponzor sledeće godine i da, kao i Zvezdi, uslovi sponzorstvo sa Radonjićem na klupi.
(NastyB, 02. mart 2016 18:16)

Ako cemo iskreno, Radonja + 1,7 miliona €. Radonja je uslov za te pare, pa ti vidi.

thinking out of the box

pre 8 godina

Драга управо,
у складу са духом промена о којим пишете,
ред је изгледа да промените и публику.
Премијеру, видимо се 24. априла.

neko

pre 8 godina

A ko kaže da pogrdno skandiranje ima veze sa sportom?! Možda ima veze sa nezadovoljstvom kako se država vodi i kuda država ide. Ja bih bio nasjrećniji kada bi i moj Sever ovako reagovao.

Skandirao sam u hali

pre 8 godina

Ахахахаха, ок, оправдавам пвај потез управе... Оградили су се од скандирања, са којим реално немају везе..
Али наравно да ће овим изазвати још већи инат... Кладим се да ће следећа утакмица у којој Партизан буде био домаћин почети са никад јачим скандирањем премијеру!

PBC

pre 8 godina

Ajmo Grobari, sad jos glasnije! Neka vidi nalogodavac ovog saopštenja šta mislimo o njemu, da ono što je u hali skandirano sporadično, u Pioniru grmi 40 minuta!!!

4S

pre 8 godina

Svaka cast vama braco preko puta Drine kada imate zeludac da svaki dan slusate ovakve demagogije...Evo pratim 3 mjeseca vase vesti i ne mogu vise, boli me mozak od svega, samo neke prevare, obmane, lazi...uzas

Čačanin

pre 8 godina

Koja KK Crvena zvezda je dobila manje para od KK Partizan: privatni klub sa adresom u Železniku ili društveni sa adresom na Kalemegdanu?

Ivan Bg

pre 8 godina

Upravo, da izvinete, jok vi cete. Pogodilo ga bas ono od ponedeljka. A drugo, gospodine AV, ne dajes ti druze svoje pare. Te pare su tvoje koliko i moje. Ja ne znam sta ti tu nije jasno. I ima da urlam svaki put dok si tu. A ovi doktori i studenti sa juga ce ionako da te poslusaju, kao u ponedeljak. Oni su fini.

gile

pre 8 godina

Da li su zaboravili da napisu da su to pare navijaca Partizana i svih gradjana Srbije????? Pa nije to iz Vucicevog dzepa izaslo vec od naseg poreza i hocemo da vicemo svi jos jace i glasnije, ima bre da se borimo za slobodu nece niko da nam kaze sta smemo da vicemo......

52

pre 8 godina

Da li je premijer ocekivao ovacije, podrsku, divljenje? To samo ovi moji , sluđeni penzioneri trce za njim i klanjaju se za siću para. A vi deco, sto ste tek poceli da zivite, pamet u glavu i na izbore. Greske se mogu ispraviti na sledećem glasanju....smena, smena, smena dok nesto dobro ne ispliva! Pameti ima u to sam sigurna!

Mikiveliki

pre 8 godina

Навијачи изражавају на овај начин своје мишљење о вођењу политике ондосно земље. Није им премијер дао ништа, јер није дао своје, дао је наше, односно и њихово. П. С. Не подржавам вулгарности, може се и цивилизованим речником изразити своје нетадовољство.

Danilo

pre 8 godina

Kakvo sramotno saopštenje. Pa ne verujem da je ovo što čitam uopšte istinito. Duleta ste oterali, a ovo samo pokazuje koliko ste nisko pali. Kraj aprila je ubrzo, već sam naoštrio olovku.

Neko

pre 8 godina

Logicno je prozivanje premijera,jer je vlast zvezdi obezbedila jake privatne sponzore tipa Idea i Voli na osnovu kojih je ona dobila tako veliki budzet plus drzavne pare,a Partizan je dobio samo drzavne pare i to su cinjenice.

darko

pre 8 godina

ово је сигурно писао Андреја Младеновић, нови СНС бот!!! мора човек да се докаже, ипак је он прелетач...

fkr1968

pre 8 godina

Pa ionako bajnu sliku premijera u narodu ovim saopstenjem tek cine komicnom. Ovo mu dodje ko u Varljivom letu, tito rekao studenti su u pravu.

Zvezdarac

pre 8 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jadno komsije, jadno! Ne dozvolite da vam sedi u Upravi neko ko i pomisli nesto slicno ovom naslovu.

bpcg

pre 8 godina

Smešne su pare koje je potrebno uloziti u košarku da bi se napravila solidna ekipa i one koje treba ulozit u fudbal. I sad nam prosipaju maglu oni nama pomogli, ma bolje i da smo se ugasili. A na drugoj strani desetine miliona duga nestaju. Ljudi, to više nije stvar samo sporta vec posao za sudove.

само питам

pre 8 godina

Како да покажемо љубав према вођи који нам је и Тонија Блера довео у Србију да га почасти.

cukce

pre 8 godina

Iskreno glupo je vredjati bilo koga pabu coveka koji nista dobro nije doneo drzavi vec samo prica. Umesto sto vredjate izadjite na izbore i skinite ovu vlast! E sad za koga glasati to je vec druga prica!

Živko Petković

pre 8 godina

Evo od ovoga momenta,postajem navijač Partizana! Kasnije,kada ovaj ode, vraćam se Zvezdi! Inače,u ovome saopštenju iz uprave Partizana nema istine!

Voja

pre 8 godina

Onaj koji je napisao ovo saopstenje, ako zaista stoji iza toga,i ako ima hrabrosti nek sledeci put izadje pred publiku kada je Partizan domacin, i neka ga javno procita.

DR

pre 8 godina

Posto je Uprava kluba upravo zastitila Drzavu od Zlobnih navijaca-sa zapada i istoka-predlazem da sada Drzava zastiti Upravu kluba-posebno onu fudbalsku-od povika UPRAVA NAPOLJE.

Još Neko Kopa

pre 8 godina

onog momenta kad postanemo privatan klub bez stranačkih kadrova vladajućih stranaka koje jačaju budžete svojih stranaka znamo svi već kako, ja političare na stadionu spomenuti neću. vi ne dajete nama navijačima ništa, apsolutno ništa. rezultata u fudbalu nema nigde u košarci se stvara slika da je top16 uspeh ne znam kojih razmera a mi smo kao neka košarkaška zemlja. ma smešno a da kriza je teško je. A sponzori na pola sezone to je već druga tema. Koliko pokušaja obmane to je strasno. bukvalno bi mogao o svemu u zadnjih 10 do 15 godina knjigu da napisem. Pa dovoljno je samo da vidimo da li je iko optužen odgovarao a dugovi se samo povećavaju. Ugovori sa igračima koji su počeli da cure jasno nam govore kakvi li su tek ugovori sa sponzorima.