Fudbal 72

Nedelja, 14.02.2016.

19:06

Pao i Siti, ’Pevci’ maštaju o tituli!

Fudbaleri Totenhema pobedili su Mančester siti u gostima sa 2:1, u jednom od derbija 26. kola Premijer lige.

Pao i Siti, ’Pevci’ maštaju o tituli! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Dirty

pre 8 godina

Kako neko može da misli da će pevci biti prvi??? PL ima iznenađenja ali i istorijat, tradiciju i dugo pamćenje??? Nisu novci presudni i ovo prvenstvo samo potvrđuje koliko su MU, MC, Liverpul zaleteli a Ćelsi se samo vratio na mesto s kog je igrom slučaja poleteo??? Samo je Arsenal ozbiljan klub i to godinama potvrđuje, samo od njih zavisi ko će biti prvi???

Corleone

pre 8 godina

Vidim da ovde neki potenciraju lose sudjenje i navodno penale koji nisu morali da se sviraju. Ali kako ne kapirate - to je pokazatelj koliko je liga jaka, ako sudija mislim da je penal, ima da svira, nema veze sto je to u korist malog kluba protiv velikog. I to je tako, to donosi draz. Najbolja liga na svetu, obozavam ih.

Spursi su neverovatni. Dele Ali je izum godine. Stigao sa 19 godina za samo 6,6 miliona, a sada, na keca mogu da dobiju za njega 25 miliona. Bio u Liverpulu nedavno na nekoliko nedelja na probi, oni rekli da nije to to i vratili ga u MK Dons. Eto odgovora zasto je Liverpul to sto je sada.

Mr. Montenegro

pre 8 godina

penal je u najmanju ruku bio skandalozan. sudija je zelio da pogura pevce. i nikom nista. vuk izio magarca. klatenburg ce sigurno suditi naredno kolo...

skols 18.

pre 8 godina

Meni nije jasno zasto su platili onolike pare za otamendi mangala sterling de brujne boni kolarov klisi.ono je zezca zalost i beda od igre.vidi se na kilometar da sitijevi igraci nece da igraju..primaju debele pare a za plasticni klub ji zabole dupe.au kako se samo gvardiola zezno sto je izabrao siti pre celzija i junajteda.

Grozni

pre 8 godina

# dzhoni #

Zato ta dva "nefer# kluba vedre i oblace u fudbalskom smislu godinama...decenijama!
Nije bitno da li je liga ujednacena vec ko igra lepsi i atraktivniji fudbal.
Engleska,najujednacenija liga,Spanska najlepsa za gledanje,Nemacka najposecenija...
Ali zato Spanske ekipe i Engleske kao i reprenzetacije,ne mogu da se porede...suludo bi bilo!

LecleaR

pre 8 godina

Iako nisam posebni fan ni lestera no totenhema moram im odati cast za rezultate ove godine...mislim da njihova tajna lezi tome.sto nemaju presiju da moraju da osvoje titulu a ako je uzmu samo dobitak za nji a voleo bih da se to i desi na kraju...totenhem je standardno dobar vec godinama pri vrhu nikada ni na njemu ali mi se cini da su sazreli za to posluju dobro imaju dobrog strucnjaka na klupi dok lester od ekipe iz cempionsipa i borbe za opstanak u pl bori se za vrh to moze mislim samo u pl...zadnji takav slucaj koliko ja pammtim bio je davnih dana kad se kjevo borio za titulu u italiji...

spurs fan

pre 8 godina

Come on you Lilywhites
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/22/24/36/22243629ab8d5581baf13e2628024b33.jpg)
FA Cup and Football League Champions 1960/61
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/de/c8/93/dec8932bd1249ed76fd69ad22561d362.jpg)

C O Y S

X=iks

pre 8 godina

Navijam za Tottenham od derbija u polufinalu Kupa protiv Arsenala pocetkom '90 tih i za to vreme nepmtim da su pisle 26 kola bili drugi. (Vlada, 14. februar 2016 19:48)

Zar nisu bili (Modric, Bale, VDV, Parker...) one godine kad je Redknapp, negde sredinom druge polusezone (dakle, bas negde oko 26. kola) odjednom postao glavni kandidat da preuzme Englesku, pa istog casa totalno pobenavio, poceo da sastavlja sumanute formacije i da vodi ekipu kao da igra piljaka? Cak mi se cini da su bili i prvi (a da na kraju nisu ni LS izborili).

Nikki

pre 8 godina

@acko

Eto ti si strucnjak, igraju protiv petog, jedanaestog i dvanaestog na tabeli. A svi ti timovi nece imati motiv, na kraju su svakako najteze utakmice protiv onih koji se bore za opstanak.

Tripujes co'ece

pre 8 godina

Ovo sto Siti pokazuje je toliko mucenje,sve nesto jedva. Zanima me kako razmisljaju vlasnici,znajuci da imaju toliko novca. Tipa,Pelegrini nije za ovaj tim,kao i veliki broj igraca.

jas

pre 8 godina

Ovaj totenhem ove sezone je klasican primjer sta znaci kad pustis novog trenera da u miru radi da treba dati priliki,kada je pocetino dosao poslije 5 utakmica odma nevalja trener a sad sa prosjecnom ekipom fantasticni rezultati,kako bi volio da osvoje to ako nastave ovako mogu....

dzhoni

pre 8 godina

totalno loša liga.. prosecne ekipe na vrhu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 14. februar 2016 20:08)

tipican mentalni sklop deteta od 15-16 godina koje veze o fudbalu nema...

zar je bolje da 2.5 kluba igraju sa 15 filijala gde se samo gleda koliko ce golova timovi iz drugog dela tabele da fasuju? da ne govorim koliko je u drugim ligama (citaj primera) nefer raspodela kolaca od televizijskih prava gde 2 kluba dobijaju 90% novca.

yea

pre 8 godina

pobedila pozrtvovanost Sparsa. Man Siti ima strasne igrace ali tim nema hemiju cini se. Naravno mogao je mec i drugacije da se zavrsi da Aguero ne promasi zicere

cetnici sever

pre 8 godina

Tako je bre gazi boraniju...najvise bi mi bilo drago Arsenal da uzme titulu da se i oni konacno raduju malo zasluzili su ali i mnogo drago bi mi bilo da Totenhem uzme titulu samo neko treci da ne bude...

Mladen

pre 8 godina

kondor.Uopste nisi u pravu za Lester.Oni u zadnja tri kola gostuju Celsiju i Mancester Junajtedu,a docekuju Everton.To nikako nije lak raspored za kraj...

acko

pre 8 godina

Pevci i Arsenal imaju užasan raspored do kraja,dok je Lester svoje teške utakmice odigrao. Svakako biće zanimljivo
(kondor, 14. februar 2016 19:19)

80 pluseva i 7 minusa. Eto znanja nasih strucnjaka za PL. Lester tek treba da igra sa Celsijem, Junajtedom, Evertonom itd...

Vlada

pre 8 godina

Navijam za Tottenham od derbija u polufinalu Kupa protiv Arsenala pocetkom '90 tih i za to vreme nepmtim da su pisle 26 kola bili drugi. Velik klub, armija navijaca, a bez velikog rezulata. Napred Tottenham!

eric7

pre 8 godina

Poketinjo je vrhunski strucnjak.TO sam jos ranije govorio dok je radio u Sautemptonu,a u Spursima je samo potvrdio vrhunsku klasu . Lik briljira u selekciji igraca,kao i profitu kojeg donosi kluobivima.Zna covek sve ! Svidja mi se njihov fudbal koji igraju i po meni su oni prvi favoriti za osvajanje titule,iako bi voleo ipak da Lester ovoji pre njih. Kako god,kao veliki fan Man Utd voleo bi Poketinja videti od sl sezone na klupi Uniteda.Prizeljkivao sam Gvardiolu,po meni idealan lik za klupu djavola,al kad smo vec ostali bez njega,ovaj covek mi se cini idealnom alternativom.Cak potajno prizeljkujem da Utd ove sezone ne izbori ni LS ,jer bi tako nadam se mogli oterati Murinja koji se bas namercio izgleda da preuzme Man Utd sto ne bi nikako voleo. Muka mi je kad vidim pojedine navijace Man Utd koji su do juce pljuvali tog istog Murinja ,i sad ga odjednom nesto podrzavaju !! Napred Spursi ,napred Poketinjo! Napred i Lester ! Svaka cast i jednim i drugim na ovoj sezoni.Ovakve sportske price moramo pozdraviti bez obzira za koga mi navijali !

AcA

pre 8 godina

U duelima 4 najbolje ekipe u Engleskoj u ovom trenutku sudili su Etkinson i Klatenburg.Cim im je to poverenje ukazano to znznaci da slove za najbolje sudije u ligi..A meni je uzasno da gledam i nerviram se koliko gresaka u dve jako bitne utakmice su njih dvojica napravili.Penali za Lester i Totenhem su smesni..to su odluke koje direktno uticu na rezultat i sam tok utakmice. Arsenalu je po tom kriterijumu onda trebao svirati dva penala jer su sigurno bili vise za penal nego ono namerno upletanje i saplitanje Vardija u jadnog Monreala. Pored toga sam poprilicno siguran da je u korist Lestera i Totenhema dosudjeno najvise penala u ligi..to primecujem cisto iz broja golova Vardija,Mahreza i Kejna sa bele tacke.
Zakljucak je da sudjenje je u premijer ligi ocaj zivi...

Igor

pre 8 godina

Od ovi igrača Citya može bit samo gori trener,koji ih dovede u klub,pogrešna transfer politika,kao i trener, koji mal te ne igra kukavički,zvezde kao ture,Agüero i silva moraju bolje u odbrani,Jel njihovo ne zalaganje u odbrani se izuzetno oseti,i tu se vidi da nije los mangala kao što mnogi smatraju,Jel kad nema zalaganja,AVI igrača na sredini,kad nema presinga, i kad igrate sa demikelisom klisijem u odbrani onda i on ispada smesan,cak i kompani NW može da pomogne

menadjer

pre 8 godina

Na sta je spao Siti, gubi od drugoligaske ekipe koja u proslosti nije bila nikad u vrhu tabele. Sad rasipali milione na pojacanje iz naftnih busotina i "bore" se za titulu.

dedaaaa

pre 8 godina

okej ako neko navija za arsenal pa da ga hvali...ali da neko moze da kaze da oni osvvoje titulu posle danasnjeg sramnom meca protiv lestera...gde doslo iz 2 u 1...zahvaljujuci sudiji koji je bez razloga iskljucio igraca a nije sudio lesteru za onaj faul u kaznenom prostoru posle kornera gde bi tada sigurno ovi poveli sa 0-2 i tu bi im bio kraj

veliki strumf

pre 8 godina

Danas Etkinson, sada Klatenburg - dvojica najboljih engleskih sudija koji ce suditi na EP odsudise dva nepostojeca penala u dve izuzetno bitne utakmice u sezoni.

Bree

pre 8 godina

Ovaj Siti veze nema. Sve nesto nepovezano, napamet se bacaju lopte, jednostavno receno, ocajna igra. Ono kad imas novac da kupis igraca kojeg pozelis, a oni dovode Otamendija, Fernanda, Fernandinja, Sterlinga, Demikelisa... Ne razumem zaista.

stevica

pre 8 godina

Ozbiljna ekipa zaslužuje ozbiljnog trenera kao što je Guardiola da se ne bi dogadjalo da gube od nekakvog Totanhema koji NIKADA neće biti prvak Premier lige.
(Slobodan Stojanović, 14. februar 2016 19:31)

Aloooo breeee... o cemu ti pricas ???? COYS !!!

Саки

pre 8 godina

COYS!!!!! Да није било грешке у покривању код Ситијевог гола рекао бих савршена представа. Само издржите до краја, ако можете. Лестер не верујем да ће моћи, ценим.

Slobodan Stojanović

pre 8 godina

Ozbiljna ekipa zaslužuje ozbiljnog trenera kao što je Guardiola da se ne bi dogadjalo da gube od nekakvog Totanhema koji NIKADA neće biti prvak Premier lige.

Afc1886

pre 8 godina

Nigde nije bilo penala a kod Eriksenovog gola napad pre Aguero kao u nekom ofsajdu a nigde ofsajda! Arsenalu poniste cist penal a i lester ga dobije za nista ccc

Filip

pre 8 godina

Siti će tek da gradi tim, potrebna je velika rekonstrukcija, ali teže će im biti da se oslobode preplaćenih igrača, no da se pojačaju. Laport i Stons neophodni, međutim problem može da bude i Gvardiola, možda kažu da je Siti isto lako voditi, ali ovde će biti potrebno veliko znanje i umeće menadžera da sklopi kockice.

Gajetano

pre 8 godina

Good-bye City:)

Cudan mec, dosadno prvo poluvreme, takticka igra, imao sam utisak da oba tima idu po bod. A onda sudija poklanja penal Totenhemu... Paradoksalno, taj penal je vise pomogao Sitiju nego Totenhemu. Do tada u polju dominantni Totenhem se nacisto pogubio, a Siti probudio, kako je na kraju Lamela izvukao onu akciju za pobedu nije mi jasno. Interesantno, kada je Kerol zamenio Sona, Totenhem je imao 6 Engleza u postavi. Retka pojava u engleskom fudbalu, u svakom slucaju za postovanje.

Bravo za Totenhem!

Carlos

pre 8 godina

Ova Siti jednostavno nije tim.
Kakve igrace imaju,trebali bi se prosetati do titule.
Aloo !! Imas jednog Aguera(svetska klasa), Davida Silvu koji lomi kicme protivnicima, Stamenog Jaju Turea,a oni tek cetvrti na tabeli.
Dajte ljudi,budimo realni,mozda Engleska liga jeste ovako takmicarski najzanimljivija,ali sto se kvaliteta tice,stvarnost je potpuno drugacija I Spanska Primera je mnogo bolja.
Ja garantujem da bi Atletiko Madrid u dvomecu izbacio Sitija,mozda ne bas lako,ali bi u dvomecu izasao kao konacni pobednik.

Rugani

pre 8 godina

Tehnicki I takticki ubjedljivo najbolji tim u ligi. Mlada ekipa, sjajan trener. Mislim da su dosta ozbiljniji kandidat za titulu I od Lestera, ali I Arsenala.

Bree

pre 8 godina

Ovaj Siti veze nema. Sve nesto nepovezano, napamet se bacaju lopte, jednostavno receno, ocajna igra. Ono kad imas novac da kupis igraca kojeg pozelis, a oni dovode Otamendija, Fernanda, Fernandinja, Sterlinga, Demikelisa... Ne razumem zaista.

acko

pre 8 godina

Pevci i Arsenal imaju užasan raspored do kraja,dok je Lester svoje teške utakmice odigrao. Svakako biće zanimljivo
(kondor, 14. februar 2016 19:19)

80 pluseva i 7 minusa. Eto znanja nasih strucnjaka za PL. Lester tek treba da igra sa Celsijem, Junajtedom, Evertonom itd...

veliki strumf

pre 8 godina

Danas Etkinson, sada Klatenburg - dvojica najboljih engleskih sudija koji ce suditi na EP odsudise dva nepostojeca penala u dve izuzetno bitne utakmice u sezoni.

eric7

pre 8 godina

Poketinjo je vrhunski strucnjak.TO sam jos ranije govorio dok je radio u Sautemptonu,a u Spursima je samo potvrdio vrhunsku klasu . Lik briljira u selekciji igraca,kao i profitu kojeg donosi kluobivima.Zna covek sve ! Svidja mi se njihov fudbal koji igraju i po meni su oni prvi favoriti za osvajanje titule,iako bi voleo ipak da Lester ovoji pre njih. Kako god,kao veliki fan Man Utd voleo bi Poketinja videti od sl sezone na klupi Uniteda.Prizeljkivao sam Gvardiolu,po meni idealan lik za klupu djavola,al kad smo vec ostali bez njega,ovaj covek mi se cini idealnom alternativom.Cak potajno prizeljkujem da Utd ove sezone ne izbori ni LS ,jer bi tako nadam se mogli oterati Murinja koji se bas namercio izgleda da preuzme Man Utd sto ne bi nikako voleo. Muka mi je kad vidim pojedine navijace Man Utd koji su do juce pljuvali tog istog Murinja ,i sad ga odjednom nesto podrzavaju !! Napred Spursi ,napred Poketinjo! Napred i Lester ! Svaka cast i jednim i drugim na ovoj sezoni.Ovakve sportske price moramo pozdraviti bez obzira za koga mi navijali !

Mladen

pre 8 godina

kondor.Uopste nisi u pravu za Lester.Oni u zadnja tri kola gostuju Celsiju i Mancester Junajtedu,a docekuju Everton.To nikako nije lak raspored za kraj...

Gajetano

pre 8 godina

Good-bye City:)

Cudan mec, dosadno prvo poluvreme, takticka igra, imao sam utisak da oba tima idu po bod. A onda sudija poklanja penal Totenhemu... Paradoksalno, taj penal je vise pomogao Sitiju nego Totenhemu. Do tada u polju dominantni Totenhem se nacisto pogubio, a Siti probudio, kako je na kraju Lamela izvukao onu akciju za pobedu nije mi jasno. Interesantno, kada je Kerol zamenio Sona, Totenhem je imao 6 Engleza u postavi. Retka pojava u engleskom fudbalu, u svakom slucaju za postovanje.

Bravo za Totenhem!

jas

pre 8 godina

Ovaj totenhem ove sezone je klasican primjer sta znaci kad pustis novog trenera da u miru radi da treba dati priliki,kada je pocetino dosao poslije 5 utakmica odma nevalja trener a sad sa prosjecnom ekipom fantasticni rezultati,kako bi volio da osvoje to ako nastave ovako mogu....

Rugani

pre 8 godina

Tehnicki I takticki ubjedljivo najbolji tim u ligi. Mlada ekipa, sjajan trener. Mislim da su dosta ozbiljniji kandidat za titulu I od Lestera, ali I Arsenala.

dzhoni

pre 8 godina

totalno loša liga.. prosecne ekipe na vrhu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 14. februar 2016 20:08)

tipican mentalni sklop deteta od 15-16 godina koje veze o fudbalu nema...

zar je bolje da 2.5 kluba igraju sa 15 filijala gde se samo gleda koliko ce golova timovi iz drugog dela tabele da fasuju? da ne govorim koliko je u drugim ligama (citaj primera) nefer raspodela kolaca od televizijskih prava gde 2 kluba dobijaju 90% novca.

Саки

pre 8 godina

COYS!!!!! Да није било грешке у покривању код Ситијевог гола рекао бих савршена представа. Само издржите до краја, ако можете. Лестер не верујем да ће моћи, ценим.

AcA

pre 8 godina

U duelima 4 najbolje ekipe u Engleskoj u ovom trenutku sudili su Etkinson i Klatenburg.Cim im je to poverenje ukazano to znznaci da slove za najbolje sudije u ligi..A meni je uzasno da gledam i nerviram se koliko gresaka u dve jako bitne utakmice su njih dvojica napravili.Penali za Lester i Totenhem su smesni..to su odluke koje direktno uticu na rezultat i sam tok utakmice. Arsenalu je po tom kriterijumu onda trebao svirati dva penala jer su sigurno bili vise za penal nego ono namerno upletanje i saplitanje Vardija u jadnog Monreala. Pored toga sam poprilicno siguran da je u korist Lestera i Totenhema dosudjeno najvise penala u ligi..to primecujem cisto iz broja golova Vardija,Mahreza i Kejna sa bele tacke.
Zakljucak je da sudjenje je u premijer ligi ocaj zivi...

Carlos

pre 8 godina

Ova Siti jednostavno nije tim.
Kakve igrace imaju,trebali bi se prosetati do titule.
Aloo !! Imas jednog Aguera(svetska klasa), Davida Silvu koji lomi kicme protivnicima, Stamenog Jaju Turea,a oni tek cetvrti na tabeli.
Dajte ljudi,budimo realni,mozda Engleska liga jeste ovako takmicarski najzanimljivija,ali sto se kvaliteta tice,stvarnost je potpuno drugacija I Spanska Primera je mnogo bolja.
Ja garantujem da bi Atletiko Madrid u dvomecu izbacio Sitija,mozda ne bas lako,ali bi u dvomecu izasao kao konacni pobednik.

stevica

pre 8 godina

Ozbiljna ekipa zaslužuje ozbiljnog trenera kao što je Guardiola da se ne bi dogadjalo da gube od nekakvog Totanhema koji NIKADA neće biti prvak Premier lige.
(Slobodan Stojanović, 14. februar 2016 19:31)

Aloooo breeee... o cemu ti pricas ???? COYS !!!

X=iks

pre 8 godina

Navijam za Tottenham od derbija u polufinalu Kupa protiv Arsenala pocetkom '90 tih i za to vreme nepmtim da su pisle 26 kola bili drugi. (Vlada, 14. februar 2016 19:48)

Zar nisu bili (Modric, Bale, VDV, Parker...) one godine kad je Redknapp, negde sredinom druge polusezone (dakle, bas negde oko 26. kola) odjednom postao glavni kandidat da preuzme Englesku, pa istog casa totalno pobenavio, poceo da sastavlja sumanute formacije i da vodi ekipu kao da igra piljaka? Cak mi se cini da su bili i prvi (a da na kraju nisu ni LS izborili).

Tripujes co'ece

pre 8 godina

Ovo sto Siti pokazuje je toliko mucenje,sve nesto jedva. Zanima me kako razmisljaju vlasnici,znajuci da imaju toliko novca. Tipa,Pelegrini nije za ovaj tim,kao i veliki broj igraca.

yea

pre 8 godina

pobedila pozrtvovanost Sparsa. Man Siti ima strasne igrace ali tim nema hemiju cini se. Naravno mogao je mec i drugacije da se zavrsi da Aguero ne promasi zicere

Vlada

pre 8 godina

Navijam za Tottenham od derbija u polufinalu Kupa protiv Arsenala pocetkom '90 tih i za to vreme nepmtim da su pisle 26 kola bili drugi. Velik klub, armija navijaca, a bez velikog rezulata. Napred Tottenham!

Igor

pre 8 godina

Od ovi igrača Citya može bit samo gori trener,koji ih dovede u klub,pogrešna transfer politika,kao i trener, koji mal te ne igra kukavički,zvezde kao ture,Agüero i silva moraju bolje u odbrani,Jel njihovo ne zalaganje u odbrani se izuzetno oseti,i tu se vidi da nije los mangala kao što mnogi smatraju,Jel kad nema zalaganja,AVI igrača na sredini,kad nema presinga, i kad igrate sa demikelisom klisijem u odbrani onda i on ispada smesan,cak i kompani NW može da pomogne

Filip

pre 8 godina

Siti će tek da gradi tim, potrebna je velika rekonstrukcija, ali teže će im biti da se oslobode preplaćenih igrača, no da se pojačaju. Laport i Stons neophodni, međutim problem može da bude i Gvardiola, možda kažu da je Siti isto lako voditi, ali ovde će biti potrebno veliko znanje i umeće menadžera da sklopi kockice.

Afc1886

pre 8 godina

Nigde nije bilo penala a kod Eriksenovog gola napad pre Aguero kao u nekom ofsajdu a nigde ofsajda! Arsenalu poniste cist penal a i lester ga dobije za nista ccc

Nikki

pre 8 godina

@acko

Eto ti si strucnjak, igraju protiv petog, jedanaestog i dvanaestog na tabeli. A svi ti timovi nece imati motiv, na kraju su svakako najteze utakmice protiv onih koji se bore za opstanak.

menadjer

pre 8 godina

Na sta je spao Siti, gubi od drugoligaske ekipe koja u proslosti nije bila nikad u vrhu tabele. Sad rasipali milione na pojacanje iz naftnih busotina i "bore" se za titulu.

Slobodan Stojanović

pre 8 godina

Ozbiljna ekipa zaslužuje ozbiljnog trenera kao što je Guardiola da se ne bi dogadjalo da gube od nekakvog Totanhema koji NIKADA neće biti prvak Premier lige.

dedaaaa

pre 8 godina

okej ako neko navija za arsenal pa da ga hvali...ali da neko moze da kaze da oni osvvoje titulu posle danasnjeg sramnom meca protiv lestera...gde doslo iz 2 u 1...zahvaljujuci sudiji koji je bez razloga iskljucio igraca a nije sudio lesteru za onaj faul u kaznenom prostoru posle kornera gde bi tada sigurno ovi poveli sa 0-2 i tu bi im bio kraj

cetnici sever

pre 8 godina

Tako je bre gazi boraniju...najvise bi mi bilo drago Arsenal da uzme titulu da se i oni konacno raduju malo zasluzili su ali i mnogo drago bi mi bilo da Totenhem uzme titulu samo neko treci da ne bude...

LecleaR

pre 8 godina

Iako nisam posebni fan ni lestera no totenhema moram im odati cast za rezultate ove godine...mislim da njihova tajna lezi tome.sto nemaju presiju da moraju da osvoje titulu a ako je uzmu samo dobitak za nji a voleo bih da se to i desi na kraju...totenhem je standardno dobar vec godinama pri vrhu nikada ni na njemu ali mi se cini da su sazreli za to posluju dobro imaju dobrog strucnjaka na klupi dok lester od ekipe iz cempionsipa i borbe za opstanak u pl bori se za vrh to moze mislim samo u pl...zadnji takav slucaj koliko ja pammtim bio je davnih dana kad se kjevo borio za titulu u italiji...

Corleone

pre 8 godina

Vidim da ovde neki potenciraju lose sudjenje i navodno penale koji nisu morali da se sviraju. Ali kako ne kapirate - to je pokazatelj koliko je liga jaka, ako sudija mislim da je penal, ima da svira, nema veze sto je to u korist malog kluba protiv velikog. I to je tako, to donosi draz. Najbolja liga na svetu, obozavam ih.

Spursi su neverovatni. Dele Ali je izum godine. Stigao sa 19 godina za samo 6,6 miliona, a sada, na keca mogu da dobiju za njega 25 miliona. Bio u Liverpulu nedavno na nekoliko nedelja na probi, oni rekli da nije to to i vratili ga u MK Dons. Eto odgovora zasto je Liverpul to sto je sada.

skols 18.

pre 8 godina

Meni nije jasno zasto su platili onolike pare za otamendi mangala sterling de brujne boni kolarov klisi.ono je zezca zalost i beda od igre.vidi se na kilometar da sitijevi igraci nece da igraju..primaju debele pare a za plasticni klub ji zabole dupe.au kako se samo gvardiola zezno sto je izabrao siti pre celzija i junajteda.

spurs fan

pre 8 godina

Come on you Lilywhites
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/22/24/36/22243629ab8d5581baf13e2628024b33.jpg)
FA Cup and Football League Champions 1960/61
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/de/c8/93/dec8932bd1249ed76fd69ad22561d362.jpg)

C O Y S

Mr. Montenegro

pre 8 godina

penal je u najmanju ruku bio skandalozan. sudija je zelio da pogura pevce. i nikom nista. vuk izio magarca. klatenburg ce sigurno suditi naredno kolo...

Grozni

pre 8 godina

# dzhoni #

Zato ta dva "nefer# kluba vedre i oblace u fudbalskom smislu godinama...decenijama!
Nije bitno da li je liga ujednacena vec ko igra lepsi i atraktivniji fudbal.
Engleska,najujednacenija liga,Spanska najlepsa za gledanje,Nemacka najposecenija...
Ali zato Spanske ekipe i Engleske kao i reprenzetacije,ne mogu da se porede...suludo bi bilo!

Dirty

pre 8 godina

Kako neko može da misli da će pevci biti prvi??? PL ima iznenađenja ali i istorijat, tradiciju i dugo pamćenje??? Nisu novci presudni i ovo prvenstvo samo potvrđuje koliko su MU, MC, Liverpul zaleteli a Ćelsi se samo vratio na mesto s kog je igrom slučaja poleteo??? Samo je Arsenal ozbiljan klub i to godinama potvrđuje, samo od njih zavisi ko će biti prvi???

menadjer

pre 8 godina

Na sta je spao Siti, gubi od drugoligaske ekipe koja u proslosti nije bila nikad u vrhu tabele. Sad rasipali milione na pojacanje iz naftnih busotina i "bore" se za titulu.

Slobodan Stojanović

pre 8 godina

Ozbiljna ekipa zaslužuje ozbiljnog trenera kao što je Guardiola da se ne bi dogadjalo da gube od nekakvog Totanhema koji NIKADA neće biti prvak Premier lige.

dedaaaa

pre 8 godina

okej ako neko navija za arsenal pa da ga hvali...ali da neko moze da kaze da oni osvvoje titulu posle danasnjeg sramnom meca protiv lestera...gde doslo iz 2 u 1...zahvaljujuci sudiji koji je bez razloga iskljucio igraca a nije sudio lesteru za onaj faul u kaznenom prostoru posle kornera gde bi tada sigurno ovi poveli sa 0-2 i tu bi im bio kraj

cetnici sever

pre 8 godina

Tako je bre gazi boraniju...najvise bi mi bilo drago Arsenal da uzme titulu da se i oni konacno raduju malo zasluzili su ali i mnogo drago bi mi bilo da Totenhem uzme titulu samo neko treci da ne bude...

AcA

pre 8 godina

U duelima 4 najbolje ekipe u Engleskoj u ovom trenutku sudili su Etkinson i Klatenburg.Cim im je to poverenje ukazano to znznaci da slove za najbolje sudije u ligi..A meni je uzasno da gledam i nerviram se koliko gresaka u dve jako bitne utakmice su njih dvojica napravili.Penali za Lester i Totenhem su smesni..to su odluke koje direktno uticu na rezultat i sam tok utakmice. Arsenalu je po tom kriterijumu onda trebao svirati dva penala jer su sigurno bili vise za penal nego ono namerno upletanje i saplitanje Vardija u jadnog Monreala. Pored toga sam poprilicno siguran da je u korist Lestera i Totenhema dosudjeno najvise penala u ligi..to primecujem cisto iz broja golova Vardija,Mahreza i Kejna sa bele tacke.
Zakljucak je da sudjenje je u premijer ligi ocaj zivi...

Afc1886

pre 8 godina

Nigde nije bilo penala a kod Eriksenovog gola napad pre Aguero kao u nekom ofsajdu a nigde ofsajda! Arsenalu poniste cist penal a i lester ga dobije za nista ccc

stevica

pre 8 godina

Ozbiljna ekipa zaslužuje ozbiljnog trenera kao što je Guardiola da se ne bi dogadjalo da gube od nekakvog Totanhema koji NIKADA neće biti prvak Premier lige.
(Slobodan Stojanović, 14. februar 2016 19:31)

Aloooo breeee... o cemu ti pricas ???? COYS !!!

veliki strumf

pre 8 godina

Danas Etkinson, sada Klatenburg - dvojica najboljih engleskih sudija koji ce suditi na EP odsudise dva nepostojeca penala u dve izuzetno bitne utakmice u sezoni.

acko

pre 8 godina

Pevci i Arsenal imaju užasan raspored do kraja,dok je Lester svoje teške utakmice odigrao. Svakako biće zanimljivo
(kondor, 14. februar 2016 19:19)

80 pluseva i 7 minusa. Eto znanja nasih strucnjaka za PL. Lester tek treba da igra sa Celsijem, Junajtedom, Evertonom itd...

Igor

pre 8 godina

Od ovi igrača Citya može bit samo gori trener,koji ih dovede u klub,pogrešna transfer politika,kao i trener, koji mal te ne igra kukavički,zvezde kao ture,Agüero i silva moraju bolje u odbrani,Jel njihovo ne zalaganje u odbrani se izuzetno oseti,i tu se vidi da nije los mangala kao što mnogi smatraju,Jel kad nema zalaganja,AVI igrača na sredini,kad nema presinga, i kad igrate sa demikelisom klisijem u odbrani onda i on ispada smesan,cak i kompani NW može da pomogne

Carlos

pre 8 godina

Ova Siti jednostavno nije tim.
Kakve igrace imaju,trebali bi se prosetati do titule.
Aloo !! Imas jednog Aguera(svetska klasa), Davida Silvu koji lomi kicme protivnicima, Stamenog Jaju Turea,a oni tek cetvrti na tabeli.
Dajte ljudi,budimo realni,mozda Engleska liga jeste ovako takmicarski najzanimljivija,ali sto se kvaliteta tice,stvarnost je potpuno drugacija I Spanska Primera je mnogo bolja.
Ja garantujem da bi Atletiko Madrid u dvomecu izbacio Sitija,mozda ne bas lako,ali bi u dvomecu izasao kao konacni pobednik.

Dirty

pre 8 godina

Kako neko može da misli da će pevci biti prvi??? PL ima iznenađenja ali i istorijat, tradiciju i dugo pamćenje??? Nisu novci presudni i ovo prvenstvo samo potvrđuje koliko su MU, MC, Liverpul zaleteli a Ćelsi se samo vratio na mesto s kog je igrom slučaja poleteo??? Samo je Arsenal ozbiljan klub i to godinama potvrđuje, samo od njih zavisi ko će biti prvi???

eric7

pre 8 godina

Poketinjo je vrhunski strucnjak.TO sam jos ranije govorio dok je radio u Sautemptonu,a u Spursima je samo potvrdio vrhunsku klasu . Lik briljira u selekciji igraca,kao i profitu kojeg donosi kluobivima.Zna covek sve ! Svidja mi se njihov fudbal koji igraju i po meni su oni prvi favoriti za osvajanje titule,iako bi voleo ipak da Lester ovoji pre njih. Kako god,kao veliki fan Man Utd voleo bi Poketinja videti od sl sezone na klupi Uniteda.Prizeljkivao sam Gvardiolu,po meni idealan lik za klupu djavola,al kad smo vec ostali bez njega,ovaj covek mi se cini idealnom alternativom.Cak potajno prizeljkujem da Utd ove sezone ne izbori ni LS ,jer bi tako nadam se mogli oterati Murinja koji se bas namercio izgleda da preuzme Man Utd sto ne bi nikako voleo. Muka mi je kad vidim pojedine navijace Man Utd koji su do juce pljuvali tog istog Murinja ,i sad ga odjednom nesto podrzavaju !! Napred Spursi ,napred Poketinjo! Napred i Lester ! Svaka cast i jednim i drugim na ovoj sezoni.Ovakve sportske price moramo pozdraviti bez obzira za koga mi navijali !

Vlada

pre 8 godina

Navijam za Tottenham od derbija u polufinalu Kupa protiv Arsenala pocetkom '90 tih i za to vreme nepmtim da su pisle 26 kola bili drugi. Velik klub, armija navijaca, a bez velikog rezulata. Napred Tottenham!

Rugani

pre 8 godina

Tehnicki I takticki ubjedljivo najbolji tim u ligi. Mlada ekipa, sjajan trener. Mislim da su dosta ozbiljniji kandidat za titulu I od Lestera, ali I Arsenala.

Mr. Montenegro

pre 8 godina

penal je u najmanju ruku bio skandalozan. sudija je zelio da pogura pevce. i nikom nista. vuk izio magarca. klatenburg ce sigurno suditi naredno kolo...

X=iks

pre 8 godina

Navijam za Tottenham od derbija u polufinalu Kupa protiv Arsenala pocetkom '90 tih i za to vreme nepmtim da su pisle 26 kola bili drugi. (Vlada, 14. februar 2016 19:48)

Zar nisu bili (Modric, Bale, VDV, Parker...) one godine kad je Redknapp, negde sredinom druge polusezone (dakle, bas negde oko 26. kola) odjednom postao glavni kandidat da preuzme Englesku, pa istog casa totalno pobenavio, poceo da sastavlja sumanute formacije i da vodi ekipu kao da igra piljaka? Cak mi se cini da su bili i prvi (a da na kraju nisu ni LS izborili).

Саки

pre 8 godina

COYS!!!!! Да није било грешке у покривању код Ситијевог гола рекао бих савршена представа. Само издржите до краја, ако можете. Лестер не верујем да ће моћи, ценим.

spurs fan

pre 8 godina

Come on you Lilywhites
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/22/24/36/22243629ab8d5581baf13e2628024b33.jpg)
FA Cup and Football League Champions 1960/61
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/de/c8/93/dec8932bd1249ed76fd69ad22561d362.jpg)

C O Y S

Bree

pre 8 godina

Ovaj Siti veze nema. Sve nesto nepovezano, napamet se bacaju lopte, jednostavno receno, ocajna igra. Ono kad imas novac da kupis igraca kojeg pozelis, a oni dovode Otamendija, Fernanda, Fernandinja, Sterlinga, Demikelisa... Ne razumem zaista.

Grozni

pre 8 godina

# dzhoni #

Zato ta dva "nefer# kluba vedre i oblace u fudbalskom smislu godinama...decenijama!
Nije bitno da li je liga ujednacena vec ko igra lepsi i atraktivniji fudbal.
Engleska,najujednacenija liga,Spanska najlepsa za gledanje,Nemacka najposecenija...
Ali zato Spanske ekipe i Engleske kao i reprenzetacije,ne mogu da se porede...suludo bi bilo!

Gajetano

pre 8 godina

Good-bye City:)

Cudan mec, dosadno prvo poluvreme, takticka igra, imao sam utisak da oba tima idu po bod. A onda sudija poklanja penal Totenhemu... Paradoksalno, taj penal je vise pomogao Sitiju nego Totenhemu. Do tada u polju dominantni Totenhem se nacisto pogubio, a Siti probudio, kako je na kraju Lamela izvukao onu akciju za pobedu nije mi jasno. Interesantno, kada je Kerol zamenio Sona, Totenhem je imao 6 Engleza u postavi. Retka pojava u engleskom fudbalu, u svakom slucaju za postovanje.

Bravo za Totenhem!

jas

pre 8 godina

Ovaj totenhem ove sezone je klasican primjer sta znaci kad pustis novog trenera da u miru radi da treba dati priliki,kada je pocetino dosao poslije 5 utakmica odma nevalja trener a sad sa prosjecnom ekipom fantasticni rezultati,kako bi volio da osvoje to ako nastave ovako mogu....

Mladen

pre 8 godina

kondor.Uopste nisi u pravu za Lester.Oni u zadnja tri kola gostuju Celsiju i Mancester Junajtedu,a docekuju Everton.To nikako nije lak raspored za kraj...

Nikki

pre 8 godina

@acko

Eto ti si strucnjak, igraju protiv petog, jedanaestog i dvanaestog na tabeli. A svi ti timovi nece imati motiv, na kraju su svakako najteze utakmice protiv onih koji se bore za opstanak.

Filip

pre 8 godina

Siti će tek da gradi tim, potrebna je velika rekonstrukcija, ali teže će im biti da se oslobode preplaćenih igrača, no da se pojačaju. Laport i Stons neophodni, međutim problem može da bude i Gvardiola, možda kažu da je Siti isto lako voditi, ali ovde će biti potrebno veliko znanje i umeće menadžera da sklopi kockice.

dzhoni

pre 8 godina

totalno loša liga.. prosecne ekipe na vrhu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 14. februar 2016 20:08)

tipican mentalni sklop deteta od 15-16 godina koje veze o fudbalu nema...

zar je bolje da 2.5 kluba igraju sa 15 filijala gde se samo gleda koliko ce golova timovi iz drugog dela tabele da fasuju? da ne govorim koliko je u drugim ligama (citaj primera) nefer raspodela kolaca od televizijskih prava gde 2 kluba dobijaju 90% novca.

Tripujes co'ece

pre 8 godina

Ovo sto Siti pokazuje je toliko mucenje,sve nesto jedva. Zanima me kako razmisljaju vlasnici,znajuci da imaju toliko novca. Tipa,Pelegrini nije za ovaj tim,kao i veliki broj igraca.

LecleaR

pre 8 godina

Iako nisam posebni fan ni lestera no totenhema moram im odati cast za rezultate ove godine...mislim da njihova tajna lezi tome.sto nemaju presiju da moraju da osvoje titulu a ako je uzmu samo dobitak za nji a voleo bih da se to i desi na kraju...totenhem je standardno dobar vec godinama pri vrhu nikada ni na njemu ali mi se cini da su sazreli za to posluju dobro imaju dobrog strucnjaka na klupi dok lester od ekipe iz cempionsipa i borbe za opstanak u pl bori se za vrh to moze mislim samo u pl...zadnji takav slucaj koliko ja pammtim bio je davnih dana kad se kjevo borio za titulu u italiji...

skols 18.

pre 8 godina

Meni nije jasno zasto su platili onolike pare za otamendi mangala sterling de brujne boni kolarov klisi.ono je zezca zalost i beda od igre.vidi se na kilometar da sitijevi igraci nece da igraju..primaju debele pare a za plasticni klub ji zabole dupe.au kako se samo gvardiola zezno sto je izabrao siti pre celzija i junajteda.

Corleone

pre 8 godina

Vidim da ovde neki potenciraju lose sudjenje i navodno penale koji nisu morali da se sviraju. Ali kako ne kapirate - to je pokazatelj koliko je liga jaka, ako sudija mislim da je penal, ima da svira, nema veze sto je to u korist malog kluba protiv velikog. I to je tako, to donosi draz. Najbolja liga na svetu, obozavam ih.

Spursi su neverovatni. Dele Ali je izum godine. Stigao sa 19 godina za samo 6,6 miliona, a sada, na keca mogu da dobiju za njega 25 miliona. Bio u Liverpulu nedavno na nekoliko nedelja na probi, oni rekli da nije to to i vratili ga u MK Dons. Eto odgovora zasto je Liverpul to sto je sada.

yea

pre 8 godina

pobedila pozrtvovanost Sparsa. Man Siti ima strasne igrace ali tim nema hemiju cini se. Naravno mogao je mec i drugacije da se zavrsi da Aguero ne promasi zicere