Fudbal 41

Subota, 13.02.2016.

17:53

'Kraljevi' porazili Baskijce, dva gola Ronalda

Real Madrid zabeležio je treću uzastopnu pobedu u Primeri, savladavši Atletik Bilbao u 24. kolu – 4:2 (3:1).

'Kraljevi' porazili Baskijce, dva gola Ronalda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Cr 7

pre 8 godina

Realu sad sledi roma na gostovanju znamo da real i ni nije nesto dobar na gostovanjima ali kod kuce nema roma sta da trazi protiv reala!

zgslavac

pre 8 godina

Dva vezna igrača u Realu, jedan šef veze drugi sve češće igra, jedan vezni igrač u Barceloni, standardan. Dva vezna u Interu. Po jedan u Monacu i Fiorentini.

Napadači u Juventusu, Fiorentini i Hoffenheimu.

Obrana u Liverpoolu, Šahtaru, Bayeru, Dinamo Kijevu, Lokomotivu i Sassuolu.

Golmani u Monacu i Laziu.

To je Hrvatska! Euro je naš!

facts

pre 8 godina

brat pantela, 13. februar 2016 19:53
Cekaj, zasto izmisljas brojeve koji ne postoje kod Mesija, a verovatno ni kod Kristijana?
Mesi protiv: (G=golovi, A=asitencije, M=mecevi)
Valensije: 19 G, 10 A na 23 M
Sevilje: 24 G, 5 A na 24 M
Atletiko Madrida: 25 G, 4 A na 28 M
Real Madrida: 21 G, 13 A na 31 M
Atletik Bilbaa: 19 G, 9 A na 27 M
Viljareala: 9 G, 4 A na 17 M
Selte Vigo: 3 G, 4 A na 9 M
Ukupno: 120 G, 49 A na 159 M (0.75 G po M, 0.31 A po M, 1.06 G+A po M).
Sosijedad: 10 G, 3 A na 14 M
Espanjol: 15 G, 7 A na 24 M
Deportivo: 15 G, 4 A na 12 M
Malaga: 13 G, 5 A na 17 M
Sve zajedno je: 173 G, 68 A na 226 M (0.77 G po M, 0.3 A po M, 1.07 G+A po M).
Medju najtrofejnijim timovima Spanije tu je jos i
7. Zaragoza (9 titula)
12. Betis (3) i
13. Maljorka (2), a Mesijev ucinak protiv njih je:
Zaragoza: 14 G, 3 A na 16 M
Betis: 14 G, 2 A na 14 M
Maljorka: 12 G, 1 A na 12 M.
+ Kristijano je za manje od 7 godina sutnuo vise od 50 penala za Real u ligi, samo Ugo Sancez je izveo vise od njega!
Cim si kod Mesija pogresio, skoro sigurno si "naduvao" brojeve kod Kristijana. Napisi mi tvoj izvor odakle si "iskopao" te brojeve.
Moj je
http://messi.starplayerstats.com/en/games/5/0/all/0/21/0/0/1

kiki

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

Isto tako to poredjenje ti je besmisleno jer Mesi u mnogim utakmicama na pocetku karijere nije ni igrao svih 90 minuti niti je bio toliko dobar kao sto je sada. Napravi usporedbu tamo negde od 2009 godine pa do danas kada je Mesi to sto jeste :) To je isto ko kad bi neko napisao kako Ronaldo nije davao golove na pocetku karijere protiv Arsenala, Celzija itd... Doduse, Ronaldo nije uspeo davati golove protiv Celzija ni posle. Dao im je samo 1 gol u oko 15 utakmica

kiki

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

Sreca pa je Real klub koji je sastavljen od prosecnih i nikakvih igraca poput Benzeme, Jamesa, Modrica, Ramosa i mnogih drugih, a pre Ozila, Di Marije, Kasiljasa itd :D Isto tako Ronaldo je Realov glavni igrac i on snosi najveci dio krivice sto Real nije pobedio ove sezone klubove poput Gijona, Betisa, Viljareala, Sevilje, Malage itd kao i svih ostalih godina kada je Real kiksao jer je on taj koji je zaduzen da daje golove, a ne Modric, Alonso, Ramos ili neko drugi. Ako ga vec velicate kada Real nesto i osvoji onda on treba da bude i glavni krivac i kada Real nista ne osvoji zar ne? Ili ti uspehe pripisujes Ronaldu, a neuspehe svim ostalim igracima Reala osim Ronalda? :) Isto tako Iniesta-Buskets-Pike-Mesi su najmanji krivci sto je Real osvojio samo 1 ligu u zadnjih 7 godina s obzirom da Barsa i Real u ligi mogu odigrati samo 2 utakmice u toku sezone. Real cak i da je svaki El Klasiko izgubio opet bi svaki put bili ubedljivo prvaci da su dobili svih ostalih 36 utakmica u ligi. I ne znam samo gde nadje Pikea pored toliko igraca Barse kao sto su Nejmar, Suarez, Cavi itd...

brat pantela

pre 8 godina

sto se mene tice, najboljih 11 poslednjih 20 godina

Anri sam u navali.
Gigs i Figo kao krila,Ronaldinjo i Zidan veza.
Pirlo zadnji vezni.
Marselo i Lam kao bekovi, Vidic i Nesta centralni.
Grande Iker na golu.

Druga postava:

Zlatan-navala
CR7 i LM10 na krilu, Inijesta i Toti u vezi.
Buskec zadnji.
R.Karlos i Turam bekovi, Ferdinand i Pike centralni
Bufon na golu.


Ono sto bih najvise voleo da gledam bi bila ekipa drvoseca-grubijana, prava kaznena ekspedicija, jos kad se zakljucaju u katanaco, sve bi prstalo:

Suarez u navali
J.Ture iza njega
Gatuzo,Roj Kin,Makelele i Patrik Vijera(4 zadnja vezna)
Kivu i Ramos na beku, Adams i Kion centralni
Nojer na golu
Jos Murinjo da ih vodi, ne bi niko gol dao.....

Markic

pre 8 godina

Ronaldo je 5. februara napunio 31 godinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sab, 13. februar 2016 19:19)
Da i ovo mu je prva, tacnije druga, nedelja u 32.oj godini kao sto sam napisao. On od tog 5.februara zivi svoju 32 godinu, tad je napunio 31.rodjendan :)

molim_objavite

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

A sad su Pike, buskec i Iniesta bitni,cek zar nisu to bili Xavi i Iniesta :) ? Ronaldo nema dobru ekipu kao barca !? Decko Ronaldo igra u najskupljem timu sveta gde je za saigrace imao i ima Di mariju,Kaku,Ozila,alonsa,Ramosa,Marsela,Krosa,Modrica,Jamesa,Bejla,Benzemu,Isca ..hej ?? Pogledaj kakva su to imena,koliko je tu dokazanih igraca,svetskih prvaka, sto sa Nemackom ,sto sa Spanijom.!! Mani se ti statistike,naravno da je zabijao i barci (uglavnom u super kupovima i manje bitnim tekmama) ,i atleticu (dok nije postao mocan,dokaz tome je i samo 1 pobeda u zadnjih 10 utakmica,dok barca recimo ima 6 od 6) ,pogledaj ti sad koliko Mesi ima kultnih utakmica! Onaj slalom Realu za finale LS ,pa 2 het trika Realu, jedan sa 19 god ( Ronaldo npr ni 1),pa ona cudesna partija protiv Milana kad je cupao barcu iz 0-2,pa 4 komada jednom Arsenalu ,5 leverkuzenu u nokaut fazi LS,(Ronaldu vrhunac postici 4 komada malmeu) pa one simultanke protiv Man Utd u finalima Ls,pa ovogodisnaj partija i oni sjajni golovi Bayernu (takodje i 2009) , pa onaj cudesni gol Bilbau u finalu kupa, pa sampionski gol Atleticu na calderonu ....Pogledaj druze sta je tu legendarnih partija,kultnih utakmica koje se pamte ! sta je rezultat svega,puno trofejnija karijera iako je mladji.Nabroji mi ronaldove velike tekme!? Nema ih,il pardon ima,trpanje Epanjola ,Granade,Galate,Malmea i sl ! Hvala i dovidjenja ! Upravo ste razbijeni cinjenicama!

@valjda mi objave

pre 8 godina

@ valjda mi objave...



svaka cast brate...pogodio si sustinu :-) nikad ronaldo nije imao pregled igre i ono nesto urodjeno kao najveci majstori...jeste masina ali nije to to :-)

Cole

pre 8 godina

Pa nisam ni sumnjao da će Ronaldo
da da dva komada "moćnom" i uvek
"nezgodnom" Bilbau. Nisam ironičan,
odličan je fudbaler ali biti vekikan
e za to moraš da imaš petlju na velikim
utakmicama, a on je nikada nije ni imao.
Voleli ga ili ne, to je tako i nikako
ne može da bude drugačije, to na kraju
krajeva I brojke pokazuju. Tako da...

dzhoni

pre 8 godina

Zasto naglasavate dva gola penalda, zasto ne pise evro gol Rodrigeza? Zbog cega se padavicar uvek gura ispred ostalih igraca Reala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 13. februar 2016 18:29)

da bi ti i tebi slicni kompleksasi plakali...

valjda_mi_objave

pre 8 godina

urke, 13. februar 2016 18:22

Ronaldo je krilni igrac kome treba puno prostora .U Man Utd je imao takvu ulogu da vreba kontre i polukontre sto je sjajno koristio ,pogotovo u zadnje 2 ili 3 sezone kad je Man Utd preuzeo primat i uzimao prvenstvo. Medjutim Ronaldo je oduvek imao problema sa bunkeraskim ekipama .Zasto ?Jer nema prostora .Tad mu je jedina sanse da mu ekipa namesti gol ,i tad je puno blizi gol nego aut liniji.Tu je po meni kljucna razlika izmedju recimo njega i Mesija svih ovih god.Argentinac je cudo na malom prostoru.On ce napraviti bravuru na centru terena okruzen sa 2 ili 3 igraca i to je odlika najvecih majstora ovog sporta.Zato je Diego Maradona najveci,zato su Ronaldinho ,Ronaldo,Baggo ili Zidan carobnajci ove igre.Zato tu mogu staviti u taj kos i Mesija .On pravi vecu razliku.Podjednako je dobar ,ako ne i bolji na vecem prostoru od Cristiana,a na malom je puno bolji .Ono njegovo ,kad iscima telom i iz mirne ,staticne situacije ,sa neverovatnom akceleracijom,krene lomit kicme ,e to je odlika velikih genija , onih najvecih tacnije.to je nesto urodjeno..Po meni su mediji krivi za tu usporedbu.Ronaldo jednostvano nije nivo Mesija i tu se stvorio prevelik pritisak na Kristiana .bez obzira koliko on zabija,i prati ga u tome,jednostavno nema taj kvalitet ,pregled igre,viziju,odlucnost u bitnim ternutcima.U ovom trenutku mene Nejmar najvies odusevljava.Mozda su Mesi i Maradona najbolje sto je svet ikad video,al su brazilci uvek bili atraktivniji..sportksi poz

brat pantela

pre 8 godina

(urke, 13. februar 2016 18:22)
Ronaldove utakmice,golovi i asistencije protiv sledecih ekipa:
Barcelona, Atletiko M, Bilbao, Sevilja, Valencia, Selta, Viljareal
122 utakmice, 110 golova, 27 asistencija
Mesi sa druge strane
191 utakmica, 120 golova, 53 asistenicije
prosek gol po mecu
CR7 0,9
LM10 0,63
gol+asistenija po mecu
CR7 1,12
LM10 0,9

Mesi ima znatno slabiji prosek, ipak je decko ceo zivot u Primeri, ali reci da Ronaldo igra slabo protiv velikih spanskih ekipa je vise nego smesno.

Pazi sad jos ovo. Na sve one gore pomenute kad dodamo tekme protiv Sosijedada,Espanjola,La Korunje i Malage, njima je dao 50 golova, imao 24 asistencije na 44 utakmice.
Mesi je istim dao 53 gola,26 asistencija na 67 utakmica.
Protiv 11 najjacih spanski ekipa ukupan skor:

Kristijano Ronaldo
166 utakmica, 160 golova, 51 asist.
Leo Mesi
258 utakmica, 173 gola i 79 asist.

ukupan prosek
Ronaldo
1,27 gol+asist. po mecu
Mesi
0,98 gol+asist. po mecu

Da li je sada jasnije....nema on jednu Primeru zato sto igra slabo protiv "jakih", nego Barsa ima Inijestu,Busketsa i Pikea. Videces kad oni odu (ja sam jedan od onih koji je pisao da Barsi nikad nece faliti Sancez,Fabregas,Pedro,Cavi,Pujol,Abidal,Ture,Vilja,Zlatan).
Sve su to za Barsu manje bitni igraci.

Trojac Inijesta-Buskets-Pike, nadogradjena sa Mesijem je kljuc.

Komsijina Krava

pre 8 godina

Dobar otpor Atletika, posebno u prvom poluvremenu. Obrana Reala prilicno lose stoji, iako Varane nije zasluzio crveni. Rijedak je slucaj da je Real ostecen od sudaca ovoliko (osim tog crvenog Realu su sudjena dva nepostojeca offsidea koji su bili izgledni golovi).

hofman

pre 8 godina

Mozete vi pricati sta hocete al CR će biti top 5 najboljih igrača svih vremena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bojan, 13. februar 2016 18:14)

Samo 90 -ih ,po meni zlatno doba fudbala ,je bilo bar 7 ili 8 igraca koji su bolji od Ronalda .A gde su stariji ! Znas li ti decko kakav fudbal su igrali Laudrup,Romario,Baggo,van Basten,Bergkamp,Ronaldo zubati,Zizu,Rivaldo, pa i Cantona,Stoickov ...Na izvoz je bilo ovakvih genija. Igraca koji su pretvarali ovu igru u umetnost,kao sto danas radi npr Iniesta ,ali je totalno neopravdano u seni Mesija i Ronalda. Kad mi neko dodje i kaze da je ronaldo najbolji danas ili jos gore svih vremena,to je kao da smo govorili ranije da su Nisterloj ili Inzagi bplji od Zidana samo jer su vise zabijali.fudbal je izgubio svoju umetnicku formu.gledaju se samo nekakvi brojevi ,statistike.Ovaj Ronaldo puni kojekakve provincijske klubove po Spaniji i time velicaju i peglaju njegov imidz !! On prvo nije najbolji u svojoj eri.To su Iniesta ,Mesi i Ibra ..trenutno su bolji i Suarez i Nejmar pa i ovaj James ,Hazard takodje kad hoce da igra,a o citavoj istoriji je presmesno pricati ! zato prestanite glorifikovati Mesija i Ronalda.jesu sjajni igraci,Mesi pogotovo,al ni jedan od njih nije najbolji ikad ,pa niti medju 5 najboljih ikad (mozda Mesi ).

elmaestro

pre 8 godina

Kažu ljudi navijači Barse pljuju po Ronaldu? Ja evo da kažem samo kao navijač Barse da imam ogromno poštovanje prema Ronaldu kao čoveku van terena i kao igraču koji je 'gol mašina', ali ono što radi na terenu, ono udaranje igrača, one iritantne proslave golova, ono 'mrštenje' saigračima kada mu ne dodaju loptu, itd. - zbog toga ga iz duše prezirem. Ne zato što igra za Real, isti slučaj je sa Diegom Kostom. A i uostalom zašto bi ga 'pljuvao' kad su igrači koji igraju u timu za koji ja navijam za klasu bolji od njega. Ne vidim razlog zašto bi hejtovao nekog nižeg od sebe(ne lično, već mislim na Mesija, Nejmara i Suareza). Obično je slučaj da ljudi hejtaju nekog ko je veći od tebe.

Ersan

pre 8 godina

Počeo je puno više sudjelovati u igri otkako je došao Zidane, i puno je življi. Danas oba pogotka izvrsni i dokaz koliko je on ubojit samo kad je dovoljno koncetriran, a ne kad nepotrebno pizdi. Rona majstore, samo tako nastavi!

Milos

pre 8 godina

(valjda_mi_objave, 13. februar 2016 19:28)

Dobra analiza Ronalda i Mesija.Sve si rekao .Konacno jedan zreliji komentar vredan citanja i replike .Pzzz

Gledaš li Greže?!

pre 8 godina

U prošlom meču ova dva tima, Real je jedva pobedio 1:2 bez golova Ronalda. Dežurni komentatori su ovde pisali kako pojma nema protiv, citiram, jačih timova. Kontam da će sad Bilbao preko noći postati "mala ekipa".

urke

pre 8 godina

James rodrigez je po meni najbolji igrac Reala ove sezone uz Luku Modrica.Postizao je neke kljucne i to spektakularne golove i ima decko veliki potencijal.Po meni ,za njega se mora naci mesto u Realu , cak i po cenu selidbe Bejla na klupu. James i Isco bi trebali biti buducnost ove ekipe i budale su ako to uprscu.Mada to je real,perez,sve je moguce.Treba jos nesto istaci.U utakmicama protiv 7 najjacim ekipa lige ove sezone (Barca,Atletico,Valencia,Selta,viljareal,Sevilja,Bilbao) ,Ronaldo je danas zabio prvi pogodak !! I ondda se mnogi pitaju zasto Real ima samo 1 ligu u 7 god !! Evo odg ! Odavno etiketiran igrac za male utakmcie.Naravno ,zabije on ponekad i velkanima ,al i corava koka ubode po neko zrno.U svakom slucaju,danas je zabio lep gol i to lici na onog Ronalda iz Man Utd kad je u jednom trenutku i bio najbolji na svetu ! U ovom trenutku je bar 5 ili 6 igraca bolje od njega.Uglavnom,barca i dalje ima sve u svojim rukama,tj nogama.Sa resenom sutrasnjom tekmom i onom zaostalom,barca ide Realu na 7,Atleticu na 6..Real im dolazi kuci s tim da kraljevi imaju susret i sa jorgandzijama.veoma veoma povoljna situacija za barcu za novu titulu.To bi bila 8 u zadnjih 11 god !! Uz sve to,u finalu su kupa i jos u igri za LS !! Sjajno !

Milance

pre 8 godina

Ja ne znam ko je pustio ove likove da sude ? Dva faula Varana koji nisu za žuti, a ovaj mu oba puta pokazuje i Varan dobija crveni. Nekoliko nepostojecih ofsajda isto, iz kojih je lagano mogao gol da padne. Krimi sudjenje.

Markic

pre 8 godina

Vreme prolazi, Ronaldo po starom .. mogu ovi navijaci Barse da ga pljuju ovde koliko hoce, on nastavlja da dominira i reseta mreze.. i u prvoj nedelji 32.rodjendana :) do 35.ovako care, tvoj veliki fan, postovalac tvog lika i dela. #ForçaCR7

sinisa

pre 8 godina

Mozete mi lupati minuse ali se ocigledano vidi da je Ronaldu potreban prostor da bi mogao dati gol ili biti opasan u napadu,cim dodje jaca ekipa koja se dobro brani i koja zatvroi prostor,onda je Ronaldo kao riba na suvom,ne utice na igru.

Gledaš li Greže?!

pre 8 godina

U prošlom meču ova dva tima, Real je jedva pobedio 1:2 bez golova Ronalda. Dežurni komentatori su ovde pisali kako pojma nema protiv, citiram, jačih timova. Kontam da će sad Bilbao preko noći postati "mala ekipa".

Markic

pre 8 godina

Vreme prolazi, Ronaldo po starom .. mogu ovi navijaci Barse da ga pljuju ovde koliko hoce, on nastavlja da dominira i reseta mreze.. i u prvoj nedelji 32.rodjendana :) do 35.ovako care, tvoj veliki fan, postovalac tvog lika i dela. #ForçaCR7

Milance

pre 8 godina

Ja ne znam ko je pustio ove likove da sude ? Dva faula Varana koji nisu za žuti, a ovaj mu oba puta pokazuje i Varan dobija crveni. Nekoliko nepostojecih ofsajda isto, iz kojih je lagano mogao gol da padne. Krimi sudjenje.

dzhoni

pre 8 godina

Zasto naglasavate dva gola penalda, zasto ne pise evro gol Rodrigeza? Zbog cega se padavicar uvek gura ispred ostalih igraca Reala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 13. februar 2016 18:29)

da bi ti i tebi slicni kompleksasi plakali...

valjda_mi_objave

pre 8 godina

urke, 13. februar 2016 18:22

Ronaldo je krilni igrac kome treba puno prostora .U Man Utd je imao takvu ulogu da vreba kontre i polukontre sto je sjajno koristio ,pogotovo u zadnje 2 ili 3 sezone kad je Man Utd preuzeo primat i uzimao prvenstvo. Medjutim Ronaldo je oduvek imao problema sa bunkeraskim ekipama .Zasto ?Jer nema prostora .Tad mu je jedina sanse da mu ekipa namesti gol ,i tad je puno blizi gol nego aut liniji.Tu je po meni kljucna razlika izmedju recimo njega i Mesija svih ovih god.Argentinac je cudo na malom prostoru.On ce napraviti bravuru na centru terena okruzen sa 2 ili 3 igraca i to je odlika najvecih majstora ovog sporta.Zato je Diego Maradona najveci,zato su Ronaldinho ,Ronaldo,Baggo ili Zidan carobnajci ove igre.Zato tu mogu staviti u taj kos i Mesija .On pravi vecu razliku.Podjednako je dobar ,ako ne i bolji na vecem prostoru od Cristiana,a na malom je puno bolji .Ono njegovo ,kad iscima telom i iz mirne ,staticne situacije ,sa neverovatnom akceleracijom,krene lomit kicme ,e to je odlika velikih genija , onih najvecih tacnije.to je nesto urodjeno..Po meni su mediji krivi za tu usporedbu.Ronaldo jednostvano nije nivo Mesija i tu se stvorio prevelik pritisak na Kristiana .bez obzira koliko on zabija,i prati ga u tome,jednostavno nema taj kvalitet ,pregled igre,viziju,odlucnost u bitnim ternutcima.U ovom trenutku mene Nejmar najvies odusevljava.Mozda su Mesi i Maradona najbolje sto je svet ikad video,al su brazilci uvek bili atraktivniji..sportksi poz

Ersan

pre 8 godina

Počeo je puno više sudjelovati u igri otkako je došao Zidane, i puno je življi. Danas oba pogotka izvrsni i dokaz koliko je on ubojit samo kad je dovoljno koncetriran, a ne kad nepotrebno pizdi. Rona majstore, samo tako nastavi!

brat pantela

pre 8 godina

(urke, 13. februar 2016 18:22)
Ronaldove utakmice,golovi i asistencije protiv sledecih ekipa:
Barcelona, Atletiko M, Bilbao, Sevilja, Valencia, Selta, Viljareal
122 utakmice, 110 golova, 27 asistencija
Mesi sa druge strane
191 utakmica, 120 golova, 53 asistenicije
prosek gol po mecu
CR7 0,9
LM10 0,63
gol+asistenija po mecu
CR7 1,12
LM10 0,9

Mesi ima znatno slabiji prosek, ipak je decko ceo zivot u Primeri, ali reci da Ronaldo igra slabo protiv velikih spanskih ekipa je vise nego smesno.

Pazi sad jos ovo. Na sve one gore pomenute kad dodamo tekme protiv Sosijedada,Espanjola,La Korunje i Malage, njima je dao 50 golova, imao 24 asistencije na 44 utakmice.
Mesi je istim dao 53 gola,26 asistencija na 67 utakmica.
Protiv 11 najjacih spanski ekipa ukupan skor:

Kristijano Ronaldo
166 utakmica, 160 golova, 51 asist.
Leo Mesi
258 utakmica, 173 gola i 79 asist.

ukupan prosek
Ronaldo
1,27 gol+asist. po mecu
Mesi
0,98 gol+asist. po mecu

Da li je sada jasnije....nema on jednu Primeru zato sto igra slabo protiv "jakih", nego Barsa ima Inijestu,Busketsa i Pikea. Videces kad oni odu (ja sam jedan od onih koji je pisao da Barsi nikad nece faliti Sancez,Fabregas,Pedro,Cavi,Pujol,Abidal,Ture,Vilja,Zlatan).
Sve su to za Barsu manje bitni igraci.

Trojac Inijesta-Buskets-Pike, nadogradjena sa Mesijem je kljuc.

Komsijina Krava

pre 8 godina

Dobar otpor Atletika, posebno u prvom poluvremenu. Obrana Reala prilicno lose stoji, iako Varane nije zasluzio crveni. Rijedak je slucaj da je Real ostecen od sudaca ovoliko (osim tog crvenog Realu su sudjena dva nepostojeca offsidea koji su bili izgledni golovi).

sinisa

pre 8 godina

Mozete mi lupati minuse ali se ocigledano vidi da je Ronaldu potreban prostor da bi mogao dati gol ili biti opasan u napadu,cim dodje jaca ekipa koja se dobro brani i koja zatvroi prostor,onda je Ronaldo kao riba na suvom,ne utice na igru.

urke

pre 8 godina

James rodrigez je po meni najbolji igrac Reala ove sezone uz Luku Modrica.Postizao je neke kljucne i to spektakularne golove i ima decko veliki potencijal.Po meni ,za njega se mora naci mesto u Realu , cak i po cenu selidbe Bejla na klupu. James i Isco bi trebali biti buducnost ove ekipe i budale su ako to uprscu.Mada to je real,perez,sve je moguce.Treba jos nesto istaci.U utakmicama protiv 7 najjacim ekipa lige ove sezone (Barca,Atletico,Valencia,Selta,viljareal,Sevilja,Bilbao) ,Ronaldo je danas zabio prvi pogodak !! I ondda se mnogi pitaju zasto Real ima samo 1 ligu u 7 god !! Evo odg ! Odavno etiketiran igrac za male utakmcie.Naravno ,zabije on ponekad i velkanima ,al i corava koka ubode po neko zrno.U svakom slucaju,danas je zabio lep gol i to lici na onog Ronalda iz Man Utd kad je u jednom trenutku i bio najbolji na svetu ! U ovom trenutku je bar 5 ili 6 igraca bolje od njega.Uglavnom,barca i dalje ima sve u svojim rukama,tj nogama.Sa resenom sutrasnjom tekmom i onom zaostalom,barca ide Realu na 7,Atleticu na 6..Real im dolazi kuci s tim da kraljevi imaju susret i sa jorgandzijama.veoma veoma povoljna situacija za barcu za novu titulu.To bi bila 8 u zadnjih 11 god !! Uz sve to,u finalu su kupa i jos u igri za LS !! Sjajno !

molim_objavite

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

A sad su Pike, buskec i Iniesta bitni,cek zar nisu to bili Xavi i Iniesta :) ? Ronaldo nema dobru ekipu kao barca !? Decko Ronaldo igra u najskupljem timu sveta gde je za saigrace imao i ima Di mariju,Kaku,Ozila,alonsa,Ramosa,Marsela,Krosa,Modrica,Jamesa,Bejla,Benzemu,Isca ..hej ?? Pogledaj kakva su to imena,koliko je tu dokazanih igraca,svetskih prvaka, sto sa Nemackom ,sto sa Spanijom.!! Mani se ti statistike,naravno da je zabijao i barci (uglavnom u super kupovima i manje bitnim tekmama) ,i atleticu (dok nije postao mocan,dokaz tome je i samo 1 pobeda u zadnjih 10 utakmica,dok barca recimo ima 6 od 6) ,pogledaj ti sad koliko Mesi ima kultnih utakmica! Onaj slalom Realu za finale LS ,pa 2 het trika Realu, jedan sa 19 god ( Ronaldo npr ni 1),pa ona cudesna partija protiv Milana kad je cupao barcu iz 0-2,pa 4 komada jednom Arsenalu ,5 leverkuzenu u nokaut fazi LS,(Ronaldu vrhunac postici 4 komada malmeu) pa one simultanke protiv Man Utd u finalima Ls,pa ovogodisnaj partija i oni sjajni golovi Bayernu (takodje i 2009) , pa onaj cudesni gol Bilbau u finalu kupa, pa sampionski gol Atleticu na calderonu ....Pogledaj druze sta je tu legendarnih partija,kultnih utakmica koje se pamte ! sta je rezultat svega,puno trofejnija karijera iako je mladji.Nabroji mi ronaldove velike tekme!? Nema ih,il pardon ima,trpanje Epanjola ,Granade,Galate,Malmea i sl ! Hvala i dovidjenja ! Upravo ste razbijeni cinjenicama!

Markic

pre 8 godina

Ronaldo je 5. februara napunio 31 godinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sab, 13. februar 2016 19:19)
Da i ovo mu je prva, tacnije druga, nedelja u 32.oj godini kao sto sam napisao. On od tog 5.februara zivi svoju 32 godinu, tad je napunio 31.rodjendan :)

@valjda mi objave

pre 8 godina

@ valjda mi objave...



svaka cast brate...pogodio si sustinu :-) nikad ronaldo nije imao pregled igre i ono nesto urodjeno kao najveci majstori...jeste masina ali nije to to :-)

hofman

pre 8 godina

Mozete vi pricati sta hocete al CR će biti top 5 najboljih igrača svih vremena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bojan, 13. februar 2016 18:14)

Samo 90 -ih ,po meni zlatno doba fudbala ,je bilo bar 7 ili 8 igraca koji su bolji od Ronalda .A gde su stariji ! Znas li ti decko kakav fudbal su igrali Laudrup,Romario,Baggo,van Basten,Bergkamp,Ronaldo zubati,Zizu,Rivaldo, pa i Cantona,Stoickov ...Na izvoz je bilo ovakvih genija. Igraca koji su pretvarali ovu igru u umetnost,kao sto danas radi npr Iniesta ,ali je totalno neopravdano u seni Mesija i Ronalda. Kad mi neko dodje i kaze da je ronaldo najbolji danas ili jos gore svih vremena,to je kao da smo govorili ranije da su Nisterloj ili Inzagi bplji od Zidana samo jer su vise zabijali.fudbal je izgubio svoju umetnicku formu.gledaju se samo nekakvi brojevi ,statistike.Ovaj Ronaldo puni kojekakve provincijske klubove po Spaniji i time velicaju i peglaju njegov imidz !! On prvo nije najbolji u svojoj eri.To su Iniesta ,Mesi i Ibra ..trenutno su bolji i Suarez i Nejmar pa i ovaj James ,Hazard takodje kad hoce da igra,a o citavoj istoriji je presmesno pricati ! zato prestanite glorifikovati Mesija i Ronalda.jesu sjajni igraci,Mesi pogotovo,al ni jedan od njih nije najbolji ikad ,pa niti medju 5 najboljih ikad (mozda Mesi ).

Milos

pre 8 godina

(valjda_mi_objave, 13. februar 2016 19:28)

Dobra analiza Ronalda i Mesija.Sve si rekao .Konacno jedan zreliji komentar vredan citanja i replike .Pzzz

Cole

pre 8 godina

Pa nisam ni sumnjao da će Ronaldo
da da dva komada "moćnom" i uvek
"nezgodnom" Bilbau. Nisam ironičan,
odličan je fudbaler ali biti vekikan
e za to moraš da imaš petlju na velikim
utakmicama, a on je nikada nije ni imao.
Voleli ga ili ne, to je tako i nikako
ne može da bude drugačije, to na kraju
krajeva I brojke pokazuju. Tako da...

facts

pre 8 godina

brat pantela, 13. februar 2016 19:53
Cekaj, zasto izmisljas brojeve koji ne postoje kod Mesija, a verovatno ni kod Kristijana?
Mesi protiv: (G=golovi, A=asitencije, M=mecevi)
Valensije: 19 G, 10 A na 23 M
Sevilje: 24 G, 5 A na 24 M
Atletiko Madrida: 25 G, 4 A na 28 M
Real Madrida: 21 G, 13 A na 31 M
Atletik Bilbaa: 19 G, 9 A na 27 M
Viljareala: 9 G, 4 A na 17 M
Selte Vigo: 3 G, 4 A na 9 M
Ukupno: 120 G, 49 A na 159 M (0.75 G po M, 0.31 A po M, 1.06 G+A po M).
Sosijedad: 10 G, 3 A na 14 M
Espanjol: 15 G, 7 A na 24 M
Deportivo: 15 G, 4 A na 12 M
Malaga: 13 G, 5 A na 17 M
Sve zajedno je: 173 G, 68 A na 226 M (0.77 G po M, 0.3 A po M, 1.07 G+A po M).
Medju najtrofejnijim timovima Spanije tu je jos i
7. Zaragoza (9 titula)
12. Betis (3) i
13. Maljorka (2), a Mesijev ucinak protiv njih je:
Zaragoza: 14 G, 3 A na 16 M
Betis: 14 G, 2 A na 14 M
Maljorka: 12 G, 1 A na 12 M.
+ Kristijano je za manje od 7 godina sutnuo vise od 50 penala za Real u ligi, samo Ugo Sancez je izveo vise od njega!
Cim si kod Mesija pogresio, skoro sigurno si "naduvao" brojeve kod Kristijana. Napisi mi tvoj izvor odakle si "iskopao" te brojeve.
Moj je
http://messi.starplayerstats.com/en/games/5/0/all/0/21/0/0/1

kiki

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

Sreca pa je Real klub koji je sastavljen od prosecnih i nikakvih igraca poput Benzeme, Jamesa, Modrica, Ramosa i mnogih drugih, a pre Ozila, Di Marije, Kasiljasa itd :D Isto tako Ronaldo je Realov glavni igrac i on snosi najveci dio krivice sto Real nije pobedio ove sezone klubove poput Gijona, Betisa, Viljareala, Sevilje, Malage itd kao i svih ostalih godina kada je Real kiksao jer je on taj koji je zaduzen da daje golove, a ne Modric, Alonso, Ramos ili neko drugi. Ako ga vec velicate kada Real nesto i osvoji onda on treba da bude i glavni krivac i kada Real nista ne osvoji zar ne? Ili ti uspehe pripisujes Ronaldu, a neuspehe svim ostalim igracima Reala osim Ronalda? :) Isto tako Iniesta-Buskets-Pike-Mesi su najmanji krivci sto je Real osvojio samo 1 ligu u zadnjih 7 godina s obzirom da Barsa i Real u ligi mogu odigrati samo 2 utakmice u toku sezone. Real cak i da je svaki El Klasiko izgubio opet bi svaki put bili ubedljivo prvaci da su dobili svih ostalih 36 utakmica u ligi. I ne znam samo gde nadje Pikea pored toliko igraca Barse kao sto su Nejmar, Suarez, Cavi itd...

elmaestro

pre 8 godina

Kažu ljudi navijači Barse pljuju po Ronaldu? Ja evo da kažem samo kao navijač Barse da imam ogromno poštovanje prema Ronaldu kao čoveku van terena i kao igraču koji je 'gol mašina', ali ono što radi na terenu, ono udaranje igrača, one iritantne proslave golova, ono 'mrštenje' saigračima kada mu ne dodaju loptu, itd. - zbog toga ga iz duše prezirem. Ne zato što igra za Real, isti slučaj je sa Diegom Kostom. A i uostalom zašto bi ga 'pljuvao' kad su igrači koji igraju u timu za koji ja navijam za klasu bolji od njega. Ne vidim razlog zašto bi hejtovao nekog nižeg od sebe(ne lično, već mislim na Mesija, Nejmara i Suareza). Obično je slučaj da ljudi hejtaju nekog ko je veći od tebe.

zgslavac

pre 8 godina

Dva vezna igrača u Realu, jedan šef veze drugi sve češće igra, jedan vezni igrač u Barceloni, standardan. Dva vezna u Interu. Po jedan u Monacu i Fiorentini.

Napadači u Juventusu, Fiorentini i Hoffenheimu.

Obrana u Liverpoolu, Šahtaru, Bayeru, Dinamo Kijevu, Lokomotivu i Sassuolu.

Golmani u Monacu i Laziu.

To je Hrvatska! Euro je naš!

kiki

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

Isto tako to poredjenje ti je besmisleno jer Mesi u mnogim utakmicama na pocetku karijere nije ni igrao svih 90 minuti niti je bio toliko dobar kao sto je sada. Napravi usporedbu tamo negde od 2009 godine pa do danas kada je Mesi to sto jeste :) To je isto ko kad bi neko napisao kako Ronaldo nije davao golove na pocetku karijere protiv Arsenala, Celzija itd... Doduse, Ronaldo nije uspeo davati golove protiv Celzija ni posle. Dao im je samo 1 gol u oko 15 utakmica

brat pantela

pre 8 godina

sto se mene tice, najboljih 11 poslednjih 20 godina

Anri sam u navali.
Gigs i Figo kao krila,Ronaldinjo i Zidan veza.
Pirlo zadnji vezni.
Marselo i Lam kao bekovi, Vidic i Nesta centralni.
Grande Iker na golu.

Druga postava:

Zlatan-navala
CR7 i LM10 na krilu, Inijesta i Toti u vezi.
Buskec zadnji.
R.Karlos i Turam bekovi, Ferdinand i Pike centralni
Bufon na golu.


Ono sto bih najvise voleo da gledam bi bila ekipa drvoseca-grubijana, prava kaznena ekspedicija, jos kad se zakljucaju u katanaco, sve bi prstalo:

Suarez u navali
J.Ture iza njega
Gatuzo,Roj Kin,Makelele i Patrik Vijera(4 zadnja vezna)
Kivu i Ramos na beku, Adams i Kion centralni
Nojer na golu
Jos Murinjo da ih vodi, ne bi niko gol dao.....

Cr 7

pre 8 godina

Realu sad sledi roma na gostovanju znamo da real i ni nije nesto dobar na gostovanjima ali kod kuce nema roma sta da trazi protiv reala!

sinisa

pre 8 godina

Mozete mi lupati minuse ali se ocigledano vidi da je Ronaldu potreban prostor da bi mogao dati gol ili biti opasan u napadu,cim dodje jaca ekipa koja se dobro brani i koja zatvroi prostor,onda je Ronaldo kao riba na suvom,ne utice na igru.

hofman

pre 8 godina

Mozete vi pricati sta hocete al CR će biti top 5 najboljih igrača svih vremena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bojan, 13. februar 2016 18:14)

Samo 90 -ih ,po meni zlatno doba fudbala ,je bilo bar 7 ili 8 igraca koji su bolji od Ronalda .A gde su stariji ! Znas li ti decko kakav fudbal su igrali Laudrup,Romario,Baggo,van Basten,Bergkamp,Ronaldo zubati,Zizu,Rivaldo, pa i Cantona,Stoickov ...Na izvoz je bilo ovakvih genija. Igraca koji su pretvarali ovu igru u umetnost,kao sto danas radi npr Iniesta ,ali je totalno neopravdano u seni Mesija i Ronalda. Kad mi neko dodje i kaze da je ronaldo najbolji danas ili jos gore svih vremena,to je kao da smo govorili ranije da su Nisterloj ili Inzagi bplji od Zidana samo jer su vise zabijali.fudbal je izgubio svoju umetnicku formu.gledaju se samo nekakvi brojevi ,statistike.Ovaj Ronaldo puni kojekakve provincijske klubove po Spaniji i time velicaju i peglaju njegov imidz !! On prvo nije najbolji u svojoj eri.To su Iniesta ,Mesi i Ibra ..trenutno su bolji i Suarez i Nejmar pa i ovaj James ,Hazard takodje kad hoce da igra,a o citavoj istoriji je presmesno pricati ! zato prestanite glorifikovati Mesija i Ronalda.jesu sjajni igraci,Mesi pogotovo,al ni jedan od njih nije najbolji ikad ,pa niti medju 5 najboljih ikad (mozda Mesi ).

urke

pre 8 godina

James rodrigez je po meni najbolji igrac Reala ove sezone uz Luku Modrica.Postizao je neke kljucne i to spektakularne golove i ima decko veliki potencijal.Po meni ,za njega se mora naci mesto u Realu , cak i po cenu selidbe Bejla na klupu. James i Isco bi trebali biti buducnost ove ekipe i budale su ako to uprscu.Mada to je real,perez,sve je moguce.Treba jos nesto istaci.U utakmicama protiv 7 najjacim ekipa lige ove sezone (Barca,Atletico,Valencia,Selta,viljareal,Sevilja,Bilbao) ,Ronaldo je danas zabio prvi pogodak !! I ondda se mnogi pitaju zasto Real ima samo 1 ligu u 7 god !! Evo odg ! Odavno etiketiran igrac za male utakmcie.Naravno ,zabije on ponekad i velkanima ,al i corava koka ubode po neko zrno.U svakom slucaju,danas je zabio lep gol i to lici na onog Ronalda iz Man Utd kad je u jednom trenutku i bio najbolji na svetu ! U ovom trenutku je bar 5 ili 6 igraca bolje od njega.Uglavnom,barca i dalje ima sve u svojim rukama,tj nogama.Sa resenom sutrasnjom tekmom i onom zaostalom,barca ide Realu na 7,Atleticu na 6..Real im dolazi kuci s tim da kraljevi imaju susret i sa jorgandzijama.veoma veoma povoljna situacija za barcu za novu titulu.To bi bila 8 u zadnjih 11 god !! Uz sve to,u finalu su kupa i jos u igri za LS !! Sjajno !

Markic

pre 8 godina

Vreme prolazi, Ronaldo po starom .. mogu ovi navijaci Barse da ga pljuju ovde koliko hoce, on nastavlja da dominira i reseta mreze.. i u prvoj nedelji 32.rodjendana :) do 35.ovako care, tvoj veliki fan, postovalac tvog lika i dela. #ForçaCR7

Cole

pre 8 godina

Pa nisam ni sumnjao da će Ronaldo
da da dva komada "moćnom" i uvek
"nezgodnom" Bilbau. Nisam ironičan,
odličan je fudbaler ali biti vekikan
e za to moraš da imaš petlju na velikim
utakmicama, a on je nikada nije ni imao.
Voleli ga ili ne, to je tako i nikako
ne može da bude drugačije, to na kraju
krajeva I brojke pokazuju. Tako da...

valjda_mi_objave

pre 8 godina

urke, 13. februar 2016 18:22

Ronaldo je krilni igrac kome treba puno prostora .U Man Utd je imao takvu ulogu da vreba kontre i polukontre sto je sjajno koristio ,pogotovo u zadnje 2 ili 3 sezone kad je Man Utd preuzeo primat i uzimao prvenstvo. Medjutim Ronaldo je oduvek imao problema sa bunkeraskim ekipama .Zasto ?Jer nema prostora .Tad mu je jedina sanse da mu ekipa namesti gol ,i tad je puno blizi gol nego aut liniji.Tu je po meni kljucna razlika izmedju recimo njega i Mesija svih ovih god.Argentinac je cudo na malom prostoru.On ce napraviti bravuru na centru terena okruzen sa 2 ili 3 igraca i to je odlika najvecih majstora ovog sporta.Zato je Diego Maradona najveci,zato su Ronaldinho ,Ronaldo,Baggo ili Zidan carobnajci ove igre.Zato tu mogu staviti u taj kos i Mesija .On pravi vecu razliku.Podjednako je dobar ,ako ne i bolji na vecem prostoru od Cristiana,a na malom je puno bolji .Ono njegovo ,kad iscima telom i iz mirne ,staticne situacije ,sa neverovatnom akceleracijom,krene lomit kicme ,e to je odlika velikih genija , onih najvecih tacnije.to je nesto urodjeno..Po meni su mediji krivi za tu usporedbu.Ronaldo jednostvano nije nivo Mesija i tu se stvorio prevelik pritisak na Kristiana .bez obzira koliko on zabija,i prati ga u tome,jednostavno nema taj kvalitet ,pregled igre,viziju,odlucnost u bitnim ternutcima.U ovom trenutku mene Nejmar najvies odusevljava.Mozda su Mesi i Maradona najbolje sto je svet ikad video,al su brazilci uvek bili atraktivniji..sportksi poz

brat pantela

pre 8 godina

sto se mene tice, najboljih 11 poslednjih 20 godina

Anri sam u navali.
Gigs i Figo kao krila,Ronaldinjo i Zidan veza.
Pirlo zadnji vezni.
Marselo i Lam kao bekovi, Vidic i Nesta centralni.
Grande Iker na golu.

Druga postava:

Zlatan-navala
CR7 i LM10 na krilu, Inijesta i Toti u vezi.
Buskec zadnji.
R.Karlos i Turam bekovi, Ferdinand i Pike centralni
Bufon na golu.


Ono sto bih najvise voleo da gledam bi bila ekipa drvoseca-grubijana, prava kaznena ekspedicija, jos kad se zakljucaju u katanaco, sve bi prstalo:

Suarez u navali
J.Ture iza njega
Gatuzo,Roj Kin,Makelele i Patrik Vijera(4 zadnja vezna)
Kivu i Ramos na beku, Adams i Kion centralni
Nojer na golu
Jos Murinjo da ih vodi, ne bi niko gol dao.....

brat pantela

pre 8 godina

(urke, 13. februar 2016 18:22)
Ronaldove utakmice,golovi i asistencije protiv sledecih ekipa:
Barcelona, Atletiko M, Bilbao, Sevilja, Valencia, Selta, Viljareal
122 utakmice, 110 golova, 27 asistencija
Mesi sa druge strane
191 utakmica, 120 golova, 53 asistenicije
prosek gol po mecu
CR7 0,9
LM10 0,63
gol+asistenija po mecu
CR7 1,12
LM10 0,9

Mesi ima znatno slabiji prosek, ipak je decko ceo zivot u Primeri, ali reci da Ronaldo igra slabo protiv velikih spanskih ekipa je vise nego smesno.

Pazi sad jos ovo. Na sve one gore pomenute kad dodamo tekme protiv Sosijedada,Espanjola,La Korunje i Malage, njima je dao 50 golova, imao 24 asistencije na 44 utakmice.
Mesi je istim dao 53 gola,26 asistencija na 67 utakmica.
Protiv 11 najjacih spanski ekipa ukupan skor:

Kristijano Ronaldo
166 utakmica, 160 golova, 51 asist.
Leo Mesi
258 utakmica, 173 gola i 79 asist.

ukupan prosek
Ronaldo
1,27 gol+asist. po mecu
Mesi
0,98 gol+asist. po mecu

Da li je sada jasnije....nema on jednu Primeru zato sto igra slabo protiv "jakih", nego Barsa ima Inijestu,Busketsa i Pikea. Videces kad oni odu (ja sam jedan od onih koji je pisao da Barsi nikad nece faliti Sancez,Fabregas,Pedro,Cavi,Pujol,Abidal,Ture,Vilja,Zlatan).
Sve su to za Barsu manje bitni igraci.

Trojac Inijesta-Buskets-Pike, nadogradjena sa Mesijem je kljuc.

Gledaš li Greže?!

pre 8 godina

U prošlom meču ova dva tima, Real je jedva pobedio 1:2 bez golova Ronalda. Dežurni komentatori su ovde pisali kako pojma nema protiv, citiram, jačih timova. Kontam da će sad Bilbao preko noći postati "mala ekipa".

@valjda mi objave

pre 8 godina

@ valjda mi objave...



svaka cast brate...pogodio si sustinu :-) nikad ronaldo nije imao pregled igre i ono nesto urodjeno kao najveci majstori...jeste masina ali nije to to :-)

kiki

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

Isto tako to poredjenje ti je besmisleno jer Mesi u mnogim utakmicama na pocetku karijere nije ni igrao svih 90 minuti niti je bio toliko dobar kao sto je sada. Napravi usporedbu tamo negde od 2009 godine pa do danas kada je Mesi to sto jeste :) To je isto ko kad bi neko napisao kako Ronaldo nije davao golove na pocetku karijere protiv Arsenala, Celzija itd... Doduse, Ronaldo nije uspeo davati golove protiv Celzija ni posle. Dao im je samo 1 gol u oko 15 utakmica

zgslavac

pre 8 godina

Dva vezna igrača u Realu, jedan šef veze drugi sve češće igra, jedan vezni igrač u Barceloni, standardan. Dva vezna u Interu. Po jedan u Monacu i Fiorentini.

Napadači u Juventusu, Fiorentini i Hoffenheimu.

Obrana u Liverpoolu, Šahtaru, Bayeru, Dinamo Kijevu, Lokomotivu i Sassuolu.

Golmani u Monacu i Laziu.

To je Hrvatska! Euro je naš!

dzhoni

pre 8 godina

Zasto naglasavate dva gola penalda, zasto ne pise evro gol Rodrigeza? Zbog cega se padavicar uvek gura ispred ostalih igraca Reala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 13. februar 2016 18:29)

da bi ti i tebi slicni kompleksasi plakali...

molim_objavite

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

A sad su Pike, buskec i Iniesta bitni,cek zar nisu to bili Xavi i Iniesta :) ? Ronaldo nema dobru ekipu kao barca !? Decko Ronaldo igra u najskupljem timu sveta gde je za saigrace imao i ima Di mariju,Kaku,Ozila,alonsa,Ramosa,Marsela,Krosa,Modrica,Jamesa,Bejla,Benzemu,Isca ..hej ?? Pogledaj kakva su to imena,koliko je tu dokazanih igraca,svetskih prvaka, sto sa Nemackom ,sto sa Spanijom.!! Mani se ti statistike,naravno da je zabijao i barci (uglavnom u super kupovima i manje bitnim tekmama) ,i atleticu (dok nije postao mocan,dokaz tome je i samo 1 pobeda u zadnjih 10 utakmica,dok barca recimo ima 6 od 6) ,pogledaj ti sad koliko Mesi ima kultnih utakmica! Onaj slalom Realu za finale LS ,pa 2 het trika Realu, jedan sa 19 god ( Ronaldo npr ni 1),pa ona cudesna partija protiv Milana kad je cupao barcu iz 0-2,pa 4 komada jednom Arsenalu ,5 leverkuzenu u nokaut fazi LS,(Ronaldu vrhunac postici 4 komada malmeu) pa one simultanke protiv Man Utd u finalima Ls,pa ovogodisnaj partija i oni sjajni golovi Bayernu (takodje i 2009) , pa onaj cudesni gol Bilbau u finalu kupa, pa sampionski gol Atleticu na calderonu ....Pogledaj druze sta je tu legendarnih partija,kultnih utakmica koje se pamte ! sta je rezultat svega,puno trofejnija karijera iako je mladji.Nabroji mi ronaldove velike tekme!? Nema ih,il pardon ima,trpanje Epanjola ,Granade,Galate,Malmea i sl ! Hvala i dovidjenja ! Upravo ste razbijeni cinjenicama!

kiki

pre 8 godina

(brat pantela, 13. februar 2016 19:53)

Sreca pa je Real klub koji je sastavljen od prosecnih i nikakvih igraca poput Benzeme, Jamesa, Modrica, Ramosa i mnogih drugih, a pre Ozila, Di Marije, Kasiljasa itd :D Isto tako Ronaldo je Realov glavni igrac i on snosi najveci dio krivice sto Real nije pobedio ove sezone klubove poput Gijona, Betisa, Viljareala, Sevilje, Malage itd kao i svih ostalih godina kada je Real kiksao jer je on taj koji je zaduzen da daje golove, a ne Modric, Alonso, Ramos ili neko drugi. Ako ga vec velicate kada Real nesto i osvoji onda on treba da bude i glavni krivac i kada Real nista ne osvoji zar ne? Ili ti uspehe pripisujes Ronaldu, a neuspehe svim ostalim igracima Reala osim Ronalda? :) Isto tako Iniesta-Buskets-Pike-Mesi su najmanji krivci sto je Real osvojio samo 1 ligu u zadnjih 7 godina s obzirom da Barsa i Real u ligi mogu odigrati samo 2 utakmice u toku sezone. Real cak i da je svaki El Klasiko izgubio opet bi svaki put bili ubedljivo prvaci da su dobili svih ostalih 36 utakmica u ligi. I ne znam samo gde nadje Pikea pored toliko igraca Barse kao sto su Nejmar, Suarez, Cavi itd...

Milance

pre 8 godina

Ja ne znam ko je pustio ove likove da sude ? Dva faula Varana koji nisu za žuti, a ovaj mu oba puta pokazuje i Varan dobija crveni. Nekoliko nepostojecih ofsajda isto, iz kojih je lagano mogao gol da padne. Krimi sudjenje.

elmaestro

pre 8 godina

Kažu ljudi navijači Barse pljuju po Ronaldu? Ja evo da kažem samo kao navijač Barse da imam ogromno poštovanje prema Ronaldu kao čoveku van terena i kao igraču koji je 'gol mašina', ali ono što radi na terenu, ono udaranje igrača, one iritantne proslave golova, ono 'mrštenje' saigračima kada mu ne dodaju loptu, itd. - zbog toga ga iz duše prezirem. Ne zato što igra za Real, isti slučaj je sa Diegom Kostom. A i uostalom zašto bi ga 'pljuvao' kad su igrači koji igraju u timu za koji ja navijam za klasu bolji od njega. Ne vidim razlog zašto bi hejtovao nekog nižeg od sebe(ne lično, već mislim na Mesija, Nejmara i Suareza). Obično je slučaj da ljudi hejtaju nekog ko je veći od tebe.

facts

pre 8 godina

brat pantela, 13. februar 2016 19:53
Cekaj, zasto izmisljas brojeve koji ne postoje kod Mesija, a verovatno ni kod Kristijana?
Mesi protiv: (G=golovi, A=asitencije, M=mecevi)
Valensije: 19 G, 10 A na 23 M
Sevilje: 24 G, 5 A na 24 M
Atletiko Madrida: 25 G, 4 A na 28 M
Real Madrida: 21 G, 13 A na 31 M
Atletik Bilbaa: 19 G, 9 A na 27 M
Viljareala: 9 G, 4 A na 17 M
Selte Vigo: 3 G, 4 A na 9 M
Ukupno: 120 G, 49 A na 159 M (0.75 G po M, 0.31 A po M, 1.06 G+A po M).
Sosijedad: 10 G, 3 A na 14 M
Espanjol: 15 G, 7 A na 24 M
Deportivo: 15 G, 4 A na 12 M
Malaga: 13 G, 5 A na 17 M
Sve zajedno je: 173 G, 68 A na 226 M (0.77 G po M, 0.3 A po M, 1.07 G+A po M).
Medju najtrofejnijim timovima Spanije tu je jos i
7. Zaragoza (9 titula)
12. Betis (3) i
13. Maljorka (2), a Mesijev ucinak protiv njih je:
Zaragoza: 14 G, 3 A na 16 M
Betis: 14 G, 2 A na 14 M
Maljorka: 12 G, 1 A na 12 M.
+ Kristijano je za manje od 7 godina sutnuo vise od 50 penala za Real u ligi, samo Ugo Sancez je izveo vise od njega!
Cim si kod Mesija pogresio, skoro sigurno si "naduvao" brojeve kod Kristijana. Napisi mi tvoj izvor odakle si "iskopao" te brojeve.
Moj je
http://messi.starplayerstats.com/en/games/5/0/all/0/21/0/0/1

Milos

pre 8 godina

(valjda_mi_objave, 13. februar 2016 19:28)

Dobra analiza Ronalda i Mesija.Sve si rekao .Konacno jedan zreliji komentar vredan citanja i replike .Pzzz

Markic

pre 8 godina

Ronaldo je 5. februara napunio 31 godinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sab, 13. februar 2016 19:19)
Da i ovo mu je prva, tacnije druga, nedelja u 32.oj godini kao sto sam napisao. On od tog 5.februara zivi svoju 32 godinu, tad je napunio 31.rodjendan :)

Ersan

pre 8 godina

Počeo je puno više sudjelovati u igri otkako je došao Zidane, i puno je življi. Danas oba pogotka izvrsni i dokaz koliko je on ubojit samo kad je dovoljno koncetriran, a ne kad nepotrebno pizdi. Rona majstore, samo tako nastavi!

Komsijina Krava

pre 8 godina

Dobar otpor Atletika, posebno u prvom poluvremenu. Obrana Reala prilicno lose stoji, iako Varane nije zasluzio crveni. Rijedak je slucaj da je Real ostecen od sudaca ovoliko (osim tog crvenog Realu su sudjena dva nepostojeca offsidea koji su bili izgledni golovi).

Cr 7

pre 8 godina

Realu sad sledi roma na gostovanju znamo da real i ni nije nesto dobar na gostovanjima ali kod kuce nema roma sta da trazi protiv reala!