Košarka 47

Nedelja, 07.02.2016.

21:30

Jokić ponovo odličan, Vučević heroj Orlanda

Košarkaši Denvera pobedili su Njujork u gostima sa 101:96, a još jedno odlično izdanje pružio je Nikola Jokić.

Jokiæ ponovo odlièan, Vuèeviæ heroj Orlanda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 8 godina

ja nisam bas strucan, ali mi se cini da su u Evropi ovo koraci sto je uradio Vucevic, moze li neko ko se bolje razume da prokomentarise? Hvala

Neko lud ovde

pre 8 godina

Nemojte mi sa pricama oko Denvera, kako ce sledece sezone uz rukija prve runde biti bolji, ko jos ne razume, igraci po isteku ugovora, dvojica ce biti trejdovani a dvojica ce isprobati free agency, znaci nema tu nista od iste ekipe, i istih uloga kao prosle sezone, ne postoji nba ekipa kojoj najmanje dva igraca ne furnu na leto...

zagor

pre 8 godina

izvinjavam se, nalupao sam se sinoc. porzingis uglavnom jeste cuvao jokica kada su obojica bili u igri. jokic je vrlo retko bio na porzingisu u odbrani. juce sam na blic gledao...

oskar

pre 8 godina

@Djuradj
Sve na mestu, samo bih jos dodao Stenli Dzonsona iz Detroita. 1996. godiste. U Detroitu ocekuju da bude nosilac igre u narednim godinama. Podjednako dobar i defanzivno i ofanzivno.

durantulaokc

pre 8 godina

Ne razumem zašto jokic ili bilo ko drugi ne bi igrao zbog "problema sa faulovima". Samo neko udje umesto njega kad napravi šesti i to je to, i sme da igra u sledećoj utakmici ili postoje neke kazne za 6. faul za koje ja ne znam?

Sta ucini crni Kairate,Kairate

pre 8 godina

Lovernj je zmaj!
(Sta ucini crni Kairate,Kairate, 07. februar 2016 21:43)
63 137

a pazi pantere kako lupaju minuse,hehe

Mile

pre 8 godina

@ilija markovic Lovwenj je klasicna lagana cetvorka. Dok je Jokara 5 koj moze da igra 4. Do duse joka igra od 1-5. Ne mogu da se porede. Lovwrnj je dobar igeac i tu nema price ali Joka je buducnost NBA lige.

durantulaokc

pre 8 godina

Porzingis je ubacio samo 4 poena preko jokica iako jokic mora da popravi odbranu, kakav će tek onda da bude. Svirali su mu glup faul u napadu kad je primio loptu pored porzingisa i bio sam da zakuca. Više i učestvuje u igri od litvanca. Malo snaga, malo više kondicija, malo bolje čitanje pika u odbrani i to je to.

Max KK Vant

pre 8 godina

Primecuju ljudi i sami, pa da ne ponavljam. Uglavnom, um zaista caruje, ako se koristi onako kako to Jokic radi.
Medison Garden je mesto koje je super doziveti kao navijac, Nikola to uspeo kao igrac od 20 godina ... pa i da nije dao nijedan poen, dosta je.

https://www.youtube.com/watch?v=Pl3USmnjnCc

Brofasa

pre 8 godina

Neobična odluka Melouna da u 4/4 izbaci do tada vrlo dobrog Farida (sledi mu trejd?) i ubaci Lovernja, koji medjutim dominira i završava meč sa dabl-dablom. Jokić razbio Porzingisa u prvom poluvremenu, ali ušao u probleme sa faulovima- zato je i igrao samo 18ak minuta. Barton i Mudijej pokazali karakter. Negde pročitah da Denver ima pravo na 4 pika iz prve runde u narednim godinama. Ako izaberu dobro, uz mlade iz sadašnje postave- to je već ozbiljna plejof ekipa.

Zagor

pre 8 godina

Porzingis je meni vrh i nocas je fino igrao, also nije razbio nikoga, posebno ne jokica, jer njih dvojica ni u jednom trenutku nisu cuvali jedan drugog. Porzingis je igrao protiv farida i livernja. Kakav bi sou bio da je nyk upario njih dvojicu. Spektakl!

đurađ

pre 8 godina

Pa nije baš tokom čitave utakmice vodio Denver, imali su i 20 poena prednosti, ali su je ispustili pa su Niksi i poveli krajem treće.

Jokić je odigrao odličnu prvu četvrtinu, onda su mu svirali smešan faul u napadu (znači nigde veze sa faulom) i odmah u sledećem napadu i u odbrani, treći ukupno, pa nije ni igrao više u prvom. U drugom nije igrao puno, ali sutra se igra protiv Bruklina, dobro je da je imao manju minutažu.

Ali je zato Kristaps poludeo u trećoj četvrtini. Kakvi su igrači ušli ove sezone u ligu, bruka! Tauns, ja ne znam šta da kažem za tog dečka. Nemoguć potencijal. Porzingis isto, mogao bi novi Dirk da postane, samo što će biti i dobar defanzivac. Okafor i Jokić će isto samo bolji biti, Tarner i Vinslou elitni defanzivci sa ofanzivnim potencijalom, Rasel će tek da napreduje, kao i Mudije... Odavno nije ovakva klasa rukija bila.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Dobar mec i dobre partije Jokica i Zoa,bez prepucavanja na ovakve vesti 'strucnjaci'.Bravo momci samo jako i bice to kako treba.Napred Partizan!!!Komsije sa srecom protiv Cedevite.

x man

pre 8 godina

hrvati legende,okanite se nasih igraca,pa i da su najgori na svijetu,gledajte sebe!jel moguce da vas toliko boli da nidje vas nema u kosarci,i toliko boli što se god.pominju hezonja,saric,klinci,kad ono bogdanović,Jokic iz drugog plana zvezde,a ovi zvezdice!!??a porediti Lovrenja,Nurkica sa Jokicem??decko se ne oznoji,ubija,igrao kao teo,kao da mu je muka,a ubija,rodio se za košarku,džaba mishici,lomljenje nogu,i sl.itekako igrači ne su i nurkic,i lovrenj,ali jokic je rodjeni košarkaš,umjetnik!!!

Styx river

pre 8 godina

Sto se tice Porzingisa, vidim da ga ovde svi dizete u nebesa, decko je sutnuo 23 puta ubedljivo najvise na utakmici. Koji to NBA ruki, moze da se pohvali time da sme da uzme 20+ suteva? Isto tako skoro mec igra 30+ minuta. Jedino sto njega stvarno izdvaja od drugih je ta visina i pojava,isti Ivan Drago :). Uporedjivati njega i Jokica je smesno, jer pre svega nisu ista pozicija, a licno za mene Jokic je mnogo inteligentiji igrac. Ako cemo statisticki Porzingis bolji u poenima 13,7 , Jokic 9,6, skokovima 7,6 prema 6. Jokic ima vise asistencija i ukradenih po mecu, a Porzingis blokada. I na kraju jedina statisticka kategorija gde Nikola nije medju prvih 10- minuti provedeni na terenu, Kristaps tu ima 28,1. To je dokaz da nisu bas za neko veliko poredjenje, jer je Letoncu u rookie sezoni dopusteno skoro sve( malo je i do ekipe, valjda ce jednom uci u play off do Melove penzije), a Joka polako sve vise napreduje, i verovatno ce vec posle All stara podici svoju igru za jos jedan nivo.

Rozenkranc

pre 8 godina

Čudna minutaza za Jokica, iako je bio solidan, sa par promasenih zicera, što mu se češće dešava nego ranije, uopšte nije igrao drugo poluvreme, Lovernj dobio duplo veću minutazu, i bio ok...
Verovatno taktika trenera, ali šteta što ga nismo gledali više...

paspalj chandler

pre 8 godina

(Davor, 7. februar 2016 21:50)
Decko, da li si gledao utakmicu? Porzingisa nigde nije bilo u prvom poluvremenu,6 poena 3/10 sut, tek kada je Jokic izasao ovaj je odigrao nesto.
Malone mi nije jasan, O.K. Pobedio je utakmicu ali napad mu se dosta raspadao bez Jokica i Farieda, mogao je sigurno da nadje jos minuta za Jokica.

DJ Vasa

pre 8 godina

Šta vi lupetate. Dok je igrao Jokić u prvoj četvrtini taj Porzignis je imao 0-5 u šutevima a Jokić dao 8 koševa. Ne znam zašto nije kasnije puno ulazio u igru. Trener je dao šansu Lavrnji koji je odigrao do kraja dobro. Da je Porzignis neka igračina onda bi se New York borio za play off.

софроније

pre 8 godina

Да ли је могуће да су се и овде појавили тролови?! Прва пет коментара глупости...

A.Davis

pre 8 godina

Steta sto SK nije prenosio Boston-Sacramento. FAntastican mec, prva cetvrtina 46-37. Svaka cast Bostonu, bez i jedne prave zvezde da imaju ovakav skor, stvarno svaka cast ! SK kao i ucek prenosi mec gde se zna da ce biti najmanje poena. Jokic solidan, ume i on mnogo bolje od ovoga. Porzingis dobar, ali i on je uzeo dosta vise suteva od Jokica i naravno igrao 15 minuta vise.

kokosovoras

pre 8 godina

Prvo veoma je glupo upoređivati Jokica i Porzingisa koji, iako igraju iste pozicije s tim da se Porzingis spušta na četvorku, nisu isti igrači. Porzingis ima puno bolje fizikalije, uz sve to jako meku ruku, dok se Jokić bar za sada najviše oslanja na svoji inteligenciju i čitanje igre, dok će ostale stvari, u budućnosti doći same po sebi. A zašto je Lovernj igrao u zadnjoj četvrtini, svako ko je gledao utakmicu zna. Jednostavno Lovernj je bio u odličnom ritmu u zadnjoj četvrtini, uz veliku borbenost, a i rezultat je išao u prilog tako da trener nije imao razloga da ga vadi. Na početku utakmice mogli ste da primetite srdačan pozdrav Melouna i Nikole gde se odlično vidi kakav odnos imaju, a naravno dežurni pljuvača će uvek biti i kobno će čekati priliku da nastupe sa svojim glupostima.

GM

pre 8 godina

Vucevic Top 5 centara lige.

Kada bi ga uzeo recimo San Antonio umesto Dankana mozda vec sledece godine, uz Aldridza, Lenarda, Parkera i mozda jos jednog sutera, ne bi morali da brinu za titule u narednim godinama.
Mada isto vazi i za Kavse uz Lava ili Voriorse uz Grina.

Mikoli

pre 8 godina

Porzigins sut iz igre 10/23. Da je svojevremeno Vlade Divac uzimao preko 20 suteva po utakmici imao bi prosecno preko 25 poena bez problema. Cak je jedan od najvecih potrosaca lopti u istoriji ove igre Karmelo Entoni sutnuo manje puta na kos na ovoj utakmici od letonca. Ali poznato je da procenat suta u NBA nije parametar koji je bitan. Samo da su poeni/skokovi pa ajde i asistencije na visokom nivou, ostalo je nebitno. Mozes imati npr. 20p, 12sk, 7 as, i 20 izg. lopti, poslednju stavku nece niko spomenuti. Ali to je NBA.

satelit

pre 8 godina

Mogao bi Sporklub da nas postedi bar jedne nedelje prenosa Klipersa i ponudi nam Denver? Naucio sam napamet akcije LAC,mogu biti asistent Doku Riversu

Ilija Marković

pre 8 godina

Ljudi, naravno da je Lovernj dobio šansu kada je 5 puta kvalitetniji centar od Jokića! Znam da ću dobiti gomilu minusa ali to je činjenica.

Brazil

pre 8 godina

Jokic bio odlican na pocetku ali utisak je da mu fali snage za cvrsce duele.Lovernj igrao celu cetvrtu crtvrtinu sa 5 faulova ali se videlo da Jokic nece dobiti sansu u zavrsnici jer se Lovernj dobro borio pod kosem.Strah me da ce po povratku Nurkica u formu Jokiceva minutaza znatno pasti.Porzigins prica za sebе, sa visinom skoro Bobija Marijanovica sutira sa distance kao bek.

medjedje

pre 8 godina

Pozdravio se Sakramento sa plejofom. Igraju totalno neorganizovano, odbrana ne postoji. U napadu nista posebno. Vreme je za trejd i to opet Rondo i Gej. Jesu ok igraci ali ne za plejof ekipe.

Miško

pre 8 godina

Koliko je gotivan Denver. Jokic gubi dah polako zbog ludog tempa u NBA, ali i sa kraćom minutažom decko kad igra pravi razliku, košarkaški IQ neverovatan. Lovernj danas odigrao odlično uz uvek konstantnog Galinarija, i ludog Vili Bartona. Šteta sto su izgubili neke utakmice na jednu loptu, mlad je tim, Al mogli su da se umesaju u borbu za play off.
Sta da kazem za Njujork. Porzingis ih preporodio, klupa odlična, AflAlo sjajno mesto pronasao u timu, međutim sitne povrede su ih izbacile iz ritma i tesko ce i oni do play off-a.

satelit

pre 8 godina

Mogao bi Sporklub da nas postedi bar jedne nedelje prenosa Klipersa i ponudi nam Denver? Naucio sam napamet akcije LAC,mogu biti asistent Doku Riversu

Styx river

pre 8 godina

Sto se tice Porzingisa, vidim da ga ovde svi dizete u nebesa, decko je sutnuo 23 puta ubedljivo najvise na utakmici. Koji to NBA ruki, moze da se pohvali time da sme da uzme 20+ suteva? Isto tako skoro mec igra 30+ minuta. Jedino sto njega stvarno izdvaja od drugih je ta visina i pojava,isti Ivan Drago :). Uporedjivati njega i Jokica je smesno, jer pre svega nisu ista pozicija, a licno za mene Jokic je mnogo inteligentiji igrac. Ako cemo statisticki Porzingis bolji u poenima 13,7 , Jokic 9,6, skokovima 7,6 prema 6. Jokic ima vise asistencija i ukradenih po mecu, a Porzingis blokada. I na kraju jedina statisticka kategorija gde Nikola nije medju prvih 10- minuti provedeni na terenu, Kristaps tu ima 28,1. To je dokaz da nisu bas za neko veliko poredjenje, jer je Letoncu u rookie sezoni dopusteno skoro sve( malo je i do ekipe, valjda ce jednom uci u play off do Melove penzije), a Joka polako sve vise napreduje, i verovatno ce vec posle All stara podici svoju igru za jos jedan nivo.

софроније

pre 8 godina

Да ли је могуће да су се и овде појавили тролови?! Прва пет коментара глупости...

kokosovoras

pre 8 godina

Prvo veoma je glupo upoređivati Jokica i Porzingisa koji, iako igraju iste pozicije s tim da se Porzingis spušta na četvorku, nisu isti igrači. Porzingis ima puno bolje fizikalije, uz sve to jako meku ruku, dok se Jokić bar za sada najviše oslanja na svoji inteligenciju i čitanje igre, dok će ostale stvari, u budućnosti doći same po sebi. A zašto je Lovernj igrao u zadnjoj četvrtini, svako ko je gledao utakmicu zna. Jednostavno Lovernj je bio u odličnom ritmu u zadnjoj četvrtini, uz veliku borbenost, a i rezultat je išao u prilog tako da trener nije imao razloga da ga vadi. Na početku utakmice mogli ste da primetite srdačan pozdrav Melouna i Nikole gde se odlično vidi kakav odnos imaju, a naravno dežurni pljuvača će uvek biti i kobno će čekati priliku da nastupe sa svojim glupostima.

Brofasa

pre 8 godina

Neobična odluka Melouna da u 4/4 izbaci do tada vrlo dobrog Farida (sledi mu trejd?) i ubaci Lovernja, koji medjutim dominira i završava meč sa dabl-dablom. Jokić razbio Porzingisa u prvom poluvremenu, ali ušao u probleme sa faulovima- zato je i igrao samo 18ak minuta. Barton i Mudijej pokazali karakter. Negde pročitah da Denver ima pravo na 4 pika iz prve runde u narednim godinama. Ako izaberu dobro, uz mlade iz sadašnje postave- to je već ozbiljna plejof ekipa.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Dobar mec i dobre partije Jokica i Zoa,bez prepucavanja na ovakve vesti 'strucnjaci'.Bravo momci samo jako i bice to kako treba.Napred Partizan!!!Komsije sa srecom protiv Cedevite.

đurađ

pre 8 godina

Pa nije baš tokom čitave utakmice vodio Denver, imali su i 20 poena prednosti, ali su je ispustili pa su Niksi i poveli krajem treće.

Jokić je odigrao odličnu prvu četvrtinu, onda su mu svirali smešan faul u napadu (znači nigde veze sa faulom) i odmah u sledećem napadu i u odbrani, treći ukupno, pa nije ni igrao više u prvom. U drugom nije igrao puno, ali sutra se igra protiv Bruklina, dobro je da je imao manju minutažu.

Ali je zato Kristaps poludeo u trećoj četvrtini. Kakvi su igrači ušli ove sezone u ligu, bruka! Tauns, ja ne znam šta da kažem za tog dečka. Nemoguć potencijal. Porzingis isto, mogao bi novi Dirk da postane, samo što će biti i dobar defanzivac. Okafor i Jokić će isto samo bolji biti, Tarner i Vinslou elitni defanzivci sa ofanzivnim potencijalom, Rasel će tek da napreduje, kao i Mudije... Odavno nije ovakva klasa rukija bila.

Mikoli

pre 8 godina

Porzigins sut iz igre 10/23. Da je svojevremeno Vlade Divac uzimao preko 20 suteva po utakmici imao bi prosecno preko 25 poena bez problema. Cak je jedan od najvecih potrosaca lopti u istoriji ove igre Karmelo Entoni sutnuo manje puta na kos na ovoj utakmici od letonca. Ali poznato je da procenat suta u NBA nije parametar koji je bitan. Samo da su poeni/skokovi pa ajde i asistencije na visokom nivou, ostalo je nebitno. Mozes imati npr. 20p, 12sk, 7 as, i 20 izg. lopti, poslednju stavku nece niko spomenuti. Ali to je NBA.

x man

pre 8 godina

hrvati legende,okanite se nasih igraca,pa i da su najgori na svijetu,gledajte sebe!jel moguce da vas toliko boli da nidje vas nema u kosarci,i toliko boli što se god.pominju hezonja,saric,klinci,kad ono bogdanović,Jokic iz drugog plana zvezde,a ovi zvezdice!!??a porediti Lovrenja,Nurkica sa Jokicem??decko se ne oznoji,ubija,igrao kao teo,kao da mu je muka,a ubija,rodio se za košarku,džaba mishici,lomljenje nogu,i sl.itekako igrači ne su i nurkic,i lovrenj,ali jokic je rodjeni košarkaš,umjetnik!!!

Max KK Vant

pre 8 godina

Primecuju ljudi i sami, pa da ne ponavljam. Uglavnom, um zaista caruje, ako se koristi onako kako to Jokic radi.
Medison Garden je mesto koje je super doziveti kao navijac, Nikola to uspeo kao igrac od 20 godina ... pa i da nije dao nijedan poen, dosta je.

https://www.youtube.com/watch?v=Pl3USmnjnCc

A.Davis

pre 8 godina

Steta sto SK nije prenosio Boston-Sacramento. FAntastican mec, prva cetvrtina 46-37. Svaka cast Bostonu, bez i jedne prave zvezde da imaju ovakav skor, stvarno svaka cast ! SK kao i ucek prenosi mec gde se zna da ce biti najmanje poena. Jokic solidan, ume i on mnogo bolje od ovoga. Porzingis dobar, ali i on je uzeo dosta vise suteva od Jokica i naravno igrao 15 minuta vise.

Rozenkranc

pre 8 godina

Čudna minutaza za Jokica, iako je bio solidan, sa par promasenih zicera, što mu se češće dešava nego ranije, uopšte nije igrao drugo poluvreme, Lovernj dobio duplo veću minutazu, i bio ok...
Verovatno taktika trenera, ali šteta što ga nismo gledali više...

DJ Vasa

pre 8 godina

Šta vi lupetate. Dok je igrao Jokić u prvoj četvrtini taj Porzignis je imao 0-5 u šutevima a Jokić dao 8 koševa. Ne znam zašto nije kasnije puno ulazio u igru. Trener je dao šansu Lavrnji koji je odigrao do kraja dobro. Da je Porzignis neka igračina onda bi se New York borio za play off.

Brazil

pre 8 godina

Jokic bio odlican na pocetku ali utisak je da mu fali snage za cvrsce duele.Lovernj igrao celu cetvrtu crtvrtinu sa 5 faulova ali se videlo da Jokic nece dobiti sansu u zavrsnici jer se Lovernj dobro borio pod kosem.Strah me da ce po povratku Nurkica u formu Jokiceva minutaza znatno pasti.Porzigins prica za sebе, sa visinom skoro Bobija Marijanovica sutira sa distance kao bek.

Miško

pre 8 godina

Koliko je gotivan Denver. Jokic gubi dah polako zbog ludog tempa u NBA, ali i sa kraćom minutažom decko kad igra pravi razliku, košarkaški IQ neverovatan. Lovernj danas odigrao odlično uz uvek konstantnog Galinarija, i ludog Vili Bartona. Šteta sto su izgubili neke utakmice na jednu loptu, mlad je tim, Al mogli su da se umesaju u borbu za play off.
Sta da kazem za Njujork. Porzingis ih preporodio, klupa odlična, AflAlo sjajno mesto pronasao u timu, međutim sitne povrede su ih izbacile iz ritma i tesko ce i oni do play off-a.

medjedje

pre 8 godina

Pozdravio se Sakramento sa plejofom. Igraju totalno neorganizovano, odbrana ne postoji. U napadu nista posebno. Vreme je za trejd i to opet Rondo i Gej. Jesu ok igraci ali ne za plejof ekipe.

paspalj chandler

pre 8 godina

(Davor, 7. februar 2016 21:50)
Decko, da li si gledao utakmicu? Porzingisa nigde nije bilo u prvom poluvremenu,6 poena 3/10 sut, tek kada je Jokic izasao ovaj je odigrao nesto.
Malone mi nije jasan, O.K. Pobedio je utakmicu ali napad mu se dosta raspadao bez Jokica i Farieda, mogao je sigurno da nadje jos minuta za Jokica.

GM

pre 8 godina

Vucevic Top 5 centara lige.

Kada bi ga uzeo recimo San Antonio umesto Dankana mozda vec sledece godine, uz Aldridza, Lenarda, Parkera i mozda jos jednog sutera, ne bi morali da brinu za titule u narednim godinama.
Mada isto vazi i za Kavse uz Lava ili Voriorse uz Grina.

Zagor

pre 8 godina

Porzingis je meni vrh i nocas je fino igrao, also nije razbio nikoga, posebno ne jokica, jer njih dvojica ni u jednom trenutku nisu cuvali jedan drugog. Porzingis je igrao protiv farida i livernja. Kakav bi sou bio da je nyk upario njih dvojicu. Spektakl!

Ilija Marković

pre 8 godina

Ljudi, naravno da je Lovernj dobio šansu kada je 5 puta kvalitetniji centar od Jokića! Znam da ću dobiti gomilu minusa ali to je činjenica.

Mile

pre 8 godina

@ilija markovic Lovwenj je klasicna lagana cetvorka. Dok je Jokara 5 koj moze da igra 4. Do duse joka igra od 1-5. Ne mogu da se porede. Lovwrnj je dobar igeac i tu nema price ali Joka je buducnost NBA lige.

durantulaokc

pre 8 godina

Ne razumem zašto jokic ili bilo ko drugi ne bi igrao zbog "problema sa faulovima". Samo neko udje umesto njega kad napravi šesti i to je to, i sme da igra u sledećoj utakmici ili postoje neke kazne za 6. faul za koje ja ne znam?

durantulaokc

pre 8 godina

Porzingis je ubacio samo 4 poena preko jokica iako jokic mora da popravi odbranu, kakav će tek onda da bude. Svirali su mu glup faul u napadu kad je primio loptu pored porzingisa i bio sam da zakuca. Više i učestvuje u igri od litvanca. Malo snaga, malo više kondicija, malo bolje čitanje pika u odbrani i to je to.

oskar

pre 8 godina

@Djuradj
Sve na mestu, samo bih jos dodao Stenli Dzonsona iz Detroita. 1996. godiste. U Detroitu ocekuju da bude nosilac igre u narednim godinama. Podjednako dobar i defanzivno i ofanzivno.

zagor

pre 8 godina

izvinjavam se, nalupao sam se sinoc. porzingis uglavnom jeste cuvao jokica kada su obojica bili u igri. jokic je vrlo retko bio na porzingisu u odbrani. juce sam na blic gledao...

Neko lud ovde

pre 8 godina

Nemojte mi sa pricama oko Denvera, kako ce sledece sezone uz rukija prve runde biti bolji, ko jos ne razume, igraci po isteku ugovora, dvojica ce biti trejdovani a dvojica ce isprobati free agency, znaci nema tu nista od iste ekipe, i istih uloga kao prosle sezone, ne postoji nba ekipa kojoj najmanje dva igraca ne furnu na leto...

Sta ucini crni Kairate,Kairate

pre 8 godina

Lovernj je zmaj!
(Sta ucini crni Kairate,Kairate, 07. februar 2016 21:43)
63 137

a pazi pantere kako lupaju minuse,hehe

pera

pre 8 godina

ja nisam bas strucan, ali mi se cini da su u Evropi ovo koraci sto je uradio Vucevic, moze li neko ko se bolje razume da prokomentarise? Hvala

Ilija Marković

pre 8 godina

Ljudi, naravno da je Lovernj dobio šansu kada je 5 puta kvalitetniji centar od Jokića! Znam da ću dobiti gomilu minusa ali to je činjenica.

Brazil

pre 8 godina

Jokic bio odlican na pocetku ali utisak je da mu fali snage za cvrsce duele.Lovernj igrao celu cetvrtu crtvrtinu sa 5 faulova ali se videlo da Jokic nece dobiti sansu u zavrsnici jer se Lovernj dobro borio pod kosem.Strah me da ce po povratku Nurkica u formu Jokiceva minutaza znatno pasti.Porzigins prica za sebе, sa visinom skoro Bobija Marijanovica sutira sa distance kao bek.

Mikoli

pre 8 godina

Porzigins sut iz igre 10/23. Da je svojevremeno Vlade Divac uzimao preko 20 suteva po utakmici imao bi prosecno preko 25 poena bez problema. Cak je jedan od najvecih potrosaca lopti u istoriji ove igre Karmelo Entoni sutnuo manje puta na kos na ovoj utakmici od letonca. Ali poznato je da procenat suta u NBA nije parametar koji je bitan. Samo da su poeni/skokovi pa ajde i asistencije na visokom nivou, ostalo je nebitno. Mozes imati npr. 20p, 12sk, 7 as, i 20 izg. lopti, poslednju stavku nece niko spomenuti. Ali to je NBA.

DJ Vasa

pre 8 godina

Šta vi lupetate. Dok je igrao Jokić u prvoj četvrtini taj Porzignis je imao 0-5 u šutevima a Jokić dao 8 koševa. Ne znam zašto nije kasnije puno ulazio u igru. Trener je dao šansu Lavrnji koji je odigrao do kraja dobro. Da je Porzignis neka igračina onda bi se New York borio za play off.

Styx river

pre 8 godina

Sto se tice Porzingisa, vidim da ga ovde svi dizete u nebesa, decko je sutnuo 23 puta ubedljivo najvise na utakmici. Koji to NBA ruki, moze da se pohvali time da sme da uzme 20+ suteva? Isto tako skoro mec igra 30+ minuta. Jedino sto njega stvarno izdvaja od drugih je ta visina i pojava,isti Ivan Drago :). Uporedjivati njega i Jokica je smesno, jer pre svega nisu ista pozicija, a licno za mene Jokic je mnogo inteligentiji igrac. Ako cemo statisticki Porzingis bolji u poenima 13,7 , Jokic 9,6, skokovima 7,6 prema 6. Jokic ima vise asistencija i ukradenih po mecu, a Porzingis blokada. I na kraju jedina statisticka kategorija gde Nikola nije medju prvih 10- minuti provedeni na terenu, Kristaps tu ima 28,1. To je dokaz da nisu bas za neko veliko poredjenje, jer je Letoncu u rookie sezoni dopusteno skoro sve( malo je i do ekipe, valjda ce jednom uci u play off do Melove penzije), a Joka polako sve vise napreduje, i verovatno ce vec posle All stara podici svoju igru za jos jedan nivo.

GM

pre 8 godina

Vucevic Top 5 centara lige.

Kada bi ga uzeo recimo San Antonio umesto Dankana mozda vec sledece godine, uz Aldridza, Lenarda, Parkera i mozda jos jednog sutera, ne bi morali da brinu za titule u narednim godinama.
Mada isto vazi i za Kavse uz Lava ili Voriorse uz Grina.

x man

pre 8 godina

hrvati legende,okanite se nasih igraca,pa i da su najgori na svijetu,gledajte sebe!jel moguce da vas toliko boli da nidje vas nema u kosarci,i toliko boli što se god.pominju hezonja,saric,klinci,kad ono bogdanović,Jokic iz drugog plana zvezde,a ovi zvezdice!!??a porediti Lovrenja,Nurkica sa Jokicem??decko se ne oznoji,ubija,igrao kao teo,kao da mu je muka,a ubija,rodio se za košarku,džaba mishici,lomljenje nogu,i sl.itekako igrači ne su i nurkic,i lovrenj,ali jokic je rodjeni košarkaš,umjetnik!!!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 8 godina

Dobar mec i dobre partije Jokica i Zoa,bez prepucavanja na ovakve vesti 'strucnjaci'.Bravo momci samo jako i bice to kako treba.Napred Partizan!!!Komsije sa srecom protiv Cedevite.

Zagor

pre 8 godina

Porzingis je meni vrh i nocas je fino igrao, also nije razbio nikoga, posebno ne jokica, jer njih dvojica ni u jednom trenutku nisu cuvali jedan drugog. Porzingis je igrao protiv farida i livernja. Kakav bi sou bio da je nyk upario njih dvojicu. Spektakl!

Sta ucini crni Kairate,Kairate

pre 8 godina

Lovernj je zmaj!
(Sta ucini crni Kairate,Kairate, 07. februar 2016 21:43)
63 137

a pazi pantere kako lupaju minuse,hehe

paspalj chandler

pre 8 godina

(Davor, 7. februar 2016 21:50)
Decko, da li si gledao utakmicu? Porzingisa nigde nije bilo u prvom poluvremenu,6 poena 3/10 sut, tek kada je Jokic izasao ovaj je odigrao nesto.
Malone mi nije jasan, O.K. Pobedio je utakmicu ali napad mu se dosta raspadao bez Jokica i Farieda, mogao je sigurno da nadje jos minuta za Jokica.

софроније

pre 8 godina

Да ли је могуће да су се и овде појавили тролови?! Прва пет коментара глупости...

Brofasa

pre 8 godina

Neobična odluka Melouna da u 4/4 izbaci do tada vrlo dobrog Farida (sledi mu trejd?) i ubaci Lovernja, koji medjutim dominira i završava meč sa dabl-dablom. Jokić razbio Porzingisa u prvom poluvremenu, ali ušao u probleme sa faulovima- zato je i igrao samo 18ak minuta. Barton i Mudijej pokazali karakter. Negde pročitah da Denver ima pravo na 4 pika iz prve runde u narednim godinama. Ako izaberu dobro, uz mlade iz sadašnje postave- to je već ozbiljna plejof ekipa.

pera

pre 8 godina

ja nisam bas strucan, ali mi se cini da su u Evropi ovo koraci sto je uradio Vucevic, moze li neko ko se bolje razume da prokomentarise? Hvala

satelit

pre 8 godina

Mogao bi Sporklub da nas postedi bar jedne nedelje prenosa Klipersa i ponudi nam Denver? Naucio sam napamet akcije LAC,mogu biti asistent Doku Riversu

kokosovoras

pre 8 godina

Prvo veoma je glupo upoređivati Jokica i Porzingisa koji, iako igraju iste pozicije s tim da se Porzingis spušta na četvorku, nisu isti igrači. Porzingis ima puno bolje fizikalije, uz sve to jako meku ruku, dok se Jokić bar za sada najviše oslanja na svoji inteligenciju i čitanje igre, dok će ostale stvari, u budućnosti doći same po sebi. A zašto je Lovernj igrao u zadnjoj četvrtini, svako ko je gledao utakmicu zna. Jednostavno Lovernj je bio u odličnom ritmu u zadnjoj četvrtini, uz veliku borbenost, a i rezultat je išao u prilog tako da trener nije imao razloga da ga vadi. Na početku utakmice mogli ste da primetite srdačan pozdrav Melouna i Nikole gde se odlično vidi kakav odnos imaju, a naravno dežurni pljuvača će uvek biti i kobno će čekati priliku da nastupe sa svojim glupostima.

A.Davis

pre 8 godina

Steta sto SK nije prenosio Boston-Sacramento. FAntastican mec, prva cetvrtina 46-37. Svaka cast Bostonu, bez i jedne prave zvezde da imaju ovakav skor, stvarno svaka cast ! SK kao i ucek prenosi mec gde se zna da ce biti najmanje poena. Jokic solidan, ume i on mnogo bolje od ovoga. Porzingis dobar, ali i on je uzeo dosta vise suteva od Jokica i naravno igrao 15 minuta vise.

đurađ

pre 8 godina

Pa nije baš tokom čitave utakmice vodio Denver, imali su i 20 poena prednosti, ali su je ispustili pa su Niksi i poveli krajem treće.

Jokić je odigrao odličnu prvu četvrtinu, onda su mu svirali smešan faul u napadu (znači nigde veze sa faulom) i odmah u sledećem napadu i u odbrani, treći ukupno, pa nije ni igrao više u prvom. U drugom nije igrao puno, ali sutra se igra protiv Bruklina, dobro je da je imao manju minutažu.

Ali je zato Kristaps poludeo u trećoj četvrtini. Kakvi su igrači ušli ove sezone u ligu, bruka! Tauns, ja ne znam šta da kažem za tog dečka. Nemoguć potencijal. Porzingis isto, mogao bi novi Dirk da postane, samo što će biti i dobar defanzivac. Okafor i Jokić će isto samo bolji biti, Tarner i Vinslou elitni defanzivci sa ofanzivnim potencijalom, Rasel će tek da napreduje, kao i Mudije... Odavno nije ovakva klasa rukija bila.

Rozenkranc

pre 8 godina

Čudna minutaza za Jokica, iako je bio solidan, sa par promasenih zicera, što mu se češće dešava nego ranije, uopšte nije igrao drugo poluvreme, Lovernj dobio duplo veću minutazu, i bio ok...
Verovatno taktika trenera, ali šteta što ga nismo gledali više...

medjedje

pre 8 godina

Pozdravio se Sakramento sa plejofom. Igraju totalno neorganizovano, odbrana ne postoji. U napadu nista posebno. Vreme je za trejd i to opet Rondo i Gej. Jesu ok igraci ali ne za plejof ekipe.

durantulaokc

pre 8 godina

Ne razumem zašto jokic ili bilo ko drugi ne bi igrao zbog "problema sa faulovima". Samo neko udje umesto njega kad napravi šesti i to je to, i sme da igra u sledećoj utakmici ili postoje neke kazne za 6. faul za koje ja ne znam?

Miško

pre 8 godina

Koliko je gotivan Denver. Jokic gubi dah polako zbog ludog tempa u NBA, ali i sa kraćom minutažom decko kad igra pravi razliku, košarkaški IQ neverovatan. Lovernj danas odigrao odlično uz uvek konstantnog Galinarija, i ludog Vili Bartona. Šteta sto su izgubili neke utakmice na jednu loptu, mlad je tim, Al mogli su da se umesaju u borbu za play off.
Sta da kazem za Njujork. Porzingis ih preporodio, klupa odlična, AflAlo sjajno mesto pronasao u timu, međutim sitne povrede su ih izbacile iz ritma i tesko ce i oni do play off-a.

Max KK Vant

pre 8 godina

Primecuju ljudi i sami, pa da ne ponavljam. Uglavnom, um zaista caruje, ako se koristi onako kako to Jokic radi.
Medison Garden je mesto koje je super doziveti kao navijac, Nikola to uspeo kao igrac od 20 godina ... pa i da nije dao nijedan poen, dosta je.

https://www.youtube.com/watch?v=Pl3USmnjnCc

Neko lud ovde

pre 8 godina

Nemojte mi sa pricama oko Denvera, kako ce sledece sezone uz rukija prve runde biti bolji, ko jos ne razume, igraci po isteku ugovora, dvojica ce biti trejdovani a dvojica ce isprobati free agency, znaci nema tu nista od iste ekipe, i istih uloga kao prosle sezone, ne postoji nba ekipa kojoj najmanje dva igraca ne furnu na leto...

Mile

pre 8 godina

@ilija markovic Lovwenj je klasicna lagana cetvorka. Dok je Jokara 5 koj moze da igra 4. Do duse joka igra od 1-5. Ne mogu da se porede. Lovwrnj je dobar igeac i tu nema price ali Joka je buducnost NBA lige.

durantulaokc

pre 8 godina

Porzingis je ubacio samo 4 poena preko jokica iako jokic mora da popravi odbranu, kakav će tek onda da bude. Svirali su mu glup faul u napadu kad je primio loptu pored porzingisa i bio sam da zakuca. Više i učestvuje u igri od litvanca. Malo snaga, malo više kondicija, malo bolje čitanje pika u odbrani i to je to.

oskar

pre 8 godina

@Djuradj
Sve na mestu, samo bih jos dodao Stenli Dzonsona iz Detroita. 1996. godiste. U Detroitu ocekuju da bude nosilac igre u narednim godinama. Podjednako dobar i defanzivno i ofanzivno.

zagor

pre 8 godina

izvinjavam se, nalupao sam se sinoc. porzingis uglavnom jeste cuvao jokica kada su obojica bili u igri. jokic je vrlo retko bio na porzingisu u odbrani. juce sam na blic gledao...