Košarka 352

Petak, 29.01.2016.

20:00

EL: Treća pobeda u nizu, Zvezda gleda ka Top 8!

Crvena zvezda pobedila je u Pioniru Lokomotivu Kubanj u petom kolu grupe E Top 16 faze Evrolige – 80:66.

EL: Treæa pobeda u nizu, Zvezda gleda ka Top 8! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

352 Komentari

Sortiraj po:

Vlade

pre 8 godina

realno zvezda bi trebala da prodje dalje,sa ovom ekipom bi trebala na F4..Kao veliki navija partizana grobar do koske mrzim zvezdu,ali moramo biti realni zvrzda je daleko idpred nas u svemu

Kale_Pravi

pre 8 godina

(krsto, 30. januar 2016 04:11)
Navijas Krsto, navijas....kad si tako dobar prognozer, da ti i ja nesto kazem: Uzece Zvezda ABA ligu kao 2 i 2. Nije sto sam navijac, nego brate to je ocigledno.

Teorija svega

pre 8 godina

Ljudi zapamtite moje reci Crvena Zvezda pobedjuje do tad nepremostivu prepreku Fenerbahce u polufinalu ovogodisnjeg izdanja Evrolige . Dajem jedan komentar svake godine a isti samm onaj koji je prognozorao da gubimo od litvanije u polifinalu ep na pocetku istog posle pobede nad Spancima.
Postoji velika sumnja da ce mi komentar biti objavljen iz prostog razloga jer bi ovo moglo naskoditi kladionicama .
Bonus : Crvena Zvezda ce demolirati Darusfaku u sledecem kolu .

DedaMiloje

pre 8 godina

Vidim da je Grobarima ova pobeda Zvezde baš onako teško pala. Ne mogu drugačije da shvatim ove nenormalne komentare lopatara.

Tegi

pre 8 godina

Cemu zajedljivi komentari, zvezdas sam, medjutim kada je Partizan igrao sa strancima ili bilo ko drugi u bilo kom sportu, navijam za NASE ej bre za NASE.
(Dragan, 30. januar 2016 08:49) kako si navijao za naše kad u partizanu sve bilo stranci ?

nikola

pre 8 godina

kljucne su pobede nad darusafakom i cedevitom kuci sa sto vecom razlikom,pobeda nad efesom sa vise od kosa i ako slucajno izgubimo od panatinaikosa kuci( u sta sumnjam) da bude sa manje kosa nego sto smo pobeli.po meni u ovom scenariju siguran prolaz u top 8

the_nuts

pre 8 godina

Lazic i Dangubic u euroligi za 4minuta 4 faula, u ABA ligi za 40minuta 4 faula, toliko o sudjenju u aba ligi!
(milos.k., 29. januar 2016 20:11) ma majke ti...pa u euroligi cuvaju sveda,dilejnija,ertela,ljulja...a u aba ligi verovatno ni ti ne znas koga!

bojaaan

pre 8 godina

Sta kazu grobari da bi razvalili i Lokomotivu i celu Evroligu jer su dobili Zvezdu? Ah ha ha ha pa i Bujekčekmeče je dobio Fener prije mesec dana je l' to znaci da su najjaci u Evropi????

Crudelta

pre 8 godina

Cemu toliko pljuvanje svake Zvezdine pobede? Prvo ste rekli prodjite bar jednom u top 16 pa nesto pricajte,eto prodjosmo dva puta...a onda kazete dobijte bar jednu veliku ekipu tipa Barsa,Real,Pao,CSKA,Olimpijakos...eto dobismo neke od njih ali opet izgovori tipa to nisu te ekipe,nemaju taj kvalitet,najgora grupa,pa sa kim je partizan igrao 2010...sa kim sa Marusijem,PAO i Barsom u top 16 koji bre Marusi ne secam ih se ni pre ni posle te sezone...ali opet iako mrzim partizan svaka cast jer uspeh je uspeh i niko vam ga ne moze oduzeti,ali po vama CZ da osvoji EL(sto je nerealno) vama i to ne bi bio uspeh i nasli bi opravdanje da pljujete po Zvezdi.Ekipe se menjaju neke ekipe koje nisu postojale pre 10-ak godina sad su glavni favoriti za osvajanje kao Fener a velike ekipe kao Sijena,Makabi,Kinder...su nestale ili su katastrofa tj kao i vas partizan.Budite malo dostojanstveni i u kad je super i kad je lose...i da dodam jos nesto 2010 je CZ dobila partizan u ABA i to na vasem terenu pa sta jel to znaci da bi mi tada osvojili EL,pa naravno da ne bi i a u kakvom ste vi stanju najbolje vam govore vase igre u Evropi iz prosle sezone,kao i odustajanje u ovoj sezoni...ali po vama strucnjaci verovatno je ta vas proslogodisnja grupa bila jaca od ove Zvezdine u top 16 ...

Batko

pre 8 godina

Kako bi ovaj Partizan razbio Lokomotivu, nemojte da se šalite molim vas, menjali biste sve pobede u evroligi da nas dobijete jednu utakmicu, što kaže dule: "Džaba vam novci, moji sinovci."
Zvezdaši se nesto tripuju kao dobijaju jake ekipe, e moji sinovi, kada zvezda bude odigrala sezonu kao Partizan 2010. kada smo onda dobili moćnu Barselonu u top 16 fazi, a kasnije su isti i osvojili ligu, doživeli su samo jedan poraz od nas, pa onda Panatinaikos kada je bio medju najjačim klubovima u Evropi, taj Fenebahce iz vaše grupe, mislim smešno je porediti ta dva tima. Pa onda Makabi, dobili smo ih 3. puta i njih smo sahranili. Onda je došao fajnal for gde smo nesrećno izgubili od Olimpijska i to još u preduzećima. Dve sekunde su nas delila od finala, ali je Teodosić majstorski asistirao za izjednacenje i produžetke. Sa Cska za 3. mesto ista prica. Ne možete zvezdaši da se poredite, jer Partizan nije institucija samo u Srbiji, nego i u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Drakula, 30. januar 2016 01:39)

Sine pogresio si wweb stranicu....Historychanel.com je na drugom mestu...aj sad ćao

Ljuba Moljac

pre 8 godina

@totalni mrak Ae ne lozi se,6 puta smo vas preslusali za redom i zavukli ste se po rupama,sad jednom doblii odmah se lozite ali razumem tu histeriju ipak ste pobedili tim koji konkurise za top 8,godinama ste igrali i prolazili zahvljujuci drugima i to sa 3-4 pobede u smesnim grupama,a u gostima ste dobijali svake prestupne godine,tako ste se lozili i prosle godine pa je radila metla i u domacoj ligi i u regionalnoj.

Kum

pre 8 godina

E moj dobri Radonja. Nijedan igrac koji trenutno nastupa u Partizanu, po svom kvalitetu ne bi sigurno imao mesta u tvom timu Zvezde, pa ti sebi dozvolis da izgubis od takvog Partizana.
(Rade Futog, 30. januar 2016 10:00)

Kao sto Obradovic lepo rece: potrosnja u EL je ogromna, plus putovanja, malo odmora, skoro pa nikakva priprema (jer se nema vremena), i normalno je da se u domacem prvenstvu gube utakmice.

Rade Futog

pre 8 godina

E, moj Radonja. Koliko je samo među ovim komentatorima onih koji košarku poznaju bolje od tebe. Go trener do trenera, Duda do Dude, analitičari, eksperti, znalci... Čitas li ti ovo? Tražis li pomoć, jadan ne bio. (XXL, 29. januar 2016 23:52)
E moj dobri Radonja. Nijedan igrac koji trenutno nastupa u Partizanu, po svom kvalitetu ne bi sigurno imao mesta u tvom timu Zvezde, pa ti sebi dozvolis da izgubis od takvog Partizana.

Тотални мрак

pre 8 godina

Znaci Partizan bi u ovoj grupi vodio bitku sa Fenerom za prvu poziciju....posto smo fmp neki dan lagano postavili na svoje mesto.

petarczv

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike... 
(Final4, 29. januar 2016 22:18) 
Mislis na himki i real koje smo pocepali u pioniru???

oOo

pre 8 godina

E to je to...probudim se i jos sam pod utiskom atmosfere u Pioniru.. kao neko ko je manje vise prisutan na tekmama od '93 sa punim pravom mogu da kazem da je ovo bila ubedljivo najbolja podrska&ambijent do sada.Pocelo se sa navijanjem pola sata pre pocetka utakmice sto do sada nije bio obicaj...svi prisutni su dali pun doprinos..navijanje je bilo raznovrsno i totalno u skladu sa desavanjima na terenu..pesma koja nosi i dize ...prava mantra koja ima pozitivno dejstvo ..ma fantazija..najiskrenije, do sada mi je uvek u podsvesti bilo kako su grobari ipak bolji na kosarci... ali sada smo definitivno podrsku podigli na visi nivo..sjajno..idemo dalje -moramo bolje...

Dragan

pre 8 godina

Cemu zajedljivi komentari, zvezdas sam, medjutim kada je Partizan igrao sa strancima ili bilo ko drugi u bilo kom sportu, navijam za NASE ej bre za NASE.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Slusam Radonju posle meca, na "mudro" pitanje da li zali za Efesom i koliko je Zvezda bliza Top 8 ovom pobedom, odgovara: "Igramo kao da svaka odlucuje, mnogo drskije nego ranije. Drago mi je sto igraci uzivaju u tome." Kosarkaski GROF!

FMP Zeleznik

pre 8 godina

Od cega su grobari godinama pravili FAMU, kad god pobede u EL
PA ZVEZDA U 1 GODINI IMA VISE POBEDA NEGO PARTIZAN ZA 5 SEZONA
(Mich, 29. januar 2016 21:51)

Partizan ima titulu prvaka Evrope a vi mozete Top 16 kao najveci uspeh da slavite koliko god hocete.

krsto

pre 8 godina

Ne navijam ni za zvezdu ,ni za partizan,samo pratim kosarku.zvezda nista nece osvojiti ove godine,ligu srbije ne racunam.aba ligu ni finale nece igrati,a tragicno ne prolaze u top 8.vidimo se za dva mjeseca...

Samo Zvezda

pre 8 godina

Vau, pobedili ste Lokomotivu, aj sad pobedite jednom Partizan!
(Grobar, 29. januar 2016 22:24)

... Umesto da se zahvalis na pustanju.

Samo Zvezda

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Sta bi bilo, kad bi bilo, medjutim mi smo treci u nasoj grupi, a vas pune Tajfun i Sutjeska.

somi

pre 8 godina

svaka cast radonja,ali za ubuduce da znas ma koliko nam nebitna utakmica bila,sa partizaiem je uvek bitno tako da od sada pa nadalje nema opustanja protiv zagrebcana..

batko

pre 8 godina

Ovi imaju više para nego... muzike! Dobra odbrana, skok u napadu i konačno poeni Milera će biti ključ naše pobede!
(batko, 29. januar 2016 00:51)

Šta sam vam rekao ? :)

veliki strumf

pre 8 godina

Koliko je nasa grupa u prvoj fazi bila jaka (sto se znalo od samog pocetka) jasno pokazuje podatak da su Fener, Himki, Real i Zvezda u svojim grupama na prva 2 mesta - Fener bez poraza prvi, Himki prvi sa jednim, Real i Zvezda po 2, a da ne bese onog nesrecnog poraza od Efesa imali bismo samo 1! A u nasoj grupi u prvoj fazi i Himki i Real i Zvezda imali su skor 5-5. To sve govori koliko je Zvezda u Evroligi dobra i da ima realne sanse za top 8, narocito sada sa Kinsijem u timu. Jos kad se vrati Luka...

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Zasto igramo el ovako a aba ocajno?? Pa da smo protiv Partizana odigrali 40% od ovoga veceras dobili bi rutinski. Jedino sto mi je logicno je da smo dobili A licencu pa smo se sad fokusirali na EL. Ako nije tako, igramo na dvije dobijene protiv Cedevite koja nas je dva puta dobila i koja ima prednost domaceg terena u najbitnijim utakmicama sezone. I to sve zbog one gluposti u ponedeljak. Ponavljam ako smo dobili a licencu sve ima smisla. Ako nismo, ne znam ko normala moze da bude siguran da prolazimo Cedevitu u ovakvim okolnostima.

Drakula

pre 8 godina

Kako bi ovaj Partizan razbio Lokomotivu, nemojte da se šalite molim vas, menjali biste sve pobede u evroligi da nas dobijete jednu utakmicu, što kaže dule: "Džaba vam novci, moji sinovci."
Zvezdaši se nesto tripuju kao dobijaju jake ekipe, e moji sinovi, kada zvezda bude odigrala sezonu kao Partizan 2010. kada smo onda dobili moćnu Barselonu u top 16 fazi, a kasnije su isti i osvojili ligu, doživeli su samo jedan poraz od nas, pa onda Panatinaikos kada je bio medju najjačim klubovima u Evropi, taj Fenebahce iz vaše grupe, mislim smešno je porediti ta dva tima. Pa onda Makabi, dobili smo ih 3. puta i njih smo sahranili. Onda je došao fajnal for gde smo nesrećno izgubili od Olimpijska i to još u preduzećima. Dve sekunde su nas delila od finala, ali je Teodosić majstorski asistirao za izjednacenje i produžetke. Sa Cska za 3. mesto ista prica. Ne možete zvezdaši da se poredite, jer Partizan nije institucija samo u Srbiji, nego i u Evropi.

auuuu

pre 8 godina

Eo sada kod Tegeltije se grobari javljaju i pricaju kako su sudije na Zvezdinoj strani jer Zvezda igra ragbi i kako EL nikad smesnija i laksa nije bila. Kompleksi teski

Kakav kompleks

pre 8 godina

Ljudi! Sada, kod Tegeltije se ukljucio lik u program, grobar, i sa polu tuznim polu razocaranim i po malo besnim tonom objasnjava i prica kako Zvezda ne zna.da igra postenu kosarku da igraju ragbi da sudije pustaju Zvezdu, zatim je poceo da prica kako nikad laksa grupa nije postojala u EL i jos tako svasta. Ju ju ju

Lari Ptica

pre 8 godina

Jedva cekam da odem u Malagu, karte su kupljene, sve je spremno, tamo overavamo prolaz ! Ziveli.. i gledajte me na TV :-)
(Limutin, 29. januar 2016 23:02)

Matori, koliko te izašao ceo put? Avio karte, smeštaj?

ljubomorko

pre 8 godina

samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Koji ti sport pratiš,kad nisi primetio da je zvezda ove sezone tukla i real i himki,a laboral prošle sezone i kući i u gostima. A olimpijakos kakav je trenutno,ne bi prošao mnogo bolje nego panatenaikos pre par nedelja.

Markoni

pre 8 godina

Velika pobeda svaka cast.Lokomotiva je stvarno sjajan tim,mozda na papiru i bolja od Zvezda,ali ne igra papir,nego srce i zelja.Jos kad se vrati Mitrovic,ovaj tim ce biti sigurno jos 20% jaci.

goga

pre 8 godina

Nikad losija Evroliga. Ove Ruse bi Partizan sa svojim timom od 100.000 evra zgazio 30 razlike.
(Sale Grobar, 29. januar 2016 22:26)
vi nikada niste imali, pa ni sada, tako jeftin tim...

Perun

pre 8 godina

Kinzi poludistanca,Miler trans,Cirbes monstrum,Štimac bek ap,Laza,Simon,Danguba grizu,Jović dijeli,Gudura kida,Mićić iritira,Reba prikovan,Radonjić raste,tim ima hemiju,čelična odbrana ,Pionir pakao,svi preduslovi da se ode stepenik više.Za ove što nipodaštavaju Zvezdinu grupu,neka pogledaju gdje su Himki,Real,Fener u drugoj fazi,vrlo moguće sve četiri ekipe u top 8.

santa justa

pre 8 godina

T. Kinzi, sta reci. Zaista neverovatan igrac. Cist profesionalac, ali daje 100%. Milina ga je imati u timu i gledati na parketu. Maik standardan a Miler teska lozara :-)

ivan

pre 8 godina

Zna li neko koje su otprilike cene aranžmana sa ulaznicama za final four u Berlinu? 
Samo pitam..
(Spale, 29. januar 2016 22:45)

Sta pitas, kupuj :)

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Onaj osecaj kada kazete rutinska pobeda Zvezde nad Lokomotivom. Nad ekipom, koja u prethodna 14 kola EL ima 3 poraza: nebitan poraz protiv Z.Gore i dva tesna, protiv Barse i Fenera. U pravu je Radonja, nema mesta euforiji, ima jos 9 kola. Ali stoji cinjenica da igramo prosto fenomenalno.

hm

pre 8 godina

sad bi trebalo navijaci Lokomotive da razapnu trenera zbog poraza, kao sto na primer strucnjaci prozivaju i razapinju Radonju zbog nekih poraza.....samo gazi Radonja i ne osvrci se!

djuro

pre 8 godina

@ Nikad losija Evroliga. Ove Ruse bi Partizan sa svojim timom od 100.000 evra zgazio 30 razlike.
(Sale Grobar, 29. januar 2016 22:26)

.. i onda su živeli srećno do kraja života..

Mirko

pre 8 godina

Da, da.. Nikad lakša EL, ABA, NBA, i ostala boranija od takmičenja, što bi rekao Miloje prošle nedelje u intervju-u: Mnogo me nerviraju ovi što tvrde da je nikad lakša liga, EL, NBA.. Pitao bi ja njih: Pa gde se dedoše ti dobri igrači i klubovi? Nije moguće da su nestali???!!!

Ali biće da čim igokejci propadnu - onda ništa ne valja. Ja bih rekao naprotiv - E tek sad je kako treba da bude!!!

Mikoli

pre 8 godina

Nikad slabija grupa, nikad losija Lokomotiva, nikad slabiji PAO, nikad slabija Aba liga... eeee moji grobari, ako vas ovo tesi i zadovoljava, sto da ne, slozicemo se :-)

Dragan

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)
Mogao bi da počneš da pratiš Limož.

dd

pre 8 godina

Miler je legendA jednostavno,dodje na pogresnu konferenciju I onako pogubljeno se cudi gde su ostali da bi mu neko posle 5 min rekao da je zalutao. Isto tako I Kinsey ispali onako novinarku kaze I ode ko da je sam. Svi su bili super I ovo je velika pobeda Ali ova dva detalja posle pobede, najjaci utisak.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Lakši trening Crvene Furije, gdje su nakon što su odmorili protiv Partizana nosioci igre veliki Majk, te Miler i Kinzi Lokomotivi dali 61 koš.Radonjator, šta reći ponovo čas košarke ovaj put učenik je bio Barcokas. Bravo za pobedu i top 8 i čestitke gospodinu Čoviću i rukovodstvo na obezbeđenoj a licenci za srpskog evroligaša i najtrofejniji klub bivše Jugoslavije.

XXL

pre 8 godina

E, moj Radonja. Koliko je samo među ovim komentatorima onih koji košarku poznaju bolje od tebe. Go trener do trenera, Duda do Dude, analitičari, eksperti, znalci... Čitas li ti ovo? Tražis li pomoć, jadan ne bio?

One night in May

pre 8 godina

Ni evroliga nije sto je nekad bila.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemanja, 29. januar 2016 22:59)

Da, nema vise rupcaga poput Prokoma, Nimburka, Partizana, Marusija...moras da se pomucis za svaki poen, za svaku pobedu.

Nego, kad se igra nikad jaca francuska liga i nikad jaci Kup Pepija ekonoma?

XXL

pre 8 godina

Od Sutjeske je dva puta izgubila Olimpija, recimo, tako da je opaska glupa. Još gluplje je navijati da bi se lični kompleksi hranili potcenjivanjem malih i siromašnih koji, uzgred, imaju junačko srce.

XXL

pre 8 godina

Dobila je Zvezda ove sezone Partizan. 1:1 je koliko znam, a igraće se u KSL još onoliko, nažalost ne i u ABA play offu.Biće dana za megdana. Nijedna ekipa nije za potcenjivanje, a pogotovo ne Partizan... Na kraju se sabiraju poeni. Polako...

OMG

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.
(realni, 29. januar 2016 20:47)
Solju mleka i na spavanje :))

rejnald

pre 8 godina

Svaka cast Milleru,svaka cast Zirbesu,svaka cast svima ostalim ali ono sto je Kinsi uradio veceras je za cistu 10!Takav tip igraca nam je svo vrijeme falio...Covek je rodjen za neizvesne i teske utakmice a takvi igraci vrede kao suvo zlato!

dzontra

pre 8 godina

Ma razmontiraj Lokomotivu !!!! Niajbolja kosarka na ovim prostorima...Odbrana fenomenalna, napad takodje...Kvinsi Killer i Kinsey ubice !! a Cirbesa vollim kao rodjenog brata...Idemo dalje, Zvezdo Volim Te.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

UUU-UUU, uuu-uuu, AAA-AAA, aaa-aaa, ZVE-ZDA, Zve-zda! Najbolja je, najbolja, najbolja, najbolja, nasa Zvezda Crvena, ooooo ZVEZDA !!!

CZ99

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Hahaha,pa tebe ne boli....Tebe pece!!!! :-)

ja

pre 8 godina

Dominacija...što bi neki rekli...Dzaba vam novci...
(DedaMiloje, 29. januar 2016 22:20)

To bi rekli oni koji nemaju novac, a vi ga imate na pretek tako da si napisao tesku glupost...

DedaMiloje

pre 8 godina

Ova Zvezdina grupa je najgora ikada u top16 fazi, em je samo jedan bivši šampion Evrope (Pao, i to nika gori), em su ostali katastrofa (osim Fenera), ne zna se ko je gori, da li Unikaha, Lokomotiv ili Darušafaka. Ali to se treba iskoristiti, pa u top osam.
(Danilo, 29. januar 2016 21:38)

Matematički ti nama to objasni.

Dragan

pre 8 godina

Kralju pod šifrom simpatično,Kubanj se zove regija u kojoj se nalazi grad Krasnodar,ako si bio tamo,trebalo bi to da znaš.Pozdrav iz Rusije

Dragan

pre 8 godina

Kralju pod šifrom simpatično,Kubanj se zove regija u kojoj se nalazi grad Krasnodar,ako si bio tamo,trebalo bi to da znaš.Pozdrav iz Rusije

72.zagorska divizija

pre 8 godina

Pitanje za grobare ? Da li i dalje mislite da vas nismo pustili da ne ispadnete iz lige ili mislite da su Cvetkovic,Vitkovac,Vrabac,Djumic bolji od Dilejnija,Drejpera i ekipe !? Cisto pitam onako nebitno !

Zasto Zvezda crvena sija u Zelezniku?

pre 8 godina

Sto niste igrali na kladzi keca u ponedeljak,kad ste svi znali da ce Zvezda da pusti Partizan? Kvota od 3,25 do 3,45. Kucu da ste stavili,sad bi ste bili dobri ohoho...

Final4

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...

Danijella

pre 8 godina

Partizanovac sam ali kako bi bilo kul da prvih cetiri budu Fener, Efes, CZ i Panatanaikos i sve nasi treneri :) Pa jos Final Four isti timovi ! :))

anonymous

pre 8 godina

Sjajno! Maestralni Kinzi i Miler. Kinzi je toliko klasa od igraca da cini sve saigrace boljim, Miler je kao Jaka, hrani se energijom sa tribina, kad krene odlicno u mec bude fantastican. Cirbes konstantan u EL, fenomenalan, Gudura skolski, Jovic, Lazic i Dangubic malo slabiji ali zaista sjajna utakmica u odbrani!

.

pre 8 godina

Joj taj nesrecni poraz protiv efesaa... Kako bi nam sada znacilo da imamo 4:1. Ali dobro, samo hrabro delije do kraja i sve je dostizno! B-R-A-V-O za veceras!!!

Стефан

pre 8 godina

Добра утакмица, сви су квалитетно одиграли, можда се то по поенима не види... Коначно континуирано цела утакмица, без већег пада у игри. Само храбро и напред у нове победе!

Markoni

pre 8 godina

Na kraju rutinska pobeda protiv tima koji je do ove utakmice izgubio ukupno 3 utakmice u EL.Svaka cast za Zvezdu,verujem da ce ova pobeda biti kljuc za top 8

Milan

pre 8 godina

(Comi, 29. januar 2016 21:04

A Partizan ima 6...I onda kazu da su u "teskoj" situaciji..Zvezda kad je bila na dnu jedva je imala za 1 stranca po sezoni a ne 6..

Milan

pre 8 godina

Kvinsi Zebra, Kinzi i Radonja(njegova je pobeda, odbrana perfektna, vidi se da su se cuvali protiv Partizana, moras nes da zrtvujes da bi nesto drugo dobio)..I da Dzouns je "bolji" od Kvinsija!

xD

pre 8 godina

Najjaca scena na kraju. Jovic pravi faul 50 sekundi pred kraj i izdere se na sudiju "Foul?!" a onda mu se obrati Radonja facom tipa "sta se raspravljas vidis da je lud covek" :D

Markoni

pre 8 godina

Svaka cast momcima.A za Radonju ne znam stvarno sta da mislim.Taj covek mi je najveca enigma.Veceras je vodio utamicu bez greske,ali bukvalno sve je covek pogodio.Od skautinga,pa onda taktika,izmene,ritam...sve je radio kako treba.I dobio je jednu Lokomotivu koja je 5x skuplji tim od Zvezde.A pre toga je dobio i Real,Himki,Unikahu,Pao...A opet izgubi od Cedevite u Bg,pa od Olimpije,pa Igokee...pa od raspalog partizana...to me najvise zbunjuje

xxx

pre 8 godina

Niko me ne moze ubjediti da Zvezda nije pustila Partizan da bi ostali u ABA!
(Tresh kretenizam, 29. januar 2016 20:52). A ti verujes da ste vi Zvezda?

ivan

pre 8 godina

Nece sut PAO, nece Unikahu, nece Lokomotivu. Sta to znaci? Pa da nije do suta nego do doktorske odbrane nasih momaka (malo Miler da pojaca odbranu ali nije strasno, nadoknadi on to u napadu). i dr. Radonjic.

bagzi

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.
(realni, 29. januar 2016 20:47)

Brate, dao sam ti plus. Nastavi da saljes komentare :)

Bravooo Zvezdooo!!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.
(Stephen curry, 29. januar 2016 20:42)

Auuuuuuu...

Владимир

pre 8 godina

Свака част играчима Звезде на одиграној утакмици. Одиграли су, што се каже, као матори. Изгледа да стручни штаб, као и играчи, уче на својим грешкама. Ајмо следећи.

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Kakav potencijal ima Nemanja Dangubic i skok sut mora vise da upotrebljava. Sut sa distance i poludistance vezbati, vezbati, vezbati...

Al

pre 8 godina

Idemo na revans u Kuban, hm, ali u Kubanu je mokro, hladno, ipak je bolje u Krasnodar))) Nikako da shvatim zasto se tim zove Lokomotiv Kuban))) A u Krasnodaru bio, i uzivao u restoranima na reci Kuban
(simpaticno, 29. januar 2016 21:05)

Get a life!

Danilo

pre 8 godina

Ova Zvezdina grupa je najgora ikada u top16 fazi, em je samo jedan bivši šampion Evrope (Pao, i to nika gori), em su ostali katastrofa (osim Fenera), ne zna se ko je gori, da li Unikaha, Lokomotiv ili Darušafaka. Ali to se treba iskoristiti, pa u top osam.

Dzoe

pre 8 godina

Domaćinsko suđenje, sve što je na pola pola, ide na Zvezdinu stranu. Ako Cirbes nije zaslužio tehničku večeras, ne znam ko i kad ikada više treba da dobije tehničku. Sramno... Klaver uzima čistu loptu Mileru iz ruku, sude faul, sude 4. faul Dilejniju a njega Kinsi udara nogom na šutu za tricu, ne sude nesportsku Miciću, a pravi očit faul u kontri. I sve poene dadoše stranci, neograničen budžet Dive.

Stephen curry

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.

Comi

pre 8 godina

Neka prica ko sta god hoce,upravo sam pretrazio-Zvezda je tim koji ima najmanje stranaca od svih ekipa koje su se plasirale u Top16.Zvezda 3,svi ostali od 4 pa dalje.Ko ne vjeruje neka provjeri.Napred Zvezdo ka Top 8!

Miki

pre 8 godina

Na 8 minuta do kraja ja ne mogu da verujem da mi dobijamo Lokomotivu. Priznajem mislio sam da ce biti mnogo teze i da su nam sanse za pobedu dosta male.

Vamos!

pre 8 godina

I kako sad da poverujem da smo se mi i spremali da odigramo ozbiljno utakmicu protiv Partizana kad ovako lepo igramo sa Lokomotivom, timom koji je jedno duplo bolji od Partizana. Makar duplo.
(Aleksis Sanco Panco, 29. januar 2016 20:43)

Boli i dalje, lepo :).
Kako da ne boli kada te nakanta pretposlednji i nikad jadniji tim Partizana :).

nenad

pre 8 godina

Brate vodimo ali napad nemamo inace bi moglo 20razlike lagano, odbrana dobra zato i vodimo.ovi se ispromasivali posteno izgleda da jedino sut za tri imaju pa ako ih neide slabi su

izdrzi zvezdo

pre 8 godina

Ne smemo da dozvolimo da nam pridju ispod deset razlike.Problem je cetiri licne lazicu i dangubicu,ali to je rizik jake odbrane.Vise suteva mora uzeti Guduric i Simonovic,a klub mora pokrasti sto vise para od drzave jer nam onih osamnaest miliona od pre neku godinu nije dosta.Takodje Micic mora izvrsiti sto veci pritisak na Dilejnija jer je nervozan,a ima 4 faulova.

simpaticno

pre 8 godina

Idemo na revans u Kuban, hm, ali u Kubanu je mokro, hladno, ipak je bolje u Krasnodar))) Nikako da shvatim zasto se tim zove Lokomotiv Kuban))) A u Krasnodaru bio, i uzivao u restoranima na reci Kuban

ww

pre 8 godina

Sta je bre s navijanjem!? Ko vodi ovo, kakva je ovo pesma... Niste na fudbalu momci, ajmo zivlje to u drugom poluvremnu... Da dovrsimo posao i zgazimo ove do kraja, imamo ih u saci!!!

NN

pre 8 godina

ma nije vas Vucko pustio ... ma nije :-)
Dal vidite koliko smo jaki ?!??????
Igramo strasnu odbranu i to je nasa igra i kljuc uspeha !!!!

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Ovaj sudija Perez je stvarno lopovcina. Sta covek radi, nije normalno. Upropasti utakmicu i samo izaziva gnev navijaca a dobice Zvezda.

Lemi

pre 8 godina

Lozenje na utakmicu dva instant milionerska kluba u privatnom takmicenju u koje se ulazi na osnovu budzeta a ne sportskih rezultata. I pri tome losa kosarka i jos gore sudjenje. A ameri se naigrase s obe strane i napunise svoje racune. Jako uzbudljivo.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)
Eno ga Pesic sa Bajernom u Top 16, danas igrao protiv Barse dobio 20 razlike ...

Delije RSK

pre 8 godina

Ma ajte molim vas koga briga za ovu utakmicu,danasnja udarna vest je da micu berica zvao bartolomeu i da su pola sata pricali o tome kako ih euroliga ceni buahahahahhahaha

Istrazivac

pre 8 godina

Cestitke od Grobara uz zelje da se plasirate u top 8. Gazili smo tolike godine gazicemo ponovo nije frka da malo i vi kidate u EL. Najbitnije da uvek neko odavde bude prisutan u vrhu evropske kosarke gde nam je i mesto.

mozga bez!

pre 8 godina

Neka prica ko sta god hoce,upravo sam pretrazio-Zvezda je tim koji ima najmanje stranaca od svih ekipa koje su se plasirale u Top16.Zvezda 3,svi ostali od 4 pa dalje.Ko ne vjeruje neka provjeri.Napred Zvezdo ka Top 8!Covicu vrati pare od patriotske pljacke i agrobanke
 (Comi, 29. januar 2016 21:04)
Da li to znaci da se brisu pobede zvezde u kojima su ucestvovali sofo,wilijams,tompson,mekel?Automatski zvezda ostaje bez top 16?

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

I kako sad da poverujem da smo se mi i spremali da odigramo ozbiljno utakmicu protiv Partizana kad ovako lepo igramo sa Lokomotivom, timom koji je jedno duplo bolji od Partizana. Makar duplo.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Zašto mediji ne žele da objave da Zvezda 3 utakmice uzastopno zvanično obara rekord u decibelima u Pioniru. Zašto je u Srbiji zabranjeno napisati nešto lepo o Zvezdi i njenim navijačima?

veliki strumf

pre 8 godina

Ama zasto ubaci Lazica, samo nas uvede u nervozu i bonus glupim faulovima. Za 2 minuta napravi 3 licne i poklanja im penale. Neshvatljivo - polovinu onoga sto su dali im je poklonio.

menjam nick

pre 8 godina

@sale
Mi jednostavno moramo da Radonjicu damo podrsku, jer sa njim na klupi smo postigli velike uspehe prethodnih godina, a smesi nam se i ove sezone u EL.. Sad, neko ce reci da ima dobru ekipu, ali dosta igraca je stasalo bas pod njim (Cirbes npr)..
Slažem se da cesto pravi greske, ali rezultati se gledaju, a to su 3 titule prosle sezone i top16 EL..

miki

pre 8 godina

Ova Lokomotiva je strasna, jako su energicni,skocni,vrlo brzo dolaze u situaciju za sut,samo eto ne znaju da daju kos :D,sut za 3 poena 17/4 u prvom poluvremenu,pa bi sa ovakvim procentom suta izgubili vjerovatno i od Sutjeske

Buldogic

pre 8 godina

Radonja odlazi! Kalkulisete ni manje ni vise nego protiv Partizana a ovde zapinjete k'o ludi a kao bitnija vam aba liga! Ne lazite vise...

samo cvrsto do pobede!

pre 8 godina

Zvezda mora da izvrsi sto veci pritisak na dilejnija i singltona jer se vidi da su nervozni!Mislim da rendolf i nije u nekoj formi.Zvezdi je oprosten dug od osamnaest miliona evra koji je napravila tokom lopovisanja drakulica i vucicevica,culibrka.Naravno da to znaci da cemo imati vise faulova,ali ne treba im dozvoliti da se raspucaju.

peres pereZ

pre 8 godina

Secam se sudjenja peresa Partizan-ulker.Cuvenu pljacku ovog spanca mozete naci na you tube.Ali za razliku od belosevica svirao je korake cirbesu koje uvek napravi tokom rolinga.

NEMANJA VIDIC

pre 8 godina

LUDILOOOOOOOOOOOOOO ALA GRMI MAJKO MILA STA JE OVO C C C C C oborice rekord u decibalima........ BRAVO DELIJE KRALJEVI NAVIJANJA!!!!!!

peres pereZ

pre 8 godina

Secam se sudjenja peresa Partizan-ulker.Cuvenu pljacku ovog spanca mozete naci na you tube.Ali za razliku od belosevica svirao je korake cirbesu koje uvek napravi tokom rolinga.

jovance

pre 8 godina

A ljudi moji, pa je li moguće da se na svaku, ali baš svaku odluku sudija Zvezdini igrači protestuju. Nema lične greške bez značajnog pogleda Lazića, bez čuđenja Gudurića, bez protesta Simonovića, a Cirbes uvijek nešto ima za dodati, čak i kad je odluka u Zvezdinu korist. Zvezda ima sasvim korektno suđenje i ne treba se to raditi. Onako nesportski je.

zika

pre 8 godina

Milercina igracina sto volim kad ovako poludi. Nadam se da je sad zapusio usta onima koji su pricali lose u njemu decko je odigra par meceva lose i to je ok desava se. Sada je opet onaj stari.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

kk partizan je apsolutni drzavni projekat vec 15 godina. Sve ostalo je demagogija. 15 godina sve drzavne firme finansiraju taj klub. Cak i sada kada ne igraju Evropu i bore se za opstanak na dresu im stoje NIS i Telekom uz jos Postansku stedionicu i Komercijalnu banku. Svi dobijeni za vreme ove vlasti. E to je ta nakriznija godina po grobarima! Mozete onda da zamislite na koliku su pomoc do sada navikli. Zvezda ima ugovor sa Telekomom na 700.000 i nekoliko privatnih sponzora zbog Evrolige. Ostatak je zaradila od prodaje karata (2 godine uzastopno je prosek bio 17.000 po utakmici u EL), prodaje igraca i ostalih prihoda.

Uz sve to pola igraca je stvoreno u skoli pa vrlo malo kostaju dok je partizan kupio 6 stranaca i 4 igraca Zvezde. A onda se jave grobarski licemeri da pricaju o drzavnom projektu dok im na dresu NIS i MTS! partizan stvorio NULA igraca u poslednjih 20 godina a skoro svake bio prvak. Cime je onda dovodio svih 12 igraca? Kad se Zvezda borila za opstanak budzet je bio 200.000, a budzet partizana ove godine je zvanicno 2 miliona i oni kazu da nikad nije bilo gore. Beric dodaje i da je mesecna plata jednog centra pre dve godine bila kao 5 godisnjih plata danas. Zakljucite sami onda koliki je bio budzet i zasto nikad nisu hteli da ga objave po cenu nedobijanja A licence. Kako bi onda manipulisali navijacima i smatrali za uspeh poslednje mesto sa 5 miliona? Mene samo zanima kako grobari uspevaju da ignorisu sve te cinjenice??

realni

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.

sale22

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !

neko BL

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)

Radonjić je najjača karika! Grobari to znaju, zato i salju ovakve poruke. Ajmo momci, ovo ako dobinemo jednom nogom smo prosli u 8.

samo zvezda i niko vise

pre 8 godina

Odlicno otvaranje utakmice uz sjajan procenat suta!Dilejni ne moze da dise od dangubica.Bolji sut ocekujem kada udje simonovic.Covicu vrati pare sto si ukrao od patriotske pljacke,agrobanke i akcize!Nadam se da cemo izdrzati ovakav ritam koji smo sami sebi nametnuli.Mozda padne i neki poen od micica i stimca uz standarnig Gudurica!

napred zvezdo!

pre 8 godina

Odlicni procenti suta za dva!Ne treba da forsiramo za tri poena sve dok ne iscrpimo snaznu podrsku sa tribina.Drzavni posao epizoda 20.Nadam se da Stimac moze dostojno odmeniti zirbesa.

jovance

pre 8 godina

Prvih 21 poen za Zvezdu dali stranci Cirebes, Miler i Kvinsi... to je ta snaga srpske košarke. A sad će ići kontraargument kako Partizan ima 6 stranaca (stvarno Vrabca, Magdevskog računate u red sa NBA igračima).

Stephen curry

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.

Teo

pre 8 godina

Radonja ce ovo rutinski da privede kraju. Ja evo vec napravio pinacoladu za proslavu trece u nizu.
Uzivajte.
https://www.youtube.com/watch?v=C1KJ3qgWDJo

Stephen curry

pre 8 godina

Miler dobro igra samo protiv ovih baletanekih ekipa koje ne igraju odbranu kao sto su himki i loko cim ga neka ozbiljnija odmah mu opadne samopuzdanje odbrana i nema ga nigde.

Comi

pre 8 godina

Neka prica ko sta god hoce,upravo sam pretrazio-Zvezda je tim koji ima najmanje stranaca od svih ekipa koje su se plasirale u Top16.Zvezda 3,svi ostali od 4 pa dalje.Ko ne vjeruje neka provjeri.Napred Zvezdo ka Top 8!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)
Eno ga Pesic sa Bajernom u Top 16, danas igrao protiv Barse dobio 20 razlike ...

One night in May

pre 8 godina

Ni evroliga nije sto je nekad bila.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemanja, 29. januar 2016 22:59)

Da, nema vise rupcaga poput Prokoma, Nimburka, Partizana, Marusija...moras da se pomucis za svaki poen, za svaku pobedu.

Nego, kad se igra nikad jaca francuska liga i nikad jaci Kup Pepija ekonoma?

dzontra

pre 8 godina

Ma razmontiraj Lokomotivu !!!! Niajbolja kosarka na ovim prostorima...Odbrana fenomenalna, napad takodje...Kvinsi Killer i Kinsey ubice !! a Cirbesa vollim kao rodjenog brata...Idemo dalje, Zvezdo Volim Te.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

kk partizan je apsolutni drzavni projekat vec 15 godina. Sve ostalo je demagogija. 15 godina sve drzavne firme finansiraju taj klub. Cak i sada kada ne igraju Evropu i bore se za opstanak na dresu im stoje NIS i Telekom uz jos Postansku stedionicu i Komercijalnu banku. Svi dobijeni za vreme ove vlasti. E to je ta nakriznija godina po grobarima! Mozete onda da zamislite na koliku su pomoc do sada navikli. Zvezda ima ugovor sa Telekomom na 700.000 i nekoliko privatnih sponzora zbog Evrolige. Ostatak je zaradila od prodaje karata (2 godine uzastopno je prosek bio 17.000 po utakmici u EL), prodaje igraca i ostalih prihoda.

Uz sve to pola igraca je stvoreno u skoli pa vrlo malo kostaju dok je partizan kupio 6 stranaca i 4 igraca Zvezde. A onda se jave grobarski licemeri da pricaju o drzavnom projektu dok im na dresu NIS i MTS! partizan stvorio NULA igraca u poslednjih 20 godina a skoro svake bio prvak. Cime je onda dovodio svih 12 igraca? Kad se Zvezda borila za opstanak budzet je bio 200.000, a budzet partizana ove godine je zvanicno 2 miliona i oni kazu da nikad nije bilo gore. Beric dodaje i da je mesecna plata jednog centra pre dve godine bila kao 5 godisnjih plata danas. Zakljucite sami onda koliki je bio budzet i zasto nikad nisu hteli da ga objave po cenu nedobijanja A licence. Kako bi onda manipulisali navijacima i smatrali za uspeh poslednje mesto sa 5 miliona? Mene samo zanima kako grobari uspevaju da ignorisu sve te cinjenice??

goga

pre 8 godina

Nikad losija Evroliga. Ove Ruse bi Partizan sa svojim timom od 100.000 evra zgazio 30 razlike.
(Sale Grobar, 29. januar 2016 22:26)
vi nikada niste imali, pa ni sada, tako jeftin tim...

DedaMiloje

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.
(Stephen curry, 29. januar 2016 20:42)

Auuuuuuu...

CZ99

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Hahaha,pa tebe ne boli....Tebe pece!!!! :-)

ivan

pre 8 godina

Zna li neko koje su otprilike cene aranžmana sa ulaznicama za final four u Berlinu? 
Samo pitam..
(Spale, 29. januar 2016 22:45)

Sta pitas, kupuj :)

rejnald

pre 8 godina

Svaka cast Milleru,svaka cast Zirbesu,svaka cast svima ostalim ali ono sto je Kinsi uradio veceras je za cistu 10!Takav tip igraca nam je svo vrijeme falio...Covek je rodjen za neizvesne i teske utakmice a takvi igraci vrede kao suvo zlato!

djuro

pre 8 godina

@ Nikad losija Evroliga. Ove Ruse bi Partizan sa svojim timom od 100.000 evra zgazio 30 razlike.
(Sale Grobar, 29. januar 2016 22:26)

.. i onda su živeli srećno do kraja života..

Mikoli

pre 8 godina

Nikad slabija grupa, nikad losija Lokomotiva, nikad slabiji PAO, nikad slabija Aba liga... eeee moji grobari, ako vas ovo tesi i zadovoljava, sto da ne, slozicemo se :-)

santa justa

pre 8 godina

T. Kinzi, sta reci. Zaista neverovatan igrac. Cist profesionalac, ali daje 100%. Milina ga je imati u timu i gledati na parketu. Maik standardan a Miler teska lozara :-)

NEMANJA VIDIC

pre 8 godina

LUDILOOOOOOOOOOOOOO ALA GRMI MAJKO MILA STA JE OVO C C C C C oborice rekord u decibalima........ BRAVO DELIJE KRALJEVI NAVIJANJA!!!!!!

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Onaj osecaj kada kazete rutinska pobeda Zvezde nad Lokomotivom. Nad ekipom, koja u prethodna 14 kola EL ima 3 poraza: nebitan poraz protiv Z.Gore i dva tesna, protiv Barse i Fenera. U pravu je Radonja, nema mesta euforiji, ima jos 9 kola. Ali stoji cinjenica da igramo prosto fenomenalno.

Milan

pre 8 godina

(Comi, 29. januar 2016 21:04

A Partizan ima 6...I onda kazu da su u "teskoj" situaciji..Zvezda kad je bila na dnu jedva je imala za 1 stranca po sezoni a ne 6..

Markoni

pre 8 godina

Svaka cast momcima.A za Radonju ne znam stvarno sta da mislim.Taj covek mi je najveca enigma.Veceras je vodio utamicu bez greske,ali bukvalno sve je covek pogodio.Od skautinga,pa onda taktika,izmene,ritam...sve je radio kako treba.I dobio je jednu Lokomotivu koja je 5x skuplji tim od Zvezde.A pre toga je dobio i Real,Himki,Unikahu,Pao...A opet izgubi od Cedevite u Bg,pa od Olimpije,pa Igokee...pa od raspalog partizana...to me najvise zbunjuje

XXL

pre 8 godina

E, moj Radonja. Koliko je samo među ovim komentatorima onih koji košarku poznaju bolje od tebe. Go trener do trenera, Duda do Dude, analitičari, eksperti, znalci... Čitas li ti ovo? Tražis li pomoć, jadan ne bio?

neko BL

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)

Radonjić je najjača karika! Grobari to znaju, zato i salju ovakve poruke. Ajmo momci, ovo ako dobinemo jednom nogom smo prosli u 8.

Markoni

pre 8 godina

Velika pobeda svaka cast.Lokomotiva je stvarno sjajan tim,mozda na papiru i bolja od Zvezda,ali ne igra papir,nego srce i zelja.Jos kad se vrati Mitrovic,ovaj tim ce biti sigurno jos 20% jaci.

72.zagorska divizija

pre 8 godina

Pitanje za grobare ? Da li i dalje mislite da vas nismo pustili da ne ispadnete iz lige ili mislite da su Cvetkovic,Vitkovac,Vrabac,Djumic bolji od Dilejnija,Drejpera i ekipe !? Cisto pitam onako nebitno !

bagzi

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.
(realni, 29. januar 2016 20:47)

Brate, dao sam ti plus. Nastavi da saljes komentare :)

Bravooo Zvezdooo!!!

Mirko

pre 8 godina

Da, da.. Nikad lakša EL, ABA, NBA, i ostala boranija od takmičenja, što bi rekao Miloje prošle nedelje u intervju-u: Mnogo me nerviraju ovi što tvrde da je nikad lakša liga, EL, NBA.. Pitao bi ja njih: Pa gde se dedoše ti dobri igrači i klubovi? Nije moguće da su nestali???!!!

Ali biće da čim igokejci propadnu - onda ništa ne valja. Ja bih rekao naprotiv - E tek sad je kako treba da bude!!!

Danijella

pre 8 godina

Partizanovac sam ali kako bi bilo kul da prvih cetiri budu Fener, Efes, CZ i Panatanaikos i sve nasi treneri :) Pa jos Final Four isti timovi ! :))

Dragan

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)
Mogao bi da počneš da pratiš Limož.

.

pre 8 godina

Joj taj nesrecni poraz protiv efesaa... Kako bi nam sada znacilo da imamo 4:1. Ali dobro, samo hrabro delije do kraja i sve je dostizno! B-R-A-V-O za veceras!!!

hm

pre 8 godina

sad bi trebalo navijaci Lokomotive da razapnu trenera zbog poraza, kao sto na primer strucnjaci prozivaju i razapinju Radonju zbog nekih poraza.....samo gazi Radonja i ne osvrci se!

DedaMiloje

pre 8 godina

Ova Zvezdina grupa je najgora ikada u top16 fazi, em je samo jedan bivši šampion Evrope (Pao, i to nika gori), em su ostali katastrofa (osim Fenera), ne zna se ko je gori, da li Unikaha, Lokomotiv ili Darušafaka. Ali to se treba iskoristiti, pa u top osam.
(Danilo, 29. januar 2016 21:38)

Matematički ti nama to objasni.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Lakši trening Crvene Furije, gdje su nakon što su odmorili protiv Partizana nosioci igre veliki Majk, te Miler i Kinzi Lokomotivi dali 61 koš.Radonjator, šta reći ponovo čas košarke ovaj put učenik je bio Barcokas. Bravo za pobedu i top 8 i čestitke gospodinu Čoviću i rukovodstvo na obezbeđenoj a licenci za srpskog evroligaša i najtrofejniji klub bivše Jugoslavije.

ivan

pre 8 godina

Nece sut PAO, nece Unikahu, nece Lokomotivu. Sta to znaci? Pa da nije do suta nego do doktorske odbrane nasih momaka (malo Miler da pojaca odbranu ali nije strasno, nadoknadi on to u napadu). i dr. Radonjic.

Perun

pre 8 godina

Kinzi poludistanca,Miler trans,Cirbes monstrum,Štimac bek ap,Laza,Simon,Danguba grizu,Jović dijeli,Gudura kida,Mićić iritira,Reba prikovan,Radonjić raste,tim ima hemiju,čelična odbrana ,Pionir pakao,svi preduslovi da se ode stepenik više.Za ove što nipodaštavaju Zvezdinu grupu,neka pogledaju gdje su Himki,Real,Fener u drugoj fazi,vrlo moguće sve četiri ekipe u top 8.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Zašto mediji ne žele da objave da Zvezda 3 utakmice uzastopno zvanično obara rekord u decibelima u Pioniru. Zašto je u Srbiji zabranjeno napisati nešto lepo o Zvezdi i njenim navijačima?

Стефан

pre 8 godina

Добра утакмица, сви су квалитетно одиграли, можда се то по поенима не види... Коначно континуирано цела утакмица, без већег пада у игри. Само храбро и напред у нове победе!

ww

pre 8 godina

Sta je bre s navijanjem!? Ko vodi ovo, kakva je ovo pesma... Niste na fudbalu momci, ajmo zivlje to u drugom poluvremnu... Da dovrsimo posao i zgazimo ove do kraja, imamo ih u saci!!!

Владимир

pre 8 godina

Свака част играчима Звезде на одиграној утакмици. Одиграли су, што се каже, као матори. Изгледа да стручни штаб, као и играчи, уче на својим грешкама. Ајмо следећи.

napred zvezdo!

pre 8 godina

Odlicni procenti suta za dva!Ne treba da forsiramo za tri poena sve dok ne iscrpimo snaznu podrsku sa tribina.Drzavni posao epizoda 20.Nadam se da Stimac moze dostojno odmeniti zirbesa.

OMG

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.
(realni, 29. januar 2016 20:47)
Solju mleka i na spavanje :))

dd

pre 8 godina

Miler je legendA jednostavno,dodje na pogresnu konferenciju I onako pogubljeno se cudi gde su ostali da bi mu neko posle 5 min rekao da je zalutao. Isto tako I Kinsey ispali onako novinarku kaze I ode ko da je sam. Svi su bili super I ovo je velika pobeda Ali ova dva detalja posle pobede, najjaci utisak.

XXL

pre 8 godina

Dobila je Zvezda ove sezone Partizan. 1:1 je koliko znam, a igraće se u KSL još onoliko, nažalost ne i u ABA play offu.Biće dana za megdana. Nijedna ekipa nije za potcenjivanje, a pogotovo ne Partizan... Na kraju se sabiraju poeni. Polako...

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

I kako sad da poverujem da smo se mi i spremali da odigramo ozbiljno utakmicu protiv Partizana kad ovako lepo igramo sa Lokomotivom, timom koji je jedno duplo bolji od Partizana. Makar duplo.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

UUU-UUU, uuu-uuu, AAA-AAA, aaa-aaa, ZVE-ZDA, Zve-zda! Najbolja je, najbolja, najbolja, najbolja, nasa Zvezda Crvena, ooooo ZVEZDA !!!

Delije RSK

pre 8 godina

Ma ajte molim vas koga briga za ovu utakmicu,danasnja udarna vest je da micu berica zvao bartolomeu i da su pola sata pricali o tome kako ih euroliga ceni buahahahahhahaha

Batko

pre 8 godina

Kako bi ovaj Partizan razbio Lokomotivu, nemojte da se šalite molim vas, menjali biste sve pobede u evroligi da nas dobijete jednu utakmicu, što kaže dule: "Džaba vam novci, moji sinovci."
Zvezdaši se nesto tripuju kao dobijaju jake ekipe, e moji sinovi, kada zvezda bude odigrala sezonu kao Partizan 2010. kada smo onda dobili moćnu Barselonu u top 16 fazi, a kasnije su isti i osvojili ligu, doživeli su samo jedan poraz od nas, pa onda Panatinaikos kada je bio medju najjačim klubovima u Evropi, taj Fenebahce iz vaše grupe, mislim smešno je porediti ta dva tima. Pa onda Makabi, dobili smo ih 3. puta i njih smo sahranili. Onda je došao fajnal for gde smo nesrećno izgubili od Olimpijska i to još u preduzećima. Dve sekunde su nas delila od finala, ali je Teodosić majstorski asistirao za izjednacenje i produžetke. Sa Cska za 3. mesto ista prica. Ne možete zvezdaši da se poredite, jer Partizan nije institucija samo u Srbiji, nego i u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Drakula, 30. januar 2016 01:39)

Sine pogresio si wweb stranicu....Historychanel.com je na drugom mestu...aj sad ćao

Dragan

pre 8 godina

Kralju pod šifrom simpatično,Kubanj se zove regija u kojoj se nalazi grad Krasnodar,ako si bio tamo,trebalo bi to da znaš.Pozdrav iz Rusije

xD

pre 8 godina

Najjaca scena na kraju. Jovic pravi faul 50 sekundi pred kraj i izdere se na sudiju "Foul?!" a onda mu se obrati Radonja facom tipa "sta se raspravljas vidis da je lud covek" :D

XXL

pre 8 godina

Od Sutjeske je dva puta izgubila Olimpija, recimo, tako da je opaska glupa. Još gluplje je navijati da bi se lični kompleksi hranili potcenjivanjem malih i siromašnih koji, uzgred, imaju junačko srce.

petarczv

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike... 
(Final4, 29. januar 2016 22:18) 
Mislis na himki i real koje smo pocepali u pioniru???

Milan

pre 8 godina

Kvinsi Zebra, Kinzi i Radonja(njegova je pobeda, odbrana perfektna, vidi se da su se cuvali protiv Partizana, moras nes da zrtvujes da bi nesto drugo dobio)..I da Dzouns je "bolji" od Kvinsija!

Markoni

pre 8 godina

Na kraju rutinska pobeda protiv tima koji je do ove utakmice izgubio ukupno 3 utakmice u EL.Svaka cast za Zvezdu,verujem da ce ova pobeda biti kljuc za top 8

anonymous

pre 8 godina

Sjajno! Maestralni Kinzi i Miler. Kinzi je toliko klasa od igraca da cini sve saigrace boljim, Miler je kao Jaka, hrani se energijom sa tribina, kad krene odlicno u mec bude fantastican. Cirbes konstantan u EL, fenomenalan, Gudura skolski, Jovic, Lazic i Dangubic malo slabiji ali zaista sjajna utakmica u odbrani!

Crudelta

pre 8 godina

Cemu toliko pljuvanje svake Zvezdine pobede? Prvo ste rekli prodjite bar jednom u top 16 pa nesto pricajte,eto prodjosmo dva puta...a onda kazete dobijte bar jednu veliku ekipu tipa Barsa,Real,Pao,CSKA,Olimpijakos...eto dobismo neke od njih ali opet izgovori tipa to nisu te ekipe,nemaju taj kvalitet,najgora grupa,pa sa kim je partizan igrao 2010...sa kim sa Marusijem,PAO i Barsom u top 16 koji bre Marusi ne secam ih se ni pre ni posle te sezone...ali opet iako mrzim partizan svaka cast jer uspeh je uspeh i niko vam ga ne moze oduzeti,ali po vama CZ da osvoji EL(sto je nerealno) vama i to ne bi bio uspeh i nasli bi opravdanje da pljujete po Zvezdi.Ekipe se menjaju neke ekipe koje nisu postojale pre 10-ak godina sad su glavni favoriti za osvajanje kao Fener a velike ekipe kao Sijena,Makabi,Kinder...su nestale ili su katastrofa tj kao i vas partizan.Budite malo dostojanstveni i u kad je super i kad je lose...i da dodam jos nesto 2010 je CZ dobila partizan u ABA i to na vasem terenu pa sta jel to znaci da bi mi tada osvojili EL,pa naravno da ne bi i a u kakvom ste vi stanju najbolje vam govore vase igre u Evropi iz prosle sezone,kao i odustajanje u ovoj sezoni...ali po vama strucnjaci verovatno je ta vas proslogodisnja grupa bila jaca od ove Zvezdine u top 16 ...

Istrazivac

pre 8 godina

Cestitke od Grobara uz zelje da se plasirate u top 8. Gazili smo tolike godine gazicemo ponovo nije frka da malo i vi kidate u EL. Najbitnije da uvek neko odavde bude prisutan u vrhu evropske kosarke gde nam je i mesto.

sale22

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !

Samo Zvezda

pre 8 godina

Vau, pobedili ste Lokomotivu, aj sad pobedite jednom Partizan!
(Grobar, 29. januar 2016 22:24)

... Umesto da se zahvalis na pustanju.

Teo

pre 8 godina

Radonja ce ovo rutinski da privede kraju. Ja evo vec napravio pinacoladu za proslavu trece u nizu.
Uzivajte.
https://www.youtube.com/watch?v=C1KJ3qgWDJo

Ljuba Moljac

pre 8 godina

@totalni mrak Ae ne lozi se,6 puta smo vas preslusali za redom i zavukli ste se po rupama,sad jednom doblii odmah se lozite ali razumem tu histeriju ipak ste pobedili tim koji konkurise za top 8,godinama ste igrali i prolazili zahvljujuci drugima i to sa 3-4 pobede u smesnim grupama,a u gostima ste dobijali svake prestupne godine,tako ste se lozili i prosle godine pa je radila metla i u domacoj ligi i u regionalnoj.

oOo

pre 8 godina

E to je to...probudim se i jos sam pod utiskom atmosfere u Pioniru.. kao neko ko je manje vise prisutan na tekmama od '93 sa punim pravom mogu da kazem da je ovo bila ubedljivo najbolja podrska&ambijent do sada.Pocelo se sa navijanjem pola sata pre pocetka utakmice sto do sada nije bio obicaj...svi prisutni su dali pun doprinos..navijanje je bilo raznovrsno i totalno u skladu sa desavanjima na terenu..pesma koja nosi i dize ...prava mantra koja ima pozitivno dejstvo ..ma fantazija..najiskrenije, do sada mi je uvek u podsvesti bilo kako su grobari ipak bolji na kosarci... ali sada smo definitivno podrsku podigli na visi nivo..sjajno..idemo dalje -moramo bolje...

zika

pre 8 godina

Milercina igracina sto volim kad ovako poludi. Nadam se da je sad zapusio usta onima koji su pricali lose u njemu decko je odigra par meceva lose i to je ok desava se. Sada je opet onaj stari.

Miki

pre 8 godina

Na 8 minuta do kraja ja ne mogu da verujem da mi dobijamo Lokomotivu. Priznajem mislio sam da ce biti mnogo teze i da su nam sanse za pobedu dosta male.

Kum

pre 8 godina

E moj dobri Radonja. Nijedan igrac koji trenutno nastupa u Partizanu, po svom kvalitetu ne bi sigurno imao mesta u tvom timu Zvezde, pa ti sebi dozvolis da izgubis od takvog Partizana.
(Rade Futog, 30. januar 2016 10:00)

Kao sto Obradovic lepo rece: potrosnja u EL je ogromna, plus putovanja, malo odmora, skoro pa nikakva priprema (jer se nema vremena), i normalno je da se u domacem prvenstvu gube utakmice.

Kakav kompleks

pre 8 godina

Ljudi! Sada, kod Tegeltije se ukljucio lik u program, grobar, i sa polu tuznim polu razocaranim i po malo besnim tonom objasnjava i prica kako Zvezda ne zna.da igra postenu kosarku da igraju ragbi da sudije pustaju Zvezdu, zatim je poceo da prica kako nikad laksa grupa nije postojala u EL i jos tako svasta. Ju ju ju

Dragan

pre 8 godina

Kralju pod šifrom simpatično,Kubanj se zove regija u kojoj se nalazi grad Krasnodar,ako si bio tamo,trebalo bi to da znaš.Pozdrav iz Rusije

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Slusam Radonju posle meca, na "mudro" pitanje da li zali za Efesom i koliko je Zvezda bliza Top 8 ovom pobedom, odgovara: "Igramo kao da svaka odlucuje, mnogo drskije nego ranije. Drago mi je sto igraci uzivaju u tome." Kosarkaski GROF!

menjam nick

pre 8 godina

@sale
Mi jednostavno moramo da Radonjicu damo podrsku, jer sa njim na klupi smo postigli velike uspehe prethodnih godina, a smesi nam se i ove sezone u EL.. Sad, neko ce reci da ima dobru ekipu, ali dosta igraca je stasalo bas pod njim (Cirbes npr)..
Slažem se da cesto pravi greske, ali rezultati se gledaju, a to su 3 titule prosle sezone i top16 EL..

bojaaan

pre 8 godina

Sta kazu grobari da bi razvalili i Lokomotivu i celu Evroligu jer su dobili Zvezdu? Ah ha ha ha pa i Bujekčekmeče je dobio Fener prije mesec dana je l' to znaci da su najjaci u Evropi????

miki

pre 8 godina

Ova Lokomotiva je strasna, jako su energicni,skocni,vrlo brzo dolaze u situaciju za sut,samo eto ne znaju da daju kos :D,sut za 3 poena 17/4 u prvom poluvremenu,pa bi sa ovakvim procentom suta izgubili vjerovatno i od Sutjeske

auuuu

pre 8 godina

Eo sada kod Tegeltije se grobari javljaju i pricaju kako su sudije na Zvezdinoj strani jer Zvezda igra ragbi i kako EL nikad smesnija i laksa nije bila. Kompleksi teski

Samo Zvezda

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Sta bi bilo, kad bi bilo, medjutim mi smo treci u nasoj grupi, a vas pune Tajfun i Sutjeska.

NN

pre 8 godina

ma nije vas Vucko pustio ... ma nije :-)
Dal vidite koliko smo jaki ?!??????
Igramo strasnu odbranu i to je nasa igra i kljuc uspeha !!!!

the_nuts

pre 8 godina

Lazic i Dangubic u euroligi za 4minuta 4 faula, u ABA ligi za 40minuta 4 faula, toliko o sudjenju u aba ligi!
(milos.k., 29. januar 2016 20:11) ma majke ti...pa u euroligi cuvaju sveda,dilejnija,ertela,ljulja...a u aba ligi verovatno ni ti ne znas koga!

ljubomorko

pre 8 godina

samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Koji ti sport pratiš,kad nisi primetio da je zvezda ove sezone tukla i real i himki,a laboral prošle sezone i kući i u gostima. A olimpijakos kakav je trenutno,ne bi prošao mnogo bolje nego panatenaikos pre par nedelja.

veliki strumf

pre 8 godina

Koliko je nasa grupa u prvoj fazi bila jaka (sto se znalo od samog pocetka) jasno pokazuje podatak da su Fener, Himki, Real i Zvezda u svojim grupama na prva 2 mesta - Fener bez poraza prvi, Himki prvi sa jednim, Real i Zvezda po 2, a da ne bese onog nesrecnog poraza od Efesa imali bismo samo 1! A u nasoj grupi u prvoj fazi i Himki i Real i Zvezda imali su skor 5-5. To sve govori koliko je Zvezda u Evroligi dobra i da ima realne sanse za top 8, narocito sada sa Kinsijem u timu. Jos kad se vrati Luka...

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Kakav potencijal ima Nemanja Dangubic i skok sut mora vise da upotrebljava. Sut sa distance i poludistance vezbati, vezbati, vezbati...

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Ovaj sudija Perez je stvarno lopovcina. Sta covek radi, nije normalno. Upropasti utakmicu i samo izaziva gnev navijaca a dobice Zvezda.

nikola

pre 8 godina

kljucne su pobede nad darusafakom i cedevitom kuci sa sto vecom razlikom,pobeda nad efesom sa vise od kosa i ako slucajno izgubimo od panatinaikosa kuci( u sta sumnjam) da bude sa manje kosa nego sto smo pobeli.po meni u ovom scenariju siguran prolaz u top 8

Al

pre 8 godina

Idemo na revans u Kuban, hm, ali u Kubanu je mokro, hladno, ipak je bolje u Krasnodar))) Nikako da shvatim zasto se tim zove Lokomotiv Kuban))) A u Krasnodaru bio, i uzivao u restoranima na reci Kuban
(simpaticno, 29. januar 2016 21:05)

Get a life!

somi

pre 8 godina

svaka cast radonja,ali za ubuduce da znas ma koliko nam nebitna utakmica bila,sa partizaiem je uvek bitno tako da od sada pa nadalje nema opustanja protiv zagrebcana..

Tegi

pre 8 godina

Cemu zajedljivi komentari, zvezdas sam, medjutim kada je Partizan igrao sa strancima ili bilo ko drugi u bilo kom sportu, navijam za NASE ej bre za NASE.
(Dragan, 30. januar 2016 08:49) kako si navijao za naše kad u partizanu sve bilo stranci ?

Lari Ptica

pre 8 godina

Jedva cekam da odem u Malagu, karte su kupljene, sve je spremno, tamo overavamo prolaz ! Ziveli.. i gledajte me na TV :-)
(Limutin, 29. januar 2016 23:02)

Matori, koliko te izašao ceo put? Avio karte, smeštaj?

Final4

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...

Dragan

pre 8 godina

Cemu zajedljivi komentari, zvezdas sam, medjutim kada je Partizan igrao sa strancima ili bilo ko drugi u bilo kom sportu, navijam za NASE ej bre za NASE.

simpaticno

pre 8 godina

Idemo na revans u Kuban, hm, ali u Kubanu je mokro, hladno, ipak je bolje u Krasnodar))) Nikako da shvatim zasto se tim zove Lokomotiv Kuban))) A u Krasnodaru bio, i uzivao u restoranima na reci Kuban

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Zasto igramo el ovako a aba ocajno?? Pa da smo protiv Partizana odigrali 40% od ovoga veceras dobili bi rutinski. Jedino sto mi je logicno je da smo dobili A licencu pa smo se sad fokusirali na EL. Ako nije tako, igramo na dvije dobijene protiv Cedevite koja nas je dva puta dobila i koja ima prednost domaceg terena u najbitnijim utakmicama sezone. I to sve zbog one gluposti u ponedeljak. Ponavljam ako smo dobili a licencu sve ima smisla. Ako nismo, ne znam ko normala moze da bude siguran da prolazimo Cedevitu u ovakvim okolnostima.

Teorija svega

pre 8 godina

Ljudi zapamtite moje reci Crvena Zvezda pobedjuje do tad nepremostivu prepreku Fenerbahce u polufinalu ovogodisnjeg izdanja Evrolige . Dajem jedan komentar svake godine a isti samm onaj koji je prognozorao da gubimo od litvanije u polifinalu ep na pocetku istog posle pobede nad Spancima.
Postoji velika sumnja da ce mi komentar biti objavljen iz prostog razloga jer bi ovo moglo naskoditi kladionicama .
Bonus : Crvena Zvezda ce demolirati Darusfaku u sledecem kolu .

DedaMiloje

pre 8 godina

Vidim da je Grobarima ova pobeda Zvezde baš onako teško pala. Ne mogu drugačije da shvatim ove nenormalne komentare lopatara.

batko

pre 8 godina

Ovi imaju više para nego... muzike! Dobra odbrana, skok u napadu i konačno poeni Milera će biti ključ naše pobede!
(batko, 29. januar 2016 00:51)

Šta sam vam rekao ? :)

samo zvezda i niko vise

pre 8 godina

Odlicno otvaranje utakmice uz sjajan procenat suta!Dilejni ne moze da dise od dangubica.Bolji sut ocekujem kada udje simonovic.Covicu vrati pare sto si ukrao od patriotske pljacke,agrobanke i akcize!Nadam se da cemo izdrzati ovakav ritam koji smo sami sebi nametnuli.Mozda padne i neki poen od micica i stimca uz standarnig Gudurica!

nenad

pre 8 godina

Brate vodimo ali napad nemamo inace bi moglo 20razlike lagano, odbrana dobra zato i vodimo.ovi se ispromasivali posteno izgleda da jedino sut za tri imaju pa ako ih neide slabi su

xxx

pre 8 godina

Niko me ne moze ubjediti da Zvezda nije pustila Partizan da bi ostali u ABA!
(Tresh kretenizam, 29. januar 2016 20:52). A ti verujes da ste vi Zvezda?

Zasto Zvezda crvena sija u Zelezniku?

pre 8 godina

Sto niste igrali na kladzi keca u ponedeljak,kad ste svi znali da ce Zvezda da pusti Partizan? Kvota od 3,25 do 3,45. Kucu da ste stavili,sad bi ste bili dobri ohoho...

realni

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.

veliki strumf

pre 8 godina

Ama zasto ubaci Lazica, samo nas uvede u nervozu i bonus glupim faulovima. Za 2 minuta napravi 3 licne i poklanja im penale. Neshvatljivo - polovinu onoga sto su dali im je poklonio.

jovance

pre 8 godina

Prvih 21 poen za Zvezdu dali stranci Cirebes, Miler i Kvinsi... to je ta snaga srpske košarke. A sad će ići kontraargument kako Partizan ima 6 stranaca (stvarno Vrabca, Magdevskog računate u red sa NBA igračima).

ja

pre 8 godina

Dominacija...što bi neki rekli...Dzaba vam novci...
(DedaMiloje, 29. januar 2016 22:20)

To bi rekli oni koji nemaju novac, a vi ga imate na pretek tako da si napisao tesku glupost...

jovance

pre 8 godina

A ljudi moji, pa je li moguće da se na svaku, ali baš svaku odluku sudija Zvezdini igrači protestuju. Nema lične greške bez značajnog pogleda Lazića, bez čuđenja Gudurića, bez protesta Simonovića, a Cirbes uvijek nešto ima za dodati, čak i kad je odluka u Zvezdinu korist. Zvezda ima sasvim korektno suđenje i ne treba se to raditi. Onako nesportski je.

Vamos!

pre 8 godina

I kako sad da poverujem da smo se mi i spremali da odigramo ozbiljno utakmicu protiv Partizana kad ovako lepo igramo sa Lokomotivom, timom koji je jedno duplo bolji od Partizana. Makar duplo.
(Aleksis Sanco Panco, 29. januar 2016 20:43)

Boli i dalje, lepo :).
Kako da ne boli kada te nakanta pretposlednji i nikad jadniji tim Partizana :).

Kale_Pravi

pre 8 godina

(krsto, 30. januar 2016 04:11)
Navijas Krsto, navijas....kad si tako dobar prognozer, da ti i ja nesto kazem: Uzece Zvezda ABA ligu kao 2 i 2. Nije sto sam navijac, nego brate to je ocigledno.

Buldogic

pre 8 godina

Radonja odlazi! Kalkulisete ni manje ni vise nego protiv Partizana a ovde zapinjete k'o ludi a kao bitnija vam aba liga! Ne lazite vise...

Rade Futog

pre 8 godina

E, moj Radonja. Koliko je samo među ovim komentatorima onih koji košarku poznaju bolje od tebe. Go trener do trenera, Duda do Dude, analitičari, eksperti, znalci... Čitas li ti ovo? Tražis li pomoć, jadan ne bio. (XXL, 29. januar 2016 23:52)
E moj dobri Radonja. Nijedan igrac koji trenutno nastupa u Partizanu, po svom kvalitetu ne bi sigurno imao mesta u tvom timu Zvezde, pa ti sebi dozvolis da izgubis od takvog Partizana.

peres pereZ

pre 8 godina

Secam se sudjenja peresa Partizan-ulker.Cuvenu pljacku ovog spanca mozete naci na you tube.Ali za razliku od belosevica svirao je korake cirbesu koje uvek napravi tokom rolinga.

Stephen curry

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.

Lemi

pre 8 godina

Lozenje na utakmicu dva instant milionerska kluba u privatnom takmicenju u koje se ulazi na osnovu budzeta a ne sportskih rezultata. I pri tome losa kosarka i jos gore sudjenje. A ameri se naigrase s obe strane i napunise svoje racune. Jako uzbudljivo.

Stephen curry

pre 8 godina

Miler dobro igra samo protiv ovih baletanekih ekipa koje ne igraju odbranu kao sto su himki i loko cim ga neka ozbiljnija odmah mu opadne samopuzdanje odbrana i nema ga nigde.

Dzoe

pre 8 godina

Domaćinsko suđenje, sve što je na pola pola, ide na Zvezdinu stranu. Ako Cirbes nije zaslužio tehničku večeras, ne znam ko i kad ikada više treba da dobije tehničku. Sramno... Klaver uzima čistu loptu Mileru iz ruku, sude faul, sude 4. faul Dilejniju a njega Kinsi udara nogom na šutu za tricu, ne sude nesportsku Miciću, a pravi očit faul u kontri. I sve poene dadoše stranci, neograničen budžet Dive.

peres pereZ

pre 8 godina

Secam se sudjenja peresa Partizan-ulker.Cuvenu pljacku ovog spanca mozete naci na you tube.Ali za razliku od belosevica svirao je korake cirbesu koje uvek napravi tokom rolinga.

mozga bez!

pre 8 godina

Neka prica ko sta god hoce,upravo sam pretrazio-Zvezda je tim koji ima najmanje stranaca od svih ekipa koje su se plasirale u Top16.Zvezda 3,svi ostali od 4 pa dalje.Ko ne vjeruje neka provjeri.Napred Zvezdo ka Top 8!Covicu vrati pare od patriotske pljacke i agrobanke
 (Comi, 29. januar 2016 21:04)
Da li to znaci da se brisu pobede zvezde u kojima su ucestvovali sofo,wilijams,tompson,mekel?Automatski zvezda ostaje bez top 16?

samo cvrsto do pobede!

pre 8 godina

Zvezda mora da izvrsi sto veci pritisak na dilejnija i singltona jer se vidi da su nervozni!Mislim da rendolf i nije u nekoj formi.Zvezdi je oprosten dug od osamnaest miliona evra koji je napravila tokom lopovisanja drakulica i vucicevica,culibrka.Naravno da to znaci da cemo imati vise faulova,ali ne treba im dozvoliti da se raspucaju.

FMP Zeleznik

pre 8 godina

Od cega su grobari godinama pravili FAMU, kad god pobede u EL
PA ZVEZDA U 1 GODINI IMA VISE POBEDA NEGO PARTIZAN ZA 5 SEZONA
(Mich, 29. januar 2016 21:51)

Partizan ima titulu prvaka Evrope a vi mozete Top 16 kao najveci uspeh da slavite koliko god hocete.

Vlade

pre 8 godina

realno zvezda bi trebala da prodje dalje,sa ovom ekipom bi trebala na F4..Kao veliki navija partizana grobar do koske mrzim zvezdu,ali moramo biti realni zvrzda je daleko idpred nas u svemu

Drakula

pre 8 godina

Kako bi ovaj Partizan razbio Lokomotivu, nemojte da se šalite molim vas, menjali biste sve pobede u evroligi da nas dobijete jednu utakmicu, što kaže dule: "Džaba vam novci, moji sinovci."
Zvezdaši se nesto tripuju kao dobijaju jake ekipe, e moji sinovi, kada zvezda bude odigrala sezonu kao Partizan 2010. kada smo onda dobili moćnu Barselonu u top 16 fazi, a kasnije su isti i osvojili ligu, doživeli su samo jedan poraz od nas, pa onda Panatinaikos kada je bio medju najjačim klubovima u Evropi, taj Fenebahce iz vaše grupe, mislim smešno je porediti ta dva tima. Pa onda Makabi, dobili smo ih 3. puta i njih smo sahranili. Onda je došao fajnal for gde smo nesrećno izgubili od Olimpijska i to još u preduzećima. Dve sekunde su nas delila od finala, ali je Teodosić majstorski asistirao za izjednacenje i produžetke. Sa Cska za 3. mesto ista prica. Ne možete zvezdaši da se poredite, jer Partizan nije institucija samo u Srbiji, nego i u Evropi.

izdrzi zvezdo

pre 8 godina

Ne smemo da dozvolimo da nam pridju ispod deset razlike.Problem je cetiri licne lazicu i dangubicu,ali to je rizik jake odbrane.Vise suteva mora uzeti Guduric i Simonovic,a klub mora pokrasti sto vise para od drzave jer nam onih osamnaest miliona od pre neku godinu nije dosta.Takodje Micic mora izvrsiti sto veci pritisak na Dilejnija jer je nervozan,a ima 4 faulova.

Тотални мрак

pre 8 godina

Znaci Partizan bi u ovoj grupi vodio bitku sa Fenerom za prvu poziciju....posto smo fmp neki dan lagano postavili na svoje mesto.

Danilo

pre 8 godina

Ova Zvezdina grupa je najgora ikada u top16 fazi, em je samo jedan bivši šampion Evrope (Pao, i to nika gori), em su ostali katastrofa (osim Fenera), ne zna se ko je gori, da li Unikaha, Lokomotiv ili Darušafaka. Ali to se treba iskoristiti, pa u top osam.

krsto

pre 8 godina

Ne navijam ni za zvezdu ,ni za partizan,samo pratim kosarku.zvezda nista nece osvojiti ove godine,ligu srbije ne racunam.aba ligu ni finale nece igrati,a tragicno ne prolaze u top 8.vidimo se za dva mjeseca...

Stephen curry

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.

Final4

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...

realni

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.

sale22

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !

jovance

pre 8 godina

Prvih 21 poen za Zvezdu dali stranci Cirebes, Miler i Kvinsi... to je ta snaga srpske košarke. A sad će ići kontraargument kako Partizan ima 6 stranaca (stvarno Vrabca, Magdevskog računate u red sa NBA igračima).

Dzoe

pre 8 godina

Domaćinsko suđenje, sve što je na pola pola, ide na Zvezdinu stranu. Ako Cirbes nije zaslužio tehničku večeras, ne znam ko i kad ikada više treba da dobije tehničku. Sramno... Klaver uzima čistu loptu Mileru iz ruku, sude faul, sude 4. faul Dilejniju a njega Kinsi udara nogom na šutu za tricu, ne sude nesportsku Miciću, a pravi očit faul u kontri. I sve poene dadoše stranci, neograničen budžet Dive.

Stephen curry

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.

ja

pre 8 godina

Dominacija...što bi neki rekli...Dzaba vam novci...
(DedaMiloje, 29. januar 2016 22:20)

To bi rekli oni koji nemaju novac, a vi ga imate na pretek tako da si napisao tesku glupost...

simpaticno

pre 8 godina

Idemo na revans u Kuban, hm, ali u Kubanu je mokro, hladno, ipak je bolje u Krasnodar))) Nikako da shvatim zasto se tim zove Lokomotiv Kuban))) A u Krasnodaru bio, i uzivao u restoranima na reci Kuban

xxx

pre 8 godina

Niko me ne moze ubjediti da Zvezda nije pustila Partizan da bi ostali u ABA!
(Tresh kretenizam, 29. januar 2016 20:52). A ti verujes da ste vi Zvezda?

veliki strumf

pre 8 godina

Ama zasto ubaci Lazica, samo nas uvede u nervozu i bonus glupim faulovima. Za 2 minuta napravi 3 licne i poklanja im penale. Neshvatljivo - polovinu onoga sto su dali im je poklonio.

Zasto Zvezda crvena sija u Zelezniku?

pre 8 godina

Sto niste igrali na kladzi keca u ponedeljak,kad ste svi znali da ce Zvezda da pusti Partizan? Kvota od 3,25 do 3,45. Kucu da ste stavili,sad bi ste bili dobri ohoho...

Stephen curry

pre 8 godina

Miler dobro igra samo protiv ovih baletanekih ekipa koje ne igraju odbranu kao sto su himki i loko cim ga neka ozbiljnija odmah mu opadne samopuzdanje odbrana i nema ga nigde.

jovance

pre 8 godina

A ljudi moji, pa je li moguće da se na svaku, ali baš svaku odluku sudija Zvezdini igrači protestuju. Nema lične greške bez značajnog pogleda Lazića, bez čuđenja Gudurića, bez protesta Simonovića, a Cirbes uvijek nešto ima za dodati, čak i kad je odluka u Zvezdinu korist. Zvezda ima sasvim korektno suđenje i ne treba se to raditi. Onako nesportski je.

Lemi

pre 8 godina

Lozenje na utakmicu dva instant milionerska kluba u privatnom takmicenju u koje se ulazi na osnovu budzeta a ne sportskih rezultata. I pri tome losa kosarka i jos gore sudjenje. A ameri se naigrase s obe strane i napunise svoje racune. Jako uzbudljivo.

Danilo

pre 8 godina

Ova Zvezdina grupa je najgora ikada u top16 fazi, em je samo jedan bivši šampion Evrope (Pao, i to nika gori), em su ostali katastrofa (osim Fenera), ne zna se ko je gori, da li Unikaha, Lokomotiv ili Darušafaka. Ali to se treba iskoristiti, pa u top osam.

samo cvrsto do pobede!

pre 8 godina

Zvezda mora da izvrsi sto veci pritisak na dilejnija i singltona jer se vidi da su nervozni!Mislim da rendolf i nije u nekoj formi.Zvezdi je oprosten dug od osamnaest miliona evra koji je napravila tokom lopovisanja drakulica i vucicevica,culibrka.Naravno da to znaci da cemo imati vise faulova,ali ne treba im dozvoliti da se raspucaju.

Buldogic

pre 8 godina

Radonja odlazi! Kalkulisete ni manje ni vise nego protiv Partizana a ovde zapinjete k'o ludi a kao bitnija vam aba liga! Ne lazite vise...

Vamos!

pre 8 godina

I kako sad da poverujem da smo se mi i spremali da odigramo ozbiljno utakmicu protiv Partizana kad ovako lepo igramo sa Lokomotivom, timom koji je jedno duplo bolji od Partizana. Makar duplo.
(Aleksis Sanco Panco, 29. januar 2016 20:43)

Boli i dalje, lepo :).
Kako da ne boli kada te nakanta pretposlednji i nikad jadniji tim Partizana :).

krsto

pre 8 godina

Ne navijam ni za zvezdu ,ni za partizan,samo pratim kosarku.zvezda nista nece osvojiti ove godine,ligu srbije ne racunam.aba ligu ni finale nece igrati,a tragicno ne prolaze u top 8.vidimo se za dva mjeseca...

Тотални мрак

pre 8 godina

Znaci Partizan bi u ovoj grupi vodio bitku sa Fenerom za prvu poziciju....posto smo fmp neki dan lagano postavili na svoje mesto.

FMP Zeleznik

pre 8 godina

Od cega su grobari godinama pravili FAMU, kad god pobede u EL
PA ZVEZDA U 1 GODINI IMA VISE POBEDA NEGO PARTIZAN ZA 5 SEZONA
(Mich, 29. januar 2016 21:51)

Partizan ima titulu prvaka Evrope a vi mozete Top 16 kao najveci uspeh da slavite koliko god hocete.

mozga bez!

pre 8 godina

Neka prica ko sta god hoce,upravo sam pretrazio-Zvezda je tim koji ima najmanje stranaca od svih ekipa koje su se plasirale u Top16.Zvezda 3,svi ostali od 4 pa dalje.Ko ne vjeruje neka provjeri.Napred Zvezdo ka Top 8!Covicu vrati pare od patriotske pljacke i agrobanke
 (Comi, 29. januar 2016 21:04)
Da li to znaci da se brisu pobede zvezde u kojima su ucestvovali sofo,wilijams,tompson,mekel?Automatski zvezda ostaje bez top 16?

Stephen curry

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.

samo zvezda i niko vise

pre 8 godina

Odlicno otvaranje utakmice uz sjajan procenat suta!Dilejni ne moze da dise od dangubica.Bolji sut ocekujem kada udje simonovic.Covicu vrati pare sto si ukrao od patriotske pljacke,agrobanke i akcize!Nadam se da cemo izdrzati ovakav ritam koji smo sami sebi nametnuli.Mozda padne i neki poen od micica i stimca uz standarnig Gudurica!

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

kk partizan je apsolutni drzavni projekat vec 15 godina. Sve ostalo je demagogija. 15 godina sve drzavne firme finansiraju taj klub. Cak i sada kada ne igraju Evropu i bore se za opstanak na dresu im stoje NIS i Telekom uz jos Postansku stedionicu i Komercijalnu banku. Svi dobijeni za vreme ove vlasti. E to je ta nakriznija godina po grobarima! Mozete onda da zamislite na koliku su pomoc do sada navikli. Zvezda ima ugovor sa Telekomom na 700.000 i nekoliko privatnih sponzora zbog Evrolige. Ostatak je zaradila od prodaje karata (2 godine uzastopno je prosek bio 17.000 po utakmici u EL), prodaje igraca i ostalih prihoda.

Uz sve to pola igraca je stvoreno u skoli pa vrlo malo kostaju dok je partizan kupio 6 stranaca i 4 igraca Zvezde. A onda se jave grobarski licemeri da pricaju o drzavnom projektu dok im na dresu NIS i MTS! partizan stvorio NULA igraca u poslednjih 20 godina a skoro svake bio prvak. Cime je onda dovodio svih 12 igraca? Kad se Zvezda borila za opstanak budzet je bio 200.000, a budzet partizana ove godine je zvanicno 2 miliona i oni kazu da nikad nije bilo gore. Beric dodaje i da je mesecna plata jednog centra pre dve godine bila kao 5 godisnjih plata danas. Zakljucite sami onda koliki je bio budzet i zasto nikad nisu hteli da ga objave po cenu nedobijanja A licence. Kako bi onda manipulisali navijacima i smatrali za uspeh poslednje mesto sa 5 miliona? Mene samo zanima kako grobari uspevaju da ignorisu sve te cinjenice??

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)
Eno ga Pesic sa Bajernom u Top 16, danas igrao protiv Barse dobio 20 razlike ...

Drakula

pre 8 godina

Kako bi ovaj Partizan razbio Lokomotivu, nemojte da se šalite molim vas, menjali biste sve pobede u evroligi da nas dobijete jednu utakmicu, što kaže dule: "Džaba vam novci, moji sinovci."
Zvezdaši se nesto tripuju kao dobijaju jake ekipe, e moji sinovi, kada zvezda bude odigrala sezonu kao Partizan 2010. kada smo onda dobili moćnu Barselonu u top 16 fazi, a kasnije su isti i osvojili ligu, doživeli su samo jedan poraz od nas, pa onda Panatinaikos kada je bio medju najjačim klubovima u Evropi, taj Fenebahce iz vaše grupe, mislim smešno je porediti ta dva tima. Pa onda Makabi, dobili smo ih 3. puta i njih smo sahranili. Onda je došao fajnal for gde smo nesrećno izgubili od Olimpijska i to još u preduzećima. Dve sekunde su nas delila od finala, ali je Teodosić majstorski asistirao za izjednacenje i produžetke. Sa Cska za 3. mesto ista prica. Ne možete zvezdaši da se poredite, jer Partizan nije institucija samo u Srbiji, nego i u Evropi.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ovo sto zvezda igra nije kosarka vec rvanje pa ljudi ispune bonus na pola svake cetvrtine,ovo prolazi samo na domacem terenu gde na svaki sviran faul dolaze bar 3 nesvirana pogotovo od strane lazica,dangubica i cirbesa koji biju celu utakmicu.Naravno ovo takodje ne prolazi protiv iole cvrscih ekipa kakve su fener ili olimpijakos ili da ne kazem cska,barsa vec iskljucivo protiv ekipa koje su losije ili koje skoro i ne igraju odbranu i racunaju da ce pobediti na suv kvalitet kao sto su lokomotiva i himki.
(Stephen curry, 29. januar 2016 20:42)

Auuuuuuu...

peres pereZ

pre 8 godina

Secam se sudjenja peresa Partizan-ulker.Cuvenu pljacku ovog spanca mozete naci na you tube.Ali za razliku od belosevica svirao je korake cirbesu koje uvek napravi tokom rolinga.

izdrzi zvezdo

pre 8 godina

Ne smemo da dozvolimo da nam pridju ispod deset razlike.Problem je cetiri licne lazicu i dangubicu,ali to je rizik jake odbrane.Vise suteva mora uzeti Guduric i Simonovic,a klub mora pokrasti sto vise para od drzave jer nam onih osamnaest miliona od pre neku godinu nije dosta.Takodje Micic mora izvrsiti sto veci pritisak na Dilejnija jer je nervozan,a ima 4 faulova.

Rade Futog

pre 8 godina

E, moj Radonja. Koliko je samo među ovim komentatorima onih koji košarku poznaju bolje od tebe. Go trener do trenera, Duda do Dude, analitičari, eksperti, znalci... Čitas li ti ovo? Tražis li pomoć, jadan ne bio. (XXL, 29. januar 2016 23:52)
E moj dobri Radonja. Nijedan igrac koji trenutno nastupa u Partizanu, po svom kvalitetu ne bi sigurno imao mesta u tvom timu Zvezde, pa ti sebi dozvolis da izgubis od takvog Partizana.

peres pereZ

pre 8 godina

Secam se sudjenja peresa Partizan-ulker.Cuvenu pljacku ovog spanca mozete naci na you tube.Ali za razliku od belosevica svirao je korake cirbesu koje uvek napravi tokom rolinga.

Comi

pre 8 godina

Neka prica ko sta god hoce,upravo sam pretrazio-Zvezda je tim koji ima najmanje stranaca od svih ekipa koje su se plasirale u Top16.Zvezda 3,svi ostali od 4 pa dalje.Ko ne vjeruje neka provjeri.Napred Zvezdo ka Top 8!

One night in May

pre 8 godina

Ni evroliga nije sto je nekad bila.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemanja, 29. januar 2016 22:59)

Da, nema vise rupcaga poput Prokoma, Nimburka, Partizana, Marusija...moras da se pomucis za svaki poen, za svaku pobedu.

Nego, kad se igra nikad jaca francuska liga i nikad jaci Kup Pepija ekonoma?

miki

pre 8 godina

Ova Lokomotiva je strasna, jako su energicni,skocni,vrlo brzo dolaze u situaciju za sut,samo eto ne znaju da daju kos :D,sut za 3 poena 17/4 u prvom poluvremenu,pa bi sa ovakvim procentom suta izgubili vjerovatno i od Sutjeske

ww

pre 8 godina

Sta je bre s navijanjem!? Ko vodi ovo, kakva je ovo pesma... Niste na fudbalu momci, ajmo zivlje to u drugom poluvremnu... Da dovrsimo posao i zgazimo ove do kraja, imamo ih u saci!!!

neko BL

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)

Radonjić je najjača karika! Grobari to znaju, zato i salju ovakve poruke. Ajmo momci, ovo ako dobinemo jednom nogom smo prosli u 8.

goga

pre 8 godina

Nikad losija Evroliga. Ove Ruse bi Partizan sa svojim timom od 100.000 evra zgazio 30 razlike.
(Sale Grobar, 29. januar 2016 22:26)
vi nikada niste imali, pa ni sada, tako jeftin tim...

NEMANJA VIDIC

pre 8 godina

LUDILOOOOOOOOOOOOOO ALA GRMI MAJKO MILA STA JE OVO C C C C C oborice rekord u decibalima........ BRAVO DELIJE KRALJEVI NAVIJANJA!!!!!!

Dragan

pre 8 godina

grobar sam,iskreno mislim da ove i prosle sezone imate tim za TOP 8 ,ali isto mislim da vam je ajslabija karika trener Radonjic , da vam je trener Pesic vi sigurno bili u top 8 ,Srecno danas !
(sale22, 29. januar 2016 20:18)
Mogao bi da počneš da pratiš Limož.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Zašto mediji ne žele da objave da Zvezda 3 utakmice uzastopno zvanično obara rekord u decibelima u Pioniru. Zašto je u Srbiji zabranjeno napisati nešto lepo o Zvezdi i njenim navijačima?

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Lakši trening Crvene Furije, gdje su nakon što su odmorili protiv Partizana nosioci igre veliki Majk, te Miler i Kinzi Lokomotivi dali 61 koš.Radonjator, šta reći ponovo čas košarke ovaj put učenik je bio Barcokas. Bravo za pobedu i top 8 i čestitke gospodinu Čoviću i rukovodstvo na obezbeđenoj a licenci za srpskog evroligaša i najtrofejniji klub bivše Jugoslavije.

dzontra

pre 8 godina

Ma razmontiraj Lokomotivu !!!! Niajbolja kosarka na ovim prostorima...Odbrana fenomenalna, napad takodje...Kvinsi Killer i Kinsey ubice !! a Cirbesa vollim kao rodjenog brata...Idemo dalje, Zvezdo Volim Te.

XXL

pre 8 godina

E, moj Radonja. Koliko je samo među ovim komentatorima onih koji košarku poznaju bolje od tebe. Go trener do trenera, Duda do Dude, analitičari, eksperti, znalci... Čitas li ti ovo? Tražis li pomoć, jadan ne bio?

Markoni

pre 8 godina

Svaka cast momcima.A za Radonju ne znam stvarno sta da mislim.Taj covek mi je najveca enigma.Veceras je vodio utamicu bez greske,ali bukvalno sve je covek pogodio.Od skautinga,pa onda taktika,izmene,ritam...sve je radio kako treba.I dobio je jednu Lokomotivu koja je 5x skuplji tim od Zvezde.A pre toga je dobio i Real,Himki,Unikahu,Pao...A opet izgubi od Cedevite u Bg,pa od Olimpije,pa Igokee...pa od raspalog partizana...to me najvise zbunjuje

Milan

pre 8 godina

(Comi, 29. januar 2016 21:04

A Partizan ima 6...I onda kazu da su u "teskoj" situaciji..Zvezda kad je bila na dnu jedva je imala za 1 stranca po sezoni a ne 6..

Mirko

pre 8 godina

Da, da.. Nikad lakša EL, ABA, NBA, i ostala boranija od takmičenja, što bi rekao Miloje prošle nedelje u intervju-u: Mnogo me nerviraju ovi što tvrde da je nikad lakša liga, EL, NBA.. Pitao bi ja njih: Pa gde se dedoše ti dobri igrači i klubovi? Nije moguće da su nestali???!!!

Ali biće da čim igokejci propadnu - onda ništa ne valja. Ja bih rekao naprotiv - E tek sad je kako treba da bude!!!

nenad

pre 8 godina

Brate vodimo ali napad nemamo inace bi moglo 20razlike lagano, odbrana dobra zato i vodimo.ovi se ispromasivali posteno izgleda da jedino sut za tri imaju pa ako ih neide slabi su

72.zagorska divizija

pre 8 godina

Pitanje za grobare ? Da li i dalje mislite da vas nismo pustili da ne ispadnete iz lige ili mislite da su Cvetkovic,Vitkovac,Vrabac,Djumic bolji od Dilejnija,Drejpera i ekipe !? Cisto pitam onako nebitno !

Mikoli

pre 8 godina

Nikad slabija grupa, nikad losija Lokomotiva, nikad slabiji PAO, nikad slabija Aba liga... eeee moji grobari, ako vas ovo tesi i zadovoljava, sto da ne, slozicemo se :-)

ivan

pre 8 godina

Zna li neko koje su otprilike cene aranžmana sa ulaznicama za final four u Berlinu? 
Samo pitam..
(Spale, 29. januar 2016 22:45)

Sta pitas, kupuj :)

XXL

pre 8 godina

Dobila je Zvezda ove sezone Partizan. 1:1 je koliko znam, a igraće se u KSL još onoliko, nažalost ne i u ABA play offu.Biće dana za megdana. Nijedna ekipa nije za potcenjivanje, a pogotovo ne Partizan... Na kraju se sabiraju poeni. Polako...

djuro

pre 8 godina

@ Nikad losija Evroliga. Ove Ruse bi Partizan sa svojim timom od 100.000 evra zgazio 30 razlike.
(Sale Grobar, 29. januar 2016 22:26)

.. i onda su živeli srećno do kraja života..

Perun

pre 8 godina

Kinzi poludistanca,Miler trans,Cirbes monstrum,Štimac bek ap,Laza,Simon,Danguba grizu,Jović dijeli,Gudura kida,Mićić iritira,Reba prikovan,Radonjić raste,tim ima hemiju,čelična odbrana ,Pionir pakao,svi preduslovi da se ode stepenik više.Za ove što nipodaštavaju Zvezdinu grupu,neka pogledaju gdje su Himki,Real,Fener u drugoj fazi,vrlo moguće sve četiri ekipe u top 8.

XXL

pre 8 godina

Od Sutjeske je dva puta izgubila Olimpija, recimo, tako da je opaska glupa. Još gluplje je navijati da bi se lični kompleksi hranili potcenjivanjem malih i siromašnih koji, uzgred, imaju junačko srce.

CZ99

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Hahaha,pa tebe ne boli....Tebe pece!!!! :-)

OMG

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.
(realni, 29. januar 2016 20:47)
Solju mleka i na spavanje :))

Danijella

pre 8 godina

Partizanovac sam ali kako bi bilo kul da prvih cetiri budu Fener, Efes, CZ i Panatanaikos i sve nasi treneri :) Pa jos Final Four isti timovi ! :))

hm

pre 8 godina

sad bi trebalo navijaci Lokomotive da razapnu trenera zbog poraza, kao sto na primer strucnjaci prozivaju i razapinju Radonju zbog nekih poraza.....samo gazi Radonja i ne osvrci se!

napred zvezdo!

pre 8 godina

Odlicni procenti suta za dva!Ne treba da forsiramo za tri poena sve dok ne iscrpimo snaznu podrsku sa tribina.Drzavni posao epizoda 20.Nadam se da Stimac moze dostojno odmeniti zirbesa.

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

I kako sad da poverujem da smo se mi i spremali da odigramo ozbiljno utakmicu protiv Partizana kad ovako lepo igramo sa Lokomotivom, timom koji je jedno duplo bolji od Partizana. Makar duplo.

Dragan

pre 8 godina

Cemu zajedljivi komentari, zvezdas sam, medjutim kada je Partizan igrao sa strancima ili bilo ko drugi u bilo kom sportu, navijam za NASE ej bre za NASE.

Batko

pre 8 godina

Kako bi ovaj Partizan razbio Lokomotivu, nemojte da se šalite molim vas, menjali biste sve pobede u evroligi da nas dobijete jednu utakmicu, što kaže dule: "Džaba vam novci, moji sinovci."
Zvezdaši se nesto tripuju kao dobijaju jake ekipe, e moji sinovi, kada zvezda bude odigrala sezonu kao Partizan 2010. kada smo onda dobili moćnu Barselonu u top 16 fazi, a kasnije su isti i osvojili ligu, doživeli su samo jedan poraz od nas, pa onda Panatinaikos kada je bio medju najjačim klubovima u Evropi, taj Fenebahce iz vaše grupe, mislim smešno je porediti ta dva tima. Pa onda Makabi, dobili smo ih 3. puta i njih smo sahranili. Onda je došao fajnal for gde smo nesrećno izgubili od Olimpijska i to još u preduzećima. Dve sekunde su nas delila od finala, ali je Teodosić majstorski asistirao za izjednacenje i produžetke. Sa Cska za 3. mesto ista prica. Ne možete zvezdaši da se poredite, jer Partizan nije institucija samo u Srbiji, nego i u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Drakula, 30. januar 2016 01:39)

Sine pogresio si wweb stranicu....Historychanel.com je na drugom mestu...aj sad ćao

Tegi

pre 8 godina

Cemu zajedljivi komentari, zvezdas sam, medjutim kada je Partizan igrao sa strancima ili bilo ko drugi u bilo kom sportu, navijam za NASE ej bre za NASE.
(Dragan, 30. januar 2016 08:49) kako si navijao za naše kad u partizanu sve bilo stranci ?

Istrazivac

pre 8 godina

Cestitke od Grobara uz zelje da se plasirate u top 8. Gazili smo tolike godine gazicemo ponovo nije frka da malo i vi kidate u EL. Najbitnije da uvek neko odavde bude prisutan u vrhu evropske kosarke gde nam je i mesto.

rejnald

pre 8 godina

Svaka cast Milleru,svaka cast Zirbesu,svaka cast svima ostalim ali ono sto je Kinsi uradio veceras je za cistu 10!Takav tip igraca nam je svo vrijeme falio...Covek je rodjen za neizvesne i teske utakmice a takvi igraci vrede kao suvo zlato!

santa justa

pre 8 godina

T. Kinzi, sta reci. Zaista neverovatan igrac. Cist profesionalac, ali daje 100%. Milina ga je imati u timu i gledati na parketu. Maik standardan a Miler teska lozara :-)

bagzi

pre 8 godina

Heh, partizan razbio zvezdu u aba pre koji dan. Sta.bi tek bilo da igramo EL. Tacno se vidi.da nismo.imali srece u pocetku plus sudije protiv nas plus drzava nije uz.nas. Razbili bi EL. Sramno guranje zvezde fmp il sta vec u evropu.
(realni, 29. januar 2016 20:47)

Brate, dao sam ti plus. Nastavi da saljes komentare :)

Bravooo Zvezdooo!!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Ova Zvezdina grupa je najgora ikada u top16 fazi, em je samo jedan bivši šampion Evrope (Pao, i to nika gori), em su ostali katastrofa (osim Fenera), ne zna se ko je gori, da li Unikaha, Lokomotiv ili Darušafaka. Ali to se treba iskoristiti, pa u top osam.
(Danilo, 29. januar 2016 21:38)

Matematički ti nama to objasni.

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Onaj osecaj kada kazete rutinska pobeda Zvezde nad Lokomotivom. Nad ekipom, koja u prethodna 14 kola EL ima 3 poraza: nebitan poraz protiv Z.Gore i dva tesna, protiv Barse i Fenera. U pravu je Radonja, nema mesta euforiji, ima jos 9 kola. Ali stoji cinjenica da igramo prosto fenomenalno.

Markoni

pre 8 godina

Velika pobeda svaka cast.Lokomotiva je stvarno sjajan tim,mozda na papiru i bolja od Zvezda,ali ne igra papir,nego srce i zelja.Jos kad se vrati Mitrovic,ovaj tim ce biti sigurno jos 20% jaci.

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Ovaj sudija Perez je stvarno lopovcina. Sta covek radi, nije normalno. Upropasti utakmicu i samo izaziva gnev navijaca a dobice Zvezda.

NN

pre 8 godina

ma nije vas Vucko pustio ... ma nije :-)
Dal vidite koliko smo jaki ?!??????
Igramo strasnu odbranu i to je nasa igra i kljuc uspeha !!!!

Al

pre 8 godina

Idemo na revans u Kuban, hm, ali u Kubanu je mokro, hladno, ipak je bolje u Krasnodar))) Nikako da shvatim zasto se tim zove Lokomotiv Kuban))) A u Krasnodaru bio, i uzivao u restoranima na reci Kuban
(simpaticno, 29. januar 2016 21:05)

Get a life!

.

pre 8 godina

Joj taj nesrecni poraz protiv efesaa... Kako bi nam sada znacilo da imamo 4:1. Ali dobro, samo hrabro delije do kraja i sve je dostizno! B-R-A-V-O za veceras!!!

ivan

pre 8 godina

Nece sut PAO, nece Unikahu, nece Lokomotivu. Sta to znaci? Pa da nije do suta nego do doktorske odbrane nasih momaka (malo Miler da pojaca odbranu ali nije strasno, nadoknadi on to u napadu). i dr. Radonjic.

dd

pre 8 godina

Miler je legendA jednostavno,dodje na pogresnu konferenciju I onako pogubljeno se cudi gde su ostali da bi mu neko posle 5 min rekao da je zalutao. Isto tako I Kinsey ispali onako novinarku kaze I ode ko da je sam. Svi su bili super I ovo je velika pobeda Ali ova dva detalja posle pobede, najjaci utisak.

somi

pre 8 godina

svaka cast radonja,ali za ubuduce da znas ma koliko nam nebitna utakmica bila,sa partizaiem je uvek bitno tako da od sada pa nadalje nema opustanja protiv zagrebcana..

Samo Zvezda

pre 8 godina

Vau, pobedili ste Lokomotivu, aj sad pobedite jednom Partizan!
(Grobar, 29. januar 2016 22:24)

... Umesto da se zahvalis na pustanju.

Teo

pre 8 godina

Radonja ce ovo rutinski da privede kraju. Ja evo vec napravio pinacoladu za proslavu trece u nizu.
Uzivajte.
https://www.youtube.com/watch?v=C1KJ3qgWDJo

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

UUU-UUU, uuu-uuu, AAA-AAA, aaa-aaa, ZVE-ZDA, Zve-zda! Najbolja je, najbolja, najbolja, najbolja, nasa Zvezda Crvena, ooooo ZVEZDA !!!

petarczv

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike... 
(Final4, 29. januar 2016 22:18) 
Mislis na himki i real koje smo pocepali u pioniru???

Delije RSK

pre 8 godina

Ma ajte molim vas koga briga za ovu utakmicu,danasnja udarna vest je da micu berica zvao bartolomeu i da su pola sata pricali o tome kako ih euroliga ceni buahahahahhahaha

xD

pre 8 godina

Najjaca scena na kraju. Jovic pravi faul 50 sekundi pred kraj i izdere se na sudiju "Foul?!" a onda mu se obrati Radonja facom tipa "sta se raspravljas vidis da je lud covek" :D

Владимир

pre 8 godina

Свака част играчима Звезде на одиграној утакмици. Одиграли су, што се каже, као матори. Изгледа да стручни штаб, као и играчи, уче на својим грешкама. Ајмо следећи.

Стефан

pre 8 godina

Добра утакмица, сви су квалитетно одиграли, можда се то по поенима не види... Коначно континуирано цела утакмица, без већег пада у игри. Само храбро и напред у нове победе!

Dragan

pre 8 godina

Kralju pod šifrom simpatično,Kubanj se zove regija u kojoj se nalazi grad Krasnodar,ako si bio tamo,trebalo bi to da znaš.Pozdrav iz Rusije

auuuu

pre 8 godina

Eo sada kod Tegeltije se grobari javljaju i pricaju kako su sudije na Zvezdinoj strani jer Zvezda igra ragbi i kako EL nikad smesnija i laksa nije bila. Kompleksi teski

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Zasto igramo el ovako a aba ocajno?? Pa da smo protiv Partizana odigrali 40% od ovoga veceras dobili bi rutinski. Jedino sto mi je logicno je da smo dobili A licencu pa smo se sad fokusirali na EL. Ako nije tako, igramo na dvije dobijene protiv Cedevite koja nas je dva puta dobila i koja ima prednost domaceg terena u najbitnijim utakmicama sezone. I to sve zbog one gluposti u ponedeljak. Ponavljam ako smo dobili a licencu sve ima smisla. Ako nismo, ne znam ko normala moze da bude siguran da prolazimo Cedevitu u ovakvim okolnostima.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Slusam Radonju posle meca, na "mudro" pitanje da li zali za Efesom i koliko je Zvezda bliza Top 8 ovom pobedom, odgovara: "Igramo kao da svaka odlucuje, mnogo drskije nego ranije. Drago mi je sto igraci uzivaju u tome." Kosarkaski GROF!

nikola

pre 8 godina

kljucne su pobede nad darusafakom i cedevitom kuci sa sto vecom razlikom,pobeda nad efesom sa vise od kosa i ako slucajno izgubimo od panatinaikosa kuci( u sta sumnjam) da bude sa manje kosa nego sto smo pobeli.po meni u ovom scenariju siguran prolaz u top 8

bojaaan

pre 8 godina

Sta kazu grobari da bi razvalili i Lokomotivu i celu Evroligu jer su dobili Zvezdu? Ah ha ha ha pa i Bujekčekmeče je dobio Fener prije mesec dana je l' to znaci da su najjaci u Evropi????

menjam nick

pre 8 godina

@sale
Mi jednostavno moramo da Radonjicu damo podrsku, jer sa njim na klupi smo postigli velike uspehe prethodnih godina, a smesi nam se i ove sezone u EL.. Sad, neko ce reci da ima dobru ekipu, ali dosta igraca je stasalo bas pod njim (Cirbes npr)..
Slažem se da cesto pravi greske, ali rezultati se gledaju, a to su 3 titule prosle sezone i top16 EL..

batko

pre 8 godina

Ovi imaju više para nego... muzike! Dobra odbrana, skok u napadu i konačno poeni Milera će biti ključ naše pobede!
(batko, 29. januar 2016 00:51)

Šta sam vam rekao ? :)

oOo

pre 8 godina

E to je to...probudim se i jos sam pod utiskom atmosfere u Pioniru.. kao neko ko je manje vise prisutan na tekmama od '93 sa punim pravom mogu da kazem da je ovo bila ubedljivo najbolja podrska&ambijent do sada.Pocelo se sa navijanjem pola sata pre pocetka utakmice sto do sada nije bio obicaj...svi prisutni su dali pun doprinos..navijanje je bilo raznovrsno i totalno u skladu sa desavanjima na terenu..pesma koja nosi i dize ...prava mantra koja ima pozitivno dejstvo ..ma fantazija..najiskrenije, do sada mi je uvek u podsvesti bilo kako su grobari ipak bolji na kosarci... ali sada smo definitivno podrsku podigli na visi nivo..sjajno..idemo dalje -moramo bolje...

Crudelta

pre 8 godina

Cemu toliko pljuvanje svake Zvezdine pobede? Prvo ste rekli prodjite bar jednom u top 16 pa nesto pricajte,eto prodjosmo dva puta...a onda kazete dobijte bar jednu veliku ekipu tipa Barsa,Real,Pao,CSKA,Olimpijakos...eto dobismo neke od njih ali opet izgovori tipa to nisu te ekipe,nemaju taj kvalitet,najgora grupa,pa sa kim je partizan igrao 2010...sa kim sa Marusijem,PAO i Barsom u top 16 koji bre Marusi ne secam ih se ni pre ni posle te sezone...ali opet iako mrzim partizan svaka cast jer uspeh je uspeh i niko vam ga ne moze oduzeti,ali po vama CZ da osvoji EL(sto je nerealno) vama i to ne bi bio uspeh i nasli bi opravdanje da pljujete po Zvezdi.Ekipe se menjaju neke ekipe koje nisu postojale pre 10-ak godina sad su glavni favoriti za osvajanje kao Fener a velike ekipe kao Sijena,Makabi,Kinder...su nestale ili su katastrofa tj kao i vas partizan.Budite malo dostojanstveni i u kad je super i kad je lose...i da dodam jos nesto 2010 je CZ dobila partizan u ABA i to na vasem terenu pa sta jel to znaci da bi mi tada osvojili EL,pa naravno da ne bi i a u kakvom ste vi stanju najbolje vam govore vase igre u Evropi iz prosle sezone,kao i odustajanje u ovoj sezoni...ali po vama strucnjaci verovatno je ta vas proslogodisnja grupa bila jaca od ove Zvezdine u top 16 ...

Miki

pre 8 godina

Na 8 minuta do kraja ja ne mogu da verujem da mi dobijamo Lokomotivu. Priznajem mislio sam da ce biti mnogo teze i da su nam sanse za pobedu dosta male.

Milan

pre 8 godina

Kvinsi Zebra, Kinzi i Radonja(njegova je pobeda, odbrana perfektna, vidi se da su se cuvali protiv Partizana, moras nes da zrtvujes da bi nesto drugo dobio)..I da Dzouns je "bolji" od Kvinsija!

Dragan

pre 8 godina

Kralju pod šifrom simpatično,Kubanj se zove regija u kojoj se nalazi grad Krasnodar,ako si bio tamo,trebalo bi to da znaš.Pozdrav iz Rusije

Kakav kompleks

pre 8 godina

Ljudi! Sada, kod Tegeltije se ukljucio lik u program, grobar, i sa polu tuznim polu razocaranim i po malo besnim tonom objasnjava i prica kako Zvezda ne zna.da igra postenu kosarku da igraju ragbi da sudije pustaju Zvezdu, zatim je poceo da prica kako nikad laksa grupa nije postojala u EL i jos tako svasta. Ju ju ju

Ljuba Moljac

pre 8 godina

@totalni mrak Ae ne lozi se,6 puta smo vas preslusali za redom i zavukli ste se po rupama,sad jednom doblii odmah se lozite ali razumem tu histeriju ipak ste pobedili tim koji konkurise za top 8,godinama ste igrali i prolazili zahvljujuci drugima i to sa 3-4 pobede u smesnim grupama,a u gostima ste dobijali svake prestupne godine,tako ste se lozili i prosle godine pa je radila metla i u domacoj ligi i u regionalnoj.

Kum

pre 8 godina

E moj dobri Radonja. Nijedan igrac koji trenutno nastupa u Partizanu, po svom kvalitetu ne bi sigurno imao mesta u tvom timu Zvezde, pa ti sebi dozvolis da izgubis od takvog Partizana.
(Rade Futog, 30. januar 2016 10:00)

Kao sto Obradovic lepo rece: potrosnja u EL je ogromna, plus putovanja, malo odmora, skoro pa nikakva priprema (jer se nema vremena), i normalno je da se u domacem prvenstvu gube utakmice.

Teorija svega

pre 8 godina

Ljudi zapamtite moje reci Crvena Zvezda pobedjuje do tad nepremostivu prepreku Fenerbahce u polufinalu ovogodisnjeg izdanja Evrolige . Dajem jedan komentar svake godine a isti samm onaj koji je prognozorao da gubimo od litvanije u polifinalu ep na pocetku istog posle pobede nad Spancima.
Postoji velika sumnja da ce mi komentar biti objavljen iz prostog razloga jer bi ovo moglo naskoditi kladionicama .
Bonus : Crvena Zvezda ce demolirati Darusfaku u sledecem kolu .

anonymous

pre 8 godina

Sjajno! Maestralni Kinzi i Miler. Kinzi je toliko klasa od igraca da cini sve saigrace boljim, Miler je kao Jaka, hrani se energijom sa tribina, kad krene odlicno u mec bude fantastican. Cirbes konstantan u EL, fenomenalan, Gudura skolski, Jovic, Lazic i Dangubic malo slabiji ali zaista sjajna utakmica u odbrani!

Markoni

pre 8 godina

Na kraju rutinska pobeda protiv tima koji je do ove utakmice izgubio ukupno 3 utakmice u EL.Svaka cast za Zvezdu,verujem da ce ova pobeda biti kljuc za top 8

ljubomorko

pre 8 godina

samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Koji ti sport pratiš,kad nisi primetio da je zvezda ove sezone tukla i real i himki,a laboral prošle sezone i kući i u gostima. A olimpijakos kakav je trenutno,ne bi prošao mnogo bolje nego panatenaikos pre par nedelja.

the_nuts

pre 8 godina

Lazic i Dangubic u euroligi za 4minuta 4 faula, u ABA ligi za 40minuta 4 faula, toliko o sudjenju u aba ligi!
(milos.k., 29. januar 2016 20:11) ma majke ti...pa u euroligi cuvaju sveda,dilejnija,ertela,ljulja...a u aba ligi verovatno ni ti ne znas koga!

DedaMiloje

pre 8 godina

Vidim da je Grobarima ova pobeda Zvezde baš onako teško pala. Ne mogu drugačije da shvatim ove nenormalne komentare lopatara.

zika

pre 8 godina

Milercina igracina sto volim kad ovako poludi. Nadam se da je sad zapusio usta onima koji su pricali lose u njemu decko je odigra par meceva lose i to je ok desava se. Sada je opet onaj stari.

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Kakav potencijal ima Nemanja Dangubic i skok sut mora vise da upotrebljava. Sut sa distance i poludistance vezbati, vezbati, vezbati...

Lari Ptica

pre 8 godina

Jedva cekam da odem u Malagu, karte su kupljene, sve je spremno, tamo overavamo prolaz ! Ziveli.. i gledajte me na TV :-)
(Limutin, 29. januar 2016 23:02)

Matori, koliko te izašao ceo put? Avio karte, smeštaj?

veliki strumf

pre 8 godina

Koliko je nasa grupa u prvoj fazi bila jaka (sto se znalo od samog pocetka) jasno pokazuje podatak da su Fener, Himki, Real i Zvezda u svojim grupama na prva 2 mesta - Fener bez poraza prvi, Himki prvi sa jednim, Real i Zvezda po 2, a da ne bese onog nesrecnog poraza od Efesa imali bismo samo 1! A u nasoj grupi u prvoj fazi i Himki i Real i Zvezda imali su skor 5-5. To sve govori koliko je Zvezda u Evroligi dobra i da ima realne sanse za top 8, narocito sada sa Kinsijem u timu. Jos kad se vrati Luka...

Samo Zvezda

pre 8 godina

Ovo je definitivno najgora grupa u istoriji top 16, samo pogledajte drugu grupu cska,real,laboral,barselona,himki,olimpijakos tamo bi vas svi redom punili po 20 razlike...
(Final4, 29. januar 2016 22:18)

Sta bi bilo, kad bi bilo, medjutim mi smo treci u nasoj grupi, a vas pune Tajfun i Sutjeska.

Kale_Pravi

pre 8 godina

(krsto, 30. januar 2016 04:11)
Navijas Krsto, navijas....kad si tako dobar prognozer, da ti i ja nesto kazem: Uzece Zvezda ABA ligu kao 2 i 2. Nije sto sam navijac, nego brate to je ocigledno.

Vlade

pre 8 godina

realno zvezda bi trebala da prodje dalje,sa ovom ekipom bi trebala na F4..Kao veliki navija partizana grobar do koske mrzim zvezdu,ali moramo biti realni zvrzda je daleko idpred nas u svemu