Vaterpolo 75

Petak, 22.01.2016.

13:35

Savić: Obe ekipe pred domaćom publikom

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je danas da nijedna selekcija nije nepobediva, da i njegova ekipa ima mane.

Saviæ: Obe ekipe pred domaæom publikom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Terazijski

pre 8 godina

@nik sloter
Pa skoro i da jesmo kao Hrvati, mada su oni napredniji jer su na vrijeme otisli od vas. Ali stici cemo ih. Vi nastavite da radite za 200 evra, uskoro cete postati gubernija pa ce to biti u rubljama ali svejedno. Mlada nacija? Vi ne znate sta je nacija, vodili ste se 500 godina kao robovi mocnih Osmanlija. Mi ne. Vama je gospodar bio turski dahija, nama crnogorski Vladika. Sve jasno.

Nikola

pre 8 godina

Kako nas vole Srbi,uopste nisu iskompleksirani i tuzni,tuzni ljudi.Pricaju o politici i o istoriji,a o nicemu pojma nemaju.Samo slusajte starije,to ce vas daleko dovest.Vidi se u nacinu navijanja..u CG huligana neces vidjet.Samo ljubav,srecu i navijanje iz petnih zila.Kad bi samo znala kolko te volim ja,moja Crna Goro,sreco najvecaaaa

Milo Vucic

pre 8 godina

Nemjerljivo se bolje zivi u Crnoj Gori nego u Srbiji,ali ja nisam srecan zbog toga,jer sam covjek.Osim sjevera CG.A sto se tice tucanja kamena..e sto bi ti dao za centimetar moga mora,cijelu Sumadiju i Vojvodinu,garantujem zivotom.Zato uzivaj u ljepotama Marinkove bare,Crne Trave itd jer Durmitora,crnogorskog primorja,Lovcena dobit neces.Najljepsa drzava na svijetu.Koja ima more.More...more.

GoranNS

pre 8 godina

@ merdo vrbas

Bio sam u 20 drzava a u vasu iz principa i dostojanstva nisam a osim toga ni u staroj Jugi niko nije isao kod vas na primorije a zapitajte se zasto osim toga ako ti je mila sta radis u Vrbasu idi u svoju CG.Zivela SRBIJA!!!

GoranNS

pre 8 godina

@Terazijski

Nasmejao me je tvoj komentar koliko si "upucen"ja znam ko sam a ti nemas pojma lutate kao Alisa u zemlji cuda izmisljate drugu crkvu izmisljate neko pismo pljujete po Njegosu i nasao si ti da pricas o naciji,sto se tice razvijenosti jos 80-tih proslog veka mom caletu su sa plate skidali za vasu "razvijenu"dzavu a na vase primorije nije isla ni sirotinja tadasnja a ti se zapitaj zasto.Ja zivim u svojoj drzavi zasto ti nisi u svojoj svima vama kome se nedopada Srpski jezik i Srpski rod vratite se odakle ste dosli nama niste potrebni,vrati se jado u svoju CG i tucaj kamen posto drugo i nemate!!!!ZIVELA SRBIJA i SRPSKI ROD

UE

pre 8 godina

Eto vam crnogorski srboljubci,pogledajte komentare pa vidite sta srbi misle o vama. Jedina dobra stvar sto ovakvo ponasanje srba ,trijezni mnoge zaludjene ljude,pa dosta njih kapira da nismo isto. Crnogorci na sajtu b92 ,snimite komentare i pokazujte ih vasim prijateljima,da im pokazete sta su oni srbima.

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

Kakva mitomanija. Pare od turizma su vam ostavljali pre svega Srbi jer smo vam mi i dan danas najbrojniji turisti. Niti imate duplo vece plate, niti uopste imate veci BDP, investicije imate samo na obali gde se grade apartmani i hoteli, ni po cemu niste razvijeniji od Srbije, ali ste i dalje zavisni od nas. I dalje su vam BG i NS glavne destinacije, i dalje vam jedna jedina pruga u zemlji vodi do Srbije, i dalje ovde radite i lecite se, i dalje vam turisti stizu preko Srbije. Mi vas krali u SFRJ, a imali onavke industrijske centre,i vi stvarno verujete u te bajke?

Terazijski

pre 8 godina

@bvk
Pa izmuzli ste sve. Sve pare su isle u Beograd, da ih Srbi rasporedjuju. Pare od hrvatskog i CG turizma idu u BG da se gradi Beograd, da se gradi Nis, Krusevac i putevi po Srbiji. Isto tako za sve Republike. Zar ti nije cudno, o Srbendo, to sto je CG danas razvijenija drzava od Srbije? Duplo veca plata, veci BDP, veci stepen razvijenosti, veci politicki ugled, vece investicije? Kako to? Tako sto nema vise ko da uzima crnogorske pare. Pola obale ste zauzeli bili vasim odmaralistima, sramota sta ste radili i kako ste iskoristavali sve bivse republike SFRJ.

Danac

pre 8 godina

Sa svim postovanjem prema nasim susedima, Beograd je glavni grad zemlje od koje ste se sami odvojili. Majka mi je iz Crne Gore, ali navija za Srbiju svim srcem. Do pobede Srbi!

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

Lupi neko glupost o prvoj bracnoj noci, verovatno video u nekom filmu, a vi pomislili da je to bilo stvarno. Jel znas mozda gde su vam zene provodile prvu bracnu noc kad je Nemanja pokorio Duklju? Ili kada su i Turci kasnije zauzeli taj prostor?

Bar

pre 8 godina

@bvk
Vidi, ja odlicno znam ko su oni kojima je zabranjen ulaz. Niti su navijaci, niti su iz Srbije, a ponajmanje su dosli da navijaju. Znam i sta rade i cime se bave kad nisu "navijaci". Nemaju veze ni sa Srbima ni sa navijanjem.

Alexa

pre 8 godina

Bravo Saviću šmekeru. Sa ovom domaćom publikom si u dve reči mnogima objasnio neke stvari. Ako obe reprezentacije igraju pred domaćim navijačima neka se mnogi sa one tamo strane ponovo zapitaju ko su zapravo? Živimo u vremenima laži, manipulacija i veštačkih novih nacija, ali sam uveren da neko to od gore vidi sve!

Ajkula MNE

pre 8 godina

Konacno da igramo sa Srbima na domacem terenu !
U bazenu voda pjeni, a Srbija nek se spremi. Jer ajkula, znano svima, po dva reda zuba ima. To je stara neman morska, pobjeda je CRNOGORSKA!!!

Joc@

pre 8 godina

@Nikola
Nemamo zajednicku drzavu zato sto su Crnogorci nas oterali jer su videli da sa nama nemaju nikakvu perspektivu, jer u Srbiji od srpstva nije ostalo nista. Svi koji su se odvojili od Srbije napreduju, jedino Srbija propada. To ti je cinjenica.

Terazijski

pre 8 godina

@bvk
Naravno da nismo jedan narod a jos manje braca i sestre. Mi Crnogorci znamo ko smo i sta smo. Nase zene su prvu i svaku bracnu noc provodile sa svojim muzevima, ne sa turskim begovima i dahijama.

Matija Beckovic

pre 8 godina

Moj najcuveniji citat glasi:"Svi smo mi Crnogorci,budite ponosni na to Srbi,jer nema vece casti nego biti deo Crne Gore".Crnogorska Sparta - Crna Gora sutra u finalu pa neka bolji pobedi.Sve najbolje Andriji i Dusanu,ljudinama koje su ostali dosledni drzavi u kojoj su rodjeni i koja ih je naucila zanatu.Pozdrav svim dobrim ljudima.

Taslačidis

pre 8 godina

Zaista ogroman respekt za trenera Savića ali se neću složiti sa njim da su obe ekipe domaće.
Domaćini smo mi i tako treba da se osećamo.Oni dolaze iz Republike Crne Gore,imaju svoj pasoš,svoju himnu i svoju zastavu.Meni je to identična situacija kao da igramo sa npr.Nemačkom.Ostavimo već jednom sentimentalnost i lažno bratstvo.To nas je već dosta puta koštalo debelo.Dakle poštujmo ih kao sportskog protivnika i smatrajmo strancima.Oni su oni ,mi smo mi i tu prepravljanja nema.Neka pobedi bolji.

bvk

pre 8 godina

Ljudi, sutra svi koji budete bili u Areni, da zvizdite himni lazne brace, i da maksimalno podrzimo nase da pregaze u bazenu reprezentaciju neprijateljski nastrojenog suseda!

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

U doba SFRJ jedan Krusevac je vise proizvodio i izvozio od cele Crne Gore, a da ne pricam o ostatku Srbije. Sta smo mi onda izmuzli od vas? Kakve bajke i mitomanija.

kinaski

pre 8 godina

A da na primer svi kazemo
Dedovi su nam se zajedno borili
zajedno umirali
Mesali smo se brakovima
oduvek bili jedno
I sada posle svega
mi smo jos uvek budale
Alal vera braco i sestre
Ako se ne mozemo sloziti
ajde da se poubijamo
Strasno

Nikola

pre 8 godina

Mi nismo isti narod, nikada nismo ni bili! Nemam nista protiv ako neko tako oseca ali prekinite nama ostalima stalno da ponavljate to. Ja sam Srbin, Crnogorci su samo narod iz susedne drzave, isto kao Hrvati, Madjari, Bugari...Na srecu vise nemamo zajednicku drzavu i nikada necemo. Oni me ne zanimaju ni na koji nacin pa tako ni u vaterpolu. Svim srcem uz nase momke sutra i da ih pobedimo sto ubedljivije! Goste na tribinama treba ispostovati ali zna se za koga ce 90% hale navijati.

bvk

pre 8 godina

Ja sam Crnogorac, ali nek bolji pobijedi.
Svi smo mi jedan narod, braca i sestre. Samo sto su nas politicari zavadili.
U ovom mecu necma Gubitnika. Naprijed Srbijo i Crma Goro!!!

@ Nik

Ja sam Srbin, ali neka pobedi Srbija!

Nismo jedan narod, nismo braca i sestre, ako ne daj Boze izgubimo finale onda smo gubitnici. Nikad, ali nikad se necu radovati niti jednoj vasoj pobedi, a verujem da tako misli vecina Srba. Molim vas objavite komentar.

bvk

pre 8 godina

@ Bar

U Baru je bio zabranjen ulazak navijacima Srbije sa obelezjima nase reprezentacije. Ali tebi je nositi srpsku zastavu i nositi baklju ili stanglu isto?

ZIVOT

pre 8 godina

Crnogorcima odgovara ovaj termin tekme. Taman se rucak zavrsi u menzi :D
(Nenad, 22. januar 2016 14:45) Haha najjaci komentar,koji sa procitao ovde!

Bar

pre 8 godina

@Mare
Kad je to u Baru bilo zabranjeno Srbima da udju!? Ja usao a Srbin sam, niko mi na ulazu nije brojao krvna zrnca. Zabranjeno je naravno naoruzanim huliganima, kao u svakoj normalnoj drzavi.

Pub

pre 8 godina

Crnogorcima odgovara ovaj termin tekme. Taman se rucak zavrsi u menzi :D
(Nenad, 22. januar 2016 14:45)

A sta li ces ti Nenade da pojedes za rucak?
U svakom slucaju, prijatno!

Terazijski

pre 8 godina

@GoranNS
Ko tebe sta pita? Jugosloven si bio i ostao, mislis da mozete da izmuzete pare od svih iz bivse SFRJ pa da sad izigravate neke Srbe? Nema toga, niko te nista ne pita, vladacemo Srbijom.

nix

pre 8 godina

Bravo Saviću, pola Crne Gore navija za Srbiju a 30% Srbije su Crnogorci porijeklom... Ko god da pobjedi pobjedio je vaterpolo i najbolja publika na Balkanu bravo za Beograd!!!

Bojan

pre 8 godina

Ma kakva domaca ekipa crngora,treba da se oseti prednost domaceg terena kao kad su im Nislije pokazale ko su i sta su crngorci. To je bio pravi domaci teren.

Savo

pre 8 godina

GOSPODINE SAVICU svaka Vam cast na izjavi od mene Srbina iz Crne Gore koji zivim sa vjerovanjem da smo mi isti i bratski narod iako nas politika i idioti svrstavaju drugacije!

Nik

pre 8 godina

Ja sam Crnogorac, ali nek bolji pobijedi.
Svi smo mi jedan narod, braca i sestre. Samo sto su nas politicari zavadili.
U ovom mecu necma Gubitnika. Naprijed Srbijo i Crma Goro!!!

mkgd

pre 8 godina

molim Boga za zestoke zvizduke komsijama a ne braci posto su posle priznanja Kosova, skandala u Unesku za vecinu samo komsije. Ocekujem zestoke zvizduke himni.

Ljuba Moljac

pre 8 godina

Pa sinoc su crnogorci napravili bolju atmosferu nego sto je bila na bilo kojoj nasoj utakici od pocetka,zato sto je njih 5-6 hiljada doslo iskljucivo da navija,a od nasih 11 hiljada pola njih dodju samo da bi bili vidjeni i da bi udarali selfije celu utakmici i da snimi kamera,a obucene su kao na splav da su dosle.

terazijski dukljanin

pre 8 godina

fina, odmjerena i kulturna izjava... a takve ce bit i atmosfera u Areni

sto se tice nacifashijA sto mrze svakog pa i sebe neka gledaju i umiru od muke od kuce :)

Mare

pre 8 godina

tako je, to je isto kao sto su obe reprezentacije bile pred domacom publikom u Baru, kad su igrali rukomet CG-Srbija, kad je bilo zabranjeno Srbima da udju ili nedavno u Niksicu kad su igrali Sutjeska - Partizan, a grobari nisu smeli u halu da udju. Bas imamo stav

GoranNS

pre 8 godina

Oni moji nikad nisu bili niti sam im isao na more niti ih zelim u svom gradu,dosta smo bili Jugosloveni vreme je da se okrenemo sebi i da postujemo ko smo i sta smo.Srbija bre gazi brdjane!!!

ZLOBEX

pre 8 godina

Da, samo što naša domaća publika kuca poruke, pravi selfije i zeva dok ne napravimo 6 razlike, a njihova domaća publika sinoć protiv Mađara ostade bez glasnih žica.

Ljuba Moljac

pre 8 godina

Pa sinoc su crnogorci napravili bolju atmosferu nego sto je bila na bilo kojoj nasoj utakici od pocetka,zato sto je njih 5-6 hiljada doslo iskljucivo da navija,a od nasih 11 hiljada pola njih dodju samo da bi bili vidjeni i da bi udarali selfije celu utakmici i da snimi kamera,a obucene su kao na splav da su dosle.

Nik

pre 8 godina

Ja sam Crnogorac, ali nek bolji pobijedi.
Svi smo mi jedan narod, braca i sestre. Samo sto su nas politicari zavadili.
U ovom mecu necma Gubitnika. Naprijed Srbijo i Crma Goro!!!

Mare

pre 8 godina

tako je, to je isto kao sto su obe reprezentacije bile pred domacom publikom u Baru, kad su igrali rukomet CG-Srbija, kad je bilo zabranjeno Srbima da udju ili nedavno u Niksicu kad su igrali Sutjeska - Partizan, a grobari nisu smeli u halu da udju. Bas imamo stav

Savo

pre 8 godina

GOSPODINE SAVICU svaka Vam cast na izjavi od mene Srbina iz Crne Gore koji zivim sa vjerovanjem da smo mi isti i bratski narod iako nas politika i idioti svrstavaju drugacije!

ZLOBEX

pre 8 godina

Da, samo što naša domaća publika kuca poruke, pravi selfije i zeva dok ne napravimo 6 razlike, a njihova domaća publika sinoć protiv Mađara ostade bez glasnih žica.

mkgd

pre 8 godina

molim Boga za zestoke zvizduke komsijama a ne braci posto su posle priznanja Kosova, skandala u Unesku za vecinu samo komsije. Ocekujem zestoke zvizduke himni.

GoranNS

pre 8 godina

Oni moji nikad nisu bili niti sam im isao na more niti ih zelim u svom gradu,dosta smo bili Jugosloveni vreme je da se okrenemo sebi i da postujemo ko smo i sta smo.Srbija bre gazi brdjane!!!

Bojan

pre 8 godina

Ma kakva domaca ekipa crngora,treba da se oseti prednost domaceg terena kao kad su im Nislije pokazale ko su i sta su crngorci. To je bio pravi domaci teren.

terazijski dukljanin

pre 8 godina

fina, odmjerena i kulturna izjava... a takve ce bit i atmosfera u Areni

sto se tice nacifashijA sto mrze svakog pa i sebe neka gledaju i umiru od muke od kuce :)

bvk

pre 8 godina

Ljudi, sutra svi koji budete bili u Areni, da zvizdite himni lazne brace, i da maksimalno podrzimo nase da pregaze u bazenu reprezentaciju neprijateljski nastrojenog suseda!

bvk

pre 8 godina

Ja sam Crnogorac, ali nek bolji pobijedi.
Svi smo mi jedan narod, braca i sestre. Samo sto su nas politicari zavadili.
U ovom mecu necma Gubitnika. Naprijed Srbijo i Crma Goro!!!

@ Nik

Ja sam Srbin, ali neka pobedi Srbija!

Nismo jedan narod, nismo braca i sestre, ako ne daj Boze izgubimo finale onda smo gubitnici. Nikad, ali nikad se necu radovati niti jednoj vasoj pobedi, a verujem da tako misli vecina Srba. Molim vas objavite komentar.

Bar

pre 8 godina

@Mare
Kad je to u Baru bilo zabranjeno Srbima da udju!? Ja usao a Srbin sam, niko mi na ulazu nije brojao krvna zrnca. Zabranjeno je naravno naoruzanim huliganima, kao u svakoj normalnoj drzavi.

Nikola

pre 8 godina

Mi nismo isti narod, nikada nismo ni bili! Nemam nista protiv ako neko tako oseca ali prekinite nama ostalima stalno da ponavljate to. Ja sam Srbin, Crnogorci su samo narod iz susedne drzave, isto kao Hrvati, Madjari, Bugari...Na srecu vise nemamo zajednicku drzavu i nikada necemo. Oni me ne zanimaju ni na koji nacin pa tako ni u vaterpolu. Svim srcem uz nase momke sutra i da ih pobedimo sto ubedljivije! Goste na tribinama treba ispostovati ali zna se za koga ce 90% hale navijati.

ZIVOT

pre 8 godina

Crnogorcima odgovara ovaj termin tekme. Taman se rucak zavrsi u menzi :D
(Nenad, 22. januar 2016 14:45) Haha najjaci komentar,koji sa procitao ovde!

Taslačidis

pre 8 godina

Zaista ogroman respekt za trenera Savića ali se neću složiti sa njim da su obe ekipe domaće.
Domaćini smo mi i tako treba da se osećamo.Oni dolaze iz Republike Crne Gore,imaju svoj pasoš,svoju himnu i svoju zastavu.Meni je to identična situacija kao da igramo sa npr.Nemačkom.Ostavimo već jednom sentimentalnost i lažno bratstvo.To nas je već dosta puta koštalo debelo.Dakle poštujmo ih kao sportskog protivnika i smatrajmo strancima.Oni su oni ,mi smo mi i tu prepravljanja nema.Neka pobedi bolji.

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

U doba SFRJ jedan Krusevac je vise proizvodio i izvozio od cele Crne Gore, a da ne pricam o ostatku Srbije. Sta smo mi onda izmuzli od vas? Kakve bajke i mitomanija.

nix

pre 8 godina

Bravo Saviću, pola Crne Gore navija za Srbiju a 30% Srbije su Crnogorci porijeklom... Ko god da pobjedi pobjedio je vaterpolo i najbolja publika na Balkanu bravo za Beograd!!!

bvk

pre 8 godina

@ Bar

U Baru je bio zabranjen ulazak navijacima Srbije sa obelezjima nase reprezentacije. Ali tebi je nositi srpsku zastavu i nositi baklju ili stanglu isto?

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

Kakva mitomanija. Pare od turizma su vam ostavljali pre svega Srbi jer smo vam mi i dan danas najbrojniji turisti. Niti imate duplo vece plate, niti uopste imate veci BDP, investicije imate samo na obali gde se grade apartmani i hoteli, ni po cemu niste razvijeniji od Srbije, ali ste i dalje zavisni od nas. I dalje su vam BG i NS glavne destinacije, i dalje vam jedna jedina pruga u zemlji vodi do Srbije, i dalje ovde radite i lecite se, i dalje vam turisti stizu preko Srbije. Mi vas krali u SFRJ, a imali onavke industrijske centre,i vi stvarno verujete u te bajke?

Danac

pre 8 godina

Sa svim postovanjem prema nasim susedima, Beograd je glavni grad zemlje od koje ste se sami odvojili. Majka mi je iz Crne Gore, ali navija za Srbiju svim srcem. Do pobede Srbi!

Joc@

pre 8 godina

@Nikola
Nemamo zajednicku drzavu zato sto su Crnogorci nas oterali jer su videli da sa nama nemaju nikakvu perspektivu, jer u Srbiji od srpstva nije ostalo nista. Svi koji su se odvojili od Srbije napreduju, jedino Srbija propada. To ti je cinjenica.

kinaski

pre 8 godina

A da na primer svi kazemo
Dedovi su nam se zajedno borili
zajedno umirali
Mesali smo se brakovima
oduvek bili jedno
I sada posle svega
mi smo jos uvek budale
Alal vera braco i sestre
Ako se ne mozemo sloziti
ajde da se poubijamo
Strasno

GoranNS

pre 8 godina

@Terazijski

Nasmejao me je tvoj komentar koliko si "upucen"ja znam ko sam a ti nemas pojma lutate kao Alisa u zemlji cuda izmisljate drugu crkvu izmisljate neko pismo pljujete po Njegosu i nasao si ti da pricas o naciji,sto se tice razvijenosti jos 80-tih proslog veka mom caletu su sa plate skidali za vasu "razvijenu"dzavu a na vase primorije nije isla ni sirotinja tadasnja a ti se zapitaj zasto.Ja zivim u svojoj drzavi zasto ti nisi u svojoj svima vama kome se nedopada Srpski jezik i Srpski rod vratite se odakle ste dosli nama niste potrebni,vrati se jado u svoju CG i tucaj kamen posto drugo i nemate!!!!ZIVELA SRBIJA i SRPSKI ROD

Nikola

pre 8 godina

Kako nas vole Srbi,uopste nisu iskompleksirani i tuzni,tuzni ljudi.Pricaju o politici i o istoriji,a o nicemu pojma nemaju.Samo slusajte starije,to ce vas daleko dovest.Vidi se u nacinu navijanja..u CG huligana neces vidjet.Samo ljubav,srecu i navijanje iz petnih zila.Kad bi samo znala kolko te volim ja,moja Crna Goro,sreco najvecaaaa

Pub

pre 8 godina

Crnogorcima odgovara ovaj termin tekme. Taman se rucak zavrsi u menzi :D
(Nenad, 22. januar 2016 14:45)

A sta li ces ti Nenade da pojedes za rucak?
U svakom slucaju, prijatno!

Milo Vucic

pre 8 godina

Nemjerljivo se bolje zivi u Crnoj Gori nego u Srbiji,ali ja nisam srecan zbog toga,jer sam covjek.Osim sjevera CG.A sto se tice tucanja kamena..e sto bi ti dao za centimetar moga mora,cijelu Sumadiju i Vojvodinu,garantujem zivotom.Zato uzivaj u ljepotama Marinkove bare,Crne Trave itd jer Durmitora,crnogorskog primorja,Lovcena dobit neces.Najljepsa drzava na svijetu.Koja ima more.More...more.

Terazijski

pre 8 godina

@bvk
Pa izmuzli ste sve. Sve pare su isle u Beograd, da ih Srbi rasporedjuju. Pare od hrvatskog i CG turizma idu u BG da se gradi Beograd, da se gradi Nis, Krusevac i putevi po Srbiji. Isto tako za sve Republike. Zar ti nije cudno, o Srbendo, to sto je CG danas razvijenija drzava od Srbije? Duplo veca plata, veci BDP, veci stepen razvijenosti, veci politicki ugled, vece investicije? Kako to? Tako sto nema vise ko da uzima crnogorske pare. Pola obale ste zauzeli bili vasim odmaralistima, sramota sta ste radili i kako ste iskoristavali sve bivse republike SFRJ.

GoranNS

pre 8 godina

@ merdo vrbas

Bio sam u 20 drzava a u vasu iz principa i dostojanstva nisam a osim toga ni u staroj Jugi niko nije isao kod vas na primorije a zapitajte se zasto osim toga ako ti je mila sta radis u Vrbasu idi u svoju CG.Zivela SRBIJA!!!

Matija Beckovic

pre 8 godina

Moj najcuveniji citat glasi:"Svi smo mi Crnogorci,budite ponosni na to Srbi,jer nema vece casti nego biti deo Crne Gore".Crnogorska Sparta - Crna Gora sutra u finalu pa neka bolji pobedi.Sve najbolje Andriji i Dusanu,ljudinama koje su ostali dosledni drzavi u kojoj su rodjeni i koja ih je naucila zanatu.Pozdrav svim dobrim ljudima.

Terazijski

pre 8 godina

@bvk
Naravno da nismo jedan narod a jos manje braca i sestre. Mi Crnogorci znamo ko smo i sta smo. Nase zene su prvu i svaku bracnu noc provodile sa svojim muzevima, ne sa turskim begovima i dahijama.

Alexa

pre 8 godina

Bravo Saviću šmekeru. Sa ovom domaćom publikom si u dve reči mnogima objasnio neke stvari. Ako obe reprezentacije igraju pred domaćim navijačima neka se mnogi sa one tamo strane ponovo zapitaju ko su zapravo? Živimo u vremenima laži, manipulacija i veštačkih novih nacija, ali sam uveren da neko to od gore vidi sve!

Ajkula MNE

pre 8 godina

Konacno da igramo sa Srbima na domacem terenu !
U bazenu voda pjeni, a Srbija nek se spremi. Jer ajkula, znano svima, po dva reda zuba ima. To je stara neman morska, pobjeda je CRNOGORSKA!!!

Bar

pre 8 godina

@bvk
Vidi, ja odlicno znam ko su oni kojima je zabranjen ulaz. Niti su navijaci, niti su iz Srbije, a ponajmanje su dosli da navijaju. Znam i sta rade i cime se bave kad nisu "navijaci". Nemaju veze ni sa Srbima ni sa navijanjem.

UE

pre 8 godina

Eto vam crnogorski srboljubci,pogledajte komentare pa vidite sta srbi misle o vama. Jedina dobra stvar sto ovakvo ponasanje srba ,trijezni mnoge zaludjene ljude,pa dosta njih kapira da nismo isto. Crnogorci na sajtu b92 ,snimite komentare i pokazujte ih vasim prijateljima,da im pokazete sta su oni srbima.

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

Lupi neko glupost o prvoj bracnoj noci, verovatno video u nekom filmu, a vi pomislili da je to bilo stvarno. Jel znas mozda gde su vam zene provodile prvu bracnu noc kad je Nemanja pokorio Duklju? Ili kada su i Turci kasnije zauzeli taj prostor?

Terazijski

pre 8 godina

@GoranNS
Ko tebe sta pita? Jugosloven si bio i ostao, mislis da mozete da izmuzete pare od svih iz bivse SFRJ pa da sad izigravate neke Srbe? Nema toga, niko te nista ne pita, vladacemo Srbijom.

Terazijski

pre 8 godina

@nik sloter
Pa skoro i da jesmo kao Hrvati, mada su oni napredniji jer su na vrijeme otisli od vas. Ali stici cemo ih. Vi nastavite da radite za 200 evra, uskoro cete postati gubernija pa ce to biti u rubljama ali svejedno. Mlada nacija? Vi ne znate sta je nacija, vodili ste se 500 godina kao robovi mocnih Osmanlija. Mi ne. Vama je gospodar bio turski dahija, nama crnogorski Vladika. Sve jasno.

GoranNS

pre 8 godina

Oni moji nikad nisu bili niti sam im isao na more niti ih zelim u svom gradu,dosta smo bili Jugosloveni vreme je da se okrenemo sebi i da postujemo ko smo i sta smo.Srbija bre gazi brdjane!!!

Nik

pre 8 godina

Ja sam Crnogorac, ali nek bolji pobijedi.
Svi smo mi jedan narod, braca i sestre. Samo sto su nas politicari zavadili.
U ovom mecu necma Gubitnika. Naprijed Srbijo i Crma Goro!!!

mkgd

pre 8 godina

molim Boga za zestoke zvizduke komsijama a ne braci posto su posle priznanja Kosova, skandala u Unesku za vecinu samo komsije. Ocekujem zestoke zvizduke himni.

Terazijski

pre 8 godina

@bvk
Naravno da nismo jedan narod a jos manje braca i sestre. Mi Crnogorci znamo ko smo i sta smo. Nase zene su prvu i svaku bracnu noc provodile sa svojim muzevima, ne sa turskim begovima i dahijama.

Mare

pre 8 godina

tako je, to je isto kao sto su obe reprezentacije bile pred domacom publikom u Baru, kad su igrali rukomet CG-Srbija, kad je bilo zabranjeno Srbima da udju ili nedavno u Niksicu kad su igrali Sutjeska - Partizan, a grobari nisu smeli u halu da udju. Bas imamo stav

Terazijski

pre 8 godina

@bvk
Pa izmuzli ste sve. Sve pare su isle u Beograd, da ih Srbi rasporedjuju. Pare od hrvatskog i CG turizma idu u BG da se gradi Beograd, da se gradi Nis, Krusevac i putevi po Srbiji. Isto tako za sve Republike. Zar ti nije cudno, o Srbendo, to sto je CG danas razvijenija drzava od Srbije? Duplo veca plata, veci BDP, veci stepen razvijenosti, veci politicki ugled, vece investicije? Kako to? Tako sto nema vise ko da uzima crnogorske pare. Pola obale ste zauzeli bili vasim odmaralistima, sramota sta ste radili i kako ste iskoristavali sve bivse republike SFRJ.

Pub

pre 8 godina

Crnogorcima odgovara ovaj termin tekme. Taman se rucak zavrsi u menzi :D
(Nenad, 22. januar 2016 14:45)

A sta li ces ti Nenade da pojedes za rucak?
U svakom slucaju, prijatno!

terazijski dukljanin

pre 8 godina

fina, odmjerena i kulturna izjava... a takve ce bit i atmosfera u Areni

sto se tice nacifashijA sto mrze svakog pa i sebe neka gledaju i umiru od muke od kuce :)

Terazijski

pre 8 godina

@GoranNS
Ko tebe sta pita? Jugosloven si bio i ostao, mislis da mozete da izmuzete pare od svih iz bivse SFRJ pa da sad izigravate neke Srbe? Nema toga, niko te nista ne pita, vladacemo Srbijom.

Milo Vucic

pre 8 godina

Nemjerljivo se bolje zivi u Crnoj Gori nego u Srbiji,ali ja nisam srecan zbog toga,jer sam covjek.Osim sjevera CG.A sto se tice tucanja kamena..e sto bi ti dao za centimetar moga mora,cijelu Sumadiju i Vojvodinu,garantujem zivotom.Zato uzivaj u ljepotama Marinkove bare,Crne Trave itd jer Durmitora,crnogorskog primorja,Lovcena dobit neces.Najljepsa drzava na svijetu.Koja ima more.More...more.

Savo

pre 8 godina

GOSPODINE SAVICU svaka Vam cast na izjavi od mene Srbina iz Crne Gore koji zivim sa vjerovanjem da smo mi isti i bratski narod iako nas politika i idioti svrstavaju drugacije!

bvk

pre 8 godina

Ljudi, sutra svi koji budete bili u Areni, da zvizdite himni lazne brace, i da maksimalno podrzimo nase da pregaze u bazenu reprezentaciju neprijateljski nastrojenog suseda!

bvk

pre 8 godina

Ja sam Crnogorac, ali nek bolji pobijedi.
Svi smo mi jedan narod, braca i sestre. Samo sto su nas politicari zavadili.
U ovom mecu necma Gubitnika. Naprijed Srbijo i Crma Goro!!!

@ Nik

Ja sam Srbin, ali neka pobedi Srbija!

Nismo jedan narod, nismo braca i sestre, ako ne daj Boze izgubimo finale onda smo gubitnici. Nikad, ali nikad se necu radovati niti jednoj vasoj pobedi, a verujem da tako misli vecina Srba. Molim vas objavite komentar.

Bojan

pre 8 godina

Ma kakva domaca ekipa crngora,treba da se oseti prednost domaceg terena kao kad su im Nislije pokazale ko su i sta su crngorci. To je bio pravi domaci teren.

Ljuba Moljac

pre 8 godina

Pa sinoc su crnogorci napravili bolju atmosferu nego sto je bila na bilo kojoj nasoj utakici od pocetka,zato sto je njih 5-6 hiljada doslo iskljucivo da navija,a od nasih 11 hiljada pola njih dodju samo da bi bili vidjeni i da bi udarali selfije celu utakmici i da snimi kamera,a obucene su kao na splav da su dosle.

Nikola

pre 8 godina

Mi nismo isti narod, nikada nismo ni bili! Nemam nista protiv ako neko tako oseca ali prekinite nama ostalima stalno da ponavljate to. Ja sam Srbin, Crnogorci su samo narod iz susedne drzave, isto kao Hrvati, Madjari, Bugari...Na srecu vise nemamo zajednicku drzavu i nikada necemo. Oni me ne zanimaju ni na koji nacin pa tako ni u vaterpolu. Svim srcem uz nase momke sutra i da ih pobedimo sto ubedljivije! Goste na tribinama treba ispostovati ali zna se za koga ce 90% hale navijati.

Nikola

pre 8 godina

Kako nas vole Srbi,uopste nisu iskompleksirani i tuzni,tuzni ljudi.Pricaju o politici i o istoriji,a o nicemu pojma nemaju.Samo slusajte starije,to ce vas daleko dovest.Vidi se u nacinu navijanja..u CG huligana neces vidjet.Samo ljubav,srecu i navijanje iz petnih zila.Kad bi samo znala kolko te volim ja,moja Crna Goro,sreco najvecaaaa

Matija Beckovic

pre 8 godina

Moj najcuveniji citat glasi:"Svi smo mi Crnogorci,budite ponosni na to Srbi,jer nema vece casti nego biti deo Crne Gore".Crnogorska Sparta - Crna Gora sutra u finalu pa neka bolji pobedi.Sve najbolje Andriji i Dusanu,ljudinama koje su ostali dosledni drzavi u kojoj su rodjeni i koja ih je naucila zanatu.Pozdrav svim dobrim ljudima.

Ajkula MNE

pre 8 godina

Konacno da igramo sa Srbima na domacem terenu !
U bazenu voda pjeni, a Srbija nek se spremi. Jer ajkula, znano svima, po dva reda zuba ima. To je stara neman morska, pobjeda je CRNOGORSKA!!!

UE

pre 8 godina

Eto vam crnogorski srboljubci,pogledajte komentare pa vidite sta srbi misle o vama. Jedina dobra stvar sto ovakvo ponasanje srba ,trijezni mnoge zaludjene ljude,pa dosta njih kapira da nismo isto. Crnogorci na sajtu b92 ,snimite komentare i pokazujte ih vasim prijateljima,da im pokazete sta su oni srbima.

nix

pre 8 godina

Bravo Saviću, pola Crne Gore navija za Srbiju a 30% Srbije su Crnogorci porijeklom... Ko god da pobjedi pobjedio je vaterpolo i najbolja publika na Balkanu bravo za Beograd!!!

Bar

pre 8 godina

@Mare
Kad je to u Baru bilo zabranjeno Srbima da udju!? Ja usao a Srbin sam, niko mi na ulazu nije brojao krvna zrnca. Zabranjeno je naravno naoruzanim huliganima, kao u svakoj normalnoj drzavi.

GoranNS

pre 8 godina

@ merdo vrbas

Bio sam u 20 drzava a u vasu iz principa i dostojanstva nisam a osim toga ni u staroj Jugi niko nije isao kod vas na primorije a zapitajte se zasto osim toga ako ti je mila sta radis u Vrbasu idi u svoju CG.Zivela SRBIJA!!!

GoranNS

pre 8 godina

@Terazijski

Nasmejao me je tvoj komentar koliko si "upucen"ja znam ko sam a ti nemas pojma lutate kao Alisa u zemlji cuda izmisljate drugu crkvu izmisljate neko pismo pljujete po Njegosu i nasao si ti da pricas o naciji,sto se tice razvijenosti jos 80-tih proslog veka mom caletu su sa plate skidali za vasu "razvijenu"dzavu a na vase primorije nije isla ni sirotinja tadasnja a ti se zapitaj zasto.Ja zivim u svojoj drzavi zasto ti nisi u svojoj svima vama kome se nedopada Srpski jezik i Srpski rod vratite se odakle ste dosli nama niste potrebni,vrati se jado u svoju CG i tucaj kamen posto drugo i nemate!!!!ZIVELA SRBIJA i SRPSKI ROD

Joc@

pre 8 godina

@Nikola
Nemamo zajednicku drzavu zato sto su Crnogorci nas oterali jer su videli da sa nama nemaju nikakvu perspektivu, jer u Srbiji od srpstva nije ostalo nista. Svi koji su se odvojili od Srbije napreduju, jedino Srbija propada. To ti je cinjenica.

Bar

pre 8 godina

@bvk
Vidi, ja odlicno znam ko su oni kojima je zabranjen ulaz. Niti su navijaci, niti su iz Srbije, a ponajmanje su dosli da navijaju. Znam i sta rade i cime se bave kad nisu "navijaci". Nemaju veze ni sa Srbima ni sa navijanjem.

Taslačidis

pre 8 godina

Zaista ogroman respekt za trenera Savića ali se neću složiti sa njim da su obe ekipe domaće.
Domaćini smo mi i tako treba da se osećamo.Oni dolaze iz Republike Crne Gore,imaju svoj pasoš,svoju himnu i svoju zastavu.Meni je to identična situacija kao da igramo sa npr.Nemačkom.Ostavimo već jednom sentimentalnost i lažno bratstvo.To nas je već dosta puta koštalo debelo.Dakle poštujmo ih kao sportskog protivnika i smatrajmo strancima.Oni su oni ,mi smo mi i tu prepravljanja nema.Neka pobedi bolji.

Danac

pre 8 godina

Sa svim postovanjem prema nasim susedima, Beograd je glavni grad zemlje od koje ste se sami odvojili. Majka mi je iz Crne Gore, ali navija za Srbiju svim srcem. Do pobede Srbi!

bvk

pre 8 godina

@ Bar

U Baru je bio zabranjen ulazak navijacima Srbije sa obelezjima nase reprezentacije. Ali tebi je nositi srpsku zastavu i nositi baklju ili stanglu isto?

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

U doba SFRJ jedan Krusevac je vise proizvodio i izvozio od cele Crne Gore, a da ne pricam o ostatku Srbije. Sta smo mi onda izmuzli od vas? Kakve bajke i mitomanija.

kinaski

pre 8 godina

A da na primer svi kazemo
Dedovi su nam se zajedno borili
zajedno umirali
Mesali smo se brakovima
oduvek bili jedno
I sada posle svega
mi smo jos uvek budale
Alal vera braco i sestre
Ako se ne mozemo sloziti
ajde da se poubijamo
Strasno

Terazijski

pre 8 godina

@nik sloter
Pa skoro i da jesmo kao Hrvati, mada su oni napredniji jer su na vrijeme otisli od vas. Ali stici cemo ih. Vi nastavite da radite za 200 evra, uskoro cete postati gubernija pa ce to biti u rubljama ali svejedno. Mlada nacija? Vi ne znate sta je nacija, vodili ste se 500 godina kao robovi mocnih Osmanlija. Mi ne. Vama je gospodar bio turski dahija, nama crnogorski Vladika. Sve jasno.

Alexa

pre 8 godina

Bravo Saviću šmekeru. Sa ovom domaćom publikom si u dve reči mnogima objasnio neke stvari. Ako obe reprezentacije igraju pred domaćim navijačima neka se mnogi sa one tamo strane ponovo zapitaju ko su zapravo? Živimo u vremenima laži, manipulacija i veštačkih novih nacija, ali sam uveren da neko to od gore vidi sve!

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

Kakva mitomanija. Pare od turizma su vam ostavljali pre svega Srbi jer smo vam mi i dan danas najbrojniji turisti. Niti imate duplo vece plate, niti uopste imate veci BDP, investicije imate samo na obali gde se grade apartmani i hoteli, ni po cemu niste razvijeniji od Srbije, ali ste i dalje zavisni od nas. I dalje su vam BG i NS glavne destinacije, i dalje vam jedna jedina pruga u zemlji vodi do Srbije, i dalje ovde radite i lecite se, i dalje vam turisti stizu preko Srbije. Mi vas krali u SFRJ, a imali onavke industrijske centre,i vi stvarno verujete u te bajke?

ZIVOT

pre 8 godina

Crnogorcima odgovara ovaj termin tekme. Taman se rucak zavrsi u menzi :D
(Nenad, 22. januar 2016 14:45) Haha najjaci komentar,koji sa procitao ovde!

ZLOBEX

pre 8 godina

Da, samo što naša domaća publika kuca poruke, pravi selfije i zeva dok ne napravimo 6 razlike, a njihova domaća publika sinoć protiv Mađara ostade bez glasnih žica.

bvk

pre 8 godina

@ Terazijski

Lupi neko glupost o prvoj bracnoj noci, verovatno video u nekom filmu, a vi pomislili da je to bilo stvarno. Jel znas mozda gde su vam zene provodile prvu bracnu noc kad je Nemanja pokorio Duklju? Ili kada su i Turci kasnije zauzeli taj prostor?