Fudbal 71

Subota, 19.12.2015.

18:03

Lester nastavio san, Čelsi slavio, šok za Junajted

Fudbaleri Lestera nastavili su sa neverovatnim igrama i rezultatoma pošto su pobedili Everton u Liverpulu sa 3:2 u 17. kolu Premijer lige.

Lester nastavio san, Èelsi slavio, šok za Junajted IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

gospodin specijalni

pre 8 godina

kad je mogao Blekburn '95, što ne bi i Lester ove sezone? Jedino Liverpul nikako :)
Pitanje za Junajtedovce, jel vas baš nimalo nije sramota da sad prizivate Murinja na Old Traford nakon svega što ste pisali o njemu do juče dok je trenirao Čelsi?
Bitno je da vi nekog kvalifikujete kao "plastičnog", zar ne?!

nen-si

pre 8 godina

slazem se za otkaz LVG ali murinjo ni slucajno u man yu . ako on dodje znaci da ce se igrati defanzivni fudbal sto man united ne sme da dozvoli . united je napadacka ekipa i treba trener poput dijega simeonea napadacki fudbal napadacki trener to je toliko .

paok

pre 8 godina

Ako moze neko da mi objasni šta znači to plastični klub u bilo kom kontekstu a još više da mi objasni šta znači plastični navijači??? Celzi je isto što i PSG isto što Zenit isto što i svi ostali engleski klubovi samo sa manjom ili većom tradicijom od mnogih. sta znaci plastičan klub? Novac? Šta je onda u tom kontekstu pola milijarderskih klubova danas? ili možda novac smeju da imaju samo klubovi sa dugačkom sampionskom tradicijom?
presmesno mi je kad čujem to plastični. Klub je generacija mnogih vaših pradeda zapamtite to!!!

absolutezero

pre 8 godina

Ovaj Ranijeri je izgleda trebao da preuzme neki "manji" tim pa da pokaze sta zna. Bio sam zesci " pljuvac" tog coveka. Ako sa Lesterom nastavi da pravi cuda povuci cu sve sto sam pisao. Uz izvinjenje, naravno.

Sumadinac91

pre 8 godina

Sve to se podudara od otkaza one "doktorke", pre bih rekao maserke. Slucajnost?

Pa mozda se zaljubio čovek od previše masiranja.
I ti bi se smorio da ti onako otera ribu.

Danko

pre 8 godina

Iako vecina navijaca i ljubitelja fudbala ove godine,najvise pominju i hvale(sa razlogom) sjajni Lester,ocajni Celzi i promenjive igre Man.Sitija,Junajteda i Liverpula,ja bih izdvojio 2 sjajne ekipe,Kristal Palas i Vatford.Momci Alana Pardjua igraju sjajan fudbal i nalaze se na deobi 4 mesta sa Junajtedom i Totenhemom.Nista slabiji nisu ni igraci Vatforda,koji su do prosle sezone igrali Cempionsip.Napadacki tandem Dini-Igalo je ove godine sjajan,bas kao i prosle,kada su naseg trenera Jokanovica vinuli na naslovne strane Engleskih novina.Voleo bi kada bi bar jedna od ovih ekipa uspela da izbori Evropu,zvuci tesko ali ne i nemoguce.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Svaka cast Lesteru ,nadam se da ce nastaviti ovako mada veoma tesko. Ali samo jedna stvar kojs me zivcira,a to.je kad god je neki tim.senzacija odjednom.gomila fanova se kunu u njega.. Sta je to.,kontam gomila nalozenih klinaca koji prave ove stranice po fb lester hooligans i ostale smejurije. Lester mi nikad nece biti drag kao.navijacu zvezde zbog onog dvomeca sa pocetks 2000 tih.
(Lucidni decko, 19. decembar 2015 19:28)


To sto ti imas nesto licno, to je tvoj problem. Meni je Lester veoma simpatican i "navijam" za njih. Vecina "neutralnih" navija da oni uzmu titulu.

Big muff

pre 8 godina

(milos, 19. decembar 2015 18:16)

Jeste vera u klub, ali na prvi pogled. Kod njih je 5 funti kao kod nas 50 dinara, pa je lik odigrao iz sprdnje.

Kol

pre 8 godina

Sta vise treba da se dogodi pa da ova neznalica Van Gal dobije otkaz, odnosno ko jos treba da pobedi Junajted na Old Trafordu pa da ga otpuste!

MiLaN

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.
(Djole, 19. decembar 2015 18:35)
Opusti se covece,koji vi,koji oni???

kosmos stasmos

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.
(Djole, 19. decembar 2015 18:35)

Vi igrate, sta vi igrate?!

taraba

pre 8 godina

Ovako se vise ne moze..Ko unistava najveci engleski klub?Ocekujem do 24:00 smjenu smrdljivog van glavonje.sad ili nikad murinho
(Bl, 19. decembar 2015 18:31)

Najveci engleski klub unistila je gvozdena lejdi...

Daniel Agger

pre 8 godina

Steta za ova dva zadnja rezultata Liverpula,pogotovo posle onih pobeda na gostovanjima Sitiju i Celsiju,sa te dve pobede mogli su da se ukluce u sam vrh,pogotovo sto u naredna cetiri kola gostuju Wotfordu,Sanderlendu i West Hemu,a docekuju sjajni Lester,posle tog u 5 dana docekuju Arsenal i Junajted,bice ovo jos jedna sjajna sezona Premijer Lige,valjda ce ih Klop odvesti bar do 4-tog mesta.

nenad rs

pre 8 godina

Mahrez ima sjajan pregled igre ono što mu nedostaje jeste čvrstina jer kraj ovih ala u svakom meču rizikuje da prodje kao Eduardo da Silva.

Lucidni decko

pre 8 godina

Svaka cast Lesteru ,nadam se da ce nastaviti ovako mada veoma tesko. Ali samo jedna stvar kojs me zivcira,a to.je kad god je neki tim.senzacija odjednom.gomila fanova se kunu u njega.. Sta je to.,kontam gomila nalozenih klinaca koji prave ove stranice po fb lester hooligans i ostale smejurije. Lester mi nikad nece biti drag kao.navijacu zvezde zbog onog dvomeca sa pocetks 2000 tih.

mambolina

pre 8 godina

Pa ovaj nesrecni Van Gal je bio trener i Bajerna i Barselone i tek kad su ga oterali postali su ovo sto jesu danas - u prve su tri ekipe na svetu ! Samo lud covek moze da drzi na klupi najvecu trenersku prevaru na svetu - pa od LVG bi bolji bio i nas smesni Drulovic !!

netko

pre 8 godina

e koja ce biti fora ako murinjo sa mancesterom osvoji nesto a celzi nista. mada ne bih voleo to zbog arsenala, vreme je da i oni osvoje titulu, a sad ce to biti bas tesko.

pa jos ako mancester nakanta celzi u medjusobnom duelu...smejacu se bas slatko.
po meni mancester ima dobre igrace, tamo je bas trener problem.

a igrace celzija treba da je sramota, dobijas gomilu love a ti pustis namerno da ti klub bude medju poslednjima samo zato sto ti se ne svidja trener.
pa da sam ja na mestu onog rusa, ja bi fabergasa kostu i ostale prodo nekom treceligasu samo tako. pa nek pametuju tamo.

Calac

pre 8 godina

Marez samo fizicki da napreduje, i bice strasan igrac, kako on hladnokrvno igra, pun samopouzdanja,kao i ostatak tima. Malo na srecu, malo na znanje, malo na strpljenje, ali to je fudbal i zbog toga ga volimo.
A sta reci za Everton koji ne zna da odigra drugo poluvreme

Šta vam nije jasno?

pre 8 godina

@Blue Bridge Čelzi je u periodu od 2007. godine pa na ovamo promenio više trenera nego Arsenal u periodu od 1956. godine do dan danas. Plastični klub-plastični navijači

neutralni felsh

pre 8 godina

ovaj lester je fenomen! nadam se da ce ostati u trci, imaju odlican napad i zadnjeg veznog. ostale probleme resavaju trcanjem i zestinom. ranijeri je doktor za pravi konkretni engleski fudbal, ko ga se seca pre ove murunjove grdobe od fudbala, zna na sta mislim ;)

Mile Knjaževac

pre 8 godina

Ajmo Lester ! Pratimo ovaj klub jos od davne 2008. godine. Napred Lester srpski navijaci su uz tebe kao i grobari !
Pratite nas na fejsu Lester hooligans Serbia !

nenad rs

pre 8 godina

Ranijeri je napravio čudo sa ovom ekipom mada stoji da se Lesteru sve poklopilo.Smajhel ide stopama svoga oca pokupio je njegov potez kad ide cijelim tijelom u šut a posebno impresionira Morgan u odbrani,lik je kao stijena.Ipak i dalje je Siti favorit prvenstva.Van Gal vjerovatno odlazi posle nove bruke.

fan MU

pre 8 godina

Kad sam pred dolazak Van Gala napisao da je jedino gore rešenje za Junajted od Mojesa dolazak Van Gala dobio sam 328 minusa na komentar. Toliko o tome... Nadam se da ću sledeće nedelje videti Murinja na klupi bez obzira koliko minusa ponovo dobijem.

Aman za aman

pre 8 godina

Sjajni Van Gal! Iskreno, nesretni Mojes bi sa lovom koju je glavonja potrošio imao mnogo bolje rezultate, da ne kažem igru.
Šta reći za Lester, jedan od timova koji apsolutno vraćaju veru u fudbal, mislim da nema ljubitelja fudbala koji potajno ne priželjkuje čudo i titulu. Tim koji vredi 20 puta od Man Utd, igra isto toliko puta bolje.
Lester tim koji vraća veru.

veliki strumf

pre 8 godina

Sok bi bio da Junajted nekog dobije! Kako ovaj Van Gal moze toliko da zaslepi rukovodioce klubova koje vodi - pa i laici znaju da covek unistava klubove koje vodi, i to za ogromne pare koje prima. Junajted je urnisao u svakom smislu!

phil

pre 8 godina

nema nesrecnije ekipe od evertona i srecnije od lestera,barry igra kao deckic a goreg igraca od cleverley-a odavno ne videh...decko veze sa zivotom nema,on i kone napolje i dva normalna igraca i everton bi odmah bio jaca,ozbiljnija i konkurentnija ekipa.lester nista posebno nije pokazao danas,stavise everton je veci deo meca bio bolji

pera

pre 8 godina

Jedan vatreni navijac lestera je stavio 5 funti na pocetku sezone da ce lester biti prvi na bozic i dobice 5000 svaka mu cast to je vera u klub!
(milos, 19. decembar 2015 18:16)

Izvini ali to mu je recimo 1/5 cene ulaznice za jednu utakmicu... Tako da to moze i iz fazona da stavi... Evo ja cu da stavim 6? da Radnički iz Zrenjanina osvaja Super ligu u narednih 5 godina...

Blue Fortress

pre 8 godina

Sramotna predstava, zvizduci pre pocetka za sve osim Vilijana i Terija-muzika za usi. Ivanovicu 4 i po meseca nijedan centarsut nije prosao prvog coveka, danas daje gol i asistira za 15 minuta. Sve to se podudara od otkaza one "doktorke", pre bih rekao maserke. Slucajnost? Nece biti. Ovo sto su odigrali i mleli danas je identicno kao prosle sezone, da podsetim tada bili su prvi od 1og do 38og kola. Utakmica sa Portom je sve rekla, mogla je petarda da padne jer im je " trebalo" prvo mesto u grupi, dok su ligu poklonili i podredili teranju najtrofejnijeg trenera sa kojim ce u zivotu raditi. Tri dana posle Portoa nisu HTELI da upute sut u Bornmutov gol 70 minuta! Muka mi je da ih gledam, cistka mora pasti na leto, nijedan igrac nije veci od trenera, a od kluba pogotovo! Danas su trcali brze i vise, isto onako kao kada su isli do bankomata po svoje milione svih ovih meseci. A da ne zaboravim jos nesto, dragi sugradjani i za nasu reprezentaciju. Videste li naseg kapitena kako se busa u grudi i tmurno gleda ka tribinama koje skandiraju Murinju pola utakmice? Ne dolazi on na okupljanja reprezentacije zbog ona cetiri cirilicna "S" ns grudima, nego zbog one starlete-spisateljice...Stamford Bridzu, kapa dole najezio sam se, nije lose za "plasticne" navijace.

rosonero

pre 8 godina

zašto šok junajted ??? mančester ima igru koja niti je lepa , niti je efikasna , niti kontrolišu loptu , igra-bez igre , i za prosečnog gledaoca ovo nije nikakvo iznenadjenje , iznenadjenje je njihovo mesto na tabeli , a zavarava ih i olaksavajuca okolnost im je loša forma pre svega sitija i celzija.

Miro Lj

pre 8 godina

Navijam za Junajted od 1966. Danas prvi put nisam gledao utakmicu, zbog one bedevije L. v. Gala. Gledao sam meč Everton- Lester i nisam se pokajao. Ranijeri pravi strašan posao.
Dva tri puta sam prebacio kanal na Old Traford i režiser je svaki put zumirao pokisla lica (što zbog kiše-štp zbog sterilne igre svojih ljubimaca),navijača MU. Gledajući te pokisle i potonule obraze nisam imao osjećaj da se ti ljudi nalaze na tekmi.... nekako više je izgledalo da su na nekom parastosu, Bože me oprosti.Ovaj podbuhli holandez, da imalo ima obraza, več bi plivao preko La Manša.

Djole

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.

ZetaZaku

pre 8 godina

Još jedan dokaz da je tacna priča su igrači sabotirali Murinja. Izgleda da će i Van Gal uskoro za Portugalcem, svaka čast Lisicama samo neka guraju bar da obezbede Evropu naredne godine

Djole

pre 8 godina

@ mile Junajted ima ogroman posjed iz koga ne stvori nista. Samo kruzenje oko gola bezveze i dodavanje do iznemoglosti. Malo je reci odvratno.

milos

pre 8 godina

Jedan vatreni navijac lestera je stavio 5 funti na pocetku sezone da ce lester biti prvi na bozic i dobice 5000 svaka mu cast to je vera u klub!

Djole

pre 8 godina

Ede Vudvorde, Glejzeru, upravo dokle?! Do kad cu biti osudjen da gledam ovo? Ovo je malo reci KATASTROFA, BRUKA, SRAMOTA! Svaki put se pokajem sto gledam Junajted pod vodjstvom ovog Holandskog indijanca. Ako sad ovaj idiot ne dobije otkaz ne znam kad ce. Nerviram se po cijeli dan zbog njih. TARZANE IZ HOLANDIJE BJEZI IZ INSTITUCIJE! Od velikana napravio si plastiku.
-

milos

pre 8 godina

Jedan vatreni navijac lestera je stavio 5 funti na pocetku sezone da ce lester biti prvi na bozic i dobice 5000 svaka mu cast to je vera u klub!

ZetaZaku

pre 8 godina

Još jedan dokaz da je tacna priča su igrači sabotirali Murinja. Izgleda da će i Van Gal uskoro za Portugalcem, svaka čast Lisicama samo neka guraju bar da obezbede Evropu naredne godine

Aman za aman

pre 8 godina

Sjajni Van Gal! Iskreno, nesretni Mojes bi sa lovom koju je glavonja potrošio imao mnogo bolje rezultate, da ne kažem igru.
Šta reći za Lester, jedan od timova koji apsolutno vraćaju veru u fudbal, mislim da nema ljubitelja fudbala koji potajno ne priželjkuje čudo i titulu. Tim koji vredi 20 puta od Man Utd, igra isto toliko puta bolje.
Lester tim koji vraća veru.

Blue Fortress

pre 8 godina

Sramotna predstava, zvizduci pre pocetka za sve osim Vilijana i Terija-muzika za usi. Ivanovicu 4 i po meseca nijedan centarsut nije prosao prvog coveka, danas daje gol i asistira za 15 minuta. Sve to se podudara od otkaza one "doktorke", pre bih rekao maserke. Slucajnost? Nece biti. Ovo sto su odigrali i mleli danas je identicno kao prosle sezone, da podsetim tada bili su prvi od 1og do 38og kola. Utakmica sa Portom je sve rekla, mogla je petarda da padne jer im je " trebalo" prvo mesto u grupi, dok su ligu poklonili i podredili teranju najtrofejnijeg trenera sa kojim ce u zivotu raditi. Tri dana posle Portoa nisu HTELI da upute sut u Bornmutov gol 70 minuta! Muka mi je da ih gledam, cistka mora pasti na leto, nijedan igrac nije veci od trenera, a od kluba pogotovo! Danas su trcali brze i vise, isto onako kao kada su isli do bankomata po svoje milione svih ovih meseci. A da ne zaboravim jos nesto, dragi sugradjani i za nasu reprezentaciju. Videste li naseg kapitena kako se busa u grudi i tmurno gleda ka tribinama koje skandiraju Murinju pola utakmice? Ne dolazi on na okupljanja reprezentacije zbog ona cetiri cirilicna "S" ns grudima, nego zbog one starlete-spisateljice...Stamford Bridzu, kapa dole najezio sam se, nije lose za "plasticne" navijace.

veliki strumf

pre 8 godina

Sok bi bio da Junajted nekog dobije! Kako ovaj Van Gal moze toliko da zaslepi rukovodioce klubova koje vodi - pa i laici znaju da covek unistava klubove koje vodi, i to za ogromne pare koje prima. Junajted je urnisao u svakom smislu!

rosonero

pre 8 godina

zašto šok junajted ??? mančester ima igru koja niti je lepa , niti je efikasna , niti kontrolišu loptu , igra-bez igre , i za prosečnog gledaoca ovo nije nikakvo iznenadjenje , iznenadjenje je njihovo mesto na tabeli , a zavarava ih i olaksavajuca okolnost im je loša forma pre svega sitija i celzija.

nenad rs

pre 8 godina

Ranijeri je napravio čudo sa ovom ekipom mada stoji da se Lesteru sve poklopilo.Smajhel ide stopama svoga oca pokupio je njegov potez kad ide cijelim tijelom u šut a posebno impresionira Morgan u odbrani,lik je kao stijena.Ipak i dalje je Siti favorit prvenstva.Van Gal vjerovatno odlazi posle nove bruke.

netko

pre 8 godina

e koja ce biti fora ako murinjo sa mancesterom osvoji nesto a celzi nista. mada ne bih voleo to zbog arsenala, vreme je da i oni osvoje titulu, a sad ce to biti bas tesko.

pa jos ako mancester nakanta celzi u medjusobnom duelu...smejacu se bas slatko.
po meni mancester ima dobre igrace, tamo je bas trener problem.

a igrace celzija treba da je sramota, dobijas gomilu love a ti pustis namerno da ti klub bude medju poslednjima samo zato sto ti se ne svidja trener.
pa da sam ja na mestu onog rusa, ja bi fabergasa kostu i ostale prodo nekom treceligasu samo tako. pa nek pametuju tamo.

MiLaN

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.
(Djole, 19. decembar 2015 18:35)
Opusti se covece,koji vi,koji oni???

fan MU

pre 8 godina

Kad sam pred dolazak Van Gala napisao da je jedino gore rešenje za Junajted od Mojesa dolazak Van Gala dobio sam 328 minusa na komentar. Toliko o tome... Nadam se da ću sledeće nedelje videti Murinja na klupi bez obzira koliko minusa ponovo dobijem.

Miro Lj

pre 8 godina

Navijam za Junajted od 1966. Danas prvi put nisam gledao utakmicu, zbog one bedevije L. v. Gala. Gledao sam meč Everton- Lester i nisam se pokajao. Ranijeri pravi strašan posao.
Dva tri puta sam prebacio kanal na Old Traford i režiser je svaki put zumirao pokisla lica (što zbog kiše-štp zbog sterilne igre svojih ljubimaca),navijača MU. Gledajući te pokisle i potonule obraze nisam imao osjećaj da se ti ljudi nalaze na tekmi.... nekako više je izgledalo da su na nekom parastosu, Bože me oprosti.Ovaj podbuhli holandez, da imalo ima obraza, več bi plivao preko La Manša.

neutralni felsh

pre 8 godina

ovaj lester je fenomen! nadam se da ce ostati u trci, imaju odlican napad i zadnjeg veznog. ostale probleme resavaju trcanjem i zestinom. ranijeri je doktor za pravi konkretni engleski fudbal, ko ga se seca pre ove murunjove grdobe od fudbala, zna na sta mislim ;)

Calac

pre 8 godina

Marez samo fizicki da napreduje, i bice strasan igrac, kako on hladnokrvno igra, pun samopouzdanja,kao i ostatak tima. Malo na srecu, malo na znanje, malo na strpljenje, ali to je fudbal i zbog toga ga volimo.
A sta reci za Everton koji ne zna da odigra drugo poluvreme

Kol

pre 8 godina

Sta vise treba da se dogodi pa da ova neznalica Van Gal dobije otkaz, odnosno ko jos treba da pobedi Junajted na Old Trafordu pa da ga otpuste!

pera

pre 8 godina

Jedan vatreni navijac lestera je stavio 5 funti na pocetku sezone da ce lester biti prvi na bozic i dobice 5000 svaka mu cast to je vera u klub!
(milos, 19. decembar 2015 18:16)

Izvini ali to mu je recimo 1/5 cene ulaznice za jednu utakmicu... Tako da to moze i iz fazona da stavi... Evo ja cu da stavim 6? da Radnički iz Zrenjanina osvaja Super ligu u narednih 5 godina...

absolutezero

pre 8 godina

Ovaj Ranijeri je izgleda trebao da preuzme neki "manji" tim pa da pokaze sta zna. Bio sam zesci " pljuvac" tog coveka. Ako sa Lesterom nastavi da pravi cuda povuci cu sve sto sam pisao. Uz izvinjenje, naravno.

Šta vam nije jasno?

pre 8 godina

@Blue Bridge Čelzi je u periodu od 2007. godine pa na ovamo promenio više trenera nego Arsenal u periodu od 1956. godine do dan danas. Plastični klub-plastični navijači

taraba

pre 8 godina

Ovako se vise ne moze..Ko unistava najveci engleski klub?Ocekujem do 24:00 smjenu smrdljivog van glavonje.sad ili nikad murinho
(Bl, 19. decembar 2015 18:31)

Najveci engleski klub unistila je gvozdena lejdi...

Danko

pre 8 godina

Iako vecina navijaca i ljubitelja fudbala ove godine,najvise pominju i hvale(sa razlogom) sjajni Lester,ocajni Celzi i promenjive igre Man.Sitija,Junajteda i Liverpula,ja bih izdvojio 2 sjajne ekipe,Kristal Palas i Vatford.Momci Alana Pardjua igraju sjajan fudbal i nalaze se na deobi 4 mesta sa Junajtedom i Totenhemom.Nista slabiji nisu ni igraci Vatforda,koji su do prosle sezone igrali Cempionsip.Napadacki tandem Dini-Igalo je ove godine sjajan,bas kao i prosle,kada su naseg trenera Jokanovica vinuli na naslovne strane Engleskih novina.Voleo bi kada bi bar jedna od ovih ekipa uspela da izbori Evropu,zvuci tesko ali ne i nemoguce.

Djole

pre 8 godina

@ mile Junajted ima ogroman posjed iz koga ne stvori nista. Samo kruzenje oko gola bezveze i dodavanje do iznemoglosti. Malo je reci odvratno.

Djole

pre 8 godina

Ede Vudvorde, Glejzeru, upravo dokle?! Do kad cu biti osudjen da gledam ovo? Ovo je malo reci KATASTROFA, BRUKA, SRAMOTA! Svaki put se pokajem sto gledam Junajted pod vodjstvom ovog Holandskog indijanca. Ako sad ovaj idiot ne dobije otkaz ne znam kad ce. Nerviram se po cijeli dan zbog njih. TARZANE IZ HOLANDIJE BJEZI IZ INSTITUCIJE! Od velikana napravio si plastiku.
-

Lucidni decko

pre 8 godina

Svaka cast Lesteru ,nadam se da ce nastaviti ovako mada veoma tesko. Ali samo jedna stvar kojs me zivcira,a to.je kad god je neki tim.senzacija odjednom.gomila fanova se kunu u njega.. Sta je to.,kontam gomila nalozenih klinaca koji prave ove stranice po fb lester hooligans i ostale smejurije. Lester mi nikad nece biti drag kao.navijacu zvezde zbog onog dvomeca sa pocetks 2000 tih.

kosmos stasmos

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.
(Djole, 19. decembar 2015 18:35)

Vi igrate, sta vi igrate?!

mambolina

pre 8 godina

Pa ovaj nesrecni Van Gal je bio trener i Bajerna i Barselone i tek kad su ga oterali postali su ovo sto jesu danas - u prve su tri ekipe na svetu ! Samo lud covek moze da drzi na klupi najvecu trenersku prevaru na svetu - pa od LVG bi bolji bio i nas smesni Drulovic !!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Svaka cast Lesteru ,nadam se da ce nastaviti ovako mada veoma tesko. Ali samo jedna stvar kojs me zivcira,a to.je kad god je neki tim.senzacija odjednom.gomila fanova se kunu u njega.. Sta je to.,kontam gomila nalozenih klinaca koji prave ove stranice po fb lester hooligans i ostale smejurije. Lester mi nikad nece biti drag kao.navijacu zvezde zbog onog dvomeca sa pocetks 2000 tih.
(Lucidni decko, 19. decembar 2015 19:28)


To sto ti imas nesto licno, to je tvoj problem. Meni je Lester veoma simpatican i "navijam" za njih. Vecina "neutralnih" navija da oni uzmu titulu.

phil

pre 8 godina

nema nesrecnije ekipe od evertona i srecnije od lestera,barry igra kao deckic a goreg igraca od cleverley-a odavno ne videh...decko veze sa zivotom nema,on i kone napolje i dva normalna igraca i everton bi odmah bio jaca,ozbiljnija i konkurentnija ekipa.lester nista posebno nije pokazao danas,stavise everton je veci deo meca bio bolji

Sumadinac91

pre 8 godina

Sve to se podudara od otkaza one "doktorke", pre bih rekao maserke. Slucajnost?

Pa mozda se zaljubio čovek od previše masiranja.
I ti bi se smorio da ti onako otera ribu.

nenad rs

pre 8 godina

Mahrez ima sjajan pregled igre ono što mu nedostaje jeste čvrstina jer kraj ovih ala u svakom meču rizikuje da prodje kao Eduardo da Silva.

Daniel Agger

pre 8 godina

Steta za ova dva zadnja rezultata Liverpula,pogotovo posle onih pobeda na gostovanjima Sitiju i Celsiju,sa te dve pobede mogli su da se ukluce u sam vrh,pogotovo sto u naredna cetiri kola gostuju Wotfordu,Sanderlendu i West Hemu,a docekuju sjajni Lester,posle tog u 5 dana docekuju Arsenal i Junajted,bice ovo jos jedna sjajna sezona Premijer Lige,valjda ce ih Klop odvesti bar do 4-tog mesta.

Mile Knjaževac

pre 8 godina

Ajmo Lester ! Pratimo ovaj klub jos od davne 2008. godine. Napred Lester srpski navijaci su uz tebe kao i grobari !
Pratite nas na fejsu Lester hooligans Serbia !

paok

pre 8 godina

Ako moze neko da mi objasni šta znači to plastični klub u bilo kom kontekstu a još više da mi objasni šta znači plastični navijači??? Celzi je isto što i PSG isto što Zenit isto što i svi ostali engleski klubovi samo sa manjom ili većom tradicijom od mnogih. sta znaci plastičan klub? Novac? Šta je onda u tom kontekstu pola milijarderskih klubova danas? ili možda novac smeju da imaju samo klubovi sa dugačkom sampionskom tradicijom?
presmesno mi je kad čujem to plastični. Klub je generacija mnogih vaših pradeda zapamtite to!!!

Big muff

pre 8 godina

(milos, 19. decembar 2015 18:16)

Jeste vera u klub, ali na prvi pogled. Kod njih je 5 funti kao kod nas 50 dinara, pa je lik odigrao iz sprdnje.

Djole

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.

gospodin specijalni

pre 8 godina

kad je mogao Blekburn '95, što ne bi i Lester ove sezone? Jedino Liverpul nikako :)
Pitanje za Junajtedovce, jel vas baš nimalo nije sramota da sad prizivate Murinja na Old Traford nakon svega što ste pisali o njemu do juče dok je trenirao Čelsi?
Bitno je da vi nekog kvalifikujete kao "plastičnog", zar ne?!

nen-si

pre 8 godina

slazem se za otkaz LVG ali murinjo ni slucajno u man yu . ako on dodje znaci da ce se igrati defanzivni fudbal sto man united ne sme da dozvoli . united je napadacka ekipa i treba trener poput dijega simeonea napadacki fudbal napadacki trener to je toliko .

Šta vam nije jasno?

pre 8 godina

@Blue Bridge Čelzi je u periodu od 2007. godine pa na ovamo promenio više trenera nego Arsenal u periodu od 1956. godine do dan danas. Plastični klub-plastični navijači

Mile Knjaževac

pre 8 godina

Ajmo Lester ! Pratimo ovaj klub jos od davne 2008. godine. Napred Lester srpski navijaci su uz tebe kao i grobari !
Pratite nas na fejsu Lester hooligans Serbia !

Djole

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.

Blue Fortress

pre 8 godina

Sramotna predstava, zvizduci pre pocetka za sve osim Vilijana i Terija-muzika za usi. Ivanovicu 4 i po meseca nijedan centarsut nije prosao prvog coveka, danas daje gol i asistira za 15 minuta. Sve to se podudara od otkaza one "doktorke", pre bih rekao maserke. Slucajnost? Nece biti. Ovo sto su odigrali i mleli danas je identicno kao prosle sezone, da podsetim tada bili su prvi od 1og do 38og kola. Utakmica sa Portom je sve rekla, mogla je petarda da padne jer im je " trebalo" prvo mesto u grupi, dok su ligu poklonili i podredili teranju najtrofejnijeg trenera sa kojim ce u zivotu raditi. Tri dana posle Portoa nisu HTELI da upute sut u Bornmutov gol 70 minuta! Muka mi je da ih gledam, cistka mora pasti na leto, nijedan igrac nije veci od trenera, a od kluba pogotovo! Danas su trcali brze i vise, isto onako kao kada su isli do bankomata po svoje milione svih ovih meseci. A da ne zaboravim jos nesto, dragi sugradjani i za nasu reprezentaciju. Videste li naseg kapitena kako se busa u grudi i tmurno gleda ka tribinama koje skandiraju Murinju pola utakmice? Ne dolazi on na okupljanja reprezentacije zbog ona cetiri cirilicna "S" ns grudima, nego zbog one starlete-spisateljice...Stamford Bridzu, kapa dole najezio sam se, nije lose za "plasticne" navijace.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Svaka cast Lesteru ,nadam se da ce nastaviti ovako mada veoma tesko. Ali samo jedna stvar kojs me zivcira,a to.je kad god je neki tim.senzacija odjednom.gomila fanova se kunu u njega.. Sta je to.,kontam gomila nalozenih klinaca koji prave ove stranice po fb lester hooligans i ostale smejurije. Lester mi nikad nece biti drag kao.navijacu zvezde zbog onog dvomeca sa pocetks 2000 tih.
(Lucidni decko, 19. decembar 2015 19:28)


To sto ti imas nesto licno, to je tvoj problem. Meni je Lester veoma simpatican i "navijam" za njih. Vecina "neutralnih" navija da oni uzmu titulu.

phil

pre 8 godina

nema nesrecnije ekipe od evertona i srecnije od lestera,barry igra kao deckic a goreg igraca od cleverley-a odavno ne videh...decko veze sa zivotom nema,on i kone napolje i dva normalna igraca i everton bi odmah bio jaca,ozbiljnija i konkurentnija ekipa.lester nista posebno nije pokazao danas,stavise everton je veci deo meca bio bolji

fan MU

pre 8 godina

Kad sam pred dolazak Van Gala napisao da je jedino gore rešenje za Junajted od Mojesa dolazak Van Gala dobio sam 328 minusa na komentar. Toliko o tome... Nadam se da ću sledeće nedelje videti Murinja na klupi bez obzira koliko minusa ponovo dobijem.

milos

pre 8 godina

Jedan vatreni navijac lestera je stavio 5 funti na pocetku sezone da ce lester biti prvi na bozic i dobice 5000 svaka mu cast to je vera u klub!

pera

pre 8 godina

Jedan vatreni navijac lestera je stavio 5 funti na pocetku sezone da ce lester biti prvi na bozic i dobice 5000 svaka mu cast to je vera u klub!
(milos, 19. decembar 2015 18:16)

Izvini ali to mu je recimo 1/5 cene ulaznice za jednu utakmicu... Tako da to moze i iz fazona da stavi... Evo ja cu da stavim 6? da Radnički iz Zrenjanina osvaja Super ligu u narednih 5 godina...

netko

pre 8 godina

e koja ce biti fora ako murinjo sa mancesterom osvoji nesto a celzi nista. mada ne bih voleo to zbog arsenala, vreme je da i oni osvoje titulu, a sad ce to biti bas tesko.

pa jos ako mancester nakanta celzi u medjusobnom duelu...smejacu se bas slatko.
po meni mancester ima dobre igrace, tamo je bas trener problem.

a igrace celzija treba da je sramota, dobijas gomilu love a ti pustis namerno da ti klub bude medju poslednjima samo zato sto ti se ne svidja trener.
pa da sam ja na mestu onog rusa, ja bi fabergasa kostu i ostale prodo nekom treceligasu samo tako. pa nek pametuju tamo.

Lucidni decko

pre 8 godina

Svaka cast Lesteru ,nadam se da ce nastaviti ovako mada veoma tesko. Ali samo jedna stvar kojs me zivcira,a to.je kad god je neki tim.senzacija odjednom.gomila fanova se kunu u njega.. Sta je to.,kontam gomila nalozenih klinaca koji prave ove stranice po fb lester hooligans i ostale smejurije. Lester mi nikad nece biti drag kao.navijacu zvezde zbog onog dvomeca sa pocetks 2000 tih.

taraba

pre 8 godina

Ovako se vise ne moze..Ko unistava najveci engleski klub?Ocekujem do 24:00 smjenu smrdljivog van glavonje.sad ili nikad murinho
(Bl, 19. decembar 2015 18:31)

Najveci engleski klub unistila je gvozdena lejdi...

neutralni felsh

pre 8 godina

ovaj lester je fenomen! nadam se da ce ostati u trci, imaju odlican napad i zadnjeg veznog. ostale probleme resavaju trcanjem i zestinom. ranijeri je doktor za pravi konkretni engleski fudbal, ko ga se seca pre ove murunjove grdobe od fudbala, zna na sta mislim ;)

MiLaN

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.
(Djole, 19. decembar 2015 18:35)
Opusti se covece,koji vi,koji oni???

Djole

pre 8 godina

Ede Vudvorde, Glejzeru, upravo dokle?! Do kad cu biti osudjen da gledam ovo? Ovo je malo reci KATASTROFA, BRUKA, SRAMOTA! Svaki put se pokajem sto gledam Junajted pod vodjstvom ovog Holandskog indijanca. Ako sad ovaj idiot ne dobije otkaz ne znam kad ce. Nerviram se po cijeli dan zbog njih. TARZANE IZ HOLANDIJE BJEZI IZ INSTITUCIJE! Od velikana napravio si plastiku.
-

Aman za aman

pre 8 godina

Sjajni Van Gal! Iskreno, nesretni Mojes bi sa lovom koju je glavonja potrošio imao mnogo bolje rezultate, da ne kažem igru.
Šta reći za Lester, jedan od timova koji apsolutno vraćaju veru u fudbal, mislim da nema ljubitelja fudbala koji potajno ne priželjkuje čudo i titulu. Tim koji vredi 20 puta od Man Utd, igra isto toliko puta bolje.
Lester tim koji vraća veru.

Miro Lj

pre 8 godina

Navijam za Junajted od 1966. Danas prvi put nisam gledao utakmicu, zbog one bedevije L. v. Gala. Gledao sam meč Everton- Lester i nisam se pokajao. Ranijeri pravi strašan posao.
Dva tri puta sam prebacio kanal na Old Traford i režiser je svaki put zumirao pokisla lica (što zbog kiše-štp zbog sterilne igre svojih ljubimaca),navijača MU. Gledajući te pokisle i potonule obraze nisam imao osjećaj da se ti ljudi nalaze na tekmi.... nekako više je izgledalo da su na nekom parastosu, Bože me oprosti.Ovaj podbuhli holandez, da imalo ima obraza, več bi plivao preko La Manša.

paok

pre 8 godina

Ako moze neko da mi objasni šta znači to plastični klub u bilo kom kontekstu a još više da mi objasni šta znači plastični navijači??? Celzi je isto što i PSG isto što Zenit isto što i svi ostali engleski klubovi samo sa manjom ili većom tradicijom od mnogih. sta znaci plastičan klub? Novac? Šta je onda u tom kontekstu pola milijarderskih klubova danas? ili možda novac smeju da imaju samo klubovi sa dugačkom sampionskom tradicijom?
presmesno mi je kad čujem to plastični. Klub je generacija mnogih vaših pradeda zapamtite to!!!

ZetaZaku

pre 8 godina

Još jedan dokaz da je tacna priča su igrači sabotirali Murinja. Izgleda da će i Van Gal uskoro za Portugalcem, svaka čast Lisicama samo neka guraju bar da obezbede Evropu naredne godine

mambolina

pre 8 godina

Pa ovaj nesrecni Van Gal je bio trener i Bajerna i Barselone i tek kad su ga oterali postali su ovo sto jesu danas - u prve su tri ekipe na svetu ! Samo lud covek moze da drzi na klupi najvecu trenersku prevaru na svetu - pa od LVG bi bolji bio i nas smesni Drulovic !!

Danko

pre 8 godina

Iako vecina navijaca i ljubitelja fudbala ove godine,najvise pominju i hvale(sa razlogom) sjajni Lester,ocajni Celzi i promenjive igre Man.Sitija,Junajteda i Liverpula,ja bih izdvojio 2 sjajne ekipe,Kristal Palas i Vatford.Momci Alana Pardjua igraju sjajan fudbal i nalaze se na deobi 4 mesta sa Junajtedom i Totenhemom.Nista slabiji nisu ni igraci Vatforda,koji su do prosle sezone igrali Cempionsip.Napadacki tandem Dini-Igalo je ove godine sjajan,bas kao i prosle,kada su naseg trenera Jokanovica vinuli na naslovne strane Engleskih novina.Voleo bi kada bi bar jedna od ovih ekipa uspela da izbori Evropu,zvuci tesko ali ne i nemoguce.

absolutezero

pre 8 godina

Ovaj Ranijeri je izgleda trebao da preuzme neki "manji" tim pa da pokaze sta zna. Bio sam zesci " pljuvac" tog coveka. Ako sa Lesterom nastavi da pravi cuda povuci cu sve sto sam pisao. Uz izvinjenje, naravno.

veliki strumf

pre 8 godina

Sok bi bio da Junajted nekog dobije! Kako ovaj Van Gal moze toliko da zaslepi rukovodioce klubova koje vodi - pa i laici znaju da covek unistava klubove koje vodi, i to za ogromne pare koje prima. Junajted je urnisao u svakom smislu!

rosonero

pre 8 godina

zašto šok junajted ??? mančester ima igru koja niti je lepa , niti je efikasna , niti kontrolišu loptu , igra-bez igre , i za prosečnog gledaoca ovo nije nikakvo iznenadjenje , iznenadjenje je njihovo mesto na tabeli , a zavarava ih i olaksavajuca okolnost im je loša forma pre svega sitija i celzija.

Daniel Agger

pre 8 godina

Steta za ova dva zadnja rezultata Liverpula,pogotovo posle onih pobeda na gostovanjima Sitiju i Celsiju,sa te dve pobede mogli su da se ukluce u sam vrh,pogotovo sto u naredna cetiri kola gostuju Wotfordu,Sanderlendu i West Hemu,a docekuju sjajni Lester,posle tog u 5 dana docekuju Arsenal i Junajted,bice ovo jos jedna sjajna sezona Premijer Lige,valjda ce ih Klop odvesti bar do 4-tog mesta.

nen-si

pre 8 godina

slazem se za otkaz LVG ali murinjo ni slucajno u man yu . ako on dodje znaci da ce se igrati defanzivni fudbal sto man united ne sme da dozvoli . united je napadacka ekipa i treba trener poput dijega simeonea napadacki fudbal napadacki trener to je toliko .

nenad rs

pre 8 godina

Ranijeri je napravio čudo sa ovom ekipom mada stoji da se Lesteru sve poklopilo.Smajhel ide stopama svoga oca pokupio je njegov potez kad ide cijelim tijelom u šut a posebno impresionira Morgan u odbrani,lik je kao stijena.Ipak i dalje je Siti favorit prvenstva.Van Gal vjerovatno odlazi posle nove bruke.

kosmos stasmos

pre 8 godina

@ Ki-Klop jadove gledaj u svoje dvoriste. Gledaj dje ste vi, a dje mi. Mi igramo uzas a 5, a vi sa Klopom dobijete Siti 4:1 i 9. Pokrij se usima.
(Djole, 19. decembar 2015 18:35)

Vi igrate, sta vi igrate?!

Kol

pre 8 godina

Sta vise treba da se dogodi pa da ova neznalica Van Gal dobije otkaz, odnosno ko jos treba da pobedi Junajted na Old Trafordu pa da ga otpuste!

Big muff

pre 8 godina

(milos, 19. decembar 2015 18:16)

Jeste vera u klub, ali na prvi pogled. Kod njih je 5 funti kao kod nas 50 dinara, pa je lik odigrao iz sprdnje.

Sumadinac91

pre 8 godina

Sve to se podudara od otkaza one "doktorke", pre bih rekao maserke. Slucajnost?

Pa mozda se zaljubio čovek od previše masiranja.
I ti bi se smorio da ti onako otera ribu.

Calac

pre 8 godina

Marez samo fizicki da napreduje, i bice strasan igrac, kako on hladnokrvno igra, pun samopouzdanja,kao i ostatak tima. Malo na srecu, malo na znanje, malo na strpljenje, ali to je fudbal i zbog toga ga volimo.
A sta reci za Everton koji ne zna da odigra drugo poluvreme

nenad rs

pre 8 godina

Mahrez ima sjajan pregled igre ono što mu nedostaje jeste čvrstina jer kraj ovih ala u svakom meču rizikuje da prodje kao Eduardo da Silva.

gospodin specijalni

pre 8 godina

kad je mogao Blekburn '95, što ne bi i Lester ove sezone? Jedino Liverpul nikako :)
Pitanje za Junajtedovce, jel vas baš nimalo nije sramota da sad prizivate Murinja na Old Traford nakon svega što ste pisali o njemu do juče dok je trenirao Čelsi?
Bitno je da vi nekog kvalifikujete kao "plastičnog", zar ne?!

Djole

pre 8 godina

@ mile Junajted ima ogroman posjed iz koga ne stvori nista. Samo kruzenje oko gola bezveze i dodavanje do iznemoglosti. Malo je reci odvratno.