Fudbal 271

Petak, 11.12.2015.

00:28

B92: Ostavka kompletne uprave FK Partizan!

Kompletna uprava Fudbalskog kluba Partizan podnela je ostavku, posle šokantne eliminacije od Augzburga u poslednjem kolu Lige Evrope, nezvanično saznaje B92.

B92: Ostavka kompletne uprave FK Partizan! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

271 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 8 godina

Bojim se da je ovo kraj jedne ere Partizana. Ovo je slicno kao primljena trojka protiv Cedevite u poslednjoj sekundi. Dolaze teske godine...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzontra, 11. decembar 2015 16:33)

Ne to vreme je upravo proslo.Sad je bitno da na celo dodju Partizanovci a ne neki sns kadrovi.Posle toga ovo isto mora da se uradi i na nivou SD Partzizan.

Dzontra

pre 8 godina

Bojim se da je ovo kraj jedne ere Partizana. Ovo je slicno kao primljena trojka protiv Cedevite u poslednjoj sekundi. Dolaze teske godine...

Beli

pre 8 godina

ne znam zasto kukate na upravu a niko ne spominje sramotnu taktiku i igru koju je postavio trener,pa sta ste mislili na bunker i kontru da prezimite e pa ne moze

Nasa realnost

pre 8 godina

Povedite Ninkovica, Bandalovskog, Babovica, Jevtovica, Subica, Cirkovica, Petrovica, Fabricia, Grbica, a Boga mi i Brasanca. Najtuznije je sto svi oni ostaju a jedina 2 fudbalera dostojna da igraju bilo kakvo evropsko takmicenje (Zile i Oumaru) idu.

slobodan

pre 8 godina

nazalost,ovo je najlepsa vest ove sezone iz partizana.samo da kasa ostane netaknuta!!!!nije problem izgubiti,problem kad znas 4meseca da si "bolestan"a neces da kupis lek!!!

Crvena

pre 8 godina

Vest godine! Čuj "sa suzama u očima"! Svašta, stvarno; ceo život trči za loptom , baca se po terenu i plače. Evo i meni zasuzile oči... Al' od smeha!

petarczv

pre 8 godina

Bas me zanima o cemu ce navijaci groblja sada da pisu ispali su iz evrope u kojoj su "prezimili" iz nikad lakse grupe. Otisla uprava e sad da vidimo

Bombona

pre 8 godina

Kakvi su rezultati u ovom sportu rešenje je da se svi klubovi privatizuju i počnu od regionalne lige na malim stadionima. Srušiti postojeće velike stadione i na tim mestima sagraditi bazene, košarkaške hale, rukometne i odbojkaške sale i pomoći onim sportovima koji su pokazali kvalitet.

poet and a prophet

pre 8 godina

Još kada su smenjivali Djuru govorio sam da ćemo krojača praviti od blata. Nije bio idealan ali Djurić je za ove nameštenike i sverežimske jahače apokalipse pravi fudbalski i poslovni genije.

deda

pre 8 godina

Ekskluzivna vest,kovinjalo prelazi na Sportklub.
Kako kazu iz Sport kluba svako ko nije redovan platiša dobija Kovinjala za komentatota i nadaju se da ce značajno povećati procenat naplate.

bora

pre 8 godina

@ simon
Nažalost što je još gore,para itekako ima!! Partizan je samo od transfera Škuletića,procenta za Mitrovića i učešća u LE,ostvario prihod od oko 15 miliona evra!!?

good

pre 8 godina

I meni je utakmica bila sasvim ok,igraci su se borili koliko su mogli,ali nisu imali srece.I sta sad uprava ima s tim?Kad bi bar zadrzali ovaj tim za sledecu sezonu,jer i ovo je veliki uspeh sobzirom na dugogodisnje stanje u nasem fudbalu.Osvrtati se na zahtev navijaca je cista glupost.

Laki007

pre 8 godina

Otpisani-ha ha-povratak, izgleda je to bilo za bivsu upravu! Da li se sad osecate jadno i bedno, prevareni, za koga radite to sve, sta imate od toga?????????????????????

kome smeta partizan u evropi???mislim da prezimi

pre 8 godina

a ko je ovaj lik u koznoj jakni sa blago telecim pogledom i frizurom boze sacuvaj??i jel ovaj u prvom redu toni soprano?

Vlada54

pre 8 godina

Dva gola se primaju preko levog boka , kod prvog levi bek partizana ne isprati igraca , kod drugog Petrovic dozvoljava da mu se igrac uvuce ispred njega i da gol glavom ... Svoje sanse ne iskoriscene niko nam nije kriv

delija iz fotelje

pre 8 godina

Sad vam je kriva uprava?! Nemate vi drugovi partizani snage da trčite 3 utakmice u 7 dana. Zato u Evropi za malo da prezimite, što je za vas veliki uspeh a u domaćem prvenstvu nema sudaca da navlače za vas pa ste automatski jedva četvrti. I mislim da od parmezana očekujete previše. Zadnji dobar tim ste imali početkom 60-ih godina prošlog veka

делија

pre 8 godina

Кажете био добар фудбал, па рођаци који црни фудбал, паркирали сте аутобус испред гола нај истуренији играч вам био на 30м од гола чекао контру и некако мунуо гол остало ништаа... 0!!

Petar

pre 8 godina

Mislim ,prva fotografija, "Bambalici".
Imresionira koliko se i dalje planski gura fudbal,pa i kosarka, a toliko imamo lepih i daleko uspesnijih sportova bez iritirajucih i "pametnih " izjava . Ali u tim sportovima nema para, nama dovoljno i izgleda nema za sve. A ovi bez uvrede sa prve slike izgledaju vecno gladni,svega samo ne uspeha. Za uspeh treba posvecenost pa i bar malo postenja.Nadam se da nikog nisam uvredio.

smesni su

pre 8 godina

ne znam koliko je uprava doprinela ovom porazu.. odbrana je zakazala par puta, a mi promasili dva puta jedan na jedan sa golmanom... i posle uprava kriva. meni je bila lepa utakmica, steta velika za poraz, ali opet, lep fudbal je bio

Lala

pre 8 godina

Realno, losa selekcija igraca ..Brasanac uzasno spor,Zivkovic dobar,ali za te mangupske poteze mora da odraste,jedini koj izaista vredi je Abubakar.Vise srece dogodine..
ps-pod hitno privatizacija klubova i proterivanje svake politike iz sporta

marko

pre 8 godina

Ali ova uprava je očaj. Dovode igrače bez obeštećenja, to vam je loš kvalitet fudbalera, samo su pogodili Abua koji je došao da oživi karijeru iz Belgije. Promašili sa Božinovom, drže S.Ilić čovek blizu 40-og rodjendana. Subić doveden iz Borca iz BL, Brazilac u odbrani iz druge brazilske lige doveden. Srećno su došlo u situaciju da prodju grupu LE, ali skroz nezasluženo, posle 2 meseca gube prvenstvo. Primili 14 golova u 6 mečeva u LE tu su rekorderi kao najgora odbrana LE. Nema sreće gde su političari.

sasho

pre 8 godina

biće skupština nije dala da se usvoje ostavke.Sram vas bilo,da vas sram bude,unistili ste Partizan.Sa vama i Andrija Mladenović napolje,a Dule nas da se vrati.

neko

pre 8 godina

Najtužnije od svega što oni odlaze punog džepa kao što se čini u Srbiji i generalno u sportu dok rezulati neuspesi zvezde i partizana propadaju odnosno dalje su tu gde jesu samo na dnu zadovoljavajući se domaćom ligom samo u fudbalu.Toliko!

Dare

pre 8 godina

Branko Ilic, Astana, oteran zbog 10,000 evra, usao u Ligu Sampiona... Igra levom nogom... Moze zadnjeg veznog... Desnog beka... Levog stopera... Desnog stopera...

Koliko li je para potroseno na vodjenje "simpatizera" kluba na razna gostovanja... Za igrace nije potroseno nijedan jedini evrocent...

strahinja

pre 8 godina

Prvo da im sudimo,pa neka idu,ovo nije za oprastanje,ovo nika dniko uradio nije zbog jednog coveka koji je u vrhu vlasti.....Ojadili klub ,unistili,dali mu titulu,i odlaze!I treba,al prvo kazne!

Grozni

pre 8 godina

Pedja Mijatovic,Sasa Ilic,Aleksandar Stanojevic,Veljko Paunovic,Radomir,Antic,Danko Lazovic...imena koja bi Partizan postavila na zdrave i jake noge.
Kad ste oterali 1,2,3 upravu,sto ne nadjete nacin da ove ljude dovedete u upravu a navijaci ce sami poceti da dolaze na stadion?

kucepazitelj

pre 8 godina

mozda je vreme da svi mi malo zaboravimo fudbal i malo prebacimo fokus na kosarku, vaterpolo, odbojku, rukomet, ... Cinjenica je da su se u fudbalu nakotili idti koji su u vezi sa mafijom, i ponestalo para.

Pedja

pre 8 godina

Sad mogu da idu kad su obavili zadatak.Titula izgubljena posle dva meseca,neulazak u LS,ispadanje iz LE.Verovatno ce biti nagradjeni od svog "velikog vodje".

petar

pre 8 godina

Golac,Antic,Milinko Pantic,dovesti ove ljude sa autoritetom i znanjem,dosat je bilo pocetnika u uparavii za trenera,hoemo iskusne proverene asove

Patofna

pre 8 godina

Dzabe vi krivite premijera, pa isti ovaj tim je pobedio auzburg na strani tako da su sad samo pokazali da nemaju karakter. Najlakse ne naci nekog da bude krivac.

marko

pre 8 godina

zvezdaš sam ali mi je žao partizana.
prvo sam srbin.
ne mislim da je uprava ovde bila kriva. jednostavno se tako nekad desi. treba imati ponekad i sreće

Sasa

pre 8 godina

Od pocetka 2010 do danas Partizan su trenirali: Stevanovic, Stanojevic, Grant, Vermezovic, Rasovic, Nikolic, Milunkovic i Drulovic. E pa braco grobari, klub koji menja trenere ko carape niti zasluzuje a niti moze da napravi ikakav uspeh. Tako nam je.

Mnogo su smesni

pre 8 godina

Docice neko drugi, za koga ce tastatura grobari da pisu kako radi za Zvezdu, prodaje zvezdi titulu i slicno...Tako su i Djurica pricali...

ms

pre 8 godina

Cemu samo radovanje. Sjase Kurta da uzjase Murta. Sve ce isto biti ko god da dodje u upravu. Ako taj novi ne dovede jake sponzore dzaba dolazi. Opet ce biti samo obecanja...Pareee nam trebaju!!!

Mr fizike

pre 8 godina

Tako je! I jedna lepa vest u moru tuznih... Ovu svoju sramotu da nosite zauvek na dusi kao zig! A sad razmisljajmo malo pozitivno, stabilizacija kluba sa novom upravom i borba nas ceka tek, 4. smo u ligi, mora se popraviti to ako hocemo u evropu, kup moramo da osvojimo, a zaostatak da smanjimo, da se ne brukamo vise!

jovan

pre 8 godina

hitna privatizacija a ne javasluk u srpskim klubovima,neka brate neko kupi i onda ce i da ulaze a ne samo prodaja i trpanje u dzep a manekeni da se igraju sa nasim zivcima

Nema potrebe

pre 8 godina

Zasto cela uprava?
Sad se najbolje videlo da se bez ulozenog evra u tim ne moze, hvali dobar stoper i jedan centralni spic, i prosli bi smo nemce lagano

NikolaSrb

pre 8 godina

Posao je obavljen, unistili su Partizan skroz i sad mogu na miru da se pokupe i odu. (ciki, 11. decembar 2015 00:45)

Zar nije Djura unistavao partizan, kako sad to? Ko je sledeci?

bley

pre 8 godina

Ne gospodo, ne tako, prvo PARE da vratite pocevsi od Skuletica 4 miliona evra, i sva obecanja, sponzorstva, prvo vratite pare pa da se rastajemo, ili bezite vidite da nema ni dinar vise da se ukrade pa ko nas sisa???

miki

pre 8 godina

Nije sve tako crno, za nase uslove se i dobra para zaradila. Dovesti pojacanja, zahvaliti se pojedincima i tokom proleca uigravati tim koji ce bez problema da igra prvenstvo.

Tuzno

pre 8 godina

Dosli, urnisali klub, uzeli procente od prodaje igraca i odose, bez ikakvih sankcija. Tako se i u politici radi. Zato je Srbija ovako mnogo propala, na svim poljima...

baci pet!

pre 8 godina

Makar malo radosti za ovo vece.
Bojim se samo koga ce nam SNS uvaliti sledeceg. Bolji od ovih najogorih je gospodin stecajni upravnik dr Nebojsa Covic.
Dotle smo dogurali, nazadna Srbijo!

kralj

pre 8 godina

U normalnim situacijama bih se pribojavao da ne dodje neko gori na mesto uprave ali s obzirom na trenutno stanje gore od ovoga ne moze.

Tuzno

pre 8 godina

Dosli, urnisali klub, uzeli procente od prodaje igraca i odose, bez ikakvih sankcija. Tako se i u politici radi. Zato je Srbija ovako mnogo propala, na svim poljima...

strahinja

pre 8 godina

Prvo da im sudimo,pa neka idu,ovo nije za oprastanje,ovo nika dniko uradio nije zbog jednog coveka koji je u vrhu vlasti.....Ojadili klub ,unistili,dali mu titulu,i odlaze!I treba,al prvo kazne!

Grozni

pre 8 godina

Pedja Mijatovic,Sasa Ilic,Aleksandar Stanojevic,Veljko Paunovic,Radomir,Antic,Danko Lazovic...imena koja bi Partizan postavila na zdrave i jake noge.
Kad ste oterali 1,2,3 upravu,sto ne nadjete nacin da ove ljude dovedete u upravu a navijaci ce sami poceti da dolaze na stadion?

Sasa

pre 8 godina

Od pocetka 2010 do danas Partizan su trenirali: Stevanovic, Stanojevic, Grant, Vermezovic, Rasovic, Nikolic, Milunkovic i Drulovic. E pa braco grobari, klub koji menja trenere ko carape niti zasluzuje a niti moze da napravi ikakav uspeh. Tako nam je.

marko

pre 8 godina

Ali ova uprava je očaj. Dovode igrače bez obeštećenja, to vam je loš kvalitet fudbalera, samo su pogodili Abua koji je došao da oživi karijeru iz Belgije. Promašili sa Božinovom, drže S.Ilić čovek blizu 40-og rodjendana. Subić doveden iz Borca iz BL, Brazilac u odbrani iz druge brazilske lige doveden. Srećno su došlo u situaciju da prodju grupu LE, ali skroz nezasluženo, posle 2 meseca gube prvenstvo. Primili 14 golova u 6 mečeva u LE tu su rekorderi kao najgora odbrana LE. Nema sreće gde su političari.

Dare

pre 8 godina

Branko Ilic, Astana, oteran zbog 10,000 evra, usao u Ligu Sampiona... Igra levom nogom... Moze zadnjeg veznog... Desnog beka... Levog stopera... Desnog stopera...

Koliko li je para potroseno na vodjenje "simpatizera" kluba na razna gostovanja... Za igrace nije potroseno nijedan jedini evrocent...

Patofna

pre 8 godina

Dzabe vi krivite premijera, pa isti ovaj tim je pobedio auzburg na strani tako da su sad samo pokazali da nemaju karakter. Najlakse ne naci nekog da bude krivac.

Pedja

pre 8 godina

Sad mogu da idu kad su obavili zadatak.Titula izgubljena posle dva meseca,neulazak u LS,ispadanje iz LE.Verovatno ce biti nagradjeni od svog "velikog vodje".

neko

pre 8 godina

Najtužnije od svega što oni odlaze punog džepa kao što se čini u Srbiji i generalno u sportu dok rezulati neuspesi zvezde i partizana propadaju odnosno dalje su tu gde jesu samo na dnu zadovoljavajući se domaćom ligom samo u fudbalu.Toliko!

sasho

pre 8 godina

biće skupština nije dala da se usvoje ostavke.Sram vas bilo,da vas sram bude,unistili ste Partizan.Sa vama i Andrija Mladenović napolje,a Dule nas da se vrati.

Lala

pre 8 godina

Realno, losa selekcija igraca ..Brasanac uzasno spor,Zivkovic dobar,ali za te mangupske poteze mora da odraste,jedini koj izaista vredi je Abubakar.Vise srece dogodine..
ps-pod hitno privatizacija klubova i proterivanje svake politike iz sporta

Mnogo su smesni

pre 8 godina

Docice neko drugi, za koga ce tastatura grobari da pisu kako radi za Zvezdu, prodaje zvezdi titulu i slicno...Tako su i Djurica pricali...

bley

pre 8 godina

Ne gospodo, ne tako, prvo PARE da vratite pocevsi od Skuletica 4 miliona evra, i sva obecanja, sponzorstva, prvo vratite pare pa da se rastajemo, ili bezite vidite da nema ni dinar vise da se ukrade pa ko nas sisa???

NikolaSrb

pre 8 godina

Posao je obavljen, unistili su Partizan skroz i sad mogu na miru da se pokupe i odu. (ciki, 11. decembar 2015 00:45)

Zar nije Djura unistavao partizan, kako sad to? Ko je sledeci?

smesni su

pre 8 godina

ne znam koliko je uprava doprinela ovom porazu.. odbrana je zakazala par puta, a mi promasili dva puta jedan na jedan sa golmanom... i posle uprava kriva. meni je bila lepa utakmica, steta velika za poraz, ali opet, lep fudbal je bio

kucepazitelj

pre 8 godina

mozda je vreme da svi mi malo zaboravimo fudbal i malo prebacimo fokus na kosarku, vaterpolo, odbojku, rukomet, ... Cinjenica je da su se u fudbalu nakotili idti koji su u vezi sa mafijom, i ponestalo para.

ms

pre 8 godina

Cemu samo radovanje. Sjase Kurta da uzjase Murta. Sve ce isto biti ko god da dodje u upravu. Ako taj novi ne dovede jake sponzore dzaba dolazi. Opet ce biti samo obecanja...Pareee nam trebaju!!!

marko

pre 8 godina

zvezdaš sam ali mi je žao partizana.
prvo sam srbin.
ne mislim da je uprava ovde bila kriva. jednostavno se tako nekad desi. treba imati ponekad i sreće

petar

pre 8 godina

Golac,Antic,Milinko Pantic,dovesti ove ljude sa autoritetom i znanjem,dosat je bilo pocetnika u uparavii za trenera,hoemo iskusne proverene asove

baci pet!

pre 8 godina

Makar malo radosti za ovo vece.
Bojim se samo koga ce nam SNS uvaliti sledeceg. Bolji od ovih najogorih je gospodin stecajni upravnik dr Nebojsa Covic.
Dotle smo dogurali, nazadna Srbijo!

kralj

pre 8 godina

U normalnim situacijama bih se pribojavao da ne dodje neko gori na mesto uprave ali s obzirom na trenutno stanje gore od ovoga ne moze.

делија

pre 8 godina

Кажете био добар фудбал, па рођаци који црни фудбал, паркирали сте аутобус испред гола нај истуренији играч вам био на 30м од гола чекао контру и некако мунуо гол остало ништаа... 0!!

Bombona

pre 8 godina

Kakvi su rezultati u ovom sportu rešenje je da se svi klubovi privatizuju i počnu od regionalne lige na malim stadionima. Srušiti postojeće velike stadione i na tim mestima sagraditi bazene, košarkaške hale, rukometne i odbojkaške sale i pomoći onim sportovima koji su pokazali kvalitet.

jovan

pre 8 godina

hitna privatizacija a ne javasluk u srpskim klubovima,neka brate neko kupi i onda ce i da ulaze a ne samo prodaja i trpanje u dzep a manekeni da se igraju sa nasim zivcima

Beli

pre 8 godina

ne znam zasto kukate na upravu a niko ne spominje sramotnu taktiku i igru koju je postavio trener,pa sta ste mislili na bunker i kontru da prezimite e pa ne moze

bora

pre 8 godina

@ simon
Nažalost što je još gore,para itekako ima!! Partizan je samo od transfera Škuletića,procenta za Mitrovića i učešća u LE,ostvario prihod od oko 15 miliona evra!!?

deda

pre 8 godina

Ekskluzivna vest,kovinjalo prelazi na Sportklub.
Kako kazu iz Sport kluba svako ko nije redovan platiša dobija Kovinjala za komentatota i nadaju se da ce značajno povećati procenat naplate.

Mr fizike

pre 8 godina

Tako je! I jedna lepa vest u moru tuznih... Ovu svoju sramotu da nosite zauvek na dusi kao zig! A sad razmisljajmo malo pozitivno, stabilizacija kluba sa novom upravom i borba nas ceka tek, 4. smo u ligi, mora se popraviti to ako hocemo u evropu, kup moramo da osvojimo, a zaostatak da smanjimo, da se ne brukamo vise!

slobodan

pre 8 godina

nazalost,ovo je najlepsa vest ove sezone iz partizana.samo da kasa ostane netaknuta!!!!nije problem izgubiti,problem kad znas 4meseca da si "bolestan"a neces da kupis lek!!!

poet and a prophet

pre 8 godina

Još kada su smenjivali Djuru govorio sam da ćemo krojača praviti od blata. Nije bio idealan ali Djurić je za ove nameštenike i sverežimske jahače apokalipse pravi fudbalski i poslovni genije.

Nasa realnost

pre 8 godina

Povedite Ninkovica, Bandalovskog, Babovica, Jevtovica, Subica, Cirkovica, Petrovica, Fabricia, Grbica, a Boga mi i Brasanca. Najtuznije je sto svi oni ostaju a jedina 2 fudbalera dostojna da igraju bilo kakvo evropsko takmicenje (Zile i Oumaru) idu.

Vlada54

pre 8 godina

Dva gola se primaju preko levog boka , kod prvog levi bek partizana ne isprati igraca , kod drugog Petrovic dozvoljava da mu se igrac uvuce ispred njega i da gol glavom ... Svoje sanse ne iskoriscene niko nam nije kriv

miki

pre 8 godina

Nije sve tako crno, za nase uslove se i dobra para zaradila. Dovesti pojacanja, zahvaliti se pojedincima i tokom proleca uigravati tim koji ce bez problema da igra prvenstvo.

petarczv

pre 8 godina

Bas me zanima o cemu ce navijaci groblja sada da pisu ispali su iz evrope u kojoj su "prezimili" iz nikad lakse grupe. Otisla uprava e sad da vidimo

Crvena

pre 8 godina

Vest godine! Čuj "sa suzama u očima"! Svašta, stvarno; ceo život trči za loptom , baca se po terenu i plače. Evo i meni zasuzile oči... Al' od smeha!

Petar

pre 8 godina

Mislim ,prva fotografija, "Bambalici".
Imresionira koliko se i dalje planski gura fudbal,pa i kosarka, a toliko imamo lepih i daleko uspesnijih sportova bez iritirajucih i "pametnih " izjava . Ali u tim sportovima nema para, nama dovoljno i izgleda nema za sve. A ovi bez uvrede sa prve slike izgledaju vecno gladni,svega samo ne uspeha. Za uspeh treba posvecenost pa i bar malo postenja.Nadam se da nikog nisam uvredio.

Nema potrebe

pre 8 godina

Zasto cela uprava?
Sad se najbolje videlo da se bez ulozenog evra u tim ne moze, hvali dobar stoper i jedan centralni spic, i prosli bi smo nemce lagano

Mirko

pre 8 godina

Bojim se da je ovo kraj jedne ere Partizana. Ovo je slicno kao primljena trojka protiv Cedevite u poslednjoj sekundi. Dolaze teske godine...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzontra, 11. decembar 2015 16:33)

Ne to vreme je upravo proslo.Sad je bitno da na celo dodju Partizanovci a ne neki sns kadrovi.Posle toga ovo isto mora da se uradi i na nivou SD Partzizan.

delija iz fotelje

pre 8 godina

Sad vam je kriva uprava?! Nemate vi drugovi partizani snage da trčite 3 utakmice u 7 dana. Zato u Evropi za malo da prezimite, što je za vas veliki uspeh a u domaćem prvenstvu nema sudaca da navlače za vas pa ste automatski jedva četvrti. I mislim da od parmezana očekujete previše. Zadnji dobar tim ste imali početkom 60-ih godina prošlog veka

kome smeta partizan u evropi???mislim da prezimi

pre 8 godina

a ko je ovaj lik u koznoj jakni sa blago telecim pogledom i frizurom boze sacuvaj??i jel ovaj u prvom redu toni soprano?

Laki007

pre 8 godina

Otpisani-ha ha-povratak, izgleda je to bilo za bivsu upravu! Da li se sad osecate jadno i bedno, prevareni, za koga radite to sve, sta imate od toga?????????????????????

Dzontra

pre 8 godina

Bojim se da je ovo kraj jedne ere Partizana. Ovo je slicno kao primljena trojka protiv Cedevite u poslednjoj sekundi. Dolaze teske godine...

good

pre 8 godina

I meni je utakmica bila sasvim ok,igraci su se borili koliko su mogli,ali nisu imali srece.I sta sad uprava ima s tim?Kad bi bar zadrzali ovaj tim za sledecu sezonu,jer i ovo je veliki uspeh sobzirom na dugogodisnje stanje u nasem fudbalu.Osvrtati se na zahtev navijaca je cista glupost.

marko

pre 8 godina

zvezdaš sam ali mi je žao partizana.
prvo sam srbin.
ne mislim da je uprava ovde bila kriva. jednostavno se tako nekad desi. treba imati ponekad i sreće

strahinja

pre 8 godina

Prvo da im sudimo,pa neka idu,ovo nije za oprastanje,ovo nika dniko uradio nije zbog jednog coveka koji je u vrhu vlasti.....Ojadili klub ,unistili,dali mu titulu,i odlaze!I treba,al prvo kazne!

Mnogo su smesni

pre 8 godina

Docice neko drugi, za koga ce tastatura grobari da pisu kako radi za Zvezdu, prodaje zvezdi titulu i slicno...Tako su i Djurica pricali...

Grozni

pre 8 godina

Pedja Mijatovic,Sasa Ilic,Aleksandar Stanojevic,Veljko Paunovic,Radomir,Antic,Danko Lazovic...imena koja bi Partizan postavila na zdrave i jake noge.
Kad ste oterali 1,2,3 upravu,sto ne nadjete nacin da ove ljude dovedete u upravu a navijaci ce sami poceti da dolaze na stadion?

Pedja

pre 8 godina

Sad mogu da idu kad su obavili zadatak.Titula izgubljena posle dva meseca,neulazak u LS,ispadanje iz LE.Verovatno ce biti nagradjeni od svog "velikog vodje".

smesni su

pre 8 godina

ne znam koliko je uprava doprinela ovom porazu.. odbrana je zakazala par puta, a mi promasili dva puta jedan na jedan sa golmanom... i posle uprava kriva. meni je bila lepa utakmica, steta velika za poraz, ali opet, lep fudbal je bio

Tuzno

pre 8 godina

Dosli, urnisali klub, uzeli procente od prodaje igraca i odose, bez ikakvih sankcija. Tako se i u politici radi. Zato je Srbija ovako mnogo propala, na svim poljima...

NikolaSrb

pre 8 godina

Posao je obavljen, unistili su Partizan skroz i sad mogu na miru da se pokupe i odu. (ciki, 11. decembar 2015 00:45)

Zar nije Djura unistavao partizan, kako sad to? Ko je sledeci?

Nema potrebe

pre 8 godina

Zasto cela uprava?
Sad se najbolje videlo da se bez ulozenog evra u tim ne moze, hvali dobar stoper i jedan centralni spic, i prosli bi smo nemce lagano

Patofna

pre 8 godina

Dzabe vi krivite premijera, pa isti ovaj tim je pobedio auzburg na strani tako da su sad samo pokazali da nemaju karakter. Najlakse ne naci nekog da bude krivac.

petarczv

pre 8 godina

Bas me zanima o cemu ce navijaci groblja sada da pisu ispali su iz evrope u kojoj su "prezimili" iz nikad lakse grupe. Otisla uprava e sad da vidimo

sasho

pre 8 godina

biće skupština nije dala da se usvoje ostavke.Sram vas bilo,da vas sram bude,unistili ste Partizan.Sa vama i Andrija Mladenović napolje,a Dule nas da se vrati.

good

pre 8 godina

I meni je utakmica bila sasvim ok,igraci su se borili koliko su mogli,ali nisu imali srece.I sta sad uprava ima s tim?Kad bi bar zadrzali ovaj tim za sledecu sezonu,jer i ovo je veliki uspeh sobzirom na dugogodisnje stanje u nasem fudbalu.Osvrtati se na zahtev navijaca je cista glupost.

Bombona

pre 8 godina

Kakvi su rezultati u ovom sportu rešenje je da se svi klubovi privatizuju i počnu od regionalne lige na malim stadionima. Srušiti postojeće velike stadione i na tim mestima sagraditi bazene, košarkaške hale, rukometne i odbojkaške sale i pomoći onim sportovima koji su pokazali kvalitet.

baci pet!

pre 8 godina

Makar malo radosti za ovo vece.
Bojim se samo koga ce nam SNS uvaliti sledeceg. Bolji od ovih najogorih je gospodin stecajni upravnik dr Nebojsa Covic.
Dotle smo dogurali, nazadna Srbijo!

petar

pre 8 godina

Golac,Antic,Milinko Pantic,dovesti ove ljude sa autoritetom i znanjem,dosat je bilo pocetnika u uparavii za trenera,hoemo iskusne proverene asove

Sasa

pre 8 godina

Od pocetka 2010 do danas Partizan su trenirali: Stevanovic, Stanojevic, Grant, Vermezovic, Rasovic, Nikolic, Milunkovic i Drulovic. E pa braco grobari, klub koji menja trenere ko carape niti zasluzuje a niti moze da napravi ikakav uspeh. Tako nam je.

ms

pre 8 godina

Cemu samo radovanje. Sjase Kurta da uzjase Murta. Sve ce isto biti ko god da dodje u upravu. Ako taj novi ne dovede jake sponzore dzaba dolazi. Opet ce biti samo obecanja...Pareee nam trebaju!!!

marko

pre 8 godina

Ali ova uprava je očaj. Dovode igrače bez obeštećenja, to vam je loš kvalitet fudbalera, samo su pogodili Abua koji je došao da oživi karijeru iz Belgije. Promašili sa Božinovom, drže S.Ilić čovek blizu 40-og rodjendana. Subić doveden iz Borca iz BL, Brazilac u odbrani iz druge brazilske lige doveden. Srećno su došlo u situaciju da prodju grupu LE, ali skroz nezasluženo, posle 2 meseca gube prvenstvo. Primili 14 golova u 6 mečeva u LE tu su rekorderi kao najgora odbrana LE. Nema sreće gde su političari.

Dare

pre 8 godina

Branko Ilic, Astana, oteran zbog 10,000 evra, usao u Ligu Sampiona... Igra levom nogom... Moze zadnjeg veznog... Desnog beka... Levog stopera... Desnog stopera...

Koliko li je para potroseno na vodjenje "simpatizera" kluba na razna gostovanja... Za igrace nije potroseno nijedan jedini evrocent...

Mr fizike

pre 8 godina

Tako je! I jedna lepa vest u moru tuznih... Ovu svoju sramotu da nosite zauvek na dusi kao zig! A sad razmisljajmo malo pozitivno, stabilizacija kluba sa novom upravom i borba nas ceka tek, 4. smo u ligi, mora se popraviti to ako hocemo u evropu, kup moramo da osvojimo, a zaostatak da smanjimo, da se ne brukamo vise!

kucepazitelj

pre 8 godina

mozda je vreme da svi mi malo zaboravimo fudbal i malo prebacimo fokus na kosarku, vaterpolo, odbojku, rukomet, ... Cinjenica je da su se u fudbalu nakotili idti koji su u vezi sa mafijom, i ponestalo para.

delija iz fotelje

pre 8 godina

Sad vam je kriva uprava?! Nemate vi drugovi partizani snage da trčite 3 utakmice u 7 dana. Zato u Evropi za malo da prezimite, što je za vas veliki uspeh a u domaćem prvenstvu nema sudaca da navlače za vas pa ste automatski jedva četvrti. I mislim da od parmezana očekujete previše. Zadnji dobar tim ste imali početkom 60-ih godina prošlog veka

neko

pre 8 godina

Najtužnije od svega što oni odlaze punog džepa kao što se čini u Srbiji i generalno u sportu dok rezulati neuspesi zvezde i partizana propadaju odnosno dalje su tu gde jesu samo na dnu zadovoljavajući se domaćom ligom samo u fudbalu.Toliko!

kome smeta partizan u evropi???mislim da prezimi

pre 8 godina

a ko je ovaj lik u koznoj jakni sa blago telecim pogledom i frizurom boze sacuvaj??i jel ovaj u prvom redu toni soprano?

делија

pre 8 godina

Кажете био добар фудбал, па рођаци који црни фудбал, паркирали сте аутобус испред гола нај истуренији играч вам био на 30м од гола чекао контру и некако мунуо гол остало ништаа... 0!!

miki

pre 8 godina

Nije sve tako crno, za nase uslove se i dobra para zaradila. Dovesti pojacanja, zahvaliti se pojedincima i tokom proleca uigravati tim koji ce bez problema da igra prvenstvo.

bley

pre 8 godina

Ne gospodo, ne tako, prvo PARE da vratite pocevsi od Skuletica 4 miliona evra, i sva obecanja, sponzorstva, prvo vratite pare pa da se rastajemo, ili bezite vidite da nema ni dinar vise da se ukrade pa ko nas sisa???

Petar

pre 8 godina

Mislim ,prva fotografija, "Bambalici".
Imresionira koliko se i dalje planski gura fudbal,pa i kosarka, a toliko imamo lepih i daleko uspesnijih sportova bez iritirajucih i "pametnih " izjava . Ali u tim sportovima nema para, nama dovoljno i izgleda nema za sve. A ovi bez uvrede sa prve slike izgledaju vecno gladni,svega samo ne uspeha. Za uspeh treba posvecenost pa i bar malo postenja.Nadam se da nikog nisam uvredio.

Laki007

pre 8 godina

Otpisani-ha ha-povratak, izgleda je to bilo za bivsu upravu! Da li se sad osecate jadno i bedno, prevareni, za koga radite to sve, sta imate od toga?????????????????????

kralj

pre 8 godina

U normalnim situacijama bih se pribojavao da ne dodje neko gori na mesto uprave ali s obzirom na trenutno stanje gore od ovoga ne moze.

Lala

pre 8 godina

Realno, losa selekcija igraca ..Brasanac uzasno spor,Zivkovic dobar,ali za te mangupske poteze mora da odraste,jedini koj izaista vredi je Abubakar.Vise srece dogodine..
ps-pod hitno privatizacija klubova i proterivanje svake politike iz sporta

Dzontra

pre 8 godina

Bojim se da je ovo kraj jedne ere Partizana. Ovo je slicno kao primljena trojka protiv Cedevite u poslednjoj sekundi. Dolaze teske godine...

Beli

pre 8 godina

ne znam zasto kukate na upravu a niko ne spominje sramotnu taktiku i igru koju je postavio trener,pa sta ste mislili na bunker i kontru da prezimite e pa ne moze

jovan

pre 8 godina

hitna privatizacija a ne javasluk u srpskim klubovima,neka brate neko kupi i onda ce i da ulaze a ne samo prodaja i trpanje u dzep a manekeni da se igraju sa nasim zivcima

poet and a prophet

pre 8 godina

Još kada su smenjivali Djuru govorio sam da ćemo krojača praviti od blata. Nije bio idealan ali Djurić je za ove nameštenike i sverežimske jahače apokalipse pravi fudbalski i poslovni genije.

bora

pre 8 godina

@ simon
Nažalost što je još gore,para itekako ima!! Partizan je samo od transfera Škuletića,procenta za Mitrovića i učešća u LE,ostvario prihod od oko 15 miliona evra!!?

Nasa realnost

pre 8 godina

Povedite Ninkovica, Bandalovskog, Babovica, Jevtovica, Subica, Cirkovica, Petrovica, Fabricia, Grbica, a Boga mi i Brasanca. Najtuznije je sto svi oni ostaju a jedina 2 fudbalera dostojna da igraju bilo kakvo evropsko takmicenje (Zile i Oumaru) idu.

Mirko

pre 8 godina

Bojim se da je ovo kraj jedne ere Partizana. Ovo je slicno kao primljena trojka protiv Cedevite u poslednjoj sekundi. Dolaze teske godine...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzontra, 11. decembar 2015 16:33)

Ne to vreme je upravo proslo.Sad je bitno da na celo dodju Partizanovci a ne neki sns kadrovi.Posle toga ovo isto mora da se uradi i na nivou SD Partzizan.

Vlada54

pre 8 godina

Dva gola se primaju preko levog boka , kod prvog levi bek partizana ne isprati igraca , kod drugog Petrovic dozvoljava da mu se igrac uvuce ispred njega i da gol glavom ... Svoje sanse ne iskoriscene niko nam nije kriv

Crvena

pre 8 godina

Vest godine! Čuj "sa suzama u očima"! Svašta, stvarno; ceo život trči za loptom , baca se po terenu i plače. Evo i meni zasuzile oči... Al' od smeha!

slobodan

pre 8 godina

nazalost,ovo je najlepsa vest ove sezone iz partizana.samo da kasa ostane netaknuta!!!!nije problem izgubiti,problem kad znas 4meseca da si "bolestan"a neces da kupis lek!!!

deda

pre 8 godina

Ekskluzivna vest,kovinjalo prelazi na Sportklub.
Kako kazu iz Sport kluba svako ko nije redovan platiša dobija Kovinjala za komentatota i nadaju se da ce značajno povećati procenat naplate.