Fudbal 238

Nedelja, 22.11.2015.

16:56

SL: Zvezda do 15. u nizu na Čairu

Ekipa Crvene zvezde ostvarila je 15. uzastopnu pobedu u Superligi, savladavši niški Radnički na Čairu u 18. kolu nacionalnog šampionata – 2:1 (0:0).

SL: Zvezda do 15. u nizu na Èairu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

238 Komentari

Sortiraj po:

One night in May

pre 8 godina

(Mirko, 23. novembar 2015 12:26)

Ti si definicija navijaca Partizana!

Sad je liga namestena - a prethodnih sedam godina je sve bilo regularno! Licemerje!

Deset bodova pa minus sest je cetiri - dakle, kad se bodovi podele igra se jos jedan derbi, a ne dva. Matematika!

Kairat je bio pre, daleko pre nego sto smo vas nagrdili do neprepoznavanja i stigli do ubedljive prednosti na tabeli. Memorija!

Ti si definicija navijaca Partizana...

Mirko

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva.
Ovo se zove Jelonopoli !
Cist kriminal !

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.
(Cicero, 22. novembar 2015 19:46)


Cvili..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 22. novembar 2015 22:09)

-------------
Nema potrebe.

U prethodnih 10 godina 17/20 pametnom dovoljno.

10 kosrka, 7 fudbal

...i ovo na silu ove godine ce biti brzo zboravljeno kad vam na prolece sledece godine UEFA zabrani da igrate kvalifikacije za LS zbog dugova i tuzbi igraca...vec se nazire Ibanjez,Vieira,Donald kad zatraze pare a vi nemate ni za struju a tada ni Vucica nece vise biti na vlasti.

p.s.

Ko je vas ubedio da ste osvojili titulu...polako gani ima jos dva derbija da se igraju a vi realno kad se podele bodovi imate pred play-off deset bodova prednost..kad od toga oduzmes sest to je samo 4 boda koja se lako izgube pogotovo sto ce pola tima da vas tuzi na polusezoni i poneki i da odu.

parni valjak

pre 8 godina

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".
(Trandafil Karanfilovski, 22. novembar 2015 18:57)

Al' ste zato vi obavesteni u derbiju...razvaljeni, nagrdjeni, a kompleksi nabijeni zauvek!
(One night in May, 22. novembar 2015 20:07)

Raća Petrović a samim tim i Partizan ima skor 6-0. To istorija derbija ne pamti. Ej 6 uzastopnih prvenstvenih pobeda. Nijednu Raća nije odigrao nerešeno a kamoli izgubio. To je razvaljivanje i nabijanje kompleksa, a ne jedan derbi.
Igraju se još dva derbija...polako bratac.
I na kraju molio bi FK Crvena Zvezda da konačno smogne snage i udje u bilo kakav evropsko takmičenje u kojem nije igrala već 10 GODINA!!! Doprinos nacionalnom koeficijentu je 0,25. Ako ništa drugo da bar noge okupa u Avgustu a a ne u JULU.
Nije fer da samo mi skupljamo bodove.
Mada je moguće da je Tole intervenisao kod Platinija...kad bolje razmislim sigurno je tako....E moji gani. Evropa je merilo, 6 uzastopnih titula i od 2004 imamo deset evropskih takmičenja.
A vi?

Gile

pre 8 godina

OK, NIJE nameštena utakmica... Ako može samo neko da mi objasni jednu stvar - vaš Katai, ne pratim posebno ali valjda trenutno najbolji strelac "prvenstva", SAM se šeta i dobije loptu na 20 metara od gola i NIKO ne sme da mu priđe na manje od pet metara(da, ne sme, igrač se zaleti, a onda na pet metara od njega stane kao da ovaj ima nevidljivi štit). Dakle, ako nije namešteno onda su igrači Radničkog POTPUNI AMATERI! Nije glupo nego je potpuno besmisleno da se najbolji strelac šećka bez ikakve pratnje na 20m od gola. U svakom slučaju, svaka čast na pobedi, ali daleko je ovo od nekog ozbiljnog fudbala.

Batko

pre 8 godina

Narikače ni jutros ne prestaju sa teorijama zavere, kosmickoj nepravdi i kmecanjem... Iz nedelje u nedelju pomerate granice u kukumavkanju !

ssssss

pre 8 godina

Savet za sve ljubitelje fudbala u Srbiji:
Ako niste iz glavnog grada i bodrite neki "manji" klub od "titovih blizanaca", nemojte se nadati pobedi protiv pomenutih. Ako ni zbog cega drugog, sudija nece dozvoliti da vas klub pobedi.

Bio sam na utakmici Radnicki - Zvezda i ne mogu da poverujem kakvu sramotu od sudjenja sam video. Svaki, ali bukvalno svaki kontakt je bio faul za ... pogadjate vec koga. To je bilo toliko ocigledno, da je u jednom trenutku ceo stadion prestao da zvizdi i prasnuo u smeh i ironicnim aplauzima pozdravljao odluke "sudije", ako se tako moze i nazvati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lion, 23. novembar 2015 08:20)

Ma jeste,naročito su sudija i Vučić pomogli Kataiju da da gol sa 25 metara iz igre...sve što si napisao je istina..

Bojan

pre 8 godina

Bio sam i ja na istoj utakmici, sramota je da lazes, smejao si se samo ti na sudijske odluke. To sto igraci Radnickog nemaju fudbalsko znanje ne znaci da treba da udaraju ko sivonje i da se valjajy u onoj njivi. Drugo cim je Zvezda stisla gol je visio u vazduhu

grr

pre 8 godina

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile JNA, 22. novembar 2015 19:30)
Šamrok je samo jednoj ekipi iz Srbije nabio petardu. Crvenoj Zvezdi.

lion

pre 8 godina

Savet za sve ljubitelje fudbala u Srbiji:
Ako niste iz glavnog grada i bodrite neki "manji" klub od "titovih blizanaca", nemojte se nadati pobedi protiv pomenutih. Ako ni zbog cega drugog, sudija nece dozvoliti da vas klub pobedi.

Bio sam na utakmici Radnicki - Zvezda i ne mogu da poverujem kakvu sramotu od sudjenja sam video. Svaki, ali bukvalno svaki kontakt je bio faul za ... pogadjate vec koga. To je bilo toliko ocigledno, da je u jednom trenutku ceo stadion prestao da zvizdi i prasnuo u smeh i ironicnim aplauzima pozdravljao odluke "sudije", ako se tako moze i nazvati...

Kontras

pre 8 godina

Na stranu to sto Zvezda ove godine "mora" da osvoji titulu, da je Partizan ne bi pretekao po broju titula. To je jasno.

Ovde su interesantne dve stvari. Odakle Zvezdi, klubu koji je u tako ogromnom dugu, takva pojacanja? Tu nema niceg sportskog, favorizuje se jedan klub, a svi ostali Partizan, Ofk, Vojvodina, Radnicki itd. postaju sirocici. Nas fudbal time gubi mnogo. Zasto komentator toliko navija za Zvezdu dok prenosi? Pa i Radnicki je nas klub, srpskiji od oba beogradska blizanca. Ono je grozno, bolje da je ostao kuci i navijao, a dao nekom objektivnom komentatoru da prenosi.

Nadam se da je moderator barem dovoljno nepristrasan i da ce objaviti komentar.

Srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

cestitajte zvezdi titulu...borimo se za kup i evropu ako tu bude kako treba oni se raspadaju garant...to im je so na ranu!!!(papiga, 22. novembar 2015 21:29)

Papiga, dečko, slobodno! Papiga svaki naredni put! Papiga Toletu! Ali džaba, ni to vam ne pomaže!

Istina

pre 8 godina

Radnicki je bio bolji i da je bilo malo vise srece i usla ona precka ,a i malo manje prostrasno sudjenje sve bi bilo drugacije.
Napred Real sa Nišave !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 22. novembar 2015 21:24)

Pa trener Radničkog je dao izjavu,odmah posle utakmice,kao je Zvezda bila bolja baš za taj jedan gol a ti,koji se ne razumeš u fudbal,tvrdiš drugačije.Gde je to sudija pogrešio,osim što je oštetio Zvezdu kod gola Radničkog jer je bio čist ofsajd.

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

Hugo, te adorei! Mais amores, per favor!

@(Carlota, 22. novembar 2015 22:46)


fala. fala mon amur

nosi fenjer,navija za fener

pre 8 godina

Na velikom mrazu mozak slabo radi.Kad je -21 pocinjes da lupetas i vezujes Zvezdu za neki Ludogorec koji je mlatio grobare.Sutra ce i Bate ,Petak tikvu,konobare iz Irske i Sokolja Kustu da prebacuju Zvezdi.

dfsdfs

pre 8 godina

(Delija Banovo Brdo, 22. novembar 2015 21:34)

Tvoj komentar ti govori nešto. Recimo u citiranom tekstu nigde se ne pominje Partizan, i ti odmah zaklučuješ da je to napisao navijač Partizana. I sad ja ti odgovrim ti ćeš meni staviti etiketu Grobara. Ovo je druže dobronamerno.

Alf

pre 8 godina

i posle se mnogi pitaju sto crnogorci sefuju po srbiji, pa vidite i sami da bez naseg sefovanja vi neumijete da se snacete, Vujosevic vodio uspesno partizan, od kad doce Radonjic zvezda cuda radi, a tek kako se pomamise fudbaleri CZ od kad grof zasvira. istrpite partizanovci ovog Bozovica poslacemo vam mi dogodine Jovovica da vas dovede u red.
(veliki pijesak BAR, 22. novembar 2015 21:16)

Daleko vam lepa kuća...svima...a Grof nije crnogorac nego Srbin iz CG...a razlika je velika...Srbin nikada neće prodati Srpske svetinje kao crnogorac...viđu čojstva i junaštva...bruke i sramote...

A na JNA 523 verna grobara

pre 8 godina

Nisam potpuno srecan,grobari nas deru u veslanju na ergometar!
Pod hitno moramo po pojacanja buhahahahaha
Brrrrrrrr - 21

Nolan

pre 8 godina

Da li ste primetili da Zvezda ima vise navijaca u Nisu nego Partizan u Beogradu?
(Stanko, 22. novembar 2015 20:08)

Partizan nema navijace.
Tek nekoliko ispranih mozgova kojima je Dulo rekao da su institucija.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Ali ovaj kmeči...trk u ćosak i da cviliš do utorka
(Batko, 22. novembar 2015 21:32)

Batko, naprednjačka botčina broj 1

AcA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile JNA, 22. novembar 2015 19:30)Ma ajde što su ih konobari iz Šamroka ponizili,nego što ih onako poniziše njihova braća iz Zagreba.

trn u oku

pre 8 godina

lele koliko navijača paranoične ideje da je Partizan uništen iznutra. Braćo "pravi partizanovci" vas ne zanima fudbal nego da komšiji crkne krava.
Kad je Zvezda trpela Lukića i kad smo imali 17 bodova manje od vas nama je stadion uvek bio pun, zato što volimo ZVEZDU u svim situacijama. Vi kada ne osvajate titulu odmah plač kao dete kad mu uzmete zvečku. Za vas postoji samo Duletova ideologija da je Partizan jedina opozicija, da su sve njegove titule poštene, a sve naše nepoštene, da su Zvezdaši pretnja po ovo društvo i sl proizvoljnosti samozvanog Maga.
Vratite se na pravi put i napunite stadion protiv Augsburga, pobeda vas vodi dalje. A da, vi to nećete, to je ipak Vazura, Vučela,...vama treba samo konflikt. Strašno

bora

pre 8 godina

@tresh kretenizam
Rezultat sam očigledno znao,pa i kretanje rezultata!!! Kvota iz 0 u 2,je u tom momentu bila mizerna!
Istina često mnogo boli,sinko.

lobotomirani

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Gde su ta srecna vremena kada u sred NATO bombardovanja slavis titulu, a sedokosi cika sedi u lozi vojnog stadiona.

mrki ris

pre 8 godina

@(Mirko, 22. novembar 2015 19:37)

Joj Mirko svemirko nisi popio času mleka pre spavanja pa si mi se sav unervozio.

Majstore ako imaš više od 14 godina brate prestani da pratiš fudbal jer je to za tebe mnogo kompleksan sport sa puno nedokučivih tajni.

1.ruka jeste bila
2.kakve bre noge pominješ majke ti pa valjda se gleda gornji deo tela a ne noge i mislim da nije bio ofsajd ili ako je bio baš je bio minimalan ali nije zbog nogu, sačuvaj me Bože realnih grobara i njihovih objašnjenja

A pošto pišeš da su nam se sklanjali molim te odgovori mi jel se i vaša odbrana sklanjala kad primiste 3 gola-nema šta profi odradiše to

A za to da ničija nije do jutra gorela - istina vidiš kako pucate po šavovima čim vlast nije uz vas tako da se to na vas odnosi jer je ovo tek početak dominacije SD Crvene Zvezde i početak zasluženog kraja malog partizana.

Pozdrav i nemoj da se nerviraš biće bolje za vas za jedno 10 godina......

DelijeChicago

pre 8 godina

(BMX, 22. novembar 2015 20:24) ne blamiraj se,sedi na bmx-a tog tvog i vozi,a mozes i na ciganski BMX da sednes ... Sportski pozdrav za navijace plavog Patlidzana

Batko

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva. 
Ovo se zove Jelonopoli ! 
Cist kriminal ! 

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.
(Cicero, 22. novembar 2015 19:46)


Cvili..

Делиjа Жир

pre 8 godina

Katai kida kako igra.... Najbolji strelac i najbolji asistent lige. Mislim da je blizu da obori i rekord u broju utakmica u kojoma je dao gol. Teze je i vaznije dati po jedan na pet utakmica nego 5 na jednoj.... Sta bi bilo da je "srpski Mesi" odigrao ovakvu polusezonu?! Egzaltirani novinari koji su na talu vucele i slicnih bi rekli da vredi 30 miliona i da je najveci talenat u istoriji kosmosa.... Katai Kraljina

veliki pijesak BAR

pre 8 godina

i posle se mnogi pitaju sto crnogorci sefuju po srbiji, pa vidite i sami da bez naseg sefovanja vi neumijete da se snacete, Vujosevic vodio uspesno partizan, od kad doce Radonjic zvezda cuda radi, a tek kako se pomamise fudbaleri CZ od kad grof zasvira. istrpite partizanovci ovog Bozovica poslacemo vam mi dogodine Jovovica da vas dovede u red.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Jos kad bi im se ovako providno i van Srbije sklanjali... No svejedno, to je ionako klub za internu dnevno-politicku upotrebu.

Mile

pre 8 godina

Cestitke Zvezdi, posteno su nas pobedili. Ali jedno veliko UA za komentatora koji je bio pristrasan i radovao se golovima Zvezde, iako mu je u opisu posla da bude nepristrasan.

Sasa

pre 8 godina

Radnicki je bio bolji i da je bilo malo vise srece i usla ona precka ,a i malo manje prostrasno sudjenje sve bi bilo drugacije.
Napred Real sa Nišave !

kompleksan

pre 8 godina

jel ce da kaze neko komentatoru da igraju dva srpska kluba i da ne mora od pocetka da bude pristrasan ovoliko..ne igra zvezda protiv hrvata!!! i mi u Nis smo isto Srbi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (travian, 22. novembar 2015 17:06)

Toliko je protiv Vas Nišlija da je slagao da Vam je gol regularan i da je Ibanjezov gol neregularan.

Abolirani predsednik - Dragan Djuric

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Tadic, Tadic, Tadic...farma, Troicki, Partizan, pa opet Tadic, Tadic, Tadic...

Stella

pre 8 godina

Za ovu ekipu CZ ne postoji drugi rezultat osim pobede. Riju po terenu onako kako svaki navijac Zvezde to zeli, plus imamo par igraca koji zaista umeju. Pravo je uzivanje gledati bisera Grujica, sjajnog Kataija i ostale kako se bore. Teren los, atmosfera na tribinama praznik fudbala, najbolja atmosfera u Srbiji se pravi na Cairu kad Zvezda gostuje. Velikan kad dolazi na noge Realu sa Nisave grad je u istim crveno belim bojama, ali podeljen na 2 dela - nislije Meraklije i nislije Delije. Nema lepse slike!

srkiboy82

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.
(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05) _Vidim dobro si upoznat šta se proteklih godina radili zajedno sa Tomislavom Karadžićem. Ali moraš da znaš ne rade svi tako, neko igra i pošteno.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Koga jos ovo zanima, ionako je sve namesteno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Navijac,


Nije namesteno samo kada Partizan osvaja titule.I tako sve od pocetka devedesetih.Sve regularno narocito od kada je Tole na celu saveza

Batko

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić... 
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Ali ovaj kmeči...trk u ćosak i da cviliš do utorka

One night in May

pre 8 godina

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".
(Trandafil Karanfilovski, 22. novembar 2015 18:57)

Al' ste zato vi obavesteni u derbiju...razvaljeni, nagrdjeni, a kompleksi nabijeni zauvek!

Sergio Ramos

pre 8 godina

Neka veceras svako zna da je Zvezdina pobeda, novi sampion i titula, nasa Zvezda je opet najbolja!
Ove noci sa Severa cu ce se pesma do jutra za nasu Zvezdu iz pehara mnogo piva ce proci venama!

n

pre 8 godina

Ovi se raduju kao da su osvojili LS u najmanju ruku, slavlje posle utakmice, slavlje u svlacionici, navijaci u euforiji.
Sta je ovo ljudi moji, cemu se oni nadaju da mi je znati? Ekipa koja 8 godina uzastopno( e to treba da brojite) ispada u letnjim kvalifikacijama, i pored podrske drzave, velikog sponzora, medija koji su konstantno uz njih, oni se ipak stalno raspadaju.
Volite Partizan i budite srecni jer ste izabrali pravu stranu.

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

partizani ovo su vesti za klubove koji se bore za titulu, a vas bi trebalo da interesuju vesti o Surdulici, jer oni su vam tu glavni favoriti koji haraju u toj vasoj zoni za ispadanje ahahahahahaha

BMX

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli. 
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)

sta bre nije sramota da siris nebuloze ubiste se sami od padanja i nemoci pa ste isfruatrilai prvo igrace pa onda i publiku.Najsramotnije sudjenje u celoj sezoni 2015\16....brukaaaaaa.Ja kao Zvezdas i Nislija ti to kazem....i ja sam gledao utakmicu uzivo....zato ne mnogo

stafeta

pre 8 godina

Zašto se sklanja i diže ruke, ovaj igrač Radničkog,ispred Ibanjeza?
(227, 22. novembar 2015 19:09)

Vezba za slet na vojnom stadionu.

Alexa

pre 8 godina

Nase prvenstvo je ove godine smejurija. Koliko god da je Partizan sa nesposobnom upravon sve dalje od titule postaje smesno sa kojom upornoscu se Zvezdi namestaju pobede.

cole

pre 8 godina

navijac sam zvezde od kad znam za sebe. ikone u kuci su mi slike sa stadiona u bariju i tokiju. najvece radosti i tuge su, naravno, vezane za zvezdu. ali i takav i toliki zvezdas, sa ekipom koja zaista igra dobar fudbal, sa trenerom koji zna sta radi i ciji se "potpis" i te kako vidi na terenu, cak i da poverujem i da je "vlastima" stalo da zvezda osvoji titulu i to dominantno, i dalje nisam toliko siguran u zvezdine pobede. da jesam, prodao bih kola, ulozio sav novac na kladionici na pobedu zvezde i kupio nova kola. i tako par utakmica, kupio bih i jos jedan stan. zato mi nisu jasni ovi "dobro obavesteni" nesrecnici koji ne znaju gde udaraju od nemoci i u ovoj sezoni, kad pred svaku nasu utakmicu zalegnu na tastature i sroce svoju "alibi" recenicu:"sigurna pobeda komsinice, receno protivniku da ne sme da im otkine ni bod". pa rodjaci, ako je tako, hajde svu kintu na zvezdu pa se bar obogatite ove sezone, bar novce zaradite kad vec svuda morate da nam gledate u ledja!

Baxuz

pre 8 godina

Pojedini komentatori: J... vas Kairat! Hajde pogledajte realno koliko igraca je Zvezda dovela posle toga, i kakvih igraca: Plavsic, Srnic, Donald...

grobar

pre 8 godina

koga stvarno vise zanima ovo, i nas fudbal generalno? par hiljada ljudi koji imaju arena sport paket (i od tih sto imaju ne verujem da svi gledaju nasu ligu) + par stotina zaludnih dalabu koji idu na stadione.

zato se divim ovim sendvicarima, polome se da ostave po 100-200 komentara na svakoj vesti pa im je opet veca satisfakcija majonez u sendvicu nego par desetina lajkova koje sami sebi udaraju....

DedaMiloje

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.
(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05)

Vučičeviću ti li si?

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!!"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno"Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57) Što nisi stavio kuću na tačan rezultat? Sada bi imao 5 kuća.

Mare

pre 8 godina

Nasi klubovi u Evropi za sezonu 2016/2017 2.kolo Zvezda-Vardar 3.kolo Zvezda-Apoel play-off Zvezda-Celtic grupa Barcelona Dortmund Dynamo Kyiv Zvezda 1.kolo Partizan-Coleg Europa 2. Kolo Partizan-Dacia Chincau 3.Kolo Partizan- Spartak Trnava play-off Partizan- Sparta Prag 1.kolo Cukaricki-Rabotnicki 2.kolo Cukaricki-FK Minsk 3.kolo Cukaricki-Trabzon 1.kolo Borac-Buducnost Podgorica 2.kolo Borac-Dundelange 3.kolo Borac-Elche

Miroslav Kojic

pre 8 godina

muka mi je od ovih sto znaju da je dogovoreno.. pa idi stavi kucu na 2 pa da imas dve na kraju nemoj ovde visiti i budaliti se.. ne znam kako takvog coveka da nazovem a da mi puste komentar...

boban,nis

pre 8 godina

Evo vratio se sa utakmice.Odlicna i cvrsta utakmica koja je najrealnije trebala da se zavrsi nereseno,ali to je fudbal.Zvezda imala dva suta,dva gola,sudija svaki kontakt Radnickog nad Zvezdinim igracima sudio faul za Zvezdu i tako seckao Radnickove akcije.Jedino sto me razocaralo poluprazan jug,ali to je zato sto one najtvrdokornije MERAKLIJE bojkotuju Radnicki dok u upravi sede ljudi iz politike u ovom slucaju iz SNS-a.

Cicero

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva.
Ovo se zove Jelonopoli !
Cist kriminal !

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.

Pustio ih Kari

pre 8 godina

NAJJACI UTISAK:
Lukovicu, 0 od covjeka. Dobio si 5 faulova, a ustvario ti si taj koji je napravio prekršaje. Buniš se, smjeskaš cinično. I da prvo pol., Jovanović povlači za dres igrača u polukontri, dobija žuti, ZAMISLI, cika, vriska, psovanje...
alo, alooo! I tako sve do Ludogoreca, Kairata.

Hugo iz Albukerkija

pre 8 godina

Ovo IBANJEZ-iranje na kraju, vise boli fizikalce na groblju, negoli Meraklije, mada niko ziv ne zna sta se to njih tice, jer i da je bilo drugacije oni i tako i tako istadaju iz lige ako im Tole izvisi na prolece.

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

Kakav bre Borac, pa nama je ovaj Radnicki najveci rival za titulu ove sezone dok je Vojvodina vec odavno izgubila prikljucak i svaku sansu da se umesa u borbu za tituli, ostalima puno srece u play out-u, pa da ih Hugo POTOVARUJE i u sledecoj sezoni, mada za njih ne bi bilo lose i da koju godinu malo odmore u drugoj ligi, cisto da na neko vreme zaborave na ovog Huga i njegove DEVASTACIJE ahahahahahahahahahahahaha

018

pre 8 godina

Crvena zvezda pravi nizove u domacim okvirima sto se pobeda tice, a na evropskoj sceni sve sami porazi. Cim izadju u evropu oni su kanta bilo u zvanicnim ili prijateljskim utakmicama. Ove godine su igrali 4 evropske utakmice, ako ne racunamo pripreme.Dva puta ih je dobio Kairat iz Almatija,Mordovija,Ludogorec ! Ako vi udjete u LS ili LE ja cu sa zadovoljstvom prestati da gledam fudbal.

masterkg

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!!
"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno"
Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57)
Već je bilo 1-1 proroku :-))))

lovac na grabljivice

pre 8 godina

igraci radnickog se sklonili da ibanjez da go.ko nije gledao nek sw uveri u pregledu.jadna si srbijo kad ti vlast smenjuje trenere,predsenike sportskih drustava i udruzenja i gazdi za volju pravi sampione koji ne mogu u evropi bod da uzmu

jen

pre 8 godina

Za ovog što kaže, Zvezda ispisuje planetarnu istoriju za vladavine njenog navijača,informacija-Zvezda je već ispisala tu istoriju a tvoj klub je deo te istorije,upamćen je kao komšija evropskog i svetskog šampiona... i da ajmo Noleeee

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Stvarno Zvezda igra dobro. I Bozovic ih je naucio da razmisljaju. Stvarno svaka cast. I Ibanjezov gol, potpuno regularan ali nema veze, igra se fudbal! Bas svaka cast. A Dresovi, prva liga.

Mile JNA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

Ti posle dva prangijanja u punom sastavu imaš smelosti da pominješ Ludogorec? Btw. jel gore kad naletite na amatere iz Irske ili na profesionalce iz Bilbaoa? Na kraju krajeva, vama je svejedno jer vas obe ekipe (šam)rokaju!

filip must play

pre 8 godina

Odlicna i ofanzivna igra CZ, presing na svakom delu oranice, igraci Radnickog preplaseno gledaju bravure gostiju iz sultanove prestonice, njegov tim, a i domaci, igraju bas po njegovom ukusu, onako kako je i naruceno, hleba i igara, danas bez ovog prvog, cekamo novu pauzu da se vedete posalju sultanovim avionom na jos neku prijateljsku utakmicu i bolno treznjenje.

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Moj brat od tetke igra za Radnički i mogu ti slobodno reći da ništa nije dogovoreno i da Radnički ide na pobedu. A ti i tvoje "free inside" informacije sačekajte neku drugu utakmicu. Pozdrav.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lošmi, 22. novembar 2015 17:39)
Inace bi te brat od tetke zvao...Naravno...Idi pojedi sendvic ;)

Nenad

pre 8 godina

0:1 , 1-1, 1-2, da bi izgledala stvarna borba!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 22. novembar 2015 17:44)
A protiv nekih koji su mali u dusi, 1:0, 1:1, 2:1, 3:1, da bi izgledala stvarna borba!

Mxyed

pre 8 godina

Ovako. Blago je reći da ne volim zvezdu. Pocetak sezone su se provlačili zatim tekma sa ofkom cista namestaljka ali gledajuci kako sada igra moram iskreno reći da zvezda dugo nije imala bolji tim i bolju igru nego sada sto pruža. Ovo je tim za ligu šampiona i voleo bih da zvezda napokon udje u LŠ i da pruzi spektakl svojim navijačima. Sa ovakvim trenerom i ovakvom ekipom i igrom su ogromne šanse. Ako se proda makar jedan igrač, na primer Grujić šanse će već biti dosta manje. Zato zvezdo ako si pametna sačuvaj ekipu vratiće ti se...

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Zvezda igra opasan fudbal u namestenim utakmicama. Kairat ih oducio od fudbala, Mordovija, pa Ludogorec. Cim igraju postene tekme desi se tutu mrak. Radnicki pobedjuje.
(018, 22. novembar 2015 17:43) I Partizan je Zvezdina filijala.

Pedja

pre 8 godina

Volim cvrste utakmice jer se tako podize kvalitet fudbala, ali ne volim kada se ruzno prave faulovi gde se ide na igraca, a ne na loptu. Onaj Petrovic je 3 bodiceka napravio dok nije dobio zuti karton. Ponisten cist gol Zvezde gde je Ibanjeza pogodila lopta u rame, a na drugoj strani priznat gol Radnickom iz ofsajda sto se isto moze lepo videti na usporenom snimku. Pritom pomocni sudija je maltene stajao u liniji i morao je da vidi raspored igraca.

neutralni posmatrac

pre 8 godina

i ono malo interesovanja koje postoji za gledanje utakmica srpske lige uporpaste pristrasni komentatori koji dozivljavaju ekstazu kada zvezda/partizan postigne gol... dok prilikom pogodaka "malih" klubova protiv istih tuzno konstatuju...

jokerRr

pre 8 godina

Ljudi, manite se vise napadanja igraca koji vrse pritisak na sudije. To je davno postao deo fudbala. Nije nista protiv pravila.
Cestitke zvezdi od partizanovca, jaki ste mnogo ove sezone!

Mirko

pre 8 godina

beretka ponisten gol sumnjivo mozda ruka mozda rame gol radnickog iz ofsajda .Stvarno pomoc sudija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile1970, 22. novembar 2015 19:05)

Obe situacije ciste kao suza !

1. igranje rukom Ibanjeza
2. ni blizu ofsajda (ne svira se ofsajd zato sto je mozda ruka ispruzena unapred vec se gleda polozaj nogu igraca).

Bolje da pricamo o toma kako se to dvojica igraca Radnickog sklanjaju 84.minutu.

Do dolaska Vucica na Vlast niste mogli da pobedite radnicki 14.godina , sad je vodja toliko dao sebi za pravo da moze da radi sta hoce pa tako i da vam obezbedi 15.pobeda zaredom od kojih su 7-8 u najmanju ruku kriminal !

Nicija nije do zore pa nece ni ovaj jos dugo a onda cete da vidite sta znaci milo za drago !

Mirko

pre 8 godina

Dva igraca Radnickog (broj 70 i broj 14 cinimi se) u 84.minutu se bukvalno sklonila.

Sve jasno kao dan cetitam Aleksandru Vucicu i njegovim pulenima titulu.

Ova sezona ce ostati upamcena kao najveca prevara.

Zvezdana Vucic Liga

Sramota, nemoj vise da sam vas cuo da ste spomenuli sudije u bilo kom kontekstu a vezano za Partizan.

Mile JNA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde?

krcun osnivac

pre 8 godina

Samo da pitam.. Je l normalno da se komentator Arenesport u jednoj domacoj utakmici onako uzbudjuje kod golova Zvezde a bukvalno smori kod gola Radnickog? Je l Radnicki iz Nisa inostrana ekipa ili je to tako normalno?
(ostrava, 22. novembar 2015 18:55

pa naravno da je normalno kad mu posao zavisi od toga. i ne samo njemu vec svim burek novinarima. a oni koji se bas istaknu postaju portparoli kk i fk drzavni projekat.

Batko

pre 8 godina

Cenim da si autentičan srBski Neroj, kupuješ u ideji i podržavaš reforme Vlade :)
(BigBoca, 22. novembar 2015 18:08)

Kažu da su jesenji kompleksi najopasniji...

Batko

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!! 
"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno" 
Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57)

Plači

Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.

Mirko

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)

---------
Na primer po bar jedan penal i igraca vise za Zvezdu.
Jedino tada su regularni uslovi bez kojih Zvezda ne moze da igra.
Jad i beda sta se radi ali i ovo ce se jednom juce zvati.

Vidim sad vam ne smeta Tole.
Nesto ne vidim da ga terate sa cela,FSS-a !?
Plasite se da ce sa njim otici i ovi sto vam steluju sudije, sto vam organizuju prijateljske,sto namestaju u poluvremenu od 2:0 do 2:6 i tako nekoliko utakmica zaredom,..itd

Aleksandar

pre 8 godina

baš da vidim da li će neko makar da napiše da je Radnički dao gol iz čistog ofsajda. Ajde sad da vidimo "objektivno" novinarstvo.

Nek grmi jako Zvezda sampion

pre 8 godina

Svuda grmi okoloooooo nasa pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasa Zvezda prvak ponovo ! Pobeda na najtezem gostovanju samo potvrdjuje koliko je Crvena Zvezda dominantna ove sezone

018

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)


Ti si ocigledno gledao drugu utakmicu. Sudija je sekao igru svaki put kad radnicki krene, svaki kontakt sudio je u zvezdinu korist, igraci zvezde u malo navrata su hteli da samaraju sudiju i sve dok je tako nema nista od naseg fudbala. Na zalost to zvezdi najvise steti sto se i vidi kad izadje na evro scenu. I sledeci put pogodi kanal...

Qroña

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.

@(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05)


Imali ste priliku da sami prekinete taj niz, a i Tole je pokusao da vam pomogne u tome cak i danas, sta ces, ne moze se u Zagrebu Barselona biti.

Lex

pre 8 godina

Cim nije sklanjalica odmah se vidi kolika je zvezda "mocna" kao sto svi pisu i kako melje rivale.Jedino novi pazar,radnicki nis i metalac igraju posteno protiv drzavnog projekta svaka im cast,svi ostali se sklanjaju.
(Ronaldinjo, 22. novembar 2015 17:38)
I ovi se sklonili, a i vi takodje...svi se sklanjaju...ma moze nam se

ostrava

pre 8 godina

Samo da pitam.. Je l normalno da se komentator Arenesport u jednoj domacoj utakmici onako uzbudjuje kod golova Zvezde a bukvalno smori kod gola Radnickog? Je l Radnicki iz Nisa inostrana ekipa ili je to tako normalno?

VUK

pre 8 godina

poništen regularan drugi gol zvezde i pušten ofsajd nišlijama za izjednačenje..igraju u belim dresovima nišlije
.uz sudije su crno-beli tim.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Zvezda igra šampionski fudbal a partizan igra fudbal dostoja plejauta. Ako se i ove godine namesti titula ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala.
(Čekamo titulu, 22. novembar 2015 17:09)

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".

mirko

pre 8 godina

@Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)

Daj tiket da vidimo smekeru

jashtaman

pre 8 godina

@free inside information
kada ubedjujes ljude da ce da pobedi neko ko je realno mnogo bolji i tvrdis da je namesteno,a jedini dokaz ti je pobeda tog(mnooogo boljeg) tima,ne znaci da imas "inside information"

don Cveleone

pre 8 godina

Bice tesko i tesno do samog kraja.Zvezda pomalo i opustena, Radnicki disciplinovan u zelji da ostvari pozitivan rezultat.
Nereseno,najrealnije i 0:0 do sutra..

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Grobari ostaje vam samo da puknete od muke i praznite standardno frustracije u komentarima. Večeras je odigrana utakmica na nivou na kom partizan nije odigrao ni 5 minuta u ovoj sezoni. Svaka čast i jednoj i drugoj ekipi na tempu koji nije opao nijedne sekunde što se skoro nikad ne viđa kod nas. Čestitke Zvezdi na igri dostojnoj šampiona mnogo jačih liga. Kakvo je samo uživanje pratiti Zvezdu! Kakve je frustracije nabila grobarima to je fenomenalno :D.

GOAL Katai [0-1] (FK Radnicki Nis - FK Crvena Zvezda) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Katai [0-1] (FK Radnicki Nis - FK Crvena Zvezda) 2015/2016 https://youtu.be/hTvTibkvD8o

Đokara

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)
Pomešao si nas sa partizanom. Mi ne dogovaramo ništa, mi kandžijamo sve redom!

Batko

pre 8 godina

Niko ne sme da prekine "niz", CZ ispisuje planetarnu istoriju, u vreme vladavine njenog najvećeg navijača.
(Objavite ovo, 22. novembar 2015 17:23)

Život crno-belih kompleksaša često nije lak !

zvezdas

pre 8 godina

Ibanjez, Ibaznjez...Ibaznjez !....prodor gaucosa, gol !!
Odlicna utakmica,atmosfera.Svaka cast Nislijama,odlicna ekipa.To je moj omiljeni klub,odmah posle Zvezde.
To je Real sa Nisave, bre !

real madrid

pre 8 godina

Pazi ovog komentatora kaze da je ovo bila najteza pobeda uz mec protiv Partizana, pa to nam je bila jedna od laksih pobeda (nisam sarkastican) a za ovu se slazem.Dobra utakmica sa obe strane.

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Kakva namestaljka...Premijer liga je cudo.Nemoj slucajno da se zeznete pa da igrate prijateljske protiv stranih timova napunice vas kao Ludogorec...Super ste ekipa, do Kairata a onda...

DelijeChicago

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav

Wllaxy

pre 8 godina

Kako mi je drago kad ovako pobedimo ovakvu ekipu kao sto je ovaj Radnicki - odmah posle izjednacujuceg gola je pocelo izlezavanje igraca Radnickog, njihova ubacivanja iz auta trajala su po 10-15 sekundi, kad je aut/korner za Zvezdu njeni igraci su sami morali da trce po loptu... A onda pade drugi gol Zvezde i igraci iz Nisa se rastrcase da i sami donose lopte zvezdinim igracima a od izlezavanja ni traga ni glasa i jos se ljute kad se neko iz Zvezde nadje na zemlji...

Moj drug iz detinjstva

pre 8 godina

@
Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)
@
Znači, ako dođe dvojka to je zato što si ti rekao da je dogovoreno, a ne zbog recimo razlike u kvalitetu?!
A ako ne dođe, klempave ti uši i nikom ništa, je l'?!

Batko

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside 

U pravu čovek ! Imam dojavu da smo dogovorili i sa vama tekmu i metanje 3 komada. Navodmo i sledeći derbi isti dogovor !

Beretka

pre 8 godina

Ponovo se tacno vidi zasto je Zvezda toliko dobra u domacem prvenstvu a nista ne moze u Evropi... Svaki bukvalno svaki kontakt koji je diskutabilan se sudi u korist Zvezde, takodje za protivnike se ne sviraju stalno faulovi a za Zvezdu kad god neko zatrazi faul odmah se svira. To u Evropi ne prolazi pa zato i dobijaju crvene, prave penale...
Kod nas se ne daju kartoni igracima Zvezde i oprastaju faulove a kad protivnik napravi grublji faul odmah zuti ili cak i crveni. To ubija u pojam igrace, pocinju da budu nervozni, udju u kontakt sa sudijama... Ne kazem da je Zvezda losa, cak su bolji trenutno od svakog u nasoj bednoj ligi ali jednostavno nema ravnopravnosti i verovatno ne bi imali takve pobednicke nizove i kiksnuli bi neki bod negde...
Molim vas pustite mi komentar

Čekamo titulu

pre 8 godina

Zvezda igra šampionski fudbal a partizan igra fudbal dostoja plejauta. Ako se i ove godine namesti titula ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala.

Lošmi

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)

Moj brat od tetke igra za Radnički i mogu ti slobodno reći da ništa nije dogovoreno i da Radnički ide na pobedu. A ti i tvoje "free inside" informacije sačekajte neku drugu utakmicu. Pozdrav.

Free inside information

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!

rejnald

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 
Po tebi ispada da ubedljivo najbolja ekipa ne moze da pobedi ekipu iz sredine tabele i da joj treba namestanje utakmice iako ima nedostiznu prednost?!Sta reci...

travian

pre 8 godina

jel ce da kaze neko komentatoru da igraju dva srpska kluba i da ne mora od pocetka da bude pristrasan ovoliko..ne igra zvezda protiv hrvata!!! i mi u Nis smo isto Srbi...

DelijeChicago

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav

Ronaldinjo

pre 8 godina

Cim nije sklanjalica odmah se vidi kolika je zvezda "mocna" kao sto svi pisu i kako melje rivale.Jedino novi pazar,radnicki nis i metalac igraju posteno protiv drzavnog projekta svaka im cast,svi ostali se sklanjaju.

018

pre 8 godina

Zvezda igra opasan fudbal u namestenim utakmicama. Kairat ih oducio od fudbala, Mordovija, pa Ludogorec. Cim igraju postene tekme desi se tutu mrak. Radnicki pobedjuje.

Nije los ovaj Radnicki

pre 8 godina

POslednji put je ZVezda slavila u Nisu 2005 ili 2006. (zaboravih) u Kupu. A 14 godina nije u ligi....

A Radnicki ako ostane jedini neporazen ove sezone protiv Zvezde (barem do plej-ofa), svaka im cast! Zvezdin pobednicki niz od Radnickog do Radnickog :)

travian

pre 8 godina

jel ce da kaze neko komentatoru da igraju dva srpska kluba i da ne mora od pocetka da bude pristrasan ovoliko..ne igra zvezda protiv hrvata!!! i mi u Nis smo isto Srbi...

Miroslav Kojic

pre 8 godina

muka mi je od ovih sto znaju da je dogovoreno.. pa idi stavi kucu na 2 pa da imas dve na kraju nemoj ovde visiti i budaliti se.. ne znam kako takvog coveka da nazovem a da mi puste komentar...

Batko

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside 

U pravu čovek ! Imam dojavu da smo dogovorili i sa vama tekmu i metanje 3 komada. Navodmo i sledeći derbi isti dogovor !

Čekamo titulu

pre 8 godina

Zvezda igra šampionski fudbal a partizan igra fudbal dostoja plejauta. Ako se i ove godine namesti titula ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala.

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Zvezda igra opasan fudbal u namestenim utakmicama. Kairat ih oducio od fudbala, Mordovija, pa Ludogorec. Cim igraju postene tekme desi se tutu mrak. Radnicki pobedjuje.
(018, 22. novembar 2015 17:43) I Partizan je Zvezdina filijala.

Lošmi

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)

Moj brat od tetke igra za Radnički i mogu ti slobodno reći da ništa nije dogovoreno i da Radnički ide na pobedu. A ti i tvoje "free inside" informacije sačekajte neku drugu utakmicu. Pozdrav.

Alf

pre 8 godina

i posle se mnogi pitaju sto crnogorci sefuju po srbiji, pa vidite i sami da bez naseg sefovanja vi neumijete da se snacete, Vujosevic vodio uspesno partizan, od kad doce Radonjic zvezda cuda radi, a tek kako se pomamise fudbaleri CZ od kad grof zasvira. istrpite partizanovci ovog Bozovica poslacemo vam mi dogodine Jovovica da vas dovede u red.
(veliki pijesak BAR, 22. novembar 2015 21:16)

Daleko vam lepa kuća...svima...a Grof nije crnogorac nego Srbin iz CG...a razlika je velika...Srbin nikada neće prodati Srpske svetinje kao crnogorac...viđu čojstva i junaštva...bruke i sramote...

Nolan

pre 8 godina

Da li ste primetili da Zvezda ima vise navijaca u Nisu nego Partizan u Beogradu?
(Stanko, 22. novembar 2015 20:08)

Partizan nema navijace.
Tek nekoliko ispranih mozgova kojima je Dulo rekao da su institucija.

Batko

pre 8 godina

Niko ne sme da prekine "niz", CZ ispisuje planetarnu istoriju, u vreme vladavine njenog najvećeg navijača.
(Objavite ovo, 22. novembar 2015 17:23)

Život crno-belih kompleksaša često nije lak !

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Koga jos ovo zanima, ionako je sve namesteno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Navijac,


Nije namesteno samo kada Partizan osvaja titule.I tako sve od pocetka devedesetih.Sve regularno narocito od kada je Tole na celu saveza

trn u oku

pre 8 godina

lele koliko navijača paranoične ideje da je Partizan uništen iznutra. Braćo "pravi partizanovci" vas ne zanima fudbal nego da komšiji crkne krava.
Kad je Zvezda trpela Lukića i kad smo imali 17 bodova manje od vas nama je stadion uvek bio pun, zato što volimo ZVEZDU u svim situacijama. Vi kada ne osvajate titulu odmah plač kao dete kad mu uzmete zvečku. Za vas postoji samo Duletova ideologija da je Partizan jedina opozicija, da su sve njegove titule poštene, a sve naše nepoštene, da su Zvezdaši pretnja po ovo društvo i sl proizvoljnosti samozvanog Maga.
Vratite se na pravi put i napunite stadion protiv Augsburga, pobeda vas vodi dalje. A da, vi to nećete, to je ipak Vazura, Vučela,...vama treba samo konflikt. Strašno

real madrid

pre 8 godina

Pazi ovog komentatora kaze da je ovo bila najteza pobeda uz mec protiv Partizana, pa to nam je bila jedna od laksih pobeda (nisam sarkastican) a za ovu se slazem.Dobra utakmica sa obe strane.

AcA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile JNA, 22. novembar 2015 19:30)Ma ajde što su ih konobari iz Šamroka ponizili,nego što ih onako poniziše njihova braća iz Zagreba.

Stella

pre 8 godina

Za ovu ekipu CZ ne postoji drugi rezultat osim pobede. Riju po terenu onako kako svaki navijac Zvezde to zeli, plus imamo par igraca koji zaista umeju. Pravo je uzivanje gledati bisera Grujica, sjajnog Kataija i ostale kako se bore. Teren los, atmosfera na tribinama praznik fudbala, najbolja atmosfera u Srbiji se pravi na Cairu kad Zvezda gostuje. Velikan kad dolazi na noge Realu sa Nisave grad je u istim crveno belim bojama, ali podeljen na 2 dela - nislije Meraklije i nislije Delije. Nema lepse slike!

zvezdas

pre 8 godina

Ibanjez, Ibaznjez...Ibaznjez !....prodor gaucosa, gol !!
Odlicna utakmica,atmosfera.Svaka cast Nislijama,odlicna ekipa.To je moj omiljeni klub,odmah posle Zvezde.
To je Real sa Nisave, bre !

Batko

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva. 
Ovo se zove Jelonopoli ! 
Cist kriminal ! 

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.
(Cicero, 22. novembar 2015 19:46)


Cvili..

DelijeChicago

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav

mrki ris

pre 8 godina

@(Mirko, 22. novembar 2015 19:37)

Joj Mirko svemirko nisi popio času mleka pre spavanja pa si mi se sav unervozio.

Majstore ako imaš više od 14 godina brate prestani da pratiš fudbal jer je to za tebe mnogo kompleksan sport sa puno nedokučivih tajni.

1.ruka jeste bila
2.kakve bre noge pominješ majke ti pa valjda se gleda gornji deo tela a ne noge i mislim da nije bio ofsajd ili ako je bio baš je bio minimalan ali nije zbog nogu, sačuvaj me Bože realnih grobara i njihovih objašnjenja

A pošto pišeš da su nam se sklanjali molim te odgovori mi jel se i vaša odbrana sklanjala kad primiste 3 gola-nema šta profi odradiše to

A za to da ničija nije do jutra gorela - istina vidiš kako pucate po šavovima čim vlast nije uz vas tako da se to na vas odnosi jer je ovo tek početak dominacije SD Crvene Zvezde i početak zasluženog kraja malog partizana.

Pozdrav i nemoj da se nerviraš biće bolje za vas za jedno 10 godina......

A na JNA 523 verna grobara

pre 8 godina

Nisam potpuno srecan,grobari nas deru u veslanju na ergometar!
Pod hitno moramo po pojacanja buhahahahaha
Brrrrrrrr - 21

lobotomirani

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Gde su ta srecna vremena kada u sred NATO bombardovanja slavis titulu, a sedokosi cika sedi u lozi vojnog stadiona.

Đokara

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)
Pomešao si nas sa partizanom. Mi ne dogovaramo ništa, mi kandžijamo sve redom!

Делиjа Жир

pre 8 godina

Katai kida kako igra.... Najbolji strelac i najbolji asistent lige. Mislim da je blizu da obori i rekord u broju utakmica u kojoma je dao gol. Teze je i vaznije dati po jedan na pet utakmica nego 5 na jednoj.... Sta bi bilo da je "srpski Mesi" odigrao ovakvu polusezonu?! Egzaltirani novinari koji su na talu vucele i slicnih bi rekli da vredi 30 miliona i da je najveci talenat u istoriji kosmosa.... Katai Kraljina

rejnald

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 
Po tebi ispada da ubedljivo najbolja ekipa ne moze da pobedi ekipu iz sredine tabele i da joj treba namestanje utakmice iako ima nedostiznu prednost?!Sta reci...

Abolirani predsednik - Dragan Djuric

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Tadic, Tadic, Tadic...farma, Troicki, Partizan, pa opet Tadic, Tadic, Tadic...

One night in May

pre 8 godina

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".
(Trandafil Karanfilovski, 22. novembar 2015 18:57)

Al' ste zato vi obavesteni u derbiju...razvaljeni, nagrdjeni, a kompleksi nabijeni zauvek!

Moj drug iz detinjstva

pre 8 godina

@
Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)
@
Znači, ako dođe dvojka to je zato što si ti rekao da je dogovoreno, a ne zbog recimo razlike u kvalitetu?!
A ako ne dođe, klempave ti uši i nikom ništa, je l'?!

Batko

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić... 
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Ali ovaj kmeči...trk u ćosak i da cviliš do utorka

cole

pre 8 godina

navijac sam zvezde od kad znam za sebe. ikone u kuci su mi slike sa stadiona u bariju i tokiju. najvece radosti i tuge su, naravno, vezane za zvezdu. ali i takav i toliki zvezdas, sa ekipom koja zaista igra dobar fudbal, sa trenerom koji zna sta radi i ciji se "potpis" i te kako vidi na terenu, cak i da poverujem i da je "vlastima" stalo da zvezda osvoji titulu i to dominantno, i dalje nisam toliko siguran u zvezdine pobede. da jesam, prodao bih kola, ulozio sav novac na kladionici na pobedu zvezde i kupio nova kola. i tako par utakmica, kupio bih i jos jedan stan. zato mi nisu jasni ovi "dobro obavesteni" nesrecnici koji ne znaju gde udaraju od nemoci i u ovoj sezoni, kad pred svaku nasu utakmicu zalegnu na tastature i sroce svoju "alibi" recenicu:"sigurna pobeda komsinice, receno protivniku da ne sme da im otkine ni bod". pa rodjaci, ako je tako, hajde svu kintu na zvezdu pa se bar obogatite ove sezone, bar novce zaradite kad vec svuda morate da nam gledate u ledja!

stafeta

pre 8 godina

Zašto se sklanja i diže ruke, ovaj igrač Radničkog,ispred Ibanjeza?
(227, 22. novembar 2015 19:09)

Vezba za slet na vojnom stadionu.

VUK

pre 8 godina

poništen regularan drugi gol zvezde i pušten ofsajd nišlijama za izjednačenje..igraju u belim dresovima nišlije
.uz sudije su crno-beli tim.

srkiboy82

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.
(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05) _Vidim dobro si upoznat šta se proteklih godina radili zajedno sa Tomislavom Karadžićem. Ali moraš da znaš ne rade svi tako, neko igra i pošteno.

mirko

pre 8 godina

@Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)

Daj tiket da vidimo smekeru

Nije los ovaj Radnicki

pre 8 godina

POslednji put je ZVezda slavila u Nisu 2005 ili 2006. (zaboravih) u Kupu. A 14 godina nije u ligi....

A Radnicki ako ostane jedini neporazen ove sezone protiv Zvezde (barem do plej-ofa), svaka im cast! Zvezdin pobednicki niz od Radnickog do Radnickog :)

ostrava

pre 8 godina

Samo da pitam.. Je l normalno da se komentator Arenesport u jednoj domacoj utakmici onako uzbudjuje kod golova Zvezde a bukvalno smori kod gola Radnickog? Je l Radnicki iz Nisa inostrana ekipa ili je to tako normalno?

Sergio Ramos

pre 8 godina

Neka veceras svako zna da je Zvezdina pobeda, novi sampion i titula, nasa Zvezda je opet najbolja!
Ove noci sa Severa cu ce se pesma do jutra za nasu Zvezdu iz pehara mnogo piva ce proci venama!

kompleksan

pre 8 godina

jel ce da kaze neko komentatoru da igraju dva srpska kluba i da ne mora od pocetka da bude pristrasan ovoliko..ne igra zvezda protiv hrvata!!! i mi u Nis smo isto Srbi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (travian, 22. novembar 2015 17:06)

Toliko je protiv Vas Nišlija da je slagao da Vam je gol regularan i da je Ibanjezov gol neregularan.

DelijeChicago

pre 8 godina

(BMX, 22. novembar 2015 20:24) ne blamiraj se,sedi na bmx-a tog tvog i vozi,a mozes i na ciganski BMX da sednes ... Sportski pozdrav za navijace plavog Patlidzana

Baxuz

pre 8 godina

Pojedini komentatori: J... vas Kairat! Hajde pogledajte realno koliko igraca je Zvezda dovela posle toga, i kakvih igraca: Plavsic, Srnic, Donald...

Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.

Free inside information

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

partizani ovo su vesti za klubove koji se bore za titulu, a vas bi trebalo da interesuju vesti o Surdulici, jer oni su vam tu glavni favoriti koji haraju u toj vasoj zoni za ispadanje ahahahahahaha

Istina

pre 8 godina

Radnicki je bio bolji i da je bilo malo vise srece i usla ona precka ,a i malo manje prostrasno sudjenje sve bi bilo drugacije.
Napred Real sa Nišave !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 22. novembar 2015 21:24)

Pa trener Radničkog je dao izjavu,odmah posle utakmice,kao je Zvezda bila bolja baš za taj jedan gol a ti,koji se ne razumeš u fudbal,tvrdiš drugačije.Gde je to sudija pogrešio,osim što je oštetio Zvezdu kod gola Radničkog jer je bio čist ofsajd.

DedaMiloje

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.
(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05)

Vučičeviću ti li si?

ssssss

pre 8 godina

Savet za sve ljubitelje fudbala u Srbiji:
Ako niste iz glavnog grada i bodrite neki "manji" klub od "titovih blizanaca", nemojte se nadati pobedi protiv pomenutih. Ako ni zbog cega drugog, sudija nece dozvoliti da vas klub pobedi.

Bio sam na utakmici Radnicki - Zvezda i ne mogu da poverujem kakvu sramotu od sudjenja sam video. Svaki, ali bukvalno svaki kontakt je bio faul za ... pogadjate vec koga. To je bilo toliko ocigledno, da je u jednom trenutku ceo stadion prestao da zvizdi i prasnuo u smeh i ironicnim aplauzima pozdravljao odluke "sudije", ako se tako moze i nazvati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lion, 23. novembar 2015 08:20)

Ma jeste,naročito su sudija i Vučić pomogli Kataiju da da gol sa 25 metara iz igre...sve što si napisao je istina..

Beretka

pre 8 godina

Ponovo se tacno vidi zasto je Zvezda toliko dobra u domacem prvenstvu a nista ne moze u Evropi... Svaki bukvalno svaki kontakt koji je diskutabilan se sudi u korist Zvezde, takodje za protivnike se ne sviraju stalno faulovi a za Zvezdu kad god neko zatrazi faul odmah se svira. To u Evropi ne prolazi pa zato i dobijaju crvene, prave penale...
Kod nas se ne daju kartoni igracima Zvezde i oprastaju faulove a kad protivnik napravi grublji faul odmah zuti ili cak i crveni. To ubija u pojam igrace, pocinju da budu nervozni, udju u kontakt sa sudijama... Ne kazem da je Zvezda losa, cak su bolji trenutno od svakog u nasoj bednoj ligi ali jednostavno nema ravnopravnosti i verovatno ne bi imali takve pobednicke nizove i kiksnuli bi neki bod negde...
Molim vas pustite mi komentar

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Zvezda igra šampionski fudbal a partizan igra fudbal dostoja plejauta. Ako se i ove godine namesti titula ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala.
(Čekamo titulu, 22. novembar 2015 17:09)

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".

nosi fenjer,navija za fener

pre 8 godina

Na velikom mrazu mozak slabo radi.Kad je -21 pocinjes da lupetas i vezujes Zvezdu za neki Ludogorec koji je mlatio grobare.Sutra ce i Bate ,Petak tikvu,konobare iz Irske i Sokolja Kustu da prebacuju Zvezdi.

Srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

cestitajte zvezdi titulu...borimo se za kup i evropu ako tu bude kako treba oni se raspadaju garant...to im je so na ranu!!!(papiga, 22. novembar 2015 21:29)

Papiga, dečko, slobodno! Papiga svaki naredni put! Papiga Toletu! Ali džaba, ni to vam ne pomaže!

Hugo iz Albukerkija

pre 8 godina

Ovo IBANJEZ-iranje na kraju, vise boli fizikalce na groblju, negoli Meraklije, mada niko ziv ne zna sta se to njih tice, jer i da je bilo drugacije oni i tako i tako istadaju iz lige ako im Tole izvisi na prolece.

n

pre 8 godina

Ovi se raduju kao da su osvojili LS u najmanju ruku, slavlje posle utakmice, slavlje u svlacionici, navijaci u euforiji.
Sta je ovo ljudi moji, cemu se oni nadaju da mi je znati? Ekipa koja 8 godina uzastopno( e to treba da brojite) ispada u letnjim kvalifikacijama, i pored podrske drzave, velikog sponzora, medija koji su konstantno uz njih, oni se ipak stalno raspadaju.
Volite Partizan i budite srecni jer ste izabrali pravu stranu.

Batko

pre 8 godina

Narikače ni jutros ne prestaju sa teorijama zavere, kosmickoj nepravdi i kmecanjem... Iz nedelje u nedelju pomerate granice u kukumavkanju !

Qroña

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.

@(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05)


Imali ste priliku da sami prekinete taj niz, a i Tole je pokusao da vam pomogne u tome cak i danas, sta ces, ne moze se u Zagrebu Barselona biti.

Mile JNA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

Ti posle dva prangijanja u punom sastavu imaš smelosti da pominješ Ludogorec? Btw. jel gore kad naletite na amatere iz Irske ili na profesionalce iz Bilbaoa? Na kraju krajeva, vama je svejedno jer vas obe ekipe (šam)rokaju!

Mile JNA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde?

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Ali ovaj kmeči...trk u ćosak i da cviliš do utorka
(Batko, 22. novembar 2015 21:32)

Batko, naprednjačka botčina broj 1

018

pre 8 godina

Zvezda igra opasan fudbal u namestenim utakmicama. Kairat ih oducio od fudbala, Mordovija, pa Ludogorec. Cim igraju postene tekme desi se tutu mrak. Radnicki pobedjuje.

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

Kakav bre Borac, pa nama je ovaj Radnicki najveci rival za titulu ove sezone dok je Vojvodina vec odavno izgubila prikljucak i svaku sansu da se umesa u borbu za tituli, ostalima puno srece u play out-u, pa da ih Hugo POTOVARUJE i u sledecoj sezoni, mada za njih ne bi bilo lose i da koju godinu malo odmore u drugoj ligi, cisto da na neko vreme zaborave na ovog Huga i njegove DEVASTACIJE ahahahahahahahahahahahaha

Batko

pre 8 godina

Cenim da si autentičan srBski Neroj, kupuješ u ideji i podržavaš reforme Vlade :)
(BigBoca, 22. novembar 2015 18:08)

Kažu da su jesenji kompleksi najopasniji...

Bojan

pre 8 godina

Bio sam i ja na istoj utakmici, sramota je da lazes, smejao si se samo ti na sudijske odluke. To sto igraci Radnickog nemaju fudbalsko znanje ne znaci da treba da udaraju ko sivonje i da se valjajy u onoj njivi. Drugo cim je Zvezda stisla gol je visio u vazduhu

Mile

pre 8 godina

Cestitke Zvezdi, posteno su nas pobedili. Ali jedno veliko UA za komentatora koji je bio pristrasan i radovao se golovima Zvezde, iako mu je u opisu posla da bude nepristrasan.

Batko

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!! 
"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno" 
Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57)

Plači

jen

pre 8 godina

Za ovog što kaže, Zvezda ispisuje planetarnu istoriju za vladavine njenog navijača,informacija-Zvezda je već ispisala tu istoriju a tvoj klub je deo te istorije,upamćen je kao komšija evropskog i svetskog šampiona... i da ajmo Noleeee

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!!"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno"Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57) Što nisi stavio kuću na tačan rezultat? Sada bi imao 5 kuća.

masterkg

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!!
"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno"
Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57)
Već je bilo 1-1 proroku :-))))

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Stvarno Zvezda igra dobro. I Bozovic ih je naucio da razmisljaju. Stvarno svaka cast. I Ibanjezov gol, potpuno regularan ali nema veze, igra se fudbal! Bas svaka cast. A Dresovi, prva liga.

Aleksandar

pre 8 godina

baš da vidim da li će neko makar da napiše da je Radnički dao gol iz čistog ofsajda. Ajde sad da vidimo "objektivno" novinarstvo.

One night in May

pre 8 godina

(Mirko, 23. novembar 2015 12:26)

Ti si definicija navijaca Partizana!

Sad je liga namestena - a prethodnih sedam godina je sve bilo regularno! Licemerje!

Deset bodova pa minus sest je cetiri - dakle, kad se bodovi podele igra se jos jedan derbi, a ne dva. Matematika!

Kairat je bio pre, daleko pre nego sto smo vas nagrdili do neprepoznavanja i stigli do ubedljive prednosti na tabeli. Memorija!

Ti si definicija navijaca Partizana...

lion

pre 8 godina

Savet za sve ljubitelje fudbala u Srbiji:
Ako niste iz glavnog grada i bodrite neki "manji" klub od "titovih blizanaca", nemojte se nadati pobedi protiv pomenutih. Ako ni zbog cega drugog, sudija nece dozvoliti da vas klub pobedi.

Bio sam na utakmici Radnicki - Zvezda i ne mogu da poverujem kakvu sramotu od sudjenja sam video. Svaki, ali bukvalno svaki kontakt je bio faul za ... pogadjate vec koga. To je bilo toliko ocigledno, da je u jednom trenutku ceo stadion prestao da zvizdi i prasnuo u smeh i ironicnim aplauzima pozdravljao odluke "sudije", ako se tako moze i nazvati...

Nenad

pre 8 godina

0:1 , 1-1, 1-2, da bi izgledala stvarna borba!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 22. novembar 2015 17:44)
A protiv nekih koji su mali u dusi, 1:0, 1:1, 2:1, 3:1, da bi izgledala stvarna borba!

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

Hugo, te adorei! Mais amores, per favor!

@(Carlota, 22. novembar 2015 22:46)


fala. fala mon amur

Ronaldinjo

pre 8 godina

Cim nije sklanjalica odmah se vidi kolika je zvezda "mocna" kao sto svi pisu i kako melje rivale.Jedino novi pazar,radnicki nis i metalac igraju posteno protiv drzavnog projekta svaka im cast,svi ostali se sklanjaju.

Nek grmi jako Zvezda sampion

pre 8 godina

Svuda grmi okoloooooo nasa pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasa Zvezda prvak ponovo ! Pobeda na najtezem gostovanju samo potvrdjuje koliko je Crvena Zvezda dominantna ove sezone

Kontras

pre 8 godina

Na stranu to sto Zvezda ove godine "mora" da osvoji titulu, da je Partizan ne bi pretekao po broju titula. To je jasno.

Ovde su interesantne dve stvari. Odakle Zvezdi, klubu koji je u tako ogromnom dugu, takva pojacanja? Tu nema niceg sportskog, favorizuje se jedan klub, a svi ostali Partizan, Ofk, Vojvodina, Radnicki itd. postaju sirocici. Nas fudbal time gubi mnogo. Zasto komentator toliko navija za Zvezdu dok prenosi? Pa i Radnicki je nas klub, srpskiji od oba beogradska blizanca. Ono je grozno, bolje da je ostao kuci i navijao, a dao nekom objektivnom komentatoru da prenosi.

Nadam se da je moderator barem dovoljno nepristrasan i da ce objaviti komentar.

Wllaxy

pre 8 godina

Kako mi je drago kad ovako pobedimo ovakvu ekipu kao sto je ovaj Radnicki - odmah posle izjednacujuceg gola je pocelo izlezavanje igraca Radnickog, njihova ubacivanja iz auta trajala su po 10-15 sekundi, kad je aut/korner za Zvezdu njeni igraci su sami morali da trce po loptu... A onda pade drugi gol Zvezde i igraci iz Nisa se rastrcase da i sami donose lopte zvezdinim igracima a od izlezavanja ni traga ni glasa i jos se ljute kad se neko iz Zvezde nadje na zemlji...

jokerRr

pre 8 godina

Ljudi, manite se vise napadanja igraca koji vrse pritisak na sudije. To je davno postao deo fudbala. Nije nista protiv pravila.
Cestitke zvezdi od partizanovca, jaki ste mnogo ove sezone!

Lex

pre 8 godina

Cim nije sklanjalica odmah se vidi kolika je zvezda "mocna" kao sto svi pisu i kako melje rivale.Jedino novi pazar,radnicki nis i metalac igraju posteno protiv drzavnog projekta svaka im cast,svi ostali se sklanjaju.
(Ronaldinjo, 22. novembar 2015 17:38)
I ovi se sklonili, a i vi takodje...svi se sklanjaju...ma moze nam se

Pedja

pre 8 godina

Volim cvrste utakmice jer se tako podize kvalitet fudbala, ali ne volim kada se ruzno prave faulovi gde se ide na igraca, a ne na loptu. Onaj Petrovic je 3 bodiceka napravio dok nije dobio zuti karton. Ponisten cist gol Zvezde gde je Ibanjeza pogodila lopta u rame, a na drugoj strani priznat gol Radnickom iz ofsajda sto se isto moze lepo videti na usporenom snimku. Pritom pomocni sudija je maltene stajao u liniji i morao je da vidi raspored igraca.

GOAL Katai [0-1] (FK Radnicki Nis - FK Crvena Zvezda) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Katai [0-1] (FK Radnicki Nis - FK Crvena Zvezda) 2015/2016 https://youtu.be/hTvTibkvD8o

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Grobari ostaje vam samo da puknete od muke i praznite standardno frustracije u komentarima. Večeras je odigrana utakmica na nivou na kom partizan nije odigrao ni 5 minuta u ovoj sezoni. Svaka čast i jednoj i drugoj ekipi na tempu koji nije opao nijedne sekunde što se skoro nikad ne viđa kod nas. Čestitke Zvezdi na igri dostojnoj šampiona mnogo jačih liga. Kakvo je samo uživanje pratiti Zvezdu! Kakve je frustracije nabila grobarima to je fenomenalno :D.

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Kakva namestaljka...Premijer liga je cudo.Nemoj slucajno da se zeznete pa da igrate prijateljske protiv stranih timova napunice vas kao Ludogorec...Super ste ekipa, do Kairata a onda...

boban,nis

pre 8 godina

Evo vratio se sa utakmice.Odlicna i cvrsta utakmica koja je najrealnije trebala da se zavrsi nereseno,ali to je fudbal.Zvezda imala dva suta,dva gola,sudija svaki kontakt Radnickog nad Zvezdinim igracima sudio faul za Zvezdu i tako seckao Radnickove akcije.Jedino sto me razocaralo poluprazan jug,ali to je zato sto one najtvrdokornije MERAKLIJE bojkotuju Radnicki dok u upravi sede ljudi iz politike u ovom slucaju iz SNS-a.

Sasa

pre 8 godina

Radnicki je bio bolji i da je bilo malo vise srece i usla ona precka ,a i malo manje prostrasno sudjenje sve bi bilo drugacije.
Napred Real sa Nišave !

BMX

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli. 
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)

sta bre nije sramota da siris nebuloze ubiste se sami od padanja i nemoci pa ste isfruatrilai prvo igrace pa onda i publiku.Najsramotnije sudjenje u celoj sezoni 2015\16....brukaaaaaa.Ja kao Zvezdas i Nislija ti to kazem....i ja sam gledao utakmicu uzivo....zato ne mnogo

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Jos kad bi im se ovako providno i van Srbije sklanjali... No svejedno, to je ionako klub za internu dnevno-politicku upotrebu.

veliki pijesak BAR

pre 8 godina

i posle se mnogi pitaju sto crnogorci sefuju po srbiji, pa vidite i sami da bez naseg sefovanja vi neumijete da se snacete, Vujosevic vodio uspesno partizan, od kad doce Radonjic zvezda cuda radi, a tek kako se pomamise fudbaleri CZ od kad grof zasvira. istrpite partizanovci ovog Bozovica poslacemo vam mi dogodine Jovovica da vas dovede u red.

parni valjak

pre 8 godina

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".
(Trandafil Karanfilovski, 22. novembar 2015 18:57)

Al' ste zato vi obavesteni u derbiju...razvaljeni, nagrdjeni, a kompleksi nabijeni zauvek!
(One night in May, 22. novembar 2015 20:07)

Raća Petrović a samim tim i Partizan ima skor 6-0. To istorija derbija ne pamti. Ej 6 uzastopnih prvenstvenih pobeda. Nijednu Raća nije odigrao nerešeno a kamoli izgubio. To je razvaljivanje i nabijanje kompleksa, a ne jedan derbi.
Igraju se još dva derbija...polako bratac.
I na kraju molio bi FK Crvena Zvezda da konačno smogne snage i udje u bilo kakav evropsko takmičenje u kojem nije igrala već 10 GODINA!!! Doprinos nacionalnom koeficijentu je 0,25. Ako ništa drugo da bar noge okupa u Avgustu a a ne u JULU.
Nije fer da samo mi skupljamo bodove.
Mada je moguće da je Tole intervenisao kod Platinija...kad bolje razmislim sigurno je tako....E moji gani. Evropa je merilo, 6 uzastopnih titula i od 2004 imamo deset evropskih takmičenja.
A vi?

krcun osnivac

pre 8 godina

Samo da pitam.. Je l normalno da se komentator Arenesport u jednoj domacoj utakmici onako uzbudjuje kod golova Zvezde a bukvalno smori kod gola Radnickog? Je l Radnicki iz Nisa inostrana ekipa ili je to tako normalno?
(ostrava, 22. novembar 2015 18:55

pa naravno da je normalno kad mu posao zavisi od toga. i ne samo njemu vec svim burek novinarima. a oni koji se bas istaknu postaju portparoli kk i fk drzavni projekat.

018

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)


Ti si ocigledno gledao drugu utakmicu. Sudija je sekao igru svaki put kad radnicki krene, svaki kontakt sudio je u zvezdinu korist, igraci zvezde u malo navrata su hteli da samaraju sudiju i sve dok je tako nema nista od naseg fudbala. Na zalost to zvezdi najvise steti sto se i vidi kad izadje na evro scenu. I sledeci put pogodi kanal...

grobar

pre 8 godina

koga stvarno vise zanima ovo, i nas fudbal generalno? par hiljada ljudi koji imaju arena sport paket (i od tih sto imaju ne verujem da svi gledaju nasu ligu) + par stotina zaludnih dalabu koji idu na stadione.

zato se divim ovim sendvicarima, polome se da ostave po 100-200 komentara na svakoj vesti pa im je opet veca satisfakcija majonez u sendvicu nego par desetina lajkova koje sami sebi udaraju....

Mxyed

pre 8 godina

Ovako. Blago je reći da ne volim zvezdu. Pocetak sezone su se provlačili zatim tekma sa ofkom cista namestaljka ali gledajuci kako sada igra moram iskreno reći da zvezda dugo nije imala bolji tim i bolju igru nego sada sto pruža. Ovo je tim za ligu šampiona i voleo bih da zvezda napokon udje u LŠ i da pruzi spektakl svojim navijačima. Sa ovakvim trenerom i ovakvom ekipom i igrom su ogromne šanse. Ako se proda makar jedan igrač, na primer Grujić šanse će već biti dosta manje. Zato zvezdo ako si pametna sačuvaj ekipu vratiće ti se...

dfsdfs

pre 8 godina

(Delija Banovo Brdo, 22. novembar 2015 21:34)

Tvoj komentar ti govori nešto. Recimo u citiranom tekstu nigde se ne pominje Partizan, i ti odmah zaklučuješ da je to napisao navijač Partizana. I sad ja ti odgovrim ti ćeš meni staviti etiketu Grobara. Ovo je druže dobronamerno.

neutralni posmatrac

pre 8 godina

i ono malo interesovanja koje postoji za gledanje utakmica srpske lige uporpaste pristrasni komentatori koji dozivljavaju ekstazu kada zvezda/partizan postigne gol... dok prilikom pogodaka "malih" klubova protiv istih tuzno konstatuju...

Mare

pre 8 godina

Nasi klubovi u Evropi za sezonu 2016/2017 2.kolo Zvezda-Vardar 3.kolo Zvezda-Apoel play-off Zvezda-Celtic grupa Barcelona Dortmund Dynamo Kyiv Zvezda 1.kolo Partizan-Coleg Europa 2. Kolo Partizan-Dacia Chincau 3.Kolo Partizan- Spartak Trnava play-off Partizan- Sparta Prag 1.kolo Cukaricki-Rabotnicki 2.kolo Cukaricki-FK Minsk 3.kolo Cukaricki-Trabzon 1.kolo Borac-Buducnost Podgorica 2.kolo Borac-Dundelange 3.kolo Borac-Elche

bora

pre 8 godina

@tresh kretenizam
Rezultat sam očigledno znao,pa i kretanje rezultata!!! Kvota iz 0 u 2,je u tom momentu bila mizerna!
Istina često mnogo boli,sinko.

DelijeChicago

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav

jashtaman

pre 8 godina

@free inside information
kada ubedjujes ljude da ce da pobedi neko ko je realno mnogo bolji i tvrdis da je namesteno,a jedini dokaz ti je pobeda tog(mnooogo boljeg) tima,ne znaci da imas "inside information"

Mirko

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)

---------
Na primer po bar jedan penal i igraca vise za Zvezdu.
Jedino tada su regularni uslovi bez kojih Zvezda ne moze da igra.
Jad i beda sta se radi ali i ovo ce se jednom juce zvati.

Vidim sad vam ne smeta Tole.
Nesto ne vidim da ga terate sa cela,FSS-a !?
Plasite se da ce sa njim otici i ovi sto vam steluju sudije, sto vam organizuju prijateljske,sto namestaju u poluvremenu od 2:0 do 2:6 i tako nekoliko utakmica zaredom,..itd

Alexa

pre 8 godina

Nase prvenstvo je ove godine smejurija. Koliko god da je Partizan sa nesposobnom upravon sve dalje od titule postaje smesno sa kojom upornoscu se Zvezdi namestaju pobede.

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Moj brat od tetke igra za Radnički i mogu ti slobodno reći da ništa nije dogovoreno i da Radnički ide na pobedu. A ti i tvoje "free inside" informacije sačekajte neku drugu utakmicu. Pozdrav.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lošmi, 22. novembar 2015 17:39)
Inace bi te brat od tetke zvao...Naravno...Idi pojedi sendvic ;)

Mirko

pre 8 godina

Dva igraca Radnickog (broj 70 i broj 14 cinimi se) u 84.minutu se bukvalno sklonila.

Sve jasno kao dan cetitam Aleksandru Vucicu i njegovim pulenima titulu.

Ova sezona ce ostati upamcena kao najveca prevara.

Zvezdana Vucic Liga

Sramota, nemoj vise da sam vas cuo da ste spomenuli sudije u bilo kom kontekstu a vezano za Partizan.

Gile

pre 8 godina

OK, NIJE nameštena utakmica... Ako može samo neko da mi objasni jednu stvar - vaš Katai, ne pratim posebno ali valjda trenutno najbolji strelac "prvenstva", SAM se šeta i dobije loptu na 20 metara od gola i NIKO ne sme da mu priđe na manje od pet metara(da, ne sme, igrač se zaleti, a onda na pet metara od njega stane kao da ovaj ima nevidljivi štit). Dakle, ako nije namešteno onda su igrači Radničkog POTPUNI AMATERI! Nije glupo nego je potpuno besmisleno da se najbolji strelac šećka bez ikakve pratnje na 20m od gola. U svakom slučaju, svaka čast na pobedi, ali daleko je ovo od nekog ozbiljnog fudbala.

Pustio ih Kari

pre 8 godina

NAJJACI UTISAK:
Lukovicu, 0 od covjeka. Dobio si 5 faulova, a ustvario ti si taj koji je napravio prekršaje. Buniš se, smjeskaš cinično. I da prvo pol., Jovanović povlači za dres igrača u polukontri, dobija žuti, ZAMISLI, cika, vriska, psovanje...
alo, alooo! I tako sve do Ludogoreca, Kairata.

Cicero

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva.
Ovo se zove Jelonopoli !
Cist kriminal !

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.

Mirko

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva.
Ovo se zove Jelonopoli !
Cist kriminal !

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.
(Cicero, 22. novembar 2015 19:46)


Cvili..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 22. novembar 2015 22:09)

-------------
Nema potrebe.

U prethodnih 10 godina 17/20 pametnom dovoljno.

10 kosrka, 7 fudbal

...i ovo na silu ove godine ce biti brzo zboravljeno kad vam na prolece sledece godine UEFA zabrani da igrate kvalifikacije za LS zbog dugova i tuzbi igraca...vec se nazire Ibanjez,Vieira,Donald kad zatraze pare a vi nemate ni za struju a tada ni Vucica nece vise biti na vlasti.

p.s.

Ko je vas ubedio da ste osvojili titulu...polako gani ima jos dva derbija da se igraju a vi realno kad se podele bodovi imate pred play-off deset bodova prednost..kad od toga oduzmes sest to je samo 4 boda koja se lako izgube pogotovo sto ce pola tima da vas tuzi na polusezoni i poneki i da odu.

grr

pre 8 godina

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile JNA, 22. novembar 2015 19:30)
Šamrok je samo jednoj ekipi iz Srbije nabio petardu. Crvenoj Zvezdi.

lovac na grabljivice

pre 8 godina

igraci radnickog se sklonili da ibanjez da go.ko nije gledao nek sw uveri u pregledu.jadna si srbijo kad ti vlast smenjuje trenere,predsenike sportskih drustava i udruzenja i gazdi za volju pravi sampione koji ne mogu u evropi bod da uzmu

018

pre 8 godina

Crvena zvezda pravi nizove u domacim okvirima sto se pobeda tice, a na evropskoj sceni sve sami porazi. Cim izadju u evropu oni su kanta bilo u zvanicnim ili prijateljskim utakmicama. Ove godine su igrali 4 evropske utakmice, ako ne racunamo pripreme.Dva puta ih je dobio Kairat iz Almatija,Mordovija,Ludogorec ! Ako vi udjete u LS ili LE ja cu sa zadovoljstvom prestati da gledam fudbal.

Mirko

pre 8 godina

beretka ponisten gol sumnjivo mozda ruka mozda rame gol radnickog iz ofsajda .Stvarno pomoc sudija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile1970, 22. novembar 2015 19:05)

Obe situacije ciste kao suza !

1. igranje rukom Ibanjeza
2. ni blizu ofsajda (ne svira se ofsajd zato sto je mozda ruka ispruzena unapred vec se gleda polozaj nogu igraca).

Bolje da pricamo o toma kako se to dvojica igraca Radnickog sklanjaju 84.minutu.

Do dolaska Vucica na Vlast niste mogli da pobedite radnicki 14.godina , sad je vodja toliko dao sebi za pravo da moze da radi sta hoce pa tako i da vam obezbedi 15.pobeda zaredom od kojih su 7-8 u najmanju ruku kriminal !

Nicija nije do zore pa nece ni ovaj jos dugo a onda cete da vidite sta znaci milo za drago !

filip must play

pre 8 godina

Odlicna i ofanzivna igra CZ, presing na svakom delu oranice, igraci Radnickog preplaseno gledaju bravure gostiju iz sultanove prestonice, njegov tim, a i domaci, igraju bas po njegovom ukusu, onako kako je i naruceno, hleba i igara, danas bez ovog prvog, cekamo novu pauzu da se vedete posalju sultanovim avionom na jos neku prijateljsku utakmicu i bolno treznjenje.

don Cveleone

pre 8 godina

Bice tesko i tesno do samog kraja.Zvezda pomalo i opustena, Radnicki disciplinovan u zelji da ostvari pozitivan rezultat.
Nereseno,najrealnije i 0:0 do sutra..

Free inside information

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!

Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.

n

pre 8 godina

Ovi se raduju kao da su osvojili LS u najmanju ruku, slavlje posle utakmice, slavlje u svlacionici, navijaci u euforiji.
Sta je ovo ljudi moji, cemu se oni nadaju da mi je znati? Ekipa koja 8 godina uzastopno( e to treba da brojite) ispada u letnjim kvalifikacijama, i pored podrske drzave, velikog sponzora, medija koji su konstantno uz njih, oni se ipak stalno raspadaju.
Volite Partizan i budite srecni jer ste izabrali pravu stranu.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Zvezda igra šampionski fudbal a partizan igra fudbal dostoja plejauta. Ako se i ove godine namesti titula ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala.
(Čekamo titulu, 22. novembar 2015 17:09)

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".

Čekamo titulu

pre 8 godina

Zvezda igra šampionski fudbal a partizan igra fudbal dostoja plejauta. Ako se i ove godine namesti titula ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala.

travian

pre 8 godina

jel ce da kaze neko komentatoru da igraju dva srpska kluba i da ne mora od pocetka da bude pristrasan ovoliko..ne igra zvezda protiv hrvata!!! i mi u Nis smo isto Srbi...

Beretka

pre 8 godina

Ponovo se tacno vidi zasto je Zvezda toliko dobra u domacem prvenstvu a nista ne moze u Evropi... Svaki bukvalno svaki kontakt koji je diskutabilan se sudi u korist Zvezde, takodje za protivnike se ne sviraju stalno faulovi a za Zvezdu kad god neko zatrazi faul odmah se svira. To u Evropi ne prolazi pa zato i dobijaju crvene, prave penale...
Kod nas se ne daju kartoni igracima Zvezde i oprastaju faulove a kad protivnik napravi grublji faul odmah zuti ili cak i crveni. To ubija u pojam igrace, pocinju da budu nervozni, udju u kontakt sa sudijama... Ne kazem da je Zvezda losa, cak su bolji trenutno od svakog u nasoj bednoj ligi ali jednostavno nema ravnopravnosti i verovatno ne bi imali takve pobednicke nizove i kiksnuli bi neki bod negde...
Molim vas pustite mi komentar

018

pre 8 godina

Zvezda igra opasan fudbal u namestenim utakmicama. Kairat ih oducio od fudbala, Mordovija, pa Ludogorec. Cim igraju postene tekme desi se tutu mrak. Radnicki pobedjuje.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Ali ovaj kmeči...trk u ćosak i da cviliš do utorka
(Batko, 22. novembar 2015 21:32)

Batko, naprednjačka botčina broj 1

ostrava

pre 8 godina

Samo da pitam.. Je l normalno da se komentator Arenesport u jednoj domacoj utakmici onako uzbudjuje kod golova Zvezde a bukvalno smori kod gola Radnickog? Je l Radnicki iz Nisa inostrana ekipa ili je to tako normalno?

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Kakva namestaljka...Premijer liga je cudo.Nemoj slucajno da se zeznete pa da igrate prijateljske protiv stranih timova napunice vas kao Ludogorec...Super ste ekipa, do Kairata a onda...

bora

pre 8 godina

@tresh kretenizam
Rezultat sam očigledno znao,pa i kretanje rezultata!!! Kvota iz 0 u 2,je u tom momentu bila mizerna!
Istina često mnogo boli,sinko.

BMX

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli. 
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)

sta bre nije sramota da siris nebuloze ubiste se sami od padanja i nemoci pa ste isfruatrilai prvo igrace pa onda i publiku.Najsramotnije sudjenje u celoj sezoni 2015\16....brukaaaaaa.Ja kao Zvezdas i Nislija ti to kazem....i ja sam gledao utakmicu uzivo....zato ne mnogo

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Jos kad bi im se ovako providno i van Srbije sklanjali... No svejedno, to je ionako klub za internu dnevno-politicku upotrebu.

lion

pre 8 godina

Savet za sve ljubitelje fudbala u Srbiji:
Ako niste iz glavnog grada i bodrite neki "manji" klub od "titovih blizanaca", nemojte se nadati pobedi protiv pomenutih. Ako ni zbog cega drugog, sudija nece dozvoliti da vas klub pobedi.

Bio sam na utakmici Radnicki - Zvezda i ne mogu da poverujem kakvu sramotu od sudjenja sam video. Svaki, ali bukvalno svaki kontakt je bio faul za ... pogadjate vec koga. To je bilo toliko ocigledno, da je u jednom trenutku ceo stadion prestao da zvizdi i prasnuo u smeh i ironicnim aplauzima pozdravljao odluke "sudije", ako se tako moze i nazvati...

Kontras

pre 8 godina

Na stranu to sto Zvezda ove godine "mora" da osvoji titulu, da je Partizan ne bi pretekao po broju titula. To je jasno.

Ovde su interesantne dve stvari. Odakle Zvezdi, klubu koji je u tako ogromnom dugu, takva pojacanja? Tu nema niceg sportskog, favorizuje se jedan klub, a svi ostali Partizan, Ofk, Vojvodina, Radnicki itd. postaju sirocici. Nas fudbal time gubi mnogo. Zasto komentator toliko navija za Zvezdu dok prenosi? Pa i Radnicki je nas klub, srpskiji od oba beogradska blizanca. Ono je grozno, bolje da je ostao kuci i navijao, a dao nekom objektivnom komentatoru da prenosi.

Nadam se da je moderator barem dovoljno nepristrasan i da ce objaviti komentar.

Ronaldinjo

pre 8 godina

Cim nije sklanjalica odmah se vidi kolika je zvezda "mocna" kao sto svi pisu i kako melje rivale.Jedino novi pazar,radnicki nis i metalac igraju posteno protiv drzavnog projekta svaka im cast,svi ostali se sklanjaju.

Alexa

pre 8 godina

Nase prvenstvo je ove godine smejurija. Koliko god da je Partizan sa nesposobnom upravon sve dalje od titule postaje smesno sa kojom upornoscu se Zvezdi namestaju pobede.

Sasa

pre 8 godina

Radnicki je bio bolji i da je bilo malo vise srece i usla ona precka ,a i malo manje prostrasno sudjenje sve bi bilo drugacije.
Napred Real sa Nišave !

Mirko

pre 8 godina

beretka ponisten gol sumnjivo mozda ruka mozda rame gol radnickog iz ofsajda .Stvarno pomoc sudija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile1970, 22. novembar 2015 19:05)

Obe situacije ciste kao suza !

1. igranje rukom Ibanjeza
2. ni blizu ofsajda (ne svira se ofsajd zato sto je mozda ruka ispruzena unapred vec se gleda polozaj nogu igraca).

Bolje da pricamo o toma kako se to dvojica igraca Radnickog sklanjaju 84.minutu.

Do dolaska Vucica na Vlast niste mogli da pobedite radnicki 14.godina , sad je vodja toliko dao sebi za pravo da moze da radi sta hoce pa tako i da vam obezbedi 15.pobeda zaredom od kojih su 7-8 u najmanju ruku kriminal !

Nicija nije do zore pa nece ni ovaj jos dugo a onda cete da vidite sta znaci milo za drago !

Cicero

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva.
Ovo se zove Jelonopoli !
Cist kriminal !

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.

Batko

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside 

U pravu čovek ! Imam dojavu da smo dogovorili i sa vama tekmu i metanje 3 komada. Navodmo i sledeći derbi isti dogovor !

veliki pijesak BAR

pre 8 godina

i posle se mnogi pitaju sto crnogorci sefuju po srbiji, pa vidite i sami da bez naseg sefovanja vi neumijete da se snacete, Vujosevic vodio uspesno partizan, od kad doce Radonjic zvezda cuda radi, a tek kako se pomamise fudbaleri CZ od kad grof zasvira. istrpite partizanovci ovog Bozovica poslacemo vam mi dogodine Jovovica da vas dovede u red.

parni valjak

pre 8 godina

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".
(Trandafil Karanfilovski, 22. novembar 2015 18:57)

Al' ste zato vi obavesteni u derbiju...razvaljeni, nagrdjeni, a kompleksi nabijeni zauvek!
(One night in May, 22. novembar 2015 20:07)

Raća Petrović a samim tim i Partizan ima skor 6-0. To istorija derbija ne pamti. Ej 6 uzastopnih prvenstvenih pobeda. Nijednu Raća nije odigrao nerešeno a kamoli izgubio. To je razvaljivanje i nabijanje kompleksa, a ne jedan derbi.
Igraju se još dva derbija...polako bratac.
I na kraju molio bi FK Crvena Zvezda da konačno smogne snage i udje u bilo kakav evropsko takmičenje u kojem nije igrala već 10 GODINA!!! Doprinos nacionalnom koeficijentu je 0,25. Ako ništa drugo da bar noge okupa u Avgustu a a ne u JULU.
Nije fer da samo mi skupljamo bodove.
Mada je moguće da je Tole intervenisao kod Platinija...kad bolje razmislim sigurno je tako....E moji gani. Evropa je merilo, 6 uzastopnih titula i od 2004 imamo deset evropskih takmičenja.
A vi?

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Zvezda igra opasan fudbal u namestenim utakmicama. Kairat ih oducio od fudbala, Mordovija, pa Ludogorec. Cim igraju postene tekme desi se tutu mrak. Radnicki pobedjuje.
(018, 22. novembar 2015 17:43) I Partizan je Zvezdina filijala.

Gile

pre 8 godina

OK, NIJE nameštena utakmica... Ako može samo neko da mi objasni jednu stvar - vaš Katai, ne pratim posebno ali valjda trenutno najbolji strelac "prvenstva", SAM se šeta i dobije loptu na 20 metara od gola i NIKO ne sme da mu priđe na manje od pet metara(da, ne sme, igrač se zaleti, a onda na pet metara od njega stane kao da ovaj ima nevidljivi štit). Dakle, ako nije namešteno onda su igrači Radničkog POTPUNI AMATERI! Nije glupo nego je potpuno besmisleno da se najbolji strelac šećka bez ikakve pratnje na 20m od gola. U svakom slučaju, svaka čast na pobedi, ali daleko je ovo od nekog ozbiljnog fudbala.

DelijeChicago

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav

grobar

pre 8 godina

koga stvarno vise zanima ovo, i nas fudbal generalno? par hiljada ljudi koji imaju arena sport paket (i od tih sto imaju ne verujem da svi gledaju nasu ligu) + par stotina zaludnih dalabu koji idu na stadione.

zato se divim ovim sendvicarima, polome se da ostave po 100-200 komentara na svakoj vesti pa im je opet veca satisfakcija majonez u sendvicu nego par desetina lajkova koje sami sebi udaraju....

Mirko

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva.
Ovo se zove Jelonopoli !
Cist kriminal !

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.
(Cicero, 22. novembar 2015 19:46)


Cvili..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 22. novembar 2015 22:09)

-------------
Nema potrebe.

U prethodnih 10 godina 17/20 pametnom dovoljno.

10 kosrka, 7 fudbal

...i ovo na silu ove godine ce biti brzo zboravljeno kad vam na prolece sledece godine UEFA zabrani da igrate kvalifikacije za LS zbog dugova i tuzbi igraca...vec se nazire Ibanjez,Vieira,Donald kad zatraze pare a vi nemate ni za struju a tada ni Vucica nece vise biti na vlasti.

p.s.

Ko je vas ubedio da ste osvojili titulu...polako gani ima jos dva derbija da se igraju a vi realno kad se podele bodovi imate pred play-off deset bodova prednost..kad od toga oduzmes sest to je samo 4 boda koja se lako izgube pogotovo sto ce pola tima da vas tuzi na polusezoni i poneki i da odu.

Mirko

pre 8 godina

Dva igraca Radnickog (broj 70 i broj 14 cinimi se) u 84.minutu se bukvalno sklonila.

Sve jasno kao dan cetitam Aleksandru Vucicu i njegovim pulenima titulu.

Ova sezona ce ostati upamcena kao najveca prevara.

Zvezdana Vucic Liga

Sramota, nemoj vise da sam vas cuo da ste spomenuli sudije u bilo kom kontekstu a vezano za Partizan.

018

pre 8 godina

Crvena zvezda pravi nizove u domacim okvirima sto se pobeda tice, a na evropskoj sceni sve sami porazi. Cim izadju u evropu oni su kanta bilo u zvanicnim ili prijateljskim utakmicama. Ove godine su igrali 4 evropske utakmice, ako ne racunamo pripreme.Dva puta ih je dobio Kairat iz Almatija,Mordovija,Ludogorec ! Ako vi udjete u LS ili LE ja cu sa zadovoljstvom prestati da gledam fudbal.

Mile

pre 8 godina

Cestitke Zvezdi, posteno su nas pobedili. Ali jedno veliko UA za komentatora koji je bio pristrasan i radovao se golovima Zvezde, iako mu je u opisu posla da bude nepristrasan.

018

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)


Ti si ocigledno gledao drugu utakmicu. Sudija je sekao igru svaki put kad radnicki krene, svaki kontakt sudio je u zvezdinu korist, igraci zvezde u malo navrata su hteli da samaraju sudiju i sve dok je tako nema nista od naseg fudbala. Na zalost to zvezdi najvise steti sto se i vidi kad izadje na evro scenu. I sledeci put pogodi kanal...

grr

pre 8 godina

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile JNA, 22. novembar 2015 19:30)
Šamrok je samo jednoj ekipi iz Srbije nabio petardu. Crvenoj Zvezdi.

filip must play

pre 8 godina

Odlicna i ofanzivna igra CZ, presing na svakom delu oranice, igraci Radnickog preplaseno gledaju bravure gostiju iz sultanove prestonice, njegov tim, a i domaci, igraju bas po njegovom ukusu, onako kako je i naruceno, hleba i igara, danas bez ovog prvog, cekamo novu pauzu da se vedete posalju sultanovim avionom na jos neku prijateljsku utakmicu i bolno treznjenje.

boban,nis

pre 8 godina

Evo vratio se sa utakmice.Odlicna i cvrsta utakmica koja je najrealnije trebala da se zavrsi nereseno,ali to je fudbal.Zvezda imala dva suta,dva gola,sudija svaki kontakt Radnickog nad Zvezdinim igracima sudio faul za Zvezdu i tako seckao Radnickove akcije.Jedino sto me razocaralo poluprazan jug,ali to je zato sto one najtvrdokornije MERAKLIJE bojkotuju Radnicki dok u upravi sede ljudi iz politike u ovom slucaju iz SNS-a.

krcun osnivac

pre 8 godina

Samo da pitam.. Je l normalno da se komentator Arenesport u jednoj domacoj utakmici onako uzbudjuje kod golova Zvezde a bukvalno smori kod gola Radnickog? Je l Radnicki iz Nisa inostrana ekipa ili je to tako normalno?
(ostrava, 22. novembar 2015 18:55

pa naravno da je normalno kad mu posao zavisi od toga. i ne samo njemu vec svim burek novinarima. a oni koji se bas istaknu postaju portparoli kk i fk drzavni projekat.

Lošmi

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)

Moj brat od tetke igra za Radnički i mogu ti slobodno reći da ništa nije dogovoreno i da Radnički ide na pobedu. A ti i tvoje "free inside" informacije sačekajte neku drugu utakmicu. Pozdrav.

Mirko

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav
(DelijeChicago, 22. novembar 2015 17:55)

---------
Na primer po bar jedan penal i igraca vise za Zvezdu.
Jedino tada su regularni uslovi bez kojih Zvezda ne moze da igra.
Jad i beda sta se radi ali i ovo ce se jednom juce zvati.

Vidim sad vam ne smeta Tole.
Nesto ne vidim da ga terate sa cela,FSS-a !?
Plasite se da ce sa njim otici i ovi sto vam steluju sudije, sto vam organizuju prijateljske,sto namestaju u poluvremenu od 2:0 do 2:6 i tako nekoliko utakmica zaredom,..itd

Pustio ih Kari

pre 8 godina

NAJJACI UTISAK:
Lukovicu, 0 od covjeka. Dobio si 5 faulova, a ustvario ti si taj koji je napravio prekršaje. Buniš se, smjeskaš cinično. I da prvo pol., Jovanović povlači za dres igrača u polukontri, dobija žuti, ZAMISLI, cika, vriska, psovanje...
alo, alooo! I tako sve do Ludogoreca, Kairata.

mrki ris

pre 8 godina

@(Mirko, 22. novembar 2015 19:37)

Joj Mirko svemirko nisi popio času mleka pre spavanja pa si mi se sav unervozio.

Majstore ako imaš više od 14 godina brate prestani da pratiš fudbal jer je to za tebe mnogo kompleksan sport sa puno nedokučivih tajni.

1.ruka jeste bila
2.kakve bre noge pominješ majke ti pa valjda se gleda gornji deo tela a ne noge i mislim da nije bio ofsajd ili ako je bio baš je bio minimalan ali nije zbog nogu, sačuvaj me Bože realnih grobara i njihovih objašnjenja

A pošto pišeš da su nam se sklanjali molim te odgovori mi jel se i vaša odbrana sklanjala kad primiste 3 gola-nema šta profi odradiše to

A za to da ničija nije do jutra gorela - istina vidiš kako pucate po šavovima čim vlast nije uz vas tako da se to na vas odnosi jer je ovo tek početak dominacije SD Crvene Zvezde i početak zasluženog kraja malog partizana.

Pozdrav i nemoj da se nerviraš biće bolje za vas za jedno 10 godina......

lovac na grabljivice

pre 8 godina

igraci radnickog se sklonili da ibanjez da go.ko nije gledao nek sw uveri u pregledu.jadna si srbijo kad ti vlast smenjuje trenere,predsenike sportskih drustava i udruzenja i gazdi za volju pravi sampione koji ne mogu u evropi bod da uzmu

Batko

pre 8 godina

Znalo se to i pre pocetka prvenstva. 
Ovo se zove Jelonopoli ! 
Cist kriminal ! 

15.pobeda u nizu..hhahahah, a onda dodje neka fudbalska velesila kao Kairat i razvali srpsku Barselonu.
(Cicero, 22. novembar 2015 19:46)


Cvili..

Alf

pre 8 godina

i posle se mnogi pitaju sto crnogorci sefuju po srbiji, pa vidite i sami da bez naseg sefovanja vi neumijete da se snacete, Vujosevic vodio uspesno partizan, od kad doce Radonjic zvezda cuda radi, a tek kako se pomamise fudbaleri CZ od kad grof zasvira. istrpite partizanovci ovog Bozovica poslacemo vam mi dogodine Jovovica da vas dovede u red.
(veliki pijesak BAR, 22. novembar 2015 21:16)

Daleko vam lepa kuća...svima...a Grof nije crnogorac nego Srbin iz CG...a razlika je velika...Srbin nikada neće prodati Srpske svetinje kao crnogorac...viđu čojstva i junaštva...bruke i sramote...

Mika Sumadinac

pre 8 godina

Moj brat od tetke igra za Radnički i mogu ti slobodno reći da ništa nije dogovoreno i da Radnički ide na pobedu. A ti i tvoje "free inside" informacije sačekajte neku drugu utakmicu. Pozdrav.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lošmi, 22. novembar 2015 17:39)
Inace bi te brat od tetke zvao...Naravno...Idi pojedi sendvic ;)

Nolan

pre 8 godina

Da li ste primetili da Zvezda ima vise navijaca u Nisu nego Partizan u Beogradu?
(Stanko, 22. novembar 2015 20:08)

Partizan nema navijace.
Tek nekoliko ispranih mozgova kojima je Dulo rekao da su institucija.

lobotomirani

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Gde su ta srecna vremena kada u sred NATO bombardovanja slavis titulu, a sedokosi cika sedi u lozi vojnog stadiona.

AcA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile JNA, 22. novembar 2015 19:30)Ma ajde što su ih konobari iz Šamroka ponizili,nego što ih onako poniziše njihova braća iz Zagreba.

ssssss

pre 8 godina

Savet za sve ljubitelje fudbala u Srbiji:
Ako niste iz glavnog grada i bodrite neki "manji" klub od "titovih blizanaca", nemojte se nadati pobedi protiv pomenutih. Ako ni zbog cega drugog, sudija nece dozvoliti da vas klub pobedi.

Bio sam na utakmici Radnicki - Zvezda i ne mogu da poverujem kakvu sramotu od sudjenja sam video. Svaki, ali bukvalno svaki kontakt je bio faul za ... pogadjate vec koga. To je bilo toliko ocigledno, da je u jednom trenutku ceo stadion prestao da zvizdi i prasnuo u smeh i ironicnim aplauzima pozdravljao odluke "sudije", ako se tako moze i nazvati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lion, 23. novembar 2015 08:20)

Ma jeste,naročito su sudija i Vučić pomogli Kataiju da da gol sa 25 metara iz igre...sve što si napisao je istina..

rejnald

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 
Po tebi ispada da ubedljivo najbolja ekipa ne moze da pobedi ekipu iz sredine tabele i da joj treba namestanje utakmice iako ima nedostiznu prednost?!Sta reci...

Đokara

pre 8 godina

Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)
Pomešao si nas sa partizanom. Mi ne dogovaramo ništa, mi kandžijamo sve redom!

Miroslav Kojic

pre 8 godina

muka mi je od ovih sto znaju da je dogovoreno.. pa idi stavi kucu na 2 pa da imas dve na kraju nemoj ovde visiti i budaliti se.. ne znam kako takvog coveka da nazovem a da mi puste komentar...

Nije los ovaj Radnicki

pre 8 godina

POslednji put je ZVezda slavila u Nisu 2005 ili 2006. (zaboravih) u Kupu. A 14 godina nije u ligi....

A Radnicki ako ostane jedini neporazen ove sezone protiv Zvezde (barem do plej-ofa), svaka im cast! Zvezdin pobednicki niz od Radnickog do Radnickog :)

VUK

pre 8 godina

poništen regularan drugi gol zvezde i pušten ofsajd nišlijama za izjednačenje..igraju u belim dresovima nišlije
.uz sudije su crno-beli tim.

Istina

pre 8 godina

Radnicki je bio bolji i da je bilo malo vise srece i usla ona precka ,a i malo manje prostrasno sudjenje sve bi bilo drugacije.
Napred Real sa Nišave !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 22. novembar 2015 21:24)

Pa trener Radničkog je dao izjavu,odmah posle utakmice,kao je Zvezda bila bolja baš za taj jedan gol a ti,koji se ne razumeš u fudbal,tvrdiš drugačije.Gde je to sudija pogrešio,osim što je oštetio Zvezdu kod gola Radničkog jer je bio čist ofsajd.

Batko

pre 8 godina

Niko ne sme da prekine "niz", CZ ispisuje planetarnu istoriju, u vreme vladavine njenog najvećeg navijača.
(Objavite ovo, 22. novembar 2015 17:23)

Život crno-belih kompleksaša često nije lak !

Mare

pre 8 godina

Nasi klubovi u Evropi za sezonu 2016/2017 2.kolo Zvezda-Vardar 3.kolo Zvezda-Apoel play-off Zvezda-Celtic grupa Barcelona Dortmund Dynamo Kyiv Zvezda 1.kolo Partizan-Coleg Europa 2. Kolo Partizan-Dacia Chincau 3.Kolo Partizan- Spartak Trnava play-off Partizan- Sparta Prag 1.kolo Cukaricki-Rabotnicki 2.kolo Cukaricki-FK Minsk 3.kolo Cukaricki-Trabzon 1.kolo Borac-Buducnost Podgorica 2.kolo Borac-Dundelange 3.kolo Borac-Elche

dfsdfs

pre 8 godina

(Delija Banovo Brdo, 22. novembar 2015 21:34)

Tvoj komentar ti govori nešto. Recimo u citiranom tekstu nigde se ne pominje Partizan, i ti odmah zaklučuješ da je to napisao navijač Partizana. I sad ja ti odgovrim ti ćeš meni staviti etiketu Grobara. Ovo je druže dobronamerno.

Moj drug iz detinjstva

pre 8 godina

@
Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)
@
Znači, ako dođe dvojka to je zato što si ti rekao da je dogovoreno, a ne zbog recimo razlike u kvalitetu?!
A ako ne dođe, klempave ti uši i nikom ništa, je l'?!

neutralni posmatrac

pre 8 godina

i ono malo interesovanja koje postoji za gledanje utakmica srpske lige uporpaste pristrasni komentatori koji dozivljavaju ekstazu kada zvezda/partizan postigne gol... dok prilikom pogodaka "malih" klubova protiv istih tuzno konstatuju...

DelijeChicago

pre 8 godina

(BMX, 22. novembar 2015 20:24) ne blamiraj se,sedi na bmx-a tog tvog i vozi,a mozes i na ciganski BMX da sednes ... Sportski pozdrav za navijace plavog Patlidzana

A na JNA 523 verna grobara

pre 8 godina

Nisam potpuno srecan,grobari nas deru u veslanju na ergometar!
Pod hitno moramo po pojacanja buhahahahaha
Brrrrrrrr - 21

kompleksan

pre 8 godina

jel ce da kaze neko komentatoru da igraju dva srpska kluba i da ne mora od pocetka da bude pristrasan ovoliko..ne igra zvezda protiv hrvata!!! i mi u Nis smo isto Srbi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (travian, 22. novembar 2015 17:06)

Toliko je protiv Vas Nišlija da je slagao da Vam je gol regularan i da je Ibanjezov gol neregularan.

Srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

cestitajte zvezdi titulu...borimo se za kup i evropu ako tu bude kako treba oni se raspadaju garant...to im je so na ranu!!!(papiga, 22. novembar 2015 21:29)

Papiga, dečko, slobodno! Papiga svaki naredni put! Papiga Toletu! Ali džaba, ni to vam ne pomaže!

real madrid

pre 8 godina

Pazi ovog komentatora kaze da je ovo bila najteza pobeda uz mec protiv Partizana, pa to nam je bila jedna od laksih pobeda (nisam sarkastican) a za ovu se slazem.Dobra utakmica sa obe strane.

nosi fenjer,navija za fener

pre 8 godina

Na velikom mrazu mozak slabo radi.Kad je -21 pocinjes da lupetas i vezujes Zvezdu za neki Ludogorec koji je mlatio grobare.Sutra ce i Bate ,Petak tikvu,konobare iz Irske i Sokolja Kustu da prebacuju Zvezdi.

srkiboy82

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.
(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05) _Vidim dobro si upoznat šta se proteklih godina radili zajedno sa Tomislavom Karadžićem. Ali moraš da znaš ne rade svi tako, neko igra i pošteno.

Abolirani predsednik - Dragan Djuric

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić...
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Tadic, Tadic, Tadic...farma, Troicki, Partizan, pa opet Tadic, Tadic, Tadic...

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Koga jos ovo zanima, ionako je sve namesteno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Navijac,


Nije namesteno samo kada Partizan osvaja titule.I tako sve od pocetka devedesetih.Sve regularno narocito od kada je Tole na celu saveza

trn u oku

pre 8 godina

lele koliko navijača paranoične ideje da je Partizan uništen iznutra. Braćo "pravi partizanovci" vas ne zanima fudbal nego da komšiji crkne krava.
Kad je Zvezda trpela Lukića i kad smo imali 17 bodova manje od vas nama je stadion uvek bio pun, zato što volimo ZVEZDU u svim situacijama. Vi kada ne osvajate titulu odmah plač kao dete kad mu uzmete zvečku. Za vas postoji samo Duletova ideologija da je Partizan jedina opozicija, da su sve njegove titule poštene, a sve naše nepoštene, da su Zvezdaši pretnja po ovo društvo i sl proizvoljnosti samozvanog Maga.
Vratite se na pravi put i napunite stadion protiv Augsburga, pobeda vas vodi dalje. A da, vi to nećete, to je ipak Vazura, Vučela,...vama treba samo konflikt. Strašno

Batko

pre 8 godina

Vučić, Vučić, Vučić...parovi, Novak, Zvezda pa opet u krug Vučić... 
To je ta napredna Srbija.
(Abolirani predsednik, 22. novembar 2015 20:53)

Ali ovaj kmeči...trk u ćosak i da cviliš do utorka

Stella

pre 8 godina

Za ovu ekipu CZ ne postoji drugi rezultat osim pobede. Riju po terenu onako kako svaki navijac Zvezde to zeli, plus imamo par igraca koji zaista umeju. Pravo je uzivanje gledati bisera Grujica, sjajnog Kataija i ostale kako se bore. Teren los, atmosfera na tribinama praznik fudbala, najbolja atmosfera u Srbiji se pravi na Cairu kad Zvezda gostuje. Velikan kad dolazi na noge Realu sa Nisave grad je u istim crveno belim bojama, ali podeljen na 2 dela - nislije Meraklije i nislije Delije. Nema lepse slike!

Aleksandar

pre 8 godina

baš da vidim da li će neko makar da napiše da je Radnički dao gol iz čistog ofsajda. Ajde sad da vidimo "objektivno" novinarstvo.

DedaMiloje

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.
(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05)

Vučičeviću ti li si?

cole

pre 8 godina

navijac sam zvezde od kad znam za sebe. ikone u kuci su mi slike sa stadiona u bariju i tokiju. najvece radosti i tuge su, naravno, vezane za zvezdu. ali i takav i toliki zvezdas, sa ekipom koja zaista igra dobar fudbal, sa trenerom koji zna sta radi i ciji se "potpis" i te kako vidi na terenu, cak i da poverujem i da je "vlastima" stalo da zvezda osvoji titulu i to dominantno, i dalje nisam toliko siguran u zvezdine pobede. da jesam, prodao bih kola, ulozio sav novac na kladionici na pobedu zvezde i kupio nova kola. i tako par utakmica, kupio bih i jos jedan stan. zato mi nisu jasni ovi "dobro obavesteni" nesrecnici koji ne znaju gde udaraju od nemoci i u ovoj sezoni, kad pred svaku nasu utakmicu zalegnu na tastature i sroce svoju "alibi" recenicu:"sigurna pobeda komsinice, receno protivniku da ne sme da im otkine ni bod". pa rodjaci, ako je tako, hajde svu kintu na zvezdu pa se bar obogatite ove sezone, bar novce zaradite kad vec svuda morate da nam gledate u ledja!

Bojan

pre 8 godina

Bio sam i ja na istoj utakmici, sramota je da lazes, smejao si se samo ti na sudijske odluke. To sto igraci Radnickog nemaju fudbalsko znanje ne znaci da treba da udaraju ko sivonje i da se valjajy u onoj njivi. Drugo cim je Zvezda stisla gol je visio u vazduhu

zvezdas

pre 8 godina

Ibanjez, Ibaznjez...Ibaznjez !....prodor gaucosa, gol !!
Odlicna utakmica,atmosfera.Svaka cast Nislijama,odlicna ekipa.To je moj omiljeni klub,odmah posle Zvezde.
To je Real sa Nisave, bre !

Batko

pre 8 godina

Narikače ni jutros ne prestaju sa teorijama zavere, kosmickoj nepravdi i kmecanjem... Iz nedelje u nedelju pomerate granice u kukumavkanju !

don Cveleone

pre 8 godina

Bice tesko i tesno do samog kraja.Zvezda pomalo i opustena, Radnicki disciplinovan u zelji da ostvari pozitivan rezultat.
Nereseno,najrealnije i 0:0 do sutra..

Mxyed

pre 8 godina

Ovako. Blago je reći da ne volim zvezdu. Pocetak sezone su se provlačili zatim tekma sa ofkom cista namestaljka ali gledajuci kako sada igra moram iskreno reći da zvezda dugo nije imala bolji tim i bolju igru nego sada sto pruža. Ovo je tim za ligu šampiona i voleo bih da zvezda napokon udje u LŠ i da pruzi spektakl svojim navijačima. Sa ovakvim trenerom i ovakvom ekipom i igrom su ogromne šanse. Ako se proda makar jedan igrač, na primer Grujić šanse će već biti dosta manje. Zato zvezdo ako si pametna sačuvaj ekipu vratiće ti se...

Делиjа Жир

pre 8 godina

Katai kida kako igra.... Najbolji strelac i najbolji asistent lige. Mislim da je blizu da obori i rekord u broju utakmica u kojoma je dao gol. Teze je i vaznije dati po jedan na pet utakmica nego 5 na jednoj.... Sta bi bilo da je "srpski Mesi" odigrao ovakvu polusezonu?! Egzaltirani novinari koji su na talu vucele i slicnih bi rekli da vredi 30 miliona i da je najveci talenat u istoriji kosmosa.... Katai Kraljina

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

Hugo, te adorei! Mais amores, per favor!

@(Carlota, 22. novembar 2015 22:46)


fala. fala mon amur

mirko

pre 8 godina

@Dogovorena tekma!!! Dvojka dolazi!! Znam da ce mnogi da me vredjaju sada i da me pljuju,ali sacekajte kraj tekme. Videcete!
(Free inside information, 22. novembar 2015 17:18)

Daj tiket da vidimo smekeru

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Stvarno Zvezda igra dobro. I Bozovic ih je naucio da razmisljaju. Stvarno svaka cast. I Ibanjezov gol, potpuno regularan ali nema veze, igra se fudbal! Bas svaka cast. A Dresovi, prva liga.

One night in May

pre 8 godina

Kairat i Ludogorec nisu obavesteni na vreme da CZ igra "sampionski fudbal".
(Trandafil Karanfilovski, 22. novembar 2015 18:57)

Al' ste zato vi obavesteni u derbiju...razvaljeni, nagrdjeni, a kompleksi nabijeni zauvek!

One night in May

pre 8 godina

(Mirko, 23. novembar 2015 12:26)

Ti si definicija navijaca Partizana!

Sad je liga namestena - a prethodnih sedam godina je sve bilo regularno! Licemerje!

Deset bodova pa minus sest je cetiri - dakle, kad se bodovi podele igra se jos jedan derbi, a ne dva. Matematika!

Kairat je bio pre, daleko pre nego sto smo vas nagrdili do neprepoznavanja i stigli do ubedljive prednosti na tabeli. Memorija!

Ti si definicija navijaca Partizana...

DelijeChicago

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu ... Neverovatno je koliko je ruzno ponasanje igraca radnickog i navijaca,ali oni su navijaci,imaju pravo na to... Nije bila jedna jedina sudijska odluka da se nisu hvatali za glavu i da im nesto nije bilo jasno,a pritom igraju iznad granica agresivnosti,a cim oni malo dobiju po nozi bacaju se ko pokoseni i kukaju kao devojcice ... Sudija bez autoriteta i pod uticajem igraca i navijaca ne zna vise ni sam sta da sudi... To nije fudbal,cuti i igraj,sudija postoji da bi svirao ono sto on vidi i misli.
Ne moze se stvarno reci da je sudija tendenciozan i da pomaze zvezdi,ne treba zvezdi pomoc,za klasu je bolja,ali radnicki odlican u odbrani i dobro stoji na terenu ... nadam se boljem drugom poluvremenu
Sportski pozdrav

jokerRr

pre 8 godina

Ljudi, manite se vise napadanja igraca koji vrse pritisak na sudije. To je davno postao deo fudbala. Nije nista protiv pravila.
Cestitke zvezdi od partizanovca, jaki ste mnogo ove sezone!

jen

pre 8 godina

Za ovog što kaže, Zvezda ispisuje planetarnu istoriju za vladavine njenog navijača,informacija-Zvezda je već ispisala tu istoriju a tvoj klub je deo te istorije,upamćen je kao komšija evropskog i svetskog šampiona... i da ajmo Noleeee

masterkg

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!!
"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno"
Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57)
Već je bilo 1-1 proroku :-))))

Batko

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!! 
"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno" 
Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57)

Plači

Mile JNA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

A šta ćemo kada dođe Shamrock ili neka od onih silnih ekipa koja vam dali petarde?

Mile JNA

pre 8 godina

Opet komedija! Svi se sklanjaju Ibanjezu i on pogadja! Posteno, nema sta! A onda ce opet doci Kairat...
(Optimista, 22. novembar 2015 18:45)

Ti posle dva prangijanja u punom sastavu imaš smelosti da pominješ Ludogorec? Btw. jel gore kad naletite na amatere iz Irske ili na profesionalce iz Bilbaoa? Na kraju krajeva, vama je svejedno jer vas obe ekipe (šam)rokaju!

Hugo iz Albukerkija

pre 8 godina

Ovo IBANJEZ-iranje na kraju, vise boli fizikalce na groblju, negoli Meraklije, mada niko ziv ne zna sta se to njih tice, jer i da je bilo drugacije oni i tako i tako istadaju iz lige ako im Tole izvisi na prolece.

Baxuz

pre 8 godina

Pojedini komentatori: J... vas Kairat! Hajde pogledajte realno koliko igraca je Zvezda dovela posle toga, i kakvih igraca: Plavsic, Srnic, Donald...

Sergio Ramos

pre 8 godina

Neka veceras svako zna da je Zvezdina pobeda, novi sampion i titula, nasa Zvezda je opet najbolja!
Ove noci sa Severa cu ce se pesma do jutra za nasu Zvezdu iz pehara mnogo piva ce proci venama!

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Pogledati moj komentar u 17 i 44 !!!"0-1 , 1-1 , 1-2, da bi sve izgledalo stvarno"Ako koza laže,rog ne laže !!?
(bora, 22. novembar 2015 18:57) Što nisi stavio kuću na tačan rezultat? Sada bi imao 5 kuća.

Batko

pre 8 godina

Cenim da si autentičan srBski Neroj, kupuješ u ideji i podržavaš reforme Vlade :)
(BigBoca, 22. novembar 2015 18:08)

Kažu da su jesenji kompleksi najopasniji...

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

Kakav bre Borac, pa nama je ovaj Radnicki najveci rival za titulu ove sezone dok je Vojvodina vec odavno izgubila prikljucak i svaku sansu da se umesa u borbu za tituli, ostalima puno srece u play out-u, pa da ih Hugo POTOVARUJE i u sledecoj sezoni, mada za njih ne bi bilo lose i da koju godinu malo odmore u drugoj ligi, cisto da na neko vreme zaborave na ovog Huga i njegove DEVASTACIJE ahahahahahahahahahahahaha

Qroña

pre 8 godina

Titula je obezbeđena pre početka prvenstva, sad se samo govori o "nizu". Pisao sam da niko ne sme da prekine "niz", to je sada reč koja je pod zaštitom države.

@(Ko je smeo da mu pokvari dan pred put u Kinu?, 22. novembar 2015 19:05)


Imali ste priliku da sami prekinete taj niz, a i Tole je pokusao da vam pomogne u tome cak i danas, sta ces, ne moze se u Zagrebu Barselona biti.

GOAL Katai [0-1] (FK Radnicki Nis - FK Crvena Zvezda) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Katai [0-1] (FK Radnicki Nis - FK Crvena Zvezda) 2015/2016 https://youtu.be/hTvTibkvD8o

Wllaxy

pre 8 godina

Kako mi je drago kad ovako pobedimo ovakvu ekipu kao sto je ovaj Radnicki - odmah posle izjednacujuceg gola je pocelo izlezavanje igraca Radnickog, njihova ubacivanja iz auta trajala su po 10-15 sekundi, kad je aut/korner za Zvezdu njeni igraci su sami morali da trce po loptu... A onda pade drugi gol Zvezde i igraci iz Nisa se rastrcase da i sami donose lopte zvezdinim igracima a od izlezavanja ni traga ni glasa i jos se ljute kad se neko iz Zvezde nadje na zemlji...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Grobari ostaje vam samo da puknete od muke i praznite standardno frustracije u komentarima. Večeras je odigrana utakmica na nivou na kom partizan nije odigrao ni 5 minuta u ovoj sezoni. Svaka čast i jednoj i drugoj ekipi na tempu koji nije opao nijedne sekunde što se skoro nikad ne viđa kod nas. Čestitke Zvezdi na igri dostojnoj šampiona mnogo jačih liga. Kakvo je samo uživanje pratiti Zvezdu! Kakve je frustracije nabila grobarima to je fenomenalno :D.

Pedja

pre 8 godina

Volim cvrste utakmice jer se tako podize kvalitet fudbala, ali ne volim kada se ruzno prave faulovi gde se ide na igraca, a ne na loptu. Onaj Petrovic je 3 bodiceka napravio dok nije dobio zuti karton. Ponisten cist gol Zvezde gde je Ibanjeza pogodila lopta u rame, a na drugoj strani priznat gol Radnickom iz ofsajda sto se isto moze lepo videti na usporenom snimku. Pritom pomocni sudija je maltene stajao u liniji i morao je da vidi raspored igraca.

Nenad

pre 8 godina

0:1 , 1-1, 1-2, da bi izgledala stvarna borba!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 22. novembar 2015 17:44)
A protiv nekih koji su mali u dusi, 1:0, 1:1, 2:1, 3:1, da bi izgledala stvarna borba!

Nek grmi jako Zvezda sampion

pre 8 godina

Svuda grmi okoloooooo nasa pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasa Zvezda prvak ponovo ! Pobeda na najtezem gostovanju samo potvrdjuje koliko je Crvena Zvezda dominantna ove sezone

stafeta

pre 8 godina

Zašto se sklanja i diže ruke, ovaj igrač Radničkog,ispred Ibanjeza?
(227, 22. novembar 2015 19:09)

Vezba za slet na vojnom stadionu.

Lex

pre 8 godina

Cim nije sklanjalica odmah se vidi kolika je zvezda "mocna" kao sto svi pisu i kako melje rivale.Jedino novi pazar,radnicki nis i metalac igraju posteno protiv drzavnog projekta svaka im cast,svi ostali se sklanjaju.
(Ronaldinjo, 22. novembar 2015 17:38)
I ovi se sklonili, a i vi takodje...svi se sklanjaju...ma moze nam se

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

partizani ovo su vesti za klubove koji se bore za titulu, a vas bi trebalo da interesuju vesti o Surdulici, jer oni su vam tu glavni favoriti koji haraju u toj vasoj zoni za ispadanje ahahahahahaha

jashtaman

pre 8 godina

@free inside information
kada ubedjujes ljude da ce da pobedi neko ko je realno mnogo bolji i tvrdis da je namesteno,a jedini dokaz ti je pobeda tog(mnooogo boljeg) tima,ne znaci da imas "inside information"