Fudbal 200

Petak, 23.10.2015.

18:18

Tošić bez fudbala zbog huligana i 'tri prsta'

Reprezentativac Srbije Duško Tošić i dalje je žrtva šikaniranja u svom Bešiktašu, jer je sa tri podignuta prsta slavio gol protiv selekcije Albanije.

Tošiæ bez fudbala zbog huligana i 'tri prsta' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

200 Komentari

Sortiraj po:

gunar

pre 8 godina

Što je to sramota? Njihov klub, njihova pravila. Niko ih ne tera da igraju u Turskoj, još manje da vode žene tamo.
Sramota je što mi ovde, a mislim tu na celu Evropu, puštamo njih da vršljaju ovde.

brksa

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!
(158



Vi cete ih osiromasiti hahahaha!!!!

Toza

pre 8 godina

Ta tri prsta treba zabraniti i ovde. Ni Italijani ne proslavljaju podignutom ispruženom rukom, jer je Paolo di Canio odavno završio karijeru.

StormBGD

pre 8 godina

Raspisali se trolovi iz Republike Sumske da pojasne sta znace tri prsta i da troluju malo o Turcima i muslimanima...
(miki, 23. oktobar 2015 23:15)

Idi, leci se.

drago

pre 8 godina

Navijaci Besiktasa su rekli da znaju da je taj pozdrav nastao za vrijeme rata kad su tako pozdravljali srpski vojnici i da to ne mogu tolerirati. To je ono kako taj pozdrav vidi cijeli svijet.

Bojan Ilić

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!
(Hoću 158 pluseva botova, 23. oktobar 2015 23:43)

Ako je dotle došlo evo 100 evra beapovratno, za ostalo se snadji....:-)

Bojan Ilić

pre 8 godina

(Walter, 23. oktobar 2015 23:58)


Ljubili su se oni kojima nije počela istorija od '45.
Ljubili su se oni koji se nisu krili dok su slavili Slavu!
Ljubili su se oni koji su znali ko su i šta su i u vreme "bratstva i jedinstva"!

Ali ako si ti objasnio...;-)

Jelenka

pre 8 godina

Meni ne smeta to sto nas mnogi mrze. To znaci da cemo uvek biti drugaciji. Vratice se nama sve jednog dana, verovatno necemo biti zivi ali vratice se.

Bojan Ilić

pre 8 godina

"Druze ja samo realno razmisljam.... glumim i turcina i albanca i znam odakle ti to." ( zaneo si se );-)

Nekad se prvo smiri pa onda komentarisi, to ti je moja preporuka.
(Washington,


Čemu pravdanje kad su te ljudi provalili?!:-))

nnidza

pre 8 godina

@Hocu158 pluseva botova
Ili idi u Grcku. Tamo te ne pljuju, ne moras da krijes odakle si, ko si. ne provociraju te ni primitivci, ne vrebaju nacimalisti. možeš i da se prekrstiš ako hoćeš...

Republika SRPSKA

pre 8 godina

Raspisali se trolovi iz Republike Sumske da pojasne sta znace tri prsta i da troluju malo o Turcima i muslimanima...
(miki, 23. oktobar 2015 23:15)



Miki prijatelju,mi iz "republike sumske" smo veci SRBI nego 50% vas iz Srbije...

Smrt fašizmu!

pre 8 godina

Konačno da neko ustane protiv tri prsta koji je u vreme pre drugog svetskog rata bio pozdrav srpskih fašista. Probajte da nadjete bilo kada u istoriji da je neki Srbin pokazivao tri prsta pre ljotićevaca, a slike ljotićevaca sa tri prsta možete naći na netu.

Marko

pre 8 godina

ko je taj igrac? otkud on u drzavnom timu (opet)? samo probleme pravi... a albanci k'o albanci, primitivizam na kvadrat, ne zelim da stanem na stranu nijednog! potrebni su nam normalni likovi u svakom segmentu...

Walter

pre 8 godina

Živim u Srbiji više od 50 godina i nikada se Srbi nisu ljubili 3 puta do neke 1988-1989 god i dogadjanja naroda i čuvene jogurt revolucije poguranom Slobinom nacionalističkom propagandom. A 3 prsta sam prvi put video 9-og marta 1991. i kasnije kao simbol "pobednika" u onom odvratnom i nepotrebnom ratovanju devedesetih...

Hamlet

pre 8 godina

Bravo Cinik !Očigledno da ovde ima mnogo mladih koji sve stvari primaju zdravo za gotovo,a i nisu ništa naučili.Tri raširena prsta nemaju kroz istoriju Srba nikake veze sa Srbima .Kralj trgova tj. Vuk je 90-tih urlao svi svi svi svi sa tri raširena prsta što su gomile lako prihvatile .Te generacije su pogrešno vaspitale decu i sada imamo problem.1991 sam razgovara sa čovekom starim preko 90 godina.Kroz dva sv. rata je prošao i rekao da seSrbi nikada nisu pozdravljali sa tri raširena prsta.

Miki

pre 8 godina

Nikada neću razumeti one koji uopšte i ne razumeju reč pateriotizam i ljubav prema svojoj domovini. Oni koji ne odobravaju Tošićeva tri prsta ništa ne znaju ni o svojoj domovini ni o veri kojoj pripadaju (ako uopšte o veri znaju bilo šta). Ovakvi komentari nažalost pokazuju da su mnogim Srbima svi primitivci ovog sveta uvek u pravu kada "udare" na Srbe i Srbiju. Tužno ali istinito. Uostalom da ste čuli za Sveto Trojstvo (Bog Otac, Isus Hrist i Sveti Duh)možda bi ste razumeli bar ponešto. Eto. za neke su tri prsta Duška Tošića veća provokacija od drona nad i u stadionu u Beogradu. Srbijo ne piše ti se dobro sa ovakvim "patriotam", nažalost.

Washington

pre 8 godina

@Washington

Tebe ozbiljno drma stokholmski sindrom. Malcice je vec smesno to vecito izigravanje veceg Turcina od Turaka, veceg Albanca od Albanaca itd.
(odmori malo, 23. oktobar 2015 20:56)

Druze ja samo realno razmisljam. Ne glumim ni turcina ni albanca i ne znam odakle ti to. Valjda bi po tebi bilo najpametnije da kazem "smrt svim turcima! najgori narod na svetu" i slicno jel?

Nekad se prvo smiri pa onda komentarisi, to ti je moja preporuka.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!

belgrado

pre 8 godina

koji bre turci ??
to su siptari iz istambula,ima ih dosta i idu na utakmice...
oni nose siptarske zastave i kad igraju sa nemcima.
oni divljaju na tosica sada..
...i lazar markovic je sa tri prsta pozdravio pobedu srbije na FB pa ga niko ne izbacuje??

niko nece da gine za siptare,to oni rade svuda u svetu!

C i n i k

pre 8 godina

3 prsta su nacisticki pozz SS trupa.Nikakve to veze nema sa Srbijom.To nam je podvalio kralj trgova.
Isto tako,Srbi se NIKADA nisu ljubili 3 x i krstili 3 x !
Pogledao sam dosta dokumentaraca i pre I i posle II rata,nema takvih pojava u Srbiji.Takodje,citao sam povodom toga sve sto sam mogao,NIGDE se ne pominje nista od toga sto je kralj trgova nama podvalio 90.!
Ima 1 slika ulje na platnu, tu pokazuje Karadjordja,lici da neko od ustanika tu ima 3 prsta...ali to je sve,nema pisanih zapisa od tome,nigde.
Bilo bi lepo da b92 pokrene ovu temu !

Aa

pre 8 godina

Auuu, bas mi je zao ovoga! Na jeftin nacin ovim gestim pokazao patriotizam i provocirao ceo stadion na Elbasanu ( ali je bio iskuliran od strane navijaca) a sada se svima redom izvinjava. Trpi sada kada si toliki patrijota. Sam si kriv.

Binko

pre 8 godina

Ja kao dijete imam negativne uspomene na tri prsta. Medjutim, znam da i mnogi Srbi mogu imati lose asocijacije na hrvatski grb ali to ne znaci da ga treba zabraniti. Ako su tri prsta zaista stari srpski pozdrav, neka im ga.
Ono sto je ovdje vazno: Tosic igra za turski klub, kao i mnogi Srbi. Nijedan Turcin ne igra za Zvezdu ili Partizan jer nemaju tu lovu. Turska je mocna ekonomija i regionalna sila a Srbija (i Hrvatska) mala je, beznacajna i prezrena drzava.
A stara turska poslovica kaze: Sto moze beg ne moze raja.
I to je to.

NS

pre 8 godina

Samo kod nas svi mogu.Hrvati ili Turci se za sve bune,zabranjena tri prsta,Ćiirilica,Srpska nošnja(šajkača i sl.),Srpski proizvodi,pola pevača ili pisaca.I još imaju podršku nekih likova.

Ajvar i paprika..

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi, Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?
(hvala, 23. oktobar 2015 19:10)

Podizanje 3 prsta bio je zaštitini znak pubunjenih Srba i deklariranih četnika u ratu na ovim prostorima tokom 90-ih kada su učinjeni strašni zločini. Generacije odrasle u ratu sjećaju se marširanja JNA vojnika sa uzdignutim 3 prsta u spaljenom Vukovaru i vikanja jedne ružne uzrećice koje spominje "meso". Sada ti sam komšija zaključi da li je isto primjereno ili ne.. Možda vi u Srbiji u tome ne vidite problem ali kod nas u Hrvatskoj koji smo odrasli u ratu uzdizanje 3 prsta budi ružne emocije..

Milanče

pre 8 godina

Samo neka nasi likovi nastave da idu u tursku na odmor i da im ostavljaju pare i onda jos mene da ubedjuju kako je ekstra tamo i kako su turci veoma gostoljubivi...neka hvala...nikad tamo i dinar od mene nece videti!

Bos.Devile

pre 8 godina

Ja kao Bosanac sam navijao za vas protiv Alba.al potez Tosica je iskreno bio cista provokacija. Turci me uopste nisu izbenadili jer se od njih takve stvari mogu i ocekivat, a ni vi brate niste cvjecke i jedva cekate da potegnete nacionalizam u svakoj mogucoj situaciji.pozz

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Kako Novozelandjani mogu da na terenu igraju svoj ratnicki ples, i svima je to simpaticno? Kao da tamo nikad niko nije ubijen pre ili posle takvog plesa... E sad, pitanje je kako bi ovde prosao Turcin koji igra za Zvezdu ili Partizan, a protiv Rusije je proslavljao gol nekim muslimanskim gestom... Verujem da ipak ne bi bilo ovako ekstremnih uvreda, narocito ne od sopstvenih navijaca...

handzar divizija

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi: Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite? (hvala, 23. oktobar 2015 19:10) # Link komentara Evo ja cu ti odgoviriti. Ja sam iz Bosne, tacnije bio sam iz Bosne. Kad smo ne bas dobrovoljno napustali nasa ognjista iz autobusa smo na svakoj kontrolnoj tacki bili "pozdravljani" sa ta tri prsta. Na tenkovima sa JNA oznakama se vijorile trobojke sa 4C i bradonje na njima svi dizali tri prsta. Ta tri prsta na fudbalskom mecu su isto kao Simunicev "za dom spremni" ili albanski dron. Nadam se da je sad malo jasnije. Pozdrav
(Admir, 23. oktobar 2015 20:13)

A kako su se mudzahedini pozdravljali? Nemoj samo da ih nisi video, isto su bradonje...

Ante

pre 8 godina

Pogledajte malo iz hinduizma poganske kipove I slike I pogledajte babilonske reljefe I slike,svi imaju takva tri prsta.tako dignuta tri prsta oznacavaju otac majka dijete,pogansko trojstvo.Nema to veze s Bogom.Isus je Bog...zna se da desna ruka I ispruzen kaziprst simboliziraju Boga.Desna ruka simbolizira Isusa,a kaziprst autoritet na svim.On kad pise u prijesku kad su kamenovali zenu,pisa je kaziprstom,kad je pisa 10 zapovijedi,kaziprst,kad je babilonskom kralju prst pisa po zidu,pisa je kaziprstom,kad je Isus iscjeljiva I istjeriva zlo iz ljudi,cinija je to kaziprstom...stoga ne virujte u gluposti jer to sa krscanstvom nema veze.Braco Srbi nemojte to dizati.

Ivan

pre 8 godina

Imenjace, ja bih tebi malo izvukao usi, obzirom na godiste koliko vidim to bi bila i primerena reakcija, jos si zelen. Takav stav nas je i doveo dovde za sve smo mi krivi a druge opravdavamo, a jedino pametno sto si napisao je o nedostatku podrske od nasih drugih sportista u turskoj.

Wmb

pre 8 godina

@ (daska, 23. oktobar 2015 19:00)
Dok ste sa podignutom rukom salutirali Hitleru sa povikom „Za dom spremni“ naša tri prsta predstavljaju sveto trojstvo.Doduše to je poteklo od tri skupljena prsta koja predstavljaju pravoslavlje.Razlika je ogromna.A da je to krenulo devedesetih...možda ako si se tad rodio pa ti pričali drugari iz obdaništa.

CZ99

pre 8 godina

(Ivan87Niš, 23. oktobar 2015 21:16)

Pa sta ako je proslavio na taj nacin...To sto se ti toga stidis je tvoja stvar.Uskoro ce Srpski jezik postati vredjanje nekog,a ti ces,tako obrazovan,reci let's talk on english.I da te,malo,doobrazujem.Kaze se izvinio,a izvinuti se znaci nesto sasvim drugo.

Dragutin

pre 8 godina

@Admir
I tvoji su sekli glave pod polumesecom i "alahu akbar". I šta ćemo sad? Zabraniti islam? Tako kako biste vi voleli da svi Srbi budu fašisti, tako mogu i muslimani biti isto što i mudžahedini/teroristi. Ja to ne tvrdim, samo ti dajem primer koliko vam je jadna ta priča. Shvataš logiku, Admire? Sumnjam.

TABAK

pre 8 godina

sreca PA nisu onu stvar izvadili i POKAZALI :) STA TURKE BOLI ONA STVAR STO SRBIN DIZE 3 TA CUVENA PRSTA I CEMU SAD SIKANIRANJE NASIH IGRACA....MISLIM DA EVROPI TEK DOLAZI HAUS ZBOG OVIH SILNIH IZBEGLICA I DA CE TEK BITI HAUSA U BLISKOJ BUDUCNOSTI!!!

banjaluka srbija

pre 8 godina

tri prsta, KLASICHNI FASHIZAM.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (torca_le, 23. oktobar 2015 19:08)

Jel to znaš još od Ante Pavelića ili sad od "svastike" sa Poljuda?

Veky

pre 8 godina

Ako ne želite u Turskoj ljetovati, niti u Albaniji, niti u Grčkoj, niti u Hrvatskoj, niti u Bosni, idite slobodno Orbanu u Mađarsku. Preskočite onu bodljikavu žicu.

Zii

pre 8 godina

Ja ne razumem šta je sporno kod 3 prsta o_O
Može čovek da pokaže kolko prsta oće... Aj da je pokazao jedan, pa i da razumem frku, al šta je sporno kod 3 prsta? :)

roki

pre 8 godina

tako im i treba svima kad idu da leb zarađuju kod Turaka. uopste ne mogu da ih razumijem kako mogu da igraju za te timove. ne samo zbog ovih provokacija. ali to je njihov problem. nek trpe.

Gavrilo

pre 8 godina

@komsija
A za šta su tačno sad Srbi opet krivi, "komsijo"? Što su živi? Ili što uopšte imaju prste i što smeju da slave nešto? Koji ste vi...

posmatrač

pre 8 godina

Ajde da čujemo stručnjake što kažu da je ovo fašistički pozdrav. Kako se onda naziva psovanje, vređanje, prećenje smrću. Zanimljivo je to napadaš nekog koji nije iste vere kako li se to tek zove. Ajde junaci odgovori te.

čika lo

pre 8 godina

Tri podignuta prsta je bio ustaški poozdrav za vreme II svetskog rata i kao takav bi trebalo i krivično da se procesuira. A onaj ko ga je proširio među velike Srbe trebalo bi da dobije orden od Tome

Selam -mir

pre 8 godina

(Admir, 23. oktobar 2015 20:13)

Mnogo mi je zao zbog svega kroz sta si prosao i sto su mnoge bradonje koje verovatno smrde na alkohol mahali sa tri prsta! Ta desavanja su velika mrlja u srpskoj istoriji! Na neki nacin, jesu bacili mrlju na stari srpski pozdrav sa tri prsta. Mozes mi verovati na rec, da Tosicu nije ni na kraj pameti bilo da velica te bradonje i njihova zlodela, vec se radi o pozdravu koji je mnogo stariji od tih neo-patriota, da ne kazem nesto drugo. Taj pozdrav nije znak mrznje ni prema kome, ali jeste zloupotrebljen bio, nadam se nikad vise. Nisu tri prsta ni blizu "za dom spremni" -pozdrava, a dron ne bih komentarisao.

Tosicu bih porucio da pod hitno ode iz Turske!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Tošić je najveći krivac što je dospeo u ovu situaciju, dali naši gol a on se okuražio i digo 3 prsta u sred Albanije što je čist gest nepotrebne provokacije! I on i Milivojević (kome bih uši izvukao da sam mu trener) iskazuju patriotizam na jeftin i primitivan način i ja se kao jedan mlad i obrazovan čovek toga stidim! Obojica su prosek igrači a istačinju se na pogrešan način...

Dominantno se "ISTAČINJEŠ" svojim obrazovanjem.
A verovatno bi i "DIGO" nešto, tako obrazovan...

Čuj, mlad i obrazovan, omg...

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Kriza u Srbiji a ljetuje se u Turskoj, interesantno. Ovi Turci mrze sve što nije muslimansko i prije bi pomogli Kurdu nego Portugalcu. Ne idite na njihovo more, ne gledajte njihove serije, manite ih se i gotova priča.
Srbi i Srbija su postojali prije Turaka, a jedine zemlje koje su zbog Turaka u neku ruku dobili zemlje, su Albanci i Muslimani iz Federacije.
I Srbija nije bila 500 godina pod Turcima, pala je pod Turcima 1459., a 1804 godine se defintivno oslobodila. Pod okupacijom su potomci kralja Tvrtka postali muslimani, dok je većina Srba ostala pravoslavna.
I za one koji ne znaju, mi smo počeli sa raspadom Osmanskog carstva, tako da su im se naši preci itekako obili o glavu.
Tri prsta u zapadnom svijetu znače pobjeda i nemaju nikakve veze sa nacizmom i fašizmom. Ta tri ispružena prsta je samo postalo moderno kod nas Srba, kako smo se približavali Talijanima pogotovo (gastarbajteri).

nabavi ogledalo

pre 8 godina

@Jumko

"Ti bi voleo takav narod?"

Zaboravio si da pomenes i neverovatnu kolicinu iskompleksiranih autosovinista kakvu ni jedan drugi narod nema - zaista nije lako voleti Srbe kada vidis kakvih vas sve ima medju njima.

madjar

pre 8 godina

Smatram da je postupak protiv fudbalera nefer i sramotno. Ja ne smatram da je podizanje tri prsta nesportski. Covek ima pravo, da digne jedan, dva ... x prsta ako hoce. Cak smatram da i onaj hrvatski fudbaler koji je vikao za dom spremni nije nesportski cin napravio. Pa ako su neki pozdravljali za vreme II. sv. rata recimo " Dobar dan " onda covek sad to ne sme reci ? Previse je nacionalizma, premalo tolerancije.

Hamlet

pre 8 godina

Objasniću.Naši stari su koristili pozdrav sa tri skupljena prsta i to je ispravno.Početkom drugog sv.rata mnogi vojnici fašističkih sila su kod polaganja zakletve koristili tri raširena prsta.Sveto trojstvo.To su koristili i u NDH.Nije teško proveriti ljudi malo se raspitajte ako imate gde.

nnidza

pre 8 godina

Za tri prsta mogu da mu zamere samo Albanci. Kakve veze ima ovo sa Turcima i kakve veze ima Albanija sa Turskom?! Ili opet potvrđuju naše tvrdnje da su Albanci zapravo Turci i da su oni prostor naselili dolaskom Turaka...

Ivan87Niš

pre 8 godina

Tošić je najveći krivac što je dospeo u ovu situaciju, dali naši gol a on se okuražio i digo 3 prsta u sred Albanije što je čist gest nepotrebne provokacije! I on i Milivojević (kome bih uši izvukao da sam mu trener) iskazuju patriotizam na jeftin i primitivan način i ja se kao jedan mlad i obrazovan čovek toga stidim! Obojica su prosek igrači a istačinju se na pogrešan način, Luka umesto da se istakao tako što je zabio golčinu na Maksimiru, a on se tada video nije još smo tada pukli 2:0, nisi ti care Dejo Savićević pa da zajebavaš sve redom! Tošić je zaboravio gde zarađuje hleba, zaboravio je kakvi su oni fanatici i nije mi ga žao nimalo. Mislite da će da se pokupi i da ode? Ima da bude manji od makovog zrna, već se i izvinuo, pa mi da smo složni, svi sunarodnici koji igraju u Turskoj bi stali na njegovu stranu, ja ne pročitah da je neko barem javno osudio ovo šikaniranje od strane Bešiktaša. Mi Srbi smo postali takvi, svako gleda svoje interese. Dakle, bez jeftinih poena i bez lažnog patriotizma, budite pametniji pa to iskažite na originalniji način. Imate naredne kvalifikacije za SP pa tu dokazujte patriotizam do mile volje! Ovako ispadate ne carevi kako klasične srbende misle nego miševi! KAKVE STE VI TO FACE KADA NE IGRATE EP JOŠ OD 2000. ?

Balkoman

pre 8 godina

Niko vise na more u Tursku - pa mucili nas vekovima i malo im. Zna se zasto nas mrze - nismo iste vere
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lepard, 23. oktobar 2015 19:11) # Link komentara

Vjerovatno znaju koliko vi njih mrzite. Zato, nerijeseno.

Admir

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi:
Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?
(hvala, 23. oktobar 2015 19:10) # Link komentara

Evo ja cu ti odgoviriti. Ja sam iz Bosne, tacnije bio sam iz Bosne. Kad smo ne bas dobrovoljno napustali nasa ognjista iz autobusa smo na svakoj kontrolnoj tacki bili "pozdravljani" sa ta tri prsta. Na tenkovima sa JNA oznakama se vijorile trobojke sa 4C i bradonje na njima svi dizali tri prsta. Ta tri prsta na fudbalskom mecu su isto kao Simunicev "za dom spremni" ili albanski dron. Nadam se da je sad malo jasnije. Pozdrav

Marko

pre 8 godina

Ako su turci poznati po kukavicluku,onda ne znam gde si ti istoriju ucio...decko je u tuđoj zemlji i ne treba provocirati. Ako mu tamo pase, ima i drugih klubova. Da je hrabar, ne bi se poslije ispricavao...

Navijač

pre 8 godina

(Hamlet, 23. oktobar 2015 19:17)

Vuk izmislio šta sve neću čuti ej živote kakve gluposti pa to je za ne verovati. Porediti 3 prsta sa fašističkim pozdravom je degutantno i sramotno i ne znam zašto su ti komentari u opšte prošli jer vređaju Pravoslavce.

odmori malo

pre 8 godina

@Washington

Tebe ozbiljno drma stokholmski sindrom. Malcice je vec smesno to vecito izigravanje veceg Turcina od Turaka, veceg Albanca od Albanaca itd.

cz

pre 8 godina

Pa Aca "trica" (Petrovic) je jos osamdesetih svaku ubacenu trojku proslavljao sa tri prsta, obe ruke je dizao. Doduse i on je Srbin, ko zna sta je hteo da poruci.

letva

pre 8 godina

Tri prsta su zlocinacki pozdrav izmisljen 1990. godine za potrebe rata. Prije ga nikada nisam vidio. Prvi put sam ga vidio na tenkovima JNA koji su isli prema Hrvatskoj.
(daska, 23. oktobar 2015 19:00)

Pa i Hrvati su se pozdravljali sa tri prsta.

aa

pre 8 godina

@vladimir, zato sto smo hriscani,i sto su ih nasi preci tamanili ko muve kad su nas okupirali. To su lekcije iz istorije,treba znati sta i koliko sa njima.
(mikki, 23. oktobar 2015 18:48)
Sta kazes, preci ih tamanili kao muve?? A oni prvo satrali pretke pa vas 500 godina drzali kao "raju".

Rotfuchs

pre 8 godina

da li FIFA i UEFA Imaju nesto da kazu povodom ovih dogadjaja?
da je salutirao kao hitler mislim da ga nebi ovoliko napadali.
ipak,mene vise brine cutanej FIFA i UEFA,ocigledno je da je 21.vek vek u kome se vrsi GLOBALNO satanizovanje Srba i pravljenje od njih FASISTA.
zapravo,ceo zapadni svet je jedan veliki fasisticki logor.
objavite mi komentar,ja ne secem prste,i ne koljem tudje porodice!!!
(Boki, 23. oktobar 2015 18:4

Pa Mandzukic je u Bayernu salutirao kao hitler kad je prosljavljao go, pa nista..rekli su mu "to nije lepo"...i to je sve.

Леонардо

pre 8 godina

@ Сталкер

Слажем се, објаснио си. Додајем , обзиром како се ситуација у Сирији развија није немогуће да у блиској будућности Турци остану без дела " своје " територије у корист Курда. Тада бих волео да видим лица Давутоглуа и осталих политичара.

Скендербег је поносан

pre 8 godina

Турци подржавају Албанце?
Па учи ли ико историју у тој земљи или образовање стичу од Ердогана?

hvala

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi:
Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?

skeptik

pre 8 godina

Veliko je pitanje da li su ovo pravi Turci ili dosljaci sa Kosova ili BIH. U svakom slucaju je bolesno da navijaci provociraju igraca svog tima.

Zlatko

pre 8 godina

Jedno pitanje za FSS i druge državne organe ove kvazi države.
Da li je ovo klasični rasizam prema Srbinu, gospodinu Tošiću?
Da li ova kvazi država ima načina da zaštiti ovog našeg Srbina na privremenom radu u inostranstvu? I još nešto moram da pitam... ali neću. Ne bi objavili!

sef strucnog staba

pre 8 godina

Njemu stalno traze neke mane. Pre neki dan mu golman dobacivao jer se nije vratio u odbranu. Ok, to su sportski razlozi ali da mu Rusi zameraju za 3 prsta, e to ne razumem.

Mile

pre 8 godina

Zašto ne smete da objavite istinit komentar? Zašto ne proverite prvo o čemu se priča, pre nego što nešto otpišete kao "vređanje"?

Ovaj slučaj nema veze sa Turcima, jer Turci nikad ne bi znali za 3 prsta bez pomoći sa strane. Ovo je rezultat muslimanske (bošnjačke) propagande koja je plasirana Turskoj tokom ratova, a kasnije intenzivno nastavljena. Za mnoge Turke, zbog toga, Srbi su "divlji narod", "četnici", "genocidni", itd itd... Mateja Kežman je imao isti ovaj problem dok je igrao za Fener.

qwerty

pre 8 godina

Uvesti odmah ostar vizni rezim Turcima, pa neka njihove kamiondzije idu preko Bugarske i Rumunije, preko onog mosta na Dunavu koji je kao iz filma Indijana Dzons 2

ctrl

pre 8 godina

Pa sta je ovde sramota? Nista, Turci takvi uvek bili i ostali.
Sramota je sto mi ne znamo koji narodi su nam prirodno bliski i prijateljski nastrojeni prema Srbiji i Srbima. Sramota je sto se ovaj fudbaler izvinjava zbog tri prsta Turcima. Sramota moze biti i to sto se mi pravimo blesavi i iznenadjeni svakim ovakvim gestom. A njihovo pokazivanje pravog lica nikako nije sramota, vec dobra stvar.

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Zasto si se izvinio rodjace, zasto? ?? Da li mislis da bi se neki Hrvat ili Albanac izvinili jer su slavili u duhu svog naroda. ..Iskreno ne zalim te ni malo. ..cuti povij rep i trk kod Jece na raport.

Glas Srbije

pre 8 godina

Turska je rame uz rame sa Albanijom najgora naci drzava na svetu. Za njih ne bi igrao ni za sve pare ovog sveta. Prema njima samo prezir mogu da osecam.

Parizer

pre 8 godina

Njegovo dizanje 3 prsta u klubu ocigledno smatraju cistom politickom provokacijom. Mozemo sad pricati sta hocemo, ali ocigled nas u regionu mrze zbog tog isticanja srpstva i srbovanja gde god stignemo. Sport treba gledati kao zabavu

Washington

pre 8 godina

Ubijen je navijač Crvene Zvezde protiv Galate. Kazna ubici jadna i žalosna.
(Despicable me, 23. oktobar 2015 18:57)

Sto je jadna kazna? covek je dobio 25 godina zatvora za ubistvo iz nehata, u Srbiji bi dobio 10 a izasao van za 4.

Hamlet

pre 8 godina

Pozdrav sa tri prsta je podmetnut Srbima 90-tih godina od Vuka.Taj pozdrav treba prvo zabraniti u Srbiji i objasniti mladima da nema nikake veze sa našom tradicijom i kulturom.Tri prsta na taj način su koristili fašisti raznih nacionalnosti u drugom sv.ratu.

daska

pre 8 godina

Tri prsta su zlocinacki pozdrav izmisljen 1990. godine za potrebe rata. Prije ga nikada nisam vidio. Prvi put sam ga vidio na tenkovima JNA koji su isli prema Hrvatskoj.

Milorad

pre 8 godina

Pa,Vucicu zar nam Turska nije prijatelj!? Hoces da im das aerodrom u Srbiji,da gradis put Nis-Pristina-Tirana,....???
Ej,covece dodji konacno k pameti,pa razvijaj dobre odnose sa stvarnim prijateljima,Rusijom,Kinom,Indijom,Brazilom,Argentinom,Spanijom,Grckom,Kiprom,Kazahstanom,Azerbejdzanom.....!!!

Beljo

pre 8 godina

"zasto" tvrdi da je izvinjenje bilo ispod svakog dostojanstva, jer tri prsta sveto trojstvo, a i Turci vjeruju u jednog Boga... Njemu je znaci isto monoteizam i to sto se ne zna ko je sve Bog - Isus ili otac mu.
Isto tako prica pricu o tom "simbolu", a to su prvo koristile ustase, a zadnji put kad sam provjerio, krste se pravoslavci sa tri skupljena, ne rasirena prsta...
jedan kaze da mrze Turci jer su tamanljeni ovdje i jos se poziva na znanje istorije... Prvo su okupirali Srbiju i tu najduze ostali, a Srbija je sve dobila od Sultana - grb, drzavu, crkvu...
Bitno je ne znati nista i tad su zagaratovani plusevi.

Savjet

pre 8 godina

Evo savjet kako da se popravi situacija,
Tosic da se umota u zastavu Turske i da se slika ispred neke dzamije u Istanbulu. Preko noci ce dobiti milion fanova i onda ce na drustvenim mrezama oni da ga brane. Jos da sa nasali na twiteru da razmislja o prelasku na Islam, e tada bi ga Erdogan pozvao na kafu. :)

zona sumraka

pre 8 godina

sta reci? legalni sovinizam i fasizam! da je obrnuto bilo bi drvlje i kamenje po nama! ali bolje je i znati ko ti sta misli,pa makar to znanje i bilo neprijatno.. ja ne mrzim nikoga,ali ko me pokusa ugroziti.. "..nogom ces krociti,mozda poganom
drznes li dalje,cuces gromove
kako tisinu zemlje slobodne
sa grmljavinom strasnom kidaju.."

Vlada

pre 8 godina

Podrska za Tosica, vrati se ti nama imas mesto u zvezdi a njih tamo ko sisa. Nisu zasluzili da srpski prvotimac trosi svoje noge na takvu bagru a povrh svega klub stoji iza navijaca. Velika sramota

Washington

pre 8 godina

Haha mora da mu je karleusa rekla da se izvine. I zasluzio je provokaciju. On nije smeo da se izvinjava zbog podignuta tri prsta! Ko se izvine automatski je kriv za nesto.

Da je pametan napustio bi taj tim i drzavu.

KaraMiljan

pre 8 godina

Sam si kriv. Trebaš da naučiš da pokažeš karakter. Da iza svakog svog dobro procenjenog postupka čvrsto stojiš. A ne uradiš pa se onda kaješ, a ustvari tako ne misliš. Dakle, uopšte nisi trebao da se izviniš,nego čak šta više da kažeš da ćeš to da ponoviš čim ti se ukaže prilika za tako nešto. Jer time zapravo oni pokazuju svoj šovinizam,svoju mržnju prema tebi Srbinu. Mi smo Srbi,pravoslavci i kome se to ne sviđa može samo da crkne od muke! Nikoga ne mrzimo,baš na protiv, u našoj zemlji živi dosta Srba muslimana i za mene su oni apsolutno isto što i mi. A Turci pokazuju jasnu mržnju prema svemu što nije muslimansko. S'njima je lako samo pokazati da imaš stav.

Vucko09

pre 8 godina

SRBI ne idite na more u Tursku, SRBI ne idite na koncert Dine Merlina!!! Oni nas mrze, mi njih necemo mrzeti, ali za mene oni kao da ne postoje.

Kole

pre 8 godina

@vladimir
Znaš kako se ponašaju hijene? Što je plen slabiji i ranjiviji, hijene se sve brže skupljaju. Poznato je kako su "Kosovari", Turci i njima slični hrabri i časni ljudi. Najviše vole kada napadaju u čoporu, a žrtva u ležećem položaju, na zemlji. Zato su najhrabriji kad je Srbija u nokdaunu, kao 1914, kao 1941, kao 1999. Hijene su svuda po Balkanu, nažalost.

marko_bgd

pre 8 godina

i?sta su tri prsta podignuta u odnosu na dron iznad stadiona sa zastavom velike albanije?nista...ali oni su takvi,nepravedni,i napadaju samo kada su u vecini..kad su u manjini nigde ih nema...to je mentalitet turaka i albanaca

milemen

pre 8 godina

Dusko izdrzi! Imas podrsku svih normalnih ljudi koji su protiv bilo kakvih i manjih ispada u fudbalu. A ovo, ovo je...strasno sta trenutno dozivljavas.

Zašto

pre 8 godina

Zašto se izvinio? Tri prsta predstavljaju sveto trojstvo Hrišćanstva: Svetog oca, sina i duha !! Kome se izvinio ? Nehrišćanima ? Pa i za njih je jedan Bog ... Tošić, kao i mnogi neuki stanovnici mile nam Srbije moraju mnogo da rade na sebi. Izvinjenje je velika bruka i gubitak dostojanstva.
Muslimani kada daju go čelom dodiruju zemlju, to je ritualnije nego pokazivanje hrišćanina tri načela svoje vere

Mile

pre 8 godina

Ovo je posledica bolesne bošnjačke (posle)ratne propagande. Kao što im je Marš na Drinu bio fašistička pesma. Potpuno isti problem je imao Kežman dok je tamo igrao, a baš u takvom trenutku sam putovao u Istanbul. Turci su pisali kako su tri prsta simbol "četnika" i "genocidaša" i Mateja je morao da nabavi obezbeđenje, čini mi se.

Od Turaka se i ne može očekivati ništa više, posebno kad se zna koliko su se naša bosanska (posle i aljbanska) "braća" potrudila da izlože Turcima svoju "istinu".

Sabre

pre 8 godina

A neko je ocekivao drugacije? Da sportisti ne gledaju prvenstveno zaradu pa tek onda obraz (i ne kazem da je to bez razloga, treba izdrzavati porodicu itd) svi bi kolektivno jos od onih akcija u basketu prosle godine prestali da idu u turske klubove, a ne da gotovo svaki drugi lik u basketu i solidan broj njih u fudbalu zavrsava u zemlji koja je dokazano nas istorijski neprijatelj, ne slazemo se po pitanju spoljne politike, religije, i uopsteno gledano, maltene bilo cega. .

ak

pre 8 godina

Gledajte molim vas ove seljake na slici koga su oni nasli da zovu sta on ne sme da podize tri prsta a oni smeju njemu da masu albanskom zastavom ispred nosa i da prete njegovoj porodici.Stvarno sramota i ne vidim uopste razlog zasto bilo koga trebaju da vredjaju podignuta tri prsta taj simbol nikoga ne vredja ni jedan narod a tek ne treba ove huligancine sa slike koji nisu ni bili na toj utakmici izmedju Srbije i Albanije.
Stidite se.

Bjorn

pre 8 godina

Bolest, taj istok radja psihopate. Provociraju svog igrača a nisu ni upućeni sta znaci 3 prsta. Beži od tih zaludjenika Tosicu ako imaš pameti.

Сталкер

pre 8 godina

Сви српски играчи треба по истеку уговора да оду из те шовинистичке лицемерне државе Турске. И то без обештећења да Турци ништа не зараде од трансфера, а морају да испоштују уговоре до краја. Неко ће рећи, "не треба, неће играти и упропастиће своје каријере". Али сада ни Тошић неће играти у сваком случају тако да нека им узме што више може пара, а после може и у Русију, Румунију, Казахстан, они исто добро плаћају и такође играју у Европи. Како бих волео да Курди добију своју државу на уштрб турске територије, када већ толико фанатично подржавају цепање Србије и независност Косова, нека мечка заигра и пред њиховим вратима!

Jumko

pre 8 godina

@vladimir Pa kad smo to sto jesmo... Udji u lift, izadji iz zgrade, ucestvuj u saobracaju, pogledaj nekog kako je on mislio da ne treba, otidji na stadion, idi u nocni klub... Svugde ti je glava u opasnosti! Ti bi voleo takav narod?

NikNik

pre 8 godina

Ovo je samo dokaz da smo od njih pokupili mentalitet i da imamo i mi njihove osobine mnogo više nego što želimo da priznamo. I kod nas navijači šamaraju igrače, određuju sastave, smenjuju trenera... Pusto tursko.

zoran peric

pre 8 godina

Bravo Srbine, svaka cast Dusku Tosicu na patriotizmu i postovanju Srbije, tako treba da se ponasa jedan reprezentativac nase zemlje, casno i ponosno da istice da je Srbin i da se ne stidi toga.

Samo napred Dule, Srbija je uz tebe!!!

mikki

pre 8 godina

@vladimir, zato sto smo hriscani,i sto su ih nasi preci tamanili ko muve kad su nas okupirali. To su lekcije iz istorije,treba znati sta i koliko sa njima.

HERCEGOVINA

pre 8 godina

Kralju, ne izvinjavaj se nikome.
Hoce da nas dovedu u situaciju da nas je sramota sto smo Srbi, da nas naprave simbolom za zlocin i zlo.
"Nasi prijatelji" nam perfidno ubijaju identitet.

Dragana

pre 8 godina

Ovde u Srbiji Tursku toliko propagiraju,njihove serije se ne skidaju sa malih ekrana televizija,njihova roba je u našim radnjama,a oni nas mrze kao da smo mi njih bili okupirali više od tri veka a ne oni nas.Neshvatljivo.Ili ipak jeste.

JeRemija

pre 8 godina

Ajmo dogodine svi u Tursku na more! To su naša braća! To je jedna mirna i bezbedna zemlja sa visokim civilizacijskim vrednostima u kojoj se pogotovo poštuju žene...Živela Turska!

E zivote

pre 8 godina

Ovo je i previse jadno. Za nauk ostalima da ne potpisuju za turske klubove ukoliko ne zele da se ponasaju totalno servilno kao u CZ i Partizanu.

ТОЛЕ ЛОПОВЕ...!

pre 8 godina

Читам и не могу да верујем колико све ово може далеко да оде.Сад фали и да УЕФА казни Миливојевића због качкета па да циркус буде комплетан.
Бог нам на помоћ свима!

Владимир

pre 8 godina

Затуцани сељобери који знају само да вређају и провоцирају, а не ретко и да убију оног који није њихове вере. Срамота за клуб, тренера као и његове саиграче који нису стали на његову страну. Ваљда се више неће извињавати што је Србин, већ бити поносан као што и треба.

Petar

pre 8 godina

Ne znam kada ce vise nasi sportisti da se opamete i ne idu u drzave kao sto je Turska. Od tolike evrope, zasto ici negde gde ce te u startu mrzeti zbog tvoje nacionalnosti? Zar nije bolje igrati i za nesto manje para, ali ziveti u okruzenju gde se osecas prijatno?

Despicable me

pre 8 godina

@Simke
Zato što im je trener niko i ništa i zato što mora da ispunjava ništavne želje Huligana.
Kada je Partizan igrao protiv Fenera u kvalifikacijama za LŠ, razvili su veliki transparent na kojem je pisalo - Svi ste vi Muratova deca -. Na Partizanovu žalbu, nije bilo reakcije iz Uefa.
Ubijen je navijač Crvene Zvezde protiv Galate. Kazna ubici jadna i žalosna.
Mrze nas, jer nismo Muratova deca i jer smo očuvali slavu i za vreme njihovih zverstava na ovim prostorima. Ne mogu nam ništa direktno, ali će pojedinačno da nas ponižavaju, upotrebljavaju kame i noževe. To im je sve što mogu. Divljaci.

Boki

pre 8 godina

da li FIFA i UEFA Imaju nesto da kazu povodom ovih dogadjaja?
da je salutirao kao hitler mislim da ga nebi ovoliko napadali.
ipak,mene vise brine cutanej FIFA i UEFA,ocigledno je da je 21.vek vek u kome se vrsi GLOBALNO satanizovanje Srba i pravljenje od njih FASISTA.
zapravo,ceo zapadni svet je jedan veliki fasisticki logor.
objavite mi komentar,ja ne secem prste,i ne koljem tudje porodice!!!

Ђенерал

pre 8 godina

Даш отказ лепо, пишај и паре и све.
Млад си здрав си иди у Астану и уживај.

HERCEGOVINA

pre 8 godina

Kralju, ne izvinjavaj se nikome.
Hoce da nas dovedu u situaciju da nas je sramota sto smo Srbi, da nas naprave simbolom za zlocin i zlo.
"Nasi prijatelji" nam perfidno ubijaju identitet.

Сталкер

pre 8 godina

Сви српски играчи треба по истеку уговора да оду из те шовинистичке лицемерне државе Турске. И то без обештећења да Турци ништа не зараде од трансфера, а морају да испоштују уговоре до краја. Неко ће рећи, "не треба, неће играти и упропастиће своје каријере". Али сада ни Тошић неће играти у сваком случају тако да нека им узме што више може пара, а после може и у Русију, Румунију, Казахстан, они исто добро плаћају и такође играју у Европи. Како бих волео да Курди добију своју државу на уштрб турске територије, када већ толико фанатично подржавају цепање Србије и независност Косова, нека мечка заигра и пред њиховим вратима!

JeRemija

pre 8 godina

Ajmo dogodine svi u Tursku na more! To su naša braća! To je jedna mirna i bezbedna zemlja sa visokim civilizacijskim vrednostima u kojoj se pogotovo poštuju žene...Živela Turska!

Washington

pre 8 godina

Ubijen je navijač Crvene Zvezde protiv Galate. Kazna ubici jadna i žalosna.
(Despicable me, 23. oktobar 2015 18:57)

Sto je jadna kazna? covek je dobio 25 godina zatvora za ubistvo iz nehata, u Srbiji bi dobio 10 a izasao van za 4.

Zašto

pre 8 godina

Zašto se izvinio? Tri prsta predstavljaju sveto trojstvo Hrišćanstva: Svetog oca, sina i duha !! Kome se izvinio ? Nehrišćanima ? Pa i za njih je jedan Bog ... Tošić, kao i mnogi neuki stanovnici mile nam Srbije moraju mnogo da rade na sebi. Izvinjenje je velika bruka i gubitak dostojanstva.
Muslimani kada daju go čelom dodiruju zemlju, to je ritualnije nego pokazivanje hrišćanina tri načela svoje vere

ak

pre 8 godina

Gledajte molim vas ove seljake na slici koga su oni nasli da zovu sta on ne sme da podize tri prsta a oni smeju njemu da masu albanskom zastavom ispred nosa i da prete njegovoj porodici.Stvarno sramota i ne vidim uopste razlog zasto bilo koga trebaju da vredjaju podignuta tri prsta taj simbol nikoga ne vredja ni jedan narod a tek ne treba ove huligancine sa slike koji nisu ni bili na toj utakmici izmedju Srbije i Albanije.
Stidite se.

Vucko09

pre 8 godina

SRBI ne idite na more u Tursku, SRBI ne idite na koncert Dine Merlina!!! Oni nas mrze, mi njih necemo mrzeti, ali za mene oni kao da ne postoje.

Walter

pre 8 godina

Živim u Srbiji više od 50 godina i nikada se Srbi nisu ljubili 3 puta do neke 1988-1989 god i dogadjanja naroda i čuvene jogurt revolucije poguranom Slobinom nacionalističkom propagandom. A 3 prsta sam prvi put video 9-og marta 1991. i kasnije kao simbol "pobednika" u onom odvratnom i nepotrebnom ratovanju devedesetih...

ТОЛЕ ЛОПОВЕ...!

pre 8 godina

Читам и не могу да верујем колико све ово може далеко да оде.Сад фали и да УЕФА казни Миливојевића због качкета па да циркус буде комплетан.
Бог нам на помоћ свима!

Boki

pre 8 godina

da li FIFA i UEFA Imaju nesto da kazu povodom ovih dogadjaja?
da je salutirao kao hitler mislim da ga nebi ovoliko napadali.
ipak,mene vise brine cutanej FIFA i UEFA,ocigledno je da je 21.vek vek u kome se vrsi GLOBALNO satanizovanje Srba i pravljenje od njih FASISTA.
zapravo,ceo zapadni svet je jedan veliki fasisticki logor.
objavite mi komentar,ja ne secem prste,i ne koljem tudje porodice!!!

KaraMiljan

pre 8 godina

Sam si kriv. Trebaš da naučiš da pokažeš karakter. Da iza svakog svog dobro procenjenog postupka čvrsto stojiš. A ne uradiš pa se onda kaješ, a ustvari tako ne misliš. Dakle, uopšte nisi trebao da se izviniš,nego čak šta više da kažeš da ćeš to da ponoviš čim ti se ukaže prilika za tako nešto. Jer time zapravo oni pokazuju svoj šovinizam,svoju mržnju prema tebi Srbinu. Mi smo Srbi,pravoslavci i kome se to ne sviđa može samo da crkne od muke! Nikoga ne mrzimo,baš na protiv, u našoj zemlji živi dosta Srba muslimana i za mene su oni apsolutno isto što i mi. A Turci pokazuju jasnu mržnju prema svemu što nije muslimansko. S'njima je lako samo pokazati da imaš stav.

belgrado

pre 8 godina

koji bre turci ??
to su siptari iz istambula,ima ih dosta i idu na utakmice...
oni nose siptarske zastave i kad igraju sa nemcima.
oni divljaju na tosica sada..
...i lazar markovic je sa tri prsta pozdravio pobedu srbije na FB pa ga niko ne izbacuje??

niko nece da gine za siptare,to oni rade svuda u svetu!

Hamlet

pre 8 godina

Bravo Cinik !Očigledno da ovde ima mnogo mladih koji sve stvari primaju zdravo za gotovo,a i nisu ništa naučili.Tri raširena prsta nemaju kroz istoriju Srba nikake veze sa Srbima .Kralj trgova tj. Vuk je 90-tih urlao svi svi svi svi sa tri raširena prsta što su gomile lako prihvatile .Te generacije su pogrešno vaspitale decu i sada imamo problem.1991 sam razgovara sa čovekom starim preko 90 godina.Kroz dva sv. rata je prošao i rekao da seSrbi nikada nisu pozdravljali sa tri raširena prsta.

roki

pre 8 godina

tako im i treba svima kad idu da leb zarađuju kod Turaka. uopste ne mogu da ih razumijem kako mogu da igraju za te timove. ne samo zbog ovih provokacija. ali to je njihov problem. nek trpe.

NS

pre 8 godina

Samo kod nas svi mogu.Hrvati ili Turci se za sve bune,zabranjena tri prsta,Ćiirilica,Srpska nošnja(šajkača i sl.),Srpski proizvodi,pola pevača ili pisaca.I još imaju podršku nekih likova.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!

Petar

pre 8 godina

Ne znam kada ce vise nasi sportisti da se opamete i ne idu u drzave kao sto je Turska. Od tolike evrope, zasto ici negde gde ce te u startu mrzeti zbog tvoje nacionalnosti? Zar nije bolje igrati i za nesto manje para, ali ziveti u okruzenju gde se osecas prijatno?

Ivan87Niš

pre 8 godina

Tošić je najveći krivac što je dospeo u ovu situaciju, dali naši gol a on se okuražio i digo 3 prsta u sred Albanije što je čist gest nepotrebne provokacije! I on i Milivojević (kome bih uši izvukao da sam mu trener) iskazuju patriotizam na jeftin i primitivan način i ja se kao jedan mlad i obrazovan čovek toga stidim! Obojica su prosek igrači a istačinju se na pogrešan način, Luka umesto da se istakao tako što je zabio golčinu na Maksimiru, a on se tada video nije još smo tada pukli 2:0, nisi ti care Dejo Savićević pa da zajebavaš sve redom! Tošić je zaboravio gde zarađuje hleba, zaboravio je kakvi su oni fanatici i nije mi ga žao nimalo. Mislite da će da se pokupi i da ode? Ima da bude manji od makovog zrna, već se i izvinuo, pa mi da smo složni, svi sunarodnici koji igraju u Turskoj bi stali na njegovu stranu, ja ne pročitah da je neko barem javno osudio ovo šikaniranje od strane Bešiktaša. Mi Srbi smo postali takvi, svako gleda svoje interese. Dakle, bez jeftinih poena i bez lažnog patriotizma, budite pametniji pa to iskažite na originalniji način. Imate naredne kvalifikacije za SP pa tu dokazujte patriotizam do mile volje! Ovako ispadate ne carevi kako klasične srbende misle nego miševi! KAKVE STE VI TO FACE KADA NE IGRATE EP JOŠ OD 2000. ?

Rotfuchs

pre 8 godina

da li FIFA i UEFA Imaju nesto da kazu povodom ovih dogadjaja?
da je salutirao kao hitler mislim da ga nebi ovoliko napadali.
ipak,mene vise brine cutanej FIFA i UEFA,ocigledno je da je 21.vek vek u kome se vrsi GLOBALNO satanizovanje Srba i pravljenje od njih FASISTA.
zapravo,ceo zapadni svet je jedan veliki fasisticki logor.
objavite mi komentar,ja ne secem prste,i ne koljem tudje porodice!!!
(Boki, 23. oktobar 2015 18:4

Pa Mandzukic je u Bayernu salutirao kao hitler kad je prosljavljao go, pa nista..rekli su mu "to nije lepo"...i to je sve.

cz

pre 8 godina

Pa Aca "trica" (Petrovic) je jos osamdesetih svaku ubacenu trojku proslavljao sa tri prsta, obe ruke je dizao. Doduse i on je Srbin, ko zna sta je hteo da poruci.

Binko

pre 8 godina

Ja kao dijete imam negativne uspomene na tri prsta. Medjutim, znam da i mnogi Srbi mogu imati lose asocijacije na hrvatski grb ali to ne znaci da ga treba zabraniti. Ako su tri prsta zaista stari srpski pozdrav, neka im ga.
Ono sto je ovdje vazno: Tosic igra za turski klub, kao i mnogi Srbi. Nijedan Turcin ne igra za Zvezdu ili Partizan jer nemaju tu lovu. Turska je mocna ekonomija i regionalna sila a Srbija (i Hrvatska) mala je, beznacajna i prezrena drzava.
A stara turska poslovica kaze: Sto moze beg ne moze raja.
I to je to.

Zii

pre 8 godina

Ja ne razumem šta je sporno kod 3 prsta o_O
Može čovek da pokaže kolko prsta oće... Aj da je pokazao jedan, pa i da razumem frku, al šta je sporno kod 3 prsta? :)

letva

pre 8 godina

Tri prsta su zlocinacki pozdrav izmisljen 1990. godine za potrebe rata. Prije ga nikada nisam vidio. Prvi put sam ga vidio na tenkovima JNA koji su isli prema Hrvatskoj.
(daska, 23. oktobar 2015 19:00)

Pa i Hrvati su se pozdravljali sa tri prsta.

marko_bgd

pre 8 godina

i?sta su tri prsta podignuta u odnosu na dron iznad stadiona sa zastavom velike albanije?nista...ali oni su takvi,nepravedni,i napadaju samo kada su u vecini..kad su u manjini nigde ih nema...to je mentalitet turaka i albanaca

Bjorn

pre 8 godina

Bolest, taj istok radja psihopate. Provociraju svog igrača a nisu ni upućeni sta znaci 3 prsta. Beži od tih zaludjenika Tosicu ako imaš pameti.

Despicable me

pre 8 godina

@Simke
Zato što im je trener niko i ništa i zato što mora da ispunjava ništavne želje Huligana.
Kada je Partizan igrao protiv Fenera u kvalifikacijama za LŠ, razvili su veliki transparent na kojem je pisalo - Svi ste vi Muratova deca -. Na Partizanovu žalbu, nije bilo reakcije iz Uefa.
Ubijen je navijač Crvene Zvezde protiv Galate. Kazna ubici jadna i žalosna.
Mrze nas, jer nismo Muratova deca i jer smo očuvali slavu i za vreme njihovih zverstava na ovim prostorima. Ne mogu nam ništa direktno, ali će pojedinačno da nas ponižavaju, upotrebljavaju kame i noževe. To im je sve što mogu. Divljaci.

C i n i k

pre 8 godina

3 prsta su nacisticki pozz SS trupa.Nikakve to veze nema sa Srbijom.To nam je podvalio kralj trgova.
Isto tako,Srbi se NIKADA nisu ljubili 3 x i krstili 3 x !
Pogledao sam dosta dokumentaraca i pre I i posle II rata,nema takvih pojava u Srbiji.Takodje,citao sam povodom toga sve sto sam mogao,NIGDE se ne pominje nista od toga sto je kralj trgova nama podvalio 90.!
Ima 1 slika ulje na platnu, tu pokazuje Karadjordja,lici da neko od ustanika tu ima 3 prsta...ali to je sve,nema pisanih zapisa od tome,nigde.
Bilo bi lepo da b92 pokrene ovu temu !

Admir

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi:
Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?
(hvala, 23. oktobar 2015 19:10) # Link komentara

Evo ja cu ti odgoviriti. Ja sam iz Bosne, tacnije bio sam iz Bosne. Kad smo ne bas dobrovoljno napustali nasa ognjista iz autobusa smo na svakoj kontrolnoj tacki bili "pozdravljani" sa ta tri prsta. Na tenkovima sa JNA oznakama se vijorile trobojke sa 4C i bradonje na njima svi dizali tri prsta. Ta tri prsta na fudbalskom mecu su isto kao Simunicev "za dom spremni" ili albanski dron. Nadam se da je sad malo jasnije. Pozdrav

qwerty

pre 8 godina

Uvesti odmah ostar vizni rezim Turcima, pa neka njihove kamiondzije idu preko Bugarske i Rumunije, preko onog mosta na Dunavu koji je kao iz filma Indijana Dzons 2

posmatrač

pre 8 godina

Ajde da čujemo stručnjake što kažu da je ovo fašistički pozdrav. Kako se onda naziva psovanje, vređanje, prećenje smrću. Zanimljivo je to napadaš nekog koji nije iste vere kako li se to tek zove. Ajde junaci odgovori te.

nabavi ogledalo

pre 8 godina

@Jumko

"Ti bi voleo takav narod?"

Zaboravio si da pomenes i neverovatnu kolicinu iskompleksiranih autosovinista kakvu ni jedan drugi narod nema - zaista nije lako voleti Srbe kada vidis kakvih vas sve ima medju njima.

Hamlet

pre 8 godina

Pozdrav sa tri prsta je podmetnut Srbima 90-tih godina od Vuka.Taj pozdrav treba prvo zabraniti u Srbiji i objasniti mladima da nema nikake veze sa našom tradicijom i kulturom.Tri prsta na taj način su koristili fašisti raznih nacionalnosti u drugom sv.ratu.

Zlatko

pre 8 godina

Jedno pitanje za FSS i druge državne organe ove kvazi države.
Da li je ovo klasični rasizam prema Srbinu, gospodinu Tošiću?
Da li ova kvazi država ima načina da zaštiti ovog našeg Srbina na privremenom radu u inostranstvu? I još nešto moram da pitam... ali neću. Ne bi objavili!

handzar divizija

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi: Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite? (hvala, 23. oktobar 2015 19:10) # Link komentara Evo ja cu ti odgoviriti. Ja sam iz Bosne, tacnije bio sam iz Bosne. Kad smo ne bas dobrovoljno napustali nasa ognjista iz autobusa smo na svakoj kontrolnoj tacki bili "pozdravljani" sa ta tri prsta. Na tenkovima sa JNA oznakama se vijorile trobojke sa 4C i bradonje na njima svi dizali tri prsta. Ta tri prsta na fudbalskom mecu su isto kao Simunicev "za dom spremni" ili albanski dron. Nadam se da je sad malo jasnije. Pozdrav
(Admir, 23. oktobar 2015 20:13)

A kako su se mudzahedini pozdravljali? Nemoj samo da ih nisi video, isto su bradonje...

Mile

pre 8 godina

Zašto ne smete da objavite istinit komentar? Zašto ne proverite prvo o čemu se priča, pre nego što nešto otpišete kao "vređanje"?

Ovaj slučaj nema veze sa Turcima, jer Turci nikad ne bi znali za 3 prsta bez pomoći sa strane. Ovo je rezultat muslimanske (bošnjačke) propagande koja je plasirana Turskoj tokom ratova, a kasnije intenzivno nastavljena. Za mnoge Turke, zbog toga, Srbi su "divlji narod", "četnici", "genocidni", itd itd... Mateja Kežman je imao isti ovaj problem dok je igrao za Fener.

Владимир

pre 8 godina

Затуцани сељобери који знају само да вређају и провоцирају, а не ретко и да убију оног који није њихове вере. Срамота за клуб, тренера као и његове саиграче који нису стали на његову страну. Ваљда се више неће извињавати што је Србин, већ бити поносан као што и треба.

Dragana

pre 8 godina

Ovde u Srbiji Tursku toliko propagiraju,njihove serije se ne skidaju sa malih ekrana televizija,njihova roba je u našim radnjama,a oni nas mrze kao da smo mi njih bili okupirali više od tri veka a ne oni nas.Neshvatljivo.Ili ipak jeste.

Kole

pre 8 godina

@vladimir
Znaš kako se ponašaju hijene? Što je plen slabiji i ranjiviji, hijene se sve brže skupljaju. Poznato je kako su "Kosovari", Turci i njima slični hrabri i časni ljudi. Najviše vole kada napadaju u čoporu, a žrtva u ležećem položaju, na zemlji. Zato su najhrabriji kad je Srbija u nokdaunu, kao 1914, kao 1941, kao 1999. Hijene su svuda po Balkanu, nažalost.

Mile

pre 8 godina

Ovo je posledica bolesne bošnjačke (posle)ratne propagande. Kao što im je Marš na Drinu bio fašistička pesma. Potpuno isti problem je imao Kežman dok je tamo igrao, a baš u takvom trenutku sam putovao u Istanbul. Turci su pisali kako su tri prsta simbol "četnika" i "genocidaša" i Mateja je morao da nabavi obezbeđenje, čini mi se.

Od Turaka se i ne može očekivati ništa više, posebno kad se zna koliko su se naša bosanska (posle i aljbanska) "braća" potrudila da izlože Turcima svoju "istinu".

skeptik

pre 8 godina

Veliko je pitanje da li su ovo pravi Turci ili dosljaci sa Kosova ili BIH. U svakom slucaju je bolesno da navijaci provociraju igraca svog tima.

Smrt fašizmu!

pre 8 godina

Konačno da neko ustane protiv tri prsta koji je u vreme pre drugog svetskog rata bio pozdrav srpskih fašista. Probajte da nadjete bilo kada u istoriji da je neki Srbin pokazivao tri prsta pre ljotićevaca, a slike ljotićevaca sa tri prsta možete naći na netu.

Miki

pre 8 godina

Nikada neću razumeti one koji uopšte i ne razumeju reč pateriotizam i ljubav prema svojoj domovini. Oni koji ne odobravaju Tošićeva tri prsta ništa ne znaju ni o svojoj domovini ni o veri kojoj pripadaju (ako uopšte o veri znaju bilo šta). Ovakvi komentari nažalost pokazuju da su mnogim Srbima svi primitivci ovog sveta uvek u pravu kada "udare" na Srbe i Srbiju. Tužno ali istinito. Uostalom da ste čuli za Sveto Trojstvo (Bog Otac, Isus Hrist i Sveti Duh)možda bi ste razumeli bar ponešto. Eto. za neke su tri prsta Duška Tošića veća provokacija od drona nad i u stadionu u Beogradu. Srbijo ne piše ti se dobro sa ovakvim "patriotam", nažalost.

zoran peric

pre 8 godina

Bravo Srbine, svaka cast Dusku Tosicu na patriotizmu i postovanju Srbije, tako treba da se ponasa jedan reprezentativac nase zemlje, casno i ponosno da istice da je Srbin i da se ne stidi toga.

Samo napred Dule, Srbija je uz tebe!!!

daska

pre 8 godina

Tri prsta su zlocinacki pozdrav izmisljen 1990. godine za potrebe rata. Prije ga nikada nisam vidio. Prvi put sam ga vidio na tenkovima JNA koji su isli prema Hrvatskoj.

Glas Srbije

pre 8 godina

Turska je rame uz rame sa Albanijom najgora naci drzava na svetu. Za njih ne bi igrao ni za sve pare ovog sveta. Prema njima samo prezir mogu da osecam.

Washington

pre 8 godina

Haha mora da mu je karleusa rekla da se izvine. I zasluzio je provokaciju. On nije smeo da se izvinjava zbog podignuta tri prsta! Ko se izvine automatski je kriv za nesto.

Da je pametan napustio bi taj tim i drzavu.

Ajvar i paprika..

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi, Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?
(hvala, 23. oktobar 2015 19:10)

Podizanje 3 prsta bio je zaštitini znak pubunjenih Srba i deklariranih četnika u ratu na ovim prostorima tokom 90-ih kada su učinjeni strašni zločini. Generacije odrasle u ratu sjećaju se marširanja JNA vojnika sa uzdignutim 3 prsta u spaljenom Vukovaru i vikanja jedne ružne uzrećice koje spominje "meso". Sada ti sam komšija zaključi da li je isto primjereno ili ne.. Možda vi u Srbiji u tome ne vidite problem ali kod nas u Hrvatskoj koji smo odrasli u ratu uzdizanje 3 prsta budi ružne emocije..

odmori malo

pre 8 godina

@Washington

Tebe ozbiljno drma stokholmski sindrom. Malcice je vec smesno to vecito izigravanje veceg Turcina od Turaka, veceg Albanca od Albanaca itd.

Wmb

pre 8 godina

@ (daska, 23. oktobar 2015 19:00)
Dok ste sa podignutom rukom salutirali Hitleru sa povikom „Za dom spremni“ naša tri prsta predstavljaju sveto trojstvo.Doduše to je poteklo od tri skupljena prsta koja predstavljaju pravoslavlje.Razlika je ogromna.A da je to krenulo devedesetih...možda ako si se tad rodio pa ti pričali drugari iz obdaništa.

Bos.Devile

pre 8 godina

Ja kao Bosanac sam navijao za vas protiv Alba.al potez Tosica je iskreno bio cista provokacija. Turci me uopste nisu izbenadili jer se od njih takve stvari mogu i ocekivat, a ni vi brate niste cvjecke i jedva cekate da potegnete nacionalizam u svakoj mogucoj situaciji.pozz

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Zasto si se izvinio rodjace, zasto? ?? Da li mislis da bi se neki Hrvat ili Albanac izvinili jer su slavili u duhu svog naroda. ..Iskreno ne zalim te ni malo. ..cuti povij rep i trk kod Jece na raport.

Navijač

pre 8 godina

(Hamlet, 23. oktobar 2015 19:17)

Vuk izmislio šta sve neću čuti ej živote kakve gluposti pa to je za ne verovati. Porediti 3 prsta sa fašističkim pozdravom je degutantno i sramotno i ne znam zašto su ti komentari u opšte prošli jer vređaju Pravoslavce.

NikNik

pre 8 godina

Ovo je samo dokaz da smo od njih pokupili mentalitet i da imamo i mi njihove osobine mnogo više nego što želimo da priznamo. I kod nas navijači šamaraju igrače, određuju sastave, smenjuju trenera... Pusto tursko.

Vlada

pre 8 godina

Podrska za Tosica, vrati se ti nama imas mesto u zvezdi a njih tamo ko sisa. Nisu zasluzili da srpski prvotimac trosi svoje noge na takvu bagru a povrh svega klub stoji iza navijaca. Velika sramota

aa

pre 8 godina

@vladimir, zato sto smo hriscani,i sto su ih nasi preci tamanili ko muve kad su nas okupirali. To su lekcije iz istorije,treba znati sta i koliko sa njima.
(mikki, 23. oktobar 2015 18:48)
Sta kazes, preci ih tamanili kao muve?? A oni prvo satrali pretke pa vas 500 godina drzali kao "raju".

banjaluka srbija

pre 8 godina

tri prsta, KLASICHNI FASHIZAM.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (torca_le, 23. oktobar 2015 19:08)

Jel to znaš još od Ante Pavelića ili sad od "svastike" sa Poljuda?

mikki

pre 8 godina

@vladimir, zato sto smo hriscani,i sto su ih nasi preci tamanili ko muve kad su nas okupirali. To su lekcije iz istorije,treba znati sta i koliko sa njima.

Savjet

pre 8 godina

Evo savjet kako da se popravi situacija,
Tosic da se umota u zastavu Turske i da se slika ispred neke dzamije u Istanbulu. Preko noci ce dobiti milion fanova i onda ce na drustvenim mrezama oni da ga brane. Jos da sa nasali na twiteru da razmislja o prelasku na Islam, e tada bi ga Erdogan pozvao na kafu. :)

Dragutin

pre 8 godina

@Admir
I tvoji su sekli glave pod polumesecom i "alahu akbar". I šta ćemo sad? Zabraniti islam? Tako kako biste vi voleli da svi Srbi budu fašisti, tako mogu i muslimani biti isto što i mudžahedini/teroristi. Ja to ne tvrdim, samo ti dajem primer koliko vam je jadna ta priča. Shvataš logiku, Admire? Sumnjam.

Washington

pre 8 godina

@Washington

Tebe ozbiljno drma stokholmski sindrom. Malcice je vec smesno to vecito izigravanje veceg Turcina od Turaka, veceg Albanca od Albanaca itd.
(odmori malo, 23. oktobar 2015 20:56)

Druze ja samo realno razmisljam. Ne glumim ni turcina ni albanca i ne znam odakle ti to. Valjda bi po tebi bilo najpametnije da kazem "smrt svim turcima! najgori narod na svetu" i slicno jel?

Nekad se prvo smiri pa onda komentarisi, to ti je moja preporuka.

Republika SRPSKA

pre 8 godina

Raspisali se trolovi iz Republike Sumske da pojasne sta znace tri prsta i da troluju malo o Turcima i muslimanima...
(miki, 23. oktobar 2015 23:15)



Miki prijatelju,mi iz "republike sumske" smo veci SRBI nego 50% vas iz Srbije...

Milorad

pre 8 godina

Pa,Vucicu zar nam Turska nije prijatelj!? Hoces da im das aerodrom u Srbiji,da gradis put Nis-Pristina-Tirana,....???
Ej,covece dodji konacno k pameti,pa razvijaj dobre odnose sa stvarnim prijateljima,Rusijom,Kinom,Indijom,Brazilom,Argentinom,Spanijom,Grckom,Kiprom,Kazahstanom,Azerbejdzanom.....!!!

Milanče

pre 8 godina

Samo neka nasi likovi nastave da idu u tursku na odmor i da im ostavljaju pare i onda jos mene da ubedjuju kako je ekstra tamo i kako su turci veoma gostoljubivi...neka hvala...nikad tamo i dinar od mene nece videti!

hvala

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi:
Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?

Леонардо

pre 8 godina

@ Сталкер

Слажем се, објаснио си. Додајем , обзиром како се ситуација у Сирији развија није немогуће да у блиској будућности Турци остану без дела " своје " територије у корист Курда. Тада бих волео да видим лица Давутоглуа и осталих политичара.

Sabre

pre 8 godina

A neko je ocekivao drugacije? Da sportisti ne gledaju prvenstveno zaradu pa tek onda obraz (i ne kazem da je to bez razloga, treba izdrzavati porodicu itd) svi bi kolektivno jos od onih akcija u basketu prosle godine prestali da idu u turske klubove, a ne da gotovo svaki drugi lik u basketu i solidan broj njih u fudbalu zavrsava u zemlji koja je dokazano nas istorijski neprijatelj, ne slazemo se po pitanju spoljne politike, religije, i uopsteno gledano, maltene bilo cega. .

Beljo

pre 8 godina

"zasto" tvrdi da je izvinjenje bilo ispod svakog dostojanstva, jer tri prsta sveto trojstvo, a i Turci vjeruju u jednog Boga... Njemu je znaci isto monoteizam i to sto se ne zna ko je sve Bog - Isus ili otac mu.
Isto tako prica pricu o tom "simbolu", a to su prvo koristile ustase, a zadnji put kad sam provjerio, krste se pravoslavci sa tri skupljena, ne rasirena prsta...
jedan kaze da mrze Turci jer su tamanljeni ovdje i jos se poziva na znanje istorije... Prvo su okupirali Srbiju i tu najduze ostali, a Srbija je sve dobila od Sultana - grb, drzavu, crkvu...
Bitno je ne znati nista i tad su zagaratovani plusevi.

Marko

pre 8 godina

Ako su turci poznati po kukavicluku,onda ne znam gde si ti istoriju ucio...decko je u tuđoj zemlji i ne treba provocirati. Ako mu tamo pase, ima i drugih klubova. Da je hrabar, ne bi se poslije ispricavao...

CZ99

pre 8 godina

(Ivan87Niš, 23. oktobar 2015 21:16)

Pa sta ako je proslavio na taj nacin...To sto se ti toga stidis je tvoja stvar.Uskoro ce Srpski jezik postati vredjanje nekog,a ti ces,tako obrazovan,reci let's talk on english.I da te,malo,doobrazujem.Kaze se izvinio,a izvinuti se znaci nesto sasvim drugo.

Скендербег је поносан

pre 8 godina

Турци подржавају Албанце?
Па учи ли ико историју у тој земљи или образовање стичу од Ердогана?

milemen

pre 8 godina

Dusko izdrzi! Imas podrsku svih normalnih ljudi koji su protiv bilo kakvih i manjih ispada u fudbalu. A ovo, ovo je...strasno sta trenutno dozivljavas.

Parizer

pre 8 godina

Njegovo dizanje 3 prsta u klubu ocigledno smatraju cistom politickom provokacijom. Mozemo sad pricati sta hocemo, ali ocigled nas u regionu mrze zbog tog isticanja srpstva i srbovanja gde god stignemo. Sport treba gledati kao zabavu

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Kako Novozelandjani mogu da na terenu igraju svoj ratnicki ples, i svima je to simpaticno? Kao da tamo nikad niko nije ubijen pre ili posle takvog plesa... E sad, pitanje je kako bi ovde prosao Turcin koji igra za Zvezdu ili Partizan, a protiv Rusije je proslavljao gol nekim muslimanskim gestom... Verujem da ipak ne bi bilo ovako ekstremnih uvreda, narocito ne od sopstvenih navijaca...

ctrl

pre 8 godina

Pa sta je ovde sramota? Nista, Turci takvi uvek bili i ostali.
Sramota je sto mi ne znamo koji narodi su nam prirodno bliski i prijateljski nastrojeni prema Srbiji i Srbima. Sramota je sto se ovaj fudbaler izvinjava zbog tri prsta Turcima. Sramota moze biti i to sto se mi pravimo blesavi i iznenadjeni svakim ovakvim gestom. A njihovo pokazivanje pravog lica nikako nije sramota, vec dobra stvar.

Aa

pre 8 godina

Auuu, bas mi je zao ovoga! Na jeftin nacin ovim gestim pokazao patriotizam i provocirao ceo stadion na Elbasanu ( ali je bio iskuliran od strane navijaca) a sada se svima redom izvinjava. Trpi sada kada si toliki patrijota. Sam si kriv.

Ђенерал

pre 8 godina

Даш отказ лепо, пишај и паре и све.
Млад си здрав си иди у Астану и уживај.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Tošić je najveći krivac što je dospeo u ovu situaciju, dali naši gol a on se okuražio i digo 3 prsta u sred Albanije što je čist gest nepotrebne provokacije! I on i Milivojević (kome bih uši izvukao da sam mu trener) iskazuju patriotizam na jeftin i primitivan način i ja se kao jedan mlad i obrazovan čovek toga stidim! Obojica su prosek igrači a istačinju se na pogrešan način...

Dominantno se "ISTAČINJEŠ" svojim obrazovanjem.
A verovatno bi i "DIGO" nešto, tako obrazovan...

Čuj, mlad i obrazovan, omg...

Jelenka

pre 8 godina

Meni ne smeta to sto nas mnogi mrze. To znaci da cemo uvek biti drugaciji. Vratice se nama sve jednog dana, verovatno necemo biti zivi ali vratice se.

StormBGD

pre 8 godina

Raspisali se trolovi iz Republike Sumske da pojasne sta znace tri prsta i da troluju malo o Turcima i muslimanima...
(miki, 23. oktobar 2015 23:15)

Idi, leci se.

čika lo

pre 8 godina

Tri podignuta prsta je bio ustaški poozdrav za vreme II svetskog rata i kao takav bi trebalo i krivično da se procesuira. A onaj ko ga je proširio među velike Srbe trebalo bi da dobije orden od Tome

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Kriza u Srbiji a ljetuje se u Turskoj, interesantno. Ovi Turci mrze sve što nije muslimansko i prije bi pomogli Kurdu nego Portugalcu. Ne idite na njihovo more, ne gledajte njihove serije, manite ih se i gotova priča.
Srbi i Srbija su postojali prije Turaka, a jedine zemlje koje su zbog Turaka u neku ruku dobili zemlje, su Albanci i Muslimani iz Federacije.
I Srbija nije bila 500 godina pod Turcima, pala je pod Turcima 1459., a 1804 godine se defintivno oslobodila. Pod okupacijom su potomci kralja Tvrtka postali muslimani, dok je većina Srba ostala pravoslavna.
I za one koji ne znaju, mi smo počeli sa raspadom Osmanskog carstva, tako da su im se naši preci itekako obili o glavu.
Tri prsta u zapadnom svijetu znače pobjeda i nemaju nikakve veze sa nacizmom i fašizmom. Ta tri ispružena prsta je samo postalo moderno kod nas Srba, kako smo se približavali Talijanima pogotovo (gastarbajteri).

nnidza

pre 8 godina

Za tri prsta mogu da mu zamere samo Albanci. Kakve veze ima ovo sa Turcima i kakve veze ima Albanija sa Turskom?! Ili opet potvrđuju naše tvrdnje da su Albanci zapravo Turci i da su oni prostor naselili dolaskom Turaka...

Veky

pre 8 godina

Ako ne želite u Turskoj ljetovati, niti u Albaniji, niti u Grčkoj, niti u Hrvatskoj, niti u Bosni, idite slobodno Orbanu u Mađarsku. Preskočite onu bodljikavu žicu.

Gavrilo

pre 8 godina

@komsija
A za šta su tačno sad Srbi opet krivi, "komsijo"? Što su živi? Ili što uopšte imaju prste i što smeju da slave nešto? Koji ste vi...

nnidza

pre 8 godina

@Hocu158 pluseva botova
Ili idi u Grcku. Tamo te ne pljuju, ne moras da krijes odakle si, ko si. ne provociraju te ni primitivci, ne vrebaju nacimalisti. možeš i da se prekrstiš ako hoćeš...

zona sumraka

pre 8 godina

sta reci? legalni sovinizam i fasizam! da je obrnuto bilo bi drvlje i kamenje po nama! ali bolje je i znati ko ti sta misli,pa makar to znanje i bilo neprijatno.. ja ne mrzim nikoga,ali ko me pokusa ugroziti.. "..nogom ces krociti,mozda poganom
drznes li dalje,cuces gromove
kako tisinu zemlje slobodne
sa grmljavinom strasnom kidaju.."

Bojan Ilić

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!
(Hoću 158 pluseva botova, 23. oktobar 2015 23:43)

Ako je dotle došlo evo 100 evra beapovratno, za ostalo se snadji....:-)

Ivan

pre 8 godina

Imenjace, ja bih tebi malo izvukao usi, obzirom na godiste koliko vidim to bi bila i primerena reakcija, jos si zelen. Takav stav nas je i doveo dovde za sve smo mi krivi a druge opravdavamo, a jedino pametno sto si napisao je o nedostatku podrske od nasih drugih sportista u turskoj.

Ante

pre 8 godina

Pogledajte malo iz hinduizma poganske kipove I slike I pogledajte babilonske reljefe I slike,svi imaju takva tri prsta.tako dignuta tri prsta oznacavaju otac majka dijete,pogansko trojstvo.Nema to veze s Bogom.Isus je Bog...zna se da desna ruka I ispruzen kaziprst simboliziraju Boga.Desna ruka simbolizira Isusa,a kaziprst autoritet na svim.On kad pise u prijesku kad su kamenovali zenu,pisa je kaziprstom,kad je pisa 10 zapovijedi,kaziprst,kad je babilonskom kralju prst pisa po zidu,pisa je kaziprstom,kad je Isus iscjeljiva I istjeriva zlo iz ljudi,cinija je to kaziprstom...stoga ne virujte u gluposti jer to sa krscanstvom nema veze.Braco Srbi nemojte to dizati.

Marko

pre 8 godina

ko je taj igrac? otkud on u drzavnom timu (opet)? samo probleme pravi... a albanci k'o albanci, primitivizam na kvadrat, ne zelim da stanem na stranu nijednog! potrebni su nam normalni likovi u svakom segmentu...

Jumko

pre 8 godina

@vladimir Pa kad smo to sto jesmo... Udji u lift, izadji iz zgrade, ucestvuj u saobracaju, pogledaj nekog kako je on mislio da ne treba, otidji na stadion, idi u nocni klub... Svugde ti je glava u opasnosti! Ti bi voleo takav narod?

drago

pre 8 godina

Navijaci Besiktasa su rekli da znaju da je taj pozdrav nastao za vrijeme rata kad su tako pozdravljali srpski vojnici i da to ne mogu tolerirati. To je ono kako taj pozdrav vidi cijeli svijet.

Balkoman

pre 8 godina

Niko vise na more u Tursku - pa mucili nas vekovima i malo im. Zna se zasto nas mrze - nismo iste vere
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lepard, 23. oktobar 2015 19:11) # Link komentara

Vjerovatno znaju koliko vi njih mrzite. Zato, nerijeseno.

TABAK

pre 8 godina

sreca PA nisu onu stvar izvadili i POKAZALI :) STA TURKE BOLI ONA STVAR STO SRBIN DIZE 3 TA CUVENA PRSTA I CEMU SAD SIKANIRANJE NASIH IGRACA....MISLIM DA EVROPI TEK DOLAZI HAUS ZBOG OVIH SILNIH IZBEGLICA I DA CE TEK BITI HAUSA U BLISKOJ BUDUCNOSTI!!!

Selam -mir

pre 8 godina

(Admir, 23. oktobar 2015 20:13)

Mnogo mi je zao zbog svega kroz sta si prosao i sto su mnoge bradonje koje verovatno smrde na alkohol mahali sa tri prsta! Ta desavanja su velika mrlja u srpskoj istoriji! Na neki nacin, jesu bacili mrlju na stari srpski pozdrav sa tri prsta. Mozes mi verovati na rec, da Tosicu nije ni na kraj pameti bilo da velica te bradonje i njihova zlodela, vec se radi o pozdravu koji je mnogo stariji od tih neo-patriota, da ne kazem nesto drugo. Taj pozdrav nije znak mrznje ni prema kome, ali jeste zloupotrebljen bio, nadam se nikad vise. Nisu tri prsta ni blizu "za dom spremni" -pozdrava, a dron ne bih komentarisao.

Tosicu bih porucio da pod hitno ode iz Turske!

Toza

pre 8 godina

Ta tri prsta treba zabraniti i ovde. Ni Italijani ne proslavljaju podignutom ispruženom rukom, jer je Paolo di Canio odavno završio karijeru.

E zivote

pre 8 godina

Ovo je i previse jadno. Za nauk ostalima da ne potpisuju za turske klubove ukoliko ne zele da se ponasaju totalno servilno kao u CZ i Partizanu.

Hamlet

pre 8 godina

Objasniću.Naši stari su koristili pozdrav sa tri skupljena prsta i to je ispravno.Početkom drugog sv.rata mnogi vojnici fašističkih sila su kod polaganja zakletve koristili tri raširena prsta.Sveto trojstvo.To su koristili i u NDH.Nije teško proveriti ljudi malo se raspitajte ako imate gde.

madjar

pre 8 godina

Smatram da je postupak protiv fudbalera nefer i sramotno. Ja ne smatram da je podizanje tri prsta nesportski. Covek ima pravo, da digne jedan, dva ... x prsta ako hoce. Cak smatram da i onaj hrvatski fudbaler koji je vikao za dom spremni nije nesportski cin napravio. Pa ako su neki pozdravljali za vreme II. sv. rata recimo " Dobar dan " onda covek sad to ne sme reci ? Previse je nacionalizma, premalo tolerancije.

Bojan Ilić

pre 8 godina

(Walter, 23. oktobar 2015 23:58)


Ljubili su se oni kojima nije počela istorija od '45.
Ljubili su se oni koji se nisu krili dok su slavili Slavu!
Ljubili su se oni koji su znali ko su i šta su i u vreme "bratstva i jedinstva"!

Ali ako si ti objasnio...;-)

gunar

pre 8 godina

Što je to sramota? Njihov klub, njihova pravila. Niko ih ne tera da igraju u Turskoj, još manje da vode žene tamo.
Sramota je što mi ovde, a mislim tu na celu Evropu, puštamo njih da vršljaju ovde.

sef strucnog staba

pre 8 godina

Njemu stalno traze neke mane. Pre neki dan mu golman dobacivao jer se nije vratio u odbranu. Ok, to su sportski razlozi ali da mu Rusi zameraju za 3 prsta, e to ne razumem.

brksa

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!
(158



Vi cete ih osiromasiti hahahaha!!!!

Bojan Ilić

pre 8 godina

"Druze ja samo realno razmisljam.... glumim i turcina i albanca i znam odakle ti to." ( zaneo si se );-)

Nekad se prvo smiri pa onda komentarisi, to ti je moja preporuka.
(Washington,


Čemu pravdanje kad su te ljudi provalili?!:-))

Ivan87Niš

pre 8 godina

Tošić je najveći krivac što je dospeo u ovu situaciju, dali naši gol a on se okuražio i digo 3 prsta u sred Albanije što je čist gest nepotrebne provokacije! I on i Milivojević (kome bih uši izvukao da sam mu trener) iskazuju patriotizam na jeftin i primitivan način i ja se kao jedan mlad i obrazovan čovek toga stidim! Obojica su prosek igrači a istačinju se na pogrešan način, Luka umesto da se istakao tako što je zabio golčinu na Maksimiru, a on se tada video nije još smo tada pukli 2:0, nisi ti care Dejo Savićević pa da zajebavaš sve redom! Tošić je zaboravio gde zarađuje hleba, zaboravio je kakvi su oni fanatici i nije mi ga žao nimalo. Mislite da će da se pokupi i da ode? Ima da bude manji od makovog zrna, već se i izvinuo, pa mi da smo složni, svi sunarodnici koji igraju u Turskoj bi stali na njegovu stranu, ja ne pročitah da je neko barem javno osudio ovo šikaniranje od strane Bešiktaša. Mi Srbi smo postali takvi, svako gleda svoje interese. Dakle, bez jeftinih poena i bez lažnog patriotizma, budite pametniji pa to iskažite na originalniji način. Imate naredne kvalifikacije za SP pa tu dokazujte patriotizam do mile volje! Ovako ispadate ne carevi kako klasične srbende misle nego miševi! KAKVE STE VI TO FACE KADA NE IGRATE EP JOŠ OD 2000. ?

Walter

pre 8 godina

Živim u Srbiji više od 50 godina i nikada se Srbi nisu ljubili 3 puta do neke 1988-1989 god i dogadjanja naroda i čuvene jogurt revolucije poguranom Slobinom nacionalističkom propagandom. A 3 prsta sam prvi put video 9-og marta 1991. i kasnije kao simbol "pobednika" u onom odvratnom i nepotrebnom ratovanju devedesetih...

Admir

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi:
Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?
(hvala, 23. oktobar 2015 19:10) # Link komentara

Evo ja cu ti odgoviriti. Ja sam iz Bosne, tacnije bio sam iz Bosne. Kad smo ne bas dobrovoljno napustali nasa ognjista iz autobusa smo na svakoj kontrolnoj tacki bili "pozdravljani" sa ta tri prsta. Na tenkovima sa JNA oznakama se vijorile trobojke sa 4C i bradonje na njima svi dizali tri prsta. Ta tri prsta na fudbalskom mecu su isto kao Simunicev "za dom spremni" ili albanski dron. Nadam se da je sad malo jasnije. Pozdrav

Marko

pre 8 godina

ko je taj igrac? otkud on u drzavnom timu (opet)? samo probleme pravi... a albanci k'o albanci, primitivizam na kvadrat, ne zelim da stanem na stranu nijednog! potrebni su nam normalni likovi u svakom segmentu...

Beljo

pre 8 godina

"zasto" tvrdi da je izvinjenje bilo ispod svakog dostojanstva, jer tri prsta sveto trojstvo, a i Turci vjeruju u jednog Boga... Njemu je znaci isto monoteizam i to sto se ne zna ko je sve Bog - Isus ili otac mu.
Isto tako prica pricu o tom "simbolu", a to su prvo koristile ustase, a zadnji put kad sam provjerio, krste se pravoslavci sa tri skupljena, ne rasirena prsta...
jedan kaze da mrze Turci jer su tamanljeni ovdje i jos se poziva na znanje istorije... Prvo su okupirali Srbiju i tu najduze ostali, a Srbija je sve dobila od Sultana - grb, drzavu, crkvu...
Bitno je ne znati nista i tad su zagaratovani plusevi.

daska

pre 8 godina

Tri prsta su zlocinacki pozdrav izmisljen 1990. godine za potrebe rata. Prije ga nikada nisam vidio. Prvi put sam ga vidio na tenkovima JNA koji su isli prema Hrvatskoj.

Ajvar i paprika..

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi, Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?
(hvala, 23. oktobar 2015 19:10)

Podizanje 3 prsta bio je zaštitini znak pubunjenih Srba i deklariranih četnika u ratu na ovim prostorima tokom 90-ih kada su učinjeni strašni zločini. Generacije odrasle u ratu sjećaju se marširanja JNA vojnika sa uzdignutim 3 prsta u spaljenom Vukovaru i vikanja jedne ružne uzrećice koje spominje "meso". Sada ti sam komšija zaključi da li je isto primjereno ili ne.. Možda vi u Srbiji u tome ne vidite problem ali kod nas u Hrvatskoj koji smo odrasli u ratu uzdizanje 3 prsta budi ružne emocije..

HERCEGOVINA

pre 8 godina

Kralju, ne izvinjavaj se nikome.
Hoce da nas dovedu u situaciju da nas je sramota sto smo Srbi, da nas naprave simbolom za zlocin i zlo.
"Nasi prijatelji" nam perfidno ubijaju identitet.

Сталкер

pre 8 godina

Сви српски играчи треба по истеку уговора да оду из те шовинистичке лицемерне државе Турске. И то без обештећења да Турци ништа не зараде од трансфера, а морају да испоштују уговоре до краја. Неко ће рећи, "не треба, неће играти и упропастиће своје каријере". Али сада ни Тошић неће играти у сваком случају тако да нека им узме што више може пара, а после може и у Русију, Румунију, Казахстан, они исто добро плаћају и такође играју у Европи. Како бих волео да Курди добију своју државу на уштрб турске територије, када већ толико фанатично подржавају цепање Србије и независност Косова, нека мечка заигра и пред њиховим вратима!

aa

pre 8 godina

@vladimir, zato sto smo hriscani,i sto su ih nasi preci tamanili ko muve kad su nas okupirali. To su lekcije iz istorije,treba znati sta i koliko sa njima.
(mikki, 23. oktobar 2015 18:48)
Sta kazes, preci ih tamanili kao muve?? A oni prvo satrali pretke pa vas 500 godina drzali kao "raju".

Washington

pre 8 godina

@Washington

Tebe ozbiljno drma stokholmski sindrom. Malcice je vec smesno to vecito izigravanje veceg Turcina od Turaka, veceg Albanca od Albanaca itd.
(odmori malo, 23. oktobar 2015 20:56)

Druze ja samo realno razmisljam. Ne glumim ni turcina ni albanca i ne znam odakle ti to. Valjda bi po tebi bilo najpametnije da kazem "smrt svim turcima! najgori narod na svetu" i slicno jel?

Nekad se prvo smiri pa onda komentarisi, to ti je moja preporuka.

Balkoman

pre 8 godina

Niko vise na more u Tursku - pa mucili nas vekovima i malo im. Zna se zasto nas mrze - nismo iste vere
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lepard, 23. oktobar 2015 19:11) # Link komentara

Vjerovatno znaju koliko vi njih mrzite. Zato, nerijeseno.

drago

pre 8 godina

Navijaci Besiktasa su rekli da znaju da je taj pozdrav nastao za vrijeme rata kad su tako pozdravljali srpski vojnici i da to ne mogu tolerirati. To je ono kako taj pozdrav vidi cijeli svijet.

Parizer

pre 8 godina

Njegovo dizanje 3 prsta u klubu ocigledno smatraju cistom politickom provokacijom. Mozemo sad pricati sta hocemo, ali ocigled nas u regionu mrze zbog tog isticanja srpstva i srbovanja gde god stignemo. Sport treba gledati kao zabavu

Ante

pre 8 godina

Pogledajte malo iz hinduizma poganske kipove I slike I pogledajte babilonske reljefe I slike,svi imaju takva tri prsta.tako dignuta tri prsta oznacavaju otac majka dijete,pogansko trojstvo.Nema to veze s Bogom.Isus je Bog...zna se da desna ruka I ispruzen kaziprst simboliziraju Boga.Desna ruka simbolizira Isusa,a kaziprst autoritet na svim.On kad pise u prijesku kad su kamenovali zenu,pisa je kaziprstom,kad je pisa 10 zapovijedi,kaziprst,kad je babilonskom kralju prst pisa po zidu,pisa je kaziprstom,kad je Isus iscjeljiva I istjeriva zlo iz ljudi,cinija je to kaziprstom...stoga ne virujte u gluposti jer to sa krscanstvom nema veze.Braco Srbi nemojte to dizati.

Bos.Devile

pre 8 godina

Ja kao Bosanac sam navijao za vas protiv Alba.al potez Tosica je iskreno bio cista provokacija. Turci me uopste nisu izbenadili jer se od njih takve stvari mogu i ocekivat, a ni vi brate niste cvjecke i jedva cekate da potegnete nacionalizam u svakoj mogucoj situaciji.pozz

Washington

pre 8 godina

Ubijen je navijač Crvene Zvezde protiv Galate. Kazna ubici jadna i žalosna.
(Despicable me, 23. oktobar 2015 18:57)

Sto je jadna kazna? covek je dobio 25 godina zatvora za ubistvo iz nehata, u Srbiji bi dobio 10 a izasao van za 4.

Miki

pre 8 godina

Nikada neću razumeti one koji uopšte i ne razumeju reč pateriotizam i ljubav prema svojoj domovini. Oni koji ne odobravaju Tošićeva tri prsta ništa ne znaju ni o svojoj domovini ni o veri kojoj pripadaju (ako uopšte o veri znaju bilo šta). Ovakvi komentari nažalost pokazuju da su mnogim Srbima svi primitivci ovog sveta uvek u pravu kada "udare" na Srbe i Srbiju. Tužno ali istinito. Uostalom da ste čuli za Sveto Trojstvo (Bog Otac, Isus Hrist i Sveti Duh)možda bi ste razumeli bar ponešto. Eto. za neke su tri prsta Duška Tošića veća provokacija od drona nad i u stadionu u Beogradu. Srbijo ne piše ti se dobro sa ovakvim "patriotam", nažalost.

Smrt fašizmu!

pre 8 godina

Konačno da neko ustane protiv tri prsta koji je u vreme pre drugog svetskog rata bio pozdrav srpskih fašista. Probajte da nadjete bilo kada u istoriji da je neki Srbin pokazivao tri prsta pre ljotićevaca, a slike ljotićevaca sa tri prsta možete naći na netu.

C i n i k

pre 8 godina

3 prsta su nacisticki pozz SS trupa.Nikakve to veze nema sa Srbijom.To nam je podvalio kralj trgova.
Isto tako,Srbi se NIKADA nisu ljubili 3 x i krstili 3 x !
Pogledao sam dosta dokumentaraca i pre I i posle II rata,nema takvih pojava u Srbiji.Takodje,citao sam povodom toga sve sto sam mogao,NIGDE se ne pominje nista od toga sto je kralj trgova nama podvalio 90.!
Ima 1 slika ulje na platnu, tu pokazuje Karadjordja,lici da neko od ustanika tu ima 3 prsta...ali to je sve,nema pisanih zapisa od tome,nigde.
Bilo bi lepo da b92 pokrene ovu temu !

JeRemija

pre 8 godina

Ajmo dogodine svi u Tursku na more! To su naša braća! To je jedna mirna i bezbedna zemlja sa visokim civilizacijskim vrednostima u kojoj se pogotovo poštuju žene...Živela Turska!

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!

Zašto

pre 8 godina

Zašto se izvinio? Tri prsta predstavljaju sveto trojstvo Hrišćanstva: Svetog oca, sina i duha !! Kome se izvinio ? Nehrišćanima ? Pa i za njih je jedan Bog ... Tošić, kao i mnogi neuki stanovnici mile nam Srbije moraju mnogo da rade na sebi. Izvinjenje je velika bruka i gubitak dostojanstva.
Muslimani kada daju go čelom dodiruju zemlju, to je ritualnije nego pokazivanje hrišćanina tri načela svoje vere

Hamlet

pre 8 godina

Pozdrav sa tri prsta je podmetnut Srbima 90-tih godina od Vuka.Taj pozdrav treba prvo zabraniti u Srbiji i objasniti mladima da nema nikake veze sa našom tradicijom i kulturom.Tri prsta na taj način su koristili fašisti raznih nacionalnosti u drugom sv.ratu.

sef strucnog staba

pre 8 godina

Njemu stalno traze neke mane. Pre neki dan mu golman dobacivao jer se nije vratio u odbranu. Ok, to su sportski razlozi ali da mu Rusi zameraju za 3 prsta, e to ne razumem.

roki

pre 8 godina

tako im i treba svima kad idu da leb zarađuju kod Turaka. uopste ne mogu da ih razumijem kako mogu da igraju za te timove. ne samo zbog ovih provokacija. ali to je njihov problem. nek trpe.

Vucko09

pre 8 godina

SRBI ne idite na more u Tursku, SRBI ne idite na koncert Dine Merlina!!! Oni nas mrze, mi njih necemo mrzeti, ali za mene oni kao da ne postoje.

Glas Srbije

pre 8 godina

Turska je rame uz rame sa Albanijom najgora naci drzava na svetu. Za njih ne bi igrao ni za sve pare ovog sveta. Prema njima samo prezir mogu da osecam.

Boki

pre 8 godina

da li FIFA i UEFA Imaju nesto da kazu povodom ovih dogadjaja?
da je salutirao kao hitler mislim da ga nebi ovoliko napadali.
ipak,mene vise brine cutanej FIFA i UEFA,ocigledno je da je 21.vek vek u kome se vrsi GLOBALNO satanizovanje Srba i pravljenje od njih FASISTA.
zapravo,ceo zapadni svet je jedan veliki fasisticki logor.
objavite mi komentar,ja ne secem prste,i ne koljem tudje porodice!!!

Marko

pre 8 godina

Ako su turci poznati po kukavicluku,onda ne znam gde si ti istoriju ucio...decko je u tuđoj zemlji i ne treba provocirati. Ako mu tamo pase, ima i drugih klubova. Da je hrabar, ne bi se poslije ispricavao...

ak

pre 8 godina

Gledajte molim vas ove seljake na slici koga su oni nasli da zovu sta on ne sme da podize tri prsta a oni smeju njemu da masu albanskom zastavom ispred nosa i da prete njegovoj porodici.Stvarno sramota i ne vidim uopste razlog zasto bilo koga trebaju da vredjaju podignuta tri prsta taj simbol nikoga ne vredja ni jedan narod a tek ne treba ove huligancine sa slike koji nisu ni bili na toj utakmici izmedju Srbije i Albanije.
Stidite se.

Veky

pre 8 godina

Ako ne želite u Turskoj ljetovati, niti u Albaniji, niti u Grčkoj, niti u Hrvatskoj, niti u Bosni, idite slobodno Orbanu u Mađarsku. Preskočite onu bodljikavu žicu.

Toza

pre 8 godina

Ta tri prsta treba zabraniti i ovde. Ni Italijani ne proslavljaju podignutom ispruženom rukom, jer je Paolo di Canio odavno završio karijeru.

madjar

pre 8 godina

Smatram da je postupak protiv fudbalera nefer i sramotno. Ja ne smatram da je podizanje tri prsta nesportski. Covek ima pravo, da digne jedan, dva ... x prsta ako hoce. Cak smatram da i onaj hrvatski fudbaler koji je vikao za dom spremni nije nesportski cin napravio. Pa ako su neki pozdravljali za vreme II. sv. rata recimo " Dobar dan " onda covek sad to ne sme reci ? Previse je nacionalizma, premalo tolerancije.

NS

pre 8 godina

Samo kod nas svi mogu.Hrvati ili Turci se za sve bune,zabranjena tri prsta,Ćiirilica,Srpska nošnja(šajkača i sl.),Srpski proizvodi,pola pevača ili pisaca.I još imaju podršku nekih likova.

Zii

pre 8 godina

Ja ne razumem šta je sporno kod 3 prsta o_O
Može čovek da pokaže kolko prsta oće... Aj da je pokazao jedan, pa i da razumem frku, al šta je sporno kod 3 prsta? :)

belgrado

pre 8 godina

koji bre turci ??
to su siptari iz istambula,ima ih dosta i idu na utakmice...
oni nose siptarske zastave i kad igraju sa nemcima.
oni divljaju na tosica sada..
...i lazar markovic je sa tri prsta pozdravio pobedu srbije na FB pa ga niko ne izbacuje??

niko nece da gine za siptare,to oni rade svuda u svetu!

Aa

pre 8 godina

Auuu, bas mi je zao ovoga! Na jeftin nacin ovim gestim pokazao patriotizam i provocirao ceo stadion na Elbasanu ( ali je bio iskuliran od strane navijaca) a sada se svima redom izvinjava. Trpi sada kada si toliki patrijota. Sam si kriv.

Republika SRPSKA

pre 8 godina

Raspisali se trolovi iz Republike Sumske da pojasne sta znace tri prsta i da troluju malo o Turcima i muslimanima...
(miki, 23. oktobar 2015 23:15)



Miki prijatelju,mi iz "republike sumske" smo veci SRBI nego 50% vas iz Srbije...

Kole

pre 8 godina

@vladimir
Znaš kako se ponašaju hijene? Što je plen slabiji i ranjiviji, hijene se sve brže skupljaju. Poznato je kako su "Kosovari", Turci i njima slični hrabri i časni ljudi. Najviše vole kada napadaju u čoporu, a žrtva u ležećem položaju, na zemlji. Zato su najhrabriji kad je Srbija u nokdaunu, kao 1914, kao 1941, kao 1999. Hijene su svuda po Balkanu, nažalost.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Kriza u Srbiji a ljetuje se u Turskoj, interesantno. Ovi Turci mrze sve što nije muslimansko i prije bi pomogli Kurdu nego Portugalcu. Ne idite na njihovo more, ne gledajte njihove serije, manite ih se i gotova priča.
Srbi i Srbija su postojali prije Turaka, a jedine zemlje koje su zbog Turaka u neku ruku dobili zemlje, su Albanci i Muslimani iz Federacije.
I Srbija nije bila 500 godina pod Turcima, pala je pod Turcima 1459., a 1804 godine se defintivno oslobodila. Pod okupacijom su potomci kralja Tvrtka postali muslimani, dok je većina Srba ostala pravoslavna.
I za one koji ne znaju, mi smo počeli sa raspadom Osmanskog carstva, tako da su im se naši preci itekako obili o glavu.
Tri prsta u zapadnom svijetu znače pobjeda i nemaju nikakve veze sa nacizmom i fašizmom. Ta tri ispružena prsta je samo postalo moderno kod nas Srba, kako smo se približavali Talijanima pogotovo (gastarbajteri).

Bjorn

pre 8 godina

Bolest, taj istok radja psihopate. Provociraju svog igrača a nisu ni upućeni sta znaci 3 prsta. Beži od tih zaludjenika Tosicu ako imaš pameti.

letva

pre 8 godina

Tri prsta su zlocinacki pozdrav izmisljen 1990. godine za potrebe rata. Prije ga nikada nisam vidio. Prvi put sam ga vidio na tenkovima JNA koji su isli prema Hrvatskoj.
(daska, 23. oktobar 2015 19:00)

Pa i Hrvati su se pozdravljali sa tri prsta.

Binko

pre 8 godina

Ja kao dijete imam negativne uspomene na tri prsta. Medjutim, znam da i mnogi Srbi mogu imati lose asocijacije na hrvatski grb ali to ne znaci da ga treba zabraniti. Ako su tri prsta zaista stari srpski pozdrav, neka im ga.
Ono sto je ovdje vazno: Tosic igra za turski klub, kao i mnogi Srbi. Nijedan Turcin ne igra za Zvezdu ili Partizan jer nemaju tu lovu. Turska je mocna ekonomija i regionalna sila a Srbija (i Hrvatska) mala je, beznacajna i prezrena drzava.
A stara turska poslovica kaze: Sto moze beg ne moze raja.
I to je to.

KaraMiljan

pre 8 godina

Sam si kriv. Trebaš da naučiš da pokažeš karakter. Da iza svakog svog dobro procenjenog postupka čvrsto stojiš. A ne uradiš pa se onda kaješ, a ustvari tako ne misliš. Dakle, uopšte nisi trebao da se izviniš,nego čak šta više da kažeš da ćeš to da ponoviš čim ti se ukaže prilika za tako nešto. Jer time zapravo oni pokazuju svoj šovinizam,svoju mržnju prema tebi Srbinu. Mi smo Srbi,pravoslavci i kome se to ne sviđa može samo da crkne od muke! Nikoga ne mrzimo,baš na protiv, u našoj zemlji živi dosta Srba muslimana i za mene su oni apsolutno isto što i mi. A Turci pokazuju jasnu mržnju prema svemu što nije muslimansko. S'njima je lako samo pokazati da imaš stav.

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Kako Novozelandjani mogu da na terenu igraju svoj ratnicki ples, i svima je to simpaticno? Kao da tamo nikad niko nije ubijen pre ili posle takvog plesa... E sad, pitanje je kako bi ovde prosao Turcin koji igra za Zvezdu ili Partizan, a protiv Rusije je proslavljao gol nekim muslimanskim gestom... Verujem da ipak ne bi bilo ovako ekstremnih uvreda, narocito ne od sopstvenih navijaca...

Petar

pre 8 godina

Ne znam kada ce vise nasi sportisti da se opamete i ne idu u drzave kao sto je Turska. Od tolike evrope, zasto ici negde gde ce te u startu mrzeti zbog tvoje nacionalnosti? Zar nije bolje igrati i za nesto manje para, ali ziveti u okruzenju gde se osecas prijatno?

mikki

pre 8 godina

@vladimir, zato sto smo hriscani,i sto su ih nasi preci tamanili ko muve kad su nas okupirali. To su lekcije iz istorije,treba znati sta i koliko sa njima.

zoran peric

pre 8 godina

Bravo Srbine, svaka cast Dusku Tosicu na patriotizmu i postovanju Srbije, tako treba da se ponasa jedan reprezentativac nase zemlje, casno i ponosno da istice da je Srbin i da se ne stidi toga.

Samo napred Dule, Srbija je uz tebe!!!

Sabre

pre 8 godina

A neko je ocekivao drugacije? Da sportisti ne gledaju prvenstveno zaradu pa tek onda obraz (i ne kazem da je to bez razloga, treba izdrzavati porodicu itd) svi bi kolektivno jos od onih akcija u basketu prosle godine prestali da idu u turske klubove, a ne da gotovo svaki drugi lik u basketu i solidan broj njih u fudbalu zavrsava u zemlji koja je dokazano nas istorijski neprijatelj, ne slazemo se po pitanju spoljne politike, religije, i uopsteno gledano, maltene bilo cega. .

Despicable me

pre 8 godina

@Simke
Zato što im je trener niko i ništa i zato što mora da ispunjava ništavne želje Huligana.
Kada je Partizan igrao protiv Fenera u kvalifikacijama za LŠ, razvili su veliki transparent na kojem je pisalo - Svi ste vi Muratova deca -. Na Partizanovu žalbu, nije bilo reakcije iz Uefa.
Ubijen je navijač Crvene Zvezde protiv Galate. Kazna ubici jadna i žalosna.
Mrze nas, jer nismo Muratova deca i jer smo očuvali slavu i za vreme njihovih zverstava na ovim prostorima. Ne mogu nam ništa direktno, ali će pojedinačno da nas ponižavaju, upotrebljavaju kame i noževe. To im je sve što mogu. Divljaci.

marko_bgd

pre 8 godina

i?sta su tri prsta podignuta u odnosu na dron iznad stadiona sa zastavom velike albanije?nista...ali oni su takvi,nepravedni,i napadaju samo kada su u vecini..kad su u manjini nigde ih nema...to je mentalitet turaka i albanaca

qwerty

pre 8 godina

Uvesti odmah ostar vizni rezim Turcima, pa neka njihove kamiondzije idu preko Bugarske i Rumunije, preko onog mosta na Dunavu koji je kao iz filma Indijana Dzons 2

Navijač

pre 8 godina

(Hamlet, 23. oktobar 2015 19:17)

Vuk izmislio šta sve neću čuti ej živote kakve gluposti pa to je za ne verovati. Porediti 3 prsta sa fašističkim pozdravom je degutantno i sramotno i ne znam zašto su ti komentari u opšte prošli jer vređaju Pravoslavce.

handzar divizija

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi: Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite? (hvala, 23. oktobar 2015 19:10) # Link komentara Evo ja cu ti odgoviriti. Ja sam iz Bosne, tacnije bio sam iz Bosne. Kad smo ne bas dobrovoljno napustali nasa ognjista iz autobusa smo na svakoj kontrolnoj tacki bili "pozdravljani" sa ta tri prsta. Na tenkovima sa JNA oznakama se vijorile trobojke sa 4C i bradonje na njima svi dizali tri prsta. Ta tri prsta na fudbalskom mecu su isto kao Simunicev "za dom spremni" ili albanski dron. Nadam se da je sad malo jasnije. Pozdrav
(Admir, 23. oktobar 2015 20:13)

A kako su se mudzahedini pozdravljali? Nemoj samo da ih nisi video, isto su bradonje...

Wmb

pre 8 godina

@ (daska, 23. oktobar 2015 19:00)
Dok ste sa podignutom rukom salutirali Hitleru sa povikom „Za dom spremni“ naša tri prsta predstavljaju sveto trojstvo.Doduše to je poteklo od tri skupljena prsta koja predstavljaju pravoslavlje.Razlika je ogromna.A da je to krenulo devedesetih...možda ako si se tad rodio pa ti pričali drugari iz obdaništa.

StormBGD

pre 8 godina

Raspisali se trolovi iz Republike Sumske da pojasne sta znace tri prsta i da troluju malo o Turcima i muslimanima...
(miki, 23. oktobar 2015 23:15)

Idi, leci se.

Milorad

pre 8 godina

Pa,Vucicu zar nam Turska nije prijatelj!? Hoces da im das aerodrom u Srbiji,da gradis put Nis-Pristina-Tirana,....???
Ej,covece dodji konacno k pameti,pa razvijaj dobre odnose sa stvarnim prijateljima,Rusijom,Kinom,Indijom,Brazilom,Argentinom,Spanijom,Grckom,Kiprom,Kazahstanom,Azerbejdzanom.....!!!

Rotfuchs

pre 8 godina

da li FIFA i UEFA Imaju nesto da kazu povodom ovih dogadjaja?
da je salutirao kao hitler mislim da ga nebi ovoliko napadali.
ipak,mene vise brine cutanej FIFA i UEFA,ocigledno je da je 21.vek vek u kome se vrsi GLOBALNO satanizovanje Srba i pravljenje od njih FASISTA.
zapravo,ceo zapadni svet je jedan veliki fasisticki logor.
objavite mi komentar,ja ne secem prste,i ne koljem tudje porodice!!!
(Boki, 23. oktobar 2015 18:4

Pa Mandzukic je u Bayernu salutirao kao hitler kad je prosljavljao go, pa nista..rekli su mu "to nije lepo"...i to je sve.

Hamlet

pre 8 godina

Bravo Cinik !Očigledno da ovde ima mnogo mladih koji sve stvari primaju zdravo za gotovo,a i nisu ništa naučili.Tri raširena prsta nemaju kroz istoriju Srba nikake veze sa Srbima .Kralj trgova tj. Vuk je 90-tih urlao svi svi svi svi sa tri raširena prsta što su gomile lako prihvatile .Te generacije su pogrešno vaspitale decu i sada imamo problem.1991 sam razgovara sa čovekom starim preko 90 godina.Kroz dva sv. rata je prošao i rekao da seSrbi nikada nisu pozdravljali sa tri raširena prsta.

NikNik

pre 8 godina

Ovo je samo dokaz da smo od njih pokupili mentalitet i da imamo i mi njihove osobine mnogo više nego što želimo da priznamo. I kod nas navijači šamaraju igrače, određuju sastave, smenjuju trenera... Pusto tursko.

ТОЛЕ ЛОПОВЕ...!

pre 8 godina

Читам и не могу да верујем колико све ово може далеко да оде.Сад фали и да УЕФА казни Миливојевића због качкета па да циркус буде комплетан.
Бог нам на помоћ свима!

Mile

pre 8 godina

Ovo je posledica bolesne bošnjačke (posle)ratne propagande. Kao što im je Marš na Drinu bio fašistička pesma. Potpuno isti problem je imao Kežman dok je tamo igrao, a baš u takvom trenutku sam putovao u Istanbul. Turci su pisali kako su tri prsta simbol "četnika" i "genocidaša" i Mateja je morao da nabavi obezbeđenje, čini mi se.

Od Turaka se i ne može očekivati ništa više, posebno kad se zna koliko su se naša bosanska (posle i aljbanska) "braća" potrudila da izlože Turcima svoju "istinu".

Mile

pre 8 godina

Zašto ne smete da objavite istinit komentar? Zašto ne proverite prvo o čemu se priča, pre nego što nešto otpišete kao "vređanje"?

Ovaj slučaj nema veze sa Turcima, jer Turci nikad ne bi znali za 3 prsta bez pomoći sa strane. Ovo je rezultat muslimanske (bošnjačke) propagande koja je plasirana Turskoj tokom ratova, a kasnije intenzivno nastavljena. Za mnoge Turke, zbog toga, Srbi su "divlji narod", "četnici", "genocidni", itd itd... Mateja Kežman je imao isti ovaj problem dok je igrao za Fener.

Jumko

pre 8 godina

@vladimir Pa kad smo to sto jesmo... Udji u lift, izadji iz zgrade, ucestvuj u saobracaju, pogledaj nekog kako je on mislio da ne treba, otidji na stadion, idi u nocni klub... Svugde ti je glava u opasnosti! Ti bi voleo takav narod?

Zlatko

pre 8 godina

Jedno pitanje za FSS i druge državne organe ove kvazi države.
Da li je ovo klasični rasizam prema Srbinu, gospodinu Tošiću?
Da li ova kvazi država ima načina da zaštiti ovog našeg Srbina na privremenom radu u inostranstvu? I još nešto moram da pitam... ali neću. Ne bi objavili!

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Zasto si se izvinio rodjace, zasto? ?? Da li mislis da bi se neki Hrvat ili Albanac izvinili jer su slavili u duhu svog naroda. ..Iskreno ne zalim te ni malo. ..cuti povij rep i trk kod Jece na raport.

milemen

pre 8 godina

Dusko izdrzi! Imas podrsku svih normalnih ljudi koji su protiv bilo kakvih i manjih ispada u fudbalu. A ovo, ovo je...strasno sta trenutno dozivljavas.

Владимир

pre 8 godina

Затуцани сељобери који знају само да вређају и провоцирају, а не ретко и да убију оног који није њихове вере. Срамота за клуб, тренера као и његове саиграче који нису стали на његову страну. Ваљда се више неће извињавати што је Србин, већ бити поносан као што и треба.

Леонардо

pre 8 godina

@ Сталкер

Слажем се, објаснио си. Додајем , обзиром како се ситуација у Сирији развија није немогуће да у блиској будућности Турци остану без дела " своје " територије у корист Курда. Тада бих волео да видим лица Давутоглуа и осталих политичара.

Washington

pre 8 godina

Haha mora da mu je karleusa rekla da se izvine. I zasluzio je provokaciju. On nije smeo da se izvinjava zbog podignuta tri prsta! Ko se izvine automatski je kriv za nesto.

Da je pametan napustio bi taj tim i drzavu.

posmatrač

pre 8 godina

Ajde da čujemo stručnjake što kažu da je ovo fašistički pozdrav. Kako se onda naziva psovanje, vređanje, prećenje smrću. Zanimljivo je to napadaš nekog koji nije iste vere kako li se to tek zove. Ajde junaci odgovori te.

banjaluka srbija

pre 8 godina

tri prsta, KLASICHNI FASHIZAM.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (torca_le, 23. oktobar 2015 19:08)

Jel to znaš još od Ante Pavelića ili sad od "svastike" sa Poljuda?

Milanče

pre 8 godina

Samo neka nasi likovi nastave da idu u tursku na odmor i da im ostavljaju pare i onda jos mene da ubedjuju kako je ekstra tamo i kako su turci veoma gostoljubivi...neka hvala...nikad tamo i dinar od mene nece videti!

Ivan

pre 8 godina

Imenjace, ja bih tebi malo izvukao usi, obzirom na godiste koliko vidim to bi bila i primerena reakcija, jos si zelen. Takav stav nas je i doveo dovde za sve smo mi krivi a druge opravdavamo, a jedino pametno sto si napisao je o nedostatku podrske od nasih drugih sportista u turskoj.

hvala

pre 8 godina

Moguce je da mi Srbi ne vidimo nesto sto vide drugi, pa bih zeleo da postavim pitanje posetiocima ovog sajta iz Hrvatske, BiH, sa Kosova, i uopste onima koji nisu Srbi:
Da li mislite da je proslavljanje sportskog uspeha od strane srpskih sportista dizanjem tri prsta nesportsko ponasanje? Ako mislite da jeste, zasto tako mislite?

Savjet

pre 8 godina

Evo savjet kako da se popravi situacija,
Tosic da se umota u zastavu Turske i da se slika ispred neke dzamije u Istanbulu. Preko noci ce dobiti milion fanova i onda ce na drustvenim mrezama oni da ga brane. Jos da sa nasali na twiteru da razmislja o prelasku na Islam, e tada bi ga Erdogan pozvao na kafu. :)

skeptik

pre 8 godina

Veliko je pitanje da li su ovo pravi Turci ili dosljaci sa Kosova ili BIH. U svakom slucaju je bolesno da navijaci provociraju igraca svog tima.

Selam -mir

pre 8 godina

(Admir, 23. oktobar 2015 20:13)

Mnogo mi je zao zbog svega kroz sta si prosao i sto su mnoge bradonje koje verovatno smrde na alkohol mahali sa tri prsta! Ta desavanja su velika mrlja u srpskoj istoriji! Na neki nacin, jesu bacili mrlju na stari srpski pozdrav sa tri prsta. Mozes mi verovati na rec, da Tosicu nije ni na kraj pameti bilo da velica te bradonje i njihova zlodela, vec se radi o pozdravu koji je mnogo stariji od tih neo-patriota, da ne kazem nesto drugo. Taj pozdrav nije znak mrznje ni prema kome, ali jeste zloupotrebljen bio, nadam se nikad vise. Nisu tri prsta ni blizu "za dom spremni" -pozdrava, a dron ne bih komentarisao.

Tosicu bih porucio da pod hitno ode iz Turske!

čika lo

pre 8 godina

Tri podignuta prsta je bio ustaški poozdrav za vreme II svetskog rata i kao takav bi trebalo i krivično da se procesuira. A onaj ko ga je proširio među velike Srbe trebalo bi da dobije orden od Tome

nabavi ogledalo

pre 8 godina

@Jumko

"Ti bi voleo takav narod?"

Zaboravio si da pomenes i neverovatnu kolicinu iskompleksiranih autosovinista kakvu ni jedan drugi narod nema - zaista nije lako voleti Srbe kada vidis kakvih vas sve ima medju njima.

Dragutin

pre 8 godina

@Admir
I tvoji su sekli glave pod polumesecom i "alahu akbar". I šta ćemo sad? Zabraniti islam? Tako kako biste vi voleli da svi Srbi budu fašisti, tako mogu i muslimani biti isto što i mudžahedini/teroristi. Ja to ne tvrdim, samo ti dajem primer koliko vam je jadna ta priča. Shvataš logiku, Admire? Sumnjam.

Скендербег је поносан

pre 8 godina

Турци подржавају Албанце?
Па учи ли ико историју у тој земљи или образовање стичу од Ердогана?

cz

pre 8 godina

Pa Aca "trica" (Petrovic) je jos osamdesetih svaku ubacenu trojku proslavljao sa tri prsta, obe ruke je dizao. Doduse i on je Srbin, ko zna sta je hteo da poruci.

odmori malo

pre 8 godina

@Washington

Tebe ozbiljno drma stokholmski sindrom. Malcice je vec smesno to vecito izigravanje veceg Turcina od Turaka, veceg Albanca od Albanaca itd.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Tošić je najveći krivac što je dospeo u ovu situaciju, dali naši gol a on se okuražio i digo 3 prsta u sred Albanije što je čist gest nepotrebne provokacije! I on i Milivojević (kome bih uši izvukao da sam mu trener) iskazuju patriotizam na jeftin i primitivan način i ja se kao jedan mlad i obrazovan čovek toga stidim! Obojica su prosek igrači a istačinju se na pogrešan način...

Dominantno se "ISTAČINJEŠ" svojim obrazovanjem.
A verovatno bi i "DIGO" nešto, tako obrazovan...

Čuj, mlad i obrazovan, omg...

ctrl

pre 8 godina

Pa sta je ovde sramota? Nista, Turci takvi uvek bili i ostali.
Sramota je sto mi ne znamo koji narodi su nam prirodno bliski i prijateljski nastrojeni prema Srbiji i Srbima. Sramota je sto se ovaj fudbaler izvinjava zbog tri prsta Turcima. Sramota moze biti i to sto se mi pravimo blesavi i iznenadjeni svakim ovakvim gestom. A njihovo pokazivanje pravog lica nikako nije sramota, vec dobra stvar.

Jelenka

pre 8 godina

Meni ne smeta to sto nas mnogi mrze. To znaci da cemo uvek biti drugaciji. Vratice se nama sve jednog dana, verovatno necemo biti zivi ali vratice se.

zona sumraka

pre 8 godina

sta reci? legalni sovinizam i fasizam! da je obrnuto bilo bi drvlje i kamenje po nama! ali bolje je i znati ko ti sta misli,pa makar to znanje i bilo neprijatno.. ja ne mrzim nikoga,ali ko me pokusa ugroziti.. "..nogom ces krociti,mozda poganom
drznes li dalje,cuces gromove
kako tisinu zemlje slobodne
sa grmljavinom strasnom kidaju.."

Vlada

pre 8 godina

Podrska za Tosica, vrati se ti nama imas mesto u zvezdi a njih tamo ko sisa. Nisu zasluzili da srpski prvotimac trosi svoje noge na takvu bagru a povrh svega klub stoji iza navijaca. Velika sramota

nnidza

pre 8 godina

Za tri prsta mogu da mu zamere samo Albanci. Kakve veze ima ovo sa Turcima i kakve veze ima Albanija sa Turskom?! Ili opet potvrđuju naše tvrdnje da su Albanci zapravo Turci i da su oni prostor naselili dolaskom Turaka...

Bojan Ilić

pre 8 godina

(Walter, 23. oktobar 2015 23:58)


Ljubili su se oni kojima nije počela istorija od '45.
Ljubili su se oni koji se nisu krili dok su slavili Slavu!
Ljubili su se oni koji su znali ko su i šta su i u vreme "bratstva i jedinstva"!

Ali ako si ti objasnio...;-)

Bojan Ilić

pre 8 godina

"Druze ja samo realno razmisljam.... glumim i turcina i albanca i znam odakle ti to." ( zaneo si se );-)

Nekad se prvo smiri pa onda komentarisi, to ti je moja preporuka.
(Washington,


Čemu pravdanje kad su te ljudi provalili?!:-))

E zivote

pre 8 godina

Ovo je i previse jadno. Za nauk ostalima da ne potpisuju za turske klubove ukoliko ne zele da se ponasaju totalno servilno kao u CZ i Partizanu.

nnidza

pre 8 godina

@Hocu158 pluseva botova
Ili idi u Grcku. Tamo te ne pljuju, ne moras da krijes odakle si, ko si. ne provociraju te ni primitivci, ne vrebaju nacimalisti. možeš i da se prekrstiš ako hoćeš...

Bojan Ilić

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!
(Hoću 158 pluseva botova, 23. oktobar 2015 23:43)

Ako je dotle došlo evo 100 evra beapovratno, za ostalo se snadji....:-)

Dragana

pre 8 godina

Ovde u Srbiji Tursku toliko propagiraju,njihove serije se ne skidaju sa malih ekrana televizija,njihova roba je u našim radnjama,a oni nas mrze kao da smo mi njih bili okupirali više od tri veka a ne oni nas.Neshvatljivo.Ili ipak jeste.

Ђенерал

pre 8 godina

Даш отказ лепо, пишај и паре и све.
Млад си здрав си иди у Астану и уживај.

Gavrilo

pre 8 godina

@komsija
A za šta su tačno sad Srbi opet krivi, "komsijo"? Što su živi? Ili što uopšte imaju prste i što smeju da slave nešto? Koji ste vi...

Hamlet

pre 8 godina

Objasniću.Naši stari su koristili pozdrav sa tri skupljena prsta i to je ispravno.Početkom drugog sv.rata mnogi vojnici fašističkih sila su kod polaganja zakletve koristili tri raširena prsta.Sveto trojstvo.To su koristili i u NDH.Nije teško proveriti ljudi malo se raspitajte ako imate gde.

CZ99

pre 8 godina

(Ivan87Niš, 23. oktobar 2015 21:16)

Pa sta ako je proslavio na taj nacin...To sto se ti toga stidis je tvoja stvar.Uskoro ce Srpski jezik postati vredjanje nekog,a ti ces,tako obrazovan,reci let's talk on english.I da te,malo,doobrazujem.Kaze se izvinio,a izvinuti se znaci nesto sasvim drugo.

TABAK

pre 8 godina

sreca PA nisu onu stvar izvadili i POKAZALI :) STA TURKE BOLI ONA STVAR STO SRBIN DIZE 3 TA CUVENA PRSTA I CEMU SAD SIKANIRANJE NASIH IGRACA....MISLIM DA EVROPI TEK DOLAZI HAUS ZBOG OVIH SILNIH IZBEGLICA I DA CE TEK BITI HAUSA U BLISKOJ BUDUCNOSTI!!!

brksa

pre 8 godina

Ne idite u Tursku na more! Ne idite u Hrvatsku na more! Ne idite u Crnu Goru na more! Ne idite u Tunis i Egipat na more! Samo Ada Ciganlija!
(158



Vi cete ih osiromasiti hahahaha!!!!

gunar

pre 8 godina

Što je to sramota? Njihov klub, njihova pravila. Niko ih ne tera da igraju u Turskoj, još manje da vode žene tamo.
Sramota je što mi ovde, a mislim tu na celu Evropu, puštamo njih da vršljaju ovde.