Fudbal 58

Subota, 17.10.2015.

22:33

'Poker' Nejmara u pobedi Barselone

Ekipa Barselone pobedila je Rajo Valjekano u osmom kolu Primere posle preokreta – 5:2 (2:1).

'Poker' Nejmara u pobedi Barselone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

EuroNix

pre 8 godina

(adriano_galliani, 18. oktobar 2015 09:36)
Pa ti si opusteno poceo da pises i odgovaras sam sebi.To sto menjas pisma ne moze da te sakrije,takvi kao ti su jedinstveni i prepoznatljivi.Uglavnom,jedino mi je krivo sto Milan i sledece godine nece primirisati u LS i sto se nece ponovo sresti sa Barselonom pa da tvoja mrznja i patnja jos malo porastu.Razumem te,godine ponizavanja tvog omiljenog kuba od strane Mesija i kompanije su ucinile svoje.Razumem te ali mi te nije zao i od srca zelim da Milan zaigra bolje(tesko sa ovim nasim dunsterom) i da izbori plasman u LS pa da opet places i patis.
(Prijatelju :), 18. oktobar 2015 10:37)

... On sigurno prica sam sa sobom i ubedjuje se kako ce jednog dana isterati pravdu...

Mile sa Liona

pre 8 godina

sinki: A prijem Suareza kada je pored Pepea i Ramosa nokautirao Real...Žao mi je što je Suarez frustriran jer ne igraju na njega, nego trčkara levo desno i čeka neki otpadak. Sve je u rukama Mesija, a tek kad njega nema ostali (Nejmar i Suarez) mogu malo da se razmahnu kao sinoć.

heh

pre 8 godina

Navijaci Reala se zale na sudije hahah hajde prvo pogledajte kako se sudi vasem Realu pa tek onda pricajte o drugima ;) A Barsi oba penala koja su sudjena su bila cista + bio je jos jedan ali eto taj nije sudjen...

EuroNix

pre 8 godina

Raspad sistema... Ovo je uzasno sto pojedini igraci pruzaju u dresu Barce. Odbrana katastrofa. Pique i Mathieu nuigran tandem kod ofsajda. Pique dekocentisan, spor, los i u napadu i u odbrani. Zbog njega i Suareza ponisten gol Neymaru. Protiv Seville nije hteo da uklizava na gol liniji i postigne gol. Rakitic bez reci, imao je slobodnog Neymara u boljoj poziciji,on sebicno sutira. Tokom cele utakmice pogresno se postavljao u odbrani, pogresne lopte u napadu. U igri jedan na jedan ne moze ni juniore da predje.Suarez u napadu je prosti bezobrazluk. Ljudski je da promasi, ali da je 5 puta po utakmici u ofsajdu je znak neozbiljnosti na poslu. To su pet prokockane sansi na utakmici jedan na jedan . Alves je posebna kategorija, njeg je suvisno napomenuti... Nadam se da je to virus kvalifikacionih utakmica za Euro... Sinoc su jedino Bravo, Busquets, S. Robero i Neymar odusevili. Pozitivno da sa Masche, Ardom, Vidalom, Vermaelenom, Bartrom, Messijem, Inestom ne moze ovako lose da se igra. Pod hitno u januaru pojacati vezni red i dovesti cetvrtog napadaca.

MiLaN

pre 8 godina

Ne,penal je bio onda kad su igrali Real i Sahtjor,gde posle Kristininog suta lopta pogadja Srnu u ledja,a Kiki odmah krenuo da histerise na sva usta i trazi penal. E to je ne penal,nego penalcina. I sad,sagledajmo realno sada,da li su penali postojali sinoc ili je postojao ovaj u duelu Reala i Sahtjora?! Ma dajte molim vas,vi koji ne volite Barsu,toliko su vas zaslepili kompleksi da ne vidite komediju od penala koji se sviraju za Real.

Prijatelju :)

pre 8 godina

(adriano_galliani, 18. oktobar 2015 09:36)
Pa ti si opusteno poceo da pises i odgovaras sam sebi.To sto menjas pisma ne moze da te sakrije,takvi kao ti su jedinstveni i prepoznatljivi.Uglavnom,jedino mi je krivo sto Milan i sledece godine nece primirisati u LS i sto se nece ponovo sresti sa Barselonom pa da tvoja mrznja i patnja jos malo porastu.Razumem te,godine ponizavanja tvog omiljenog kuba od strane Mesija i kompanije su ucinile svoje.Razumem te ali mi te nije zao i od srca zelim da Milan zaigra bolje(tesko sa ovim nasim dunsterom) i da izbori plasman u LS pa da opet places i patis.

EuroNix

pre 8 godina

...Luis Enriqu bi preporucuio da zgusni redove. Distanca izmdju stopera i napadaca ne sme vise od 40 metara da iznosi. Da ohladi Pique na klupi na jedno par utakmici, samim tim da pruzi vise sansi Bartri i Vermaelen. Bartra je racunajuci proslu i ovu sezoni kao starter izgubio samo jednu utakmicu i jedno odigrao nereseno. A bilo ih je blizu 25 utakmica.Igrati sa Masche i Busquetsom (umesto Rakitica9 u veznom redu. Definitvno odstraniti Alvesa i prodati ga vec u januaru. Vidal i S. Roberto su bolje alternative.Pored toga jos prodati Sandra,Adriana i Douglasa. Razmisliti o povratku D.Suareza i Deulofeua. Od januara nakon suspezije pruziti i sansu i mladom Woo Lee.

adriano_galliani

pre 8 godina

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.
(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Пријатељу, са задовољством сам прочитао твој врхунски коментар и велику истину. Уопште немој да се узрујаваш и расправљаш са гомилом деце којима је сад неки тамо Нејмар идол и врхунски играч. Гледао сам га 30+ пута, лик је тежак просек. Прави Роналдо је у његовим годинама од неких од најбољих штопера свих времена правио малу децу, Нејмар када види иоле бољег играча већ смишља како да падне и да вришти као цурица. Стандарди су пали на јако низак ниво и остаје само нада да ће бити боље. Ено један помиње "крађу Интера из 2010". То она крађа када Бускец провирује где је судија и наставља да урла као да је остао без ноге? Три украдене титуле, а ни ова коју сада држе је незаслужена ако ништа друго, прво су играли против ослабљених тимова, а онда судија не свира чист пенал који је направио Алвеш, али ајде, макар нису крали као она три пута. А 2008. би играли против Челзија у финалу, сви знамо како су их "победили" 2009. Тишинчина УЕФАлонци! Неће Плати-Ми још дуго, а онда вам се црно пише - прво одузимање трофеја и срамота, а онда ћете завидети чак и данашњем Милану када вас ребну са једно милијарду евра казне. Лоповчине! И да - Меси нема појма, Суарез је бољи од њега. Зато и има Копа Америка трофеј. Меси лузер!

EuroNix

pre 8 godina

Poenta je u tome da se penali sviraju kad za to ima razloga, a ne kad ih nema. Primer Clasico pre dve sezone Real vs Barca 3:4 , kad Ronaldo metar pre linije od 16 metara skace u bunar. Primer prosli Clasico kad Pique u padu igra rukom i penal za Real. Na pocetku ove sezone bilo je dva slcna slucaja za Barcu, kada protivnicki igraci u padu igraju rukom i nije bilo penala. Primer pre tri sezone kada pepe pravi prekrsaj u napadu i penal za Real. Danas oba penala su bila vise nego ispravno dosudjen. Pre toga bio je jos cist faul nad Neymarom koji nije saksionisan. Posle toga jos jedan cist penal za Barcu opet nad Neymarom. Dakle Barca je veceras sigurno ostecena za jos jedan penal a mozda jos jedan.

nik.

pre 8 godina

@fer86 Nije dribling sve u fudbalu, taj Neymar igra puno bolje za reprezentaciju od Kikija pa i od Messija, a da zna da dribla zna, danas svi gledaju snimke Maradone, Pelle, Ronaldinja itd...Ali niko ne plese po terenu kao Neymar. Nije dribling najbitnija star ali generalno gledano Neymar igra atraktivan, lep i brz fudbal, zna i da tuce sa distance kao npr. protiv PSG-a, da igra glavom, da daje iz slobodnjaka itd..I to sve protiv vrhunskih ekipa Bayerna, Atletika, Reala, PSGa itd..a tek je nesto vise od dve godine u evropskom fudbalu. Kada je igrao za Santos jedan prosecan tim, sa njima je osvoijo Kopa Libertadores, postao prvak Juzne Amerike 2011-te i odveo Santos u finale SP klubsko, pa je odigrao sjajno na SP 2014 dok ga onaj panj Zuniga nije povredio bio je u tom trenutku najbolji strelac, da ne govorim da je pre SP 2014 vodio brazil do titule na Kupu Konfederacija gde je Brazil unistio Spaniju 3-0 bas preko Neymara i da sada ima vise od 50 golova u reprezentativnom dresu sa svoje 23 godine. Ovo bas nisu postizali Robinjo ili Pato.

Markic

pre 8 godina

Haha i vidis ovde navijace Barselone komentarisu sudjenje i broje kad i gde su bili osteceni... Vi da imate obraza sudije ne smete da spomenete narednih 10 god, dok se malo ne zaboravi 2009. Tog debitanta Las Palmas vasa barsa ne bi dobila na Kamp Nou da im nije sviran nepostojeci penal. Dok vam sviraji dok vas guraju cutite i uzivajte. Primaju od 2 do 3 gola po utakmici, neretko i 4 ove sezone i pricaju o nekom fudbalu .. O.o

Henk mudi

pre 8 godina

Jadna ta Farselona kad joj trebaju penali za pobedu ...Rajo V. bio je mnogo bolji u ovoj utakmici...ali ..mora Barsa da pobedi ovako ili onako ...ovamo nesto pricate za Ronalda...a b(f)arsa kao da igra u nasoj ligi ..bez penala nista...

ssale

pre 8 godina

Ne trpe realovci, a i nisu navikli, da neki tim ima više dosuđenih penala od njih. U toj kategoriji ubedljivo dominiraju decenijama i ne sumnjam da im je trenutno jako čudna ova statistika.

salis li se

pre 8 godina

@BGH2O Koja ti je to logika? Znaci za Barsu ne sme da se svira penal cak i kad postoji da bi ti bio zadovoljan. Vidi se da nisi ni gledao mec. Osim ova dva cista penala bio je jos jedan koji sudija nije svirao.

Milos

pre 8 godina

Meni vise vrede ova dva gola pcelica iz Madrida(Raja) nego svi Barsini trofeji u poslednjih 10 godina.
Da li znate zasto???
Zato sto su ova dva gola produkt fudbalskog nadmetanja i sportskog duha, dok su sa druge strane, Barsini trofeji produkt penala, sudisjkih gresaka i navlacenja, nepostojecih crvenih kartona, golova iz ofsajda, golova nakon isteka produzetka utakmice,golova nakon sto je lopta izasla u aut, golova nakon igranja rukom, golova iz simulacija,manipulacija,padanja...

5 penal su dali i 3 promasili!!!
Da nije malo mnogo?!?
8 penala za 8 kola, penal svaku utakmicu???

Postavicu vam jedno pitanje.
Sampion Evrope, za 8 kola primi 11 golova, odbrana im je medju 5 najgorih u Ligi, na Kamp Nou od pcelica prime dva gola, u gostima od Bilbaa i Selte po 4, sta mislite sta ce im ove godine uraditi Bajern sa kompletnim timom ako im je prosle godin
e sa drugim timom dao 3 gola???
Prosle godine je odbrana Barselone bila medju 3 najbolje na svetu, ove godine mrka kapa.
Nece im pomoci ni kad se Mesi vrati cak i da ga copy/paste x2.

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.
(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Nego druže,jel imaš ti toplomer pri ruci?

Lav

pre 8 godina

@BGH2O Ti pojma nemas o fudbalu. I pri tom si ostrascen. A ostrasceni ne vide dalje od svog nosa. Znaci nama se sve ove godine pricinjavaju Mesijeve carolije i predivni golovi. Sitan vez Cavija i Injeste, majstorije legendarnog Ronaldinja, golovi Anrija, Vilje. Sve je to kako ti kazes bilo iz penala i ofsajda. I ono kad Mesi poslozi citav tim protivnika i postigne pogodak i to je ofsajd. Vidis meni je jedan trofej Barse vredniji nego svi trofeji timova koji igraju dekadentan fudbal. Jer kad Barsa osvoji to je fudbalska pravda, jer igraju prelepo, plesu po terenu i resetaju mreze rivala.

fcrs

pre 8 godina

BGH20. Ali ipak izgleda znas dosta manje o istoriji Iberijskog poluostrva od onih 1% koje si izostavio.Ja npr u Spaniji volim Athletic Bilbao i Barselonu

Mile sa Liona

pre 8 godina

wlada: Sve se slažem, ali brate ko će da igra odbranu! Onoj trojici očajnika, Pikeu, Matjeu i Alvešu, sad se nažalost pridružuje i Alba... Jbt. svaka kontra panika. Ne znaju gde im je d.... a gde glava, primaju golove ko pioniri. To mora da se ispravlja. I juče su mogli da popiju tri, četiri gola!!! Od onog tima, ej!

fer86

pre 8 godina

Ovaj neymar nis posebno,nagledao sam se ja brazilaca koji su driblali i zabijali kao on pa svejedno na kraju propali...A ovaj ce isto propasti posto je vec krenuo s ucjenama i trazi vece pare...Pato,robinho,adriano,cak i ronaldinho sve sami igraci koji su proglasvani dostojnim nasljednicima pelea i maradone a kad ono trajali 2-3 sezone uvrh glave i onda propali skroz naskroz.Isto tako kad vidim komentare tipa kako neymar zna driblati dok kiki ne zna kazem neka onda izvole fino pogledati kikija u godinama u kojima je sada neymar pa da vidimo da li je kikac znao driblati ili ne posto ispada da ne zna nista.A ovo tepanje kako je neymar najbolji brazlilski dribler u posljednje vrijeme se lako dade pobiti i to dvama imenima,ajd trima imenima: Ronaldinho,Ronaldo i Denilson ali za ovog treceg uefalonci nisu culi posto su simpace barcelone godiste 2000 pa nadalje :)
Pa onda pola ovih finti sto izvodi neymar izveo ih je prije njega ronaldinho koji je pak pola fora skinuo s nigerijskog boga nogometa jay-jay okoche,ali dzaba ovim panjevima objasnjavati neke stvari...

Nenad89

pre 8 godina

Barsa dobija penale posle brutalnih faulova protivnika, neverovatnih driblinga igraca Barse posle cega usledi udaranje preko nogu i slicno sto je bio slucaj veceras sa Nejmarom(prosto majstorski potezi u kaznenom prostoru), dok Real dobija penale iskljucivo posle simuliranja Ronalda bacanja po terenu, cim vidi covek sesnaesterac gleda kako da padne, onda sumnjivih igranja rukom, uglavnom nepostojeci penali. zbog cega postoje mnogi klipovi na you tubeu kako se ljudi sprdaju sa Ronaldom, inace Real je klub koji je ubedljivo dobio najvise penala u poslednjih 10 godina od svih klubova u ligi petice.

Idemo

pre 8 godina

Nije bitno koliko se sudi penala nego je bitno koliko je njih postojalo. Barci danas jos jedan penal nije suđen na Neymaru koji je bio cist. Barca je i protiv Atletica ostacena za 2 penala (igraci Atletica u toj utakmici su igrali 3 puta rukom), osteceni su za 2 penala i protiv Malage (Barca je tu utakmicu dobila jedva sa 1-0) i osteceni su za jos jedan penal protiv Levantea (na Rakiticu + igrac Levantea je trebao dobiti i crveni jer je bio zadnji igrac odbrane). Barci je ove sezone trebalo biti suđeno najmanje 10-ak penala, a suđeno je samo 5

Hamsik

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Opterecen si Barselonom i ne brini se ti za njih kad se Mesi vrati moli Boga da tvoj penalmadrid ne popije petardu kao pre par godina, jer je Barsa strasna ove sezone.

dota

pre 8 godina

Koliko ti je samo Messi nabio komplekse pa to je cudo . Umesto da uzivate u carolijama najboljih fudbalskih majstora danasnjice u dresu Barcelone vi histerisete i pricate nebuloze . Trofeji se pamte a i igre , lomljenje kicme i sve ostalo . Jedan Mesijev dribling vise vredi nego trofeji svih klubova u ligi sampiona zajedno izuzev barcelone a ima ih mali milion pa sad ti vidi :) . Samo fanovi ronalda pricaju tako inace 90 % sveta se divi igri Barcelone .

ej

pre 8 godina

BGH20

Realu je na početku prošle sezone bilo suđeno 9 penala, a Barci samo 1 pa šta ćemo sad? Na kraju je Realu bilo suđeno duplo više penala nego Barci. A to i da je istina to što si napisao, činjenica je da nije lako dobiti utakmicu i kada ti sudija pomogne, a upravo je tvoj Real najbolji dokaz za to. Gura ih se godinama i opet ne mogu gotov ništa da osvoje. Samo u LŠ u zadnjih nekoliko godina su Bajern 2012 godine, Atletiko 2 puta i u finalu i u četvrtfinalu prošle sezone, Galatasaraj, Juventus, United itd su pokradeni u utakmicama protiv Reala, a o Primeri da i ne govorim... A Barca je mnoge titule i izgubila zbog sudija. Ona kradja protiv Intera 2010 godine i protiv Junajteda 2008 godine kada su Barci sudije ukrale 2 finala LŠ. Kao i titule Primere 2012 godine (čitava sezona sramotnog suđenja u korist Reala i na štetu Barce) i 2014 godine kada je Mesiju protiv Atletika u zadnjem kolu poništen čist gol za titulu Barce

Samo da kazem

pre 8 godina

Nije bitno koliko se sudi penala nego je bitno koliko je njih postojalo. Barci danas jos jedan penal nije suđen na Neymaru koji je bio cist. Barca je i protiv Atletica ostacena za 2 penala (igraci Atletica u toj utakmici su igrali 3 puta rukom), osteceni su za 2 penala i protiv Malage (Barca je tu utakmicu dobila jedva sa 1-0) i osteceni su za jos jedan penal protiv Levantea (na Rakiticu + igrac Levantea je trebao dobiti i crveni jer je bio zadnji igrac odbrane). Barci je ove sezone trebalo biti suđeno najmanje 10-ak penala, a suđeno je samo 5

Wlada

pre 8 godina

Kakav ce to tim biti kad se vrati Iniesta i Mesi, jos Arda i Vidal, pa sam procitao da kupuju Laportea, mogu da ponove triplu iz prosle godine.

Blistavi um

pre 8 godina

Suarez me oduševio. Prvo pri rezultatu od 3:1 izlazi na golmana i ima šansu da se upiše u strelce, a on dodaje Nejmaru koji je i bio u boljoj poziciji da se upiše četvrti put. Onda pred sam kraj meča pri rezultatu 5:2 kad je sve rešeno ima kontru i istrčava sa loptom i može da šutira preko golmana koji je bio na nekih dvadeset metara od svog gola, al on namerno zastaje i komplikuje da bi dodao Muniru da se i on upiše u strelce i akcija propada. Zaista nikad ne bi rekao da će on izrasti u takvu timsku igračinu dok sam ga gledao u Ajaksu s obzirom da je često znao da bude sebičan i zbog toga mi je u to vreme i bio antipatičan. Prošle sezone je briljiro i sa asistencijama pored golova, setite se samo onih nesebičnih asistencija Nejmaru u Minhenu iako je mogao sam da završi akcije. Volim takve igrače, fudbal je timski sport. Nejmaru svaka čast za realizaciju kod trećeg gola. Dobar meč :)

BGH20

pre 8 godina

(Hamsik, 17. oktobar 2015 23:03)

Druze, pored toga sto ne volim Barsu, ne volim ni Frankov Atletiko a ni resimski Real Madrid.
A od 99% Srba na ovoj planeti, bolje znam istoriju spanskog naroda i spanski jezik, jer sam prvu stvar studirao u sklopu fakulteta a drugu pricam vec vise od 25 godina.
Bio sam 6x u Spaniji za vreme svog zivota, na tom velikom Kampu sam bio 2 puta, isao sam i na Bernabeu da gledam Mijata i Sukera kad si ti kakio u pelene, prosao sam pored Mansanaresa, koji je inace malo veci potok koji leti presusi dok sam isao na Kalderon.

Prodali su vam pricu da se prepucavate kao mala deca, Mesi ili Ronaldo,ciji je tata jaci, sa sve onim Simeonovim simulatorima i kasapima, muka mi je od sva tri kluba u sta su se pretvorili.
Samo im je profit bitan.
Ovi guraju pricu "Catalonia is not Spain", ovi guraju Ronalda, oni treci nesretnici ni sami ne znaju sta ce od sebe.
U Spaniji navijam za Rajo Valjekano, Espanjol, Bilbao i Deportivo iz La Korunje.

Bavarac

pre 8 godina

@BGH20

I meni je 1 titula Barse u LŠ prosle godine, ili Bajerna 2013 godine ili Celzija 2012 godine itd vrednija nego svi oni trofeji koje je Real osvajao pre 50-60 godina i koji su osvojeni pod sumnjivim oklonostima odnosno neregularno

@BGH20

pre 8 godina

Sram te bilo komentara...prvo, veceras sam odgledao utakmicu i oba penala su neosporno bili penali..drugo, ovi momci jednostavno dominiraju vec duze vreme, nekad se desi penal koji ne bi trebalo da bude sviran, nekad mozda gol iz ofsajda mada se ja nesto ne secam bar iz ovih bitnijih utakmica ali niko ne igra bolji fudbal od njih...a trece, nista se ti ne brini za njih jer svake sezone tempiraju formu za drugi deo sezone pa ces od nokaut faze LS da vidis kako ce da se provede Bajern i ostali Bajerni...seti se prosle sezone druze a ako o njoj imas nesto lose da kazes onda imas neki problem..najtezi zreb od kad pratim LS, u svakom kolu po jedan sampion i oni su ih gazili s lakocom...

Francisko Goya

pre 8 godina

LigaBBVA (8 KOLA)

Real Madrid
1 penal za njih(protiv Espanjola) 2 penala protiv(odbranio Navas)
Barselona
7 penala za njih(1 protiv Bilbaa,2 protiv Levantea,1 protiv Las Palmasa,1 protiv Sevilje,2 protiv Raja)

Nn lice

pre 8 godina

Dečko je bukvalno izdominirao na utakmici. Oba penala cista kao suza, a i trebao je da bude jos jedan pred kraj prvog. Sve u svemu, kao da je igrao PES. Sto se tice ostatka Barse, bilo je prilično slabo. Rayo je odigrao egal utakmicu i rezultat uopšte nije odraz realne igre oba tima.

nik.

pre 8 godina

Koliko je Neymar zapravo dobar fudbaler govori i podatak da je sada ispred Messija i Ronalda po broju golova iz prilicno manje pokusaja, kada igra Messi, Neymar ne izvodi slobodnjake i penale retko, ne zavrsava cesto akcije i sve se vrti oko toga kako ce odigrati kombinaciju sa njim, a kada ne igra Messi Neymar dominira. Zasigurno za sada prva zlatna lopta nakon Messi-Ronaldo ere treba da pripadne brazilcu koji uzgred igra puno bolje za reprezentaciju od pomenute dvojice.

Milos

pre 8 godina

Zaista pokušavam da shvatim kakav kiks Pike treba da napravi da bi seo na klupu!?! "Častio" bih ga sa dve tri utakmice u
startnoj postavi Barselone B,da malo povrati samopouzdanje...

navijac liverpula

pre 8 godina

ne mozete pricati i komentarisati penale kad niste gledali..Nejmar je bio dominantan i potpuno opravdana 2 penala a trebao je biti sviran,ne vidim kakve veze da li su 1-2 ili 5 penala ako neko obori nekoga to je penal,sta sad treba da povredi nekog ali zato sto je sviran jedan penal ne sme se svirati jos jedan.??

Marko

pre 8 godina

Mogao bi jos neki penal da se svira Barsi, jer nije zanimljivo ovako. Vec im je svirano 7 penala, a tek je proslo osmo kolo. Svi ostali timovi u primeri imaju samo po 1 penal.. Smejurija.

Vojkan

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Sta je tebi Barsa ucinila da napises ovoliki tekst, verovatno si napaceni navijac Reala, ali razumem te, tolike godine trpite ponizavanja od Barselone, bice bolje kad vas prestane prokletstvo diktatora Franka, koji je rusio stadione Barseloni, kupovao trofeje Realu...

Boyka

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Nije mnogo sto se tice penala, jos dva nisu sudjena Barseloni na ovoj utakmici, umesto da uzivas u najboljem timu 21. veka ti ih pljujes, to govori o tebi i tvojoj ljubomori, pozz

Fudbal

pre 8 godina

Sada ce navijaci Real Madrida reci penalona i slicno, ali su oba penala bila cista kao suza, dok Real Madridu se za svaku svira penal za sve. Inace bravo Barsi na pobedi, i bravo za Nejmara jer je odigrao odlicnu utakmicu.

BGH20

pre 8 godina

Meni vise vrede ova dva gola pcelica iz Madrida(Raja) nego svi Barsini trofeji u poslednjih 10 godina.
Da li znate zasto???
Zato sto su ova dva gola produkt fudbalskog nadmetanja i sportskog duha, dok su sa druge strane, Barsini trofeji produkt penala, sudisjkih gresaka i navlacenja, nepostojecih crvenih kartona, golova iz ofsajda, golova nakon isteka produzetka utakmice,golova nakon sto je lopta izasla u aut, golova nakon igranja rukom, golova iz simulacija,manipulacija,padanja...

5 penal su dali i 3 promasili!!!
Da nije malo mnogo?!?
8 penala za 8 kola, penal svaku utakmicu???

Postavicu vam jedno pitanje.
Sampion Evrope, za 8 kola primi 11 golova, odbrana im je medju 5 najgorih u Ligi, na Kamp Nou od pcelica prime dva gola, u gostima od Bilbaa i Selte po 4, sta mislite sta ce im ove godine uraditi Bajern sa kompletnim timom ako im je prosle godine sa drugim timom dao 3 gola???
Prosle godine je odbrana Barselone bila medju 3 najbolje na svetu, ove godine mrka kapa.
Nece im pomoci ni kad se Mesi vrati cak i da ga copy/paste x2.

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.

navijac liverpula

pre 8 godina

ne mozete pricati i komentarisati penale kad niste gledali..Nejmar je bio dominantan i potpuno opravdana 2 penala a trebao je biti sviran,ne vidim kakve veze da li su 1-2 ili 5 penala ako neko obori nekoga to je penal,sta sad treba da povredi nekog ali zato sto je sviran jedan penal ne sme se svirati jos jedan.??

Nn lice

pre 8 godina

Dečko je bukvalno izdominirao na utakmici. Oba penala cista kao suza, a i trebao je da bude jos jedan pred kraj prvog. Sve u svemu, kao da je igrao PES. Sto se tice ostatka Barse, bilo je prilično slabo. Rayo je odigrao egal utakmicu i rezultat uopšte nije odraz realne igre oba tima.

Wlada

pre 8 godina

Kakav ce to tim biti kad se vrati Iniesta i Mesi, jos Arda i Vidal, pa sam procitao da kupuju Laportea, mogu da ponove triplu iz prosle godine.

Vojkan

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Sta je tebi Barsa ucinila da napises ovoliki tekst, verovatno si napaceni navijac Reala, ali razumem te, tolike godine trpite ponizavanja od Barselone, bice bolje kad vas prestane prokletstvo diktatora Franka, koji je rusio stadione Barseloni, kupovao trofeje Realu...

Boyka

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Nije mnogo sto se tice penala, jos dva nisu sudjena Barseloni na ovoj utakmici, umesto da uzivas u najboljem timu 21. veka ti ih pljujes, to govori o tebi i tvojoj ljubomori, pozz

nik.

pre 8 godina

Koliko je Neymar zapravo dobar fudbaler govori i podatak da je sada ispred Messija i Ronalda po broju golova iz prilicno manje pokusaja, kada igra Messi, Neymar ne izvodi slobodnjake i penale retko, ne zavrsava cesto akcije i sve se vrti oko toga kako ce odigrati kombinaciju sa njim, a kada ne igra Messi Neymar dominira. Zasigurno za sada prva zlatna lopta nakon Messi-Ronaldo ere treba da pripadne brazilcu koji uzgred igra puno bolje za reprezentaciju od pomenute dvojice.

Blistavi um

pre 8 godina

Suarez me oduševio. Prvo pri rezultatu od 3:1 izlazi na golmana i ima šansu da se upiše u strelce, a on dodaje Nejmaru koji je i bio u boljoj poziciji da se upiše četvrti put. Onda pred sam kraj meča pri rezultatu 5:2 kad je sve rešeno ima kontru i istrčava sa loptom i može da šutira preko golmana koji je bio na nekih dvadeset metara od svog gola, al on namerno zastaje i komplikuje da bi dodao Muniru da se i on upiše u strelce i akcija propada. Zaista nikad ne bi rekao da će on izrasti u takvu timsku igračinu dok sam ga gledao u Ajaksu s obzirom da je često znao da bude sebičan i zbog toga mi je u to vreme i bio antipatičan. Prošle sezone je briljiro i sa asistencijama pored golova, setite se samo onih nesebičnih asistencija Nejmaru u Minhenu iako je mogao sam da završi akcije. Volim takve igrače, fudbal je timski sport. Nejmaru svaka čast za realizaciju kod trećeg gola. Dobar meč :)

BGH20

pre 8 godina

Meni vise vrede ova dva gola pcelica iz Madrida(Raja) nego svi Barsini trofeji u poslednjih 10 godina.
Da li znate zasto???
Zato sto su ova dva gola produkt fudbalskog nadmetanja i sportskog duha, dok su sa druge strane, Barsini trofeji produkt penala, sudisjkih gresaka i navlacenja, nepostojecih crvenih kartona, golova iz ofsajda, golova nakon isteka produzetka utakmice,golova nakon sto je lopta izasla u aut, golova nakon igranja rukom, golova iz simulacija,manipulacija,padanja...

5 penal su dali i 3 promasili!!!
Da nije malo mnogo?!?
8 penala za 8 kola, penal svaku utakmicu???

Postavicu vam jedno pitanje.
Sampion Evrope, za 8 kola primi 11 golova, odbrana im je medju 5 najgorih u Ligi, na Kamp Nou od pcelica prime dva gola, u gostima od Bilbaa i Selte po 4, sta mislite sta ce im ove godine uraditi Bajern sa kompletnim timom ako im je prosle godine sa drugim timom dao 3 gola???
Prosle godine je odbrana Barselone bila medju 3 najbolje na svetu, ove godine mrka kapa.
Nece im pomoci ni kad se Mesi vrati cak i da ga copy/paste x2.

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.

Hamsik

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Opterecen si Barselonom i ne brini se ti za njih kad se Mesi vrati moli Boga da tvoj penalmadrid ne popije petardu kao pre par godina, jer je Barsa strasna ove sezone.

Nenad89

pre 8 godina

Barsa dobija penale posle brutalnih faulova protivnika, neverovatnih driblinga igraca Barse posle cega usledi udaranje preko nogu i slicno sto je bio slucaj veceras sa Nejmarom(prosto majstorski potezi u kaznenom prostoru), dok Real dobija penale iskljucivo posle simuliranja Ronalda bacanja po terenu, cim vidi covek sesnaesterac gleda kako da padne, onda sumnjivih igranja rukom, uglavnom nepostojeci penali. zbog cega postoje mnogi klipovi na you tubeu kako se ljudi sprdaju sa Ronaldom, inace Real je klub koji je ubedljivo dobio najvise penala u poslednjih 10 godina od svih klubova u ligi petice.

@BGH20

pre 8 godina

Sram te bilo komentara...prvo, veceras sam odgledao utakmicu i oba penala su neosporno bili penali..drugo, ovi momci jednostavno dominiraju vec duze vreme, nekad se desi penal koji ne bi trebalo da bude sviran, nekad mozda gol iz ofsajda mada se ja nesto ne secam bar iz ovih bitnijih utakmica ali niko ne igra bolji fudbal od njih...a trece, nista se ti ne brini za njih jer svake sezone tempiraju formu za drugi deo sezone pa ces od nokaut faze LS da vidis kako ce da se provede Bajern i ostali Bajerni...seti se prosle sezone druze a ako o njoj imas nesto lose da kazes onda imas neki problem..najtezi zreb od kad pratim LS, u svakom kolu po jedan sampion i oni su ih gazili s lakocom...

dota

pre 8 godina

Koliko ti je samo Messi nabio komplekse pa to je cudo . Umesto da uzivate u carolijama najboljih fudbalskih majstora danasnjice u dresu Barcelone vi histerisete i pricate nebuloze . Trofeji se pamte a i igre , lomljenje kicme i sve ostalo . Jedan Mesijev dribling vise vredi nego trofeji svih klubova u ligi sampiona zajedno izuzev barcelone a ima ih mali milion pa sad ti vidi :) . Samo fanovi ronalda pricaju tako inace 90 % sveta se divi igri Barcelone .

BGH20

pre 8 godina

(Hamsik, 17. oktobar 2015 23:03)

Druze, pored toga sto ne volim Barsu, ne volim ni Frankov Atletiko a ni resimski Real Madrid.
A od 99% Srba na ovoj planeti, bolje znam istoriju spanskog naroda i spanski jezik, jer sam prvu stvar studirao u sklopu fakulteta a drugu pricam vec vise od 25 godina.
Bio sam 6x u Spaniji za vreme svog zivota, na tom velikom Kampu sam bio 2 puta, isao sam i na Bernabeu da gledam Mijata i Sukera kad si ti kakio u pelene, prosao sam pored Mansanaresa, koji je inace malo veci potok koji leti presusi dok sam isao na Kalderon.

Prodali su vam pricu da se prepucavate kao mala deca, Mesi ili Ronaldo,ciji je tata jaci, sa sve onim Simeonovim simulatorima i kasapima, muka mi je od sva tri kluba u sta su se pretvorili.
Samo im je profit bitan.
Ovi guraju pricu "Catalonia is not Spain", ovi guraju Ronalda, oni treci nesretnici ni sami ne znaju sta ce od sebe.
U Spaniji navijam za Rajo Valjekano, Espanjol, Bilbao i Deportivo iz La Korunje.

Milos

pre 8 godina

Zaista pokušavam da shvatim kakav kiks Pike treba da napravi da bi seo na klupu!?! "Častio" bih ga sa dve tri utakmice u
startnoj postavi Barselone B,da malo povrati samopouzdanje...

Fudbal

pre 8 godina

Sada ce navijaci Real Madrida reci penalona i slicno, ali su oba penala bila cista kao suza, dok Real Madridu se za svaku svira penal za sve. Inace bravo Barsi na pobedi, i bravo za Nejmara jer je odigrao odlicnu utakmicu.

ej

pre 8 godina

BGH20

Realu je na početku prošle sezone bilo suđeno 9 penala, a Barci samo 1 pa šta ćemo sad? Na kraju je Realu bilo suđeno duplo više penala nego Barci. A to i da je istina to što si napisao, činjenica je da nije lako dobiti utakmicu i kada ti sudija pomogne, a upravo je tvoj Real najbolji dokaz za to. Gura ih se godinama i opet ne mogu gotov ništa da osvoje. Samo u LŠ u zadnjih nekoliko godina su Bajern 2012 godine, Atletiko 2 puta i u finalu i u četvrtfinalu prošle sezone, Galatasaraj, Juventus, United itd su pokradeni u utakmicama protiv Reala, a o Primeri da i ne govorim... A Barca je mnoge titule i izgubila zbog sudija. Ona kradja protiv Intera 2010 godine i protiv Junajteda 2008 godine kada su Barci sudije ukrale 2 finala LŠ. Kao i titule Primere 2012 godine (čitava sezona sramotnog suđenja u korist Reala i na štetu Barce) i 2014 godine kada je Mesiju protiv Atletika u zadnjem kolu poništen čist gol za titulu Barce

Samo da kazem

pre 8 godina

Nije bitno koliko se sudi penala nego je bitno koliko je njih postojalo. Barci danas jos jedan penal nije suđen na Neymaru koji je bio cist. Barca je i protiv Atletica ostacena za 2 penala (igraci Atletica u toj utakmici su igrali 3 puta rukom), osteceni su za 2 penala i protiv Malage (Barca je tu utakmicu dobila jedva sa 1-0) i osteceni su za jos jedan penal protiv Levantea (na Rakiticu + igrac Levantea je trebao dobiti i crveni jer je bio zadnji igrac odbrane). Barci je ove sezone trebalo biti suđeno najmanje 10-ak penala, a suđeno je samo 5

Bavarac

pre 8 godina

@BGH20

I meni je 1 titula Barse u LŠ prosle godine, ili Bajerna 2013 godine ili Celzija 2012 godine itd vrednija nego svi oni trofeji koje je Real osvajao pre 50-60 godina i koji su osvojeni pod sumnjivim oklonostima odnosno neregularno

Idemo

pre 8 godina

Nije bitno koliko se sudi penala nego je bitno koliko je njih postojalo. Barci danas jos jedan penal nije suđen na Neymaru koji je bio cist. Barca je i protiv Atletica ostacena za 2 penala (igraci Atletica u toj utakmici su igrali 3 puta rukom), osteceni su za 2 penala i protiv Malage (Barca je tu utakmicu dobila jedva sa 1-0) i osteceni su za jos jedan penal protiv Levantea (na Rakiticu + igrac Levantea je trebao dobiti i crveni jer je bio zadnji igrac odbrane). Barci je ove sezone trebalo biti suđeno najmanje 10-ak penala, a suđeno je samo 5

EuroNix

pre 8 godina

Poenta je u tome da se penali sviraju kad za to ima razloga, a ne kad ih nema. Primer Clasico pre dve sezone Real vs Barca 3:4 , kad Ronaldo metar pre linije od 16 metara skace u bunar. Primer prosli Clasico kad Pique u padu igra rukom i penal za Real. Na pocetku ove sezone bilo je dva slcna slucaja za Barcu, kada protivnicki igraci u padu igraju rukom i nije bilo penala. Primer pre tri sezone kada pepe pravi prekrsaj u napadu i penal za Real. Danas oba penala su bila vise nego ispravno dosudjen. Pre toga bio je jos cist faul nad Neymarom koji nije saksionisan. Posle toga jos jedan cist penal za Barcu opet nad Neymarom. Dakle Barca je veceras sigurno ostecena za jos jedan penal a mozda jos jedan.

Francisko Goya

pre 8 godina

LigaBBVA (8 KOLA)

Real Madrid
1 penal za njih(protiv Espanjola) 2 penala protiv(odbranio Navas)
Barselona
7 penala za njih(1 protiv Bilbaa,2 protiv Levantea,1 protiv Las Palmasa,1 protiv Sevilje,2 protiv Raja)

Lav

pre 8 godina

@BGH2O Ti pojma nemas o fudbalu. I pri tom si ostrascen. A ostrasceni ne vide dalje od svog nosa. Znaci nama se sve ove godine pricinjavaju Mesijeve carolije i predivni golovi. Sitan vez Cavija i Injeste, majstorije legendarnog Ronaldinja, golovi Anrija, Vilje. Sve je to kako ti kazes bilo iz penala i ofsajda. I ono kad Mesi poslozi citav tim protivnika i postigne pogodak i to je ofsajd. Vidis meni je jedan trofej Barse vredniji nego svi trofeji timova koji igraju dekadentan fudbal. Jer kad Barsa osvoji to je fudbalska pravda, jer igraju prelepo, plesu po terenu i resetaju mreze rivala.

Milos

pre 8 godina

Meni vise vrede ova dva gola pcelica iz Madrida(Raja) nego svi Barsini trofeji u poslednjih 10 godina.
Da li znate zasto???
Zato sto su ova dva gola produkt fudbalskog nadmetanja i sportskog duha, dok su sa druge strane, Barsini trofeji produkt penala, sudisjkih gresaka i navlacenja, nepostojecih crvenih kartona, golova iz ofsajda, golova nakon isteka produzetka utakmice,golova nakon sto je lopta izasla u aut, golova nakon igranja rukom, golova iz simulacija,manipulacija,padanja...

5 penal su dali i 3 promasili!!!
Da nije malo mnogo?!?
8 penala za 8 kola, penal svaku utakmicu???

Postavicu vam jedno pitanje.
Sampion Evrope, za 8 kola primi 11 golova, odbrana im je medju 5 najgorih u Ligi, na Kamp Nou od pcelica prime dva gola, u gostima od Bilbaa i Selte po 4, sta mislite sta ce im ove godine uraditi Bajern sa kompletnim timom ako im je prosle godin
e sa drugim timom dao 3 gola???
Prosle godine je odbrana Barselone bila medju 3 najbolje na svetu, ove godine mrka kapa.
Nece im pomoci ni kad se Mesi vrati cak i da ga copy/paste x2.

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.
(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Nego druže,jel imaš ti toplomer pri ruci?

Marko

pre 8 godina

Mogao bi jos neki penal da se svira Barsi, jer nije zanimljivo ovako. Vec im je svirano 7 penala, a tek je proslo osmo kolo. Svi ostali timovi u primeri imaju samo po 1 penal.. Smejurija.

salis li se

pre 8 godina

@BGH2O Koja ti je to logika? Znaci za Barsu ne sme da se svira penal cak i kad postoji da bi ti bio zadovoljan. Vidi se da nisi ni gledao mec. Osim ova dva cista penala bio je jos jedan koji sudija nije svirao.

MiLaN

pre 8 godina

Ne,penal je bio onda kad su igrali Real i Sahtjor,gde posle Kristininog suta lopta pogadja Srnu u ledja,a Kiki odmah krenuo da histerise na sva usta i trazi penal. E to je ne penal,nego penalcina. I sad,sagledajmo realno sada,da li su penali postojali sinoc ili je postojao ovaj u duelu Reala i Sahtjora?! Ma dajte molim vas,vi koji ne volite Barsu,toliko su vas zaslepili kompleksi da ne vidite komediju od penala koji se sviraju za Real.

ssale

pre 8 godina

Ne trpe realovci, a i nisu navikli, da neki tim ima više dosuđenih penala od njih. U toj kategoriji ubedljivo dominiraju decenijama i ne sumnjam da im je trenutno jako čudna ova statistika.

Mile sa Liona

pre 8 godina

wlada: Sve se slažem, ali brate ko će da igra odbranu! Onoj trojici očajnika, Pikeu, Matjeu i Alvešu, sad se nažalost pridružuje i Alba... Jbt. svaka kontra panika. Ne znaju gde im je d.... a gde glava, primaju golove ko pioniri. To mora da se ispravlja. I juče su mogli da popiju tri, četiri gola!!! Od onog tima, ej!

nik.

pre 8 godina

@fer86 Nije dribling sve u fudbalu, taj Neymar igra puno bolje za reprezentaciju od Kikija pa i od Messija, a da zna da dribla zna, danas svi gledaju snimke Maradone, Pelle, Ronaldinja itd...Ali niko ne plese po terenu kao Neymar. Nije dribling najbitnija star ali generalno gledano Neymar igra atraktivan, lep i brz fudbal, zna i da tuce sa distance kao npr. protiv PSG-a, da igra glavom, da daje iz slobodnjaka itd..I to sve protiv vrhunskih ekipa Bayerna, Atletika, Reala, PSGa itd..a tek je nesto vise od dve godine u evropskom fudbalu. Kada je igrao za Santos jedan prosecan tim, sa njima je osvoijo Kopa Libertadores, postao prvak Juzne Amerike 2011-te i odveo Santos u finale SP klubsko, pa je odigrao sjajno na SP 2014 dok ga onaj panj Zuniga nije povredio bio je u tom trenutku najbolji strelac, da ne govorim da je pre SP 2014 vodio brazil do titule na Kupu Konfederacija gde je Brazil unistio Spaniju 3-0 bas preko Neymara i da sada ima vise od 50 golova u reprezentativnom dresu sa svoje 23 godine. Ovo bas nisu postizali Robinjo ili Pato.

Prijatelju :)

pre 8 godina

(adriano_galliani, 18. oktobar 2015 09:36)
Pa ti si opusteno poceo da pises i odgovaras sam sebi.To sto menjas pisma ne moze da te sakrije,takvi kao ti su jedinstveni i prepoznatljivi.Uglavnom,jedino mi je krivo sto Milan i sledece godine nece primirisati u LS i sto se nece ponovo sresti sa Barselonom pa da tvoja mrznja i patnja jos malo porastu.Razumem te,godine ponizavanja tvog omiljenog kuba od strane Mesija i kompanije su ucinile svoje.Razumem te ali mi te nije zao i od srca zelim da Milan zaigra bolje(tesko sa ovim nasim dunsterom) i da izbori plasman u LS pa da opet places i patis.

fcrs

pre 8 godina

BGH20. Ali ipak izgleda znas dosta manje o istoriji Iberijskog poluostrva od onih 1% koje si izostavio.Ja npr u Spaniji volim Athletic Bilbao i Barselonu

EuroNix

pre 8 godina

(adriano_galliani, 18. oktobar 2015 09:36)
Pa ti si opusteno poceo da pises i odgovaras sam sebi.To sto menjas pisma ne moze da te sakrije,takvi kao ti su jedinstveni i prepoznatljivi.Uglavnom,jedino mi je krivo sto Milan i sledece godine nece primirisati u LS i sto se nece ponovo sresti sa Barselonom pa da tvoja mrznja i patnja jos malo porastu.Razumem te,godine ponizavanja tvog omiljenog kuba od strane Mesija i kompanije su ucinile svoje.Razumem te ali mi te nije zao i od srca zelim da Milan zaigra bolje(tesko sa ovim nasim dunsterom) i da izbori plasman u LS pa da opet places i patis.
(Prijatelju :), 18. oktobar 2015 10:37)

... On sigurno prica sam sa sobom i ubedjuje se kako ce jednog dana isterati pravdu...

heh

pre 8 godina

Navijaci Reala se zale na sudije hahah hajde prvo pogledajte kako se sudi vasem Realu pa tek onda pricajte o drugima ;) A Barsi oba penala koja su sudjena su bila cista + bio je jos jedan ali eto taj nije sudjen...

EuroNix

pre 8 godina

Raspad sistema... Ovo je uzasno sto pojedini igraci pruzaju u dresu Barce. Odbrana katastrofa. Pique i Mathieu nuigran tandem kod ofsajda. Pique dekocentisan, spor, los i u napadu i u odbrani. Zbog njega i Suareza ponisten gol Neymaru. Protiv Seville nije hteo da uklizava na gol liniji i postigne gol. Rakitic bez reci, imao je slobodnog Neymara u boljoj poziciji,on sebicno sutira. Tokom cele utakmice pogresno se postavljao u odbrani, pogresne lopte u napadu. U igri jedan na jedan ne moze ni juniore da predje.Suarez u napadu je prosti bezobrazluk. Ljudski je da promasi, ali da je 5 puta po utakmici u ofsajdu je znak neozbiljnosti na poslu. To su pet prokockane sansi na utakmici jedan na jedan . Alves je posebna kategorija, njeg je suvisno napomenuti... Nadam se da je to virus kvalifikacionih utakmica za Euro... Sinoc su jedino Bravo, Busquets, S. Robero i Neymar odusevili. Pozitivno da sa Masche, Ardom, Vidalom, Vermaelenom, Bartrom, Messijem, Inestom ne moze ovako lose da se igra. Pod hitno u januaru pojacati vezni red i dovesti cetvrtog napadaca.

Mile sa Liona

pre 8 godina

sinki: A prijem Suareza kada je pored Pepea i Ramosa nokautirao Real...Žao mi je što je Suarez frustriran jer ne igraju na njega, nego trčkara levo desno i čeka neki otpadak. Sve je u rukama Mesija, a tek kad njega nema ostali (Nejmar i Suarez) mogu malo da se razmahnu kao sinoć.

EuroNix

pre 8 godina

...Luis Enriqu bi preporucuio da zgusni redove. Distanca izmdju stopera i napadaca ne sme vise od 40 metara da iznosi. Da ohladi Pique na klupi na jedno par utakmici, samim tim da pruzi vise sansi Bartri i Vermaelen. Bartra je racunajuci proslu i ovu sezoni kao starter izgubio samo jednu utakmicu i jedno odigrao nereseno. A bilo ih je blizu 25 utakmica.Igrati sa Masche i Busquetsom (umesto Rakitica9 u veznom redu. Definitvno odstraniti Alvesa i prodati ga vec u januaru. Vidal i S. Roberto su bolje alternative.Pored toga jos prodati Sandra,Adriana i Douglasa. Razmisliti o povratku D.Suareza i Deulofeua. Od januara nakon suspezije pruziti i sansu i mladom Woo Lee.

Markic

pre 8 godina

Haha i vidis ovde navijace Barselone komentarisu sudjenje i broje kad i gde su bili osteceni... Vi da imate obraza sudije ne smete da spomenete narednih 10 god, dok se malo ne zaboravi 2009. Tog debitanta Las Palmas vasa barsa ne bi dobila na Kamp Nou da im nije sviran nepostojeci penal. Dok vam sviraji dok vas guraju cutite i uzivajte. Primaju od 2 do 3 gola po utakmici, neretko i 4 ove sezone i pricaju o nekom fudbalu .. O.o

adriano_galliani

pre 8 godina

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.
(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Пријатељу, са задовољством сам прочитао твој врхунски коментар и велику истину. Уопште немој да се узрујаваш и расправљаш са гомилом деце којима је сад неки тамо Нејмар идол и врхунски играч. Гледао сам га 30+ пута, лик је тежак просек. Прави Роналдо је у његовим годинама од неких од најбољих штопера свих времена правио малу децу, Нејмар када види иоле бољег играча већ смишља како да падне и да вришти као цурица. Стандарди су пали на јако низак ниво и остаје само нада да ће бити боље. Ено један помиње "крађу Интера из 2010". То она крађа када Бускец провирује где је судија и наставља да урла као да је остао без ноге? Три украдене титуле, а ни ова коју сада држе је незаслужена ако ништа друго, прво су играли против ослабљених тимова, а онда судија не свира чист пенал који је направио Алвеш, али ајде, макар нису крали као она три пута. А 2008. би играли против Челзија у финалу, сви знамо како су их "победили" 2009. Тишинчина УЕФАлонци! Неће Плати-Ми још дуго, а онда вам се црно пише - прво одузимање трофеја и срамота, а онда ћете завидети чак и данашњем Милану када вас ребну са једно милијарду евра казне. Лоповчине! И да - Меси нема појма, Суарез је бољи од њега. Зато и има Копа Америка трофеј. Меси лузер!

fer86

pre 8 godina

Ovaj neymar nis posebno,nagledao sam se ja brazilaca koji su driblali i zabijali kao on pa svejedno na kraju propali...A ovaj ce isto propasti posto je vec krenuo s ucjenama i trazi vece pare...Pato,robinho,adriano,cak i ronaldinho sve sami igraci koji su proglasvani dostojnim nasljednicima pelea i maradone a kad ono trajali 2-3 sezone uvrh glave i onda propali skroz naskroz.Isto tako kad vidim komentare tipa kako neymar zna driblati dok kiki ne zna kazem neka onda izvole fino pogledati kikija u godinama u kojima je sada neymar pa da vidimo da li je kikac znao driblati ili ne posto ispada da ne zna nista.A ovo tepanje kako je neymar najbolji brazlilski dribler u posljednje vrijeme se lako dade pobiti i to dvama imenima,ajd trima imenima: Ronaldinho,Ronaldo i Denilson ali za ovog treceg uefalonci nisu culi posto su simpace barcelone godiste 2000 pa nadalje :)
Pa onda pola ovih finti sto izvodi neymar izveo ih je prije njega ronaldinho koji je pak pola fora skinuo s nigerijskog boga nogometa jay-jay okoche,ali dzaba ovim panjevima objasnjavati neke stvari...

Henk mudi

pre 8 godina

Jadna ta Farselona kad joj trebaju penali za pobedu ...Rajo V. bio je mnogo bolji u ovoj utakmici...ali ..mora Barsa da pobedi ovako ili onako ...ovamo nesto pricate za Ronalda...a b(f)arsa kao da igra u nasoj ligi ..bez penala nista...

BGH20

pre 8 godina

Meni vise vrede ova dva gola pcelica iz Madrida(Raja) nego svi Barsini trofeji u poslednjih 10 godina.
Da li znate zasto???
Zato sto su ova dva gola produkt fudbalskog nadmetanja i sportskog duha, dok su sa druge strane, Barsini trofeji produkt penala, sudisjkih gresaka i navlacenja, nepostojecih crvenih kartona, golova iz ofsajda, golova nakon isteka produzetka utakmice,golova nakon sto je lopta izasla u aut, golova nakon igranja rukom, golova iz simulacija,manipulacija,padanja...

5 penal su dali i 3 promasili!!!
Da nije malo mnogo?!?
8 penala za 8 kola, penal svaku utakmicu???

Postavicu vam jedno pitanje.
Sampion Evrope, za 8 kola primi 11 golova, odbrana im je medju 5 najgorih u Ligi, na Kamp Nou od pcelica prime dva gola, u gostima od Bilbaa i Selte po 4, sta mislite sta ce im ove godine uraditi Bajern sa kompletnim timom ako im je prosle godine sa drugim timom dao 3 gola???
Prosle godine je odbrana Barselone bila medju 3 najbolje na svetu, ove godine mrka kapa.
Nece im pomoci ni kad se Mesi vrati cak i da ga copy/paste x2.

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.

BGH20

pre 8 godina

(Hamsik, 17. oktobar 2015 23:03)

Druze, pored toga sto ne volim Barsu, ne volim ni Frankov Atletiko a ni resimski Real Madrid.
A od 99% Srba na ovoj planeti, bolje znam istoriju spanskog naroda i spanski jezik, jer sam prvu stvar studirao u sklopu fakulteta a drugu pricam vec vise od 25 godina.
Bio sam 6x u Spaniji za vreme svog zivota, na tom velikom Kampu sam bio 2 puta, isao sam i na Bernabeu da gledam Mijata i Sukera kad si ti kakio u pelene, prosao sam pored Mansanaresa, koji je inace malo veci potok koji leti presusi dok sam isao na Kalderon.

Prodali su vam pricu da se prepucavate kao mala deca, Mesi ili Ronaldo,ciji je tata jaci, sa sve onim Simeonovim simulatorima i kasapima, muka mi je od sva tri kluba u sta su se pretvorili.
Samo im je profit bitan.
Ovi guraju pricu "Catalonia is not Spain", ovi guraju Ronalda, oni treci nesretnici ni sami ne znaju sta ce od sebe.
U Spaniji navijam za Rajo Valjekano, Espanjol, Bilbao i Deportivo iz La Korunje.

Marko

pre 8 godina

Mogao bi jos neki penal da se svira Barsi, jer nije zanimljivo ovako. Vec im je svirano 7 penala, a tek je proslo osmo kolo. Svi ostali timovi u primeri imaju samo po 1 penal.. Smejurija.

Francisko Goya

pre 8 godina

LigaBBVA (8 KOLA)

Real Madrid
1 penal za njih(protiv Espanjola) 2 penala protiv(odbranio Navas)
Barselona
7 penala za njih(1 protiv Bilbaa,2 protiv Levantea,1 protiv Las Palmasa,1 protiv Sevilje,2 protiv Raja)

adriano_galliani

pre 8 godina

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.
(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Пријатељу, са задовољством сам прочитао твој врхунски коментар и велику истину. Уопште немој да се узрујаваш и расправљаш са гомилом деце којима је сад неки тамо Нејмар идол и врхунски играч. Гледао сам га 30+ пута, лик је тежак просек. Прави Роналдо је у његовим годинама од неких од најбољих штопера свих времена правио малу децу, Нејмар када види иоле бољег играча већ смишља како да падне и да вришти као цурица. Стандарди су пали на јако низак ниво и остаје само нада да ће бити боље. Ено један помиње "крађу Интера из 2010". То она крађа када Бускец провирује где је судија и наставља да урла као да је остао без ноге? Три украдене титуле, а ни ова коју сада држе је незаслужена ако ништа друго, прво су играли против ослабљених тимова, а онда судија не свира чист пенал који је направио Алвеш, али ајде, макар нису крали као она три пута. А 2008. би играли против Челзија у финалу, сви знамо како су их "победили" 2009. Тишинчина УЕФАлонци! Неће Плати-Ми још дуго, а онда вам се црно пише - прво одузимање трофеја и срамота, а онда ћете завидети чак и данашњем Милану када вас ребну са једно милијарду евра казне. Лоповчине! И да - Меси нема појма, Суарез је бољи од њега. Зато и има Копа Америка трофеј. Меси лузер!

Vojkan

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Sta je tebi Barsa ucinila da napises ovoliki tekst, verovatno si napaceni navijac Reala, ali razumem te, tolike godine trpite ponizavanja od Barselone, bice bolje kad vas prestane prokletstvo diktatora Franka, koji je rusio stadione Barseloni, kupovao trofeje Realu...

Boyka

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Nije mnogo sto se tice penala, jos dva nisu sudjena Barseloni na ovoj utakmici, umesto da uzivas u najboljem timu 21. veka ti ih pljujes, to govori o tebi i tvojoj ljubomori, pozz

Samo da kazem

pre 8 godina

Nije bitno koliko se sudi penala nego je bitno koliko je njih postojalo. Barci danas jos jedan penal nije suđen na Neymaru koji je bio cist. Barca je i protiv Atletica ostacena za 2 penala (igraci Atletica u toj utakmici su igrali 3 puta rukom), osteceni su za 2 penala i protiv Malage (Barca je tu utakmicu dobila jedva sa 1-0) i osteceni su za jos jedan penal protiv Levantea (na Rakiticu + igrac Levantea je trebao dobiti i crveni jer je bio zadnji igrac odbrane). Barci je ove sezone trebalo biti suđeno najmanje 10-ak penala, a suđeno je samo 5

Wlada

pre 8 godina

Kakav ce to tim biti kad se vrati Iniesta i Mesi, jos Arda i Vidal, pa sam procitao da kupuju Laportea, mogu da ponove triplu iz prosle godine.

Hamsik

pre 8 godina

(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Opterecen si Barselonom i ne brini se ti za njih kad se Mesi vrati moli Boga da tvoj penalmadrid ne popije petardu kao pre par godina, jer je Barsa strasna ove sezone.

Henk mudi

pre 8 godina

Jadna ta Farselona kad joj trebaju penali za pobedu ...Rajo V. bio je mnogo bolji u ovoj utakmici...ali ..mora Barsa da pobedi ovako ili onako ...ovamo nesto pricate za Ronalda...a b(f)arsa kao da igra u nasoj ligi ..bez penala nista...

Markic

pre 8 godina

Haha i vidis ovde navijace Barselone komentarisu sudjenje i broje kad i gde su bili osteceni... Vi da imate obraza sudije ne smete da spomenete narednih 10 god, dok se malo ne zaboravi 2009. Tog debitanta Las Palmas vasa barsa ne bi dobila na Kamp Nou da im nije sviran nepostojeci penal. Dok vam sviraji dok vas guraju cutite i uzivajte. Primaju od 2 do 3 gola po utakmici, neretko i 4 ove sezone i pricaju o nekom fudbalu .. O.o

ej

pre 8 godina

BGH20

Realu je na početku prošle sezone bilo suđeno 9 penala, a Barci samo 1 pa šta ćemo sad? Na kraju je Realu bilo suđeno duplo više penala nego Barci. A to i da je istina to što si napisao, činjenica je da nije lako dobiti utakmicu i kada ti sudija pomogne, a upravo je tvoj Real najbolji dokaz za to. Gura ih se godinama i opet ne mogu gotov ništa da osvoje. Samo u LŠ u zadnjih nekoliko godina su Bajern 2012 godine, Atletiko 2 puta i u finalu i u četvrtfinalu prošle sezone, Galatasaraj, Juventus, United itd su pokradeni u utakmicama protiv Reala, a o Primeri da i ne govorim... A Barca je mnoge titule i izgubila zbog sudija. Ona kradja protiv Intera 2010 godine i protiv Junajteda 2008 godine kada su Barci sudije ukrale 2 finala LŠ. Kao i titule Primere 2012 godine (čitava sezona sramotnog suđenja u korist Reala i na štetu Barce) i 2014 godine kada je Mesiju protiv Atletika u zadnjem kolu poništen čist gol za titulu Barce

fer86

pre 8 godina

Ovaj neymar nis posebno,nagledao sam se ja brazilaca koji su driblali i zabijali kao on pa svejedno na kraju propali...A ovaj ce isto propasti posto je vec krenuo s ucjenama i trazi vece pare...Pato,robinho,adriano,cak i ronaldinho sve sami igraci koji su proglasvani dostojnim nasljednicima pelea i maradone a kad ono trajali 2-3 sezone uvrh glave i onda propali skroz naskroz.Isto tako kad vidim komentare tipa kako neymar zna driblati dok kiki ne zna kazem neka onda izvole fino pogledati kikija u godinama u kojima je sada neymar pa da vidimo da li je kikac znao driblati ili ne posto ispada da ne zna nista.A ovo tepanje kako je neymar najbolji brazlilski dribler u posljednje vrijeme se lako dade pobiti i to dvama imenima,ajd trima imenima: Ronaldinho,Ronaldo i Denilson ali za ovog treceg uefalonci nisu culi posto su simpace barcelone godiste 2000 pa nadalje :)
Pa onda pola ovih finti sto izvodi neymar izveo ih je prije njega ronaldinho koji je pak pola fora skinuo s nigerijskog boga nogometa jay-jay okoche,ali dzaba ovim panjevima objasnjavati neke stvari...

dota

pre 8 godina

Koliko ti je samo Messi nabio komplekse pa to je cudo . Umesto da uzivate u carolijama najboljih fudbalskih majstora danasnjice u dresu Barcelone vi histerisete i pricate nebuloze . Trofeji se pamte a i igre , lomljenje kicme i sve ostalo . Jedan Mesijev dribling vise vredi nego trofeji svih klubova u ligi sampiona zajedno izuzev barcelone a ima ih mali milion pa sad ti vidi :) . Samo fanovi ronalda pricaju tako inace 90 % sveta se divi igri Barcelone .

navijac liverpula

pre 8 godina

ne mozete pricati i komentarisati penale kad niste gledali..Nejmar je bio dominantan i potpuno opravdana 2 penala a trebao je biti sviran,ne vidim kakve veze da li su 1-2 ili 5 penala ako neko obori nekoga to je penal,sta sad treba da povredi nekog ali zato sto je sviran jedan penal ne sme se svirati jos jedan.??

Fudbal

pre 8 godina

Sada ce navijaci Real Madrida reci penalona i slicno, ali su oba penala bila cista kao suza, dok Real Madridu se za svaku svira penal za sve. Inace bravo Barsi na pobedi, i bravo za Nejmara jer je odigrao odlicnu utakmicu.

Bavarac

pre 8 godina

@BGH20

I meni je 1 titula Barse u LŠ prosle godine, ili Bajerna 2013 godine ili Celzija 2012 godine itd vrednija nego svi oni trofeji koje je Real osvajao pre 50-60 godina i koji su osvojeni pod sumnjivim oklonostima odnosno neregularno

Nn lice

pre 8 godina

Dečko je bukvalno izdominirao na utakmici. Oba penala cista kao suza, a i trebao je da bude jos jedan pred kraj prvog. Sve u svemu, kao da je igrao PES. Sto se tice ostatka Barse, bilo je prilično slabo. Rayo je odigrao egal utakmicu i rezultat uopšte nije odraz realne igre oba tima.

Nenad89

pre 8 godina

Barsa dobija penale posle brutalnih faulova protivnika, neverovatnih driblinga igraca Barse posle cega usledi udaranje preko nogu i slicno sto je bio slucaj veceras sa Nejmarom(prosto majstorski potezi u kaznenom prostoru), dok Real dobija penale iskljucivo posle simuliranja Ronalda bacanja po terenu, cim vidi covek sesnaesterac gleda kako da padne, onda sumnjivih igranja rukom, uglavnom nepostojeci penali. zbog cega postoje mnogi klipovi na you tubeu kako se ljudi sprdaju sa Ronaldom, inace Real je klub koji je ubedljivo dobio najvise penala u poslednjih 10 godina od svih klubova u ligi petice.

@BGH20

pre 8 godina

Sram te bilo komentara...prvo, veceras sam odgledao utakmicu i oba penala su neosporno bili penali..drugo, ovi momci jednostavno dominiraju vec duze vreme, nekad se desi penal koji ne bi trebalo da bude sviran, nekad mozda gol iz ofsajda mada se ja nesto ne secam bar iz ovih bitnijih utakmica ali niko ne igra bolji fudbal od njih...a trece, nista se ti ne brini za njih jer svake sezone tempiraju formu za drugi deo sezone pa ces od nokaut faze LS da vidis kako ce da se provede Bajern i ostali Bajerni...seti se prosle sezone druze a ako o njoj imas nesto lose da kazes onda imas neki problem..najtezi zreb od kad pratim LS, u svakom kolu po jedan sampion i oni su ih gazili s lakocom...

nik.

pre 8 godina

Koliko je Neymar zapravo dobar fudbaler govori i podatak da je sada ispred Messija i Ronalda po broju golova iz prilicno manje pokusaja, kada igra Messi, Neymar ne izvodi slobodnjake i penale retko, ne zavrsava cesto akcije i sve se vrti oko toga kako ce odigrati kombinaciju sa njim, a kada ne igra Messi Neymar dominira. Zasigurno za sada prva zlatna lopta nakon Messi-Ronaldo ere treba da pripadne brazilcu koji uzgred igra puno bolje za reprezentaciju od pomenute dvojice.

Blistavi um

pre 8 godina

Suarez me oduševio. Prvo pri rezultatu od 3:1 izlazi na golmana i ima šansu da se upiše u strelce, a on dodaje Nejmaru koji je i bio u boljoj poziciji da se upiše četvrti put. Onda pred sam kraj meča pri rezultatu 5:2 kad je sve rešeno ima kontru i istrčava sa loptom i može da šutira preko golmana koji je bio na nekih dvadeset metara od svog gola, al on namerno zastaje i komplikuje da bi dodao Muniru da se i on upiše u strelce i akcija propada. Zaista nikad ne bi rekao da će on izrasti u takvu timsku igračinu dok sam ga gledao u Ajaksu s obzirom da je često znao da bude sebičan i zbog toga mi je u to vreme i bio antipatičan. Prošle sezone je briljiro i sa asistencijama pored golova, setite se samo onih nesebičnih asistencija Nejmaru u Minhenu iako je mogao sam da završi akcije. Volim takve igrače, fudbal je timski sport. Nejmaru svaka čast za realizaciju kod trećeg gola. Dobar meč :)

Milos

pre 8 godina

Meni vise vrede ova dva gola pcelica iz Madrida(Raja) nego svi Barsini trofeji u poslednjih 10 godina.
Da li znate zasto???
Zato sto su ova dva gola produkt fudbalskog nadmetanja i sportskog duha, dok su sa druge strane, Barsini trofeji produkt penala, sudisjkih gresaka i navlacenja, nepostojecih crvenih kartona, golova iz ofsajda, golova nakon isteka produzetka utakmice,golova nakon sto je lopta izasla u aut, golova nakon igranja rukom, golova iz simulacija,manipulacija,padanja...

5 penal su dali i 3 promasili!!!
Da nije malo mnogo?!?
8 penala za 8 kola, penal svaku utakmicu???

Postavicu vam jedno pitanje.
Sampion Evrope, za 8 kola primi 11 golova, odbrana im je medju 5 najgorih u Ligi, na Kamp Nou od pcelica prime dva gola, u gostima od Bilbaa i Selte po 4, sta mislite sta ce im ove godine uraditi Bajern sa kompletnim timom ako im je prosle godin
e sa drugim timom dao 3 gola???
Prosle godine je odbrana Barselone bila medju 3 najbolje na svetu, ove godine mrka kapa.
Nece im pomoci ni kad se Mesi vrati cak i da ga copy/paste x2.

Arsenal,Roma,Dortmund pa makar nista da ne urade svake godine to su pravi,fer,fudbalski klubovi naspram ovih preplacenih padavicara/simulatora -neplatisa poreza koji uz pomoc sudija osvajaju trofeje.
(BGH20, 17. oktobar 2015 22:48)

Nego druže,jel imaš ti toplomer pri ruci?

Idemo

pre 8 godina

Nije bitno koliko se sudi penala nego je bitno koliko je njih postojalo. Barci danas jos jedan penal nije suđen na Neymaru koji je bio cist. Barca je i protiv Atletica ostacena za 2 penala (igraci Atletica u toj utakmici su igrali 3 puta rukom), osteceni su za 2 penala i protiv Malage (Barca je tu utakmicu dobila jedva sa 1-0) i osteceni su za jos jedan penal protiv Levantea (na Rakiticu + igrac Levantea je trebao dobiti i crveni jer je bio zadnji igrac odbrane). Barci je ove sezone trebalo biti suđeno najmanje 10-ak penala, a suđeno je samo 5

EuroNix

pre 8 godina

Poenta je u tome da se penali sviraju kad za to ima razloga, a ne kad ih nema. Primer Clasico pre dve sezone Real vs Barca 3:4 , kad Ronaldo metar pre linije od 16 metara skace u bunar. Primer prosli Clasico kad Pique u padu igra rukom i penal za Real. Na pocetku ove sezone bilo je dva slcna slucaja za Barcu, kada protivnicki igraci u padu igraju rukom i nije bilo penala. Primer pre tri sezone kada pepe pravi prekrsaj u napadu i penal za Real. Danas oba penala su bila vise nego ispravno dosudjen. Pre toga bio je jos cist faul nad Neymarom koji nije saksionisan. Posle toga jos jedan cist penal za Barcu opet nad Neymarom. Dakle Barca je veceras sigurno ostecena za jos jedan penal a mozda jos jedan.

EuroNix

pre 8 godina

...Luis Enriqu bi preporucuio da zgusni redove. Distanca izmdju stopera i napadaca ne sme vise od 40 metara da iznosi. Da ohladi Pique na klupi na jedno par utakmici, samim tim da pruzi vise sansi Bartri i Vermaelen. Bartra je racunajuci proslu i ovu sezoni kao starter izgubio samo jednu utakmicu i jedno odigrao nereseno. A bilo ih je blizu 25 utakmica.Igrati sa Masche i Busquetsom (umesto Rakitica9 u veznom redu. Definitvno odstraniti Alvesa i prodati ga vec u januaru. Vidal i S. Roberto su bolje alternative.Pored toga jos prodati Sandra,Adriana i Douglasa. Razmisliti o povratku D.Suareza i Deulofeua. Od januara nakon suspezije pruziti i sansu i mladom Woo Lee.

Prijatelju :)

pre 8 godina

(adriano_galliani, 18. oktobar 2015 09:36)
Pa ti si opusteno poceo da pises i odgovaras sam sebi.To sto menjas pisma ne moze da te sakrije,takvi kao ti su jedinstveni i prepoznatljivi.Uglavnom,jedino mi je krivo sto Milan i sledece godine nece primirisati u LS i sto se nece ponovo sresti sa Barselonom pa da tvoja mrznja i patnja jos malo porastu.Razumem te,godine ponizavanja tvog omiljenog kuba od strane Mesija i kompanije su ucinile svoje.Razumem te ali mi te nije zao i od srca zelim da Milan zaigra bolje(tesko sa ovim nasim dunsterom) i da izbori plasman u LS pa da opet places i patis.

Milos

pre 8 godina

Zaista pokušavam da shvatim kakav kiks Pike treba da napravi da bi seo na klupu!?! "Častio" bih ga sa dve tri utakmice u
startnoj postavi Barselone B,da malo povrati samopouzdanje...

Lav

pre 8 godina

@BGH2O Ti pojma nemas o fudbalu. I pri tom si ostrascen. A ostrasceni ne vide dalje od svog nosa. Znaci nama se sve ove godine pricinjavaju Mesijeve carolije i predivni golovi. Sitan vez Cavija i Injeste, majstorije legendarnog Ronaldinja, golovi Anrija, Vilje. Sve je to kako ti kazes bilo iz penala i ofsajda. I ono kad Mesi poslozi citav tim protivnika i postigne pogodak i to je ofsajd. Vidis meni je jedan trofej Barse vredniji nego svi trofeji timova koji igraju dekadentan fudbal. Jer kad Barsa osvoji to je fudbalska pravda, jer igraju prelepo, plesu po terenu i resetaju mreze rivala.

EuroNix

pre 8 godina

Raspad sistema... Ovo je uzasno sto pojedini igraci pruzaju u dresu Barce. Odbrana katastrofa. Pique i Mathieu nuigran tandem kod ofsajda. Pique dekocentisan, spor, los i u napadu i u odbrani. Zbog njega i Suareza ponisten gol Neymaru. Protiv Seville nije hteo da uklizava na gol liniji i postigne gol. Rakitic bez reci, imao je slobodnog Neymara u boljoj poziciji,on sebicno sutira. Tokom cele utakmice pogresno se postavljao u odbrani, pogresne lopte u napadu. U igri jedan na jedan ne moze ni juniore da predje.Suarez u napadu je prosti bezobrazluk. Ljudski je da promasi, ali da je 5 puta po utakmici u ofsajdu je znak neozbiljnosti na poslu. To su pet prokockane sansi na utakmici jedan na jedan . Alves je posebna kategorija, njeg je suvisno napomenuti... Nadam se da je to virus kvalifikacionih utakmica za Euro... Sinoc su jedino Bravo, Busquets, S. Robero i Neymar odusevili. Pozitivno da sa Masche, Ardom, Vidalom, Vermaelenom, Bartrom, Messijem, Inestom ne moze ovako lose da se igra. Pod hitno u januaru pojacati vezni red i dovesti cetvrtog napadaca.

heh

pre 8 godina

Navijaci Reala se zale na sudije hahah hajde prvo pogledajte kako se sudi vasem Realu pa tek onda pricajte o drugima ;) A Barsi oba penala koja su sudjena su bila cista + bio je jos jedan ali eto taj nije sudjen...

MiLaN

pre 8 godina

Ne,penal je bio onda kad su igrali Real i Sahtjor,gde posle Kristininog suta lopta pogadja Srnu u ledja,a Kiki odmah krenuo da histerise na sva usta i trazi penal. E to je ne penal,nego penalcina. I sad,sagledajmo realno sada,da li su penali postojali sinoc ili je postojao ovaj u duelu Reala i Sahtjora?! Ma dajte molim vas,vi koji ne volite Barsu,toliko su vas zaslepili kompleksi da ne vidite komediju od penala koji se sviraju za Real.

Mile sa Liona

pre 8 godina

sinki: A prijem Suareza kada je pored Pepea i Ramosa nokautirao Real...Žao mi je što je Suarez frustriran jer ne igraju na njega, nego trčkara levo desno i čeka neki otpadak. Sve je u rukama Mesija, a tek kad njega nema ostali (Nejmar i Suarez) mogu malo da se razmahnu kao sinoć.

fcrs

pre 8 godina

BGH20. Ali ipak izgleda znas dosta manje o istoriji Iberijskog poluostrva od onih 1% koje si izostavio.Ja npr u Spaniji volim Athletic Bilbao i Barselonu

salis li se

pre 8 godina

@BGH2O Koja ti je to logika? Znaci za Barsu ne sme da se svira penal cak i kad postoji da bi ti bio zadovoljan. Vidi se da nisi ni gledao mec. Osim ova dva cista penala bio je jos jedan koji sudija nije svirao.

Mile sa Liona

pre 8 godina

wlada: Sve se slažem, ali brate ko će da igra odbranu! Onoj trojici očajnika, Pikeu, Matjeu i Alvešu, sad se nažalost pridružuje i Alba... Jbt. svaka kontra panika. Ne znaju gde im je d.... a gde glava, primaju golove ko pioniri. To mora da se ispravlja. I juče su mogli da popiju tri, četiri gola!!! Od onog tima, ej!

ssale

pre 8 godina

Ne trpe realovci, a i nisu navikli, da neki tim ima više dosuđenih penala od njih. U toj kategoriji ubedljivo dominiraju decenijama i ne sumnjam da im je trenutno jako čudna ova statistika.

nik.

pre 8 godina

@fer86 Nije dribling sve u fudbalu, taj Neymar igra puno bolje za reprezentaciju od Kikija pa i od Messija, a da zna da dribla zna, danas svi gledaju snimke Maradone, Pelle, Ronaldinja itd...Ali niko ne plese po terenu kao Neymar. Nije dribling najbitnija star ali generalno gledano Neymar igra atraktivan, lep i brz fudbal, zna i da tuce sa distance kao npr. protiv PSG-a, da igra glavom, da daje iz slobodnjaka itd..I to sve protiv vrhunskih ekipa Bayerna, Atletika, Reala, PSGa itd..a tek je nesto vise od dve godine u evropskom fudbalu. Kada je igrao za Santos jedan prosecan tim, sa njima je osvoijo Kopa Libertadores, postao prvak Juzne Amerike 2011-te i odveo Santos u finale SP klubsko, pa je odigrao sjajno na SP 2014 dok ga onaj panj Zuniga nije povredio bio je u tom trenutku najbolji strelac, da ne govorim da je pre SP 2014 vodio brazil do titule na Kupu Konfederacija gde je Brazil unistio Spaniju 3-0 bas preko Neymara i da sada ima vise od 50 golova u reprezentativnom dresu sa svoje 23 godine. Ovo bas nisu postizali Robinjo ili Pato.

EuroNix

pre 8 godina

(adriano_galliani, 18. oktobar 2015 09:36)
Pa ti si opusteno poceo da pises i odgovaras sam sebi.To sto menjas pisma ne moze da te sakrije,takvi kao ti su jedinstveni i prepoznatljivi.Uglavnom,jedino mi je krivo sto Milan i sledece godine nece primirisati u LS i sto se nece ponovo sresti sa Barselonom pa da tvoja mrznja i patnja jos malo porastu.Razumem te,godine ponizavanja tvog omiljenog kuba od strane Mesija i kompanije su ucinile svoje.Razumem te ali mi te nije zao i od srca zelim da Milan zaigra bolje(tesko sa ovim nasim dunsterom) i da izbori plasman u LS pa da opet places i patis.
(Prijatelju :), 18. oktobar 2015 10:37)

... On sigurno prica sam sa sobom i ubedjuje se kako ce jednog dana isterati pravdu...