Fudbal 200

Četvrtak, 15.10.2015.

14:17

Zvanično: Drulović novi trener Partizana

Fudbalski klub Partizan imenova je Ljubinka Drulovića za novog trenera, potvrdio je potpredsednik 'crno-belih' Milorad Vučelić.

Zvanièno: Druloviæ novi trener Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

200 Komentari

Sortiraj po:

Shimie Pooh

pre 8 godina

Друло све најбоље,до финала лиге уефа и лагано до 27 титуле. Гробари Бар
(Пфк, 15. oktobar 2015 17:20)
Hahahahahahajaahahahhahahaha

018

pre 8 godina

Oke i sta sad ? Pa ljudi,opet nam je Babovic desetka !!! Nama ne pomaze ni Murinjo sa njim u timu ! Treba nam golman,stper,levi bek,defanzivni vezni i ofanzivni vezni !

pero

pre 8 godina

nema energiju i autoritet,zato mu nisu dali repku,nista nove nece doneti,do januara podnece ostavku,sa makedonijom nula bodova,izgubio od luksemburga

Predvaald

pre 8 godina

Свака част на избору! Коначно да имамо тренера како доликује! Пуна подршка!

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Uff..., "strah" nam ledi kosti moracemo do +14 od vikenda a kad poljulja Javor onda cemo i do +17 pa tako redom dok ne podele bodove na po pola, pa posle ajd i ovo na novo

Aleksandar

pre 8 godina

Pametan izbor, nadam se da će Drulović uspeti da dovede u red ekipu koja ne može da se sastavi u "livada" ligi, a vodeća je u grupi L Lige Evrope. Napred Partizan!

zoca

pre 8 godina

Partizanovac sam,zao mi je sto ni Drula nece imati sansu jer ovo podanicko rukovodstvo sve radi po diktatu vrha koji u najvecoj nemastini Zvezda kupuje igrace za milion evra a mi se kao jedva pruzamo tako da je unapred odredjena i titula i sve.Bednici iz uprave oteraju i golmana i stopera a igraju ovi indijanci.Sve su unapred dobro smislili!!!

Toliko

pre 8 godina

Ovaj je duplo slabiji trener od Kize,potpisujem da je tako.Kiza se bar bio dokazao u nekoliko klubova a ovog niko nije hteo i nema nikakvog iskustva,osim mesec-dva u nekom klubu.Onu reprezentaciju U19,sastavili su mu menadzeri.

maki

pre 8 godina

drulovic je dobar trener, ali rezultati partizana govore da nije do trenera, da li je motivacija ili umor, u evropi igraju od pocetka dobro svaku utakmicu, sem mozda one u belorusiji, mada imali smo igraca manje, u domacoj ligi lose, drulovica su trebali forsirati i dalje u omladincima ili u seniore, ali za reprezentaciju, navijam za partizan koji ce samo dobiti sa drulovicem, ali plasim se da ga ne ovi nasi lesinari ne upropaste, mislim da ima veliki potencijal i stvarno steta sto mu nisu dali priliku za reprezentaciju

consigliere

pre 8 godina

Zao mi je Kize..Mi 2003. i 2010. kada smo igrali LS, nismo imali rezultate u Evropi kao sada..Sto se tice prvenstva, prvo, bodovi ce se prepoloviti u odredjenom trenutku, a tada mozda bude samo 2,3 boda razlike izmedju nas i Zvezde.Drugo i da ne osvojimo titulu ove godine ovako i onako se mi i Zvezda vrtimo u krug sa titulama, a mislim i da ne zele da dozvole da ih prestignemo po broju titula.

Soko

pre 8 godina

Mozda Partizan nema posebno velik kvalitet ali kad timovi koji imaju pozajmice igraca iz Partizana koji nisu imali kvalitet u 30 i bolje igraju od Partizana to nije do kvaliteta neke druge stvari su tu.

Bilal

pre 8 godina

Za tebe koji ne znas sistem, 8 tima ide u play-off, 8 u play-out kao sto je u poljskoj ligi :)
(ivan, 15. oktobar 2015 18:28)
Džaba ti je što znaš sistem takmičenja u SLS kada ne znaš da se pravilno izražavap na srpskom jeziku. Ne kaže se 8 tima nego osam TIMOVA.

crna ovca, bela vrana

pre 8 godina

@sta kaze psiholog?
a vucela?
a bilja city?
(rubinjo, babinjo, rumenige i lionel zivkovic, 15. oktobar 2015 18:51)

Kažu psiholog, Vučela i Bilja City jašeš mi na...

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Ja kao Zvezdas vam zavidim na ovom izboru. Jos od Tumbe i Mateusa ovo je verovatno najbolji trener koji vam je seo na klupu u ovom mileniumu. I drago mi je zbog vas, jer i kad ste osvajali titule do sad, to nije bilo zbog dobre igre nego jer su svi ostali bili losiji.
E sad, takodje mi nije jasno zasto jedan Drulovic koji je jos mlad a takodje ima izgradjeno ime uopste zeli da se upusta u ovu bljuvotinu od domace lige.

Stevan

pre 8 godina

Partizanovac sam od rodjenja,igrao fudbal,ali najveci krivac za ovakve rezultate je onaj koje je napravio selekciju ovog tima ,jer tu osim A.Zivkovica.Abubakara nema igraca koji zasluzuje da igraju u Partizanu.Tako da ne ocekujem nista bolje i od Drulovica

Komarac

pre 8 godina

Konačno bar nekog normalnog i ova uprava da dovede. Samo pustite čoveka da radi na miru, i istrpite ga malo i ako ne krene kako svi mi pravi Grobari želimo, pa će i rezultati doći. Puna podrška Druloviću.

Mikser

pre 8 godina

Prilično zakasnela reakcija ove smešne skupine ljudi koja se odaziva na ime uprava FK Partizan. O Druloviću mislim sve najbolje i smatram da može da bude dobar trener ali onda su mu šansu trebali dati u junu mesecu, da dovede igrače koje želi, formira ekipu, prođe pripreme sa njima. Ovako, dolazi u oktobru na 14 bodova manje od Zvezde i traže mu da osvoji titulu koju su ti isti nesposobnjakovići iz uprave izgubili još u Novom Pazaru igrajući sa drugim timom i davanjem poverenja čoveku koji ne može da vodi ni neku ekipu iz naše druge lige. Već je tad bilo jasno šta nas čeka, mada od Vučelića, Vazure, Nedića i ostalih ništa bolje nisam ni očekivao. BRUKA I SRAMOTA!!!

jova

pre 8 godina

Nije problem partizana trener. Vi nikada niste imali losiji tim u poslednjih 30 godina a i u zvezdi i partizanu se zna da treneri ne uticu mnogo ko ce biti u timu. Mozda malo uticu ko ce igrati ali igrace uglavnom biraju clanovi uprave.Drulovic moze da donese novu energiju i da veze par dobrih rezultata ali sa ovako selektovanim timom nece biti kontinuiteta i to ce vreme pokazati.

Top sa drine!

pre 8 godina

Nadamo se da ce ići nabolje?ali ima jos problema,stoperi oba,desni bek,centralni vezni,to nije nerealno dovesti u polusezoni,uslov svih uslova da ostane A.zile!

kurajber

pre 8 godina

kakve veze ima ko je trener kad mi ne smemo da budemo prvaci niti da imamo tretman kakav ima zvezda, da smo mi morali da obezbedimo 3,8 miliona evra nasli bi ih o svetom nikad dok drzavna mezimica dobija pare sto od sponzora koje gura drzava sto od poluprivatnih fiktivnih firmi koji tako peru novac sto reprogramom duga sa njihovim filijalama koji hteli ne hteli moraju da prihvate, sve je uradjeno sa vrha da se zna unapred ko ce biti sampion i ne preduzima se nista slucaju taman morali do sutra da nadju sto miliona evra da vrate dug, stoga posto je takva situacija u drzavi i drustvu jos gora odnosno sizofrena potpuno je nebitno pricati o Drulovicu da li je to pametan potez ili nije i da li Partizan ima kvalitet da igra jsl i evropu

Atomravicic

pre 8 godina

Za ove koji ne znaju sistem, na kraju regularnog dela prve 4 ekipe idu u plejof, bodovi im se prepolove, svaki sa svakim igra po utakmicu i to je to.

Ilija

pre 8 godina

Atomravicic..... Ne lupaj! Kad se zavrsi regularni dio sezone,liga se djeli na dva dijela.Znaci prvih osam igra u plejofu,a zadnjih osam u plejautu. I tu se igra svak sa svakim,jedna utakmica,domacin je bolje plasirani na tabeli u regularnom dijelu. Naravno i poslije regularnog dijela bodovi se prepolavljaju.

rubinjo, babinjo, rumenige i lionel zivkovic

pre 8 godina

nije mi jasno zasto ga dovodite kad imate najbolju ekipu u poslednjih 20 godina a on nema iskustva

cole

pre 8 godina

za nacin na koji bi partizan mogao da igra, odlican trener. poznato je da drula voli jaku odbranu i sto brze prebacivanje lopte za polukontru i kontru. tako nam je igrala i mlada repka s njim. tako ce probati i sa partizanom jer sa andrijom i oumaruom samo tako i moze. verujem da cete bozinova prodati vec na polusezoni, a da ce sansu mnogo vise dobijati klinci zeljni dokazivanja, lukic i spoljaric. problem je "jedino" sto u ovom trenutku partizan nema igrace za jaku odbranu. ni dva kompletna a kamo li pet koliko bi drulovic hteo. zelim i njemu i partizanovcima puno srece u ligi evrope, mislim da je domace prvenstvo vec u rukama moje zvezde.

Djura frizura

pre 8 godina

a sta ste hteli? Murinja?? Pa Ljubinko je za nas fudbal idealno rešenje,cela Srbija je bila za to da preuzme repku,a sad kao se bunite sto je preuzeo Partizan... Mnogo ste nerealni...

Neko

pre 8 godina

Nacitah se svakakvih gluposti u komentarima i od zvezdinih i od partizanovih navijaca. Mi kao narod volimo da pametujemo drugome a ne gledamo sopstveno dvoriste i uvek nam je neko drugi kriv, te zavere, te namestaljke, ovde izgleda niko nikad nije pobedio posteno. Uzivajte u sportu i cestitajte pobede, nije smak sveta kad se izgubi ili ne osvoji titula, bice titula sledece godine ili neke druge...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Jos samo dulo,salo,dalo,plej,golman,spoc,krilo,uprava,navijaci...
(Mecka, 15. oktobar 2015 17:26)

U moru nesuvislih komentara, ovaj je pobedio. Još toga bih ti napisao, ali neće mi objaviti komentar, a verovatno i ovako sveden neće, jer se kosi sa politikom jedan narod,
jedan vođa,
jedan klub.

moler

pre 8 godina

Meni kao zvezdašu veliko zadovoljstvo predstavlja čitanje komentara koje su poslali grobari i to pre početka utakmice pa sve do rezultata 2-0 za Partizan... totalno ludilo, od Vučića pa preko Toleta i sve tako do boga lično. Svi su vam krivi osim vas samih.
Što se tiče Drulovića to je za sve nas jedna velika nepoznanica jer on nije nikada imao ovako veliku i ozbiljnu šansu da se dokaže kao trener. Polako sa ocenama jer kao u svemu vreme je najbolji sudija. I za kraj pitanje za onog majstora koji je napisao i ostao živ da je u Surdulici i okolini 80-20% odnos navijača u odnosu Partizan- Zvezda. Ipak što je mnogo, mnogo je, preterao si debelo...

....

pre 8 godina

Dajmo mu sansu,ako nista bar se nadam da nece raditi protiv sebe i Partizana,nas je bivsi igrac...znaci najboljih 11 u tim,bez ovih gluposti Milinkovica gde odmara 10 igraca u drugom kolu i gde svako kolo Jsl igra bez bar 5 igraca iz prvih 11...sto se tice poredjenja sa Paunom,imaju istu karijeru...ovaj bio prvak Evrope sa u19 a ovaj prvak sveta,bez rada sa klubom....tako da,podrska i nezavisnost od ovih probisveta iz uprave

Sale Kralj

pre 8 godina

Jesam Veliki Delija ali svaka cast...mislim da mozete da budete zadovoljni.Ima ozbiljnu ekipu da napravi za sledecu Sezonu! Pozz Svima

Zare

pre 8 godina

Slede Javor pa Lucani.Mogao bi Drulo po bod da otkine svakome.Videcemo,ocekujem autobus protiv Javora,da obezbedimo prvo 0:0.U Lucanima slicno,mozda iz kontre ubodemo nesto.Samo da vam kazem,Kiza Milinkovic je trenerski genije za Drulu.Urusavanje Partizana se nastavlja nesmanjenom brzinom

ABU

pre 8 godina

Najsmesnije je sto "komsinica" brine nase brige' i sto komentare pisu navijaci iz fotelje !
Drulovic je pravo resenje,a cene ga i navijaci,sto je isto bitno !

horus

pre 8 godina

Ajmo sada Grobari...podrska ovom coveku,izjava Vucelica da ocekuje titulu sa realnim 14 bodovnim zaostatkom od Zvezde je jako tesko cak i sa smanjivanjem bodova...ne treba vrsiti pritisak na njega titulom nego da napravi sistem koji ce trajatti nekoliko godina.Nemojmo odmah da bacamo drvlje i kamenje ako se ispadne iz lige evrope jer realno ni 6 bodova za sada nije dovoljno,bilo bi da Az nije pobedio Bilbao,ovako tesko...videcemo.Drulovicu samo polako i idemo da poguramo valjak u vecu brzinu!!!!!!!Za ostale se navija Partizan se voli!!!

Shamija

pre 8 godina

Ma rijesite vi golmana i odbranu, to je mozda i bitnije od trenera. Naravno izdvojite neku kintu, dosta nam je igraca koje moramo oporaviti pa vratiti ili ovih sa pozajmnica.

Brka

pre 8 godina

mislim da je Partizan cak i na odlicno mesto,s obzirom kolko je onaj milinkovic mracio,meni stvarno nije bilo jasno kako su njega fudbaleri slusali, ako im objasnjava taktiku isto kao sto daje izjave nakon utakmice.

veliki strumf

pre 8 godina

Nadam se da ce nastaviti sa istim partijama, kao sto je to bilo dok je trenirao Makedonce. Pa on ne pamti kad je poslednji put kao trener pobedio neki mec. Bese to nekada davno, dve hiljade i neke godine...

ban

pre 8 godina

Dati mu ugovor na duze vreme, rezultati ce biti veliki, samo strpljenje i sve ce doci na svoje. Kao navijac, smatram da je Drulovic najbolje resenje. Srecno.

djole

pre 8 godina

Bice on velika pomoc crno-belima u borbi za opstanak.
(Smith, 15. oktobar 2015 15:33)

Iscrpljujuce je drzati prvo mesto u grupi u Evropskom takmicenju...Prioriteti, sta ces, neki moraju u Evropi, neki u Srbiji.

djole

pre 8 godina

Drulovicev fudbal je gori od Bata Djorinog dosadnog fudbala.
Gledao sam reprizu utakmice Makedonija-Ukrajina odigrane prosle nedelje u Makedoniji. Odnos kornera je bio 12-0 za Ukrajinu koja je na kraju i pobedila sa 2-0. Makedonci su znaci igrali kuci i nisu uputili jedan sut na gol protivniuka. Zavrsili su poslednji u grupi iza luksemburga OD KOJIH SU TAKODJE IZGUBILI SA 1-0 POD VODJSTVOM DRULOVICA. Nat tom prvenstvu mladih smo imali vise srece nego pameti, dobili utakmice na penale, nakon 0-0 ili 1-1. Murinjov "autobus" je nista u odnosu na Drulovicev!

Mijodrag

pre 8 godina

Nije lako stisnuti petlju i doci u klub ako cec unapred znash da ces biti drugi(bodovna razlika,a ne teorija zavere)..Srecno Drulo na klupi uz pobedu u prvenstvenom i evropskom debiju.Volim Partizan.

levo smetalo

pre 8 godina

Boli vas uvo grobari, za poraz od Javora u nedelju moci cete da okrivite Milinkovica. Sad je lako Drulovicu, Zvezda vas je lisila brige o borbi za titulu.
(Vujosevic JUGend, 15. oktobar

Sad mozemo mirno da se borimo za opstanak... doduse opstanak u Ligi Evrope...

raki

pre 8 godina

Drulo podrska za tebe i tvoj rad, samo nisam siguran koliko ces nam pomoci sa ovakvim timom i sad kad je kestenje vec u vatri... Kad bi bar obezbedio prolece u evropi biko bi idealno, prvenstvo je izgubljeno odavno...

sofronije

pre 8 godina

Ljudi, shvatite da je dzabe i Murinjo kad uprava nece da odresi kesu i da se dovedu normalni igraci! Mi imamo 1 ekstra igraca i neke koji mogu da bljesnu i to je to. Mi nismo normalno popunjena ekipa!

bane

pre 8 godina

Bravo. ..idemo se konsolidovati a Drula to zna najbolje (drazen, 15. oktobar 2015 14:33)

Podseti me koga je do sada konsolidovao, posto to ZNA NAJBOLJE? Pera Bozic 2.
(*, 15. oktobar 2015 15:15)




mladu reprezentaciju o krova evrope. a da daleko je to bilo cak pre 2 godine... svi ste vi ko zlatne ribice mucenici u svojim glavama

Vujosevic JUGend

pre 8 godina

Boli vas uvo grobari, za poraz od Javora u nedelju moci cete da okrivite Milinkovica. Sad je lako Drulovicu, Zvezda vas je lisila brige o borbi za titulu.

Perko

pre 8 godina

Samo da ga puste da radi, bez mesanja u rezultate i transfere i eto jakog Partizana, a ovako za ovu upravu je dobar i Babovic trener! Secite u korenu rodjaci i napred Drulo!

moler

pre 8 godina

Vidim da pojedinci ovde pišu o "tatinim sinovima" i nekim "istaknutim pojedincima" pa bi voleo da se ti igrači oslove imenom i prezimenom, jer osim Babinja ja neznam te ostale igrače.
Ovo pišem bez zezanja i priznajem da je kod mene u pitanju neznanje.

vir

pre 8 godina

dok god ne ode uprava klub nece ni korak napred. da ce rezultati biti ovakvi to je snao svako sa makar pola mozga i pre pocetka sezone. samo trosimo ljude bez veze. Neke cemo izgubiti tako sto ce biti zrtvovani,kao Milinkovic ili Nikolic a neke zato sto su izabrali pogresnu stranu kao sto je to Pekovic uradio. A isto to ceka i Drulovica, ostaje samo da se vidi koji nacin ce biti odabran. ali mi tu ne mozemo nista. osta je nam da cemamo znacajnije promene u Srbiji pa da ponovo preotmemo klub.

*

pre 8 godina

Bravo. ..idemo se konsolidovati a Drula to zna najbolje (drazen, 15. oktobar 2015 14:33)

Podseti me koga je do sada konsolidovao, posto to ZNA NAJBOLJE? Pera Bozic 2.

CROWN

pre 8 godina

Pa hoce li on da igra,ne razumem? Sa onakvom igrom i igracima ni Gvardiola i ostali se ne bi proslavili. Nemate vi tim za dva fronta,Evropa ce vam mozda doneti neke pare ali ce sve to ionako uprava da stavi u svoj dzep a izgubicete titulu.

*

pre 8 godina

Pre svega podhitno izvrsiti promenu golmana! Ne pamti se kada je Partizan imao slabijeg cuvara mreze. Golovi koje je primio sa ogromne udaljenosti protiv zvezde, cukarickog su nedopustivi u seniorskom fudbalu. O losim izletanjima na visoke lopte da i ne govorim.Sa novim golmanom smo vec 50 posto bolji tim nego do sada. (Nenad, 15. oktobar 2015 15:27)

Najbolje tebe da stave na GO

Đorđe

pre 8 godina

Još je rano da dajemo sud o njemu. Do sada nije vodio klub, a to je skroz različito u odnosu na reprezentaciju. Rezultati sa Makedonijom nisu dovoljan pokazatelj. Slaba su ekipa i ko zna kakvi su odnosi među igračima, odnosi u njihovom savezu itd. I Kapelo je imao očajne rezultate sa Rusijom, pa se ne može reći da je loš trener.
Za sada, najveća Drulina kvalifikacija je ta što ga Tole nije hteo na mestu selektora:) Mora da poseduje bar neki kvalitet, stručni, ljudski, sve jedno. U suprotnom bi sigurno ostao na klupi reprezentacije.

Zvezda

pre 8 godina

Partizan je sada tamo gde smo mi bili pre 10 godina. Bekenbauer da dođe, ide lađa niz voduuuu.... Ko drugome jamu kopa..... A Drulović bez obzira na kvalitete ili nekvalitete je samo jedan u nizu.
Nego da vidite da prekostanete.....

John Cleese

pre 8 godina

Partizanov najtrofejniji trener u poslednjih 15 godina zove se Tole Karadžić. Zato ga ne treba nikada menjati. Drulović? Samo izvođač sitnih radova!

Slusaj 'vamo

pre 8 godina

Sve dok vam je Vazura direktor bilo cega, ne nadajte se nikakvom uspehu! Mozete da dovedete Klopa i Murinja, dzabe kad u upravi sede anti sportisti i tatini sinovi, a takvi i igraju uglavnom...

Nadimak

pre 8 godina

ovi Napredni, tacno hoce da ugase Partizan. svaka cast Drulovicu za sve sto je napravio u kopackama, ali on nije trener ranga kakav je potreban Partizanu. kad na to jos dodamo kakve igrace ima na raspolaganu (od cega su tek 3-4 fudbaleri,a ostali su u tom sportu zabunom, tj opet sa namerom Naprednih u Partizanu), bit ce sretan Partizan ako ode u Pley-off. a Ljubinko ce nazalost doziveti sto i njegovi prethodnici, da mu navijaci okrenu ledja. ali sam je to trazio kad je usao u igru sa "ovima".
Paunovic je mudro postupio, odbio ih sa obrazlozenjem da nece da vodi tim koji su drugi skautirali. a skautirali su ga neki koji loptu nikad nisu ni sutnili. ne, nije cak to najmanji problem, bolje bi tim sastavilo neko dete od 7 godina, koje je odigralo svoju prvu sezonu na menadzeru...ovoliko nesposoban koliko Vucela i Vazura pokusavaju da budum ne moze biti niko. ocito sve rade sa ciljem i namerom. rasterali sve nosioce igre, ostavili tim prvo bez napadaca,pa onda i golmana, doveli Babovica "da vodi igru"... znaci, bas niko nikada nije toliko lose vodio jedan klub.

Nenad

pre 8 godina

Pre svega podhitno izvrsiti promenu golmana! Ne pamti se kada je Partizan imao slabijeg cuvara mreze. Golovi koje je primio sa ogromne udaljenosti protiv zvezde, cukarickog su nedopustivi u seniorskom fudbalu. O losim izletanjima na visoke lopte da i ne govorim.Sa novim golmanom smo vec 50 posto bolji tim nego do sada.

Зоки

pre 8 godina

Екстра вест,Томић је прави Гробар али нема искуства као тренер и молим управу Партизана ако је ово истинита вест да се Друловић доведе на дужи временски период и да коначно имамо тренера на дуже време.Друловићу имаш подршку Гробара!!!

miki

pre 8 godina

Bez zelje da se raspravljam sa zvezdasima koji su redovniji na vestima o Partizanu nego na vestima o Zvezdi.Nije isto biti selektor i vidjati svoje igrace vise na tv-u i sresti se sa njima jednom u par meseci i odraditi par treninga prije utakmice i biti trener u klubu i biti svaki dan sa svojom ekipom i pratiti svaki njihov korak.Drulovic je kao igrac bio jak i uporan i to ce traziti i od igraca.Uvek je puno trcao pa ce morati i oni.Svaki dan sa njima ,upornost i disciplina pa da vidimo.

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Odlično. Najbolja moguća opcija u ovom trenutku. U konkurenciji su bili:Drulović(kao što sam već rekao), Tomić(mislim da bih prvenstvo završili sa -25, bolje bi bilo da ostane Kiza) i Feliks Magat(Ponuđen nam je, tražio previše novca). Naravno da je Magat bolji trener od Drulovića, ali je to bila nerealna opcija. Iako sam protiv ove uprave, akapa dole za Drulovića!

soni

pre 8 godina

Kao zvezdasa me raduje ako je on vas novi trener, i ocekujem jos dosta kikseva, klasican trener za Javor, igramo na 0-0 pa ako ga slucajno damo super, tako smo igrali i na tom evropskom iako smo imali realno za taj uzrast strasan napad, nismo imali po 2 suta po mecu...

anti botina

pre 8 godina

nemoj Drulo da prihvatis da ti blate ime.To hoce Tomislav da ti uvali raspalu bratiju kako bi ti posle rekao da mozes zvanicno reprezentaciju da preuzmes.NEMOJ molim te ko roda rodjenog da se sprdaju sa tobom.Sacekaj bolje vreme i upravu

johnieee

pre 8 godina

Hahaha, jao koji pakao... pa ovo je bukvalno "sa konja na magarca"... ali evo prilike da se u Druloviceve fudbalske kvalitete uvere svi oni koji ga velicaju od uspeha sa mladima, za sta je on najmanje zasluzan... ko prati fudbal zna o cemu govorim. Ljubinko je odlican covek, ali jako los trener, izmedju ostalog pogeldajte rezulatte reprezentacije Makedonije od kada je selektor. Ne znam, ne znam, ne valja ovo nista... nadam sam se da ce posle Kize doci makar neko ko ima znanja, znage i entuzijazma da iz ovog limitiranog tima izvuce maksimum... Ovako, samo se nadam da ce se desiti neko cudo, a onda cu ja vrlo rado uputii izvinjenje za ovo sto sam napisao i priznati da nisam bio u pravu...

Kića

pre 8 godina

Nije Drula trener za Partizan. On može sa mladim, talentovanim ljudima željnim napretka. Pogledajte u kvalifikacijama za Ep 2016 sa Makedonijom bio poslednji u grupi iza Luksemburga od koga su izgubili 1:0 ja mislim u Skopju.

lancemisensei

pre 8 godina

Stvar je u tome što trener nije jedini problem FK Partizan, bojim se da ni jedan trener sa ovakvom upravom ne može da se pokaže. Takvih primera imamo mnogo i na žalost ti treneri su prepoznati tek posle Partizana. Srećno

Red je red

pre 8 godina

Bolji izbor bi bio Paunović (ako je on uopšte bio zainteresovan). Drulović nije ništa uradio sa Makedonijom. Ipak je mnogo bolje rešenje od Tomića, Petrića ili nekog Spasića. Od mene podrška. Pamte se oni prodori u L.Š. 2003. godine. Dobrodošao.

Вињак18+

pre 8 godina

Bilo koga da postave, nije problem u treneru (ima izuzetaka naravno) VEĆ UPRAVA KLUBA (kumovi, braćala, partijski botovi, tajkuni...) i NARAVNO SAVEZ (na čelu sa TOMISLAVOM K.)!!! Nzm dokle više ovo.. P.S. ja sam Zvezdaš i govorim na nacionalnon nivou, ovo e sramota na šta smo spali SVI.

cartmanx

pre 8 godina

Ovo je odlicna vest, a jos bolje bi bilo kada bi Ivana Tomica vratili na mesto sportskog direktora(sto inace i nemamo), i kada se uprava ne bi mesala u sportski sektor-koga nemamo, ali o cemu ja pisem. Od titule nista,pa sve i da bude kao sto sam napisao, ali daj bar u Evropi da prezimimo, mada pitanje i gde ce te pare od "Evrope"zavrsiti. Uprave klubova-ovako sacinjene bilo kog kluba u Srbiji su rak rana nasih timova.

mare

pre 8 godina

Odlicna vest, stalno se pitam zasto ovog coveka ne postave da vodi reprezentaciju, ali njima treba neko ko ce da igra kako oni sviraju. Zelim mu mnogo srece u trenerskoj karijeri. Napred Ljubinko

Peca

pre 8 godina

Lepšu sportsku vest odavno nisam pročitao. Drulović je kao fudbaler, trener, a posebno kao čovek - vrhunski. Oni koji vode klub bi prema njemu tako i trebalo da se ophode, a ne da im bude neko prelazno rešenje.

Dzoni-1970-Bg

pre 8 godina

Mislim da je ovo katastrofalan izbor, daj boze da gresim... Po meni bi jedini pravi izbor bio Stanojevic, mislim da bi dobar bio i Paunovic i to je to... Takodje i Antic ali on nikada ne bi dosao... Sve ostalo je smesno...

bobanmkd

pre 8 godina

Nemam nista protiv ali...kako igra Makedonija...i kako se Drulovic postavlja i ponasa na press konferencijama...sanse da probudi igrace i da se postavlja ispred uprave sa integritetom su ravne nuli.
Niko srecniji od mene ako se varam u ovome.

Tazzz91

pre 8 godina

E sad pustite coveka jedno 5-6 godina sa odresenim rukama i solidnim budzetom...

Znam da mi je zelja ne realna, ali mogu barem da se nadam....

Pedja

pre 8 godina

Drulovic nije bas neki trener sto se pokazalo i kao selektor Makedonije gde je gubio od svakoga. Ja bih voleo kao navijac Zvezde da ga Partizan angazuje jer se nista specijalno ne bi desilo. Verovatno bi bili malo bolji rezultati, ali nista drasticno.

Alexa

pre 8 godina

A Ljubinko ce kao da nize pobedu za pobedom? Da imamo iole normalnu upravu doveli bi neko pojacanje dok smo imali sansu za Ligu sampiona. Ne moze da se dobije 14 miliona evra a da se nista ne ulozi. Sada se u prvenstvu vidi koliko skroman tim imamo. Titula je sve dalje a sve je moglo da bude drugacije da je neko hteo I posteno razmislio sta je dobro za Partizan. Zeka I Bjeka su makar mislili I na Partizan osim na sebe.

cartmanx

pre 8 godina

Ovo je odlicna vest, a jos bolje bi bilo kada bi Ivana Tomica vratili na mesto sportskog direktora(sto inace i nemamo), i kada se uprava ne bi mesala u sportski sektor-koga nemamo, ali o cemu ja pisem. Od titule nista,pa sve i da bude kao sto sam napisao, ali daj bar u Evropi da prezimimo, mada pitanje i gde ce te pare od "Evrope"zavrsiti. Uprave klubova-ovako sacinjene bilo kog kluba u Srbiji su rak rana nasih timova.

Đorđe

pre 8 godina

Još je rano da dajemo sud o njemu. Do sada nije vodio klub, a to je skroz različito u odnosu na reprezentaciju. Rezultati sa Makedonijom nisu dovoljan pokazatelj. Slaba su ekipa i ko zna kakvi su odnosi među igračima, odnosi u njihovom savezu itd. I Kapelo je imao očajne rezultate sa Rusijom, pa se ne može reći da je loš trener.
Za sada, najveća Drulina kvalifikacija je ta što ga Tole nije hteo na mestu selektora:) Mora da poseduje bar neki kvalitet, stručni, ljudski, sve jedno. U suprotnom bi sigurno ostao na klupi reprezentacije.

Вињак18+

pre 8 godina

Bilo koga da postave, nije problem u treneru (ima izuzetaka naravno) VEĆ UPRAVA KLUBA (kumovi, braćala, partijski botovi, tajkuni...) i NARAVNO SAVEZ (na čelu sa TOMISLAVOM K.)!!! Nzm dokle više ovo.. P.S. ja sam Zvezdaš i govorim na nacionalnon nivou, ovo e sramota na šta smo spali SVI.

Slusaj 'vamo

pre 8 godina

Sve dok vam je Vazura direktor bilo cega, ne nadajte se nikakvom uspehu! Mozete da dovedete Klopa i Murinja, dzabe kad u upravi sede anti sportisti i tatini sinovi, a takvi i igraju uglavnom...

crna ovca, bela vrana

pre 8 godina

@sta kaze psiholog?
a vucela?
a bilja city?
(rubinjo, babinjo, rumenige i lionel zivkovic, 15. oktobar 2015 18:51)

Kažu psiholog, Vučela i Bilja City jašeš mi na...

mare

pre 8 godina

Odlicna vest, stalno se pitam zasto ovog coveka ne postave da vodi reprezentaciju, ali njima treba neko ko ce da igra kako oni sviraju. Zelim mu mnogo srece u trenerskoj karijeri. Napred Ljubinko

djole

pre 8 godina

Bice on velika pomoc crno-belima u borbi za opstanak.
(Smith, 15. oktobar 2015 15:33)

Iscrpljujuce je drzati prvo mesto u grupi u Evropskom takmicenju...Prioriteti, sta ces, neki moraju u Evropi, neki u Srbiji.

Red je red

pre 8 godina

Bolji izbor bi bio Paunović (ako je on uopšte bio zainteresovan). Drulović nije ništa uradio sa Makedonijom. Ipak je mnogo bolje rešenje od Tomića, Petrića ili nekog Spasića. Od mene podrška. Pamte se oni prodori u L.Š. 2003. godine. Dobrodošao.

Nenad

pre 8 godina

Pre svega podhitno izvrsiti promenu golmana! Ne pamti se kada je Partizan imao slabijeg cuvara mreze. Golovi koje je primio sa ogromne udaljenosti protiv zvezde, cukarickog su nedopustivi u seniorskom fudbalu. O losim izletanjima na visoke lopte da i ne govorim.Sa novim golmanom smo vec 50 posto bolji tim nego do sada.

Mikser

pre 8 godina

Prilično zakasnela reakcija ove smešne skupine ljudi koja se odaziva na ime uprava FK Partizan. O Druloviću mislim sve najbolje i smatram da može da bude dobar trener ali onda su mu šansu trebali dati u junu mesecu, da dovede igrače koje želi, formira ekipu, prođe pripreme sa njima. Ovako, dolazi u oktobru na 14 bodova manje od Zvezde i traže mu da osvoji titulu koju su ti isti nesposobnjakovići iz uprave izgubili još u Novom Pazaru igrajući sa drugim timom i davanjem poverenja čoveku koji ne može da vodi ni neku ekipu iz naše druge lige. Već je tad bilo jasno šta nas čeka, mada od Vučelića, Vazure, Nedića i ostalih ništa bolje nisam ni očekivao. BRUKA I SRAMOTA!!!

zoca

pre 8 godina

Partizanovac sam,zao mi je sto ni Drula nece imati sansu jer ovo podanicko rukovodstvo sve radi po diktatu vrha koji u najvecoj nemastini Zvezda kupuje igrace za milion evra a mi se kao jedva pruzamo tako da je unapred odredjena i titula i sve.Bednici iz uprave oteraju i golmana i stopera a igraju ovi indijanci.Sve su unapred dobro smislili!!!

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Ja kao Zvezdas vam zavidim na ovom izboru. Jos od Tumbe i Mateusa ovo je verovatno najbolji trener koji vam je seo na klupu u ovom mileniumu. I drago mi je zbog vas, jer i kad ste osvajali titule do sad, to nije bilo zbog dobre igre nego jer su svi ostali bili losiji.
E sad, takodje mi nije jasno zasto jedan Drulovic koji je jos mlad a takodje ima izgradjeno ime uopste zeli da se upusta u ovu bljuvotinu od domace lige.

018

pre 8 godina

Oke i sta sad ? Pa ljudi,opet nam je Babovic desetka !!! Nama ne pomaze ni Murinjo sa njim u timu ! Treba nam golman,stper,levi bek,defanzivni vezni i ofanzivni vezni !

Shimie Pooh

pre 8 godina

Друло све најбоље,до финала лиге уефа и лагано до 27 титуле. Гробари Бар
(Пфк, 15. oktobar 2015 17:20)
Hahahahahahajaahahahhahahaha

John Cleese

pre 8 godina

Partizanov najtrofejniji trener u poslednjih 15 godina zove se Tole Karadžić. Zato ga ne treba nikada menjati. Drulović? Samo izvođač sitnih radova!

Зоки

pre 8 godina

Екстра вест,Томић је прави Гробар али нема искуства као тренер и молим управу Партизана ако је ово истинита вест да се Друловић доведе на дужи временски период и да коначно имамо тренера на дуже време.Друловићу имаш подршку Гробара!!!

CROWN

pre 8 godina

Pa hoce li on da igra,ne razumem? Sa onakvom igrom i igracima ni Gvardiola i ostali se ne bi proslavili. Nemate vi tim za dva fronta,Evropa ce vam mozda doneti neke pare ali ce sve to ionako uprava da stavi u svoj dzep a izgubicete titulu.

Alexa

pre 8 godina

A Ljubinko ce kao da nize pobedu za pobedom? Da imamo iole normalnu upravu doveli bi neko pojacanje dok smo imali sansu za Ligu sampiona. Ne moze da se dobije 14 miliona evra a da se nista ne ulozi. Sada se u prvenstvu vidi koliko skroman tim imamo. Titula je sve dalje a sve je moglo da bude drugacije da je neko hteo I posteno razmislio sta je dobro za Partizan. Zeka I Bjeka su makar mislili I na Partizan osim na sebe.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Jos samo dulo,salo,dalo,plej,golman,spoc,krilo,uprava,navijaci...
(Mecka, 15. oktobar 2015 17:26)

U moru nesuvislih komentara, ovaj je pobedio. Još toga bih ti napisao, ali neće mi objaviti komentar, a verovatno i ovako sveden neće, jer se kosi sa politikom jedan narod,
jedan vođa,
jedan klub.

Stevan

pre 8 godina

Partizanovac sam od rodjenja,igrao fudbal,ali najveci krivac za ovakve rezultate je onaj koje je napravio selekciju ovog tima ,jer tu osim A.Zivkovica.Abubakara nema igraca koji zasluzuje da igraju u Partizanu.Tako da ne ocekujem nista bolje i od Drulovica

Nadimak

pre 8 godina

ovi Napredni, tacno hoce da ugase Partizan. svaka cast Drulovicu za sve sto je napravio u kopackama, ali on nije trener ranga kakav je potreban Partizanu. kad na to jos dodamo kakve igrace ima na raspolaganu (od cega su tek 3-4 fudbaleri,a ostali su u tom sportu zabunom, tj opet sa namerom Naprednih u Partizanu), bit ce sretan Partizan ako ode u Pley-off. a Ljubinko ce nazalost doziveti sto i njegovi prethodnici, da mu navijaci okrenu ledja. ali sam je to trazio kad je usao u igru sa "ovima".
Paunovic je mudro postupio, odbio ih sa obrazlozenjem da nece da vodi tim koji su drugi skautirali. a skautirali su ga neki koji loptu nikad nisu ni sutnili. ne, nije cak to najmanji problem, bolje bi tim sastavilo neko dete od 7 godina, koje je odigralo svoju prvu sezonu na menadzeru...ovoliko nesposoban koliko Vucela i Vazura pokusavaju da budum ne moze biti niko. ocito sve rade sa ciljem i namerom. rasterali sve nosioce igre, ostavili tim prvo bez napadaca,pa onda i golmana, doveli Babovica "da vodi igru"... znaci, bas niko nikada nije toliko lose vodio jedan klub.

Aleksandar

pre 8 godina

Pametan izbor, nadam se da će Drulović uspeti da dovede u red ekipu koja ne može da se sastavi u "livada" ligi, a vodeća je u grupi L Lige Evrope. Napred Partizan!

miki

pre 8 godina

Bez zelje da se raspravljam sa zvezdasima koji su redovniji na vestima o Partizanu nego na vestima o Zvezdi.Nije isto biti selektor i vidjati svoje igrace vise na tv-u i sresti se sa njima jednom u par meseci i odraditi par treninga prije utakmice i biti trener u klubu i biti svaki dan sa svojom ekipom i pratiti svaki njihov korak.Drulovic je kao igrac bio jak i uporan i to ce traziti i od igraca.Uvek je puno trcao pa ce morati i oni.Svaki dan sa njima ,upornost i disciplina pa da vidimo.

consigliere

pre 8 godina

Zao mi je Kize..Mi 2003. i 2010. kada smo igrali LS, nismo imali rezultate u Evropi kao sada..Sto se tice prvenstva, prvo, bodovi ce se prepoloviti u odredjenom trenutku, a tada mozda bude samo 2,3 boda razlike izmedju nas i Zvezde.Drugo i da ne osvojimo titulu ove godine ovako i onako se mi i Zvezda vrtimo u krug sa titulama, a mislim i da ne zele da dozvole da ih prestignemo po broju titula.

Soko

pre 8 godina

Mozda Partizan nema posebno velik kvalitet ali kad timovi koji imaju pozajmice igraca iz Partizana koji nisu imali kvalitet u 30 i bolje igraju od Partizana to nije do kvaliteta neke druge stvari su tu.

bobanmkd

pre 8 godina

Nemam nista protiv ali...kako igra Makedonija...i kako se Drulovic postavlja i ponasa na press konferencijama...sanse da probudi igrace i da se postavlja ispred uprave sa integritetom su ravne nuli.
Niko srecniji od mene ako se varam u ovome.

kurajber

pre 8 godina

kakve veze ima ko je trener kad mi ne smemo da budemo prvaci niti da imamo tretman kakav ima zvezda, da smo mi morali da obezbedimo 3,8 miliona evra nasli bi ih o svetom nikad dok drzavna mezimica dobija pare sto od sponzora koje gura drzava sto od poluprivatnih fiktivnih firmi koji tako peru novac sto reprogramom duga sa njihovim filijalama koji hteli ne hteli moraju da prihvate, sve je uradjeno sa vrha da se zna unapred ko ce biti sampion i ne preduzima se nista slucaju taman morali do sutra da nadju sto miliona evra da vrate dug, stoga posto je takva situacija u drzavi i drustvu jos gora odnosno sizofrena potpuno je nebitno pricati o Drulovicu da li je to pametan potez ili nije i da li Partizan ima kvalitet da igra jsl i evropu

raki

pre 8 godina

Drulo podrska za tebe i tvoj rad, samo nisam siguran koliko ces nam pomoci sa ovakvim timom i sad kad je kestenje vec u vatri... Kad bi bar obezbedio prolece u evropi biko bi idealno, prvenstvo je izgubljeno odavno...

Bilal

pre 8 godina

Za tebe koji ne znas sistem, 8 tima ide u play-off, 8 u play-out kao sto je u poljskoj ligi :)
(ivan, 15. oktobar 2015 18:28)
Džaba ti je što znaš sistem takmičenja u SLS kada ne znaš da se pravilno izražavap na srpskom jeziku. Ne kaže se 8 tima nego osam TIMOVA.

Predvaald

pre 8 godina

Свака част на избору! Коначно да имамо тренера како доликује! Пуна подршка!

djole

pre 8 godina

Drulovicev fudbal je gori od Bata Djorinog dosadnog fudbala.
Gledao sam reprizu utakmice Makedonija-Ukrajina odigrane prosle nedelje u Makedoniji. Odnos kornera je bio 12-0 za Ukrajinu koja je na kraju i pobedila sa 2-0. Makedonci su znaci igrali kuci i nisu uputili jedan sut na gol protivniuka. Zavrsili su poslednji u grupi iza luksemburga OD KOJIH SU TAKODJE IZGUBILI SA 1-0 POD VODJSTVOM DRULOVICA. Nat tom prvenstvu mladih smo imali vise srece nego pameti, dobili utakmice na penale, nakon 0-0 ili 1-1. Murinjov "autobus" je nista u odnosu na Drulovicev!

Djura frizura

pre 8 godina

a sta ste hteli? Murinja?? Pa Ljubinko je za nas fudbal idealno rešenje,cela Srbija je bila za to da preuzme repku,a sad kao se bunite sto je preuzeo Partizan... Mnogo ste nerealni...

johnieee

pre 8 godina

Hahaha, jao koji pakao... pa ovo je bukvalno "sa konja na magarca"... ali evo prilike da se u Druloviceve fudbalske kvalitete uvere svi oni koji ga velicaju od uspeha sa mladima, za sta je on najmanje zasluzan... ko prati fudbal zna o cemu govorim. Ljubinko je odlican covek, ali jako los trener, izmedju ostalog pogeldajte rezulatte reprezentacije Makedonije od kada je selektor. Ne znam, ne znam, ne valja ovo nista... nadam sam se da ce posle Kize doci makar neko ko ima znanja, znage i entuzijazma da iz ovog limitiranog tima izvuce maksimum... Ovako, samo se nadam da ce se desiti neko cudo, a onda cu ja vrlo rado uputii izvinjenje za ovo sto sam napisao i priznati da nisam bio u pravu...

Perko

pre 8 godina

Samo da ga puste da radi, bez mesanja u rezultate i transfere i eto jakog Partizana, a ovako za ovu upravu je dobar i Babovic trener! Secite u korenu rodjaci i napred Drulo!

Peca

pre 8 godina

Lepšu sportsku vest odavno nisam pročitao. Drulović je kao fudbaler, trener, a posebno kao čovek - vrhunski. Oni koji vode klub bi prema njemu tako i trebalo da se ophode, a ne da im bude neko prelazno rešenje.

Pedja

pre 8 godina

Drulovic nije bas neki trener sto se pokazalo i kao selektor Makedonije gde je gubio od svakoga. Ja bih voleo kao navijac Zvezde da ga Partizan angazuje jer se nista specijalno ne bi desilo. Verovatno bi bili malo bolji rezultati, ali nista drasticno.

cole

pre 8 godina

za nacin na koji bi partizan mogao da igra, odlican trener. poznato je da drula voli jaku odbranu i sto brze prebacivanje lopte za polukontru i kontru. tako nam je igrala i mlada repka s njim. tako ce probati i sa partizanom jer sa andrijom i oumaruom samo tako i moze. verujem da cete bozinova prodati vec na polusezoni, a da ce sansu mnogo vise dobijati klinci zeljni dokazivanja, lukic i spoljaric. problem je "jedino" sto u ovom trenutku partizan nema igrace za jaku odbranu. ni dva kompletna a kamo li pet koliko bi drulovic hteo. zelim i njemu i partizanovcima puno srece u ligi evrope, mislim da je domace prvenstvo vec u rukama moje zvezde.

soni

pre 8 godina

Kao zvezdasa me raduje ako je on vas novi trener, i ocekujem jos dosta kikseva, klasican trener za Javor, igramo na 0-0 pa ako ga slucajno damo super, tako smo igrali i na tom evropskom iako smo imali realno za taj uzrast strasan napad, nismo imali po 2 suta po mecu...

anti botina

pre 8 godina

nemoj Drulo da prihvatis da ti blate ime.To hoce Tomislav da ti uvali raspalu bratiju kako bi ti posle rekao da mozes zvanicno reprezentaciju da preuzmes.NEMOJ molim te ko roda rodjenog da se sprdaju sa tobom.Sacekaj bolje vreme i upravu

pero

pre 8 godina

nema energiju i autoritet,zato mu nisu dali repku,nista nove nece doneti,do januara podnece ostavku,sa makedonijom nula bodova,izgubio od luksemburga

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Uff..., "strah" nam ledi kosti moracemo do +14 od vikenda a kad poljulja Javor onda cemo i do +17 pa tako redom dok ne podele bodove na po pola, pa posle ajd i ovo na novo

lancemisensei

pre 8 godina

Stvar je u tome što trener nije jedini problem FK Partizan, bojim se da ni jedan trener sa ovakvom upravom ne može da se pokaže. Takvih primera imamo mnogo i na žalost ti treneri su prepoznati tek posle Partizana. Srećno

Zare

pre 8 godina

Slede Javor pa Lucani.Mogao bi Drulo po bod da otkine svakome.Videcemo,ocekujem autobus protiv Javora,da obezbedimo prvo 0:0.U Lucanima slicno,mozda iz kontre ubodemo nesto.Samo da vam kazem,Kiza Milinkovic je trenerski genije za Drulu.Urusavanje Partizana se nastavlja nesmanjenom brzinom

Kića

pre 8 godina

Nije Drula trener za Partizan. On može sa mladim, talentovanim ljudima željnim napretka. Pogledajte u kvalifikacijama za Ep 2016 sa Makedonijom bio poslednji u grupi iza Luksemburga od koga su izgubili 1:0 ja mislim u Skopju.

Dzoni-1970-Bg

pre 8 godina

Mislim da je ovo katastrofalan izbor, daj boze da gresim... Po meni bi jedini pravi izbor bio Stanojevic, mislim da bi dobar bio i Paunovic i to je to... Takodje i Antic ali on nikada ne bi dosao... Sve ostalo je smesno...

jova

pre 8 godina

Nije problem partizana trener. Vi nikada niste imali losiji tim u poslednjih 30 godina a i u zvezdi i partizanu se zna da treneri ne uticu mnogo ko ce biti u timu. Mozda malo uticu ko ce igrati ali igrace uglavnom biraju clanovi uprave.Drulovic moze da donese novu energiju i da veze par dobrih rezultata ali sa ovako selektovanim timom nece biti kontinuiteta i to ce vreme pokazati.

maki

pre 8 godina

drulovic je dobar trener, ali rezultati partizana govore da nije do trenera, da li je motivacija ili umor, u evropi igraju od pocetka dobro svaku utakmicu, sem mozda one u belorusiji, mada imali smo igraca manje, u domacoj ligi lose, drulovica su trebali forsirati i dalje u omladincima ili u seniore, ali za reprezentaciju, navijam za partizan koji ce samo dobiti sa drulovicem, ali plasim se da ga ne ovi nasi lesinari ne upropaste, mislim da ima veliki potencijal i stvarno steta sto mu nisu dali priliku za reprezentaciju

sofronije

pre 8 godina

Ljudi, shvatite da je dzabe i Murinjo kad uprava nece da odresi kesu i da se dovedu normalni igraci! Mi imamo 1 ekstra igraca i neke koji mogu da bljesnu i to je to. Mi nismo normalno popunjena ekipa!

horus

pre 8 godina

Ajmo sada Grobari...podrska ovom coveku,izjava Vucelica da ocekuje titulu sa realnim 14 bodovnim zaostatkom od Zvezde je jako tesko cak i sa smanjivanjem bodova...ne treba vrsiti pritisak na njega titulom nego da napravi sistem koji ce trajatti nekoliko godina.Nemojmo odmah da bacamo drvlje i kamenje ako se ispadne iz lige evrope jer realno ni 6 bodova za sada nije dovoljno,bilo bi da Az nije pobedio Bilbao,ovako tesko...videcemo.Drulovicu samo polako i idemo da poguramo valjak u vecu brzinu!!!!!!!Za ostale se navija Partizan se voli!!!

*

pre 8 godina

Bravo. ..idemo se konsolidovati a Drula to zna najbolje (drazen, 15. oktobar 2015 14:33)

Podseti me koga je do sada konsolidovao, posto to ZNA NAJBOLJE? Pera Bozic 2.

ABU

pre 8 godina

Najsmesnije je sto "komsinica" brine nase brige' i sto komentare pisu navijaci iz fotelje !
Drulovic je pravo resenje,a cene ga i navijaci,sto je isto bitno !

rubinjo, babinjo, rumenige i lionel zivkovic

pre 8 godina

nije mi jasno zasto ga dovodite kad imate najbolju ekipu u poslednjih 20 godina a on nema iskustva

Neko

pre 8 godina

Nacitah se svakakvih gluposti u komentarima i od zvezdinih i od partizanovih navijaca. Mi kao narod volimo da pametujemo drugome a ne gledamo sopstveno dvoriste i uvek nam je neko drugi kriv, te zavere, te namestaljke, ovde izgleda niko nikad nije pobedio posteno. Uzivajte u sportu i cestitajte pobede, nije smak sveta kad se izgubi ili ne osvoji titula, bice titula sledece godine ili neke druge...

Toliko

pre 8 godina

Ovaj je duplo slabiji trener od Kize,potpisujem da je tako.Kiza se bar bio dokazao u nekoliko klubova a ovog niko nije hteo i nema nikakvog iskustva,osim mesec-dva u nekom klubu.Onu reprezentaciju U19,sastavili su mu menadzeri.

Vujosevic JUGend

pre 8 godina

Boli vas uvo grobari, za poraz od Javora u nedelju moci cete da okrivite Milinkovica. Sad je lako Drulovicu, Zvezda vas je lisila brige o borbi za titulu.

Tazzz91

pre 8 godina

E sad pustite coveka jedno 5-6 godina sa odresenim rukama i solidnim budzetom...

Znam da mi je zelja ne realna, ali mogu barem da se nadam....

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Odlično. Najbolja moguća opcija u ovom trenutku. U konkurenciji su bili:Drulović(kao što sam već rekao), Tomić(mislim da bih prvenstvo završili sa -25, bolje bi bilo da ostane Kiza) i Feliks Magat(Ponuđen nam je, tražio previše novca). Naravno da je Magat bolji trener od Drulovića, ali je to bila nerealna opcija. Iako sam protiv ove uprave, akapa dole za Drulovića!

moler

pre 8 godina

Meni kao zvezdašu veliko zadovoljstvo predstavlja čitanje komentara koje su poslali grobari i to pre početka utakmice pa sve do rezultata 2-0 za Partizan... totalno ludilo, od Vučića pa preko Toleta i sve tako do boga lično. Svi su vam krivi osim vas samih.
Što se tiče Drulovića to je za sve nas jedna velika nepoznanica jer on nije nikada imao ovako veliku i ozbiljnu šansu da se dokaže kao trener. Polako sa ocenama jer kao u svemu vreme je najbolji sudija. I za kraj pitanje za onog majstora koji je napisao i ostao živ da je u Surdulici i okolini 80-20% odnos navijača u odnosu Partizan- Zvezda. Ipak što je mnogo, mnogo je, preterao si debelo...

bane

pre 8 godina

Bravo. ..idemo se konsolidovati a Drula to zna najbolje (drazen, 15. oktobar 2015 14:33)

Podseti me koga je do sada konsolidovao, posto to ZNA NAJBOLJE? Pera Bozic 2.
(*, 15. oktobar 2015 15:15)




mladu reprezentaciju o krova evrope. a da daleko je to bilo cak pre 2 godine... svi ste vi ko zlatne ribice mucenici u svojim glavama

....

pre 8 godina

Dajmo mu sansu,ako nista bar se nadam da nece raditi protiv sebe i Partizana,nas je bivsi igrac...znaci najboljih 11 u tim,bez ovih gluposti Milinkovica gde odmara 10 igraca u drugom kolu i gde svako kolo Jsl igra bez bar 5 igraca iz prvih 11...sto se tice poredjenja sa Paunom,imaju istu karijeru...ovaj bio prvak Evrope sa u19 a ovaj prvak sveta,bez rada sa klubom....tako da,podrska i nezavisnost od ovih probisveta iz uprave

Komarac

pre 8 godina

Konačno bar nekog normalnog i ova uprava da dovede. Samo pustite čoveka da radi na miru, i istrpite ga malo i ako ne krene kako svi mi pravi Grobari želimo, pa će i rezultati doći. Puna podrška Druloviću.

Zvezda

pre 8 godina

Partizan je sada tamo gde smo mi bili pre 10 godina. Bekenbauer da dođe, ide lađa niz voduuuu.... Ko drugome jamu kopa..... A Drulović bez obzira na kvalitete ili nekvalitete je samo jedan u nizu.
Nego da vidite da prekostanete.....

Brka

pre 8 godina

mislim da je Partizan cak i na odlicno mesto,s obzirom kolko je onaj milinkovic mracio,meni stvarno nije bilo jasno kako su njega fudbaleri slusali, ako im objasnjava taktiku isto kao sto daje izjave nakon utakmice.

levo smetalo

pre 8 godina

Boli vas uvo grobari, za poraz od Javora u nedelju moci cete da okrivite Milinkovica. Sad je lako Drulovicu, Zvezda vas je lisila brige o borbi za titulu.
(Vujosevic JUGend, 15. oktobar

Sad mozemo mirno da se borimo za opstanak... doduse opstanak u Ligi Evrope...

*

pre 8 godina

Pre svega podhitno izvrsiti promenu golmana! Ne pamti se kada je Partizan imao slabijeg cuvara mreze. Golovi koje je primio sa ogromne udaljenosti protiv zvezde, cukarickog su nedopustivi u seniorskom fudbalu. O losim izletanjima na visoke lopte da i ne govorim.Sa novim golmanom smo vec 50 posto bolji tim nego do sada. (Nenad, 15. oktobar 2015 15:27)

Najbolje tebe da stave na GO

Sale Kralj

pre 8 godina

Jesam Veliki Delija ali svaka cast...mislim da mozete da budete zadovoljni.Ima ozbiljnu ekipu da napravi za sledecu Sezonu! Pozz Svima

moler

pre 8 godina

Vidim da pojedinci ovde pišu o "tatinim sinovima" i nekim "istaknutim pojedincima" pa bi voleo da se ti igrači oslove imenom i prezimenom, jer osim Babinja ja neznam te ostale igrače.
Ovo pišem bez zezanja i priznajem da je kod mene u pitanju neznanje.

ban

pre 8 godina

Dati mu ugovor na duze vreme, rezultati ce biti veliki, samo strpljenje i sve ce doci na svoje. Kao navijac, smatram da je Drulovic najbolje resenje. Srecno.

Shamija

pre 8 godina

Ma rijesite vi golmana i odbranu, to je mozda i bitnije od trenera. Naravno izdvojite neku kintu, dosta nam je igraca koje moramo oporaviti pa vratiti ili ovih sa pozajmnica.

Top sa drine!

pre 8 godina

Nadamo se da ce ići nabolje?ali ima jos problema,stoperi oba,desni bek,centralni vezni,to nije nerealno dovesti u polusezoni,uslov svih uslova da ostane A.zile!

Mijodrag

pre 8 godina

Nije lako stisnuti petlju i doci u klub ako cec unapred znash da ces biti drugi(bodovna razlika,a ne teorija zavere)..Srecno Drulo na klupi uz pobedu u prvenstvenom i evropskom debiju.Volim Partizan.

vir

pre 8 godina

dok god ne ode uprava klub nece ni korak napred. da ce rezultati biti ovakvi to je snao svako sa makar pola mozga i pre pocetka sezone. samo trosimo ljude bez veze. Neke cemo izgubiti tako sto ce biti zrtvovani,kao Milinkovic ili Nikolic a neke zato sto su izabrali pogresnu stranu kao sto je to Pekovic uradio. A isto to ceka i Drulovica, ostaje samo da se vidi koji nacin ce biti odabran. ali mi tu ne mozemo nista. osta je nam da cemamo znacajnije promene u Srbiji pa da ponovo preotmemo klub.

Ilija

pre 8 godina

Atomravicic..... Ne lupaj! Kad se zavrsi regularni dio sezone,liga se djeli na dva dijela.Znaci prvih osam igra u plejofu,a zadnjih osam u plejautu. I tu se igra svak sa svakim,jedna utakmica,domacin je bolje plasirani na tabeli u regularnom dijelu. Naravno i poslije regularnog dijela bodovi se prepolavljaju.

veliki strumf

pre 8 godina

Nadam se da ce nastaviti sa istim partijama, kao sto je to bilo dok je trenirao Makedonce. Pa on ne pamti kad je poslednji put kao trener pobedio neki mec. Bese to nekada davno, dve hiljade i neke godine...

Atomravicic

pre 8 godina

Za ove koji ne znaju sistem, na kraju regularnog dela prve 4 ekipe idu u plejof, bodovi im se prepolove, svaki sa svakim igra po utakmicu i to je to.

John Cleese

pre 8 godina

Partizanov najtrofejniji trener u poslednjih 15 godina zove se Tole Karadžić. Zato ga ne treba nikada menjati. Drulović? Samo izvođač sitnih radova!

Shimie Pooh

pre 8 godina

Друло све најбоље,до финала лиге уефа и лагано до 27 титуле. Гробари Бар
(Пфк, 15. oktobar 2015 17:20)
Hahahahahahajaahahahhahahaha

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Uff..., "strah" nam ledi kosti moracemo do +14 od vikenda a kad poljulja Javor onda cemo i do +17 pa tako redom dok ne podele bodove na po pola, pa posle ajd i ovo na novo

Zare

pre 8 godina

Slede Javor pa Lucani.Mogao bi Drulo po bod da otkine svakome.Videcemo,ocekujem autobus protiv Javora,da obezbedimo prvo 0:0.U Lucanima slicno,mozda iz kontre ubodemo nesto.Samo da vam kazem,Kiza Milinkovic je trenerski genije za Drulu.Urusavanje Partizana se nastavlja nesmanjenom brzinom

Toliko

pre 8 godina

Ovaj je duplo slabiji trener od Kize,potpisujem da je tako.Kiza se bar bio dokazao u nekoliko klubova a ovog niko nije hteo i nema nikakvog iskustva,osim mesec-dva u nekom klubu.Onu reprezentaciju U19,sastavili su mu menadzeri.

pero

pre 8 godina

nema energiju i autoritet,zato mu nisu dali repku,nista nove nece doneti,do januara podnece ostavku,sa makedonijom nula bodova,izgubio od luksemburga

rubinjo, babinjo, rumenige i lionel zivkovic

pre 8 godina

nije mi jasno zasto ga dovodite kad imate najbolju ekipu u poslednjih 20 godina a on nema iskustva

Atomravicic

pre 8 godina

Za ove koji ne znaju sistem, na kraju regularnog dela prve 4 ekipe idu u plejof, bodovi im se prepolove, svaki sa svakim igra po utakmicu i to je to.

djole

pre 8 godina

Bice on velika pomoc crno-belima u borbi za opstanak.
(Smith, 15. oktobar 2015 15:33)

Iscrpljujuce je drzati prvo mesto u grupi u Evropskom takmicenju...Prioriteti, sta ces, neki moraju u Evropi, neki u Srbiji.

kurajber

pre 8 godina

kakve veze ima ko je trener kad mi ne smemo da budemo prvaci niti da imamo tretman kakav ima zvezda, da smo mi morali da obezbedimo 3,8 miliona evra nasli bi ih o svetom nikad dok drzavna mezimica dobija pare sto od sponzora koje gura drzava sto od poluprivatnih fiktivnih firmi koji tako peru novac sto reprogramom duga sa njihovim filijalama koji hteli ne hteli moraju da prihvate, sve je uradjeno sa vrha da se zna unapred ko ce biti sampion i ne preduzima se nista slucaju taman morali do sutra da nadju sto miliona evra da vrate dug, stoga posto je takva situacija u drzavi i drustvu jos gora odnosno sizofrena potpuno je nebitno pricati o Drulovicu da li je to pametan potez ili nije i da li Partizan ima kvalitet da igra jsl i evropu

Zvezda

pre 8 godina

Partizan je sada tamo gde smo mi bili pre 10 godina. Bekenbauer da dođe, ide lađa niz voduuuu.... Ko drugome jamu kopa..... A Drulović bez obzira na kvalitete ili nekvalitete je samo jedan u nizu.
Nego da vidite da prekostanete.....

Vujosevic JUGend

pre 8 godina

Boli vas uvo grobari, za poraz od Javora u nedelju moci cete da okrivite Milinkovica. Sad je lako Drulovicu, Zvezda vas je lisila brige o borbi za titulu.

djole

pre 8 godina

Drulovicev fudbal je gori od Bata Djorinog dosadnog fudbala.
Gledao sam reprizu utakmice Makedonija-Ukrajina odigrane prosle nedelje u Makedoniji. Odnos kornera je bio 12-0 za Ukrajinu koja je na kraju i pobedila sa 2-0. Makedonci su znaci igrali kuci i nisu uputili jedan sut na gol protivniuka. Zavrsili su poslednji u grupi iza luksemburga OD KOJIH SU TAKODJE IZGUBILI SA 1-0 POD VODJSTVOM DRULOVICA. Nat tom prvenstvu mladih smo imali vise srece nego pameti, dobili utakmice na penale, nakon 0-0 ili 1-1. Murinjov "autobus" je nista u odnosu na Drulovicev!

cartmanx

pre 8 godina

Ovo je odlicna vest, a jos bolje bi bilo kada bi Ivana Tomica vratili na mesto sportskog direktora(sto inace i nemamo), i kada se uprava ne bi mesala u sportski sektor-koga nemamo, ali o cemu ja pisem. Od titule nista,pa sve i da bude kao sto sam napisao, ali daj bar u Evropi da prezimimo, mada pitanje i gde ce te pare od "Evrope"zavrsiti. Uprave klubova-ovako sacinjene bilo kog kluba u Srbiji su rak rana nasih timova.

Pedja

pre 8 godina

Drulovic nije bas neki trener sto se pokazalo i kao selektor Makedonije gde je gubio od svakoga. Ja bih voleo kao navijac Zvezde da ga Partizan angazuje jer se nista specijalno ne bi desilo. Verovatno bi bili malo bolji rezultati, ali nista drasticno.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Jos samo dulo,salo,dalo,plej,golman,spoc,krilo,uprava,navijaci...
(Mecka, 15. oktobar 2015 17:26)

U moru nesuvislih komentara, ovaj je pobedio. Još toga bih ti napisao, ali neće mi objaviti komentar, a verovatno i ovako sveden neće, jer se kosi sa politikom jedan narod,
jedan vođa,
jedan klub.

Dzoni-1970-Bg

pre 8 godina

Mislim da je ovo katastrofalan izbor, daj boze da gresim... Po meni bi jedini pravi izbor bio Stanojevic, mislim da bi dobar bio i Paunovic i to je to... Takodje i Antic ali on nikada ne bi dosao... Sve ostalo je smesno...

zoca

pre 8 godina

Partizanovac sam,zao mi je sto ni Drula nece imati sansu jer ovo podanicko rukovodstvo sve radi po diktatu vrha koji u najvecoj nemastini Zvezda kupuje igrace za milion evra a mi se kao jedva pruzamo tako da je unapred odredjena i titula i sve.Bednici iz uprave oteraju i golmana i stopera a igraju ovi indijanci.Sve su unapred dobro smislili!!!

Red je red

pre 8 godina

Bolji izbor bi bio Paunović (ako je on uopšte bio zainteresovan). Drulović nije ništa uradio sa Makedonijom. Ipak je mnogo bolje rešenje od Tomića, Petrića ili nekog Spasića. Od mene podrška. Pamte se oni prodori u L.Š. 2003. godine. Dobrodošao.

*

pre 8 godina

Bravo. ..idemo se konsolidovati a Drula to zna najbolje (drazen, 15. oktobar 2015 14:33)

Podseti me koga je do sada konsolidovao, posto to ZNA NAJBOLJE? Pera Bozic 2.

mare

pre 8 godina

Odlicna vest, stalno se pitam zasto ovog coveka ne postave da vodi reprezentaciju, ali njima treba neko ko ce da igra kako oni sviraju. Zelim mu mnogo srece u trenerskoj karijeri. Napred Ljubinko

Nadimak

pre 8 godina

ovi Napredni, tacno hoce da ugase Partizan. svaka cast Drulovicu za sve sto je napravio u kopackama, ali on nije trener ranga kakav je potreban Partizanu. kad na to jos dodamo kakve igrace ima na raspolaganu (od cega su tek 3-4 fudbaleri,a ostali su u tom sportu zabunom, tj opet sa namerom Naprednih u Partizanu), bit ce sretan Partizan ako ode u Pley-off. a Ljubinko ce nazalost doziveti sto i njegovi prethodnici, da mu navijaci okrenu ledja. ali sam je to trazio kad je usao u igru sa "ovima".
Paunovic je mudro postupio, odbio ih sa obrazlozenjem da nece da vodi tim koji su drugi skautirali. a skautirali su ga neki koji loptu nikad nisu ni sutnili. ne, nije cak to najmanji problem, bolje bi tim sastavilo neko dete od 7 godina, koje je odigralo svoju prvu sezonu na menadzeru...ovoliko nesposoban koliko Vucela i Vazura pokusavaju da budum ne moze biti niko. ocito sve rade sa ciljem i namerom. rasterali sve nosioce igre, ostavili tim prvo bez napadaca,pa onda i golmana, doveli Babovica "da vodi igru"... znaci, bas niko nikada nije toliko lose vodio jedan klub.

Bilal

pre 8 godina

Za tebe koji ne znas sistem, 8 tima ide u play-off, 8 u play-out kao sto je u poljskoj ligi :)
(ivan, 15. oktobar 2015 18:28)
Džaba ti je što znaš sistem takmičenja u SLS kada ne znaš da se pravilno izražavap na srpskom jeziku. Ne kaže se 8 tima nego osam TIMOVA.

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Odlično. Najbolja moguća opcija u ovom trenutku. U konkurenciji su bili:Drulović(kao što sam već rekao), Tomić(mislim da bih prvenstvo završili sa -25, bolje bi bilo da ostane Kiza) i Feliks Magat(Ponuđen nam je, tražio previše novca). Naravno da je Magat bolji trener od Drulovića, ali je to bila nerealna opcija. Iako sam protiv ove uprave, akapa dole za Drulovića!

veliki strumf

pre 8 godina

Nadam se da ce nastaviti sa istim partijama, kao sto je to bilo dok je trenirao Makedonce. Pa on ne pamti kad je poslednji put kao trener pobedio neki mec. Bese to nekada davno, dve hiljade i neke godine...

018

pre 8 godina

Oke i sta sad ? Pa ljudi,opet nam je Babovic desetka !!! Nama ne pomaze ni Murinjo sa njim u timu ! Treba nam golman,stper,levi bek,defanzivni vezni i ofanzivni vezni !

Зоки

pre 8 godina

Екстра вест,Томић је прави Гробар али нема искуства као тренер и молим управу Партизана ако је ово истинита вест да се Друловић доведе на дужи временски период и да коначно имамо тренера на дуже време.Друловићу имаш подршку Гробара!!!

moler

pre 8 godina

Meni kao zvezdašu veliko zadovoljstvo predstavlja čitanje komentara koje su poslali grobari i to pre početka utakmice pa sve do rezultata 2-0 za Partizan... totalno ludilo, od Vučića pa preko Toleta i sve tako do boga lično. Svi su vam krivi osim vas samih.
Što se tiče Drulovića to je za sve nas jedna velika nepoznanica jer on nije nikada imao ovako veliku i ozbiljnu šansu da se dokaže kao trener. Polako sa ocenama jer kao u svemu vreme je najbolji sudija. I za kraj pitanje za onog majstora koji je napisao i ostao živ da je u Surdulici i okolini 80-20% odnos navijača u odnosu Partizan- Zvezda. Ipak što je mnogo, mnogo je, preterao si debelo...

crna ovca, bela vrana

pre 8 godina

@sta kaze psiholog?
a vucela?
a bilja city?
(rubinjo, babinjo, rumenige i lionel zivkovic, 15. oktobar 2015 18:51)

Kažu psiholog, Vučela i Bilja City jašeš mi na...

soni

pre 8 godina

Kao zvezdasa me raduje ako je on vas novi trener, i ocekujem jos dosta kikseva, klasican trener za Javor, igramo na 0-0 pa ako ga slucajno damo super, tako smo igrali i na tom evropskom iako smo imali realno za taj uzrast strasan napad, nismo imali po 2 suta po mecu...

Predvaald

pre 8 godina

Свака част на избору! Коначно да имамо тренера како доликује! Пуна подршка!

Вињак18+

pre 8 godina

Bilo koga da postave, nije problem u treneru (ima izuzetaka naravno) VEĆ UPRAVA KLUBA (kumovi, braćala, partijski botovi, tajkuni...) i NARAVNO SAVEZ (na čelu sa TOMISLAVOM K.)!!! Nzm dokle više ovo.. P.S. ja sam Zvezdaš i govorim na nacionalnon nivou, ovo e sramota na šta smo spali SVI.

Nenad

pre 8 godina

Pre svega podhitno izvrsiti promenu golmana! Ne pamti se kada je Partizan imao slabijeg cuvara mreze. Golovi koje je primio sa ogromne udaljenosti protiv zvezde, cukarickog su nedopustivi u seniorskom fudbalu. O losim izletanjima na visoke lopte da i ne govorim.Sa novim golmanom smo vec 50 posto bolji tim nego do sada.

Kića

pre 8 godina

Nije Drula trener za Partizan. On može sa mladim, talentovanim ljudima željnim napretka. Pogledajte u kvalifikacijama za Ep 2016 sa Makedonijom bio poslednji u grupi iza Luksemburga od koga su izgubili 1:0 ja mislim u Skopju.

miki

pre 8 godina

Bez zelje da se raspravljam sa zvezdasima koji su redovniji na vestima o Partizanu nego na vestima o Zvezdi.Nije isto biti selektor i vidjati svoje igrace vise na tv-u i sresti se sa njima jednom u par meseci i odraditi par treninga prije utakmice i biti trener u klubu i biti svaki dan sa svojom ekipom i pratiti svaki njihov korak.Drulovic je kao igrac bio jak i uporan i to ce traziti i od igraca.Uvek je puno trcao pa ce morati i oni.Svaki dan sa njima ,upornost i disciplina pa da vidimo.

consigliere

pre 8 godina

Zao mi je Kize..Mi 2003. i 2010. kada smo igrali LS, nismo imali rezultate u Evropi kao sada..Sto se tice prvenstva, prvo, bodovi ce se prepoloviti u odredjenom trenutku, a tada mozda bude samo 2,3 boda razlike izmedju nas i Zvezde.Drugo i da ne osvojimo titulu ove godine ovako i onako se mi i Zvezda vrtimo u krug sa titulama, a mislim i da ne zele da dozvole da ih prestignemo po broju titula.

Stevan

pre 8 godina

Partizanovac sam od rodjenja,igrao fudbal,ali najveci krivac za ovakve rezultate je onaj koje je napravio selekciju ovog tima ,jer tu osim A.Zivkovica.Abubakara nema igraca koji zasluzuje da igraju u Partizanu.Tako da ne ocekujem nista bolje i od Drulovica

Aleksandar

pre 8 godina

Pametan izbor, nadam se da će Drulović uspeti da dovede u red ekipu koja ne može da se sastavi u "livada" ligi, a vodeća je u grupi L Lige Evrope. Napred Partizan!

anti botina

pre 8 godina

nemoj Drulo da prihvatis da ti blate ime.To hoce Tomislav da ti uvali raspalu bratiju kako bi ti posle rekao da mozes zvanicno reprezentaciju da preuzmes.NEMOJ molim te ko roda rodjenog da se sprdaju sa tobom.Sacekaj bolje vreme i upravu

jova

pre 8 godina

Nije problem partizana trener. Vi nikada niste imali losiji tim u poslednjih 30 godina a i u zvezdi i partizanu se zna da treneri ne uticu mnogo ko ce biti u timu. Mozda malo uticu ko ce igrati ali igrace uglavnom biraju clanovi uprave.Drulovic moze da donese novu energiju i da veze par dobrih rezultata ali sa ovako selektovanim timom nece biti kontinuiteta i to ce vreme pokazati.

Peca

pre 8 godina

Lepšu sportsku vest odavno nisam pročitao. Drulović je kao fudbaler, trener, a posebno kao čovek - vrhunski. Oni koji vode klub bi prema njemu tako i trebalo da se ophode, a ne da im bude neko prelazno rešenje.

Mikser

pre 8 godina

Prilično zakasnela reakcija ove smešne skupine ljudi koja se odaziva na ime uprava FK Partizan. O Druloviću mislim sve najbolje i smatram da može da bude dobar trener ali onda su mu šansu trebali dati u junu mesecu, da dovede igrače koje želi, formira ekipu, prođe pripreme sa njima. Ovako, dolazi u oktobru na 14 bodova manje od Zvezde i traže mu da osvoji titulu koju su ti isti nesposobnjakovići iz uprave izgubili još u Novom Pazaru igrajući sa drugim timom i davanjem poverenja čoveku koji ne može da vodi ni neku ekipu iz naše druge lige. Već je tad bilo jasno šta nas čeka, mada od Vučelića, Vazure, Nedića i ostalih ništa bolje nisam ni očekivao. BRUKA I SRAMOTA!!!

Slusaj 'vamo

pre 8 godina

Sve dok vam je Vazura direktor bilo cega, ne nadajte se nikakvom uspehu! Mozete da dovedete Klopa i Murinja, dzabe kad u upravi sede anti sportisti i tatini sinovi, a takvi i igraju uglavnom...

*

pre 8 godina

Pre svega podhitno izvrsiti promenu golmana! Ne pamti se kada je Partizan imao slabijeg cuvara mreze. Golovi koje je primio sa ogromne udaljenosti protiv zvezde, cukarickog su nedopustivi u seniorskom fudbalu. O losim izletanjima na visoke lopte da i ne govorim.Sa novim golmanom smo vec 50 posto bolji tim nego do sada. (Nenad, 15. oktobar 2015 15:27)

Najbolje tebe da stave na GO

cole

pre 8 godina

za nacin na koji bi partizan mogao da igra, odlican trener. poznato je da drula voli jaku odbranu i sto brze prebacivanje lopte za polukontru i kontru. tako nam je igrala i mlada repka s njim. tako ce probati i sa partizanom jer sa andrijom i oumaruom samo tako i moze. verujem da cete bozinova prodati vec na polusezoni, a da ce sansu mnogo vise dobijati klinci zeljni dokazivanja, lukic i spoljaric. problem je "jedino" sto u ovom trenutku partizan nema igrace za jaku odbranu. ni dva kompletna a kamo li pet koliko bi drulovic hteo. zelim i njemu i partizanovcima puno srece u ligi evrope, mislim da je domace prvenstvo vec u rukama moje zvezde.

bane

pre 8 godina

Bravo. ..idemo se konsolidovati a Drula to zna najbolje (drazen, 15. oktobar 2015 14:33)

Podseti me koga je do sada konsolidovao, posto to ZNA NAJBOLJE? Pera Bozic 2.
(*, 15. oktobar 2015 15:15)




mladu reprezentaciju o krova evrope. a da daleko je to bilo cak pre 2 godine... svi ste vi ko zlatne ribice mucenici u svojim glavama

ABU

pre 8 godina

Najsmesnije je sto "komsinica" brine nase brige' i sto komentare pisu navijaci iz fotelje !
Drulovic je pravo resenje,a cene ga i navijaci,sto je isto bitno !

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Ja kao Zvezdas vam zavidim na ovom izboru. Jos od Tumbe i Mateusa ovo je verovatno najbolji trener koji vam je seo na klupu u ovom mileniumu. I drago mi je zbog vas, jer i kad ste osvajali titule do sad, to nije bilo zbog dobre igre nego jer su svi ostali bili losiji.
E sad, takodje mi nije jasno zasto jedan Drulovic koji je jos mlad a takodje ima izgradjeno ime uopste zeli da se upusta u ovu bljuvotinu od domace lige.

johnieee

pre 8 godina

Hahaha, jao koji pakao... pa ovo je bukvalno "sa konja na magarca"... ali evo prilike da se u Druloviceve fudbalske kvalitete uvere svi oni koji ga velicaju od uspeha sa mladima, za sta je on najmanje zasluzan... ko prati fudbal zna o cemu govorim. Ljubinko je odlican covek, ali jako los trener, izmedju ostalog pogeldajte rezulatte reprezentacije Makedonije od kada je selektor. Ne znam, ne znam, ne valja ovo nista... nadam sam se da ce posle Kize doci makar neko ko ima znanja, znage i entuzijazma da iz ovog limitiranog tima izvuce maksimum... Ovako, samo se nadam da ce se desiti neko cudo, a onda cu ja vrlo rado uputii izvinjenje za ovo sto sam napisao i priznati da nisam bio u pravu...

Đorđe

pre 8 godina

Još je rano da dajemo sud o njemu. Do sada nije vodio klub, a to je skroz različito u odnosu na reprezentaciju. Rezultati sa Makedonijom nisu dovoljan pokazatelj. Slaba su ekipa i ko zna kakvi su odnosi među igračima, odnosi u njihovom savezu itd. I Kapelo je imao očajne rezultate sa Rusijom, pa se ne može reći da je loš trener.
Za sada, najveća Drulina kvalifikacija je ta što ga Tole nije hteo na mestu selektora:) Mora da poseduje bar neki kvalitet, stručni, ljudski, sve jedno. U suprotnom bi sigurno ostao na klupi reprezentacije.

ban

pre 8 godina

Dati mu ugovor na duze vreme, rezultati ce biti veliki, samo strpljenje i sve ce doci na svoje. Kao navijac, smatram da je Drulovic najbolje resenje. Srecno.

horus

pre 8 godina

Ajmo sada Grobari...podrska ovom coveku,izjava Vucelica da ocekuje titulu sa realnim 14 bodovnim zaostatkom od Zvezde je jako tesko cak i sa smanjivanjem bodova...ne treba vrsiti pritisak na njega titulom nego da napravi sistem koji ce trajatti nekoliko godina.Nemojmo odmah da bacamo drvlje i kamenje ako se ispadne iz lige evrope jer realno ni 6 bodova za sada nije dovoljno,bilo bi da Az nije pobedio Bilbao,ovako tesko...videcemo.Drulovicu samo polako i idemo da poguramo valjak u vecu brzinu!!!!!!!Za ostale se navija Partizan se voli!!!

Perko

pre 8 godina

Samo da ga puste da radi, bez mesanja u rezultate i transfere i eto jakog Partizana, a ovako za ovu upravu je dobar i Babovic trener! Secite u korenu rodjaci i napred Drulo!

CROWN

pre 8 godina

Pa hoce li on da igra,ne razumem? Sa onakvom igrom i igracima ni Gvardiola i ostali se ne bi proslavili. Nemate vi tim za dva fronta,Evropa ce vam mozda doneti neke pare ali ce sve to ionako uprava da stavi u svoj dzep a izgubicete titulu.

raki

pre 8 godina

Drulo podrska za tebe i tvoj rad, samo nisam siguran koliko ces nam pomoci sa ovakvim timom i sad kad je kestenje vec u vatri... Kad bi bar obezbedio prolece u evropi biko bi idealno, prvenstvo je izgubljeno odavno...

Sale Kralj

pre 8 godina

Jesam Veliki Delija ali svaka cast...mislim da mozete da budete zadovoljni.Ima ozbiljnu ekipu da napravi za sledecu Sezonu! Pozz Svima

Neko

pre 8 godina

Nacitah se svakakvih gluposti u komentarima i od zvezdinih i od partizanovih navijaca. Mi kao narod volimo da pametujemo drugome a ne gledamo sopstveno dvoriste i uvek nam je neko drugi kriv, te zavere, te namestaljke, ovde izgleda niko nikad nije pobedio posteno. Uzivajte u sportu i cestitajte pobede, nije smak sveta kad se izgubi ili ne osvoji titula, bice titula sledece godine ili neke druge...

maki

pre 8 godina

drulovic je dobar trener, ali rezultati partizana govore da nije do trenera, da li je motivacija ili umor, u evropi igraju od pocetka dobro svaku utakmicu, sem mozda one u belorusiji, mada imali smo igraca manje, u domacoj ligi lose, drulovica su trebali forsirati i dalje u omladincima ili u seniore, ali za reprezentaciju, navijam za partizan koji ce samo dobiti sa drulovicem, ali plasim se da ga ne ovi nasi lesinari ne upropaste, mislim da ima veliki potencijal i stvarno steta sto mu nisu dali priliku za reprezentaciju

....

pre 8 godina

Dajmo mu sansu,ako nista bar se nadam da nece raditi protiv sebe i Partizana,nas je bivsi igrac...znaci najboljih 11 u tim,bez ovih gluposti Milinkovica gde odmara 10 igraca u drugom kolu i gde svako kolo Jsl igra bez bar 5 igraca iz prvih 11...sto se tice poredjenja sa Paunom,imaju istu karijeru...ovaj bio prvak Evrope sa u19 a ovaj prvak sveta,bez rada sa klubom....tako da,podrska i nezavisnost od ovih probisveta iz uprave

Top sa drine!

pre 8 godina

Nadamo se da ce ići nabolje?ali ima jos problema,stoperi oba,desni bek,centralni vezni,to nije nerealno dovesti u polusezoni,uslov svih uslova da ostane A.zile!

Alexa

pre 8 godina

A Ljubinko ce kao da nize pobedu za pobedom? Da imamo iole normalnu upravu doveli bi neko pojacanje dok smo imali sansu za Ligu sampiona. Ne moze da se dobije 14 miliona evra a da se nista ne ulozi. Sada se u prvenstvu vidi koliko skroman tim imamo. Titula je sve dalje a sve je moglo da bude drugacije da je neko hteo I posteno razmislio sta je dobro za Partizan. Zeka I Bjeka su makar mislili I na Partizan osim na sebe.

Tazzz91

pre 8 godina

E sad pustite coveka jedno 5-6 godina sa odresenim rukama i solidnim budzetom...

Znam da mi je zelja ne realna, ali mogu barem da se nadam....

bobanmkd

pre 8 godina

Nemam nista protiv ali...kako igra Makedonija...i kako se Drulovic postavlja i ponasa na press konferencijama...sanse da probudi igrace i da se postavlja ispred uprave sa integritetom su ravne nuli.
Niko srecniji od mene ako se varam u ovome.

Shamija

pre 8 godina

Ma rijesite vi golmana i odbranu, to je mozda i bitnije od trenera. Naravno izdvojite neku kintu, dosta nam je igraca koje moramo oporaviti pa vratiti ili ovih sa pozajmnica.

levo smetalo

pre 8 godina

Boli vas uvo grobari, za poraz od Javora u nedelju moci cete da okrivite Milinkovica. Sad je lako Drulovicu, Zvezda vas je lisila brige o borbi za titulu.
(Vujosevic JUGend, 15. oktobar

Sad mozemo mirno da se borimo za opstanak... doduse opstanak u Ligi Evrope...

Djura frizura

pre 8 godina

a sta ste hteli? Murinja?? Pa Ljubinko je za nas fudbal idealno rešenje,cela Srbija je bila za to da preuzme repku,a sad kao se bunite sto je preuzeo Partizan... Mnogo ste nerealni...

Soko

pre 8 godina

Mozda Partizan nema posebno velik kvalitet ali kad timovi koji imaju pozajmice igraca iz Partizana koji nisu imali kvalitet u 30 i bolje igraju od Partizana to nije do kvaliteta neke druge stvari su tu.

sofronije

pre 8 godina

Ljudi, shvatite da je dzabe i Murinjo kad uprava nece da odresi kesu i da se dovedu normalni igraci! Mi imamo 1 ekstra igraca i neke koji mogu da bljesnu i to je to. Mi nismo normalno popunjena ekipa!

Mijodrag

pre 8 godina

Nije lako stisnuti petlju i doci u klub ako cec unapred znash da ces biti drugi(bodovna razlika,a ne teorija zavere)..Srecno Drulo na klupi uz pobedu u prvenstvenom i evropskom debiju.Volim Partizan.

vir

pre 8 godina

dok god ne ode uprava klub nece ni korak napred. da ce rezultati biti ovakvi to je snao svako sa makar pola mozga i pre pocetka sezone. samo trosimo ljude bez veze. Neke cemo izgubiti tako sto ce biti zrtvovani,kao Milinkovic ili Nikolic a neke zato sto su izabrali pogresnu stranu kao sto je to Pekovic uradio. A isto to ceka i Drulovica, ostaje samo da se vidi koji nacin ce biti odabran. ali mi tu ne mozemo nista. osta je nam da cemamo znacajnije promene u Srbiji pa da ponovo preotmemo klub.

lancemisensei

pre 8 godina

Stvar je u tome što trener nije jedini problem FK Partizan, bojim se da ni jedan trener sa ovakvom upravom ne može da se pokaže. Takvih primera imamo mnogo i na žalost ti treneri su prepoznati tek posle Partizana. Srećno

Brka

pre 8 godina

mislim da je Partizan cak i na odlicno mesto,s obzirom kolko je onaj milinkovic mracio,meni stvarno nije bilo jasno kako su njega fudbaleri slusali, ako im objasnjava taktiku isto kao sto daje izjave nakon utakmice.

moler

pre 8 godina

Vidim da pojedinci ovde pišu o "tatinim sinovima" i nekim "istaknutim pojedincima" pa bi voleo da se ti igrači oslove imenom i prezimenom, jer osim Babinja ja neznam te ostale igrače.
Ovo pišem bez zezanja i priznajem da je kod mene u pitanju neznanje.

Komarac

pre 8 godina

Konačno bar nekog normalnog i ova uprava da dovede. Samo pustite čoveka da radi na miru, i istrpite ga malo i ako ne krene kako svi mi pravi Grobari želimo, pa će i rezultati doći. Puna podrška Druloviću.

Ilija

pre 8 godina

Atomravicic..... Ne lupaj! Kad se zavrsi regularni dio sezone,liga se djeli na dva dijela.Znaci prvih osam igra u plejofu,a zadnjih osam u plejautu. I tu se igra svak sa svakim,jedna utakmica,domacin je bolje plasirani na tabeli u regularnom dijelu. Naravno i poslije regularnog dijela bodovi se prepolavljaju.