Odbojka 108

Nedelja, 06.09.2015.

09:28

Srpske odbojkašice kroz dramu do Rija!

Reprezentacija Srbije plasirala se na Olimpijske igre u Riju 2016, posle pobede nad selekcijom Argentine u poslednjem kolu Svetskog kupa sa 3:2 u setovima!

Srpske odbojkašice kroz dramu do Rija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

alen

pre 8 godina

Ova nasa Tijana Srpkinja iz Bosne je zakon za odbojku.Tijana ima 18 godina a sjecam se prosle godine na prvenstvu sa 17 godina bila je nasa najbolja igracica.Tijana Boginja.

kritičar

pre 8 godina

Srebro u ovakvoj konkurenciji je ogroman uspeh.Rezultat za svaki respekt.Treći uzastopni plasman na Olimpijadu je dokaz planskog rada odbojkaškog saveza.E sad da vidimo da li će sutra na naslovnoj strani žurnala i sporta biti ove devojke sa srebrnom medaljom ili neki polupismeni i ispod prosečni fudbaler iz jelen super lige!!!

lazar

pre 8 godina

Da se nisu plasirale na OI pretpstavljam da bi bilo 3 puta više komentara.Oni koji jedva čekaju da kritikuju Terzića i devojke bi imali svojih 5 minuta.Bruka da je ovako mali broj komentara.Kao podržavamo ih a sutra da igraju u Beogradu ne bilo 1000 gledalaca.Nismo mi zaslužili da imamo ovakav tim koliko im malo pažnje poklanjamo.Srbijo stidi se

Gavgalj

pre 8 godina

Terza energetski vampir! Čim pocne da mrači, a mrači svaku utakmicu, naše padaju u bezdan, isisa im zubima svu energiju. Srećom kvalitet je ogroman i one nekako uspevaju da pobede i protivnice i njega

Dragana

pre 8 godina

Sve čestitke odbojkašicama.Deset pobeda u nizu i plasman u Rio.A kome se ne svidjaju vesti koje nisu iz oblasti fudbala ili nekog drugog omiljenog sporta, neka ih ne čita a pogotovo neka ne ostavlja komentare takvog tipa da ne bi ispadao smešan.Sve pohvale za portal B92 jer prati gotovo sve sportove što nama koji prate razne sportove i discipline dosta znači.Samo tako nastavite.

hehe

pre 8 godina

Lep uspeh , velika steta sto je Terzic selektor sve ove godine, bilo bi mnogo vise titula. Ne zna da trazi time out na vreme, nema kontrolu nad ekipom kad padaju, samo se dere i beci. Ima ego trip, nekoliko najboljih igracica je izbacio tokom godina koje nisu htele da prihvate njegovu tiraniju. To je jedina zamerka inace savrsenoj odbojkaskoj organizaciji, ali valjda oni znaju bolje. Ovo je moje misljenje.

звиждач коме није досадно

pre 8 godina

Za sve one koji pljuju Terzica: prestanite da nas smarate svojim komentarima. Zvizdite istu stvar vec dugo. Promenite plocu. Dosadicete i sami sebi.
(Zarko, 06. septembar 2015 11:55)

Терзић треба да оде. Да би знао који су његови квалитети мораш прво да сазнаш основе одбојке. Колико играчица је на терену, колико сетова се игра итд. Пре свега тога неопходан услов је знање читања и писања.

Pazi da ne bi

pre 8 godina

Super, vi ste naši idoli. Ajde sad idite... Hoću da kažem da mene zanima samo fudbal i basket i ne znam što ste uopšte objavili ovu vest kad nije ni iz fudbala ni iz basketa. Bolje osnujte neku rubriku kao npr."glupi sportovi" pa nek oni koji to prate imaju gde da se informišu, a nas normalne fensi likove nemojte opterećivati više nebitnim stvarima!
(3+&GG, 06. septembar 2015 13:01)

1. Fensi lik ahahahahahah nisam se mogao slađe nasmejati. Ako si zaista "fensi" ne bi pisao ovakve gluposti po portalu.
2. Tvoj komentar je još manje bitan nego te "nebitne" stvari.
3. Glupi sportovi.... nemam reči... Ali nema veze verovatno si samo klinac koji je dobio priliku da se igra tatinim telefonom dok je dotični u wc-u.

3+&GG

pre 8 godina

Super, vi ste naši idoli. Ajde sad idite...
Hoću da kažem da mene zanima samo fudbal i basket i ne znam što ste uopšte objavili ovu vest kad nije ni iz fudbala ni iz basketa. Bolje osnujte neku rubriku kao npr."glupi sportovi" pa nek oni koji to prate imaju gde da se informišu, a nas normalne fensi likove nemojte opterećivati više nebitnim stvarima!

fantom

pre 8 godina

Odoše mi nervi bre al bitna je pobeda. Vidio se veliki strah na licu igračica zbog velikog uloga OI i medalja na s.kupu.Imamo dobar tim. Ja bi za ep dodao malagurski umjesto nikolić na poz primača.

rale

pre 8 godina

Ovi sto podrzavaju i brane Terzica, INFORMACIJA ZA NJIH !!!! Sa ovom ekipom bi se svako od nas kvalifikovao i to iz fotelje!!!!
Ne ode li Vas Terzic, i ovo je premnogo !!!

nnj

pre 8 godina

OGROMAN USPEH! BRAVO, LUTKE NASE!!! :)
Ali imam zamerku. Verujem da je ovakav uspeh ostvaren iskljucivo na suv kvalitet nasih igracica, a ne zato sto je Terzic zasluzan. Konstantno u ekipu poziva Jelenu Nikolic koja je odavno zrela za reprezentativnu penziju, a Malesevic koja je trenutno bolji igrac po mom misljenju sedi na klupi i retko kad ulazi u igru. Hvala Nikolicevoj na svemu sto je uradila za reprezentaciju, zaista je bila pravi kapiten kada je to bilo potrebno, ali mislim da je vreme za zbogom. Bez obzira na ovaj neverovatan uspeh, i dalje smatram da Terzic treba da ode. Strasno koliko demotivise ekipu. Kada devojke pogrese servis, on psuje, pravi neke kisele face i ne znam ni ja sta. Pa kao da devojkama nije krivo sto su pogresile servis, vec im i on staje na muku i zato se stice utisak da ga se prosto plase. Nema odbojkasku taktiku, nema pravi savet na tajm-autu (zna ponekad da kaze ono sto je potrebno), ali uglavnom govori:" Hajde da igramo, igrajte odbojku". Kakav je to savet? Strasno negativan covek.
Tijana Boskovic zenski Miljkovic, zajedno za Brankicom strasan napadacki tandem. Rasic, Stevanovic i Veljkovic vrh blokeri, a Maja boginja odbojke! Ekipa nam je GROM, samo da to dodje do izrazaja sledece godine na OI.
P.S. Bilo bi dobro traziti novog dizaca i libera posto Maja, Silvija i Suza nece jos dugo igrati za repku. POZDRAV KRALJICAMA! :)

Zarko

pre 8 godina

Za sve one koji pljuju Terzica: prestanite da nas smarate svojim komentarima. Zvizdite istu stvar vec dugo. Promenite plocu. Dosadicete i sami sebi.

rale

pre 8 godina

Ovi sto podrzavaju i brane Terzica, INFORMACIJA ZA NJIH !!!! Sa ovom ekipom bi se svako od nas kvalifikovao i to iz fotelje!!!!
Ne ode li Vas Terzic, i ovo je premnogo !!!

Humska 1

pre 8 godina

Sve cestitke devojkama, domaca liga prakticno poluamaterska a uspesi reprezentacije i zenske i muske nestvarni. Tijana za par godina ako nastavi ovim tempom da se razvija bice ubedljivo najbolja odbojkasica na planeti. Takodje neverovatno je da najveci medijski prostor u nasoj zemlji imaju oni fudbaleri koji ama bas nicim to nisu zasluzili.

veliki strumf

pre 8 godina

To lutke! 66 za sada, a kad se u obzir uzmu sigurni plasmani tenisera (njih 5 minimum) i sportista iz borilackih sportova (tekvondo oko 5, dzudo, rvanje), koji se ostvaruju na osnovu scetskih rang lista - vec u Riju imamo oko 80 takmicara! 3 u kolektivnim sportovima, od toga 2 zenske ekipe. Na redu su kosarkasi i odbojkasi, a mozda iznenadi i jedna rukometna selekcija, ko zna. Ostaje zal za fudbalom - mlada reprezentacija posle izbacivanja Spanije, jednostavno je morala da se plasira u polufinale EP i izborio Rio.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Sto bi rekao Kolarov potreban je sistem, a ovde sistem funkcionise na svim nivoima preko 20 godina, tako da je tu kontinuitet normalna stvar.

Pančevac

pre 8 godina

Bravo devojke pa vi ste ponos Srbije!!! Znam da niste medijski ispraćene onako kako zaslužujete ali vas narod svakako voli i poštuje.

dorcol

pre 8 godina

Bravo devojke ,mada mogle ste bez da mi dizete pritisak ,kakvo leto za srpski sport ,trebalo bi mi pola sata da kucam , neverovatno ,eh da nam je sve kao sport..........

marko

pre 8 godina

Svaka cast, strepeli smo ali nema veze. Ono sto je meni glavni utisak meca jeste da neko sa 18 godina onako igra. Nestvarno, bravo Tijana, bravo devojke

ilija

pre 8 godina

Cestitke za nase odbojkasice. Pokidase nam zivce nakon 2-0. U cetvrtom setu vodimo 23-20,pa izgubimo set 23-25. Uf. Rekoh gotovo,nista od njih. I onda fantastican peti set 15-4. Svaka im cast. Ovo je fantastican uspeh. Osvojiti jedno od prva dva mesta,pored SAD,Kine,Rusije,Japana sa skorom 10-1.

Ноле

pre 8 godina

Види ових индијанаца пљују Терзића човек обезбедио ОИ узео врло вероватно и злато ! Идите умите се и промените пелене стручњаци из фотеља !

Neverica

pre 8 godina

Nisam verovala, zbog vase oscilirajuce igre na svim dosadasnjim turnirima u poslednje 2 godine, da mozete u RIO2016. Drago mi je da ste opovrgle moju sumnju. Jednostavno nisam bila sigurna koliko mozete! Zato za ovo sto ste uradile imate samo ovacije BRAVO DEVOJKE BRAVO DEVOJKE BRAVO DEVOJKE!

Terzicu sa ovim devojkama sa kojima si igrao, i sistemom izmena i uvodjenjem mladjih devojaka nastavi tako. Ognjenovicku ne forsiraj inace u buducnosti necemo imati tehnicara da valja, pripremaj mladu snagu za velika dela. Cestitke jos jednom.

Bojan

pre 8 godina

Svaka cast devojke, sve utakmice sam odgledao i uzivao u svakoj i hvala vam na osvojenoj medalji i sjajnoj odbojci. Moram da prokomentarisem da ste jako lose odigrale ovu utakmicu, izuzev dijagonale Ognjenovic-Boskovic, mora da se poradi na mentalnoj snazi. Cekamo Rio i medalju.

realan

pre 8 godina

Bez "male" Boskovic, vrlo, vrlo tesko.Alo, samo 18 godina. Kolika je ta Hercegovina. Samo da znate ovo je najveci uspeh zenske odbojke, ikad. Srecno u Riu lepotice!!!

holy

pre 8 godina

Fenomenalan uspeh. Kvalitet je tu, samo fali dobar psiholog u strucnom stabu.posle 2:0 u setovima protiv slabijeg rivala usledio je kanal. U cetvrtom su vodile Argentinke 11:4 pa su nase vodile 22:18 i ipak je otislo u peti. Na livima nasih video se strah iako su mnogo bolje. Srecno u Riu,imamo kvalitet za zlato.

dorcol

pre 8 godina

zamalo da bace u vodu rio i pobede nad ruskinjama ,amerikankama ,japankama ,bas su me iznervirale ,ali sve se tio brzo zaboravi ,bravo devojke i srecno na oi.

grof

pre 8 godina

Terzić je svojim izmjenama na najbitnijoj utakmici (za plasman na OI) doveo u pitanje već siguran plasman na OI. Šta bi bilo u slučaju da su izgubili ivaj meč? Ne znam koji bi mu bio izgovor za poraz. Na kraju, srećom ipak pobjeda. Čestitke ekipi na vezanih 10 pobjeda i plasmanu na OI.

ajmo... Japanke!

pre 8 godina

Srbija je na celom ovom turniru maestralno igrala taj-brejkove, rasturili svetske prvakinje USA 15:6, a rutinski odradili jaku Rusiju i Japan, tako da im ovo izivljavanje u petom setu protiv realno za dve klase slabijih Argentinki uopste nije trebalo da nas podsecaju koliko su dobre u tim zavrsnicama, vec je sve trebalo biti rutinski okoncano vec u tri seta.

Ali ne treba sad zakerati, pobeda je pobeda, a 10 pobeda iz 11 meceva na najjacem svetskom odbojkaskom takmicenju u 2015. godini je nesto sto vredi bar srebrnu medalju, a ako Japan pobedi Kinu za koji sat i samo zlato, sto ce automatski znaciti i najvredniji uspeh u istoriji srpske zanske odbojke!

Prethodnih dana u fokus je stavljana cinjenica da samo dve prvoplasirane ekipe ovde rezervisu mesta za Rio, pa se stvarala nekakva lazna slika da su ovo nekakve kvalifikacije (pa pogledajde samo naslov ovog teksta), a ne najjace i najvaznije odbojkasko 2015 takmicenje!

Srebro na Svetskom kupu vuce cak 90 rejting bodova (zlato 100) za zvanicnu FIVB rang listu, Grand Prix zlato 50, dok evropsko zlato samo 30 (koliko na SK se dobija za 7 mesto), pa sad vi vidite koliko je ovo veliki uspeh u svetskim razmerama, i mnogo primereniji bio bi naslov "BAR SREBRO ZA SRBIJU" (dok se ceka JPN-CHN rezultat)! A da se za Rio nismo kvalifikovali sada, sa ovakvim timom i kvalitetom kvalifikovali bi se u nekoj od sledece dve prilike (na OI ucestvuje 12 a ne 2 ekipe), pa zato slavimo ovu veliku medalju, a ne samo nekakve "kvalifikacije".

nevski

pre 8 godina

ovo juros je zivi dokaz da smo bezgranicno talentovani ali i lenji. Kad treba da se zapne i zavrsi mi cekamo da.padne sa neba. U svakom slucaju cestitke,bravo devojke

Darko

pre 8 godina

Joj kakvu nepotrebnu dramu napravi[e bey potrebe, a u ;etvrtom setu doyvolimo jednom Argentini da od 17:22 napravi seriju 8:1 i osvoji taj set 25:23.To NE SME da se desava ni protiv jacih ekipa, a ne autsajdera.Umalo da sav trud bude prosut u vodu, a nekako mi se cini da je u toj corbi mirodjija i krivac Terzic.Ipak, najvaznije je da je ostvaren plasman u Rio i cestitke devojkama na tome.Veliki je ovo uspeh, raduje pogotovo dobra igra u petim setovima.No, sada cemo videti nasu pravu snagu na evropskom prvenstvu, tu bi mogli da odigramo rastereceno i kvalitetno, a da li cemo takvu priliku i iskoristiti i to uraditi, ostaje da se vidi.Voleo bih da vidim u ekipi neku drugu igracicu umesto Jelene Nikolic koja je zrela za povlacenje iz reprezentacije, ali mislim da se to nece desiti.U svakom slucaju srecno nasim devojkama na narednim takmicenjima.

bole bgd

pre 8 godina

Svaka čast za naše odbojkašice, lavice, tigrice! Kako su se samo borile na ovom turniru! Kakav moral, samopuzdanje, vera u sebe.....Želim im zlato u Riu.
Bravo i za Terzića, kojeg sam i ja često kritikovao!

Nikola

pre 8 godina

Zanima me gde su sada pljuvaci Terzica. Dokoni ljudi koji nista ne rade samo pljuju po svima jer nemaju sta pametno da rade. U ovakvoj konkurenciji 11 pobeda. Zdravo, vidimo se u Riu !!!!

Xin Zhao

pre 8 godina

Bravo devojke, jao koja me je panika uhvatila kad je bilo 2-2 u setovima. Mogu da zamislim njih tek, tako bi mi bilo zao da nisu uspele ovu poslenju prepreku da predju. Ali eto Rio dolazimo, nikad brojniji. :)

ajmo... Japanke!

pre 8 godina

Srbija je na celom ovom turniru maestralno igrala taj-brejkove, rasturili svetske prvakinje USA 15:6, a rutinski odradili jaku Rusiju i Japan, tako da im ovo izivljavanje u petom setu protiv realno za dve klase slabijih Argentinki uopste nije trebalo da nas podsecaju koliko su dobre u tim zavrsnicama, vec je sve trebalo biti rutinski okoncano vec u tri seta.

Ali ne treba sad zakerati, pobeda je pobeda, a 10 pobeda iz 11 meceva na najjacem svetskom odbojkaskom takmicenju u 2015. godini je nesto sto vredi bar srebrnu medalju, a ako Japan pobedi Kinu za koji sat i samo zlato, sto ce automatski znaciti i najvredniji uspeh u istoriji srpske zanske odbojke!

Prethodnih dana u fokus je stavljana cinjenica da samo dve prvoplasirane ekipe ovde rezervisu mesta za Rio, pa se stvarala nekakva lazna slika da su ovo nekakve kvalifikacije (pa pogledajde samo naslov ovog teksta), a ne najjace i najvaznije odbojkasko 2015 takmicenje!

Srebro na Svetskom kupu vuce cak 90 rejting bodova (zlato 100) za zvanicnu FIVB rang listu, Grand Prix zlato 50, dok evropsko zlato samo 30 (koliko na SK se dobija za 7 mesto), pa sad vi vidite koliko je ovo veliki uspeh u svetskim razmerama, i mnogo primereniji bio bi naslov "BAR SREBRO ZA SRBIJU" (dok se ceka JPN-CHN rezultat)! A da se za Rio nismo kvalifikovali sada, sa ovakvim timom i kvalitetom kvalifikovali bi se u nekoj od sledece dve prilike (na OI ucestvuje 12 a ne 2 ekipe), pa zato slavimo ovu veliku medalju, a ne samo nekakve "kvalifikacije".

realan

pre 8 godina

Bez "male" Boskovic, vrlo, vrlo tesko.Alo, samo 18 godina. Kolika je ta Hercegovina. Samo da znate ovo je najveci uspeh zenske odbojke, ikad. Srecno u Riu lepotice!!!

Humska 1

pre 8 godina

Sve cestitke devojkama, domaca liga prakticno poluamaterska a uspesi reprezentacije i zenske i muske nestvarni. Tijana za par godina ako nastavi ovim tempom da se razvija bice ubedljivo najbolja odbojkasica na planeti. Takodje neverovatno je da najveci medijski prostor u nasoj zemlji imaju oni fudbaleri koji ama bas nicim to nisu zasluzili.

bole bgd

pre 8 godina

Svaka čast za naše odbojkašice, lavice, tigrice! Kako su se samo borile na ovom turniru! Kakav moral, samopuzdanje, vera u sebe.....Želim im zlato u Riu.
Bravo i za Terzića, kojeg sam i ja često kritikovao!

Pančevac

pre 8 godina

Bravo devojke pa vi ste ponos Srbije!!! Znam da niste medijski ispraćene onako kako zaslužujete ali vas narod svakako voli i poštuje.

Bojan

pre 8 godina

Svaka cast devojke, sve utakmice sam odgledao i uzivao u svakoj i hvala vam na osvojenoj medalji i sjajnoj odbojci. Moram da prokomentarisem da ste jako lose odigrale ovu utakmicu, izuzev dijagonale Ognjenovic-Boskovic, mora da se poradi na mentalnoj snazi. Cekamo Rio i medalju.

dorcol

pre 8 godina

Bravo devojke ,mada mogle ste bez da mi dizete pritisak ,kakvo leto za srpski sport ,trebalo bi mi pola sata da kucam , neverovatno ,eh da nam je sve kao sport..........

grof

pre 8 godina

Terzić je svojim izmjenama na najbitnijoj utakmici (za plasman na OI) doveo u pitanje već siguran plasman na OI. Šta bi bilo u slučaju da su izgubili ivaj meč? Ne znam koji bi mu bio izgovor za poraz. Na kraju, srećom ipak pobjeda. Čestitke ekipi na vezanih 10 pobjeda i plasmanu na OI.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Sto bi rekao Kolarov potreban je sistem, a ovde sistem funkcionise na svim nivoima preko 20 godina, tako da je tu kontinuitet normalna stvar.

rale

pre 8 godina

Ovi sto podrzavaju i brane Terzica, INFORMACIJA ZA NJIH !!!! Sa ovom ekipom bi se svako od nas kvalifikovao i to iz fotelje!!!!
Ne ode li Vas Terzic, i ovo je premnogo !!!

hehe

pre 8 godina

Lep uspeh , velika steta sto je Terzic selektor sve ove godine, bilo bi mnogo vise titula. Ne zna da trazi time out na vreme, nema kontrolu nad ekipom kad padaju, samo se dere i beci. Ima ego trip, nekoliko najboljih igracica je izbacio tokom godina koje nisu htele da prihvate njegovu tiraniju. To je jedina zamerka inace savrsenoj odbojkaskoj organizaciji, ali valjda oni znaju bolje. Ovo je moje misljenje.

dorcol

pre 8 godina

zamalo da bace u vodu rio i pobede nad ruskinjama ,amerikankama ,japankama ,bas su me iznervirale ,ali sve se tio brzo zaboravi ,bravo devojke i srecno na oi.

marko

pre 8 godina

Svaka cast, strepeli smo ali nema veze. Ono sto je meni glavni utisak meca jeste da neko sa 18 godina onako igra. Nestvarno, bravo Tijana, bravo devojke

ilija

pre 8 godina

Cestitke za nase odbojkasice. Pokidase nam zivce nakon 2-0. U cetvrtom setu vodimo 23-20,pa izgubimo set 23-25. Uf. Rekoh gotovo,nista od njih. I onda fantastican peti set 15-4. Svaka im cast. Ovo je fantastican uspeh. Osvojiti jedno od prva dva mesta,pored SAD,Kine,Rusije,Japana sa skorom 10-1.

Ноле

pre 8 godina

Види ових индијанаца пљују Терзића човек обезбедио ОИ узео врло вероватно и злато ! Идите умите се и промените пелене стручњаци из фотеља !

veliki strumf

pre 8 godina

To lutke! 66 za sada, a kad se u obzir uzmu sigurni plasmani tenisera (njih 5 minimum) i sportista iz borilackih sportova (tekvondo oko 5, dzudo, rvanje), koji se ostvaruju na osnovu scetskih rang lista - vec u Riju imamo oko 80 takmicara! 3 u kolektivnim sportovima, od toga 2 zenske ekipe. Na redu su kosarkasi i odbojkasi, a mozda iznenadi i jedna rukometna selekcija, ko zna. Ostaje zal za fudbalom - mlada reprezentacija posle izbacivanja Spanije, jednostavno je morala da se plasira u polufinale EP i izborio Rio.

nevski

pre 8 godina

ovo juros je zivi dokaz da smo bezgranicno talentovani ali i lenji. Kad treba da se zapne i zavrsi mi cekamo da.padne sa neba. U svakom slucaju cestitke,bravo devojke

nnj

pre 8 godina

OGROMAN USPEH! BRAVO, LUTKE NASE!!! :)
Ali imam zamerku. Verujem da je ovakav uspeh ostvaren iskljucivo na suv kvalitet nasih igracica, a ne zato sto je Terzic zasluzan. Konstantno u ekipu poziva Jelenu Nikolic koja je odavno zrela za reprezentativnu penziju, a Malesevic koja je trenutno bolji igrac po mom misljenju sedi na klupi i retko kad ulazi u igru. Hvala Nikolicevoj na svemu sto je uradila za reprezentaciju, zaista je bila pravi kapiten kada je to bilo potrebno, ali mislim da je vreme za zbogom. Bez obzira na ovaj neverovatan uspeh, i dalje smatram da Terzic treba da ode. Strasno koliko demotivise ekipu. Kada devojke pogrese servis, on psuje, pravi neke kisele face i ne znam ni ja sta. Pa kao da devojkama nije krivo sto su pogresile servis, vec im i on staje na muku i zato se stice utisak da ga se prosto plase. Nema odbojkasku taktiku, nema pravi savet na tajm-autu (zna ponekad da kaze ono sto je potrebno), ali uglavnom govori:" Hajde da igramo, igrajte odbojku". Kakav je to savet? Strasno negativan covek.
Tijana Boskovic zenski Miljkovic, zajedno za Brankicom strasan napadacki tandem. Rasic, Stevanovic i Veljkovic vrh blokeri, a Maja boginja odbojke! Ekipa nam je GROM, samo da to dodje do izrazaja sledece godine na OI.
P.S. Bilo bi dobro traziti novog dizaca i libera posto Maja, Silvija i Suza nece jos dugo igrati za repku. POZDRAV KRALJICAMA! :)

Darko

pre 8 godina

Joj kakvu nepotrebnu dramu napravi[e bey potrebe, a u ;etvrtom setu doyvolimo jednom Argentini da od 17:22 napravi seriju 8:1 i osvoji taj set 25:23.To NE SME da se desava ni protiv jacih ekipa, a ne autsajdera.Umalo da sav trud bude prosut u vodu, a nekako mi se cini da je u toj corbi mirodjija i krivac Terzic.Ipak, najvaznije je da je ostvaren plasman u Rio i cestitke devojkama na tome.Veliki je ovo uspeh, raduje pogotovo dobra igra u petim setovima.No, sada cemo videti nasu pravu snagu na evropskom prvenstvu, tu bi mogli da odigramo rastereceno i kvalitetno, a da li cemo takvu priliku i iskoristiti i to uraditi, ostaje da se vidi.Voleo bih da vidim u ekipi neku drugu igracicu umesto Jelene Nikolic koja je zrela za povlacenje iz reprezentacije, ali mislim da se to nece desiti.U svakom slucaju srecno nasim devojkama na narednim takmicenjima.

Xin Zhao

pre 8 godina

Bravo devojke, jao koja me je panika uhvatila kad je bilo 2-2 u setovima. Mogu da zamislim njih tek, tako bi mi bilo zao da nisu uspele ovu poslenju prepreku da predju. Ali eto Rio dolazimo, nikad brojniji. :)

Gavgalj

pre 8 godina

Terza energetski vampir! Čim pocne da mrači, a mrači svaku utakmicu, naše padaju u bezdan, isisa im zubima svu energiju. Srećom kvalitet je ogroman i one nekako uspevaju da pobede i protivnice i njega

holy

pre 8 godina

Fenomenalan uspeh. Kvalitet je tu, samo fali dobar psiholog u strucnom stabu.posle 2:0 u setovima protiv slabijeg rivala usledio je kanal. U cetvrtom su vodile Argentinke 11:4 pa su nase vodile 22:18 i ipak je otislo u peti. Na livima nasih video se strah iako su mnogo bolje. Srecno u Riu,imamo kvalitet za zlato.

rale

pre 8 godina

Ovi sto podrzavaju i brane Terzica, INFORMACIJA ZA NJIH !!!! Sa ovom ekipom bi se svako od nas kvalifikovao i to iz fotelje!!!!
Ne ode li Vas Terzic, i ovo je premnogo !!!

Nikola

pre 8 godina

Zanima me gde su sada pljuvaci Terzica. Dokoni ljudi koji nista ne rade samo pljuju po svima jer nemaju sta pametno da rade. U ovakvoj konkurenciji 11 pobeda. Zdravo, vidimo se u Riu !!!!

звиждач коме није досадно

pre 8 godina

Za sve one koji pljuju Terzica: prestanite da nas smarate svojim komentarima. Zvizdite istu stvar vec dugo. Promenite plocu. Dosadicete i sami sebi.
(Zarko, 06. septembar 2015 11:55)

Терзић треба да оде. Да би знао који су његови квалитети мораш прво да сазнаш основе одбојке. Колико играчица је на терену, колико сетова се игра итд. Пре свега тога неопходан услов је знање читања и писања.

fantom

pre 8 godina

Odoše mi nervi bre al bitna je pobeda. Vidio se veliki strah na licu igračica zbog velikog uloga OI i medalja na s.kupu.Imamo dobar tim. Ja bi za ep dodao malagurski umjesto nikolić na poz primača.

Neverica

pre 8 godina

Nisam verovala, zbog vase oscilirajuce igre na svim dosadasnjim turnirima u poslednje 2 godine, da mozete u RIO2016. Drago mi je da ste opovrgle moju sumnju. Jednostavno nisam bila sigurna koliko mozete! Zato za ovo sto ste uradile imate samo ovacije BRAVO DEVOJKE BRAVO DEVOJKE BRAVO DEVOJKE!

Terzicu sa ovim devojkama sa kojima si igrao, i sistemom izmena i uvodjenjem mladjih devojaka nastavi tako. Ognjenovicku ne forsiraj inace u buducnosti necemo imati tehnicara da valja, pripremaj mladu snagu za velika dela. Cestitke jos jednom.

kritičar

pre 8 godina

Srebro u ovakvoj konkurenciji je ogroman uspeh.Rezultat za svaki respekt.Treći uzastopni plasman na Olimpijadu je dokaz planskog rada odbojkaškog saveza.E sad da vidimo da li će sutra na naslovnoj strani žurnala i sporta biti ove devojke sa srebrnom medaljom ili neki polupismeni i ispod prosečni fudbaler iz jelen super lige!!!

lazar

pre 8 godina

Da se nisu plasirale na OI pretpstavljam da bi bilo 3 puta više komentara.Oni koji jedva čekaju da kritikuju Terzića i devojke bi imali svojih 5 minuta.Bruka da je ovako mali broj komentara.Kao podržavamo ih a sutra da igraju u Beogradu ne bilo 1000 gledalaca.Nismo mi zaslužili da imamo ovakav tim koliko im malo pažnje poklanjamo.Srbijo stidi se

Zarko

pre 8 godina

Za sve one koji pljuju Terzica: prestanite da nas smarate svojim komentarima. Zvizdite istu stvar vec dugo. Promenite plocu. Dosadicete i sami sebi.

Pazi da ne bi

pre 8 godina

Super, vi ste naši idoli. Ajde sad idite... Hoću da kažem da mene zanima samo fudbal i basket i ne znam što ste uopšte objavili ovu vest kad nije ni iz fudbala ni iz basketa. Bolje osnujte neku rubriku kao npr."glupi sportovi" pa nek oni koji to prate imaju gde da se informišu, a nas normalne fensi likove nemojte opterećivati više nebitnim stvarima!
(3+&GG, 06. septembar 2015 13:01)

1. Fensi lik ahahahahahah nisam se mogao slađe nasmejati. Ako si zaista "fensi" ne bi pisao ovakve gluposti po portalu.
2. Tvoj komentar je još manje bitan nego te "nebitne" stvari.
3. Glupi sportovi.... nemam reči... Ali nema veze verovatno si samo klinac koji je dobio priliku da se igra tatinim telefonom dok je dotični u wc-u.

Dragana

pre 8 godina

Sve čestitke odbojkašicama.Deset pobeda u nizu i plasman u Rio.A kome se ne svidjaju vesti koje nisu iz oblasti fudbala ili nekog drugog omiljenog sporta, neka ih ne čita a pogotovo neka ne ostavlja komentare takvog tipa da ne bi ispadao smešan.Sve pohvale za portal B92 jer prati gotovo sve sportove što nama koji prate razne sportove i discipline dosta znači.Samo tako nastavite.

3+&GG

pre 8 godina

Super, vi ste naši idoli. Ajde sad idite...
Hoću da kažem da mene zanima samo fudbal i basket i ne znam što ste uopšte objavili ovu vest kad nije ni iz fudbala ni iz basketa. Bolje osnujte neku rubriku kao npr."glupi sportovi" pa nek oni koji to prate imaju gde da se informišu, a nas normalne fensi likove nemojte opterećivati više nebitnim stvarima!

alen

pre 8 godina

Ova nasa Tijana Srpkinja iz Bosne je zakon za odbojku.Tijana ima 18 godina a sjecam se prosle godine na prvenstvu sa 17 godina bila je nasa najbolja igracica.Tijana Boginja.

3+&GG

pre 8 godina

Super, vi ste naši idoli. Ajde sad idite...
Hoću da kažem da mene zanima samo fudbal i basket i ne znam što ste uopšte objavili ovu vest kad nije ni iz fudbala ni iz basketa. Bolje osnujte neku rubriku kao npr."glupi sportovi" pa nek oni koji to prate imaju gde da se informišu, a nas normalne fensi likove nemojte opterećivati više nebitnim stvarima!

rale

pre 8 godina

Ovi sto podrzavaju i brane Terzica, INFORMACIJA ZA NJIH !!!! Sa ovom ekipom bi se svako od nas kvalifikovao i to iz fotelje!!!!
Ne ode li Vas Terzic, i ovo je premnogo !!!

Nikola

pre 8 godina

Zanima me gde su sada pljuvaci Terzica. Dokoni ljudi koji nista ne rade samo pljuju po svima jer nemaju sta pametno da rade. U ovakvoj konkurenciji 11 pobeda. Zdravo, vidimo se u Riu !!!!

Ноле

pre 8 godina

Види ових индијанаца пљују Терзића човек обезбедио ОИ узео врло вероватно и злато ! Идите умите се и промените пелене стручњаци из фотеља !

grof

pre 8 godina

Terzić je svojim izmjenama na najbitnijoj utakmici (za plasman na OI) doveo u pitanje već siguran plasman na OI. Šta bi bilo u slučaju da su izgubili ivaj meč? Ne znam koji bi mu bio izgovor za poraz. Na kraju, srećom ipak pobjeda. Čestitke ekipi na vezanih 10 pobjeda i plasmanu na OI.

Zarko

pre 8 godina

Za sve one koji pljuju Terzica: prestanite da nas smarate svojim komentarima. Zvizdite istu stvar vec dugo. Promenite plocu. Dosadicete i sami sebi.

hehe

pre 8 godina

Lep uspeh , velika steta sto je Terzic selektor sve ove godine, bilo bi mnogo vise titula. Ne zna da trazi time out na vreme, nema kontrolu nad ekipom kad padaju, samo se dere i beci. Ima ego trip, nekoliko najboljih igracica je izbacio tokom godina koje nisu htele da prihvate njegovu tiraniju. To je jedina zamerka inace savrsenoj odbojkaskoj organizaciji, ali valjda oni znaju bolje. Ovo je moje misljenje.

rale

pre 8 godina

Ovi sto podrzavaju i brane Terzica, INFORMACIJA ZA NJIH !!!! Sa ovom ekipom bi se svako od nas kvalifikovao i to iz fotelje!!!!
Ne ode li Vas Terzic, i ovo je premnogo !!!

Darko

pre 8 godina

Joj kakvu nepotrebnu dramu napravi[e bey potrebe, a u ;etvrtom setu doyvolimo jednom Argentini da od 17:22 napravi seriju 8:1 i osvoji taj set 25:23.To NE SME da se desava ni protiv jacih ekipa, a ne autsajdera.Umalo da sav trud bude prosut u vodu, a nekako mi se cini da je u toj corbi mirodjija i krivac Terzic.Ipak, najvaznije je da je ostvaren plasman u Rio i cestitke devojkama na tome.Veliki je ovo uspeh, raduje pogotovo dobra igra u petim setovima.No, sada cemo videti nasu pravu snagu na evropskom prvenstvu, tu bi mogli da odigramo rastereceno i kvalitetno, a da li cemo takvu priliku i iskoristiti i to uraditi, ostaje da se vidi.Voleo bih da vidim u ekipi neku drugu igracicu umesto Jelene Nikolic koja je zrela za povlacenje iz reprezentacije, ali mislim da se to nece desiti.U svakom slucaju srecno nasim devojkama na narednim takmicenjima.

Gavgalj

pre 8 godina

Terza energetski vampir! Čim pocne da mrači, a mrači svaku utakmicu, naše padaju u bezdan, isisa im zubima svu energiju. Srećom kvalitet je ogroman i one nekako uspevaju da pobede i protivnice i njega

ajmo... Japanke!

pre 8 godina

Srbija je na celom ovom turniru maestralno igrala taj-brejkove, rasturili svetske prvakinje USA 15:6, a rutinski odradili jaku Rusiju i Japan, tako da im ovo izivljavanje u petom setu protiv realno za dve klase slabijih Argentinki uopste nije trebalo da nas podsecaju koliko su dobre u tim zavrsnicama, vec je sve trebalo biti rutinski okoncano vec u tri seta.

Ali ne treba sad zakerati, pobeda je pobeda, a 10 pobeda iz 11 meceva na najjacem svetskom odbojkaskom takmicenju u 2015. godini je nesto sto vredi bar srebrnu medalju, a ako Japan pobedi Kinu za koji sat i samo zlato, sto ce automatski znaciti i najvredniji uspeh u istoriji srpske zanske odbojke!

Prethodnih dana u fokus je stavljana cinjenica da samo dve prvoplasirane ekipe ovde rezervisu mesta za Rio, pa se stvarala nekakva lazna slika da su ovo nekakve kvalifikacije (pa pogledajde samo naslov ovog teksta), a ne najjace i najvaznije odbojkasko 2015 takmicenje!

Srebro na Svetskom kupu vuce cak 90 rejting bodova (zlato 100) za zvanicnu FIVB rang listu, Grand Prix zlato 50, dok evropsko zlato samo 30 (koliko na SK se dobija za 7 mesto), pa sad vi vidite koliko je ovo veliki uspeh u svetskim razmerama, i mnogo primereniji bio bi naslov "BAR SREBRO ZA SRBIJU" (dok se ceka JPN-CHN rezultat)! A da se za Rio nismo kvalifikovali sada, sa ovakvim timom i kvalitetom kvalifikovali bi se u nekoj od sledece dve prilike (na OI ucestvuje 12 a ne 2 ekipe), pa zato slavimo ovu veliku medalju, a ne samo nekakve "kvalifikacije".

nevski

pre 8 godina

ovo juros je zivi dokaz da smo bezgranicno talentovani ali i lenji. Kad treba da se zapne i zavrsi mi cekamo da.padne sa neba. U svakom slucaju cestitke,bravo devojke

звиждач коме није досадно

pre 8 godina

Za sve one koji pljuju Terzica: prestanite da nas smarate svojim komentarima. Zvizdite istu stvar vec dugo. Promenite plocu. Dosadicete i sami sebi.
(Zarko, 06. septembar 2015 11:55)

Терзић треба да оде. Да би знао који су његови квалитети мораш прво да сазнаш основе одбојке. Колико играчица је на терену, колико сетова се игра итд. Пре свега тога неопходан услов је знање читања и писања.

lazar

pre 8 godina

Da se nisu plasirale na OI pretpstavljam da bi bilo 3 puta više komentara.Oni koji jedva čekaju da kritikuju Terzića i devojke bi imali svojih 5 minuta.Bruka da je ovako mali broj komentara.Kao podržavamo ih a sutra da igraju u Beogradu ne bilo 1000 gledalaca.Nismo mi zaslužili da imamo ovakav tim koliko im malo pažnje poklanjamo.Srbijo stidi se

bole bgd

pre 8 godina

Svaka čast za naše odbojkašice, lavice, tigrice! Kako su se samo borile na ovom turniru! Kakav moral, samopuzdanje, vera u sebe.....Želim im zlato u Riu.
Bravo i za Terzića, kojeg sam i ja često kritikovao!

realan

pre 8 godina

Bez "male" Boskovic, vrlo, vrlo tesko.Alo, samo 18 godina. Kolika je ta Hercegovina. Samo da znate ovo je najveci uspeh zenske odbojke, ikad. Srecno u Riu lepotice!!!

dorcol

pre 8 godina

zamalo da bace u vodu rio i pobede nad ruskinjama ,amerikankama ,japankama ,bas su me iznervirale ,ali sve se tio brzo zaboravi ,bravo devojke i srecno na oi.

nnj

pre 8 godina

OGROMAN USPEH! BRAVO, LUTKE NASE!!! :)
Ali imam zamerku. Verujem da je ovakav uspeh ostvaren iskljucivo na suv kvalitet nasih igracica, a ne zato sto je Terzic zasluzan. Konstantno u ekipu poziva Jelenu Nikolic koja je odavno zrela za reprezentativnu penziju, a Malesevic koja je trenutno bolji igrac po mom misljenju sedi na klupi i retko kad ulazi u igru. Hvala Nikolicevoj na svemu sto je uradila za reprezentaciju, zaista je bila pravi kapiten kada je to bilo potrebno, ali mislim da je vreme za zbogom. Bez obzira na ovaj neverovatan uspeh, i dalje smatram da Terzic treba da ode. Strasno koliko demotivise ekipu. Kada devojke pogrese servis, on psuje, pravi neke kisele face i ne znam ni ja sta. Pa kao da devojkama nije krivo sto su pogresile servis, vec im i on staje na muku i zato se stice utisak da ga se prosto plase. Nema odbojkasku taktiku, nema pravi savet na tajm-autu (zna ponekad da kaze ono sto je potrebno), ali uglavnom govori:" Hajde da igramo, igrajte odbojku". Kakav je to savet? Strasno negativan covek.
Tijana Boskovic zenski Miljkovic, zajedno za Brankicom strasan napadacki tandem. Rasic, Stevanovic i Veljkovic vrh blokeri, a Maja boginja odbojke! Ekipa nam je GROM, samo da to dodje do izrazaja sledece godine na OI.
P.S. Bilo bi dobro traziti novog dizaca i libera posto Maja, Silvija i Suza nece jos dugo igrati za repku. POZDRAV KRALJICAMA! :)

Pančevac

pre 8 godina

Bravo devojke pa vi ste ponos Srbije!!! Znam da niste medijski ispraćene onako kako zaslužujete ali vas narod svakako voli i poštuje.

Neverica

pre 8 godina

Nisam verovala, zbog vase oscilirajuce igre na svim dosadasnjim turnirima u poslednje 2 godine, da mozete u RIO2016. Drago mi je da ste opovrgle moju sumnju. Jednostavno nisam bila sigurna koliko mozete! Zato za ovo sto ste uradile imate samo ovacije BRAVO DEVOJKE BRAVO DEVOJKE BRAVO DEVOJKE!

Terzicu sa ovim devojkama sa kojima si igrao, i sistemom izmena i uvodjenjem mladjih devojaka nastavi tako. Ognjenovicku ne forsiraj inace u buducnosti necemo imati tehnicara da valja, pripremaj mladu snagu za velika dela. Cestitke jos jednom.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Sto bi rekao Kolarov potreban je sistem, a ovde sistem funkcionise na svim nivoima preko 20 godina, tako da je tu kontinuitet normalna stvar.

holy

pre 8 godina

Fenomenalan uspeh. Kvalitet je tu, samo fali dobar psiholog u strucnom stabu.posle 2:0 u setovima protiv slabijeg rivala usledio je kanal. U cetvrtom su vodile Argentinke 11:4 pa su nase vodile 22:18 i ipak je otislo u peti. Na livima nasih video se strah iako su mnogo bolje. Srecno u Riu,imamo kvalitet za zlato.

Bojan

pre 8 godina

Svaka cast devojke, sve utakmice sam odgledao i uzivao u svakoj i hvala vam na osvojenoj medalji i sjajnoj odbojci. Moram da prokomentarisem da ste jako lose odigrale ovu utakmicu, izuzev dijagonale Ognjenovic-Boskovic, mora da se poradi na mentalnoj snazi. Cekamo Rio i medalju.

dorcol

pre 8 godina

Bravo devojke ,mada mogle ste bez da mi dizete pritisak ,kakvo leto za srpski sport ,trebalo bi mi pola sata da kucam , neverovatno ,eh da nam je sve kao sport..........

veliki strumf

pre 8 godina

To lutke! 66 za sada, a kad se u obzir uzmu sigurni plasmani tenisera (njih 5 minimum) i sportista iz borilackih sportova (tekvondo oko 5, dzudo, rvanje), koji se ostvaruju na osnovu scetskih rang lista - vec u Riju imamo oko 80 takmicara! 3 u kolektivnim sportovima, od toga 2 zenske ekipe. Na redu su kosarkasi i odbojkasi, a mozda iznenadi i jedna rukometna selekcija, ko zna. Ostaje zal za fudbalom - mlada reprezentacija posle izbacivanja Spanije, jednostavno je morala da se plasira u polufinale EP i izborio Rio.

Humska 1

pre 8 godina

Sve cestitke devojkama, domaca liga prakticno poluamaterska a uspesi reprezentacije i zenske i muske nestvarni. Tijana za par godina ako nastavi ovim tempom da se razvija bice ubedljivo najbolja odbojkasica na planeti. Takodje neverovatno je da najveci medijski prostor u nasoj zemlji imaju oni fudbaleri koji ama bas nicim to nisu zasluzili.

fantom

pre 8 godina

Odoše mi nervi bre al bitna je pobeda. Vidio se veliki strah na licu igračica zbog velikog uloga OI i medalja na s.kupu.Imamo dobar tim. Ja bi za ep dodao malagurski umjesto nikolić na poz primača.

kritičar

pre 8 godina

Srebro u ovakvoj konkurenciji je ogroman uspeh.Rezultat za svaki respekt.Treći uzastopni plasman na Olimpijadu je dokaz planskog rada odbojkaškog saveza.E sad da vidimo da li će sutra na naslovnoj strani žurnala i sporta biti ove devojke sa srebrnom medaljom ili neki polupismeni i ispod prosečni fudbaler iz jelen super lige!!!

Xin Zhao

pre 8 godina

Bravo devojke, jao koja me je panika uhvatila kad je bilo 2-2 u setovima. Mogu da zamislim njih tek, tako bi mi bilo zao da nisu uspele ovu poslenju prepreku da predju. Ali eto Rio dolazimo, nikad brojniji. :)

ilija

pre 8 godina

Cestitke za nase odbojkasice. Pokidase nam zivce nakon 2-0. U cetvrtom setu vodimo 23-20,pa izgubimo set 23-25. Uf. Rekoh gotovo,nista od njih. I onda fantastican peti set 15-4. Svaka im cast. Ovo je fantastican uspeh. Osvojiti jedno od prva dva mesta,pored SAD,Kine,Rusije,Japana sa skorom 10-1.

marko

pre 8 godina

Svaka cast, strepeli smo ali nema veze. Ono sto je meni glavni utisak meca jeste da neko sa 18 godina onako igra. Nestvarno, bravo Tijana, bravo devojke

Pazi da ne bi

pre 8 godina

Super, vi ste naši idoli. Ajde sad idite... Hoću da kažem da mene zanima samo fudbal i basket i ne znam što ste uopšte objavili ovu vest kad nije ni iz fudbala ni iz basketa. Bolje osnujte neku rubriku kao npr."glupi sportovi" pa nek oni koji to prate imaju gde da se informišu, a nas normalne fensi likove nemojte opterećivati više nebitnim stvarima!
(3+&GG, 06. septembar 2015 13:01)

1. Fensi lik ahahahahahah nisam se mogao slađe nasmejati. Ako si zaista "fensi" ne bi pisao ovakve gluposti po portalu.
2. Tvoj komentar je još manje bitan nego te "nebitne" stvari.
3. Glupi sportovi.... nemam reči... Ali nema veze verovatno si samo klinac koji je dobio priliku da se igra tatinim telefonom dok je dotični u wc-u.

Dragana

pre 8 godina

Sve čestitke odbojkašicama.Deset pobeda u nizu i plasman u Rio.A kome se ne svidjaju vesti koje nisu iz oblasti fudbala ili nekog drugog omiljenog sporta, neka ih ne čita a pogotovo neka ne ostavlja komentare takvog tipa da ne bi ispadao smešan.Sve pohvale za portal B92 jer prati gotovo sve sportove što nama koji prate razne sportove i discipline dosta znači.Samo tako nastavite.

alen

pre 8 godina

Ova nasa Tijana Srpkinja iz Bosne je zakon za odbojku.Tijana ima 18 godina a sjecam se prosle godine na prvenstvu sa 17 godina bila je nasa najbolja igracica.Tijana Boginja.