Fudbal 40

Subota, 05.09.2015.

00:54

Ćurčić zadovoljan debitantima

Selektor Srbije Radovan Ćurčić izjavio je posle pobede nad Jermenijom da je zadovoljan nastupom debitanata za koje je kazao da su se dobro snašli.

Æurèiæ zadovoljan debitantima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

panini

pre 8 godina

i sad ceo ovaj kao strucnjak da pomisli zato sto nismo primili gol da je odbrana bila dobra a i spajic i tomovic ocajni bili, kolarov isto neverovatno drugi covek u klubu i reprezentaciji imao je dva prodora za celu utakmicu dosta izgubljenih lopti i u odbranu se jedva vracao..

Vuk Ivanović

pre 8 godina

Ulazimo u Ginisovu knjigu rekorda!
Već više od 20 godina mi podmlađujemo reprezentaciju i pravimo ekipu za sledeće takmičenje!
Kukala im majka svima na svetskim i evropskim prvenstvima kad naši budu stasali!
Sve ćemo ih pregaziti...

Mito

pre 8 godina

Beda od reprezentacije. Kolarov lepo prozove rukovodstvo FSS izjavom da su dugo obezglavljeni. Milošević nas uverava u neophodnost pobede radi čuvanja fotelja. Reprezentacija istrči u novom sastavu, brani se sa 10 igrača na svom terenu, pobedi zahvaljujući autogolu, šokantnom golu zbog očekivanja prekida i upornosti Ljajića i oproštenom penalu kod 0:0. Selektor zadovoljan, napokon je dobio jednu službenu utakmicu. Nemamo vezni red. Napadači odsečeni, igra se na nazovi kontru. Protivnik preko 50 minuta drži loptu. Igra nam je anemična, uplašena, nema duel igre. Veliki selektor kada primeti da ga snima kamera se uozbilji, podigne obrvu, a pogled luta u daljinu, poza za neki ratni film tematika iz srednjeg veka. Muka mi je i od FSS i reprezentacije. Ako Francuzi odigraju ozbiljno, jer će Albanci i Portugalci sigurno igrati ozbiljno, očekujem tri poraza, nadam se ne i katastrofalna. S poštovanjem

Toliko

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.
(arh., 05. septembar 2015 02:43)


Brasanac je odigrao perfektno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 5. septembar 2015 09:23) # Link komentara
Jesi li gledao ti utakmicu,uopste?Ili se ne razumes u ovu igru,sto je ociglednije...Brasanac je bio ubedljivo najgori nas igrac,uz Mitrovica.U prvom poluvremenu je svaku loptu dao pogresno ili je izgubio.Jedan slican tebi,rece,da je pretrcao najvise,od kad on prati fudbal,pa ako je toliko trcao,neka ide na maraton a za fudbal treba i neko ko zna da igra a sa Brasancem to nije slucaj.Neka zaduzi atletski dres i neka ga zovu tamo u reprezentaciju,ovde je zalutao.

vrh

pre 8 godina

Da je ostao Mihajlovic, siguran sam da bi smo isli na EP, ovako nista, pokupiti tu bulumentu, Karadzic, Curcic i par fudbalera, Raca, Stojke, Fejsa i jos par tih seka persi i sut!

misko

pre 8 godina

Ako pravimo reprezentacija sa igračima kvaliteta Brasnca i Živkovića jadna nam majka.Nismo još dno dna, stigli smo samo do dna.Kuku Tome,Todore.

yea

pre 8 godina

Nas narod je cirkus. Igrali solidno i pobedili, kontrolisali mec, ali narodu ne valja. Sta mislite mi smo Barsa? Sta 5:0 bi valjalo. I niste za bolje kad ste takvi "navijaci"

Trollston

pre 8 godina

Lepo je sto grobari brane Brasanca, ali odigrati dobro protiv Jermena kuci i nije neki podvig. Videcemo ga za par dana protiv Pogbe, Matuidia i Schneiderlina ili jedan na jedan sa Griezmannom i Benzemom...Tuzno je, ali pokazace nam Francuska koliko smo udaljeni od evropske elite...

iggy

pre 8 godina

Island je izborio plasman na EP. Na Islandu zivi oko 300000 stanovnika, dakle kao npr u opstini Zemun ili u Nisu. Prijatno, dovidjenja!

Gagi

pre 8 godina

Hehe opet prave tim za naredne kvalifikacije.Samo neznam koje godine i na koje tamicenje ce se plasirat. Mozda kad bi bio kakav balkanski kup mada i tu bi se tesko plasirali.... Zalosno sta rade od reprezentacije.

mmnikola

pre 8 godina

Smatram da je velika greska sto je Rajkovic pozvan, a sedi na klupi.. Ako nije hteo da ga stavi da brani onda je trebao da ga prepusti da igra za mladu reprezentaciju..

Kvazimodo Sorabius

pre 8 godina

arh@, hitno nosi TV kod mehanicara!
(jos gore po tebe ako ti je TV ispravan)
Brasanac je toliko istrcao i koristan bio da u zadnjih TRIDESET I VISE godina nismo imali slicnog a korisnog igraca.
Pratim fudbal od 1957-8.
Jednostavno - bio je najbolji na terenu.
Odao si se! Smeta ti sastav. Od 14 koji su igrali - deset iz Partizana...
Za nauk - isto je bilo kao kad smo bili olimpijski prvaci u Rimu i cetvrti na svetu u Cileu...

mrki

pre 8 godina

Vi ste sramota za državu, igrate kao da ste na takmičenju radničkih sportskih igara, neorganizovani, izgubljeni bez bilo kakvog sistema, radi ko šta hoće a ništa neće. Još se nađe ovakav selektor i lupeta kako je nešto bilo dobro.
Dobar je samo rezultat.

Fica

pre 8 godina

Brasanac je pokazao da igraci iz nase lige mogu mnogo bolje da odigraju od igraca koji u evropi i ne igraju.
Zato bi bilo lepo da se zovu Katai i Ivanic najbolji igraci prvenstva uz Zivkovica samo sto su njoh dvojica pravi tehnicari i lako igraju sa loptom.
Onda Ozegovic mozda ako nastavi da igra kao do sad jer nam treba neko da koristi sanse.
Uz njih zadrzati najbolje i uvesti jos nekog svetskog sampiona i eto tima.
Naravno ne bi bilo lose i da se selektor promeni...

Pagan

pre 8 godina

U pregledu golova sinoc skapirah koliko smo mi tanki....pa Poljaci su izgubili od Nemaca 3:1 ,a igrali sasvim dobro....nema nama spasa a Stojkovicem,Spajicem,Fejsom,Tosicem i naravno sa ovim kilavim Curcicem...

koja

pre 8 godina

Ovaj ce da ostane na klupi I u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo jer niko normalan nece da prihvati posao u ovakvom savezu.Na...ali smo.

bravo

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.
(arh., 05. septembar 2015 02:43)


Brasanac je odigrao perfektno

yea

pre 8 godina

na stranu sto mislim da je Karadzic kancer fudbala, reprezentacija je solidno odigrala. Brasanac vrhunski odigrao, mislim da treba da ga forsira. Ljajic Kostic dobri, Matic doktor. Mitrovic ne pogadja nadam se da ce to da se promeni. Stojkovic, sta reci, sem penala covek nije na nivou lokalne ekipe za mali fudbal. Zivkovic malo podbacio ali bice on dobar. Stoper Spajic potpuno pogubljen, trema do neba. Ostali korektno...pozz

Fica

pre 8 godina

Selektore ako vec pravis tim pravi ga od igraca koji tu trebaju da budu,i ne ne mislim odma na Brasanca u odnosu na Fejsu i Racu on je odlican:

Rajkovic(Stojkovic)
Gajic(Basta),
Ivanovic(Makismovic),
Nastasic(Veljkovic),
Kolarov(Obradovic)-
Matic(Sergej),
Maksimovic(Brasanac),
Zivkovic(Katai),
Ljajic(Ivanic),
Kostic(Tadic),
Djurdjic(Mitrovic).

nnn

pre 8 godina

mitrovic je bio ocajan. coveku treba pola sata da se okrene i da prosledi loptu, driblinga nema i dosta je spor...
kostic mnogo bolji od markovica na levom krilu. na desnom krilu bih ipak stavio pre tadica nego zivkovica, bar jos godinu dana.
ljaljic se stvarno trudi. matic klasika.
ne znam sta se desava sa ivanovicem, ali covek je mnogo sporiji nego prosle godine.

postavka igre ocaj. non stop smo igrali po levoj strani. odbrana nam je bila isuvise blizu gola. nismo ih napadali dok ne dodju na 40m. kroz sredinu su isuvise lako prolazili. jaci tim bi nas razbio.
igrali smo 4-4-1-1 i verovatno se od matica ocekuje da on bude kreaotor igre, ali to nije njegova najaca strana.
iako smo pobedili mnogo smo lose izgledali...ali mozda ce imati vise samopouzdanja. u svakom slucaju curcic mora da ode...

miki

pre 8 godina

Ne razumem Mitrovica! Spic, jedini u nasem timu... Kolarov istrčava od polovine do 16m, šutira i na loptu natrcava Ljajić... A Mitrović stoji na 40m i lagano trckara umesto da on juri tu loptu

Angmar

pre 8 godina

Bunker javor daleko ti lepa kuca!!Od francuza primamo sigurno 2-3 komada!Kroz sredinu duva samo tako,oni jermeni nesrecni su nas sinoc ubili u prvom pol.kroz sredinu sa jednim dobrim igracem(Mktarijan),zamisli kad ulete francuzi u sir?!?Bunker javor,gospode boze!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Skidam kapu selektore!
Stavljanje Adema Ljajica na trekvartistu umesto Dusana Tadica, koji je ocekivan, je sjajan izbor!
Adem je blistao na ovom mecu i pokazao da je jedan od glavnih aduta u navali nase reprezentacije!
Delujemo sve bolje kao tim, nije bilo slabog mesta, a nekoliko igrava se bas istaklo!
Pohvala ide i Darku Brasancu, cija kreativnost je pomogla da budemo na visem nivou!

Igrac utakmice - Man of the match - Filip Kostic!

Dvojnik

pre 8 godina

Nula od trenera. Da smo ozbiljni u vezi fudbala ovaj bi trebao da dobije otkaz iz momenta. Ladno je uspeo da sastavi 3 zadnja vezna na domacem terenu protiv Jermenije, i to jos u nebitnom mecu! Sta tu ima da se doda?
I to je treci bio niko drugi nego Fejsa, momak koji nikad nista nije uradio, ni klubska karijera mu nije bolja ali eto tu je i po svemu sudeci bice tu i sledeceg ciklusa, taman kad se vrati i Ignjovski.
U napadu ne menja nista iako Mitrovic nije dao gol na zadnjih 15 utakmica, a trazi se napadac koji moze da da gol...sto ne bi probo Skuletica kad ga vec poziva, bitno je da je Fejsa nastupio.
Slicno je uradio i na prvom mecu protiv raspalih Grka kad je Djordjevic odbio da udje u 91. minutu sto ga je izgleda i udaljilo od ekipe. Bogami i ja bih odbio da sam na njegovom mestu, kao ono posle ti kaze eto dobio si priliku i nisi nista uradio. Koji mozak pravi izmenu u 91. minutu u prijateljskom mecu, sta je hteo stom izmenom? Jel bilo tako tesko napraviti tu izmenu bar 10 minuta ranije?
Tu sam znao kolko ima sati, samo pitam se kad cemo mi igrati fudbal?

churugvajac

pre 8 godina

@Kakav je ovo strucnjak, Murinjo i AF mu nisu ravni..salu na stranu nama treba neka legenda koja ima autoritet, kao u kosarci i odbojci,npr Piksi,kad cemo se vise resiti ovih malo je reci neznalica.
(Zeljko 92, 05. septembar 2015 01:05) >>> imali smo legendu pa smo ga oterali.

arh.

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.

Zeljko 92

pre 8 godina

Kakav je ovo strucnjak, Murinjo i AF mu nisu ravni..salu na stranu nama treba neka legenda koja ima autoritet, kao u kosarci i odbojci,npr Piksi,kad cemo se vise resiti ovih malo je reci neznalica.

trolol

pre 8 godina

da se ne lazemo, ovaj tip coveka/trenera bi izjavio da je zadovoljan igrom i da smo izgubili 7:0 i da su dva mafina igrala bekove

pohvalio bi posebno mafine

trolol

pre 8 godina

da se ne lazemo, ovaj tip coveka/trenera bi izjavio da je zadovoljan igrom i da smo izgubili 7:0 i da su dva mafina igrala bekove

pohvalio bi posebno mafine

Zeljko 92

pre 8 godina

Kakav je ovo strucnjak, Murinjo i AF mu nisu ravni..salu na stranu nama treba neka legenda koja ima autoritet, kao u kosarci i odbojci,npr Piksi,kad cemo se vise resiti ovih malo je reci neznalica.

arh.

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.

mrki

pre 8 godina

Vi ste sramota za državu, igrate kao da ste na takmičenju radničkih sportskih igara, neorganizovani, izgubljeni bez bilo kakvog sistema, radi ko šta hoće a ništa neće. Još se nađe ovakav selektor i lupeta kako je nešto bilo dobro.
Dobar je samo rezultat.

Dvojnik

pre 8 godina

Nula od trenera. Da smo ozbiljni u vezi fudbala ovaj bi trebao da dobije otkaz iz momenta. Ladno je uspeo da sastavi 3 zadnja vezna na domacem terenu protiv Jermenije, i to jos u nebitnom mecu! Sta tu ima da se doda?
I to je treci bio niko drugi nego Fejsa, momak koji nikad nista nije uradio, ni klubska karijera mu nije bolja ali eto tu je i po svemu sudeci bice tu i sledeceg ciklusa, taman kad se vrati i Ignjovski.
U napadu ne menja nista iako Mitrovic nije dao gol na zadnjih 15 utakmica, a trazi se napadac koji moze da da gol...sto ne bi probo Skuletica kad ga vec poziva, bitno je da je Fejsa nastupio.
Slicno je uradio i na prvom mecu protiv raspalih Grka kad je Djordjevic odbio da udje u 91. minutu sto ga je izgleda i udaljilo od ekipe. Bogami i ja bih odbio da sam na njegovom mestu, kao ono posle ti kaze eto dobio si priliku i nisi nista uradio. Koji mozak pravi izmenu u 91. minutu u prijateljskom mecu, sta je hteo stom izmenom? Jel bilo tako tesko napraviti tu izmenu bar 10 minuta ranije?
Tu sam znao kolko ima sati, samo pitam se kad cemo mi igrati fudbal?

miki

pre 8 godina

Ne razumem Mitrovica! Spic, jedini u nasem timu... Kolarov istrčava od polovine do 16m, šutira i na loptu natrcava Ljajić... A Mitrović stoji na 40m i lagano trckara umesto da on juri tu loptu

Gagi

pre 8 godina

Hehe opet prave tim za naredne kvalifikacije.Samo neznam koje godine i na koje tamicenje ce se plasirat. Mozda kad bi bio kakav balkanski kup mada i tu bi se tesko plasirali.... Zalosno sta rade od reprezentacije.

nnn

pre 8 godina

mitrovic je bio ocajan. coveku treba pola sata da se okrene i da prosledi loptu, driblinga nema i dosta je spor...
kostic mnogo bolji od markovica na levom krilu. na desnom krilu bih ipak stavio pre tadica nego zivkovica, bar jos godinu dana.
ljaljic se stvarno trudi. matic klasika.
ne znam sta se desava sa ivanovicem, ali covek je mnogo sporiji nego prosle godine.

postavka igre ocaj. non stop smo igrali po levoj strani. odbrana nam je bila isuvise blizu gola. nismo ih napadali dok ne dodju na 40m. kroz sredinu su isuvise lako prolazili. jaci tim bi nas razbio.
igrali smo 4-4-1-1 i verovatno se od matica ocekuje da on bude kreaotor igre, ali to nije njegova najaca strana.
iako smo pobedili mnogo smo lose izgledali...ali mozda ce imati vise samopouzdanja. u svakom slucaju curcic mora da ode...

bravo

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.
(arh., 05. septembar 2015 02:43)


Brasanac je odigrao perfektno

Pagan

pre 8 godina

U pregledu golova sinoc skapirah koliko smo mi tanki....pa Poljaci su izgubili od Nemaca 3:1 ,a igrali sasvim dobro....nema nama spasa a Stojkovicem,Spajicem,Fejsom,Tosicem i naravno sa ovim kilavim Curcicem...

Angmar

pre 8 godina

Bunker javor daleko ti lepa kuca!!Od francuza primamo sigurno 2-3 komada!Kroz sredinu duva samo tako,oni jermeni nesrecni su nas sinoc ubili u prvom pol.kroz sredinu sa jednim dobrim igracem(Mktarijan),zamisli kad ulete francuzi u sir?!?Bunker javor,gospode boze!

Vuk Ivanović

pre 8 godina

Ulazimo u Ginisovu knjigu rekorda!
Već više od 20 godina mi podmlađujemo reprezentaciju i pravimo ekipu za sledeće takmičenje!
Kukala im majka svima na svetskim i evropskim prvenstvima kad naši budu stasali!
Sve ćemo ih pregaziti...

churugvajac

pre 8 godina

@Kakav je ovo strucnjak, Murinjo i AF mu nisu ravni..salu na stranu nama treba neka legenda koja ima autoritet, kao u kosarci i odbojci,npr Piksi,kad cemo se vise resiti ovih malo je reci neznalica.
(Zeljko 92, 05. septembar 2015 01:05) >>> imali smo legendu pa smo ga oterali.

iggy

pre 8 godina

Island je izborio plasman na EP. Na Islandu zivi oko 300000 stanovnika, dakle kao npr u opstini Zemun ili u Nisu. Prijatno, dovidjenja!

koja

pre 8 godina

Ovaj ce da ostane na klupi I u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo jer niko normalan nece da prihvati posao u ovakvom savezu.Na...ali smo.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Skidam kapu selektore!
Stavljanje Adema Ljajica na trekvartistu umesto Dusana Tadica, koji je ocekivan, je sjajan izbor!
Adem je blistao na ovom mecu i pokazao da je jedan od glavnih aduta u navali nase reprezentacije!
Delujemo sve bolje kao tim, nije bilo slabog mesta, a nekoliko igrava se bas istaklo!
Pohvala ide i Darku Brasancu, cija kreativnost je pomogla da budemo na visem nivou!

Igrac utakmice - Man of the match - Filip Kostic!

Kvazimodo Sorabius

pre 8 godina

arh@, hitno nosi TV kod mehanicara!
(jos gore po tebe ako ti je TV ispravan)
Brasanac je toliko istrcao i koristan bio da u zadnjih TRIDESET I VISE godina nismo imali slicnog a korisnog igraca.
Pratim fudbal od 1957-8.
Jednostavno - bio je najbolji na terenu.
Odao si se! Smeta ti sastav. Od 14 koji su igrali - deset iz Partizana...
Za nauk - isto je bilo kao kad smo bili olimpijski prvaci u Rimu i cetvrti na svetu u Cileu...

Mito

pre 8 godina

Beda od reprezentacije. Kolarov lepo prozove rukovodstvo FSS izjavom da su dugo obezglavljeni. Milošević nas uverava u neophodnost pobede radi čuvanja fotelja. Reprezentacija istrči u novom sastavu, brani se sa 10 igrača na svom terenu, pobedi zahvaljujući autogolu, šokantnom golu zbog očekivanja prekida i upornosti Ljajića i oproštenom penalu kod 0:0. Selektor zadovoljan, napokon je dobio jednu službenu utakmicu. Nemamo vezni red. Napadači odsečeni, igra se na nazovi kontru. Protivnik preko 50 minuta drži loptu. Igra nam je anemična, uplašena, nema duel igre. Veliki selektor kada primeti da ga snima kamera se uozbilji, podigne obrvu, a pogled luta u daljinu, poza za neki ratni film tematika iz srednjeg veka. Muka mi je i od FSS i reprezentacije. Ako Francuzi odigraju ozbiljno, jer će Albanci i Portugalci sigurno igrati ozbiljno, očekujem tri poraza, nadam se ne i katastrofalna. S poštovanjem

Fica

pre 8 godina

Selektore ako vec pravis tim pravi ga od igraca koji tu trebaju da budu,i ne ne mislim odma na Brasanca u odnosu na Fejsu i Racu on je odlican:

Rajkovic(Stojkovic)
Gajic(Basta),
Ivanovic(Makismovic),
Nastasic(Veljkovic),
Kolarov(Obradovic)-
Matic(Sergej),
Maksimovic(Brasanac),
Zivkovic(Katai),
Ljajic(Ivanic),
Kostic(Tadic),
Djurdjic(Mitrovic).

vrh

pre 8 godina

Da je ostao Mihajlovic, siguran sam da bi smo isli na EP, ovako nista, pokupiti tu bulumentu, Karadzic, Curcic i par fudbalera, Raca, Stojke, Fejsa i jos par tih seka persi i sut!

Trollston

pre 8 godina

Lepo je sto grobari brane Brasanca, ali odigrati dobro protiv Jermena kuci i nije neki podvig. Videcemo ga za par dana protiv Pogbe, Matuidia i Schneiderlina ili jedan na jedan sa Griezmannom i Benzemom...Tuzno je, ali pokazace nam Francuska koliko smo udaljeni od evropske elite...

yea

pre 8 godina

na stranu sto mislim da je Karadzic kancer fudbala, reprezentacija je solidno odigrala. Brasanac vrhunski odigrao, mislim da treba da ga forsira. Ljajic Kostic dobri, Matic doktor. Mitrovic ne pogadja nadam se da ce to da se promeni. Stojkovic, sta reci, sem penala covek nije na nivou lokalne ekipe za mali fudbal. Zivkovic malo podbacio ali bice on dobar. Stoper Spajic potpuno pogubljen, trema do neba. Ostali korektno...pozz

misko

pre 8 godina

Ako pravimo reprezentacija sa igračima kvaliteta Brasnca i Živkovića jadna nam majka.Nismo još dno dna, stigli smo samo do dna.Kuku Tome,Todore.

yea

pre 8 godina

Nas narod je cirkus. Igrali solidno i pobedili, kontrolisali mec, ali narodu ne valja. Sta mislite mi smo Barsa? Sta 5:0 bi valjalo. I niste za bolje kad ste takvi "navijaci"

panini

pre 8 godina

i sad ceo ovaj kao strucnjak da pomisli zato sto nismo primili gol da je odbrana bila dobra a i spajic i tomovic ocajni bili, kolarov isto neverovatno drugi covek u klubu i reprezentaciji imao je dva prodora za celu utakmicu dosta izgubljenih lopti i u odbranu se jedva vracao..

mmnikola

pre 8 godina

Smatram da je velika greska sto je Rajkovic pozvan, a sedi na klupi.. Ako nije hteo da ga stavi da brani onda je trebao da ga prepusti da igra za mladu reprezentaciju..

Fica

pre 8 godina

Brasanac je pokazao da igraci iz nase lige mogu mnogo bolje da odigraju od igraca koji u evropi i ne igraju.
Zato bi bilo lepo da se zovu Katai i Ivanic najbolji igraci prvenstva uz Zivkovica samo sto su njoh dvojica pravi tehnicari i lako igraju sa loptom.
Onda Ozegovic mozda ako nastavi da igra kao do sad jer nam treba neko da koristi sanse.
Uz njih zadrzati najbolje i uvesti jos nekog svetskog sampiona i eto tima.
Naravno ne bi bilo lose i da se selektor promeni...

Toliko

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.
(arh., 05. septembar 2015 02:43)


Brasanac je odigrao perfektno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 5. septembar 2015 09:23) # Link komentara
Jesi li gledao ti utakmicu,uopste?Ili se ne razumes u ovu igru,sto je ociglednije...Brasanac je bio ubedljivo najgori nas igrac,uz Mitrovica.U prvom poluvremenu je svaku loptu dao pogresno ili je izgubio.Jedan slican tebi,rece,da je pretrcao najvise,od kad on prati fudbal,pa ako je toliko trcao,neka ide na maraton a za fudbal treba i neko ko zna da igra a sa Brasancem to nije slucaj.Neka zaduzi atletski dres i neka ga zovu tamo u reprezentaciju,ovde je zalutao.

arh.

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.

Kvazimodo Sorabius

pre 8 godina

arh@, hitno nosi TV kod mehanicara!
(jos gore po tebe ako ti je TV ispravan)
Brasanac je toliko istrcao i koristan bio da u zadnjih TRIDESET I VISE godina nismo imali slicnog a korisnog igraca.
Pratim fudbal od 1957-8.
Jednostavno - bio je najbolji na terenu.
Odao si se! Smeta ti sastav. Od 14 koji su igrali - deset iz Partizana...
Za nauk - isto je bilo kao kad smo bili olimpijski prvaci u Rimu i cetvrti na svetu u Cileu...

yea

pre 8 godina

na stranu sto mislim da je Karadzic kancer fudbala, reprezentacija je solidno odigrala. Brasanac vrhunski odigrao, mislim da treba da ga forsira. Ljajic Kostic dobri, Matic doktor. Mitrovic ne pogadja nadam se da ce to da se promeni. Stojkovic, sta reci, sem penala covek nije na nivou lokalne ekipe za mali fudbal. Zivkovic malo podbacio ali bice on dobar. Stoper Spajic potpuno pogubljen, trema do neba. Ostali korektno...pozz

Zeljko 92

pre 8 godina

Kakav je ovo strucnjak, Murinjo i AF mu nisu ravni..salu na stranu nama treba neka legenda koja ima autoritet, kao u kosarci i odbojci,npr Piksi,kad cemo se vise resiti ovih malo je reci neznalica.

trolol

pre 8 godina

da se ne lazemo, ovaj tip coveka/trenera bi izjavio da je zadovoljan igrom i da smo izgubili 7:0 i da su dva mafina igrala bekove

pohvalio bi posebno mafine

Toliko

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.
(arh., 05. septembar 2015 02:43)


Brasanac je odigrao perfektno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 5. septembar 2015 09:23) # Link komentara
Jesi li gledao ti utakmicu,uopste?Ili se ne razumes u ovu igru,sto je ociglednije...Brasanac je bio ubedljivo najgori nas igrac,uz Mitrovica.U prvom poluvremenu je svaku loptu dao pogresno ili je izgubio.Jedan slican tebi,rece,da je pretrcao najvise,od kad on prati fudbal,pa ako je toliko trcao,neka ide na maraton a za fudbal treba i neko ko zna da igra a sa Brasancem to nije slucaj.Neka zaduzi atletski dres i neka ga zovu tamo u reprezentaciju,ovde je zalutao.

Fica

pre 8 godina

Selektore ako vec pravis tim pravi ga od igraca koji tu trebaju da budu,i ne ne mislim odma na Brasanca u odnosu na Fejsu i Racu on je odlican:

Rajkovic(Stojkovic)
Gajic(Basta),
Ivanovic(Makismovic),
Nastasic(Veljkovic),
Kolarov(Obradovic)-
Matic(Sergej),
Maksimovic(Brasanac),
Zivkovic(Katai),
Ljajic(Ivanic),
Kostic(Tadic),
Djurdjic(Mitrovic).

misko

pre 8 godina

Ako pravimo reprezentacija sa igračima kvaliteta Brasnca i Živkovića jadna nam majka.Nismo još dno dna, stigli smo samo do dna.Kuku Tome,Todore.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Skidam kapu selektore!
Stavljanje Adema Ljajica na trekvartistu umesto Dusana Tadica, koji je ocekivan, je sjajan izbor!
Adem je blistao na ovom mecu i pokazao da je jedan od glavnih aduta u navali nase reprezentacije!
Delujemo sve bolje kao tim, nije bilo slabog mesta, a nekoliko igrava se bas istaklo!
Pohvala ide i Darku Brasancu, cija kreativnost je pomogla da budemo na visem nivou!

Igrac utakmice - Man of the match - Filip Kostic!

bravo

pre 8 godina

Stojković je bio tragikomičan, sreća pa ne primismo neki gol, go ga više forsira pobogu? Dajte bilo koga drugog! Drugo Brašanac u reprezentaciji, pa to je u rangu zeza nadrealista...ko bre zove te izgubljene ljude?. Da nije Matića bilo ovi bi nas probušili po svim pravcima. Mitrovica nije dovoljno napredovao, žreba nam efikasniji napadač itd... Nadam se boljoj postavi protiv Albanije, a i boljoj igri.
(arh., 05. septembar 2015 02:43)


Brasanac je odigrao perfektno

Pagan

pre 8 godina

U pregledu golova sinoc skapirah koliko smo mi tanki....pa Poljaci su izgubili od Nemaca 3:1 ,a igrali sasvim dobro....nema nama spasa a Stojkovicem,Spajicem,Fejsom,Tosicem i naravno sa ovim kilavim Curcicem...

Trollston

pre 8 godina

Lepo je sto grobari brane Brasanca, ali odigrati dobro protiv Jermena kuci i nije neki podvig. Videcemo ga za par dana protiv Pogbe, Matuidia i Schneiderlina ili jedan na jedan sa Griezmannom i Benzemom...Tuzno je, ali pokazace nam Francuska koliko smo udaljeni od evropske elite...

Dvojnik

pre 8 godina

Nula od trenera. Da smo ozbiljni u vezi fudbala ovaj bi trebao da dobije otkaz iz momenta. Ladno je uspeo da sastavi 3 zadnja vezna na domacem terenu protiv Jermenije, i to jos u nebitnom mecu! Sta tu ima da se doda?
I to je treci bio niko drugi nego Fejsa, momak koji nikad nista nije uradio, ni klubska karijera mu nije bolja ali eto tu je i po svemu sudeci bice tu i sledeceg ciklusa, taman kad se vrati i Ignjovski.
U napadu ne menja nista iako Mitrovic nije dao gol na zadnjih 15 utakmica, a trazi se napadac koji moze da da gol...sto ne bi probo Skuletica kad ga vec poziva, bitno je da je Fejsa nastupio.
Slicno je uradio i na prvom mecu protiv raspalih Grka kad je Djordjevic odbio da udje u 91. minutu sto ga je izgleda i udaljilo od ekipe. Bogami i ja bih odbio da sam na njegovom mestu, kao ono posle ti kaze eto dobio si priliku i nisi nista uradio. Koji mozak pravi izmenu u 91. minutu u prijateljskom mecu, sta je hteo stom izmenom? Jel bilo tako tesko napraviti tu izmenu bar 10 minuta ranije?
Tu sam znao kolko ima sati, samo pitam se kad cemo mi igrati fudbal?

Fica

pre 8 godina

Brasanac je pokazao da igraci iz nase lige mogu mnogo bolje da odigraju od igraca koji u evropi i ne igraju.
Zato bi bilo lepo da se zovu Katai i Ivanic najbolji igraci prvenstva uz Zivkovica samo sto su njoh dvojica pravi tehnicari i lako igraju sa loptom.
Onda Ozegovic mozda ako nastavi da igra kao do sad jer nam treba neko da koristi sanse.
Uz njih zadrzati najbolje i uvesti jos nekog svetskog sampiona i eto tima.
Naravno ne bi bilo lose i da se selektor promeni...

vrh

pre 8 godina

Da je ostao Mihajlovic, siguran sam da bi smo isli na EP, ovako nista, pokupiti tu bulumentu, Karadzic, Curcic i par fudbalera, Raca, Stojke, Fejsa i jos par tih seka persi i sut!

mrki

pre 8 godina

Vi ste sramota za državu, igrate kao da ste na takmičenju radničkih sportskih igara, neorganizovani, izgubljeni bez bilo kakvog sistema, radi ko šta hoće a ništa neće. Još se nađe ovakav selektor i lupeta kako je nešto bilo dobro.
Dobar je samo rezultat.

churugvajac

pre 8 godina

@Kakav je ovo strucnjak, Murinjo i AF mu nisu ravni..salu na stranu nama treba neka legenda koja ima autoritet, kao u kosarci i odbojci,npr Piksi,kad cemo se vise resiti ovih malo je reci neznalica.
(Zeljko 92, 05. septembar 2015 01:05) >>> imali smo legendu pa smo ga oterali.

miki

pre 8 godina

Ne razumem Mitrovica! Spic, jedini u nasem timu... Kolarov istrčava od polovine do 16m, šutira i na loptu natrcava Ljajić... A Mitrović stoji na 40m i lagano trckara umesto da on juri tu loptu

nnn

pre 8 godina

mitrovic je bio ocajan. coveku treba pola sata da se okrene i da prosledi loptu, driblinga nema i dosta je spor...
kostic mnogo bolji od markovica na levom krilu. na desnom krilu bih ipak stavio pre tadica nego zivkovica, bar jos godinu dana.
ljaljic se stvarno trudi. matic klasika.
ne znam sta se desava sa ivanovicem, ali covek je mnogo sporiji nego prosle godine.

postavka igre ocaj. non stop smo igrali po levoj strani. odbrana nam je bila isuvise blizu gola. nismo ih napadali dok ne dodju na 40m. kroz sredinu su isuvise lako prolazili. jaci tim bi nas razbio.
igrali smo 4-4-1-1 i verovatno se od matica ocekuje da on bude kreaotor igre, ali to nije njegova najaca strana.
iako smo pobedili mnogo smo lose izgledali...ali mozda ce imati vise samopouzdanja. u svakom slucaju curcic mora da ode...

mmnikola

pre 8 godina

Smatram da je velika greska sto je Rajkovic pozvan, a sedi na klupi.. Ako nije hteo da ga stavi da brani onda je trebao da ga prepusti da igra za mladu reprezentaciju..

iggy

pre 8 godina

Island je izborio plasman na EP. Na Islandu zivi oko 300000 stanovnika, dakle kao npr u opstini Zemun ili u Nisu. Prijatno, dovidjenja!

Angmar

pre 8 godina

Bunker javor daleko ti lepa kuca!!Od francuza primamo sigurno 2-3 komada!Kroz sredinu duva samo tako,oni jermeni nesrecni su nas sinoc ubili u prvom pol.kroz sredinu sa jednim dobrim igracem(Mktarijan),zamisli kad ulete francuzi u sir?!?Bunker javor,gospode boze!

Mito

pre 8 godina

Beda od reprezentacije. Kolarov lepo prozove rukovodstvo FSS izjavom da su dugo obezglavljeni. Milošević nas uverava u neophodnost pobede radi čuvanja fotelja. Reprezentacija istrči u novom sastavu, brani se sa 10 igrača na svom terenu, pobedi zahvaljujući autogolu, šokantnom golu zbog očekivanja prekida i upornosti Ljajića i oproštenom penalu kod 0:0. Selektor zadovoljan, napokon je dobio jednu službenu utakmicu. Nemamo vezni red. Napadači odsečeni, igra se na nazovi kontru. Protivnik preko 50 minuta drži loptu. Igra nam je anemična, uplašena, nema duel igre. Veliki selektor kada primeti da ga snima kamera se uozbilji, podigne obrvu, a pogled luta u daljinu, poza za neki ratni film tematika iz srednjeg veka. Muka mi je i od FSS i reprezentacije. Ako Francuzi odigraju ozbiljno, jer će Albanci i Portugalci sigurno igrati ozbiljno, očekujem tri poraza, nadam se ne i katastrofalna. S poštovanjem

Vuk Ivanović

pre 8 godina

Ulazimo u Ginisovu knjigu rekorda!
Već više od 20 godina mi podmlađujemo reprezentaciju i pravimo ekipu za sledeće takmičenje!
Kukala im majka svima na svetskim i evropskim prvenstvima kad naši budu stasali!
Sve ćemo ih pregaziti...

koja

pre 8 godina

Ovaj ce da ostane na klupi I u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo jer niko normalan nece da prihvati posao u ovakvom savezu.Na...ali smo.

Gagi

pre 8 godina

Hehe opet prave tim za naredne kvalifikacije.Samo neznam koje godine i na koje tamicenje ce se plasirat. Mozda kad bi bio kakav balkanski kup mada i tu bi se tesko plasirali.... Zalosno sta rade od reprezentacije.

yea

pre 8 godina

Nas narod je cirkus. Igrali solidno i pobedili, kontrolisali mec, ali narodu ne valja. Sta mislite mi smo Barsa? Sta 5:0 bi valjalo. I niste za bolje kad ste takvi "navijaci"

panini

pre 8 godina

i sad ceo ovaj kao strucnjak da pomisli zato sto nismo primili gol da je odbrana bila dobra a i spajic i tomovic ocajni bili, kolarov isto neverovatno drugi covek u klubu i reprezentaciji imao je dva prodora za celu utakmicu dosta izgubljenih lopti i u odbranu se jedva vracao..