Fudbal 105

Ponedeljak, 31.08.2015.

11:44

Partizan doveo beka iz Poljske

Šampion Srbije Partizan doveo je levog beka Nikolu Lekovića na pozajmicu iz poljske Lehije Gdanjsk.

Partizan doveo beka iz Poljske IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Dejo

pre 8 godina

Iskreno se nadam da nisu ludi da daju tolki novac za Ivanića, jer čovek realno ne vredi ni upola a i to mesto nije problem ! Ivanić u decembru može da potpiše za koga hoće ,jer mu za godinu dana ističe ugovor! Valjda nisu ludi da daju toliki novac za igrača za koga Vojvodina nema ni jednu ozbiljnu ponudu !

Danubewalker

pre 8 godina

Posle cestitki Zvezdi sto je "probila" san o uobicajenom tucetu novih igraca,tako sto ih 14,cestitam i Partizanu sto je uspeo i da na 15.uzastopnom prelaznom roku potrosi svih 0 evra.

maki

pre 8 godina

kako stvari stoje, bice kao i prethodnih sezona, bice pojacanja, ali iz teleoptika, nece ljudi da daju cent i ne moze se ocekivati da zadnji dan dovedu nekog

salamala

pre 8 godina

Da misle da dovedu nekog ofanzivnog veznog, ne bi oni molili Saleta da igra i zapusava rupe po 20min. To je prica zadnjih 3-4 godine, od kako su prodali Moreiru...Sve se vrti u krug i svake godine nam fali bas taj igrac da napravimo nesto konkretno. Dajte bre 2M za nekog normalnog ko zna fudbal, da ste dali kad je trebalo imali bi 30M vise na racunu i 3LS u zadnje 4 godine...

gluvaglava

pre 8 godina

sve dok dovodite igrače na pozajmicu i tim menjate na svakih 6 meseci nema ništa od evrope...grupna faza lige evrope je plafon.

Odabrani soj...

pre 8 godina

Sramota !!! Gospodo treba da se posvetite svojim mladim reprezentativcima Petroviću i Bogosavcu . Nije Petrović rupa nego ste doveli rupu od levog stopera pa je to problem leve strane . Bogosavcu niste ni ukazali šansu zato sto niste znali sta cete sa Bandalovskim pa ste i njega gurali levo . Doveli ste igrača kvaliteta Aškovskog kog ste poslali u Novi Pazar !? Jednom rečju rizikujete dve mlade i perspektivne karijere zarad mačke u dzaku . Ne dovode se ovako igrači u ozbiljan klub, posle cete da ih terate kao Lukača, Moreiru, Kojića ...

x-man

pre 8 godina

nadaZR....5 miliona kvalifikacije lige sampiona + ostali transferi eto odakle pare,a odakle zvezdi pare za 8 pojacanje,i jos ih dolazi,a u dugu ste 40 miliona..?!

samo zvezda

pre 8 godina

Luis Ibanjez (i tast),su služili navijačima Dinama za sprdnju!! Proveriti. (bora, 31. avgust 2015 13:54)
Dobro i ?
Sluzio je i nama Brakos za sprdnju pa covek posle bio najbolji strelac brazilske lige napravio transfer od 18m evra i dogurao da reprezentacije Argentine.
Sluzio nam i Maksimovic za sprdnju(ja mu licno i oca i majku i siru i uzu familiju posle Bordoa) a eno Torino odbio 15m od Napolija za njega.

romeo

pre 8 godina

Dok citam kako klubovi trose milione i milione, mi kao šampioni države i manje više stalni učesnici grupne faze lige evrope, nema da se izdvoji pa makar 1 milion da se dovede neki igrač, a da nije slobodan ili pozajmica, evo ako dodje Zdjelar i to je pozajmica, Devica čekamo da raskine ugovor, da bi dosao kao slobodan, a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lovaaa, 31. avgust 2015 12:03)

Hoce, ali u excel tabeli.

Kayser Soze

pre 8 godina

Dobar je Lekovic, bio je sjajan u Radu, i u Voši je igrao jako dobro.Treba pomenuti da je prosao celu Partizanovu skolu.Mogli smo da produzimo ugovor i sa Volkovim, mozda i da vidimo Nastica iz Vojvodine, ali Leka je super.Dolazi i Aleksandar Subic, levi bek Borca iz Banja Luke, Saša Zdjelar bi trebao takodje na pozajmicu.Devic dolazi jedino ako raskine ugovor sa Rubinom i pristane na manju platu u Partizanu.Nikolče Noveski, makedonski stoper, bivsi igrac Majnca je blizu Partizana.Slobodan Rajkovic i Krasic su odbili Partizan, kao i nekoliko stranih igraca (Ivanov nije hteo da raskine ugovor sa Bazelom, Vaz Te, Karlton Kol, Urbi Emanuelson, Tae Taivo-odbili Partizan) Što se tiče Marka Momčilovića, bivseg igraca Javora, i Pandura rumunskih, nisu odmakli daleko u pregovorima. Branislav Jovanović je želeo u Partizan i sve je ekspresno dogovoreno, ali Hapoel Akra je trazila 300 000 dolara, i transfer je propao. Posle Lekovica, ocekuje se za sat vremena potpis i Subića, i Zdjelar je blizu, Dević ne toliko.

Bili

pre 8 godina

Ako ne dovedu Devića i krštenog zadnjeg veznog nemaju sta da traže u prvenstvu ( u evropi inace nemaju sta da traze ),Zvezda se mozda raspada ali funkcionišu bolje sto se pojačanja tiče,pogodili su krilne igrače i zadnjeg veznog ,dovode i Srnica koji uopste nije loš igrac...Partizan je samo pogodio sa Abubakarom, delimicno Trujić...
Već sutra ce se znati ko će biti najbolji u Srbiji....

Bogoje ex medikus i vidar

pre 8 godina

Samo u zemlji gde ima 3 Rijalitija u isto vreme je moguće da klub koji je dužan 60.000.000 dovede 19+ igrača ali zato šampion sa minimalnim dugom jedva skrpi klub. Hvala premijeru što nam je instalirao upravu po njegovim taktovima!!!

Korto

pre 8 godina

Dok se Zvezda prosipa sa parama Partizan štedi. Koja ironija, Zvezda od Uefe dobija 0€ a Partizan 6 miliona. Ali ipak tu onda na scenu stupa Vučić i državna kasa.

Iwan

pre 8 godina

Kad sam procitao naslov reko dovode nekog dobrog Poljaka,kad oni skupljaju neke nase iz slj klubova po Evropi...dobro bolje i to nego opet neki povratnici (babovic) koji dolaze iz ljubavi prema klubu kako bi pomogli (za dzabe naravno)

Nemanja44

pre 8 godina

U 3 potpisuje Subic iz Banjaluckog Borca.Igra lijevog beka.Vrijednost 600 evra prema transfermarketu.Znaci dva lijeva beka,ocekuje se jos Zdjelar i Devic.Kovacevic ide iz Zvezde.

Blokovi

pre 8 godina

Leka ima odlican prekid i dobar je levi bek, kvalitetno odrađuje i ofanzivu i defanzivu. Samo je potrebno da zbog neigranja u prethodnom periodu, što pre uđe u formu i stekne psihicku stabilnost.
Samo da dodam da je momak veliki Partizanovac i da je prosao Partizanovu skolu.

PFC

pre 8 godina

Ne volim te pozajmiće uopste. Najvece pojačanje namje da Srnić ne ode u Zvezdu veruj te mi. Ove pozajmiće su lose posle opet novi tim itd brate kupi plati nesto uzmi igrača 2-3 4 godine a ne 6meseci do godinu dana.

aleksacz

pre 8 godina

Zvezdas sam ali nisam ostrascen.Mislim da je ovo los igrac nista nije on bolji od Petrovica!Videcete,a od pojacanja doci samo mozda ovaj mali iz Borca,zivi bili pa videli!

baron alex

pre 8 godina

Interesuje me sta sad misli prevara od trenera Milinkovic. Oterao Askovskog,rekao da mu netreba pojacanje na levom beku,a poslednjeg dana dovode 2 leva beka. Umesto ove dvojce i Petrovica,bolje da su platili Volkova.

nuk

pre 8 godina

koja su pojacanja doveli samo one koje su dobili za dzabe nisu potrosili ni cent sta ce im ovaj brazilac kada je cirkovic bolji od njega petrovic je bolji od ovoga saponjic je bolji od bugarina lukic je bolji od babinja upravu i trenera treba da je sramota da kapiten u njegovim godinama bude najbolji igrac u ekipi savaka cast ziletu ostali ispod nivoa za ligu evrope

Zima prolazi, Partizan i dalje u LE

pre 8 godina

Ko je pratio Vojvodinu onda kada su izbacili Bursu, zna da je rec o sasvim solidnom igracu. Decko zna da centrira, dobar u napadu i u defanzivi. I za Volkova se svasta govorilo, pa je covek pokazao da zna fudbala. Mi uvek unapred pljujemo igrace koje ne znamo.

danilo

pre 8 godina

Da smo imali malo sreće, a Andrija koncentracije u gostima, sada bismo ove naše slavili kao neke male bogove, a šabani ipak!
Jer Volkovu nismo ni ponudili ugovor a morali smo pa sada ne bismo plakali zbog levog beka...
Ne znam detalje oko Drinčića, ali i njega se moralo zadržati pa ne bi kao Jeftović bio isključen a mi izgubli utakmicu od 15 miliona evra.
O Baboviću više neću ni reč.
Sada kao jurimo pojačanja, vidim da dolazi Zdjelar a to je odlično.
Ako dodje Dević i to je sjajno.
Ipak 15 miliona je otišlo u vetar i šansa da gledamo Mesija.
A Zvezda sa neverovatnom logistikom ozbiljno preti i za titulu?
A moglo je to mnogo,mnogo bolje...i bilo bi da su klubovi privatizovani...

Dimi

pre 8 godina

Koliko je nas narod nezahvalan.Trazite pojacanja a onda kad dodju ne valjaju.Ako dodju jos Zdjelar i Devic bice ovo jak tim mozda i za prolece u Evropi!

Darko G.Milanovac

pre 8 godina

dal placali ili dovodili na pozajmicu, vas u evropi nema godinama, titule vas ne idu, a dug raste li raste! samo vi dovodite po 10 igraca svaki put kad je pijaca otvorena :))

ja

pre 8 godina

Luis Ibanes, spavas li mirno ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 31. avgust 2015 12:05)

Kakav je ovo komentar? Oni ni nece igrati jedan protiv drugog u direktnom duelu. Jedan na jednoj, drugi na drugoj strani...

drug Crni

pre 8 godina

a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?
(Lovaaa, 31. avgust 2015 12:03)
400,000 na tri rate + 40% od sledece prodaje.

Beli

pre 8 godina

potpuno je bezsmisleno bilo kakav kometar slati pored ovakvih "stručnjaka",sve sam Murinjo do Murinja (mislim na komenatore) šta onda reći,zar se zaboravlja da smo mi medju pet poslednjih zemalja u Evrpio pa i u fudbalu.

MichaelClayton

pre 8 godina

@Nolane, stvarno si zaostao neki lik, poseti neku ustanovu, izjadaj se roditeljima, prosetaj do severne tribine, nesto, mani se Partizana, ne mozes ti to dokuciti. Ajd' u zdravlje i pomozi sebi.

pan

pre 8 godina

Ne treba nam prioritetno levi bek nego štoper, dobar vezni igrač i špic. Mi da smo imali Branka Ilića umesto Fabrisija, igrača tipa Moreire umesto Babovića i Škuletića umesto Božinova, uveliko bismo bili u Ligi šampiona i sa Petrovićem na beku.

Đorđe

pre 8 godina

Pojačanje??? Pa ovaj sigurno nije bolji od Petrovića i uopšte ne razumem upravu. Doveli igrača tek da se kaže da su nekog doveli. Još na početku se videlo da fale levi bek i centralni vezni. Da smo imali dva ozbiljna igrača na tim pozicijama sada bi bili u LŠ i imali 15 miliona.

Lovaaa

pre 8 godina

Dok citam kako klubovi trose milione i milione, mi kao šampioni države i manje više stalni učesnici grupne faze lige evrope, nema da se izdvoji pa makar 1 milion da se dovede neki igrač, a da nije slobodan ili pozajmica, evo ako dodje Zdjelar i to je pozajmica, Devica čekamo da raskine ugovor, da bi dosao kao slobodan, a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?

bojan

pre 8 godina

dok nas ovakvi vode nikad ozboljnog igraca necemo da dovedemo, da su doveli eva igraca sad bi igrali LS, sa ovim timom necemo da budemo konkurenti u LE

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Samo lagano i bez panike,jos srednjak ili napadac i ovo je sasvim korektno.Necemo valjda na kilo da dovodimo ko komsije.Ubicemo ih u derbiju !

asdf

pre 8 godina

Dovedite nekog kreativnog veznog igraca. Ili jednostavno dajte ispisnicu babovicu i pustite malog Lukica da igra. Za dve klase je bolji od njega.

Lovaaa

pre 8 godina

Dok citam kako klubovi trose milione i milione, mi kao šampioni države i manje više stalni učesnici grupne faze lige evrope, nema da se izdvoji pa makar 1 milion da se dovede neki igrač, a da nije slobodan ili pozajmica, evo ako dodje Zdjelar i to je pozajmica, Devica čekamo da raskine ugovor, da bi dosao kao slobodan, a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?

ja

pre 8 godina

Luis Ibanes, spavas li mirno ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 31. avgust 2015 12:05)

Kakav je ovo komentar? Oni ni nece igrati jedan protiv drugog u direktnom duelu. Jedan na jednoj, drugi na drugoj strani...

Đorđe

pre 8 godina

Pojačanje??? Pa ovaj sigurno nije bolji od Petrovića i uopšte ne razumem upravu. Doveli igrača tek da se kaže da su nekog doveli. Još na početku se videlo da fale levi bek i centralni vezni. Da smo imali dva ozbiljna igrača na tim pozicijama sada bi bili u LŠ i imali 15 miliona.

danilo

pre 8 godina

Da smo imali malo sreće, a Andrija koncentracije u gostima, sada bismo ove naše slavili kao neke male bogove, a šabani ipak!
Jer Volkovu nismo ni ponudili ugovor a morali smo pa sada ne bismo plakali zbog levog beka...
Ne znam detalje oko Drinčića, ali i njega se moralo zadržati pa ne bi kao Jeftović bio isključen a mi izgubli utakmicu od 15 miliona evra.
O Baboviću više neću ni reč.
Sada kao jurimo pojačanja, vidim da dolazi Zdjelar a to je odlično.
Ako dodje Dević i to je sjajno.
Ipak 15 miliona je otišlo u vetar i šansa da gledamo Mesija.
A Zvezda sa neverovatnom logistikom ozbiljno preti i za titulu?
A moglo je to mnogo,mnogo bolje...i bilo bi da su klubovi privatizovani...

asdf

pre 8 godina

Dovedite nekog kreativnog veznog igraca. Ili jednostavno dajte ispisnicu babovicu i pustite malog Lukica da igra. Za dve klase je bolji od njega.

Bogoje ex medikus i vidar

pre 8 godina

Samo u zemlji gde ima 3 Rijalitija u isto vreme je moguće da klub koji je dužan 60.000.000 dovede 19+ igrača ali zato šampion sa minimalnim dugom jedva skrpi klub. Hvala premijeru što nam je instalirao upravu po njegovim taktovima!!!

Korto

pre 8 godina

Dok se Zvezda prosipa sa parama Partizan štedi. Koja ironija, Zvezda od Uefe dobija 0€ a Partizan 6 miliona. Ali ipak tu onda na scenu stupa Vučić i državna kasa.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Samo lagano i bez panike,jos srednjak ili napadac i ovo je sasvim korektno.Necemo valjda na kilo da dovodimo ko komsije.Ubicemo ih u derbiju !

drug Crni

pre 8 godina

a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?
(Lovaaa, 31. avgust 2015 12:03)
400,000 na tri rate + 40% od sledece prodaje.

baron alex

pre 8 godina

Interesuje me sta sad misli prevara od trenera Milinkovic. Oterao Askovskog,rekao da mu netreba pojacanje na levom beku,a poslednjeg dana dovode 2 leva beka. Umesto ove dvojce i Petrovica,bolje da su platili Volkova.

romeo

pre 8 godina

Dok citam kako klubovi trose milione i milione, mi kao šampioni države i manje više stalni učesnici grupne faze lige evrope, nema da se izdvoji pa makar 1 milion da se dovede neki igrač, a da nije slobodan ili pozajmica, evo ako dodje Zdjelar i to je pozajmica, Devica čekamo da raskine ugovor, da bi dosao kao slobodan, a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lovaaa, 31. avgust 2015 12:03)

Hoce, ali u excel tabeli.

Zima prolazi, Partizan i dalje u LE

pre 8 godina

Ko je pratio Vojvodinu onda kada su izbacili Bursu, zna da je rec o sasvim solidnom igracu. Decko zna da centrira, dobar u napadu i u defanzivi. I za Volkova se svasta govorilo, pa je covek pokazao da zna fudbala. Mi uvek unapred pljujemo igrace koje ne znamo.

Kayser Soze

pre 8 godina

Dobar je Lekovic, bio je sjajan u Radu, i u Voši je igrao jako dobro.Treba pomenuti da je prosao celu Partizanovu skolu.Mogli smo da produzimo ugovor i sa Volkovim, mozda i da vidimo Nastica iz Vojvodine, ali Leka je super.Dolazi i Aleksandar Subic, levi bek Borca iz Banja Luke, Saša Zdjelar bi trebao takodje na pozajmicu.Devic dolazi jedino ako raskine ugovor sa Rubinom i pristane na manju platu u Partizanu.Nikolče Noveski, makedonski stoper, bivsi igrac Majnca je blizu Partizana.Slobodan Rajkovic i Krasic su odbili Partizan, kao i nekoliko stranih igraca (Ivanov nije hteo da raskine ugovor sa Bazelom, Vaz Te, Karlton Kol, Urbi Emanuelson, Tae Taivo-odbili Partizan) Što se tiče Marka Momčilovića, bivseg igraca Javora, i Pandura rumunskih, nisu odmakli daleko u pregovorima. Branislav Jovanović je želeo u Partizan i sve je ekspresno dogovoreno, ali Hapoel Akra je trazila 300 000 dolara, i transfer je propao. Posle Lekovica, ocekuje se za sat vremena potpis i Subića, i Zdjelar je blizu, Dević ne toliko.

Bili

pre 8 godina

Ako ne dovedu Devića i krštenog zadnjeg veznog nemaju sta da traže u prvenstvu ( u evropi inace nemaju sta da traze ),Zvezda se mozda raspada ali funkcionišu bolje sto se pojačanja tiče,pogodili su krilne igrače i zadnjeg veznog ,dovode i Srnica koji uopste nije loš igrac...Partizan je samo pogodio sa Abubakarom, delimicno Trujić...
Već sutra ce se znati ko će biti najbolji u Srbiji....

samo zvezda

pre 8 godina

Luis Ibanjez (i tast),su služili navijačima Dinama za sprdnju!! Proveriti. (bora, 31. avgust 2015 13:54)
Dobro i ?
Sluzio je i nama Brakos za sprdnju pa covek posle bio najbolji strelac brazilske lige napravio transfer od 18m evra i dogurao da reprezentacije Argentine.
Sluzio nam i Maksimovic za sprdnju(ja mu licno i oca i majku i siru i uzu familiju posle Bordoa) a eno Torino odbio 15m od Napolija za njega.

pan

pre 8 godina

Ne treba nam prioritetno levi bek nego štoper, dobar vezni igrač i špic. Mi da smo imali Branka Ilića umesto Fabrisija, igrača tipa Moreire umesto Babovića i Škuletića umesto Božinova, uveliko bismo bili u Ligi šampiona i sa Petrovićem na beku.

Nemanja44

pre 8 godina

U 3 potpisuje Subic iz Banjaluckog Borca.Igra lijevog beka.Vrijednost 600 evra prema transfermarketu.Znaci dva lijeva beka,ocekuje se jos Zdjelar i Devic.Kovacevic ide iz Zvezde.

Iwan

pre 8 godina

Kad sam procitao naslov reko dovode nekog dobrog Poljaka,kad oni skupljaju neke nase iz slj klubova po Evropi...dobro bolje i to nego opet neki povratnici (babovic) koji dolaze iz ljubavi prema klubu kako bi pomogli (za dzabe naravno)

Blokovi

pre 8 godina

Leka ima odlican prekid i dobar je levi bek, kvalitetno odrađuje i ofanzivu i defanzivu. Samo je potrebno da zbog neigranja u prethodnom periodu, što pre uđe u formu i stekne psihicku stabilnost.
Samo da dodam da je momak veliki Partizanovac i da je prosao Partizanovu skolu.

MichaelClayton

pre 8 godina

@Nolane, stvarno si zaostao neki lik, poseti neku ustanovu, izjadaj se roditeljima, prosetaj do severne tribine, nesto, mani se Partizana, ne mozes ti to dokuciti. Ajd' u zdravlje i pomozi sebi.

x-man

pre 8 godina

nadaZR....5 miliona kvalifikacije lige sampiona + ostali transferi eto odakle pare,a odakle zvezdi pare za 8 pojacanje,i jos ih dolazi,a u dugu ste 40 miliona..?!

Darko G.Milanovac

pre 8 godina

dal placali ili dovodili na pozajmicu, vas u evropi nema godinama, titule vas ne idu, a dug raste li raste! samo vi dovodite po 10 igraca svaki put kad je pijaca otvorena :))

PFC

pre 8 godina

Ne volim te pozajmiće uopste. Najvece pojačanje namje da Srnić ne ode u Zvezdu veruj te mi. Ove pozajmiće su lose posle opet novi tim itd brate kupi plati nesto uzmi igrača 2-3 4 godine a ne 6meseci do godinu dana.

Dimi

pre 8 godina

Koliko je nas narod nezahvalan.Trazite pojacanja a onda kad dodju ne valjaju.Ako dodju jos Zdjelar i Devic bice ovo jak tim mozda i za prolece u Evropi!

nuk

pre 8 godina

koja su pojacanja doveli samo one koje su dobili za dzabe nisu potrosili ni cent sta ce im ovaj brazilac kada je cirkovic bolji od njega petrovic je bolji od ovoga saponjic je bolji od bugarina lukic je bolji od babinja upravu i trenera treba da je sramota da kapiten u njegovim godinama bude najbolji igrac u ekipi savaka cast ziletu ostali ispod nivoa za ligu evrope

Odabrani soj...

pre 8 godina

Sramota !!! Gospodo treba da se posvetite svojim mladim reprezentativcima Petroviću i Bogosavcu . Nije Petrović rupa nego ste doveli rupu od levog stopera pa je to problem leve strane . Bogosavcu niste ni ukazali šansu zato sto niste znali sta cete sa Bandalovskim pa ste i njega gurali levo . Doveli ste igrača kvaliteta Aškovskog kog ste poslali u Novi Pazar !? Jednom rečju rizikujete dve mlade i perspektivne karijere zarad mačke u dzaku . Ne dovode se ovako igrači u ozbiljan klub, posle cete da ih terate kao Lukača, Moreiru, Kojića ...

maki

pre 8 godina

kako stvari stoje, bice kao i prethodnih sezona, bice pojacanja, ali iz teleoptika, nece ljudi da daju cent i ne moze se ocekivati da zadnji dan dovedu nekog

gluvaglava

pre 8 godina

sve dok dovodite igrače na pozajmicu i tim menjate na svakih 6 meseci nema ništa od evrope...grupna faza lige evrope je plafon.

Danubewalker

pre 8 godina

Posle cestitki Zvezdi sto je "probila" san o uobicajenom tucetu novih igraca,tako sto ih 14,cestitam i Partizanu sto je uspeo i da na 15.uzastopnom prelaznom roku potrosi svih 0 evra.

bojan

pre 8 godina

dok nas ovakvi vode nikad ozboljnog igraca necemo da dovedemo, da su doveli eva igraca sad bi igrali LS, sa ovim timom necemo da budemo konkurenti u LE

aleksacz

pre 8 godina

Zvezdas sam ali nisam ostrascen.Mislim da je ovo los igrac nista nije on bolji od Petrovica!Videcete,a od pojacanja doci samo mozda ovaj mali iz Borca,zivi bili pa videli!

Beli

pre 8 godina

potpuno je bezsmisleno bilo kakav kometar slati pored ovakvih "stručnjaka",sve sam Murinjo do Murinja (mislim na komenatore) šta onda reći,zar se zaboravlja da smo mi medju pet poslednjih zemalja u Evrpio pa i u fudbalu.

salamala

pre 8 godina

Da misle da dovedu nekog ofanzivnog veznog, ne bi oni molili Saleta da igra i zapusava rupe po 20min. To je prica zadnjih 3-4 godine, od kako su prodali Moreiru...Sve se vrti u krug i svake godine nam fali bas taj igrac da napravimo nesto konkretno. Dajte bre 2M za nekog normalnog ko zna fudbal, da ste dali kad je trebalo imali bi 30M vise na racunu i 3LS u zadnje 4 godine...

Dejo

pre 8 godina

Iskreno se nadam da nisu ludi da daju tolki novac za Ivanića, jer čovek realno ne vredi ni upola a i to mesto nije problem ! Ivanić u decembru može da potpiše za koga hoće ,jer mu za godinu dana ističe ugovor! Valjda nisu ludi da daju toliki novac za igrača za koga Vojvodina nema ni jednu ozbiljnu ponudu !

Lovaaa

pre 8 godina

Dok citam kako klubovi trose milione i milione, mi kao šampioni države i manje više stalni učesnici grupne faze lige evrope, nema da se izdvoji pa makar 1 milion da se dovede neki igrač, a da nije slobodan ili pozajmica, evo ako dodje Zdjelar i to je pozajmica, Devica čekamo da raskine ugovor, da bi dosao kao slobodan, a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Samo lagano i bez panike,jos srednjak ili napadac i ovo je sasvim korektno.Necemo valjda na kilo da dovodimo ko komsije.Ubicemo ih u derbiju !

Bogoje ex medikus i vidar

pre 8 godina

Samo u zemlji gde ima 3 Rijalitija u isto vreme je moguće da klub koji je dužan 60.000.000 dovede 19+ igrača ali zato šampion sa minimalnim dugom jedva skrpi klub. Hvala premijeru što nam je instalirao upravu po njegovim taktovima!!!

Đorđe

pre 8 godina

Pojačanje??? Pa ovaj sigurno nije bolji od Petrovića i uopšte ne razumem upravu. Doveli igrača tek da se kaže da su nekog doveli. Još na početku se videlo da fale levi bek i centralni vezni. Da smo imali dva ozbiljna igrača na tim pozicijama sada bi bili u LŠ i imali 15 miliona.

Korto

pre 8 godina

Dok se Zvezda prosipa sa parama Partizan štedi. Koja ironija, Zvezda od Uefe dobija 0€ a Partizan 6 miliona. Ali ipak tu onda na scenu stupa Vučić i državna kasa.

drug Crni

pre 8 godina

a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?
(Lovaaa, 31. avgust 2015 12:03)
400,000 na tri rate + 40% od sledece prodaje.

danilo

pre 8 godina

Da smo imali malo sreće, a Andrija koncentracije u gostima, sada bismo ove naše slavili kao neke male bogove, a šabani ipak!
Jer Volkovu nismo ni ponudili ugovor a morali smo pa sada ne bismo plakali zbog levog beka...
Ne znam detalje oko Drinčića, ali i njega se moralo zadržati pa ne bi kao Jeftović bio isključen a mi izgubli utakmicu od 15 miliona evra.
O Baboviću više neću ni reč.
Sada kao jurimo pojačanja, vidim da dolazi Zdjelar a to je odlično.
Ako dodje Dević i to je sjajno.
Ipak 15 miliona je otišlo u vetar i šansa da gledamo Mesija.
A Zvezda sa neverovatnom logistikom ozbiljno preti i za titulu?
A moglo je to mnogo,mnogo bolje...i bilo bi da su klubovi privatizovani...

Dimi

pre 8 godina

Koliko je nas narod nezahvalan.Trazite pojacanja a onda kad dodju ne valjaju.Ako dodju jos Zdjelar i Devic bice ovo jak tim mozda i za prolece u Evropi!

MichaelClayton

pre 8 godina

@Nolane, stvarno si zaostao neki lik, poseti neku ustanovu, izjadaj se roditeljima, prosetaj do severne tribine, nesto, mani se Partizana, ne mozes ti to dokuciti. Ajd' u zdravlje i pomozi sebi.

Bili

pre 8 godina

Ako ne dovedu Devića i krštenog zadnjeg veznog nemaju sta da traže u prvenstvu ( u evropi inace nemaju sta da traze ),Zvezda se mozda raspada ali funkcionišu bolje sto se pojačanja tiče,pogodili su krilne igrače i zadnjeg veznog ,dovode i Srnica koji uopste nije loš igrac...Partizan je samo pogodio sa Abubakarom, delimicno Trujić...
Već sutra ce se znati ko će biti najbolji u Srbiji....

aleksacz

pre 8 godina

Zvezdas sam ali nisam ostrascen.Mislim da je ovo los igrac nista nije on bolji od Petrovica!Videcete,a od pojacanja doci samo mozda ovaj mali iz Borca,zivi bili pa videli!

ja

pre 8 godina

Luis Ibanes, spavas li mirno ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 31. avgust 2015 12:05)

Kakav je ovo komentar? Oni ni nece igrati jedan protiv drugog u direktnom duelu. Jedan na jednoj, drugi na drugoj strani...

asdf

pre 8 godina

Dovedite nekog kreativnog veznog igraca. Ili jednostavno dajte ispisnicu babovicu i pustite malog Lukica da igra. Za dve klase je bolji od njega.

x-man

pre 8 godina

nadaZR....5 miliona kvalifikacije lige sampiona + ostali transferi eto odakle pare,a odakle zvezdi pare za 8 pojacanje,i jos ih dolazi,a u dugu ste 40 miliona..?!

samo zvezda

pre 8 godina

Luis Ibanjez (i tast),su služili navijačima Dinama za sprdnju!! Proveriti. (bora, 31. avgust 2015 13:54)
Dobro i ?
Sluzio je i nama Brakos za sprdnju pa covek posle bio najbolji strelac brazilske lige napravio transfer od 18m evra i dogurao da reprezentacije Argentine.
Sluzio nam i Maksimovic za sprdnju(ja mu licno i oca i majku i siru i uzu familiju posle Bordoa) a eno Torino odbio 15m od Napolija za njega.

Kayser Soze

pre 8 godina

Dobar je Lekovic, bio je sjajan u Radu, i u Voši je igrao jako dobro.Treba pomenuti da je prosao celu Partizanovu skolu.Mogli smo da produzimo ugovor i sa Volkovim, mozda i da vidimo Nastica iz Vojvodine, ali Leka je super.Dolazi i Aleksandar Subic, levi bek Borca iz Banja Luke, Saša Zdjelar bi trebao takodje na pozajmicu.Devic dolazi jedino ako raskine ugovor sa Rubinom i pristane na manju platu u Partizanu.Nikolče Noveski, makedonski stoper, bivsi igrac Majnca je blizu Partizana.Slobodan Rajkovic i Krasic su odbili Partizan, kao i nekoliko stranih igraca (Ivanov nije hteo da raskine ugovor sa Bazelom, Vaz Te, Karlton Kol, Urbi Emanuelson, Tae Taivo-odbili Partizan) Što se tiče Marka Momčilovića, bivseg igraca Javora, i Pandura rumunskih, nisu odmakli daleko u pregovorima. Branislav Jovanović je želeo u Partizan i sve je ekspresno dogovoreno, ali Hapoel Akra je trazila 300 000 dolara, i transfer je propao. Posle Lekovica, ocekuje se za sat vremena potpis i Subića, i Zdjelar je blizu, Dević ne toliko.

Odabrani soj...

pre 8 godina

Sramota !!! Gospodo treba da se posvetite svojim mladim reprezentativcima Petroviću i Bogosavcu . Nije Petrović rupa nego ste doveli rupu od levog stopera pa je to problem leve strane . Bogosavcu niste ni ukazali šansu zato sto niste znali sta cete sa Bandalovskim pa ste i njega gurali levo . Doveli ste igrača kvaliteta Aškovskog kog ste poslali u Novi Pazar !? Jednom rečju rizikujete dve mlade i perspektivne karijere zarad mačke u dzaku . Ne dovode se ovako igrači u ozbiljan klub, posle cete da ih terate kao Lukača, Moreiru, Kojića ...

Iwan

pre 8 godina

Kad sam procitao naslov reko dovode nekog dobrog Poljaka,kad oni skupljaju neke nase iz slj klubova po Evropi...dobro bolje i to nego opet neki povratnici (babovic) koji dolaze iz ljubavi prema klubu kako bi pomogli (za dzabe naravno)

nuk

pre 8 godina

koja su pojacanja doveli samo one koje su dobili za dzabe nisu potrosili ni cent sta ce im ovaj brazilac kada je cirkovic bolji od njega petrovic je bolji od ovoga saponjic je bolji od bugarina lukic je bolji od babinja upravu i trenera treba da je sramota da kapiten u njegovim godinama bude najbolji igrac u ekipi savaka cast ziletu ostali ispod nivoa za ligu evrope

Blokovi

pre 8 godina

Leka ima odlican prekid i dobar je levi bek, kvalitetno odrađuje i ofanzivu i defanzivu. Samo je potrebno da zbog neigranja u prethodnom periodu, što pre uđe u formu i stekne psihicku stabilnost.
Samo da dodam da je momak veliki Partizanovac i da je prosao Partizanovu skolu.

Nemanja44

pre 8 godina

U 3 potpisuje Subic iz Banjaluckog Borca.Igra lijevog beka.Vrijednost 600 evra prema transfermarketu.Znaci dva lijeva beka,ocekuje se jos Zdjelar i Devic.Kovacevic ide iz Zvezde.

Zima prolazi, Partizan i dalje u LE

pre 8 godina

Ko je pratio Vojvodinu onda kada su izbacili Bursu, zna da je rec o sasvim solidnom igracu. Decko zna da centrira, dobar u napadu i u defanzivi. I za Volkova se svasta govorilo, pa je covek pokazao da zna fudbala. Mi uvek unapred pljujemo igrace koje ne znamo.

PFC

pre 8 godina

Ne volim te pozajmiće uopste. Najvece pojačanje namje da Srnić ne ode u Zvezdu veruj te mi. Ove pozajmiće su lose posle opet novi tim itd brate kupi plati nesto uzmi igrača 2-3 4 godine a ne 6meseci do godinu dana.

romeo

pre 8 godina

Dok citam kako klubovi trose milione i milione, mi kao šampioni države i manje više stalni učesnici grupne faze lige evrope, nema da se izdvoji pa makar 1 milion da se dovede neki igrač, a da nije slobodan ili pozajmica, evo ako dodje Zdjelar i to je pozajmica, Devica čekamo da raskine ugovor, da bi dosao kao slobodan, a Zvezda koja ima minus 50 milona, dovodi Srnica koji je pod ugovorom i moralo je nešto da se plati, dal ce izaći podatak za koliko je Zvezda dovela Srnica i pod kojim uslovima?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lovaaa, 31. avgust 2015 12:03)

Hoce, ali u excel tabeli.

pan

pre 8 godina

Ne treba nam prioritetno levi bek nego štoper, dobar vezni igrač i špic. Mi da smo imali Branka Ilića umesto Fabrisija, igrača tipa Moreire umesto Babovića i Škuletića umesto Božinova, uveliko bismo bili u Ligi šampiona i sa Petrovićem na beku.

Darko G.Milanovac

pre 8 godina

dal placali ili dovodili na pozajmicu, vas u evropi nema godinama, titule vas ne idu, a dug raste li raste! samo vi dovodite po 10 igraca svaki put kad je pijaca otvorena :))

baron alex

pre 8 godina

Interesuje me sta sad misli prevara od trenera Milinkovic. Oterao Askovskog,rekao da mu netreba pojacanje na levom beku,a poslednjeg dana dovode 2 leva beka. Umesto ove dvojce i Petrovica,bolje da su platili Volkova.

gluvaglava

pre 8 godina

sve dok dovodite igrače na pozajmicu i tim menjate na svakih 6 meseci nema ništa od evrope...grupna faza lige evrope je plafon.

Beli

pre 8 godina

potpuno je bezsmisleno bilo kakav kometar slati pored ovakvih "stručnjaka",sve sam Murinjo do Murinja (mislim na komenatore) šta onda reći,zar se zaboravlja da smo mi medju pet poslednjih zemalja u Evrpio pa i u fudbalu.

bojan

pre 8 godina

dok nas ovakvi vode nikad ozboljnog igraca necemo da dovedemo, da su doveli eva igraca sad bi igrali LS, sa ovim timom necemo da budemo konkurenti u LE

maki

pre 8 godina

kako stvari stoje, bice kao i prethodnih sezona, bice pojacanja, ali iz teleoptika, nece ljudi da daju cent i ne moze se ocekivati da zadnji dan dovedu nekog

Danubewalker

pre 8 godina

Posle cestitki Zvezdi sto je "probila" san o uobicajenom tucetu novih igraca,tako sto ih 14,cestitam i Partizanu sto je uspeo i da na 15.uzastopnom prelaznom roku potrosi svih 0 evra.

Dejo

pre 8 godina

Iskreno se nadam da nisu ludi da daju tolki novac za Ivanića, jer čovek realno ne vredi ni upola a i to mesto nije problem ! Ivanić u decembru može da potpiše za koga hoće ,jer mu za godinu dana ističe ugovor! Valjda nisu ludi da daju toliki novac za igrača za koga Vojvodina nema ni jednu ozbiljnu ponudu !

salamala

pre 8 godina

Da misle da dovedu nekog ofanzivnog veznog, ne bi oni molili Saleta da igra i zapusava rupe po 20min. To je prica zadnjih 3-4 godine, od kako su prodali Moreiru...Sve se vrti u krug i svake godine nam fali bas taj igrac da napravimo nesto konkretno. Dajte bre 2M za nekog normalnog ko zna fudbal, da ste dali kad je trebalo imali bi 30M vise na racunu i 3LS u zadnje 4 godine...