Košarka 108

Sreda, 05.08.2015.

13:42

Partizan opet gostuje kod Parkera

Zvezda San Antonio Sparsa Toni Parker opet je pozvao Partizan na letnji turnir ASVEL-a, čiji je suvlasnik.

Partizan opet gostuje kod Parkera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Leto 2011

pre 8 godina

Covjece, vi od 55' imate 5-6 titula i tako nesto kupova, u evropi ste uvijek bili u rangu Svedskog Sodertaljea, o ceme pricas.. Probudi se iz sna!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Her, 5. avgust 2015 16:34) # Link komentara
Covece,Vi sve sto ste osvojili bilo je do 55'. Danas ste u rangu Sodertaljea,i oni imaju jednu titulu.

Doktor

pre 8 godina

@ A vi razigravate reprezentaciju Crne Gore i u fudbalu i u kosarci.
(Crnogorsko Sportsko Drustvo CZ, 05. avgust 2015 16:04)
A koji su to Crnogorski kosarkasi u Crvenoj Zvezdi?

Nenad

pre 8 godina

@Nenad nasa istorija je veca nego oba vasa kluba .Pocni od drzavnih prvenstva,regije,evrolige I evrokupova,odlazaka na f-4,domacih kupova.Jedino gde ste bolji su titule na sljaci.
(Konstantinopolj 1992., 5. avgust 2015 15:15)
Nasa istorija traje jos od pedesetih godina, a vi postajete jak klub tek krajem osamdesetih i to skoro preko noci.Nasa istorija pocinje od sredine prosloga veka i mi kao klub imamo najduzu istoriju, u smislu da smo skoro oduvek bili veliki klub na ovim prostorima, a do 1992 godine i ubedljivo najveci klub u Srbiji, po broju trofeja.Vi ste sada veci klub, ali postali ste neko tek krajem osamdesetih godina.Ja uopste ne zelim vase uspehe da umanjim, a vi se sprdate sa Zvezdinim titulama tako sto potencirate tu pricu o sljaci.Kakve veze ima to sto je bila sljaka, kada su svi klubovi i tada igrali po istim uslovima?Zar treba da nas bude sramota tih titula?Hocete da kazete da je to bilo bas davno, pa sta ako jeste?Je l te titule manje vrede?Pa evo, Partizan je u vaterpolu najvise titula Kupa Sampiona osvojio sezdesetih godina, cini mi se 6 od 7, pa je l bi sada neko trebao da vas podseca na to koliko je to davno bilo?

Her

pre 8 godina

Covjece, vi od 55' imate 5-6 titula i tako nesto kupova, u evropi ste uvijek bili u rangu Svedskog Sodertaljea, o ceme pricas.. Probudi se iz sna!

hahaha jel se grobari ozbiljno nekome smeju??

pre 8 godina

Hahaha kome se bre vi smejete igokejci?? Zvezda već ima ugovorene turnire sa EVROLIGAŠKIM ekipama a vi se sa Asvelom spremajte za Kup Mice Trofrtaljke. Ups čekaj pa više ni to ne igrate! Ljudi moji dokle ide ljudska glupost kad su jedni navijači u euforiji jer igraju sa Šoleom, Lemanom i Asvelom a smeju se klubu koji će igrati turnir protiv Fenerbahčea, Olimpijakosa, Bajerna, Efesa itd. Hahaha jel se vi to grobari zezate ili ste ozbiljni kad se kao podsmevate?? E zbog takve slepe mržnje biće mi neopisivo zadovoljstvo kad vas Zvezda ove godine zakuca za sva vremena. Dosta ste i trajali kao ste sps projekat.

Crnogorsko Sportsko Drustvo CZ

pre 8 godina

Partizan je razigravao igrace za francusku reprezentaciju, tako da ovaj poziv i nije neko cudo.
(Doktor, 5. avgust 2015 14:04)

A vi razigravate reprezentaciju Crne Gore i u fudbalu i u kosarci.

Pudlica Coki

pre 8 godina

(Nenad, 05. avgust 2015 14:36) Nesreco jedna zahvali Partizanu za sve najvece uspehe nase kosarke od 1970 do danas. Zvezda je dala 3 igraca vazna za reprezentaciju za 70 godina postojanja: Moka, Duci, Kapicic. Partizan ih je dao ne zna im se broj.

cartmanx

pre 8 godina

Kakav bre svet, ne bulazni molim te.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 5. avgust 2015 14:52)

Bas si "deda"

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Potpuno nebitna vest, dajte nešto o jedinom Srpskom euroligašu sa A licencom. Koga zanimaju neki Patliđžan, Asvel Le Man i Šole.

igor

pre 8 godina

Nerazumem u cemu je problem sto smo mi imali dil sa igokeom? nemoze to da se poredi kada neko kaze da nemoze niko da zabrani kako ce fmp da se zove a drugi klub da ide u zamrzivac. Da nije mozda partizan bio u zamrzivac a igokea igrala pod nazivom partizan? Stvarno neznam

Konstantinopolj 1992.

pre 8 godina

@Nenad nasa istorija je veca nego oba vasa kluba .Pocni od drzavnih prvenstva,regije,evrolige I evrokupova,odlazaka na f-4,domacih kupova.Jedino gde ste bolji su titule na sljaci.

ultrasrbin

pre 8 godina

Nenad, 5. avgust 2015 14:36

Da nisi malo pogubio kompas. Za promasaje Zvezde krivis nedostatak drzavne podrske,a za Partizan ispada da je imao ne znam kakvu podrsku.
Nema ni volje ni zelje da ti objasnjavam koliko si iskrivio cinjenice,ali sreca pa Parker zna za svetog Nebojisu koji preko noci brise dug od 18 miliona evra.
Zasto je Zvezda potrcala u jadransku i zasto je nije osvojila do prosle godine iako Partizan nije ucestvovao prvih par godina?
Koliki je dug FK Zvezda i kog igraca ste napravili i prodali u poslednjih 10 godina? Zasto ste stalno dovodili po 10-15 indijanaca i onda im placali po tuzbama iako oni nisu odigrali ni 10% utakmica? Da li je za to kriva vasa uprava ili ipak neko drugi?

veliki strumf

pre 8 godina

Asvel, Le Man, Sole, Tubingen... Ma mi se spremamo za EL, za ozbiljnu kosarku. Nisu nam vrane isprale mozak da treniramo sa ovakvim ispodprosecnim klubovima hahaha. Mi cemo sa Cska, Oly, Fenerom...

ziki

pre 8 godina

druge strane, Zvezda igra na super jakom turniru u Zadru, sa najjačim timovima EL...

Super da si to baš danas potencirao najSrbine na 20 godina od progona preko 400 hiljada srba i ubistvo više od 1800 iz rvatske ali nema veze vi idite i igrajte sa njima tu igru pa onda spinuj da smo mi osnovani u zagrebu, a vama idea sponzor umesto cibone igraste el e moji najSrbi!!!!

Hero

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Covic ie pozvan na mnogo jaci turnir od ovog, na tvoju zalost. A rezim Tadica je dosao kraj i rezultati se vide....

Приједор воли звезду!

pre 8 godina

Пријатељи драги, прво мало провјерите па пишите...КК Црвена звезда има унапријед распоред турнира који ће играти у предстојећој сезони, а све у циљу уигравања екипе за такмичење у Евролиги...Стога, понуда Паркера је давно одбијена, и као таква се не уклапа у распоред КК Црвена звезда.
КК Партизан НИС није заказивао турнире до ове понуде, из простог разлога, зато што га нико није ни звао. Паркера кад су сви одбили, ништа му друго није преостало него да зове слободне клубове, а то је управо био КК Партизан НИС.
Надам се да сте схватили поенту, немојте се заваравати, и дизати...Одавно сте пали, можда и не устанете...Република Српска, коПренеДри!

Vidi se

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Nikola ti ocigledno nabio komplekse do srzi...

Aca

pre 8 godina

Za one koji veličaju samozvanu instituciju, i pitaju se gde je Zvezda, odgovor je - na turniru u Zadru, od 24. do 27. septembra, gde učestvuju Olimpijakos, Fenerbahče, Bajern Minhen, Darušafaka, Crvena zvezda, Zadar, tj. 5 evoligaških ekipa.

Stella

pre 8 godina

To je zaista lepo, ali cemu potreba da prozivate Covica, FMP, Zvezdu i koga vec sve ne, samo zato sto ste pozvani na neki pripremni turnir, a KKCZ nije? Cemu toliko opterecenje, cemu tolika mrznja? Kad sam cuo da mi igramo u Zadru protiv Karsijake, Fenera i Olimpijakosa, nisam se setio Partizana, stavise, zabole me gde ce i sta ce. A ovaj turnir je ocigledno sve od Evrope sto ce KKP videti u skorijoj buducnosti... bolje razmisljajte gde ste sve gresili da biste stigli dotle.

čika Boki

pre 8 godina

Može Partizan jako brzo da bude to što je bio, samo treba malo pameti i ništa više. Institucija je to.
P R I V A T I Z A C I J A
Ko da kupi? Oni koji vide da je to jako isplativo, samo to treba dobro marketinški odraditi i imaćemo novi sistem koji do sada nije viđen u Evropi!

manje mitova

pre 8 godina

Grobari i njihova opravdanja. Pazi apsurd oni danas AV i vlast krive za sadašnju situaciju u KKP, a usput traže deo novca od FKP ako uđe u LŠ i EL a pogodite ko sedi u uravi FKP pa SNS kadrovi kao gospodin Nedić, i predsednik Popović? Pa što ti 'zli kadrovi' ne unište fudbalski klub? Nije li to licemerno ili ne. Njima je Miljenović bio 150.000€, pa onda zamislite za koje su novce igrali Gist, Džavaji, Lazme. Nema državne kompanije koja ih nije sponzorisala. Nađite mi skor gostujućih utakmica u EL u procentima, gubili 90% utakmica, a Zvezda i Valensiju, i Laboral i Galatu dobije,posle 2 sezone, KKP godinama nije prošao u Top 16. Sledeća je tema kako su oni napravili Lovrenja koji je došao kao reprezentativac Francuske?!

ja

pre 8 godina

Stvarno svaka cast. Istitucija ste i crkavam od muke sto nismo pozvani. Mnogo nam je tesko. Tako ste veliki klub i uvek cete biti. Ali priznajte da od Nove godine niste imali ovako veliku vest, a da se tice partizana, mozda dok ste cekali pleja.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Lepo nema sta ... I dok se nije imalo para do Nisa, da se igra Srpski kup ... kukalo se ... a ovde se moze ici !!! Jedino je dobro sto se ide preko Zagreba pa mogu svratiti kuci na rucak, i da narikace provere jeli jos uvek ista adresa ! U ovoj instituciji, jedini koji rade su Misa Tumbas i Baba Rozga, vidjeni su juce na prelazu izmedju Han Pijeska i Kalinovika u Jugicu kako slusaju grobarske pesme i traze nove talente ! bio je Djoko, sad guslar Koprivica a traze pleja po Romaniji gde medvedi postu nose ! Mnogi ljubitelji kosarke ne znaju da je Mile Dodik sa Romanije prodao 4 medveda Francuzima i negde su na Alpama danas, Dulo je prodao Daloa u Antibe a ovaj turnir moze posluziti za unapredjenje saradnje ...

samo igraj

pre 8 godina

Perker je pozvao Partizan, da bi i ovi Francuzići tipa Le Mansa, Choleta i Asvela imali koga nabit na tom turniru...

s druge strane, Zvezda igra na super jakom turniru u Zadru, sa najjačim timovima EL...

svakom prema zaslugama, "institucijo"...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Legenda kao Toni vise postuje Partizan nego vlast u ovoj zemlji?? Ali to je normalno za ovu Kunta Kinte drzavu. Sve je to meni jasno samo nemam pojma sa kojim timom ce Partizan na ovaj turnir?
(323, 05. avgust 2015 13:47)

Druze,naravno da vas nije pozvao Toni Parker,niti doticni uopste zna ko ste...
Pozvao vas je KK Asvel,a Parker je samo jedan od suvlasnika,razumes sine?
Nije valjda da si se primio na bombastican naslov??
p.s. nisi nesto kukao na drzavu prethodnih 15 godina,a vidi sada,suza suzu stize!

Iha

pre 8 godina

A zasto Partizan a ne mutant iz predgradja? Zato sto je Partizan institucija, a CZVFMPDivaTelekom instant UPPR mutant.
(Pantericic iz predgradja, 5. avgust 2015 13:40)

Zato sto nama trebaju ozbiljne pripreme i jaci protivnici... Smesni ste kako se tesite ovakvim vestima... :-)

Deki Boss

pre 8 godina

Pa postuju vas svi, zna se kakve je uspehe Partizan imao, a vi se sada zapitajte zasto jedna takva institucija, nakon toliko godina dominacije, igranja Evrolige sa dosta uspeha, itd itd, sada nema novca za vise od jedne plate Tepicu? 2 su varijante moguce, da su igraci koji su ranije dovodjeni bili ekstraa placeni, mada se uvek pricalo drugacije ali se nije znalo pravo stanje i drugo, da je neko punio svoje dzepove od ogromnih prihoda koji su postojali i to duze vrijeme.

Čović

pre 8 godina

Pasrker je vas zvao...ne znam zašto mene prozivaš, osim ako nisi neki teški KOMPLEKSAŠ pa u svim vestima mene vidiš...malo sam vam zamutio vid...sledeće sezone..ups..ala mi je ovo nešto poznato,neču više da vas puštam,samo brutalno...

Kum

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi, bolji su, bice bolji narednih godina ali budimo realni KK Partizan je veliko ime u kosarkaskom svetu i nece izbledeti jos dugo ono sto nam je priredio prethodnih godina!
(dr mr, 05. avgust 2015 13:48)

Gle, ima i normalnih komentara! :)

Potpisujem od A do S.

cartmanx

pre 8 godina

To je nasa boljka u svim segmentima drustva. Ceo svet vise ceni nase znanje, npr. mladi skolovani ljudi ne mogu do posla zbog botova pa odlaze , instutucije, brend, samo mi to necemo, jer nam u ovom slucaju smeta "KK Partizan"( zato smo tu gde i jesmo), a sad navijaci kluba sa ne znam koliko adresa, pljujte po Parkeru, nista nije bolji od DV,sve je sta on zna o Vasoj legendi, "posteno uradjenom' UPPR-u ma kakvi..P.S.Moze drzava da nas gusi koliko hoce ali svet prepoznaje ko je ko i sta je sta, bez obzira na trenuto izuzetno tesku situaciju u KK Partizan.

petarczv

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica...
(nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Svaka cast igokejci ne moze svako da igra sa asvelom i tubingenom mi ucestvujemo na turniru u zadru gde cemo igrati sa cska,efesom,bajernom olimpijakosom i macabijem...nisu ekipe ranga kao asvel al sta cemo...buhahahaahaaahaha

Dusan

pre 8 godina

Nazalost moracemo da otkazemo,klub nema toliko novca da odvoji za gorivo i autobus,o smestaju i ne govoriti morali bi da spavamo u parku na klupama.

darko gmo

pre 8 godina

Ko je Parker? Nikad čuli.....!!!!! Mi smo novo stvoreni reciklirani klub crvena zvezda beograd fmp mali kalemegdan Covic Dr Nebojša. Hhahahhaahahahha

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Uh ala su se grobaro igokejci raskokodakali puni sebe jer su pozvani na neki turnircic gde ne igra niko od evroligasa...puna usta price o velicini Igokee partizan,o tome kako vas prepoznaju,kao da ste u najmanju ruku dobili pozivnicu da igrate finale EL u sezone pred nama!!
Koliko ste samo puni sebe i egocentricni,da ce biti uzivanje pratiti vas dalji pad i srozavanje kluba do konacnog gasenje!
p.s. sta li cete tek pricati npr. sledece sezone kad ne budete vise pozvani ni na ovaj turnir?? Eee siromasna,tuzna braco zagrebacko-laktaska...

Nenad

pre 8 godina

Sreca vasa da Tonija Parkera ne zanima vasa istorija i to kako ste preko noci krajem osamdesetih postali veliki klub, a do tada bili u rangu OKK Beograda po osvojenim titulama.Dolaskom SPS-a na vlast celo SD vam je procvetalo preko noci.Odjednom se vezuju silne titule u fudbalu i kosarci, dok je Zvezda u oba sporta titule osvajala skoro od samoga nastanka i imala cak i normalne pauze.Tako ste isto odjednom osnovali i zenski kosarkaski klub i vezali 6 titula, dok ih Zvezda pored trofeja Kupa Sampiona ima preko trideset, ali je bez obzira na to nekome iz tadasnje vlasti palo na pamet da se osnuje ZKK Partizan i da kako je Marina Maljkovic rekla taj klub bude mini reprezentacija, tj da bas on pravi igracice za reprezentaciju.Pricali ste o nekoj velikoj ljubavi, a igraci vam sada beze glavom bez obzira.Pricali ste i da ste uvek imali malo para od drzave, a onda istina pocinje polako da izlazi na svetlost dana, pa sam DV kaze da ste imali skup tim kada je on bio u Moskvi, pa se pojavi Pekovic sa Miskom Raznatovicem kod Ivana Ivanovica u emisiji i kazu da covek nije hteo da igra u Partizanu, nego da je hteo u Hemofarm, pa je potpisao za Partizan zato sto je sam birao cifru za koju ce igrati.Parker da zna sve to, ne bi vas pozvao sigurno, ali dobro je to za vas jer igrate makar nesto i ako je to samo prijateljski turnir.Zvezda igra Evroligu i nikako se ne bi menjao sa vama, kao sto se ni vi ne bi sa nama da je situacija obrnuta.

komicno

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Институција!

Како питаше Макабијеви навијачи? (Црна овца друштва увек бела врана, 05. avgust 2015 13:44) Zahvaljujemo se na glasu.

A zasto Partizan a ne mutant iz predgradja? Zato sto je Partizan institucija, a CZVFMPDivaTelekom instant UPPR mutant. (Pantericic iz predgradja, 05. avgust 2015 13:40)


Kako proradise kompleksi za sekund

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Da ne ispadne provokacija, posto vec vidim komentare Zagoraca kako ushiceni govore o Zvezdi, lepo za nas sport i kosarku. Znacice ovom Partizanovom timu. Kad vec ne igraju EL i u Evropi, ovo je fina satisfakcija.

ajaj

pre 8 godina

"Crno-beli će u septembru biti deo spektakla sa Barselonom, a pored ova dva evropska velikana, kako se navodi na zvaničnom sajtu, učestvovaće još Le Man, Šole i pomenuti ASVEL."

Sve je receno, necije ime ide uz jednu barselonu, nekoga pitaju ko ste vi.
I da padnemo najnize, grb prodati i navijace kupiti necemo!

latina

pre 8 godina

nadam se da cemo imati bar za gorivo,ako ne,taman kondicione priipreme cemo obaviti na putu za francusku,laganica trckaranje po alpima

Stefan Kari

pre 8 godina

Veliki je Partizan, čak i onda kad nije u nekoj "formi". Ipak to ime nosi veliku težinu u košarkaškom svijetu. Forma je trenutna, klasa je vječna. A i forma će se brzo vratiti na svoje. Pozdrav grobarima iz Zenice i sretno večeras na JNA!

323

pre 8 godina

Legenda kao Toni vise postuje Partizan nego vlast u ovoj zemlji?? Ali to je normalno za ovu Kunta Kinte drzavu. Sve je to meni jasno samo nemam pojma sa kojim timom ce Partizan na ovaj turnir?

Novosadjanin.

pre 8 godina

Imali su odlicnu proslu sezonu pa ne bi trebalo menjati rutinu. Zelim vam puno uspeha i u sledecoj sezoni (ovo mi nesto poznato #karmajecudo #svesevracasveseplaca), odnosno da u svojim redovima imate 5-6 reprezentativaca i nekog ubicu iz kineske prve lige koji trpa 30 poena.
Ne bi bilo lose da prime bar 2 plate...

Nemanja44

pre 8 godina

Koliko kod se vi nama sprdali trenutnoj situciji,postoje ljudi koji znaju kakav je Partizan brend i sta je on u evropskim okvirima u odnosu n Zvezdu.Pozdrav.

dr mr

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi, bolji su, bice bolji narednih godina ali budimo realni KK Partizan je veliko ime u kosarkaskom svetu i nece izbledeti jos dugo ono sto nam je priredio prethodnih godina!

dr mr

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi, bolji su, bice bolji narednih godina ali budimo realni KK Partizan je veliko ime u kosarkaskom svetu i nece izbledeti jos dugo ono sto nam je priredio prethodnih godina!

Nemanja44

pre 8 godina

Koliko kod se vi nama sprdali trenutnoj situciji,postoje ljudi koji znaju kakav je Partizan brend i sta je on u evropskim okvirima u odnosu n Zvezdu.Pozdrav.

323

pre 8 godina

Legenda kao Toni vise postuje Partizan nego vlast u ovoj zemlji?? Ali to je normalno za ovu Kunta Kinte drzavu. Sve je to meni jasno samo nemam pojma sa kojim timom ce Partizan na ovaj turnir?

Nenad

pre 8 godina

Sreca vasa da Tonija Parkera ne zanima vasa istorija i to kako ste preko noci krajem osamdesetih postali veliki klub, a do tada bili u rangu OKK Beograda po osvojenim titulama.Dolaskom SPS-a na vlast celo SD vam je procvetalo preko noci.Odjednom se vezuju silne titule u fudbalu i kosarci, dok je Zvezda u oba sporta titule osvajala skoro od samoga nastanka i imala cak i normalne pauze.Tako ste isto odjednom osnovali i zenski kosarkaski klub i vezali 6 titula, dok ih Zvezda pored trofeja Kupa Sampiona ima preko trideset, ali je bez obzira na to nekome iz tadasnje vlasti palo na pamet da se osnuje ZKK Partizan i da kako je Marina Maljkovic rekla taj klub bude mini reprezentacija, tj da bas on pravi igracice za reprezentaciju.Pricali ste o nekoj velikoj ljubavi, a igraci vam sada beze glavom bez obzira.Pricali ste i da ste uvek imali malo para od drzave, a onda istina pocinje polako da izlazi na svetlost dana, pa sam DV kaze da ste imali skup tim kada je on bio u Moskvi, pa se pojavi Pekovic sa Miskom Raznatovicem kod Ivana Ivanovica u emisiji i kazu da covek nije hteo da igra u Partizanu, nego da je hteo u Hemofarm, pa je potpisao za Partizan zato sto je sam birao cifru za koju ce igrati.Parker da zna sve to, ne bi vas pozvao sigurno, ali dobro je to za vas jer igrate makar nesto i ako je to samo prijateljski turnir.Zvezda igra Evroligu i nikako se ne bi menjao sa vama, kao sto se ni vi ne bi sa nama da je situacija obrnuta.

ajaj

pre 8 godina

"Crno-beli će u septembru biti deo spektakla sa Barselonom, a pored ova dva evropska velikana, kako se navodi na zvaničnom sajtu, učestvovaće još Le Man, Šole i pomenuti ASVEL."

Sve je receno, necije ime ide uz jednu barselonu, nekoga pitaju ko ste vi.
I da padnemo najnize, grb prodati i navijace kupiti necemo!

Nenad

pre 8 godina

@Nenad nasa istorija je veca nego oba vasa kluba .Pocni od drzavnih prvenstva,regije,evrolige I evrokupova,odlazaka na f-4,domacih kupova.Jedino gde ste bolji su titule na sljaci.
(Konstantinopolj 1992., 5. avgust 2015 15:15)
Nasa istorija traje jos od pedesetih godina, a vi postajete jak klub tek krajem osamdesetih i to skoro preko noci.Nasa istorija pocinje od sredine prosloga veka i mi kao klub imamo najduzu istoriju, u smislu da smo skoro oduvek bili veliki klub na ovim prostorima, a do 1992 godine i ubedljivo najveci klub u Srbiji, po broju trofeja.Vi ste sada veci klub, ali postali ste neko tek krajem osamdesetih godina.Ja uopste ne zelim vase uspehe da umanjim, a vi se sprdate sa Zvezdinim titulama tako sto potencirate tu pricu o sljaci.Kakve veze ima to sto je bila sljaka, kada su svi klubovi i tada igrali po istim uslovima?Zar treba da nas bude sramota tih titula?Hocete da kazete da je to bilo bas davno, pa sta ako jeste?Je l te titule manje vrede?Pa evo, Partizan je u vaterpolu najvise titula Kupa Sampiona osvojio sezdesetih godina, cini mi se 6 od 7, pa je l bi sada neko trebao da vas podseca na to koliko je to davno bilo?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Legenda kao Toni vise postuje Partizan nego vlast u ovoj zemlji?? Ali to je normalno za ovu Kunta Kinte drzavu. Sve je to meni jasno samo nemam pojma sa kojim timom ce Partizan na ovaj turnir?
(323, 05. avgust 2015 13:47)

Druze,naravno da vas nije pozvao Toni Parker,niti doticni uopste zna ko ste...
Pozvao vas je KK Asvel,a Parker je samo jedan od suvlasnika,razumes sine?
Nije valjda da si se primio na bombastican naslov??
p.s. nisi nesto kukao na drzavu prethodnih 15 godina,a vidi sada,suza suzu stize!

hahaha jel se grobari ozbiljno nekome smeju??

pre 8 godina

Hahaha kome se bre vi smejete igokejci?? Zvezda već ima ugovorene turnire sa EVROLIGAŠKIM ekipama a vi se sa Asvelom spremajte za Kup Mice Trofrtaljke. Ups čekaj pa više ni to ne igrate! Ljudi moji dokle ide ljudska glupost kad su jedni navijači u euforiji jer igraju sa Šoleom, Lemanom i Asvelom a smeju se klubu koji će igrati turnir protiv Fenerbahčea, Olimpijakosa, Bajerna, Efesa itd. Hahaha jel se vi to grobari zezate ili ste ozbiljni kad se kao podsmevate?? E zbog takve slepe mržnje biće mi neopisivo zadovoljstvo kad vas Zvezda ove godine zakuca za sva vremena. Dosta ste i trajali kao ste sps projekat.

Pudlica Coki

pre 8 godina

(Nenad, 05. avgust 2015 14:36) Nesreco jedna zahvali Partizanu za sve najvece uspehe nase kosarke od 1970 do danas. Zvezda je dala 3 igraca vazna za reprezentaciju za 70 godina postojanja: Moka, Duci, Kapicic. Partizan ih je dao ne zna im se broj.

samo igraj

pre 8 godina

Perker je pozvao Partizan, da bi i ovi Francuzići tipa Le Mansa, Choleta i Asvela imali koga nabit na tom turniru...

s druge strane, Zvezda igra na super jakom turniru u Zadru, sa najjačim timovima EL...

svakom prema zaslugama, "institucijo"...

Novosadjanin.

pre 8 godina

Imali su odlicnu proslu sezonu pa ne bi trebalo menjati rutinu. Zelim vam puno uspeha i u sledecoj sezoni (ovo mi nesto poznato #karmajecudo #svesevracasveseplaca), odnosno da u svojim redovima imate 5-6 reprezentativaca i nekog ubicu iz kineske prve lige koji trpa 30 poena.
Ne bi bilo lose da prime bar 2 plate...

petarczv

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica...
(nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Svaka cast igokejci ne moze svako da igra sa asvelom i tubingenom mi ucestvujemo na turniru u zadru gde cemo igrati sa cska,efesom,bajernom olimpijakosom i macabijem...nisu ekipe ranga kao asvel al sta cemo...buhahahaahaaahaha

Her

pre 8 godina

Covjece, vi od 55' imate 5-6 titula i tako nesto kupova, u evropi ste uvijek bili u rangu Svedskog Sodertaljea, o ceme pricas.. Probudi se iz sna!

Stefan Kari

pre 8 godina

Veliki je Partizan, čak i onda kad nije u nekoj "formi". Ipak to ime nosi veliku težinu u košarkaškom svijetu. Forma je trenutna, klasa je vječna. A i forma će se brzo vratiti na svoje. Pozdrav grobarima iz Zenice i sretno večeras na JNA!

Crnogorsko Sportsko Drustvo CZ

pre 8 godina

Partizan je razigravao igrace za francusku reprezentaciju, tako da ovaj poziv i nije neko cudo.
(Doktor, 5. avgust 2015 14:04)

A vi razigravate reprezentaciju Crne Gore i u fudbalu i u kosarci.

Kum

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi, bolji su, bice bolji narednih godina ali budimo realni KK Partizan je veliko ime u kosarkaskom svetu i nece izbledeti jos dugo ono sto nam je priredio prethodnih godina!
(dr mr, 05. avgust 2015 13:48)

Gle, ima i normalnih komentara! :)

Potpisujem od A do S.

cartmanx

pre 8 godina

To je nasa boljka u svim segmentima drustva. Ceo svet vise ceni nase znanje, npr. mladi skolovani ljudi ne mogu do posla zbog botova pa odlaze , instutucije, brend, samo mi to necemo, jer nam u ovom slucaju smeta "KK Partizan"( zato smo tu gde i jesmo), a sad navijaci kluba sa ne znam koliko adresa, pljujte po Parkeru, nista nije bolji od DV,sve je sta on zna o Vasoj legendi, "posteno uradjenom' UPPR-u ma kakvi..P.S.Moze drzava da nas gusi koliko hoce ali svet prepoznaje ko je ko i sta je sta, bez obzira na trenuto izuzetno tesku situaciju u KK Partizan.

Iha

pre 8 godina

A zasto Partizan a ne mutant iz predgradja? Zato sto je Partizan institucija, a CZVFMPDivaTelekom instant UPPR mutant.
(Pantericic iz predgradja, 5. avgust 2015 13:40)

Zato sto nama trebaju ozbiljne pripreme i jaci protivnici... Smesni ste kako se tesite ovakvim vestima... :-)

Приједор воли звезду!

pre 8 godina

Пријатељи драги, прво мало провјерите па пишите...КК Црвена звезда има унапријед распоред турнира који ће играти у предстојећој сезони, а све у циљу уигравања екипе за такмичење у Евролиги...Стога, понуда Паркера је давно одбијена, и као таква се не уклапа у распоред КК Црвена звезда.
КК Партизан НИС није заказивао турнире до ове понуде, из простог разлога, зато што га нико није ни звао. Паркера кад су сви одбили, ништа му друго није преостало него да зове слободне клубове, а то је управо био КК Партизан НИС.
Надам се да сте схватили поенту, немојте се заваравати, и дизати...Одавно сте пали, можда и не устанете...Република Српска, коПренеДри!

Aca

pre 8 godina

Za one koji veličaju samozvanu instituciju, i pitaju se gde je Zvezda, odgovor je - na turniru u Zadru, od 24. do 27. septembra, gde učestvuju Olimpijakos, Fenerbahče, Bajern Minhen, Darušafaka, Crvena zvezda, Zadar, tj. 5 evoligaških ekipa.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Potpuno nebitna vest, dajte nešto o jedinom Srpskom euroligašu sa A licencom. Koga zanimaju neki Patliđžan, Asvel Le Man i Šole.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Uh ala su se grobaro igokejci raskokodakali puni sebe jer su pozvani na neki turnircic gde ne igra niko od evroligasa...puna usta price o velicini Igokee partizan,o tome kako vas prepoznaju,kao da ste u najmanju ruku dobili pozivnicu da igrate finale EL u sezone pred nama!!
Koliko ste samo puni sebe i egocentricni,da ce biti uzivanje pratiti vas dalji pad i srozavanje kluba do konacnog gasenje!
p.s. sta li cete tek pricati npr. sledece sezone kad ne budete vise pozvani ni na ovaj turnir?? Eee siromasna,tuzna braco zagrebacko-laktaska...

komicno

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Институција!

Како питаше Макабијеви навијачи? (Црна овца друштва увек бела врана, 05. avgust 2015 13:44) Zahvaljujemo se na glasu.

A zasto Partizan a ne mutant iz predgradja? Zato sto je Partizan institucija, a CZVFMPDivaTelekom instant UPPR mutant. (Pantericic iz predgradja, 05. avgust 2015 13:40)


Kako proradise kompleksi za sekund

Hero

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Covic ie pozvan na mnogo jaci turnir od ovog, na tvoju zalost. A rezim Tadica je dosao kraj i rezultati se vide....

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Lepo nema sta ... I dok se nije imalo para do Nisa, da se igra Srpski kup ... kukalo se ... a ovde se moze ici !!! Jedino je dobro sto se ide preko Zagreba pa mogu svratiti kuci na rucak, i da narikace provere jeli jos uvek ista adresa ! U ovoj instituciji, jedini koji rade su Misa Tumbas i Baba Rozga, vidjeni su juce na prelazu izmedju Han Pijeska i Kalinovika u Jugicu kako slusaju grobarske pesme i traze nove talente ! bio je Djoko, sad guslar Koprivica a traze pleja po Romaniji gde medvedi postu nose ! Mnogi ljubitelji kosarke ne znaju da je Mile Dodik sa Romanije prodao 4 medveda Francuzima i negde su na Alpama danas, Dulo je prodao Daloa u Antibe a ovaj turnir moze posluziti za unapredjenje saradnje ...

Deki Boss

pre 8 godina

Pa postuju vas svi, zna se kakve je uspehe Partizan imao, a vi se sada zapitajte zasto jedna takva institucija, nakon toliko godina dominacije, igranja Evrolige sa dosta uspeha, itd itd, sada nema novca za vise od jedne plate Tepicu? 2 su varijante moguce, da su igraci koji su ranije dovodjeni bili ekstraa placeni, mada se uvek pricalo drugacije ali se nije znalo pravo stanje i drugo, da je neko punio svoje dzepove od ogromnih prihoda koji su postojali i to duze vrijeme.

veliki strumf

pre 8 godina

Asvel, Le Man, Sole, Tubingen... Ma mi se spremamo za EL, za ozbiljnu kosarku. Nisu nam vrane isprale mozak da treniramo sa ovakvim ispodprosecnim klubovima hahaha. Mi cemo sa Cska, Oly, Fenerom...

manje mitova

pre 8 godina

Grobari i njihova opravdanja. Pazi apsurd oni danas AV i vlast krive za sadašnju situaciju u KKP, a usput traže deo novca od FKP ako uđe u LŠ i EL a pogodite ko sedi u uravi FKP pa SNS kadrovi kao gospodin Nedić, i predsednik Popović? Pa što ti 'zli kadrovi' ne unište fudbalski klub? Nije li to licemerno ili ne. Njima je Miljenović bio 150.000€, pa onda zamislite za koje su novce igrali Gist, Džavaji, Lazme. Nema državne kompanije koja ih nije sponzorisala. Nađite mi skor gostujućih utakmica u EL u procentima, gubili 90% utakmica, a Zvezda i Valensiju, i Laboral i Galatu dobije,posle 2 sezone, KKP godinama nije prošao u Top 16. Sledeća je tema kako su oni napravili Lovrenja koji je došao kao reprezentativac Francuske?!

Dusan

pre 8 godina

Nazalost moracemo da otkazemo,klub nema toliko novca da odvoji za gorivo i autobus,o smestaju i ne govoriti morali bi da spavamo u parku na klupama.

Doktor

pre 8 godina

@ A vi razigravate reprezentaciju Crne Gore i u fudbalu i u kosarci.
(Crnogorsko Sportsko Drustvo CZ, 05. avgust 2015 16:04)
A koji su to Crnogorski kosarkasi u Crvenoj Zvezdi?

ultrasrbin

pre 8 godina

Nenad, 5. avgust 2015 14:36

Da nisi malo pogubio kompas. Za promasaje Zvezde krivis nedostatak drzavne podrske,a za Partizan ispada da je imao ne znam kakvu podrsku.
Nema ni volje ni zelje da ti objasnjavam koliko si iskrivio cinjenice,ali sreca pa Parker zna za svetog Nebojisu koji preko noci brise dug od 18 miliona evra.
Zasto je Zvezda potrcala u jadransku i zasto je nije osvojila do prosle godine iako Partizan nije ucestvovao prvih par godina?
Koliki je dug FK Zvezda i kog igraca ste napravili i prodali u poslednjih 10 godina? Zasto ste stalno dovodili po 10-15 indijanaca i onda im placali po tuzbama iako oni nisu odigrali ni 10% utakmica? Da li je za to kriva vasa uprava ili ipak neko drugi?

Vidi se

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Nikola ti ocigledno nabio komplekse do srzi...

darko gmo

pre 8 godina

Ko je Parker? Nikad čuli.....!!!!! Mi smo novo stvoreni reciklirani klub crvena zvezda beograd fmp mali kalemegdan Covic Dr Nebojša. Hhahahhaahahahha

Stella

pre 8 godina

To je zaista lepo, ali cemu potreba da prozivate Covica, FMP, Zvezdu i koga vec sve ne, samo zato sto ste pozvani na neki pripremni turnir, a KKCZ nije? Cemu toliko opterecenje, cemu tolika mrznja? Kad sam cuo da mi igramo u Zadru protiv Karsijake, Fenera i Olimpijakosa, nisam se setio Partizana, stavise, zabole me gde ce i sta ce. A ovaj turnir je ocigledno sve od Evrope sto ce KKP videti u skorijoj buducnosti... bolje razmisljajte gde ste sve gresili da biste stigli dotle.

latina

pre 8 godina

nadam se da cemo imati bar za gorivo,ako ne,taman kondicione priipreme cemo obaviti na putu za francusku,laganica trckaranje po alpima

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Da ne ispadne provokacija, posto vec vidim komentare Zagoraca kako ushiceni govore o Zvezdi, lepo za nas sport i kosarku. Znacice ovom Partizanovom timu. Kad vec ne igraju EL i u Evropi, ovo je fina satisfakcija.

ja

pre 8 godina

Stvarno svaka cast. Istitucija ste i crkavam od muke sto nismo pozvani. Mnogo nam je tesko. Tako ste veliki klub i uvek cete biti. Ali priznajte da od Nove godine niste imali ovako veliku vest, a da se tice partizana, mozda dok ste cekali pleja.

Konstantinopolj 1992.

pre 8 godina

@Nenad nasa istorija je veca nego oba vasa kluba .Pocni od drzavnih prvenstva,regije,evrolige I evrokupova,odlazaka na f-4,domacih kupova.Jedino gde ste bolji su titule na sljaci.

igor

pre 8 godina

Nerazumem u cemu je problem sto smo mi imali dil sa igokeom? nemoze to da se poredi kada neko kaze da nemoze niko da zabrani kako ce fmp da se zove a drugi klub da ide u zamrzivac. Da nije mozda partizan bio u zamrzivac a igokea igrala pod nazivom partizan? Stvarno neznam

Čović

pre 8 godina

Pasrker je vas zvao...ne znam zašto mene prozivaš, osim ako nisi neki teški KOMPLEKSAŠ pa u svim vestima mene vidiš...malo sam vam zamutio vid...sledeće sezone..ups..ala mi je ovo nešto poznato,neču više da vas puštam,samo brutalno...

Leto 2011

pre 8 godina

Covjece, vi od 55' imate 5-6 titula i tako nesto kupova, u evropi ste uvijek bili u rangu Svedskog Sodertaljea, o ceme pricas.. Probudi se iz sna!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Her, 5. avgust 2015 16:34) # Link komentara
Covece,Vi sve sto ste osvojili bilo je do 55'. Danas ste u rangu Sodertaljea,i oni imaju jednu titulu.

ziki

pre 8 godina

druge strane, Zvezda igra na super jakom turniru u Zadru, sa najjačim timovima EL...

Super da si to baš danas potencirao najSrbine na 20 godina od progona preko 400 hiljada srba i ubistvo više od 1800 iz rvatske ali nema veze vi idite i igrajte sa njima tu igru pa onda spinuj da smo mi osnovani u zagrebu, a vama idea sponzor umesto cibone igraste el e moji najSrbi!!!!

čika Boki

pre 8 godina

Može Partizan jako brzo da bude to što je bio, samo treba malo pameti i ništa više. Institucija je to.
P R I V A T I Z A C I J A
Ko da kupi? Oni koji vide da je to jako isplativo, samo to treba dobro marketinški odraditi i imaćemo novi sistem koji do sada nije viđen u Evropi!

cartmanx

pre 8 godina

Kakav bre svet, ne bulazni molim te.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 5. avgust 2015 14:52)

Bas si "deda"

Nenad

pre 8 godina

Sreca vasa da Tonija Parkera ne zanima vasa istorija i to kako ste preko noci krajem osamdesetih postali veliki klub, a do tada bili u rangu OKK Beograda po osvojenim titulama.Dolaskom SPS-a na vlast celo SD vam je procvetalo preko noci.Odjednom se vezuju silne titule u fudbalu i kosarci, dok je Zvezda u oba sporta titule osvajala skoro od samoga nastanka i imala cak i normalne pauze.Tako ste isto odjednom osnovali i zenski kosarkaski klub i vezali 6 titula, dok ih Zvezda pored trofeja Kupa Sampiona ima preko trideset, ali je bez obzira na to nekome iz tadasnje vlasti palo na pamet da se osnuje ZKK Partizan i da kako je Marina Maljkovic rekla taj klub bude mini reprezentacija, tj da bas on pravi igracice za reprezentaciju.Pricali ste o nekoj velikoj ljubavi, a igraci vam sada beze glavom bez obzira.Pricali ste i da ste uvek imali malo para od drzave, a onda istina pocinje polako da izlazi na svetlost dana, pa sam DV kaze da ste imali skup tim kada je on bio u Moskvi, pa se pojavi Pekovic sa Miskom Raznatovicem kod Ivana Ivanovica u emisiji i kazu da covek nije hteo da igra u Partizanu, nego da je hteo u Hemofarm, pa je potpisao za Partizan zato sto je sam birao cifru za koju ce igrati.Parker da zna sve to, ne bi vas pozvao sigurno, ali dobro je to za vas jer igrate makar nesto i ako je to samo prijateljski turnir.Zvezda igra Evroligu i nikako se ne bi menjao sa vama, kao sto se ni vi ne bi sa nama da je situacija obrnuta.

Nemanja44

pre 8 godina

Koliko kod se vi nama sprdali trenutnoj situciji,postoje ljudi koji znaju kakav je Partizan brend i sta je on u evropskim okvirima u odnosu n Zvezdu.Pozdrav.

323

pre 8 godina

Legenda kao Toni vise postuje Partizan nego vlast u ovoj zemlji?? Ali to je normalno za ovu Kunta Kinte drzavu. Sve je to meni jasno samo nemam pojma sa kojim timom ce Partizan na ovaj turnir?

dr mr

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi, bolji su, bice bolji narednih godina ali budimo realni KK Partizan je veliko ime u kosarkaskom svetu i nece izbledeti jos dugo ono sto nam je priredio prethodnih godina!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Legenda kao Toni vise postuje Partizan nego vlast u ovoj zemlji?? Ali to je normalno za ovu Kunta Kinte drzavu. Sve je to meni jasno samo nemam pojma sa kojim timom ce Partizan na ovaj turnir?
(323, 05. avgust 2015 13:47)

Druze,naravno da vas nije pozvao Toni Parker,niti doticni uopste zna ko ste...
Pozvao vas je KK Asvel,a Parker je samo jedan od suvlasnika,razumes sine?
Nije valjda da si se primio na bombastican naslov??
p.s. nisi nesto kukao na drzavu prethodnih 15 godina,a vidi sada,suza suzu stize!

samo igraj

pre 8 godina

Perker je pozvao Partizan, da bi i ovi Francuzići tipa Le Mansa, Choleta i Asvela imali koga nabit na tom turniru...

s druge strane, Zvezda igra na super jakom turniru u Zadru, sa najjačim timovima EL...

svakom prema zaslugama, "institucijo"...

Novosadjanin.

pre 8 godina

Imali su odlicnu proslu sezonu pa ne bi trebalo menjati rutinu. Zelim vam puno uspeha i u sledecoj sezoni (ovo mi nesto poznato #karmajecudo #svesevracasveseplaca), odnosno da u svojim redovima imate 5-6 reprezentativaca i nekog ubicu iz kineske prve lige koji trpa 30 poena.
Ne bi bilo lose da prime bar 2 plate...

Nenad

pre 8 godina

@Nenad nasa istorija je veca nego oba vasa kluba .Pocni od drzavnih prvenstva,regije,evrolige I evrokupova,odlazaka na f-4,domacih kupova.Jedino gde ste bolji su titule na sljaci.
(Konstantinopolj 1992., 5. avgust 2015 15:15)
Nasa istorija traje jos od pedesetih godina, a vi postajete jak klub tek krajem osamdesetih i to skoro preko noci.Nasa istorija pocinje od sredine prosloga veka i mi kao klub imamo najduzu istoriju, u smislu da smo skoro oduvek bili veliki klub na ovim prostorima, a do 1992 godine i ubedljivo najveci klub u Srbiji, po broju trofeja.Vi ste sada veci klub, ali postali ste neko tek krajem osamdesetih godina.Ja uopste ne zelim vase uspehe da umanjim, a vi se sprdate sa Zvezdinim titulama tako sto potencirate tu pricu o sljaci.Kakve veze ima to sto je bila sljaka, kada su svi klubovi i tada igrali po istim uslovima?Zar treba da nas bude sramota tih titula?Hocete da kazete da je to bilo bas davno, pa sta ako jeste?Je l te titule manje vrede?Pa evo, Partizan je u vaterpolu najvise titula Kupa Sampiona osvojio sezdesetih godina, cini mi se 6 od 7, pa je l bi sada neko trebao da vas podseca na to koliko je to davno bilo?

petarczv

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica...
(nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Svaka cast igokejci ne moze svako da igra sa asvelom i tubingenom mi ucestvujemo na turniru u zadru gde cemo igrati sa cska,efesom,bajernom olimpijakosom i macabijem...nisu ekipe ranga kao asvel al sta cemo...buhahahaahaaahaha

hahaha jel se grobari ozbiljno nekome smeju??

pre 8 godina

Hahaha kome se bre vi smejete igokejci?? Zvezda već ima ugovorene turnire sa EVROLIGAŠKIM ekipama a vi se sa Asvelom spremajte za Kup Mice Trofrtaljke. Ups čekaj pa više ni to ne igrate! Ljudi moji dokle ide ljudska glupost kad su jedni navijači u euforiji jer igraju sa Šoleom, Lemanom i Asvelom a smeju se klubu koji će igrati turnir protiv Fenerbahčea, Olimpijakosa, Bajerna, Efesa itd. Hahaha jel se vi to grobari zezate ili ste ozbiljni kad se kao podsmevate?? E zbog takve slepe mržnje biće mi neopisivo zadovoljstvo kad vas Zvezda ove godine zakuca za sva vremena. Dosta ste i trajali kao ste sps projekat.

Crnogorsko Sportsko Drustvo CZ

pre 8 godina

Partizan je razigravao igrace za francusku reprezentaciju, tako da ovaj poziv i nije neko cudo.
(Doktor, 5. avgust 2015 14:04)

A vi razigravate reprezentaciju Crne Gore i u fudbalu i u kosarci.

Pudlica Coki

pre 8 godina

(Nenad, 05. avgust 2015 14:36) Nesreco jedna zahvali Partizanu za sve najvece uspehe nase kosarke od 1970 do danas. Zvezda je dala 3 igraca vazna za reprezentaciju za 70 godina postojanja: Moka, Duci, Kapicic. Partizan ih je dao ne zna im se broj.

Her

pre 8 godina

Covjece, vi od 55' imate 5-6 titula i tako nesto kupova, u evropi ste uvijek bili u rangu Svedskog Sodertaljea, o ceme pricas.. Probudi se iz sna!

Приједор воли звезду!

pre 8 godina

Пријатељи драги, прво мало провјерите па пишите...КК Црвена звезда има унапријед распоред турнира који ће играти у предстојећој сезони, а све у циљу уигравања екипе за такмичење у Евролиги...Стога, понуда Паркера је давно одбијена, и као таква се не уклапа у распоред КК Црвена звезда.
КК Партизан НИС није заказивао турнире до ове понуде, из простог разлога, зато што га нико није ни звао. Паркера кад су сви одбили, ништа му друго није преостало него да зове слободне клубове, а то је управо био КК Партизан НИС.
Надам се да сте схватили поенту, немојте се заваравати, и дизати...Одавно сте пали, можда и не устанете...Република Српска, коПренеДри!

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Potpuno nebitna vest, dajte nešto o jedinom Srpskom euroligašu sa A licencom. Koga zanimaju neki Patliđžan, Asvel Le Man i Šole.

manje mitova

pre 8 godina

Grobari i njihova opravdanja. Pazi apsurd oni danas AV i vlast krive za sadašnju situaciju u KKP, a usput traže deo novca od FKP ako uđe u LŠ i EL a pogodite ko sedi u uravi FKP pa SNS kadrovi kao gospodin Nedić, i predsednik Popović? Pa što ti 'zli kadrovi' ne unište fudbalski klub? Nije li to licemerno ili ne. Njima je Miljenović bio 150.000€, pa onda zamislite za koje su novce igrali Gist, Džavaji, Lazme. Nema državne kompanije koja ih nije sponzorisala. Nađite mi skor gostujućih utakmica u EL u procentima, gubili 90% utakmica, a Zvezda i Valensiju, i Laboral i Galatu dobije,posle 2 sezone, KKP godinama nije prošao u Top 16. Sledeća je tema kako su oni napravili Lovrenja koji je došao kao reprezentativac Francuske?!

ajaj

pre 8 godina

"Crno-beli će u septembru biti deo spektakla sa Barselonom, a pored ova dva evropska velikana, kako se navodi na zvaničnom sajtu, učestvovaće još Le Man, Šole i pomenuti ASVEL."

Sve je receno, necije ime ide uz jednu barselonu, nekoga pitaju ko ste vi.
I da padnemo najnize, grb prodati i navijace kupiti necemo!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Uh ala su se grobaro igokejci raskokodakali puni sebe jer su pozvani na neki turnircic gde ne igra niko od evroligasa...puna usta price o velicini Igokee partizan,o tome kako vas prepoznaju,kao da ste u najmanju ruku dobili pozivnicu da igrate finale EL u sezone pred nama!!
Koliko ste samo puni sebe i egocentricni,da ce biti uzivanje pratiti vas dalji pad i srozavanje kluba do konacnog gasenje!
p.s. sta li cete tek pricati npr. sledece sezone kad ne budete vise pozvani ni na ovaj turnir?? Eee siromasna,tuzna braco zagrebacko-laktaska...

Konstantinopolj 1992.

pre 8 godina

@Nenad nasa istorija je veca nego oba vasa kluba .Pocni od drzavnih prvenstva,regije,evrolige I evrokupova,odlazaka na f-4,domacih kupova.Jedino gde ste bolji su titule na sljaci.

ziki

pre 8 godina

druge strane, Zvezda igra na super jakom turniru u Zadru, sa najjačim timovima EL...

Super da si to baš danas potencirao najSrbine na 20 godina od progona preko 400 hiljada srba i ubistvo više od 1800 iz rvatske ali nema veze vi idite i igrajte sa njima tu igru pa onda spinuj da smo mi osnovani u zagrebu, a vama idea sponzor umesto cibone igraste el e moji najSrbi!!!!

darko gmo

pre 8 godina

Ko je Parker? Nikad čuli.....!!!!! Mi smo novo stvoreni reciklirani klub crvena zvezda beograd fmp mali kalemegdan Covic Dr Nebojša. Hhahahhaahahahha

Hero

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Covic ie pozvan na mnogo jaci turnir od ovog, na tvoju zalost. A rezim Tadica je dosao kraj i rezultati se vide....

ultrasrbin

pre 8 godina

Nenad, 5. avgust 2015 14:36

Da nisi malo pogubio kompas. Za promasaje Zvezde krivis nedostatak drzavne podrske,a za Partizan ispada da je imao ne znam kakvu podrsku.
Nema ni volje ni zelje da ti objasnjavam koliko si iskrivio cinjenice,ali sreca pa Parker zna za svetog Nebojisu koji preko noci brise dug od 18 miliona evra.
Zasto je Zvezda potrcala u jadransku i zasto je nije osvojila do prosle godine iako Partizan nije ucestvovao prvih par godina?
Koliki je dug FK Zvezda i kog igraca ste napravili i prodali u poslednjih 10 godina? Zasto ste stalno dovodili po 10-15 indijanaca i onda im placali po tuzbama iako oni nisu odigrali ni 10% utakmica? Da li je za to kriva vasa uprava ili ipak neko drugi?

igor

pre 8 godina

Nerazumem u cemu je problem sto smo mi imali dil sa igokeom? nemoze to da se poredi kada neko kaze da nemoze niko da zabrani kako ce fmp da se zove a drugi klub da ide u zamrzivac. Da nije mozda partizan bio u zamrzivac a igokea igrala pod nazivom partizan? Stvarno neznam

komicno

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Институција!

Како питаше Макабијеви навијачи? (Црна овца друштва увек бела врана, 05. avgust 2015 13:44) Zahvaljujemo se na glasu.

A zasto Partizan a ne mutant iz predgradja? Zato sto je Partizan institucija, a CZVFMPDivaTelekom instant UPPR mutant. (Pantericic iz predgradja, 05. avgust 2015 13:40)


Kako proradise kompleksi za sekund

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Lepo nema sta ... I dok se nije imalo para do Nisa, da se igra Srpski kup ... kukalo se ... a ovde se moze ici !!! Jedino je dobro sto se ide preko Zagreba pa mogu svratiti kuci na rucak, i da narikace provere jeli jos uvek ista adresa ! U ovoj instituciji, jedini koji rade su Misa Tumbas i Baba Rozga, vidjeni su juce na prelazu izmedju Han Pijeska i Kalinovika u Jugicu kako slusaju grobarske pesme i traze nove talente ! bio je Djoko, sad guslar Koprivica a traze pleja po Romaniji gde medvedi postu nose ! Mnogi ljubitelji kosarke ne znaju da je Mile Dodik sa Romanije prodao 4 medveda Francuzima i negde su na Alpama danas, Dulo je prodao Daloa u Antibe a ovaj turnir moze posluziti za unapredjenje saradnje ...

Vidi se

pre 8 godina

Jok nego ce Covic i njegov Fmp da idu. Docice i kraj rezima Vucica... (nikola SNS=RSB bot, 05. avgust 2015 13:45)

Nikola ti ocigledno nabio komplekse do srzi...

cartmanx

pre 8 godina

To je nasa boljka u svim segmentima drustva. Ceo svet vise ceni nase znanje, npr. mladi skolovani ljudi ne mogu do posla zbog botova pa odlaze , instutucije, brend, samo mi to necemo, jer nam u ovom slucaju smeta "KK Partizan"( zato smo tu gde i jesmo), a sad navijaci kluba sa ne znam koliko adresa, pljujte po Parkeru, nista nije bolji od DV,sve je sta on zna o Vasoj legendi, "posteno uradjenom' UPPR-u ma kakvi..P.S.Moze drzava da nas gusi koliko hoce ali svet prepoznaje ko je ko i sta je sta, bez obzira na trenuto izuzetno tesku situaciju u KK Partizan.

Iha

pre 8 godina

A zasto Partizan a ne mutant iz predgradja? Zato sto je Partizan institucija, a CZVFMPDivaTelekom instant UPPR mutant.
(Pantericic iz predgradja, 5. avgust 2015 13:40)

Zato sto nama trebaju ozbiljne pripreme i jaci protivnici... Smesni ste kako se tesite ovakvim vestima... :-)

Aca

pre 8 godina

Za one koji veličaju samozvanu instituciju, i pitaju se gde je Zvezda, odgovor je - na turniru u Zadru, od 24. do 27. septembra, gde učestvuju Olimpijakos, Fenerbahče, Bajern Minhen, Darušafaka, Crvena zvezda, Zadar, tj. 5 evoligaških ekipa.

Stefan Kari

pre 8 godina

Veliki je Partizan, čak i onda kad nije u nekoj "formi". Ipak to ime nosi veliku težinu u košarkaškom svijetu. Forma je trenutna, klasa je vječna. A i forma će se brzo vratiti na svoje. Pozdrav grobarima iz Zenice i sretno večeras na JNA!

čika Boki

pre 8 godina

Može Partizan jako brzo da bude to što je bio, samo treba malo pameti i ništa više. Institucija je to.
P R I V A T I Z A C I J A
Ko da kupi? Oni koji vide da je to jako isplativo, samo to treba dobro marketinški odraditi i imaćemo novi sistem koji do sada nije viđen u Evropi!

Stella

pre 8 godina

To je zaista lepo, ali cemu potreba da prozivate Covica, FMP, Zvezdu i koga vec sve ne, samo zato sto ste pozvani na neki pripremni turnir, a KKCZ nije? Cemu toliko opterecenje, cemu tolika mrznja? Kad sam cuo da mi igramo u Zadru protiv Karsijake, Fenera i Olimpijakosa, nisam se setio Partizana, stavise, zabole me gde ce i sta ce. A ovaj turnir je ocigledno sve od Evrope sto ce KKP videti u skorijoj buducnosti... bolje razmisljajte gde ste sve gresili da biste stigli dotle.

veliki strumf

pre 8 godina

Asvel, Le Man, Sole, Tubingen... Ma mi se spremamo za EL, za ozbiljnu kosarku. Nisu nam vrane isprale mozak da treniramo sa ovakvim ispodprosecnim klubovima hahaha. Mi cemo sa Cska, Oly, Fenerom...

cartmanx

pre 8 godina

Kakav bre svet, ne bulazni molim te.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 5. avgust 2015 14:52)

Bas si "deda"

Doktor

pre 8 godina

@ A vi razigravate reprezentaciju Crne Gore i u fudbalu i u kosarci.
(Crnogorsko Sportsko Drustvo CZ, 05. avgust 2015 16:04)
A koji su to Crnogorski kosarkasi u Crvenoj Zvezdi?

ja

pre 8 godina

Stvarno svaka cast. Istitucija ste i crkavam od muke sto nismo pozvani. Mnogo nam je tesko. Tako ste veliki klub i uvek cete biti. Ali priznajte da od Nove godine niste imali ovako veliku vest, a da se tice partizana, mozda dok ste cekali pleja.

Leto 2011

pre 8 godina

Covjece, vi od 55' imate 5-6 titula i tako nesto kupova, u evropi ste uvijek bili u rangu Svedskog Sodertaljea, o ceme pricas.. Probudi se iz sna!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Her, 5. avgust 2015 16:34) # Link komentara
Covece,Vi sve sto ste osvojili bilo je do 55'. Danas ste u rangu Sodertaljea,i oni imaju jednu titulu.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Da ne ispadne provokacija, posto vec vidim komentare Zagoraca kako ushiceni govore o Zvezdi, lepo za nas sport i kosarku. Znacice ovom Partizanovom timu. Kad vec ne igraju EL i u Evropi, ovo je fina satisfakcija.

Čović

pre 8 godina

Pasrker je vas zvao...ne znam zašto mene prozivaš, osim ako nisi neki teški KOMPLEKSAŠ pa u svim vestima mene vidiš...malo sam vam zamutio vid...sledeće sezone..ups..ala mi je ovo nešto poznato,neču više da vas puštam,samo brutalno...

latina

pre 8 godina

nadam se da cemo imati bar za gorivo,ako ne,taman kondicione priipreme cemo obaviti na putu za francusku,laganica trckaranje po alpima

Deki Boss

pre 8 godina

Pa postuju vas svi, zna se kakve je uspehe Partizan imao, a vi se sada zapitajte zasto jedna takva institucija, nakon toliko godina dominacije, igranja Evrolige sa dosta uspeha, itd itd, sada nema novca za vise od jedne plate Tepicu? 2 su varijante moguce, da su igraci koji su ranije dovodjeni bili ekstraa placeni, mada se uvek pricalo drugacije ali se nije znalo pravo stanje i drugo, da je neko punio svoje dzepove od ogromnih prihoda koji su postojali i to duze vrijeme.

Dusan

pre 8 godina

Nazalost moracemo da otkazemo,klub nema toliko novca da odvoji za gorivo i autobus,o smestaju i ne govoriti morali bi da spavamo u parku na klupama.

Kum

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi, bolji su, bice bolji narednih godina ali budimo realni KK Partizan je veliko ime u kosarkaskom svetu i nece izbledeti jos dugo ono sto nam je priredio prethodnih godina!
(dr mr, 05. avgust 2015 13:48)

Gle, ima i normalnih komentara! :)

Potpisujem od A do S.