Košarka 248

Utorak, 04.08.2015.

15:16

Bobi ne ide na Evrobasket!

Centar Srbije Boban Marjanović neće učestvovati na Evropskom prvenstvu, potvrdio je Košarkaški savez Srbije.

Bobi ne ide na Evrobasket! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

Bitan je, nije da nije...

pre 8 godina

Ne pričajte gluposti kako Marjanović "ne treba Saletu jer ga nije vodio ni prošle godine" kada svi znamo da je Bobijeva igra od ove godine u odnosu na prethodnu kao nebo i zemlja. Pa prošle godine se mučio da položi loptu u koš pri ziceru a ove bez problema pogađa i sa posta. Uz to je prošle godine bio i Krstić pri čemu se nije moglo predvideti stanje njegove povrede. Najveći gubitak za reprezentaciju će biti nedostatak Bobijeve odbrane nad dominantnim centrima kao što su Gasol i Ažinsa kao i njegova sposobnost da skupi ne sebi protivničke igrače u reketu pri čemu se stvara višak pri šutu za 3 poena.

mixolidis

pre 8 godina

ja kao partizanovac (koji nije navijacki ostrascen i kome je repka na prvom mestu) mogu da kazem da mi je u celoj prici zao samo bobija. decko je vredno radio, dao sve od sebe, i siguran sam da je sanjao da zaigra za A tim... zeleo sam da vidim kako bi ga sale uklopio u ovu ekipu, sa teom, mada mislim da sale ne zali mnogo sto ga nece imati u timu, jer ga je sâm lepo izostavio sa spiska prosle godine.. a da se ne lazemo, bobi nije duplo bolji igrac posle jedne sezone... da nije bilo wiliamsa ne bi bilo ni ovakve sezone... i ovako imamo odlican tim, idemo da se borimo, nek proradi sad srpski inat i idemo na medalju!!!! :)

blam

pre 8 godina

Ovo groblje pohisterisalo u teorijam zavere... Juce pljuvanje po Bobiju "Ma kakav centar...brisace parket sa njim...drvo..." ., a danas "Jao Bobi....".
Ljudi bez morala i obraza ! To ste vi groblje !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 4. avgust 2015 16:57)

Bitno da ti imas moral, ne znas za koga si navijao od 2011 pa do pre par dana, vikao da navija 4 god za klub koji nije ni postojao... BAS MORALNO nema sta... Jadan...

Paja

pre 8 godina

Pa i Djinobiliju su zabranili da igra na mundobasketu kada mu je konstatovano naprsnuce kosti noge posle osvajanje nba titule prosle godine...

koki

pre 8 godina

Podržavam! Jorović je tako sebi upropastio karijeru i na kraju ga se niko i ne seća više i nikom ništa.... u fazonu jbg.. A da nije igrao i dan danas bi ga patriJote pljuvale....

A to što je Djordjević i pored povrede hteo da vodi Bobija i ugrozi mu eventualno i vrlo lako budućnost govori mnogo toga.....

Zaključak: vrlo je lako da je Radović, Marijanoviću učinio najveću uslugu u životu...

lovac botova

pre 8 godina

sta se palite svi.
pa normalno je da ne ide, čovek potpisuje super ugovor koji će mu zivot promeniti, kakva reprezentacija i budalastine pobogu.
samo napred dečko i ne osvrći se.
jedan je život a nacija i država ima beskonačno...

sacha.ch

pre 8 godina

A zar niko nije pomislio na varijantu TONI PARKER ?
Jedino on tj. ekipa Francuske može da ima pravu korist od Bobijevog odsustva...
Verujem da je dovoljno uticajan u SAS.

Ko zna ;

pre 8 godina

Mozda je i bolje,iskreno nije on neki igrac koliko mu narod nas tepa.Nebi mrdnuo od Spanskih i Francuskih centara trom je i spor...Nit je za tranzicije u odbranu..ali svakako steta.Navijaci ga dizu u nebo nije on tolika klasa

biće dobro, videćete

pre 8 godina

Mnogo poštujem Saleta, ali ova bizarna epizoda mi nekako ne pije vodu. Siguran sam da veliki i moćni SA Spursi tačno znaju šta kupuju, imaju svoje lekare i razna čuda i ne zavise od čitanja izjava iz kojekakvih intervjua da bi znali zdravstveni bilten svojih igrača. Hoću da kažem da, ako su hteli da sačuvaju Bobija da ne zaigra za repku imali su mogućnost i iskoristili su je. Šteta za tim ali opet imamo centarske pozicije kudikamo bolje nego prošlog septembra kad uzesmo svetsko srebro. +Ima i vremena da se slobodno mesto popuni natenane- da se probere najbolji centar u narednih mesec dana.

miki

pre 8 godina

Bas mi je zao za Marjanovica, on i teo opasan duo ali sta ces imamo dobar tim i ovako idemo sigurno do polufinala, tim za evropsko:
1. Teo, Markovic
2. Bogdanovic, Nedovic, Mirossvljevicj
3. Kalinic, Dangubic
4.bjelica, Erceg i Mitrovic
5. Raduljica i Kuzmic
rezerva Militinov
imamo puno opcije, nedovic na 1ili 2, teo i na 2, dangubica na 2-3, erceg na 5, bjelica na 3.......

Kum

pre 8 godina

Ja kao Zvezdas mogu reci, sramota da se Zvezda spustila na taj nivo, a cim nema komentara ni Covuica ni Radovca, jasno je da su ucestvovali, jer da nisu, do sad bi bilo barem 19 demanta, a ovako, znate kako kazu "Cutnja je znak odobravanja"...
Pateticno da ovako sami sebi skacemo na glavu i da nam jedan 60 godinji menedzer izbaci MVP EVrope iz ekipe...
(SASA, 04. avgust 2015 15:27)

Nalupao si se za sve pare.

the_nuts

pre 8 godina

Veliki hendikep za reprezentaciju...a evo i zasto: ne treba posmatrati bobija samo kroz licnu statistiku (gde je sasvim solidan) vec i po ekipi za koju igra! Bobi je dominantan centar,pogotovo 1na1 gde lako resava situacije,izvanredan sa penala (znaci ne isplati se ni faul) ali najbitnije je da je izuzetno napredovao prilikom udvajanja kod povratnog pasa na sut za tri,e sad u zvezdi su te pasove cekali blazic,lazic,danguba,mitrovic, dzenkins...neki su prosecni suteri,a neki kako su raspolozeni,uglavnom nije davalo rezultata,ali sad bi te lopte cekali bogdan,teo,bjelica,erceg i ostali,pa ubili bi svakog ko bi probao da udvoji!! Ako ne udvajaju,opet ostaje teu da se poigrava i zabavlja (bukvalno) sa bobijem u reketu!

nz

pre 8 godina

(Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

au momak ala se ti nalupa...dobar deo tih igrača nemaju veze sa vama, koga ćete vi da povučete.

Nesja

pre 8 godina

Na stranu navijacka prepucavanja, iskreno me zanima kako ce nocas spavati covek koji je napravio ceo ovaj haos. Ako bude spavao mirno, to ce objasniti mnogo toga. A opet, ako bude nemiran, ako ga nesto bude mucilo, objanice sebi koliko je ispao neprofesionalan, nepromisljen i budalast. Toliko.

Deki

pre 8 godina

Sad ćemo u inat Radoviću i Zvezdi osvojiti evropsko!
(translucent, 04. avgust 2015 15:35)
Ubi te mrznja! Sta Zvezda ima ili nema neigranjem Bobija? A pogotovu time da reprezentacija ne ostvari uspeh? To sto je izjavio pomocni trener je ili donekle istina, ili najgluplja izjava ili mu je placeno od treceg lica da tako nesto izjavi ali apsolutno je apsurdno misliti da Zvezda ima neku korist od ovoga. Ako neko misli da ima neka kaze zasto, jer ja logicki to ne migu da pojmim. Inace, kao zvezdas sam za to da se interno ispita pomocni trener u vezi sa situacijom jer ne sme klub da bude poligon ciji ce zaposleni ucestvovati u prljavim igrama. A KSS pre svega treba ostro da se obracuna sa menadzerijom koja vec godinama namece svoju volju. Mozete samo tek da zamislite sta se radi u fudbalu gde se vrte mnogo vece pare!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

(Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde, 04. avgust 2015 18:46)

Kakve gluposti si napisao jbt,vidi se da kosarku pratis od ove godine.Idi covece prosetaj rashladi se,tesko je tvom mozgu.

the_nuts

pre 8 godina

Veliki hendikep za reprezentaciju...a evo i zasto: ne treba posmatrati bobija samo kroz licnu statistiku (gde je sasvim solidan) vec i po ekipi za koju igra! Bobi je dominantan centar,pogotovo 1na1 gde lako resava situacije,izvanredan sa penala (znaci ne isplati se ni faul) ali najbitnije je da je izuzetno napredovao prilikom udvajanja kod povratnog pasa na sut za tri,e sad u zvezdi su te pasove cekali blazic,lazic,danguba,mitrovic, dzenkins...neki su prosecni suteri,a neki kako su raspolozeni,uglavnom nije davalo rezultata,ali sad bi te lopte cekali bogdan,teo,bjelica i ostali,pa ubili bi svakog ko bi probao da udvoji!! Ako ne udvajaju,opet ostaje teu da se poigrava i zabavlja (bukvalno) sa bobijem u reketu!

samo zvezda

pre 8 godina

Ok, sve stoji, ali mi nesto nije jasno,kako je Borko Radovic ostetio reprezentaciju izjavom koju je dao PRE Bobijevih pregleda u Milanu, koje je uzgred prosao i potpisao ugovor. Covek je ovo izjavio negde posle finala domace lige a ne kada je Bobi potpisao ugovor.
Po meni postoje 3 "toerije" zasto je do ovoga doslo.
1. Misko ratuje preko Bobijevih ledja sa Saletom
2. Saletu se Bobi ni ove godine ne uklapa u sistem i zeli Raduljicu i Kuzmica
3. San Antonio nikada nije ni imao nameru da Bobi igra EP, te su ga povukli cim je potpisao ugovor

Borkova izjava mozda jeste nesmotrena, ali nista se ne razlikuje od klasicnih izjava trenera kada "hvale" pozrtvovanost igraca, zelju, ljubav prema klubu bla bla.
Vujosevic je za Macvana, Milutinova, Milosavljevica bar 10 puta ove sezone izjavljivao da su igrali povredjeni(sva trojica bili ba spisku reprezentacije).
Dalje, Sale je sam za Lucica rekao da je povredjen i da reprezentacija ne moze da preuzme rizik, u trenutku kada Lucic nema ugovor. Da li je. to bilo zlonamerno sa namerom da igrac ne potpise ugovor ?
Nemojte biti smesni, ove izjave su svakodnevnica.

rema

pre 8 godina

Braco Srbi ne svadjamo se aman bog,kake veze ima partizan zvezda i ostalo,budimo bar jedom slozni a ne samo da osudjujemo jedni druge,nas amerikanci opet tetose..ne vredi..al bar ne svadjajmo se mi...:-(

nebojsa

pre 8 godina

@Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

Nije Zvezda stvorila ni Kalinica ni Jovica. I jedan i drugi su vec bili reprezentativci, pa ih je Zvezda kupila i izdominirala sezonu. Srecom pa su Dzenkins, Vilijams i Nelson druge boje koze, inace biste mislili da ste i njih stvorili.
Postoje Zvezdini igraci koji su odlicni, ja nemam potrebu da pljujem Zvezdu, ali smesno je pricati o Zvezdinoj repki.

Кажу добар момак

pre 8 godina

Нико не може да надокнади одуство Бобија, морамо се изборити да ипак игра. Надам се да лопине нису криве и за ово.

ALEKSANDAR

pre 8 godina

Evo ja nisam pun frustracija,i uvek sam davao odmerene komentare.Ali reci da je Covic stvorio ovu reprezentaciju je smesno!Stvorio je Duda Ivkovic,a Sale je nadogradio sa svojom vizijom moderne kosarke.A to odakle je koji igrac je najmanje vazno,pa sta sad da igraju pet nasih najboljih igraca u Efesu jel ih onda stvorio gazda Efesa?Manite se sada prica o Zvezdi,Partizanu,Raznatovicu,Vujosevicu i ostalim...Dajte podrsku ovim momcima!

tz

pre 8 godina

Ne igraju ni Teletovic ni Nurkic, iako je Teletovic pokusao s pricom da bi mu par utakmica poslije pauze dobro doslo ipak nije dobio dozvolu. Jednostavno NBA klubovi ne dozvoljavaju, zbog poverda, mnogo novca se ulaze, liga sve jaca i napornija, klubovima su potrebni svi igraci u rosteru. Njih zanima Evropsko prvenstvo kao mene badminton.

voodoo

pre 8 godina

Pa njihovo objasnjenje sasvim razumno po meni, oni su dali dobar novac za njega, a sportisti su kao i sve danas, prvo roba, pa onda ljudi, moraju da zastite ulozeno. Mislim da smo svi jako lose ispratili Krstica, visegodisnjeg kapitena i coveka koji je puno zrtvovao da bi igrao za reprezentaciju, on se na pocetku sezone premisljao da li da se oprosti od repke ili odigra i ovo evropsko, medjutim odziv i nase strucne i navijacke javnosti je bio u fazonu ne treba nam imamo Raduljicu i Bobija. Raduljica koji prakticno kao da nije imao sezonu, za razliku od prosle godine kada je dosao iz Nba u repku, a Bobi eto povreda.

Kum

pre 8 godina

Koj li sport prati ovaj kum kad misli da je Bjelica centar.
(translucent, 04. avgust 2015 17:25)

Bobi je MVP prve faze Evrolige.

Nisi znao? Koji sport ti pratis?

nikad izvini

pre 8 godina

Iskreno, ja nesto ne zalim sto nece da igra. Ok, uhvati neku loptu, da poen ali zbog njegove sporosti dosta i primimo koseva + u napadu je nesigura, opet zbog sporosti, da mu ne pobegne lopta. Mozda je bolji od Koste Perovica ali sigurno nije klasa Zeljka Rebrace :)

Cvele

pre 8 godina

Ovo sve govori o našoj NEKOMPETENTNOSTI... Imaš igrača svetskog kalibra i nekog dr.kasapina i šta sad??? Marjanovića je ceo KONZILIJUM vrhunskih lekara morao da prati svake nedelje... Sa otokom noge da odigra prvenstvo i uništi karijeru... Podržavam San Antonio, koliko mi je žao i naše reprezentacije zbog neigranja Marjanovića... Zaječarac

Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

pre 8 godina

Da li ste vi grobari normalni?? Šta Zvezda ima od toga da Marjanović ne igra?! Čujete li vi sebe? Zvezda i Čović su stvorili bukvalno celu ovu reprezentaciju i sad kao Zvezda ne pušta nekog igrača? I kakve veze ima sada Zvezda sa Marjanovićem? Zvezda onda treba da povuče Bjelicu, Kalinića, Marjanovića, Mitrovića, Dangubića, Jovića, Nedovića, Kešelja, Štimca, a Čović još Teodosića, Ercega, Raduljicu, Pota... pa neka igra sam Bogdanović. Naravno pod uslovom da dobije po 20 bacanja od sudije jer on ne želi drugačije da igra za reprezentaciju Srbije. Da nije bilo Čovića mi danas ne bi imali košarku i vladao bi Dulo sa strancima. I zahvalite Zvezdi i Čoviću što danas uopšte imamo reprezentaciju!

deky

pre 8 godina

sale nacionale je mnogo ove godine gledao partizanivih utakmica nije dobro to za reprezentaciju , za zemlju a boga mi ni za njega ! vise srece sledeci put !!!

Миле

pre 8 godina

Mozda je bolji od Koste Perovica ali sigurno nije klasa Zeljka Rebrace

Слажем се, али Жељку не дозвољавају такође да игра. За Косту не знам, можда му дају да игра, а ти рече да је Боби бољи...Баш си ме збунио.

Upućen i neostrašćen

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo:
1. Bobijev NBA ugovor?
2. Bobijev menadžer?
3. Doktor?
4. KSS?

Molim za obrazloženje

===============================================
Niko od taksativno navedenih, već pomoćni trener Zvezde Borko Radović.

drg

pre 8 godina

od petica po meni nije ni Raduljica siguran putnik, malo mečeva ove sezone, ali kad Bobi ne igra veća je šansa i za
njega i za Milutinova. Milutinov koji slične građe kao Bobi samo brži i u nogama jači je po meni bolje rešenje. Videli smo na derbijima da Bobi protiv Nikole nije igrao nikako, stoji da su postojala udvajanja na Bobiju, ali i Nikola je umeo dobro da se gura. U svakom skučaju oslabljeni jesmo, ali i dalje isti cilj.

direktor u beograd

pre 8 godina

Da, taktika protivnickog trenera je kriva sto je za zvezdu igrao povredjen igrac, sve se secam da su mu i oko za malo iskopali, a pardon to se ipak desilo milutinovu momku od 20 godina koji je jedini mogao da ga cuva, nadam se da ce pokazati svoj talenat i biti dostojna zamena na ep, jesam grobar al postujem kvalitetne igrace poput bobija i kaline.

bozza

pre 8 godina

sramota me dok citam komentare koliko smo sitne duse i gledamo samo svoju srecu. Ako ke Bobi povredjen, a nema sumnje da jeste, najgore sto moze da uradi za sebe i karijeru je da igra na EP i jos vise pogorsa povredu. U SAS ce sigurno dobiti najbolju mogucu brigu i oporavak, samo to je bitno u ovom trenutku. A vi sitni ljudi, toliko zeljni opijanja i proslave jos jedne medalje, bar jednom u zivotu stavite mozak ispred srca, jer je Bobi to svojim igrama zasluzio

navika

pre 8 godina

Mi srbi smo uvek u bitke isli bez onih od kojih se najvise ocekivalo, zato su i pobede bile najsladje. Bobi, majstore, oporavi se..pa se javi kad te puste da igras..Ziv bio!

ps: A sto se tice prepucavanja u komentarima..Zanimljivo je da za vas Bobi bio niko i nista (dosao iz Mege) i da je Dejo u CZT stvorio i napravio od njega zver, ali da npr. Bogdan i ostali klinci nisu stvoreni u KKP nego su valjda dosli kao "zveri" iz Zitka, Cacka, i sl...dajte malo budite realni. I, izmedju ostalog, setite se ko je Bobija izvuk'o iz domace bare i gurnuo (koliko je mogao) u ozbiljnu kosarkasku arenu.. Poslusajte samog Bobija sta ima da kaze o DulU i koliko mu je u karijeri znacilo kad ga je odveo u Moskvu...pa je bilo tu jos nekoliko klubova do CZT u kojoj je nesumnjivo zablistao.
Pozdrav, dobri ljudi!

Ros Geler

pre 8 godina

Koga jos briga za kosarku kao glavnu vest ako nije NBA? Ovakve vesti koje su bitne kod nas ne prenosi nijedan svestki sportski sajt. To govori samo koliko ste zaludjeni nebitnim sportskim vestima:) (djole, 04. avgust 2015 15:55)
Zasto bi svetski sajtovi prenosili vest o tome da li ce neki novajlija u NBA igrati za reprezentaciju? Njima je to nebitno. A nama je, naravno, vazno da li ce jedan od najboljih reprezentativaca ucestvovati na EP ili ne. Takodje nam je bitno da vidimo ko je i zasto zakuvao sve ovo. Kapiras?

Kum

pre 8 godina

nikad nije ni hteo da igra, uvek je imao izgovore,a kako Crvena Zvezda moze da demantuje to da Kalinic nije prodat,zasto nije mogla da demantuje izjavu da je Marjanovic povredjen,evo neka mi neko odgovori
(grobar, 04. avgust 2015 16:44)

Mozda ukljucis mozak?

Zasto bi Zvezda nesto demantovala (i koga interesuje) kad je Bobi odavno igrac San Antonija?

žal za bratom

pre 8 godina

Žao mi je i Bobija i košarke. On u zenitu forme, a košarka već ima "ugovor FIBA/NBA o ograničenjima nastupa za reprezentaciju".Kapitalizam gospodo, ne sport!

Kum

pre 8 godina

@papaja Pise ti u tekstu, San Antonio mu je zabranio da igra, jer je imao povredu. To nije bio problem dok nije krenula prica trenera CZ, i to tokom dogovora dva tima koji ce klubu doneti 625.000 dolara. Pa ti saberi 2+2.
(Zli, 04. avgust 2015 16:15)

Ma dzaba ugovori i dokazi, sve cete izmisliti, samo nekako da pljunete po Zvezdi.

Pazi, San Antoniju je potreban izgovor, pa platili Zvezdi, jel? :D

Bobi je igrac SAS-a, i ako oni kazu "ne", to je to, kapiras? Cak ne moraju ni razlog da navedu.

Crnogorac

pre 8 godina

Šteta je velika za reprezentaciju ali za njega još veća. Dobar je momak, konačno je dobio priliku da zaigra za reprezentaciju, želio je to i sad ovo... A mislim da ovaj moj nesretni Crnogorac što je dao izjavu nije ni u kakvim zavjera-kombinacijama, ko se nadao da će doći do ovoga kad je već prošao preglede! Ali to je NBA jbg...

Žao mi je..

pH

pre 8 godina

Pa ko je sada kriv? Zvezda sto ga je 'rovitog' pustala na parket ili nestrucnost americkih lekara? Ispastace reprezentacija jer je Bobi koristan i sa 10 min. igre...

milos

pre 8 godina

glavni cilj u kosarci su oi...mi nismo ucestvovali od atine, a necemo ni u sl godine, zivi bili pa videli...ja ne kapiram kako mogu da vam mazu oci sa nekim nebitnim prvenstvima poput onog 2009, ili svestka prosle i 2010...kao ogroman uspeh a sve repke dosle sa rezervnim timovima..recimo francuzi prosle godine bez 6,7 igraca...a videcete sada, ja smem da se kladim da necemo proci grupu...ja sam samo realan...ona repka 90-ih je prava bila, a ove sada su samo medijski namazane...ovekujem brdo dislajkova u pravu sam hiljadu posto...

djc-xxx

pre 8 godina

Smatram da se ovo znalo još pre završetka domaće lige! Kako? Evo, pa slažite kockice sami: Najpre se Bobi povredi baš u poslednje 2-3 utakmice, mada igra po malo?! Onda saznamo da je Zvezda 'na lepe oči' dobila debelo obeštećenje od SAS ?! Zatim, najpre Raduljica, pa zatim i Kuzmić, potpisuju baš za Saletov 'Pao'?! I finale: Bobi se slika sa onon čizmom?! Ne može 'i jare i pare'. Amerikanac ništa ne daje za džabe...

korektor

pre 8 godina

Pitati Sasu Djordjevica iskreno koja mu je Bobi u njegovom sistemu bio opcija. Treca ili cetvrta? Dosta je Fora. Kazi iskreno da ti je laknulo jer ne vidis ga u sistemu i gotovo.
Mislim da ovdje najgore je Bobiju. Zelim mu da oporavi nogu i pokori NBA ligu.
A Saletu i ekipi da i za njega spreme jednu zlatnu medalju.

Djenka

pre 8 godina

Cine mu uslugu, i treba da se cuva da bi se dokazao. Od toga zivi. Bice leta za nas tim, covek zeli da igra svim srcem. Steta sto ne ide ali moramo i bez njega nesto da napravimo.

zagor

pre 8 godina

@milan
nije nista cudno. sta je cudno? misko je produzio bobiju ugovor pred kraj sezone (a nije morao) da bi se dobilo obestecenje. vrv da su pare od tog obestecenja podelili klub, bobi i misko. sta je tu cudno? kakve to veze ima sa potonjom povredom...
muka mi je od teorija zavere, a bez ikakvog pokrica ili argumenta.
san antonio ima pravo i obavezu da pregleda igraca i da mu odredi terapiju ako je povredjen i to pravo nema nikakve veze sa obestecenjem (isto bi bilo i da nisu platili obestecenje).
sve je nastalo jer se pomocni trener zvezde izlupetao u novinama kako je bobi junacina i karakter i igrao sa slomljenom nogom (to se na balkanu cesto istice kao vrhunac junastva: bane ivanovic igrao sa slomljenom nogom i krvavom carapom, bata mirkovic 90 minuta igrao sa slomljenom nogom.... pa i kobija su skoro hvalili kakav je car jer je igrao izlomljenih nogu i ruku i sutirao levom rukom jer mu je otislo desno rame, a skakutako na k... jer su mu obe noge bile polomljene...). nikakve teorije zavere nema niti iko profitira ovakvom situacijom. svi gube. ne profitira cak ni sas. njima je bobi najjeftiniji i najmanje bitan igrac u rosteru. sigurno ne bi zbog njega pravili medjunarodne spletke i intrige, uvlacili u pricu pola kosarkaske evrope i za sve to placali 600 000$.
radovic se nalupao i onda je osoblje sas moralo da postupi sto se kaze po sluzbenoj duznosti i evo sta se desilo. ajde ne lupetajte vise. da je neko zaista hteo da bobi ne igra, to bi izdejstvovali ranije.

D

pre 8 godina

Ako Bobi ne bude nista uradio u NBA, kajace se celog zivota sto nije odigrao ovo Evropsko prvenstvo za reprezentaciju.Zato mu zelim srecu i zdravlje ove godine u NBA, decko je primer za sve sportiste!

miki

pre 8 godina

Naravno, odmah se pljuje po Zvezdi koja je igraca stvorila, a niko da kaze da je covek POVREDJEN! Sta mislite, da li bi toliki dzin sa oteklinom i ostalim problemima mogao da trenira i igra?(veliki strumf, 04. avgust 2015 16:09)

Nije njega zvezda stvorila! On je u zvevdu došao kao iskusan igrač!

chubby checker

pre 8 godina

ne mogu da shvatim kome je ovo u interesu.

za Zvezdu je odigrao sezonu iz snova, jedan je od najzasluznijih sto je Zvezda osvojila sve sto je osvojila ove sezone a jos su i zaradili na njemu debelo, mislim da bolje od ovoga oni nisu mogli proci.

za menadzera je interes uvek da njegov igrac igra za reprezentaciju jer mu automatski raste cena, jos ako reprezentacija osvoji nesto (sto u nasem slucaju moze da se desi) raste mu cena visestruko.

za San Antonio on je u predstojecoj sezoni centar br. 3, verujem da ce minutazu na poziciji 5 deliti Oldridz i Dankan (25/20min) a on osim sto ce igrati 5-6 minuta u "garbage time"-u dobice minutazu Dankana kada Popovic odluci da ovog odmori (radi to dosta cesto, recimo na svakoj cetvrtoj-petoj utakmici obavezno). ako pokaze da moze da se adaptira na NBA i da se uklopi u Popovicev sistem verujem da ce Sparsi potpisati visegodisnji i mnogo vredniji ugovor sa njim i posle odlaska Dankana u penziju bi mogao da dobije i ozbiljniju ulogu. ali ove godine njihova igra ni na koji nacin nece zavisiti od Bobija pa ne vidim sto su tako rigorozni. da je prvi centar tima u pitanju razumeo bih.

na kraju za njega samog nikako ne moze biti u interesu da ne igra za reprezentaciju jos manje da ne trenira vise od mesec dana. vise puta je istakao koliko bi voleo da zaigra za reprezentaciju, u zivotnoj je formi i zasluzio je da to pokaze i na EP..

terza

pre 8 godina

za ove sto pozivaju krstica da se vrati - pa on bi mozda i pristao, samo da nije pokidao ukrsteni ligamnet u polu-finalu plej ofa u turskoj. koji sport vi pratite?

grobar

pre 8 godina

nikad nije ni hteo da igra, uvek je imao izgovore,a kako Crvena Zvezda moze da demantuje to da Kalinic nije prodat,zasto nije mogla da demantuje izjavu da je Marjanovic povredjen,evo neka mi neko odgovori

hmmmm

pre 8 godina

veliki bedak, covek je bio MVP evrolige, znaci nije bilo ko, nisam siguran da je ok da nas tako lako olade ali nema dalje. mislim da smo sa raduljicom koji nije igrao celu godinu skoro i kuzmicem koji igra ligu koja je dosta manje zahtevna od evrolige dosta tanki na poziciji centra, rekao bih cak i pretanki. sale ce probati da to izmesa drugacijim pristupom igri i zelimo mu puno srece.

Ivan NS

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

Ko? Možda Božo Đumić, Đoko Šalić ili ovaj novi što je na probi, Marko Koprivica?

Srbija_fan

pre 8 godina

Ma mozda je ovako i bolje, ako postoji povreda, pa da je igrao.. Izgubi ugovor u NBA, ne igra za nas, i doslo bi na isto... Nema veze imamo jake centre..

DedaMiloje

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
(Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

1. Ubi te mrznja.
2. Nemas pojma o kosarci.
3. MVP Evrolige, i prvi centar Evrope -> sta ce nam??
4. Ko je bolji od Bobija?
(Kum, 04. avgust 2015 16:22)

Djumić Kume...

dejan

pre 8 godina

Velika steta. Mnogo mije krivo, ali bilo je ocekivano. Tako to obicno biva kad neki igrac ode u NBA. Na njega se vise ne moze racunati kad je reprezentacija u pitanju. Bilo da je zbog zabrane igranja ili on sam odluci da odmori ili odvikne od evropske kosarke i postane manje upotrebljiv. Mislim da je ovo i najbolja prilika da reprezentacija udje u finale, kasnije ce ovakvih primera biti sve vise...

bole

pre 8 godina

KRLEEE VRATI SE KAD TE MOLIM... Bobi je bio idealna zamena za Krstica, ubedjen sam bio da osvajamo prvenstvo, sad vec mislim da necemo ni do polufinala da dodjemo

mihajlo

pre 8 godina

@bodibond
Steta sto tebe nisu bili, trebalo bi ti malo. Da ga nisu ovi drugi stavljali u igru, ne bi ga niko bijo. E sad zasto su ga stavili, pitanje za tebe.

Ivan NS

pre 8 godina

Odgovorni su ovi sto su ga bili u polufinalu ABA i polufinalu KLS i povredili. Tacnije taktika DV.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 4. avgust 2015 15:56)

Apsolutno se slažem sa tobom. Bili su ga besomučno i do tada neviđeno na košarkaškim terenima. Treba da taj klub (ne zaslužuju ni ime da im se spomene) stidi. Ali, oni za stid, kao ni za sram ne znaju.

Batko

pre 8 godina

Ovo groblje pohisterisalo u teorijam zavere... Juce pljuvanje po Bobiju "Ma kakav centar...brisace parket sa njim...drvo..." ., a danas "Jao Bobi....".
Ljudi bez morala i obraza ! To ste vi groblje !!!

Llewelyn

pre 8 godina

Pa dobro, i na proslom velikom takmicenju, nije igrao, pa smao bili drugi u svetu!
(marko, 04. avgust 2015 15:59)

Ali smo na proslom prvenstvu imali Krleta, a sad imamo na poziciji centra dvadesetogodisnjaka i dvojicu igraca koji su presedeli celu sezonu, jedan je sedeo kod kuce.

no name

pre 8 godina

Ostaje zal za Bobijem iako nisam navijac nijednog kluba ali sta da se radi osim da se nadamo da ce Kuzmic,Raduljica odnosno Milutinov da budu na nivou kojim bi trebalo..

Zli

pre 8 godina

@papaja Pise ti u tekstu, San Antonio mu je zabranio da igra, jer je imao povredu. To nije bio problem dok nije krenula prica trenera CZ, i to tokom dogovora dva tima koji ce klubu doneti 625.000 dolara. Pa ti saberi 2+2.

apu

pre 8 godina

ne ide na euro, da bi mogao i najboljem slucaju grejati klupu u nba. ali dobro i grejanje klupe se tamo veoma dobro placa, za razliku od igranja za repku.

Kum

pre 8 godina

Nije njega zvezda stvorila! On je u zvevdu došao kao iskusan igrač!
(miki, 04. avgust 2015 16:25)

On je dosao kao igrac Mege (!), kojeg niko nije hteo (a i vama je bio nudjen, ali ga niste hteli!), i svi su pljuvali po njemu (drvo, unistena kolena, zna samo da kuca,...). Radonjic ga je doveo i napravio ZVER od njega, MVP Evrolige. Uporedi samo Bobijevu igru pre Zvezde i sad.

Ali nije to poenta, nego vasa mrznja.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Normalna odluka SA.Bobi je novajlija.Treba im poptpuno zdrav. Treba da pocne da se uklapa u NBA. Ameri dali lovu.Starosedeoci u NBA krecu sa pripremama pocetkom Oktobra

Kum

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
(Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

1. Ubi te mrznja.
2. Nemas pojma o kosarci.
3. MVP Evrolige, i prvi centar Evrope -> sta ce nam??
4. Ko je bolji od Bobija?

veliki strumf

pre 8 godina

@Vaha "neznam", " umesivali"... Nauci da pises, pa onda komentarisi... Naravno, odmah se pljuje po Zvezdi koja je igraca stvorila, a niko da kaze da je covek POVREDJEN! Sta mislite, da li bi toliki dzin sa oteklinom i ostalim problemima mogao da trenira i igra?

savo

pre 8 godina

Ovo nije slucajno. Uvijek neki faktor sa strane onemoguci dolazak nekog naseg asa na prvenstvo. Sjetite se komplikacija oko Stojakovica npr. Neko ko je upuce upucen sjetice se jos slucajeva, siguran sam.

Vaha

pre 8 godina

Za sve su krivi zvezdasi kao i za svaki spott. neznam gde se sve nisu umesivali pa taj sport nam propada..evo i u kosarki a i tako su i u vayerpolu. strasno.

zmajognjeni

pre 8 godina

Ako je povredjen, a verujem da jeste ili ako postoji rizikod povrede, onda mi je drago sto ne igra. Kad pomislim na stopalo i ove dzinove, setim je Yao Minga. Bzvz je za reprezentaciju ali ako postoji veci rizik da se povredi od uobicajenog onda ne treba da igra.

Bodibond

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo: 1. Bobijev NBA ugovor? 2. Bobijev menadžer? 3. Doktor? 4. KSS?

Molim za obrazloženje (papaja, 04. avgust 2015 15:2

DV.

MRZIM ZVEZDU I PARTIZAN

pre 8 godina

bravo zvezdo,uspeli ste da bobiju srusite divan san i da ostetite reprezentaciju,isto tako nesto zelim da se i vama desi pa da osetite i sami sta ste uradili

bas si pametan...

pre 8 godina

Nikad vise u reprezentaciju...a i dobro razmisliti o zvezdinim igracima u buducnosti.Posle 30 godina naprave maLo rezultata i izbace 2-3 reprezentativca(na silu,dovedeni u zvezdu kao formirani igraci)i odmah pocinju sa zatezanjem i lazima o povredama i nekim zatezanjima,nikad ga vise zvao ne bih a nadam se da makar dok je Sale trener i nece jer je on covek od autoriteta.!!!!

matori

pre 8 godina

Sad je bar sve reseno. Imamo 3 dobra centra i kraj. Bolje ovako nego da se povreda pogorsa pa ne igra ni za reprezentaciju ali ni za klub. Mogao je da donese novi kvalitet ali koga nema bez njega se mora. I da se ne lazemo nije on ni Novicki ni Gasol pa da pravi toliku razliku

munz

pre 8 godina

Bez Bobija su nam šanse za finale, koje nas jedino vodi na Olimpijadu, veoma male. Hvala svim "dobrim ljudima" koji su učestvovali u kampanji sprečavanje Bobanovog učešća u reprezentaciji.

Ardbeg

pre 8 godina

Ispade po amercickim nalazima da je covek polu-invalid. Svega ovoga ne bi bilo da Zvezda preko pomocnog trenera nije namerno objavila informaciju o Bobijevoj povredi. Nije to prvi put da Zvezda radi protiv reprezantacija Srbije u raznim sportovima.

dundjer

pre 8 godina

Ma daj? Znao sam da ce biti nesto slicno, kao prethodne kvalifikacije . Verujem da je Sale puko, kao i vecina nas. Ali, vec pomenuh prethodne kvalifikacije , i silne povrede i otkazivanja igraca. Tada smo izasli jaci, ovaj put cemo izaci jos jaci! Na kraju krajeva, sta je tu je, nije tim jedan igrac! Brz oporavak Bobi, i gledamo se u Riju!

terza

pre 8 godina

rekoh ja pre neki dan... na zalost. tanki smo na centru, nerealno je ocekivati da raduljica odigra svaku utakmicu na najvisem nivou, a cini mi se da nema ko da ga zameni. 'aj nek me milutinov i kuzmic demantuju, voleo bih.

diktator

pre 8 godina

Nije Marjanovic nista kriv, ocigledno menadzeri prave ugovore sa NBA ekipama samo da se dokopaju love! Kad bi pregledali sve centre evrope vjerovatno bi I kod njih nasli nesto slicno. Ameri dobro stite svoju imovinu, a Bobi je trenutno roba Sparsa tako da mozemo samo uciti kako se cuvaju interesi kluba kad se daju pare za nekoga!

Dusan

pre 8 godina

Prosle godine u ovo vreme priprema svi su pljuvali i neverne Tome a i oni najzagrizeniji navijaci repke, sve do kraja grupne faze bili smo nepoverljivi prema reprezentaciji. A onda se desilo cudo i sve ostalo je istorija... Sada kad smo za godinu dana jaci, iskusniji, idemo na EP koje je jace takmicenje od SP-a, imamo najtezu grupu i svi ocekuju minimum finale a vidim neki pominju i zlato... Zbog takvog pristupa desice nam se fijasko kao na EP 2011 i opet necemo videti OI... Zato je bolje da cutimo i da se ne nadamo nicemu kao prosle godine i ja se nadam da ce sve doci samo od sebe na svom mestu...

$$$

pre 8 godina

Steta, mada su tu i Raduljica i Kuzmic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (perakg, 4. avgust 2015 15:19)

Koji su se naigrali u svojim klubovima ove sezone.

Llewelyn

pre 8 godina

Kad se samo setim kad je Predrag Danilovic igrao pod injekcijama za reprezentaciju, na sopstvenu odgovornost !!!
(San anton, 04. avgust 2015 15:47)

Eeeee jedan je Danilovic

Maler

pre 8 godina

Stvarno velika steta, ove godine zaista nemamo srece sa povredama. Mada za ovo velike zasluge ima i kreten od pomocnog trenera koji je izjavio to sto je izjavio. Bobiju zelim sve najbolje, brz oporavak a nasa reprezentacija mora bey njega

Aleksandar

pre 8 godina

Sta sad da se radi, idemo dalje. Ajde Sale, pokazite svima ko ste i sta ste! Uzdamo se u Raduljicu, Kuzmica, Milutinova! Bobiju sve najbolje i neka blista u SAS. Dosta podela, smesni ste.

satelit

pre 8 godina

OCEKIVANO,mislim da je i Sale na to bio spreman cim je Bobi otputovao u SAD! STETA,ali ne i veliki hendikep.. S Bobijem bi bili jaci pod reketom,ali bi igrali sporije... Na SP nas je brza moderna igra odvela do finala. Imamo Ercega ,i spolja i unutra,Radulju,Kuzmica,Milutinova,Luku svi su brzi i dovoljno visoki

Blaf

pre 8 godina

Ako je stvarno povrijeđen bolje da ne igra i zbog sebe i zbog reprezentacije. Ako je ovo nečija prljava igra bolje da ne kažem šta mislim, ne bi mi objavili komentar.

Bodibond

pre 8 godina

Da li vam je sada cudno sto je Zvezda dobila obestecenje iako San Antonio nije morao dinar da da za Bobija? (milan, 04. avgust 2015 15:44)

Zvezda iznad svega, cao, zdravo.

Lord_Sarma

pre 8 godina

Koliko god mi bili razočarani mislim da je ovo najveći udarac pre svega za Bobija. Na vrhuncu karijere, u najboljoj životnoj formi, a ipak neće moći da sa reprezenracijom pokuša da uzme medalju i tako upotpuni sav svoj dosadasnji trud i rad svih ovih godina. Šteta, velika šteta!

Aleksandar

pre 8 godina

Radovic je hteo da iskaze koliko je Bobi pozrtvovan i koliko se bori,ali se presao i to je to.
I bez njega imamo dva bivsa NBA centra,Raduljicu i Kuzmica.

GM

pre 8 godina

PAPIRE NA VIDELO!

Ocekujemo od selektora Djordjevica da na konferenciji za mediji kaze sta su nasi lekari rekli pred pocetak priprema, da li se radi samo o otoku ili o necem ozbiljnijem zbog cega Marjanovic ne bi trebao da trenutno trenira i zbog toga igra na EP...

Ovaj slucaj je lako resiv tim prostim potezom.

Rezultati pregleda, da li je sve bilo u redu, ako jeste onda ce njegov agent sigurno morati da demantuje to nekim papirima iz San Antonia.
Ako ipak i kod nas i kod njih pise da Bobi nije dovoljno zalecio povredu i nije fizicki spreman, onda nema o cemu da se polemise.

bianconero95

pre 8 godina

Idemo sa ovom ekipom: Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Keselj, Bjelica, Erceg, Mitrovic, Kuzmic i Raduljica.

filippo

pre 8 godina

Mnogo mi je krivo, bas sam hteo da vidim kako bi to izgledalo sa njim i Teom u ekipi. Kada ga je Wiliams onako dobro hranio loptama, sa Teodosićem bi to bilo samo jos bolje. :(

SASA

pre 8 godina

BILO JE JASNO:

Cim je 3 trener Zvezde 2 meseca posle derbija izjavio kako je Bobi igrao sa slomljenom nogom, dok je ovaj na priprema za reprezentaciju, a onda u 3 dana stize naredjenja San Antonia da Bobi stigne u SA, na pregled, bilo je jasno da je cela stvar namestaljka, i da Bobi nece na sampionat.
Ja ne znam zasto, ali nasi mendzeri ne vole Djordjevica, i ovo mu je podvaljeno, jer da pomocni trener izjavi takvu glupost, kao slucajno, pa onda u 3 dana San Antonio to kao slucajno cuje, pa odma posalje po Bobija depesu, i ako im je ovaj 5 centar kog su potpisali na godinu dana(!!)...
Mislim da je sve tako apsurdno, i tako pateticno, i takodje mislim da je Djordjevic namerno otkazao jucernju utakmicu protiv Madjarske, u znak protesta, on je znao dobro da se BObi ne vraca...
Ja kao Zvezdas mogu reci, sramota da se Zvezda spustila na taj nivo, a cim nema komentara ni Covuica ni Radovca, jasno je da su ucestvovali, jer da nisu, do sad bi bilo barem 19 demanta, a ovako, znate kako kazu "Cutnja je znak odobravanja"...
Pateticno da ovako sami sebi skacemo na glavu i da nam jedan 60 godinji menedzer izbaci MVP EVrope iz ekipe...

papaja

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo:
1. Bobijev NBA ugovor?
2. Bobijev menadžer?
3. Doktor?
4. KSS?

Molim za obrazloženje

MJ11

pre 8 godina

Šteta što Bobi ne ide želeo sam da ga vidim u reprezentaciji ali šta je tu je, mada i bez njega imamo dobre centre tako da se ne brinem mnogo.

milan

pre 8 godina

Veliki hendikep, kao i neigranje Lucica. Ne pamtim kada smo poslednji put igrali kompletni u kosarci, ali jaci smo u odnosu na Sp za Ercega, na poziciji gdje smo imali najvise problema. Mada ne sumnjam da bi uz Teove magicne asistencije Bobi izdominirao, ali tako je kako je.

djole

pre 8 godina

Koga jos briga za kosarku kao glavnu vest ako nije NBA?
Ovakve vesti koje su bitne kod nas ne prenosi nijedan svestki sportski sajt.
To govori samo koliko ste zaludjeni nebitnim sportskim vestima:)

expert

pre 8 godina

Zanimljivo da se jedino našim NBA reprezentativcima zabranjuje nastup. Na svakom velikom takmičenju druge ekipe su pune NBA igrača, jedino mi nemamo nijednog. Nešto mi je tu sumnjivo.

danilo

pre 8 godina

Kao prvo, i ja da sam u njega uložio skoro 2 miliona dolara, ne bih dao da igra i rizikuje povredu.
Kao drugo, na ovom prvenstvu ipak igraju igrači iz NBA od koji su neki i 15 puta skuplji od Bobija i bar 5 puta istrošeniji, kao Gasol ili Parker.
Očigledno je da postoji nešto zakulisno, možda će nam Sale reći jednog dana, voleo bih jer njemu verujem.
A sada bez Bobija i bez Krleta, očigledno ćemo se mučiti na petici jer niko živi ne zna kako će igrati Raduljica?
Milutinov je još klinac koji može da odigra odlično ali ne da bude i nosilac igre.
Znači ako Teo, Bjelica i Bogdan ne budu na maksimumu, nema nas ni u četvrtfinalu...
Šteta, taman smo uzeli zalet prošle godine.
To je ipak deo naše tradicije: jedan gradi dok stotinjak ruši.

nemanja

pre 8 godina

Nisam doktor, ne znam koliko je povreda ozbiljna ali Bobi ocigledno nije 100% spreman, i zao bi mi bilo da se povreda pogorsa. Steta sto je ovako ispalo, Bobi je imao fantasticnu sezonu, najbolji je nas centar ali sta da se radi... Raduljica, Milutinov i Kuzmic.

mc 911

pre 8 godina

Nba stiti svoje igrace, ne znam sta ima bilo kome sporno ako Bobijeva noga nije zdrava, i ne treba da igra, koliko god mi to hteli, nazalost.

zagor

pre 8 godina

nema kukanja i uzajamnog pljuvanja.
da mu pozelimo da zaleci povredu i da se dobro pokaze u nba, pa da bude sa reprezentacijom u riju.
a reprezentaciji da i bez bobija uzme medalju.

slepoushka

pre 8 godina

Neeeee, tezak udarac za nasu reprezentaciju,znam da su svi ocekivali da vide magicne Teove asistencije i lagana Bobijeva kucanja. Sad je pitanje ko ce, pored Raduljice, biti drugi centar, a takodje i da li ce 5-i visoki igrac biti sa pozicije 4 ili 5.

banja luka

pre 8 godina

1- Markovic, Teo
2- Bogdan, Gagi, Nedovic
3- Kalina, Simon\Keselj
4- Erceg ,Bjelica
5- Raduljica, Milutinov
I kao 12ti Mitrovic ili Kuzmic\Stimac.

Modesty Blaise

pre 8 godina

Sta da se radi, idemo dalje, ako je u pitanju Bobijevo zdravlje pa i neka propusti prvenstvo, ali ovako nasi i lekari iz Milana kazu jedno, ovi iz Spursa drugo...

veliki strumf

pre 8 godina

Ako je ovako kao sto je napisano - pa Boban svakako NE BI SMEO da igra na EP! Da li je moguce da su ga nasi lekari zeleli izloziti ovako velikom riziku?

zagor

pre 8 godina

nema kukanja i uzajamnog pljuvanja.
da mu pozelimo da zaleci povredu i da se dobro pokaze u nba, pa da bude sa reprezentacijom u riju.
a reprezentaciji da i bez bobija uzme medalju.

papaja

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo:
1. Bobijev NBA ugovor?
2. Bobijev menadžer?
3. Doktor?
4. KSS?

Molim za obrazloženje

danilo

pre 8 godina

Kao prvo, i ja da sam u njega uložio skoro 2 miliona dolara, ne bih dao da igra i rizikuje povredu.
Kao drugo, na ovom prvenstvu ipak igraju igrači iz NBA od koji su neki i 15 puta skuplji od Bobija i bar 5 puta istrošeniji, kao Gasol ili Parker.
Očigledno je da postoji nešto zakulisno, možda će nam Sale reći jednog dana, voleo bih jer njemu verujem.
A sada bez Bobija i bez Krleta, očigledno ćemo se mučiti na petici jer niko živi ne zna kako će igrati Raduljica?
Milutinov je još klinac koji može da odigra odlično ali ne da bude i nosilac igre.
Znači ako Teo, Bjelica i Bogdan ne budu na maksimumu, nema nas ni u četvrtfinalu...
Šteta, taman smo uzeli zalet prošle godine.
To je ipak deo naše tradicije: jedan gradi dok stotinjak ruši.

SASA

pre 8 godina

BILO JE JASNO:

Cim je 3 trener Zvezde 2 meseca posle derbija izjavio kako je Bobi igrao sa slomljenom nogom, dok je ovaj na priprema za reprezentaciju, a onda u 3 dana stize naredjenja San Antonia da Bobi stigne u SA, na pregled, bilo je jasno da je cela stvar namestaljka, i da Bobi nece na sampionat.
Ja ne znam zasto, ali nasi mendzeri ne vole Djordjevica, i ovo mu je podvaljeno, jer da pomocni trener izjavi takvu glupost, kao slucajno, pa onda u 3 dana San Antonio to kao slucajno cuje, pa odma posalje po Bobija depesu, i ako im je ovaj 5 centar kog su potpisali na godinu dana(!!)...
Mislim da je sve tako apsurdno, i tako pateticno, i takodje mislim da je Djordjevic namerno otkazao jucernju utakmicu protiv Madjarske, u znak protesta, on je znao dobro da se BObi ne vraca...
Ja kao Zvezdas mogu reci, sramota da se Zvezda spustila na taj nivo, a cim nema komentara ni Covuica ni Radovca, jasno je da su ucestvovali, jer da nisu, do sad bi bilo barem 19 demanta, a ovako, znate kako kazu "Cutnja je znak odobravanja"...
Pateticno da ovako sami sebi skacemo na glavu i da nam jedan 60 godinji menedzer izbaci MVP EVrope iz ekipe...

terza

pre 8 godina

za ove sto pozivaju krstica da se vrati - pa on bi mozda i pristao, samo da nije pokidao ukrsteni ligamnet u polu-finalu plej ofa u turskoj. koji sport vi pratite?

Llewelyn

pre 8 godina

Kad se samo setim kad je Predrag Danilovic igrao pod injekcijama za reprezentaciju, na sopstvenu odgovornost !!!
(San anton, 04. avgust 2015 15:47)

Eeeee jedan je Danilovic

Lord_Sarma

pre 8 godina

Koliko god mi bili razočarani mislim da je ovo najveći udarac pre svega za Bobija. Na vrhuncu karijere, u najboljoj životnoj formi, a ipak neće moći da sa reprezenracijom pokuša da uzme medalju i tako upotpuni sav svoj dosadasnji trud i rad svih ovih godina. Šteta, velika šteta!

MRZIM ZVEZDU I PARTIZAN

pre 8 godina

bravo zvezdo,uspeli ste da bobiju srusite divan san i da ostetite reprezentaciju,isto tako nesto zelim da se i vama desi pa da osetite i sami sta ste uradili

Kum

pre 8 godina

Nije njega zvezda stvorila! On je u zvevdu došao kao iskusan igrač!
(miki, 04. avgust 2015 16:25)

On je dosao kao igrac Mege (!), kojeg niko nije hteo (a i vama je bio nudjen, ali ga niste hteli!), i svi su pljuvali po njemu (drvo, unistena kolena, zna samo da kuca,...). Radonjic ga je doveo i napravio ZVER od njega, MVP Evrolige. Uporedi samo Bobijevu igru pre Zvezde i sad.

Ali nije to poenta, nego vasa mrznja.

bas si pametan...

pre 8 godina

Nikad vise u reprezentaciju...a i dobro razmisliti o zvezdinim igracima u buducnosti.Posle 30 godina naprave maLo rezultata i izbace 2-3 reprezentativca(na silu,dovedeni u zvezdu kao formirani igraci)i odmah pocinju sa zatezanjem i lazima o povredama i nekim zatezanjima,nikad ga vise zvao ne bih a nadam se da makar dok je Sale trener i nece jer je on covek od autoriteta.!!!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
(Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

1. Ubi te mrznja.
2. Nemas pojma o kosarci.
3. MVP Evrolige, i prvi centar Evrope -> sta ce nam??
4. Ko je bolji od Bobija?
(Kum, 04. avgust 2015 16:22)

Djumić Kume...

munz

pre 8 godina

Bez Bobija su nam šanse za finale, koje nas jedino vodi na Olimpijadu, veoma male. Hvala svim "dobrim ljudima" koji su učestvovali u kampanji sprečavanje Bobanovog učešća u reprezentaciji.

Ardbeg

pre 8 godina

Ispade po amercickim nalazima da je covek polu-invalid. Svega ovoga ne bi bilo da Zvezda preko pomocnog trenera nije namerno objavila informaciju o Bobijevoj povredi. Nije to prvi put da Zvezda radi protiv reprezantacija Srbije u raznim sportovima.

ALEKSANDAR

pre 8 godina

Evo ja nisam pun frustracija,i uvek sam davao odmerene komentare.Ali reci da je Covic stvorio ovu reprezentaciju je smesno!Stvorio je Duda Ivkovic,a Sale je nadogradio sa svojom vizijom moderne kosarke.A to odakle je koji igrac je najmanje vazno,pa sta sad da igraju pet nasih najboljih igraca u Efesu jel ih onda stvorio gazda Efesa?Manite se sada prica o Zvezdi,Partizanu,Raznatovicu,Vujosevicu i ostalim...Dajte podrsku ovim momcima!

satelit

pre 8 godina

OCEKIVANO,mislim da je i Sale na to bio spreman cim je Bobi otputovao u SAD! STETA,ali ne i veliki hendikep.. S Bobijem bi bili jaci pod reketom,ali bi igrali sporije... Na SP nas je brza moderna igra odvela do finala. Imamo Ercega ,i spolja i unutra,Radulju,Kuzmica,Milutinova,Luku svi su brzi i dovoljno visoki

Upućen i neostrašćen

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo:
1. Bobijev NBA ugovor?
2. Bobijev menadžer?
3. Doktor?
4. KSS?

Molim za obrazloženje

===============================================
Niko od taksativno navedenih, već pomoćni trener Zvezde Borko Radović.

dundjer

pre 8 godina

Ma daj? Znao sam da ce biti nesto slicno, kao prethodne kvalifikacije . Verujem da je Sale puko, kao i vecina nas. Ali, vec pomenuh prethodne kvalifikacije , i silne povrede i otkazivanja igraca. Tada smo izasli jaci, ovaj put cemo izaci jos jaci! Na kraju krajeva, sta je tu je, nije tim jedan igrac! Brz oporavak Bobi, i gledamo se u Riju!

nebojsa

pre 8 godina

@Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

Nije Zvezda stvorila ni Kalinica ni Jovica. I jedan i drugi su vec bili reprezentativci, pa ih je Zvezda kupila i izdominirala sezonu. Srecom pa su Dzenkins, Vilijams i Nelson druge boje koze, inace biste mislili da ste i njih stvorili.
Postoje Zvezdini igraci koji su odlicni, ja nemam potrebu da pljujem Zvezdu, ali smesno je pricati o Zvezdinoj repki.

Llewelyn

pre 8 godina

Pa dobro, i na proslom velikom takmicenju, nije igrao, pa smao bili drugi u svetu!
(marko, 04. avgust 2015 15:59)

Ali smo na proslom prvenstvu imali Krleta, a sad imamo na poziciji centra dvadesetogodisnjaka i dvojicu igraca koji su presedeli celu sezonu, jedan je sedeo kod kuce.

Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

pre 8 godina

Da li ste vi grobari normalni?? Šta Zvezda ima od toga da Marjanović ne igra?! Čujete li vi sebe? Zvezda i Čović su stvorili bukvalno celu ovu reprezentaciju i sad kao Zvezda ne pušta nekog igrača? I kakve veze ima sada Zvezda sa Marjanovićem? Zvezda onda treba da povuče Bjelicu, Kalinića, Marjanovića, Mitrovića, Dangubića, Jovića, Nedovića, Kešelja, Štimca, a Čović još Teodosića, Ercega, Raduljicu, Pota... pa neka igra sam Bogdanović. Naravno pod uslovom da dobije po 20 bacanja od sudije jer on ne želi drugačije da igra za reprezentaciju Srbije. Da nije bilo Čovića mi danas ne bi imali košarku i vladao bi Dulo sa strancima. I zahvalite Zvezdi i Čoviću što danas uopšte imamo reprezentaciju!

Blaf

pre 8 godina

Ako je stvarno povrijeđen bolje da ne igra i zbog sebe i zbog reprezentacije. Ako je ovo nečija prljava igra bolje da ne kažem šta mislim, ne bi mi objavili komentar.

tz

pre 8 godina

Ne igraju ni Teletovic ni Nurkic, iako je Teletovic pokusao s pricom da bi mu par utakmica poslije pauze dobro doslo ipak nije dobio dozvolu. Jednostavno NBA klubovi ne dozvoljavaju, zbog poverda, mnogo novca se ulaze, liga sve jaca i napornija, klubovima su potrebni svi igraci u rosteru. Njih zanima Evropsko prvenstvo kao mene badminton.

diktator

pre 8 godina

Nije Marjanovic nista kriv, ocigledno menadzeri prave ugovore sa NBA ekipama samo da se dokopaju love! Kad bi pregledali sve centre evrope vjerovatno bi I kod njih nasli nesto slicno. Ameri dobro stite svoju imovinu, a Bobi je trenutno roba Sparsa tako da mozemo samo uciti kako se cuvaju interesi kluba kad se daju pare za nekoga!

zmajognjeni

pre 8 godina

Ako je povredjen, a verujem da jeste ili ako postoji rizikod povrede, onda mi je drago sto ne igra. Kad pomislim na stopalo i ove dzinove, setim je Yao Minga. Bzvz je za reprezentaciju ali ako postoji veci rizik da se povredi od uobicajenog onda ne treba da igra.

Cvele

pre 8 godina

Ovo sve govori o našoj NEKOMPETENTNOSTI... Imaš igrača svetskog kalibra i nekog dr.kasapina i šta sad??? Marjanovića je ceo KONZILIJUM vrhunskih lekara morao da prati svake nedelje... Sa otokom noge da odigra prvenstvo i uništi karijeru... Podržavam San Antonio, koliko mi je žao i naše reprezentacije zbog neigranja Marjanovića... Zaječarac

miki

pre 8 godina

Naravno, odmah se pljuje po Zvezdi koja je igraca stvorila, a niko da kaze da je covek POVREDJEN! Sta mislite, da li bi toliki dzin sa oteklinom i ostalim problemima mogao da trenira i igra?(veliki strumf, 04. avgust 2015 16:09)

Nije njega zvezda stvorila! On je u zvevdu došao kao iskusan igrač!

slepoushka

pre 8 godina

Neeeee, tezak udarac za nasu reprezentaciju,znam da su svi ocekivali da vide magicne Teove asistencije i lagana Bobijeva kucanja. Sad je pitanje ko ce, pored Raduljice, biti drugi centar, a takodje i da li ce 5-i visoki igrac biti sa pozicije 4 ili 5.

$$$

pre 8 godina

Steta, mada su tu i Raduljica i Kuzmic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (perakg, 4. avgust 2015 15:19)

Koji su se naigrali u svojim klubovima ove sezone.

apu

pre 8 godina

ne ide na euro, da bi mogao i najboljem slucaju grejati klupu u nba. ali dobro i grejanje klupe se tamo veoma dobro placa, za razliku od igranja za repku.

Ivan NS

pre 8 godina

Odgovorni su ovi sto su ga bili u polufinalu ABA i polufinalu KLS i povredili. Tacnije taktika DV.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 4. avgust 2015 15:56)

Apsolutno se slažem sa tobom. Bili su ga besomučno i do tada neviđeno na košarkaškim terenima. Treba da taj klub (ne zaslužuju ni ime da im se spomene) stidi. Ali, oni za stid, kao ni za sram ne znaju.

D

pre 8 godina

Ako Bobi ne bude nista uradio u NBA, kajace se celog zivota sto nije odigrao ovo Evropsko prvenstvo za reprezentaciju.Zato mu zelim srecu i zdravlje ove godine u NBA, decko je primer za sve sportiste!

Kum

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
(Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

1. Ubi te mrznja.
2. Nemas pojma o kosarci.
3. MVP Evrolige, i prvi centar Evrope -> sta ce nam??
4. Ko je bolji od Bobija?

matori

pre 8 godina

Sad je bar sve reseno. Imamo 3 dobra centra i kraj. Bolje ovako nego da se povreda pogorsa pa ne igra ni za reprezentaciju ali ni za klub. Mogao je da donese novi kvalitet ali koga nema bez njega se mora. I da se ne lazemo nije on ni Novicki ni Gasol pa da pravi toliku razliku

Maler

pre 8 godina

Stvarno velika steta, ove godine zaista nemamo srece sa povredama. Mada za ovo velike zasluge ima i kreten od pomocnog trenera koji je izjavio to sto je izjavio. Bobiju zelim sve najbolje, brz oporavak a nasa reprezentacija mora bey njega

no name

pre 8 godina

Ostaje zal za Bobijem iako nisam navijac nijednog kluba ali sta da se radi osim da se nadamo da ce Kuzmic,Raduljica odnosno Milutinov da budu na nivou kojim bi trebalo..

chubby checker

pre 8 godina

ne mogu da shvatim kome je ovo u interesu.

za Zvezdu je odigrao sezonu iz snova, jedan je od najzasluznijih sto je Zvezda osvojila sve sto je osvojila ove sezone a jos su i zaradili na njemu debelo, mislim da bolje od ovoga oni nisu mogli proci.

za menadzera je interes uvek da njegov igrac igra za reprezentaciju jer mu automatski raste cena, jos ako reprezentacija osvoji nesto (sto u nasem slucaju moze da se desi) raste mu cena visestruko.

za San Antonio on je u predstojecoj sezoni centar br. 3, verujem da ce minutazu na poziciji 5 deliti Oldridz i Dankan (25/20min) a on osim sto ce igrati 5-6 minuta u "garbage time"-u dobice minutazu Dankana kada Popovic odluci da ovog odmori (radi to dosta cesto, recimo na svakoj cetvrtoj-petoj utakmici obavezno). ako pokaze da moze da se adaptira na NBA i da se uklopi u Popovicev sistem verujem da ce Sparsi potpisati visegodisnji i mnogo vredniji ugovor sa njim i posle odlaska Dankana u penziju bi mogao da dobije i ozbiljniju ulogu. ali ove godine njihova igra ni na koji nacin nece zavisiti od Bobija pa ne vidim sto su tako rigorozni. da je prvi centar tima u pitanju razumeo bih.

na kraju za njega samog nikako ne moze biti u interesu da ne igra za reprezentaciju jos manje da ne trenira vise od mesec dana. vise puta je istakao koliko bi voleo da zaigra za reprezentaciju, u zivotnoj je formi i zasluzio je da to pokaze i na EP..

filippo

pre 8 godina

Mnogo mi je krivo, bas sam hteo da vidim kako bi to izgledalo sa njim i Teom u ekipi. Kada ga je Wiliams onako dobro hranio loptama, sa Teodosićem bi to bilo samo jos bolje. :(

milan

pre 8 godina

Veliki hendikep, kao i neigranje Lucica. Ne pamtim kada smo poslednji put igrali kompletni u kosarci, ali jaci smo u odnosu na Sp za Ercega, na poziciji gdje smo imali najvise problema. Mada ne sumnjam da bi uz Teove magicne asistencije Bobi izdominirao, ali tako je kako je.

the_nuts

pre 8 godina

Veliki hendikep za reprezentaciju...a evo i zasto: ne treba posmatrati bobija samo kroz licnu statistiku (gde je sasvim solidan) vec i po ekipi za koju igra! Bobi je dominantan centar,pogotovo 1na1 gde lako resava situacije,izvanredan sa penala (znaci ne isplati se ni faul) ali najbitnije je da je izuzetno napredovao prilikom udvajanja kod povratnog pasa na sut za tri,e sad u zvezdi su te pasove cekali blazic,lazic,danguba,mitrovic, dzenkins...neki su prosecni suteri,a neki kako su raspolozeni,uglavnom nije davalo rezultata,ali sad bi te lopte cekali bogdan,teo,bjelica,erceg i ostali,pa ubili bi svakog ko bi probao da udvoji!! Ako ne udvajaju,opet ostaje teu da se poigrava i zabavlja (bukvalno) sa bobijem u reketu!

zagor

pre 8 godina

@milan
nije nista cudno. sta je cudno? misko je produzio bobiju ugovor pred kraj sezone (a nije morao) da bi se dobilo obestecenje. vrv da su pare od tog obestecenja podelili klub, bobi i misko. sta je tu cudno? kakve to veze ima sa potonjom povredom...
muka mi je od teorija zavere, a bez ikakvog pokrica ili argumenta.
san antonio ima pravo i obavezu da pregleda igraca i da mu odredi terapiju ako je povredjen i to pravo nema nikakve veze sa obestecenjem (isto bi bilo i da nisu platili obestecenje).
sve je nastalo jer se pomocni trener zvezde izlupetao u novinama kako je bobi junacina i karakter i igrao sa slomljenom nogom (to se na balkanu cesto istice kao vrhunac junastva: bane ivanovic igrao sa slomljenom nogom i krvavom carapom, bata mirkovic 90 minuta igrao sa slomljenom nogom.... pa i kobija su skoro hvalili kakav je car jer je igrao izlomljenih nogu i ruku i sutirao levom rukom jer mu je otislo desno rame, a skakutako na k... jer su mu obe noge bile polomljene...). nikakve teorije zavere nema niti iko profitira ovakvom situacijom. svi gube. ne profitira cak ni sas. njima je bobi najjeftiniji i najmanje bitan igrac u rosteru. sigurno ne bi zbog njega pravili medjunarodne spletke i intrige, uvlacili u pricu pola kosarkaske evrope i za sve to placali 600 000$.
radovic se nalupao i onda je osoblje sas moralo da postupi sto se kaze po sluzbenoj duznosti i evo sta se desilo. ajde ne lupetajte vise. da je neko zaista hteo da bobi ne igra, to bi izdejstvovali ranije.

Dusan

pre 8 godina

Prosle godine u ovo vreme priprema svi su pljuvali i neverne Tome a i oni najzagrizeniji navijaci repke, sve do kraja grupne faze bili smo nepoverljivi prema reprezentaciji. A onda se desilo cudo i sve ostalo je istorija... Sada kad smo za godinu dana jaci, iskusniji, idemo na EP koje je jace takmicenje od SP-a, imamo najtezu grupu i svi ocekuju minimum finale a vidim neki pominju i zlato... Zbog takvog pristupa desice nam se fijasko kao na EP 2011 i opet necemo videti OI... Zato je bolje da cutimo i da se ne nadamo nicemu kao prosle godine i ja se nadam da ce sve doci samo od sebe na svom mestu...

savo

pre 8 godina

Ovo nije slucajno. Uvijek neki faktor sa strane onemoguci dolazak nekog naseg asa na prvenstvo. Sjetite se komplikacija oko Stojakovica npr. Neko ko je upuce upucen sjetice se jos slucajeva, siguran sam.

Aleksandar

pre 8 godina

Sta sad da se radi, idemo dalje. Ajde Sale, pokazite svima ko ste i sta ste! Uzdamo se u Raduljicu, Kuzmica, Milutinova! Bobiju sve najbolje i neka blista u SAS. Dosta podela, smesni ste.

Modesty Blaise

pre 8 godina

Sta da se radi, idemo dalje, ako je u pitanju Bobijevo zdravlje pa i neka propusti prvenstvo, ali ovako nasi i lekari iz Milana kazu jedno, ovi iz Spursa drugo...

terza

pre 8 godina

rekoh ja pre neki dan... na zalost. tanki smo na centru, nerealno je ocekivati da raduljica odigra svaku utakmicu na najvisem nivou, a cini mi se da nema ko da ga zameni. 'aj nek me milutinov i kuzmic demantuju, voleo bih.

Bodibond

pre 8 godina

Da li vam je sada cudno sto je Zvezda dobila obestecenje iako San Antonio nije morao dinar da da za Bobija? (milan, 04. avgust 2015 15:44)

Zvezda iznad svega, cao, zdravo.

Кажу добар момак

pre 8 godina

Нико не може да надокнади одуство Бобија, морамо се изборити да ипак игра. Надам се да лопине нису криве и за ово.

Zli

pre 8 godina

@papaja Pise ti u tekstu, San Antonio mu je zabranio da igra, jer je imao povredu. To nije bio problem dok nije krenula prica trenera CZ, i to tokom dogovora dva tima koji ce klubu doneti 625.000 dolara. Pa ti saberi 2+2.

grobar

pre 8 godina

nikad nije ni hteo da igra, uvek je imao izgovore,a kako Crvena Zvezda moze da demantuje to da Kalinic nije prodat,zasto nije mogla da demantuje izjavu da je Marjanovic povredjen,evo neka mi neko odgovori

Vaha

pre 8 godina

Za sve su krivi zvezdasi kao i za svaki spott. neznam gde se sve nisu umesivali pa taj sport nam propada..evo i u kosarki a i tako su i u vayerpolu. strasno.

GM

pre 8 godina

PAPIRE NA VIDELO!

Ocekujemo od selektora Djordjevica da na konferenciji za mediji kaze sta su nasi lekari rekli pred pocetak priprema, da li se radi samo o otoku ili o necem ozbiljnijem zbog cega Marjanovic ne bi trebao da trenutno trenira i zbog toga igra na EP...

Ovaj slucaj je lako resiv tim prostim potezom.

Rezultati pregleda, da li je sve bilo u redu, ako jeste onda ce njegov agent sigurno morati da demantuje to nekim papirima iz San Antonia.
Ako ipak i kod nas i kod njih pise da Bobi nije dovoljno zalecio povredu i nije fizicki spreman, onda nema o cemu da se polemise.

navika

pre 8 godina

Mi srbi smo uvek u bitke isli bez onih od kojih se najvise ocekivalo, zato su i pobede bile najsladje. Bobi, majstore, oporavi se..pa se javi kad te puste da igras..Ziv bio!

ps: A sto se tice prepucavanja u komentarima..Zanimljivo je da za vas Bobi bio niko i nista (dosao iz Mege) i da je Dejo u CZT stvorio i napravio od njega zver, ali da npr. Bogdan i ostali klinci nisu stvoreni u KKP nego su valjda dosli kao "zveri" iz Zitka, Cacka, i sl...dajte malo budite realni. I, izmedju ostalog, setite se ko je Bobija izvuk'o iz domace bare i gurnuo (koliko je mogao) u ozbiljnu kosarkasku arenu.. Poslusajte samog Bobija sta ima da kaze o DulU i koliko mu je u karijeri znacilo kad ga je odveo u Moskvu...pa je bilo tu jos nekoliko klubova do CZT u kojoj je nesumnjivo zablistao.
Pozdrav, dobri ljudi!

Crnogorac

pre 8 godina

Šteta je velika za reprezentaciju ali za njega još veća. Dobar je momak, konačno je dobio priliku da zaigra za reprezentaciju, želio je to i sad ovo... A mislim da ovaj moj nesretni Crnogorac što je dao izjavu nije ni u kakvim zavjera-kombinacijama, ko se nadao da će doći do ovoga kad je već prošao preglede! Ali to je NBA jbg...

Žao mi je..

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

(Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde, 04. avgust 2015 18:46)

Kakve gluposti si napisao jbt,vidi se da kosarku pratis od ove godine.Idi covece prosetaj rashladi se,tesko je tvom mozgu.

banja luka

pre 8 godina

1- Markovic, Teo
2- Bogdan, Gagi, Nedovic
3- Kalina, Simon\Keselj
4- Erceg ,Bjelica
5- Raduljica, Milutinov
I kao 12ti Mitrovic ili Kuzmic\Stimac.

Nesja

pre 8 godina

Na stranu navijacka prepucavanja, iskreno me zanima kako ce nocas spavati covek koji je napravio ceo ovaj haos. Ako bude spavao mirno, to ce objasniti mnogo toga. A opet, ako bude nemiran, ako ga nesto bude mucilo, objanice sebi koliko je ispao neprofesionalan, nepromisljen i budalast. Toliko.

Srbija_fan

pre 8 godina

Ma mozda je ovako i bolje, ako postoji povreda, pa da je igrao.. Izgubi ugovor u NBA, ne igra za nas, i doslo bi na isto... Nema veze imamo jake centre..

Ivan NS

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

Ko? Možda Božo Đumić, Đoko Šalić ili ovaj novi što je na probi, Marko Koprivica?

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Normalna odluka SA.Bobi je novajlija.Treba im poptpuno zdrav. Treba da pocne da se uklapa u NBA. Ameri dali lovu.Starosedeoci u NBA krecu sa pripremama pocetkom Oktobra

Aleksandar

pre 8 godina

Radovic je hteo da iskaze koliko je Bobi pozrtvovan i koliko se bori,ali se presao i to je to.
I bez njega imamo dva bivsa NBA centra,Raduljicu i Kuzmica.

veliki strumf

pre 8 godina

Ako je ovako kao sto je napisano - pa Boban svakako NE BI SMEO da igra na EP! Da li je moguce da su ga nasi lekari zeleli izloziti ovako velikom riziku?

žal za bratom

pre 8 godina

Žao mi je i Bobija i košarke. On u zenitu forme, a košarka već ima "ugovor FIBA/NBA o ograničenjima nastupa za reprezentaciju".Kapitalizam gospodo, ne sport!

hmmmm

pre 8 godina

veliki bedak, covek je bio MVP evrolige, znaci nije bilo ko, nisam siguran da je ok da nas tako lako olade ali nema dalje. mislim da smo sa raduljicom koji nije igrao celu godinu skoro i kuzmicem koji igra ligu koja je dosta manje zahtevna od evrolige dosta tanki na poziciji centra, rekao bih cak i pretanki. sale ce probati da to izmesa drugacijim pristupom igri i zelimo mu puno srece.

Batko

pre 8 godina

Ovo groblje pohisterisalo u teorijam zavere... Juce pljuvanje po Bobiju "Ma kakav centar...brisace parket sa njim...drvo..." ., a danas "Jao Bobi....".
Ljudi bez morala i obraza ! To ste vi groblje !!!

Ros Geler

pre 8 godina

Koga jos briga za kosarku kao glavnu vest ako nije NBA? Ovakve vesti koje su bitne kod nas ne prenosi nijedan svestki sportski sajt. To govori samo koliko ste zaludjeni nebitnim sportskim vestima:) (djole, 04. avgust 2015 15:55)
Zasto bi svetski sajtovi prenosili vest o tome da li ce neki novajlija u NBA igrati za reprezentaciju? Njima je to nebitno. A nama je, naravno, vazno da li ce jedan od najboljih reprezentativaca ucestvovati na EP ili ne. Takodje nam je bitno da vidimo ko je i zasto zakuvao sve ovo. Kapiras?

expert

pre 8 godina

Zanimljivo da se jedino našim NBA reprezentativcima zabranjuje nastup. Na svakom velikom takmičenju druge ekipe su pune NBA igrača, jedino mi nemamo nijednog. Nešto mi je tu sumnjivo.

Миле

pre 8 godina

Mozda je bolji od Koste Perovica ali sigurno nije klasa Zeljka Rebrace

Слажем се, али Жељку не дозвољавају такође да игра. За Косту не знам, можда му дају да игра, а ти рече да је Боби бољи...Баш си ме збунио.

mc 911

pre 8 godina

Nba stiti svoje igrace, ne znam sta ima bilo kome sporno ako Bobijeva noga nije zdrava, i ne treba da igra, koliko god mi to hteli, nazalost.

direktor u beograd

pre 8 godina

Da, taktika protivnickog trenera je kriva sto je za zvezdu igrao povredjen igrac, sve se secam da su mu i oko za malo iskopali, a pardon to se ipak desilo milutinovu momku od 20 godina koji je jedini mogao da ga cuva, nadam se da ce pokazati svoj talenat i biti dostojna zamena na ep, jesam grobar al postujem kvalitetne igrace poput bobija i kaline.

nemanja

pre 8 godina

Nisam doktor, ne znam koliko je povreda ozbiljna ali Bobi ocigledno nije 100% spreman, i zao bi mi bilo da se povreda pogorsa. Steta sto je ovako ispalo, Bobi je imao fantasticnu sezonu, najbolji je nas centar ali sta da se radi... Raduljica, Milutinov i Kuzmic.

drg

pre 8 godina

od petica po meni nije ni Raduljica siguran putnik, malo mečeva ove sezone, ali kad Bobi ne igra veća je šansa i za
njega i za Milutinova. Milutinov koji slične građe kao Bobi samo brži i u nogama jači je po meni bolje rešenje. Videli smo na derbijima da Bobi protiv Nikole nije igrao nikako, stoji da su postojala udvajanja na Bobiju, ali i Nikola je umeo dobro da se gura. U svakom skučaju oslabljeni jesmo, ali i dalje isti cilj.

Bodibond

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo: 1. Bobijev NBA ugovor? 2. Bobijev menadžer? 3. Doktor? 4. KSS?

Molim za obrazloženje (papaja, 04. avgust 2015 15:2

DV.

bozza

pre 8 godina

sramota me dok citam komentare koliko smo sitne duse i gledamo samo svoju srecu. Ako ke Bobi povredjen, a nema sumnje da jeste, najgore sto moze da uradi za sebe i karijeru je da igra na EP i jos vise pogorsa povredu. U SAS ce sigurno dobiti najbolju mogucu brigu i oporavak, samo to je bitno u ovom trenutku. A vi sitni ljudi, toliko zeljni opijanja i proslave jos jedne medalje, bar jednom u zivotu stavite mozak ispred srca, jer je Bobi to svojim igrama zasluzio

korektor

pre 8 godina

Pitati Sasu Djordjevica iskreno koja mu je Bobi u njegovom sistemu bio opcija. Treca ili cetvrta? Dosta je Fora. Kazi iskreno da ti je laknulo jer ne vidis ga u sistemu i gotovo.
Mislim da ovdje najgore je Bobiju. Zelim mu da oporavi nogu i pokori NBA ligu.
A Saletu i ekipi da i za njega spreme jednu zlatnu medalju.

samo zvezda

pre 8 godina

Ok, sve stoji, ali mi nesto nije jasno,kako je Borko Radovic ostetio reprezentaciju izjavom koju je dao PRE Bobijevih pregleda u Milanu, koje je uzgred prosao i potpisao ugovor. Covek je ovo izjavio negde posle finala domace lige a ne kada je Bobi potpisao ugovor.
Po meni postoje 3 "toerije" zasto je do ovoga doslo.
1. Misko ratuje preko Bobijevih ledja sa Saletom
2. Saletu se Bobi ni ove godine ne uklapa u sistem i zeli Raduljicu i Kuzmica
3. San Antonio nikada nije ni imao nameru da Bobi igra EP, te su ga povukli cim je potpisao ugovor

Borkova izjava mozda jeste nesmotrena, ali nista se ne razlikuje od klasicnih izjava trenera kada "hvale" pozrtvovanost igraca, zelju, ljubav prema klubu bla bla.
Vujosevic je za Macvana, Milutinova, Milosavljevica bar 10 puta ove sezone izjavljivao da su igrali povredjeni(sva trojica bili ba spisku reprezentacije).
Dalje, Sale je sam za Lucica rekao da je povredjen i da reprezentacija ne moze da preuzme rizik, u trenutku kada Lucic nema ugovor. Da li je. to bilo zlonamerno sa namerom da igrac ne potpise ugovor ?
Nemojte biti smesni, ove izjave su svakodnevnica.

pH

pre 8 godina

Pa ko je sada kriv? Zvezda sto ga je 'rovitog' pustala na parket ili nestrucnost americkih lekara? Ispastace reprezentacija jer je Bobi koristan i sa 10 min. igre...

Kum

pre 8 godina

@papaja Pise ti u tekstu, San Antonio mu je zabranio da igra, jer je imao povredu. To nije bio problem dok nije krenula prica trenera CZ, i to tokom dogovora dva tima koji ce klubu doneti 625.000 dolara. Pa ti saberi 2+2.
(Zli, 04. avgust 2015 16:15)

Ma dzaba ugovori i dokazi, sve cete izmisliti, samo nekako da pljunete po Zvezdi.

Pazi, San Antoniju je potreban izgovor, pa platili Zvezdi, jel? :D

Bobi je igrac SAS-a, i ako oni kazu "ne", to je to, kapiras? Cak ne moraju ni razlog da navedu.

Kum

pre 8 godina

Ja kao Zvezdas mogu reci, sramota da se Zvezda spustila na taj nivo, a cim nema komentara ni Covuica ni Radovca, jasno je da su ucestvovali, jer da nisu, do sad bi bilo barem 19 demanta, a ovako, znate kako kazu "Cutnja je znak odobravanja"...
Pateticno da ovako sami sebi skacemo na glavu i da nam jedan 60 godinji menedzer izbaci MVP EVrope iz ekipe...
(SASA, 04. avgust 2015 15:27)

Nalupao si se za sve pare.

biće dobro, videćete

pre 8 godina

Mnogo poštujem Saleta, ali ova bizarna epizoda mi nekako ne pije vodu. Siguran sam da veliki i moćni SA Spursi tačno znaju šta kupuju, imaju svoje lekare i razna čuda i ne zavise od čitanja izjava iz kojekakvih intervjua da bi znali zdravstveni bilten svojih igrača. Hoću da kažem da, ako su hteli da sačuvaju Bobija da ne zaigra za repku imali su mogućnost i iskoristili su je. Šteta za tim ali opet imamo centarske pozicije kudikamo bolje nego prošlog septembra kad uzesmo svetsko srebro. +Ima i vremena da se slobodno mesto popuni natenane- da se probere najbolji centar u narednih mesec dana.

dejan

pre 8 godina

Velika steta. Mnogo mije krivo, ali bilo je ocekivano. Tako to obicno biva kad neki igrac ode u NBA. Na njega se vise ne moze racunati kad je reprezentacija u pitanju. Bilo da je zbog zabrane igranja ili on sam odluci da odmori ili odvikne od evropske kosarke i postane manje upotrebljiv. Mislim da je ovo i najbolja prilika da reprezentacija udje u finale, kasnije ce ovakvih primera biti sve vise...

bianconero95

pre 8 godina

Idemo sa ovom ekipom: Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Keselj, Bjelica, Erceg, Mitrovic, Kuzmic i Raduljica.

nikad izvini

pre 8 godina

Iskreno, ja nesto ne zalim sto nece da igra. Ok, uhvati neku loptu, da poen ali zbog njegove sporosti dosta i primimo koseva + u napadu je nesigura, opet zbog sporosti, da mu ne pobegne lopta. Mozda je bolji od Koste Perovica ali sigurno nije klasa Zeljka Rebrace :)

rema

pre 8 godina

Braco Srbi ne svadjamo se aman bog,kake veze ima partizan zvezda i ostalo,budimo bar jedom slozni a ne samo da osudjujemo jedni druge,nas amerikanci opet tetose..ne vredi..al bar ne svadjajmo se mi...:-(

the_nuts

pre 8 godina

Veliki hendikep za reprezentaciju...a evo i zasto: ne treba posmatrati bobija samo kroz licnu statistiku (gde je sasvim solidan) vec i po ekipi za koju igra! Bobi je dominantan centar,pogotovo 1na1 gde lako resava situacije,izvanredan sa penala (znaci ne isplati se ni faul) ali najbitnije je da je izuzetno napredovao prilikom udvajanja kod povratnog pasa na sut za tri,e sad u zvezdi su te pasove cekali blazic,lazic,danguba,mitrovic, dzenkins...neki su prosecni suteri,a neki kako su raspolozeni,uglavnom nije davalo rezultata,ali sad bi te lopte cekali bogdan,teo,bjelica i ostali,pa ubili bi svakog ko bi probao da udvoji!! Ako ne udvajaju,opet ostaje teu da se poigrava i zabavlja (bukvalno) sa bobijem u reketu!

mihajlo

pre 8 godina

@bodibond
Steta sto tebe nisu bili, trebalo bi ti malo. Da ga nisu ovi drugi stavljali u igru, ne bi ga niko bijo. E sad zasto su ga stavili, pitanje za tebe.

Djenka

pre 8 godina

Cine mu uslugu, i treba da se cuva da bi se dokazao. Od toga zivi. Bice leta za nas tim, covek zeli da igra svim srcem. Steta sto ne ide ali moramo i bez njega nesto da napravimo.

Kum

pre 8 godina

nikad nije ni hteo da igra, uvek je imao izgovore,a kako Crvena Zvezda moze da demantuje to da Kalinic nije prodat,zasto nije mogla da demantuje izjavu da je Marjanovic povredjen,evo neka mi neko odgovori
(grobar, 04. avgust 2015 16:44)

Mozda ukljucis mozak?

Zasto bi Zvezda nesto demantovala (i koga interesuje) kad je Bobi odavno igrac San Antonija?

Kum

pre 8 godina

Koj li sport prati ovaj kum kad misli da je Bjelica centar.
(translucent, 04. avgust 2015 17:25)

Bobi je MVP prve faze Evrolige.

Nisi znao? Koji sport ti pratis?

Deki

pre 8 godina

Sad ćemo u inat Radoviću i Zvezdi osvojiti evropsko!
(translucent, 04. avgust 2015 15:35)
Ubi te mrznja! Sta Zvezda ima ili nema neigranjem Bobija? A pogotovu time da reprezentacija ne ostvari uspeh? To sto je izjavio pomocni trener je ili donekle istina, ili najgluplja izjava ili mu je placeno od treceg lica da tako nesto izjavi ali apsolutno je apsurdno misliti da Zvezda ima neku korist od ovoga. Ako neko misli da ima neka kaze zasto, jer ja logicki to ne migu da pojmim. Inace, kao zvezdas sam za to da se interno ispita pomocni trener u vezi sa situacijom jer ne sme klub da bude poligon ciji ce zaposleni ucestvovati u prljavim igrama. A KSS pre svega treba ostro da se obracuna sa menadzerijom koja vec godinama namece svoju volju. Mozete samo tek da zamislite sta se radi u fudbalu gde se vrte mnogo vece pare!

MJ11

pre 8 godina

Šteta što Bobi ne ide želeo sam da ga vidim u reprezentaciji ali šta je tu je, mada i bez njega imamo dobre centre tako da se ne brinem mnogo.

veliki strumf

pre 8 godina

@Vaha "neznam", " umesivali"... Nauci da pises, pa onda komentarisi... Naravno, odmah se pljuje po Zvezdi koja je igraca stvorila, a niko da kaze da je covek POVREDJEN! Sta mislite, da li bi toliki dzin sa oteklinom i ostalim problemima mogao da trenira i igra?

voodoo

pre 8 godina

Pa njihovo objasnjenje sasvim razumno po meni, oni su dali dobar novac za njega, a sportisti su kao i sve danas, prvo roba, pa onda ljudi, moraju da zastite ulozeno. Mislim da smo svi jako lose ispratili Krstica, visegodisnjeg kapitena i coveka koji je puno zrtvovao da bi igrao za reprezentaciju, on se na pocetku sezone premisljao da li da se oprosti od repke ili odigra i ovo evropsko, medjutim odziv i nase strucne i navijacke javnosti je bio u fazonu ne treba nam imamo Raduljicu i Bobija. Raduljica koji prakticno kao da nije imao sezonu, za razliku od prosle godine kada je dosao iz Nba u repku, a Bobi eto povreda.

nz

pre 8 godina

(Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

au momak ala se ti nalupa...dobar deo tih igrača nemaju veze sa vama, koga ćete vi da povučete.

deky

pre 8 godina

sale nacionale je mnogo ove godine gledao partizanivih utakmica nije dobro to za reprezentaciju , za zemlju a boga mi ni za njega ! vise srece sledeci put !!!

bole

pre 8 godina

KRLEEE VRATI SE KAD TE MOLIM... Bobi je bio idealna zamena za Krstica, ubedjen sam bio da osvajamo prvenstvo, sad vec mislim da necemo ni do polufinala da dodjemo

milos

pre 8 godina

glavni cilj u kosarci su oi...mi nismo ucestvovali od atine, a necemo ni u sl godine, zivi bili pa videli...ja ne kapiram kako mogu da vam mazu oci sa nekim nebitnim prvenstvima poput onog 2009, ili svestka prosle i 2010...kao ogroman uspeh a sve repke dosle sa rezervnim timovima..recimo francuzi prosle godine bez 6,7 igraca...a videcete sada, ja smem da se kladim da necemo proci grupu...ja sam samo realan...ona repka 90-ih je prava bila, a ove sada su samo medijski namazane...ovekujem brdo dislajkova u pravu sam hiljadu posto...

Bitan je, nije da nije...

pre 8 godina

Ne pričajte gluposti kako Marjanović "ne treba Saletu jer ga nije vodio ni prošle godine" kada svi znamo da je Bobijeva igra od ove godine u odnosu na prethodnu kao nebo i zemlja. Pa prošle godine se mučio da položi loptu u koš pri ziceru a ove bez problema pogađa i sa posta. Uz to je prošle godine bio i Krstić pri čemu se nije moglo predvideti stanje njegove povrede. Najveći gubitak za reprezentaciju će biti nedostatak Bobijeve odbrane nad dominantnim centrima kao što su Gasol i Ažinsa kao i njegova sposobnost da skupi ne sebi protivničke igrače u reketu pri čemu se stvara višak pri šutu za 3 poena.

djole

pre 8 godina

Koga jos briga za kosarku kao glavnu vest ako nije NBA?
Ovakve vesti koje su bitne kod nas ne prenosi nijedan svestki sportski sajt.
To govori samo koliko ste zaludjeni nebitnim sportskim vestima:)

Ko zna ;

pre 8 godina

Mozda je i bolje,iskreno nije on neki igrac koliko mu narod nas tepa.Nebi mrdnuo od Spanskih i Francuskih centara trom je i spor...Nit je za tranzicije u odbranu..ali svakako steta.Navijaci ga dizu u nebo nije on tolika klasa

djc-xxx

pre 8 godina

Smatram da se ovo znalo još pre završetka domaće lige! Kako? Evo, pa slažite kockice sami: Najpre se Bobi povredi baš u poslednje 2-3 utakmice, mada igra po malo?! Onda saznamo da je Zvezda 'na lepe oči' dobila debelo obeštećenje od SAS ?! Zatim, najpre Raduljica, pa zatim i Kuzmić, potpisuju baš za Saletov 'Pao'?! I finale: Bobi se slika sa onon čizmom?! Ne može 'i jare i pare'. Amerikanac ništa ne daje za džabe...

koki

pre 8 godina

Podržavam! Jorović je tako sebi upropastio karijeru i na kraju ga se niko i ne seća više i nikom ništa.... u fazonu jbg.. A da nije igrao i dan danas bi ga patriJote pljuvale....

A to što je Djordjević i pored povrede hteo da vodi Bobija i ugrozi mu eventualno i vrlo lako budućnost govori mnogo toga.....

Zaključak: vrlo je lako da je Radović, Marijanoviću učinio najveću uslugu u životu...

mixolidis

pre 8 godina

ja kao partizanovac (koji nije navijacki ostrascen i kome je repka na prvom mestu) mogu da kazem da mi je u celoj prici zao samo bobija. decko je vredno radio, dao sve od sebe, i siguran sam da je sanjao da zaigra za A tim... zeleo sam da vidim kako bi ga sale uklopio u ovu ekipu, sa teom, mada mislim da sale ne zali mnogo sto ga nece imati u timu, jer ga je sâm lepo izostavio sa spiska prosle godine.. a da se ne lazemo, bobi nije duplo bolji igrac posle jedne sezone... da nije bilo wiliamsa ne bi bilo ni ovakve sezone... i ovako imamo odlican tim, idemo da se borimo, nek proradi sad srpski inat i idemo na medalju!!!! :)

miki

pre 8 godina

Bas mi je zao za Marjanovica, on i teo opasan duo ali sta ces imamo dobar tim i ovako idemo sigurno do polufinala, tim za evropsko:
1. Teo, Markovic
2. Bogdanovic, Nedovic, Mirossvljevicj
3. Kalinic, Dangubic
4.bjelica, Erceg i Mitrovic
5. Raduljica i Kuzmic
rezerva Militinov
imamo puno opcije, nedovic na 1ili 2, teo i na 2, dangubica na 2-3, erceg na 5, bjelica na 3.......

lovac botova

pre 8 godina

sta se palite svi.
pa normalno je da ne ide, čovek potpisuje super ugovor koji će mu zivot promeniti, kakva reprezentacija i budalastine pobogu.
samo napred dečko i ne osvrći se.
jedan je život a nacija i država ima beskonačno...

Paja

pre 8 godina

Pa i Djinobiliju su zabranili da igra na mundobasketu kada mu je konstatovano naprsnuce kosti noge posle osvajanje nba titule prosle godine...

sacha.ch

pre 8 godina

A zar niko nije pomislio na varijantu TONI PARKER ?
Jedino on tj. ekipa Francuske može da ima pravu korist od Bobijevog odsustva...
Verujem da je dovoljno uticajan u SAS.

blam

pre 8 godina

Ovo groblje pohisterisalo u teorijam zavere... Juce pljuvanje po Bobiju "Ma kakav centar...brisace parket sa njim...drvo..." ., a danas "Jao Bobi....".
Ljudi bez morala i obraza ! To ste vi groblje !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 4. avgust 2015 16:57)

Bitno da ti imas moral, ne znas za koga si navijao od 2011 pa do pre par dana, vikao da navija 4 god za klub koji nije ni postojao... BAS MORALNO nema sta... Jadan...

bas si pametan...

pre 8 godina

Nikad vise u reprezentaciju...a i dobro razmisliti o zvezdinim igracima u buducnosti.Posle 30 godina naprave maLo rezultata i izbace 2-3 reprezentativca(na silu,dovedeni u zvezdu kao formirani igraci)i odmah pocinju sa zatezanjem i lazima o povredama i nekim zatezanjima,nikad ga vise zvao ne bih a nadam se da makar dok je Sale trener i nece jer je on covek od autoriteta.!!!!

Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

pre 8 godina

Da li ste vi grobari normalni?? Šta Zvezda ima od toga da Marjanović ne igra?! Čujete li vi sebe? Zvezda i Čović su stvorili bukvalno celu ovu reprezentaciju i sad kao Zvezda ne pušta nekog igrača? I kakve veze ima sada Zvezda sa Marjanovićem? Zvezda onda treba da povuče Bjelicu, Kalinića, Marjanovića, Mitrovića, Dangubića, Jovića, Nedovića, Kešelja, Štimca, a Čović još Teodosića, Ercega, Raduljicu, Pota... pa neka igra sam Bogdanović. Naravno pod uslovom da dobije po 20 bacanja od sudije jer on ne želi drugačije da igra za reprezentaciju Srbije. Da nije bilo Čovića mi danas ne bi imali košarku i vladao bi Dulo sa strancima. I zahvalite Zvezdi i Čoviću što danas uopšte imamo reprezentaciju!

MRZIM ZVEZDU I PARTIZAN

pre 8 godina

bravo zvezdo,uspeli ste da bobiju srusite divan san i da ostetite reprezentaciju,isto tako nesto zelim da se i vama desi pa da osetite i sami sta ste uradili

Bodibond

pre 8 godina

Da li vam je sada cudno sto je Zvezda dobila obestecenje iako San Antonio nije morao dinar da da za Bobija? (milan, 04. avgust 2015 15:44)

Zvezda iznad svega, cao, zdravo.

djole

pre 8 godina

Koga jos briga za kosarku kao glavnu vest ako nije NBA?
Ovakve vesti koje su bitne kod nas ne prenosi nijedan svestki sportski sajt.
To govori samo koliko ste zaludjeni nebitnim sportskim vestima:)

grobar

pre 8 godina

nikad nije ni hteo da igra, uvek je imao izgovore,a kako Crvena Zvezda moze da demantuje to da Kalinic nije prodat,zasto nije mogla da demantuje izjavu da je Marjanovic povredjen,evo neka mi neko odgovori

Ivan NS

pre 8 godina

Odgovorni su ovi sto su ga bili u polufinalu ABA i polufinalu KLS i povredili. Tacnije taktika DV.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 4. avgust 2015 15:56)

Apsolutno se slažem sa tobom. Bili su ga besomučno i do tada neviđeno na košarkaškim terenima. Treba da taj klub (ne zaslužuju ni ime da im se spomene) stidi. Ali, oni za stid, kao ni za sram ne znaju.

Kum

pre 8 godina

Nije njega zvezda stvorila! On je u zvevdu došao kao iskusan igrač!
(miki, 04. avgust 2015 16:25)

On je dosao kao igrac Mege (!), kojeg niko nije hteo (a i vama je bio nudjen, ali ga niste hteli!), i svi su pljuvali po njemu (drvo, unistena kolena, zna samo da kuca,...). Radonjic ga je doveo i napravio ZVER od njega, MVP Evrolige. Uporedi samo Bobijevu igru pre Zvezde i sad.

Ali nije to poenta, nego vasa mrznja.

SASA

pre 8 godina

BILO JE JASNO:

Cim je 3 trener Zvezde 2 meseca posle derbija izjavio kako je Bobi igrao sa slomljenom nogom, dok je ovaj na priprema za reprezentaciju, a onda u 3 dana stize naredjenja San Antonia da Bobi stigne u SA, na pregled, bilo je jasno da je cela stvar namestaljka, i da Bobi nece na sampionat.
Ja ne znam zasto, ali nasi mendzeri ne vole Djordjevica, i ovo mu je podvaljeno, jer da pomocni trener izjavi takvu glupost, kao slucajno, pa onda u 3 dana San Antonio to kao slucajno cuje, pa odma posalje po Bobija depesu, i ako im je ovaj 5 centar kog su potpisali na godinu dana(!!)...
Mislim da je sve tako apsurdno, i tako pateticno, i takodje mislim da je Djordjevic namerno otkazao jucernju utakmicu protiv Madjarske, u znak protesta, on je znao dobro da se BObi ne vraca...
Ja kao Zvezdas mogu reci, sramota da se Zvezda spustila na taj nivo, a cim nema komentara ni Covuica ni Radovca, jasno je da su ucestvovali, jer da nisu, do sad bi bilo barem 19 demanta, a ovako, znate kako kazu "Cutnja je znak odobravanja"...
Pateticno da ovako sami sebi skacemo na glavu i da nam jedan 60 godinji menedzer izbaci MVP EVrope iz ekipe...

milos

pre 8 godina

glavni cilj u kosarci su oi...mi nismo ucestvovali od atine, a necemo ni u sl godine, zivi bili pa videli...ja ne kapiram kako mogu da vam mazu oci sa nekim nebitnim prvenstvima poput onog 2009, ili svestka prosle i 2010...kao ogroman uspeh a sve repke dosle sa rezervnim timovima..recimo francuzi prosle godine bez 6,7 igraca...a videcete sada, ja smem da se kladim da necemo proci grupu...ja sam samo realan...ona repka 90-ih je prava bila, a ove sada su samo medijski namazane...ovekujem brdo dislajkova u pravu sam hiljadu posto...

deky

pre 8 godina

sale nacionale je mnogo ove godine gledao partizanivih utakmica nije dobro to za reprezentaciju , za zemlju a boga mi ni za njega ! vise srece sledeci put !!!

Ardbeg

pre 8 godina

Ispade po amercickim nalazima da je covek polu-invalid. Svega ovoga ne bi bilo da Zvezda preko pomocnog trenera nije namerno objavila informaciju o Bobijevoj povredi. Nije to prvi put da Zvezda radi protiv reprezantacija Srbije u raznim sportovima.

danilo

pre 8 godina

Kao prvo, i ja da sam u njega uložio skoro 2 miliona dolara, ne bih dao da igra i rizikuje povredu.
Kao drugo, na ovom prvenstvu ipak igraju igrači iz NBA od koji su neki i 15 puta skuplji od Bobija i bar 5 puta istrošeniji, kao Gasol ili Parker.
Očigledno je da postoji nešto zakulisno, možda će nam Sale reći jednog dana, voleo bih jer njemu verujem.
A sada bez Bobija i bez Krleta, očigledno ćemo se mučiti na petici jer niko živi ne zna kako će igrati Raduljica?
Milutinov je još klinac koji može da odigra odlično ali ne da bude i nosilac igre.
Znači ako Teo, Bjelica i Bogdan ne budu na maksimumu, nema nas ni u četvrtfinalu...
Šteta, taman smo uzeli zalet prošle godine.
To je ipak deo naše tradicije: jedan gradi dok stotinjak ruši.

miki

pre 8 godina

Naravno, odmah se pljuje po Zvezdi koja je igraca stvorila, a niko da kaze da je covek POVREDJEN! Sta mislite, da li bi toliki dzin sa oteklinom i ostalim problemima mogao da trenira i igra?(veliki strumf, 04. avgust 2015 16:09)

Nije njega zvezda stvorila! On je u zvevdu došao kao iskusan igrač!

Vaha

pre 8 godina

Za sve su krivi zvezdasi kao i za svaki spott. neznam gde se sve nisu umesivali pa taj sport nam propada..evo i u kosarki a i tako su i u vayerpolu. strasno.

bole

pre 8 godina

KRLEEE VRATI SE KAD TE MOLIM... Bobi je bio idealna zamena za Krstica, ubedjen sam bio da osvajamo prvenstvo, sad vec mislim da necemo ni do polufinala da dodjemo

Bodibond

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo: 1. Bobijev NBA ugovor? 2. Bobijev menadžer? 3. Doktor? 4. KSS?

Molim za obrazloženje (papaja, 04. avgust 2015 15:2

DV.

nikad izvini

pre 8 godina

Iskreno, ja nesto ne zalim sto nece da igra. Ok, uhvati neku loptu, da poen ali zbog njegove sporosti dosta i primimo koseva + u napadu je nesigura, opet zbog sporosti, da mu ne pobegne lopta. Mozda je bolji od Koste Perovica ali sigurno nije klasa Zeljka Rebrace :)

nebojsa

pre 8 godina

@Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

Nije Zvezda stvorila ni Kalinica ni Jovica. I jedan i drugi su vec bili reprezentativci, pa ih je Zvezda kupila i izdominirala sezonu. Srecom pa su Dzenkins, Vilijams i Nelson druge boje koze, inace biste mislili da ste i njih stvorili.
Postoje Zvezdini igraci koji su odlicni, ja nemam potrebu da pljujem Zvezdu, ali smesno je pricati o Zvezdinoj repki.

Batko

pre 8 godina

Ovo groblje pohisterisalo u teorijam zavere... Juce pljuvanje po Bobiju "Ma kakav centar...brisace parket sa njim...drvo..." ., a danas "Jao Bobi....".
Ljudi bez morala i obraza ! To ste vi groblje !!!

papaja

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo:
1. Bobijev NBA ugovor?
2. Bobijev menadžer?
3. Doktor?
4. KSS?

Molim za obrazloženje

Llewelyn

pre 8 godina

Kad se samo setim kad je Predrag Danilovic igrao pod injekcijama za reprezentaciju, na sopstvenu odgovornost !!!
(San anton, 04. avgust 2015 15:47)

Eeeee jedan je Danilovic

korektor

pre 8 godina

Pitati Sasu Djordjevica iskreno koja mu je Bobi u njegovom sistemu bio opcija. Treca ili cetvrta? Dosta je Fora. Kazi iskreno da ti je laknulo jer ne vidis ga u sistemu i gotovo.
Mislim da ovdje najgore je Bobiju. Zelim mu da oporavi nogu i pokori NBA ligu.
A Saletu i ekipi da i za njega spreme jednu zlatnu medalju.

Kum

pre 8 godina

Ja kao Zvezdas mogu reci, sramota da se Zvezda spustila na taj nivo, a cim nema komentara ni Covuica ni Radovca, jasno je da su ucestvovali, jer da nisu, do sad bi bilo barem 19 demanta, a ovako, znate kako kazu "Cutnja je znak odobravanja"...
Pateticno da ovako sami sebi skacemo na glavu i da nam jedan 60 godinji menedzer izbaci MVP EVrope iz ekipe...
(SASA, 04. avgust 2015 15:27)

Nalupao si se za sve pare.

munz

pre 8 godina

Bez Bobija su nam šanse za finale, koje nas jedino vodi na Olimpijadu, veoma male. Hvala svim "dobrim ljudima" koji su učestvovali u kampanji sprečavanje Bobanovog učešća u reprezentaciji.

DedaMiloje

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
(Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

1. Ubi te mrznja.
2. Nemas pojma o kosarci.
3. MVP Evrolige, i prvi centar Evrope -> sta ce nam??
4. Ko je bolji od Bobija?
(Kum, 04. avgust 2015 16:22)

Djumić Kume...

zagor

pre 8 godina

nema kukanja i uzajamnog pljuvanja.
da mu pozelimo da zaleci povredu i da se dobro pokaze u nba, pa da bude sa reprezentacijom u riju.
a reprezentaciji da i bez bobija uzme medalju.

Upućen i neostrašćen

pre 8 godina

Jel može neko upućen i neostrašćen da mi odgovori ko je odgovoran za ovo:
1. Bobijev NBA ugovor?
2. Bobijev menadžer?
3. Doktor?
4. KSS?

Molim za obrazloženje

===============================================
Niko od taksativno navedenih, već pomoćni trener Zvezde Borko Radović.

Ko zna ;

pre 8 godina

Mozda je i bolje,iskreno nije on neki igrac koliko mu narod nas tepa.Nebi mrdnuo od Spanskih i Francuskih centara trom je i spor...Nit je za tranzicije u odbranu..ali svakako steta.Navijaci ga dizu u nebo nije on tolika klasa

Kum

pre 8 godina

Koj li sport prati ovaj kum kad misli da je Bjelica centar.
(translucent, 04. avgust 2015 17:25)

Bobi je MVP prve faze Evrolige.

Nisi znao? Koji sport ti pratis?

veliki strumf

pre 8 godina

@Vaha "neznam", " umesivali"... Nauci da pises, pa onda komentarisi... Naravno, odmah se pljuje po Zvezdi koja je igraca stvorila, a niko da kaze da je covek POVREDJEN! Sta mislite, da li bi toliki dzin sa oteklinom i ostalim problemima mogao da trenira i igra?

veliki strumf

pre 8 godina

Ako je ovako kao sto je napisano - pa Boban svakako NE BI SMEO da igra na EP! Da li je moguce da su ga nasi lekari zeleli izloziti ovako velikom riziku?

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Normalna odluka SA.Bobi je novajlija.Treba im poptpuno zdrav. Treba da pocne da se uklapa u NBA. Ameri dali lovu.Starosedeoci u NBA krecu sa pripremama pocetkom Oktobra

apu

pre 8 godina

ne ide na euro, da bi mogao i najboljem slucaju grejati klupu u nba. ali dobro i grejanje klupe se tamo veoma dobro placa, za razliku od igranja za repku.

drg

pre 8 godina

od petica po meni nije ni Raduljica siguran putnik, malo mečeva ove sezone, ali kad Bobi ne igra veća je šansa i za
njega i za Milutinova. Milutinov koji slične građe kao Bobi samo brži i u nogama jači je po meni bolje rešenje. Videli smo na derbijima da Bobi protiv Nikole nije igrao nikako, stoji da su postojala udvajanja na Bobiju, ali i Nikola je umeo dobro da se gura. U svakom skučaju oslabljeni jesmo, ali i dalje isti cilj.

Aleksandar

pre 8 godina

Radovic je hteo da iskaze koliko je Bobi pozrtvovan i koliko se bori,ali se presao i to je to.
I bez njega imamo dva bivsa NBA centra,Raduljicu i Kuzmica.

Kum

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
(Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

1. Ubi te mrznja.
2. Nemas pojma o kosarci.
3. MVP Evrolige, i prvi centar Evrope -> sta ce nam??
4. Ko je bolji od Bobija?

Kum

pre 8 godina

@papaja Pise ti u tekstu, San Antonio mu je zabranio da igra, jer je imao povredu. To nije bio problem dok nije krenula prica trenera CZ, i to tokom dogovora dva tima koji ce klubu doneti 625.000 dolara. Pa ti saberi 2+2.
(Zli, 04. avgust 2015 16:15)

Ma dzaba ugovori i dokazi, sve cete izmisliti, samo nekako da pljunete po Zvezdi.

Pazi, San Antoniju je potreban izgovor, pa platili Zvezdi, jel? :D

Bobi je igrac SAS-a, i ako oni kazu "ne", to je to, kapiras? Cak ne moraju ni razlog da navedu.

direktor u beograd

pre 8 godina

Da, taktika protivnickog trenera je kriva sto je za zvezdu igrao povredjen igrac, sve se secam da su mu i oko za malo iskopali, a pardon to se ipak desilo milutinovu momku od 20 godina koji je jedini mogao da ga cuva, nadam se da ce pokazati svoj talenat i biti dostojna zamena na ep, jesam grobar al postujem kvalitetne igrace poput bobija i kaline.

navika

pre 8 godina

Mi srbi smo uvek u bitke isli bez onih od kojih se najvise ocekivalo, zato su i pobede bile najsladje. Bobi, majstore, oporavi se..pa se javi kad te puste da igras..Ziv bio!

ps: A sto se tice prepucavanja u komentarima..Zanimljivo je da za vas Bobi bio niko i nista (dosao iz Mege) i da je Dejo u CZT stvorio i napravio od njega zver, ali da npr. Bogdan i ostali klinci nisu stvoreni u KKP nego su valjda dosli kao "zveri" iz Zitka, Cacka, i sl...dajte malo budite realni. I, izmedju ostalog, setite se ko je Bobija izvuk'o iz domace bare i gurnuo (koliko je mogao) u ozbiljnu kosarkasku arenu.. Poslusajte samog Bobija sta ima da kaze o DulU i koliko mu je u karijeri znacilo kad ga je odveo u Moskvu...pa je bilo tu jos nekoliko klubova do CZT u kojoj je nesumnjivo zablistao.
Pozdrav, dobri ljudi!

bianconero95

pre 8 godina

Idemo sa ovom ekipom: Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Keselj, Bjelica, Erceg, Mitrovic, Kuzmic i Raduljica.

Cvele

pre 8 godina

Ovo sve govori o našoj NEKOMPETENTNOSTI... Imaš igrača svetskog kalibra i nekog dr.kasapina i šta sad??? Marjanovića je ceo KONZILIJUM vrhunskih lekara morao da prati svake nedelje... Sa otokom noge da odigra prvenstvo i uništi karijeru... Podržavam San Antonio, koliko mi je žao i naše reprezentacije zbog neigranja Marjanovića... Zaječarac

expert

pre 8 godina

Zanimljivo da se jedino našim NBA reprezentativcima zabranjuje nastup. Na svakom velikom takmičenju druge ekipe su pune NBA igrača, jedino mi nemamo nijednog. Nešto mi je tu sumnjivo.

mc 911

pre 8 godina

Nba stiti svoje igrace, ne znam sta ima bilo kome sporno ako Bobijeva noga nije zdrava, i ne treba da igra, koliko god mi to hteli, nazalost.

Ivan NS

pre 8 godina

Sta ce nam,ima boljih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Cakmak, 4. avgust 2015 15:47)

Ko? Možda Božo Đumić, Đoko Šalić ili ovaj novi što je na probi, Marko Koprivica?

djc-xxx

pre 8 godina

Smatram da se ovo znalo još pre završetka domaće lige! Kako? Evo, pa slažite kockice sami: Najpre se Bobi povredi baš u poslednje 2-3 utakmice, mada igra po malo?! Onda saznamo da je Zvezda 'na lepe oči' dobila debelo obeštećenje od SAS ?! Zatim, najpre Raduljica, pa zatim i Kuzmić, potpisuju baš za Saletov 'Pao'?! I finale: Bobi se slika sa onon čizmom?! Ne može 'i jare i pare'. Amerikanac ništa ne daje za džabe...

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

(Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde, 04. avgust 2015 18:46)

Kakve gluposti si napisao jbt,vidi se da kosarku pratis od ove godine.Idi covece prosetaj rashladi se,tesko je tvom mozgu.

tz

pre 8 godina

Ne igraju ni Teletovic ni Nurkic, iako je Teletovic pokusao s pricom da bi mu par utakmica poslije pauze dobro doslo ipak nije dobio dozvolu. Jednostavno NBA klubovi ne dozvoljavaju, zbog poverda, mnogo novca se ulaze, liga sve jaca i napornija, klubovima su potrebni svi igraci u rosteru. Njih zanima Evropsko prvenstvo kao mene badminton.

rema

pre 8 godina

Braco Srbi ne svadjamo se aman bog,kake veze ima partizan zvezda i ostalo,budimo bar jedom slozni a ne samo da osudjujemo jedni druge,nas amerikanci opet tetose..ne vredi..al bar ne svadjajmo se mi...:-(

samo zvezda

pre 8 godina

Ok, sve stoji, ali mi nesto nije jasno,kako je Borko Radovic ostetio reprezentaciju izjavom koju je dao PRE Bobijevih pregleda u Milanu, koje je uzgred prosao i potpisao ugovor. Covek je ovo izjavio negde posle finala domace lige a ne kada je Bobi potpisao ugovor.
Po meni postoje 3 "toerije" zasto je do ovoga doslo.
1. Misko ratuje preko Bobijevih ledja sa Saletom
2. Saletu se Bobi ni ove godine ne uklapa u sistem i zeli Raduljicu i Kuzmica
3. San Antonio nikada nije ni imao nameru da Bobi igra EP, te su ga povukli cim je potpisao ugovor

Borkova izjava mozda jeste nesmotrena, ali nista se ne razlikuje od klasicnih izjava trenera kada "hvale" pozrtvovanost igraca, zelju, ljubav prema klubu bla bla.
Vujosevic je za Macvana, Milutinova, Milosavljevica bar 10 puta ove sezone izjavljivao da su igrali povredjeni(sva trojica bili ba spisku reprezentacije).
Dalje, Sale je sam za Lucica rekao da je povredjen i da reprezentacija ne moze da preuzme rizik, u trenutku kada Lucic nema ugovor. Da li je. to bilo zlonamerno sa namerom da igrac ne potpise ugovor ?
Nemojte biti smesni, ove izjave su svakodnevnica.

miki

pre 8 godina

Bas mi je zao za Marjanovica, on i teo opasan duo ali sta ces imamo dobar tim i ovako idemo sigurno do polufinala, tim za evropsko:
1. Teo, Markovic
2. Bogdanovic, Nedovic, Mirossvljevicj
3. Kalinic, Dangubic
4.bjelica, Erceg i Mitrovic
5. Raduljica i Kuzmic
rezerva Militinov
imamo puno opcije, nedovic na 1ili 2, teo i na 2, dangubica na 2-3, erceg na 5, bjelica na 3.......

GM

pre 8 godina

PAPIRE NA VIDELO!

Ocekujemo od selektora Djordjevica da na konferenciji za mediji kaze sta su nasi lekari rekli pred pocetak priprema, da li se radi samo o otoku ili o necem ozbiljnijem zbog cega Marjanovic ne bi trebao da trenutno trenira i zbog toga igra na EP...

Ovaj slucaj je lako resiv tim prostim potezom.

Rezultati pregleda, da li je sve bilo u redu, ako jeste onda ce njegov agent sigurno morati da demantuje to nekim papirima iz San Antonia.
Ako ipak i kod nas i kod njih pise da Bobi nije dovoljno zalecio povredu i nije fizicki spreman, onda nema o cemu da se polemise.

banja luka

pre 8 godina

1- Markovic, Teo
2- Bogdan, Gagi, Nedovic
3- Kalina, Simon\Keselj
4- Erceg ,Bjelica
5- Raduljica, Milutinov
I kao 12ti Mitrovic ili Kuzmic\Stimac.

Zli

pre 8 godina

@papaja Pise ti u tekstu, San Antonio mu je zabranio da igra, jer je imao povredu. To nije bio problem dok nije krenula prica trenera CZ, i to tokom dogovora dva tima koji ce klubu doneti 625.000 dolara. Pa ti saberi 2+2.

Kum

pre 8 godina

nikad nije ni hteo da igra, uvek je imao izgovore,a kako Crvena Zvezda moze da demantuje to da Kalinic nije prodat,zasto nije mogla da demantuje izjavu da je Marjanovic povredjen,evo neka mi neko odgovori
(grobar, 04. avgust 2015 16:44)

Mozda ukljucis mozak?

Zasto bi Zvezda nesto demantovala (i koga interesuje) kad je Bobi odavno igrac San Antonija?

zagor

pre 8 godina

@milan
nije nista cudno. sta je cudno? misko je produzio bobiju ugovor pred kraj sezone (a nije morao) da bi se dobilo obestecenje. vrv da su pare od tog obestecenja podelili klub, bobi i misko. sta je tu cudno? kakve to veze ima sa potonjom povredom...
muka mi je od teorija zavere, a bez ikakvog pokrica ili argumenta.
san antonio ima pravo i obavezu da pregleda igraca i da mu odredi terapiju ako je povredjen i to pravo nema nikakve veze sa obestecenjem (isto bi bilo i da nisu platili obestecenje).
sve je nastalo jer se pomocni trener zvezde izlupetao u novinama kako je bobi junacina i karakter i igrao sa slomljenom nogom (to se na balkanu cesto istice kao vrhunac junastva: bane ivanovic igrao sa slomljenom nogom i krvavom carapom, bata mirkovic 90 minuta igrao sa slomljenom nogom.... pa i kobija su skoro hvalili kakav je car jer je igrao izlomljenih nogu i ruku i sutirao levom rukom jer mu je otislo desno rame, a skakutako na k... jer su mu obe noge bile polomljene...). nikakve teorije zavere nema niti iko profitira ovakvom situacijom. svi gube. ne profitira cak ni sas. njima je bobi najjeftiniji i najmanje bitan igrac u rosteru. sigurno ne bi zbog njega pravili medjunarodne spletke i intrige, uvlacili u pricu pola kosarkaske evrope i za sve to placali 600 000$.
radovic se nalupao i onda je osoblje sas moralo da postupi sto se kaze po sluzbenoj duznosti i evo sta se desilo. ajde ne lupetajte vise. da je neko zaista hteo da bobi ne igra, to bi izdejstvovali ranije.

$$$

pre 8 godina

Steta, mada su tu i Raduljica i Kuzmic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (perakg, 4. avgust 2015 15:19)

Koji su se naigrali u svojim klubovima ove sezone.

matori

pre 8 godina

Sad je bar sve reseno. Imamo 3 dobra centra i kraj. Bolje ovako nego da se povreda pogorsa pa ne igra ni za reprezentaciju ali ni za klub. Mogao je da donese novi kvalitet ali koga nema bez njega se mora. I da se ne lazemo nije on ni Novicki ni Gasol pa da pravi toliku razliku

mihajlo

pre 8 godina

@bodibond
Steta sto tebe nisu bili, trebalo bi ti malo. Da ga nisu ovi drugi stavljali u igru, ne bi ga niko bijo. E sad zasto su ga stavili, pitanje za tebe.

nz

pre 8 godina

(Koliko ste prepuni frustracija zbog Zvezde

au momak ala se ti nalupa...dobar deo tih igrača nemaju veze sa vama, koga ćete vi da povučete.

biće dobro, videćete

pre 8 godina

Mnogo poštujem Saleta, ali ova bizarna epizoda mi nekako ne pije vodu. Siguran sam da veliki i moćni SA Spursi tačno znaju šta kupuju, imaju svoje lekare i razna čuda i ne zavise od čitanja izjava iz kojekakvih intervjua da bi znali zdravstveni bilten svojih igrača. Hoću da kažem da, ako su hteli da sačuvaju Bobija da ne zaigra za repku imali su mogućnost i iskoristili su je. Šteta za tim ali opet imamo centarske pozicije kudikamo bolje nego prošlog septembra kad uzesmo svetsko srebro. +Ima i vremena da se slobodno mesto popuni natenane- da se probere najbolji centar u narednih mesec dana.

voodoo

pre 8 godina

Pa njihovo objasnjenje sasvim razumno po meni, oni su dali dobar novac za njega, a sportisti su kao i sve danas, prvo roba, pa onda ljudi, moraju da zastite ulozeno. Mislim da smo svi jako lose ispratili Krstica, visegodisnjeg kapitena i coveka koji je puno zrtvovao da bi igrao za reprezentaciju, on se na pocetku sezone premisljao da li da se oprosti od repke ili odigra i ovo evropsko, medjutim odziv i nase strucne i navijacke javnosti je bio u fazonu ne treba nam imamo Raduljicu i Bobija. Raduljica koji prakticno kao da nije imao sezonu, za razliku od prosle godine kada je dosao iz Nba u repku, a Bobi eto povreda.

Миле

pre 8 godina

Mozda je bolji od Koste Perovica ali sigurno nije klasa Zeljka Rebrace

Слажем се, али Жељку не дозвољавају такође да игра. За Косту не знам, можда му дају да игра, а ти рече да је Боби бољи...Баш си ме збунио.

Deki

pre 8 godina

Sad ćemo u inat Radoviću i Zvezdi osvojiti evropsko!
(translucent, 04. avgust 2015 15:35)
Ubi te mrznja! Sta Zvezda ima ili nema neigranjem Bobija? A pogotovu time da reprezentacija ne ostvari uspeh? To sto je izjavio pomocni trener je ili donekle istina, ili najgluplja izjava ili mu je placeno od treceg lica da tako nesto izjavi ali apsolutno je apsurdno misliti da Zvezda ima neku korist od ovoga. Ako neko misli da ima neka kaze zasto, jer ja logicki to ne migu da pojmim. Inace, kao zvezdas sam za to da se interno ispita pomocni trener u vezi sa situacijom jer ne sme klub da bude poligon ciji ce zaposleni ucestvovati u prljavim igrama. A KSS pre svega treba ostro da se obracuna sa menadzerijom koja vec godinama namece svoju volju. Mozete samo tek da zamislite sta se radi u fudbalu gde se vrte mnogo vece pare!

savo

pre 8 godina

Ovo nije slucajno. Uvijek neki faktor sa strane onemoguci dolazak nekog naseg asa na prvenstvo. Sjetite se komplikacija oko Stojakovica npr. Neko ko je upuce upucen sjetice se jos slucajeva, siguran sam.

zmajognjeni

pre 8 godina

Ako je povredjen, a verujem da jeste ili ako postoji rizikod povrede, onda mi je drago sto ne igra. Kad pomislim na stopalo i ove dzinove, setim je Yao Minga. Bzvz je za reprezentaciju ali ako postoji veci rizik da se povredi od uobicajenog onda ne treba da igra.

Srbija_fan

pre 8 godina

Ma mozda je ovako i bolje, ako postoji povreda, pa da je igrao.. Izgubi ugovor u NBA, ne igra za nas, i doslo bi na isto... Nema veze imamo jake centre..

bozza

pre 8 godina

sramota me dok citam komentare koliko smo sitne duse i gledamo samo svoju srecu. Ako ke Bobi povredjen, a nema sumnje da jeste, najgore sto moze da uradi za sebe i karijeru je da igra na EP i jos vise pogorsa povredu. U SAS ce sigurno dobiti najbolju mogucu brigu i oporavak, samo to je bitno u ovom trenutku. A vi sitni ljudi, toliko zeljni opijanja i proslave jos jedne medalje, bar jednom u zivotu stavite mozak ispred srca, jer je Bobi to svojim igrama zasluzio

ALEKSANDAR

pre 8 godina

Evo ja nisam pun frustracija,i uvek sam davao odmerene komentare.Ali reci da je Covic stvorio ovu reprezentaciju je smesno!Stvorio je Duda Ivkovic,a Sale je nadogradio sa svojom vizijom moderne kosarke.A to odakle je koji igrac je najmanje vazno,pa sta sad da igraju pet nasih najboljih igraca u Efesu jel ih onda stvorio gazda Efesa?Manite se sada prica o Zvezdi,Partizanu,Raznatovicu,Vujosevicu i ostalim...Dajte podrsku ovim momcima!

Кажу добар момак

pre 8 godina

Нико не може да надокнади одуство Бобија, морамо се изборити да ипак игра. Надам се да лопине нису криве и за ово.

Nesja

pre 8 godina

Na stranu navijacka prepucavanja, iskreno me zanima kako ce nocas spavati covek koji je napravio ceo ovaj haos. Ako bude spavao mirno, to ce objasniti mnogo toga. A opet, ako bude nemiran, ako ga nesto bude mucilo, objanice sebi koliko je ispao neprofesionalan, nepromisljen i budalast. Toliko.

blam

pre 8 godina

Ovo groblje pohisterisalo u teorijam zavere... Juce pljuvanje po Bobiju "Ma kakav centar...brisace parket sa njim...drvo..." ., a danas "Jao Bobi....".
Ljudi bez morala i obraza ! To ste vi groblje !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 4. avgust 2015 16:57)

Bitno da ti imas moral, ne znas za koga si navijao od 2011 pa do pre par dana, vikao da navija 4 god za klub koji nije ni postojao... BAS MORALNO nema sta... Jadan...

Modesty Blaise

pre 8 godina

Sta da se radi, idemo dalje, ako je u pitanju Bobijevo zdravlje pa i neka propusti prvenstvo, ali ovako nasi i lekari iz Milana kazu jedno, ovi iz Spursa drugo...

dundjer

pre 8 godina

Ma daj? Znao sam da ce biti nesto slicno, kao prethodne kvalifikacije . Verujem da je Sale puko, kao i vecina nas. Ali, vec pomenuh prethodne kvalifikacije , i silne povrede i otkazivanja igraca. Tada smo izasli jaci, ovaj put cemo izaci jos jaci! Na kraju krajeva, sta je tu je, nije tim jedan igrac! Brz oporavak Bobi, i gledamo se u Riju!

diktator

pre 8 godina

Nije Marjanovic nista kriv, ocigledno menadzeri prave ugovore sa NBA ekipama samo da se dokopaju love! Kad bi pregledali sve centre evrope vjerovatno bi I kod njih nasli nesto slicno. Ameri dobro stite svoju imovinu, a Bobi je trenutno roba Sparsa tako da mozemo samo uciti kako se cuvaju interesi kluba kad se daju pare za nekoga!

dejan

pre 8 godina

Velika steta. Mnogo mije krivo, ali bilo je ocekivano. Tako to obicno biva kad neki igrac ode u NBA. Na njega se vise ne moze racunati kad je reprezentacija u pitanju. Bilo da je zbog zabrane igranja ili on sam odluci da odmori ili odvikne od evropske kosarke i postane manje upotrebljiv. Mislim da je ovo i najbolja prilika da reprezentacija udje u finale, kasnije ce ovakvih primera biti sve vise...

slepoushka

pre 8 godina

Neeeee, tezak udarac za nasu reprezentaciju,znam da su svi ocekivali da vide magicne Teove asistencije i lagana Bobijeva kucanja. Sad je pitanje ko ce, pored Raduljice, biti drugi centar, a takodje i da li ce 5-i visoki igrac biti sa pozicije 4 ili 5.

Djenka

pre 8 godina

Cine mu uslugu, i treba da se cuva da bi se dokazao. Od toga zivi. Bice leta za nas tim, covek zeli da igra svim srcem. Steta sto ne ide ali moramo i bez njega nesto da napravimo.

pH

pre 8 godina

Pa ko je sada kriv? Zvezda sto ga je 'rovitog' pustala na parket ili nestrucnost americkih lekara? Ispastace reprezentacija jer je Bobi koristan i sa 10 min. igre...

Crnogorac

pre 8 godina

Šteta je velika za reprezentaciju ali za njega još veća. Dobar je momak, konačno je dobio priliku da zaigra za reprezentaciju, želio je to i sad ovo... A mislim da ovaj moj nesretni Crnogorac što je dao izjavu nije ni u kakvim zavjera-kombinacijama, ko se nadao da će doći do ovoga kad je već prošao preglede! Ali to je NBA jbg...

Žao mi je..

Maler

pre 8 godina

Stvarno velika steta, ove godine zaista nemamo srece sa povredama. Mada za ovo velike zasluge ima i kreten od pomocnog trenera koji je izjavio to sto je izjavio. Bobiju zelim sve najbolje, brz oporavak a nasa reprezentacija mora bey njega

filippo

pre 8 godina

Mnogo mi je krivo, bas sam hteo da vidim kako bi to izgledalo sa njim i Teom u ekipi. Kada ga je Wiliams onako dobro hranio loptama, sa Teodosićem bi to bilo samo jos bolje. :(

D

pre 8 godina

Ako Bobi ne bude nista uradio u NBA, kajace se celog zivota sto nije odigrao ovo Evropsko prvenstvo za reprezentaciju.Zato mu zelim srecu i zdravlje ove godine u NBA, decko je primer za sve sportiste!

hmmmm

pre 8 godina

veliki bedak, covek je bio MVP evrolige, znaci nije bilo ko, nisam siguran da je ok da nas tako lako olade ali nema dalje. mislim da smo sa raduljicom koji nije igrao celu godinu skoro i kuzmicem koji igra ligu koja je dosta manje zahtevna od evrolige dosta tanki na poziciji centra, rekao bih cak i pretanki. sale ce probati da to izmesa drugacijim pristupom igri i zelimo mu puno srece.

Ros Geler

pre 8 godina

Koga jos briga za kosarku kao glavnu vest ako nije NBA? Ovakve vesti koje su bitne kod nas ne prenosi nijedan svestki sportski sajt. To govori samo koliko ste zaludjeni nebitnim sportskim vestima:) (djole, 04. avgust 2015 15:55)
Zasto bi svetski sajtovi prenosili vest o tome da li ce neki novajlija u NBA igrati za reprezentaciju? Njima je to nebitno. A nama je, naravno, vazno da li ce jedan od najboljih reprezentativaca ucestvovati na EP ili ne. Takodje nam je bitno da vidimo ko je i zasto zakuvao sve ovo. Kapiras?

Blaf

pre 8 godina

Ako je stvarno povrijeđen bolje da ne igra i zbog sebe i zbog reprezentacije. Ako je ovo nečija prljava igra bolje da ne kažem šta mislim, ne bi mi objavili komentar.

satelit

pre 8 godina

OCEKIVANO,mislim da je i Sale na to bio spreman cim je Bobi otputovao u SAD! STETA,ali ne i veliki hendikep.. S Bobijem bi bili jaci pod reketom,ali bi igrali sporije... Na SP nas je brza moderna igra odvela do finala. Imamo Ercega ,i spolja i unutra,Radulju,Kuzmica,Milutinova,Luku svi su brzi i dovoljno visoki

Dusan

pre 8 godina

Prosle godine u ovo vreme priprema svi su pljuvali i neverne Tome a i oni najzagrizeniji navijaci repke, sve do kraja grupne faze bili smo nepoverljivi prema reprezentaciji. A onda se desilo cudo i sve ostalo je istorija... Sada kad smo za godinu dana jaci, iskusniji, idemo na EP koje je jace takmicenje od SP-a, imamo najtezu grupu i svi ocekuju minimum finale a vidim neki pominju i zlato... Zbog takvog pristupa desice nam se fijasko kao na EP 2011 i opet necemo videti OI... Zato je bolje da cutimo i da se ne nadamo nicemu kao prosle godine i ja se nadam da ce sve doci samo od sebe na svom mestu...

MJ11

pre 8 godina

Šteta što Bobi ne ide želeo sam da ga vidim u reprezentaciji ali šta je tu je, mada i bez njega imamo dobre centre tako da se ne brinem mnogo.

nemanja

pre 8 godina

Nisam doktor, ne znam koliko je povreda ozbiljna ali Bobi ocigledno nije 100% spreman, i zao bi mi bilo da se povreda pogorsa. Steta sto je ovako ispalo, Bobi je imao fantasticnu sezonu, najbolji je nas centar ali sta da se radi... Raduljica, Milutinov i Kuzmic.

Llewelyn

pre 8 godina

Pa dobro, i na proslom velikom takmicenju, nije igrao, pa smao bili drugi u svetu!
(marko, 04. avgust 2015 15:59)

Ali smo na proslom prvenstvu imali Krleta, a sad imamo na poziciji centra dvadesetogodisnjaka i dvojicu igraca koji su presedeli celu sezonu, jedan je sedeo kod kuce.

no name

pre 8 godina

Ostaje zal za Bobijem iako nisam navijac nijednog kluba ali sta da se radi osim da se nadamo da ce Kuzmic,Raduljica odnosno Milutinov da budu na nivou kojim bi trebalo..

sacha.ch

pre 8 godina

A zar niko nije pomislio na varijantu TONI PARKER ?
Jedino on tj. ekipa Francuske može da ima pravu korist od Bobijevog odsustva...
Verujem da je dovoljno uticajan u SAS.

koki

pre 8 godina

Podržavam! Jorović je tako sebi upropastio karijeru i na kraju ga se niko i ne seća više i nikom ništa.... u fazonu jbg.. A da nije igrao i dan danas bi ga patriJote pljuvale....

A to što je Djordjević i pored povrede hteo da vodi Bobija i ugrozi mu eventualno i vrlo lako budućnost govori mnogo toga.....

Zaključak: vrlo je lako da je Radović, Marijanoviću učinio najveću uslugu u životu...

Lord_Sarma

pre 8 godina

Koliko god mi bili razočarani mislim da je ovo najveći udarac pre svega za Bobija. Na vrhuncu karijere, u najboljoj životnoj formi, a ipak neće moći da sa reprezenracijom pokuša da uzme medalju i tako upotpuni sav svoj dosadasnji trud i rad svih ovih godina. Šteta, velika šteta!

terza

pre 8 godina

za ove sto pozivaju krstica da se vrati - pa on bi mozda i pristao, samo da nije pokidao ukrsteni ligamnet u polu-finalu plej ofa u turskoj. koji sport vi pratite?

Aleksandar

pre 8 godina

Sta sad da se radi, idemo dalje. Ajde Sale, pokazite svima ko ste i sta ste! Uzdamo se u Raduljicu, Kuzmica, Milutinova! Bobiju sve najbolje i neka blista u SAS. Dosta podela, smesni ste.

milan

pre 8 godina

Veliki hendikep, kao i neigranje Lucica. Ne pamtim kada smo poslednji put igrali kompletni u kosarci, ali jaci smo u odnosu na Sp za Ercega, na poziciji gdje smo imali najvise problema. Mada ne sumnjam da bi uz Teove magicne asistencije Bobi izdominirao, ali tako je kako je.

terza

pre 8 godina

rekoh ja pre neki dan... na zalost. tanki smo na centru, nerealno je ocekivati da raduljica odigra svaku utakmicu na najvisem nivou, a cini mi se da nema ko da ga zameni. 'aj nek me milutinov i kuzmic demantuju, voleo bih.

lovac botova

pre 8 godina

sta se palite svi.
pa normalno je da ne ide, čovek potpisuje super ugovor koji će mu zivot promeniti, kakva reprezentacija i budalastine pobogu.
samo napred dečko i ne osvrći se.
jedan je život a nacija i država ima beskonačno...

Bitan je, nije da nije...

pre 8 godina

Ne pričajte gluposti kako Marjanović "ne treba Saletu jer ga nije vodio ni prošle godine" kada svi znamo da je Bobijeva igra od ove godine u odnosu na prethodnu kao nebo i zemlja. Pa prošle godine se mučio da položi loptu u koš pri ziceru a ove bez problema pogađa i sa posta. Uz to je prošle godine bio i Krstić pri čemu se nije moglo predvideti stanje njegove povrede. Najveći gubitak za reprezentaciju će biti nedostatak Bobijeve odbrane nad dominantnim centrima kao što su Gasol i Ažinsa kao i njegova sposobnost da skupi ne sebi protivničke igrače u reketu pri čemu se stvara višak pri šutu za 3 poena.

chubby checker

pre 8 godina

ne mogu da shvatim kome je ovo u interesu.

za Zvezdu je odigrao sezonu iz snova, jedan je od najzasluznijih sto je Zvezda osvojila sve sto je osvojila ove sezone a jos su i zaradili na njemu debelo, mislim da bolje od ovoga oni nisu mogli proci.

za menadzera je interes uvek da njegov igrac igra za reprezentaciju jer mu automatski raste cena, jos ako reprezentacija osvoji nesto (sto u nasem slucaju moze da se desi) raste mu cena visestruko.

za San Antonio on je u predstojecoj sezoni centar br. 3, verujem da ce minutazu na poziciji 5 deliti Oldridz i Dankan (25/20min) a on osim sto ce igrati 5-6 minuta u "garbage time"-u dobice minutazu Dankana kada Popovic odluci da ovog odmori (radi to dosta cesto, recimo na svakoj cetvrtoj-petoj utakmici obavezno). ako pokaze da moze da se adaptira na NBA i da se uklopi u Popovicev sistem verujem da ce Sparsi potpisati visegodisnji i mnogo vredniji ugovor sa njim i posle odlaska Dankana u penziju bi mogao da dobije i ozbiljniju ulogu. ali ove godine njihova igra ni na koji nacin nece zavisiti od Bobija pa ne vidim sto su tako rigorozni. da je prvi centar tima u pitanju razumeo bih.

na kraju za njega samog nikako ne moze biti u interesu da ne igra za reprezentaciju jos manje da ne trenira vise od mesec dana. vise puta je istakao koliko bi voleo da zaigra za reprezentaciju, u zivotnoj je formi i zasluzio je da to pokaze i na EP..

žal za bratom

pre 8 godina

Žao mi je i Bobija i košarke. On u zenitu forme, a košarka već ima "ugovor FIBA/NBA o ograničenjima nastupa za reprezentaciju".Kapitalizam gospodo, ne sport!

mixolidis

pre 8 godina

ja kao partizanovac (koji nije navijacki ostrascen i kome je repka na prvom mestu) mogu da kazem da mi je u celoj prici zao samo bobija. decko je vredno radio, dao sve od sebe, i siguran sam da je sanjao da zaigra za A tim... zeleo sam da vidim kako bi ga sale uklopio u ovu ekipu, sa teom, mada mislim da sale ne zali mnogo sto ga nece imati u timu, jer ga je sâm lepo izostavio sa spiska prosle godine.. a da se ne lazemo, bobi nije duplo bolji igrac posle jedne sezone... da nije bilo wiliamsa ne bi bilo ni ovakve sezone... i ovako imamo odlican tim, idemo da se borimo, nek proradi sad srpski inat i idemo na medalju!!!! :)

the_nuts

pre 8 godina

Veliki hendikep za reprezentaciju...a evo i zasto: ne treba posmatrati bobija samo kroz licnu statistiku (gde je sasvim solidan) vec i po ekipi za koju igra! Bobi je dominantan centar,pogotovo 1na1 gde lako resava situacije,izvanredan sa penala (znaci ne isplati se ni faul) ali najbitnije je da je izuzetno napredovao prilikom udvajanja kod povratnog pasa na sut za tri,e sad u zvezdi su te pasove cekali blazic,lazic,danguba,mitrovic, dzenkins...neki su prosecni suteri,a neki kako su raspolozeni,uglavnom nije davalo rezultata,ali sad bi te lopte cekali bogdan,teo,bjelica i ostali,pa ubili bi svakog ko bi probao da udvoji!! Ako ne udvajaju,opet ostaje teu da se poigrava i zabavlja (bukvalno) sa bobijem u reketu!

the_nuts

pre 8 godina

Veliki hendikep za reprezentaciju...a evo i zasto: ne treba posmatrati bobija samo kroz licnu statistiku (gde je sasvim solidan) vec i po ekipi za koju igra! Bobi je dominantan centar,pogotovo 1na1 gde lako resava situacije,izvanredan sa penala (znaci ne isplati se ni faul) ali najbitnije je da je izuzetno napredovao prilikom udvajanja kod povratnog pasa na sut za tri,e sad u zvezdi su te pasove cekali blazic,lazic,danguba,mitrovic, dzenkins...neki su prosecni suteri,a neki kako su raspolozeni,uglavnom nije davalo rezultata,ali sad bi te lopte cekali bogdan,teo,bjelica,erceg i ostali,pa ubili bi svakog ko bi probao da udvoji!! Ako ne udvajaju,opet ostaje teu da se poigrava i zabavlja (bukvalno) sa bobijem u reketu!

Paja

pre 8 godina

Pa i Djinobiliju su zabranili da igra na mundobasketu kada mu je konstatovano naprsnuce kosti noge posle osvajanje nba titule prosle godine...