Fudbal 72

Ponedeljak, 03.08.2015.

11:00

Makazice Ožegovića – "ludačko" vreme u vazduhu

Specijalizovani fudbalski sajt „101greatgoals.com“ sa oduševljenjem je ispratio fenomenalan gol Ognjena Ožegovića protiv Javora.

Makazice Ožegoviæa – "ludaèko" vreme u vazduhu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Sajmon

pre 8 godina

Malo je reci da opisu ovaj gol..jer je on skoro bio u horizontalnom polozaju sto je neverovatno kolko je skocio i savrseno udario vrlo visoku loptu..u svakom slucaju najbolji gol makazicama ikada vidjen !

max

pre 8 godina

jesam zvezdas, volim zvezdu , al ove poslednje 2 utakmice vojvodine pokazuju da je doslo vreme da se stvari menjaju .......... Napred VOSO DO TITULE .

100 metara od stadiona

pre 8 godina

Ljudi,drago mi je sto se ovako nesto desilo bas u gradu u kom zivim.Verovatno ce biti i evro utakmica u mom gradu.Daj boze,nemci englezi holandjani....
Izdajem namesten stan,sta reci a ne zaplakati od srece!!!!!
Ozegovicu,noga ti se pozlatila!!!!

GoranNS

pre 8 godina

Odlican gol Ozegovica kapa dole.Mi u svojim redovima imamo Stanisavljevica koji fenomenalno izvodi prekide o coveku se malo pise do sada je dao 3 gola vrhunska.Samo hrabro i do pobede moja Voso

TrivaJuve

pre 8 godina

Ovaj dečko ne daje"obične"golove.Nisko težište,pomalo podseća na Šeleta pa i naka donese titulu u Novi Sad svojim majstorijama ove sezone.Stara Dama Novi Sad.

pocastvovan

pre 8 godina

Bio sam na utakmici sinoc sa sinom.Ima 9 godina a njegov pogled posle gola....e zato je fudbal poklon ljudskoj vrsti!
Hvala ti Ognjene na tih sekundu dve....dodir sa nebesa...to nema cenu.

Rhyzm

pre 8 godina

@Srki

Od kako su kod nas komentatori poceli da urlaju i da se gube na svaki gol, kos ili poen, a ne da gledaju na to kao obicnu stvar koja se redovno desava na terenu, vec kao nesto "ludacko", sve je manje uzivanja u samom sportu, tako da svaka cast komentatoru RTV-a, podseca na stare dobre komentatore.

Srki

pre 8 godina

Interesuje me ko je urednik sportske rubrike na rtv? Da li je moguce da je komentator ovako ispratio ovaj, mozda gol sezone u Evropi? Secam se kada je Runi dao slican, ako ne i isti gol protiv Man City-a, komentator eksplodirao. 10 dana se vrteo na svim televizijama, kao sto i treba. Ovo se zove remek delo u fudbalu. Verovatno nikada vise u karijeri nece dati ovako lep go.

marko_bgd

pre 8 godina

mnogo je lakse iz zvezde otici u neki drugi manji klub i tamo eksplodirati,i pokazati sav svoj potencijal,psiholoski je lakse,nema pritiska,zato je i vosa razbila sampdoriju...zvezda je veliki klub,ali i trenutno nezdrava sredina,koju vode neki tamo krimosi,mora uvek da se pobedi,igraci su stalno pod pritiskom ogromnim,i zbog toga ne mogu da odigraju dobro...a ozegovic je tek u vojvodini pokazao kakva je igracina

Liberty

pre 8 godina

Blistav potez... koji budi lažnu nadu i nova samozavaravanja, jer i dalje niko ne primećuje dve vrlo tipične boljke našeg fudbala:
1. Očajan centaršut (dobro, znam, dešava se, ali PREVIŠE često)
2. Nikakva blokada centaršuta! Koliko smo golova primili tako što protivnički igrač nema smetnji prilikom centaršuta, sve u stilu, neće valjda... Na žalost naše reprezentacije, protivnici imaju krila koja vešto gadjaju centarfore u glavu. Svaki put dreknem kad vidim da niko ne blokira centaršut i nikada nisam čuo komentatora da je to primetio.
Još jednom, svaka čast Ognjenu za majstoriju, ali bolje bi nam bilo da shvatimo da su golovi makazicama retki ne samo zato što zahtevaju spretnost i talenat, već više zato što postoje puno lakši i jednostavniji načini da se lopta zabije u mrežu.

Ljubisa livac

pre 8 godina

Steta za ovog malog posle osvajanja prvenstva u Litvaniji sa omladincima nikakvu sansu nije dobio u Zvezdi iako su morali da ga potenciraju. Zanimljivo posle ni u Jagodini nije bio u prvom planu, tek je u Borcu pokazivao naznake talenta. Nista manjeg od Urosa Djordjevica po meni. Dobro da je konacno na prvom putu, bice ovo njegova sezona.

papillon

pre 8 godina

Ovaj decko se vec prodao. Za koliko i kome zavisi od ove polusezone. Ne znam ima li duzi ugovor sa Vosom, ali mislim da ce ga prodati. Sad ima sansu da se pokaze i u LE, i kakav utisak tu ostavi znacemo i za koliko. Kome, to zavisi i od trenutka izlaska na trziste i koliko je koji tim popunjen.
Sa svoje 22 bi mogao u Belgiju recimo, mozda i Francusku, a kasnije ...
Eto, nije mu trebala ni Zvezda ni Partizan. To moze biti odlicno za nas fudbal jer nece svi hrliti kod njih, a neki klub koji sakupi nekoliko ovakvih talenata u sezkni moze i do titule.

Vi prvi pljujete pa posle hvalite

pre 8 godina

Pre 3-4 godine pisao sam stalno o tome da mora da se da šansa Ožegoviću (još dok je bio u juniorima) i da je ogroman talenat. Tada se bukvalno niko nije slagao samnom! Svi su pričali kako mu treba 5 utakmica da bi dao gol. A sad se svi pravite da ste oduvek znali kakav je talenat. To sam isto pričao i za mnoge mnoge druge i još nikad nisam pogrešio! Kad je Matić bio bez kluba pisao sam stalno Zvezdo uzmi ga ima ogroman talenat! I tad ste pisali da ne ume ni da trči. Završio je kasnije u Košicama. Da ne bude da lažem za nešto što je bilo evo kažem da se talenti kao što su Rajković, Ristić, Jović, Grujić nisu pojavili 20 godina na ovim prostorima! A vi samo pogledajte komentare posle svake Zvezdine utakmice i kakve napade i pljuvanje ti momci trpe i od grobara i od delija. Nemojte opet da se javite za 5 godina i sejete pamet kako ste oduvek u njih verovali!

Zoks333

pre 8 godina

Pitanje kako bi mu bilo kod nas. Decko uziva u zdravoj sredini i organizaciji. Kockice se poklopile. Hvala Zvezdi u njegovo ime. :)
Svaka cast zvezdi ali od stare slave se ne zivi. Vojvodina do titule.

.....

pre 8 godina

Dajte ljudi ,ne smarajte sa zvezdinom decom i placi zvezdo,nabrajanjem koga je zvezda oterala....njihova je sreca sto su otisli,jer vrlo verovatno ni za jednog ne bi culi da je ostao tamo...otisli su u bolju sredinu,sa strucnijim trenerima gde su dobili priliku i da igraju a to je realno sve sem zvezde...to sto zvezda ima staro ime i sto po nekoj navici svi krecu da treniraju u Partizanu i Zvezdi nema nikakve veze...

Sta je sa Srbijom

pre 8 godina

Covek dao gol makazicama
Evrogol pa ok sta sad?Radujemo se kao da je dao gol za osvajanje Lige Sampiona jbt ne razumem!har treba da bude udarna vest o tome kako je neko dao gol makazicama..dokaz da srpski fudbal tone..

Грађевинар

pre 8 godina

Дечко да спектакуларан гол за Војводину и најпрепорученији коментар је у вези Црвене звезде!?
Као кад после победе над Сампдоријом новинар одмах после меча пита играча Војводине да ли прелази у Црвену звезду?!

Толика ароганција и самозаљубљеност у сваком тренутку и на сваком месту.
Као секта.

Људи, лечите се јер просто гушите својом болешћу и секташењем све. Ширите невиђено зло око себе.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Bitno da mi imamo Parkera, gomilu vrsnih stranaca pokupljenih sa egzoticnih plaza, a evo, stize nam i Pele. Uprava se divi sama sebi i tako... Do titule.

Serbinho

pre 8 godina

Slika Srpskog fudbala, gde se menadjeri ugradjuju u transfere neproverenih stranaca a ovakvi nemaju mesta u Zvezdi kao ni u reprezentaciji.
Mogu da zamislim kakvo je stanje u mladjim kategorijama i cija deca dobijaju mesto da igraju.
Ozegovic, ovaj ako ovako nastavi, ima da zavrsi u Barsi.

ivan

pre 8 godina

Curcicu, malog odmah u reprezentaciju, kakav Mitrovic, decko je drvo nepokretno. Njega moras u trepavicu da pogodis da bi dao neki gol. Ovaj mali leti po terenu, sam sebi stvara sanse, to je danas moderan fudbal.

Aliluja

pre 8 godina

Imamo napad za reprezentaciju, konačno!

Mitrović, Ožegović, Mandić, Šaponjić, Jović.

Uvek zvati svu petoricu, a da dvojica igraju u prvih 11. Ne šalim se. Mislim da je dvojac Mitrović-Ožegović ubitačan. Mitrović je do sada igrao sam u napadu i ne može ništa tako, ali sa Ognjenom će to biti ubitačno! Naravno, i mali Mesi Andrija Živković iza njih i konačno imamo ofanzivno rešenje u repki.

rema

pre 8 godina

Sad svi znaju da je on fudbaler, sad su svi pametni... Secam se kada su ga promovisali u zvezdi,koliko su ga pljuvali, pa koliko je bilo clanaka, ne postuje starije itd...
Naravno da je lakse probiti se u nekom drugom klubu, manjem, gde su manje obaveze, manja opterecenja ocekivanja...
Sad svi vi znate za njega, a on je odigrao gomilu utakmica i bez golova i bez ucinka i u Borcu i u Jagodini i u Radu. Tamo su ga trpeli, niko o njemu nije pricao i sada su dosli njegovih 5 minuta. Tacnije postigao je 3 gola. 3 gola, vi vec pricate da je za A reprezentaciju, da je najbolji igrac itd...
Sve sami strucnjaci nema sta...

DRAGAN

pre 8 godina

Kleo,Oumaru,Trickovski,Ozegovic...niko Zvezdi nije valjao uz to nijedan trener ne valja.Znaci nesto je trulo u sistemu,da dodju Mesi i Murinjo isto bi bilo!Svake sezone prodefiluje po 10 novih igraca i bas nijedan se ne uklopi.Sa svakim trenerom i svakim timom zajednicko je jedno/bezidejna ,jalova igra do bola!

devlinjo

pre 8 godina

stručnjaci moji nije problem u tome da li se on uklopio u zvezdi ili nije, radi se o tome da zvezda ne valja i tamo se niko ne uklapa. Pored ovde nabrojanih mladih i A representativaca setite se Klea i Oumarua... zvezdo moja restartuj se pod hitno.

Julius

pre 8 godina

Dosadni ste sa time "ovaj igrac nije bio za CZ".. Kad je poceo kod Prosineckog i na pocetku igrao, 90% navijaca je bilo protiv njega u fazonu, nije on za crveno-bele. Jer momak kao i gomila drugih uopste i nemaju sansu da se razviju. Mladim igracima treba par godina da dodju sebi i postepeno se razvijaju, a ne 2-3 utakmice. I sad garantujem da ima igraca koji su sjajni talenti a navijaci, menadzeri, rukovodstvo CZ im nece dati priliku 3-4 godina da pokazu potencijal. Zato bolje cutite, bar vi takozvani Internet huligani/navijaci.

Fica

pre 8 godina

Hahaha kralj je obisao pola nase lige :D
Salu na stranu tako je to kad ne dobijes sansu u "velikom" klubu kod nas padnes i malo mentalno i onda moras sve ispocetka da bi dosao do vrha.
Ali Ozegovic je uspeo.
Sad kad je dosao u Vosu bas me je zanimalo kolko ce se pokazati a znao sam da je u dobroj formi cim ga je Vosa dovela.
Ne treba naravno sad preterivati i pricati da je bolji od Mitra i Djordjevica koji imaju izgradjene karijere u velikom su klubu i mnogo je teze tamo davati golove nego kod nas. Mada Ozegovic ih je dao i Samdoriji ali ipak ima jos tu prostora za napredak.
Sto se tice apela da se on zove u reprezentaciju,apsolutno mislim da bi trebao da dobije sansu jer osim Rajkovica mi nemamo igrace iz jsl,a sigurno bi se borio kao lav i uz Mitra,Skuletu i Djorjdevica bi mnogo napredovao kao napadac i verujem da ce izgraditi lepu karijeru.
Samo napred,podrska!

vostani serbie

pre 8 godina

Plači Zvezdo koga si oterala :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legija, 3. avgust 2015 11:04) # Link koment
Klasicna zamena teza...
Covece on je bio u zvezdi iiii???
sta je pokazao? apsolutno nista, jedva smo cekali da mu vidimo ledja...
U vojvodini se uklopio super , to je filozofija fudbala...
Kao i Askovski u partizanu..sad im dao 2 gola a oterali ga na pozajmicu...

Odlomak iz lektire...

pre 8 godina

Smarate više sa tim oplakavanjem zvezdinog lošeg poteza. Igrač je vojvodine i tačka. Svaka čast dečku, tek će to biti igračina, želim mu svetlu budućnost pre svega u dresu Srbije i da tamo igra sa istim žarom, a angažmani u svetskim klubovima će doći svakako ovakvim igrama...

tuga

pre 8 godina

Jako mi je drago što konačno postaje igrač kakav su predviđali da će biti.

Kad se samo setim dece koje se Zvezda odrekla ili ih izgubila sopstvenim nemarom u poslednjih nekoliko godina... Braća Srnić, Andrej Mrkela, Goran Čaušić, Uroš Ćosić, Nemanja Maksimović, Filip Stojković, Filip Janković, Veljko Simić, Filip Đuričić, Uroš Radaković, Milan Milanović, pomenuti Ožegović, čak i Nemanja Matić...

Zabolela me glava.

vladek

pre 8 godina

Ovo ce biti u top 5 golova po izboru fifa,za 2015 god. Pratim fudbal od 1986,ali osim Rivaldovih makazica protiv Valensije jos dok je bio u Barsi,sa ivice sesnesterca ovako visoko niko nije uhvatio makazice.Krupnikovicev potez iz derbija pocetkom 90-ih,je bio najbolji gol do juce,sada je ovaj momak nadmasio i njega.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

To je bio potez koji je pokazao zašto je fudbal najvažnija i najlepša sporedna stvar na svetu. Nakon takvog pogotka brišu se sve navijačke strasti, nije važno ko za koga navija, već se svi klanjaju samo jednom autoritetu - Njegovom Veličanstvu Fudbalu.

Isto je bilo i sa Maradoninim lobom na Marakani protiv Zvezde tamo negde 80-ih. Možete i da mrzite Maradonu, ali u tom trenutku padate na kolena pred magijom koju je izveo taj fudbalski čarobnjak ...

VladaNS

pre 8 godina

Plači Zvezdo koga si oterala :(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Legija, 3. avgust 2015 11:04)

Pre će biti da bi se on tamo utopio u opšte sivilo, kao i svaki iole kvalitetan igrač koji je došao u CZ deceniju unazad.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

To je bio potez koji je pokazao zašto je fudbal najvažnija i najlepša sporedna stvar na svetu. Nakon takvog pogotka brišu se sve navijačke strasti, nije važno ko za koga navija, već se svi klanjaju samo jednom autoritetu - Njegovom Veličanstvu Fudbalu.

Isto je bilo i sa Maradoninim lobom na Marakani protiv Zvezde tamo negde 80-ih. Možete i da mrzite Maradonu, ali u tom trenutku padate na kolena pred magijom koju je izveo taj fudbalski čarobnjak ...

VladaNS

pre 8 godina

Plači Zvezdo koga si oterala :(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Legija, 3. avgust 2015 11:04)

Pre će biti da bi se on tamo utopio u opšte sivilo, kao i svaki iole kvalitetan igrač koji je došao u CZ deceniju unazad.

Грађевинар

pre 8 godina

Дечко да спектакуларан гол за Војводину и најпрепорученији коментар је у вези Црвене звезде!?
Као кад после победе над Сампдоријом новинар одмах после меча пита играча Војводине да ли прелази у Црвену звезду?!

Толика ароганција и самозаљубљеност у сваком тренутку и на сваком месту.
Као секта.

Људи, лечите се јер просто гушите својом болешћу и секташењем све. Ширите невиђено зло око себе.

tuga

pre 8 godina

Jako mi je drago što konačno postaje igrač kakav su predviđali da će biti.

Kad se samo setim dece koje se Zvezda odrekla ili ih izgubila sopstvenim nemarom u poslednjih nekoliko godina... Braća Srnić, Andrej Mrkela, Goran Čaušić, Uroš Ćosić, Nemanja Maksimović, Filip Stojković, Filip Janković, Veljko Simić, Filip Đuričić, Uroš Radaković, Milan Milanović, pomenuti Ožegović, čak i Nemanja Matić...

Zabolela me glava.

Odlomak iz lektire...

pre 8 godina

Smarate više sa tim oplakavanjem zvezdinog lošeg poteza. Igrač je vojvodine i tačka. Svaka čast dečku, tek će to biti igračina, želim mu svetlu budućnost pre svega u dresu Srbije i da tamo igra sa istim žarom, a angažmani u svetskim klubovima će doći svakako ovakvim igrama...

Fica

pre 8 godina

Hahaha kralj je obisao pola nase lige :D
Salu na stranu tako je to kad ne dobijes sansu u "velikom" klubu kod nas padnes i malo mentalno i onda moras sve ispocetka da bi dosao do vrha.
Ali Ozegovic je uspeo.
Sad kad je dosao u Vosu bas me je zanimalo kolko ce se pokazati a znao sam da je u dobroj formi cim ga je Vosa dovela.
Ne treba naravno sad preterivati i pricati da je bolji od Mitra i Djordjevica koji imaju izgradjene karijere u velikom su klubu i mnogo je teze tamo davati golove nego kod nas. Mada Ozegovic ih je dao i Samdoriji ali ipak ima jos tu prostora za napredak.
Sto se tice apela da se on zove u reprezentaciju,apsolutno mislim da bi trebao da dobije sansu jer osim Rajkovica mi nemamo igrace iz jsl,a sigurno bi se borio kao lav i uz Mitra,Skuletu i Djorjdevica bi mnogo napredovao kao napadac i verujem da ce izgraditi lepu karijeru.
Samo napred,podrska!

vladek

pre 8 godina

Ovo ce biti u top 5 golova po izboru fifa,za 2015 god. Pratim fudbal od 1986,ali osim Rivaldovih makazica protiv Valensije jos dok je bio u Barsi,sa ivice sesnesterca ovako visoko niko nije uhvatio makazice.Krupnikovicev potez iz derbija pocetkom 90-ih,je bio najbolji gol do juce,sada je ovaj momak nadmasio i njega.

Zoks333

pre 8 godina

Pitanje kako bi mu bilo kod nas. Decko uziva u zdravoj sredini i organizaciji. Kockice se poklopile. Hvala Zvezdi u njegovo ime. :)
Svaka cast zvezdi ali od stare slave se ne zivi. Vojvodina do titule.

devlinjo

pre 8 godina

stručnjaci moji nije problem u tome da li se on uklopio u zvezdi ili nije, radi se o tome da zvezda ne valja i tamo se niko ne uklapa. Pored ovde nabrojanih mladih i A representativaca setite se Klea i Oumarua... zvezdo moja restartuj se pod hitno.

.....

pre 8 godina

Dajte ljudi ,ne smarajte sa zvezdinom decom i placi zvezdo,nabrajanjem koga je zvezda oterala....njihova je sreca sto su otisli,jer vrlo verovatno ni za jednog ne bi culi da je ostao tamo...otisli su u bolju sredinu,sa strucnijim trenerima gde su dobili priliku i da igraju a to je realno sve sem zvezde...to sto zvezda ima staro ime i sto po nekoj navici svi krecu da treniraju u Partizanu i Zvezdi nema nikakve veze...

vostani serbie

pre 8 godina

Plači Zvezdo koga si oterala :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legija, 3. avgust 2015 11:04) # Link koment
Klasicna zamena teza...
Covece on je bio u zvezdi iiii???
sta je pokazao? apsolutno nista, jedva smo cekali da mu vidimo ledja...
U vojvodini se uklopio super , to je filozofija fudbala...
Kao i Askovski u partizanu..sad im dao 2 gola a oterali ga na pozajmicu...

Serbinho

pre 8 godina

Slika Srpskog fudbala, gde se menadjeri ugradjuju u transfere neproverenih stranaca a ovakvi nemaju mesta u Zvezdi kao ni u reprezentaciji.
Mogu da zamislim kakvo je stanje u mladjim kategorijama i cija deca dobijaju mesto da igraju.
Ozegovic, ovaj ako ovako nastavi, ima da zavrsi u Barsi.

ivan

pre 8 godina

Curcicu, malog odmah u reprezentaciju, kakav Mitrovic, decko je drvo nepokretno. Njega moras u trepavicu da pogodis da bi dao neki gol. Ovaj mali leti po terenu, sam sebi stvara sanse, to je danas moderan fudbal.

DRAGAN

pre 8 godina

Kleo,Oumaru,Trickovski,Ozegovic...niko Zvezdi nije valjao uz to nijedan trener ne valja.Znaci nesto je trulo u sistemu,da dodju Mesi i Murinjo isto bi bilo!Svake sezone prodefiluje po 10 novih igraca i bas nijedan se ne uklopi.Sa svakim trenerom i svakim timom zajednicko je jedno/bezidejna ,jalova igra do bola!

pocastvovan

pre 8 godina

Bio sam na utakmici sinoc sa sinom.Ima 9 godina a njegov pogled posle gola....e zato je fudbal poklon ljudskoj vrsti!
Hvala ti Ognjene na tih sekundu dve....dodir sa nebesa...to nema cenu.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Bitno da mi imamo Parkera, gomilu vrsnih stranaca pokupljenih sa egzoticnih plaza, a evo, stize nam i Pele. Uprava se divi sama sebi i tako... Do titule.

Srki

pre 8 godina

Interesuje me ko je urednik sportske rubrike na rtv? Da li je moguce da je komentator ovako ispratio ovaj, mozda gol sezone u Evropi? Secam se kada je Runi dao slican, ako ne i isti gol protiv Man City-a, komentator eksplodirao. 10 dana se vrteo na svim televizijama, kao sto i treba. Ovo se zove remek delo u fudbalu. Verovatno nikada vise u karijeri nece dati ovako lep go.

TrivaJuve

pre 8 godina

Ovaj dečko ne daje"obične"golove.Nisko težište,pomalo podseća na Šeleta pa i naka donese titulu u Novi Sad svojim majstorijama ove sezone.Stara Dama Novi Sad.

marko_bgd

pre 8 godina

mnogo je lakse iz zvezde otici u neki drugi manji klub i tamo eksplodirati,i pokazati sav svoj potencijal,psiholoski je lakse,nema pritiska,zato je i vosa razbila sampdoriju...zvezda je veliki klub,ali i trenutno nezdrava sredina,koju vode neki tamo krimosi,mora uvek da se pobedi,igraci su stalno pod pritiskom ogromnim,i zbog toga ne mogu da odigraju dobro...a ozegovic je tek u vojvodini pokazao kakva je igracina

Julius

pre 8 godina

Dosadni ste sa time "ovaj igrac nije bio za CZ".. Kad je poceo kod Prosineckog i na pocetku igrao, 90% navijaca je bilo protiv njega u fazonu, nije on za crveno-bele. Jer momak kao i gomila drugih uopste i nemaju sansu da se razviju. Mladim igracima treba par godina da dodju sebi i postepeno se razvijaju, a ne 2-3 utakmice. I sad garantujem da ima igraca koji su sjajni talenti a navijaci, menadzeri, rukovodstvo CZ im nece dati priliku 3-4 godina da pokazu potencijal. Zato bolje cutite, bar vi takozvani Internet huligani/navijaci.

max

pre 8 godina

jesam zvezdas, volim zvezdu , al ove poslednje 2 utakmice vojvodine pokazuju da je doslo vreme da se stvari menjaju .......... Napred VOSO DO TITULE .

rema

pre 8 godina

Sad svi znaju da je on fudbaler, sad su svi pametni... Secam se kada su ga promovisali u zvezdi,koliko su ga pljuvali, pa koliko je bilo clanaka, ne postuje starije itd...
Naravno da je lakse probiti se u nekom drugom klubu, manjem, gde su manje obaveze, manja opterecenja ocekivanja...
Sad svi vi znate za njega, a on je odigrao gomilu utakmica i bez golova i bez ucinka i u Borcu i u Jagodini i u Radu. Tamo su ga trpeli, niko o njemu nije pricao i sada su dosli njegovih 5 minuta. Tacnije postigao je 3 gola. 3 gola, vi vec pricate da je za A reprezentaciju, da je najbolji igrac itd...
Sve sami strucnjaci nema sta...

Aliluja

pre 8 godina

Imamo napad za reprezentaciju, konačno!

Mitrović, Ožegović, Mandić, Šaponjić, Jović.

Uvek zvati svu petoricu, a da dvojica igraju u prvih 11. Ne šalim se. Mislim da je dvojac Mitrović-Ožegović ubitačan. Mitrović je do sada igrao sam u napadu i ne može ništa tako, ali sa Ognjenom će to biti ubitačno! Naravno, i mali Mesi Andrija Živković iza njih i konačno imamo ofanzivno rešenje u repki.

papillon

pre 8 godina

Ovaj decko se vec prodao. Za koliko i kome zavisi od ove polusezone. Ne znam ima li duzi ugovor sa Vosom, ali mislim da ce ga prodati. Sad ima sansu da se pokaze i u LE, i kakav utisak tu ostavi znacemo i za koliko. Kome, to zavisi i od trenutka izlaska na trziste i koliko je koji tim popunjen.
Sa svoje 22 bi mogao u Belgiju recimo, mozda i Francusku, a kasnije ...
Eto, nije mu trebala ni Zvezda ni Partizan. To moze biti odlicno za nas fudbal jer nece svi hrliti kod njih, a neki klub koji sakupi nekoliko ovakvih talenata u sezkni moze i do titule.

Ljubisa livac

pre 8 godina

Steta za ovog malog posle osvajanja prvenstva u Litvaniji sa omladincima nikakvu sansu nije dobio u Zvezdi iako su morali da ga potenciraju. Zanimljivo posle ni u Jagodini nije bio u prvom planu, tek je u Borcu pokazivao naznake talenta. Nista manjeg od Urosa Djordjevica po meni. Dobro da je konacno na prvom putu, bice ovo njegova sezona.

GoranNS

pre 8 godina

Odlican gol Ozegovica kapa dole.Mi u svojim redovima imamo Stanisavljevica koji fenomenalno izvodi prekide o coveku se malo pise do sada je dao 3 gola vrhunska.Samo hrabro i do pobede moja Voso

100 metara od stadiona

pre 8 godina

Ljudi,drago mi je sto se ovako nesto desilo bas u gradu u kom zivim.Verovatno ce biti i evro utakmica u mom gradu.Daj boze,nemci englezi holandjani....
Izdajem namesten stan,sta reci a ne zaplakati od srece!!!!!
Ozegovicu,noga ti se pozlatila!!!!

Sajmon

pre 8 godina

Malo je reci da opisu ovaj gol..jer je on skoro bio u horizontalnom polozaju sto je neverovatno kolko je skocio i savrseno udario vrlo visoku loptu..u svakom slucaju najbolji gol makazicama ikada vidjen !

Vi prvi pljujete pa posle hvalite

pre 8 godina

Pre 3-4 godine pisao sam stalno o tome da mora da se da šansa Ožegoviću (još dok je bio u juniorima) i da je ogroman talenat. Tada se bukvalno niko nije slagao samnom! Svi su pričali kako mu treba 5 utakmica da bi dao gol. A sad se svi pravite da ste oduvek znali kakav je talenat. To sam isto pričao i za mnoge mnoge druge i još nikad nisam pogrešio! Kad je Matić bio bez kluba pisao sam stalno Zvezdo uzmi ga ima ogroman talenat! I tad ste pisali da ne ume ni da trči. Završio je kasnije u Košicama. Da ne bude da lažem za nešto što je bilo evo kažem da se talenti kao što su Rajković, Ristić, Jović, Grujić nisu pojavili 20 godina na ovim prostorima! A vi samo pogledajte komentare posle svake Zvezdine utakmice i kakve napade i pljuvanje ti momci trpe i od grobara i od delija. Nemojte opet da se javite za 5 godina i sejete pamet kako ste oduvek u njih verovali!

Rhyzm

pre 8 godina

@Srki

Od kako su kod nas komentatori poceli da urlaju i da se gube na svaki gol, kos ili poen, a ne da gledaju na to kao obicnu stvar koja se redovno desava na terenu, vec kao nesto "ludacko", sve je manje uzivanja u samom sportu, tako da svaka cast komentatoru RTV-a, podseca na stare dobre komentatore.

Sta je sa Srbijom

pre 8 godina

Covek dao gol makazicama
Evrogol pa ok sta sad?Radujemo se kao da je dao gol za osvajanje Lige Sampiona jbt ne razumem!har treba da bude udarna vest o tome kako je neko dao gol makazicama..dokaz da srpski fudbal tone..

Liberty

pre 8 godina

Blistav potez... koji budi lažnu nadu i nova samozavaravanja, jer i dalje niko ne primećuje dve vrlo tipične boljke našeg fudbala:
1. Očajan centaršut (dobro, znam, dešava se, ali PREVIŠE često)
2. Nikakva blokada centaršuta! Koliko smo golova primili tako što protivnički igrač nema smetnji prilikom centaršuta, sve u stilu, neće valjda... Na žalost naše reprezentacije, protivnici imaju krila koja vešto gadjaju centarfore u glavu. Svaki put dreknem kad vidim da niko ne blokira centaršut i nikada nisam čuo komentatora da je to primetio.
Još jednom, svaka čast Ognjenu za majstoriju, ali bolje bi nam bilo da shvatimo da su golovi makazicama retki ne samo zato što zahtevaju spretnost i talenat, već više zato što postoje puno lakši i jednostavniji načini da se lopta zabije u mrežu.

Sta je sa Srbijom

pre 8 godina

Covek dao gol makazicama
Evrogol pa ok sta sad?Radujemo se kao da je dao gol za osvajanje Lige Sampiona jbt ne razumem!har treba da bude udarna vest o tome kako je neko dao gol makazicama..dokaz da srpski fudbal tone..

ivan

pre 8 godina

Curcicu, malog odmah u reprezentaciju, kakav Mitrovic, decko je drvo nepokretno. Njega moras u trepavicu da pogodis da bi dao neki gol. Ovaj mali leti po terenu, sam sebi stvara sanse, to je danas moderan fudbal.

Liberty

pre 8 godina

Blistav potez... koji budi lažnu nadu i nova samozavaravanja, jer i dalje niko ne primećuje dve vrlo tipične boljke našeg fudbala:
1. Očajan centaršut (dobro, znam, dešava se, ali PREVIŠE često)
2. Nikakva blokada centaršuta! Koliko smo golova primili tako što protivnički igrač nema smetnji prilikom centaršuta, sve u stilu, neće valjda... Na žalost naše reprezentacije, protivnici imaju krila koja vešto gadjaju centarfore u glavu. Svaki put dreknem kad vidim da niko ne blokira centaršut i nikada nisam čuo komentatora da je to primetio.
Još jednom, svaka čast Ognjenu za majstoriju, ali bolje bi nam bilo da shvatimo da su golovi makazicama retki ne samo zato što zahtevaju spretnost i talenat, već više zato što postoje puno lakši i jednostavniji načini da se lopta zabije u mrežu.

Aliluja

pre 8 godina

Imamo napad za reprezentaciju, konačno!

Mitrović, Ožegović, Mandić, Šaponjić, Jović.

Uvek zvati svu petoricu, a da dvojica igraju u prvih 11. Ne šalim se. Mislim da je dvojac Mitrović-Ožegović ubitačan. Mitrović je do sada igrao sam u napadu i ne može ništa tako, ali sa Ognjenom će to biti ubitačno! Naravno, i mali Mesi Andrija Živković iza njih i konačno imamo ofanzivno rešenje u repki.

Rhyzm

pre 8 godina

@Srki

Od kako su kod nas komentatori poceli da urlaju i da se gube na svaki gol, kos ili poen, a ne da gledaju na to kao obicnu stvar koja se redovno desava na terenu, vec kao nesto "ludacko", sve je manje uzivanja u samom sportu, tako da svaka cast komentatoru RTV-a, podseca na stare dobre komentatore.

vostani serbie

pre 8 godina

Plači Zvezdo koga si oterala :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legija, 3. avgust 2015 11:04) # Link koment
Klasicna zamena teza...
Covece on je bio u zvezdi iiii???
sta je pokazao? apsolutno nista, jedva smo cekali da mu vidimo ledja...
U vojvodini se uklopio super , to je filozofija fudbala...
Kao i Askovski u partizanu..sad im dao 2 gola a oterali ga na pozajmicu...

Грађевинар

pre 8 godina

Дечко да спектакуларан гол за Војводину и најпрепорученији коментар је у вези Црвене звезде!?
Као кад после победе над Сампдоријом новинар одмах после меча пита играча Војводине да ли прелази у Црвену звезду?!

Толика ароганција и самозаљубљеност у сваком тренутку и на сваком месту.
Као секта.

Људи, лечите се јер просто гушите својом болешћу и секташењем све. Ширите невиђено зло око себе.

marko_bgd

pre 8 godina

mnogo je lakse iz zvezde otici u neki drugi manji klub i tamo eksplodirati,i pokazati sav svoj potencijal,psiholoski je lakse,nema pritiska,zato je i vosa razbila sampdoriju...zvezda je veliki klub,ali i trenutno nezdrava sredina,koju vode neki tamo krimosi,mora uvek da se pobedi,igraci su stalno pod pritiskom ogromnim,i zbog toga ne mogu da odigraju dobro...a ozegovic je tek u vojvodini pokazao kakva je igracina

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

To je bio potez koji je pokazao zašto je fudbal najvažnija i najlepša sporedna stvar na svetu. Nakon takvog pogotka brišu se sve navijačke strasti, nije važno ko za koga navija, već se svi klanjaju samo jednom autoritetu - Njegovom Veličanstvu Fudbalu.

Isto je bilo i sa Maradoninim lobom na Marakani protiv Zvezde tamo negde 80-ih. Možete i da mrzite Maradonu, ali u tom trenutku padate na kolena pred magijom koju je izveo taj fudbalski čarobnjak ...

Vi prvi pljujete pa posle hvalite

pre 8 godina

Pre 3-4 godine pisao sam stalno o tome da mora da se da šansa Ožegoviću (još dok je bio u juniorima) i da je ogroman talenat. Tada se bukvalno niko nije slagao samnom! Svi su pričali kako mu treba 5 utakmica da bi dao gol. A sad se svi pravite da ste oduvek znali kakav je talenat. To sam isto pričao i za mnoge mnoge druge i još nikad nisam pogrešio! Kad je Matić bio bez kluba pisao sam stalno Zvezdo uzmi ga ima ogroman talenat! I tad ste pisali da ne ume ni da trči. Završio je kasnije u Košicama. Da ne bude da lažem za nešto što je bilo evo kažem da se talenti kao što su Rajković, Ristić, Jović, Grujić nisu pojavili 20 godina na ovim prostorima! A vi samo pogledajte komentare posle svake Zvezdine utakmice i kakve napade i pljuvanje ti momci trpe i od grobara i od delija. Nemojte opet da se javite za 5 godina i sejete pamet kako ste oduvek u njih verovali!

rema

pre 8 godina

Sad svi znaju da je on fudbaler, sad su svi pametni... Secam se kada su ga promovisali u zvezdi,koliko su ga pljuvali, pa koliko je bilo clanaka, ne postuje starije itd...
Naravno da je lakse probiti se u nekom drugom klubu, manjem, gde su manje obaveze, manja opterecenja ocekivanja...
Sad svi vi znate za njega, a on je odigrao gomilu utakmica i bez golova i bez ucinka i u Borcu i u Jagodini i u Radu. Tamo su ga trpeli, niko o njemu nije pricao i sada su dosli njegovih 5 minuta. Tacnije postigao je 3 gola. 3 gola, vi vec pricate da je za A reprezentaciju, da je najbolji igrac itd...
Sve sami strucnjaci nema sta...

VladaNS

pre 8 godina

Plači Zvezdo koga si oterala :(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Legija, 3. avgust 2015 11:04)

Pre će biti da bi se on tamo utopio u opšte sivilo, kao i svaki iole kvalitetan igrač koji je došao u CZ deceniju unazad.

tuga

pre 8 godina

Jako mi je drago što konačno postaje igrač kakav su predviđali da će biti.

Kad se samo setim dece koje se Zvezda odrekla ili ih izgubila sopstvenim nemarom u poslednjih nekoliko godina... Braća Srnić, Andrej Mrkela, Goran Čaušić, Uroš Ćosić, Nemanja Maksimović, Filip Stojković, Filip Janković, Veljko Simić, Filip Đuričić, Uroš Radaković, Milan Milanović, pomenuti Ožegović, čak i Nemanja Matić...

Zabolela me glava.

vladek

pre 8 godina

Ovo ce biti u top 5 golova po izboru fifa,za 2015 god. Pratim fudbal od 1986,ali osim Rivaldovih makazica protiv Valensije jos dok je bio u Barsi,sa ivice sesnesterca ovako visoko niko nije uhvatio makazice.Krupnikovicev potez iz derbija pocetkom 90-ih,je bio najbolji gol do juce,sada je ovaj momak nadmasio i njega.

Srki

pre 8 godina

Interesuje me ko je urednik sportske rubrike na rtv? Da li je moguce da je komentator ovako ispratio ovaj, mozda gol sezone u Evropi? Secam se kada je Runi dao slican, ako ne i isti gol protiv Man City-a, komentator eksplodirao. 10 dana se vrteo na svim televizijama, kao sto i treba. Ovo se zove remek delo u fudbalu. Verovatno nikada vise u karijeri nece dati ovako lep go.

Odlomak iz lektire...

pre 8 godina

Smarate više sa tim oplakavanjem zvezdinog lošeg poteza. Igrač je vojvodine i tačka. Svaka čast dečku, tek će to biti igračina, želim mu svetlu budućnost pre svega u dresu Srbije i da tamo igra sa istim žarom, a angažmani u svetskim klubovima će doći svakako ovakvim igrama...

Zoks333

pre 8 godina

Pitanje kako bi mu bilo kod nas. Decko uziva u zdravoj sredini i organizaciji. Kockice se poklopile. Hvala Zvezdi u njegovo ime. :)
Svaka cast zvezdi ali od stare slave se ne zivi. Vojvodina do titule.

Julius

pre 8 godina

Dosadni ste sa time "ovaj igrac nije bio za CZ".. Kad je poceo kod Prosineckog i na pocetku igrao, 90% navijaca je bilo protiv njega u fazonu, nije on za crveno-bele. Jer momak kao i gomila drugih uopste i nemaju sansu da se razviju. Mladim igracima treba par godina da dodju sebi i postepeno se razvijaju, a ne 2-3 utakmice. I sad garantujem da ima igraca koji su sjajni talenti a navijaci, menadzeri, rukovodstvo CZ im nece dati priliku 3-4 godina da pokazu potencijal. Zato bolje cutite, bar vi takozvani Internet huligani/navijaci.

.....

pre 8 godina

Dajte ljudi ,ne smarajte sa zvezdinom decom i placi zvezdo,nabrajanjem koga je zvezda oterala....njihova je sreca sto su otisli,jer vrlo verovatno ni za jednog ne bi culi da je ostao tamo...otisli su u bolju sredinu,sa strucnijim trenerima gde su dobili priliku i da igraju a to je realno sve sem zvezde...to sto zvezda ima staro ime i sto po nekoj navici svi krecu da treniraju u Partizanu i Zvezdi nema nikakve veze...

devlinjo

pre 8 godina

stručnjaci moji nije problem u tome da li se on uklopio u zvezdi ili nije, radi se o tome da zvezda ne valja i tamo se niko ne uklapa. Pored ovde nabrojanih mladih i A representativaca setite se Klea i Oumarua... zvezdo moja restartuj se pod hitno.

DRAGAN

pre 8 godina

Kleo,Oumaru,Trickovski,Ozegovic...niko Zvezdi nije valjao uz to nijedan trener ne valja.Znaci nesto je trulo u sistemu,da dodju Mesi i Murinjo isto bi bilo!Svake sezone prodefiluje po 10 novih igraca i bas nijedan se ne uklopi.Sa svakim trenerom i svakim timom zajednicko je jedno/bezidejna ,jalova igra do bola!

papillon

pre 8 godina

Ovaj decko se vec prodao. Za koliko i kome zavisi od ove polusezone. Ne znam ima li duzi ugovor sa Vosom, ali mislim da ce ga prodati. Sad ima sansu da se pokaze i u LE, i kakav utisak tu ostavi znacemo i za koliko. Kome, to zavisi i od trenutka izlaska na trziste i koliko je koji tim popunjen.
Sa svoje 22 bi mogao u Belgiju recimo, mozda i Francusku, a kasnije ...
Eto, nije mu trebala ni Zvezda ni Partizan. To moze biti odlicno za nas fudbal jer nece svi hrliti kod njih, a neki klub koji sakupi nekoliko ovakvih talenata u sezkni moze i do titule.

pocastvovan

pre 8 godina

Bio sam na utakmici sinoc sa sinom.Ima 9 godina a njegov pogled posle gola....e zato je fudbal poklon ljudskoj vrsti!
Hvala ti Ognjene na tih sekundu dve....dodir sa nebesa...to nema cenu.

max

pre 8 godina

jesam zvezdas, volim zvezdu , al ove poslednje 2 utakmice vojvodine pokazuju da je doslo vreme da se stvari menjaju .......... Napred VOSO DO TITULE .

Fica

pre 8 godina

Hahaha kralj je obisao pola nase lige :D
Salu na stranu tako je to kad ne dobijes sansu u "velikom" klubu kod nas padnes i malo mentalno i onda moras sve ispocetka da bi dosao do vrha.
Ali Ozegovic je uspeo.
Sad kad je dosao u Vosu bas me je zanimalo kolko ce se pokazati a znao sam da je u dobroj formi cim ga je Vosa dovela.
Ne treba naravno sad preterivati i pricati da je bolji od Mitra i Djordjevica koji imaju izgradjene karijere u velikom su klubu i mnogo je teze tamo davati golove nego kod nas. Mada Ozegovic ih je dao i Samdoriji ali ipak ima jos tu prostora za napredak.
Sto se tice apela da se on zove u reprezentaciju,apsolutno mislim da bi trebao da dobije sansu jer osim Rajkovica mi nemamo igrace iz jsl,a sigurno bi se borio kao lav i uz Mitra,Skuletu i Djorjdevica bi mnogo napredovao kao napadac i verujem da ce izgraditi lepu karijeru.
Samo napred,podrska!

Serbinho

pre 8 godina

Slika Srpskog fudbala, gde se menadjeri ugradjuju u transfere neproverenih stranaca a ovakvi nemaju mesta u Zvezdi kao ni u reprezentaciji.
Mogu da zamislim kakvo je stanje u mladjim kategorijama i cija deca dobijaju mesto da igraju.
Ozegovic, ovaj ako ovako nastavi, ima da zavrsi u Barsi.

Ljubisa livac

pre 8 godina

Steta za ovog malog posle osvajanja prvenstva u Litvaniji sa omladincima nikakvu sansu nije dobio u Zvezdi iako su morali da ga potenciraju. Zanimljivo posle ni u Jagodini nije bio u prvom planu, tek je u Borcu pokazivao naznake talenta. Nista manjeg od Urosa Djordjevica po meni. Dobro da je konacno na prvom putu, bice ovo njegova sezona.

TrivaJuve

pre 8 godina

Ovaj dečko ne daje"obične"golove.Nisko težište,pomalo podseća na Šeleta pa i naka donese titulu u Novi Sad svojim majstorijama ove sezone.Stara Dama Novi Sad.

100 metara od stadiona

pre 8 godina

Ljudi,drago mi je sto se ovako nesto desilo bas u gradu u kom zivim.Verovatno ce biti i evro utakmica u mom gradu.Daj boze,nemci englezi holandjani....
Izdajem namesten stan,sta reci a ne zaplakati od srece!!!!!
Ozegovicu,noga ti se pozlatila!!!!

Sajmon

pre 8 godina

Malo je reci da opisu ovaj gol..jer je on skoro bio u horizontalnom polozaju sto je neverovatno kolko je skocio i savrseno udario vrlo visoku loptu..u svakom slucaju najbolji gol makazicama ikada vidjen !

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Bitno da mi imamo Parkera, gomilu vrsnih stranaca pokupljenih sa egzoticnih plaza, a evo, stize nam i Pele. Uprava se divi sama sebi i tako... Do titule.

GoranNS

pre 8 godina

Odlican gol Ozegovica kapa dole.Mi u svojim redovima imamo Stanisavljevica koji fenomenalno izvodi prekide o coveku se malo pise do sada je dao 3 gola vrhunska.Samo hrabro i do pobede moja Voso