Tenis 78

Nedelja, 02.08.2015.

15:48

Rafa preživeo brejkove i Fonjinija za titulu

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je titulu na turniru serije 500 u Hamburgu, teškom pobedom nad Fabiom Fonjinijem u finalu.

Rafa preživeo brejkove i Fonjinija za titulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

moram da primetim

pre 8 godina

@teča raša
Mislio sam na ljude, pametne ljude..tebi se nisam obratio.
A ti baš javno priznaješ da ga mrziš, ne brini svi znamo zašto, ti i par tvojih kolega ovde.

Batica

pre 8 godina

Milan - Ja govorim o periodu 2012-2014. i to su činjenice. Uostalom piše ti. Nadal se od RG 2014, kada je pomeo Đokovića, ne sastavlja. Nego da mi nisi reko da se turniri igraju za titule, stvarno ne bih znao! E baš ti 'fala. ..a kad smo kod najvećih tofeja, Nadal ima 14, Đoković 9. Što se Stan tiče, ako nisi primetio, Nadal se povredio u samom finalnom meču, ali nije predao kao Đoković. na taj način je ukazao poštovanje protivniku. Nadal je veliki šampion, da, da. Ti, kad već nemaš šta da kažeš, pametnije je da se uzdržiš.

Hombre

pre 8 godina

Kako - dobio nagradu od 500000€ od organizatora? Niste objasnili: Dobio kao pobednik turnira, što je logično, ili dobio neku ekstra lovu zato što je on Rafa Nadal? Ako je ovo drugo u pitanju, to je sramota za organizatore- dodatno stimulisati nekoga samo zato što se zove ovako ili onako?

teča rasa

pre 8 godina

Rafa je Rafa, dečko koji ne potcenjuje nikad nikoga naprotiv, isti pristup igri da li igra sa Federerom ili Fonjinijem, da li je turnir iz serije 500 ili GS, isto radovanje tituli na manjim i većim turnirima..to se ne uči, to je urodjeno, zato ga svi vole i poštuju. 
Kad bi se neko ugledao na njega ne bi niko zviždao i navijao protiv. 
BRAVO RAFA, PRAVI SPORTISTA!
(moram da primetim, 02. avgust 2015 17:01)

Молим те немој да ме вређаш са тим како СВИ волимо рафу. Иди бегај!

teča rasa

pre 8 godina

antiDebil@ 

...I na njemu batalio Djokovica u finalu, napisi slobodno.
(Mikii, 02. avgust 2015 19:14)

Промашио си тему. Седи доле, нула. У коментару који помињеш било је речио о турнирима које су освајали Фекси, Мареј и Рафко. РГ није поменут нити је то тема тог коментара. ЧИТАЈ.

danix

pre 8 godina

@ Anica,
G-djice/g-djo Anice,nakon proslogodisnje izjave strikana Tonija da se raduje Novakovim porazima,koju smo svi culi pa se nadam i vi,neko moze voleti Rafu i strikana mu i zeliti im pobjede,a,ja,vidite,ne mogu.Nisam ljigavac.Pozdrav.

teča rasa

pre 8 godina

Jako vazna titula za dizanje samopouzdanja . Narocito ako se ima u vidu da je Rafa pobedio protivnika od koga je 2 puta za redom gubio . Mec je bio odlican ,Fonjini je igrao na vrhunskom nivou , slao kratke dijagonale za koje Rafa nije imao resenje . Mnogo me podseca na Djokovica . S druge strane , Rafa se izvrsno kretao , forhend ga je polovicno sluzio , opterecivao je Fonjinijev bekend koji je bio cvrst i retko popustao . Sve u svemu mi Rafini navijaci imamo razloga da ocekujemo bericetnu americku turneju , bez obzira sto se igra na hardu , Rafa je u formi , narednih 10-ak dana bice dovoljno da se adaptira na beton ,( uostalom , i Djokovic je pre neki dan poceo da trenira )
(milwood, 02. avgust 2015 16:24)

Једино што си "заборавио" да поменеш силне "фоњине" грешке у кључним ситуацијама чиме је у ствари дао меч на тацни.

teča rasa

pre 8 godina

Rafa opet uzo papicu i pobedio.
(Giovanni, 02. avgust 2015 16:41)

Зној је поново ненормално лио са њега. Наравно да сам помислио да је опет узео неке бомбонице.

anica

pre 8 godina

(danix, 2. avgust 2015 18:49)
Hahahahaha, kralju, neumorni ste, pa jel ste svesni o kome pisete???
Rekoh vam ja da se dzaba nadate, on je uzeo 500000e, nazalost sto bi rekao moj brat za nekog igraca na klupi, "greje camovinu", ostalo je i vama isto!

antiDebil

pre 8 godina

Tako je sinak, zato sam i pomenuo taj turnir ali izgleda da tebi mora sve da se crta. Tu je Federer batalio Djokovica, Djokovic je batalio Federera u 3 malko bitnija meča i svi srećni i svi zadovoljni, jeli tako ?

hamburg-better masters than Madrid 100 puta

pre 8 godina

Realno gledajuci mec ,mogu reci da Rafa uopste nije popravio svoju igru!!! I dalje je to TANKO ,a ovakvom rezultatu doprineo je Fonjini-teniser koji ima OGROMNE oscilacije i cesto ulazi u serije gresaka! Realno Marej bi protiv ovakvog rafe imao sanse i "drugi" put da ga pobedi (a i Roger ne bi bio bez sansi jel je ovo malo brza sljaka)

SRBin

pre 8 godina

Ne podnosim Nadala upravo zbog ovakvih proslava pobeda. I da sam na mestu Fonjinjija i ja bih mu sasuo sve ono u lice što mu je rekao, možda čak i gore. A vi koji se vadite na to da Novak nije odavno pobedio Nadala u finalu opustite se, Nadal neće ni stići do prilike da igra sa najboljim teniserom sveta!

Dzumhur i autogrami

pre 8 godina

Nadal je svojih 100 titula sve dobio na poklon ,najviše su mu poklanjali iz Top 5 Wawrinka Berdih Federer Ferrer i Marej neki su puštali da gube po 14 i 15 puta zaredom

pre 8 godina

Raduje me Nadalov naslov, ali iz aviona se vidi da to nije to. Previše je rupa u njegovoj igri, a usto forsira te spinove koji mu na betonu ne će dati kruha. Radovanje na kraju mogu razumjeti, budući da odavno nije osvojio kvalitetniji turnir, ali izgledalo je ipak malo prenaglašeno.

danix

pre 8 godina

Poslednji poen teske bitke,Rafa je pobjednik,pada na koljena sa siroko uzdignutim rukama i neartikulisanim vriskom daje oduska svom ogromnom zadovoljstvu,konacno je ove godine uspio dobiti jedan tako veliki i u svijetu poznati turnir,doduse,iz serije 500,ali prema njegovim mogucnostima to je strasni uspjeh,ostvario je nemoguce i zato sve cestitke Rafi.Jeste da mu je Fonjini svojim greskama svesrdno pomogao da dodje do ove titule,ali sada to necemo spominjati,pustimo slavljenika da se raduje,nije mala stvar napraviti ovakav podvig,pa jos na sljaci,pobijediti Fonjinija koji je 32 igrac ATP,nije sala,gospodo moja draga,ovo je pobjeda za pamcenje,za istoriju.Ko zna kad ce vise ponoviti ovakav uspjeh?
Zato,jos jednom sve cestitke Rafi koji je uspio ostvariti svoj najbolji rezultat ove godine i to u jednoj strasnoj i neizvjesnoj borbi i sada mogu slobodno reci da Rafa zasluzuje svoje No10 mjesto na listi ATP i mogu reci da ce biti nesto od ovog mladog "spanskog toroa".Mozda ce uzeti i jos neki ovakav turnir.
Sve cestitke i strikanu Toniju,on ga je i doveo do ovog ogromnog uspjeha i slavlja na ovom "frtalj turniru".

Jadno i providno

pre 8 godina

Rafa se raduje k'o da je osvojio GS a on jedva i to uz pomoc sponzora pobedio ovog cirkusanta.
Vidim ovde neki ga dizu u nebesa i da ce uzeti USO nema on vise sta da trazi na GS.
Rafino vreme je proslo.
Svidelo se to Vama ili ne.
Trebao je da izgubi jos u 1.kolu od Verdasca.

Kako neko rece NAMESTALJKA!

Milan

pre 8 godina

@Batica

2013. je bilo polu-finale RG. Da Nadala nisu napucavali u ranim fazama GS-ova, bio bi drugaciji skor. Drugim recima, Nadal kad igra lose, ni ne stigne do Djokovica i ostalih. Zato se i broje titule, a ne medjusobni dueli. Turniri se igraju za trofeje, a ne da bi pobedili ovog ili onog igraca. U periodu koji pominjes, Nadal je i igrao finala samo sa Djokovicem, + poraz od Vavrinke na AO i te 2013 sa Fererom finale posle Djokovica. Sad kad je slabije plasiran na ATP listi, i ranije nalece na top igrace, pogledaj mu skor ove godine: Na AO oduvao ga Berdih, na RG oduvao ga Djokovic. Na WB je opet uspeo da "sacuva" skor protiv najjacih, jer ga je pocistio Braun.

Krco Shemsin idol zauvek

pre 8 godina

Da ga ovaj indijanac Fonjini nije pustio svojom neozbiljnoscu Rafa bi opet bio luzer - ali uverice se vrlo brzo u New Yorku da je on vec davno penzioner ....prvih 10 ce ga otresti samo tako - ako uopste i stigne do nekog iz prvih 10 .....

moram da primetim

pre 8 godina

Rafa je Rafa, dečko koji ne potcenjuje nikad nikoga naprotiv, isti pristup igri da li igra sa Federerom ili Fonjinijem, da li je turnir iz serije 500 ili GS, isto radovanje tituli na manjim i većim turnirima..to se ne uči, to je urodjeno, zato ga svi vole i poštuju.
Kad bi se neko ugledao na njega ne bi niko zviždao i navijao protiv.
BRAVO RAFA, PRAVI SPORTISTA!

Bogdan

pre 8 godina

Da citiram jednog kolegu - winning ugly. Neka je pobedio, stalo mu je, bori se i svaka mu čast na tome. Nisam siguran šta može da očekuje protiv plejade udarača koji jedva čekaju beton, ali mu želim sreću. Fonjini jednostavno nije dovoljno želeo da pobedi.

max

pre 8 godina

Doza neozbiljnosti i neprofesionalizma koje poseduje Fonjini nema niko u nijednom sportu,nezalužuje nijedan bod a kamoli 300 iz finala ! Brejk 40-15,drugi brejk 40-15 na servi za drugi set,treći 40-15 makar za tajbrejk,sve proćerdao !

antiDebil

pre 8 godina

Radnik u rudniku Nadal ponovo sija i posle ovakve njegove igre neko se cudi kada on pocne da se raspada pri kraju sezone ? Nego ova titula se broji i dodje mu na isto kao recimo Federerova u Dubaiju ??? Fakticki je ista a sustinski je daleko od toga!
I dobro je da ce se manje pricati o njegovim povreda, bravo Nadale!
....Federer je osvojio Istambul, Halle, Brizbejn i Dubai
....Marej Minhen i Madrid
....Nadal Hamburg, Stutgart i Buenos Aires..... a Wawrinka je ucestvovao samo na jednom od tih turnira :o...

VALDOMIRO

pre 8 godina

Bio sam zapanjen kad sam video koliko se Rafa radovao - u najmanju ruku kao da je odjednom osvojio dva GS. U sustini titulu mu je Fonjini POKLONIO svojim vrlo neozbiljnim potezima u kljucnim momentima kada je uporni Nadal vec bio nokautiran. I da ne bi ispalo da omalovazavam Rafinu pobedu, a NAROCITO FANATICNU BORBRNOST, Moram reci da je njegova igra bila sasvim pristojna u odnosu na skorasnje vreme - ali DALEKO JE TO NEKOLIKO SVETLOSNIH GODINA OD NEKASDASNJE IGRE!!!

Sasha

pre 8 godina

YESSSSS! Bravo, Rafa! Cestitke u nadi da je ovo real comaback!!!

Hvala redakciji B92 na ovoj fotografiji Rafe. Najbolja ikada!!!! Evo vec je osvanula kao moj screensaver.

Never give up!!!!!!!

Vlada

pre 8 godina

Rafa Rafa kako tesko izgleda sada put do titule na GS-u mogu samo da zamislim sta mu se monta po glavi,ne znam o cemu se radi ali ocigledno da on nije ni 60% igraca od ranije,povrede nisu razlog i sam on to potvrdjuje vise puta,ne znam sta da mislim sem da je tu neka mutna rabota bila.

Neponovljivi

pre 8 godina

Nemam nista protiv Nadala ali nije igrao nista posebno. Za sve se pitao Fonjini i sve je zavisilo da li ce pogoditi ili promasiti. Da nije gresio u bitnim momentima verovatno bi dobio mec.
Nadal ovakvom igrom nema sta da trazi protiv najboljih.

veliki strumf

pre 8 godina

Nadalova igra je i dalje daleko, daleko od njegovog nivoa... Pretrpeo je gomilu brejkova. Ali, Fonjini jednostavno nema glavu, zato je tek 32. a ne mnogo bolje plasiran. Vodio je u 2. setu 5-4, imao 40-15, i napravio 4 vezane greske. Na 5-5 je imao 2 brejk lopte, greskama ih prokockao, a na 6-5 za Rafu opet 40-15 i opet 4 neiznudjene greske, sve 4 iz prvog udarca posle riterna, koji su padali svi na sredinu terena. Neverovatno. Nadal je dobio samo zahvaljujuci greskama Italijana. U preostalom delu meca bilo je puno lepih poena.

simke

pre 8 godina

Nadal defanzivnom igrom ubija sebe...Mora da skracuje poene ako zeli da duze igra na visokom nivou..Sad kad krene sezona na betonu,ako nesto ne promjeni,ispadace u 2-3 kolu.Brza podloga,igraci su izuzetno agresivni,tako da nece moci da se brani i da salje kratke lopte kao na slajci.

Batica, ako može opet

pre 8 godina

Inače, NĐ je poslednju put pobedio Nadala u finalu gs još daleke 2012. u finalu AO, e da bi, potom izgubio čak čet'ri finala (3RG i 1USO). Bruka. he he...

Batica

pre 8 godina

Jab reko da se gladijator vraća, samo servis da popravi, a vi noletovci udrite još žešće o Nadalovm dopingu, razbijaće uskoro u finalima grenslemova (baš kao 2012, 2013. dvaput i 2014.)vašeg bezglutenskog supermena. he he....hhhhhaaaahhhhhhhaaaah h

Nebojša

pre 8 godina

Bravo ali ako mu servis bude ovako ranjiv i na betonu protiv još jačih rivala neće se dobro provesti mislim da njemu treba pobeda protiv nekog jakog igrača na predstojećim turnirima da povrati samopouzdanje ali neće lako doći do toga.

Oskar

pre 8 godina

Na naredni turnir čekat ćeš do Qatara 2016.
Ne treba podržavat ozlojedjenost ovih ovdje što pišu, ali moj mu je očinski savjet da prestane igrat tenis jer on je onu ozbiljnu karijeru odavno završio. Nikad više neće osvojiti Gren slem ni masters, pa možda čak ni doći do ffinala.

milwood

pre 8 godina

Jako vazna titula za dizanje samopouzdanja . Narocito ako se ima u vidu da je Rafa pobedio protivnika od koga je 2 puta za redom gubio . Mec je bio odlican ,Fonjini je igrao na vrhunskom nivou , slao kratke dijagonale za koje Rafa nije imao resenje . Mnogo me podseca na Djokovica . S druge strane , Rafa se izvrsno kretao , forhend ga je polovicno sluzio , opterecivao je Fonjinijev bekend koji je bio cvrst i retko popustao . Sve u svemu mi Rafini navijaci imamo razloga da ocekujemo bericetnu americku turneju , bez obzira sto se igra na hardu , Rafa je u formi , narednih 10-ak dana bice dovoljno da se adaptira na beton ,( uostalom , i Djokovic je pre neki dan poceo da trenira )

Bogamiii..

pre 8 godina

I igracki i mentalno ima mnogo mesta za napredak, ali ono sto ohrabruje svakako jeste cinjenica da se kod Rafe ponovo vidi glad za mecevima, pobedama i trofejima. Ceka nas zanimljiv nastavak sezone, ako Rafa popravi igru. Svi smo svesni da u kontinuitetu samo Nadal moze da parira Novaku trenutno.
Bravo, Rafa, majstore!

Jovan

pre 8 godina

Muci se Rafa jos uvek sa servisom i forhendom. Tu i tamo pogodi neki bekhend u dno mreze. Uzeo je ovaj turnir, dobice malo na samopouzdanju ali ne vidim sta moze na betonu sa ovom igrom.

dodirni mi loptice

pre 8 godina

pa dobro je da radi na samopouzdanju, da igra na šljaci u vreme kad počinje beton, na slabijim turnirima. ali loše je to, loše dečko.

Namestaljka

pre 8 godina

Koja namestaljka, pa vidi se iz aviona da je "Nike" obezbedio Nadalu titulu koji nije ni "N" od Nadala.
Fonjinji vodi 40:15 i namerno SVE izbacuje u out.
E Rafa nasta si ti spao.
Videces na Americkoj turneji kad pocnu da te deru!!!!!

VALDOMIRO

pre 8 godina

Bio sam zapanjen kad sam video koliko se Rafa radovao - u najmanju ruku kao da je odjednom osvojio dva GS. U sustini titulu mu je Fonjini POKLONIO svojim vrlo neozbiljnim potezima u kljucnim momentima kada je uporni Nadal vec bio nokautiran. I da ne bi ispalo da omalovazavam Rafinu pobedu, a NAROCITO FANATICNU BORBRNOST, Moram reci da je njegova igra bila sasvim pristojna u odnosu na skorasnje vreme - ali DALEKO JE TO NEKOLIKO SVETLOSNIH GODINA OD NEKASDASNJE IGRE!!!

Jovan

pre 8 godina

Muci se Rafa jos uvek sa servisom i forhendom. Tu i tamo pogodi neki bekhend u dno mreze. Uzeo je ovaj turnir, dobice malo na samopouzdanju ali ne vidim sta moze na betonu sa ovom igrom.

Neponovljivi

pre 8 godina

Nemam nista protiv Nadala ali nije igrao nista posebno. Za sve se pitao Fonjini i sve je zavisilo da li ce pogoditi ili promasiti. Da nije gresio u bitnim momentima verovatno bi dobio mec.
Nadal ovakvom igrom nema sta da trazi protiv najboljih.

veliki strumf

pre 8 godina

Nadalova igra je i dalje daleko, daleko od njegovog nivoa... Pretrpeo je gomilu brejkova. Ali, Fonjini jednostavno nema glavu, zato je tek 32. a ne mnogo bolje plasiran. Vodio je u 2. setu 5-4, imao 40-15, i napravio 4 vezane greske. Na 5-5 je imao 2 brejk lopte, greskama ih prokockao, a na 6-5 za Rafu opet 40-15 i opet 4 neiznudjene greske, sve 4 iz prvog udarca posle riterna, koji su padali svi na sredinu terena. Neverovatno. Nadal je dobio samo zahvaljujuci greskama Italijana. U preostalom delu meca bilo je puno lepih poena.

simke

pre 8 godina

Nadal defanzivnom igrom ubija sebe...Mora da skracuje poene ako zeli da duze igra na visokom nivou..Sad kad krene sezona na betonu,ako nesto ne promjeni,ispadace u 2-3 kolu.Brza podloga,igraci su izuzetno agresivni,tako da nece moci da se brani i da salje kratke lopte kao na slajci.

Vlada

pre 8 godina

Rafa Rafa kako tesko izgleda sada put do titule na GS-u mogu samo da zamislim sta mu se monta po glavi,ne znam o cemu se radi ali ocigledno da on nije ni 60% igraca od ranije,povrede nisu razlog i sam on to potvrdjuje vise puta,ne znam sta da mislim sem da je tu neka mutna rabota bila.

Nebojša

pre 8 godina

Bravo ali ako mu servis bude ovako ranjiv i na betonu protiv još jačih rivala neće se dobro provesti mislim da njemu treba pobeda protiv nekog jakog igrača na predstojećim turnirima da povrati samopouzdanje ali neće lako doći do toga.

Namestaljka

pre 8 godina

Koja namestaljka, pa vidi se iz aviona da je "Nike" obezbedio Nadalu titulu koji nije ni "N" od Nadala.
Fonjinji vodi 40:15 i namerno SVE izbacuje u out.
E Rafa nasta si ti spao.
Videces na Americkoj turneji kad pocnu da te deru!!!!!

Bogamiii..

pre 8 godina

I igracki i mentalno ima mnogo mesta za napredak, ali ono sto ohrabruje svakako jeste cinjenica da se kod Rafe ponovo vidi glad za mecevima, pobedama i trofejima. Ceka nas zanimljiv nastavak sezone, ako Rafa popravi igru. Svi smo svesni da u kontinuitetu samo Nadal moze da parira Novaku trenutno.
Bravo, Rafa, majstore!

antiDebil

pre 8 godina

Radnik u rudniku Nadal ponovo sija i posle ovakve njegove igre neko se cudi kada on pocne da se raspada pri kraju sezone ? Nego ova titula se broji i dodje mu na isto kao recimo Federerova u Dubaiju ??? Fakticki je ista a sustinski je daleko od toga!
I dobro je da ce se manje pricati o njegovim povreda, bravo Nadale!
....Federer je osvojio Istambul, Halle, Brizbejn i Dubai
....Marej Minhen i Madrid
....Nadal Hamburg, Stutgart i Buenos Aires..... a Wawrinka je ucestvovao samo na jednom od tih turnira :o...

dodirni mi loptice

pre 8 godina

pa dobro je da radi na samopouzdanju, da igra na šljaci u vreme kad počinje beton, na slabijim turnirima. ali loše je to, loše dečko.

Oskar

pre 8 godina

Na naredni turnir čekat ćeš do Qatara 2016.
Ne treba podržavat ozlojedjenost ovih ovdje što pišu, ali moj mu je očinski savjet da prestane igrat tenis jer on je onu ozbiljnu karijeru odavno završio. Nikad više neće osvojiti Gren slem ni masters, pa možda čak ni doći do ffinala.

Batica

pre 8 godina

Jab reko da se gladijator vraća, samo servis da popravi, a vi noletovci udrite još žešće o Nadalovm dopingu, razbijaće uskoro u finalima grenslemova (baš kao 2012, 2013. dvaput i 2014.)vašeg bezglutenskog supermena. he he....hhhhhaaaahhhhhhhaaaah h

Batica, ako može opet

pre 8 godina

Inače, NĐ je poslednju put pobedio Nadala u finalu gs još daleke 2012. u finalu AO, e da bi, potom izgubio čak čet'ri finala (3RG i 1USO). Bruka. he he...

Sasha

pre 8 godina

YESSSSS! Bravo, Rafa! Cestitke u nadi da je ovo real comaback!!!

Hvala redakciji B92 na ovoj fotografiji Rafe. Najbolja ikada!!!! Evo vec je osvanula kao moj screensaver.

Never give up!!!!!!!

milwood

pre 8 godina

Jako vazna titula za dizanje samopouzdanja . Narocito ako se ima u vidu da je Rafa pobedio protivnika od koga je 2 puta za redom gubio . Mec je bio odlican ,Fonjini je igrao na vrhunskom nivou , slao kratke dijagonale za koje Rafa nije imao resenje . Mnogo me podseca na Djokovica . S druge strane , Rafa se izvrsno kretao , forhend ga je polovicno sluzio , opterecivao je Fonjinijev bekend koji je bio cvrst i retko popustao . Sve u svemu mi Rafini navijaci imamo razloga da ocekujemo bericetnu americku turneju , bez obzira sto se igra na hardu , Rafa je u formi , narednih 10-ak dana bice dovoljno da se adaptira na beton ,( uostalom , i Djokovic je pre neki dan poceo da trenira )

SRBin

pre 8 godina

Ne podnosim Nadala upravo zbog ovakvih proslava pobeda. I da sam na mestu Fonjinjija i ja bih mu sasuo sve ono u lice što mu je rekao, možda čak i gore. A vi koji se vadite na to da Novak nije odavno pobedio Nadala u finalu opustite se, Nadal neće ni stići do prilike da igra sa najboljim teniserom sveta!

teča rasa

pre 8 godina

Rafa je Rafa, dečko koji ne potcenjuje nikad nikoga naprotiv, isti pristup igri da li igra sa Federerom ili Fonjinijem, da li je turnir iz serije 500 ili GS, isto radovanje tituli na manjim i većim turnirima..to se ne uči, to je urodjeno, zato ga svi vole i poštuju. 
Kad bi se neko ugledao na njega ne bi niko zviždao i navijao protiv. 
BRAVO RAFA, PRAVI SPORTISTA!
(moram da primetim, 02. avgust 2015 17:01)

Молим те немој да ме вређаш са тим како СВИ волимо рафу. Иди бегај!

danix

pre 8 godina

Poslednji poen teske bitke,Rafa je pobjednik,pada na koljena sa siroko uzdignutim rukama i neartikulisanim vriskom daje oduska svom ogromnom zadovoljstvu,konacno je ove godine uspio dobiti jedan tako veliki i u svijetu poznati turnir,doduse,iz serije 500,ali prema njegovim mogucnostima to je strasni uspjeh,ostvario je nemoguce i zato sve cestitke Rafi.Jeste da mu je Fonjini svojim greskama svesrdno pomogao da dodje do ove titule,ali sada to necemo spominjati,pustimo slavljenika da se raduje,nije mala stvar napraviti ovakav podvig,pa jos na sljaci,pobijediti Fonjinija koji je 32 igrac ATP,nije sala,gospodo moja draga,ovo je pobjeda za pamcenje,za istoriju.Ko zna kad ce vise ponoviti ovakav uspjeh?
Zato,jos jednom sve cestitke Rafi koji je uspio ostvariti svoj najbolji rezultat ove godine i to u jednoj strasnoj i neizvjesnoj borbi i sada mogu slobodno reci da Rafa zasluzuje svoje No10 mjesto na listi ATP i mogu reci da ce biti nesto od ovog mladog "spanskog toroa".Mozda ce uzeti i jos neki ovakav turnir.
Sve cestitke i strikanu Toniju,on ga je i doveo do ovog ogromnog uspjeha i slavlja na ovom "frtalj turniru".

pre 8 godina

Raduje me Nadalov naslov, ali iz aviona se vidi da to nije to. Previše je rupa u njegovoj igri, a usto forsira te spinove koji mu na betonu ne će dati kruha. Radovanje na kraju mogu razumjeti, budući da odavno nije osvojio kvalitetniji turnir, ali izgledalo je ipak malo prenaglašeno.

teča rasa

pre 8 godina

Rafa opet uzo papicu i pobedio.
(Giovanni, 02. avgust 2015 16:41)

Зној је поново ненормално лио са њега. Наравно да сам помислио да је опет узео неке бомбонице.

Jadno i providno

pre 8 godina

Rafa se raduje k'o da je osvojio GS a on jedva i to uz pomoc sponzora pobedio ovog cirkusanta.
Vidim ovde neki ga dizu u nebesa i da ce uzeti USO nema on vise sta da trazi na GS.
Rafino vreme je proslo.
Svidelo se to Vama ili ne.
Trebao je da izgubi jos u 1.kolu od Verdasca.

Kako neko rece NAMESTALJKA!

Milan

pre 8 godina

@Batica

2013. je bilo polu-finale RG. Da Nadala nisu napucavali u ranim fazama GS-ova, bio bi drugaciji skor. Drugim recima, Nadal kad igra lose, ni ne stigne do Djokovica i ostalih. Zato se i broje titule, a ne medjusobni dueli. Turniri se igraju za trofeje, a ne da bi pobedili ovog ili onog igraca. U periodu koji pominjes, Nadal je i igrao finala samo sa Djokovicem, + poraz od Vavrinke na AO i te 2013 sa Fererom finale posle Djokovica. Sad kad je slabije plasiran na ATP listi, i ranije nalece na top igrace, pogledaj mu skor ove godine: Na AO oduvao ga Berdih, na RG oduvao ga Djokovic. Na WB je opet uspeo da "sacuva" skor protiv najjacih, jer ga je pocistio Braun.

max

pre 8 godina

Doza neozbiljnosti i neprofesionalizma koje poseduje Fonjini nema niko u nijednom sportu,nezalužuje nijedan bod a kamoli 300 iz finala ! Brejk 40-15,drugi brejk 40-15 na servi za drugi set,treći 40-15 makar za tajbrejk,sve proćerdao !

danix

pre 8 godina

@ Anica,
G-djice/g-djo Anice,nakon proslogodisnje izjave strikana Tonija da se raduje Novakovim porazima,koju smo svi culi pa se nadam i vi,neko moze voleti Rafu i strikana mu i zeliti im pobjede,a,ja,vidite,ne mogu.Nisam ljigavac.Pozdrav.

teča rasa

pre 8 godina

Jako vazna titula za dizanje samopouzdanja . Narocito ako se ima u vidu da je Rafa pobedio protivnika od koga je 2 puta za redom gubio . Mec je bio odlican ,Fonjini je igrao na vrhunskom nivou , slao kratke dijagonale za koje Rafa nije imao resenje . Mnogo me podseca na Djokovica . S druge strane , Rafa se izvrsno kretao , forhend ga je polovicno sluzio , opterecivao je Fonjinijev bekend koji je bio cvrst i retko popustao . Sve u svemu mi Rafini navijaci imamo razloga da ocekujemo bericetnu americku turneju , bez obzira sto se igra na hardu , Rafa je u formi , narednih 10-ak dana bice dovoljno da se adaptira na beton ,( uostalom , i Djokovic je pre neki dan poceo da trenira )
(milwood, 02. avgust 2015 16:24)

Једино што си "заборавио" да поменеш силне "фоњине" грешке у кључним ситуацијама чиме је у ствари дао меч на тацни.

moram da primetim

pre 8 godina

Rafa je Rafa, dečko koji ne potcenjuje nikad nikoga naprotiv, isti pristup igri da li igra sa Federerom ili Fonjinijem, da li je turnir iz serije 500 ili GS, isto radovanje tituli na manjim i većim turnirima..to se ne uči, to je urodjeno, zato ga svi vole i poštuju.
Kad bi se neko ugledao na njega ne bi niko zviždao i navijao protiv.
BRAVO RAFA, PRAVI SPORTISTA!

Krco Shemsin idol zauvek

pre 8 godina

Da ga ovaj indijanac Fonjini nije pustio svojom neozbiljnoscu Rafa bi opet bio luzer - ali uverice se vrlo brzo u New Yorku da je on vec davno penzioner ....prvih 10 ce ga otresti samo tako - ako uopste i stigne do nekog iz prvih 10 .....

Bogdan

pre 8 godina

Da citiram jednog kolegu - winning ugly. Neka je pobedio, stalo mu je, bori se i svaka mu čast na tome. Nisam siguran šta može da očekuje protiv plejade udarača koji jedva čekaju beton, ali mu želim sreću. Fonjini jednostavno nije dovoljno želeo da pobedi.

Dzumhur i autogrami

pre 8 godina

Nadal je svojih 100 titula sve dobio na poklon ,najviše su mu poklanjali iz Top 5 Wawrinka Berdih Federer Ferrer i Marej neki su puštali da gube po 14 i 15 puta zaredom

hamburg-better masters than Madrid 100 puta

pre 8 godina

Realno gledajuci mec ,mogu reci da Rafa uopste nije popravio svoju igru!!! I dalje je to TANKO ,a ovakvom rezultatu doprineo je Fonjini-teniser koji ima OGROMNE oscilacije i cesto ulazi u serije gresaka! Realno Marej bi protiv ovakvog rafe imao sanse i "drugi" put da ga pobedi (a i Roger ne bi bio bez sansi jel je ovo malo brza sljaka)

anica

pre 8 godina

(danix, 2. avgust 2015 18:49)
Hahahahaha, kralju, neumorni ste, pa jel ste svesni o kome pisete???
Rekoh vam ja da se dzaba nadate, on je uzeo 500000e, nazalost sto bi rekao moj brat za nekog igraca na klupi, "greje camovinu", ostalo je i vama isto!

Batica

pre 8 godina

Milan - Ja govorim o periodu 2012-2014. i to su činjenice. Uostalom piše ti. Nadal se od RG 2014, kada je pomeo Đokovića, ne sastavlja. Nego da mi nisi reko da se turniri igraju za titule, stvarno ne bih znao! E baš ti 'fala. ..a kad smo kod najvećih tofeja, Nadal ima 14, Đoković 9. Što se Stan tiče, ako nisi primetio, Nadal se povredio u samom finalnom meču, ali nije predao kao Đoković. na taj način je ukazao poštovanje protivniku. Nadal je veliki šampion, da, da. Ti, kad već nemaš šta da kažeš, pametnije je da se uzdržiš.

antiDebil

pre 8 godina

Tako je sinak, zato sam i pomenuo taj turnir ali izgleda da tebi mora sve da se crta. Tu je Federer batalio Djokovica, Djokovic je batalio Federera u 3 malko bitnija meča i svi srećni i svi zadovoljni, jeli tako ?

teča rasa

pre 8 godina

antiDebil@ 

...I na njemu batalio Djokovica u finalu, napisi slobodno.
(Mikii, 02. avgust 2015 19:14)

Промашио си тему. Седи доле, нула. У коментару који помињеш било је речио о турнирима које су освајали Фекси, Мареј и Рафко. РГ није поменут нити је то тема тог коментара. ЧИТАЈ.

Hombre

pre 8 godina

Kako - dobio nagradu od 500000€ od organizatora? Niste objasnili: Dobio kao pobednik turnira, što je logično, ili dobio neku ekstra lovu zato što je on Rafa Nadal? Ako je ovo drugo u pitanju, to je sramota za organizatore- dodatno stimulisati nekoga samo zato što se zove ovako ili onako?

moram da primetim

pre 8 godina

@teča raša
Mislio sam na ljude, pametne ljude..tebi se nisam obratio.
A ti baš javno priznaješ da ga mrziš, ne brini svi znamo zašto, ti i par tvojih kolega ovde.

Batica

pre 8 godina

Jab reko da se gladijator vraća, samo servis da popravi, a vi noletovci udrite još žešće o Nadalovm dopingu, razbijaće uskoro u finalima grenslemova (baš kao 2012, 2013. dvaput i 2014.)vašeg bezglutenskog supermena. he he....hhhhhaaaahhhhhhhaaaah h

Batica, ako može opet

pre 8 godina

Inače, NĐ je poslednju put pobedio Nadala u finalu gs još daleke 2012. u finalu AO, e da bi, potom izgubio čak čet'ri finala (3RG i 1USO). Bruka. he he...

Sasha

pre 8 godina

YESSSSS! Bravo, Rafa! Cestitke u nadi da je ovo real comaback!!!

Hvala redakciji B92 na ovoj fotografiji Rafe. Najbolja ikada!!!! Evo vec je osvanula kao moj screensaver.

Never give up!!!!!!!

Namestaljka

pre 8 godina

Koja namestaljka, pa vidi se iz aviona da je "Nike" obezbedio Nadalu titulu koji nije ni "N" od Nadala.
Fonjinji vodi 40:15 i namerno SVE izbacuje u out.
E Rafa nasta si ti spao.
Videces na Americkoj turneji kad pocnu da te deru!!!!!

milwood

pre 8 godina

Jako vazna titula za dizanje samopouzdanja . Narocito ako se ima u vidu da je Rafa pobedio protivnika od koga je 2 puta za redom gubio . Mec je bio odlican ,Fonjini je igrao na vrhunskom nivou , slao kratke dijagonale za koje Rafa nije imao resenje . Mnogo me podseca na Djokovica . S druge strane , Rafa se izvrsno kretao , forhend ga je polovicno sluzio , opterecivao je Fonjinijev bekend koji je bio cvrst i retko popustao . Sve u svemu mi Rafini navijaci imamo razloga da ocekujemo bericetnu americku turneju , bez obzira sto se igra na hardu , Rafa je u formi , narednih 10-ak dana bice dovoljno da se adaptira na beton ,( uostalom , i Djokovic je pre neki dan poceo da trenira )

Oskar

pre 8 godina

Na naredni turnir čekat ćeš do Qatara 2016.
Ne treba podržavat ozlojedjenost ovih ovdje što pišu, ali moj mu je očinski savjet da prestane igrat tenis jer on je onu ozbiljnu karijeru odavno završio. Nikad više neće osvojiti Gren slem ni masters, pa možda čak ni doći do ffinala.

danix

pre 8 godina

Poslednji poen teske bitke,Rafa je pobjednik,pada na koljena sa siroko uzdignutim rukama i neartikulisanim vriskom daje oduska svom ogromnom zadovoljstvu,konacno je ove godine uspio dobiti jedan tako veliki i u svijetu poznati turnir,doduse,iz serije 500,ali prema njegovim mogucnostima to je strasni uspjeh,ostvario je nemoguce i zato sve cestitke Rafi.Jeste da mu je Fonjini svojim greskama svesrdno pomogao da dodje do ove titule,ali sada to necemo spominjati,pustimo slavljenika da se raduje,nije mala stvar napraviti ovakav podvig,pa jos na sljaci,pobijediti Fonjinija koji je 32 igrac ATP,nije sala,gospodo moja draga,ovo je pobjeda za pamcenje,za istoriju.Ko zna kad ce vise ponoviti ovakav uspjeh?
Zato,jos jednom sve cestitke Rafi koji je uspio ostvariti svoj najbolji rezultat ove godine i to u jednoj strasnoj i neizvjesnoj borbi i sada mogu slobodno reci da Rafa zasluzuje svoje No10 mjesto na listi ATP i mogu reci da ce biti nesto od ovog mladog "spanskog toroa".Mozda ce uzeti i jos neki ovakav turnir.
Sve cestitke i strikanu Toniju,on ga je i doveo do ovog ogromnog uspjeha i slavlja na ovom "frtalj turniru".

SRBin

pre 8 godina

Ne podnosim Nadala upravo zbog ovakvih proslava pobeda. I da sam na mestu Fonjinjija i ja bih mu sasuo sve ono u lice što mu je rekao, možda čak i gore. A vi koji se vadite na to da Novak nije odavno pobedio Nadala u finalu opustite se, Nadal neće ni stići do prilike da igra sa najboljim teniserom sveta!

Vlada

pre 8 godina

Rafa Rafa kako tesko izgleda sada put do titule na GS-u mogu samo da zamislim sta mu se monta po glavi,ne znam o cemu se radi ali ocigledno da on nije ni 60% igraca od ranije,povrede nisu razlog i sam on to potvrdjuje vise puta,ne znam sta da mislim sem da je tu neka mutna rabota bila.

VALDOMIRO

pre 8 godina

Bio sam zapanjen kad sam video koliko se Rafa radovao - u najmanju ruku kao da je odjednom osvojio dva GS. U sustini titulu mu je Fonjini POKLONIO svojim vrlo neozbiljnim potezima u kljucnim momentima kada je uporni Nadal vec bio nokautiran. I da ne bi ispalo da omalovazavam Rafinu pobedu, a NAROCITO FANATICNU BORBRNOST, Moram reci da je njegova igra bila sasvim pristojna u odnosu na skorasnje vreme - ali DALEKO JE TO NEKOLIKO SVETLOSNIH GODINA OD NEKASDASNJE IGRE!!!

Neponovljivi

pre 8 godina

Nemam nista protiv Nadala ali nije igrao nista posebno. Za sve se pitao Fonjini i sve je zavisilo da li ce pogoditi ili promasiti. Da nije gresio u bitnim momentima verovatno bi dobio mec.
Nadal ovakvom igrom nema sta da trazi protiv najboljih.

Bogamiii..

pre 8 godina

I igracki i mentalno ima mnogo mesta za napredak, ali ono sto ohrabruje svakako jeste cinjenica da se kod Rafe ponovo vidi glad za mecevima, pobedama i trofejima. Ceka nas zanimljiv nastavak sezone, ako Rafa popravi igru. Svi smo svesni da u kontinuitetu samo Nadal moze da parira Novaku trenutno.
Bravo, Rafa, majstore!

Jadno i providno

pre 8 godina

Rafa se raduje k'o da je osvojio GS a on jedva i to uz pomoc sponzora pobedio ovog cirkusanta.
Vidim ovde neki ga dizu u nebesa i da ce uzeti USO nema on vise sta da trazi na GS.
Rafino vreme je proslo.
Svidelo se to Vama ili ne.
Trebao je da izgubi jos u 1.kolu od Verdasca.

Kako neko rece NAMESTALJKA!

teča rasa

pre 8 godina

Rafa je Rafa, dečko koji ne potcenjuje nikad nikoga naprotiv, isti pristup igri da li igra sa Federerom ili Fonjinijem, da li je turnir iz serije 500 ili GS, isto radovanje tituli na manjim i većim turnirima..to se ne uči, to je urodjeno, zato ga svi vole i poštuju. 
Kad bi se neko ugledao na njega ne bi niko zviždao i navijao protiv. 
BRAVO RAFA, PRAVI SPORTISTA!
(moram da primetim, 02. avgust 2015 17:01)

Молим те немој да ме вређаш са тим како СВИ волимо рафу. Иди бегај!

Batica

pre 8 godina

Milan - Ja govorim o periodu 2012-2014. i to su činjenice. Uostalom piše ti. Nadal se od RG 2014, kada je pomeo Đokovića, ne sastavlja. Nego da mi nisi reko da se turniri igraju za titule, stvarno ne bih znao! E baš ti 'fala. ..a kad smo kod najvećih tofeja, Nadal ima 14, Đoković 9. Što se Stan tiče, ako nisi primetio, Nadal se povredio u samom finalnom meču, ali nije predao kao Đoković. na taj način je ukazao poštovanje protivniku. Nadal je veliki šampion, da, da. Ti, kad već nemaš šta da kažeš, pametnije je da se uzdržiš.

moram da primetim

pre 8 godina

Rafa je Rafa, dečko koji ne potcenjuje nikad nikoga naprotiv, isti pristup igri da li igra sa Federerom ili Fonjinijem, da li je turnir iz serije 500 ili GS, isto radovanje tituli na manjim i većim turnirima..to se ne uči, to je urodjeno, zato ga svi vole i poštuju.
Kad bi se neko ugledao na njega ne bi niko zviždao i navijao protiv.
BRAVO RAFA, PRAVI SPORTISTA!

veliki strumf

pre 8 godina

Nadalova igra je i dalje daleko, daleko od njegovog nivoa... Pretrpeo je gomilu brejkova. Ali, Fonjini jednostavno nema glavu, zato je tek 32. a ne mnogo bolje plasiran. Vodio je u 2. setu 5-4, imao 40-15, i napravio 4 vezane greske. Na 5-5 je imao 2 brejk lopte, greskama ih prokockao, a na 6-5 za Rafu opet 40-15 i opet 4 neiznudjene greske, sve 4 iz prvog udarca posle riterna, koji su padali svi na sredinu terena. Neverovatno. Nadal je dobio samo zahvaljujuci greskama Italijana. U preostalom delu meca bilo je puno lepih poena.

teča rasa

pre 8 godina

Rafa opet uzo papicu i pobedio.
(Giovanni, 02. avgust 2015 16:41)

Зној је поново ненормално лио са њега. Наравно да сам помислио да је опет узео неке бомбонице.

dodirni mi loptice

pre 8 godina

pa dobro je da radi na samopouzdanju, da igra na šljaci u vreme kad počinje beton, na slabijim turnirima. ali loše je to, loše dečko.

Dzumhur i autogrami

pre 8 godina

Nadal je svojih 100 titula sve dobio na poklon ,najviše su mu poklanjali iz Top 5 Wawrinka Berdih Federer Ferrer i Marej neki su puštali da gube po 14 i 15 puta zaredom

Krco Shemsin idol zauvek

pre 8 godina

Da ga ovaj indijanac Fonjini nije pustio svojom neozbiljnoscu Rafa bi opet bio luzer - ali uverice se vrlo brzo u New Yorku da je on vec davno penzioner ....prvih 10 ce ga otresti samo tako - ako uopste i stigne do nekog iz prvih 10 .....

simke

pre 8 godina

Nadal defanzivnom igrom ubija sebe...Mora da skracuje poene ako zeli da duze igra na visokom nivou..Sad kad krene sezona na betonu,ako nesto ne promjeni,ispadace u 2-3 kolu.Brza podloga,igraci su izuzetno agresivni,tako da nece moci da se brani i da salje kratke lopte kao na slajci.

teča rasa

pre 8 godina

Jako vazna titula za dizanje samopouzdanja . Narocito ako se ima u vidu da je Rafa pobedio protivnika od koga je 2 puta za redom gubio . Mec je bio odlican ,Fonjini je igrao na vrhunskom nivou , slao kratke dijagonale za koje Rafa nije imao resenje . Mnogo me podseca na Djokovica . S druge strane , Rafa se izvrsno kretao , forhend ga je polovicno sluzio , opterecivao je Fonjinijev bekend koji je bio cvrst i retko popustao . Sve u svemu mi Rafini navijaci imamo razloga da ocekujemo bericetnu americku turneju , bez obzira sto se igra na hardu , Rafa je u formi , narednih 10-ak dana bice dovoljno da se adaptira na beton ,( uostalom , i Djokovic je pre neki dan poceo da trenira )
(milwood, 02. avgust 2015 16:24)

Једино што си "заборавио" да поменеш силне "фоњине" грешке у кључним ситуацијама чиме је у ствари дао меч на тацни.

danix

pre 8 godina

@ Anica,
G-djice/g-djo Anice,nakon proslogodisnje izjave strikana Tonija da se raduje Novakovim porazima,koju smo svi culi pa se nadam i vi,neko moze voleti Rafu i strikana mu i zeliti im pobjede,a,ja,vidite,ne mogu.Nisam ljigavac.Pozdrav.

Jovan

pre 8 godina

Muci se Rafa jos uvek sa servisom i forhendom. Tu i tamo pogodi neki bekhend u dno mreze. Uzeo je ovaj turnir, dobice malo na samopouzdanju ali ne vidim sta moze na betonu sa ovom igrom.

Milan

pre 8 godina

@Batica

2013. je bilo polu-finale RG. Da Nadala nisu napucavali u ranim fazama GS-ova, bio bi drugaciji skor. Drugim recima, Nadal kad igra lose, ni ne stigne do Djokovica i ostalih. Zato se i broje titule, a ne medjusobni dueli. Turniri se igraju za trofeje, a ne da bi pobedili ovog ili onog igraca. U periodu koji pominjes, Nadal je i igrao finala samo sa Djokovicem, + poraz od Vavrinke na AO i te 2013 sa Fererom finale posle Djokovica. Sad kad je slabije plasiran na ATP listi, i ranije nalece na top igrace, pogledaj mu skor ove godine: Na AO oduvao ga Berdih, na RG oduvao ga Djokovic. Na WB je opet uspeo da "sacuva" skor protiv najjacih, jer ga je pocistio Braun.

anica

pre 8 godina

(danix, 2. avgust 2015 18:49)
Hahahahaha, kralju, neumorni ste, pa jel ste svesni o kome pisete???
Rekoh vam ja da se dzaba nadate, on je uzeo 500000e, nazalost sto bi rekao moj brat za nekog igraca na klupi, "greje camovinu", ostalo je i vama isto!

antiDebil

pre 8 godina

Radnik u rudniku Nadal ponovo sija i posle ovakve njegove igre neko se cudi kada on pocne da se raspada pri kraju sezone ? Nego ova titula se broji i dodje mu na isto kao recimo Federerova u Dubaiju ??? Fakticki je ista a sustinski je daleko od toga!
I dobro je da ce se manje pricati o njegovim povreda, bravo Nadale!
....Federer je osvojio Istambul, Halle, Brizbejn i Dubai
....Marej Minhen i Madrid
....Nadal Hamburg, Stutgart i Buenos Aires..... a Wawrinka je ucestvovao samo na jednom od tih turnira :o...

Hombre

pre 8 godina

Kako - dobio nagradu od 500000€ od organizatora? Niste objasnili: Dobio kao pobednik turnira, što je logično, ili dobio neku ekstra lovu zato što je on Rafa Nadal? Ako je ovo drugo u pitanju, to je sramota za organizatore- dodatno stimulisati nekoga samo zato što se zove ovako ili onako?

Nebojša

pre 8 godina

Bravo ali ako mu servis bude ovako ranjiv i na betonu protiv još jačih rivala neće se dobro provesti mislim da njemu treba pobeda protiv nekog jakog igrača na predstojećim turnirima da povrati samopouzdanje ali neće lako doći do toga.

hamburg-better masters than Madrid 100 puta

pre 8 godina

Realno gledajuci mec ,mogu reci da Rafa uopste nije popravio svoju igru!!! I dalje je to TANKO ,a ovakvom rezultatu doprineo je Fonjini-teniser koji ima OGROMNE oscilacije i cesto ulazi u serije gresaka! Realno Marej bi protiv ovakvog rafe imao sanse i "drugi" put da ga pobedi (a i Roger ne bi bio bez sansi jel je ovo malo brza sljaka)

pre 8 godina

Raduje me Nadalov naslov, ali iz aviona se vidi da to nije to. Previše je rupa u njegovoj igri, a usto forsira te spinove koji mu na betonu ne će dati kruha. Radovanje na kraju mogu razumjeti, budući da odavno nije osvojio kvalitetniji turnir, ali izgledalo je ipak malo prenaglašeno.

teča rasa

pre 8 godina

antiDebil@ 

...I na njemu batalio Djokovica u finalu, napisi slobodno.
(Mikii, 02. avgust 2015 19:14)

Промашио си тему. Седи доле, нула. У коментару који помињеш било је речио о турнирима које су освајали Фекси, Мареј и Рафко. РГ није поменут нити је то тема тог коментара. ЧИТАЈ.

Bogdan

pre 8 godina

Da citiram jednog kolegu - winning ugly. Neka je pobedio, stalo mu je, bori se i svaka mu čast na tome. Nisam siguran šta može da očekuje protiv plejade udarača koji jedva čekaju beton, ali mu želim sreću. Fonjini jednostavno nije dovoljno želeo da pobedi.

antiDebil

pre 8 godina

Tako je sinak, zato sam i pomenuo taj turnir ali izgleda da tebi mora sve da se crta. Tu je Federer batalio Djokovica, Djokovic je batalio Federera u 3 malko bitnija meča i svi srećni i svi zadovoljni, jeli tako ?

moram da primetim

pre 8 godina

@teča raša
Mislio sam na ljude, pametne ljude..tebi se nisam obratio.
A ti baš javno priznaješ da ga mrziš, ne brini svi znamo zašto, ti i par tvojih kolega ovde.

max

pre 8 godina

Doza neozbiljnosti i neprofesionalizma koje poseduje Fonjini nema niko u nijednom sportu,nezalužuje nijedan bod a kamoli 300 iz finala ! Brejk 40-15,drugi brejk 40-15 na servi za drugi set,treći 40-15 makar za tajbrejk,sve proćerdao !