Fudbal 52

Sreda, 29.07.2015.

23:24

Milinković: Publika je naša prednost u revanšu

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je ponosan na svoje igrače posle remija sa Steauom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Milinkoviæ: Publika je naša prednost u revanšu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!
(TEGI STRIPTIZETA !!!, 30. jul 2015 09:40)

Kaže se "pokriJte se", nepismeni.
Posle onog Kairanja ne znam ko bi trebalo da se pokrije ušima...

vladica

pre 8 godina

Steta sto Abubakar nije imao snage za vise jer upravo je to igrac za kontra napade.Partizan je srce ostavio na teren svaka cast,samo istim zalaganjem u revansu prolazimo.Bez opustanja dobre igrace ima steaua samo ne uigrane.

nikolapd

pre 8 godina

Steta, na 0:1 za Partizan cist crveni karton za Steauu, zadnji igrac odbrane pravi faul I prekida akciju opasnu po gol. Proslogodisnji Ludogorec mi deluje kao mnogo ozbiljnija ekipa od Rumuna. Sto se tice Ninkovica, izgoreo je u zelji, ali opet mi je prihvatljivije to, nego da je usao nezainteresovano u utakmicu. Sto se tice njihovog napada, jedini koji mi se svideo igrac je Popa, ostali prosek.

veliki strumf

pre 8 godina

Ovako su se pisali epovi i o Marku Nikolicu, kao sada o Milinkovicu. Teracete i njega vrlo brzo. Babovic vam je nedelju dana bio legenda, pa opet pljuvacina. Ninkovic vam bio dobar kada je skokom, kojim bi na SP u skokovima u vodu dobio bar 7,5, iznudio penal protiv Jagodine... Upravu ste u decembru pljuvali na sva usta, sada vam je najbolha u istoriji... Grobarska principijelnost!

Nemanja

pre 8 godina

@(nesa, 30. jul 2015 09:43)

Ako je bilo 15000 protiv Dile, ne znam zasto ne bi doslo bar 20, 25 hiljada sada, kada se vidi da momci igraju fantasticno. A svima vama bih preporucio da podjete od sebe, i da se zapitate zasto ne dolazite na stadion. Ja pratim cak i domace utakmice (80% domacih koji se igraju kod nas) i redovno sam na zapadu... A ostali, koji dodju samo 3 puta godisnje (a naravno, pricam o ljudima iz Bg-a, kojima je stadion pred nosom), nek se zapitaju da li zaista vole Partizan. I niko ne moze da mi kaze da nema vremena, jer i ja sam radim i zivim ko svi ostali, to je samo u pitanju volja. A verujte mi, cak i na tim utakmicama ima sta da se vidi.

veliki strumf

pre 8 godina

Vise ce biti grobarskih komentara na forumu (koje stancuju isti klinci pod razlicitim nickovima) nego ljudi na stadionu Vojske Srbije!

Johnieee

pre 8 godina

Jedino sta mogu zameriti Kizi je ste uvodjenje Ninkovica, a mogao je recimo Trujica koji je brzi i konkretniji igrac. Ruku na srce, Dzigi je protiv Dile bio odlican, najbolji na terenu i ideja je verovatno bila da stane na loptu, da na sredini budemo cvrsci, ali eto, po ko zna koji put je pokazao da jednostvno ima taj neki kvrc u glavi da ne moze da ne napravi glupost neku.
Vidim i da se pljuje Saponjic.. aman ljudi, decko je '97.godiste, dajte malo realnosti. To je nas biser i velika nada, normalno je da u tim godinama ima oscilacije. Stoperi Steaue su odlicni, jaki, visoki, a plus je Sapojic imao produzeni odmor i svakkao nije spreman za 90 minuta ozbiljnog fudbala jos uvek.
Steaua je dobar tim, ne smemo ih sada podceniti, moramo ih ovde pritisnuti i pametno napasti ako mislimo dalje. Stoperi su im odlicni, pogotovu Varela, spic jako nezgodan, jak, dobar u duelu, 14 i 7 (oprostite ne znam imena) izuzetni igraci... ne smemo im dati priliku za neke kontranapade ili im prepustiti igru. Moramo ih kontrolisati 90 minuta.
I samo jos jedno zapazanje, Fabrisio je izgleda za nase uslove skroz dobar igrac, prijatno iznenadjenje i moguce sasvim solidno pojacanje.
Da ne komantarisem dalje pojedinacno sve, ali moram spomenuti konstantno odlicnog Jevtovica, pogotovu defanzivno.. i naravno vanzemanjca Andriju, igraca kakvog dugo nismo imali. Jos od recimo Jovetica nismo imali tako talentovanog i dominantnog igraca.

Pera

pre 8 godina

Nikada interesantniji meč u sredu. Igra se protiv obe zvezde:) Države Rumunije i Srbije, RTS, svih zvezdinih medija, pantera na obe strane.

Gazi valjak ko i uvek u inat svima

Sa Škuletom i Drinom bi bilo 5:0 u Bukureštu. A sa decom što igraju u najjačim ligama 17:0

1000 prskalica

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!
(TEGI STRIPTIZETA !!!, 30. jul 2015 09:40)

Kupićemo i mi kod kineza pirotehniku i zapaliti stadion par dana ped utakmicu, ništa se ti ne brini rođače...

dex

pre 8 godina

Milinkovic za razliku od Bozovica igra hrabro, napadacki i realno ima i sa kim. Uporedjujuci igru Partizana od sinoc i Zvezde, jasno je da je na moju zalost razlika bar dve klase. Bilo je sezona kada je Partizan bio ubedljivo prvi, bilo je sezona kada je Zvezda bila ubedljivo prva, bilo je sezona kada je Zvezda pobedjivala sa 3-4 gola razlike, ali mislim da nikada nije bila ovako dramaticna razlika u kvalitetu izmedju dva tima. Sto se izjave Milinkovica da je publika prednost tice... Mozda bila nekad. Danas se gostujuci igraci ne boje vise toga, a nasima je cesto kamen oko vrata. Videcemo, ali ne mislim da je Partizan favorit.

Grobar

pre 8 godina

Odlični smo. Od one ekipe iz 2008. nismo igrali ovako lep i tečan fudbal. Steaua jak rival, ali jednostavno smo bolji. U revanšu očekujem 2-0, kao što sam u Rumuniji i očekivao 1-1 i prolaz. Igrači se trude, trče i znaju da igraju fudbal. Ajmo mi u Ligu Šampiona. Ponovo. Vreme je. Samo cepaj Milinkoviću, prvi sam sumnjao u tebe kada si došao, ali nisam bio u pravu. Znaš šta radiš.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Odlicno pripremljen tim i utakmica. Steaua nije prejak tim ali ipak cestitke treneru. Neutralisani su i ograniceni na duge lopte i suteve iz losih pozicija. Nasi su bili kudikamo opasniji i konkretniji u napadu. Fali jedan vezni umesto Babovica da bi bili opasni i kroz sredinu koliko i po bokovima.

TEGI STRIPTIZETA !!!

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!

darko gmo

pre 8 godina

Samo da je ilić ušao u 75minutu i stao na loptu gol primili ne bi. Ovako nema veze još bolji ma duplo bolji meč moramo da odigramo u bg odigraće i oni sigurno. NEMA OPUSTANJA NI GRAM

gunner

pre 8 godina

Steaua je najobicniji prosek od tima. Momci ne mogu da se povezu, klub u fazi raspadanja, prazne tribine...pa da je neko smisljao bolji scenario za Partizan ne bi bilo moguce...mnogo srece na zrebu, a sinoc je pobeda morala doci protiv takve ekipe...

Da li će se pojaviti neko ko će to najuriti iz kluba?

pre 8 godina

Kad je Ninković u startnoj postavi, ni ne počnem da gledam, kad uđe kao rezerva gasim televizor. Jednostavno čuvam svoje živce i zdravlje.

Stara Škola

pre 8 godina

Bio sam izuzetno ljut kada su oterali Marka Nikolića i doveli Milinkovića, ali sada, posle ovih 4 meseca sam svestan da sam pogrešio. Posle Mateusa on je prvi trener koji igra napadački, sa dva klasična špica i sa još 5 igrača iz sredine koji su konstantno u kaznenom prostoru. Kapa dole, nadam se samo da će zauvek igrati na ovaj način. Prolazimo dalje lagano..

hill

pre 8 godina

bitno je bilo dati gol, medjutim ovaj rezultat ne garantuje prolaz. prosle godine ista situacija. iako su bugari kvalitetniji tim. kada su doveli milinkovica. bilo mi je zao celavog. Ali to je bio pravi potez. partizan igra dobro. stabilno i ofanzivno. sanse u revansu 60-40 za partizan.

Del

pre 8 godina

Pusti navijace. Oni ne igraju. Partizan je bio borben, odlicno su trcali i igrali do kraja muski. Imamo puno tehnicki limitiranih igraca, pa umesto ocajnoj Steaui da uvalimo 3 komada, ostadosmo na jednom postignutom golu. Klasicnog golgetera nemamo i sta da se radi, timski to ne izgleda lose, pa se nadoknadi nedostatak. Ono sto je strasno je da svake godine mora da se ponovi ista prica. Babovic nas je kostao prolaska pre par godina protiv Genka, zaradio onaj glupi crveni karton kad smo vodili, Boya je nedeljama pre Artmedije pokazivao koliko je labilan psihicki, pa pucao odlucujuci penal, sada Ninkovic pravi najgluplji moguci potez.. Kako je moguce da trener, koji provodi dane sa njima, ne moze da proceni ko je mentalno slab i podlozan greskama u takvim trenucima? I da iste drzi podalje od terena.. Plasim se da nas jedan primljeni gol u bgu izbacuje 100 %, ne bi nam bilo prvi put da , iako superiorniji, ispadnemo tako naivno.. Nadam se da gresim. Pozdrav svima!

Dragan

pre 8 godina

Znamo svi da Rumeni mora da se proda jer je vec godinama u Partizanu pa se zbog toga forsira toliko i na svakoj utakmici.. Ali ukoliko taj decko koji uopste ne trci po terenu bude igrao, sanse su nam drasticno manje za prolazak.

ja

pre 8 godina

Slepci jedni stavite sada cenu karte od 100 dinara za Steauu da bude pun JNA! Shvatate li da narod nema para, a ako prodjete dobijate jos 5.000.000 evra!!! Ima li marketinga ovaj Partizan, ima li uprava takta iole??

danilo

pre 8 godina

Dobra utakmica, odličan Partizan, tupav faul...
Rumuni nisu naivni, dobili su Slovake u gostima, igra se za skoro 6 miliona evra pa je ovo faktički utakmica sezone i za jedne i za druge.
Ako ne budemo igrali srčano ali i pametno, ispašćemo.
Ovo je šansa ove generacije.
Odličan rezultat, protivnik koji definitivno nije jači, pun stadion, forma koja raste i tečna igra...
Ako sve to ne bude dovoljno, nismo onda zaslužili i tačka!
P.S.
Zbog Babovića više neću da se nerviram jer dečko MORA da igra makar je ulog 6 miliona evra.
Šansa da ga negde ozbiljno prodaju NE postoji jer i laiku je jasno gde je njegova klasa.
Možda mu se posreći pa i protiv Steaue "ubode" nešto?

@pple

pre 8 godina

kizo, zasluzili ste podrsku vecerasnjom igrom.
Ako mogu, vatam bus iz Nis i dolazim u Bg na utakmicu da vas gledam!
Svaka cast jos jednom tebi i momcima na zalaganju!!!
Partizan, never walk aloUn!!! :D

BEKAM

pre 8 godina

Sve je bilo dobro, samo Grbića umesto Ninkovića i to je to. U revanšu bez zviždanja, maksimalna podrška do kraja. Zaslužili su. IMA DA GRMI!!!!!!

Црна овца друштва увек бела врана

pre 8 godina

Одлична игра Партизана. Храбра поставка тренера. И да смо изгубили, исто бих написао, јер ТРИ нападача у овако битној утакмици, не очекује се од српских клубова. Џиги је уведен јер мора да се прода, али никако не иде. Добар је фудбалер, али огроман проблем у глави који постоји, неће му створити каријеру.

Ако у реваншу нападнемо, иста поставка, Зоран Милинковић ће постати један од најбољих тренера у новијој историји Партизана. Од Ђукића нисмо играли овако лепршаво.

sedi jedan

pre 8 godina

ti si kriv za rezultatski neuspeh stavljas divljeg bezobraznog i malodusnog igraca u najvazniju utakmicu sezone
nisi ti nikakav trener, a proci necemo zbog tvoje odluke

veliki strumf

pre 8 godina

Publika ne igra fudbal i vise nije nikakva prednost! U danasnjem profesionalnom fudbalu domaci teren je cesto opterecenje! To je dokazao Partizan koji u svim bitnim utakmicama koje je igrao kuci u revansu zadnjih 15ak godina - nijednom nije prosao! Uvek je u grupnu fazu prolazio posle revansa u gostima!

циганин сам, ал' најлепши

pre 8 godina

Видећеш каква је предност кад рекреативцу већ у 15. минуту крену да помињу ближу и даљу родбину...

SZM ns

pre 8 godina

bravo milinkovicu !odavno nismo imali boljeg trenera i izgledali ovako na terenu,bez straha i m,alodusnosti kao sto je bio slucaj sa ostalim trnerima koji su ipadali od tuna i ostalih

S. S. S. S

pre 8 godina

Bio sam skeptik kada su doveli Milinkovica ali covek prosto ima rezultate, Partizan igra fenomenalno i treba mu dati podrusku dok je tako.

S. S. S. S

pre 8 godina

Bio sam skeptik kada su doveli Milinkovica ali covek prosto ima rezultate, Partizan igra fenomenalno i treba mu dati podrusku dok je tako.

SZM ns

pre 8 godina

bravo milinkovicu !odavno nismo imali boljeg trenera i izgledali ovako na terenu,bez straha i m,alodusnosti kao sto je bio slucaj sa ostalim trnerima koji su ipadali od tuna i ostalih

veliki strumf

pre 8 godina

Publika ne igra fudbal i vise nije nikakva prednost! U danasnjem profesionalnom fudbalu domaci teren je cesto opterecenje! To je dokazao Partizan koji u svim bitnim utakmicama koje je igrao kuci u revansu zadnjih 15ak godina - nijednom nije prosao! Uvek je u grupnu fazu prolazio posle revansa u gostima!

Grobar

pre 8 godina

Odlični smo. Od one ekipe iz 2008. nismo igrali ovako lep i tečan fudbal. Steaua jak rival, ali jednostavno smo bolji. U revanšu očekujem 2-0, kao što sam u Rumuniji i očekivao 1-1 i prolaz. Igrači se trude, trče i znaju da igraju fudbal. Ajmo mi u Ligu Šampiona. Ponovo. Vreme je. Samo cepaj Milinkoviću, prvi sam sumnjao u tebe kada si došao, ali nisam bio u pravu. Znaš šta radiš.

циганин сам, ал' најлепши

pre 8 godina

Видећеш каква је предност кад рекреативцу већ у 15. минуту крену да помињу ближу и даљу родбину...

dex

pre 8 godina

Milinkovic za razliku od Bozovica igra hrabro, napadacki i realno ima i sa kim. Uporedjujuci igru Partizana od sinoc i Zvezde, jasno je da je na moju zalost razlika bar dve klase. Bilo je sezona kada je Partizan bio ubedljivo prvi, bilo je sezona kada je Zvezda bila ubedljivo prva, bilo je sezona kada je Zvezda pobedjivala sa 3-4 gola razlike, ali mislim da nikada nije bila ovako dramaticna razlika u kvalitetu izmedju dva tima. Sto se izjave Milinkovica da je publika prednost tice... Mozda bila nekad. Danas se gostujuci igraci ne boje vise toga, a nasima je cesto kamen oko vrata. Videcemo, ali ne mislim da je Partizan favorit.

darko gmo

pre 8 godina

Samo da je ilić ušao u 75minutu i stao na loptu gol primili ne bi. Ovako nema veze još bolji ma duplo bolji meč moramo da odigramo u bg odigraće i oni sigurno. NEMA OPUSTANJA NI GRAM

Stara Škola

pre 8 godina

Bio sam izuzetno ljut kada su oterali Marka Nikolića i doveli Milinkovića, ali sada, posle ovih 4 meseca sam svestan da sam pogrešio. Posle Mateusa on je prvi trener koji igra napadački, sa dva klasična špica i sa još 5 igrača iz sredine koji su konstantno u kaznenom prostoru. Kapa dole, nadam se samo da će zauvek igrati na ovaj način. Prolazimo dalje lagano..

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Odlicno pripremljen tim i utakmica. Steaua nije prejak tim ali ipak cestitke treneru. Neutralisani su i ograniceni na duge lopte i suteve iz losih pozicija. Nasi su bili kudikamo opasniji i konkretniji u napadu. Fali jedan vezni umesto Babovica da bi bili opasni i kroz sredinu koliko i po bokovima.

sedi jedan

pre 8 godina

ti si kriv za rezultatski neuspeh stavljas divljeg bezobraznog i malodusnog igraca u najvazniju utakmicu sezone
nisi ti nikakav trener, a proci necemo zbog tvoje odluke

Црна овца друштва увек бела врана

pre 8 godina

Одлична игра Партизана. Храбра поставка тренера. И да смо изгубили, исто бих написао, јер ТРИ нападача у овако битној утакмици, не очекује се од српских клубова. Џиги је уведен јер мора да се прода, али никако не иде. Добар је фудбалер, али огроман проблем у глави који постоји, неће му створити каријеру.

Ако у реваншу нападнемо, иста поставка, Зоран Милинковић ће постати један од најбољих тренера у новијој историји Партизана. Од Ђукића нисмо играли овако лепршаво.

Nemanja

pre 8 godina

@(nesa, 30. jul 2015 09:43)

Ako je bilo 15000 protiv Dile, ne znam zasto ne bi doslo bar 20, 25 hiljada sada, kada se vidi da momci igraju fantasticno. A svima vama bih preporucio da podjete od sebe, i da se zapitate zasto ne dolazite na stadion. Ja pratim cak i domace utakmice (80% domacih koji se igraju kod nas) i redovno sam na zapadu... A ostali, koji dodju samo 3 puta godisnje (a naravno, pricam o ljudima iz Bg-a, kojima je stadion pred nosom), nek se zapitaju da li zaista vole Partizan. I niko ne moze da mi kaze da nema vremena, jer i ja sam radim i zivim ko svi ostali, to je samo u pitanju volja. A verujte mi, cak i na tim utakmicama ima sta da se vidi.

BEKAM

pre 8 godina

Sve je bilo dobro, samo Grbića umesto Ninkovića i to je to. U revanšu bez zviždanja, maksimalna podrška do kraja. Zaslužili su. IMA DA GRMI!!!!!!

@pple

pre 8 godina

kizo, zasluzili ste podrsku vecerasnjom igrom.
Ako mogu, vatam bus iz Nis i dolazim u Bg na utakmicu da vas gledam!
Svaka cast jos jednom tebi i momcima na zalaganju!!!
Partizan, never walk aloUn!!! :D

ja

pre 8 godina

Slepci jedni stavite sada cenu karte od 100 dinara za Steauu da bude pun JNA! Shvatate li da narod nema para, a ako prodjete dobijate jos 5.000.000 evra!!! Ima li marketinga ovaj Partizan, ima li uprava takta iole??

Johnieee

pre 8 godina

Jedino sta mogu zameriti Kizi je ste uvodjenje Ninkovica, a mogao je recimo Trujica koji je brzi i konkretniji igrac. Ruku na srce, Dzigi je protiv Dile bio odlican, najbolji na terenu i ideja je verovatno bila da stane na loptu, da na sredini budemo cvrsci, ali eto, po ko zna koji put je pokazao da jednostvno ima taj neki kvrc u glavi da ne moze da ne napravi glupost neku.
Vidim i da se pljuje Saponjic.. aman ljudi, decko je '97.godiste, dajte malo realnosti. To je nas biser i velika nada, normalno je da u tim godinama ima oscilacije. Stoperi Steaue su odlicni, jaki, visoki, a plus je Sapojic imao produzeni odmor i svakkao nije spreman za 90 minuta ozbiljnog fudbala jos uvek.
Steaua je dobar tim, ne smemo ih sada podceniti, moramo ih ovde pritisnuti i pametno napasti ako mislimo dalje. Stoperi su im odlicni, pogotovu Varela, spic jako nezgodan, jak, dobar u duelu, 14 i 7 (oprostite ne znam imena) izuzetni igraci... ne smemo im dati priliku za neke kontranapade ili im prepustiti igru. Moramo ih kontrolisati 90 minuta.
I samo jos jedno zapazanje, Fabrisio je izgleda za nase uslove skroz dobar igrac, prijatno iznenadjenje i moguce sasvim solidno pojacanje.
Da ne komantarisem dalje pojedinacno sve, ali moram spomenuti konstantno odlicnog Jevtovica, pogotovu defanzivno.. i naravno vanzemanjca Andriju, igraca kakvog dugo nismo imali. Jos od recimo Jovetica nismo imali tako talentovanog i dominantnog igraca.

Dragan

pre 8 godina

Znamo svi da Rumeni mora da se proda jer je vec godinama u Partizanu pa se zbog toga forsira toliko i na svakoj utakmici.. Ali ukoliko taj decko koji uopste ne trci po terenu bude igrao, sanse su nam drasticno manje za prolazak.

Del

pre 8 godina

Pusti navijace. Oni ne igraju. Partizan je bio borben, odlicno su trcali i igrali do kraja muski. Imamo puno tehnicki limitiranih igraca, pa umesto ocajnoj Steaui da uvalimo 3 komada, ostadosmo na jednom postignutom golu. Klasicnog golgetera nemamo i sta da se radi, timski to ne izgleda lose, pa se nadoknadi nedostatak. Ono sto je strasno je da svake godine mora da se ponovi ista prica. Babovic nas je kostao prolaska pre par godina protiv Genka, zaradio onaj glupi crveni karton kad smo vodili, Boya je nedeljama pre Artmedije pokazivao koliko je labilan psihicki, pa pucao odlucujuci penal, sada Ninkovic pravi najgluplji moguci potez.. Kako je moguce da trener, koji provodi dane sa njima, ne moze da proceni ko je mentalno slab i podlozan greskama u takvim trenucima? I da iste drzi podalje od terena.. Plasim se da nas jedan primljeni gol u bgu izbacuje 100 %, ne bi nam bilo prvi put da , iako superiorniji, ispadnemo tako naivno.. Nadam se da gresim. Pozdrav svima!

vladica

pre 8 godina

Steta sto Abubakar nije imao snage za vise jer upravo je to igrac za kontra napade.Partizan je srce ostavio na teren svaka cast,samo istim zalaganjem u revansu prolazimo.Bez opustanja dobre igrace ima steaua samo ne uigrane.

hill

pre 8 godina

bitno je bilo dati gol, medjutim ovaj rezultat ne garantuje prolaz. prosle godine ista situacija. iako su bugari kvalitetniji tim. kada su doveli milinkovica. bilo mi je zao celavog. Ali to je bio pravi potez. partizan igra dobro. stabilno i ofanzivno. sanse u revansu 60-40 za partizan.

danilo

pre 8 godina

Dobra utakmica, odličan Partizan, tupav faul...
Rumuni nisu naivni, dobili su Slovake u gostima, igra se za skoro 6 miliona evra pa je ovo faktički utakmica sezone i za jedne i za druge.
Ako ne budemo igrali srčano ali i pametno, ispašćemo.
Ovo je šansa ove generacije.
Odličan rezultat, protivnik koji definitivno nije jači, pun stadion, forma koja raste i tečna igra...
Ako sve to ne bude dovoljno, nismo onda zaslužili i tačka!
P.S.
Zbog Babovića više neću da se nerviram jer dečko MORA da igra makar je ulog 6 miliona evra.
Šansa da ga negde ozbiljno prodaju NE postoji jer i laiku je jasno gde je njegova klasa.
Možda mu se posreći pa i protiv Steaue "ubode" nešto?

Da li će se pojaviti neko ko će to najuriti iz kluba?

pre 8 godina

Kad je Ninković u startnoj postavi, ni ne počnem da gledam, kad uđe kao rezerva gasim televizor. Jednostavno čuvam svoje živce i zdravlje.

1000 prskalica

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!
(TEGI STRIPTIZETA !!!, 30. jul 2015 09:40)

Kupićemo i mi kod kineza pirotehniku i zapaliti stadion par dana ped utakmicu, ništa se ti ne brini rođače...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!
(TEGI STRIPTIZETA !!!, 30. jul 2015 09:40)

Kaže se "pokriJte se", nepismeni.
Posle onog Kairanja ne znam ko bi trebalo da se pokrije ušima...

Pera

pre 8 godina

Nikada interesantniji meč u sredu. Igra se protiv obe zvezde:) Države Rumunije i Srbije, RTS, svih zvezdinih medija, pantera na obe strane.

Gazi valjak ko i uvek u inat svima

Sa Škuletom i Drinom bi bilo 5:0 u Bukureštu. A sa decom što igraju u najjačim ligama 17:0

TEGI STRIPTIZETA !!!

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!

nikolapd

pre 8 godina

Steta, na 0:1 za Partizan cist crveni karton za Steauu, zadnji igrac odbrane pravi faul I prekida akciju opasnu po gol. Proslogodisnji Ludogorec mi deluje kao mnogo ozbiljnija ekipa od Rumuna. Sto se tice Ninkovica, izgoreo je u zelji, ali opet mi je prihvatljivije to, nego da je usao nezainteresovano u utakmicu. Sto se tice njihovog napada, jedini koji mi se svideo igrac je Popa, ostali prosek.

gunner

pre 8 godina

Steaua je najobicniji prosek od tima. Momci ne mogu da se povezu, klub u fazi raspadanja, prazne tribine...pa da je neko smisljao bolji scenario za Partizan ne bi bilo moguce...mnogo srece na zrebu, a sinoc je pobeda morala doci protiv takve ekipe...

veliki strumf

pre 8 godina

Vise ce biti grobarskih komentara na forumu (koje stancuju isti klinci pod razlicitim nickovima) nego ljudi na stadionu Vojske Srbije!

veliki strumf

pre 8 godina

Ovako su se pisali epovi i o Marku Nikolicu, kao sada o Milinkovicu. Teracete i njega vrlo brzo. Babovic vam je nedelju dana bio legenda, pa opet pljuvacina. Ninkovic vam bio dobar kada je skokom, kojim bi na SP u skokovima u vodu dobio bar 7,5, iznudio penal protiv Jagodine... Upravu ste u decembru pljuvali na sva usta, sada vam je najbolha u istoriji... Grobarska principijelnost!

sedi jedan

pre 8 godina

ti si kriv za rezultatski neuspeh stavljas divljeg bezobraznog i malodusnog igraca u najvazniju utakmicu sezone
nisi ti nikakav trener, a proci necemo zbog tvoje odluke

циганин сам, ал' најлепши

pre 8 godina

Видећеш каква је предност кад рекреативцу већ у 15. минуту крену да помињу ближу и даљу родбину...

veliki strumf

pre 8 godina

Publika ne igra fudbal i vise nije nikakva prednost! U danasnjem profesionalnom fudbalu domaci teren je cesto opterecenje! To je dokazao Partizan koji u svim bitnim utakmicama koje je igrao kuci u revansu zadnjih 15ak godina - nijednom nije prosao! Uvek je u grupnu fazu prolazio posle revansa u gostima!

TEGI STRIPTIZETA !!!

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!

gunner

pre 8 godina

Steaua je najobicniji prosek od tima. Momci ne mogu da se povezu, klub u fazi raspadanja, prazne tribine...pa da je neko smisljao bolji scenario za Partizan ne bi bilo moguce...mnogo srece na zrebu, a sinoc je pobeda morala doci protiv takve ekipe...

veliki strumf

pre 8 godina

Ovako su se pisali epovi i o Marku Nikolicu, kao sada o Milinkovicu. Teracete i njega vrlo brzo. Babovic vam je nedelju dana bio legenda, pa opet pljuvacina. Ninkovic vam bio dobar kada je skokom, kojim bi na SP u skokovima u vodu dobio bar 7,5, iznudio penal protiv Jagodine... Upravu ste u decembru pljuvali na sva usta, sada vam je najbolha u istoriji... Grobarska principijelnost!

SZM ns

pre 8 godina

bravo milinkovicu !odavno nismo imali boljeg trenera i izgledali ovako na terenu,bez straha i m,alodusnosti kao sto je bio slucaj sa ostalim trnerima koji su ipadali od tuna i ostalih

veliki strumf

pre 8 godina

Vise ce biti grobarskih komentara na forumu (koje stancuju isti klinci pod razlicitim nickovima) nego ljudi na stadionu Vojske Srbije!

S. S. S. S

pre 8 godina

Bio sam skeptik kada su doveli Milinkovica ali covek prosto ima rezultate, Partizan igra fenomenalno i treba mu dati podrusku dok je tako.

ja

pre 8 godina

Slepci jedni stavite sada cenu karte od 100 dinara za Steauu da bude pun JNA! Shvatate li da narod nema para, a ako prodjete dobijate jos 5.000.000 evra!!! Ima li marketinga ovaj Partizan, ima li uprava takta iole??

Nemanja

pre 8 godina

@(nesa, 30. jul 2015 09:43)

Ako je bilo 15000 protiv Dile, ne znam zasto ne bi doslo bar 20, 25 hiljada sada, kada se vidi da momci igraju fantasticno. A svima vama bih preporucio da podjete od sebe, i da se zapitate zasto ne dolazite na stadion. Ja pratim cak i domace utakmice (80% domacih koji se igraju kod nas) i redovno sam na zapadu... A ostali, koji dodju samo 3 puta godisnje (a naravno, pricam o ljudima iz Bg-a, kojima je stadion pred nosom), nek se zapitaju da li zaista vole Partizan. I niko ne moze da mi kaze da nema vremena, jer i ja sam radim i zivim ko svi ostali, to je samo u pitanju volja. A verujte mi, cak i na tim utakmicama ima sta da se vidi.

Pera

pre 8 godina

Nikada interesantniji meč u sredu. Igra se protiv obe zvezde:) Države Rumunije i Srbije, RTS, svih zvezdinih medija, pantera na obe strane.

Gazi valjak ko i uvek u inat svima

Sa Škuletom i Drinom bi bilo 5:0 u Bukureštu. A sa decom što igraju u najjačim ligama 17:0

Del

pre 8 godina

Pusti navijace. Oni ne igraju. Partizan je bio borben, odlicno su trcali i igrali do kraja muski. Imamo puno tehnicki limitiranih igraca, pa umesto ocajnoj Steaui da uvalimo 3 komada, ostadosmo na jednom postignutom golu. Klasicnog golgetera nemamo i sta da se radi, timski to ne izgleda lose, pa se nadoknadi nedostatak. Ono sto je strasno je da svake godine mora da se ponovi ista prica. Babovic nas je kostao prolaska pre par godina protiv Genka, zaradio onaj glupi crveni karton kad smo vodili, Boya je nedeljama pre Artmedije pokazivao koliko je labilan psihicki, pa pucao odlucujuci penal, sada Ninkovic pravi najgluplji moguci potez.. Kako je moguce da trener, koji provodi dane sa njima, ne moze da proceni ko je mentalno slab i podlozan greskama u takvim trenucima? I da iste drzi podalje od terena.. Plasim se da nas jedan primljeni gol u bgu izbacuje 100 %, ne bi nam bilo prvi put da , iako superiorniji, ispadnemo tako naivno.. Nadam se da gresim. Pozdrav svima!

1000 prskalica

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!
(TEGI STRIPTIZETA !!!, 30. jul 2015 09:40)

Kupićemo i mi kod kineza pirotehniku i zapaliti stadion par dana ped utakmicu, ništa se ti ne brini rođače...

Grobar

pre 8 godina

Odlični smo. Od one ekipe iz 2008. nismo igrali ovako lep i tečan fudbal. Steaua jak rival, ali jednostavno smo bolji. U revanšu očekujem 2-0, kao što sam u Rumuniji i očekivao 1-1 i prolaz. Igrači se trude, trče i znaju da igraju fudbal. Ajmo mi u Ligu Šampiona. Ponovo. Vreme je. Samo cepaj Milinkoviću, prvi sam sumnjao u tebe kada si došao, ali nisam bio u pravu. Znaš šta radiš.

nikolapd

pre 8 godina

Steta, na 0:1 za Partizan cist crveni karton za Steauu, zadnji igrac odbrane pravi faul I prekida akciju opasnu po gol. Proslogodisnji Ludogorec mi deluje kao mnogo ozbiljnija ekipa od Rumuna. Sto se tice Ninkovica, izgoreo je u zelji, ali opet mi je prihvatljivije to, nego da je usao nezainteresovano u utakmicu. Sto se tice njihovog napada, jedini koji mi se svideo igrac je Popa, ostali prosek.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

hahahaha,evo moram opet hahahahaha,vasa publika pa jos prednost,koja bre publika koja prednost pa vi se na vasem lavoru skupljate ko da vlada kuga,prosle nedelje u kopu na jugu 50 ljudi,ajde pokrite se usima i cutite molim te!
(TEGI STRIPTIZETA !!!, 30. jul 2015 09:40)

Kaže se "pokriJte se", nepismeni.
Posle onog Kairanja ne znam ko bi trebalo da se pokrije ušima...

danilo

pre 8 godina

Dobra utakmica, odličan Partizan, tupav faul...
Rumuni nisu naivni, dobili su Slovake u gostima, igra se za skoro 6 miliona evra pa je ovo faktički utakmica sezone i za jedne i za druge.
Ako ne budemo igrali srčano ali i pametno, ispašćemo.
Ovo je šansa ove generacije.
Odličan rezultat, protivnik koji definitivno nije jači, pun stadion, forma koja raste i tečna igra...
Ako sve to ne bude dovoljno, nismo onda zaslužili i tačka!
P.S.
Zbog Babovića više neću da se nerviram jer dečko MORA da igra makar je ulog 6 miliona evra.
Šansa da ga negde ozbiljno prodaju NE postoji jer i laiku je jasno gde je njegova klasa.
Možda mu se posreći pa i protiv Steaue "ubode" nešto?

hill

pre 8 godina

bitno je bilo dati gol, medjutim ovaj rezultat ne garantuje prolaz. prosle godine ista situacija. iako su bugari kvalitetniji tim. kada su doveli milinkovica. bilo mi je zao celavog. Ali to je bio pravi potez. partizan igra dobro. stabilno i ofanzivno. sanse u revansu 60-40 za partizan.

Da li će se pojaviti neko ko će to najuriti iz kluba?

pre 8 godina

Kad je Ninković u startnoj postavi, ni ne počnem da gledam, kad uđe kao rezerva gasim televizor. Jednostavno čuvam svoje živce i zdravlje.

dex

pre 8 godina

Milinkovic za razliku od Bozovica igra hrabro, napadacki i realno ima i sa kim. Uporedjujuci igru Partizana od sinoc i Zvezde, jasno je da je na moju zalost razlika bar dve klase. Bilo je sezona kada je Partizan bio ubedljivo prvi, bilo je sezona kada je Zvezda bila ubedljivo prva, bilo je sezona kada je Zvezda pobedjivala sa 3-4 gola razlike, ali mislim da nikada nije bila ovako dramaticna razlika u kvalitetu izmedju dva tima. Sto se izjave Milinkovica da je publika prednost tice... Mozda bila nekad. Danas se gostujuci igraci ne boje vise toga, a nasima je cesto kamen oko vrata. Videcemo, ali ne mislim da je Partizan favorit.

Johnieee

pre 8 godina

Jedino sta mogu zameriti Kizi je ste uvodjenje Ninkovica, a mogao je recimo Trujica koji je brzi i konkretniji igrac. Ruku na srce, Dzigi je protiv Dile bio odlican, najbolji na terenu i ideja je verovatno bila da stane na loptu, da na sredini budemo cvrsci, ali eto, po ko zna koji put je pokazao da jednostvno ima taj neki kvrc u glavi da ne moze da ne napravi glupost neku.
Vidim i da se pljuje Saponjic.. aman ljudi, decko je '97.godiste, dajte malo realnosti. To je nas biser i velika nada, normalno je da u tim godinama ima oscilacije. Stoperi Steaue su odlicni, jaki, visoki, a plus je Sapojic imao produzeni odmor i svakkao nije spreman za 90 minuta ozbiljnog fudbala jos uvek.
Steaua je dobar tim, ne smemo ih sada podceniti, moramo ih ovde pritisnuti i pametno napasti ako mislimo dalje. Stoperi su im odlicni, pogotovu Varela, spic jako nezgodan, jak, dobar u duelu, 14 i 7 (oprostite ne znam imena) izuzetni igraci... ne smemo im dati priliku za neke kontranapade ili im prepustiti igru. Moramo ih kontrolisati 90 minuta.
I samo jos jedno zapazanje, Fabrisio je izgleda za nase uslove skroz dobar igrac, prijatno iznenadjenje i moguce sasvim solidno pojacanje.
Da ne komantarisem dalje pojedinacno sve, ali moram spomenuti konstantno odlicnog Jevtovica, pogotovu defanzivno.. i naravno vanzemanjca Andriju, igraca kakvog dugo nismo imali. Jos od recimo Jovetica nismo imali tako talentovanog i dominantnog igraca.

@pple

pre 8 godina

kizo, zasluzili ste podrsku vecerasnjom igrom.
Ako mogu, vatam bus iz Nis i dolazim u Bg na utakmicu da vas gledam!
Svaka cast jos jednom tebi i momcima na zalaganju!!!
Partizan, never walk aloUn!!! :D

Црна овца друштва увек бела врана

pre 8 godina

Одлична игра Партизана. Храбра поставка тренера. И да смо изгубили, исто бих написао, јер ТРИ нападача у овако битној утакмици, не очекује се од српских клубова. Џиги је уведен јер мора да се прода, али никако не иде. Добар је фудбалер, али огроман проблем у глави који постоји, неће му створити каријеру.

Ако у реваншу нападнемо, иста поставка, Зоран Милинковић ће постати један од најбољих тренера у новијој историји Партизана. Од Ђукића нисмо играли овако лепршаво.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Odlicno pripremljen tim i utakmica. Steaua nije prejak tim ali ipak cestitke treneru. Neutralisani su i ograniceni na duge lopte i suteve iz losih pozicija. Nasi su bili kudikamo opasniji i konkretniji u napadu. Fali jedan vezni umesto Babovica da bi bili opasni i kroz sredinu koliko i po bokovima.

darko gmo

pre 8 godina

Samo da je ilić ušao u 75minutu i stao na loptu gol primili ne bi. Ovako nema veze još bolji ma duplo bolji meč moramo da odigramo u bg odigraće i oni sigurno. NEMA OPUSTANJA NI GRAM

vladica

pre 8 godina

Steta sto Abubakar nije imao snage za vise jer upravo je to igrac za kontra napade.Partizan je srce ostavio na teren svaka cast,samo istim zalaganjem u revansu prolazimo.Bez opustanja dobre igrace ima steaua samo ne uigrane.

BEKAM

pre 8 godina

Sve je bilo dobro, samo Grbića umesto Ninkovića i to je to. U revanšu bez zviždanja, maksimalna podrška do kraja. Zaslužili su. IMA DA GRMI!!!!!!

Dragan

pre 8 godina

Znamo svi da Rumeni mora da se proda jer je vec godinama u Partizanu pa se zbog toga forsira toliko i na svakoj utakmici.. Ali ukoliko taj decko koji uopste ne trci po terenu bude igrao, sanse su nam drasticno manje za prolazak.

Stara Škola

pre 8 godina

Bio sam izuzetno ljut kada su oterali Marka Nikolića i doveli Milinkovića, ali sada, posle ovih 4 meseca sam svestan da sam pogrešio. Posle Mateusa on je prvi trener koji igra napadački, sa dva klasična špica i sa još 5 igrača iz sredine koji su konstantno u kaznenom prostoru. Kapa dole, nadam se samo da će zauvek igrati na ovaj način. Prolazimo dalje lagano..