Fudbal 144

Petak, 17.07.2015.

19:53

Partizan ubedljiv na startu, prvenci novajlija

Fudbaleri Partizana pobedili su Metalac na svom terenu sa ubedljivih 4:0, na startu nove sezone u Superligi Srbije.

Partizan ubedljiv na startu, prvenci novajlija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

robns

pre 8 godina

pitanje za prave grobare...Mislite o ovom nasem beku Petrovicu?Po meni je ubedljivo najlosiji i mozda jedina jako slaba karika..Nadam se da onaj dornales moze igrati i beka...Sta vi mislite? + ko misli isto - ko ne

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Nije namesteno,kod prvog gola,nisu uspeli svi da se sklone a Zile je vec dao gol.
(misko, 17. jul 2015 23:33)....Krece ofkanova paranoja,cekamo saopstenje

+41

pre 8 godina

Poseta i kvalitet ce da porastu kada budete prestali da igrate medjusobno utakmice u ligi. Ovako igra Vukadinoviceva ekipa protiv ekipe ciji je isti taj covek potpredsednik. Verovatno si u pravu da imate kvalitet ali vam trebaju prave takmicarske utakmice a ne duel Vukadinovic-Vukadinovic jer se tako kvalitet ne razvija. Tako se samo obezbedjuju unapred neophodni bodovi zarad neregularne titule ali onda nema nista od Reala, Benfike, Rome i Bajerna na JNA jer pre njih uvek naleti neki Sirak, Samrok i ostali... Igrajte posteno nasu ligu i isplatice vam se to i u Evropi.
(Povidon, 17. jul 2015 21:36

Pored siraka (koji se uzgred mislim sa vama poigrao) i samroka (koji je uzgred i vas, dosta pre nas izblamirao) nadje si i po neki Arsenal, Real, Porto, Marsej, Totenhem...pa i Nju Kasl, Anderleht. Sahtjor...itd, itd...
Hvala ipak Vukadinovicu, jbg Grobar covek, nece da nas zamara pre ovolikih velikana ;-)

Dagoberto

pre 8 godina

Da objasnim jos jednu stvar navijacima zvezde. Rumunski mediji reagovali su na zreb Steaue kao veoma los, to jest kazu da su dobili najjaceg od potencijalnih protivnika. Sad vi razmislite kako se vi kotirate tu, i kakve su vam sanse u revansu sa Mordovijom.
(grobar Temisvar, 17. jul 2015 22:03)
Je l mozes da ostavis taj sajt gde si to procitao? Gde si nasao te rumunske medije? Interesuje i mene a trazio sam i nisam nasao...

I bebe crno-bele

pre 8 godina

Rapsodija na otvaranju sezone,atraktivna brza pas igra Partizana,očigledno da sistem 4-3-3 odgovara ovoj kompoziciji ekipe! Sve čestitke treneru Milinkoviću, tim je već sad na zavidnom nivou, uživao sam večeras u crno-beloj dominantnoj, lepršavoj predstavi!

realno?

pre 8 godina

Pobedili su Metalac a ne neki jak tim haha
Dok god nam je liga ovako jadna nece mi biti jasno zasto stavljate nase fudbalske timove kao glavnu sportsku vest. Oni stvarno to trenutno ne zasluzuju

vlada

pre 8 godina

Sa Petrovicem i Cirkovicem u odbrani i Babovicem kao organizatorom igre realno nema sta da trazi u Evropi. Podhitno levi bek da se dovede i jedan vezni. Da se Brazilac oporavi i onda je to vec pristojna ekipa.

djole

pre 8 godina

Ova nasa liga uopste ne zavredjuje da se nadje medju vestima. Doslo 2000 na pocetak prvenstva??? Jadno da jadnije ne moze biti. Verovatno medju 5 najjadnijih prvenstava u Evropi! A prepucavanja ovde u komentarima kao da se radi o Liverpulu ili ManUTD hahaha

+41

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.
(Povidon, 17. jul 2015 21:24

Ne znam tebra...pitaj lalata, pizona, zileta........

slavko

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.
(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)

Hahahahaha kako sam se ismejao bas slatko! Bojim se da vas vec iduce nedelje Dila Gori ne spusti na zemlju! Poslednjih 5 godina sam se nacitao optimisticnih komentara slicnih tvome, a svaki put je Partizan ispao u kvalifikacijama. Ne, nisam Zvezdas, isto sam se smejao i njihovim optimisticnim komentarima. Rezultat protiv Metalca nije nikakvo merilo, liga nam je jadnija nego ikad!

Monten

pre 8 godina

Fantastičan Partizan, brza pas igra, fenomenalna tranzicija, fizički fantastično pripremljen tim, nisu stali 90 minuta na ovoj temperaturi, impresivno! Božinov klasa, Abu veliko pojačanje, Žile suvo zlato, Jevtović odličan, Babović veoma dobar, Vulićević i Petrović agilni nonstop, Brašanac radilica na celom terenu,Trujić fizički dominantan, Lukić ima veliki potencijal, Balažic, Ćirkovič i Ž. Živković bez posla i na kraju bravura kapitena Ilića za debakl Metalca na otvaranju sezone, bravo Milinkoviću, zadovoljstvo je bilo večeras gledati šampionski Partizan!!!

aleksandar

pre 8 godina

posle ko zna koliko vremena,partizan se nije mucio sa nekom ekipom.onaj marko nikolic je trener tan koliko i vermez i stavanovic,mada i milinkovic meni ne uliva neko poverenje,al videcemo

maaa

pre 8 godina

Delija sam ,ali mislim da Partizan ove godine ima bas dorbu ekipu .Sa druge strane toj ekipi nisu potrebne utakmice poput ove,ne samo toj ekipi nego nikome (da se konacan ishod zna nedelju dana ranije).Smrt srpkog fudbala lezi u "prijateljskim " utakmicama, kada dodje Evropa vidi se ko najvise namesta

grobar Temisvar

pre 8 godina

Da objasnim jos jednu stvar navijacima zvezde. Rumunski mediji reagovali su na zreb Steaue kao veoma los, to jest kazu da su dobili najjaceg od potencijalnih protivnika. Sad vi razmislite kako se vi kotirate tu, i kakve su vam sanse u revansu sa Mordovijom.

Врачар

pre 8 godina

Ово је сасвим коректно. Играли смо лепо и атрактивно. Треба нам леви бек и добар централни везни па да будемо сасвим пристојна екипа.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jbt, ovde je najviše komentara ostavljeno u vreme odigravanja utakmice! Sad je meni jasno zašto je tako "rekordna" poseta na stadionu! Partizan se stvarno "voli"!

200

pre 8 godina

Ne lupajte vise gluposti.Partizan je bar toliko kvalitetniji.Drugo ne namesta se 4-0.Trece Tole nije namestio pobedu Kairata.Cetvrto sad je svaki bod bitan i nema nekog prostora za namestanje.Peto ako i bude pola lige vode bivsi Zvezdini igraci i treneri,na primer Petrovic,Lalatovic,Zivkovic ...Zato pogled u svoje dvoriste a ko je ko videce se na krajù prvenstva i u derbijima.

lol

pre 8 godina

@...Ova ekipa ima kvalitet,mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona.Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.
(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)

U dobro je.Samo da nam sada Barca ne dodje,kada smo najjaci:)

Korto

pre 8 godina

Partizan jednostavno vapi za regionalnom ligom. Mislim da je to jedini veći klub u bivšoj Jugi čiji su navijači sa obe ruke za regionalnu ligu. Znam da je ona nemoguća zbog Torcide, Delija, BBB,Hordi zla i ostalih.

laik

pre 8 godina

Od prvog do zadnjeg kola Partizan prvi na tabeli,opet će biti dosadno prvenstvo, valjda ce malo po evropi igrati čisto da ima šta da se gleda

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.(Povidon, 17. jul 2015 20:36)

Gos'n Vučela je pre neki dan izjavio da samo kad Partizan osvaja titulu onda je to regularno! Šta tu nije jasno? Sad bar znamo da postoji NAJPOŠTENIJI klub, i to ne samo u našim okvirima, nego i na celom svetu! Ova izjava bi trebalo da se uvede u nastavni sistem u Višim trenerskim školama! Ko to ne zna, ne može da dobije ni B, a kamoli PRO licencu! :-)

KK Partizan, Humska 1

pre 8 godina

Priznajem da sam zimus bio skeptican povodom SNS uprave ali trenutno stanje na terenu je prijatno iznenadjenje. Bozinov i Abu Bakarni su odlicna pojacanja, igramo ofanzivan fudbal i prijatno je za gledati. Malo smo slabiji defanzivno po levoj strani ali sta je tu je. Pitanje za Lolu Ribara: Kakva je voda na Adi?

Phuq

pre 8 godina

Dobro ovo izgleda, solidno smo pokriveni na 80% pozicija, vidi se i Milinkovićev rad. Ipak, ne treba zaboraviti nešto važnije - ova uprava je dovedena da napravi dug sličan Zvezdinom. Mi ćemo biti prvaci, koliko god Čuka i Voša bile ozbiljne i opasne ekipe, ali to ne sme da zamaskira rad uprave. Oprez, grobari!

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Zar je moguce da vec pocinje prica filijale,namesteno,bla,bla,bla... ! Pa sta je tu cudno da Partizan dobije Metalac,pod jedan ! Sta kao Partizan namesta,a Zvezda zbog toga ne moze do titule ? Zvezda sa ovakvim timom,jedino u Srbiji moze da se bori za titulu ! Boricemo se sa Steauom sasvim ravnopravno !

Nema viđše ni "makarane"

pre 8 godina

@Rogi PFC
Ne brukaj se, kakav PFC, mi smo FKP i ne piši "na JNA", 25 godina stadion nosi ime "Stadion FK Partizana".

Stiven Džerard

pre 8 godina

Dajte ljudi Partizan igra veoma dobro posle dužeg vremena stvaraju dosta šansi i igraju brzo,tečno izgledaju veoma dobro,ja jesam Zvezdaš ali isto tako očekujem da i Zvezda za početak protiv OFK-a pokaže dobru igru i da 3-4 gola pa da sa nestrpljenjem čekam derbi a ne kao ranijih godina nula od fudbala(sve na silu) mada videćemo nadam se lepom i savremenom(Napadačkom) fudbalu ove sezone u JSL.Pozdrav

runner

pre 8 godina

Nije mi jasno po kom rezonu se Partizan rešio jednog Aškovskog a ostavio ovu rupu od Petrovića na levom beku? Ko je u njemu video igrača pa on je bukvalno zalutao u fudbal. Ne znam je li slabiji u odbrani ili u navali. Ništa bolji nije ni onaj Ćirković ali pod pretpostavkom da će oporavljeni Fabrisio zauzeti svoje mesto zadnjeg levog štopera, u paru sa Balažicim, ostaje nam da pod hitno angažujemo jednog levog beka inače nam se, sa Petrovićem i Ćirkovićem po levoj strani, crno piše.

TIGER

pre 8 godina

Nolane Smite, pa ti si oborio sve rekorde! Za pola sata, 3 komentara :)
Ajde idi gledaj Zvezdu u Evropi :)

Što se tiče naše igre teško je proceniti jer je Metalac jako slab protivnik!

dragavej

pre 8 godina

ne razumem.navijače Partizana koji žive u Beogradu...Partizan ima.najbolju ekupu u poslednjih 15 godina a niko ne dolazi da gleda???Svako ima neku svoj razlig ali mislim da ova ekipa zaslužuje veću posetu..sve u svemu,bravo momci,na ovoj temperaturi ODLIČNA igra

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Veliki respekt za šefa Milinkovića zbog izbora najboljeg tima!
Liga šampiona je super i sve je to fantazija ali pod broj jedan je:

- O S V A J A N J E - T I T U L E - Š A M P I O N A - P R V E - L I G E -

rogi pfc

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.

Povidon

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.

Aman Zaman

pre 8 godina

A pa svaka cast, jak je taj Metalac. Doduse nikad nisam ranije cuo ali cim igra u tako jakoj ligi kakva je ova nasa mora da je sjajan tim... Nego da mi raspustimo tu ligu na jedno bar pet godina, a moze i vise, slobodno...

fudbalski ekspert

pre 8 godina

- V E L E M A J S T O R - S A Š A - I L I Ć -

Kapiten Partizana Saša Ilić se nalazi u izvanrednoj formi i svakako predstavlja veliki adut šefa Milinkovića u borbi za Ligu šampiona!

Povidon

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)
Poseta i kvalitet ce da porastu kada budete prestali da igrate medjusobno utakmice u ligi. Ovako igra Vukadinoviceva ekipa protiv ekipe ciji je isti taj covek potpredsednik. Verovatno si u pravu da imate kvalitet ali vam trebaju prave takmicarske utakmice a ne duel Vukadinovic-Vukadinovic jer se tako kvalitet ne razvija. Tako se samo obezbedjuju unapred neophodni bodovi zarad neregularne titule ali onda nema nista od Reala, Benfike, Rome i Bajerna na JNA jer pre njih uvek naleti neki Sirak, Samrok i ostali... Igrajte posteno nasu ligu i isplatice vam se to i u Evropi.

Djuza

pre 8 godina

Da li je moguće da nam liga počinje 17. jula?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (IspeciPaReci, 17. jul 2015 20:33)

Pa kako nase primadone da igraju po snegu i hladnoci? :)))

bora

pre 8 godina

I prvih dvadeset minuta novog prvenstva,počinje gorčinom Zvezdaša!!He,he,he a meni milo znajući kako im je.
Smirite se komšije,i dodjite zajedno da "tresemo mušemu" Lige šampiona,he,he,he...
Ni trešnje se nisu do kraja obrale,a vi ispadoste!!?
Jednom će te ovo i vi kumovi da radite:-)
A mi i Steaua da raščistimo,ko je gospodar istočne Evrope!!

Monten

pre 8 godina

Bravo, bravo,fantastična igra Partizana na 34 stepena, 67-33 posed lopte, pored tri gola iz sjajnih akcija,mogla se mreža protivnika satresti još tri puta!Sve čestitke igračima i treneru Milinkoviću, tim je fizički na fantastičnom nivou!!!

Povidon

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.

Gregory House

pre 8 godina

@ Šta uradi Nolane Smite ako vi namestite Kairatu može i Metalac nama. Vjerovatno ste puno bolji od Kairata nemoguće da vas onako lako izbace.

ALo

pre 8 godina

ALo, bre ovi sto im fudbaleri mogu na letovanje u sred sezone, jer nemjau drug aposla, bolje da probate da ozivite vas KK, nego sto trosite tastature, kad zanamo sta cete da napisete

Rooney-utd

pre 8 godina

Prelepo igramo bravo za abua i valerija,a pogotovo za Andriju nase najvece pojacanje je njegov ostanak,ako ovako budemo igrali kakva bre Steaua lagano prolazimo prelepa igra jos jednom.NAPRED PARTIZAN BRE!

pfk

pre 8 godina

Da li stvarno mislite da bi nas pustili? Pa od ove sezone je svaki bod važan pošto se igra plej-of i plej-aut, sad se vidi prava destrukcija šampiona Srbije. Nek se spremi komšinica, do nje ćemo taman još malo da se uigramo pa će da bude spektakl.

vladakanidja

pre 8 godina

VALERIJ BOZINOV!! DVE ASISTENCIJE I GOL!! KLASA JE VECNA!!! Kako bi nam legao jedan levi bek i neko umesto Babovica, ne kazem da je toliko los, ali kvari igru i usporava je bas mnogo, ne razumem samo one koji ga brane, Partizanu trebaju odlicni igraci a ne neki koji zasijaju na minut. Inace, Jevtovic-Brasanac odlican par, pogotovo Brasanac dominira!

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Tomislave KAradzicu, sto bre mucis ove klubove Metalac, Surdulica, Grdelica, Donji Srem i ostale?! Smanji ligu na 10 klubova, megalomanu jedan !

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Tek ce se videti koliko je dobrog ucinio za Zvezdu Terzic kad je progurao inicijativu da se posle 30 kola skresu do tada osvojeni bodovi, jer u ovakvoj ligi ni Barselona ne bi mogla nista da uradi pored partizanovih prijateljskih utakmica ...

kruger

pre 8 godina

Partizan protiv bivseg podpredsednika partizana Vukadinovica, nema sta , a grobarima puna usta Terzica i ofk-e... (Hmmm, 17. jul 2015 20:01)

a pismenost zaboravio na zamrzivacu...

partizan sns telekom državni projekat

pre 8 godina

Ne mogu da daju gol amaterima Dila Gori ali kad krene Tole cirkus liga 3 gola za pola sata hahaha! Da nije žalosno bilo bi smešno.

nastavlja se cirkus za novu partizanovu titulu

pre 8 godina

Hahaha 2.000 ljudi doslo da gleda dogovorenu utakmicu. Mozete da varate u fudbalu ali ne mozete da varate publiku. Ne vole ljudi da gledaju namestene utakmice i prvenstva. Ekipa koja ne moze ni amaterima iz Dila Gore da uvalja gol iz igre sad postize na 10 minuta po gol. Koji je ovo cirkus od namestanja majko mila.

partizan sns telekom

pre 8 godina

Hahaha počela Tole cirkus liga! Zašto se uopšte igra kad je prvak već određen pre početka kao i prošle godine? Neće vlast i Tole da puste svoje mezimče da potone. A jel dozvoljeno bar Metalcu da dovede rezervne igrače? A daa njihov predsednik je UO partizana tako da može i klupa da dođe ionako se već zna pobednik.

MARQITO

pre 8 godina

Poluvrijeme. Partizan igra ko zmaj na ovoj vrucincini. Svaka cast. Bozinov 2 asistencije, pogodak i jedan ponisten pogodak koji je diskutabilan ali dobro. Ljudi moji, Jevtovic i Brasanac igracine! Generalno Partizan jak ko zemlja ove godine, jedino za evropu nam tanka lijeva strana odbrane, Cirkovic i Petrovic... nadam se da ce da se poprave pod hitno! A zao mi sto Markinjos nije dosao, da bude kreator umjesto Babovica jer on mi je nekako niti vino niti voda, ali ga svakako ne treba pljuvati jer je nas igrac!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Filijala na celu sa Vukadinovicem u jednom trenutku i predsednik Metalca i potpredsednik Partizana, lakrdija se nastavlja . Ocekuju se 3 sigurna boda sa 2-3 gola u mrezi protivnika radi samopouzdanja napadaca pred Dila Gori ...

rogi pfc

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.

kruger

pre 8 godina

Partizan protiv bivseg podpredsednika partizana Vukadinovica, nema sta , a grobarima puna usta Terzica i ofk-e... (Hmmm, 17. jul 2015 20:01)

a pismenost zaboravio na zamrzivacu...

+41

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.
(Povidon, 17. jul 2015 21:24

Ne znam tebra...pitaj lalata, pizona, zileta........

Monten

pre 8 godina

Fantastičan Partizan, brza pas igra, fenomenalna tranzicija, fizički fantastično pripremljen tim, nisu stali 90 minuta na ovoj temperaturi, impresivno! Božinov klasa, Abu veliko pojačanje, Žile suvo zlato, Jevtović odličan, Babović veoma dobar, Vulićević i Petrović agilni nonstop, Brašanac radilica na celom terenu,Trujić fizički dominantan, Lukić ima veliki potencijal, Balažic, Ćirkovič i Ž. Živković bez posla i na kraju bravura kapitena Ilića za debakl Metalca na otvaranju sezone, bravo Milinkoviću, zadovoljstvo je bilo večeras gledati šampionski Partizan!!!

bora

pre 8 godina

I prvih dvadeset minuta novog prvenstva,počinje gorčinom Zvezdaša!!He,he,he a meni milo znajući kako im je.
Smirite se komšije,i dodjite zajedno da "tresemo mušemu" Lige šampiona,he,he,he...
Ni trešnje se nisu do kraja obrale,a vi ispadoste!!?
Jednom će te ovo i vi kumovi da radite:-)
A mi i Steaua da raščistimo,ko je gospodar istočne Evrope!!

grobar Temisvar

pre 8 godina

Da objasnim jos jednu stvar navijacima zvezde. Rumunski mediji reagovali su na zreb Steaue kao veoma los, to jest kazu da su dobili najjaceg od potencijalnih protivnika. Sad vi razmislite kako se vi kotirate tu, i kakve su vam sanse u revansu sa Mordovijom.

I bebe crno-bele

pre 8 godina

Rapsodija na otvaranju sezone,atraktivna brza pas igra Partizana,očigledno da sistem 4-3-3 odgovara ovoj kompoziciji ekipe! Sve čestitke treneru Milinkoviću, tim je već sad na zavidnom nivou, uživao sam večeras u crno-beloj dominantnoj, lepršavoj predstavi!

KK Partizan, Humska 1

pre 8 godina

Priznajem da sam zimus bio skeptican povodom SNS uprave ali trenutno stanje na terenu je prijatno iznenadjenje. Bozinov i Abu Bakarni su odlicna pojacanja, igramo ofanzivan fudbal i prijatno je za gledati. Malo smo slabiji defanzivno po levoj strani ali sta je tu je. Pitanje za Lolu Ribara: Kakva je voda na Adi?

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Zar je moguce da vec pocinje prica filijale,namesteno,bla,bla,bla... ! Pa sta je tu cudno da Partizan dobije Metalac,pod jedan ! Sta kao Partizan namesta,a Zvezda zbog toga ne moze do titule ? Zvezda sa ovakvim timom,jedino u Srbiji moze da se bori za titulu ! Boricemo se sa Steauom sasvim ravnopravno !

Gregory House

pre 8 godina

@ Šta uradi Nolane Smite ako vi namestite Kairatu može i Metalac nama. Vjerovatno ste puno bolji od Kairata nemoguće da vas onako lako izbace.

Rooney-utd

pre 8 godina

Prelepo igramo bravo za abua i valerija,a pogotovo za Andriju nase najvece pojacanje je njegov ostanak,ako ovako budemo igrali kakva bre Steaua lagano prolazimo prelepa igra jos jednom.NAPRED PARTIZAN BRE!

200

pre 8 godina

Ne lupajte vise gluposti.Partizan je bar toliko kvalitetniji.Drugo ne namesta se 4-0.Trece Tole nije namestio pobedu Kairata.Cetvrto sad je svaki bod bitan i nema nekog prostora za namestanje.Peto ako i bude pola lige vode bivsi Zvezdini igraci i treneri,na primer Petrovic,Lalatovic,Zivkovic ...Zato pogled u svoje dvoriste a ko je ko videce se na krajù prvenstva i u derbijima.

+41

pre 8 godina

Poseta i kvalitet ce da porastu kada budete prestali da igrate medjusobno utakmice u ligi. Ovako igra Vukadinoviceva ekipa protiv ekipe ciji je isti taj covek potpredsednik. Verovatno si u pravu da imate kvalitet ali vam trebaju prave takmicarske utakmice a ne duel Vukadinovic-Vukadinovic jer se tako kvalitet ne razvija. Tako se samo obezbedjuju unapred neophodni bodovi zarad neregularne titule ali onda nema nista od Reala, Benfike, Rome i Bajerna na JNA jer pre njih uvek naleti neki Sirak, Samrok i ostali... Igrajte posteno nasu ligu i isplatice vam se to i u Evropi.
(Povidon, 17. jul 2015 21:36

Pored siraka (koji se uzgred mislim sa vama poigrao) i samroka (koji je uzgred i vas, dosta pre nas izblamirao) nadje si i po neki Arsenal, Real, Porto, Marsej, Totenhem...pa i Nju Kasl, Anderleht. Sahtjor...itd, itd...
Hvala ipak Vukadinovicu, jbg Grobar covek, nece da nas zamara pre ovolikih velikana ;-)

MARQITO

pre 8 godina

Poluvrijeme. Partizan igra ko zmaj na ovoj vrucincini. Svaka cast. Bozinov 2 asistencije, pogodak i jedan ponisten pogodak koji je diskutabilan ali dobro. Ljudi moji, Jevtovic i Brasanac igracine! Generalno Partizan jak ko zemlja ove godine, jedino za evropu nam tanka lijeva strana odbrane, Cirkovic i Petrovic... nadam se da ce da se poprave pod hitno! A zao mi sto Markinjos nije dosao, da bude kreator umjesto Babovica jer on mi je nekako niti vino niti voda, ali ga svakako ne treba pljuvati jer je nas igrac!

dragavej

pre 8 godina

ne razumem.navijače Partizana koji žive u Beogradu...Partizan ima.najbolju ekupu u poslednjih 15 godina a niko ne dolazi da gleda???Svako ima neku svoj razlig ali mislim da ova ekipa zaslužuje veću posetu..sve u svemu,bravo momci,na ovoj temperaturi ODLIČNA igra

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Filijala na celu sa Vukadinovicem u jednom trenutku i predsednik Metalca i potpredsednik Partizana, lakrdija se nastavlja . Ocekuju se 3 sigurna boda sa 2-3 gola u mrezi protivnika radi samopouzdanja napadaca pred Dila Gori ...

laik

pre 8 godina

Od prvog do zadnjeg kola Partizan prvi na tabeli,opet će biti dosadno prvenstvo, valjda ce malo po evropi igrati čisto da ima šta da se gleda

Djuza

pre 8 godina

Da li je moguće da nam liga počinje 17. jula?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (IspeciPaReci, 17. jul 2015 20:33)

Pa kako nase primadone da igraju po snegu i hladnoci? :)))

Monten

pre 8 godina

Bravo, bravo,fantastična igra Partizana na 34 stepena, 67-33 posed lopte, pored tri gola iz sjajnih akcija,mogla se mreža protivnika satresti još tri puta!Sve čestitke igračima i treneru Milinkoviću, tim je fizički na fantastičnom nivou!!!

Врачар

pre 8 godina

Ово је сасвим коректно. Играли смо лепо и атрактивно. Треба нам леви бек и добар централни везни па да будемо сасвим пристојна екипа.

vladakanidja

pre 8 godina

VALERIJ BOZINOV!! DVE ASISTENCIJE I GOL!! KLASA JE VECNA!!! Kako bi nam legao jedan levi bek i neko umesto Babovica, ne kazem da je toliko los, ali kvari igru i usporava je bas mnogo, ne razumem samo one koji ga brane, Partizanu trebaju odlicni igraci a ne neki koji zasijaju na minut. Inace, Jevtovic-Brasanac odlican par, pogotovo Brasanac dominira!

Phuq

pre 8 godina

Dobro ovo izgleda, solidno smo pokriveni na 80% pozicija, vidi se i Milinkovićev rad. Ipak, ne treba zaboraviti nešto važnije - ova uprava je dovedena da napravi dug sličan Zvezdinom. Mi ćemo biti prvaci, koliko god Čuka i Voša bile ozbiljne i opasne ekipe, ali to ne sme da zamaskira rad uprave. Oprez, grobari!

Korto

pre 8 godina

Partizan jednostavno vapi za regionalnom ligom. Mislim da je to jedini veći klub u bivšoj Jugi čiji su navijači sa obe ruke za regionalnu ligu. Znam da je ona nemoguća zbog Torcide, Delija, BBB,Hordi zla i ostalih.

runner

pre 8 godina

Nije mi jasno po kom rezonu se Partizan rešio jednog Aškovskog a ostavio ovu rupu od Petrovića na levom beku? Ko je u njemu video igrača pa on je bukvalno zalutao u fudbal. Ne znam je li slabiji u odbrani ili u navali. Ništa bolji nije ni onaj Ćirković ali pod pretpostavkom da će oporavljeni Fabrisio zauzeti svoje mesto zadnjeg levog štopera, u paru sa Balažicim, ostaje nam da pod hitno angažujemo jednog levog beka inače nam se, sa Petrovićem i Ćirkovićem po levoj strani, crno piše.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

- V E L E M A J S T O R - S A Š A - I L I Ć -

Kapiten Partizana Saša Ilić se nalazi u izvanrednoj formi i svakako predstavlja veliki adut šefa Milinkovića u borbi za Ligu šampiona!

pfk

pre 8 godina

Da li stvarno mislite da bi nas pustili? Pa od ove sezone je svaki bod važan pošto se igra plej-of i plej-aut, sad se vidi prava destrukcija šampiona Srbije. Nek se spremi komšinica, do nje ćemo taman još malo da se uigramo pa će da bude spektakl.

djole

pre 8 godina

Ova nasa liga uopste ne zavredjuje da se nadje medju vestima. Doslo 2000 na pocetak prvenstva??? Jadno da jadnije ne moze biti. Verovatno medju 5 najjadnijih prvenstava u Evropi! A prepucavanja ovde u komentarima kao da se radi o Liverpulu ili ManUTD hahaha

Stiven Džerard

pre 8 godina

Dajte ljudi Partizan igra veoma dobro posle dužeg vremena stvaraju dosta šansi i igraju brzo,tečno izgledaju veoma dobro,ja jesam Zvezdaš ali isto tako očekujem da i Zvezda za početak protiv OFK-a pokaže dobru igru i da 3-4 gola pa da sa nestrpljenjem čekam derbi a ne kao ranijih godina nula od fudbala(sve na silu) mada videćemo nadam se lepom i savremenom(Napadačkom) fudbalu ove sezone u JSL.Pozdrav

vlada

pre 8 godina

Sa Petrovicem i Cirkovicem u odbrani i Babovicem kao organizatorom igre realno nema sta da trazi u Evropi. Podhitno levi bek da se dovede i jedan vezni. Da se Brazilac oporavi i onda je to vec pristojna ekipa.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Veliki respekt za šefa Milinkovića zbog izbora najboljeg tima!
Liga šampiona je super i sve je to fantazija ali pod broj jedan je:

- O S V A J A N J E - T I T U L E - Š A M P I O N A - P R V E - L I G E -

TIGER

pre 8 godina

Nolane Smite, pa ti si oborio sve rekorde! Za pola sata, 3 komentara :)
Ajde idi gledaj Zvezdu u Evropi :)

Što se tiče naše igre teško je proceniti jer je Metalac jako slab protivnik!

aleksandar

pre 8 godina

posle ko zna koliko vremena,partizan se nije mucio sa nekom ekipom.onaj marko nikolic je trener tan koliko i vermez i stavanovic,mada i milinkovic meni ne uliva neko poverenje,al videcemo

ALo

pre 8 godina

ALo, bre ovi sto im fudbaleri mogu na letovanje u sred sezone, jer nemjau drug aposla, bolje da probate da ozivite vas KK, nego sto trosite tastature, kad zanamo sta cete da napisete

partizan sns telekom

pre 8 godina

Hahaha počela Tole cirkus liga! Zašto se uopšte igra kad je prvak već određen pre početka kao i prošle godine? Neće vlast i Tole da puste svoje mezimče da potone. A jel dozvoljeno bar Metalcu da dovede rezervne igrače? A daa njihov predsednik je UO partizana tako da može i klupa da dođe ionako se već zna pobednik.

Nema viđše ni "makarane"

pre 8 godina

@Rogi PFC
Ne brukaj se, kakav PFC, mi smo FKP i ne piši "na JNA", 25 godina stadion nosi ime "Stadion FK Partizana".

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Nije namesteno,kod prvog gola,nisu uspeli svi da se sklone a Zile je vec dao gol.
(misko, 17. jul 2015 23:33)....Krece ofkanova paranoja,cekamo saopstenje

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jbt, ovde je najviše komentara ostavljeno u vreme odigravanja utakmice! Sad je meni jasno zašto je tako "rekordna" poseta na stadionu! Partizan se stvarno "voli"!

maaa

pre 8 godina

Delija sam ,ali mislim da Partizan ove godine ima bas dorbu ekipu .Sa druge strane toj ekipi nisu potrebne utakmice poput ove,ne samo toj ekipi nego nikome (da se konacan ishod zna nedelju dana ranije).Smrt srpkog fudbala lezi u "prijateljskim " utakmicama, kada dodje Evropa vidi se ko najvise namesta

partizan sns telekom državni projekat

pre 8 godina

Ne mogu da daju gol amaterima Dila Gori ali kad krene Tole cirkus liga 3 gola za pola sata hahaha! Da nije žalosno bilo bi smešno.

Dagoberto

pre 8 godina

Da objasnim jos jednu stvar navijacima zvezde. Rumunski mediji reagovali su na zreb Steaue kao veoma los, to jest kazu da su dobili najjaceg od potencijalnih protivnika. Sad vi razmislite kako se vi kotirate tu, i kakve su vam sanse u revansu sa Mordovijom.
(grobar Temisvar, 17. jul 2015 22:03)
Je l mozes da ostavis taj sajt gde si to procitao? Gde si nasao te rumunske medije? Interesuje i mene a trazio sam i nisam nasao...

nastavlja se cirkus za novu partizanovu titulu

pre 8 godina

Hahaha 2.000 ljudi doslo da gleda dogovorenu utakmicu. Mozete da varate u fudbalu ali ne mozete da varate publiku. Ne vole ljudi da gledaju namestene utakmice i prvenstva. Ekipa koja ne moze ni amaterima iz Dila Gore da uvalja gol iz igre sad postize na 10 minuta po gol. Koji je ovo cirkus od namestanja majko mila.

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Tomislave KAradzicu, sto bre mucis ove klubove Metalac, Surdulica, Grdelica, Donji Srem i ostale?! Smanji ligu na 10 klubova, megalomanu jedan !

slavko

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.
(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)

Hahahahaha kako sam se ismejao bas slatko! Bojim se da vas vec iduce nedelje Dila Gori ne spusti na zemlju! Poslednjih 5 godina sam se nacitao optimisticnih komentara slicnih tvome, a svaki put je Partizan ispao u kvalifikacijama. Ne, nisam Zvezdas, isto sam se smejao i njihovim optimisticnim komentarima. Rezultat protiv Metalca nije nikakvo merilo, liga nam je jadnija nego ikad!

robns

pre 8 godina

pitanje za prave grobare...Mislite o ovom nasem beku Petrovicu?Po meni je ubedljivo najlosiji i mozda jedina jako slaba karika..Nadam se da onaj dornales moze igrati i beka...Sta vi mislite? + ko misli isto - ko ne

Povidon

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Tek ce se videti koliko je dobrog ucinio za Zvezdu Terzic kad je progurao inicijativu da se posle 30 kola skresu do tada osvojeni bodovi, jer u ovakvoj ligi ni Barselona ne bi mogla nista da uradi pored partizanovih prijateljskih utakmica ...

Aman Zaman

pre 8 godina

A pa svaka cast, jak je taj Metalac. Doduse nikad nisam ranije cuo ali cim igra u tako jakoj ligi kakva je ova nasa mora da je sjajan tim... Nego da mi raspustimo tu ligu na jedno bar pet godina, a moze i vise, slobodno...

lol

pre 8 godina

@...Ova ekipa ima kvalitet,mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona.Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.
(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)

U dobro je.Samo da nam sada Barca ne dodje,kada smo najjaci:)

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.(Povidon, 17. jul 2015 20:36)

Gos'n Vučela je pre neki dan izjavio da samo kad Partizan osvaja titulu onda je to regularno! Šta tu nije jasno? Sad bar znamo da postoji NAJPOŠTENIJI klub, i to ne samo u našim okvirima, nego i na celom svetu! Ova izjava bi trebalo da se uvede u nastavni sistem u Višim trenerskim školama! Ko to ne zna, ne može da dobije ni B, a kamoli PRO licencu! :-)

realno?

pre 8 godina

Pobedili su Metalac a ne neki jak tim haha
Dok god nam je liga ovako jadna nece mi biti jasno zasto stavljate nase fudbalske timove kao glavnu sportsku vest. Oni stvarno to trenutno ne zasluzuju

Povidon

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)
Poseta i kvalitet ce da porastu kada budete prestali da igrate medjusobno utakmice u ligi. Ovako igra Vukadinoviceva ekipa protiv ekipe ciji je isti taj covek potpredsednik. Verovatno si u pravu da imate kvalitet ali vam trebaju prave takmicarske utakmice a ne duel Vukadinovic-Vukadinovic jer se tako kvalitet ne razvija. Tako se samo obezbedjuju unapred neophodni bodovi zarad neregularne titule ali onda nema nista od Reala, Benfike, Rome i Bajerna na JNA jer pre njih uvek naleti neki Sirak, Samrok i ostali... Igrajte posteno nasu ligu i isplatice vam se to i u Evropi.

Povidon

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Filijala na celu sa Vukadinovicem u jednom trenutku i predsednik Metalca i potpredsednik Partizana, lakrdija se nastavlja . Ocekuju se 3 sigurna boda sa 2-3 gola u mrezi protivnika radi samopouzdanja napadaca pred Dila Gori ...

partizan sns telekom

pre 8 godina

Hahaha počela Tole cirkus liga! Zašto se uopšte igra kad je prvak već određen pre početka kao i prošle godine? Neće vlast i Tole da puste svoje mezimče da potone. A jel dozvoljeno bar Metalcu da dovede rezervne igrače? A daa njihov predsednik je UO partizana tako da može i klupa da dođe ionako se već zna pobednik.

slavko

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.
(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)

Hahahahaha kako sam se ismejao bas slatko! Bojim se da vas vec iduce nedelje Dila Gori ne spusti na zemlju! Poslednjih 5 godina sam se nacitao optimisticnih komentara slicnih tvome, a svaki put je Partizan ispao u kvalifikacijama. Ne, nisam Zvezdas, isto sam se smejao i njihovim optimisticnim komentarima. Rezultat protiv Metalca nije nikakvo merilo, liga nam je jadnija nego ikad!

Aman Zaman

pre 8 godina

A pa svaka cast, jak je taj Metalac. Doduse nikad nisam ranije cuo ali cim igra u tako jakoj ligi kakva je ova nasa mora da je sjajan tim... Nego da mi raspustimo tu ligu na jedno bar pet godina, a moze i vise, slobodno...

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jbt, ovde je najviše komentara ostavljeno u vreme odigravanja utakmice! Sad je meni jasno zašto je tako "rekordna" poseta na stadionu! Partizan se stvarno "voli"!

Dagoberto

pre 8 godina

Da objasnim jos jednu stvar navijacima zvezde. Rumunski mediji reagovali su na zreb Steaue kao veoma los, to jest kazu da su dobili najjaceg od potencijalnih protivnika. Sad vi razmislite kako se vi kotirate tu, i kakve su vam sanse u revansu sa Mordovijom.
(grobar Temisvar, 17. jul 2015 22:03)
Je l mozes da ostavis taj sajt gde si to procitao? Gde si nasao te rumunske medije? Interesuje i mene a trazio sam i nisam nasao...

nastavlja se cirkus za novu partizanovu titulu

pre 8 godina

Hahaha 2.000 ljudi doslo da gleda dogovorenu utakmicu. Mozete da varate u fudbalu ali ne mozete da varate publiku. Ne vole ljudi da gledaju namestene utakmice i prvenstva. Ekipa koja ne moze ni amaterima iz Dila Gore da uvalja gol iz igre sad postize na 10 minuta po gol. Koji je ovo cirkus od namestanja majko mila.

partizan sns telekom državni projekat

pre 8 godina

Ne mogu da daju gol amaterima Dila Gori ali kad krene Tole cirkus liga 3 gola za pola sata hahaha! Da nije žalosno bilo bi smešno.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Tek ce se videti koliko je dobrog ucinio za Zvezdu Terzic kad je progurao inicijativu da se posle 30 kola skresu do tada osvojeni bodovi, jer u ovakvoj ligi ni Barselona ne bi mogla nista da uradi pored partizanovih prijateljskih utakmica ...

djole

pre 8 godina

Ova nasa liga uopste ne zavredjuje da se nadje medju vestima. Doslo 2000 na pocetak prvenstva??? Jadno da jadnije ne moze biti. Verovatno medju 5 najjadnijih prvenstava u Evropi! A prepucavanja ovde u komentarima kao da se radi o Liverpulu ili ManUTD hahaha

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.(Povidon, 17. jul 2015 20:36)

Gos'n Vučela je pre neki dan izjavio da samo kad Partizan osvaja titulu onda je to regularno! Šta tu nije jasno? Sad bar znamo da postoji NAJPOŠTENIJI klub, i to ne samo u našim okvirima, nego i na celom svetu! Ova izjava bi trebalo da se uvede u nastavni sistem u Višim trenerskim školama! Ko to ne zna, ne može da dobije ni B, a kamoli PRO licencu! :-)

Povidon

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.

Povidon

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)
Poseta i kvalitet ce da porastu kada budete prestali da igrate medjusobno utakmice u ligi. Ovako igra Vukadinoviceva ekipa protiv ekipe ciji je isti taj covek potpredsednik. Verovatno si u pravu da imate kvalitet ali vam trebaju prave takmicarske utakmice a ne duel Vukadinovic-Vukadinovic jer se tako kvalitet ne razvija. Tako se samo obezbedjuju unapred neophodni bodovi zarad neregularne titule ali onda nema nista od Reala, Benfike, Rome i Bajerna na JNA jer pre njih uvek naleti neki Sirak, Samrok i ostali... Igrajte posteno nasu ligu i isplatice vam se to i u Evropi.

realno?

pre 8 godina

Pobedili su Metalac a ne neki jak tim haha
Dok god nam je liga ovako jadna nece mi biti jasno zasto stavljate nase fudbalske timove kao glavnu sportsku vest. Oni stvarno to trenutno ne zasluzuju

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Tomislave KAradzicu, sto bre mucis ove klubove Metalac, Surdulica, Grdelica, Donji Srem i ostale?! Smanji ligu na 10 klubova, megalomanu jedan !

Povidon

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.

maaa

pre 8 godina

Delija sam ,ali mislim da Partizan ove godine ima bas dorbu ekipu .Sa druge strane toj ekipi nisu potrebne utakmice poput ove,ne samo toj ekipi nego nikome (da se konacan ishod zna nedelju dana ranije).Smrt srpkog fudbala lezi u "prijateljskim " utakmicama, kada dodje Evropa vidi se ko najvise namesta

Nema viđše ni "makarane"

pre 8 godina

@Rogi PFC
Ne brukaj se, kakav PFC, mi smo FKP i ne piši "na JNA", 25 godina stadion nosi ime "Stadion FK Partizana".

kruger

pre 8 godina

Partizan protiv bivseg podpredsednika partizana Vukadinovica, nema sta , a grobarima puna usta Terzica i ofk-e... (Hmmm, 17. jul 2015 20:01)

a pismenost zaboravio na zamrzivacu...

rogi pfc

pre 8 godina

Pustite posetu, porastom kvaliteta porasce i poseta. Ova ekipa ima kvalitet, mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona. Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.

lol

pre 8 godina

@...Ova ekipa ima kvalitet,mislim da je jaca od one kada nas je Kleo uveo u ligu sampiona.Dovedite Markinjosa i gledacete Real, Benfiku, Romu, Bajern..... na JNA.
(rogi pfc, 17. jul 2015 21:04)

U dobro je.Samo da nam sada Barca ne dodje,kada smo najjaci:)

+41

pre 8 godina

Da li Vukadinovic navija u ovoj utakmici za Partizan kao njegov potpredsednik ili za Metalac kao njegov predsednik? Samo zlobnici ce reci da je ovde sve reseno unapred. I naravno da je sve posteno i regularno.
(Povidon, 17. jul 2015 21:24

Ne znam tebra...pitaj lalata, pizona, zileta........

+41

pre 8 godina

Poseta i kvalitet ce da porastu kada budete prestali da igrate medjusobno utakmice u ligi. Ovako igra Vukadinoviceva ekipa protiv ekipe ciji je isti taj covek potpredsednik. Verovatno si u pravu da imate kvalitet ali vam trebaju prave takmicarske utakmice a ne duel Vukadinovic-Vukadinovic jer se tako kvalitet ne razvija. Tako se samo obezbedjuju unapred neophodni bodovi zarad neregularne titule ali onda nema nista od Reala, Benfike, Rome i Bajerna na JNA jer pre njih uvek naleti neki Sirak, Samrok i ostali... Igrajte posteno nasu ligu i isplatice vam se to i u Evropi.
(Povidon, 17. jul 2015 21:36

Pored siraka (koji se uzgred mislim sa vama poigrao) i samroka (koji je uzgred i vas, dosta pre nas izblamirao) nadje si i po neki Arsenal, Real, Porto, Marsej, Totenhem...pa i Nju Kasl, Anderleht. Sahtjor...itd, itd...
Hvala ipak Vukadinovicu, jbg Grobar covek, nece da nas zamara pre ovolikih velikana ;-)

bora

pre 8 godina

I prvih dvadeset minuta novog prvenstva,počinje gorčinom Zvezdaša!!He,he,he a meni milo znajući kako im je.
Smirite se komšije,i dodjite zajedno da "tresemo mušemu" Lige šampiona,he,he,he...
Ni trešnje se nisu do kraja obrale,a vi ispadoste!!?
Jednom će te ovo i vi kumovi da radite:-)
A mi i Steaua da raščistimo,ko je gospodar istočne Evrope!!

I bebe crno-bele

pre 8 godina

Rapsodija na otvaranju sezone,atraktivna brza pas igra Partizana,očigledno da sistem 4-3-3 odgovara ovoj kompoziciji ekipe! Sve čestitke treneru Milinkoviću, tim je već sad na zavidnom nivou, uživao sam večeras u crno-beloj dominantnoj, lepršavoj predstavi!

KK Partizan, Humska 1

pre 8 godina

Priznajem da sam zimus bio skeptican povodom SNS uprave ali trenutno stanje na terenu je prijatno iznenadjenje. Bozinov i Abu Bakarni su odlicna pojacanja, igramo ofanzivan fudbal i prijatno je za gledati. Malo smo slabiji defanzivno po levoj strani ali sta je tu je. Pitanje za Lolu Ribara: Kakva je voda na Adi?

Korto

pre 8 godina

Partizan jednostavno vapi za regionalnom ligom. Mislim da je to jedini veći klub u bivšoj Jugi čiji su navijači sa obe ruke za regionalnu ligu. Znam da je ona nemoguća zbog Torcide, Delija, BBB,Hordi zla i ostalih.

runner

pre 8 godina

Nije mi jasno po kom rezonu se Partizan rešio jednog Aškovskog a ostavio ovu rupu od Petrovića na levom beku? Ko je u njemu video igrača pa on je bukvalno zalutao u fudbal. Ne znam je li slabiji u odbrani ili u navali. Ništa bolji nije ni onaj Ćirković ali pod pretpostavkom da će oporavljeni Fabrisio zauzeti svoje mesto zadnjeg levog štopera, u paru sa Balažicim, ostaje nam da pod hitno angažujemo jednog levog beka inače nam se, sa Petrovićem i Ćirkovićem po levoj strani, crno piše.

Monten

pre 8 godina

Fantastičan Partizan, brza pas igra, fenomenalna tranzicija, fizički fantastično pripremljen tim, nisu stali 90 minuta na ovoj temperaturi, impresivno! Božinov klasa, Abu veliko pojačanje, Žile suvo zlato, Jevtović odličan, Babović veoma dobar, Vulićević i Petrović agilni nonstop, Brašanac radilica na celom terenu,Trujić fizički dominantan, Lukić ima veliki potencijal, Balažic, Ćirkovič i Ž. Živković bez posla i na kraju bravura kapitena Ilića za debakl Metalca na otvaranju sezone, bravo Milinkoviću, zadovoljstvo je bilo večeras gledati šampionski Partizan!!!

vladakanidja

pre 8 godina

VALERIJ BOZINOV!! DVE ASISTENCIJE I GOL!! KLASA JE VECNA!!! Kako bi nam legao jedan levi bek i neko umesto Babovica, ne kazem da je toliko los, ali kvari igru i usporava je bas mnogo, ne razumem samo one koji ga brane, Partizanu trebaju odlicni igraci a ne neki koji zasijaju na minut. Inace, Jevtovic-Brasanac odlican par, pogotovo Brasanac dominira!

grobar Temisvar

pre 8 godina

Da objasnim jos jednu stvar navijacima zvezde. Rumunski mediji reagovali su na zreb Steaue kao veoma los, to jest kazu da su dobili najjaceg od potencijalnih protivnika. Sad vi razmislite kako se vi kotirate tu, i kakve su vam sanse u revansu sa Mordovijom.

Phuq

pre 8 godina

Dobro ovo izgleda, solidno smo pokriveni na 80% pozicija, vidi se i Milinkovićev rad. Ipak, ne treba zaboraviti nešto važnije - ova uprava je dovedena da napravi dug sličan Zvezdinom. Mi ćemo biti prvaci, koliko god Čuka i Voša bile ozbiljne i opasne ekipe, ali to ne sme da zamaskira rad uprave. Oprez, grobari!

Gregory House

pre 8 godina

@ Šta uradi Nolane Smite ako vi namestite Kairatu može i Metalac nama. Vjerovatno ste puno bolji od Kairata nemoguće da vas onako lako izbace.

Rooney-utd

pre 8 godina

Prelepo igramo bravo za abua i valerija,a pogotovo za Andriju nase najvece pojacanje je njegov ostanak,ako ovako budemo igrali kakva bre Steaua lagano prolazimo prelepa igra jos jednom.NAPRED PARTIZAN BRE!

aleksandar

pre 8 godina

posle ko zna koliko vremena,partizan se nije mucio sa nekom ekipom.onaj marko nikolic je trener tan koliko i vermez i stavanovic,mada i milinkovic meni ne uliva neko poverenje,al videcemo

vlada

pre 8 godina

Sa Petrovicem i Cirkovicem u odbrani i Babovicem kao organizatorom igre realno nema sta da trazi u Evropi. Podhitno levi bek da se dovede i jedan vezni. Da se Brazilac oporavi i onda je to vec pristojna ekipa.

ALo

pre 8 godina

ALo, bre ovi sto im fudbaleri mogu na letovanje u sred sezone, jer nemjau drug aposla, bolje da probate da ozivite vas KK, nego sto trosite tastature, kad zanamo sta cete da napisete

Djuza

pre 8 godina

Da li je moguće da nam liga počinje 17. jula?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (IspeciPaReci, 17. jul 2015 20:33)

Pa kako nase primadone da igraju po snegu i hladnoci? :)))

Monten

pre 8 godina

Bravo, bravo,fantastična igra Partizana na 34 stepena, 67-33 posed lopte, pored tri gola iz sjajnih akcija,mogla se mreža protivnika satresti još tri puta!Sve čestitke igračima i treneru Milinkoviću, tim je fizički na fantastičnom nivou!!!

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Zar je moguce da vec pocinje prica filijale,namesteno,bla,bla,bla... ! Pa sta je tu cudno da Partizan dobije Metalac,pod jedan ! Sta kao Partizan namesta,a Zvezda zbog toga ne moze do titule ? Zvezda sa ovakvim timom,jedino u Srbiji moze da se bori za titulu ! Boricemo se sa Steauom sasvim ravnopravno !

200

pre 8 godina

Ne lupajte vise gluposti.Partizan je bar toliko kvalitetniji.Drugo ne namesta se 4-0.Trece Tole nije namestio pobedu Kairata.Cetvrto sad je svaki bod bitan i nema nekog prostora za namestanje.Peto ako i bude pola lige vode bivsi Zvezdini igraci i treneri,na primer Petrovic,Lalatovic,Zivkovic ...Zato pogled u svoje dvoriste a ko je ko videce se na krajù prvenstva i u derbijima.

pfk

pre 8 godina

Da li stvarno mislite da bi nas pustili? Pa od ove sezone je svaki bod važan pošto se igra plej-of i plej-aut, sad se vidi prava destrukcija šampiona Srbije. Nek se spremi komšinica, do nje ćemo taman još malo da se uigramo pa će da bude spektakl.

laik

pre 8 godina

Od prvog do zadnjeg kola Partizan prvi na tabeli,opet će biti dosadno prvenstvo, valjda ce malo po evropi igrati čisto da ima šta da se gleda

MARQITO

pre 8 godina

Poluvrijeme. Partizan igra ko zmaj na ovoj vrucincini. Svaka cast. Bozinov 2 asistencije, pogodak i jedan ponisten pogodak koji je diskutabilan ali dobro. Ljudi moji, Jevtovic i Brasanac igracine! Generalno Partizan jak ko zemlja ove godine, jedino za evropu nam tanka lijeva strana odbrane, Cirkovic i Petrovic... nadam se da ce da se poprave pod hitno! A zao mi sto Markinjos nije dosao, da bude kreator umjesto Babovica jer on mi je nekako niti vino niti voda, ali ga svakako ne treba pljuvati jer je nas igrac!

Stiven Džerard

pre 8 godina

Dajte ljudi Partizan igra veoma dobro posle dužeg vremena stvaraju dosta šansi i igraju brzo,tečno izgledaju veoma dobro,ja jesam Zvezdaš ali isto tako očekujem da i Zvezda za početak protiv OFK-a pokaže dobru igru i da 3-4 gola pa da sa nestrpljenjem čekam derbi a ne kao ranijih godina nula od fudbala(sve na silu) mada videćemo nadam se lepom i savremenom(Napadačkom) fudbalu ove sezone u JSL.Pozdrav

robns

pre 8 godina

pitanje za prave grobare...Mislite o ovom nasem beku Petrovicu?Po meni je ubedljivo najlosiji i mozda jedina jako slaba karika..Nadam se da onaj dornales moze igrati i beka...Sta vi mislite? + ko misli isto - ko ne

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Veliki respekt za šefa Milinkovića zbog izbora najboljeg tima!
Liga šampiona je super i sve je to fantazija ali pod broj jedan je:

- O S V A J A N J E - T I T U L E - Š A M P I O N A - P R V E - L I G E -

Врачар

pre 8 godina

Ово је сасвим коректно. Играли смо лепо и атрактивно. Треба нам леви бек и добар централни везни па да будемо сасвим пристојна екипа.

TIGER

pre 8 godina

Nolane Smite, pa ti si oborio sve rekorde! Za pola sata, 3 komentara :)
Ajde idi gledaj Zvezdu u Evropi :)

Što se tiče naše igre teško je proceniti jer je Metalac jako slab protivnik!

dragavej

pre 8 godina

ne razumem.navijače Partizana koji žive u Beogradu...Partizan ima.najbolju ekupu u poslednjih 15 godina a niko ne dolazi da gleda???Svako ima neku svoj razlig ali mislim da ova ekipa zaslužuje veću posetu..sve u svemu,bravo momci,na ovoj temperaturi ODLIČNA igra

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Nije namesteno,kod prvog gola,nisu uspeli svi da se sklone a Zile je vec dao gol.
(misko, 17. jul 2015 23:33)....Krece ofkanova paranoja,cekamo saopstenje

fudbalski ekspert

pre 8 godina

- V E L E M A J S T O R - S A Š A - I L I Ć -

Kapiten Partizana Saša Ilić se nalazi u izvanrednoj formi i svakako predstavlja veliki adut šefa Milinkovića u borbi za Ligu šampiona!