Tenis 132

Ponedeljak, 06.07.2015.

12:25

Troicki ispustio četvrtfinale Vimbldona

Srpski teniser Viktor Troicki ispustio je najveću pobedu u karijeri, iako je vodio sa 2-0 u setovima, u četvrtom kolu Vimbldona protiv Vaseka Pospišila.

Troicki ispustio èetvrtfinale Vimbldona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

dark

pre 8 godina

Nije mi jasno sto se potpisujete lazno? 
Zivim u Sandzaku i nisam sreo nikoga ko navija za Troickog ili Djokovica! Ovde se navija za sportiste iz BiH i Turske, a tenis niko i ne gleda!
(pravi sandzaklija, 06. jul 2015 15:51)
Pa idi tamo pa navijaj biće ti lakše i osjećaćeš se kao svoj na svome.

stole

pre 8 godina

Navijam za Viktora, nas je, ali ono ponasanje sa sudijom je cist bezobrazluk. Novak je za tebe viktore klasa kako u tenisu tako i u ponasanju na terenu, nazalost.

teniski hronicar

pre 8 godina

Kako vas nije sramota da kritikujete Troickog govoreci da nije za tenis i slicne gluposti, na stranu kritike koje su zaista opravdane. Ovde je pobedio samog sebe, vise je problem psihicke prirode bio, a i Pospisil je pogadjao sve zivo. U svakom slucaju, Viktor je dobar teniser, i mora da poradi na tom psihickom aspektu u tenisu, i verujem da u buducnosti moze do cetvrtfinala nekog grend slema, zasto da ne...

Boki B.

pre 8 godina

Prvo,Vasek veoma dobar i stabilan teniser.Drugo,malo smo se kod 2:0 folirali...ali i to je neka škola, valjda će pomoći u budućnosti???

monden

pre 8 godina

Problem nas je sto smo navikli na Novaka da rutinski izbambusa Mareja, Federera, Nadala, Vavrinku, pa nam sad neobicno i kritikujemo ovoga. Sta ces, srpska posla. Bez obzira na sve, odlican rezultat za Viktora.
(Vitez Koja, 06. jul 2015 16:36)

Naročito je "rutinski izbambusao" Wawrinku na RG-u.

a i Jelena i Ana u istom kosu...

pre 8 godina

davno sam sebe lisio te srece da gledam tenis koji igra Viktor... citam ovde vodi 2:0, ne sumnjajuci u sebe legnem posle rucka i zadremam, budim se a ono ocekivani ishod od pre dremke...
e moj, Viktore, nista se promenio nisi ali eto i ja nadjoh za tebe lek...

nec

pre 8 godina

Uvek sam se pitao kako razni Pospisili i slični razbijaju naše tenisere i teniserke kad su naši izraziti favoriti. Mislim i da bi Busar izašla iz krize kad bi igrala sa našim teniserkama.

zabze

pre 8 godina

Pre ovog meca je bilo ajmo legendo svi su ga hvalili a sad polovina ga pljuje,tako isto i sa noletom covek osvaja turnire desilo se da izgubi u finalu rg i neki odmah pljuju.Ne razumem takve ljude nadam se da oni u zivotu nikad ne grese oni su verovatno najbolji u svemu...

Jednorog68

pre 8 godina

Čestitam Viktoru na ukupnom učinku otkako se vratio.
Mislim da bi i sam morao biti zadovoljan.
Zdrav je, motivisan, idu novi turniri.

Donekle poznavalac tenisa

pre 8 godina

Svaka cast Vasek Pospisilu! Covek je gubio u prethodna tri meca sa istim rezultatom 0-2 i na kraju preokrenuo i dobio sa 3-2 kao i ovaj sad protiv Viktora..Izrasta Kanadjanin u pravog tenisera polako ali sigurno...samo da nastavi tako i moze da bude do kraja sezone medju 30 najboljih...Ali samo(kao sto sam rekao) ako nastavi da belezi rezultate kao sto je uradio sad na Vimbldonu..

Vitez Koja

pre 8 godina

Problem nas je sto smo navikli na Novaka da rutinski izbambusa Mareja, Federera, Nadala, Vavrinku, pa nam sad neobicno i kritikujemo ovoga. Sta ces, srpska posla. Bez obzira na sve, odlican rezultat za Viktora.

Molder

pre 8 godina

Eeeeeee,jbg ali u tim nijansama se razlikuju vrhunski igraci i osrednji,tanka je linija,tako blizu a tako daleko!!Nema veze,dobro je i ovo,bravo majstore!

Aleksa

pre 8 godina

Komentari tokom prva dva seta : -Ajmo Viktore, -To je to majstore idemo bre i slicno. Komrntari posle meca : - Mamlaze jedan sta si ispustio - Konju kako si me iznervirao
Nazalist klasican primer nas Srba. Od sportista jedini Novak ima konstatnu podrsku i kad gubi i kad pobedjuje, ostalima se manje vise skida glava za neke mnogo sitne stvari

Boston

pre 8 godina

Dal je stvarno neko od njega nesto ocekivao ? Nemoj da me zasmejavate prosecan teniser i nista vise. Pitanje je da li ce do kraja godine uspeti da dodje do nekog 1/4finala.

Kayser Soze

pre 8 godina

E moj Viktore..Velika šteta, prednost od 2:0 u setovima, i u trećem 4:4, 30:0, i izgubi..Bas strah od pobede i u nekim trenucima nesiguran.
Pobedom je mogao da se probije i blizu top15, ovako će biti 21 od ponedeljka.

slavko

pre 8 godina

Postoje ljudi koji se radjaju kao pobednici, i postoje ovi drugi koji se uvek uplase uspeha, cak kada im je pobeda servirana kao na tacni...
Pa ajde da je irao protiv nekogaiz top 4, ali uplasio se od Pospisila? Kakav je to gubitnicki mentalitet?

Vladislav

pre 8 godina

Nista drugo nisam ni ocekivao nego da ce te pljuvati po Troickom , covk prosle god bio 800-i neki sa ulazi u top 20 ali eto Srpska posla , umesto da se radujemo i slavimo veliki napredak...mi pljujemo po coveku.

rejnald

pre 8 godina

Штета за Троицког болан пораз,све је тако добро ишло 2:0 у сетовима, 4:4 у трећем и 30:00 за Виктора и одједном такав пад у игри?!,Оно псовање судије му није требало,јесте да га нису разумели али опет ружно и беспотребно.

satelit

pre 8 godina

BEZ UVREDE! Troicki je pokazao sve odlike malog igraca... Osetio je miris pobede i velikog licnog uspeha,nije mogao da izdrzi.. On je igrac iz serije 250. Nista mu ne bi zamerio da je izgubio danas od Marija posle 2:0,ali od Pospisila... TUZNO!

ja

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 6. jul 2015 13:03)

auuuuuu maleru... nekome je neprijatno sto nama ide dobro :D

anica

pre 8 godina

Steta, vodio 2:0 i izgubi, bas veliko razocaranje, imao je ogromnu sansu da ode u cetvrtfinale, nije imao teskog protivnika, mada i 4.kolo nije lose!
Mislim da bi malo trebao da poradi na kulturi i ozbiljnosti...sve najbolje u nastavku sezone!

Predo

pre 8 godina

Nema tu puno priče, Troicki je zaista dobro odigrao prva dva seta, "zloupotrebljavao" bekhend Pospišila, a onda je Pospišil počeo da udara loptu, a Viktor se vratio svaojoj igri "guranja" lopti preko mreže i čekanja grešaka protivnika, kojih nije bilo. Iskreno, ni jedan od njih dvojice ne zaslužuje četvrtfinale, ali neko je morao proći, kad se već otvorio žreb.
Viktor će, naravno, reći da je ključ poraza bio servis, ali nije on Karlović da mu sve zavisi od servisa.

dr.mr.

pre 8 godina

jel bese protiv mareja na RG imao 2:0 i 5:2 u osmini finala?
ili je neki baksuz,ili strah... ne znam kako sebi dozvoljava ovakve stvari...

micko

pre 8 godina

Opat taj prepoznatljiv pad u igri Viktora.Imao 2:0 i 4:3 sve kako treba i odjednom pada i gotovo evo sad Pospisil servira za mec jako mi zao.

nyk

pre 8 godina

I posle kazu da se Troicki dopingovao, a ovaj Pospisil ne moze liniju da promasi na servisu, svaki put as ili odma viner... strasno...

Igor

pre 8 godina

Neverovatno. Ima igru i 2:0, ima sve, drzi konce u svojim rukama i izgubi olako.

Ali ne zato sto je Pospisil naprasno zaigrao zverski i zato sto je svetska klasa, nego sto je on primio mentalnu blokadu i ne moze dalje. Kao da ne postoji. Za mnoge loptice se nije ni potrudio.

Neshvatljivo.

mikan

pre 8 godina

Steta, ko zna da li ce mu se ikada vise ukazati sansa da udje u 1/4 finale Wimbledona. Pospisil je pre svega dubl igrac, a u singlu, sta bude - bice.
Iako bi u 1/4 finalu protiv Mareja osvojio maksimum 10 gemova u tri seta, ipak bi plasman u 1/4 finale i igranje na Centralnom terenu bio veliki uspeh za Troickog. Bas steta

pravi sandzaklija

pre 8 godina

Puna podrska iz Sandzaka!
(Bianco-Nero, 6. jul 2015 12:52)

Nije mi jasno sto se potpisujete lazno?
Zivim u Sandzaku i nisam sreo nikoga ko navija za Troickog ili Djokovica! Ovde se navija za sportiste iz BiH i Turske, a tenis niko i ne gleda!

thunderstruck

pre 8 godina

Za pet odigranih setova Troicki je imao jednu brejk loptu. Nije ni zasluzio da ode dalje, ne mogu da verujem da ima toliko los ritern.

sjsj

pre 8 godina

Jaoj sto nema sportklub hd, a ne da slusam ovoga sa rts-a
(hajha, 6. jul 2015 14:18) 

Potpuno se slazem. Kaze Zimonjic i Nestor sa nekima tamo 5:5. Vise brejkova su imali nasi, mislim naš i poljak.

marko

pre 8 godina

Nikada on vise u zivotu nece imati priliku da vidi peto kolo Vimbldona. Tek na 2:0 Trocki je pokazao zasto nikada nije osvojio veci turnir. Nema jaku glavu! Dozvolio je osrednjem,eebzbojnom Pospisilu da preokrene i dobije tri seta zaredom. Ne da je ovo tezak poraz, ovo je totalno puknuce bilo kakvog samopouzdanja.

Makarije trbuhozborac

pre 8 godina

Eve vi ga Viktor i 3 0 i jedini ambasador Srbije!!!!!! Možda Rusije Viktor! Troicki!!! Samo Nola bi tesko izgubio 2-0 protiv ovog Pospisila

Sandokan

pre 8 godina

E moj Troicki.2-0 u setovima i lagano gubi mec.To si ti.Ajde bre,razumem da izgubis od nekog boljeg igraca od sebe ali od Pospisila.Otvoren prolaz do 1/4 finala i tebi to nije dovoljno.Bolje sebi da si rekao ono sto si Ramosu.Poklonio si pobedu

golub Radoje bard glumišta

pre 8 godina

Izgubio je zato što je uvek udarao lopticu na Pispolov forhend umesto na bekend. To je greška stručnog štaba. Trebali su mu kažu:" Viktore, šalji mu loptice u bekend" i on bi pobedio bez pomuke! Ovako, ostaje žal za titulom na Vimbldonu

znanje-imanje

pre 8 godina

Nije iznenađenje da Viktor danas igra najlošije. Kombinacija umora i očekivane favoritnosti došla je po svoje.
Neočekivano Pospišil je servirao odlično. Ništa umor od dugih mečeva plus igranja dubla.
Ali Vasek je bio ljubazan da rastereti Viktora odmah na početku. Viktor je bio neočekivano rezilijentan na brejk posle, ko da je Novak. A onda je Vasek bio još ljubazniji sa duplom servis greškom u taj-brejku. 2:0 za slabijeg igrača - nema ništa bolje.
Trebalo je da odatle bude pravolinijski. Umesto toga, Pospišil koji je prva 2 seta servirao odlično nastavlja sledeća 3 da servira IZVANREDNO. I kao što obično biva, istovremeno je đavo došao po svoje. Nakon 2 uzastopna odlična turnira na travi bilo je 100% jasno da Viktoru treba pred GS 3-4 dana pauze i onda 4-5 se prilagođavati Vimbldonu.
Umesto toga, zajedničkim idiotizmom tima i igrača oni odoše u Notingem tek da upropaste ritam i odmor. Otud nakon psihološkog napora protiv Jamajke i stadiona ostade ispražnjenost. Nije bilo varnice da kada je onaj poludeo uradi 3-4 ekstra-poteza i prelomi nazad. Ovde će sada razni komentarisati ovo-ono. Ali meč je dobio čeh koji je ušao u zonu ludila i pogodio liniju 50 puta, a Viktor je 50 puta servirao 3 cm aut. Ali - sve to se desilo u Notingemu a samo materijalizovalo danas.
Da bude gore, ovo neverovatno igranje i opet 5og seta najverovatnije znači da će Vaseka Mari počistiti. A baš ovakva zona je ono kad na travi gube i najbolji - otud moj strah odma po žrebu od Andersona.

gg

pre 8 godina

Pospisil je intiligentan igrac, rekoh ja, za razliku od vrsnih poznavalaca tenisa, da ce ovo biti tezak mec za Troickog. Nije nikakvo iznenadjenje da je izgubio jer je to njegov domet. Steta.

aleksandar

pre 8 godina

Mene je sramota ovo je neverovatno.Ovo je bruka,bruka.
Covek vodi 2-0 u setovima i ovo da dozvoli,sramota.Ja bi razumeo da je to neki teniser iz top 20 pa da prekorene neverovatno.
Covek kaze da dobro riternira,on nije nijedan jedini riter dobro uradio.Ja sam sokiran i ko zna kad ce se ukazati ovakva sansa.E moj Viktore jos jednom pokazujes da si ocaj...Strasno.

veliki strumf

pre 8 godina

Bila je ovo zivotna sansa Viktora da udje u cetvrtfinale jednog Grend Slema, a narocito Vimbldona. Nikada vise nece imati vecu sansu. Sam je kriv, prvi brejk je sam poklonio i posle nije bilo povratka. Mogao je svasta da preduzme tokom meca, da malo ohladi Pospisila koji nije promasivao, ali kao da se predao. Srce, tu je problem. Ai kao da mu nedostaje iskustvo, sto sigurno nije slucaj.

Tenisplayer

pre 8 godina

Ipak si ti indijanac.. Kakav smor od tenisa i čoveka, neverovatno. On nema ni jednu osobinu u tenisu, osim servisa. Ostaće večita enigma kako je on 20 i neki!!!

noname

pre 8 godina

Ne bih sad da kritikujem Troickog, njemu je sad sigurno najgore. Ali ovo nije smeo nikako da izgubi, morao je ovo u 3 seta da dobije. Posle je Pospisil zaigrao mnogo bolje.
Mada ne verujem da ce ikada imati bolju sansu i zreb da dodje do 1/4 finala nekog slema, ovo je bio neverovatno lak zreb, ali sta je tu je.
U top 20 je, ukoliko Karlovic ne pobedi Mareja.
Do kraja sezone brani samo oko 400 poena, srecno u nastavku sezone.

Ivanka

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 6. jul 2015 13:03)


Ostavi se prognoziranja i klađenja , nije to za tebe

Predo

pre 8 godina

Troicki do sada nije imao dovoljno kvalitetnog protivnika da iskoristi njegove mane, a to su, prije svega, drugi servis i "guranje" forhenda, koje, doduše, najmanje dolaze do izražaja na travi, jer je nizak odskok. Najveća Viktorova pozitivna osobina je upornost i to će verovatno odlučiti, naravno, uz to što Pospišil nije najstabilniji. Nije isto kada se borite za opstanak i za pobedu.

hawkeye

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 06. jul 2015 13:03)bolje da nisi ostavio komentar....

Kipo

pre 8 godina

Šteta! Posle meča sa Dastinom pomislio sam da je Viktor sazreo jer je odigrao jako kvalitetan meč bez padova kakvi su ga ranije krasili. A ovo danas je bilo jako loše...

očni lekar penzoš

pre 8 godina

Već sam pisao da Viktoru sunčane naočari pretstavljaju suvišni hendi-
kep,ali ne vredi.Viktor misli, da je otkrio Ameriku noseći sunčane na-
oćari po oblačnom vremnu za vreme meča! Nije mu ni na kraj pameti, da niko,ama baš niko od tenisera na Wimbledonu ne igra mečeve noseći
sunčane naočari.Njemu je bilo važno da nađe okvir bele boje,kako to
nalažu pravila i da popravi stajling,a da popravi svoje kretanje poput puža - baš ga briga.Dečko,uozbilji se !

mira

pre 8 godina

Troicki zasluzeno izgubio, a ono nevaspitanje na kraju meca sto je pokazao, pa to je za svaku osudu, sve vam je jasno zasto nikada nece uspjeti, a izgubiti mec na ovaj nacin je zaista sramno... Novak je nasa stena i naj naj naj... napred Novace...

Roddick Army

pre 8 godina

Ovaj troicki igra isto ko n0le samo losije i jos dosadnije. Levo desno levo desno pa ko pogresi, ko se sve kvalifikuje za Wimbledon.. strasno

aleksandar

pre 8 godina

Kako me nervira ovaj Troicki,zasto bi on dobio mec sa 3-0 covek vodi 2-0 i on bi trebalo da ima psiholosku prednost on padne na kraju treceg i izgubi.

Božidar

pre 8 godina

Nikada ne vjerujem čovjeku kojem ne vidim oči a to je Troicki . ovo on ne može dobiti jer je preplašen kao pile.
Nakon njegovog pada vjerujem da niti Nole neće do finala

с-75

pre 8 godina

Troicki nema jacinu udarca, to je očaj. Ovaj mu samo vraca i ceka gresku. Kada uporedim Novakovu jacinu udarca i Viktorove to nema veze. Zato se stiče utisak da Viktor ne igra agresivno. Čime. U svakom slučaju još nije kraj i jos uvek ima predmost.

с-75

pre 8 godina

Troicki nema jacinu udarca, to je očaj. Ovaj mu samo vraca i ceka gresku. Kada uporedim Novakovu jacinu udarca i Viktorove to nema veze. Zato se stiče utisak da Viktor ne igra agresivno. Čime. U svakom slučaju još nije kraj i jos uvek ima predmost.

Zloćko

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...

Bianco-Nero

pre 8 godina

Naprijed Viktore u 1/4 finala! Vidi se iskustvo u njegovoj igri i veliki napredak, mozda za top 10. Odlika velikih sampiona je da se vrate posle nepravde, kao Juventus posle Interovih pokvarenih smicalica. U ovom slucaju Troicki posle smestenog "dopinga"...
Puna podrska iz Sandzaka!

Vladislav

pre 8 godina

Nista drugo nisam ni ocekivao nego da ce te pljuvati po Troickom , covk prosle god bio 800-i neki sa ulazi u top 20 ali eto Srpska posla , umesto da se radujemo i slavimo veliki napredak...mi pljujemo po coveku.

Bianco-Nero

pre 8 godina

Naprijed Viktore u 1/4 finala! Vidi se iskustvo u njegovoj igri i veliki napredak, mozda za top 10. Odlika velikih sampiona je da se vrate posle nepravde, kao Juventus posle Interovih pokvarenih smicalica. U ovom slucaju Troicki posle smestenog "dopinga"...
Puna podrska iz Sandzaka!

Predo

pre 8 godina

Nema tu puno priče, Troicki je zaista dobro odigrao prva dva seta, "zloupotrebljavao" bekhend Pospišila, a onda je Pospišil počeo da udara loptu, a Viktor se vratio svaojoj igri "guranja" lopti preko mreže i čekanja grešaka protivnika, kojih nije bilo. Iskreno, ni jedan od njih dvojice ne zaslužuje četvrtfinale, ali neko je morao proći, kad se već otvorio žreb.
Viktor će, naravno, reći da je ključ poraza bio servis, ali nije on Karlović da mu sve zavisi od servisa.

satelit

pre 8 godina

BEZ UVREDE! Troicki je pokazao sve odlike malog igraca... Osetio je miris pobede i velikog licnog uspeha,nije mogao da izdrzi.. On je igrac iz serije 250. Nista mu ne bi zamerio da je izgubio danas od Marija posle 2:0,ali od Pospisila... TUZNO!

očni lekar penzoš

pre 8 godina

Već sam pisao da Viktoru sunčane naočari pretstavljaju suvišni hendi-
kep,ali ne vredi.Viktor misli, da je otkrio Ameriku noseći sunčane na-
oćari po oblačnom vremnu za vreme meča! Nije mu ni na kraj pameti, da niko,ama baš niko od tenisera na Wimbledonu ne igra mečeve noseći
sunčane naočari.Njemu je bilo važno da nađe okvir bele boje,kako to
nalažu pravila i da popravi stajling,a da popravi svoje kretanje poput puža - baš ga briga.Dečko,uozbilji se !

aleksandar

pre 8 godina

Kako me nervira ovaj Troicki,zasto bi on dobio mec sa 3-0 covek vodi 2-0 i on bi trebalo da ima psiholosku prednost on padne na kraju treceg i izgubi.

noname

pre 8 godina

Ne bih sad da kritikujem Troickog, njemu je sad sigurno najgore. Ali ovo nije smeo nikako da izgubi, morao je ovo u 3 seta da dobije. Posle je Pospisil zaigrao mnogo bolje.
Mada ne verujem da ce ikada imati bolju sansu i zreb da dodje do 1/4 finala nekog slema, ovo je bio neverovatno lak zreb, ali sta je tu je.
U top 20 je, ukoliko Karlovic ne pobedi Mareja.
Do kraja sezone brani samo oko 400 poena, srecno u nastavku sezone.

slavko

pre 8 godina

Postoje ljudi koji se radjaju kao pobednici, i postoje ovi drugi koji se uvek uplase uspeha, cak kada im je pobeda servirana kao na tacni...
Pa ajde da je irao protiv nekogaiz top 4, ali uplasio se od Pospisila? Kakav je to gubitnicki mentalitet?

Kayser Soze

pre 8 godina

E moj Viktore..Velika šteta, prednost od 2:0 u setovima, i u trećem 4:4, 30:0, i izgubi..Bas strah od pobede i u nekim trenucima nesiguran.
Pobedom je mogao da se probije i blizu top15, ovako će biti 21 od ponedeljka.

Tenisplayer

pre 8 godina

Ipak si ti indijanac.. Kakav smor od tenisa i čoveka, neverovatno. On nema ni jednu osobinu u tenisu, osim servisa. Ostaće večita enigma kako je on 20 i neki!!!

Zloćko

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...

ja

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 6. jul 2015 13:03)

auuuuuu maleru... nekome je neprijatno sto nama ide dobro :D

a i Jelena i Ana u istom kosu...

pre 8 godina

davno sam sebe lisio te srece da gledam tenis koji igra Viktor... citam ovde vodi 2:0, ne sumnjajuci u sebe legnem posle rucka i zadremam, budim se a ono ocekivani ishod od pre dremke...
e moj, Viktore, nista se promenio nisi ali eto i ja nadjoh za tebe lek...

anica

pre 8 godina

Steta, vodio 2:0 i izgubi, bas veliko razocaranje, imao je ogromnu sansu da ode u cetvrtfinale, nije imao teskog protivnika, mada i 4.kolo nije lose!
Mislim da bi malo trebao da poradi na kulturi i ozbiljnosti...sve najbolje u nastavku sezone!

gg

pre 8 godina

Pospisil je intiligentan igrac, rekoh ja, za razliku od vrsnih poznavalaca tenisa, da ce ovo biti tezak mec za Troickog. Nije nikakvo iznenadjenje da je izgubio jer je to njegov domet. Steta.

pravi sandzaklija

pre 8 godina

Puna podrska iz Sandzaka!
(Bianco-Nero, 6. jul 2015 12:52)

Nije mi jasno sto se potpisujete lazno?
Zivim u Sandzaku i nisam sreo nikoga ko navija za Troickog ili Djokovica! Ovde se navija za sportiste iz BiH i Turske, a tenis niko i ne gleda!

thunderstruck

pre 8 godina

Za pet odigranih setova Troicki je imao jednu brejk loptu. Nije ni zasluzio da ode dalje, ne mogu da verujem da ima toliko los ritern.

Jednorog68

pre 8 godina

Čestitam Viktoru na ukupnom učinku otkako se vratio.
Mislim da bi i sam morao biti zadovoljan.
Zdrav je, motivisan, idu novi turniri.

mira

pre 8 godina

Troicki zasluzeno izgubio, a ono nevaspitanje na kraju meca sto je pokazao, pa to je za svaku osudu, sve vam je jasno zasto nikada nece uspjeti, a izgubiti mec na ovaj nacin je zaista sramno... Novak je nasa stena i naj naj naj... napred Novace...

rejnald

pre 8 godina

Штета за Троицког болан пораз,све је тако добро ишло 2:0 у сетовима, 4:4 у трећем и 30:00 за Виктора и одједном такав пад у игри?!,Оно псовање судије му није требало,јесте да га нису разумели али опет ружно и беспотребно.

marko

pre 8 godina

Nikada on vise u zivotu nece imati priliku da vidi peto kolo Vimbldona. Tek na 2:0 Trocki je pokazao zasto nikada nije osvojio veci turnir. Nema jaku glavu! Dozvolio je osrednjem,eebzbojnom Pospisilu da preokrene i dobije tri seta zaredom. Ne da je ovo tezak poraz, ovo je totalno puknuce bilo kakvog samopouzdanja.

Roddick Army

pre 8 godina

Ovaj troicki igra isto ko n0le samo losije i jos dosadnije. Levo desno levo desno pa ko pogresi, ko se sve kvalifikuje za Wimbledon.. strasno

Sandokan

pre 8 godina

E moj Troicki.2-0 u setovima i lagano gubi mec.To si ti.Ajde bre,razumem da izgubis od nekog boljeg igraca od sebe ali od Pospisila.Otvoren prolaz do 1/4 finala i tebi to nije dovoljno.Bolje sebi da si rekao ono sto si Ramosu.Poklonio si pobedu

с-75

pre 8 godina

Troicki nema jacinu udarca, to je očaj. Ovaj mu samo vraca i ceka gresku. Kada uporedim Novakovu jacinu udarca i Viktorove to nema veze. Zato se stiče utisak da Viktor ne igra agresivno. Čime. U svakom slučaju još nije kraj i jos uvek ima predmost.

hawkeye

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 06. jul 2015 13:03)bolje da nisi ostavio komentar....

Igor

pre 8 godina

Neverovatno. Ima igru i 2:0, ima sve, drzi konce u svojim rukama i izgubi olako.

Ali ne zato sto je Pospisil naprasno zaigrao zverski i zato sto je svetska klasa, nego sto je on primio mentalnu blokadu i ne moze dalje. Kao da ne postoji. Za mnoge loptice se nije ni potrudio.

Neshvatljivo.

Kipo

pre 8 godina

Šteta! Posle meča sa Dastinom pomislio sam da je Viktor sazreo jer je odigrao jako kvalitetan meč bez padova kakvi su ga ranije krasili. A ovo danas je bilo jako loše...

znanje-imanje

pre 8 godina

Nije iznenađenje da Viktor danas igra najlošije. Kombinacija umora i očekivane favoritnosti došla je po svoje.
Neočekivano Pospišil je servirao odlično. Ništa umor od dugih mečeva plus igranja dubla.
Ali Vasek je bio ljubazan da rastereti Viktora odmah na početku. Viktor je bio neočekivano rezilijentan na brejk posle, ko da je Novak. A onda je Vasek bio još ljubazniji sa duplom servis greškom u taj-brejku. 2:0 za slabijeg igrača - nema ništa bolje.
Trebalo je da odatle bude pravolinijski. Umesto toga, Pospišil koji je prva 2 seta servirao odlično nastavlja sledeća 3 da servira IZVANREDNO. I kao što obično biva, istovremeno je đavo došao po svoje. Nakon 2 uzastopna odlična turnira na travi bilo je 100% jasno da Viktoru treba pred GS 3-4 dana pauze i onda 4-5 se prilagođavati Vimbldonu.
Umesto toga, zajedničkim idiotizmom tima i igrača oni odoše u Notingem tek da upropaste ritam i odmor. Otud nakon psihološkog napora protiv Jamajke i stadiona ostade ispražnjenost. Nije bilo varnice da kada je onaj poludeo uradi 3-4 ekstra-poteza i prelomi nazad. Ovde će sada razni komentarisati ovo-ono. Ali meč je dobio čeh koji je ušao u zonu ludila i pogodio liniju 50 puta, a Viktor je 50 puta servirao 3 cm aut. Ali - sve to se desilo u Notingemu a samo materijalizovalo danas.
Da bude gore, ovo neverovatno igranje i opet 5og seta najverovatnije znači da će Vaseka Mari počistiti. A baš ovakva zona je ono kad na travi gube i najbolji - otud moj strah odma po žrebu od Andersona.

Molder

pre 8 godina

Eeeeeee,jbg ali u tim nijansama se razlikuju vrhunski igraci i osrednji,tanka je linija,tako blizu a tako daleko!!Nema veze,dobro je i ovo,bravo majstore!

dr.mr.

pre 8 godina

jel bese protiv mareja na RG imao 2:0 i 5:2 u osmini finala?
ili je neki baksuz,ili strah... ne znam kako sebi dozvoljava ovakve stvari...

veliki strumf

pre 8 godina

Bila je ovo zivotna sansa Viktora da udje u cetvrtfinale jednog Grend Slema, a narocito Vimbldona. Nikada vise nece imati vecu sansu. Sam je kriv, prvi brejk je sam poklonio i posle nije bilo povratka. Mogao je svasta da preduzme tokom meca, da malo ohladi Pospisila koji nije promasivao, ali kao da se predao. Srce, tu je problem. Ai kao da mu nedostaje iskustvo, sto sigurno nije slucaj.

golub Radoje bard glumišta

pre 8 godina

Izgubio je zato što je uvek udarao lopticu na Pispolov forhend umesto na bekend. To je greška stručnog štaba. Trebali su mu kažu:" Viktore, šalji mu loptice u bekend" i on bi pobedio bez pomuke! Ovako, ostaje žal za titulom na Vimbldonu

Vitez Koja

pre 8 godina

Problem nas je sto smo navikli na Novaka da rutinski izbambusa Mareja, Federera, Nadala, Vavrinku, pa nam sad neobicno i kritikujemo ovoga. Sta ces, srpska posla. Bez obzira na sve, odlican rezultat za Viktora.

aleksandar

pre 8 godina

Mene je sramota ovo je neverovatno.Ovo je bruka,bruka.
Covek vodi 2-0 u setovima i ovo da dozvoli,sramota.Ja bi razumeo da je to neki teniser iz top 20 pa da prekorene neverovatno.
Covek kaze da dobro riternira,on nije nijedan jedini riter dobro uradio.Ja sam sokiran i ko zna kad ce se ukazati ovakva sansa.E moj Viktore jos jednom pokazujes da si ocaj...Strasno.

monden

pre 8 godina

Problem nas je sto smo navikli na Novaka da rutinski izbambusa Mareja, Federera, Nadala, Vavrinku, pa nam sad neobicno i kritikujemo ovoga. Sta ces, srpska posla. Bez obzira na sve, odlican rezultat za Viktora.
(Vitez Koja, 06. jul 2015 16:36)

Naročito je "rutinski izbambusao" Wawrinku na RG-u.

nec

pre 8 godina

Uvek sam se pitao kako razni Pospisili i slični razbijaju naše tenisere i teniserke kad su naši izraziti favoriti. Mislim i da bi Busar izašla iz krize kad bi igrala sa našim teniserkama.

mikan

pre 8 godina

Steta, ko zna da li ce mu se ikada vise ukazati sansa da udje u 1/4 finale Wimbledona. Pospisil je pre svega dubl igrac, a u singlu, sta bude - bice.
Iako bi u 1/4 finalu protiv Mareja osvojio maksimum 10 gemova u tri seta, ipak bi plasman u 1/4 finale i igranje na Centralnom terenu bio veliki uspeh za Troickog. Bas steta

zabze

pre 8 godina

Pre ovog meca je bilo ajmo legendo svi su ga hvalili a sad polovina ga pljuje,tako isto i sa noletom covek osvaja turnire desilo se da izgubi u finalu rg i neki odmah pljuju.Ne razumem takve ljude nadam se da oni u zivotu nikad ne grese oni su verovatno najbolji u svemu...

stole

pre 8 godina

Navijam za Viktora, nas je, ali ono ponasanje sa sudijom je cist bezobrazluk. Novak je za tebe viktore klasa kako u tenisu tako i u ponasanju na terenu, nazalost.

micko

pre 8 godina

Opat taj prepoznatljiv pad u igri Viktora.Imao 2:0 i 4:3 sve kako treba i odjednom pada i gotovo evo sad Pospisil servira za mec jako mi zao.

Boston

pre 8 godina

Dal je stvarno neko od njega nesto ocekivao ? Nemoj da me zasmejavate prosecan teniser i nista vise. Pitanje je da li ce do kraja godine uspeti da dodje do nekog 1/4finala.

с-75

pre 8 godina

Troicki nema jacinu udarca, to je očaj. Ovaj mu samo vraca i ceka gresku. Kada uporedim Novakovu jacinu udarca i Viktorove to nema veze. Zato se stiče utisak da Viktor ne igra agresivno. Čime. U svakom slučaju još nije kraj i jos uvek ima predmost.

Aleksa

pre 8 godina

Komentari tokom prva dva seta : -Ajmo Viktore, -To je to majstore idemo bre i slicno. Komrntari posle meca : - Mamlaze jedan sta si ispustio - Konju kako si me iznervirao
Nazalist klasican primer nas Srba. Od sportista jedini Novak ima konstatnu podrsku i kad gubi i kad pobedjuje, ostalima se manje vise skida glava za neke mnogo sitne stvari

Donekle poznavalac tenisa

pre 8 godina

Svaka cast Vasek Pospisilu! Covek je gubio u prethodna tri meca sa istim rezultatom 0-2 i na kraju preokrenuo i dobio sa 3-2 kao i ovaj sad protiv Viktora..Izrasta Kanadjanin u pravog tenisera polako ali sigurno...samo da nastavi tako i moze da bude do kraja sezone medju 30 najboljih...Ali samo(kao sto sam rekao) ako nastavi da belezi rezultate kao sto je uradio sad na Vimbldonu..

Boki B.

pre 8 godina

Prvo,Vasek veoma dobar i stabilan teniser.Drugo,malo smo se kod 2:0 folirali...ali i to je neka škola, valjda će pomoći u budućnosti???

Božidar

pre 8 godina

Nikada ne vjerujem čovjeku kojem ne vidim oči a to je Troicki . ovo on ne može dobiti jer je preplašen kao pile.
Nakon njegovog pada vjerujem da niti Nole neće do finala

Ivanka

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 6. jul 2015 13:03)


Ostavi se prognoziranja i klađenja , nije to za tebe

Predo

pre 8 godina

Troicki do sada nije imao dovoljno kvalitetnog protivnika da iskoristi njegove mane, a to su, prije svega, drugi servis i "guranje" forhenda, koje, doduše, najmanje dolaze do izražaja na travi, jer je nizak odskok. Najveća Viktorova pozitivna osobina je upornost i to će verovatno odlučiti, naravno, uz to što Pospišil nije najstabilniji. Nije isto kada se borite za opstanak i za pobedu.

dark

pre 8 godina

Nije mi jasno sto se potpisujete lazno? 
Zivim u Sandzaku i nisam sreo nikoga ko navija za Troickog ili Djokovica! Ovde se navija za sportiste iz BiH i Turske, a tenis niko i ne gleda!
(pravi sandzaklija, 06. jul 2015 15:51)
Pa idi tamo pa navijaj biće ti lakše i osjećaćeš se kao svoj na svome.

sjsj

pre 8 godina

Jaoj sto nema sportklub hd, a ne da slusam ovoga sa rts-a
(hajha, 6. jul 2015 14:18) 

Potpuno se slazem. Kaze Zimonjic i Nestor sa nekima tamo 5:5. Vise brejkova su imali nasi, mislim naš i poljak.

teniski hronicar

pre 8 godina

Kako vas nije sramota da kritikujete Troickog govoreci da nije za tenis i slicne gluposti, na stranu kritike koje su zaista opravdane. Ovde je pobedio samog sebe, vise je problem psihicke prirode bio, a i Pospisil je pogadjao sve zivo. U svakom slucaju, Viktor je dobar teniser, i mora da poradi na tom psihickom aspektu u tenisu, i verujem da u buducnosti moze do cetvrtfinala nekog grend slema, zasto da ne...

Makarije trbuhozborac

pre 8 godina

Eve vi ga Viktor i 3 0 i jedini ambasador Srbije!!!!!! Možda Rusije Viktor! Troicki!!! Samo Nola bi tesko izgubio 2-0 protiv ovog Pospisila

nyk

pre 8 godina

I posle kazu da se Troicki dopingovao, a ovaj Pospisil ne moze liniju da promasi na servisu, svaki put as ili odma viner... strasno...

pravi sandzaklija

pre 8 godina

Puna podrska iz Sandzaka!
(Bianco-Nero, 6. jul 2015 12:52)

Nije mi jasno sto se potpisujete lazno?
Zivim u Sandzaku i nisam sreo nikoga ko navija za Troickog ili Djokovica! Ovde se navija za sportiste iz BiH i Turske, a tenis niko i ne gleda!

Roddick Army

pre 8 godina

Ovaj troicki igra isto ko n0le samo losije i jos dosadnije. Levo desno levo desno pa ko pogresi, ko se sve kvalifikuje za Wimbledon.. strasno

Zloćko

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...

Bianco-Nero

pre 8 godina

Naprijed Viktore u 1/4 finala! Vidi se iskustvo u njegovoj igri i veliki napredak, mozda za top 10. Odlika velikih sampiona je da se vrate posle nepravde, kao Juventus posle Interovih pokvarenih smicalica. U ovom slucaju Troicki posle smestenog "dopinga"...
Puna podrska iz Sandzaka!

Vladislav

pre 8 godina

Nista drugo nisam ni ocekivao nego da ce te pljuvati po Troickom , covk prosle god bio 800-i neki sa ulazi u top 20 ali eto Srpska posla , umesto da se radujemo i slavimo veliki napredak...mi pljujemo po coveku.

očni lekar penzoš

pre 8 godina

Već sam pisao da Viktoru sunčane naočari pretstavljaju suvišni hendi-
kep,ali ne vredi.Viktor misli, da je otkrio Ameriku noseći sunčane na-
oćari po oblačnom vremnu za vreme meča! Nije mu ni na kraj pameti, da niko,ama baš niko od tenisera na Wimbledonu ne igra mečeve noseći
sunčane naočari.Njemu je bilo važno da nađe okvir bele boje,kako to
nalažu pravila i da popravi stajling,a da popravi svoje kretanje poput puža - baš ga briga.Dečko,uozbilji se !

slavko

pre 8 godina

Postoje ljudi koji se radjaju kao pobednici, i postoje ovi drugi koji se uvek uplase uspeha, cak kada im je pobeda servirana kao na tacni...
Pa ajde da je irao protiv nekogaiz top 4, ali uplasio se od Pospisila? Kakav je to gubitnicki mentalitet?

Tenisplayer

pre 8 godina

Ipak si ti indijanac.. Kakav smor od tenisa i čoveka, neverovatno. On nema ni jednu osobinu u tenisu, osim servisa. Ostaće večita enigma kako je on 20 i neki!!!

satelit

pre 8 godina

BEZ UVREDE! Troicki je pokazao sve odlike malog igraca... Osetio je miris pobede i velikog licnog uspeha,nije mogao da izdrzi.. On je igrac iz serije 250. Nista mu ne bi zamerio da je izgubio danas od Marija posle 2:0,ali od Pospisila... TUZNO!

monden

pre 8 godina

Problem nas je sto smo navikli na Novaka da rutinski izbambusa Mareja, Federera, Nadala, Vavrinku, pa nam sad neobicno i kritikujemo ovoga. Sta ces, srpska posla. Bez obzira na sve, odlican rezultat za Viktora.
(Vitez Koja, 06. jul 2015 16:36)

Naročito je "rutinski izbambusao" Wawrinku na RG-u.

с-75

pre 8 godina

Troicki nema jacinu udarca, to je očaj. Ovaj mu samo vraca i ceka gresku. Kada uporedim Novakovu jacinu udarca i Viktorove to nema veze. Zato se stiče utisak da Viktor ne igra agresivno. Čime. U svakom slučaju još nije kraj i jos uvek ima predmost.

Boston

pre 8 godina

Dal je stvarno neko od njega nesto ocekivao ? Nemoj da me zasmejavate prosecan teniser i nista vise. Pitanje je da li ce do kraja godine uspeti da dodje do nekog 1/4finala.

с-75

pre 8 godina

Troicki nema jacinu udarca, to je očaj. Ovaj mu samo vraca i ceka gresku. Kada uporedim Novakovu jacinu udarca i Viktorove to nema veze. Zato se stiče utisak da Viktor ne igra agresivno. Čime. U svakom slučaju još nije kraj i jos uvek ima predmost.

znanje-imanje

pre 8 godina

Nije iznenađenje da Viktor danas igra najlošije. Kombinacija umora i očekivane favoritnosti došla je po svoje.
Neočekivano Pospišil je servirao odlično. Ništa umor od dugih mečeva plus igranja dubla.
Ali Vasek je bio ljubazan da rastereti Viktora odmah na početku. Viktor je bio neočekivano rezilijentan na brejk posle, ko da je Novak. A onda je Vasek bio još ljubazniji sa duplom servis greškom u taj-brejku. 2:0 za slabijeg igrača - nema ništa bolje.
Trebalo je da odatle bude pravolinijski. Umesto toga, Pospišil koji je prva 2 seta servirao odlično nastavlja sledeća 3 da servira IZVANREDNO. I kao što obično biva, istovremeno je đavo došao po svoje. Nakon 2 uzastopna odlična turnira na travi bilo je 100% jasno da Viktoru treba pred GS 3-4 dana pauze i onda 4-5 se prilagođavati Vimbldonu.
Umesto toga, zajedničkim idiotizmom tima i igrača oni odoše u Notingem tek da upropaste ritam i odmor. Otud nakon psihološkog napora protiv Jamajke i stadiona ostade ispražnjenost. Nije bilo varnice da kada je onaj poludeo uradi 3-4 ekstra-poteza i prelomi nazad. Ovde će sada razni komentarisati ovo-ono. Ali meč je dobio čeh koji je ušao u zonu ludila i pogodio liniju 50 puta, a Viktor je 50 puta servirao 3 cm aut. Ali - sve to se desilo u Notingemu a samo materijalizovalo danas.
Da bude gore, ovo neverovatno igranje i opet 5og seta najverovatnije znači da će Vaseka Mari počistiti. A baš ovakva zona je ono kad na travi gube i najbolji - otud moj strah odma po žrebu od Andersona.

a i Jelena i Ana u istom kosu...

pre 8 godina

davno sam sebe lisio te srece da gledam tenis koji igra Viktor... citam ovde vodi 2:0, ne sumnjajuci u sebe legnem posle rucka i zadremam, budim se a ono ocekivani ishod od pre dremke...
e moj, Viktore, nista se promenio nisi ali eto i ja nadjoh za tebe lek...

Vitez Koja

pre 8 godina

Problem nas je sto smo navikli na Novaka da rutinski izbambusa Mareja, Federera, Nadala, Vavrinku, pa nam sad neobicno i kritikujemo ovoga. Sta ces, srpska posla. Bez obzira na sve, odlican rezultat za Viktora.

aleksandar

pre 8 godina

Kako me nervira ovaj Troicki,zasto bi on dobio mec sa 3-0 covek vodi 2-0 i on bi trebalo da ima psiholosku prednost on padne na kraju treceg i izgubi.

gg

pre 8 godina

Pospisil je intiligentan igrac, rekoh ja, za razliku od vrsnih poznavalaca tenisa, da ce ovo biti tezak mec za Troickog. Nije nikakvo iznenadjenje da je izgubio jer je to njegov domet. Steta.

teniski hronicar

pre 8 godina

Kako vas nije sramota da kritikujete Troickog govoreci da nije za tenis i slicne gluposti, na stranu kritike koje su zaista opravdane. Ovde je pobedio samog sebe, vise je problem psihicke prirode bio, a i Pospisil je pogadjao sve zivo. U svakom slucaju, Viktor je dobar teniser, i mora da poradi na tom psihickom aspektu u tenisu, i verujem da u buducnosti moze do cetvrtfinala nekog grend slema, zasto da ne...

Božidar

pre 8 godina

Nikada ne vjerujem čovjeku kojem ne vidim oči a to je Troicki . ovo on ne može dobiti jer je preplašen kao pile.
Nakon njegovog pada vjerujem da niti Nole neće do finala

nyk

pre 8 godina

I posle kazu da se Troicki dopingovao, a ovaj Pospisil ne moze liniju da promasi na servisu, svaki put as ili odma viner... strasno...

marko

pre 8 godina

Nikada on vise u zivotu nece imati priliku da vidi peto kolo Vimbldona. Tek na 2:0 Trocki je pokazao zasto nikada nije osvojio veci turnir. Nema jaku glavu! Dozvolio je osrednjem,eebzbojnom Pospisilu da preokrene i dobije tri seta zaredom. Ne da je ovo tezak poraz, ovo je totalno puknuce bilo kakvog samopouzdanja.

golub Radoje bard glumišta

pre 8 godina

Izgubio je zato što je uvek udarao lopticu na Pispolov forhend umesto na bekend. To je greška stručnog štaba. Trebali su mu kažu:" Viktore, šalji mu loptice u bekend" i on bi pobedio bez pomuke! Ovako, ostaje žal za titulom na Vimbldonu

thunderstruck

pre 8 godina

Za pet odigranih setova Troicki je imao jednu brejk loptu. Nije ni zasluzio da ode dalje, ne mogu da verujem da ima toliko los ritern.

Kayser Soze

pre 8 godina

E moj Viktore..Velika šteta, prednost od 2:0 u setovima, i u trećem 4:4, 30:0, i izgubi..Bas strah od pobede i u nekim trenucima nesiguran.
Pobedom je mogao da se probije i blizu top15, ovako će biti 21 od ponedeljka.

Predo

pre 8 godina

Nema tu puno priče, Troicki je zaista dobro odigrao prva dva seta, "zloupotrebljavao" bekhend Pospišila, a onda je Pospišil počeo da udara loptu, a Viktor se vratio svaojoj igri "guranja" lopti preko mreže i čekanja grešaka protivnika, kojih nije bilo. Iskreno, ni jedan od njih dvojice ne zaslužuje četvrtfinale, ali neko je morao proći, kad se već otvorio žreb.
Viktor će, naravno, reći da je ključ poraza bio servis, ali nije on Karlović da mu sve zavisi od servisa.

Donekle poznavalac tenisa

pre 8 godina

Svaka cast Vasek Pospisilu! Covek je gubio u prethodna tri meca sa istim rezultatom 0-2 i na kraju preokrenuo i dobio sa 3-2 kao i ovaj sad protiv Viktora..Izrasta Kanadjanin u pravog tenisera polako ali sigurno...samo da nastavi tako i moze da bude do kraja sezone medju 30 najboljih...Ali samo(kao sto sam rekao) ako nastavi da belezi rezultate kao sto je uradio sad na Vimbldonu..

aleksandar

pre 8 godina

Mene je sramota ovo je neverovatno.Ovo je bruka,bruka.
Covek vodi 2-0 u setovima i ovo da dozvoli,sramota.Ja bi razumeo da je to neki teniser iz top 20 pa da prekorene neverovatno.
Covek kaze da dobro riternira,on nije nijedan jedini riter dobro uradio.Ja sam sokiran i ko zna kad ce se ukazati ovakva sansa.E moj Viktore jos jednom pokazujes da si ocaj...Strasno.

mira

pre 8 godina

Troicki zasluzeno izgubio, a ono nevaspitanje na kraju meca sto je pokazao, pa to je za svaku osudu, sve vam je jasno zasto nikada nece uspjeti, a izgubiti mec na ovaj nacin je zaista sramno... Novak je nasa stena i naj naj naj... napred Novace...

Aleksa

pre 8 godina

Komentari tokom prva dva seta : -Ajmo Viktore, -To je to majstore idemo bre i slicno. Komrntari posle meca : - Mamlaze jedan sta si ispustio - Konju kako si me iznervirao
Nazalist klasican primer nas Srba. Od sportista jedini Novak ima konstatnu podrsku i kad gubi i kad pobedjuje, ostalima se manje vise skida glava za neke mnogo sitne stvari

Predo

pre 8 godina

Troicki do sada nije imao dovoljno kvalitetnog protivnika da iskoristi njegove mane, a to su, prije svega, drugi servis i "guranje" forhenda, koje, doduše, najmanje dolaze do izražaja na travi, jer je nizak odskok. Najveća Viktorova pozitivna osobina je upornost i to će verovatno odlučiti, naravno, uz to što Pospišil nije najstabilniji. Nije isto kada se borite za opstanak i za pobedu.

anica

pre 8 godina

Steta, vodio 2:0 i izgubi, bas veliko razocaranje, imao je ogromnu sansu da ode u cetvrtfinale, nije imao teskog protivnika, mada i 4.kolo nije lose!
Mislim da bi malo trebao da poradi na kulturi i ozbiljnosti...sve najbolje u nastavku sezone!

Makarije trbuhozborac

pre 8 godina

Eve vi ga Viktor i 3 0 i jedini ambasador Srbije!!!!!! Možda Rusije Viktor! Troicki!!! Samo Nola bi tesko izgubio 2-0 protiv ovog Pospisila

Sandokan

pre 8 godina

E moj Troicki.2-0 u setovima i lagano gubi mec.To si ti.Ajde bre,razumem da izgubis od nekog boljeg igraca od sebe ali od Pospisila.Otvoren prolaz do 1/4 finala i tebi to nije dovoljno.Bolje sebi da si rekao ono sto si Ramosu.Poklonio si pobedu

zabze

pre 8 godina

Pre ovog meca je bilo ajmo legendo svi su ga hvalili a sad polovina ga pljuje,tako isto i sa noletom covek osvaja turnire desilo se da izgubi u finalu rg i neki odmah pljuju.Ne razumem takve ljude nadam se da oni u zivotu nikad ne grese oni su verovatno najbolji u svemu...

nec

pre 8 godina

Uvek sam se pitao kako razni Pospisili i slični razbijaju naše tenisere i teniserke kad su naši izraziti favoriti. Mislim i da bi Busar izašla iz krize kad bi igrala sa našim teniserkama.

micko

pre 8 godina

Opat taj prepoznatljiv pad u igri Viktora.Imao 2:0 i 4:3 sve kako treba i odjednom pada i gotovo evo sad Pospisil servira za mec jako mi zao.

dr.mr.

pre 8 godina

jel bese protiv mareja na RG imao 2:0 i 5:2 u osmini finala?
ili je neki baksuz,ili strah... ne znam kako sebi dozvoljava ovakve stvari...

Kipo

pre 8 godina

Šteta! Posle meča sa Dastinom pomislio sam da je Viktor sazreo jer je odigrao jako kvalitetan meč bez padova kakvi su ga ranije krasili. A ovo danas je bilo jako loše...

hawkeye

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 06. jul 2015 13:03)bolje da nisi ostavio komentar....

noname

pre 8 godina

Ne bih sad da kritikujem Troickog, njemu je sad sigurno najgore. Ali ovo nije smeo nikako da izgubi, morao je ovo u 3 seta da dobije. Posle je Pospisil zaigrao mnogo bolje.
Mada ne verujem da ce ikada imati bolju sansu i zreb da dodje do 1/4 finala nekog slema, ovo je bio neverovatno lak zreb, ali sta je tu je.
U top 20 je, ukoliko Karlovic ne pobedi Mareja.
Do kraja sezone brani samo oko 400 poena, srecno u nastavku sezone.

Molder

pre 8 godina

Eeeeeee,jbg ali u tim nijansama se razlikuju vrhunski igraci i osrednji,tanka je linija,tako blizu a tako daleko!!Nema veze,dobro je i ovo,bravo majstore!

Jednorog68

pre 8 godina

Čestitam Viktoru na ukupnom učinku otkako se vratio.
Mislim da bi i sam morao biti zadovoljan.
Zdrav je, motivisan, idu novi turniri.

Igor

pre 8 godina

Neverovatno. Ima igru i 2:0, ima sve, drzi konce u svojim rukama i izgubi olako.

Ali ne zato sto je Pospisil naprasno zaigrao zverski i zato sto je svetska klasa, nego sto je on primio mentalnu blokadu i ne moze dalje. Kao da ne postoji. Za mnoge loptice se nije ni potrudio.

Neshvatljivo.

veliki strumf

pre 8 godina

Bila je ovo zivotna sansa Viktora da udje u cetvrtfinale jednog Grend Slema, a narocito Vimbldona. Nikada vise nece imati vecu sansu. Sam je kriv, prvi brejk je sam poklonio i posle nije bilo povratka. Mogao je svasta da preduzme tokom meca, da malo ohladi Pospisila koji nije promasivao, ali kao da se predao. Srce, tu je problem. Ai kao da mu nedostaje iskustvo, sto sigurno nije slucaj.

rejnald

pre 8 godina

Штета за Троицког болан пораз,све је тако добро ишло 2:0 у сетовима, 4:4 у трећем и 30:00 за Виктора и одједном такав пад у игри?!,Оно псовање судије му није требало,јесте да га нису разумели али опет ружно и беспотребно.

mikan

pre 8 godina

Steta, ko zna da li ce mu se ikada vise ukazati sansa da udje u 1/4 finale Wimbledona. Pospisil je pre svega dubl igrac, a u singlu, sta bude - bice.
Iako bi u 1/4 finalu protiv Mareja osvojio maksimum 10 gemova u tri seta, ipak bi plasman u 1/4 finale i igranje na Centralnom terenu bio veliki uspeh za Troickog. Bas steta

ja

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 6. jul 2015 13:03)

auuuuuu maleru... nekome je neprijatno sto nama ide dobro :D

Boki B.

pre 8 godina

Prvo,Vasek veoma dobar i stabilan teniser.Drugo,malo smo se kod 2:0 folirali...ali i to je neka škola, valjda će pomoći u budućnosti???

dark

pre 8 godina

Nije mi jasno sto se potpisujete lazno? 
Zivim u Sandzaku i nisam sreo nikoga ko navija za Troickog ili Djokovica! Ovde se navija za sportiste iz BiH i Turske, a tenis niko i ne gleda!
(pravi sandzaklija, 06. jul 2015 15:51)
Pa idi tamo pa navijaj biće ti lakše i osjećaćeš se kao svoj na svome.

Ivanka

pre 8 godina

Obično ovo ne radim da ne bih ispao glup u društvu :-) ali mi je prosto neprijatno koliko sam siguran :-) da Viktor ovo dobija 3:0.

Torima, nemoj slučajno da me ispališ ...
(Zloćko, 6. jul 2015 13:03)


Ostavi se prognoziranja i klađenja , nije to za tebe

sjsj

pre 8 godina

Jaoj sto nema sportklub hd, a ne da slusam ovoga sa rts-a
(hajha, 6. jul 2015 14:18) 

Potpuno se slazem. Kaze Zimonjic i Nestor sa nekima tamo 5:5. Vise brejkova su imali nasi, mislim naš i poljak.

stole

pre 8 godina

Navijam za Viktora, nas je, ali ono ponasanje sa sudijom je cist bezobrazluk. Novak je za tebe viktore klasa kako u tenisu tako i u ponasanju na terenu, nazalost.