Tenis 77

Subota, 13.06.2015.

10:47

Beker: Vimbldon? Stavio bih novac na Novaka

Trener Novaka Đokovića Boris Beker izjavio je da veruje da će njegov pulen osvojiti Vimbldon.

Beker: Vimbldon? Stavio bih novac na Novaka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Da me je neko pitao koji od grenslemova Novak nece osvojiti,ja bih rekao Vimbldon.Slaba serva,voleji,smec.Klizao se kao na ledu.Ali on osvoji dva Wbldona i to protiv dvojice najboljih tenisera u istoriji i jos jedno izgubljeno finale(krajnje sumnjivo) u poslednje 4 godine! Prema tome,njemu Vimbldon "lezi".Pored njega naravno da je Federer veliki favorit,kao i Marejedjutim,neki su prerano otpisali Nadala.Gledam ga kako igra u Stutgartu( trava) i prijatno sam iznenadjen.Po meni nije nista manji favorit od gore pomenute dvojice.Iz nekog razloga on je "pao" sa snagom i samo iz tog razloga nije imao sjajnu sezonu na sljaci.Na travi se igra mnogo brze,kraci su i fizicki manje zahtevni poeni.Prema tome on i te kako ima sanse( dva osvojena Vimbldona i dva finala,plus osvojen Kvins nam kazuju da on zna kako se igra na travi).Ostali,medju kojima je i Vavrinka imaju sanse k'o i nasi fudbaleri(seniori) da odu na e.p. u Francusku!

anica

pre 8 godina

Da, evo vracam se u 2007 godinu, da obnavljam gradivo...pusti ti sistem, skolu, i to sto je tebi strano, nego polako se pripremi za onu prelepu zlatno belu sliku 5.jula.
Bye

Bozidar

pre 8 godina

Jos ne mogu da prebolim poraz Novaka od onog Stena.
Jos ne mogu da verujem da je ispustio titulu,onakva pobeda protiv Nadala,onakvo nadigravanje Mareja i na kraju kiks..ispustio je titulu.
Voleo bih iskreno da Novak bude najtrofejniji teniser i da svi moguci slemovi njemu pripadnu.
Volim Novaka kao brata i tesko podnosim kada izgubi i razumem ga kako se oseca.
Neka osvoji Wimbldon.

Svete

pre 8 godina

@anica
Au, kakva li je to skola u kojoj te nisu ucili lepom ponasanju i kulturi? Strasno. Nisi ti kriva, kriv je sistem. Kad krenes u srednju bice valjda bolje.

karma

pre 8 godina

Ne mogu za sebe da kazem da sam neki kockar ili zavisnik ali ja jedva cekam vimbldon ili usa open. Kao prvo ovo su izuzetno brze podloge tako da je pogodno za igranje 1s+, kalo se Nadal slabije snalazi na brzim podlogama mozete probadi iz kola u kolo da jurite to iznenadjenje. Ja sam prošle godine samo od Vimldona, Halea i Kvinsa uzeo 300 €(cista zarada). Ako vam treba neki savet slobodno se javite. Ali ponavljam 1s + i nema greške. Sportski pozdrav b

anica

pre 8 godina

(Svete, 13. jun 2015 16:55)
Zavrsila ja moju skolu odavno, ti bi mogao malo da se edukujes, pa bi znao da se u skoli najmanje ucimo kulturi, ista se nosi iz porodice.
Napred Novace, osvoji Vimbi!

pali andjeo

pre 8 godina

Ako hocete recimo da uzmete lovu na tenisu, bolje stavite danas da Viktor osvaja Stutgart(1.000 dinara) nego da igrate da Nole(5.000, jer ako stavite 1.000, sto bi rekli nema zarade) osvaja Vimbldon.
Manja uplata, manji rizik, veca zarada.
Sve u svemu, nemojte se kladiti, ja sam to davno batalio ali moram da pomazem mojim "snobovskim" drugarima i drugaricama koji imaju za bacanje.
Sve kad saberete tesko da cete biti u nekom plusu osim ako ne ubodete Loto ili neki Jackpot.
Jer da njima ne ide, ne bi ih ni bilo, a ne ovako na 100 metara ima vise kladionica nego frizerskih salona ili pekara.

Dylan Dog

pre 8 godina

Jako je dobro što Boris svojim izjavama na sebe skreće pažnju medija i skida pritisak sa Novaka.
Novaku je ovih dana ponajmanje potrebna bilo kakva komunikacija sa predstavnicima sedme sile.

@(v, 13. jun 2015 11:09)
Napisali ste dobar komentar, sa kojim se u potpunosti slažem. Nije mi jedino jasno šta Vam treba da polemišete sa trolovima?! Verovatno ste novi na ovom portalu...

Uzdravlje!

akapulko

pre 8 godina

Novak je ove godine rizikovao drugi deo sezone zbog RG, nije uspeo.
On je u formi od oktobra prosle godine i mnogo je nerealno ocekivati da ce on u nastavku sezone igrati dobro kao u prvom delu.
Od Noleta ocekujem veliki pad u formi i igri, samim tim u samopouzdanju i "glavi".
Ovde ljudi cele godine pisu o tom RG i Sinsinatiju, dave po ceo dan, te ovo te ono, pa ce uzeti sve turnire, sva 4GS itd.
Pa ako padne na Vimbldonu, bice priprema za beton, Kanadu i Sinsi, pa ako tamo grune opet priprema za US open, i tako u krug godinama.
A ovo je realno i objektivno, i ovo vam pricam kao veliki fan Novaka Djokovica iz Novog Sada.
Novak ce imati pad forme koju ce poceti da dize tek krajem oktobra, znaci do Sangaja sto bi rekli "mrka kapa" a posle cemo videti.
Vi koji ste sigurni da osvaja Vimbldon, prodatje sve sto imate,pravac London, kladionica William Hill,prime uplatu, ostavite malo love da gledate tenis i budete tamo.
Pa ako uzme, vratite se nazad, bogatiji za kvotu 1,30, jer necete dobiti vecu, ako ne uzme, pa ostaje vam narodna kuhinja, spavanje pod mostom i Bekerovo ubedjenje da stavite lovu.
Barem cete moci da pricate da ste izmafijali na kladzi, bili i gledali tenis na Vimbldonu, pa mozda vam Nole i refundira gubitak u slucaju ne osvajanja, veliki je dobrotvor i humanitarac, ko zna...

Lazarenko

pre 8 godina

Teško. Previše je njih koji su u stanju da mu "skinu skalp". On je u stanju da pobedi svakoga od njih, ali biće jako teško da naniže 7 pobeda i da uzme trofej. Izdržaće do polufinala ili finala a onda...
Svake godine ista priča, čim naidje taj period od Rolan Garosa do US Open-a. I u tom periodu Novak igra dobro i konstantno, dovoljno da dodje u završnicu turnira, ali je problem što su svi igrači iz vrha malo podigli formu za ove turnire. Novak preskoči jednu takvu prepreku ali padne na drugoj, preskoči dve prepreke ali padne na trećoj - i tako iz turnira u turnir.
Nema on uopšte problem u glavi niti bilo kakvih problema sa psihom. Da im, imao bi problem i na završnom mastersu u Londonu ili na Australian Open-u. On igra koliko može i to njegovo "koliko može" je dovoljno za pobede u "vansezoni" od Šangaja do Rima, ali nije dovoljno za trofeje od Rolan Garosa do USO.
Za ova dva preostala GS-a prognoza - kao i do sada u tom periodu, jedno polufinale i jedno finale.

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Vojo

Ma sta mentalno podbacio u finalu, podbacio covek fizicki, nije imao 24h odmora izmedju polufinala i finala zbog " najavljene oluje" koja se najverovatnije pretvorila u 15tominutnu kisicu sa vetrom koji je manji nego ja kad prdnem.

Zare MKD

pre 8 godina

@anica Ko mlati gluposti? Isti on je pricao da Novak ne osvaja RG, a ti si pisala da osvaja. Ko je tu mlatio gluposti a ko je bio u pravu? Umesto da priznas da pojma nemas ti i dalje izigravas strucnjaka.
(Svete, 13. jun 2015 12:57) Taj isti za svaki turnir kaze da - Novak ne osvaja. Mora jednom pogoditi.

9-0

pre 8 godina

@Australija
Kako ti to samo napises pa mislis da je istina...
Na kojim je to listama Novak medju najboljih 10 u istoriji!?
Koje su to "sve liste"? Nije ni na 5 medju najboljih 10, a kamoli na svim listama.

NOLKICA

pre 8 godina

Dragi moji, evo mene na moru, nalazim se u Trogiru i divno mi je, miris maslina i ukus soli, potpuni oporavak, danas cu ici na surfing, ai klopa je odlicna, uglavnom jedam ribu skoljkei skampe, uzivancija maximalna, Nole puno te volim, i naravno da cas osviti Wimldon, a ko bi drugi!

City Girl

pre 8 godina

Shvatite da je Beker njegov trener i da mora da mu pruzi podršku. Ne ocekujete valjda da javno kaze kako Novak nema šanse da Wimbledon?

Jumko

pre 8 godina

Naravno da Djokovic osvojiti. On najbolji ikada. Prvak sveta. Mi njega voleti. On osvojiti Rg vise puta. On oduvek biti bolji od Rafa i Rodzer. Mladi Kinez Dong Djun Sun.

Vlada91

pre 8 godina

Jedini rival na Vimbldonu je Rodzer,Vavrinka ispada rano,kao i Rafa,Marej nece proci Federera u polufinalu a Nole ce se prosetati protiv nekih Berdiha,Congi,Dimitrova,Raonica i slicnih...

Svete

pre 8 godina

@anica
Ko mlati gluposti? Isti on je pricao da Novak ne osvaja RG, a ti si pisala da osvaja. Ko je tu mlatio gluposti a ko je bio u pravu? Umesto da priznas da pojma nemas ti i dalje izigravas strucnjaka.

svasta

pre 8 godina

@pali andjeo To je svima koji realno razmisljaju jasno. Pitanje za ove koji misle da sponzori odredjuju pobednike turnira, kako je Djokovic sa jednim osvojenim GS uzeo Laureus? Nadal je 2013 osvojio 2 GS, 5 masters titula i jos 4 manje titule, ukupno 11, pa je dobio specijalnu nagradu za najbolji kam-bek. Naravno konkurencija mu je bila jaca, nego Noletu prosle godine. Ali ipak Nole je uzeo Laureus sa jednim GS i nekoliko mastersa i sa Bekerom u ziriju. Nije bas da su mu sponzori tako nemocni kakvin vi zelite da ih prikazete.

sta je rekao Nole

pre 8 godina

Posle meca sa Skotom Nole je rekao da se pripreme za slavlje.Pocenijo je Svajcarca i izgubijo.Takvu sansu vise nece imatiSta god urdi na W nema vise znacaja.Dovidjenja Nole.

pa

pre 8 godina

@setac
Ma kakav Endi, to je jedan veliki tremaros.
Taj Federera nikad nece pobediti na Vimbldonu, narocito u polufinalu ili finalu. Koliko god da je Novak mentalno slab u finalima, on ipak nije kukavica kao Endi da se prepadne od imena rivala. Endi je uvrteo sebi u glavu da moze da pobedjuje tako sto ce fizicki da izmori rivala. Protiv Rodzera mu to ne pali, jer taj jednostavno skracuje poene a Endi se u kratkim poenima snalazi kao riba na suvom. Protiv Novaka Endi odigra set ili dva odlicno a onda pada, kao na AO.
Veca pretnja za Novaka i RF su neki iz drugog plana, npr. Conga, Vavrinka (nije bas iz 2 plana al ajde), Dimitrov, Raonic...
Nadal je veliki sampion, ali on na VB nema sta da trazi vise, mislim da se odavno i ne trudi. Njegova kolena ne mogu da izdrze napor igranja na travi, a vise nema tu brzinu i izdrzljivost da protiv RF ili Novaka sve vraca.
Po meni, najveci favoriti su Novak, Federer pa dosta iza njih Marej, Vavrinka, Conga. Naravno, sve je moguce, ali po igri na travi mislim da je tako.

pribil

pre 8 godina

@pali andjeo Ako je neko broj 1 sa 4500 poena vise i osvojio je ove godine 1GS i jedno finale, plus 4 mastersa, i usput brani wimbldon, da ki treba da pare stavim na kirjosa?

Australija

pre 8 godina

pali anđeo koliko ti GS godišnje uzmeš? Novak je na svim listama u top 10 igrača svih vremena, a ima još 3-4 godine da prži vrhunski tenis. Neka za 4 god osvoji još 4GS, ukupno 12... malo li je?

Marko BL

pre 8 godina

Na osnovu pisanja o Novaku od kraja RG-a stice se utisak da je uzasan neuspjeh izgubiti u finalu istog ili napr osvajati 'samo' jedan GS godisnje i dolaziti godinama 'tek' do polufinala u 90% slemova, osvajati 'samo' tamo neke Materse i slicna razocarenja... Nisam profesionalni teniser, ali mi nesto govori da to i nije bas jednostavno o.O

Petar

pre 8 godina

@samo pravda Poraz na garosu je tezak zato sto koliko god sad Novak pricao da mu je to kao svaki turnir to nije istina. To mu je najbitniji turnir, jedino sto nedostaje pa da potvrdi da je velicina kao Nadal i Federer. Imao je priliku koja se ukazuje jednom u zivotu, Nadala van forme, Vavrinku koji je dobar teniser, ali objektivno dve klase iza Novaka. Ovaj poraz ce da ga boli, ali i da mj ubaci neke sumnje u glavu. Novak ima dominaciju izmedju gren slemova, ali na kraju ne uspeva da je potvrdi tamo gde treba, na najvecim turnirima. On na taj nacin dominira vec 4 sezone, a ipak po broju gren slem titula je daleko iza najvecih rivala, Rafa ima 6 vise, a Federer cak 9 vise od Novaka.

Vojo

pre 8 godina

Mongo se raspricao. Ne uZme li Novak Wimbledon trebao bi ovaj da ode. Za GS-move je doveden . Novak je uzimao masterse i bez njega. Mentalno je njegov pulen totalno podbacio u finalu RG.

v

pre 8 godina

Zalosno je sto jos niste shvatili da Djokovic osvaja 1 Gslem godisnje i da je svoju kvotu "dominacijom" ispunio. Uplaseni je decak koji je pobegao u Nemacku kao mali i to ga i dalje drzi u bitnim mecevima i ostace zauvek Gs luzer. A ti Bekeru boemu stari bolje da si ga naucio volej da odigra sa 28 godina. Ajde trenirajte to, vreme istice.
(Jumko, 13. jun 2015 11:10)

A sta je falilo Novakovim volejima na Vimbiju u proslogodisnjem finalu, a? Ko je smesno izgledao na mrezi, Novak ili Rodja? Prespavao si finale Jumko. Da li je Novak ispunio kvotu ili ne, videcemo kad se podvuce crta septembra. Nista nije urezano u kamenu. Mozda se desi ''statisticka greska''. :)))))
Sportista se podrzava ili ne. Mi boljeg nemamo, a i ovako je vec fenomenalno. Kao papagaj si. Ajde malo kreativnije to.

Jumko

pre 8 godina

Zalosno je sto jos niste shvatili da Djokovic osvaja 1 Gslem godisnje i da je svoju kvotu "dominacijom" ispunio. Uplaseni je decak koji je pobegao u Nemacku kao mali i to ga i dalje drzi u bitnim mecevima i ostace zauvek Gs luzer. A ti Bekeru boemu stari bolje da si ga naucio volej da odigra sa 28 godina. Ajde trenirajte to, vreme istice.

Komentator

pre 8 godina

Svakodnevno objavljujete bisere ovog alkoholicara i kockara bez tenerskog iskustva. Stavio bi novac na Novaka, kako da ne, pa sto ga ne stavi. Ja samo jedva cekam da ga No1e izbaci iz tima.

pali andjeo

pre 8 godina

Posle AO2015, mnogo njih je pisalo kako se vise nece pricati da osvaja 1GS godisnje nego da je od poslednja 3 uzeo 2.
Ok, to je bilo tacno ali isto tako je tacno da on uzima 1GS godisnje a ako ne racunamo 2011, osvajanje 2GS je za Noleta naucna fantastika(za sada).
Sad na Vimbldonu ce opet biti prvi favorit i najveca kvota na njega. To vam je za onaj glup narod koji baca pare na kladionice, tako da ona nece doci.
Evo vec sad su izasle kvote za RG2016, Nole ubedljivo prvi favorit,kvota 2, Nadal 4, Vavrinka 8...

A evo kako ja to vidim:
RG 2016, prvi favorit je Nadal, pa ako necete da njega da "bacite" lovu, onda igrajte da RG16 osvaja Berdih,Dimitrov ili Raonic, na njih su kvote izmedju 30-50 i tu je lova.
Pobeda Novaka na Wim15 i RG16 nece doci, tu vecina pada i gubi.
Wim 2015,moje misljenje:
Prvi favorit Marej, ako necete da "gadjate" Mareja, onda stavite na Federera,Congu ili Kirjosa.

Samo da se nadovezem za pricu o Laureusu:
U Sangaju,Uniqlo sponzor,Beker u ziriju, Nole kao osvajac 1GS nije uradio na GS nista vise od Nadala,Vavrinke ili Cilica.
A to da su opet isprdani moto GP(Markez) i F1(Hamilton) to je prica da stane u 4500 karaktera.

v

pre 8 godina

Da mi je neka baba vanga recimo 2010. rekla da ce Novak osvojiti sve slemove, osim jednog na kojem ce se muciti i gubiti kada treba da napravi poslednji korak, i da me je pitala koji je to slem, ja bih bez dileme odgovorila Vimbldon. Cudan je zivot. Ja i dalje mislim da Novak ''najmanje dobro'' igra na travi. Sezona trave najmanje traje. Ne postoji ni jedan masters. A Novak dve titile na travi i to W. Kako je igrao sezonu sljake ovo je prvi put da sam zaista unapred videla trofej na RG u njegovim rukama, naravno sam minimalnom rezervom. I nista. Sada ne mislim da je favorit, bas zbog Endija, a i zbog cinjenice da je W najmanje predvidiv jer tu uvek imamo nekog neocekivanog polufinalistu makar. Broj tih ''mina'' je veliki upravo na travi. Bas zato nas Novak mozda ''iznenadi'' i zablista tamo gde nismo sa sigurnoscu ocekivali.

Pritisak treba prebaciti na druge. I Novak i Beker i Vajda treba maksimalno da potenciraju Federera i Mareja. Pa neka vide kako je Novaku bilo do pre nedelju dana.

samo pravda

pre 8 godina

Zasto je poraz Novaka na RG "tezak poraz"? To sto nije pobedio jednog tenisera, a sve ostale jeste ,nije neuspeh! Pregaziće ga kao i predhodnih 17puta! Nole je prvi i najbolji.

samo pravda

pre 8 godina

Zasto je poraz Novaka na RG "tezak poraz"? To sto nije pobedio jednog tenisera, a sve ostale jeste ,nije neuspeh! Pregaziće ga kao i predhodnih 17puta! Nole je prvi i najbolji.

v

pre 8 godina

Da mi je neka baba vanga recimo 2010. rekla da ce Novak osvojiti sve slemove, osim jednog na kojem ce se muciti i gubiti kada treba da napravi poslednji korak, i da me je pitala koji je to slem, ja bih bez dileme odgovorila Vimbldon. Cudan je zivot. Ja i dalje mislim da Novak ''najmanje dobro'' igra na travi. Sezona trave najmanje traje. Ne postoji ni jedan masters. A Novak dve titile na travi i to W. Kako je igrao sezonu sljake ovo je prvi put da sam zaista unapred videla trofej na RG u njegovim rukama, naravno sam minimalnom rezervom. I nista. Sada ne mislim da je favorit, bas zbog Endija, a i zbog cinjenice da je W najmanje predvidiv jer tu uvek imamo nekog neocekivanog polufinalistu makar. Broj tih ''mina'' je veliki upravo na travi. Bas zato nas Novak mozda ''iznenadi'' i zablista tamo gde nismo sa sigurnoscu ocekivali.

Pritisak treba prebaciti na druge. I Novak i Beker i Vajda treba maksimalno da potenciraju Federera i Mareja. Pa neka vide kako je Novaku bilo do pre nedelju dana.

v

pre 8 godina

Zalosno je sto jos niste shvatili da Djokovic osvaja 1 Gslem godisnje i da je svoju kvotu "dominacijom" ispunio. Uplaseni je decak koji je pobegao u Nemacku kao mali i to ga i dalje drzi u bitnim mecevima i ostace zauvek Gs luzer. A ti Bekeru boemu stari bolje da si ga naucio volej da odigra sa 28 godina. Ajde trenirajte to, vreme istice.
(Jumko, 13. jun 2015 11:10)

A sta je falilo Novakovim volejima na Vimbiju u proslogodisnjem finalu, a? Ko je smesno izgledao na mrezi, Novak ili Rodja? Prespavao si finale Jumko. Da li je Novak ispunio kvotu ili ne, videcemo kad se podvuce crta septembra. Nista nije urezano u kamenu. Mozda se desi ''statisticka greska''. :)))))
Sportista se podrzava ili ne. Mi boljeg nemamo, a i ovako je vec fenomenalno. Kao papagaj si. Ajde malo kreativnije to.

Vojo

pre 8 godina

Mongo se raspricao. Ne uZme li Novak Wimbledon trebao bi ovaj da ode. Za GS-move je doveden . Novak je uzimao masterse i bez njega. Mentalno je njegov pulen totalno podbacio u finalu RG.

NOLKICA

pre 8 godina

Dragi moji, evo mene na moru, nalazim se u Trogiru i divno mi je, miris maslina i ukus soli, potpuni oporavak, danas cu ici na surfing, ai klopa je odlicna, uglavnom jedam ribu skoljkei skampe, uzivancija maximalna, Nole puno te volim, i naravno da cas osviti Wimldon, a ko bi drugi!

Marko BL

pre 8 godina

Na osnovu pisanja o Novaku od kraja RG-a stice se utisak da je uzasan neuspjeh izgubiti u finalu istog ili napr osvajati 'samo' jedan GS godisnje i dolaziti godinama 'tek' do polufinala u 90% slemova, osvajati 'samo' tamo neke Materse i slicna razocarenja... Nisam profesionalni teniser, ali mi nesto govori da to i nije bas jednostavno o.O

Komentator

pre 8 godina

Svakodnevno objavljujete bisere ovog alkoholicara i kockara bez tenerskog iskustva. Stavio bi novac na Novaka, kako da ne, pa sto ga ne stavi. Ja samo jedva cekam da ga No1e izbaci iz tima.

Jumko

pre 8 godina

Zalosno je sto jos niste shvatili da Djokovic osvaja 1 Gslem godisnje i da je svoju kvotu "dominacijom" ispunio. Uplaseni je decak koji je pobegao u Nemacku kao mali i to ga i dalje drzi u bitnim mecevima i ostace zauvek Gs luzer. A ti Bekeru boemu stari bolje da si ga naucio volej da odigra sa 28 godina. Ajde trenirajte to, vreme istice.

Vlada91

pre 8 godina

Jedini rival na Vimbldonu je Rodzer,Vavrinka ispada rano,kao i Rafa,Marej nece proci Federera u polufinalu a Nole ce se prosetati protiv nekih Berdiha,Congi,Dimitrova,Raonica i slicnih...

City Girl

pre 8 godina

Shvatite da je Beker njegov trener i da mora da mu pruzi podršku. Ne ocekujete valjda da javno kaze kako Novak nema šanse da Wimbledon?

Australija

pre 8 godina

pali anđeo koliko ti GS godišnje uzmeš? Novak je na svim listama u top 10 igrača svih vremena, a ima još 3-4 godine da prži vrhunski tenis. Neka za 4 god osvoji još 4GS, ukupno 12... malo li je?

Jumko

pre 8 godina

Naravno da Djokovic osvojiti. On najbolji ikada. Prvak sveta. Mi njega voleti. On osvojiti Rg vise puta. On oduvek biti bolji od Rafa i Rodzer. Mladi Kinez Dong Djun Sun.

svasta

pre 8 godina

@pali andjeo To je svima koji realno razmisljaju jasno. Pitanje za ove koji misle da sponzori odredjuju pobednike turnira, kako je Djokovic sa jednim osvojenim GS uzeo Laureus? Nadal je 2013 osvojio 2 GS, 5 masters titula i jos 4 manje titule, ukupno 11, pa je dobio specijalnu nagradu za najbolji kam-bek. Naravno konkurencija mu je bila jaca, nego Noletu prosle godine. Ali ipak Nole je uzeo Laureus sa jednim GS i nekoliko mastersa i sa Bekerom u ziriju. Nije bas da su mu sponzori tako nemocni kakvin vi zelite da ih prikazete.

pa

pre 8 godina

@setac
Ma kakav Endi, to je jedan veliki tremaros.
Taj Federera nikad nece pobediti na Vimbldonu, narocito u polufinalu ili finalu. Koliko god da je Novak mentalno slab u finalima, on ipak nije kukavica kao Endi da se prepadne od imena rivala. Endi je uvrteo sebi u glavu da moze da pobedjuje tako sto ce fizicki da izmori rivala. Protiv Rodzera mu to ne pali, jer taj jednostavno skracuje poene a Endi se u kratkim poenima snalazi kao riba na suvom. Protiv Novaka Endi odigra set ili dva odlicno a onda pada, kao na AO.
Veca pretnja za Novaka i RF su neki iz drugog plana, npr. Conga, Vavrinka (nije bas iz 2 plana al ajde), Dimitrov, Raonic...
Nadal je veliki sampion, ali on na VB nema sta da trazi vise, mislim da se odavno i ne trudi. Njegova kolena ne mogu da izdrze napor igranja na travi, a vise nema tu brzinu i izdrzljivost da protiv RF ili Novaka sve vraca.
Po meni, najveci favoriti su Novak, Federer pa dosta iza njih Marej, Vavrinka, Conga. Naravno, sve je moguce, ali po igri na travi mislim da je tako.

Petar

pre 8 godina

@samo pravda Poraz na garosu je tezak zato sto koliko god sad Novak pricao da mu je to kao svaki turnir to nije istina. To mu je najbitniji turnir, jedino sto nedostaje pa da potvrdi da je velicina kao Nadal i Federer. Imao je priliku koja se ukazuje jednom u zivotu, Nadala van forme, Vavrinku koji je dobar teniser, ali objektivno dve klase iza Novaka. Ovaj poraz ce da ga boli, ali i da mj ubaci neke sumnje u glavu. Novak ima dominaciju izmedju gren slemova, ali na kraju ne uspeva da je potvrdi tamo gde treba, na najvecim turnirima. On na taj nacin dominira vec 4 sezone, a ipak po broju gren slem titula je daleko iza najvecih rivala, Rafa ima 6 vise, a Federer cak 9 vise od Novaka.

Bozidar

pre 8 godina

Jos ne mogu da prebolim poraz Novaka od onog Stena.
Jos ne mogu da verujem da je ispustio titulu,onakva pobeda protiv Nadala,onakvo nadigravanje Mareja i na kraju kiks..ispustio je titulu.
Voleo bih iskreno da Novak bude najtrofejniji teniser i da svi moguci slemovi njemu pripadnu.
Volim Novaka kao brata i tesko podnosim kada izgubi i razumem ga kako se oseca.
Neka osvoji Wimbldon.

pribil

pre 8 godina

@pali andjeo Ako je neko broj 1 sa 4500 poena vise i osvojio je ove godine 1GS i jedno finale, plus 4 mastersa, i usput brani wimbldon, da ki treba da pare stavim na kirjosa?

pali andjeo

pre 8 godina

Posle AO2015, mnogo njih je pisalo kako se vise nece pricati da osvaja 1GS godisnje nego da je od poslednja 3 uzeo 2.
Ok, to je bilo tacno ali isto tako je tacno da on uzima 1GS godisnje a ako ne racunamo 2011, osvajanje 2GS je za Noleta naucna fantastika(za sada).
Sad na Vimbldonu ce opet biti prvi favorit i najveca kvota na njega. To vam je za onaj glup narod koji baca pare na kladionice, tako da ona nece doci.
Evo vec sad su izasle kvote za RG2016, Nole ubedljivo prvi favorit,kvota 2, Nadal 4, Vavrinka 8...

A evo kako ja to vidim:
RG 2016, prvi favorit je Nadal, pa ako necete da njega da "bacite" lovu, onda igrajte da RG16 osvaja Berdih,Dimitrov ili Raonic, na njih su kvote izmedju 30-50 i tu je lova.
Pobeda Novaka na Wim15 i RG16 nece doci, tu vecina pada i gubi.
Wim 2015,moje misljenje:
Prvi favorit Marej, ako necete da "gadjate" Mareja, onda stavite na Federera,Congu ili Kirjosa.

Samo da se nadovezem za pricu o Laureusu:
U Sangaju,Uniqlo sponzor,Beker u ziriju, Nole kao osvajac 1GS nije uradio na GS nista vise od Nadala,Vavrinke ili Cilica.
A to da su opet isprdani moto GP(Markez) i F1(Hamilton) to je prica da stane u 4500 karaktera.

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Vojo

Ma sta mentalno podbacio u finalu, podbacio covek fizicki, nije imao 24h odmora izmedju polufinala i finala zbog " najavljene oluje" koja se najverovatnije pretvorila u 15tominutnu kisicu sa vetrom koji je manji nego ja kad prdnem.

Dylan Dog

pre 8 godina

Jako je dobro što Boris svojim izjavama na sebe skreće pažnju medija i skida pritisak sa Novaka.
Novaku je ovih dana ponajmanje potrebna bilo kakva komunikacija sa predstavnicima sedme sile.

@(v, 13. jun 2015 11:09)
Napisali ste dobar komentar, sa kojim se u potpunosti slažem. Nije mi jedino jasno šta Vam treba da polemišete sa trolovima?! Verovatno ste novi na ovom portalu...

Uzdravlje!

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Da me je neko pitao koji od grenslemova Novak nece osvojiti,ja bih rekao Vimbldon.Slaba serva,voleji,smec.Klizao se kao na ledu.Ali on osvoji dva Wbldona i to protiv dvojice najboljih tenisera u istoriji i jos jedno izgubljeno finale(krajnje sumnjivo) u poslednje 4 godine! Prema tome,njemu Vimbldon "lezi".Pored njega naravno da je Federer veliki favorit,kao i Marejedjutim,neki su prerano otpisali Nadala.Gledam ga kako igra u Stutgartu( trava) i prijatno sam iznenadjen.Po meni nije nista manji favorit od gore pomenute dvojice.Iz nekog razloga on je "pao" sa snagom i samo iz tog razloga nije imao sjajnu sezonu na sljaci.Na travi se igra mnogo brze,kraci su i fizicki manje zahtevni poeni.Prema tome on i te kako ima sanse( dva osvojena Vimbldona i dva finala,plus osvojen Kvins nam kazuju da on zna kako se igra na travi).Ostali,medju kojima je i Vavrinka imaju sanse k'o i nasi fudbaleri(seniori) da odu na e.p. u Francusku!

Lazarenko

pre 8 godina

Teško. Previše je njih koji su u stanju da mu "skinu skalp". On je u stanju da pobedi svakoga od njih, ali biće jako teško da naniže 7 pobeda i da uzme trofej. Izdržaće do polufinala ili finala a onda...
Svake godine ista priča, čim naidje taj period od Rolan Garosa do US Open-a. I u tom periodu Novak igra dobro i konstantno, dovoljno da dodje u završnicu turnira, ali je problem što su svi igrači iz vrha malo podigli formu za ove turnire. Novak preskoči jednu takvu prepreku ali padne na drugoj, preskoči dve prepreke ali padne na trećoj - i tako iz turnira u turnir.
Nema on uopšte problem u glavi niti bilo kakvih problema sa psihom. Da im, imao bi problem i na završnom mastersu u Londonu ili na Australian Open-u. On igra koliko može i to njegovo "koliko može" je dovoljno za pobede u "vansezoni" od Šangaja do Rima, ali nije dovoljno za trofeje od Rolan Garosa do USO.
Za ova dva preostala GS-a prognoza - kao i do sada u tom periodu, jedno polufinale i jedno finale.

Svete

pre 8 godina

@anica
Ko mlati gluposti? Isti on je pricao da Novak ne osvaja RG, a ti si pisala da osvaja. Ko je tu mlatio gluposti a ko je bio u pravu? Umesto da priznas da pojma nemas ti i dalje izigravas strucnjaka.

9-0

pre 8 godina

@Australija
Kako ti to samo napises pa mislis da je istina...
Na kojim je to listama Novak medju najboljih 10 u istoriji!?
Koje su to "sve liste"? Nije ni na 5 medju najboljih 10, a kamoli na svim listama.

anica

pre 8 godina

(Svete, 13. jun 2015 16:55)
Zavrsila ja moju skolu odavno, ti bi mogao malo da se edukujes, pa bi znao da se u skoli najmanje ucimo kulturi, ista se nosi iz porodice.
Napred Novace, osvoji Vimbi!

Zare MKD

pre 8 godina

@anica Ko mlati gluposti? Isti on je pricao da Novak ne osvaja RG, a ti si pisala da osvaja. Ko je tu mlatio gluposti a ko je bio u pravu? Umesto da priznas da pojma nemas ti i dalje izigravas strucnjaka.
(Svete, 13. jun 2015 12:57) Taj isti za svaki turnir kaze da - Novak ne osvaja. Mora jednom pogoditi.

akapulko

pre 8 godina

Novak je ove godine rizikovao drugi deo sezone zbog RG, nije uspeo.
On je u formi od oktobra prosle godine i mnogo je nerealno ocekivati da ce on u nastavku sezone igrati dobro kao u prvom delu.
Od Noleta ocekujem veliki pad u formi i igri, samim tim u samopouzdanju i "glavi".
Ovde ljudi cele godine pisu o tom RG i Sinsinatiju, dave po ceo dan, te ovo te ono, pa ce uzeti sve turnire, sva 4GS itd.
Pa ako padne na Vimbldonu, bice priprema za beton, Kanadu i Sinsi, pa ako tamo grune opet priprema za US open, i tako u krug godinama.
A ovo je realno i objektivno, i ovo vam pricam kao veliki fan Novaka Djokovica iz Novog Sada.
Novak ce imati pad forme koju ce poceti da dize tek krajem oktobra, znaci do Sangaja sto bi rekli "mrka kapa" a posle cemo videti.
Vi koji ste sigurni da osvaja Vimbldon, prodatje sve sto imate,pravac London, kladionica William Hill,prime uplatu, ostavite malo love da gledate tenis i budete tamo.
Pa ako uzme, vratite se nazad, bogatiji za kvotu 1,30, jer necete dobiti vecu, ako ne uzme, pa ostaje vam narodna kuhinja, spavanje pod mostom i Bekerovo ubedjenje da stavite lovu.
Barem cete moci da pricate da ste izmafijali na kladzi, bili i gledali tenis na Vimbldonu, pa mozda vam Nole i refundira gubitak u slucaju ne osvajanja, veliki je dobrotvor i humanitarac, ko zna...

sta je rekao Nole

pre 8 godina

Posle meca sa Skotom Nole je rekao da se pripreme za slavlje.Pocenijo je Svajcarca i izgubijo.Takvu sansu vise nece imatiSta god urdi na W nema vise znacaja.Dovidjenja Nole.

pali andjeo

pre 8 godina

Ako hocete recimo da uzmete lovu na tenisu, bolje stavite danas da Viktor osvaja Stutgart(1.000 dinara) nego da igrate da Nole(5.000, jer ako stavite 1.000, sto bi rekli nema zarade) osvaja Vimbldon.
Manja uplata, manji rizik, veca zarada.
Sve u svemu, nemojte se kladiti, ja sam to davno batalio ali moram da pomazem mojim "snobovskim" drugarima i drugaricama koji imaju za bacanje.
Sve kad saberete tesko da cete biti u nekom plusu osim ako ne ubodete Loto ili neki Jackpot.
Jer da njima ne ide, ne bi ih ni bilo, a ne ovako na 100 metara ima vise kladionica nego frizerskih salona ili pekara.

karma

pre 8 godina

Ne mogu za sebe da kazem da sam neki kockar ili zavisnik ali ja jedva cekam vimbldon ili usa open. Kao prvo ovo su izuzetno brze podloge tako da je pogodno za igranje 1s+, kalo se Nadal slabije snalazi na brzim podlogama mozete probadi iz kola u kolo da jurite to iznenadjenje. Ja sam prošle godine samo od Vimldona, Halea i Kvinsa uzeo 300 €(cista zarada). Ako vam treba neki savet slobodno se javite. Ali ponavljam 1s + i nema greške. Sportski pozdrav b

Svete

pre 8 godina

@anica
Au, kakva li je to skola u kojoj te nisu ucili lepom ponasanju i kulturi? Strasno. Nisi ti kriva, kriv je sistem. Kad krenes u srednju bice valjda bolje.

anica

pre 8 godina

Da, evo vracam se u 2007 godinu, da obnavljam gradivo...pusti ti sistem, skolu, i to sto je tebi strano, nego polako se pripremi za onu prelepu zlatno belu sliku 5.jula.
Bye

Jumko

pre 8 godina

Zalosno je sto jos niste shvatili da Djokovic osvaja 1 Gslem godisnje i da je svoju kvotu "dominacijom" ispunio. Uplaseni je decak koji je pobegao u Nemacku kao mali i to ga i dalje drzi u bitnim mecevima i ostace zauvek Gs luzer. A ti Bekeru boemu stari bolje da si ga naucio volej da odigra sa 28 godina. Ajde trenirajte to, vreme istice.

Komentator

pre 8 godina

Svakodnevno objavljujete bisere ovog alkoholicara i kockara bez tenerskog iskustva. Stavio bi novac na Novaka, kako da ne, pa sto ga ne stavi. Ja samo jedva cekam da ga No1e izbaci iz tima.

pali andjeo

pre 8 godina

Posle AO2015, mnogo njih je pisalo kako se vise nece pricati da osvaja 1GS godisnje nego da je od poslednja 3 uzeo 2.
Ok, to je bilo tacno ali isto tako je tacno da on uzima 1GS godisnje a ako ne racunamo 2011, osvajanje 2GS je za Noleta naucna fantastika(za sada).
Sad na Vimbldonu ce opet biti prvi favorit i najveca kvota na njega. To vam je za onaj glup narod koji baca pare na kladionice, tako da ona nece doci.
Evo vec sad su izasle kvote za RG2016, Nole ubedljivo prvi favorit,kvota 2, Nadal 4, Vavrinka 8...

A evo kako ja to vidim:
RG 2016, prvi favorit je Nadal, pa ako necete da njega da "bacite" lovu, onda igrajte da RG16 osvaja Berdih,Dimitrov ili Raonic, na njih su kvote izmedju 30-50 i tu je lova.
Pobeda Novaka na Wim15 i RG16 nece doci, tu vecina pada i gubi.
Wim 2015,moje misljenje:
Prvi favorit Marej, ako necete da "gadjate" Mareja, onda stavite na Federera,Congu ili Kirjosa.

Samo da se nadovezem za pricu o Laureusu:
U Sangaju,Uniqlo sponzor,Beker u ziriju, Nole kao osvajac 1GS nije uradio na GS nista vise od Nadala,Vavrinke ili Cilica.
A to da su opet isprdani moto GP(Markez) i F1(Hamilton) to je prica da stane u 4500 karaktera.

Jumko

pre 8 godina

Naravno da Djokovic osvojiti. On najbolji ikada. Prvak sveta. Mi njega voleti. On osvojiti Rg vise puta. On oduvek biti bolji od Rafa i Rodzer. Mladi Kinez Dong Djun Sun.

samo pravda

pre 8 godina

Zasto je poraz Novaka na RG "tezak poraz"? To sto nije pobedio jednog tenisera, a sve ostale jeste ,nije neuspeh! Pregaziće ga kao i predhodnih 17puta! Nole je prvi i najbolji.

sta je rekao Nole

pre 8 godina

Posle meca sa Skotom Nole je rekao da se pripreme za slavlje.Pocenijo je Svajcarca i izgubijo.Takvu sansu vise nece imatiSta god urdi na W nema vise znacaja.Dovidjenja Nole.

NOLKICA

pre 8 godina

Dragi moji, evo mene na moru, nalazim se u Trogiru i divno mi je, miris maslina i ukus soli, potpuni oporavak, danas cu ici na surfing, ai klopa je odlicna, uglavnom jedam ribu skoljkei skampe, uzivancija maximalna, Nole puno te volim, i naravno da cas osviti Wimldon, a ko bi drugi!

Vojo

pre 8 godina

Mongo se raspricao. Ne uZme li Novak Wimbledon trebao bi ovaj da ode. Za GS-move je doveden . Novak je uzimao masterse i bez njega. Mentalno je njegov pulen totalno podbacio u finalu RG.

v

pre 8 godina

Zalosno je sto jos niste shvatili da Djokovic osvaja 1 Gslem godisnje i da je svoju kvotu "dominacijom" ispunio. Uplaseni je decak koji je pobegao u Nemacku kao mali i to ga i dalje drzi u bitnim mecevima i ostace zauvek Gs luzer. A ti Bekeru boemu stari bolje da si ga naucio volej da odigra sa 28 godina. Ajde trenirajte to, vreme istice.
(Jumko, 13. jun 2015 11:10)

A sta je falilo Novakovim volejima na Vimbiju u proslogodisnjem finalu, a? Ko je smesno izgledao na mrezi, Novak ili Rodja? Prespavao si finale Jumko. Da li je Novak ispunio kvotu ili ne, videcemo kad se podvuce crta septembra. Nista nije urezano u kamenu. Mozda se desi ''statisticka greska''. :)))))
Sportista se podrzava ili ne. Mi boljeg nemamo, a i ovako je vec fenomenalno. Kao papagaj si. Ajde malo kreativnije to.

9-0

pre 8 godina

@Australija
Kako ti to samo napises pa mislis da je istina...
Na kojim je to listama Novak medju najboljih 10 u istoriji!?
Koje su to "sve liste"? Nije ni na 5 medju najboljih 10, a kamoli na svim listama.

v

pre 8 godina

Da mi je neka baba vanga recimo 2010. rekla da ce Novak osvojiti sve slemove, osim jednog na kojem ce se muciti i gubiti kada treba da napravi poslednji korak, i da me je pitala koji je to slem, ja bih bez dileme odgovorila Vimbldon. Cudan je zivot. Ja i dalje mislim da Novak ''najmanje dobro'' igra na travi. Sezona trave najmanje traje. Ne postoji ni jedan masters. A Novak dve titile na travi i to W. Kako je igrao sezonu sljake ovo je prvi put da sam zaista unapred videla trofej na RG u njegovim rukama, naravno sam minimalnom rezervom. I nista. Sada ne mislim da je favorit, bas zbog Endija, a i zbog cinjenice da je W najmanje predvidiv jer tu uvek imamo nekog neocekivanog polufinalistu makar. Broj tih ''mina'' je veliki upravo na travi. Bas zato nas Novak mozda ''iznenadi'' i zablista tamo gde nismo sa sigurnoscu ocekivali.

Pritisak treba prebaciti na druge. I Novak i Beker i Vajda treba maksimalno da potenciraju Federera i Mareja. Pa neka vide kako je Novaku bilo do pre nedelju dana.

Petar

pre 8 godina

@samo pravda Poraz na garosu je tezak zato sto koliko god sad Novak pricao da mu je to kao svaki turnir to nije istina. To mu je najbitniji turnir, jedino sto nedostaje pa da potvrdi da je velicina kao Nadal i Federer. Imao je priliku koja se ukazuje jednom u zivotu, Nadala van forme, Vavrinku koji je dobar teniser, ali objektivno dve klase iza Novaka. Ovaj poraz ce da ga boli, ali i da mj ubaci neke sumnje u glavu. Novak ima dominaciju izmedju gren slemova, ali na kraju ne uspeva da je potvrdi tamo gde treba, na najvecim turnirima. On na taj nacin dominira vec 4 sezone, a ipak po broju gren slem titula je daleko iza najvecih rivala, Rafa ima 6 vise, a Federer cak 9 vise od Novaka.

Svete

pre 8 godina

@anica
Ko mlati gluposti? Isti on je pricao da Novak ne osvaja RG, a ti si pisala da osvaja. Ko je tu mlatio gluposti a ko je bio u pravu? Umesto da priznas da pojma nemas ti i dalje izigravas strucnjaka.

Lazarenko

pre 8 godina

Teško. Previše je njih koji su u stanju da mu "skinu skalp". On je u stanju da pobedi svakoga od njih, ali biće jako teško da naniže 7 pobeda i da uzme trofej. Izdržaće do polufinala ili finala a onda...
Svake godine ista priča, čim naidje taj period od Rolan Garosa do US Open-a. I u tom periodu Novak igra dobro i konstantno, dovoljno da dodje u završnicu turnira, ali je problem što su svi igrači iz vrha malo podigli formu za ove turnire. Novak preskoči jednu takvu prepreku ali padne na drugoj, preskoči dve prepreke ali padne na trećoj - i tako iz turnira u turnir.
Nema on uopšte problem u glavi niti bilo kakvih problema sa psihom. Da im, imao bi problem i na završnom mastersu u Londonu ili na Australian Open-u. On igra koliko može i to njegovo "koliko može" je dovoljno za pobede u "vansezoni" od Šangaja do Rima, ali nije dovoljno za trofeje od Rolan Garosa do USO.
Za ova dva preostala GS-a prognoza - kao i do sada u tom periodu, jedno polufinale i jedno finale.

akapulko

pre 8 godina

Novak je ove godine rizikovao drugi deo sezone zbog RG, nije uspeo.
On je u formi od oktobra prosle godine i mnogo je nerealno ocekivati da ce on u nastavku sezone igrati dobro kao u prvom delu.
Od Noleta ocekujem veliki pad u formi i igri, samim tim u samopouzdanju i "glavi".
Ovde ljudi cele godine pisu o tom RG i Sinsinatiju, dave po ceo dan, te ovo te ono, pa ce uzeti sve turnire, sva 4GS itd.
Pa ako padne na Vimbldonu, bice priprema za beton, Kanadu i Sinsi, pa ako tamo grune opet priprema za US open, i tako u krug godinama.
A ovo je realno i objektivno, i ovo vam pricam kao veliki fan Novaka Djokovica iz Novog Sada.
Novak ce imati pad forme koju ce poceti da dize tek krajem oktobra, znaci do Sangaja sto bi rekli "mrka kapa" a posle cemo videti.
Vi koji ste sigurni da osvaja Vimbldon, prodatje sve sto imate,pravac London, kladionica William Hill,prime uplatu, ostavite malo love da gledate tenis i budete tamo.
Pa ako uzme, vratite se nazad, bogatiji za kvotu 1,30, jer necete dobiti vecu, ako ne uzme, pa ostaje vam narodna kuhinja, spavanje pod mostom i Bekerovo ubedjenje da stavite lovu.
Barem cete moci da pricate da ste izmafijali na kladzi, bili i gledali tenis na Vimbldonu, pa mozda vam Nole i refundira gubitak u slucaju ne osvajanja, veliki je dobrotvor i humanitarac, ko zna...

Vlada91

pre 8 godina

Jedini rival na Vimbldonu je Rodzer,Vavrinka ispada rano,kao i Rafa,Marej nece proci Federera u polufinalu a Nole ce se prosetati protiv nekih Berdiha,Congi,Dimitrova,Raonica i slicnih...

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Vojo

Ma sta mentalno podbacio u finalu, podbacio covek fizicki, nije imao 24h odmora izmedju polufinala i finala zbog " najavljene oluje" koja se najverovatnije pretvorila u 15tominutnu kisicu sa vetrom koji je manji nego ja kad prdnem.

Australija

pre 8 godina

pali anđeo koliko ti GS godišnje uzmeš? Novak je na svim listama u top 10 igrača svih vremena, a ima još 3-4 godine da prži vrhunski tenis. Neka za 4 god osvoji još 4GS, ukupno 12... malo li je?

pribil

pre 8 godina

@pali andjeo Ako je neko broj 1 sa 4500 poena vise i osvojio je ove godine 1GS i jedno finale, plus 4 mastersa, i usput brani wimbldon, da ki treba da pare stavim na kirjosa?

pa

pre 8 godina

@setac
Ma kakav Endi, to je jedan veliki tremaros.
Taj Federera nikad nece pobediti na Vimbldonu, narocito u polufinalu ili finalu. Koliko god da je Novak mentalno slab u finalima, on ipak nije kukavica kao Endi da se prepadne od imena rivala. Endi je uvrteo sebi u glavu da moze da pobedjuje tako sto ce fizicki da izmori rivala. Protiv Rodzera mu to ne pali, jer taj jednostavno skracuje poene a Endi se u kratkim poenima snalazi kao riba na suvom. Protiv Novaka Endi odigra set ili dva odlicno a onda pada, kao na AO.
Veca pretnja za Novaka i RF su neki iz drugog plana, npr. Conga, Vavrinka (nije bas iz 2 plana al ajde), Dimitrov, Raonic...
Nadal je veliki sampion, ali on na VB nema sta da trazi vise, mislim da se odavno i ne trudi. Njegova kolena ne mogu da izdrze napor igranja na travi, a vise nema tu brzinu i izdrzljivost da protiv RF ili Novaka sve vraca.
Po meni, najveci favoriti su Novak, Federer pa dosta iza njih Marej, Vavrinka, Conga. Naravno, sve je moguce, ali po igri na travi mislim da je tako.

City Girl

pre 8 godina

Shvatite da je Beker njegov trener i da mora da mu pruzi podršku. Ne ocekujete valjda da javno kaze kako Novak nema šanse da Wimbledon?

Marko BL

pre 8 godina

Na osnovu pisanja o Novaku od kraja RG-a stice se utisak da je uzasan neuspjeh izgubiti u finalu istog ili napr osvajati 'samo' jedan GS godisnje i dolaziti godinama 'tek' do polufinala u 90% slemova, osvajati 'samo' tamo neke Materse i slicna razocarenja... Nisam profesionalni teniser, ali mi nesto govori da to i nije bas jednostavno o.O

anica

pre 8 godina

(Svete, 13. jun 2015 16:55)
Zavrsila ja moju skolu odavno, ti bi mogao malo da se edukujes, pa bi znao da se u skoli najmanje ucimo kulturi, ista se nosi iz porodice.
Napred Novace, osvoji Vimbi!

Zare MKD

pre 8 godina

@anica Ko mlati gluposti? Isti on je pricao da Novak ne osvaja RG, a ti si pisala da osvaja. Ko je tu mlatio gluposti a ko je bio u pravu? Umesto da priznas da pojma nemas ti i dalje izigravas strucnjaka.
(Svete, 13. jun 2015 12:57) Taj isti za svaki turnir kaze da - Novak ne osvaja. Mora jednom pogoditi.

svasta

pre 8 godina

@pali andjeo To je svima koji realno razmisljaju jasno. Pitanje za ove koji misle da sponzori odredjuju pobednike turnira, kako je Djokovic sa jednim osvojenim GS uzeo Laureus? Nadal je 2013 osvojio 2 GS, 5 masters titula i jos 4 manje titule, ukupno 11, pa je dobio specijalnu nagradu za najbolji kam-bek. Naravno konkurencija mu je bila jaca, nego Noletu prosle godine. Ali ipak Nole je uzeo Laureus sa jednim GS i nekoliko mastersa i sa Bekerom u ziriju. Nije bas da su mu sponzori tako nemocni kakvin vi zelite da ih prikazete.

Dylan Dog

pre 8 godina

Jako je dobro što Boris svojim izjavama na sebe skreće pažnju medija i skida pritisak sa Novaka.
Novaku je ovih dana ponajmanje potrebna bilo kakva komunikacija sa predstavnicima sedme sile.

@(v, 13. jun 2015 11:09)
Napisali ste dobar komentar, sa kojim se u potpunosti slažem. Nije mi jedino jasno šta Vam treba da polemišete sa trolovima?! Verovatno ste novi na ovom portalu...

Uzdravlje!

Bozidar

pre 8 godina

Jos ne mogu da prebolim poraz Novaka od onog Stena.
Jos ne mogu da verujem da je ispustio titulu,onakva pobeda protiv Nadala,onakvo nadigravanje Mareja i na kraju kiks..ispustio je titulu.
Voleo bih iskreno da Novak bude najtrofejniji teniser i da svi moguci slemovi njemu pripadnu.
Volim Novaka kao brata i tesko podnosim kada izgubi i razumem ga kako se oseca.
Neka osvoji Wimbldon.

Svete

pre 8 godina

@anica
Au, kakva li je to skola u kojoj te nisu ucili lepom ponasanju i kulturi? Strasno. Nisi ti kriva, kriv je sistem. Kad krenes u srednju bice valjda bolje.

anica

pre 8 godina

Da, evo vracam se u 2007 godinu, da obnavljam gradivo...pusti ti sistem, skolu, i to sto je tebi strano, nego polako se pripremi za onu prelepu zlatno belu sliku 5.jula.
Bye

pali andjeo

pre 8 godina

Ako hocete recimo da uzmete lovu na tenisu, bolje stavite danas da Viktor osvaja Stutgart(1.000 dinara) nego da igrate da Nole(5.000, jer ako stavite 1.000, sto bi rekli nema zarade) osvaja Vimbldon.
Manja uplata, manji rizik, veca zarada.
Sve u svemu, nemojte se kladiti, ja sam to davno batalio ali moram da pomazem mojim "snobovskim" drugarima i drugaricama koji imaju za bacanje.
Sve kad saberete tesko da cete biti u nekom plusu osim ako ne ubodete Loto ili neki Jackpot.
Jer da njima ne ide, ne bi ih ni bilo, a ne ovako na 100 metara ima vise kladionica nego frizerskih salona ili pekara.

karma

pre 8 godina

Ne mogu za sebe da kazem da sam neki kockar ili zavisnik ali ja jedva cekam vimbldon ili usa open. Kao prvo ovo su izuzetno brze podloge tako da je pogodno za igranje 1s+, kalo se Nadal slabije snalazi na brzim podlogama mozete probadi iz kola u kolo da jurite to iznenadjenje. Ja sam prošle godine samo od Vimldona, Halea i Kvinsa uzeo 300 €(cista zarada). Ako vam treba neki savet slobodno se javite. Ali ponavljam 1s + i nema greške. Sportski pozdrav b

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Da me je neko pitao koji od grenslemova Novak nece osvojiti,ja bih rekao Vimbldon.Slaba serva,voleji,smec.Klizao se kao na ledu.Ali on osvoji dva Wbldona i to protiv dvojice najboljih tenisera u istoriji i jos jedno izgubljeno finale(krajnje sumnjivo) u poslednje 4 godine! Prema tome,njemu Vimbldon "lezi".Pored njega naravno da je Federer veliki favorit,kao i Marejedjutim,neki su prerano otpisali Nadala.Gledam ga kako igra u Stutgartu( trava) i prijatno sam iznenadjen.Po meni nije nista manji favorit od gore pomenute dvojice.Iz nekog razloga on je "pao" sa snagom i samo iz tog razloga nije imao sjajnu sezonu na sljaci.Na travi se igra mnogo brze,kraci su i fizicki manje zahtevni poeni.Prema tome on i te kako ima sanse( dva osvojena Vimbldona i dva finala,plus osvojen Kvins nam kazuju da on zna kako se igra na travi).Ostali,medju kojima je i Vavrinka imaju sanse k'o i nasi fudbaleri(seniori) da odu na e.p. u Francusku!