Olimpizam 96

Subota, 06.08.2016.

21:00

Australija 'razbila' Francusku!

Košarkaši Australije deklasirali su Francusku sa 87:66 u prvom kolu A grupe olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru.

Australija 'razbila' Francusku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Da se zna

pre 7 godina

Francuzi su klasičan primer ekipe koja ima previše zvezda u timu, ne ide to.
(zozon, 06. avgust 2016 22:16)

Evo ne ide ni amerima sve super zvezde i jedva dobise 60 razlike...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 7. avgust 2016 02:09)

Ameri su rodjeni za ovaj sport i imaju pobednički karakter za razliku od Francuza koji nemaju ni selektora a kamoli ova prve dve stavke..osim iskustvo pojedinih indvidualaca koji ne znači uvek ništa ako se udje u problem sa drugim reprezentacijama koje grizu..

praja

pre 7 godina

SAmo da u Ponedeljak bude nas dan i da uspemo Australiju da dobijemo sa sto vecom razlikom. Pobeda sa vise od dvadeset razlike nam donosi sigurno drugo mesto u grupi, naravno ako tucemo Kineze sto ne sporim.

boza pub

pre 7 godina

dojadiste vise sa lebronom marjanovicem. momak je dobar, ali samo dobar igrac, daleko od toga da je nezamenljiv. otkazao je dan pred okupljanje, bio u srbiji nijednom nije dosao u arenu, a onda tata misko pokrene medijsku hajku. pa ne moze to tako, i ne treba da ga zove. koliko sam shvatio otvovena su mu vrata, za buduca okupljanja. jeste bolji od radulje i stimca, ali obojica su zasluzili da budu tu, narocito stimac koji ima srce kao planina. gubitak bjelice je hendikep, mozda ce nas kostati medalje.

travis bickle

pre 7 godina

Sus centri hvataju lopte u skoku iznad obruca. Ako ih pobedimo Sale zapusava usta bobibotovima. Verujem u pobedu, uletece u nas ritam.

cigojner

pre 7 godina

Francuska ima rovitu ekipu koja nije potpuno spremna. Ocigledna je taktikada se sa 4. mesta rizikuje i odigra samo jedna dobra utakmica pre borbe za medalje.

Bane

pre 7 godina

(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)

Ti se razumeš u košarku kao moja pokojna baba. Jesi li ti gledao Bobija u NBA ili pričaš na osnovu njegove sezone u Zvezdi koja je bila pre godinu dana. Ti si Zvezdaš jer tako znači sa Bobijem niste ni prošli među osam a bez njega ušli među osam. Jesi li i tada kukao što ga nema.

nesanica

pre 7 godina

Australjiancima za ove OLY igre fali Met Nils kao Nejton Džavaji!" Mada ovakvo su odlična reprezentacija sa pet NBA igrača poput Inglsa,Mils Boguta,Delevedove, Bayensa kao veteran Anderson koji je igrao po evropi u NBA kao Ryan Broekhoff koji je imao fanastičnu sezonu u Kubanu ove godine..Znači ekipa koja nije nimalo za potcenjivanje iako nisu u krugu favorita za medalja..Fracunska sjajan sastav sa fanatstičnim individualcima ali očigledno da hemije nema unutar tih igrača..

petarczv

pre 7 godina

Jeste bila je to dobra partija AUS, ocajna FRA, ali FRA je vec u pripremema izgubila 5 tekmi... 
Odbrana je bila ocajna, isuvise mekana, jer AUS je u stvari tim koji rotira 7-8 igraca, koji nema zamenu za play-a, i ako im podignes tempo, i nateras na guzvu, sami ce sebe pobediti jer nemaju klupu.. 
Sve u svemu, ocajna Francuska, koja se raspala, Batum se nije video,i pored Parkera i Diaw, niko tu nije nista napravio... 
Mislim da cemo mi pregaziti AUS, ,,, Bez podcenjivanja, ali mislim da smo za klasu jaci tim, problem je to sto ce se FRA morati vaditi na nama, i protiv nas ce igrati za sve,.,,, 
MOze se i njima razbiti o glavu... 
Ostaje da se vidi.. 
AJMO ORLOVI....
(SASHA THE RED BARON, 06. avgust 2016 21:54)

Australija nema rezervnog pleja?? Izvini a sta su mils i delvidadova???

petarczv

pre 7 godina

Francuzi su klasičan primer ekipe koja ima previše zvezda u timu, ne ide to.
(zozon, 06. avgust 2016 22:16)

Evo ne ide ni amerima sve super zvezde i jedva dobise 60 razlike...

Dr. House

pre 7 godina

Savršeno za nas. Ako pobedimo AU, sigurno smo drugi, jer Francuzi neće juriti pobedu protiv nas da ne budi treći ( drugi posle ovog debakla nemaju šanse). A ako izgubimo biće jedna revijalna utakmica sa FR me za pobedu , već za piraz i izvegavanje trećeg mesta :)
Neverovatno kako jedan meč i to prvi može da reši poredak u grupi, i ovu fazu učini potpuno ne zanimljivom.

JPR23

pre 7 godina

Kako ce bogut da unisti raduljicu...Videcete koliko protiv ovkvih ekipa hvali bobi(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)HVALI? I dalje se ne zna gramatika. HVALI od hvaliti - pohvatiti, FALI od faliti - nedostajati.
(banana, 06. avgust 2016 23:44)
U nekim bosanskim krajevima se kaze hvali.. Toliko o poznavanju dalje od svog nosa.

riddlerius

pre 7 godina

Ili nisu u formi ili su ekstremno pametni pa gadjaju 4 poziciju koja ih sklanja od amera do finala. Bolje i srebro na olimpijadi kad su ameri doveli ovakvu ekipu. Nama 2 i 3 pozicija dovodi amere u polufinalu gde se najverovatnije ispada.

JPR23

pre 7 godina

Ili nisu u formi ili su ekstremno pametni pa gadjaju 4 poziciju koja ih sklanja od amera do finala. Bolje i srebro na olimpijadi kad su ameri doveli ovakvu ekipu. Nama 2 i 3 pozicija dovodi amere u polufinalu gde se najverovatnije ispada.
(riddlerius, 07. avgust 2016 01:18)
A da malo razmotris sistem... Cisto da vidis sam, sta si rekao.

rex

pre 7 godina

Ali će zato nas Francuska da napuni, ako dobijemo Venecuelu i Kinu biće naš vrhunac jer umesto nekoliko dominantnih igrača mi smo poveli balvane pa će da nas obične drvoseče iscepaju za gorivo...
Nemamo mi većeg protivnika od nas samih Oo.

nz

pre 7 godina

Evo opet, klasična srpska priča, kako neko pobedi odmah je najbolji, prvi favorit, bla bla. Australija je ozbiljna ekipa ali nisu još približno favoriti za medalju a kamoli za finale sa SAD. Verujem da ćemo ih dobiti, više se plašim Francuza, da nas ne iznenade.

333

pre 7 godina

Ako Bogdan zatrokira ko sto ume da zatrokira, AUS nas dobija 5-10 razlike..
(Bogi je kljuc toga meca, 6. avgust 2016 23:13)

pa dobro, u tom slucaju tu su nedovis, simonovic..oni nas vade.

Dzoni

pre 7 godina

@ Dvojnik

Uporno pisete kako nam je selektor los. Aman ljudi, jel znate da smo vicesampioni sveta sa Djordjevicem? Kad nas je Duda doveo do srebra na sp?

ica zver ponos stubova

pre 7 godina

@Pandorum
Ma sa Bobijem bi tukli amere 3o razlike,a sam Bobi bi dao 50 poena i imao 25 skokova,a ostale poene bi dali Guduric,Dangubic i Luka Mitrovic,ali sta ces kada sujeta je cudo

Jumko

pre 7 godina

Strucnjaci, nisam pratio, ponovite molim vas... Sta treba da se desi da mi budemo 2. ili 3. u grupi? Sa koliko razlike da pobedimo Venecuelu i Australiju? I koliko razlike treba da pobedi Francuska Venecuelu? Je li kalkulanti pre prvog kola?

Dvojnik

pre 7 godina

Francuzi imaju slican problem ko I mi, a to je selektor.
Njemu je u timu nesretni Diot I Kahudi a nije bilo mesta za Furnijea! Furnije moze da zatrpa kos bilo kog NBA tima. Sta reci tek za centre gde bi trebali da su najjaci, pored Manhinmija, Noe Serafina, Azinse njemu ide Tili!? Da Nemoj zezati! Mnogo su fizicki Slabi na centru, Gober je Los u napadu, u odbrani je dobar samo iz drugog Plana, Lovernj je spor I slab, u napadu nije Los ali pored Jacih igraca ne moze nista.
Australiji svaka cast, razbili su ih fizickim jacim centrima I odlicnom kretanju. Odlicna ekipa.

goran bgd

pre 7 godina

Bez obzira na ovu utakmicu, lako moze da se desi da se Francuzi na nama izvade. Ipak je mnogo da ih cetvrti put vezano dobijamo. Svejedno mislim da cemo Aus da dobijemo, pa se najvjerovatnije zatvara krug....iz kog, nadam se, izlazimo kao drugi.

POP

pre 7 godina

Cekaj bre, pa zar nije Francuski selektor sacekao Gobera i Batuma?
Gober dade 5 poena, Batum takodje.
Zar nisu oni namerno igrali lose u pripremnim utakmicama?
Odjednom je Australija wooow. Pa Mills, Andersen, Ingles, Baynes, Damian su igrali na SP 2010 u Turskoj.
Tad smo ih dobili 94:79.
Ociti je da Francuzi nisu u formi i da su vrlo ranjivi.
Moguce je da ce ih jedna dobra utakmica vratiti i nadam se da to nece biti protiv nas.

banana

pre 7 godina

Kako ce bogut da unisti raduljicu...Videcete koliko protiv ovkvih ekipa hvali bobi
(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)

HVALI? I dalje se ne zna gramatika. HVALI od hvaliti - pohvatiti, FALI od faliti - nedostajati.

Mikiveliki

pre 7 godina

Аустралија има веома јаку лигу, веома добар тим и веома јаке појединце. Њихов ниво кошарке је на веома високом нивоу, од прилике као амерички колеџ. Могли би и нас да победе, и не видим то као сензацију.

Kova

pre 7 godina

Na mene je ostavila utisak totalno drugacija igra Boguta nego u Voriorsima,Bejns odlican,ali nama problem jedino moze da napravi ta brza igra i eventualno njihov sut za 3 od preko 50%...

Bane

pre 7 godina

Ma znao sam pogledajte samo igrace .. Sve vrhunski + brokof iz lokomotive i motum iz zalgirisa ! Bice cupavo ovde, pruzice oni solidan otpor i amerima nikada im nisu lezali , tj ovi ih nisu bas razbijali kao druge ! Nama ce trebati maximalno ozbiljan pristup !

DedaMiloje

pre 7 godina

Razbiše ih Bogut i Delavedova. Teško ćemo mi protiv ovih, vrlo ozbiljna i fizička ekipa. Bogut ima da oduva Raduljicu. Naši bekovi su mnogo bolji, cela spoljna linija nam je bolja.

5. STAR

pre 7 godina

Francuska nema vise sta da trazi sa Koleom, to je jasno kao dan. Treba im osvezenje u vidu novog selektora. Nece oni nista ovde napraviti i moramo da ih dobijemo!

HU

pre 7 godina

Kako su smesni i jadni ovi komentari ovde..

Mi moramo ovo, mi moramo da pazimo na njih..bla bla, da izbegnemo ove, one, umorni, ovo ono!

Pa cekajte, jel mi zelimo da se borimo, pokazemo da jesmo najbolji ili ne?

Da smo Srbi?

Pokazemo sta umemo, ako moze, ako prodjemo, prodjemo, sta tu ima da se filozofira, taktizira??

Igramo sa svima, ako nismo najbolji na svetu, nismo i nema velike price!!

SrbEUin

pre 7 godina

Gde su oni što kažu da su crnci fizički nadmoćniji?
Srbija, Litvanija, Croatia, Argentina, Španija, komplet beli, kod Ozija nije samo Mils.
Ima nešto i do taktike i znanja, nije sve u fizikalijama...

Nešto debelo ne štima kod Francuza. Batum, i Gober naknadno pozvani da spasavaju stvar, a oni totalno nespremni.
Kole totalni dumster. Niko ga ne zarezuje 2%. Diao igra playa?

Jedino ako Francuzi opet gađaju četvrto mesto i biraju Špance...

јако и до самог краја

pre 7 godina

Је л' оно Венсан Коле беше прави и несујетни селектор који ѕове француског Бобија 'место Фурнијеа?
Давно рече истакнути кошаркашки радник и велики франкофил Јаковљевић Грег - Коле је премекан, Паркер се највише пита.

Zuja

pre 7 godina

Nama raspored ide na ruku.Posle Venecuele sledi Australija pa Francuska.Ako pobedimo kengure zagarantovano drugo mesto jer je nemoguce da od francuza uzgubimo sa 20 razlike.U slucaju poraza od kengura treba izgubiti od francuza i biti cetvrti u grupi.Trece mesto je najgore resenje i svi ce se truditi da izbegnu to mesto

ds

pre 7 godina

Australija ce sa Spancima u borbu za 2-3 mesto. Srbija za plasman od 5-8 mesta. Sa Bobijem bi u finalu sa amerima bili. Ali sujetni selektor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pandorum, 6. avgust 2016 21:11)

Ja verujem da ce pored takvih kao sto si ti ljudi u Srbiji, i ovi sto ga gotive i ovi sto su indiferentni, vrlo brzo zamrzeti Bobana Marjanovica.

Statuskan

pre 7 godina

Toliko je ovo providno šta rade Francuzi. Očigledno je da će ići na 4 mesto u našoj grupi, zatim se ukrštaju sa prvim iz druge grupe i pobedom preuzimaju njihov deo kostura. Tako izbegavaju Amere do finala.

Dobri

pre 7 godina

Pobeđujemo Australiju na jedite jade sa jedno 5-6 razlike i onda gubimo od ovako loših Francuza koje smo lagano dobili u pripremama.
To nam se uvek tako desi.

Nadam se da grešim,ali ne sviđa mi se ova Australija.Samo da se ne povredi neko.

prdn8

pre 7 godina

Francuzi su uz Argentinu ”kameno doba” košarke. Smena generacije jalovna i nikako da se desi, neki igrači opstaju zbog nekih zasluga, kao Saša Ilić u ”Partizanu”. Profesionalizam je surov i nema milosti i zasluga, samo najbolje u datom momentu, ostali čibe.
Svaka čast Australiji, kao Ameri, nemaju respekt prema imenima, samo cilj i dres koji nose. To je odlika velikih nacija!!!

Pandorum

pre 7 godina

Australija ce sa Spancima u borbu za 2-3 mesto. Srbija za plasman od 5-8 mesta. Sa Bobijem bi u finalu sa amerima bili. Ali sujetni selektor...

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

BRAVO AUS:

Jeste bila je to dobra partija AUS, ocajna FRA, ali FRA je vec u pripremema izgubila 5 tekmi...
Odbrana je bila ocajna, isuvise mekana, jer AUS je u stvari tim koji rotira 7-8 igraca, koji nema zamenu za play-a, i ako im podignes tempo, i nateras na guzvu, sami ce sebe pobediti jer nemaju klupu..
Sve u svemu, ocajna Francuska, koja se raspala, Batum se nije video,i pored Parkera i Diaw, niko tu nije nista napravio...
Mislim da cemo mi pregaziti AUS, ,,, Bez podcenjivanja, ali mislim da smo za klasu jaci tim, problem je to sto ce se FRA morati vaditi na nama, i protiv nas ce igrati za sve,.,,,
MOze se i njima razbiti o glavu...
Ostaje da se vidi..
AJMO ORLOVI....

igor

pre 7 godina

Vec je pocelo taktiziranje za trece mesto u nasoj grupi. Moramo biti pametni. Realno je da ispadnu Kina i Venecuela, i da ce SAD biti prvi.

Grbavica

pre 7 godina

Australija je jako mocna ekipa fali im Dante Exum jedan nba igrac i Ben Simons koji je bio prvi pik na draftu ove godine, strasna ekipa.
Ova pobeda nije iznenadjenje tesko cemo mi sa njima da su dosli sa jos ova dva pomenuta igraca lagano bi stigli do zavrsnice.
Mils,Delavedova,Brokof,Bejns,Bogut,Ingls,Andersen...

Milan

pre 7 godina

Francuzi treci favorit, predvidjeni za bronzu, mi cetvrti. Toliko o prognozama.
Reprezentacije koje su igrale kvalifikacije ove godine su ostecene jer nisu mogle da tempiraju formu. Bog zna sta nas ceka.

drax

pre 7 godina

Australija ima vrhunsku ekipu oprobanih NBA igraca i dosta dobrih domacih nikakvo iznenadjenje nije da pobede Francusku ali jeste iznenadjenje da Francuska tako lose odigra vaznu utakmicu.Mozda mi platimo sto su oni prespavali ovaj mec budjenje mora da dodje.Australija ce nas verovatno pobediti Bogut je bolji od Raduljice barem duplo a spoljna linija im je tu negde Mils i Delovadova je prakticno isto kao Teo Markovic.Jedino sto bi nas izvadilo je neki rafal trojki da ih slomi.

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Moji Kenguri imaju najbolju generaciju ikad. Jaki su na svim pozicijama i 6 igraca im igra u NBA a cak trojica imaju prsten. Razbili su Framcuze i mislim da ce daleko dogurati.Odbranu igraju fenomenalno i poslije Amera i Spanaca imaju najbolju centarsku liniju. Pozdrav iz Sarajeva i Aussie Aussie oj oj oj.

nikola

pre 7 godina

Dok sam pratio ove pripreme sve vreme sam mislio da se Francuzi čuvaju za OI i da će pokidati ali izgleda da zaista nisu u formi.Australija neugodna ekipa nimalo naivna nadam se da su nam olakšali posao za 2 poziciju u grupi

banana

pre 7 godina

Kako ce bogut da unisti raduljicu...Videcete koliko protiv ovkvih ekipa hvali bobi
(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)

HVALI? I dalje se ne zna gramatika. HVALI od hvaliti - pohvatiti, FALI od faliti - nedostajati.

Milan

pre 7 godina

Francuzi treci favorit, predvidjeni za bronzu, mi cetvrti. Toliko o prognozama.
Reprezentacije koje su igrale kvalifikacije ove godine su ostecene jer nisu mogle da tempiraju formu. Bog zna sta nas ceka.

Grbavica

pre 7 godina

Australija je jako mocna ekipa fali im Dante Exum jedan nba igrac i Ben Simons koji je bio prvi pik na draftu ove godine, strasna ekipa.
Ova pobeda nije iznenadjenje tesko cemo mi sa njima da su dosli sa jos ova dva pomenuta igraca lagano bi stigli do zavrsnice.
Mils,Delavedova,Brokof,Bejns,Bogut,Ingls,Andersen...

ica zver ponos stubova

pre 7 godina

@Pandorum
Ma sa Bobijem bi tukli amere 3o razlike,a sam Bobi bi dao 50 poena i imao 25 skokova,a ostale poene bi dali Guduric,Dangubic i Luka Mitrovic,ali sta ces kada sujeta je cudo

ds

pre 7 godina

Australija ce sa Spancima u borbu za 2-3 mesto. Srbija za plasman od 5-8 mesta. Sa Bobijem bi u finalu sa amerima bili. Ali sujetni selektor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pandorum, 6. avgust 2016 21:11)

Ja verujem da ce pored takvih kao sto si ti ljudi u Srbiji, i ovi sto ga gotive i ovi sto su indiferentni, vrlo brzo zamrzeti Bobana Marjanovica.

Mikiveliki

pre 7 godina

Аустралија има веома јаку лигу, веома добар тим и веома јаке појединце. Њихов ниво кошарке је на веома високом нивоу, од прилике као амерички колеџ. Могли би и нас да победе, и не видим то као сензацију.

POP

pre 7 godina

Cekaj bre, pa zar nije Francuski selektor sacekao Gobera i Batuma?
Gober dade 5 poena, Batum takodje.
Zar nisu oni namerno igrali lose u pripremnim utakmicama?
Odjednom je Australija wooow. Pa Mills, Andersen, Ingles, Baynes, Damian su igrali na SP 2010 u Turskoj.
Tad smo ih dobili 94:79.
Ociti je da Francuzi nisu u formi i da su vrlo ranjivi.
Moguce je da ce ih jedna dobra utakmica vratiti i nadam se da to nece biti protiv nas.

goran bgd

pre 7 godina

Bez obzira na ovu utakmicu, lako moze da se desi da se Francuzi na nama izvade. Ipak je mnogo da ih cetvrti put vezano dobijamo. Svejedno mislim da cemo Aus da dobijemo, pa se najvjerovatnije zatvara krug....iz kog, nadam se, izlazimo kao drugi.

Dobri

pre 7 godina

Pobeđujemo Australiju na jedite jade sa jedno 5-6 razlike i onda gubimo od ovako loših Francuza koje smo lagano dobili u pripremama.
To nam se uvek tako desi.

Nadam se da grešim,ali ne sviđa mi se ova Australija.Samo da se ne povredi neko.

HU

pre 7 godina

Kako su smesni i jadni ovi komentari ovde..

Mi moramo ovo, mi moramo da pazimo na njih..bla bla, da izbegnemo ove, one, umorni, ovo ono!

Pa cekajte, jel mi zelimo da se borimo, pokazemo da jesmo najbolji ili ne?

Da smo Srbi?

Pokazemo sta umemo, ako moze, ako prodjemo, prodjemo, sta tu ima da se filozofira, taktizira??

Igramo sa svima, ako nismo najbolji na svetu, nismo i nema velike price!!

Pandorum

pre 7 godina

Australija ce sa Spancima u borbu za 2-3 mesto. Srbija za plasman od 5-8 mesta. Sa Bobijem bi u finalu sa amerima bili. Ali sujetni selektor...

SrbEUin

pre 7 godina

Gde su oni što kažu da su crnci fizički nadmoćniji?
Srbija, Litvanija, Croatia, Argentina, Španija, komplet beli, kod Ozija nije samo Mils.
Ima nešto i do taktike i znanja, nije sve u fizikalijama...

Nešto debelo ne štima kod Francuza. Batum, i Gober naknadno pozvani da spasavaju stvar, a oni totalno nespremni.
Kole totalni dumster. Niko ga ne zarezuje 2%. Diao igra playa?

Jedino ako Francuzi opet gađaju četvrto mesto i biraju Špance...

petarczv

pre 7 godina

Francuzi su klasičan primer ekipe koja ima previše zvezda u timu, ne ide to.
(zozon, 06. avgust 2016 22:16)

Evo ne ide ni amerima sve super zvezde i jedva dobise 60 razlike...

Bane

pre 7 godina

Ma znao sam pogledajte samo igrace .. Sve vrhunski + brokof iz lokomotive i motum iz zalgirisa ! Bice cupavo ovde, pruzice oni solidan otpor i amerima nikada im nisu lezali , tj ovi ih nisu bas razbijali kao druge ! Nama ce trebati maximalno ozbiljan pristup !

prdn8

pre 7 godina

Francuzi su uz Argentinu ”kameno doba” košarke. Smena generacije jalovna i nikako da se desi, neki igrači opstaju zbog nekih zasluga, kao Saša Ilić u ”Partizanu”. Profesionalizam je surov i nema milosti i zasluga, samo najbolje u datom momentu, ostali čibe.
Svaka čast Australiji, kao Ameri, nemaju respekt prema imenima, samo cilj i dres koji nose. To je odlika velikih nacija!!!

Zuja

pre 7 godina

Nama raspored ide na ruku.Posle Venecuele sledi Australija pa Francuska.Ako pobedimo kengure zagarantovano drugo mesto jer je nemoguce da od francuza uzgubimo sa 20 razlike.U slucaju poraza od kengura treba izgubiti od francuza i biti cetvrti u grupi.Trece mesto je najgore resenje i svi ce se truditi da izbegnu to mesto

Dvojnik

pre 7 godina

Francuzi imaju slican problem ko I mi, a to je selektor.
Njemu je u timu nesretni Diot I Kahudi a nije bilo mesta za Furnijea! Furnije moze da zatrpa kos bilo kog NBA tima. Sta reci tek za centre gde bi trebali da su najjaci, pored Manhinmija, Noe Serafina, Azinse njemu ide Tili!? Da Nemoj zezati! Mnogo su fizicki Slabi na centru, Gober je Los u napadu, u odbrani je dobar samo iz drugog Plana, Lovernj je spor I slab, u napadu nije Los ali pored Jacih igraca ne moze nista.
Australiji svaka cast, razbili su ih fizickim jacim centrima I odlicnom kretanju. Odlicna ekipa.

Dr. House

pre 7 godina

Savršeno za nas. Ako pobedimo AU, sigurno smo drugi, jer Francuzi neće juriti pobedu protiv nas da ne budi treći ( drugi posle ovog debakla nemaju šanse). A ako izgubimo biće jedna revijalna utakmica sa FR me za pobedu , već za piraz i izvegavanje trećeg mesta :)
Neverovatno kako jedan meč i to prvi može da reši poredak u grupi, i ovu fazu učini potpuno ne zanimljivom.

DedaMiloje

pre 7 godina

Razbiše ih Bogut i Delavedova. Teško ćemo mi protiv ovih, vrlo ozbiljna i fizička ekipa. Bogut ima da oduva Raduljicu. Naši bekovi su mnogo bolji, cela spoljna linija nam je bolja.

Jumko

pre 7 godina

Strucnjaci, nisam pratio, ponovite molim vas... Sta treba da se desi da mi budemo 2. ili 3. u grupi? Sa koliko razlike da pobedimo Venecuelu i Australiju? I koliko razlike treba da pobedi Francuska Venecuelu? Je li kalkulanti pre prvog kola?

јако и до самог краја

pre 7 godina

Је л' оно Венсан Коле беше прави и несујетни селектор који ѕове француског Бобија 'место Фурнијеа?
Давно рече истакнути кошаркашки радник и велики франкофил Јаковљевић Грег - Коле је премекан, Паркер се највише пита.

Statuskan

pre 7 godina

Toliko je ovo providno šta rade Francuzi. Očigledno je da će ići na 4 mesto u našoj grupi, zatim se ukrštaju sa prvim iz druge grupe i pobedom preuzimaju njihov deo kostura. Tako izbegavaju Amere do finala.

333

pre 7 godina

Ako Bogdan zatrokira ko sto ume da zatrokira, AUS nas dobija 5-10 razlike..
(Bogi je kljuc toga meca, 6. avgust 2016 23:13)

pa dobro, u tom slucaju tu su nedovis, simonovic..oni nas vade.

Dzoni

pre 7 godina

@ Dvojnik

Uporno pisete kako nam je selektor los. Aman ljudi, jel znate da smo vicesampioni sveta sa Djordjevicem? Kad nas je Duda doveo do srebra na sp?

nz

pre 7 godina

Evo opet, klasična srpska priča, kako neko pobedi odmah je najbolji, prvi favorit, bla bla. Australija je ozbiljna ekipa ali nisu još približno favoriti za medalju a kamoli za finale sa SAD. Verujem da ćemo ih dobiti, više se plašim Francuza, da nas ne iznenade.

5. STAR

pre 7 godina

Francuska nema vise sta da trazi sa Koleom, to je jasno kao dan. Treba im osvezenje u vidu novog selektora. Nece oni nista ovde napraviti i moramo da ih dobijemo!

JPR23

pre 7 godina

Ili nisu u formi ili su ekstremno pametni pa gadjaju 4 poziciju koja ih sklanja od amera do finala. Bolje i srebro na olimpijadi kad su ameri doveli ovakvu ekipu. Nama 2 i 3 pozicija dovodi amere u polufinalu gde se najverovatnije ispada.
(riddlerius, 07. avgust 2016 01:18)
A da malo razmotris sistem... Cisto da vidis sam, sta si rekao.

Bane

pre 7 godina

(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)

Ti se razumeš u košarku kao moja pokojna baba. Jesi li ti gledao Bobija u NBA ili pričaš na osnovu njegove sezone u Zvezdi koja je bila pre godinu dana. Ti si Zvezdaš jer tako znači sa Bobijem niste ni prošli među osam a bez njega ušli među osam. Jesi li i tada kukao što ga nema.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

BRAVO AUS:

Jeste bila je to dobra partija AUS, ocajna FRA, ali FRA je vec u pripremema izgubila 5 tekmi...
Odbrana je bila ocajna, isuvise mekana, jer AUS je u stvari tim koji rotira 7-8 igraca, koji nema zamenu za play-a, i ako im podignes tempo, i nateras na guzvu, sami ce sebe pobediti jer nemaju klupu..
Sve u svemu, ocajna Francuska, koja se raspala, Batum se nije video,i pored Parkera i Diaw, niko tu nije nista napravio...
Mislim da cemo mi pregaziti AUS, ,,, Bez podcenjivanja, ali mislim da smo za klasu jaci tim, problem je to sto ce se FRA morati vaditi na nama, i protiv nas ce igrati za sve,.,,,
MOze se i njima razbiti o glavu...
Ostaje da se vidi..
AJMO ORLOVI....

petarczv

pre 7 godina

Jeste bila je to dobra partija AUS, ocajna FRA, ali FRA je vec u pripremema izgubila 5 tekmi... 
Odbrana je bila ocajna, isuvise mekana, jer AUS je u stvari tim koji rotira 7-8 igraca, koji nema zamenu za play-a, i ako im podignes tempo, i nateras na guzvu, sami ce sebe pobediti jer nemaju klupu.. 
Sve u svemu, ocajna Francuska, koja se raspala, Batum se nije video,i pored Parkera i Diaw, niko tu nije nista napravio... 
Mislim da cemo mi pregaziti AUS, ,,, Bez podcenjivanja, ali mislim da smo za klasu jaci tim, problem je to sto ce se FRA morati vaditi na nama, i protiv nas ce igrati za sve,.,,, 
MOze se i njima razbiti o glavu... 
Ostaje da se vidi.. 
AJMO ORLOVI....
(SASHA THE RED BARON, 06. avgust 2016 21:54)

Australija nema rezervnog pleja?? Izvini a sta su mils i delvidadova???

Kova

pre 7 godina

Na mene je ostavila utisak totalno drugacija igra Boguta nego u Voriorsima,Bejns odlican,ali nama problem jedino moze da napravi ta brza igra i eventualno njihov sut za 3 od preko 50%...

drax

pre 7 godina

Australija ima vrhunsku ekipu oprobanih NBA igraca i dosta dobrih domacih nikakvo iznenadjenje nije da pobede Francusku ali jeste iznenadjenje da Francuska tako lose odigra vaznu utakmicu.Mozda mi platimo sto su oni prespavali ovaj mec budjenje mora da dodje.Australija ce nas verovatno pobediti Bogut je bolji od Raduljice barem duplo a spoljna linija im je tu negde Mils i Delovadova je prakticno isto kao Teo Markovic.Jedino sto bi nas izvadilo je neki rafal trojki da ih slomi.

cigojner

pre 7 godina

Francuska ima rovitu ekipu koja nije potpuno spremna. Ocigledna je taktikada se sa 4. mesta rizikuje i odigra samo jedna dobra utakmica pre borbe za medalje.

nesanica

pre 7 godina

Australjiancima za ove OLY igre fali Met Nils kao Nejton Džavaji!" Mada ovakvo su odlična reprezentacija sa pet NBA igrača poput Inglsa,Mils Boguta,Delevedove, Bayensa kao veteran Anderson koji je igrao po evropi u NBA kao Ryan Broekhoff koji je imao fanastičnu sezonu u Kubanu ove godine..Znači ekipa koja nije nimalo za potcenjivanje iako nisu u krugu favorita za medalja..Fracunska sjajan sastav sa fanatstičnim individualcima ali očigledno da hemije nema unutar tih igrača..

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Moji Kenguri imaju najbolju generaciju ikad. Jaki su na svim pozicijama i 6 igraca im igra u NBA a cak trojica imaju prsten. Razbili su Framcuze i mislim da ce daleko dogurati.Odbranu igraju fenomenalno i poslije Amera i Spanaca imaju najbolju centarsku liniju. Pozdrav iz Sarajeva i Aussie Aussie oj oj oj.

igor

pre 7 godina

Vec je pocelo taktiziranje za trece mesto u nasoj grupi. Moramo biti pametni. Realno je da ispadnu Kina i Venecuela, i da ce SAD biti prvi.

rex

pre 7 godina

Ali će zato nas Francuska da napuni, ako dobijemo Venecuelu i Kinu biće naš vrhunac jer umesto nekoliko dominantnih igrača mi smo poveli balvane pa će da nas obične drvoseče iscepaju za gorivo...
Nemamo mi većeg protivnika od nas samih Oo.

riddlerius

pre 7 godina

Ili nisu u formi ili su ekstremno pametni pa gadjaju 4 poziciju koja ih sklanja od amera do finala. Bolje i srebro na olimpijadi kad su ameri doveli ovakvu ekipu. Nama 2 i 3 pozicija dovodi amere u polufinalu gde se najverovatnije ispada.

nikola

pre 7 godina

Dok sam pratio ove pripreme sve vreme sam mislio da se Francuzi čuvaju za OI i da će pokidati ali izgleda da zaista nisu u formi.Australija neugodna ekipa nimalo naivna nadam se da su nam olakšali posao za 2 poziciju u grupi

JPR23

pre 7 godina

Kako ce bogut da unisti raduljicu...Videcete koliko protiv ovkvih ekipa hvali bobi(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)HVALI? I dalje se ne zna gramatika. HVALI od hvaliti - pohvatiti, FALI od faliti - nedostajati.
(banana, 06. avgust 2016 23:44)
U nekim bosanskim krajevima se kaze hvali.. Toliko o poznavanju dalje od svog nosa.

travis bickle

pre 7 godina

Sus centri hvataju lopte u skoku iznad obruca. Ako ih pobedimo Sale zapusava usta bobibotovima. Verujem u pobedu, uletece u nas ritam.

boza pub

pre 7 godina

dojadiste vise sa lebronom marjanovicem. momak je dobar, ali samo dobar igrac, daleko od toga da je nezamenljiv. otkazao je dan pred okupljanje, bio u srbiji nijednom nije dosao u arenu, a onda tata misko pokrene medijsku hajku. pa ne moze to tako, i ne treba da ga zove. koliko sam shvatio otvovena su mu vrata, za buduca okupljanja. jeste bolji od radulje i stimca, ali obojica su zasluzili da budu tu, narocito stimac koji ima srce kao planina. gubitak bjelice je hendikep, mozda ce nas kostati medalje.

Da se zna

pre 7 godina

Francuzi su klasičan primer ekipe koja ima previše zvezda u timu, ne ide to.
(zozon, 06. avgust 2016 22:16)

Evo ne ide ni amerima sve super zvezde i jedva dobise 60 razlike...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 7. avgust 2016 02:09)

Ameri su rodjeni za ovaj sport i imaju pobednički karakter za razliku od Francuza koji nemaju ni selektora a kamoli ova prve dve stavke..osim iskustvo pojedinih indvidualaca koji ne znači uvek ništa ako se udje u problem sa drugim reprezentacijama koje grizu..

praja

pre 7 godina

SAmo da u Ponedeljak bude nas dan i da uspemo Australiju da dobijemo sa sto vecom razlikom. Pobeda sa vise od dvadeset razlike nam donosi sigurno drugo mesto u grupi, naravno ako tucemo Kineze sto ne sporim.

Pandorum

pre 7 godina

Australija ce sa Spancima u borbu za 2-3 mesto. Srbija za plasman od 5-8 mesta. Sa Bobijem bi u finalu sa amerima bili. Ali sujetni selektor...

rex

pre 7 godina

Ali će zato nas Francuska da napuni, ako dobijemo Venecuelu i Kinu biće naš vrhunac jer umesto nekoliko dominantnih igrača mi smo poveli balvane pa će da nas obične drvoseče iscepaju za gorivo...
Nemamo mi većeg protivnika od nas samih Oo.

Dvojnik

pre 7 godina

Francuzi imaju slican problem ko I mi, a to je selektor.
Njemu je u timu nesretni Diot I Kahudi a nije bilo mesta za Furnijea! Furnije moze da zatrpa kos bilo kog NBA tima. Sta reci tek za centre gde bi trebali da su najjaci, pored Manhinmija, Noe Serafina, Azinse njemu ide Tili!? Da Nemoj zezati! Mnogo su fizicki Slabi na centru, Gober je Los u napadu, u odbrani je dobar samo iz drugog Plana, Lovernj je spor I slab, u napadu nije Los ali pored Jacih igraca ne moze nista.
Australiji svaka cast, razbili su ih fizickim jacim centrima I odlicnom kretanju. Odlicna ekipa.

JPR23

pre 7 godina

Kako ce bogut da unisti raduljicu...Videcete koliko protiv ovkvih ekipa hvali bobi(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)HVALI? I dalje se ne zna gramatika. HVALI od hvaliti - pohvatiti, FALI od faliti - nedostajati.
(banana, 06. avgust 2016 23:44)
U nekim bosanskim krajevima se kaze hvali.. Toliko o poznavanju dalje od svog nosa.

Dobri

pre 7 godina

Pobeđujemo Australiju na jedite jade sa jedno 5-6 razlike i onda gubimo od ovako loših Francuza koje smo lagano dobili u pripremama.
To nam se uvek tako desi.

Nadam se da grešim,ali ne sviđa mi se ova Australija.Samo da se ne povredi neko.

ica zver ponos stubova

pre 7 godina

@Pandorum
Ma sa Bobijem bi tukli amere 3o razlike,a sam Bobi bi dao 50 poena i imao 25 skokova,a ostale poene bi dali Guduric,Dangubic i Luka Mitrovic,ali sta ces kada sujeta je cudo

Statuskan

pre 7 godina

Toliko je ovo providno šta rade Francuzi. Očigledno je da će ići na 4 mesto u našoj grupi, zatim se ukrštaju sa prvim iz druge grupe i pobedom preuzimaju njihov deo kostura. Tako izbegavaju Amere do finala.

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Moji Kenguri imaju najbolju generaciju ikad. Jaki su na svim pozicijama i 6 igraca im igra u NBA a cak trojica imaju prsten. Razbili su Framcuze i mislim da ce daleko dogurati.Odbranu igraju fenomenalno i poslije Amera i Spanaca imaju najbolju centarsku liniju. Pozdrav iz Sarajeva i Aussie Aussie oj oj oj.

banana

pre 7 godina

Kako ce bogut da unisti raduljicu...Videcete koliko protiv ovkvih ekipa hvali bobi
(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)

HVALI? I dalje se ne zna gramatika. HVALI od hvaliti - pohvatiti, FALI od faliti - nedostajati.

riddlerius

pre 7 godina

Ili nisu u formi ili su ekstremno pametni pa gadjaju 4 poziciju koja ih sklanja od amera do finala. Bolje i srebro na olimpijadi kad su ameri doveli ovakvu ekipu. Nama 2 i 3 pozicija dovodi amere u polufinalu gde se najverovatnije ispada.

Jumko

pre 7 godina

Strucnjaci, nisam pratio, ponovite molim vas... Sta treba da se desi da mi budemo 2. ili 3. u grupi? Sa koliko razlike da pobedimo Venecuelu i Australiju? I koliko razlike treba da pobedi Francuska Venecuelu? Je li kalkulanti pre prvog kola?

Grbavica

pre 7 godina

Australija je jako mocna ekipa fali im Dante Exum jedan nba igrac i Ben Simons koji je bio prvi pik na draftu ove godine, strasna ekipa.
Ova pobeda nije iznenadjenje tesko cemo mi sa njima da su dosli sa jos ova dva pomenuta igraca lagano bi stigli do zavrsnice.
Mils,Delavedova,Brokof,Bejns,Bogut,Ingls,Andersen...

ds

pre 7 godina

Australija ce sa Spancima u borbu za 2-3 mesto. Srbija za plasman od 5-8 mesta. Sa Bobijem bi u finalu sa amerima bili. Ali sujetni selektor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pandorum, 6. avgust 2016 21:11)

Ja verujem da ce pored takvih kao sto si ti ljudi u Srbiji, i ovi sto ga gotive i ovi sto su indiferentni, vrlo brzo zamrzeti Bobana Marjanovica.

Mikiveliki

pre 7 godina

Аустралија има веома јаку лигу, веома добар тим и веома јаке појединце. Њихов ниво кошарке је на веома високом нивоу, од прилике као амерички колеџ. Могли би и нас да победе, и не видим то као сензацију.

drax

pre 7 godina

Australija ima vrhunsku ekipu oprobanih NBA igraca i dosta dobrih domacih nikakvo iznenadjenje nije da pobede Francusku ali jeste iznenadjenje da Francuska tako lose odigra vaznu utakmicu.Mozda mi platimo sto su oni prespavali ovaj mec budjenje mora da dodje.Australija ce nas verovatno pobediti Bogut je bolji od Raduljice barem duplo a spoljna linija im je tu negde Mils i Delovadova je prakticno isto kao Teo Markovic.Jedino sto bi nas izvadilo je neki rafal trojki da ih slomi.

HU

pre 7 godina

Kako su smesni i jadni ovi komentari ovde..

Mi moramo ovo, mi moramo da pazimo na njih..bla bla, da izbegnemo ove, one, umorni, ovo ono!

Pa cekajte, jel mi zelimo da se borimo, pokazemo da jesmo najbolji ili ne?

Da smo Srbi?

Pokazemo sta umemo, ako moze, ako prodjemo, prodjemo, sta tu ima da se filozofira, taktizira??

Igramo sa svima, ako nismo najbolji na svetu, nismo i nema velike price!!

Milan

pre 7 godina

Francuzi treci favorit, predvidjeni za bronzu, mi cetvrti. Toliko o prognozama.
Reprezentacije koje su igrale kvalifikacije ove godine su ostecene jer nisu mogle da tempiraju formu. Bog zna sta nas ceka.

SrbEUin

pre 7 godina

Gde su oni što kažu da su crnci fizički nadmoćniji?
Srbija, Litvanija, Croatia, Argentina, Španija, komplet beli, kod Ozija nije samo Mils.
Ima nešto i do taktike i znanja, nije sve u fizikalijama...

Nešto debelo ne štima kod Francuza. Batum, i Gober naknadno pozvani da spasavaju stvar, a oni totalno nespremni.
Kole totalni dumster. Niko ga ne zarezuje 2%. Diao igra playa?

Jedino ako Francuzi opet gađaju četvrto mesto i biraju Špance...

DedaMiloje

pre 7 godina

Razbiše ih Bogut i Delavedova. Teško ćemo mi protiv ovih, vrlo ozbiljna i fizička ekipa. Bogut ima da oduva Raduljicu. Naši bekovi su mnogo bolji, cela spoljna linija nam je bolja.

Dzoni

pre 7 godina

@ Dvojnik

Uporno pisete kako nam je selektor los. Aman ljudi, jel znate da smo vicesampioni sveta sa Djordjevicem? Kad nas je Duda doveo do srebra na sp?

Bane

pre 7 godina

(petarczv, 06. avgust 2016 22:03)

Ti se razumeš u košarku kao moja pokojna baba. Jesi li ti gledao Bobija u NBA ili pričaš na osnovu njegove sezone u Zvezdi koja je bila pre godinu dana. Ti si Zvezdaš jer tako znači sa Bobijem niste ni prošli među osam a bez njega ušli među osam. Jesi li i tada kukao što ga nema.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

BRAVO AUS:

Jeste bila je to dobra partija AUS, ocajna FRA, ali FRA je vec u pripremema izgubila 5 tekmi...
Odbrana je bila ocajna, isuvise mekana, jer AUS je u stvari tim koji rotira 7-8 igraca, koji nema zamenu za play-a, i ako im podignes tempo, i nateras na guzvu, sami ce sebe pobediti jer nemaju klupu..
Sve u svemu, ocajna Francuska, koja se raspala, Batum se nije video,i pored Parkera i Diaw, niko tu nije nista napravio...
Mislim da cemo mi pregaziti AUS, ,,, Bez podcenjivanja, ali mislim da smo za klasu jaci tim, problem je to sto ce se FRA morati vaditi na nama, i protiv nas ce igrati za sve,.,,,
MOze se i njima razbiti o glavu...
Ostaje da se vidi..
AJMO ORLOVI....

POP

pre 7 godina

Cekaj bre, pa zar nije Francuski selektor sacekao Gobera i Batuma?
Gober dade 5 poena, Batum takodje.
Zar nisu oni namerno igrali lose u pripremnim utakmicama?
Odjednom je Australija wooow. Pa Mills, Andersen, Ingles, Baynes, Damian su igrali na SP 2010 u Turskoj.
Tad smo ih dobili 94:79.
Ociti je da Francuzi nisu u formi i da su vrlo ranjivi.
Moguce je da ce ih jedna dobra utakmica vratiti i nadam se da to nece biti protiv nas.

Zuja

pre 7 godina

Nama raspored ide na ruku.Posle Venecuele sledi Australija pa Francuska.Ako pobedimo kengure zagarantovano drugo mesto jer je nemoguce da od francuza uzgubimo sa 20 razlike.U slucaju poraza od kengura treba izgubiti od francuza i biti cetvrti u grupi.Trece mesto je najgore resenje i svi ce se truditi da izbegnu to mesto

Dr. House

pre 7 godina

Savršeno za nas. Ako pobedimo AU, sigurno smo drugi, jer Francuzi neće juriti pobedu protiv nas da ne budi treći ( drugi posle ovog debakla nemaju šanse). A ako izgubimo biće jedna revijalna utakmica sa FR me za pobedu , već za piraz i izvegavanje trećeg mesta :)
Neverovatno kako jedan meč i to prvi može da reši poredak u grupi, i ovu fazu učini potpuno ne zanimljivom.

praja

pre 7 godina

SAmo da u Ponedeljak bude nas dan i da uspemo Australiju da dobijemo sa sto vecom razlikom. Pobeda sa vise od dvadeset razlike nam donosi sigurno drugo mesto u grupi, naravno ako tucemo Kineze sto ne sporim.

goran bgd

pre 7 godina

Bez obzira na ovu utakmicu, lako moze da se desi da se Francuzi na nama izvade. Ipak je mnogo da ih cetvrti put vezano dobijamo. Svejedno mislim da cemo Aus da dobijemo, pa se najvjerovatnije zatvara krug....iz kog, nadam se, izlazimo kao drugi.

333

pre 7 godina

Ako Bogdan zatrokira ko sto ume da zatrokira, AUS nas dobija 5-10 razlike..
(Bogi je kljuc toga meca, 6. avgust 2016 23:13)

pa dobro, u tom slucaju tu su nedovis, simonovic..oni nas vade.

prdn8

pre 7 godina

Francuzi su uz Argentinu ”kameno doba” košarke. Smena generacije jalovna i nikako da se desi, neki igrači opstaju zbog nekih zasluga, kao Saša Ilić u ”Partizanu”. Profesionalizam je surov i nema milosti i zasluga, samo najbolje u datom momentu, ostali čibe.
Svaka čast Australiji, kao Ameri, nemaju respekt prema imenima, samo cilj i dres koji nose. To je odlika velikih nacija!!!

boza pub

pre 7 godina

dojadiste vise sa lebronom marjanovicem. momak je dobar, ali samo dobar igrac, daleko od toga da je nezamenljiv. otkazao je dan pred okupljanje, bio u srbiji nijednom nije dosao u arenu, a onda tata misko pokrene medijsku hajku. pa ne moze to tako, i ne treba da ga zove. koliko sam shvatio otvovena su mu vrata, za buduca okupljanja. jeste bolji od radulje i stimca, ali obojica su zasluzili da budu tu, narocito stimac koji ima srce kao planina. gubitak bjelice je hendikep, mozda ce nas kostati medalje.

igor

pre 7 godina

Vec je pocelo taktiziranje za trece mesto u nasoj grupi. Moramo biti pametni. Realno je da ispadnu Kina i Venecuela, i da ce SAD biti prvi.

Kova

pre 7 godina

Na mene je ostavila utisak totalno drugacija igra Boguta nego u Voriorsima,Bejns odlican,ali nama problem jedino moze da napravi ta brza igra i eventualno njihov sut za 3 od preko 50%...

Bane

pre 7 godina

Ma znao sam pogledajte samo igrace .. Sve vrhunski + brokof iz lokomotive i motum iz zalgirisa ! Bice cupavo ovde, pruzice oni solidan otpor i amerima nikada im nisu lezali , tj ovi ih nisu bas razbijali kao druge ! Nama ce trebati maximalno ozbiljan pristup !

petarczv

pre 7 godina

Jeste bila je to dobra partija AUS, ocajna FRA, ali FRA je vec u pripremema izgubila 5 tekmi... 
Odbrana je bila ocajna, isuvise mekana, jer AUS je u stvari tim koji rotira 7-8 igraca, koji nema zamenu za play-a, i ako im podignes tempo, i nateras na guzvu, sami ce sebe pobediti jer nemaju klupu.. 
Sve u svemu, ocajna Francuska, koja se raspala, Batum se nije video,i pored Parkera i Diaw, niko tu nije nista napravio... 
Mislim da cemo mi pregaziti AUS, ,,, Bez podcenjivanja, ali mislim da smo za klasu jaci tim, problem je to sto ce se FRA morati vaditi na nama, i protiv nas ce igrati za sve,.,,, 
MOze se i njima razbiti o glavu... 
Ostaje da se vidi.. 
AJMO ORLOVI....
(SASHA THE RED BARON, 06. avgust 2016 21:54)

Australija nema rezervnog pleja?? Izvini a sta su mils i delvidadova???

nikola

pre 7 godina

Dok sam pratio ove pripreme sve vreme sam mislio da se Francuzi čuvaju za OI i da će pokidati ali izgleda da zaista nisu u formi.Australija neugodna ekipa nimalo naivna nadam se da su nam olakšali posao za 2 poziciju u grupi

јако и до самог краја

pre 7 godina

Је л' оно Венсан Коле беше прави и несујетни селектор који ѕове француског Бобија 'место Фурнијеа?
Давно рече истакнути кошаркашки радник и велики франкофил Јаковљевић Грег - Коле је премекан, Паркер се највише пита.

nesanica

pre 7 godina

Australjiancima za ove OLY igre fali Met Nils kao Nejton Džavaji!" Mada ovakvo su odlična reprezentacija sa pet NBA igrača poput Inglsa,Mils Boguta,Delevedove, Bayensa kao veteran Anderson koji je igrao po evropi u NBA kao Ryan Broekhoff koji je imao fanastičnu sezonu u Kubanu ove godine..Znači ekipa koja nije nimalo za potcenjivanje iako nisu u krugu favorita za medalja..Fracunska sjajan sastav sa fanatstičnim individualcima ali očigledno da hemije nema unutar tih igrača..

travis bickle

pre 7 godina

Sus centri hvataju lopte u skoku iznad obruca. Ako ih pobedimo Sale zapusava usta bobibotovima. Verujem u pobedu, uletece u nas ritam.

nz

pre 7 godina

Evo opet, klasična srpska priča, kako neko pobedi odmah je najbolji, prvi favorit, bla bla. Australija je ozbiljna ekipa ali nisu još približno favoriti za medalju a kamoli za finale sa SAD. Verujem da ćemo ih dobiti, više se plašim Francuza, da nas ne iznenade.

5. STAR

pre 7 godina

Francuska nema vise sta da trazi sa Koleom, to je jasno kao dan. Treba im osvezenje u vidu novog selektora. Nece oni nista ovde napraviti i moramo da ih dobijemo!

JPR23

pre 7 godina

Ili nisu u formi ili su ekstremno pametni pa gadjaju 4 poziciju koja ih sklanja od amera do finala. Bolje i srebro na olimpijadi kad su ameri doveli ovakvu ekipu. Nama 2 i 3 pozicija dovodi amere u polufinalu gde se najverovatnije ispada.
(riddlerius, 07. avgust 2016 01:18)
A da malo razmotris sistem... Cisto da vidis sam, sta si rekao.

petarczv

pre 7 godina

Francuzi su klasičan primer ekipe koja ima previše zvezda u timu, ne ide to.
(zozon, 06. avgust 2016 22:16)

Evo ne ide ni amerima sve super zvezde i jedva dobise 60 razlike...

cigojner

pre 7 godina

Francuska ima rovitu ekipu koja nije potpuno spremna. Ocigledna je taktikada se sa 4. mesta rizikuje i odigra samo jedna dobra utakmica pre borbe za medalje.

Da se zna

pre 7 godina

Francuzi su klasičan primer ekipe koja ima previše zvezda u timu, ne ide to.
(zozon, 06. avgust 2016 22:16)

Evo ne ide ni amerima sve super zvezde i jedva dobise 60 razlike...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 7. avgust 2016 02:09)

Ameri su rodjeni za ovaj sport i imaju pobednički karakter za razliku od Francuza koji nemaju ni selektora a kamoli ova prve dve stavke..osim iskustvo pojedinih indvidualaca koji ne znači uvek ništa ako se udje u problem sa drugim reprezentacijama koje grizu..