Tenis 44

Ponedeljak, 19.01.2015.

11:33

Neslavan rekord Ivanovićeve na AO

Srpska teneiserka Ana Ivanović je najbolje rangirana teniserka koja je u poslednjih 12 godina ispala u prvom kolu Australijan Opena.

Neslavan rekord Ivanoviæeve na AO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Kruševac

pre 9 godina

Čitajući ove komentare mislim da ako đoković, ne daj bože, ne osvoji titulu, da bi mu mnogi ovde oduzeli i pasoš pošto je izdao naciju jer je i on mnogo los. Strasno.

TurboNator

pre 9 godina

...Nije rekla da je lepsa nego da je samo lepa...
(Srdjan, 19. januar 2015 15:08)

Procitaj malo bolje sta je 'lepotica' napisala...

Ana Ivanovic

pre 9 godina

Ne ne, u pravu ste, slobodno me kritikujte, ja sam slucajno bila broj 1. slucajno sam osvojila GS kao i sto sam sada slucajno broj 5. Samo nisam slucajno izgubila ovaj mec. Tako je u pravu ste, ja ne znam da igram tenis u sustini, a sto ne mogu prestati plakati uopste ne znam, pa da ja ne znam nista, nije to samo tenis, sve ste u pravu!
I veliki pozdrav svima vama na B92 da znate udjem ja kad kad i procitam sta pisete o meni i da znate stvarno se ne ljutim, u stvari drago mi je kad me kritikujete, jer shvatam da vam nesto znacim.
Evo obecavam na RG cu se potruditi da doguram sto dalje.
Pozdrav svima, Cao!

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Pa tu je negde i sad: oko 20-tog mesta, sto svakako nije lose, ali je daleko od igracica danasnjice koje ce se pamiti za 10-tak godina. Serena, Masa i Simona Halep. Istina, dobijala je Ana sve tri tu i tamo, ali je takodje sebi konstantno dopustala neverovatne oscilacije - a ova prica iz poslednjih 10 dana je najbolji pokazatelj. Finale, pa sramota.

MM

pre 9 godina

Pa dobro, ovo je stvarno neprijatno iznenađenje, a sigurno najviše za samu Anu. Šteta jer sledeći Grand Slam ide tek u maju. Nadam se samo da sad ne ide promena trenera i sve ostalo. Ja joj želim sve najbolje i nadam se da ću je uskoro ponovo gledati u vrhunskom izdanju. A one koji sportistkinju njenog kalibra šalju u šoping i pitaju se zašto je išla na jedrenje mogu samo da podsetim da ona bar ima dovoljno novca za sopstveni šoping i to novca koji je sama zaradila teškim radom, a vas će ponovo večeras žena da tuče jer ste i ono malo što zarađujete proćerdali u kladionici, a sutra ćete i detetu morati da objasnite da nemate para da mu kupite reket i platite časove tenisa. Recite onda svom detetu da ste beskorisni i kiseli luzer i otvorite novo pivo.

sportist

pre 9 godina

folirantka.ana se zaljubila u samog sebe..sta uopste ona radila 10 dana u australiu..licno mene ucinila uslugo da ne gledam tenis u onim terminima kada je ona trebala da igra.nije sportist kad ne se bori.

Da nisi iz Futoooga?

pre 9 godina

@Ivan NS
Neko piše Ana je naša najbolja, navodi njene uspehe, a ti pitaš kakve to veze ima sa njenim "katastrofalnim izdanjem danas". U prvom setu bila je sjajna, ostala dva zaista loša, ali da li jedan poraz u prvom kolu, prošle godine je Kvitova izgubila u prvom kolu AO da bi posle pet meseci osvojila Vimbldon, daje povoda da se piše "aj sad u soping, za bolje i nisi". Muku neku tebi zadala je Ana, zapamtio sam tvoje "filozofiranje", Ivane Novosadski. Ja sam onaj koji te je pitao da li si baš iz NS ili okoline.

lola

pre 9 godina

Sportisti teoreticari koji sa zadnjicom u fotelji prate i tumace Aninu sportsku karijeru , sve sami znalci i uspesni likovi, slavni anonimusi, slag na torti nacionalnog sportskog uspeha, inspiratori nasih sportskih zvezda, olicenja dobronamerne plemenitosti i sportskog duha, oladite.

Sada navijamo za Serenu

pre 9 godina

Na stranu ovog fijaska koji se desio sinoc, tako je kako je. Ana je peta na svetu, Jelena nece dalje od treceg kola verovatno, ali i ona je bila dugo u vrhu. Bolje necemo imati. Doci ce vreme kada necemo imati ni jednu predstavnicu u nekom zrebu wta turnira za nekih 4-5 godina. Anu ceka jos nekoliko sezona koje ce verovatno igrati oko desetog mesta, sto je veliki uspeh. Kao i u Fed Kupu izgubi od Kirstee, a pobedi Halep sutradan. Nikada se nece promeniti. Puno je ostvarila, a mogla je i vise.

Ivan NS

pre 9 godina

ana je nasa najbolja teniserka. kritiku ostavite za sopstveni zivot. ona je i talentovana i lepa i pametna i ima stila i bogata i ostvarena. i nasla je momka sebi ravnog i svaka cast!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goga, 19. januar 2015 13:57)

A kakve sve to veze ima sa ovim katastrofalnim izdanjem danas, hm?

Srdjan

pre 9 godina

@Lepotica: Na stranu sto je Ana nasa, ali ako ti je bre Gabriela Sabatini lepsa od Ane Ivanovic???
(Idemo Ana!!!, 19. januar 2015 13:24)

Nije rekla da je lepsa nego da je samo lepa. Kad bi Ana ostavila ogledalo, bila bi verovatno prva...

Gligorije

pre 9 godina

Na stranu današnje izdanje, nego:

- Od avgusta 2003 profesionalno igra tenis, skoro 12 godina
- Osvojila je 15 WTA trofeja
- Bila je broj 1. na svetu (pa makar i sekund, ali bila je)
- Trenutno je broj 5. na svetu
- Samo od teniskih turnira zaradila je $13.201.859

Šta znam... da sam ja na njenom mestu ne bih se uopšte nervirao. A još manje treba da se nerviram zbog nje ili njenih rezultata. Neka igra kako igra, ne vidim da propade zbog toga.

Stefan

pre 9 godina

I Kvitova je prosle godine u 1. kolu kao 6. nosilac izgubila od Kumkhum , pa je sada 3. na svetu! Ajde lepo prestanite sa pljuvanjem, ne igra za vas nego za sebe na kraju krajeva, i njoj je svakako teze nego vama! Generalno mislim da ona ima ogroman pritisak na velikim turnirima, kao da je to gusi sto je 5. nosilac i sto se od nje ocekuje puno! Makar sam takav utisak stekao jer zadnja 4. GS igra izuzetno lose! A na AO su je ubrajali mnogi medju 3 favorita! To nekada nije dobro! Ali da bi te stvari prevazisla mora angazovati i psihologa, to nije nikakva sramota! Devojka ima izuzetne predispozicije, igra egal sa Sarapovom pre dve nedelje a sada nema ni delica takve igre! Neko ce da kaze da je zaboravila da igra tenis? Dajte ljudi... Ana je labilna osoba, to je osnovni problem kod nje i na tome mora puno da radi da bi imala rezultate kakvi joj dolikuju! Definitivno joj treba karantin nekoliko dana pre turnira, ona ne voli pritisak i ocekivanja! Mora na tom planu nesto da se promeni! Nadam se da ce ipak u nastavku sezone biti mnogo bolje! Opet navodim primer Kvitove koja je na AO ispala u 1. kolu a potom na Wimbldonu osvojila titulu! To je zenski tenis samo!

ma sta kazes bre

pre 9 godina

Svako bira kako ce da zivi pa i Ana. Bila je odlicna teniserka dok nije znala kako da govori pred kamerom i dok nije jurila momke. Ocigledno da uziva u slobodnijem zivotu i da joj tenis nije primaran. Najbolje bi bilo da prihvati stvarnost i ne laze sebe a i novinare kako se vraca. Nije ona ni prva ni poslednja koja ce protraciti talenat zbog lagodnog zivota.

Boki

pre 9 godina

Anci...sto se mene tice,i dalje navijam svim srcem za tebe i zelim ti sve najbolje.Egzistenciju si obezbedila,svaki uspeh posle toga je cist ćar...
Ipak,ne svidja mi se pomisao da ces ostati upamcena po neuspesima,vise nego po uspesima.Na osnovu talenta i fizickih predispozicija,mogla si i morala mnogo,mnogo vise.Morala si da vladas...
Pretpostavljam da je problem u glavi i sa bi ti neki dobar psiholog najvise pomogao.
Ajdeee!!!

Gradjanka

pre 9 godina

podrigivach,

Ne zavrsava se zivot u 30 godina. Tek je na pocetku.Od kada je ozbiljno usla u svetski vrh nju prate razne propale ljubavne afere. Izgleda da ide putem ko Anja Kurnjikova. Gde li samo pronadje momke od Australije, Spanije, Engleske,Nemacke.Kada onda trenira? Ne nadje ni jednog Srbina

kraljica

pre 9 godina

Аха је као Типса - може да победи првог носиоца лагано (као Серенупрошле године), али и да изгуби од квалификанта. Мени то није јасно. Ипак - желим јој да буде 1.

Zlaja

pre 9 godina

@Podrigivac - Devojka je prepuna sebe, da je lepa stoji, al realno u toku dana vidim bar tri lepse od nje.
Njen osnovni problem je glava, tj. stav i razmisljanje.Ima odlicnu igru ali ne razmislja, barem ne o tenisu.Ako uporedimo Novaka i nju videces da on sigurno ne zaoustaje u uzivanju u zivotu, ali zato zna sta hoce...
Ako se necim bavis i to radis jako dobro, sigurno uzivas...
O ne odazivanju Fed kupu i konferencijama, gde joj je svaka druga rec JA, da ne govorim!
Vise treninga,pravi stav i rezultat zagarantovan.Ako ovako nastavi bolje joj je da se bavi reklamama, tu ce je sigurno okarakterisati kao lepu.

goga

pre 9 godina

ana je nasa najbolja teniserka. kritiku ostavite za sopstveni zivot. ona je i talentovana i lepa i pametna i ima stila i bogata i ostvarena. i nasla je momka sebi ravnog i svaka cast!!

Nislija

pre 9 godina

Kakav smo narod...mnogooo su nas navikli sportisti da uzivamo u njihovim pobedama, a kada se desi suprotno, odmah ih stavljamo na streljanje...Nema povlacenja, nema predaje! Samo napred, Ance!

niggor

pre 9 godina

Ana ne zaslužuje ni pažnju koja joj se posvećuje ni poziciju na WTA listi na kojoj se nalazi. Toliko neozbiljnosti, brzopletosti, arogancije... u potpunosti potrošeno vreme. Ima toliko ozbiljnijih i konstantnijih teniserki.

Lepotica

pre 9 godina

Šta reći za teniserku, koja posle toliko godina igranja, a bila je i prva na VTA listi, nije naučila kako baciti lopticu prilikom serviranja? Da li ona uopšte razmišlja o tome šta i kako odigrati ili kako je lepa i kako joj se svi dive? Bilo je još lepih teniserki - Gabrijela Sabatini, na primer - koje nisu postigle veći uspeh, možda baš iz istog razloga. Ponekad, lepota može biti i hendikep. Zavisi kako je ko doživljava.

podrigivach

pre 9 godina

daj bre pustite devojku na miru, svakome se desi da ima los dan. neki kazu da nije iskoristila svoj talenat do maksimuma nekakvim fanatizmom u treninzima, disciplinom, odricanjem... a kad da zivi ako ne sad dok je mlada? kad bude baba od 70 godina? ona uziva u zivotu i svemu sto je ostvarila, pozitivna je osoba i pleni izgledom i na terenu i van njega, bas je briga i to je najpozitivniji moguci stav prema sportu i zivotu uopste. ne treba sebe prisiliti da se pretvoris u neku masinu za igranje tenisa koja i ne pokusava da radi bilo sta drugo. i meni je zao sto je ispala tako rano, nadali smo se svi boljem rezultatu, ali eto desilo se ovako i nije strasno, bice bolje sledeci put! Napred Ana!

podrigivach

pre 9 godina

daj bre pustite devojku na miru, svakome se desi da ima los dan. neki kazu da nije iskoristila svoj talenat do maksimuma nekakvim fanatizmom u treninzima, disciplinom, odricanjem... a kad da zivi ako ne sad dok je mlada? kad bude baba od 70 godina? ona uziva u zivotu i svemu sto je ostvarila, pozitivna je osoba i pleni izgledom i na terenu i van njega, bas je briga i to je najpozitivniji moguci stav prema sportu i zivotu uopste. ne treba sebe prisiliti da se pretvoris u neku masinu za igranje tenisa koja i ne pokusava da radi bilo sta drugo. i meni je zao sto je ispala tako rano, nadali smo se svi boljem rezultatu, ali eto desilo se ovako i nije strasno, bice bolje sledeci put! Napred Ana!

Lepotica

pre 9 godina

Šta reći za teniserku, koja posle toliko godina igranja, a bila je i prva na VTA listi, nije naučila kako baciti lopticu prilikom serviranja? Da li ona uopšte razmišlja o tome šta i kako odigrati ili kako je lepa i kako joj se svi dive? Bilo je još lepih teniserki - Gabrijela Sabatini, na primer - koje nisu postigle veći uspeh, možda baš iz istog razloga. Ponekad, lepota može biti i hendikep. Zavisi kako je ko doživljava.

niggor

pre 9 godina

Ana ne zaslužuje ni pažnju koja joj se posvećuje ni poziciju na WTA listi na kojoj se nalazi. Toliko neozbiljnosti, brzopletosti, arogancije... u potpunosti potrošeno vreme. Ima toliko ozbiljnijih i konstantnijih teniserki.

Gligorije

pre 9 godina

Na stranu današnje izdanje, nego:

- Od avgusta 2003 profesionalno igra tenis, skoro 12 godina
- Osvojila je 15 WTA trofeja
- Bila je broj 1. na svetu (pa makar i sekund, ali bila je)
- Trenutno je broj 5. na svetu
- Samo od teniskih turnira zaradila je $13.201.859

Šta znam... da sam ja na njenom mestu ne bih se uopšte nervirao. A još manje treba da se nerviram zbog nje ili njenih rezultata. Neka igra kako igra, ne vidim da propade zbog toga.

kraljica

pre 9 godina

Аха је као Типса - може да победи првог носиоца лагано (као Серенупрошле године), али и да изгуби од квалификанта. Мени то није јасно. Ипак - желим јој да буде 1.

Nislija

pre 9 godina

Kakav smo narod...mnogooo su nas navikli sportisti da uzivamo u njihovim pobedama, a kada se desi suprotno, odmah ih stavljamo na streljanje...Nema povlacenja, nema predaje! Samo napred, Ance!

Srdjan

pre 9 godina

@Lepotica: Na stranu sto je Ana nasa, ali ako ti je bre Gabriela Sabatini lepsa od Ane Ivanovic???
(Idemo Ana!!!, 19. januar 2015 13:24)

Nije rekla da je lepsa nego da je samo lepa. Kad bi Ana ostavila ogledalo, bila bi verovatno prva...

Stefan

pre 9 godina

I Kvitova je prosle godine u 1. kolu kao 6. nosilac izgubila od Kumkhum , pa je sada 3. na svetu! Ajde lepo prestanite sa pljuvanjem, ne igra za vas nego za sebe na kraju krajeva, i njoj je svakako teze nego vama! Generalno mislim da ona ima ogroman pritisak na velikim turnirima, kao da je to gusi sto je 5. nosilac i sto se od nje ocekuje puno! Makar sam takav utisak stekao jer zadnja 4. GS igra izuzetno lose! A na AO su je ubrajali mnogi medju 3 favorita! To nekada nije dobro! Ali da bi te stvari prevazisla mora angazovati i psihologa, to nije nikakva sramota! Devojka ima izuzetne predispozicije, igra egal sa Sarapovom pre dve nedelje a sada nema ni delica takve igre! Neko ce da kaze da je zaboravila da igra tenis? Dajte ljudi... Ana je labilna osoba, to je osnovni problem kod nje i na tome mora puno da radi da bi imala rezultate kakvi joj dolikuju! Definitivno joj treba karantin nekoliko dana pre turnira, ona ne voli pritisak i ocekivanja! Mora na tom planu nesto da se promeni! Nadam se da ce ipak u nastavku sezone biti mnogo bolje! Opet navodim primer Kvitove koja je na AO ispala u 1. kolu a potom na Wimbldonu osvojila titulu! To je zenski tenis samo!

Sada navijamo za Serenu

pre 9 godina

Na stranu ovog fijaska koji se desio sinoc, tako je kako je. Ana je peta na svetu, Jelena nece dalje od treceg kola verovatno, ali i ona je bila dugo u vrhu. Bolje necemo imati. Doci ce vreme kada necemo imati ni jednu predstavnicu u nekom zrebu wta turnira za nekih 4-5 godina. Anu ceka jos nekoliko sezona koje ce verovatno igrati oko desetog mesta, sto je veliki uspeh. Kao i u Fed Kupu izgubi od Kirstee, a pobedi Halep sutradan. Nikada se nece promeniti. Puno je ostvarila, a mogla je i vise.

Ivan NS

pre 9 godina

ana je nasa najbolja teniserka. kritiku ostavite za sopstveni zivot. ona je i talentovana i lepa i pametna i ima stila i bogata i ostvarena. i nasla je momka sebi ravnog i svaka cast!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goga, 19. januar 2015 13:57)

A kakve sve to veze ima sa ovim katastrofalnim izdanjem danas, hm?

goga

pre 9 godina

ana je nasa najbolja teniserka. kritiku ostavite za sopstveni zivot. ona je i talentovana i lepa i pametna i ima stila i bogata i ostvarena. i nasla je momka sebi ravnog i svaka cast!!

ma sta kazes bre

pre 9 godina

Svako bira kako ce da zivi pa i Ana. Bila je odlicna teniserka dok nije znala kako da govori pred kamerom i dok nije jurila momke. Ocigledno da uziva u slobodnijem zivotu i da joj tenis nije primaran. Najbolje bi bilo da prihvati stvarnost i ne laze sebe a i novinare kako se vraca. Nije ona ni prva ni poslednja koja ce protraciti talenat zbog lagodnog zivota.

Zlaja

pre 9 godina

@Podrigivac - Devojka je prepuna sebe, da je lepa stoji, al realno u toku dana vidim bar tri lepse od nje.
Njen osnovni problem je glava, tj. stav i razmisljanje.Ima odlicnu igru ali ne razmislja, barem ne o tenisu.Ako uporedimo Novaka i nju videces da on sigurno ne zaoustaje u uzivanju u zivotu, ali zato zna sta hoce...
Ako se necim bavis i to radis jako dobro, sigurno uzivas...
O ne odazivanju Fed kupu i konferencijama, gde joj je svaka druga rec JA, da ne govorim!
Vise treninga,pravi stav i rezultat zagarantovan.Ako ovako nastavi bolje joj je da se bavi reklamama, tu ce je sigurno okarakterisati kao lepu.

Gradjanka

pre 9 godina

podrigivach,

Ne zavrsava se zivot u 30 godina. Tek je na pocetku.Od kada je ozbiljno usla u svetski vrh nju prate razne propale ljubavne afere. Izgleda da ide putem ko Anja Kurnjikova. Gde li samo pronadje momke od Australije, Spanije, Engleske,Nemacke.Kada onda trenira? Ne nadje ni jednog Srbina

Boki

pre 9 godina

Anci...sto se mene tice,i dalje navijam svim srcem za tebe i zelim ti sve najbolje.Egzistenciju si obezbedila,svaki uspeh posle toga je cist ćar...
Ipak,ne svidja mi se pomisao da ces ostati upamcena po neuspesima,vise nego po uspesima.Na osnovu talenta i fizickih predispozicija,mogla si i morala mnogo,mnogo vise.Morala si da vladas...
Pretpostavljam da je problem u glavi i sa bi ti neki dobar psiholog najvise pomogao.
Ajdeee!!!

lola

pre 9 godina

Sportisti teoreticari koji sa zadnjicom u fotelji prate i tumace Aninu sportsku karijeru , sve sami znalci i uspesni likovi, slavni anonimusi, slag na torti nacionalnog sportskog uspeha, inspiratori nasih sportskih zvezda, olicenja dobronamerne plemenitosti i sportskog duha, oladite.

Da nisi iz Futoooga?

pre 9 godina

@Ivan NS
Neko piše Ana je naša najbolja, navodi njene uspehe, a ti pitaš kakve to veze ima sa njenim "katastrofalnim izdanjem danas". U prvom setu bila je sjajna, ostala dva zaista loša, ali da li jedan poraz u prvom kolu, prošle godine je Kvitova izgubila u prvom kolu AO da bi posle pet meseci osvojila Vimbldon, daje povoda da se piše "aj sad u soping, za bolje i nisi". Muku neku tebi zadala je Ana, zapamtio sam tvoje "filozofiranje", Ivane Novosadski. Ja sam onaj koji te je pitao da li si baš iz NS ili okoline.

sportist

pre 9 godina

folirantka.ana se zaljubila u samog sebe..sta uopste ona radila 10 dana u australiu..licno mene ucinila uslugo da ne gledam tenis u onim terminima kada je ona trebala da igra.nije sportist kad ne se bori.

MM

pre 9 godina

Pa dobro, ovo je stvarno neprijatno iznenađenje, a sigurno najviše za samu Anu. Šteta jer sledeći Grand Slam ide tek u maju. Nadam se samo da sad ne ide promena trenera i sve ostalo. Ja joj želim sve najbolje i nadam se da ću je uskoro ponovo gledati u vrhunskom izdanju. A one koji sportistkinju njenog kalibra šalju u šoping i pitaju se zašto je išla na jedrenje mogu samo da podsetim da ona bar ima dovoljno novca za sopstveni šoping i to novca koji je sama zaradila teškim radom, a vas će ponovo večeras žena da tuče jer ste i ono malo što zarađujete proćerdali u kladionici, a sutra ćete i detetu morati da objasnite da nemate para da mu kupite reket i platite časove tenisa. Recite onda svom detetu da ste beskorisni i kiseli luzer i otvorite novo pivo.

Ana Ivanovic

pre 9 godina

Ne ne, u pravu ste, slobodno me kritikujte, ja sam slucajno bila broj 1. slucajno sam osvojila GS kao i sto sam sada slucajno broj 5. Samo nisam slucajno izgubila ovaj mec. Tako je u pravu ste, ja ne znam da igram tenis u sustini, a sto ne mogu prestati plakati uopste ne znam, pa da ja ne znam nista, nije to samo tenis, sve ste u pravu!
I veliki pozdrav svima vama na B92 da znate udjem ja kad kad i procitam sta pisete o meni i da znate stvarno se ne ljutim, u stvari drago mi je kad me kritikujete, jer shvatam da vam nesto znacim.
Evo obecavam na RG cu se potruditi da doguram sto dalje.
Pozdrav svima, Cao!

TurboNator

pre 9 godina

...Nije rekla da je lepsa nego da je samo lepa...
(Srdjan, 19. januar 2015 15:08)

Procitaj malo bolje sta je 'lepotica' napisala...

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Pa tu je negde i sad: oko 20-tog mesta, sto svakako nije lose, ali je daleko od igracica danasnjice koje ce se pamiti za 10-tak godina. Serena, Masa i Simona Halep. Istina, dobijala je Ana sve tri tu i tamo, ali je takodje sebi konstantno dopustala neverovatne oscilacije - a ova prica iz poslednjih 10 dana je najbolji pokazatelj. Finale, pa sramota.

Kruševac

pre 9 godina

Čitajući ove komentare mislim da ako đoković, ne daj bože, ne osvoji titulu, da bi mu mnogi ovde oduzeli i pasoš pošto je izdao naciju jer je i on mnogo los. Strasno.

podrigivach

pre 9 godina

daj bre pustite devojku na miru, svakome se desi da ima los dan. neki kazu da nije iskoristila svoj talenat do maksimuma nekakvim fanatizmom u treninzima, disciplinom, odricanjem... a kad da zivi ako ne sad dok je mlada? kad bude baba od 70 godina? ona uziva u zivotu i svemu sto je ostvarila, pozitivna je osoba i pleni izgledom i na terenu i van njega, bas je briga i to je najpozitivniji moguci stav prema sportu i zivotu uopste. ne treba sebe prisiliti da se pretvoris u neku masinu za igranje tenisa koja i ne pokusava da radi bilo sta drugo. i meni je zao sto je ispala tako rano, nadali smo se svi boljem rezultatu, ali eto desilo se ovako i nije strasno, bice bolje sledeci put! Napred Ana!

niggor

pre 9 godina

Ana ne zaslužuje ni pažnju koja joj se posvećuje ni poziciju na WTA listi na kojoj se nalazi. Toliko neozbiljnosti, brzopletosti, arogancije... u potpunosti potrošeno vreme. Ima toliko ozbiljnijih i konstantnijih teniserki.

goga

pre 9 godina

ana je nasa najbolja teniserka. kritiku ostavite za sopstveni zivot. ona je i talentovana i lepa i pametna i ima stila i bogata i ostvarena. i nasla je momka sebi ravnog i svaka cast!!

Lepotica

pre 9 godina

Šta reći za teniserku, koja posle toliko godina igranja, a bila je i prva na VTA listi, nije naučila kako baciti lopticu prilikom serviranja? Da li ona uopšte razmišlja o tome šta i kako odigrati ili kako je lepa i kako joj se svi dive? Bilo je još lepih teniserki - Gabrijela Sabatini, na primer - koje nisu postigle veći uspeh, možda baš iz istog razloga. Ponekad, lepota može biti i hendikep. Zavisi kako je ko doživljava.

Nislija

pre 9 godina

Kakav smo narod...mnogooo su nas navikli sportisti da uzivamo u njihovim pobedama, a kada se desi suprotno, odmah ih stavljamo na streljanje...Nema povlacenja, nema predaje! Samo napred, Ance!

Gradjanka

pre 9 godina

podrigivach,

Ne zavrsava se zivot u 30 godina. Tek je na pocetku.Od kada je ozbiljno usla u svetski vrh nju prate razne propale ljubavne afere. Izgleda da ide putem ko Anja Kurnjikova. Gde li samo pronadje momke od Australije, Spanije, Engleske,Nemacke.Kada onda trenira? Ne nadje ni jednog Srbina

ma sta kazes bre

pre 9 godina

Svako bira kako ce da zivi pa i Ana. Bila je odlicna teniserka dok nije znala kako da govori pred kamerom i dok nije jurila momke. Ocigledno da uziva u slobodnijem zivotu i da joj tenis nije primaran. Najbolje bi bilo da prihvati stvarnost i ne laze sebe a i novinare kako se vraca. Nije ona ni prva ni poslednja koja ce protraciti talenat zbog lagodnog zivota.

sportist

pre 9 godina

folirantka.ana se zaljubila u samog sebe..sta uopste ona radila 10 dana u australiu..licno mene ucinila uslugo da ne gledam tenis u onim terminima kada je ona trebala da igra.nije sportist kad ne se bori.

Stefan

pre 9 godina

I Kvitova je prosle godine u 1. kolu kao 6. nosilac izgubila od Kumkhum , pa je sada 3. na svetu! Ajde lepo prestanite sa pljuvanjem, ne igra za vas nego za sebe na kraju krajeva, i njoj je svakako teze nego vama! Generalno mislim da ona ima ogroman pritisak na velikim turnirima, kao da je to gusi sto je 5. nosilac i sto se od nje ocekuje puno! Makar sam takav utisak stekao jer zadnja 4. GS igra izuzetno lose! A na AO su je ubrajali mnogi medju 3 favorita! To nekada nije dobro! Ali da bi te stvari prevazisla mora angazovati i psihologa, to nije nikakva sramota! Devojka ima izuzetne predispozicije, igra egal sa Sarapovom pre dve nedelje a sada nema ni delica takve igre! Neko ce da kaze da je zaboravila da igra tenis? Dajte ljudi... Ana je labilna osoba, to je osnovni problem kod nje i na tome mora puno da radi da bi imala rezultate kakvi joj dolikuju! Definitivno joj treba karantin nekoliko dana pre turnira, ona ne voli pritisak i ocekivanja! Mora na tom planu nesto da se promeni! Nadam se da ce ipak u nastavku sezone biti mnogo bolje! Opet navodim primer Kvitove koja je na AO ispala u 1. kolu a potom na Wimbldonu osvojila titulu! To je zenski tenis samo!

Ivan NS

pre 9 godina

ana je nasa najbolja teniserka. kritiku ostavite za sopstveni zivot. ona je i talentovana i lepa i pametna i ima stila i bogata i ostvarena. i nasla je momka sebi ravnog i svaka cast!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goga, 19. januar 2015 13:57)

A kakve sve to veze ima sa ovim katastrofalnim izdanjem danas, hm?

Zlaja

pre 9 godina

@Podrigivac - Devojka je prepuna sebe, da je lepa stoji, al realno u toku dana vidim bar tri lepse od nje.
Njen osnovni problem je glava, tj. stav i razmisljanje.Ima odlicnu igru ali ne razmislja, barem ne o tenisu.Ako uporedimo Novaka i nju videces da on sigurno ne zaoustaje u uzivanju u zivotu, ali zato zna sta hoce...
Ako se necim bavis i to radis jako dobro, sigurno uzivas...
O ne odazivanju Fed kupu i konferencijama, gde joj je svaka druga rec JA, da ne govorim!
Vise treninga,pravi stav i rezultat zagarantovan.Ako ovako nastavi bolje joj je da se bavi reklamama, tu ce je sigurno okarakterisati kao lepu.

Srdjan

pre 9 godina

@Lepotica: Na stranu sto je Ana nasa, ali ako ti je bre Gabriela Sabatini lepsa od Ane Ivanovic???
(Idemo Ana!!!, 19. januar 2015 13:24)

Nije rekla da je lepsa nego da je samo lepa. Kad bi Ana ostavila ogledalo, bila bi verovatno prva...

lola

pre 9 godina

Sportisti teoreticari koji sa zadnjicom u fotelji prate i tumace Aninu sportsku karijeru , sve sami znalci i uspesni likovi, slavni anonimusi, slag na torti nacionalnog sportskog uspeha, inspiratori nasih sportskih zvezda, olicenja dobronamerne plemenitosti i sportskog duha, oladite.

Da nisi iz Futoooga?

pre 9 godina

@Ivan NS
Neko piše Ana je naša najbolja, navodi njene uspehe, a ti pitaš kakve to veze ima sa njenim "katastrofalnim izdanjem danas". U prvom setu bila je sjajna, ostala dva zaista loša, ali da li jedan poraz u prvom kolu, prošle godine je Kvitova izgubila u prvom kolu AO da bi posle pet meseci osvojila Vimbldon, daje povoda da se piše "aj sad u soping, za bolje i nisi". Muku neku tebi zadala je Ana, zapamtio sam tvoje "filozofiranje", Ivane Novosadski. Ja sam onaj koji te je pitao da li si baš iz NS ili okoline.

kraljica

pre 9 godina

Аха је као Типса - може да победи првог носиоца лагано (као Серенупрошле године), али и да изгуби од квалификанта. Мени то није јасно. Ипак - желим јој да буде 1.

Gligorije

pre 9 godina

Na stranu današnje izdanje, nego:

- Od avgusta 2003 profesionalno igra tenis, skoro 12 godina
- Osvojila je 15 WTA trofeja
- Bila je broj 1. na svetu (pa makar i sekund, ali bila je)
- Trenutno je broj 5. na svetu
- Samo od teniskih turnira zaradila je $13.201.859

Šta znam... da sam ja na njenom mestu ne bih se uopšte nervirao. A još manje treba da se nerviram zbog nje ili njenih rezultata. Neka igra kako igra, ne vidim da propade zbog toga.

Boki

pre 9 godina

Anci...sto se mene tice,i dalje navijam svim srcem za tebe i zelim ti sve najbolje.Egzistenciju si obezbedila,svaki uspeh posle toga je cist ćar...
Ipak,ne svidja mi se pomisao da ces ostati upamcena po neuspesima,vise nego po uspesima.Na osnovu talenta i fizickih predispozicija,mogla si i morala mnogo,mnogo vise.Morala si da vladas...
Pretpostavljam da je problem u glavi i sa bi ti neki dobar psiholog najvise pomogao.
Ajdeee!!!

Sada navijamo za Serenu

pre 9 godina

Na stranu ovog fijaska koji se desio sinoc, tako je kako je. Ana je peta na svetu, Jelena nece dalje od treceg kola verovatno, ali i ona je bila dugo u vrhu. Bolje necemo imati. Doci ce vreme kada necemo imati ni jednu predstavnicu u nekom zrebu wta turnira za nekih 4-5 godina. Anu ceka jos nekoliko sezona koje ce verovatno igrati oko desetog mesta, sto je veliki uspeh. Kao i u Fed Kupu izgubi od Kirstee, a pobedi Halep sutradan. Nikada se nece promeniti. Puno je ostvarila, a mogla je i vise.

Ana Ivanovic

pre 9 godina

Ne ne, u pravu ste, slobodno me kritikujte, ja sam slucajno bila broj 1. slucajno sam osvojila GS kao i sto sam sada slucajno broj 5. Samo nisam slucajno izgubila ovaj mec. Tako je u pravu ste, ja ne znam da igram tenis u sustini, a sto ne mogu prestati plakati uopste ne znam, pa da ja ne znam nista, nije to samo tenis, sve ste u pravu!
I veliki pozdrav svima vama na B92 da znate udjem ja kad kad i procitam sta pisete o meni i da znate stvarno se ne ljutim, u stvari drago mi je kad me kritikujete, jer shvatam da vam nesto znacim.
Evo obecavam na RG cu se potruditi da doguram sto dalje.
Pozdrav svima, Cao!

Kruševac

pre 9 godina

Čitajući ove komentare mislim da ako đoković, ne daj bože, ne osvoji titulu, da bi mu mnogi ovde oduzeli i pasoš pošto je izdao naciju jer je i on mnogo los. Strasno.

MM

pre 9 godina

Pa dobro, ovo je stvarno neprijatno iznenađenje, a sigurno najviše za samu Anu. Šteta jer sledeći Grand Slam ide tek u maju. Nadam se samo da sad ne ide promena trenera i sve ostalo. Ja joj želim sve najbolje i nadam se da ću je uskoro ponovo gledati u vrhunskom izdanju. A one koji sportistkinju njenog kalibra šalju u šoping i pitaju se zašto je išla na jedrenje mogu samo da podsetim da ona bar ima dovoljno novca za sopstveni šoping i to novca koji je sama zaradila teškim radom, a vas će ponovo večeras žena da tuče jer ste i ono malo što zarađujete proćerdali u kladionici, a sutra ćete i detetu morati da objasnite da nemate para da mu kupite reket i platite časove tenisa. Recite onda svom detetu da ste beskorisni i kiseli luzer i otvorite novo pivo.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Pa tu je negde i sad: oko 20-tog mesta, sto svakako nije lose, ali je daleko od igracica danasnjice koje ce se pamiti za 10-tak godina. Serena, Masa i Simona Halep. Istina, dobijala je Ana sve tri tu i tamo, ali je takodje sebi konstantno dopustala neverovatne oscilacije - a ova prica iz poslednjih 10 dana je najbolji pokazatelj. Finale, pa sramota.

TurboNator

pre 9 godina

...Nije rekla da je lepsa nego da je samo lepa...
(Srdjan, 19. januar 2015 15:08)

Procitaj malo bolje sta je 'lepotica' napisala...