Tenis 80

Nedelja, 22.09.2013.

10:56

"Nisam rekao ništa loše za Novaka"

Ernesta Gulbisa sačekala su novinarska pitanja o Novaku Đokoviću nakon pobede na turniru u Sankt Peterburgu.

"Nisam rekao ništa loše za Novaka" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Branko

pre 10 godina

Gulbisu-
Ja mislimda ti treba da povedes racuna o tebi I tvom "napretku" a ne da brines o Novaku. On je za tebe genije. Da imalo imas pameti ti bi gledao njegove meceve I naucio nesto a ne bi pucao u prazno.
Branko (Teniser) iz Amerike

Veca

pre 10 godina

Gulbis i Nole su vrlo dugo veoma dobri prijatelji, odrasli zajedno i slobodni i otvoreni jedan prema drugom pa je u tom smislu i ova izjava od koje novinari pokusavaju da naprave skandal, koga u stvari nema. Gulbis je takodje neverovatno dobar, posten i prizeman momak za jednog bogatasa tog kalibra. U tom smislu je jedinstven po mom misljenju i naravno da je uocio da se nas Nole ipak malcice promenio ali ga i dalje voli i postuje kao starog prijatelja. Sve je to sasvim OK. Analizirajte svoje prijatelje pa cete videti da nisu savrseni ali ih ipak volimo...

Wolfgang O.

pre 10 godina

@tandara-mandara, 22. septembar 2013 15:56)
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".


Majstore, Viljnus je u Ukrajini! :)

Jota

pre 10 godina

Sećam se da se promenio kada je došao do 16. mesta na ATP listi.
U jednu ruku to je potpuno normalno.
Ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponašaju.


U jednu ruku to je potpuno normalno.
U drugu ruku ne razume ljude koji se tako ponasaju.


Polmalo ove dve recenice ne koincidiraju i u sukobu su misljenja.

nada ZR

pre 10 godina

normalno je da se sa velikim parama menja i nacin zivota.Ali ako se menja karakter,to nije dobro.Gulbis je na to mislio i zato nije u pravu.Ali da mu oprostimo jer je pomalo razmazen jer je oduvek imao para.Specifican je teniser .njegove izjave neobicne i kada hoce igra vrhunski tenis.Nije lose malo da protrese vrhunske tenisere pa makar i ne bio u pravu.

bane

pre 10 godina

Gulbis je bio talentovan kao i Novak, trenirao je i radio u istom kampu ali je Novak kasnije postao zvezda a Gulbis nije. Promenio se Gulbis. Od nekada talentovanog igrača koji je mogao da postane vrhunski igrač, postao je ozlojedjeni mediokritet pun zavisti prema tudjem uspehu.
Takve niko ne voli pa ni Novak ne treba više da se druži sa njim.

PP

pre 10 godina

Ja, ipak, mislim da se Gulbis vise promenio. Sam jw izjavio da zivi u Amsterdamu da bi mogao slobodno da duva kad pozeli. Postao je hipi a to je tesko kombinovati sa sportskim zivotom, sportista i duvanje ne idu bas nekako. Verujem da je kao decak imao vece ambicije sto se tice tenisa a on ode u hipike. Zasto bi njega bilo ko morao da sledi? Zivot ozbiljnog sportiste je na daleko ozbiljnijem nivou, to bar on mora da zna a ne da se ponasa kao tracara. To sto je Novaku rekao direktno u lice, kako on kaze, ne menja stvar.

milan

pre 10 godina

ti si jedan nabusit bogatas koji je naucio igrati tenis a da budes uctiv i skroman neces nikad u odnosu na noleta koji je mukotrpno radio sa celom porodicom zrtvujuci sve da bi bio najbolji i ako on nece s tobom da se druzi to govori samo po sebi kakav si covek

...sve sve ali nista

pre 10 godina

bilo bi korektno da nas obavesti u u cemu se to novak promenio! ako nekoga napadas daj obrazlozenje...ok pare slava vrlo je moguce da se neko promeni alivsta konkretno?

papaja

pre 10 godina

„Pa svi se menjamo. Bilo bi smešno da se Novak nije promenio od svoje 12. godine“

„Ne, bio je tačan prevod. Jednostavno, rekao sam da ne razumem zbog čega je morao da se menja."

O_O

Katarina

pre 10 godina

Ovaj nema stav. "Znate to je ovako ali zapravo to je tako znate.. i ja to postujem" .. msm brate ako jednom nesto kazes sledeci put stoji iza svojih reci!

tandara-mandara

pre 10 godina

1999-ta god: mesto-Minhen.
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".
Novak: " Uuuuu, super, samo da pitam strika-Gorana!!!

2011-ta god: mesto-globus
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".
Novak: "Izvini Ernests, ali imam zakazanu promociju, cekaj da vidim svoj kalendar, a, evo, mogu za 38 dana, ali ne mora tvoj pilot, imam ja svog, ne brini, docicu!
Male promene.

Npr. Npr.

pre 10 godina

Pa kazem ja svasta i mome komsiji, ali ne stavljam to u novine.
Hvala Bogu sto se Nole promenio, jer je to na bolje. Npr. ja izgubi par kilograma na osnovu Noletove knjige.

Deratizacija

pre 10 godina

Gulbis kao i Janovic, omalovažavanjem Noleta skreće medijsku pažnju na sebe.Eto po ćemu će biti upamćeni kao "veliki" teniseri...

Cvrcak Turista

pre 10 godina

Svi se mi menjamo neminovno.... Sto stoji - stoji. Novak je broj 1 sto se tenisa tice. Ali jeste s brdovitog Balkana, a to se tesko moze prikriti. Znamo ko smo i sta smo, pogotovo kad pare udare u glavu.

Macak

pre 10 godina

Pa ljudi, sta je tu cudno? Svakog slava i novac udari u glavu. Lik ga zna od malena, a mi ga znamo od njegove 19-te. Ja naravno navijam na Novaka, ali nemogu da znam kakav je bio nekad. Ko je shvatio, shvatio!

crni domino

pre 10 godina

Tacno Gulbise promenio se Nole i to mnogo. Druga je godina kako mora da ga gledas samo u ledja!
Pricaj slobodno, ne smeta to Noletu, on je veliki sampion, sto se tebi nece desiti.

Bob

pre 10 godina

Izvin'te, jel izjava na letonskom i tako prekucana? Ja nista ne razumem. Oooon je hteo da kaze...daaaa je Novak...mhmhm...jeeeer je oooon...?!?!
A mukica, sta ce, ne zamerite mu. Potezi ocajnika.

Ranko

pre 10 godina

Normalno da ne razume jer nikada nije bio i neće biti u situaciji kao Novak.Novak je nenormalno normalan u odnosu na to šta je napravio.

Furda

pre 10 godina

Novak je ortak sa ovim tipom duže nego što prosečan teniski fan u Srbiji prati tenis. Život i ambicije su im različite samim tim i rezultati. Gulbis igra da bi igrao i zato je tu gde je.Novak igra da bi pobeđivao i zato je tu gde je.

sasa jokic

pre 10 godina

Ne razumem, zasto se Gulbisu pridaje toliko paznje? Naravno salim se, Novaka bi zapadni mediji sahranili da mogu. Jednostavno ne mogu da prihvate cinjenicu da je covek iz jugoistocne Evrope No.1
i ako nesto pisu o Noletu, to su uglavnom ovakve gluposti.

Alex

pre 10 godina

Ok je imati svoj stav, i reci nekome koga znas, i to podrzavam i to jeste stav, ali kad ga iznosis nepoznatim novinarima onda je to zavist cista. U zdravlje decko , nisi ti kriv sto na znas kako je biti prvi na svetu.

Tennis fan

pre 10 godina

Pošto ne pratim tenis tek od Novaka Djokovića i poznajem pomalo situaciju oko Pilićeve Akademije i prvih turnira Gulbisa i Noleta...nekoliko podataka. Kada su bili klinci, Novak je zahvaljujući trudu roditelja uspevao da gradi svoj identitet kao igrač i kao čovek, penjući se stazama uspeha. S druge strane Gulbis, kao što znamo, nije iz sirotinjske srpske priče, sve je bilo na „tanjiru“. Takodje mora se znati da je Gulbis bitan podatak,Gulbis je prilično redovno „drao“ Novaka dok su bili kod Pilića, od treninga pa do prvih takmičenja. U medjuvremenu Novak je postao ono što je, No1, a Gulbis prosečno dobar teniser, koji može da računa na poneki deo svetskog teniskog kolača, ali ništa više od toga. Što se tiče Novakove "promene", ona se dogodila na čast nas iz Srbije. Novak je svojim snagama odrastao u mladog, uspešnog, humanog čoveka, ambasadora dobre volje, neostrašćenog ni prema kome, sa devojkom u skladnoj vezi, bez skandala u životu. Takodje, ako su njih dvojica protivnici iz "pionirskih dana" i imaju i dana direktan kontakt, šta to smeta Novakovim fanovima. I još nešto, što je u tenisu lepo za videti. Mnogi drugi uspešni teniseri nisu postali umišljene zvezde iako su na teniskom nebu veoma visoko. To se može reći i za Nadala, DelPotra, Congu,Vavrinku,Ferera...Sjajni normalni uspešni mladi ljudi.

Slobodan Petrovic

pre 10 godina

Pa naravno da ne razumes. Nikada neces biti u vrhu tenisa, zato ti i ne mozes da se menjas. Nole i treba i zasluzuje da se menja jer je ikona, a ti sto imas novca od malena bolje cuti.!!

cofi

pre 10 godina

mene njegove reci podsecaju na nekog ko je jako razmazen..
i za nekog ko je rodjen kao milijarder je u neku ruku takvo ponasanje potpuno normalno,ali ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponasaju.

Marko

pre 10 godina

Pa pobogu kako da se ne promeni kada je dosao do tolikog novca i slave,naravno da niko ne moze ostati stari dobar drugar kada ti udari slava i novac u glavu a pogotovo ljudima sa ovih prostora.

Владимир

pre 10 godina

Ништа ја овог не разумем... Променио се ал не мисли тиме ништа лоше?
Онда се променио на боље?! Ил, једноставно, физиолошка промена од 12огодишњака до зрелог мушкарца коју Гулбис не може да разуме?
Ништа не капирам...
Човек је динамичко биће, никада не стагнира. Ил напредује ил назадује. Није ваљда очекивао за увек да гледа у сувоњавог интровертног пубертетлију?

Tekelija

pre 10 godina

Dragi Gulbis, samo se ti popni do mesta broj 16, pa ces videti kako ces
se promeniti. Zasto se paznja uopste poklanja ovom detetu iz milionerske kuce koji nikada nista nije ostvario u tenisu. Cista zavist, Nole je za njega King, bio i ostao.
(marko, 22. septembar 2013 12:01)

Ниси прочитао ни прву ни другу изјаву, изгледа.
Ни на који начин није изразио завист. И зашто би?
Гулбис и ту гдје је јесте зато што је талентован, више него зато што напорно тренира. Чим не тренира напорно, значи да му престиж у тенису и није толико битан. Стога, чим му нешто није битно, нема разлога да осјећа завист, зар не?
Као кад бих ја осјећао завист према Рунију што је бољи фудбалер, а ја не тренирам фудбал. Добро играм,да, али то је све.

Гулбис је директан и због тога могу само да га поштујем.
Најгори су ми они који увијек дају неке неутралне, досадне, 'пуно поштовања' изјаве, а на терену се понашају скроз друкчије. Управо због тога више поштујем Федерера него Надала. Да, Федерер је надмен, али то ни не крије толико. Док је Надал сав неки фол скроман и уздржан, а чини ми се да би убио због побједе. Сјетите се лоптице у главу.

Budimo realni

pre 10 godina

Prvo cestitke za osvojeni turnir! Ne razumem Dokoviceve fanove, cemu tolika ostrascenost, covek lepo kaze da nije nista lose rekao o Novaku, da normalno komuniciraju, treniraju... On bolje poznaje Dokovica i sve mu to kaze u lice i sve je ok. covek je jasno sve kazao ali to ko zna iz kog razloga ne odgovara Dokovicevim fanovima, oni drame i padaju u vatru i za to im nije potreban poseban razlog.

Etsko

pre 10 godina

Ovaj tip prvo kaze da se svi menjaju i da nije moguce da se neko ne promeni do 26. godine a onda kaze da ne razume ljude koji se menjaju?! na cemu je, koristi neka doping sredstva?

marko

pre 10 godina

Dragi Gulbis, samo se ti popni do mesta broj 16, pa ces videti kako ces
se promeniti. Zasto se paznja uopste poklanja ovom detetu iz milionerske kuce koji nikada nista nije ostvario u tenisu. Cista zavist, Nole je za njega King, bio i ostao.

Да ми је ћале богат ко његов не бих се мењао д

pre 10 godina

Pa ne razumes ti to sto je normalno. Ti si rodjen sa milijardama i uvek si takav kakav si. Gledaj sebe.
(ljubi ga tata, 22. septembar 2013 11:08)

Куме, убо си до даске!

Zlatko Todorović

pre 10 godina

Ko se nije promenio od svoje 12-te do 26-godine neka prvi baci kamen na Novaka! Ne razumem o čemu uopšte priča. Počela da mu raste brada, aktivniji emotivni život, posao (koji god da je, makar i igranje tenisa), smrtni slučajevi u porodici.... pa to je sve dobra podloga da se svi menjaju. Da li se prepoznajete ili ste od onih koji još pišu ljubavne dečije pesme, gledaju crtane filmove i maštaju da budu kosmonauti ili bar piloti? Naravno pod uslovom da imate preko 26 godina. Mi najmanje vidimo te promene, jer svaki dan, 24 časa dnevno provodimo vreme sa svojom personom. Drugi to više primete, pogotovo ljudi koji nas ne viđaju često. I to je problem i kod ovog razmaženka, jer on ne vidi u kojoj se meri on promenio. Ili neće da prizna.

fergi

pre 10 godina

I dalje ne razumem sta on hoce da kaze. Prvo kaze da je normalno da se od 12. godine ljudi menjaju a posle kaze da se seca kako se Novak ponasao kada je dosao do 16. mesta? Verovatno se Novak najvise promenio kada je bio br.3..4 godine?? A jos gori je sada kada je dve godine br.1. Novak monstrum?? Ovaj momak treba da igra tenis umesto da prica o drugim igracima a prethodno je pricao o dosadnim izjavama Rodzera, Rafe, Novaka na konferencijama za stampu. Da oni zaboga daju dosadne izjave..

danilo

pre 10 godina

Naša želja da šampioni budu i divni ljudi jeste pomalo naivna pošto je jedan od glavnih elemenata ličnosti šampiona baš " killer instinct".
A takve osobe znaju biti povremeno vrlo teške.
Zato šampione valja gledati samo kroz prizmu rezultata i elementarne pristojnosti jer sve preko toga je rad medija i stručnjaka za marketing.
I Nole, i Nadal,i Rože, a i svi raniji šampioni su bili vrlo pristojni momci i to je više nego dovoljno.
Sećam se da je Mekinro uživao status lošeg momka a čovek se samo svadjao sa sudijama i ponekad lomio rekete.
Neka naš Nole osvaja GS, neka donira siromašne a kakav mu je pogled posle 16. godine, e neka o tome brine mali bogataš...

Damir

pre 10 godina

Valjda on poznaje Novaka bolje od komentatora na ovom sajtu...Pošteno što stoji iza svojih riječi,nema dlake na jeziku,a da bi riječi imale težinu - ne mora valjda zato biti top 10 igrač? Nisno ni mi,pa slobodno komentiramo. Zašto ne bi i on.

Vlado

pre 10 godina

Najbolje da se nije promijenio otkad je upao u milijune... Još je Nole odličan ispao kakvih se likova ima.

A Gulbis se nije morao mijenjati jer je bogat od rođenja.

Saša.KŠ

pre 10 godina

"Sećam se da se promenio kada je došao do 16. mesta na ATP listi."

Možda bi se i ti promenio da si došao do 16. mesta, ovako najbolja pozicija na ATP listi ti ostaje 21.

PoGulbis

pre 10 godina

Njegove prvobitne reakcije su jako lose docekane u svetu. I sta ce sad Gulbis, da kaze da se z.... ? Nece. Ima da kaze da stoji iza svega, ali da nista lose nije rekao i da ne misli lose o Djokovicu. To je samo njegova filozofija koju niko ne moze da skapira.
Lose se vadi.
A da pita neko Novaka, kladim se da nece imati sta da kaze novinarima jer ga taj covek vise ne interesuje. Mislim da niko ne bi voleo da ima takvog prijatelja u blizini.

Alex

pre 10 godina

Pošteno, ne pokušava da izvrda. Čovek je nešto rekao i čvrsto stoji iza svojih reči. Ne želim da ulazim u to da li je to sve tačno ili ne, ali Gulbisov stav je za poštovanje.

Alex

pre 10 godina

Pošteno, ne pokušava da izvrda. Čovek je nešto rekao i čvrsto stoji iza svojih reči. Ne želim da ulazim u to da li je to sve tačno ili ne, ali Gulbisov stav je za poštovanje.

Saša.KŠ

pre 10 godina

"Sećam se da se promenio kada je došao do 16. mesta na ATP listi."

Možda bi se i ti promenio da si došao do 16. mesta, ovako najbolja pozicija na ATP listi ti ostaje 21.

marko

pre 10 godina

Dragi Gulbis, samo se ti popni do mesta broj 16, pa ces videti kako ces
se promeniti. Zasto se paznja uopste poklanja ovom detetu iz milionerske kuce koji nikada nista nije ostvario u tenisu. Cista zavist, Nole je za njega King, bio i ostao.

fergi

pre 10 godina

I dalje ne razumem sta on hoce da kaze. Prvo kaze da je normalno da se od 12. godine ljudi menjaju a posle kaze da se seca kako se Novak ponasao kada je dosao do 16. mesta? Verovatno se Novak najvise promenio kada je bio br.3..4 godine?? A jos gori je sada kada je dve godine br.1. Novak monstrum?? Ovaj momak treba da igra tenis umesto da prica o drugim igracima a prethodno je pricao o dosadnim izjavama Rodzera, Rafe, Novaka na konferencijama za stampu. Da oni zaboga daju dosadne izjave..

Damir

pre 10 godina

Valjda on poznaje Novaka bolje od komentatora na ovom sajtu...Pošteno što stoji iza svojih riječi,nema dlake na jeziku,a da bi riječi imale težinu - ne mora valjda zato biti top 10 igrač? Nisno ni mi,pa slobodno komentiramo. Zašto ne bi i on.

danilo

pre 10 godina

Naša želja da šampioni budu i divni ljudi jeste pomalo naivna pošto je jedan od glavnih elemenata ličnosti šampiona baš " killer instinct".
A takve osobe znaju biti povremeno vrlo teške.
Zato šampione valja gledati samo kroz prizmu rezultata i elementarne pristojnosti jer sve preko toga je rad medija i stručnjaka za marketing.
I Nole, i Nadal,i Rože, a i svi raniji šampioni su bili vrlo pristojni momci i to je više nego dovoljno.
Sećam se da je Mekinro uživao status lošeg momka a čovek se samo svadjao sa sudijama i ponekad lomio rekete.
Neka naš Nole osvaja GS, neka donira siromašne a kakav mu je pogled posle 16. godine, e neka o tome brine mali bogataš...

Vlado

pre 10 godina

Najbolje da se nije promijenio otkad je upao u milijune... Još je Nole odličan ispao kakvih se likova ima.

A Gulbis se nije morao mijenjati jer je bogat od rođenja.

Tennis fan

pre 10 godina

Pošto ne pratim tenis tek od Novaka Djokovića i poznajem pomalo situaciju oko Pilićeve Akademije i prvih turnira Gulbisa i Noleta...nekoliko podataka. Kada su bili klinci, Novak je zahvaljujući trudu roditelja uspevao da gradi svoj identitet kao igrač i kao čovek, penjući se stazama uspeha. S druge strane Gulbis, kao što znamo, nije iz sirotinjske srpske priče, sve je bilo na „tanjiru“. Takodje mora se znati da je Gulbis bitan podatak,Gulbis je prilično redovno „drao“ Novaka dok su bili kod Pilića, od treninga pa do prvih takmičenja. U medjuvremenu Novak je postao ono što je, No1, a Gulbis prosečno dobar teniser, koji može da računa na poneki deo svetskog teniskog kolača, ali ništa više od toga. Što se tiče Novakove "promene", ona se dogodila na čast nas iz Srbije. Novak je svojim snagama odrastao u mladog, uspešnog, humanog čoveka, ambasadora dobre volje, neostrašćenog ni prema kome, sa devojkom u skladnoj vezi, bez skandala u životu. Takodje, ako su njih dvojica protivnici iz "pionirskih dana" i imaju i dana direktan kontakt, šta to smeta Novakovim fanovima. I još nešto, što je u tenisu lepo za videti. Mnogi drugi uspešni teniseri nisu postali umišljene zvezde iako su na teniskom nebu veoma visoko. To se može reći i za Nadala, DelPotra, Congu,Vavrinku,Ferera...Sjajni normalni uspešni mladi ljudi.

Владимир

pre 10 godina

Ништа ја овог не разумем... Променио се ал не мисли тиме ништа лоше?
Онда се променио на боље?! Ил, једноставно, физиолошка промена од 12огодишњака до зрелог мушкарца коју Гулбис не може да разуме?
Ништа не капирам...
Човек је динамичко биће, никада не стагнира. Ил напредује ил назадује. Није ваљда очекивао за увек да гледа у сувоњавог интровертног пубертетлију?

PoGulbis

pre 10 godina

Njegove prvobitne reakcije su jako lose docekane u svetu. I sta ce sad Gulbis, da kaze da se z.... ? Nece. Ima da kaze da stoji iza svega, ali da nista lose nije rekao i da ne misli lose o Djokovicu. To je samo njegova filozofija koju niko ne moze da skapira.
Lose se vadi.
A da pita neko Novaka, kladim se da nece imati sta da kaze novinarima jer ga taj covek vise ne interesuje. Mislim da niko ne bi voleo da ima takvog prijatelja u blizini.

Да ми је ћале богат ко његов не бих се мењао д

pre 10 godina

Pa ne razumes ti to sto je normalno. Ti si rodjen sa milijardama i uvek si takav kakav si. Gledaj sebe.
(ljubi ga tata, 22. septembar 2013 11:08)

Куме, убо си до даске!

Furda

pre 10 godina

Novak je ortak sa ovim tipom duže nego što prosečan teniski fan u Srbiji prati tenis. Život i ambicije su im različite samim tim i rezultati. Gulbis igra da bi igrao i zato je tu gde je.Novak igra da bi pobeđivao i zato je tu gde je.

sasa jokic

pre 10 godina

Ne razumem, zasto se Gulbisu pridaje toliko paznje? Naravno salim se, Novaka bi zapadni mediji sahranili da mogu. Jednostavno ne mogu da prihvate cinjenicu da je covek iz jugoistocne Evrope No.1
i ako nesto pisu o Noletu, to su uglavnom ovakve gluposti.

Ranko

pre 10 godina

Normalno da ne razume jer nikada nije bio i neće biti u situaciji kao Novak.Novak je nenormalno normalan u odnosu na to šta je napravio.

Budimo realni

pre 10 godina

Prvo cestitke za osvojeni turnir! Ne razumem Dokoviceve fanove, cemu tolika ostrascenost, covek lepo kaze da nije nista lose rekao o Novaku, da normalno komuniciraju, treniraju... On bolje poznaje Dokovica i sve mu to kaze u lice i sve je ok. covek je jasno sve kazao ali to ko zna iz kog razloga ne odgovara Dokovicevim fanovima, oni drame i padaju u vatru i za to im nije potreban poseban razlog.

Zlatko Todorović

pre 10 godina

Ko se nije promenio od svoje 12-te do 26-godine neka prvi baci kamen na Novaka! Ne razumem o čemu uopšte priča. Počela da mu raste brada, aktivniji emotivni život, posao (koji god da je, makar i igranje tenisa), smrtni slučajevi u porodici.... pa to je sve dobra podloga da se svi menjaju. Da li se prepoznajete ili ste od onih koji još pišu ljubavne dečije pesme, gledaju crtane filmove i maštaju da budu kosmonauti ili bar piloti? Naravno pod uslovom da imate preko 26 godina. Mi najmanje vidimo te promene, jer svaki dan, 24 časa dnevno provodimo vreme sa svojom personom. Drugi to više primete, pogotovo ljudi koji nas ne viđaju često. I to je problem i kod ovog razmaženka, jer on ne vidi u kojoj se meri on promenio. Ili neće da prizna.

Deratizacija

pre 10 godina

Gulbis kao i Janovic, omalovažavanjem Noleta skreće medijsku pažnju na sebe.Eto po ćemu će biti upamćeni kao "veliki" teniseri...

cofi

pre 10 godina

mene njegove reci podsecaju na nekog ko je jako razmazen..
i za nekog ko je rodjen kao milijarder je u neku ruku takvo ponasanje potpuno normalno,ali ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponasaju.

Alex

pre 10 godina

Ok je imati svoj stav, i reci nekome koga znas, i to podrzavam i to jeste stav, ali kad ga iznosis nepoznatim novinarima onda je to zavist cista. U zdravlje decko , nisi ti kriv sto na znas kako je biti prvi na svetu.

crni domino

pre 10 godina

Tacno Gulbise promenio se Nole i to mnogo. Druga je godina kako mora da ga gledas samo u ledja!
Pricaj slobodno, ne smeta to Noletu, on je veliki sampion, sto se tebi nece desiti.

Etsko

pre 10 godina

Ovaj tip prvo kaze da se svi menjaju i da nije moguce da se neko ne promeni do 26. godine a onda kaze da ne razume ljude koji se menjaju?! na cemu je, koristi neka doping sredstva?

Tekelija

pre 10 godina

Dragi Gulbis, samo se ti popni do mesta broj 16, pa ces videti kako ces
se promeniti. Zasto se paznja uopste poklanja ovom detetu iz milionerske kuce koji nikada nista nije ostvario u tenisu. Cista zavist, Nole je za njega King, bio i ostao.
(marko, 22. septembar 2013 12:01)

Ниси прочитао ни прву ни другу изјаву, изгледа.
Ни на који начин није изразио завист. И зашто би?
Гулбис и ту гдје је јесте зато што је талентован, више него зато што напорно тренира. Чим не тренира напорно, значи да му престиж у тенису и није толико битан. Стога, чим му нешто није битно, нема разлога да осјећа завист, зар не?
Као кад бих ја осјећао завист према Рунију што је бољи фудбалер, а ја не тренирам фудбал. Добро играм,да, али то је све.

Гулбис је директан и због тога могу само да га поштујем.
Најгори су ми они који увијек дају неке неутралне, досадне, 'пуно поштовања' изјаве, а на терену се понашају скроз друкчије. Управо због тога више поштујем Федерера него Надала. Да, Федерер је надмен, али то ни не крије толико. Док је Надал сав неки фол скроман и уздржан, а чини ми се да би убио због побједе. Сјетите се лоптице у главу.

Slobodan Petrovic

pre 10 godina

Pa naravno da ne razumes. Nikada neces biti u vrhu tenisa, zato ti i ne mozes da se menjas. Nole i treba i zasluzuje da se menja jer je ikona, a ti sto imas novca od malena bolje cuti.!!

Macak

pre 10 godina

Pa ljudi, sta je tu cudno? Svakog slava i novac udari u glavu. Lik ga zna od malena, a mi ga znamo od njegove 19-te. Ja naravno navijam na Novaka, ali nemogu da znam kakav je bio nekad. Ko je shvatio, shvatio!

Cvrcak Turista

pre 10 godina

Svi se mi menjamo neminovno.... Sto stoji - stoji. Novak je broj 1 sto se tenisa tice. Ali jeste s brdovitog Balkana, a to se tesko moze prikriti. Znamo ko smo i sta smo, pogotovo kad pare udare u glavu.

tandara-mandara

pre 10 godina

1999-ta god: mesto-Minhen.
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".
Novak: " Uuuuu, super, samo da pitam strika-Gorana!!!

2011-ta god: mesto-globus
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".
Novak: "Izvini Ernests, ali imam zakazanu promociju, cekaj da vidim svoj kalendar, a, evo, mogu za 38 dana, ali ne mora tvoj pilot, imam ja svog, ne brini, docicu!
Male promene.

bane

pre 10 godina

Gulbis je bio talentovan kao i Novak, trenirao je i radio u istom kampu ali je Novak kasnije postao zvezda a Gulbis nije. Promenio se Gulbis. Od nekada talentovanog igrača koji je mogao da postane vrhunski igrač, postao je ozlojedjeni mediokritet pun zavisti prema tudjem uspehu.
Takve niko ne voli pa ni Novak ne treba više da se druži sa njim.

Bob

pre 10 godina

Izvin'te, jel izjava na letonskom i tako prekucana? Ja nista ne razumem. Oooon je hteo da kaze...daaaa je Novak...mhmhm...jeeeer je oooon...?!?!
A mukica, sta ce, ne zamerite mu. Potezi ocajnika.

PP

pre 10 godina

Ja, ipak, mislim da se Gulbis vise promenio. Sam jw izjavio da zivi u Amsterdamu da bi mogao slobodno da duva kad pozeli. Postao je hipi a to je tesko kombinovati sa sportskim zivotom, sportista i duvanje ne idu bas nekako. Verujem da je kao decak imao vece ambicije sto se tice tenisa a on ode u hipike. Zasto bi njega bilo ko morao da sledi? Zivot ozbiljnog sportiste je na daleko ozbiljnijem nivou, to bar on mora da zna a ne da se ponasa kao tracara. To sto je Novaku rekao direktno u lice, kako on kaze, ne menja stvar.

Marko

pre 10 godina

Pa pobogu kako da se ne promeni kada je dosao do tolikog novca i slave,naravno da niko ne moze ostati stari dobar drugar kada ti udari slava i novac u glavu a pogotovo ljudima sa ovih prostora.

milan

pre 10 godina

ti si jedan nabusit bogatas koji je naucio igrati tenis a da budes uctiv i skroman neces nikad u odnosu na noleta koji je mukotrpno radio sa celom porodicom zrtvujuci sve da bi bio najbolji i ako on nece s tobom da se druzi to govori samo po sebi kakav si covek

papaja

pre 10 godina

„Pa svi se menjamo. Bilo bi smešno da se Novak nije promenio od svoje 12. godine“

„Ne, bio je tačan prevod. Jednostavno, rekao sam da ne razumem zbog čega je morao da se menja."

O_O

Katarina

pre 10 godina

Ovaj nema stav. "Znate to je ovako ali zapravo to je tako znate.. i ja to postujem" .. msm brate ako jednom nesto kazes sledeci put stoji iza svojih reci!

Npr. Npr.

pre 10 godina

Pa kazem ja svasta i mome komsiji, ali ne stavljam to u novine.
Hvala Bogu sto se Nole promenio, jer je to na bolje. Npr. ja izgubi par kilograma na osnovu Noletove knjige.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

bilo bi korektno da nas obavesti u u cemu se to novak promenio! ako nekoga napadas daj obrazlozenje...ok pare slava vrlo je moguce da se neko promeni alivsta konkretno?

Branko

pre 10 godina

Gulbisu-
Ja mislimda ti treba da povedes racuna o tebi I tvom "napretku" a ne da brines o Novaku. On je za tebe genije. Da imalo imas pameti ti bi gledao njegove meceve I naucio nesto a ne bi pucao u prazno.
Branko (Teniser) iz Amerike

Jota

pre 10 godina

Sećam se da se promenio kada je došao do 16. mesta na ATP listi.
U jednu ruku to je potpuno normalno.
Ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponašaju.


U jednu ruku to je potpuno normalno.
U drugu ruku ne razume ljude koji se tako ponasaju.


Polmalo ove dve recenice ne koincidiraju i u sukobu su misljenja.

Veca

pre 10 godina

Gulbis i Nole su vrlo dugo veoma dobri prijatelji, odrasli zajedno i slobodni i otvoreni jedan prema drugom pa je u tom smislu i ova izjava od koje novinari pokusavaju da naprave skandal, koga u stvari nema. Gulbis je takodje neverovatno dobar, posten i prizeman momak za jednog bogatasa tog kalibra. U tom smislu je jedinstven po mom misljenju i naravno da je uocio da se nas Nole ipak malcice promenio ali ga i dalje voli i postuje kao starog prijatelja. Sve je to sasvim OK. Analizirajte svoje prijatelje pa cete videti da nisu savrseni ali ih ipak volimo...

nada ZR

pre 10 godina

normalno je da se sa velikim parama menja i nacin zivota.Ali ako se menja karakter,to nije dobro.Gulbis je na to mislio i zato nije u pravu.Ali da mu oprostimo jer je pomalo razmazen jer je oduvek imao para.Specifican je teniser .njegove izjave neobicne i kada hoce igra vrhunski tenis.Nije lose malo da protrese vrhunske tenisere pa makar i ne bio u pravu.

Wolfgang O.

pre 10 godina

@tandara-mandara, 22. septembar 2013 15:56)
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".


Majstore, Viljnus je u Ukrajini! :)

Alex

pre 10 godina

Pošteno, ne pokušava da izvrda. Čovek je nešto rekao i čvrsto stoji iza svojih reči. Ne želim da ulazim u to da li je to sve tačno ili ne, ali Gulbisov stav je za poštovanje.

Budimo realni

pre 10 godina

Prvo cestitke za osvojeni turnir! Ne razumem Dokoviceve fanove, cemu tolika ostrascenost, covek lepo kaze da nije nista lose rekao o Novaku, da normalno komuniciraju, treniraju... On bolje poznaje Dokovica i sve mu to kaze u lice i sve je ok. covek je jasno sve kazao ali to ko zna iz kog razloga ne odgovara Dokovicevim fanovima, oni drame i padaju u vatru i za to im nije potreban poseban razlog.

Damir

pre 10 godina

Valjda on poznaje Novaka bolje od komentatora na ovom sajtu...Pošteno što stoji iza svojih riječi,nema dlake na jeziku,a da bi riječi imale težinu - ne mora valjda zato biti top 10 igrač? Nisno ni mi,pa slobodno komentiramo. Zašto ne bi i on.

Cvrcak Turista

pre 10 godina

Svi se mi menjamo neminovno.... Sto stoji - stoji. Novak je broj 1 sto se tenisa tice. Ali jeste s brdovitog Balkana, a to se tesko moze prikriti. Znamo ko smo i sta smo, pogotovo kad pare udare u glavu.

Marko

pre 10 godina

Pa pobogu kako da se ne promeni kada je dosao do tolikog novca i slave,naravno da niko ne moze ostati stari dobar drugar kada ti udari slava i novac u glavu a pogotovo ljudima sa ovih prostora.

PoGulbis

pre 10 godina

Njegove prvobitne reakcije su jako lose docekane u svetu. I sta ce sad Gulbis, da kaze da se z.... ? Nece. Ima da kaze da stoji iza svega, ali da nista lose nije rekao i da ne misli lose o Djokovicu. To je samo njegova filozofija koju niko ne moze da skapira.
Lose se vadi.
A da pita neko Novaka, kladim se da nece imati sta da kaze novinarima jer ga taj covek vise ne interesuje. Mislim da niko ne bi voleo da ima takvog prijatelja u blizini.

marko

pre 10 godina

Dragi Gulbis, samo se ti popni do mesta broj 16, pa ces videti kako ces
se promeniti. Zasto se paznja uopste poklanja ovom detetu iz milionerske kuce koji nikada nista nije ostvario u tenisu. Cista zavist, Nole je za njega King, bio i ostao.

Saša.KŠ

pre 10 godina

"Sećam se da se promenio kada je došao do 16. mesta na ATP listi."

Možda bi se i ti promenio da si došao do 16. mesta, ovako najbolja pozicija na ATP listi ti ostaje 21.

Tekelija

pre 10 godina

Dragi Gulbis, samo se ti popni do mesta broj 16, pa ces videti kako ces
se promeniti. Zasto se paznja uopste poklanja ovom detetu iz milionerske kuce koji nikada nista nije ostvario u tenisu. Cista zavist, Nole je za njega King, bio i ostao.
(marko, 22. septembar 2013 12:01)

Ниси прочитао ни прву ни другу изјаву, изгледа.
Ни на који начин није изразио завист. И зашто би?
Гулбис и ту гдје је јесте зато што је талентован, више него зато што напорно тренира. Чим не тренира напорно, значи да му престиж у тенису и није толико битан. Стога, чим му нешто није битно, нема разлога да осјећа завист, зар не?
Као кад бих ја осјећао завист према Рунију што је бољи фудбалер, а ја не тренирам фудбал. Добро играм,да, али то је све.

Гулбис је директан и због тога могу само да га поштујем.
Најгори су ми они који увијек дају неке неутралне, досадне, 'пуно поштовања' изјаве, а на терену се понашају скроз друкчије. Управо због тога више поштујем Федерера него Надала. Да, Федерер је надмен, али то ни не крије толико. Док је Надал сав неки фол скроман и уздржан, а чини ми се да би убио због побједе. Сјетите се лоптице у главу.

fergi

pre 10 godina

I dalje ne razumem sta on hoce da kaze. Prvo kaze da je normalno da se od 12. godine ljudi menjaju a posle kaze da se seca kako se Novak ponasao kada je dosao do 16. mesta? Verovatno se Novak najvise promenio kada je bio br.3..4 godine?? A jos gori je sada kada je dve godine br.1. Novak monstrum?? Ovaj momak treba da igra tenis umesto da prica o drugim igracima a prethodno je pricao o dosadnim izjavama Rodzera, Rafe, Novaka na konferencijama za stampu. Da oni zaboga daju dosadne izjave..

danilo

pre 10 godina

Naša želja da šampioni budu i divni ljudi jeste pomalo naivna pošto je jedan od glavnih elemenata ličnosti šampiona baš " killer instinct".
A takve osobe znaju biti povremeno vrlo teške.
Zato šampione valja gledati samo kroz prizmu rezultata i elementarne pristojnosti jer sve preko toga je rad medija i stručnjaka za marketing.
I Nole, i Nadal,i Rože, a i svi raniji šampioni su bili vrlo pristojni momci i to je više nego dovoljno.
Sećam se da je Mekinro uživao status lošeg momka a čovek se samo svadjao sa sudijama i ponekad lomio rekete.
Neka naš Nole osvaja GS, neka donira siromašne a kakav mu je pogled posle 16. godine, e neka o tome brine mali bogataš...

Macak

pre 10 godina

Pa ljudi, sta je tu cudno? Svakog slava i novac udari u glavu. Lik ga zna od malena, a mi ga znamo od njegove 19-te. Ja naravno navijam na Novaka, ali nemogu da znam kakav je bio nekad. Ko je shvatio, shvatio!

Bob

pre 10 godina

Izvin'te, jel izjava na letonskom i tako prekucana? Ja nista ne razumem. Oooon je hteo da kaze...daaaa je Novak...mhmhm...jeeeer je oooon...?!?!
A mukica, sta ce, ne zamerite mu. Potezi ocajnika.

Да ми је ћале богат ко његов не бих се мењао д

pre 10 godina

Pa ne razumes ti to sto je normalno. Ti si rodjen sa milijardama i uvek si takav kakav si. Gledaj sebe.
(ljubi ga tata, 22. septembar 2013 11:08)

Куме, убо си до даске!

sasa jokic

pre 10 godina

Ne razumem, zasto se Gulbisu pridaje toliko paznje? Naravno salim se, Novaka bi zapadni mediji sahranili da mogu. Jednostavno ne mogu da prihvate cinjenicu da je covek iz jugoistocne Evrope No.1
i ako nesto pisu o Noletu, to su uglavnom ovakve gluposti.

crni domino

pre 10 godina

Tacno Gulbise promenio se Nole i to mnogo. Druga je godina kako mora da ga gledas samo u ledja!
Pricaj slobodno, ne smeta to Noletu, on je veliki sampion, sto se tebi nece desiti.

Deratizacija

pre 10 godina

Gulbis kao i Janovic, omalovažavanjem Noleta skreće medijsku pažnju na sebe.Eto po ćemu će biti upamćeni kao "veliki" teniseri...

Владимир

pre 10 godina

Ништа ја овог не разумем... Променио се ал не мисли тиме ништа лоше?
Онда се променио на боље?! Ил, једноставно, физиолошка промена од 12огодишњака до зрелог мушкарца коју Гулбис не може да разуме?
Ништа не капирам...
Човек је динамичко биће, никада не стагнира. Ил напредује ил назадује. Није ваљда очекивао за увек да гледа у сувоњавог интровертног пубертетлију?

Slobodan Petrovic

pre 10 godina

Pa naravno da ne razumes. Nikada neces biti u vrhu tenisa, zato ti i ne mozes da se menjas. Nole i treba i zasluzuje da se menja jer je ikona, a ti sto imas novca od malena bolje cuti.!!

Zlatko Todorović

pre 10 godina

Ko se nije promenio od svoje 12-te do 26-godine neka prvi baci kamen na Novaka! Ne razumem o čemu uopšte priča. Počela da mu raste brada, aktivniji emotivni život, posao (koji god da je, makar i igranje tenisa), smrtni slučajevi u porodici.... pa to je sve dobra podloga da se svi menjaju. Da li se prepoznajete ili ste od onih koji još pišu ljubavne dečije pesme, gledaju crtane filmove i maštaju da budu kosmonauti ili bar piloti? Naravno pod uslovom da imate preko 26 godina. Mi najmanje vidimo te promene, jer svaki dan, 24 časa dnevno provodimo vreme sa svojom personom. Drugi to više primete, pogotovo ljudi koji nas ne viđaju često. I to je problem i kod ovog razmaženka, jer on ne vidi u kojoj se meri on promenio. Ili neće da prizna.

Vlado

pre 10 godina

Najbolje da se nije promijenio otkad je upao u milijune... Još je Nole odličan ispao kakvih se likova ima.

A Gulbis se nije morao mijenjati jer je bogat od rođenja.

Etsko

pre 10 godina

Ovaj tip prvo kaze da se svi menjaju i da nije moguce da se neko ne promeni do 26. godine a onda kaze da ne razume ljude koji se menjaju?! na cemu je, koristi neka doping sredstva?

Tennis fan

pre 10 godina

Pošto ne pratim tenis tek od Novaka Djokovića i poznajem pomalo situaciju oko Pilićeve Akademije i prvih turnira Gulbisa i Noleta...nekoliko podataka. Kada su bili klinci, Novak je zahvaljujući trudu roditelja uspevao da gradi svoj identitet kao igrač i kao čovek, penjući se stazama uspeha. S druge strane Gulbis, kao što znamo, nije iz sirotinjske srpske priče, sve je bilo na „tanjiru“. Takodje mora se znati da je Gulbis bitan podatak,Gulbis je prilično redovno „drao“ Novaka dok su bili kod Pilića, od treninga pa do prvih takmičenja. U medjuvremenu Novak je postao ono što je, No1, a Gulbis prosečno dobar teniser, koji može da računa na poneki deo svetskog teniskog kolača, ali ništa više od toga. Što se tiče Novakove "promene", ona se dogodila na čast nas iz Srbije. Novak je svojim snagama odrastao u mladog, uspešnog, humanog čoveka, ambasadora dobre volje, neostrašćenog ni prema kome, sa devojkom u skladnoj vezi, bez skandala u životu. Takodje, ako su njih dvojica protivnici iz "pionirskih dana" i imaju i dana direktan kontakt, šta to smeta Novakovim fanovima. I još nešto, što je u tenisu lepo za videti. Mnogi drugi uspešni teniseri nisu postali umišljene zvezde iako su na teniskom nebu veoma visoko. To se može reći i za Nadala, DelPotra, Congu,Vavrinku,Ferera...Sjajni normalni uspešni mladi ljudi.

cofi

pre 10 godina

mene njegove reci podsecaju na nekog ko je jako razmazen..
i za nekog ko je rodjen kao milijarder je u neku ruku takvo ponasanje potpuno normalno,ali ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponasaju.

Wolfgang O.

pre 10 godina

@tandara-mandara, 22. septembar 2013 15:56)
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".


Majstore, Viljnus je u Ukrajini! :)

Alex

pre 10 godina

Ok je imati svoj stav, i reci nekome koga znas, i to podrzavam i to jeste stav, ali kad ga iznosis nepoznatim novinarima onda je to zavist cista. U zdravlje decko , nisi ti kriv sto na znas kako je biti prvi na svetu.

Ranko

pre 10 godina

Normalno da ne razume jer nikada nije bio i neće biti u situaciji kao Novak.Novak je nenormalno normalan u odnosu na to šta je napravio.

bane

pre 10 godina

Gulbis je bio talentovan kao i Novak, trenirao je i radio u istom kampu ali je Novak kasnije postao zvezda a Gulbis nije. Promenio se Gulbis. Od nekada talentovanog igrača koji je mogao da postane vrhunski igrač, postao je ozlojedjeni mediokritet pun zavisti prema tudjem uspehu.
Takve niko ne voli pa ni Novak ne treba više da se druži sa njim.

milan

pre 10 godina

ti si jedan nabusit bogatas koji je naucio igrati tenis a da budes uctiv i skroman neces nikad u odnosu na noleta koji je mukotrpno radio sa celom porodicom zrtvujuci sve da bi bio najbolji i ako on nece s tobom da se druzi to govori samo po sebi kakav si covek

tandara-mandara

pre 10 godina

1999-ta god: mesto-Minhen.
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".
Novak: " Uuuuu, super, samo da pitam strika-Gorana!!!

2011-ta god: mesto-globus
Gulbis: "Novace, hajde posle treninga da skoknemo do mene u Viljnus na rucak, vozice nas tatin pilot pa cemo da se vratimo na veceru".
Novak: "Izvini Ernests, ali imam zakazanu promociju, cekaj da vidim svoj kalendar, a, evo, mogu za 38 dana, ali ne mora tvoj pilot, imam ja svog, ne brini, docicu!
Male promene.

Katarina

pre 10 godina

Ovaj nema stav. "Znate to je ovako ali zapravo to je tako znate.. i ja to postujem" .. msm brate ako jednom nesto kazes sledeci put stoji iza svojih reci!

Veca

pre 10 godina

Gulbis i Nole su vrlo dugo veoma dobri prijatelji, odrasli zajedno i slobodni i otvoreni jedan prema drugom pa je u tom smislu i ova izjava od koje novinari pokusavaju da naprave skandal, koga u stvari nema. Gulbis je takodje neverovatno dobar, posten i prizeman momak za jednog bogatasa tog kalibra. U tom smislu je jedinstven po mom misljenju i naravno da je uocio da se nas Nole ipak malcice promenio ali ga i dalje voli i postuje kao starog prijatelja. Sve je to sasvim OK. Analizirajte svoje prijatelje pa cete videti da nisu savrseni ali ih ipak volimo...

Furda

pre 10 godina

Novak je ortak sa ovim tipom duže nego što prosečan teniski fan u Srbiji prati tenis. Život i ambicije su im različite samim tim i rezultati. Gulbis igra da bi igrao i zato je tu gde je.Novak igra da bi pobeđivao i zato je tu gde je.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

bilo bi korektno da nas obavesti u u cemu se to novak promenio! ako nekoga napadas daj obrazlozenje...ok pare slava vrlo je moguce da se neko promeni alivsta konkretno?

PP

pre 10 godina

Ja, ipak, mislim da se Gulbis vise promenio. Sam jw izjavio da zivi u Amsterdamu da bi mogao slobodno da duva kad pozeli. Postao je hipi a to je tesko kombinovati sa sportskim zivotom, sportista i duvanje ne idu bas nekako. Verujem da je kao decak imao vece ambicije sto se tice tenisa a on ode u hipike. Zasto bi njega bilo ko morao da sledi? Zivot ozbiljnog sportiste je na daleko ozbiljnijem nivou, to bar on mora da zna a ne da se ponasa kao tracara. To sto je Novaku rekao direktno u lice, kako on kaze, ne menja stvar.

Npr. Npr.

pre 10 godina

Pa kazem ja svasta i mome komsiji, ali ne stavljam to u novine.
Hvala Bogu sto se Nole promenio, jer je to na bolje. Npr. ja izgubi par kilograma na osnovu Noletove knjige.

papaja

pre 10 godina

„Pa svi se menjamo. Bilo bi smešno da se Novak nije promenio od svoje 12. godine“

„Ne, bio je tačan prevod. Jednostavno, rekao sam da ne razumem zbog čega je morao da se menja."

O_O

Branko

pre 10 godina

Gulbisu-
Ja mislimda ti treba da povedes racuna o tebi I tvom "napretku" a ne da brines o Novaku. On je za tebe genije. Da imalo imas pameti ti bi gledao njegove meceve I naucio nesto a ne bi pucao u prazno.
Branko (Teniser) iz Amerike

Jota

pre 10 godina

Sećam se da se promenio kada je došao do 16. mesta na ATP listi.
U jednu ruku to je potpuno normalno.
Ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponašaju.


U jednu ruku to je potpuno normalno.
U drugu ruku ne razume ljude koji se tako ponasaju.


Polmalo ove dve recenice ne koincidiraju i u sukobu su misljenja.

nada ZR

pre 10 godina

normalno je da se sa velikim parama menja i nacin zivota.Ali ako se menja karakter,to nije dobro.Gulbis je na to mislio i zato nije u pravu.Ali da mu oprostimo jer je pomalo razmazen jer je oduvek imao para.Specifican je teniser .njegove izjave neobicne i kada hoce igra vrhunski tenis.Nije lose malo da protrese vrhunske tenisere pa makar i ne bio u pravu.