Tenis 69

Subota, 21.04.2012.

13:05

MK: Đoković se izborio za finale

Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Monte Karlu pobedivši posle velike borbe Tomaša Berdiha sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:2.

MK: Ðokoviæ se izborio za finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Бетелгез

pre 12 godina

У времену експанзије тениса на овим просторима,ово је најбољи и најпосвећенији сајт о тенису,тако да на њему можемо видети доста злурадих комшијских коментара,ми ипак највише волимо своје спортисте,што ће неко рећи,мајка не воли свога сина зато што је најлепши и најпаметнији,већ зато што је њен,а наш син је и најлепши и најпаметнији!
Знајући све то,коментари да смо најгори народ показује колико су ти који пишу те исте коментаре глупи,не цене себе,а шта рећи о позитивним оценама тих коментара,можда је тај што је оставио коментар провокатор,али позитивне оцене показују колико има наивних.

Ženevljanin

pre 12 godina

Finale Novak-Rafa je crème de la crème perioda između prvog i drugog gren slema u ovoj godini! Zašto? Igraju br. 1 i br.2, na prvom ovogodišnjem finalu "šljakastog" mastera, Rafa je sedmostruki uzastopni šampion Monte Karla a Novak ga je sedam put uzastopno pobedio u poslednjih sedam susreta. Obojica su u formi. Poslednji međusobni susret dobio je Đoković u pet setova u potpuno izjednačenom meču... na betonu, a sad se sreću na šljaci i to najmekšoj, koja najviše odgovara Nadalu. Ne znam ko će pobediti, ali je izvesno da će jedna od uzastopnih sedmica biti zamenjena - osmicom.:-)

Sale

pre 12 godina

Bravo Nole majstore! Idemo do nove titule! Težak meč ali Nole ne bi bio to što jeste - broj 1 - kad i u teškim situacijama ne bi pronalazio načine da dobije meč. Nadal pada sutra!

tip

pre 12 godina

@Drnda
Razmisli pre nego sto nesto izreknes. Vidis li ti znak na majici koji Bedrych nosi i ko ga propagira. Eh, da samo Nole hoce da potpise ugovor sa Nike, bio bi ona najsimpaticniji svima na svetu. Cas posla bi Nike za njega ostvario fanove.

Sui generis

pre 12 godina

Pljuvači, pesimisti, neznalci i analfabeti... kada će te već jednom shvatiti da je čovek od čelika! A dobro znate šta se s'predmetima dogadja kada se odbio od čelika :-) No1e !!!!

Пантагруел

pre 12 godina

Сада, Новаче, у финале растерећено. Ако нађеш мотив у томе да је свако финале само по себи важно и у жељи да одржиш психолошку супериорност над великим противником, која ће му улити додатну несигурност уочи предстојећих турнира на врсти подлоге чијим краљем га сматрају (премда си га прошле сезоне већ побеђивао на њој), то ће бити одлично.
Уколико у току меча ипак осетиш да није "твој дан", да борба до победе изискује сувише велико напрезање твог организма и ризик да се у петочасовном маратону (на турниру мање важном од грен слема) повредиш, па закључиш да је паметније да се сачуваш за Ролан Гарос, ни ту нема ко шта да те критикује. Већ си урадио велики посао уласком у финале турнира на коме не браниш ни један бод и обезбедио нове бодове (повећао разлику у односу на Надала и то не зависи од сутрашњег меча). Можеш га освојити и следеће сезоне. Не мораш баш све што постоји да браниш. у једној години :-)

Dule

pre 12 godina

[quote]@Dali neko ima link za live streaming, naravno besplatan. Unapred hvala

[link]
(Tomas, 21. april 2012 15:18)[/quote]

http://www.livescorehunter.com/

predrag

pre 12 godina

deda jeste umro ali novak nije.
tako se covek stiti u teskim situacijama.
mora da radi, da se bori, inace moze da potone.
zato mu se treba diviti zaista, i bodriti ga, a ne napadati ga zato sto mu je tesko.
a njihova porodicna stvar je ko prisustvuje sahrani, to nije za javnost, to nikoga ne treba da zanima.
ovo sve govorim iz licnog iskustva, i mogu apsolutno da shvatim coveka.
nadam se da ce da pobedi u finalu jer ce postati jos jaci covek i teniser.

pelinho

pre 12 godina

Nole zaista ti se divim...i kao sportisti,covjeku,Srbinu! svaka ti cast sto si prosao u finale i ostao na turniru i pored velike porodicne tragedije. Djed te odozgo gleda i sigurno je ponosan. Bravo majstore!

Goran Belosvecki

pre 12 godina

Neka publika navija protiv Noleta koliko hoce,na to smo se svi navikli.
Nismo popularni al smo zajebani.
Pozdrav iz Londona.

homemaster

pre 12 godina

Ipak je to deda... trebao je doci na sahrannu.. Znaci da je on postavio 'tenis' ispred porodice.. I dokazao sta mu je vaznije..
(layla, 21. april 2012 14:46)

ako pobedi posvetice trofej dedi sto je veca stvar nego da je bio na sahrani, a ti sli glupa ko noc !

jota

pre 12 godina

Bravo Novace. U finalu, nadam se sa Nadalom, zelim ti svu srecu ovog sveta.
Jos jednom neka je laka zemlja dedi Djokovicu, a porodici Djokovic saucesce.

temida

pre 12 godina

Nesimpaticni Berdih jos uvek ima jedno deset puta vise navijaca od Djokovica!
Pa sad vi Djokovicevi obozavaoci malo razmislite.
(Drnda, 21. april 2012 14:31)

Evo razmislila pa i dalje navijam za Novaka i zelim mu sve najbolje i divim mu se i kao coveku i kao sportisti.

A kad nesimpaticni drnda bude postigao ono sto i Nole - ni tada necu navijati za njega jer je zavidan covek.

nada

pre 12 godina

BRAVO NOLE!
PS: za sve "savetnike" koji misle da je Nole trebao da napusti turnir: Ne morate da razumete NOLETOVU ODLUKU, misleci da bi VI na njegovom mestu drugacije odlucili. NISTE u njegovoj kozi, da imate i malo samopostovanja (i ne zivite za komsiluk!), postovali bi i tudje odluke (ne samo Novakove), pogotovo u ovakvim situacilama.

kim

pre 12 godina

Bravo Nole,a sada idemo da srusimo Nadala u blato i pesak njegovog najmilijeg turnira.Prosle godine si ga pustio da se brcka u svom blatu a sada ga isteraj odatle i zauzmi mesto koje ti pripada.

Tomas Montana

pre 12 godina

Ubuduce nemojte komentarisati tokom Noletove igre, sacekajte kraj za vase komentare jer junaci se na kraju poznaju a Nole je Junak.

nebojsa

pre 12 godina

na muci se poznaju junaci ja mislim da se nije dogodila situacia sa dedom da bi ih sve pojeo u dva seta ali sta je tuje sto se mene tice uradio je dovoljno na ovom turniru ali bilo bi lepo da osvoji titulu ako se konsoliduje ima sansi !

Gajetano

pre 12 godina

Jezivi uslovi za igru. Na terenu je vladala prava pescana oluja.

Kad Berdych danas nije dobio Djokovica, ne znam kad ce. Dobijen prvi set (iz 2:4 u 6:4); u drugom, u skoro svim statistickim parametrima Berdih bolji, a ipak ubedljivo gubi set. Plus Berdihova vrhunska forma i motivacija, a Noletu bas i nije bilo do igre zbog tuznih okolnosti.

Fascinanto da je Novak ubio Berdiha u pojam upravo njegovim najjacim oruzjem - forhendom. Kad je poceo da se tuce punom snagom forhendima, onako iz srpskog inata (podrzano naravno vrhunskom tehnikom i fizikom), Berdih nije vise znao gde se nalazi. Na slican nacin je prelomio Federera, ne tukuci njegov bekhend (Rafin recept), vec forhend na forhend pa da vidimo. I gle, puko Federer ko zvecka.

Mislim da u finalu Nadal nema nikakve sanse protiv Noleta. Japi menadzer Simon protiv ratnika Nadala, procenite sami ko ce pobediti. Ipak je ovo bilo finale pre finala. Berdihu svaka cast. Odlican turnir za njega. Istakao je ozbiljnu kandidaturu za predstojece turnire na sljaci. Berdih je 7. igrac sveta i kad ga uporedim sa 8. Tipsarevicem, nebo i zemlja. Ipak Janku tu nije mesto, 10-20 je mnogo realnije. Znam da ovo nije popularno, ali prosto tako je.

Jedina zamerka je Novakovo ponasanje. Psovanje, nerviranje, olupavanje reketa, govor tela. Jednom recju smor za gledanje meni a kamoli neutralnim posmatracima. No hajde, uzmimo tuzne okolnosti kao opravdanje. Ali ovo vise ne bi trebalo da se ponavlja. Prosto treba preuzeti odgovornost za svaki nastup kad si najbolji igrac planete i uzor mnogima. Toliko.

Pozdrav,

dama

pre 12 godina

bravo Novače kad je teško poznaju se junaci p.s. licemeri koji lamentiraju nad činjenicom da nije na sahrani poruka : tuga je u srcu i Novak je jasno pokazuje a vi bi dedu prodali za 100 eur da vam neko ponudi kada ste mu sveću zapalili???

jablan

pre 12 godina

Cika Novace,ja sam pogodio da ces da igras finale Monte karla.Cika Novace ti si vec sada moralni pobednik turnira,bez razlike da li ces da pobedis ili izgubis finale.ja sam ubeqen cika Novace da ces da osvis turnir.to si i zasluzijo.jablan

Pravi Drnda

pre 12 godina

Trolovi nastavljaju da troluju. A ako im neko adekvatno odgovori oni sledeći put troluju pod tim imenom. Oni koji duže vreme prate komentare sećaju se koliko se puta do dešavalo. Ovaj dole drnda je jedan od tih trolova. Potpisuje se kao ja. Neka rođače, samo ti nastavi. Ali sledeći put pokaži malo više kreativnosti.

Lanna

pre 12 godina

Ko vam daje pravo da se mesate u privatan zivot Djokovica. Brinite se o svom privatnom zivotu i gledajte tenis, Nista drugo se ne ocekuje od vas.

volim tenis

pre 12 godina

(Čika Psiha, 21. april 2012 14:49)

Da sam tebe slusao,izgubio bih. A nije to zbog ljubavi nego zbog pameti,koje ti manjka vidim. Ajde sad u kladionicu i dizi te pare sto si stavio na Berdiha

max

pre 12 godina

@voli svoju zemlju; covek ako zeli da bude najbolji u svetu mora da zrtvuje neke stvari kao da ne ide na sahranu ma koliko bezosecajno zvuci.
Svarceneger kad je bio najbolji bilder u svetu je isto uradio kad mu otac preminuo,nije isao na sahranu jer je bilo neko bitno prvenstvo!

gooner

pre 12 godina

Rafa ako mozes da spremis nesto na cackalicu pred rucak sutra sa srebrnog posluzaonika da probamo ovaj nov sto ces da dobijes .....

Teniser

pre 12 godina

http://www.firstrowsports.eu/watch/120304/1/watch-lajovic-vs-bautista-agut-(atp-challenger-rome)-.html

evo link za gledanje lajovica podrzimo njega kao i jelenu,anu i novaka SRBIJAAA!!!!!

rasha

pre 12 godina

To su srbi, nema veze kakav si sa covekom dok je ziv ali kad je pokojni tu su srceparajuce citulje velikih formata i naravno sahrana se ne propusta. A Novak slavi svog dedu i sigurno radi za sebe tezu stvar. Glupo mi je da komentarisem, ali kad se vec ovde pisu svakakve gluposti. Imam veliko postovanje za njegovu porodicu zato sto su pametni i odgovorni ljudi, poslali su mu bracu da budu sa njim da mu bude lakse, a deku ima ko da isprati kako dolikuje.

al' dobro sad

pre 12 godina

@Nesimpaticni Berdih jos uvek ima jedno deset puta vise navijaca od Djokovica!
Pa sad vi Djokovicevi obozavaoci malo razmislite.
(Drnda, 21. april 2012 14:31)
Publika uvek navija za slabijeg tenisera, tako da ti je pokušaj propast. A sve i da si u pravu, šta to znači, da bih zbog toga što ga neka publika negde ne voli ja trebao da prekinem da obožavam Đokovića?! Smešno...

Darko

pre 12 godina

Nole nije luzer.Nole je pobjednik.Zato i jest broj jedan.Zato je i osvojio sve sto je osvojio.Zato se nikad ne predaje.Zato ga volimo.

musa dembele

pre 12 godina

Drnda ,odakle si ti ? Prvo se doteraj ,pa se druzi sa Evropom...Pretpostavljam da si jedan od onih koji se plase da vole svoje,pa se indetifikujes sa drugim nacijama..A,to je luzerski mentalitet..Napred ,Nole,pa kako bude!

nebojsa

pre 12 godina

steta berdih ne igra nista specijalno da je djokovic fokusiran verovatno bi resio u dva seta ali jos nije gotovo preokret je moguc ali nista strasno i da izgubi mec.

Čik,čik

pre 12 godina

Igra je igra, i gubi se i dobija se, to nije strašno, no mogao je bar iz pijeteta da izbegne ono "u pm.", milioni gledaju. A i zbog Karađorđeve zvezde.

Voli svoju zemlju

pre 12 godina

Alo bre SRBI voli te Novaka i poštujte sve što radi za našu Srbiju! Ipak se slažem da je trebao da napusti turnir i dodje na sahranu.

al' dobro sad

pre 12 godina

@Nesimpaticni Berdih jos uvek ima jedno deset puta vise navijaca od Djokovica!
Pa sad vi Djokovicevi obozavaoci malo razmislite.
(Drnda, 21. april 2012 14:31)
Publika uvek navija za slabijeg tenisera, tako da ti je pokušaj propast. A sve i da si u pravu, šta to znači, da bih zbog toga što ga neka publika negde ne voli ja trebao da prekinem da obožavam Đokovića?! Smešno...

homemaster

pre 12 godina

Ipak je to deda... trebao je doci na sahrannu.. Znaci da je on postavio 'tenis' ispred porodice.. I dokazao sta mu je vaznije..
(layla, 21. april 2012 14:46)

ako pobedi posvetice trofej dedi sto je veca stvar nego da je bio na sahrani, a ti sli glupa ko noc !

temida

pre 12 godina

Nesimpaticni Berdih jos uvek ima jedno deset puta vise navijaca od Djokovica!
Pa sad vi Djokovicevi obozavaoci malo razmislite.
(Drnda, 21. april 2012 14:31)

Evo razmislila pa i dalje navijam za Novaka i zelim mu sve najbolje i divim mu se i kao coveku i kao sportisti.

A kad nesimpaticni drnda bude postigao ono sto i Nole - ni tada necu navijati za njega jer je zavidan covek.

musa dembele

pre 12 godina

Drnda ,odakle si ti ? Prvo se doteraj ,pa se druzi sa Evropom...Pretpostavljam da si jedan od onih koji se plase da vole svoje,pa se indetifikujes sa drugim nacijama..A,to je luzerski mentalitet..Napred ,Nole,pa kako bude!

Tomas Montana

pre 12 godina

Ubuduce nemojte komentarisati tokom Noletove igre, sacekajte kraj za vase komentare jer junaci se na kraju poznaju a Nole je Junak.

rasha

pre 12 godina

To su srbi, nema veze kakav si sa covekom dok je ziv ali kad je pokojni tu su srceparajuce citulje velikih formata i naravno sahrana se ne propusta. A Novak slavi svog dedu i sigurno radi za sebe tezu stvar. Glupo mi je da komentarisem, ali kad se vec ovde pisu svakakve gluposti. Imam veliko postovanje za njegovu porodicu zato sto su pametni i odgovorni ljudi, poslali su mu bracu da budu sa njim da mu bude lakse, a deku ima ko da isprati kako dolikuje.

nebojsa

pre 12 godina

steta berdih ne igra nista specijalno da je djokovic fokusiran verovatno bi resio u dva seta ali jos nije gotovo preokret je moguc ali nista strasno i da izgubi mec.

Gajetano

pre 12 godina

Jezivi uslovi za igru. Na terenu je vladala prava pescana oluja.

Kad Berdych danas nije dobio Djokovica, ne znam kad ce. Dobijen prvi set (iz 2:4 u 6:4); u drugom, u skoro svim statistickim parametrima Berdih bolji, a ipak ubedljivo gubi set. Plus Berdihova vrhunska forma i motivacija, a Noletu bas i nije bilo do igre zbog tuznih okolnosti.

Fascinanto da je Novak ubio Berdiha u pojam upravo njegovim najjacim oruzjem - forhendom. Kad je poceo da se tuce punom snagom forhendima, onako iz srpskog inata (podrzano naravno vrhunskom tehnikom i fizikom), Berdih nije vise znao gde se nalazi. Na slican nacin je prelomio Federera, ne tukuci njegov bekhend (Rafin recept), vec forhend na forhend pa da vidimo. I gle, puko Federer ko zvecka.

Mislim da u finalu Nadal nema nikakve sanse protiv Noleta. Japi menadzer Simon protiv ratnika Nadala, procenite sami ko ce pobediti. Ipak je ovo bilo finale pre finala. Berdihu svaka cast. Odlican turnir za njega. Istakao je ozbiljnu kandidaturu za predstojece turnire na sljaci. Berdih je 7. igrac sveta i kad ga uporedim sa 8. Tipsarevicem, nebo i zemlja. Ipak Janku tu nije mesto, 10-20 je mnogo realnije. Znam da ovo nije popularno, ali prosto tako je.

Jedina zamerka je Novakovo ponasanje. Psovanje, nerviranje, olupavanje reketa, govor tela. Jednom recju smor za gledanje meni a kamoli neutralnim posmatracima. No hajde, uzmimo tuzne okolnosti kao opravdanje. Ali ovo vise ne bi trebalo da se ponavlja. Prosto treba preuzeti odgovornost za svaki nastup kad si najbolji igrac planete i uzor mnogima. Toliko.

Pozdrav,

Pravi Drnda

pre 12 godina

Trolovi nastavljaju da troluju. A ako im neko adekvatno odgovori oni sledeći put troluju pod tim imenom. Oni koji duže vreme prate komentare sećaju se koliko se puta do dešavalo. Ovaj dole drnda je jedan od tih trolova. Potpisuje se kao ja. Neka rođače, samo ti nastavi. Ali sledeći put pokaži malo više kreativnosti.

pelinho

pre 12 godina

Nole zaista ti se divim...i kao sportisti,covjeku,Srbinu! svaka ti cast sto si prosao u finale i ostao na turniru i pored velike porodicne tragedije. Djed te odozgo gleda i sigurno je ponosan. Bravo majstore!

jota

pre 12 godina

Bravo Novace. U finalu, nadam se sa Nadalom, zelim ti svu srecu ovog sveta.
Jos jednom neka je laka zemlja dedi Djokovicu, a porodici Djokovic saucesce.

kim

pre 12 godina

Bravo Nole,a sada idemo da srusimo Nadala u blato i pesak njegovog najmilijeg turnira.Prosle godine si ga pustio da se brcka u svom blatu a sada ga isteraj odatle i zauzmi mesto koje ti pripada.

nebojsa

pre 12 godina

na muci se poznaju junaci ja mislim da se nije dogodila situacia sa dedom da bi ih sve pojeo u dva seta ali sta je tuje sto se mene tice uradio je dovoljno na ovom turniru ali bilo bi lepo da osvoji titulu ako se konsoliduje ima sansi !

Teniser

pre 12 godina

http://www.firstrowsports.eu/watch/120304/1/watch-lajovic-vs-bautista-agut-(atp-challenger-rome)-.html

evo link za gledanje lajovica podrzimo njega kao i jelenu,anu i novaka SRBIJAAA!!!!!

Goran Belosvecki

pre 12 godina

Neka publika navija protiv Noleta koliko hoce,na to smo se svi navikli.
Nismo popularni al smo zajebani.
Pozdrav iz Londona.

predrag

pre 12 godina

deda jeste umro ali novak nije.
tako se covek stiti u teskim situacijama.
mora da radi, da se bori, inace moze da potone.
zato mu se treba diviti zaista, i bodriti ga, a ne napadati ga zato sto mu je tesko.
a njihova porodicna stvar je ko prisustvuje sahrani, to nije za javnost, to nikoga ne treba da zanima.
ovo sve govorim iz licnog iskustva, i mogu apsolutno da shvatim coveka.
nadam se da ce da pobedi u finalu jer ce postati jos jaci covek i teniser.

gooner

pre 12 godina

Rafa ako mozes da spremis nesto na cackalicu pred rucak sutra sa srebrnog posluzaonika da probamo ovaj nov sto ces da dobijes .....

Ženevljanin

pre 12 godina

Finale Novak-Rafa je crème de la crème perioda između prvog i drugog gren slema u ovoj godini! Zašto? Igraju br. 1 i br.2, na prvom ovogodišnjem finalu "šljakastog" mastera, Rafa je sedmostruki uzastopni šampion Monte Karla a Novak ga je sedam put uzastopno pobedio u poslednjih sedam susreta. Obojica su u formi. Poslednji međusobni susret dobio je Đoković u pet setova u potpuno izjednačenom meču... na betonu, a sad se sreću na šljaci i to najmekšoj, koja najviše odgovara Nadalu. Ne znam ko će pobediti, ali je izvesno da će jedna od uzastopnih sedmica biti zamenjena - osmicom.:-)

dama

pre 12 godina

bravo Novače kad je teško poznaju se junaci p.s. licemeri koji lamentiraju nad činjenicom da nije na sahrani poruka : tuga je u srcu i Novak je jasno pokazuje a vi bi dedu prodali za 100 eur da vam neko ponudi kada ste mu sveću zapalili???

Пантагруел

pre 12 godina

Сада, Новаче, у финале растерећено. Ако нађеш мотив у томе да је свако финале само по себи важно и у жељи да одржиш психолошку супериорност над великим противником, која ће му улити додатну несигурност уочи предстојећих турнира на врсти подлоге чијим краљем га сматрају (премда си га прошле сезоне већ побеђивао на њој), то ће бити одлично.
Уколико у току меча ипак осетиш да није "твој дан", да борба до победе изискује сувише велико напрезање твог организма и ризик да се у петочасовном маратону (на турниру мање важном од грен слема) повредиш, па закључиш да је паметније да се сачуваш за Ролан Гарос, ни ту нема ко шта да те критикује. Већ си урадио велики посао уласком у финале турнира на коме не браниш ни један бод и обезбедио нове бодове (повећао разлику у односу на Надала и то не зависи од сутрашњег меча). Можеш га освојити и следеће сезоне. Не мораш баш све што постоји да браниш. у једној години :-)

nada

pre 12 godina

BRAVO NOLE!
PS: za sve "savetnike" koji misle da je Nole trebao da napusti turnir: Ne morate da razumete NOLETOVU ODLUKU, misleci da bi VI na njegovom mestu drugacije odlucili. NISTE u njegovoj kozi, da imate i malo samopostovanja (i ne zivite za komsiluk!), postovali bi i tudje odluke (ne samo Novakove), pogotovo u ovakvim situacilama.

tip

pre 12 godina

@Drnda
Razmisli pre nego sto nesto izreknes. Vidis li ti znak na majici koji Bedrych nosi i ko ga propagira. Eh, da samo Nole hoce da potpise ugovor sa Nike, bio bi ona najsimpaticniji svima na svetu. Cas posla bi Nike za njega ostvario fanove.

Voli svoju zemlju

pre 12 godina

Alo bre SRBI voli te Novaka i poštujte sve što radi za našu Srbiju! Ipak se slažem da je trebao da napusti turnir i dodje na sahranu.

Sale

pre 12 godina

Bravo Nole majstore! Idemo do nove titule! Težak meč ali Nole ne bi bio to što jeste - broj 1 - kad i u teškim situacijama ne bi pronalazio načine da dobije meč. Nadal pada sutra!

jablan

pre 12 godina

Cika Novace,ja sam pogodio da ces da igras finale Monte karla.Cika Novace ti si vec sada moralni pobednik turnira,bez razlike da li ces da pobedis ili izgubis finale.ja sam ubeqen cika Novace da ces da osvis turnir.to si i zasluzijo.jablan

Sui generis

pre 12 godina

Pljuvači, pesimisti, neznalci i analfabeti... kada će te već jednom shvatiti da je čovek od čelika! A dobro znate šta se s'predmetima dogadja kada se odbio od čelika :-) No1e !!!!

Lanna

pre 12 godina

Ko vam daje pravo da se mesate u privatan zivot Djokovica. Brinite se o svom privatnom zivotu i gledajte tenis, Nista drugo se ne ocekuje od vas.

Darko

pre 12 godina

Nole nije luzer.Nole je pobjednik.Zato i jest broj jedan.Zato je i osvojio sve sto je osvojio.Zato se nikad ne predaje.Zato ga volimo.

Čik,čik

pre 12 godina

Igra je igra, i gubi se i dobija se, to nije strašno, no mogao je bar iz pijeteta da izbegne ono "u pm.", milioni gledaju. A i zbog Karađorđeve zvezde.

volim tenis

pre 12 godina

(Čika Psiha, 21. april 2012 14:49)

Da sam tebe slusao,izgubio bih. A nije to zbog ljubavi nego zbog pameti,koje ti manjka vidim. Ajde sad u kladionicu i dizi te pare sto si stavio na Berdiha

max

pre 12 godina

@voli svoju zemlju; covek ako zeli da bude najbolji u svetu mora da zrtvuje neke stvari kao da ne ide na sahranu ma koliko bezosecajno zvuci.
Svarceneger kad je bio najbolji bilder u svetu je isto uradio kad mu otac preminuo,nije isao na sahranu jer je bilo neko bitno prvenstvo!

Бетелгез

pre 12 godina

У времену експанзије тениса на овим просторима,ово је најбољи и најпосвећенији сајт о тенису,тако да на њему можемо видети доста злурадих комшијских коментара,ми ипак највише волимо своје спортисте,што ће неко рећи,мајка не воли свога сина зато што је најлепши и најпаметнији,већ зато што је њен,а наш син је и најлепши и најпаметнији!
Знајући све то,коментари да смо најгори народ показује колико су ти који пишу те исте коментаре глупи,не цене себе,а шта рећи о позитивним оценама тих коментара,можда је тај што је оставио коментар провокатор,али позитивне оцене показују колико има наивних.

Dule

pre 12 godina

[quote]@Dali neko ima link za live streaming, naravno besplatan. Unapred hvala

[link]
(Tomas, 21. april 2012 15:18)[/quote]

http://www.livescorehunter.com/

Voli svoju zemlju

pre 12 godina

Alo bre SRBI voli te Novaka i poštujte sve što radi za našu Srbiju! Ipak se slažem da je trebao da napusti turnir i dodje na sahranu.

Čik,čik

pre 12 godina

Igra je igra, i gubi se i dobija se, to nije strašno, no mogao je bar iz pijeteta da izbegne ono "u pm.", milioni gledaju. A i zbog Karađorđeve zvezde.

Gajetano

pre 12 godina

Jezivi uslovi za igru. Na terenu je vladala prava pescana oluja.

Kad Berdych danas nije dobio Djokovica, ne znam kad ce. Dobijen prvi set (iz 2:4 u 6:4); u drugom, u skoro svim statistickim parametrima Berdih bolji, a ipak ubedljivo gubi set. Plus Berdihova vrhunska forma i motivacija, a Noletu bas i nije bilo do igre zbog tuznih okolnosti.

Fascinanto da je Novak ubio Berdiha u pojam upravo njegovim najjacim oruzjem - forhendom. Kad je poceo da se tuce punom snagom forhendima, onako iz srpskog inata (podrzano naravno vrhunskom tehnikom i fizikom), Berdih nije vise znao gde se nalazi. Na slican nacin je prelomio Federera, ne tukuci njegov bekhend (Rafin recept), vec forhend na forhend pa da vidimo. I gle, puko Federer ko zvecka.

Mislim da u finalu Nadal nema nikakve sanse protiv Noleta. Japi menadzer Simon protiv ratnika Nadala, procenite sami ko ce pobediti. Ipak je ovo bilo finale pre finala. Berdihu svaka cast. Odlican turnir za njega. Istakao je ozbiljnu kandidaturu za predstojece turnire na sljaci. Berdih je 7. igrac sveta i kad ga uporedim sa 8. Tipsarevicem, nebo i zemlja. Ipak Janku tu nije mesto, 10-20 je mnogo realnije. Znam da ovo nije popularno, ali prosto tako je.

Jedina zamerka je Novakovo ponasanje. Psovanje, nerviranje, olupavanje reketa, govor tela. Jednom recju smor za gledanje meni a kamoli neutralnim posmatracima. No hajde, uzmimo tuzne okolnosti kao opravdanje. Ali ovo vise ne bi trebalo da se ponavlja. Prosto treba preuzeti odgovornost za svaki nastup kad si najbolji igrac planete i uzor mnogima. Toliko.

Pozdrav,

homemaster

pre 12 godina

Ipak je to deda... trebao je doci na sahrannu.. Znaci da je on postavio 'tenis' ispred porodice.. I dokazao sta mu je vaznije..
(layla, 21. april 2012 14:46)

ako pobedi posvetice trofej dedi sto je veca stvar nego da je bio na sahrani, a ti sli glupa ko noc !

nebojsa

pre 12 godina

steta berdih ne igra nista specijalno da je djokovic fokusiran verovatno bi resio u dva seta ali jos nije gotovo preokret je moguc ali nista strasno i da izgubi mec.

musa dembele

pre 12 godina

Drnda ,odakle si ti ? Prvo se doteraj ,pa se druzi sa Evropom...Pretpostavljam da si jedan od onih koji se plase da vole svoje,pa se indetifikujes sa drugim nacijama..A,to je luzerski mentalitet..Napred ,Nole,pa kako bude!

Teniser

pre 12 godina

http://www.firstrowsports.eu/watch/120304/1/watch-lajovic-vs-bautista-agut-(atp-challenger-rome)-.html

evo link za gledanje lajovica podrzimo njega kao i jelenu,anu i novaka SRBIJAAA!!!!!

gooner

pre 12 godina

Rafa ako mozes da spremis nesto na cackalicu pred rucak sutra sa srebrnog posluzaonika da probamo ovaj nov sto ces da dobijes .....

kim

pre 12 godina

Bravo Nole,a sada idemo da srusimo Nadala u blato i pesak njegovog najmilijeg turnira.Prosle godine si ga pustio da se brcka u svom blatu a sada ga isteraj odatle i zauzmi mesto koje ti pripada.

temida

pre 12 godina

Nesimpaticni Berdih jos uvek ima jedno deset puta vise navijaca od Djokovica!
Pa sad vi Djokovicevi obozavaoci malo razmislite.
(Drnda, 21. april 2012 14:31)

Evo razmislila pa i dalje navijam za Novaka i zelim mu sve najbolje i divim mu se i kao coveku i kao sportisti.

A kad nesimpaticni drnda bude postigao ono sto i Nole - ni tada necu navijati za njega jer je zavidan covek.

al' dobro sad

pre 12 godina

@Nesimpaticni Berdih jos uvek ima jedno deset puta vise navijaca od Djokovica!
Pa sad vi Djokovicevi obozavaoci malo razmislite.
(Drnda, 21. april 2012 14:31)
Publika uvek navija za slabijeg tenisera, tako da ti je pokušaj propast. A sve i da si u pravu, šta to znači, da bih zbog toga što ga neka publika negde ne voli ja trebao da prekinem da obožavam Đokovića?! Smešno...

Tomas Montana

pre 12 godina

Ubuduce nemojte komentarisati tokom Noletove igre, sacekajte kraj za vase komentare jer junaci se na kraju poznaju a Nole je Junak.

Пантагруел

pre 12 godina

Сада, Новаче, у финале растерећено. Ако нађеш мотив у томе да је свако финале само по себи важно и у жељи да одржиш психолошку супериорност над великим противником, која ће му улити додатну несигурност уочи предстојећих турнира на врсти подлоге чијим краљем га сматрају (премда си га прошле сезоне већ побеђивао на њој), то ће бити одлично.
Уколико у току меча ипак осетиш да није "твој дан", да борба до победе изискује сувише велико напрезање твог организма и ризик да се у петочасовном маратону (на турниру мање важном од грен слема) повредиш, па закључиш да је паметније да се сачуваш за Ролан Гарос, ни ту нема ко шта да те критикује. Већ си урадио велики посао уласком у финале турнира на коме не браниш ни један бод и обезбедио нове бодове (повећао разлику у односу на Надала и то не зависи од сутрашњег меча). Можеш га освојити и следеће сезоне. Не мораш баш све што постоји да браниш. у једној години :-)

Dule

pre 12 godina

[quote]@Dali neko ima link za live streaming, naravno besplatan. Unapred hvala

[link]
(Tomas, 21. april 2012 15:18)[/quote]

http://www.livescorehunter.com/

jota

pre 12 godina

Bravo Novace. U finalu, nadam se sa Nadalom, zelim ti svu srecu ovog sveta.
Jos jednom neka je laka zemlja dedi Djokovicu, a porodici Djokovic saucesce.

Pravi Drnda

pre 12 godina

Trolovi nastavljaju da troluju. A ako im neko adekvatno odgovori oni sledeći put troluju pod tim imenom. Oni koji duže vreme prate komentare sećaju se koliko se puta do dešavalo. Ovaj dole drnda je jedan od tih trolova. Potpisuje se kao ja. Neka rođače, samo ti nastavi. Ali sledeći put pokaži malo više kreativnosti.

Goran Belosvecki

pre 12 godina

Neka publika navija protiv Noleta koliko hoce,na to smo se svi navikli.
Nismo popularni al smo zajebani.
Pozdrav iz Londona.

Sui generis

pre 12 godina

Pljuvači, pesimisti, neznalci i analfabeti... kada će te već jednom shvatiti da je čovek od čelika! A dobro znate šta se s'predmetima dogadja kada se odbio od čelika :-) No1e !!!!

tip

pre 12 godina

@Drnda
Razmisli pre nego sto nesto izreknes. Vidis li ti znak na majici koji Bedrych nosi i ko ga propagira. Eh, da samo Nole hoce da potpise ugovor sa Nike, bio bi ona najsimpaticniji svima na svetu. Cas posla bi Nike za njega ostvario fanove.

nebojsa

pre 12 godina

na muci se poznaju junaci ja mislim da se nije dogodila situacia sa dedom da bi ih sve pojeo u dva seta ali sta je tuje sto se mene tice uradio je dovoljno na ovom turniru ali bilo bi lepo da osvoji titulu ako se konsoliduje ima sansi !

pelinho

pre 12 godina

Nole zaista ti se divim...i kao sportisti,covjeku,Srbinu! svaka ti cast sto si prosao u finale i ostao na turniru i pored velike porodicne tragedije. Djed te odozgo gleda i sigurno je ponosan. Bravo majstore!

max

pre 12 godina

@voli svoju zemlju; covek ako zeli da bude najbolji u svetu mora da zrtvuje neke stvari kao da ne ide na sahranu ma koliko bezosecajno zvuci.
Svarceneger kad je bio najbolji bilder u svetu je isto uradio kad mu otac preminuo,nije isao na sahranu jer je bilo neko bitno prvenstvo!

nada

pre 12 godina

BRAVO NOLE!
PS: za sve "savetnike" koji misle da je Nole trebao da napusti turnir: Ne morate da razumete NOLETOVU ODLUKU, misleci da bi VI na njegovom mestu drugacije odlucili. NISTE u njegovoj kozi, da imate i malo samopostovanja (i ne zivite za komsiluk!), postovali bi i tudje odluke (ne samo Novakove), pogotovo u ovakvim situacilama.

jablan

pre 12 godina

Cika Novace,ja sam pogodio da ces da igras finale Monte karla.Cika Novace ti si vec sada moralni pobednik turnira,bez razlike da li ces da pobedis ili izgubis finale.ja sam ubeqen cika Novace da ces da osvis turnir.to si i zasluzijo.jablan

dama

pre 12 godina

bravo Novače kad je teško poznaju se junaci p.s. licemeri koji lamentiraju nad činjenicom da nije na sahrani poruka : tuga je u srcu i Novak je jasno pokazuje a vi bi dedu prodali za 100 eur da vam neko ponudi kada ste mu sveću zapalili???

predrag

pre 12 godina

deda jeste umro ali novak nije.
tako se covek stiti u teskim situacijama.
mora da radi, da se bori, inace moze da potone.
zato mu se treba diviti zaista, i bodriti ga, a ne napadati ga zato sto mu je tesko.
a njihova porodicna stvar je ko prisustvuje sahrani, to nije za javnost, to nikoga ne treba da zanima.
ovo sve govorim iz licnog iskustva, i mogu apsolutno da shvatim coveka.
nadam se da ce da pobedi u finalu jer ce postati jos jaci covek i teniser.

Sale

pre 12 godina

Bravo Nole majstore! Idemo do nove titule! Težak meč ali Nole ne bi bio to što jeste - broj 1 - kad i u teškim situacijama ne bi pronalazio načine da dobije meč. Nadal pada sutra!

Lanna

pre 12 godina

Ko vam daje pravo da se mesate u privatan zivot Djokovica. Brinite se o svom privatnom zivotu i gledajte tenis, Nista drugo se ne ocekuje od vas.

Darko

pre 12 godina

Nole nije luzer.Nole je pobjednik.Zato i jest broj jedan.Zato je i osvojio sve sto je osvojio.Zato se nikad ne predaje.Zato ga volimo.

rasha

pre 12 godina

To su srbi, nema veze kakav si sa covekom dok je ziv ali kad je pokojni tu su srceparajuce citulje velikih formata i naravno sahrana se ne propusta. A Novak slavi svog dedu i sigurno radi za sebe tezu stvar. Glupo mi je da komentarisem, ali kad se vec ovde pisu svakakve gluposti. Imam veliko postovanje za njegovu porodicu zato sto su pametni i odgovorni ljudi, poslali su mu bracu da budu sa njim da mu bude lakse, a deku ima ko da isprati kako dolikuje.

Ženevljanin

pre 12 godina

Finale Novak-Rafa je crème de la crème perioda između prvog i drugog gren slema u ovoj godini! Zašto? Igraju br. 1 i br.2, na prvom ovogodišnjem finalu "šljakastog" mastera, Rafa je sedmostruki uzastopni šampion Monte Karla a Novak ga je sedam put uzastopno pobedio u poslednjih sedam susreta. Obojica su u formi. Poslednji međusobni susret dobio je Đoković u pet setova u potpuno izjednačenom meču... na betonu, a sad se sreću na šljaci i to najmekšoj, koja najviše odgovara Nadalu. Ne znam ko će pobediti, ali je izvesno da će jedna od uzastopnih sedmica biti zamenjena - osmicom.:-)

volim tenis

pre 12 godina

(Čika Psiha, 21. april 2012 14:49)

Da sam tebe slusao,izgubio bih. A nije to zbog ljubavi nego zbog pameti,koje ti manjka vidim. Ajde sad u kladionicu i dizi te pare sto si stavio na Berdiha

Бетелгез

pre 12 godina

У времену експанзије тениса на овим просторима,ово је најбољи и најпосвећенији сајт о тенису,тако да на њему можемо видети доста злурадих комшијских коментара,ми ипак највише волимо своје спортисте,што ће неко рећи,мајка не воли свога сина зато што је најлепши и најпаметнији,већ зато што је њен,а наш син је и најлепши и најпаметнији!
Знајући све то,коментари да смо најгори народ показује колико су ти који пишу те исте коментаре глупи,не цене себе,а шта рећи о позитивним оценама тих коментара,можда је тај што је оставио коментар провокатор,али позитивне оцене показују колико има наивних.