Košarka 201

Ponedeljak, 27.01.2014.

22:37

"Bogdan izbačen zbog nediscipline"

Trener Partizana Duško Vujošević odstranio je Bogdana Bogdanovića iz tima Partizana na poluvremenu utakmice protiv MZT u Pioniru.

"Bogdan izbaèen zbog nediscipline" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

201 Komentari

Sortiraj po:

Slobodan

pre 10 godina

ово је само део тактике,за Русе
Као свађа ,проблеми ,пораз
Једино Тепић поквари план,али можда и то изађе на добро,ангажују оног Новака

Битно и небитно, важна подела.

pre 10 godina

Колика фрка око капитенске траке. Па шта је требало да каже гомила играча Манчестера када је Видић добио траку после непуне две сезоне у клубу?

BL

pre 10 godina

Pratio sam meč. Gagić je sinoć promašio bar deset zicera. Strašno. Inače, Vujošević nema ama baš nikakvog prava da nekoga uči kulturi. Pa on je rekorder po broju kazni, tehničkih grešaka i prostakluka. A da je Bogdan poletio, i to je tačno.

gagi

pre 10 godina

Treba kazniti Vujosevica zbog ponasanja a ne Bogdana. Decku se sve skupilo ne prima platu em trener vice. Dodji ti lepo u ZVEZDU lepo tebi lepo a lepo i nama. Pozdrav Bogdane najboljisi

raskorak

pre 10 godina

ah, kakva hipokrizija na ovoj vesti. naravno da je glavni trener iznad igrača, jer je isključivo trener taj koji odlučuje kada i ko igra ili ne igra, bez obzira na kvalitet koji poseduje. kakav bi trener bio u očima tima, kada bi pojedincu dozvolio da pojedinac donosi odluke? autoritet je nešto što svaki veliki stručnjak, bez obzira na sport u kojem radi, MORA da ima u odnosu na tim. primera radi, seća li se iko kada je Ferguson Bekama gađao kopačkom? stoji da je to preterano, ali opet niko ne može sporiti stručnost tog Fergusona. samo kod nas vlada takvo licemerje i klubaštvo, pa bez obzira na struku i rezultate, imamo "moralne vertikale" koje zapljunu na nečije vođenje tima. bavio sam se dugo sportom - konkretno košarkom i kada sam prelazio u seniore, otišao sam u Beopetrol kod trenera Krečkovića. nisam dobijao veliku šansu, ali sam tek kasnije dosta toga naučio. smatrao sam da sam u nemilosti trenera, što možda i Bogdanu sada prolazi kroz glavu. i baš sad treba da se izdigne iznad sopstvene sujete i postane veliki. najlakše je otići. ali, odlazi se u nepoznato, a jedna vrata se možda zauvek zatvaraju. čisto sumnjam da će Bogdan igde ići, naročito u toku sezone. drugima neka ostane nada..

Slobo

pre 10 godina

Ljudi, zasto odmah padate u vatru? Ja sam samo napisao da ako je po Vuku Karadzicu, pravilno bi bilo "kod Dula" (vidite u Vukovom recniku). Ali, srpski jezik je podlozan neprekidnim procesima promena, modifikacija. Tako da danas ogromna vecina Srba kaze "kod Duleta". Pravilno je i jedno i drugo, pa neka svako pise kako mu je volja. To cak nema veze sa stepenom obrazovanja, vec sa geografskim poreklom ljudi. Tzv. dinarski Srbi (Crna Gora, RS, zapadna i jugozapadna Srbija), kojima je i sam Vuk Karadzic pripadao (poreklom Hercegovac) kazu "kod Dula".Ostali (Vojvodina, veci deo Sumadije, Pomoravlje, Juzna pruga) kazu "kod Duleta". Pravilno je i jedno i drugo!

djuro mileta ostojic lisica

pre 10 godina

Sit sam DV,mislim da je i kosarka sita njega i da je vreme za penziju ili bar duze bolovanje.Svaka cast na borbi za Partizan ali predivnu igru sve na brutalan i rizican posao snaznih i poslusnih gde nema mesta za umetnike i eventualne idole.Sreca da nije bio trener 70tih,sigurno bi Kicu odstranio,kao sto je to ucinio sa Miljenovicem koga sam video kao Kicinog naslednika.Andjusic??Pa Besovic je igracina za Gagica.Covek nezna da pogodi iz nultne udaljenosti,skace kao da su ga gurnuli u bazen a trenira ga "Dula" svakodnevno.A tek taktika;u napadu nasi bekovi guraju centre i nase i protivnicke u reketu???U odbrani nas pune trojkama a ni skok nam nije dobar.Na igru preko centara gde iz 7-8 napada dajemo 1 poen i protivnik stekne razliku,koju stizemo trojkama(Barselona prosle god.)sledi
taim-aut i opet guraj na Gagica.MTZ???Solnoc???

milan

pre 10 godina

Kod hipokoristika u genitivu jednine je pravilno dodati i -a i -ta.
Dakle ,ti pismeni ispravno je od Dule : Dula i Duleta;Djole-Djola,Djoleta;Mile-Mila,Mileta.Uzmi malo najnoviji pravopis pa onda budi glup koliko hoćeš.

nex

pre 10 godina

U trenutku kad imamo nikad manje igraca na raspolaganju, kad nam je svaka pobeda u ABA ligi bitna, on izbacuje najboljeg igraca zbog nediscipline. Naravno da svaki igrac mora da se ponasa u skladu sa kodeksom i velicinom kluba, ali da li je neko ikad Vujosevica kaznio zbog njegove nediscipline? Dosta vise kabadahijskog odnosa, nije Partizan njegov privatni klub!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@slobo.Decko ja sam iz Kraljeva i zavrsio sam hvala Bogu fax u Bg-u.Pa da si pismeniji to je tesko reci prema bilo kome.A to sto ti pricas nema veze sa zivotom.Ja znam ko prica Dula a ko Duleta i razlika medju njima se ogleda u obrazovanju a ne mestu odakle su.Ti sad pricas i podrzavas te nepravilnosti u govoru zbog mesta odakle su ti koji ih prave.Pravilno je uvek pravilno,a nepravilno ne moze nikada biti pravilno hteo ti to ili ne i opravdavao ti to cime god hoces.

amdwin

pre 10 godina

@jedan za ponijeti
e, svaka ti cast majstore. ja navijam za cz, ali mi je muka kada vidim da navijac bilo kog kluba napise - xy je zivot. ono sto je najgore, takvih komentara ima previse po mom ukusu. ako to pisu, samo da bi zvucalo pompezno, nije u redu, ali ako tako misle, onda govorimo o veeeeelikoj praznini u glavama i srcima. ti si upravo objasnio sta je zivot, a sta sport i strast, tj. ljubav prema klubu.

petarczv

pre 10 godina

Zamislite da ste npr prodavac u radnji i najbolje i najvuse prodajete od svih ali vam menadzer stalno nesto zakera i psuje vam sve po spisku svaki dan...da li bi ste sutnuli nesto?!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Sta ste bre napali decka kako je ovakav ili onakav.Kad je to pravio probleme?Sutnuo jednom rekalmu iz nervoze o odmah opleli po njemu.Jel ste igrali nekad nesto u zivotu pa se iznervirali?Da je bilo koji drugi trener ovo uradio to bi bio haos,ali za "dula" uvek ima opravdanja i razumevanja a covek vas ubi.Blago vama.

dule

pre 10 godina

Naravno da se moraju postovati pravila ponasanja jer ti igraci trebaju da budu primer deci koja dolaze,ali isto tako treba istrpeti ponasanje doticnog trenera koji tom istom igracu,najmanje sam prebrojao pet puta u ovoj sezoni, koji psuje majku i ostale clanove porodice.Neko to moze da izdrzi a neko ne.
Decku se smucilo i naravno da je pukao.Ja sam zvezdas ali to je definitivno najbolji igrac koga Srbija danas ima i tek ce da pokaze svoj raskosni talenat.

Kilbejn

pre 10 godina

Za dusebriznike,samo nek on dodje,a lako ce da je "odmrznemo"!Cak sta vise,nikad nam lepse nije bilo...Mi 1.na tabeli,a vi se radpadate!!

Hope

pre 10 godina

Tako se to radi! Svaka cast Duletu, Bogdan ce kad sazri svatiti da je Dule ispravno postupio. Pa Zeljko Obradovic bi mu usput jos i usi izvuko za takvo ponasanje. Bogdan jeste jedan od najvecih nasih talenata jos od Djordjevica, Danilovica ali Partizan je institucija i bio je to i pre a bice i posle Bogdanovica. Cinjenica je samo jedna, a to je da je PARTIZAN stvorio danasnjeg Bogdanovica, a ne Bogdanovic PARTIZAN!

wer

pre 10 godina

@... Uzmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb...

ne verujem? pa taj vam je i otisao jer ga niste placali, vec je kukao po tviteru vise puta..

secas se boganovog izraza lica kad vas je obtrpavao prosle godine?
secas se?
:)

MILINKOMILI

pre 10 godina

Tako je DULE on ce tebe da za....! Izbacuj to odmah i njega i Salica,nedaj pare za takvo ponasanje, tri plate kazna, ma ispisnice u ruke pa iz kluba i jedan i drugi.

desava se

pre 10 godina

Nije ni prvi ni poslednji put da se ovako nesto desava ne samo u partizanu nego generalno u sportu. Ovo nema veze sa Vujosevice to bi uradio svakiozbijan trener, zamislite Obradovicu ili Ivkovicu, Mesini da neko na kritiku na igru rasutira sve... bio bi izbacen iz hale!! Bez obzira na kvalitet igraca koji je u ovom slucaju nesporan neke stvari moraju da se postuju da Vujosevic nije reagovao kako bi se odrazilo na druge igrace, kakva bi poruka poslana da posto su mladi i talentovani neki manje neki vise da mogu da rade sta hoce!! Smirice se strasti vec danas, sutra!!! P.S A sto se tice odlazka Bogdana iz Partizana od toga nema nista, a cak i to da se desi, sigurno nece u CZ jer svojim kvalitetom i formom moze da bira mnogo ozbijnije i lige i klubove!!!!

Pedja

pre 10 godina

(P A R T I Z A N, 28. januar 2014 07:20)
Nije isti. Vas poraz je ubedljiviji i verovatno bi bilo 20 razlike za MZT da nije bilo vasih standardno najboljih igraca sudija.

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@Pedja, 28. januar 2014 09:32
Taj isti dule posle pobede nad cska odlazi u tunel, saceka ga novinar, i uljudno pita: gdine vujosevicu kako bi ste prokomentarisali pobedu vaseg tima, a on ce na to, mi smo sampioni vec 13 godina...
I NEKA VAM SE VRACA SVE OVAKO...DACE BOG DA VAS GUROVIC OPERE U KUPU KORACA , DA PUKNE BRUKA!!!

mirko

pre 10 godina

(Lokalac, 28. januar 2014 00:57)
O čemu ti govoriš čoveče, pa ako je neko proizvod ovih mutnih vremena, onda je to na prvom mestu, taj koga braniš. On je taj ,koji se svaki dan prepucava po medijima, daje provokativne izjave omalovažavajući protivnike. On je taj koga sudije isključuju, koji hoće da bude i iznad kluba, iznad navijača, a igračima da ne govorim. NJegovo ponašanje, njegov odnos prema igračima, medijima, sudijama nema ništa pedagoško.
Kažeš poneo se Bogdanović, momak je jedan od najpristojnijih igrača, nikada nije opomenut, nikada nije dobio tehničku grešku, zašto sa Ivkovićem nema problema, zašto ga svi u klubu, i reprezentaciji poštuju, kada si čuo da ga je neko prozvao, po bilo čemu negativnom.
Iako sam navijač Partizana, voleo bih da Bogdanović napusti klub, pa neka igra Dule, i njegovi obožavaoci, i njemu odani igrači, da vidimo gde će završiti.

jedan za ponijeti

pre 10 godina

Covicu reaguj svi znamo da bogdan navija za zvezdu i oprosticemo mu njegovu ruznu proslost ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(Srbija bre, 28. januar 2014 00:14)

Jadan je tvoj zivot kad tvrdis da je Zvezda zivot a ostalo sitnice…

Zivot treba da ti je ono DIJETE koje ces nedeljom nahraniti i obuci i odvesti da gleda utakmicu te Zvezde ili Partizana. E a ta utakmica treba da je sitnica koja ce i tebi i djetetu uciniti zivot ljepsim.

Toliko o zivotu i sitnicama, ti Srbijo bre!

Slobo

pre 10 godina

Druze, nisu ljudi nepismeni, vec u pojedinim krajevima Srbije (Uzice,Valjevo,Cacak,Kraljevo,Prijepolje,Pozega,Ivanjica,Nova Varos,Zlatibor...) ljudi tako pricaju.Dakle, ako se neko zove "Dule", vi kazete "kod Duleta", a mi "kod Dula", ako se neko zove "Rade", mi kazemo "kod Rada", ako se neko zove "Mile", mi kazemo "kod Mila", ako se neko zove "Cane"(partibrejker), mi kazemo "kod Cana".Takodje, ako se neko zove "Slobodan", vi ga zovete "Sloba", a mi "Slobo".Mi zenu koja se zove "Slobodanka" zovemo "Sloba".Ne moze i "Slobodan" i "Slobodanka" da se zovu "Sloba"- kako ces da ih razlikujes?Kod nas je musko "Slobo", a zensko "Sloba".A kad bi Vuka Karadzica(reformatora i tvorca modernog srpskog jezika) pitao, rekao bi ti da sam ja pismeniji od tebe. A sto se "Dula" tice, mislim da je Partizanu dao mnogo, ali sve ima svoj pocetak i kraj.

Pedja

pre 10 godina

Dule je u pravu u kada kritikuje novinare, nema ih nigde kada Partizan pobedjuje CSKA i pravi uspehe, ali zato ova vest sa Bogdanovicem ne silazi SA prve strane...

Pedja

pre 10 godina

(P A R T I Z A N, 28. januar 2014 07:20)
Nije isti. Vas poraz je ubedljiviji i verovatno bi bilo 20 razlike za MZT da nije bilo vasih standardno najboljih igraca sudija.

Nemanja

pre 10 godina

Dule je već shvatio da ne sme da zakera sa Bogdanom i da u ovoj situaciji ovaj sastav bez Bogdana ne može ozbiljnije da se suprostavi ni ABA-ligašima kamoli evro-ligašima!
Ako je Dule skontao da će biti eventualne kombinatorike ko na koga u polufinalu ABA lige pa da se igra skrivalice sa koje pozicije će KKP u polufinale mislim da je prerano i da prvo treba obezbediti plasman među 4 a tek onda ako ima prostora gledati rasplet i poziciju!
Teško će Zvezda pucati sebi u nogu dve godine zaredom, lane su pobedom nad Futurom došli mečki na rupu i izgubili titulu!

Čika Dragojlo

pre 10 godina

(Sredoje Livadic ZVEZDA ZIVOT JE., 28. januar 2014 01:51) Eh da mi je tvoj mozak da odmorim par dana...ko sve danas ostavlja komentare,auuu.

angel_eyes

pre 10 godina

A što u komentarima pozivaju lika da pređe u Zvezdu, ne verujem koji stepen jada.
Preći će, sigurno, samo zbog vas što to pišete.

sale

pre 10 godina

verovatno je decku dojadilo sa mu ovaj jako disciplinovan trener (koji je takodje hiljadu puta sutirao reklame i flase sa vodom pored klupe ) redja sve po spisku do treceg kolena.jako lepo od jednog trenera tako velikog kluba.tako se ne vaspitavaju igraci.a bogdana razumem i ja bi puko.covek svaku utakmicu daje maksimum najbolji igrac na terenu a drugi panjevi sve to upropaste.pa sto njih terener ne odstrani i ne dovede zamene.volim moj partizan ali ovo sa vujosevicevom politikom vise ne ide.

aleksandar

pre 10 godina

Bogdane,hajde ti lepo dođi u našu Zvezdu,odličan si igrač i kao takav treba i plata da ti bude srazmerna tvom kvalitetu,što da ne,ipak je ovo samo košarka. Izmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb,ostavi po strani gluposti,kreni u pravi košarkaški izazov! Lično ne verujem da ćeš prihvatiti,ali bilo bi lepo! (Miloš VŠ, 28. januar 2014 02:34)a u koju zvezdu

rade

pre 10 godina

Zbog ranijih zasluga dajem podrsku Duletu. Ali u ovoj situaciji je malo preterao. Da je Bogdan igrao Partizan bi pobedio.Moze da se desi da zbog ovog poraza ne budemo u prvih cetiri ekipa na kraju prvenstva.Hitno treba traziti adekvatna pojacanja koja bi zamenila povredjene igrace. Preispitati ucinak i talenat Daloa i Gagica. Volim Partizan.

Dejan Vračar

pre 10 godina

Kako ne shvatatate.
Kaznio ga je jer nije pročitao knjigu pa je ostao u svlačionici da je dovrši.
SISTEM...
Gagić je na poštedi od ovih kazni dok ne nauči da čita...

Libelula

pre 10 godina

Ljubitelji vaterpola i kuglanja se Ljubitelji vaterpola i kuglanja se od jednom razumeju i u košarku...
Odjednom se razumemo , ati u skolu...

P A R T I Z A N

pre 10 godina

Šta se ložite? Dule je ovo namerno uradio, da bi pokazao autoritet kad je najteže. Ne bojte se, tzv. navijači drugih, manje poznatih i manje uspešnih ekipa, Bogdan će igrati za instituciju. Što se poraza tiče, isti poraz kao naša pobeda u Istanbulu protiv Fenerbahçea. Odlično su gađali trojke i nema onda šta da se uradi.

100% tacno.

pre 10 godina

Pa zato i ginete za DVa...Da tebe nema bili bi 10ti....a tako ti vracaju.Mlad si ti momak,nekada i treba da te istrpe ...Ma bolje ti je tu nego u CZ...ostani i dizi cenu DVu...a on ce te naravno uvek "omazavati" kada vidi da te narod voli vise ili da ce te voleti..Ovako samo pokazuje ko je gazda i da si nedisciplinovan i nisi podredjen njemu...

Panterska je tuga pregolema...

pre 10 godina

Kako Bogi može da pređe u "vašu zvezdu" kada je ona zamrznuta? Momak će zahvaljujući Partizanu i radu sa Duletom u NBA, sumnjam da mu se ide u zamrzivač sa velikim košarkaškim asom Mirkom Pavlovićem.

lala

pre 10 godina

@ (Mirko, 27. januar 2014 22:49)

Bolje da ne pravi novog Danilovica, jer Danilovic je bio igrac u pm, da li ti znas da Danilovic ne bi ni prosao mladje selekcije da se nije zabavljao sa kim se vec zabavljao? Tu je i pocela protekcija da se mesa u sport i da nam opada kvalitet polako, primetilo se to tek desetak godina kasnije a vrhunac smo mogli videti kada je Covicev sin igrao u prvoj postavi jedne Zvezde.

bora

pre 10 godina

"Dule je trebao da ga posavetuje".Ma 'ajde? Travnička hronika,Veliki vezir,francuskom konzulu:"Pamet se nažalost,ne uteruje ljudima kroz glavu,nego preko guzice.Čovek zaboravi,stotine divnih,ljudskih i korisnih saveta,ali nikada dobre batine!!?" Potpisujem ovo i danas!!

Milimoj

pre 10 godina

DV doktor nauka iz oblasti Manipulacija i Psihologija zrtve.Idi u politiku isti si kao i ostali,a najgori su grobari koji slepo idu za svojim vodjom,bice to tesko budjenje iz sna utemeljenog na lazima kradjama i gepekovanju.

...

pre 10 godina

molio bih od skora navijace pantera da se ne javljaju na temu o nasem treneru posto oni nemaju iskustva o takvim stvarima,jer oni ni NEMAJU trenera

baraba

pre 10 godina

a sve je to zbog kapitenske trake. momak je losasaveo i treba ga razumeti. al problem je sujeta vujosevica jer da je bagdanu dao traku vise ne bi on "vujosevic" bio glavni. em sto ima platu vecu od pola tima partizana zajedno em sto je sujetan. ma vreme mu je za nogu.... stata je velika po nas ja bi kao srbin i delija voleo finale f4 czv-par... cisto zbog nase kosarke i EL... ziveli mi

*Evrofiličar

pre 10 godina

E zbog ovoga sam u komentaru na vest o Lovernju novom kapitenu rekao da podrzavam odluku 100%. Ne mora nuzno da znaci da je sad Bogdan postao bahat i ne znam ni ja sta, ali... Moramo da shvatimo da mu hlava bridi od emocija, samo sto ne eksplodira. Do ovoga ziveo je zivot iz bajke, najbolji igrac, motor ekipe, sve oci uprte u njega. Novinski naslovi prste, skauti dolaze, prave se analize a u kosarkaskim vestima- ime Bogdan Bogdanovic dominira. Ovo dugorocno moze da bude ta jedna nit koja ga je napravila velikim. Zato, podrzavam i ovo, doduse ne 100%, jer je zrtvovan poraz.

fmp

pre 10 godina

.., sad kad ima konkurenciju sve će početi drugačije da se završava.
(Djura, 28. januar 2014 00:13)

Sto "volim" ovakve komentare tima "sada kada imate konkurenciju" ili "konacno posle 15 godina imate konkurenciju","osvajali ste titule kada niste imali konkurenciju"... Jel i prosle godine nismo imali konkurenciju?A preprosle sa Morisonom,Tomasom,Popovicima,Nedovicem,Pesicem? A pre toga u eri Drakulica i Vucicevica i prave zvezde sa takodje Pesicem,Marinnovicem,Keseljom,Bjelicom,Videnovim,silnim amerima,pa pre toga u eri Vesica i Andjelkovica? I pred pocetak svih tih sezona ste govorili:"evo konacno imate konkurenciju,konacno ce biti zanimljiva borba za trofeje",onda kada opet sve pokupimo,pred sledecu sezonu skockate neki tim i opet prica kako cemo konacno imati konkurenciju i to ponavljate iz godine u godinu evo do danasnjeg dana.A da ne pricam sto je uvek tu bio i jaki Hemofarm i FMP.

Miloš VŠ

pre 10 godina

Bogdane,hajde ti lepo dođi u našu Zvezdu,odličan si igrač i kao takav treba i plata da ti bude srazmerna tvom kvalitetu,što da ne,ipak je ovo samo košarka.
Izmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb,ostavi po strani gluposti,kreni u pravi košarkaški izazov!
Lično ne verujem da ćeš prihvatiti,ali bilo bi lepo!

Radmilo Bogdanovic

pre 10 godina

Bice to s Bogdanom ok, mislim u Zvezdi i reprezentaciji. Ali nece valjda Gangula da ne igra za nac. tim. Fenomenalnu sezonu ima iza sebe

Nick495

pre 10 godina

"dođi u zvezdu
(nick, 27. januar 2014 22:42)"

Nece moci da igra:

1) domace takmicenje
2) Kup
3) ABA ligu

Moci ce da igra 3, eventualno 5, nekim cudom 7 utakmica u Evrokupu, za razliku od 11 utakmica u top 16 Evrolige?!

A sto se tice ovog poteza -- pa ne znam, ali samo znam da ja nisam trener 30+ godina kao Vujosevic. Valjda on zna najbolje.

Sredoje Livadic ZVEZDA ZIVOT JE.

pre 10 godina

Zvuci cudno ali veliki trener Dule Vujosevic u ovom trenutku radi za Crvenu Zvezdu..,u cemu ga ja srcano podrzavam..Bogdan i nije za Partizana,jer mu srce od malena kuca za najveci i najbolji srpski klub..Uz to decko nije naivan i zna gde je pesperktiva i realna mogucnost za napredak i osvajanje trofeja..Umesto da gine 35 minuta i rizikuje povredu i karijeru u Zvezdi bi elegantno za 20 minuta pokazao sta zna..Vreme Partizana polako ali sigurno je u silaznoj putanji..ali grobarima to nikad nije smetalo..(to postujem),srcano navijaju za svoj mali simpaticni klub..

bora

pre 10 godina

Naravno da nijedan pravi Grobar,nikada neće ni pomisliti a ne reći nešto loše o Duletu!!Sve su ovo navijači nekadašnje Crvene zvezde,a sada u odsustvu iste,oročeno preimenovanog Fmp-a!Njihov večni san je da na klupi Partizana nema Duleta!!Al'neće moći.Puna podrška Duletu,bar još 10 god.na klupi!!!A inače je on stvorio (i stvoriće),na desetine Bogdanovića i bogdanovića.Svi su oni prolazni,Dule je večan!!!

zzbz

pre 10 godina

Ljudi Dusana Duleta Savica trener je bio odstranio iz ekipe jer nije hteo da nosi odelo za znakom sponzora, svi znamo ko je danas Dule Savic. Bogdan je majstor ali nece uspeti sutiranjem reklame. Dule mu je na tezi nacin objasnio kako mora da se ponasa i ja to podrzavam. Vujosevic je trener autoritet i moze da vice, isto onako kako su nama profesori u skoli skakali na glavu. Njegov recnik je pun psovki ali covek ne psuje vise od prosecnog srbina, a i sve oni koju mu broje psovke, nek krenu da mu broje citate i knjige koje je procitao pa nek uporede sa sobom.
Pesic je mrtav ladan odstranio Radmanovca iz ekipe, drzao je na ledu Nedovica, a Pesic je jedan od najuspesnijih trenera.

Mora u svako doba dana i noci da se zna ko kosi a ko vodu nosi.

PS. Bogdane majtor si ove igre, ali jos uvek zelen, saberi se i polako. Moras da kontrolises sebe da bi kontrolisao utakmicu.

maserati

pre 10 godina

Oterali Gordića i sad nemaju organizaciju u napadu na poziciji pleja.Duletova odluka.Dovedeni Gagić i Musli kao velike nade srpske košarke, a vidi se da ne napreduju u igri.Duletova odluka da su oni talentovani.Doveden Dalo kao zamena za Gordića? Duletova odluka.Malo igrača u rotaciji ove sezoni dovode do povreda.Duletova odluka.Preterani treninzi preko granice.Duletova odluka da je to ispravno. O kakvom košarkaškom geniji pričamo?

misa tumbas

pre 10 godina

poleteli su previsoko I igrac I trener.Dule se prepucava po medijima sa svakom baba Persom I nije na nivou kluba koji vodi.Zaduzio je klub rezultatima al brate niko nije iznad kluba...
Bogdan da je pametan da cuti,igra sto moze bolje ubode neki veliki klub preko I zavrsio je posao za ceo zivot

Cole

pre 10 godina

pravi potez vujosevica, nakon ovoga će bogdan biti još bolji
male tajne velikih majstora.
pogledajte malo instagram, fejs od bogdana informisite se pa onda pričajte da je zvezdaš, pošto ne znam odakle vam to
jeste trebao da ode u zvezdu jer ga je trener zitko basket nudio njima, ali ga je zvezda odbila
dečko je grobar 120%

Realno

pre 10 godina

@Parni valjak
Druškane jadni,vidi se da si ti taj koji površno poznaje košarku,čim lupetaš puno toga.Moraš da shvatiš da je Zvezda puno jača od partizana,čak i da su mu tu povređeni igrači.Kad ovo izgovara jedan ostrašćeni navijač partizana,poput Tegeltije,trebalo bi i ti i ostali da shvatite jer ipak je on jako stručan,više nego svi vi tastatura partizani.Čovek je još na početku sezone rekao kako je Zvezda za klasu ispred svih u Aba ligi pa i vas,tako da...nemaš pojma o košarci.

Vizionar

pre 10 godina

A ko treba tebe da izbaci kada psujes igrace I svasta im kazes? Svima si dosadio , odlazi jer ces jos nekog da povredis? A gde ti je Andjusic, Paunic I jos neki , koji nisu hteli da te "trpe"?

velja

pre 10 godina

Ajde bre vi veliki stručnjaci za košarku nemojte da pričate koješta o Duletovom "gubljenju kompasa" i "nerazumevanju za mlade igrače" kad se u košarku razumete kao ja u kriket. To što neki od vas Duleta ne mogu da podnesu, to je već druga stvar.
Da bar malo pratite košarku znali biste kakve metode rada (naročito sa mladim igračima) i koliko "nerazumevanja" imaju Dušan Ivković, Željko Obradović, Greg Popović, Svetislav Pešić itd. Bez autoriteta nema ničega i to što je Dule uradio je prava stvar za usijanu glavu kakva je još uvek Bogdanović. Mali mora da shvati da je još uvek niko i ništa i da još mnogo mora da sluša i uči da bi postao ozbiljan igrač. Zna Dule šta radi, ne brinite se vi ništa.
Ali kažem opet, druga je stvar to što neki od vas tog čoveka ne mogu da smisle, pa traže svaki povod da ga iskritikuju preko svake mere...

samopartizan

pre 10 godina

Bravo Dule, nije jedan umisljeni klinac iznad kluba. Sve vise pocinjem da verujem da je Bogdanovic navijac czvfmpdiva, maniri su mu isti kao kod njih. Ili se upristoji ili klupa. Ti ces da se brecas jednom Duletu Vujosevicu.

sve sami strucnjaci

pre 10 godina

Pa šta ti umišljaš uobraženi stvore. Sve ove titule je doneo licno Danilovic svojim ugledom i instiktom za talente. Prošle godine si oterao najboljeg-Andjusica a sada hoćeš i Bogdana. E neće da može. Sram te bilo. Idi u Crnu Goru pa tamo izigravaj instituciju. Žališ se na budžet, a veliki CSKA zamalo propade zbog tebe dok si ga ti vodio. Toliko.
(ban, 27. januar 2014 22:49)

Da je nasem Partizanu manje navijaca kao sto si ti, verujem da bi tribinei na fudbalu bile pune. Po svemu sudeci, ili imas 14 godina pa nisi upucen u rad i delo ovog coveka ili imas 42 i nemas pojma o kosarci. Cuj, oterao najboljeg, Andjusica. Blago nama i nasoj tribini pored ovakvih sportskih umetnika.

bgd

pre 10 godina

Videcemo sta cete pricati kad ne budemo otisli na fajnal for , svi povredjeni nema rotacije, ako se ne pojacamo gotovi smo,plus imamo tezak raspored cibona,buducnost,zvezda ,olimpija u gostima, a sad pricajte bravo dule ,ovo je bila kardinalna greska,morao je da ga iztrpi pa da ga na kraju utakmice prevaspita ako bas trea

blinkibil

pre 10 godina

Ne slazem se sto je izbacio Bogdanovica. On je mlad i trebao je cvrsto da ga iskritikuje ali ostavi u ekipi. Nije smeo tako da se kocka, pola tima mu je povredjeno a odstranjuje najboljeg igraca iz tima, zato su i izgubili. Partizan igra EL, ABA i pocetkom meseca kup, mnogo napora ih ocekuje,ove utakmice moraju da se dobiju jer ce imati teska gostovanja a treba im ta 2. ili 3. pozicija kako bi eventualno izbegli Zvezdu u polufinalu.

MV ....................čččččč

pre 10 godina

Čudi me da niko nije prokomentarisao još jedan sramno kalkulantski potez "Dula"!
Nema veze nikakvo Bogdnovo "šutiranje reklame" - ne bi bio ni prvi ni poslednji, pobogu! Radi se o tome da je "Dula" odmah, još u prvoj četvrtini, ukapirao da će sa MZTovcima biti žešćeg klanja; tačnije, da će mu se Gečevski & Co. OSVETITI za onaj nesretni porqz u Skopju! Bez Berte, Lea, a sad i Gagija, nije bilo šanse da ih odyvamo Znači, trebalo je unapred stvoriti alibi za poraz - kao da povrede trojice nosilaca igre nisu bile dovoljne! I tu ovaj naš veliki pedagog (izvinjavam se na znacima navoda i sarkazmu, ali meni je DV jedna ŽESTOKA PREVARA! Uspeh Partizana je pre svega rezultat sjajnog SISTEMA; rezultat INSTITUCIJE! "Dula" je tu nešto ko karaukulna šteta, odn. POROST!

Lokalac

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim kako je veliki broj zaslepljenih ljudi sa poremecenim shvatanjima (u velikoj meri zasluga ide mulju u kome zivimo) da daje minus na komentare koji podrzavaju Duleta po ovom pitanju, a onim drugima plus.

Pa dajte ljudi, ovde je jedino vazno da decko bude normalan covek, sto Vujosevic hoce da postigne ovim postupkom. Dzaba pare, dzaba slava, vazno je kakav je u glavi.

Bogdane nemoj da poletis, pogledaj sta ga je takvih primera u nasem sportu. Ugledaj se na skromne ljude koji su kao takvi postali i vrhunski sportisti (Bodiroga, Grbici, Bane Ivanovic, Djokovic...).

che

pre 10 godina

Istina je da Duško Vujošević nije model discipline, ali to ne opravdava nedisciplinovano ponašanje Bogdanovića. Odluka Vujoševića da Bogdanović ne nastavi meč može da utiče i dobro i loše na jednog od najtalentovanih igrača u Evropi, a na njemu je da odluči da li će svoju grešku prihvatiti ili ne. Moje mišljenje je da ovo nije bilo neophodno i da je sigurno postojao bolji način da se Bogdanu ukaže na loše ponašanje na terenu. Oni koji osuđuju Vujoševića i Bogdanovića pokazuju samo koliko vole Partizan, koji je trenutno u jako teškoj situaciji. Neka ovaj incident bude dobar primer za sve mlade igrače. Smatram da Bogdanović nije poleteo i da je u afektu loše reagovao, ne opravdavam ovakvo ponašanje, ali verujem da će kritika Vujoševića na dugi rok pozitivno uticati na njega i da će već u sledećoj utakmici pokazati svoju veličinu. Napred Partizan!

Djura

pre 10 godina

Hvala Dulu do neba. Nadam se da je ovo taj poraz koji će nas ukrstiti u polufinalu ABA lige. Ne kažem da ćemo pobediti, mada mislim da je ove godine najrealnije. Kad se ne bude igrala evroliga onda će sve biti mnogo teže, pre svega ostanak igrača pa sve ostalo. A ovo se večeras desilo zato što je Bogdanović svojim igrama počeo da se izdvaja i da postaje veća zvezda od Dula, svako realan to vidi i zna. Kao što je oterao Katića i Andjušića zbog tuče u Vršcu. Jednostavno čovek ništa ne zaboravlja i nikom ne dopušta da ugrozi njegovu poziciju apsolutnog vladara. Isti kao i Pešić. A vi samo nastavite da ga obožavate, a on samo neka nastavi kako je krenuo sa treninzima i odlukama, sad kad ima konkurenciju sve će početi drugačije da se završava.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@rusvaj.Mora da si malopre caskao sa Bogdanom pa znas da je shvatio da je pogresio.Uostalom videces uskoro sta je shvatio.

Parni valjak

pre 10 godina

Da objasnim delu partizanovaca koji površno poznaju košarku,a njih je na sreću vrlo malo. Dule je svestan da posle povreda Bertansa, Vestermana i Milosavljevića tim Partizana nije kvalitetniji od Crvene Zvezde Beograd. Da su bar dvojica od njih tu, prošetao bi se do titula. On zna da do rezultata sada može doći samo kolektivom, borbenošću i nesalomivim karakterom. Igrači koji se svađaju, polemišu i šutiraju reklame ne osvajaju trofeje. Bogdanović mora da bude svestan da je on proizvod ovog tima i igre koja je po prvi put poslednjih godina fokusirana na bekove. Zahvaljujući talentu on je tu priliku dobro iskoristio. Ali, sad je na prekretnici. Ili će se pridružiti društvu u kome su Danilović, Đorđević, Divac, Paspalj, Rebrača, Peković, Vujanić, Šćepanović, Drobnjak i drugi ili društvu u kome su Lukovski, Jelisijević, Bakić...

zoran ivkovic

pre 10 godina

bogdanovic strasan talenat deo talenta je pokazao.lovern odlican igrac ,ali ipak bogdanovic je pre trebao biti kapiten ,najbolji je igrac uz to sve vreme vuce ekipu i nosi najveci teret ,

Neko123

pre 10 godina

Ali nama se ne povredjuju Dzenkins, Nelson I Marjanovic. To je razlika.
(Nikola Stojakovic, 27. januar 2014 23:35)

Koja je poenta ovog komentara? Sta, ne povredjuju vam se jer vi imate neko umece, pakt sa bogom ili sta? Cista sreca, tj nasa nesreca sto su se ovi povredili, desava se.. I Rouz se povredio tesko dva puta, pa sta? Zato sto je on kriv, zato sto je Cikago sarlatanski klub, ili zato sto nemaju srece?

ban

pre 10 godina

Vujosevicu daj ostavku pod naznakom hitno. Sa igračima praviš cirkus na treninzima. Pravi boding na terenu. Do kraja sezone igraces izgleda ti i tvoj pomoćni trener. Ne možeš da budeš veći od kluba, nikada. Bogdane, pravi grobari su uz tebe. Ti si nam novi Kicanovic, samo da znaš. Nismo trebali da dopustimo ni da Andjusica otera prošle godine. A mi ćemo grobari već da se organizujemo. Bez brige.

Neko123

pre 10 godina

Dodji ti sine kod nas ako zelis neki trofej !
(Opticus, 27. januar 2014 22:51)

Bogdan vec ima dva trofeja "sine", ili si poceo da gledas kosarku tek ove godine?

Geri Pejton

pre 10 godina

Ja ne shvatam ove ljude koji zovu Bogdana u FMP da zajedno osvaju trofeje... Kad i koje ste vi to trofeje osvajali? ... podsetite me molim vas ...

Slaviša

pre 10 godina

Au koliko Panterčići prate izjave Dula...

Samo slep ne vidi da je možda taktički potez, videti postoji li igra bez njega, a i pokazati drugim igračima da niko nije zaštićen i po pitanju pobede. Bitna je hemija, a kada se ona napravi, tada se pali mašina!

Grobari, znam da ne brinete. 45min posle tekme neprekidno je odjekivalo "i kada ne budeš prvi ti" igrači su izašli videli da imaju punu podršku, a posle toga je nastala žurka u Pioniru!

Panteri, likujte i uživajte dok još možete. Mi vam trofeje bez borbe nećemo dati!

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

janez

pre 10 godina

Alal ti vera Dule....samo tako nastavi.Otić će Bogdanović kao i Anđušić pa ću da te pitam posle kako ćeš.Da neće možda Gagić da ti igra pleja?

блабла

pre 10 godina

Невезано за текст. Хахахаха Како фантоме интересује. Не може се на ту тему разговарати, може се само литерарно и музички обрађивати. хахахаха ))): Са фантомима нема разговора, ту су, а не видиш их. хахаха

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

русвај

pre 10 godina

Сад ће ови искрено забринути за игру и резултате Партизана да нагрну с коментарима. Зато што не разумете због чега је Богдан остао у свлачионици и не разумете зашто 16 пута до сада за редом нисте освојили титулу. Вама није јасна улога ни тренера ни играча, као ни разлика изнеђу њих. Најважније је да је Богдан схватио да је својим поступком директно утицао на исход утакмице и да је оставио клупске другове без своје помоћи у овој утакмици. Што се тиче Дулета: и да у наредних дванаест година не успе да освоји ниједну титулу, опет је неупоредуво успешнији од свих комшиница ђутуре.

dus dibidus

pre 10 godina

То није било дисциплиновање, већ коцкање, резултат се види.
Све код Вујошевића мора да буде епско, било да су победе или порази.
Па Широки и МЗТ имају ротацију а ви немате, него волите ту причу сами против свих, сви против нас, рат, буџет, трте мрте,

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

blaza

pre 10 godina

Covek prica o disciplini a psuje na svakom mecu kao kocijas,prvo sudije a onda i svoje igrace.Postujem sve sto je postigao u kosarci i svaka cast al Duletovo ponasanje je lose.

ban

pre 10 godina

Bogdane, svi smo uz tebe. Vujosevic drži samo poslušnike. Ko ga šljivi, neka ide da čuva ovce po Podgorici. Pravi trener daje savete a ne izbacuje najbolje igrače usred meča. Što to nije radio kad mu je bio Grbovic nekad bio igrač. Ovim porazom doveli smo ozbiljno tim da strepi za fajnal-for obzirom na veoma težak raspored koji nam sledi.

Mladen

pre 10 godina

Vujosevic je ovim postupkom pokazao koliki je covek i trener, evo i zasto.On je svesno ostavio Bogdanovica u svlacionici znajuci da je tesko na terenu i da nema milosaljevica itd.. ali je isto tako znao da ako ga ostavi Bogdanovicu tako nesto nikad nece pasti na pamet da uradi, po ceni poraza on je naucio mladog Bogdana jednu veoma vaznu lekciju. Pre igraca ili trenere vaznije je biti covek! Pozdrav od mene.

grobar

pre 10 godina

Tako se to radi, doktor Dusan Vujosevic.
Negativni komentari na Duleta dolaze od strane navijaca FMP, Grobari ce ga uvek podrzavati, treba Bogdanu skratiti krila dok je jos mlad ako zeli da postane veliki igrac.
Dule Vujosevic salalalala Dule Vujosevic salalalalala

Baltazar

pre 10 godina

Mali je zaista talentovan,ima sve preduslove da izraste u sjajnog kosarkasa.Cak i pod uslovom strogosce koji preferira Vujosevic.Nije da ga volim,nije ni da ga mrzim ali sa ovom odlukom se i slazem.Jeste klinac,i to moze izraziti negativne reakcije na njemu posto je 'neiskusan' ali upravo tako i treba.To je dobar pocetak da prerodi svoj talenat i bude onaj koji ce da nosi Partizan(Ili bilo koji klub).Zivi bili pa videli ...

Partizan

pre 10 godina

Pa bas zbog toga sto je mlad ne moze da radi sta hoce,nijei jasno to sto posle svih ovih godina osporavaju dula a svaki pravi grobar ga obozava mada se mozda i lazno predstavljaju panteri

Neko123

pre 10 godina

Dajte bre ljudi, sta panicite!? Uvek se znalo da Vujosevic trazi ekstremnu disciplinu - on je taj koji raspravlja sa sudijama, dobija tehnicke itd, ali igraci to NE SMEJU. Nece Bogdan biti izbacen iz Partizana ili preci u Zvezdu, vec je samo bio kaznjen jedno poluvreme. Mozete i da pogledate onaj video o Vestermanu u kojem je i kratka epizoda o Bertansu kada se unervozio jer mu je bio dan, pa mu je prisao Dule i smireno ali ljutito mu rekao "Dobro, je li to razlog da se tako ponasas?".

A teko ovi sto se javljuju "Dule izgubio kompas", hahah.. pa i ako ne osvojimo nista ove godine - da li je strasno!? Dominiramo 12 godina, ove godine nam se povrede 3 kljucna igraca a sad i Tepic, je li sramota ne osvojiti titulu tako? Osvojiti titulu bez 3 kljucna igraca bi bilo isto kao kad bi Crnokosa osvojila Evroligu. Samo zamislite kako bi igrala Zvezda da su joj povredjeni Dzenkins, Nelson i Marjanovic.

DejaKG

pre 10 godina

A Milenko Tepić što se povredio,ništa?
Mi kad igramo basket ovde kod nas u kraju obično kažemo:Što se vučeš ko Milenko Tepić ili:Ajde Tepiću nisi se valjda opet povredio....

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

ikis

pre 10 godina

Povratak Vujosevica posle njegove propasti u Rusiji je greska koja ce mnogo kostati Partizan. Covek pokusava da resava svoje frustracije kroz Partizan. Sve mi se cini da cemo tesko i do f4 a kamoli do eurolige.

Gary Payton

pre 10 godina

svaka cast za Dula... Ne moze niko pa ni fenomenalni Bogdan da bude ispred tima... Dule je svesno zrtvovao ovu utakmicu da bi od Bogdana napravio jos boljeg coveka i igraca... samo treba da shvati da je zbog svog nesportskog ponasanja ostavio saigrace i tim na cedilu...
I eto nam Bogdana sa30+ protiv Lokomotive...
Zivi bili pa videli...

TRENER

pre 10 godina

Tako je treneru, mlade igrače ne treba razumeti, samo u glavu? Nisi se setio da mu kapitensku traku daš, nego udri po njemu!!! Sujeta je čudo!!!

rkekoke

pre 10 godina

Nisam zeleo da komentarisem odluku da za kapitena bude postavljen Lovernj. Samo cu vam reci da je ovo kulminacija svega...

Na stranu to sto je Lovernj stvarno odlican igrac,ali pre samo 10 meseci on je bio na putu za Metalac i da Gordon nije otisao iz kluba,Lovernj bi vam danas bio ko zna gde. I nakon otpisivanja,10 meseci kasnije kapiten? Ne ide to tako...

wtf

pre 10 godina

pa da li je ovaj covek totalno poludeo?! hvala za sve sto si do sad uradio, ali ja vise ne mogu da te slusam I gledam. Samo kukas I treniras strogocu nad tim momcima. zbog tvog ega smo veceras izgubili I ugrozili f4. pa nama ide gostovanje ciboni, zvezdi... nemamo igrace a ocigledno je I atmosfera narusena. ne razumem potez uprave da kapiten bude Zo, svaka cast momku, pre Bogdana pa I Tepica, sto da ne, pa to je van svake pameti. imate li vi mozga ili ste svi kolektivno poludeli?!

nemanja

pre 10 godina

Ako mladi igrac "poleti" prerano, trener treba da pokaze gdje mu je mjesto, i to uvijek podrzavam. Ali treba nekad gledati visi interes, pustiti mozda i najboljem mladom igracu u Evropi u ovom trenutku da odigra to poluvrijeme, vjerovatno bismo dobili sa njim, a onda na treningu ga disciplinovati, oduzeti mu od plate ili nesto slicno. Ovako je ovaj potez direktno uticao na ishod meca. Nazalost.

albatros

pre 10 godina

E moj Dule,treniras strogocu sa najboljim igracem!? Nadam se da znas sta radis i da ce ti kazna uroditi plodom, jer si veceras direktno MZT-u doneo pobedu, a nama mozda najtezeg protivnika u polufinalu ABA lige CZBG.

Миле

pre 10 godina

Нисам гледао, не режем вене због Д. Вујошевића, али ми неки инстикт каже да је у овом случају у праву. Мало је Богдановић дрчан више него би требало. Истина без тога нема ни врхунског играча, види под Тепић, али биће да је он мало више напаљен него што би требало. Надам се да ће се све средити на опште задовољство.

mirko

pre 10 godina

Izbacio igrača , zato što je šutnuo reklamu, a on luduje po terenu, svađa se sa svima, psuje sudije, psuje igrače.
Uđi Vujoševiću pa igraj, dečko je pod tenzijom , žrtvuje karijeru , igra povređen, i šta ako je u revoltu šutnuo reklamu.
Ne znam kako će se ovo završiti, ali ovaj čovek je totalno pogubljen, on nema ni trun ljudskog osećaja za druge, ako bi njegove postupke sankcionalisali, po njegovim kriterijima, davno bi mu bilo zabranjeno da radi u sportu.

The doctor 46

pre 10 godina

Cinjenica da je dobar kosarkas ali da ce mu temperament praviti problem u karijeri to je evidentno. Secam se kako je pravio ostrascene face na utakmicama protiv Crvene Zvezde.
Ne valja to. Navijam za Zvezdu ali nemam nista protiv mnogih Partizanovih igraca koji su drali Zvezdu a ostali kuleri na i van terena.

Vlad Rad

pre 10 godina

Najboljeg igraca koji ima klinacke bubice moras da istrpis. Ali Vujosevic je izgleda sve manje dobar pedagog. Mogu da razumem da je njegova bolest kumovala tome. Ali onda nek se povuce ako je tako ozbiljno. U svakom slucaju ovo mi se sve nimalo ne svidja. :(

stecky

pre 10 godina

Bogdan od sutra nije više igrač partizana! Pukla žestoka svađa posle Gagijeve povrede i zato nije dobio kapitensku traku. Ovo večeras je samo nastavak, a u epilogu uživajte u narednim danima.

Nenad-SRB

pre 10 godina

Dobra odluka Vujosevica, bez obzira na poraz. Izgleda da je Bogdan malo poleteo (a kako i ne bi? "San Antonio", "Majami", "najbolji bek suter u Evropi"). Neka malo smiri glavu, bice dobro i za njega i za Partizan. Na kraju, zna se koliko se mucimo sa pronalazenjem sponzora, razmislite ko bi zeleo da sponzorise klub ciji igraci sutiraju reklame svojih sponzora.

ban

pre 10 godina

Pa šta ti umišljaš uobraženi stvore. Sve ove titule je doneo licno Danilovic svojim ugledom i instiktom za talente. Prošle godine si oterao najboljeg-Andjusica a sada hoćeš i Bogdana. E neće da može. Sram te bilo. Idi u Crnu Goru pa tamo izigravaj instituciju. Žališ se na budžet, a veliki CSKA zamalo propade zbog tebe dok si ga ti vodio. Toliko.

miodrag

pre 10 godina

Bezobrazni i bahati covece, taj Bogdanovic ti igra po 35 minuta. Igra pleja, lomi se.. On i jos tri igraca od kojih je jedan - Milosavljevic - takodje povredjen.A sve da bi ti i Danilovic pokrili cinjenicu da Partizan koji je jedini imao neke rezultate i prodavao neke igrace - ne moze da andje sponzora!? Do danas necete da kazete kako je to moguce. Ali trosite ljude nemilice. Mali si covek.

Nikola V

pre 10 godina

Ma ti si smesan jedan lik...Bogdanovic je najbolji igrac u Srbiji a ti ga maltretiras kao da imas jos 10 takvih...Svasta...Cuvaj ti ona drva u reketu... Vreme je za Miloja!!!

Pavelski

pre 10 godina

Vujosevic je poceo da preteruje, to mi se ne dopada. On jeste mnogo toga ucino za Partizan, ali ne volim da se daje neki beskonacni kredit nekome zarad proslosti.

darije

pre 10 godina

Potpuna podrška Duletu. Klinac odigrao deset dobrih mečeva, pa dobio krila. E pa ne može tako. Gde su krila Đorđeviću, Daniloviću, Divcu... Nemaju ih, zato su i postigli to što su postigli!

Paspalj

pre 10 godina

Mozda smo zbog toga direktno izgubili utakmicu, ali je ovo dobro na duge staze. Setite se Eurobasketa 2005 u Srbiji i Zeljka Obradovica. Bogdan je sjajan momak, ali neke stvari jednostavno ne mogu da se rade. Razumem i njega i nervozu i sve, ali ipak..
Cestitke MZTu na zasluzenoj pobedi, mi idemo dalje, borba se nastavlja.

darije

pre 10 godina

Potpuna podrška Duletu. Klinac odigrao deset dobrih mečeva, pa dobio krila. E pa ne može tako. Gde su krila Đorđeviću, Daniloviću, Divcu... Nemaju ih, zato su i postigli to što su postigli!

mirko

pre 10 godina

Izbacio igrača , zato što je šutnuo reklamu, a on luduje po terenu, svađa se sa svima, psuje sudije, psuje igrače.
Uđi Vujoševiću pa igraj, dečko je pod tenzijom , žrtvuje karijeru , igra povređen, i šta ako je u revoltu šutnuo reklamu.
Ne znam kako će se ovo završiti, ali ovaj čovek je totalno pogubljen, on nema ni trun ljudskog osećaja za druge, ako bi njegove postupke sankcionalisali, po njegovim kriterijima, davno bi mu bilo zabranjeno da radi u sportu.

miodrag

pre 10 godina

Bezobrazni i bahati covece, taj Bogdanovic ti igra po 35 minuta. Igra pleja, lomi se.. On i jos tri igraca od kojih je jedan - Milosavljevic - takodje povredjen.A sve da bi ti i Danilovic pokrili cinjenicu da Partizan koji je jedini imao neke rezultate i prodavao neke igrace - ne moze da andje sponzora!? Do danas necete da kazete kako je to moguce. Ali trosite ljude nemilice. Mali si covek.

ban

pre 10 godina

Pa šta ti umišljaš uobraženi stvore. Sve ove titule je doneo licno Danilovic svojim ugledom i instiktom za talente. Prošle godine si oterao najboljeg-Andjusica a sada hoćeš i Bogdana. E neće da može. Sram te bilo. Idi u Crnu Goru pa tamo izigravaj instituciju. Žališ se na budžet, a veliki CSKA zamalo propade zbog tebe dok si ga ti vodio. Toliko.

Paspalj

pre 10 godina

Mozda smo zbog toga direktno izgubili utakmicu, ali je ovo dobro na duge staze. Setite se Eurobasketa 2005 u Srbiji i Zeljka Obradovica. Bogdan je sjajan momak, ali neke stvari jednostavno ne mogu da se rade. Razumem i njega i nervozu i sve, ali ipak..
Cestitke MZTu na zasluzenoj pobedi, mi idemo dalje, borba se nastavlja.

stecky

pre 10 godina

Bogdan od sutra nije više igrač partizana! Pukla žestoka svađa posle Gagijeve povrede i zato nije dobio kapitensku traku. Ovo večeras je samo nastavak, a u epilogu uživajte u narednim danima.

Neko123

pre 10 godina

Dodji ti sine kod nas ako zelis neki trofej !
(Opticus, 27. januar 2014 22:51)

Bogdan vec ima dva trofeja "sine", ili si poceo da gledas kosarku tek ove godine?

Gary Payton

pre 10 godina

svaka cast za Dula... Ne moze niko pa ni fenomenalni Bogdan da bude ispred tima... Dule je svesno zrtvovao ovu utakmicu da bi od Bogdana napravio jos boljeg coveka i igraca... samo treba da shvati da je zbog svog nesportskog ponasanja ostavio saigrace i tim na cedilu...
I eto nam Bogdana sa30+ protiv Lokomotive...
Zivi bili pa videli...

Neko123

pre 10 godina

Dajte bre ljudi, sta panicite!? Uvek se znalo da Vujosevic trazi ekstremnu disciplinu - on je taj koji raspravlja sa sudijama, dobija tehnicke itd, ali igraci to NE SMEJU. Nece Bogdan biti izbacen iz Partizana ili preci u Zvezdu, vec je samo bio kaznjen jedno poluvreme. Mozete i da pogledate onaj video o Vestermanu u kojem je i kratka epizoda o Bertansu kada se unervozio jer mu je bio dan, pa mu je prisao Dule i smireno ali ljutito mu rekao "Dobro, je li to razlog da se tako ponasas?".

A teko ovi sto se javljuju "Dule izgubio kompas", hahah.. pa i ako ne osvojimo nista ove godine - da li je strasno!? Dominiramo 12 godina, ove godine nam se povrede 3 kljucna igraca a sad i Tepic, je li sramota ne osvojiti titulu tako? Osvojiti titulu bez 3 kljucna igraca bi bilo isto kao kad bi Crnokosa osvojila Evroligu. Samo zamislite kako bi igrala Zvezda da su joj povredjeni Dzenkins, Nelson i Marjanovic.

Nikola V

pre 10 godina

Ma ti si smesan jedan lik...Bogdanovic je najbolji igrac u Srbiji a ti ga maltretiras kao da imas jos 10 takvih...Svasta...Cuvaj ti ona drva u reketu... Vreme je za Miloja!!!

dus dibidus

pre 10 godina

То није било дисциплиновање, већ коцкање, резултат се види.
Све код Вујошевића мора да буде епско, било да су победе или порази.
Па Широки и МЗТ имају ротацију а ви немате, него волите ту причу сами против свих, сви против нас, рат, буџет, трте мрте,

Pavelski

pre 10 godina

Vujosevic je poceo da preteruje, to mi se ne dopada. On jeste mnogo toga ucino za Partizan, ali ne volim da se daje neki beskonacni kredit nekome zarad proslosti.

TRENER

pre 10 godina

Tako je treneru, mlade igrače ne treba razumeti, samo u glavu? Nisi se setio da mu kapitensku traku daš, nego udri po njemu!!! Sujeta je čudo!!!

blaza

pre 10 godina

Covek prica o disciplini a psuje na svakom mecu kao kocijas,prvo sudije a onda i svoje igrace.Postujem sve sto je postigao u kosarci i svaka cast al Duletovo ponasanje je lose.

DejaKG

pre 10 godina

A Milenko Tepić što se povredio,ništa?
Mi kad igramo basket ovde kod nas u kraju obično kažemo:Što se vučeš ko Milenko Tepić ili:Ajde Tepiću nisi se valjda opet povredio....

nemanja

pre 10 godina

Ako mladi igrac "poleti" prerano, trener treba da pokaze gdje mu je mjesto, i to uvijek podrzavam. Ali treba nekad gledati visi interes, pustiti mozda i najboljem mladom igracu u Evropi u ovom trenutku da odigra to poluvrijeme, vjerovatno bismo dobili sa njim, a onda na treningu ga disciplinovati, oduzeti mu od plate ili nesto slicno. Ovako je ovaj potez direktno uticao na ishod meca. Nazalost.

Nenad-SRB

pre 10 godina

Dobra odluka Vujosevica, bez obzira na poraz. Izgleda da je Bogdan malo poleteo (a kako i ne bi? "San Antonio", "Majami", "najbolji bek suter u Evropi"). Neka malo smiri glavu, bice dobro i za njega i za Partizan. Na kraju, zna se koliko se mucimo sa pronalazenjem sponzora, razmislite ko bi zeleo da sponzorise klub ciji igraci sutiraju reklame svojih sponzora.

Parni valjak

pre 10 godina

Da objasnim delu partizanovaca koji površno poznaju košarku,a njih je na sreću vrlo malo. Dule je svestan da posle povreda Bertansa, Vestermana i Milosavljevića tim Partizana nije kvalitetniji od Crvene Zvezde Beograd. Da su bar dvojica od njih tu, prošetao bi se do titula. On zna da do rezultata sada može doći samo kolektivom, borbenošću i nesalomivim karakterom. Igrači koji se svađaju, polemišu i šutiraju reklame ne osvajaju trofeje. Bogdanović mora da bude svestan da je on proizvod ovog tima i igre koja je po prvi put poslednjih godina fokusirana na bekove. Zahvaljujući talentu on je tu priliku dobro iskoristio. Ali, sad je na prekretnici. Ili će se pridružiti društvu u kome su Danilović, Đorđević, Divac, Paspalj, Rebrača, Peković, Vujanić, Šćepanović, Drobnjak i drugi ili društvu u kome su Lukovski, Jelisijević, Bakić...

velja

pre 10 godina

Ajde bre vi veliki stručnjaci za košarku nemojte da pričate koješta o Duletovom "gubljenju kompasa" i "nerazumevanju za mlade igrače" kad se u košarku razumete kao ja u kriket. To što neki od vas Duleta ne mogu da podnesu, to je već druga stvar.
Da bar malo pratite košarku znali biste kakve metode rada (naročito sa mladim igračima) i koliko "nerazumevanja" imaju Dušan Ivković, Željko Obradović, Greg Popović, Svetislav Pešić itd. Bez autoriteta nema ničega i to što je Dule uradio je prava stvar za usijanu glavu kakva je još uvek Bogdanović. Mali mora da shvati da je još uvek niko i ništa i da još mnogo mora da sluša i uči da bi postao ozbiljan igrač. Zna Dule šta radi, ne brinite se vi ništa.
Ali kažem opet, druga je stvar to što neki od vas tog čoveka ne mogu da smisle, pa traže svaki povod da ga iskritikuju preko svake mere...

Milimoj

pre 10 godina

DV doktor nauka iz oblasti Manipulacija i Psihologija zrtve.Idi u politiku isti si kao i ostali,a najgori su grobari koji slepo idu za svojim vodjom,bice to tesko budjenje iz sna utemeljenog na lazima kradjama i gepekovanju.

Djura

pre 10 godina

Hvala Dulu do neba. Nadam se da je ovo taj poraz koji će nas ukrstiti u polufinalu ABA lige. Ne kažem da ćemo pobediti, mada mislim da je ove godine najrealnije. Kad se ne bude igrala evroliga onda će sve biti mnogo teže, pre svega ostanak igrača pa sve ostalo. A ovo se večeras desilo zato što je Bogdanović svojim igrama počeo da se izdvaja i da postaje veća zvezda od Dula, svako realan to vidi i zna. Kao što je oterao Katića i Andjušića zbog tuče u Vršcu. Jednostavno čovek ništa ne zaboravlja i nikom ne dopušta da ugrozi njegovu poziciju apsolutnog vladara. Isti kao i Pešić. A vi samo nastavite da ga obožavate, a on samo neka nastavi kako je krenuo sa treninzima i odlukama, sad kad ima konkurenciju sve će početi drugačije da se završava.

janez

pre 10 godina

Alal ti vera Dule....samo tako nastavi.Otić će Bogdanović kao i Anđušić pa ću da te pitam posle kako ćeš.Da neće možda Gagić da ti igra pleja?

The doctor 46

pre 10 godina

Cinjenica da je dobar kosarkas ali da ce mu temperament praviti problem u karijeri to je evidentno. Secam se kako je pravio ostrascene face na utakmicama protiv Crvene Zvezde.
Ne valja to. Navijam za Zvezdu ali nemam nista protiv mnogih Partizanovih igraca koji su drali Zvezdu a ostali kuleri na i van terena.

maserati

pre 10 godina

Oterali Gordića i sad nemaju organizaciju u napadu na poziciji pleja.Duletova odluka.Dovedeni Gagić i Musli kao velike nade srpske košarke, a vidi se da ne napreduju u igri.Duletova odluka da su oni talentovani.Doveden Dalo kao zamena za Gordića? Duletova odluka.Malo igrača u rotaciji ove sezoni dovode do povreda.Duletova odluka.Preterani treninzi preko granice.Duletova odluka da je to ispravno. O kakvom košarkaškom geniji pričamo?

rkekoke

pre 10 godina

Nisam zeleo da komentarisem odluku da za kapitena bude postavljen Lovernj. Samo cu vam reci da je ovo kulminacija svega...

Na stranu to sto je Lovernj stvarno odlican igrac,ali pre samo 10 meseci on je bio na putu za Metalac i da Gordon nije otisao iz kluba,Lovernj bi vam danas bio ko zna gde. I nakon otpisivanja,10 meseci kasnije kapiten? Ne ide to tako...

ban

pre 10 godina

Bogdane, svi smo uz tebe. Vujosevic drži samo poslušnike. Ko ga šljivi, neka ide da čuva ovce po Podgorici. Pravi trener daje savete a ne izbacuje najbolje igrače usred meča. Što to nije radio kad mu je bio Grbovic nekad bio igrač. Ovim porazom doveli smo ozbiljno tim da strepi za fajnal-for obzirom na veoma težak raspored koji nam sledi.

Vizionar

pre 10 godina

A ko treba tebe da izbaci kada psujes igrace I svasta im kazes? Svima si dosadio , odlazi jer ces jos nekog da povredis? A gde ti je Andjusic, Paunic I jos neki , koji nisu hteli da te "trpe"?

jedan za ponijeti

pre 10 godina

Covicu reaguj svi znamo da bogdan navija za zvezdu i oprosticemo mu njegovu ruznu proslost ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(Srbija bre, 28. januar 2014 00:14)

Jadan je tvoj zivot kad tvrdis da je Zvezda zivot a ostalo sitnice…

Zivot treba da ti je ono DIJETE koje ces nedeljom nahraniti i obuci i odvesti da gleda utakmicu te Zvezde ili Partizana. E a ta utakmica treba da je sitnica koja ce i tebi i djetetu uciniti zivot ljepsim.

Toliko o zivotu i sitnicama, ti Srbijo bre!

albatros

pre 10 godina

E moj Dule,treniras strogocu sa najboljim igracem!? Nadam se da znas sta radis i da ce ti kazna uroditi plodom, jer si veceras direktno MZT-u doneo pobedu, a nama mozda najtezeg protivnika u polufinalu ABA lige CZBG.

Миле

pre 10 godina

Нисам гледао, не режем вене због Д. Вујошевића, али ми неки инстикт каже да је у овом случају у праву. Мало је Богдановић дрчан више него би требало. Истина без тога нема ни врхунског играча, види под Тепић, али биће да је он мало више напаљен него што би требало. Надам се да ће се све средити на опште задовољство.

Miloš VŠ

pre 10 godina

Bogdane,hajde ti lepo dođi u našu Zvezdu,odličan si igrač i kao takav treba i plata da ti bude srazmerna tvom kvalitetu,što da ne,ipak je ovo samo košarka.
Izmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb,ostavi po strani gluposti,kreni u pravi košarkaški izazov!
Lično ne verujem da ćeš prihvatiti,ali bilo bi lepo!

Sredoje Livadic ZVEZDA ZIVOT JE.

pre 10 godina

Zvuci cudno ali veliki trener Dule Vujosevic u ovom trenutku radi za Crvenu Zvezdu..,u cemu ga ja srcano podrzavam..Bogdan i nije za Partizana,jer mu srce od malena kuca za najveci i najbolji srpski klub..Uz to decko nije naivan i zna gde je pesperktiva i realna mogucnost za napredak i osvajanje trofeja..Umesto da gine 35 minuta i rizikuje povredu i karijeru u Zvezdi bi elegantno za 20 minuta pokazao sta zna..Vreme Partizana polako ali sigurno je u silaznoj putanji..ali grobarima to nikad nije smetalo..(to postujem),srcano navijaju za svoj mali simpaticni klub..

baraba

pre 10 godina

a sve je to zbog kapitenske trake. momak je losasaveo i treba ga razumeti. al problem je sujeta vujosevica jer da je bagdanu dao traku vise ne bi on "vujosevic" bio glavni. em sto ima platu vecu od pola tima partizana zajedno em sto je sujetan. ma vreme mu je za nogu.... stata je velika po nas ja bi kao srbin i delija voleo finale f4 czv-par... cisto zbog nase kosarke i EL... ziveli mi

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

Vlad Rad

pre 10 godina

Najboljeg igraca koji ima klinacke bubice moras da istrpis. Ali Vujosevic je izgleda sve manje dobar pedagog. Mogu da razumem da je njegova bolest kumovala tome. Ali onda nek se povuce ako je tako ozbiljno. U svakom slucaju ovo mi se sve nimalo ne svidja. :(

*Evrofiličar

pre 10 godina

E zbog ovoga sam u komentaru na vest o Lovernju novom kapitenu rekao da podrzavam odluku 100%. Ne mora nuzno da znaci da je sad Bogdan postao bahat i ne znam ni ja sta, ali... Moramo da shvatimo da mu hlava bridi od emocija, samo sto ne eksplodira. Do ovoga ziveo je zivot iz bajke, najbolji igrac, motor ekipe, sve oci uprte u njega. Novinski naslovi prste, skauti dolaze, prave se analize a u kosarkaskim vestima- ime Bogdan Bogdanovic dominira. Ovo dugorocno moze da bude ta jedna nit koja ga je napravila velikim. Zato, podrzavam i ovo, doduse ne 100%, jer je zrtvovan poraz.

fmp

pre 10 godina

.., sad kad ima konkurenciju sve će početi drugačije da se završava.
(Djura, 28. januar 2014 00:13)

Sto "volim" ovakve komentare tima "sada kada imate konkurenciju" ili "konacno posle 15 godina imate konkurenciju","osvajali ste titule kada niste imali konkurenciju"... Jel i prosle godine nismo imali konkurenciju?A preprosle sa Morisonom,Tomasom,Popovicima,Nedovicem,Pesicem? A pre toga u eri Drakulica i Vucicevica i prave zvezde sa takodje Pesicem,Marinnovicem,Keseljom,Bjelicom,Videnovim,silnim amerima,pa pre toga u eri Vesica i Andjelkovica? I pred pocetak svih tih sezona ste govorili:"evo konacno imate konkurenciju,konacno ce biti zanimljiva borba za trofeje",onda kada opet sve pokupimo,pred sledecu sezonu skockate neki tim i opet prica kako cemo konacno imati konkurenciju i to ponavljate iz godine u godinu evo do danasnjeg dana.A da ne pricam sto je uvek tu bio i jaki Hemofarm i FMP.

zzbz

pre 10 godina

Ljudi Dusana Duleta Savica trener je bio odstranio iz ekipe jer nije hteo da nosi odelo za znakom sponzora, svi znamo ko je danas Dule Savic. Bogdan je majstor ali nece uspeti sutiranjem reklame. Dule mu je na tezi nacin objasnio kako mora da se ponasa i ja to podrzavam. Vujosevic je trener autoritet i moze da vice, isto onako kako su nama profesori u skoli skakali na glavu. Njegov recnik je pun psovki ali covek ne psuje vise od prosecnog srbina, a i sve oni koju mu broje psovke, nek krenu da mu broje citate i knjige koje je procitao pa nek uporede sa sobom.
Pesic je mrtav ladan odstranio Radmanovca iz ekipe, drzao je na ledu Nedovica, a Pesic je jedan od najuspesnijih trenera.

Mora u svako doba dana i noci da se zna ko kosi a ko vodu nosi.

PS. Bogdane majtor si ove igre, ali jos uvek zelen, saberi se i polako. Moras da kontrolises sebe da bi kontrolisao utakmicu.

...

pre 10 godina

molio bih od skora navijace pantera da se ne javljaju na temu o nasem treneru posto oni nemaju iskustva o takvim stvarima,jer oni ni NEMAJU trenera

grobar

pre 10 godina

Tako se to radi, doktor Dusan Vujosevic.
Negativni komentari na Duleta dolaze od strane navijaca FMP, Grobari ce ga uvek podrzavati, treba Bogdanu skratiti krila dok je jos mlad ako zeli da postane veliki igrac.
Dule Vujosevic salalalala Dule Vujosevic salalalalala

русвај

pre 10 godina

Сад ће ови искрено забринути за игру и резултате Партизана да нагрну с коментарима. Зато што не разумете због чега је Богдан остао у свлачионици и не разумете зашто 16 пута до сада за редом нисте освојили титулу. Вама није јасна улога ни тренера ни играча, као ни разлика изнеђу њих. Најважније је да је Богдан схватио да је својим поступком директно утицао на исход утакмице и да је оставио клупске другове без своје помоћи у овој утакмици. Што се тиче Дулета: и да у наредних дванаест година не успе да освоји ниједну титулу, опет је неупоредуво успешнији од свих комшиница ђутуре.

zoran ivkovic

pre 10 godina

bogdanovic strasan talenat deo talenta je pokazao.lovern odlican igrac ,ali ipak bogdanovic je pre trebao biti kapiten ,najbolji je igrac uz to sve vreme vuce ekipu i nosi najveci teret ,

wtf

pre 10 godina

pa da li je ovaj covek totalno poludeo?! hvala za sve sto si do sad uradio, ali ja vise ne mogu da te slusam I gledam. Samo kukas I treniras strogocu nad tim momcima. zbog tvog ega smo veceras izgubili I ugrozili f4. pa nama ide gostovanje ciboni, zvezdi... nemamo igrace a ocigledno je I atmosfera narusena. ne razumem potez uprave da kapiten bude Zo, svaka cast momku, pre Bogdana pa I Tepica, sto da ne, pa to je van svake pameti. imate li vi mozga ili ste svi kolektivno poludeli?!

Mladen

pre 10 godina

Vujosevic je ovim postupkom pokazao koliki je covek i trener, evo i zasto.On je svesno ostavio Bogdanovica u svlacionici znajuci da je tesko na terenu i da nema milosaljevica itd.. ali je isto tako znao da ako ga ostavi Bogdanovicu tako nesto nikad nece pasti na pamet da uradi, po ceni poraza on je naucio mladog Bogdana jednu veoma vaznu lekciju. Pre igraca ili trenere vaznije je biti covek! Pozdrav od mene.

misa tumbas

pre 10 godina

poleteli su previsoko I igrac I trener.Dule se prepucava po medijima sa svakom baba Persom I nije na nivou kluba koji vodi.Zaduzio je klub rezultatima al brate niko nije iznad kluba...
Bogdan da je pametan da cuti,igra sto moze bolje ubode neki veliki klub preko I zavrsio je posao za ceo zivot

Dejan Vračar

pre 10 godina

Kako ne shvatatate.
Kaznio ga je jer nije pročitao knjigu pa je ostao u svlačionici da je dovrši.
SISTEM...
Gagić je na poštedi od ovih kazni dok ne nauči da čita...

Geri Pejton

pre 10 godina

Ja ne shvatam ove ljude koji zovu Bogdana u FMP da zajedno osvaju trofeje... Kad i koje ste vi to trofeje osvajali? ... podsetite me molim vas ...

bora

pre 10 godina

Naravno da nijedan pravi Grobar,nikada neće ni pomisliti a ne reći nešto loše o Duletu!!Sve su ovo navijači nekadašnje Crvene zvezde,a sada u odsustvu iste,oročeno preimenovanog Fmp-a!Njihov večni san je da na klupi Partizana nema Duleta!!Al'neće moći.Puna podrška Duletu,bar još 10 god.na klupi!!!A inače je on stvorio (i stvoriće),na desetine Bogdanovića i bogdanovića.Svi su oni prolazni,Dule je večan!!!

Slaviša

pre 10 godina

Au koliko Panterčići prate izjave Dula...

Samo slep ne vidi da je možda taktički potez, videti postoji li igra bez njega, a i pokazati drugim igračima da niko nije zaštićen i po pitanju pobede. Bitna je hemija, a kada se ona napravi, tada se pali mašina!

Grobari, znam da ne brinete. 45min posle tekme neprekidno je odjekivalo "i kada ne budeš prvi ti" igrači su izašli videli da imaju punu podršku, a posle toga je nastala žurka u Pioniru!

Panteri, likujte i uživajte dok još možete. Mi vam trofeje bez borbe nećemo dati!

ikis

pre 10 godina

Povratak Vujosevica posle njegove propasti u Rusiji je greska koja ce mnogo kostati Partizan. Covek pokusava da resava svoje frustracije kroz Partizan. Sve mi se cini da cemo tesko i do f4 a kamoli do eurolige.

Baltazar

pre 10 godina

Mali je zaista talentovan,ima sve preduslove da izraste u sjajnog kosarkasa.Cak i pod uslovom strogosce koji preferira Vujosevic.Nije da ga volim,nije ni da ga mrzim ali sa ovom odlukom se i slazem.Jeste klinac,i to moze izraziti negativne reakcije na njemu posto je 'neiskusan' ali upravo tako i treba.To je dobar pocetak da prerodi svoj talenat i bude onaj koji ce da nosi Partizan(Ili bilo koji klub).Zivi bili pa videli ...

desava se

pre 10 godina

Nije ni prvi ni poslednji put da se ovako nesto desava ne samo u partizanu nego generalno u sportu. Ovo nema veze sa Vujosevice to bi uradio svakiozbijan trener, zamislite Obradovicu ili Ivkovicu, Mesini da neko na kritiku na igru rasutira sve... bio bi izbacen iz hale!! Bez obzira na kvalitet igraca koji je u ovom slucaju nesporan neke stvari moraju da se postuju da Vujosevic nije reagovao kako bi se odrazilo na druge igrace, kakva bi poruka poslana da posto su mladi i talentovani neki manje neki vise da mogu da rade sta hoce!! Smirice se strasti vec danas, sutra!!! P.S A sto se tice odlazka Bogdana iz Partizana od toga nema nista, a cak i to da se desi, sigurno nece u CZ jer svojim kvalitetom i formom moze da bira mnogo ozbijnije i lige i klubove!!!!

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@Pedja, 28. januar 2014 09:32
Taj isti dule posle pobede nad cska odlazi u tunel, saceka ga novinar, i uljudno pita: gdine vujosevicu kako bi ste prokomentarisali pobedu vaseg tima, a on ce na to, mi smo sampioni vec 13 godina...
I NEKA VAM SE VRACA SVE OVAKO...DACE BOG DA VAS GUROVIC OPERE U KUPU KORACA , DA PUKNE BRUKA!!!

ban

pre 10 godina

Vujosevicu daj ostavku pod naznakom hitno. Sa igračima praviš cirkus na treninzima. Pravi boding na terenu. Do kraja sezone igraces izgleda ti i tvoj pomoćni trener. Ne možeš da budeš veći od kluba, nikada. Bogdane, pravi grobari su uz tebe. Ti si nam novi Kicanovic, samo da znaš. Nismo trebali da dopustimo ni da Andjusica otera prošle godine. A mi ćemo grobari već da se organizujemo. Bez brige.

Hope

pre 10 godina

Tako se to radi! Svaka cast Duletu, Bogdan ce kad sazri svatiti da je Dule ispravno postupio. Pa Zeljko Obradovic bi mu usput jos i usi izvuko za takvo ponasanje. Bogdan jeste jedan od najvecih nasih talenata jos od Djordjevica, Danilovica ali Partizan je institucija i bio je to i pre a bice i posle Bogdanovica. Cinjenica je samo jedna, a to je da je PARTIZAN stvorio danasnjeg Bogdanovica, a ne Bogdanovic PARTIZAN!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Sta ste bre napali decka kako je ovakav ili onakav.Kad je to pravio probleme?Sutnuo jednom rekalmu iz nervoze o odmah opleli po njemu.Jel ste igrali nekad nesto u zivotu pa se iznervirali?Da je bilo koji drugi trener ovo uradio to bi bio haos,ali za "dula" uvek ima opravdanja i razumevanja a covek vas ubi.Blago vama.

Slobo

pre 10 godina

Druze, nisu ljudi nepismeni, vec u pojedinim krajevima Srbije (Uzice,Valjevo,Cacak,Kraljevo,Prijepolje,Pozega,Ivanjica,Nova Varos,Zlatibor...) ljudi tako pricaju.Dakle, ako se neko zove "Dule", vi kazete "kod Duleta", a mi "kod Dula", ako se neko zove "Rade", mi kazemo "kod Rada", ako se neko zove "Mile", mi kazemo "kod Mila", ako se neko zove "Cane"(partibrejker), mi kazemo "kod Cana".Takodje, ako se neko zove "Slobodan", vi ga zovete "Sloba", a mi "Slobo".Mi zenu koja se zove "Slobodanka" zovemo "Sloba".Ne moze i "Slobodan" i "Slobodanka" da se zovu "Sloba"- kako ces da ih razlikujes?Kod nas je musko "Slobo", a zensko "Sloba".A kad bi Vuka Karadzica(reformatora i tvorca modernog srpskog jezika) pitao, rekao bi ti da sam ja pismeniji od tebe. A sto se "Dula" tice, mislim da je Partizanu dao mnogo, ali sve ima svoj pocetak i kraj.

Nick495

pre 10 godina

"dođi u zvezdu
(nick, 27. januar 2014 22:42)"

Nece moci da igra:

1) domace takmicenje
2) Kup
3) ABA ligu

Moci ce da igra 3, eventualno 5, nekim cudom 7 utakmica u Evrokupu, za razliku od 11 utakmica u top 16 Evrolige?!

A sto se tice ovog poteza -- pa ne znam, ali samo znam da ja nisam trener 30+ godina kao Vujosevic. Valjda on zna najbolje.

Pedja

pre 10 godina

Dule je u pravu u kada kritikuje novinare, nema ih nigde kada Partizan pobedjuje CSKA i pravi uspehe, ali zato ova vest sa Bogdanovicem ne silazi SA prve strane...

Cole

pre 10 godina

pravi potez vujosevica, nakon ovoga će bogdan biti još bolji
male tajne velikih majstora.
pogledajte malo instagram, fejs od bogdana informisite se pa onda pričajte da je zvezdaš, pošto ne znam odakle vam to
jeste trebao da ode u zvezdu jer ga je trener zitko basket nudio njima, ali ga je zvezda odbila
dečko je grobar 120%

mirko

pre 10 godina

(Lokalac, 28. januar 2014 00:57)
O čemu ti govoriš čoveče, pa ako je neko proizvod ovih mutnih vremena, onda je to na prvom mestu, taj koga braniš. On je taj ,koji se svaki dan prepucava po medijima, daje provokativne izjave omalovažavajući protivnike. On je taj koga sudije isključuju, koji hoće da bude i iznad kluba, iznad navijača, a igračima da ne govorim. NJegovo ponašanje, njegov odnos prema igračima, medijima, sudijama nema ništa pedagoško.
Kažeš poneo se Bogdanović, momak je jedan od najpristojnijih igrača, nikada nije opomenut, nikada nije dobio tehničku grešku, zašto sa Ivkovićem nema problema, zašto ga svi u klubu, i reprezentaciji poštuju, kada si čuo da ga je neko prozvao, po bilo čemu negativnom.
Iako sam navijač Partizana, voleo bih da Bogdanović napusti klub, pa neka igra Dule, i njegovi obožavaoci, i njemu odani igrači, da vidimo gde će završiti.

nex

pre 10 godina

U trenutku kad imamo nikad manje igraca na raspolaganju, kad nam je svaka pobeda u ABA ligi bitna, on izbacuje najboljeg igraca zbog nediscipline. Naravno da svaki igrac mora da se ponasa u skladu sa kodeksom i velicinom kluba, ali da li je neko ikad Vujosevica kaznio zbog njegove nediscipline? Dosta vise kabadahijskog odnosa, nije Partizan njegov privatni klub!

Lokalac

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim kako je veliki broj zaslepljenih ljudi sa poremecenim shvatanjima (u velikoj meri zasluga ide mulju u kome zivimo) da daje minus na komentare koji podrzavaju Duleta po ovom pitanju, a onim drugima plus.

Pa dajte ljudi, ovde je jedino vazno da decko bude normalan covek, sto Vujosevic hoce da postigne ovim postupkom. Dzaba pare, dzaba slava, vazno je kakav je u glavi.

Bogdane nemoj da poletis, pogledaj sta ga je takvih primera u nasem sportu. Ugledaj se na skromne ljude koji su kao takvi postali i vrhunski sportisti (Bodiroga, Grbici, Bane Ivanovic, Djokovic...).

Neko123

pre 10 godina

Ali nama se ne povredjuju Dzenkins, Nelson I Marjanovic. To je razlika.
(Nikola Stojakovic, 27. januar 2014 23:35)

Koja je poenta ovog komentara? Sta, ne povredjuju vam se jer vi imate neko umece, pakt sa bogom ili sta? Cista sreca, tj nasa nesreca sto su se ovi povredili, desava se.. I Rouz se povredio tesko dva puta, pa sta? Zato sto je on kriv, zato sto je Cikago sarlatanski klub, ili zato sto nemaju srece?

che

pre 10 godina

Istina je da Duško Vujošević nije model discipline, ali to ne opravdava nedisciplinovano ponašanje Bogdanovića. Odluka Vujoševića da Bogdanović ne nastavi meč može da utiče i dobro i loše na jednog od najtalentovanih igrača u Evropi, a na njemu je da odluči da li će svoju grešku prihvatiti ili ne. Moje mišljenje je da ovo nije bilo neophodno i da je sigurno postojao bolji način da se Bogdanu ukaže na loše ponašanje na terenu. Oni koji osuđuju Vujoševića i Bogdanovića pokazuju samo koliko vole Partizan, koji je trenutno u jako teškoj situaciji. Neka ovaj incident bude dobar primer za sve mlade igrače. Smatram da Bogdanović nije poleteo i da je u afektu loše reagovao, ne opravdavam ovakvo ponašanje, ali verujem da će kritika Vujoševića na dugi rok pozitivno uticati na njega i da će već u sledećoj utakmici pokazati svoju veličinu. Napred Partizan!

Realno

pre 10 godina

@Parni valjak
Druškane jadni,vidi se da si ti taj koji površno poznaje košarku,čim lupetaš puno toga.Moraš da shvatiš da je Zvezda puno jača od partizana,čak i da su mu tu povređeni igrači.Kad ovo izgovara jedan ostrašćeni navijač partizana,poput Tegeltije,trebalo bi i ti i ostali da shvatite jer ipak je on jako stručan,više nego svi vi tastatura partizani.Čovek je još na početku sezone rekao kako je Zvezda za klasu ispred svih u Aba ligi pa i vas,tako da...nemaš pojma o košarci.

sale

pre 10 godina

verovatno je decku dojadilo sa mu ovaj jako disciplinovan trener (koji je takodje hiljadu puta sutirao reklame i flase sa vodom pored klupe ) redja sve po spisku do treceg kolena.jako lepo od jednog trenera tako velikog kluba.tako se ne vaspitavaju igraci.a bogdana razumem i ja bi puko.covek svaku utakmicu daje maksimum najbolji igrac na terenu a drugi panjevi sve to upropaste.pa sto njih terener ne odstrani i ne dovede zamene.volim moj partizan ali ovo sa vujosevicevom politikom vise ne ide.

MV ....................čččččč

pre 10 godina

Čudi me da niko nije prokomentarisao još jedan sramno kalkulantski potez "Dula"!
Nema veze nikakvo Bogdnovo "šutiranje reklame" - ne bi bio ni prvi ni poslednji, pobogu! Radi se o tome da je "Dula" odmah, još u prvoj četvrtini, ukapirao da će sa MZTovcima biti žešćeg klanja; tačnije, da će mu se Gečevski & Co. OSVETITI za onaj nesretni porqz u Skopju! Bez Berte, Lea, a sad i Gagija, nije bilo šanse da ih odyvamo Znači, trebalo je unapred stvoriti alibi za poraz - kao da povrede trojice nosilaca igre nisu bile dovoljne! I tu ovaj naš veliki pedagog (izvinjavam se na znacima navoda i sarkazmu, ali meni je DV jedna ŽESTOKA PREVARA! Uspeh Partizana je pre svega rezultat sjajnog SISTEMA; rezultat INSTITUCIJE! "Dula" je tu nešto ko karaukulna šteta, odn. POROST!

wer

pre 10 godina

@... Uzmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb...

ne verujem? pa taj vam je i otisao jer ga niste placali, vec je kukao po tviteru vise puta..

secas se boganovog izraza lica kad vas je obtrpavao prosle godine?
secas se?
:)

dule

pre 10 godina

Naravno da se moraju postovati pravila ponasanja jer ti igraci trebaju da budu primer deci koja dolaze,ali isto tako treba istrpeti ponasanje doticnog trenera koji tom istom igracu,najmanje sam prebrojao pet puta u ovoj sezoni, koji psuje majku i ostale clanove porodice.Neko to moze da izdrzi a neko ne.
Decku se smucilo i naravno da je pukao.Ja sam zvezdas ali to je definitivno najbolji igrac koga Srbija danas ima i tek ce da pokaze svoj raskosni talenat.

angel_eyes

pre 10 godina

A što u komentarima pozivaju lika da pređe u Zvezdu, ne verujem koji stepen jada.
Preći će, sigurno, samo zbog vas što to pišete.

Partizan

pre 10 godina

Pa bas zbog toga sto je mlad ne moze da radi sta hoce,nijei jasno to sto posle svih ovih godina osporavaju dula a svaki pravi grobar ga obozava mada se mozda i lazno predstavljaju panteri

BL

pre 10 godina

Pratio sam meč. Gagić je sinoć promašio bar deset zicera. Strašno. Inače, Vujošević nema ama baš nikakvog prava da nekoga uči kulturi. Pa on je rekorder po broju kazni, tehničkih grešaka i prostakluka. A da je Bogdan poletio, i to je tačno.

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

Pedja

pre 10 godina

(P A R T I Z A N, 28. januar 2014 07:20)
Nije isti. Vas poraz je ubedljiviji i verovatno bi bilo 20 razlike za MZT da nije bilo vasih standardno najboljih igraca sudija.

gagi

pre 10 godina

Treba kazniti Vujosevica zbog ponasanja a ne Bogdana. Decku se sve skupilo ne prima platu em trener vice. Dodji ti lepo u ZVEZDU lepo tebi lepo a lepo i nama. Pozdrav Bogdane najboljisi

bora

pre 10 godina

"Dule je trebao da ga posavetuje".Ma 'ajde? Travnička hronika,Veliki vezir,francuskom konzulu:"Pamet se nažalost,ne uteruje ljudima kroz glavu,nego preko guzice.Čovek zaboravi,stotine divnih,ljudskih i korisnih saveta,ali nikada dobre batine!!?" Potpisujem ovo i danas!!

aleksandar

pre 10 godina

Bogdane,hajde ti lepo dođi u našu Zvezdu,odličan si igrač i kao takav treba i plata da ti bude srazmerna tvom kvalitetu,što da ne,ipak je ovo samo košarka. Izmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb,ostavi po strani gluposti,kreni u pravi košarkaški izazov! Lično ne verujem da ćeš prihvatiti,ali bilo bi lepo! (Miloš VŠ, 28. januar 2014 02:34)a u koju zvezdu

raskorak

pre 10 godina

ah, kakva hipokrizija na ovoj vesti. naravno da je glavni trener iznad igrača, jer je isključivo trener taj koji odlučuje kada i ko igra ili ne igra, bez obzira na kvalitet koji poseduje. kakav bi trener bio u očima tima, kada bi pojedincu dozvolio da pojedinac donosi odluke? autoritet je nešto što svaki veliki stručnjak, bez obzira na sport u kojem radi, MORA da ima u odnosu na tim. primera radi, seća li se iko kada je Ferguson Bekama gađao kopačkom? stoji da je to preterano, ali opet niko ne može sporiti stručnost tog Fergusona. samo kod nas vlada takvo licemerje i klubaštvo, pa bez obzira na struku i rezultate, imamo "moralne vertikale" koje zapljunu na nečije vođenje tima. bavio sam se dugo sportom - konkretno košarkom i kada sam prelazio u seniore, otišao sam u Beopetrol kod trenera Krečkovića. nisam dobijao veliku šansu, ali sam tek kasnije dosta toga naučio. smatrao sam da sam u nemilosti trenera, što možda i Bogdanu sada prolazi kroz glavu. i baš sad treba da se izdigne iznad sopstvene sujete i postane veliki. najlakše je otići. ali, odlazi se u nepoznato, a jedna vrata se možda zauvek zatvaraju. čisto sumnjam da će Bogdan igde ići, naročito u toku sezone. drugima neka ostane nada..

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

petarczv

pre 10 godina

Zamislite da ste npr prodavac u radnji i najbolje i najvuse prodajete od svih ali vam menadzer stalno nesto zakera i psuje vam sve po spisku svaki dan...da li bi ste sutnuli nesto?!

bgd

pre 10 godina

Videcemo sta cete pricati kad ne budemo otisli na fajnal for , svi povredjeni nema rotacije, ako se ne pojacamo gotovi smo,plus imamo tezak raspored cibona,buducnost,zvezda ,olimpija u gostima, a sad pricajte bravo dule ,ovo je bila kardinalna greska,morao je da ga iztrpi pa da ga na kraju utakmice prevaspita ako bas trea

Kilbejn

pre 10 godina

Za dusebriznike,samo nek on dodje,a lako ce da je "odmrznemo"!Cak sta vise,nikad nam lepse nije bilo...Mi 1.na tabeli,a vi se radpadate!!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@slobo.Decko ja sam iz Kraljeva i zavrsio sam hvala Bogu fax u Bg-u.Pa da si pismeniji to je tesko reci prema bilo kome.A to sto ti pricas nema veze sa zivotom.Ja znam ko prica Dula a ko Duleta i razlika medju njima se ogleda u obrazovanju a ne mestu odakle su.Ti sad pricas i podrzavas te nepravilnosti u govoru zbog mesta odakle su ti koji ih prave.Pravilno je uvek pravilno,a nepravilno ne moze nikada biti pravilno hteo ti to ili ne i opravdavao ti to cime god hoces.

sve sami strucnjaci

pre 10 godina

Pa šta ti umišljaš uobraženi stvore. Sve ove titule je doneo licno Danilovic svojim ugledom i instiktom za talente. Prošle godine si oterao najboljeg-Andjusica a sada hoćeš i Bogdana. E neće da može. Sram te bilo. Idi u Crnu Goru pa tamo izigravaj instituciju. Žališ se na budžet, a veliki CSKA zamalo propade zbog tebe dok si ga ti vodio. Toliko.
(ban, 27. januar 2014 22:49)

Da je nasem Partizanu manje navijaca kao sto si ti, verujem da bi tribinei na fudbalu bile pune. Po svemu sudeci, ili imas 14 godina pa nisi upucen u rad i delo ovog coveka ili imas 42 i nemas pojma o kosarci. Cuj, oterao najboljeg, Andjusica. Blago nama i nasoj tribini pored ovakvih sportskih umetnika.

Slobo

pre 10 godina

Ljudi, zasto odmah padate u vatru? Ja sam samo napisao da ako je po Vuku Karadzicu, pravilno bi bilo "kod Dula" (vidite u Vukovom recniku). Ali, srpski jezik je podlozan neprekidnim procesima promena, modifikacija. Tako da danas ogromna vecina Srba kaze "kod Duleta". Pravilno je i jedno i drugo, pa neka svako pise kako mu je volja. To cak nema veze sa stepenom obrazovanja, vec sa geografskim poreklom ljudi. Tzv. dinarski Srbi (Crna Gora, RS, zapadna i jugozapadna Srbija), kojima je i sam Vuk Karadzic pripadao (poreklom Hercegovac) kazu "kod Dula".Ostali (Vojvodina, veci deo Sumadije, Pomoravlje, Juzna pruga) kazu "kod Duleta". Pravilno je i jedno i drugo!

Panterska je tuga pregolema...

pre 10 godina

Kako Bogi može da pređe u "vašu zvezdu" kada je ona zamrznuta? Momak će zahvaljujući Partizanu i radu sa Duletom u NBA, sumnjam da mu se ide u zamrzivač sa velikim košarkaškim asom Mirkom Pavlovićem.

rade

pre 10 godina

Zbog ranijih zasluga dajem podrsku Duletu. Ali u ovoj situaciji je malo preterao. Da je Bogdan igrao Partizan bi pobedio.Moze da se desi da zbog ovog poraza ne budemo u prvih cetiri ekipa na kraju prvenstva.Hitno treba traziti adekvatna pojacanja koja bi zamenila povredjene igrace. Preispitati ucinak i talenat Daloa i Gagica. Volim Partizan.

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@rusvaj.Mora da si malopre caskao sa Bogdanom pa znas da je shvatio da je pogresio.Uostalom videces uskoro sta je shvatio.

Битно и небитно, важна подела.

pre 10 godina

Колика фрка око капитенске траке. Па шта је требало да каже гомила играча Манчестера када је Видић добио траку после непуне две сезоне у клубу?

100% tacno.

pre 10 godina

Pa zato i ginete za DVa...Da tebe nema bili bi 10ti....a tako ti vracaju.Mlad si ti momak,nekada i treba da te istrpe ...Ma bolje ti je tu nego u CZ...ostani i dizi cenu DVu...a on ce te naravno uvek "omazavati" kada vidi da te narod voli vise ili da ce te voleti..Ovako samo pokazuje ko je gazda i da si nedisciplinovan i nisi podredjen njemu...

samopartizan

pre 10 godina

Bravo Dule, nije jedan umisljeni klinac iznad kluba. Sve vise pocinjem da verujem da je Bogdanovic navijac czvfmpdiva, maniri su mu isti kao kod njih. Ili se upristoji ili klupa. Ti ces da se brecas jednom Duletu Vujosevicu.

Čika Dragojlo

pre 10 godina

(Sredoje Livadic ZVEZDA ZIVOT JE., 28. januar 2014 01:51) Eh da mi je tvoj mozak da odmorim par dana...ko sve danas ostavlja komentare,auuu.

djuro mileta ostojic lisica

pre 10 godina

Sit sam DV,mislim da je i kosarka sita njega i da je vreme za penziju ili bar duze bolovanje.Svaka cast na borbi za Partizan ali predivnu igru sve na brutalan i rizican posao snaznih i poslusnih gde nema mesta za umetnike i eventualne idole.Sreca da nije bio trener 70tih,sigurno bi Kicu odstranio,kao sto je to ucinio sa Miljenovicem koga sam video kao Kicinog naslednika.Andjusic??Pa Besovic je igracina za Gagica.Covek nezna da pogodi iz nultne udaljenosti,skace kao da su ga gurnuli u bazen a trenira ga "Dula" svakodnevno.A tek taktika;u napadu nasi bekovi guraju centre i nase i protivnicke u reketu???U odbrani nas pune trojkama a ni skok nam nije dobar.Na igru preko centara gde iz 7-8 napada dajemo 1 poen i protivnik stekne razliku,koju stizemo trojkama(Barselona prosle god.)sledi
taim-aut i opet guraj na Gagica.MTZ???Solnoc???

blinkibil

pre 10 godina

Ne slazem se sto je izbacio Bogdanovica. On je mlad i trebao je cvrsto da ga iskritikuje ali ostavi u ekipi. Nije smeo tako da se kocka, pola tima mu je povredjeno a odstranjuje najboljeg igraca iz tima, zato su i izgubili. Partizan igra EL, ABA i pocetkom meseca kup, mnogo napora ih ocekuje,ove utakmice moraju da se dobiju jer ce imati teska gostovanja a treba im ta 2. ili 3. pozicija kako bi eventualno izbegli Zvezdu u polufinalu.

milan

pre 10 godina

Kod hipokoristika u genitivu jednine je pravilno dodati i -a i -ta.
Dakle ,ti pismeni ispravno je od Dule : Dula i Duleta;Djole-Djola,Djoleta;Mile-Mila,Mileta.Uzmi malo najnoviji pravopis pa onda budi glup koliko hoćeš.

Pedja

pre 10 godina

(P A R T I Z A N, 28. januar 2014 07:20)
Nije isti. Vas poraz je ubedljiviji i verovatno bi bilo 20 razlike za MZT da nije bilo vasih standardno najboljih igraca sudija.

MILINKOMILI

pre 10 godina

Tako je DULE on ce tebe da za....! Izbacuj to odmah i njega i Salica,nedaj pare za takvo ponasanje, tri plate kazna, ma ispisnice u ruke pa iz kluba i jedan i drugi.

блабла

pre 10 godina

Невезано за текст. Хахахаха Како фантоме интересује. Не може се на ту тему разговарати, може се само литерарно и музички обрађивати. хахахаха ))): Са фантомима нема разговора, ту су, а не видиш их. хахаха

Libelula

pre 10 godina

Ljubitelji vaterpola i kuglanja se Ljubitelji vaterpola i kuglanja se od jednom razumeju i u košarku...
Odjednom se razumemo , ati u skolu...

P A R T I Z A N

pre 10 godina

Šta se ložite? Dule je ovo namerno uradio, da bi pokazao autoritet kad je najteže. Ne bojte se, tzv. navijači drugih, manje poznatih i manje uspešnih ekipa, Bogdan će igrati za instituciju. Što se poraza tiče, isti poraz kao naša pobeda u Istanbulu protiv Fenerbahçea. Odlično su gađali trojke i nema onda šta da se uradi.

Radmilo Bogdanovic

pre 10 godina

Bice to s Bogdanom ok, mislim u Zvezdi i reprezentaciji. Ali nece valjda Gangula da ne igra za nac. tim. Fenomenalnu sezonu ima iza sebe

Nemanja

pre 10 godina

Dule je već shvatio da ne sme da zakera sa Bogdanom i da u ovoj situaciji ovaj sastav bez Bogdana ne može ozbiljnije da se suprostavi ni ABA-ligašima kamoli evro-ligašima!
Ako je Dule skontao da će biti eventualne kombinatorike ko na koga u polufinalu ABA lige pa da se igra skrivalice sa koje pozicije će KKP u polufinale mislim da je prerano i da prvo treba obezbediti plasman među 4 a tek onda ako ima prostora gledati rasplet i poziciju!
Teško će Zvezda pucati sebi u nogu dve godine zaredom, lane su pobedom nad Futurom došli mečki na rupu i izgubili titulu!

amdwin

pre 10 godina

@jedan za ponijeti
e, svaka ti cast majstore. ja navijam za cz, ali mi je muka kada vidim da navijac bilo kog kluba napise - xy je zivot. ono sto je najgore, takvih komentara ima previse po mom ukusu. ako to pisu, samo da bi zvucalo pompezno, nije u redu, ali ako tako misle, onda govorimo o veeeeelikoj praznini u glavama i srcima. ti si upravo objasnio sta je zivot, a sta sport i strast, tj. ljubav prema klubu.

lala

pre 10 godina

@ (Mirko, 27. januar 2014 22:49)

Bolje da ne pravi novog Danilovica, jer Danilovic je bio igrac u pm, da li ti znas da Danilovic ne bi ni prosao mladje selekcije da se nije zabavljao sa kim se vec zabavljao? Tu je i pocela protekcija da se mesa u sport i da nam opada kvalitet polako, primetilo se to tek desetak godina kasnije a vrhunac smo mogli videti kada je Covicev sin igrao u prvoj postavi jedne Zvezde.

Slobodan

pre 10 godina

ово је само део тактике,за Русе
Као свађа ,проблеми ,пораз
Једино Тепић поквари план,али можда и то изађе на добро,ангажују оног Новака

ban

pre 10 godina

Pa šta ti umišljaš uobraženi stvore. Sve ove titule je doneo licno Danilovic svojim ugledom i instiktom za talente. Prošle godine si oterao najboljeg-Andjusica a sada hoćeš i Bogdana. E neće da može. Sram te bilo. Idi u Crnu Goru pa tamo izigravaj instituciju. Žališ se na budžet, a veliki CSKA zamalo propade zbog tebe dok si ga ti vodio. Toliko.

darije

pre 10 godina

Potpuna podrška Duletu. Klinac odigrao deset dobrih mečeva, pa dobio krila. E pa ne može tako. Gde su krila Đorđeviću, Daniloviću, Divcu... Nemaju ih, zato su i postigli to što su postigli!

stecky

pre 10 godina

Bogdan od sutra nije više igrač partizana! Pukla žestoka svađa posle Gagijeve povrede i zato nije dobio kapitensku traku. Ovo večeras je samo nastavak, a u epilogu uživajte u narednim danima.

mirko

pre 10 godina

Izbacio igrača , zato što je šutnuo reklamu, a on luduje po terenu, svađa se sa svima, psuje sudije, psuje igrače.
Uđi Vujoševiću pa igraj, dečko je pod tenzijom , žrtvuje karijeru , igra povređen, i šta ako je u revoltu šutnuo reklamu.
Ne znam kako će se ovo završiti, ali ovaj čovek je totalno pogubljen, on nema ni trun ljudskog osećaja za druge, ako bi njegove postupke sankcionalisali, po njegovim kriterijima, davno bi mu bilo zabranjeno da radi u sportu.

miodrag

pre 10 godina

Bezobrazni i bahati covece, taj Bogdanovic ti igra po 35 minuta. Igra pleja, lomi se.. On i jos tri igraca od kojih je jedan - Milosavljevic - takodje povredjen.A sve da bi ti i Danilovic pokrili cinjenicu da Partizan koji je jedini imao neke rezultate i prodavao neke igrace - ne moze da andje sponzora!? Do danas necete da kazete kako je to moguce. Ali trosite ljude nemilice. Mali si covek.

Gary Payton

pre 10 godina

svaka cast za Dula... Ne moze niko pa ni fenomenalni Bogdan da bude ispred tima... Dule je svesno zrtvovao ovu utakmicu da bi od Bogdana napravio jos boljeg coveka i igraca... samo treba da shvati da je zbog svog nesportskog ponasanja ostavio saigrace i tim na cedilu...
I eto nam Bogdana sa30+ protiv Lokomotive...
Zivi bili pa videli...

Nikola V

pre 10 godina

Ma ti si smesan jedan lik...Bogdanovic je najbolji igrac u Srbiji a ti ga maltretiras kao da imas jos 10 takvih...Svasta...Cuvaj ti ona drva u reketu... Vreme je za Miloja!!!

...

pre 10 godina

molio bih od skora navijace pantera da se ne javljaju na temu o nasem treneru posto oni nemaju iskustva o takvim stvarima,jer oni ni NEMAJU trenera

Neko123

pre 10 godina

Dodji ti sine kod nas ako zelis neki trofej !
(Opticus, 27. januar 2014 22:51)

Bogdan vec ima dva trofeja "sine", ili si poceo da gledas kosarku tek ove godine?

Pavelski

pre 10 godina

Vujosevic je poceo da preteruje, to mi se ne dopada. On jeste mnogo toga ucino za Partizan, ali ne volim da se daje neki beskonacni kredit nekome zarad proslosti.

ban

pre 10 godina

Bogdane, svi smo uz tebe. Vujosevic drži samo poslušnike. Ko ga šljivi, neka ide da čuva ovce po Podgorici. Pravi trener daje savete a ne izbacuje najbolje igrače usred meča. Što to nije radio kad mu je bio Grbovic nekad bio igrač. Ovim porazom doveli smo ozbiljno tim da strepi za fajnal-for obzirom na veoma težak raspored koji nam sledi.

Djura

pre 10 godina

Hvala Dulu do neba. Nadam se da je ovo taj poraz koji će nas ukrstiti u polufinalu ABA lige. Ne kažem da ćemo pobediti, mada mislim da je ove godine najrealnije. Kad se ne bude igrala evroliga onda će sve biti mnogo teže, pre svega ostanak igrača pa sve ostalo. A ovo se večeras desilo zato što je Bogdanović svojim igrama počeo da se izdvaja i da postaje veća zvezda od Dula, svako realan to vidi i zna. Kao što je oterao Katića i Andjušića zbog tuče u Vršcu. Jednostavno čovek ništa ne zaboravlja i nikom ne dopušta da ugrozi njegovu poziciju apsolutnog vladara. Isti kao i Pešić. A vi samo nastavite da ga obožavate, a on samo neka nastavi kako je krenuo sa treninzima i odlukama, sad kad ima konkurenciju sve će početi drugačije da se završava.

janez

pre 10 godina

Alal ti vera Dule....samo tako nastavi.Otić će Bogdanović kao i Anđušić pa ću da te pitam posle kako ćeš.Da neće možda Gagić da ti igra pleja?

TRENER

pre 10 godina

Tako je treneru, mlade igrače ne treba razumeti, samo u glavu? Nisi se setio da mu kapitensku traku daš, nego udri po njemu!!! Sujeta je čudo!!!

Neko123

pre 10 godina

Dajte bre ljudi, sta panicite!? Uvek se znalo da Vujosevic trazi ekstremnu disciplinu - on je taj koji raspravlja sa sudijama, dobija tehnicke itd, ali igraci to NE SMEJU. Nece Bogdan biti izbacen iz Partizana ili preci u Zvezdu, vec je samo bio kaznjen jedno poluvreme. Mozete i da pogledate onaj video o Vestermanu u kojem je i kratka epizoda o Bertansu kada se unervozio jer mu je bio dan, pa mu je prisao Dule i smireno ali ljutito mu rekao "Dobro, je li to razlog da se tako ponasas?".

A teko ovi sto se javljuju "Dule izgubio kompas", hahah.. pa i ako ne osvojimo nista ove godine - da li je strasno!? Dominiramo 12 godina, ove godine nam se povrede 3 kljucna igraca a sad i Tepic, je li sramota ne osvojiti titulu tako? Osvojiti titulu bez 3 kljucna igraca bi bilo isto kao kad bi Crnokosa osvojila Evroligu. Samo zamislite kako bi igrala Zvezda da su joj povredjeni Dzenkins, Nelson i Marjanovic.

Sredoje Livadic ZVEZDA ZIVOT JE.

pre 10 godina

Zvuci cudno ali veliki trener Dule Vujosevic u ovom trenutku radi za Crvenu Zvezdu..,u cemu ga ja srcano podrzavam..Bogdan i nije za Partizana,jer mu srce od malena kuca za najveci i najbolji srpski klub..Uz to decko nije naivan i zna gde je pesperktiva i realna mogucnost za napredak i osvajanje trofeja..Umesto da gine 35 minuta i rizikuje povredu i karijeru u Zvezdi bi elegantno za 20 minuta pokazao sta zna..Vreme Partizana polako ali sigurno je u silaznoj putanji..ali grobarima to nikad nije smetalo..(to postujem),srcano navijaju za svoj mali simpaticni klub..

Miloš VŠ

pre 10 godina

Bogdane,hajde ti lepo dođi u našu Zvezdu,odličan si igrač i kao takav treba i plata da ti bude srazmerna tvom kvalitetu,što da ne,ipak je ovo samo košarka.
Izmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb,ostavi po strani gluposti,kreni u pravi košarkaški izazov!
Lično ne verujem da ćeš prihvatiti,ali bilo bi lepo!

bora

pre 10 godina

Naravno da nijedan pravi Grobar,nikada neće ni pomisliti a ne reći nešto loše o Duletu!!Sve su ovo navijači nekadašnje Crvene zvezde,a sada u odsustvu iste,oročeno preimenovanog Fmp-a!Njihov večni san je da na klupi Partizana nema Duleta!!Al'neće moći.Puna podrška Duletu,bar još 10 god.na klupi!!!A inače je on stvorio (i stvoriće),na desetine Bogdanovića i bogdanovića.Svi su oni prolazni,Dule je večan!!!

baraba

pre 10 godina

a sve je to zbog kapitenske trake. momak je losasaveo i treba ga razumeti. al problem je sujeta vujosevica jer da je bagdanu dao traku vise ne bi on "vujosevic" bio glavni. em sto ima platu vecu od pola tima partizana zajedno em sto je sujetan. ma vreme mu je za nogu.... stata je velika po nas ja bi kao srbin i delija voleo finale f4 czv-par... cisto zbog nase kosarke i EL... ziveli mi

Slaviša

pre 10 godina

Au koliko Panterčići prate izjave Dula...

Samo slep ne vidi da je možda taktički potez, videti postoji li igra bez njega, a i pokazati drugim igračima da niko nije zaštićen i po pitanju pobede. Bitna je hemija, a kada se ona napravi, tada se pali mašina!

Grobari, znam da ne brinete. 45min posle tekme neprekidno je odjekivalo "i kada ne budeš prvi ti" igrači su izašli videli da imaju punu podršku, a posle toga je nastala žurka u Pioniru!

Panteri, likujte i uživajte dok još možete. Mi vam trofeje bez borbe nećemo dati!

grobar

pre 10 godina

Tako se to radi, doktor Dusan Vujosevic.
Negativni komentari na Duleta dolaze od strane navijaca FMP, Grobari ce ga uvek podrzavati, treba Bogdanu skratiti krila dok je jos mlad ako zeli da postane veliki igrac.
Dule Vujosevic salalalala Dule Vujosevic salalalalala

Parni valjak

pre 10 godina

Da objasnim delu partizanovaca koji površno poznaju košarku,a njih je na sreću vrlo malo. Dule je svestan da posle povreda Bertansa, Vestermana i Milosavljevića tim Partizana nije kvalitetniji od Crvene Zvezde Beograd. Da su bar dvojica od njih tu, prošetao bi se do titula. On zna da do rezultata sada može doći samo kolektivom, borbenošću i nesalomivim karakterom. Igrači koji se svađaju, polemišu i šutiraju reklame ne osvajaju trofeje. Bogdanović mora da bude svestan da je on proizvod ovog tima i igre koja je po prvi put poslednjih godina fokusirana na bekove. Zahvaljujući talentu on je tu priliku dobro iskoristio. Ali, sad je na prekretnici. Ili će se pridružiti društvu u kome su Danilović, Đorđević, Divac, Paspalj, Rebrača, Peković, Vujanić, Šćepanović, Drobnjak i drugi ili društvu u kome su Lukovski, Jelisijević, Bakić...

fmp

pre 10 godina

.., sad kad ima konkurenciju sve će početi drugačije da se završava.
(Djura, 28. januar 2014 00:13)

Sto "volim" ovakve komentare tima "sada kada imate konkurenciju" ili "konacno posle 15 godina imate konkurenciju","osvajali ste titule kada niste imali konkurenciju"... Jel i prosle godine nismo imali konkurenciju?A preprosle sa Morisonom,Tomasom,Popovicima,Nedovicem,Pesicem? A pre toga u eri Drakulica i Vucicevica i prave zvezde sa takodje Pesicem,Marinnovicem,Keseljom,Bjelicom,Videnovim,silnim amerima,pa pre toga u eri Vesica i Andjelkovica? I pred pocetak svih tih sezona ste govorili:"evo konacno imate konkurenciju,konacno ce biti zanimljiva borba za trofeje",onda kada opet sve pokupimo,pred sledecu sezonu skockate neki tim i opet prica kako cemo konacno imati konkurenciju i to ponavljate iz godine u godinu evo do danasnjeg dana.A da ne pricam sto je uvek tu bio i jaki Hemofarm i FMP.

Vizionar

pre 10 godina

A ko treba tebe da izbaci kada psujes igrace I svasta im kazes? Svima si dosadio , odlazi jer ces jos nekog da povredis? A gde ti je Andjusic, Paunic I jos neki , koji nisu hteli da te "trpe"?

dus dibidus

pre 10 godina

То није било дисциплиновање, већ коцкање, резултат се види.
Све код Вујошевића мора да буде епско, било да су победе или порази.
Па Широки и МЗТ имају ротацију а ви немате, него волите ту причу сами против свих, сви против нас, рат, буџет, трте мрте,

Vlad Rad

pre 10 godina

Najboljeg igraca koji ima klinacke bubice moras da istrpis. Ali Vujosevic je izgleda sve manje dobar pedagog. Mogu da razumem da je njegova bolest kumovala tome. Ali onda nek se povuce ako je tako ozbiljno. U svakom slucaju ovo mi se sve nimalo ne svidja. :(

blaza

pre 10 godina

Covek prica o disciplini a psuje na svakom mecu kao kocijas,prvo sudije a onda i svoje igrace.Postujem sve sto je postigao u kosarci i svaka cast al Duletovo ponasanje je lose.

albatros

pre 10 godina

E moj Dule,treniras strogocu sa najboljim igracem!? Nadam se da znas sta radis i da ce ti kazna uroditi plodom, jer si veceras direktno MZT-u doneo pobedu, a nama mozda najtezeg protivnika u polufinalu ABA lige CZBG.

Milimoj

pre 10 godina

DV doktor nauka iz oblasti Manipulacija i Psihologija zrtve.Idi u politiku isti si kao i ostali,a najgori su grobari koji slepo idu za svojim vodjom,bice to tesko budjenje iz sna utemeljenog na lazima kradjama i gepekovanju.

rkekoke

pre 10 godina

Nisam zeleo da komentarisem odluku da za kapitena bude postavljen Lovernj. Samo cu vam reci da je ovo kulminacija svega...

Na stranu to sto je Lovernj stvarno odlican igrac,ali pre samo 10 meseci on je bio na putu za Metalac i da Gordon nije otisao iz kluba,Lovernj bi vam danas bio ko zna gde. I nakon otpisivanja,10 meseci kasnije kapiten? Ne ide to tako...

Paspalj

pre 10 godina

Mozda smo zbog toga direktno izgubili utakmicu, ali je ovo dobro na duge staze. Setite se Eurobasketa 2005 u Srbiji i Zeljka Obradovica. Bogdan je sjajan momak, ali neke stvari jednostavno ne mogu da se rade. Razumem i njega i nervozu i sve, ali ipak..
Cestitke MZTu na zasluzenoj pobedi, mi idemo dalje, borba se nastavlja.

Geri Pejton

pre 10 godina

Ja ne shvatam ove ljude koji zovu Bogdana u FMP da zajedno osvaju trofeje... Kad i koje ste vi to trofeje osvajali? ... podsetite me molim vas ...

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

velja

pre 10 godina

Ajde bre vi veliki stručnjaci za košarku nemojte da pričate koješta o Duletovom "gubljenju kompasa" i "nerazumevanju za mlade igrače" kad se u košarku razumete kao ja u kriket. To što neki od vas Duleta ne mogu da podnesu, to je već druga stvar.
Da bar malo pratite košarku znali biste kakve metode rada (naročito sa mladim igračima) i koliko "nerazumevanja" imaju Dušan Ivković, Željko Obradović, Greg Popović, Svetislav Pešić itd. Bez autoriteta nema ničega i to što je Dule uradio je prava stvar za usijanu glavu kakva je još uvek Bogdanović. Mali mora da shvati da je još uvek niko i ništa i da još mnogo mora da sluša i uči da bi postao ozbiljan igrač. Zna Dule šta radi, ne brinite se vi ništa.
Ali kažem opet, druga je stvar to što neki od vas tog čoveka ne mogu da smisle, pa traže svaki povod da ga iskritikuju preko svake mere...

wtf

pre 10 godina

pa da li je ovaj covek totalno poludeo?! hvala za sve sto si do sad uradio, ali ja vise ne mogu da te slusam I gledam. Samo kukas I treniras strogocu nad tim momcima. zbog tvog ega smo veceras izgubili I ugrozili f4. pa nama ide gostovanje ciboni, zvezdi... nemamo igrace a ocigledno je I atmosfera narusena. ne razumem potez uprave da kapiten bude Zo, svaka cast momku, pre Bogdana pa I Tepica, sto da ne, pa to je van svake pameti. imate li vi mozga ili ste svi kolektivno poludeli?!

ban

pre 10 godina

Vujosevicu daj ostavku pod naznakom hitno. Sa igračima praviš cirkus na treninzima. Pravi boding na terenu. Do kraja sezone igraces izgleda ti i tvoj pomoćni trener. Ne možeš da budeš veći od kluba, nikada. Bogdane, pravi grobari su uz tebe. Ti si nam novi Kicanovic, samo da znaš. Nismo trebali da dopustimo ni da Andjusica otera prošle godine. A mi ćemo grobari već da se organizujemo. Bez brige.

zoran ivkovic

pre 10 godina

bogdanovic strasan talenat deo talenta je pokazao.lovern odlican igrac ,ali ipak bogdanovic je pre trebao biti kapiten ,najbolji je igrac uz to sve vreme vuce ekipu i nosi najveci teret ,

русвај

pre 10 godina

Сад ће ови искрено забринути за игру и резултате Партизана да нагрну с коментарима. Зато што не разумете због чега је Богдан остао у свлачионици и не разумете зашто 16 пута до сада за редом нисте освојили титулу. Вама није јасна улога ни тренера ни играча, као ни разлика изнеђу њих. Најважније је да је Богдан схватио да је својим поступком директно утицао на исход утакмице и да је оставио клупске другове без своје помоћи у овој утакмици. Што се тиче Дулета: и да у наредних дванаест година не успе да освоји ниједну титулу, опет је неупоредуво успешнији од свих комшиница ђутуре.

nemanja

pre 10 godina

Ako mladi igrac "poleti" prerano, trener treba da pokaze gdje mu je mjesto, i to uvijek podrzavam. Ali treba nekad gledati visi interes, pustiti mozda i najboljem mladom igracu u Evropi u ovom trenutku da odigra to poluvrijeme, vjerovatno bismo dobili sa njim, a onda na treningu ga disciplinovati, oduzeti mu od plate ili nesto slicno. Ovako je ovaj potez direktno uticao na ishod meca. Nazalost.

Nenad-SRB

pre 10 godina

Dobra odluka Vujosevica, bez obzira na poraz. Izgleda da je Bogdan malo poleteo (a kako i ne bi? "San Antonio", "Majami", "najbolji bek suter u Evropi"). Neka malo smiri glavu, bice dobro i za njega i za Partizan. Na kraju, zna se koliko se mucimo sa pronalazenjem sponzora, razmislite ko bi zeleo da sponzorise klub ciji igraci sutiraju reklame svojih sponzora.

Mladen

pre 10 godina

Vujosevic je ovim postupkom pokazao koliki je covek i trener, evo i zasto.On je svesno ostavio Bogdanovica u svlacionici znajuci da je tesko na terenu i da nema milosaljevica itd.. ali je isto tako znao da ako ga ostavi Bogdanovicu tako nesto nikad nece pasti na pamet da uradi, po ceni poraza on je naucio mladog Bogdana jednu veoma vaznu lekciju. Pre igraca ili trenere vaznije je biti covek! Pozdrav od mene.

samopartizan

pre 10 godina

Bravo Dule, nije jedan umisljeni klinac iznad kluba. Sve vise pocinjem da verujem da je Bogdanovic navijac czvfmpdiva, maniri su mu isti kao kod njih. Ili se upristoji ili klupa. Ti ces da se brecas jednom Duletu Vujosevicu.

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@Pedja, 28. januar 2014 09:32
Taj isti dule posle pobede nad cska odlazi u tunel, saceka ga novinar, i uljudno pita: gdine vujosevicu kako bi ste prokomentarisali pobedu vaseg tima, a on ce na to, mi smo sampioni vec 13 godina...
I NEKA VAM SE VRACA SVE OVAKO...DACE BOG DA VAS GUROVIC OPERE U KUPU KORACA , DA PUKNE BRUKA!!!

Realno

pre 10 godina

@Parni valjak
Druškane jadni,vidi se da si ti taj koji površno poznaje košarku,čim lupetaš puno toga.Moraš da shvatiš da je Zvezda puno jača od partizana,čak i da su mu tu povređeni igrači.Kad ovo izgovara jedan ostrašćeni navijač partizana,poput Tegeltije,trebalo bi i ti i ostali da shvatite jer ipak je on jako stručan,više nego svi vi tastatura partizani.Čovek je još na početku sezone rekao kako je Zvezda za klasu ispred svih u Aba ligi pa i vas,tako da...nemaš pojma o košarci.

ikis

pre 10 godina

Povratak Vujosevica posle njegove propasti u Rusiji je greska koja ce mnogo kostati Partizan. Covek pokusava da resava svoje frustracije kroz Partizan. Sve mi se cini da cemo tesko i do f4 a kamoli do eurolige.

maserati

pre 10 godina

Oterali Gordića i sad nemaju organizaciju u napadu na poziciji pleja.Duletova odluka.Dovedeni Gagić i Musli kao velike nade srpske košarke, a vidi se da ne napreduju u igri.Duletova odluka da su oni talentovani.Doveden Dalo kao zamena za Gordića? Duletova odluka.Malo igrača u rotaciji ove sezoni dovode do povreda.Duletova odluka.Preterani treninzi preko granice.Duletova odluka da je to ispravno. O kakvom košarkaškom geniji pričamo?

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

gagi

pre 10 godina

Treba kazniti Vujosevica zbog ponasanja a ne Bogdana. Decku se sve skupilo ne prima platu em trener vice. Dodji ti lepo u ZVEZDU lepo tebi lepo a lepo i nama. Pozdrav Bogdane najboljisi

MV ....................čččččč

pre 10 godina

Čudi me da niko nije prokomentarisao još jedan sramno kalkulantski potez "Dula"!
Nema veze nikakvo Bogdnovo "šutiranje reklame" - ne bi bio ni prvi ni poslednji, pobogu! Radi se o tome da je "Dula" odmah, još u prvoj četvrtini, ukapirao da će sa MZTovcima biti žešćeg klanja; tačnije, da će mu se Gečevski & Co. OSVETITI za onaj nesretni porqz u Skopju! Bez Berte, Lea, a sad i Gagija, nije bilo šanse da ih odyvamo Znači, trebalo je unapred stvoriti alibi za poraz - kao da povrede trojice nosilaca igre nisu bile dovoljne! I tu ovaj naš veliki pedagog (izvinjavam se na znacima navoda i sarkazmu, ali meni je DV jedna ŽESTOKA PREVARA! Uspeh Partizana je pre svega rezultat sjajnog SISTEMA; rezultat INSTITUCIJE! "Dula" je tu nešto ko karaukulna šteta, odn. POROST!

*Evrofiličar

pre 10 godina

E zbog ovoga sam u komentaru na vest o Lovernju novom kapitenu rekao da podrzavam odluku 100%. Ne mora nuzno da znaci da je sad Bogdan postao bahat i ne znam ni ja sta, ali... Moramo da shvatimo da mu hlava bridi od emocija, samo sto ne eksplodira. Do ovoga ziveo je zivot iz bajke, najbolji igrac, motor ekipe, sve oci uprte u njega. Novinski naslovi prste, skauti dolaze, prave se analize a u kosarkaskim vestima- ime Bogdan Bogdanovic dominira. Ovo dugorocno moze da bude ta jedna nit koja ga je napravila velikim. Zato, podrzavam i ovo, doduse ne 100%, jer je zrtvovan poraz.

raskorak

pre 10 godina

šta ste se uzjogunili k'o neke babe, zaboga? Bogdan Bogdanović JESTE trenutno jedan od najboljih bekova u evropi, ali takođe ima obavezu kao i ostatak tima da poštuje trenera i saigrače, ali i protivnika.

pozdrav za ove što se naslađuju ovom situacijom i očekuju Bogdanovića u cztelekomu. nema od toga ništa! ne ide da igrač koji napreduje ide u manji klub.

Pedja

pre 10 godina

Dule je u pravu u kada kritikuje novinare, nema ih nigde kada Partizan pobedjuje CSKA i pravi uspehe, ali zato ova vest sa Bogdanovicem ne silazi SA prve strane...

Миле

pre 10 godina

Нисам гледао, не режем вене због Д. Вујошевића, али ми неки инстикт каже да је у овом случају у праву. Мало је Богдановић дрчан више него би требало. Истина без тога нема ни врхунског играча, види под Тепић, али биће да је он мало више напаљен него што би требало. Надам се да ће се све средити на опште задовољство.

Cole

pre 10 godina

pravi potez vujosevica, nakon ovoga će bogdan biti još bolji
male tajne velikih majstora.
pogledajte malo instagram, fejs od bogdana informisite se pa onda pričajte da je zvezdaš, pošto ne znam odakle vam to
jeste trebao da ode u zvezdu jer ga je trener zitko basket nudio njima, ali ga je zvezda odbila
dečko je grobar 120%

lala

pre 10 godina

@ (Mirko, 27. januar 2014 22:49)

Bolje da ne pravi novog Danilovica, jer Danilovic je bio igrac u pm, da li ti znas da Danilovic ne bi ni prosao mladje selekcije da se nije zabavljao sa kim se vec zabavljao? Tu je i pocela protekcija da se mesa u sport i da nam opada kvalitet polako, primetilo se to tek desetak godina kasnije a vrhunac smo mogli videti kada je Covicev sin igrao u prvoj postavi jedne Zvezde.

wer

pre 10 godina

@... Uzmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb...

ne verujem? pa taj vam je i otisao jer ga niste placali, vec je kukao po tviteru vise puta..

secas se boganovog izraza lica kad vas je obtrpavao prosle godine?
secas se?
:)

блабла

pre 10 godina

Невезано за текст. Хахахаха Како фантоме интересује. Не може се на ту тему разговарати, може се само литерарно и музички обрађивати. хахахаха ))): Са фантомима нема разговора, ту су, а не видиш их. хахаха

aleksandar

pre 10 godina

Bogdane,hajde ti lepo dođi u našu Zvezdu,odličan si igrač i kao takav treba i plata da ti bude srazmerna tvom kvalitetu,što da ne,ipak je ovo samo košarka. Izmi ponuđen ugovor koji je imao Šilb,ostavi po strani gluposti,kreni u pravi košarkaški izazov! Lično ne verujem da ćeš prihvatiti,ali bilo bi lepo! (Miloš VŠ, 28. januar 2014 02:34)a u koju zvezdu

Partizan

pre 10 godina

Pa bas zbog toga sto je mlad ne moze da radi sta hoce,nijei jasno to sto posle svih ovih godina osporavaju dula a svaki pravi grobar ga obozava mada se mozda i lazno predstavljaju panteri

sve sami strucnjaci

pre 10 godina

Pa šta ti umišljaš uobraženi stvore. Sve ove titule je doneo licno Danilovic svojim ugledom i instiktom za talente. Prošle godine si oterao najboljeg-Andjusica a sada hoćeš i Bogdana. E neće da može. Sram te bilo. Idi u Crnu Goru pa tamo izigravaj instituciju. Žališ se na budžet, a veliki CSKA zamalo propade zbog tebe dok si ga ti vodio. Toliko.
(ban, 27. januar 2014 22:49)

Da je nasem Partizanu manje navijaca kao sto si ti, verujem da bi tribinei na fudbalu bile pune. Po svemu sudeci, ili imas 14 godina pa nisi upucen u rad i delo ovog coveka ili imas 42 i nemas pojma o kosarci. Cuj, oterao najboljeg, Andjusica. Blago nama i nasoj tribini pored ovakvih sportskih umetnika.

desava se

pre 10 godina

Nije ni prvi ni poslednji put da se ovako nesto desava ne samo u partizanu nego generalno u sportu. Ovo nema veze sa Vujosevice to bi uradio svakiozbijan trener, zamislite Obradovicu ili Ivkovicu, Mesini da neko na kritiku na igru rasutira sve... bio bi izbacen iz hale!! Bez obzira na kvalitet igraca koji je u ovom slucaju nesporan neke stvari moraju da se postuju da Vujosevic nije reagovao kako bi se odrazilo na druge igrace, kakva bi poruka poslana da posto su mladi i talentovani neki manje neki vise da mogu da rade sta hoce!! Smirice se strasti vec danas, sutra!!! P.S A sto se tice odlazka Bogdana iz Partizana od toga nema nista, a cak i to da se desi, sigurno nece u CZ jer svojim kvalitetom i formom moze da bira mnogo ozbijnije i lige i klubove!!!!

The doctor 46

pre 10 godina

Cinjenica da je dobar kosarkas ali da ce mu temperament praviti problem u karijeri to je evidentno. Secam se kako je pravio ostrascene face na utakmicama protiv Crvene Zvezde.
Ne valja to. Navijam za Zvezdu ali nemam nista protiv mnogih Partizanovih igraca koji su drali Zvezdu a ostali kuleri na i van terena.

Hope

pre 10 godina

Tako se to radi! Svaka cast Duletu, Bogdan ce kad sazri svatiti da je Dule ispravno postupio. Pa Zeljko Obradovic bi mu usput jos i usi izvuko za takvo ponasanje. Bogdan jeste jedan od najvecih nasih talenata jos od Djordjevica, Danilovica ali Partizan je institucija i bio je to i pre a bice i posle Bogdanovica. Cinjenica je samo jedna, a to je da je PARTIZAN stvorio danasnjeg Bogdanovica, a ne Bogdanovic PARTIZAN!

Nick495

pre 10 godina

"dođi u zvezdu
(nick, 27. januar 2014 22:42)"

Nece moci da igra:

1) domace takmicenje
2) Kup
3) ABA ligu

Moci ce da igra 3, eventualno 5, nekim cudom 7 utakmica u Evrokupu, za razliku od 11 utakmica u top 16 Evrolige?!

A sto se tice ovog poteza -- pa ne znam, ali samo znam da ja nisam trener 30+ godina kao Vujosevic. Valjda on zna najbolje.

Panterska je tuga pregolema...

pre 10 godina

Kako Bogi može da pređe u "vašu zvezdu" kada je ona zamrznuta? Momak će zahvaljujući Partizanu i radu sa Duletom u NBA, sumnjam da mu se ide u zamrzivač sa velikim košarkaškim asom Mirkom Pavlovićem.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@slobo.Decko ja sam iz Kraljeva i zavrsio sam hvala Bogu fax u Bg-u.Pa da si pismeniji to je tesko reci prema bilo kome.A to sto ti pricas nema veze sa zivotom.Ja znam ko prica Dula a ko Duleta i razlika medju njima se ogleda u obrazovanju a ne mestu odakle su.Ti sad pricas i podrzavas te nepravilnosti u govoru zbog mesta odakle su ti koji ih prave.Pravilno je uvek pravilno,a nepravilno ne moze nikada biti pravilno hteo ti to ili ne i opravdavao ti to cime god hoces.

angel_eyes

pre 10 godina

A što u komentarima pozivaju lika da pređe u Zvezdu, ne verujem koji stepen jada.
Preći će, sigurno, samo zbog vas što to pišete.

jedan za ponijeti

pre 10 godina

Covicu reaguj svi znamo da bogdan navija za zvezdu i oprosticemo mu njegovu ruznu proslost ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(Srbija bre, 28. januar 2014 00:14)

Jadan je tvoj zivot kad tvrdis da je Zvezda zivot a ostalo sitnice…

Zivot treba da ti je ono DIJETE koje ces nedeljom nahraniti i obuci i odvesti da gleda utakmicu te Zvezde ili Partizana. E a ta utakmica treba da je sitnica koja ce i tebi i djetetu uciniti zivot ljepsim.

Toliko o zivotu i sitnicama, ti Srbijo bre!

Kilbejn

pre 10 godina

Za dusebriznike,samo nek on dodje,a lako ce da je "odmrznemo"!Cak sta vise,nikad nam lepse nije bilo...Mi 1.na tabeli,a vi se radpadate!!

Radmilo Bogdanovic

pre 10 godina

Bice to s Bogdanom ok, mislim u Zvezdi i reprezentaciji. Ali nece valjda Gangula da ne igra za nac. tim. Fenomenalnu sezonu ima iza sebe

Pedja

pre 10 godina

(P A R T I Z A N, 28. januar 2014 07:20)
Nije isti. Vas poraz je ubedljiviji i verovatno bi bilo 20 razlike za MZT da nije bilo vasih standardno najboljih igraca sudija.

zzbz

pre 10 godina

Ljudi Dusana Duleta Savica trener je bio odstranio iz ekipe jer nije hteo da nosi odelo za znakom sponzora, svi znamo ko je danas Dule Savic. Bogdan je majstor ali nece uspeti sutiranjem reklame. Dule mu je na tezi nacin objasnio kako mora da se ponasa i ja to podrzavam. Vujosevic je trener autoritet i moze da vice, isto onako kako su nama profesori u skoli skakali na glavu. Njegov recnik je pun psovki ali covek ne psuje vise od prosecnog srbina, a i sve oni koju mu broje psovke, nek krenu da mu broje citate i knjige koje je procitao pa nek uporede sa sobom.
Pesic je mrtav ladan odstranio Radmanovca iz ekipe, drzao je na ledu Nedovica, a Pesic je jedan od najuspesnijih trenera.

Mora u svako doba dana i noci da se zna ko kosi a ko vodu nosi.

PS. Bogdane majtor si ove igre, ali jos uvek zelen, saberi se i polako. Moras da kontrolises sebe da bi kontrolisao utakmicu.

P A R T I Z A N

pre 10 godina

Šta se ložite? Dule je ovo namerno uradio, da bi pokazao autoritet kad je najteže. Ne bojte se, tzv. navijači drugih, manje poznatih i manje uspešnih ekipa, Bogdan će igrati za instituciju. Što se poraza tiče, isti poraz kao naša pobeda u Istanbulu protiv Fenerbahçea. Odlično su gađali trojke i nema onda šta da se uradi.

Lokalac

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim kako je veliki broj zaslepljenih ljudi sa poremecenim shvatanjima (u velikoj meri zasluga ide mulju u kome zivimo) da daje minus na komentare koji podrzavaju Duleta po ovom pitanju, a onim drugima plus.

Pa dajte ljudi, ovde je jedino vazno da decko bude normalan covek, sto Vujosevic hoce da postigne ovim postupkom. Dzaba pare, dzaba slava, vazno je kakav je u glavi.

Bogdane nemoj da poletis, pogledaj sta ga je takvih primera u nasem sportu. Ugledaj se na skromne ljude koji su kao takvi postali i vrhunski sportisti (Bodiroga, Grbici, Bane Ivanovic, Djokovic...).

DejaKG

pre 10 godina

A Milenko Tepić što se povredio,ništa?
Mi kad igramo basket ovde kod nas u kraju obično kažemo:Što se vučeš ko Milenko Tepić ili:Ajde Tepiću nisi se valjda opet povredio....

MILINKOMILI

pre 10 godina

Tako je DULE on ce tebe da za....! Izbacuj to odmah i njega i Salica,nedaj pare za takvo ponasanje, tri plate kazna, ma ispisnice u ruke pa iz kluba i jedan i drugi.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Sta ste bre napali decka kako je ovakav ili onakav.Kad je to pravio probleme?Sutnuo jednom rekalmu iz nervoze o odmah opleli po njemu.Jel ste igrali nekad nesto u zivotu pa se iznervirali?Da je bilo koji drugi trener ovo uradio to bi bio haos,ali za "dula" uvek ima opravdanja i razumevanja a covek vas ubi.Blago vama.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@rusvaj.Mora da si malopre caskao sa Bogdanom pa znas da je shvatio da je pogresio.Uostalom videces uskoro sta je shvatio.

Slobo

pre 10 godina

Druze, nisu ljudi nepismeni, vec u pojedinim krajevima Srbije (Uzice,Valjevo,Cacak,Kraljevo,Prijepolje,Pozega,Ivanjica,Nova Varos,Zlatibor...) ljudi tako pricaju.Dakle, ako se neko zove "Dule", vi kazete "kod Duleta", a mi "kod Dula", ako se neko zove "Rade", mi kazemo "kod Rada", ako se neko zove "Mile", mi kazemo "kod Mila", ako se neko zove "Cane"(partibrejker), mi kazemo "kod Cana".Takodje, ako se neko zove "Slobodan", vi ga zovete "Sloba", a mi "Slobo".Mi zenu koja se zove "Slobodanka" zovemo "Sloba".Ne moze i "Slobodan" i "Slobodanka" da se zovu "Sloba"- kako ces da ih razlikujes?Kod nas je musko "Slobo", a zensko "Sloba".A kad bi Vuka Karadzica(reformatora i tvorca modernog srpskog jezika) pitao, rekao bi ti da sam ja pismeniji od tebe. A sto se "Dula" tice, mislim da je Partizanu dao mnogo, ali sve ima svoj pocetak i kraj.

mirko

pre 10 godina

(Lokalac, 28. januar 2014 00:57)
O čemu ti govoriš čoveče, pa ako je neko proizvod ovih mutnih vremena, onda je to na prvom mestu, taj koga braniš. On je taj ,koji se svaki dan prepucava po medijima, daje provokativne izjave omalovažavajući protivnike. On je taj koga sudije isključuju, koji hoće da bude i iznad kluba, iznad navijača, a igračima da ne govorim. NJegovo ponašanje, njegov odnos prema igračima, medijima, sudijama nema ništa pedagoško.
Kažeš poneo se Bogdanović, momak je jedan od najpristojnijih igrača, nikada nije opomenut, nikada nije dobio tehničku grešku, zašto sa Ivkovićem nema problema, zašto ga svi u klubu, i reprezentaciji poštuju, kada si čuo da ga je neko prozvao, po bilo čemu negativnom.
Iako sam navijač Partizana, voleo bih da Bogdanović napusti klub, pa neka igra Dule, i njegovi obožavaoci, i njemu odani igrači, da vidimo gde će završiti.

Neko123

pre 10 godina

Ali nama se ne povredjuju Dzenkins, Nelson I Marjanovic. To je razlika.
(Nikola Stojakovic, 27. januar 2014 23:35)

Koja je poenta ovog komentara? Sta, ne povredjuju vam se jer vi imate neko umece, pakt sa bogom ili sta? Cista sreca, tj nasa nesreca sto su se ovi povredili, desava se.. I Rouz se povredio tesko dva puta, pa sta? Zato sto je on kriv, zato sto je Cikago sarlatanski klub, ili zato sto nemaju srece?

sale

pre 10 godina

verovatno je decku dojadilo sa mu ovaj jako disciplinovan trener (koji je takodje hiljadu puta sutirao reklame i flase sa vodom pored klupe ) redja sve po spisku do treceg kolena.jako lepo od jednog trenera tako velikog kluba.tako se ne vaspitavaju igraci.a bogdana razumem i ja bi puko.covek svaku utakmicu daje maksimum najbolji igrac na terenu a drugi panjevi sve to upropaste.pa sto njih terener ne odstrani i ne dovede zamene.volim moj partizan ali ovo sa vujosevicevom politikom vise ne ide.

djuro mileta ostojic lisica

pre 10 godina

Sit sam DV,mislim da je i kosarka sita njega i da je vreme za penziju ili bar duze bolovanje.Svaka cast na borbi za Partizan ali predivnu igru sve na brutalan i rizican posao snaznih i poslusnih gde nema mesta za umetnike i eventualne idole.Sreca da nije bio trener 70tih,sigurno bi Kicu odstranio,kao sto je to ucinio sa Miljenovicem koga sam video kao Kicinog naslednika.Andjusic??Pa Besovic je igracina za Gagica.Covek nezna da pogodi iz nultne udaljenosti,skace kao da su ga gurnuli u bazen a trenira ga "Dula" svakodnevno.A tek taktika;u napadu nasi bekovi guraju centre i nase i protivnicke u reketu???U odbrani nas pune trojkama a ni skok nam nije dobar.Na igru preko centara gde iz 7-8 napada dajemo 1 poen i protivnik stekne razliku,koju stizemo trojkama(Barselona prosle god.)sledi
taim-aut i opet guraj na Gagica.MTZ???Solnoc???

Libelula

pre 10 godina

Ljubitelji vaterpola i kuglanja se Ljubitelji vaterpola i kuglanja se od jednom razumeju i u košarku...
Odjednom se razumemo , ati u skolu...

Pedja

pre 10 godina

(P A R T I Z A N, 28. januar 2014 07:20)
Nije isti. Vas poraz je ubedljiviji i verovatno bi bilo 20 razlike za MZT da nije bilo vasih standardno najboljih igraca sudija.

nex

pre 10 godina

U trenutku kad imamo nikad manje igraca na raspolaganju, kad nam je svaka pobeda u ABA ligi bitna, on izbacuje najboljeg igraca zbog nediscipline. Naravno da svaki igrac mora da se ponasa u skladu sa kodeksom i velicinom kluba, ali da li je neko ikad Vujosevica kaznio zbog njegove nediscipline? Dosta vise kabadahijskog odnosa, nije Partizan njegov privatni klub!

100% tacno.

pre 10 godina

Pa zato i ginete za DVa...Da tebe nema bili bi 10ti....a tako ti vracaju.Mlad si ti momak,nekada i treba da te istrpe ...Ma bolje ti je tu nego u CZ...ostani i dizi cenu DVu...a on ce te naravno uvek "omazavati" kada vidi da te narod voli vise ili da ce te voleti..Ovako samo pokazuje ko je gazda i da si nedisciplinovan i nisi podredjen njemu...

milan

pre 10 godina

Kod hipokoristika u genitivu jednine je pravilno dodati i -a i -ta.
Dakle ,ti pismeni ispravno je od Dule : Dula i Duleta;Djole-Djola,Djoleta;Mile-Mila,Mileta.Uzmi malo najnoviji pravopis pa onda budi glup koliko hoćeš.

Baltazar

pre 10 godina

Mali je zaista talentovan,ima sve preduslove da izraste u sjajnog kosarkasa.Cak i pod uslovom strogosce koji preferira Vujosevic.Nije da ga volim,nije ni da ga mrzim ali sa ovom odlukom se i slazem.Jeste klinac,i to moze izraziti negativne reakcije na njemu posto je 'neiskusan' ali upravo tako i treba.To je dobar pocetak da prerodi svoj talenat i bude onaj koji ce da nosi Partizan(Ili bilo koji klub).Zivi bili pa videli ...

bgd

pre 10 godina

Videcemo sta cete pricati kad ne budemo otisli na fajnal for , svi povredjeni nema rotacije, ako se ne pojacamo gotovi smo,plus imamo tezak raspored cibona,buducnost,zvezda ,olimpija u gostima, a sad pricajte bravo dule ,ovo je bila kardinalna greska,morao je da ga iztrpi pa da ga na kraju utakmice prevaspita ako bas trea

Čika Dragojlo

pre 10 godina

(Sredoje Livadic ZVEZDA ZIVOT JE., 28. januar 2014 01:51) Eh da mi je tvoj mozak da odmorim par dana...ko sve danas ostavlja komentare,auuu.

rade

pre 10 godina

Zbog ranijih zasluga dajem podrsku Duletu. Ali u ovoj situaciji je malo preterao. Da je Bogdan igrao Partizan bi pobedio.Moze da se desi da zbog ovog poraza ne budemo u prvih cetiri ekipa na kraju prvenstva.Hitno treba traziti adekvatna pojacanja koja bi zamenila povredjene igrace. Preispitati ucinak i talenat Daloa i Gagica. Volim Partizan.

petarczv

pre 10 godina

Zamislite da ste npr prodavac u radnji i najbolje i najvuse prodajete od svih ali vam menadzer stalno nesto zakera i psuje vam sve po spisku svaki dan...da li bi ste sutnuli nesto?!

BL

pre 10 godina

Pratio sam meč. Gagić je sinoć promašio bar deset zicera. Strašno. Inače, Vujošević nema ama baš nikakvog prava da nekoga uči kulturi. Pa on je rekorder po broju kazni, tehničkih grešaka i prostakluka. A da je Bogdan poletio, i to je tačno.

blinkibil

pre 10 godina

Ne slazem se sto je izbacio Bogdanovica. On je mlad i trebao je cvrsto da ga iskritikuje ali ostavi u ekipi. Nije smeo tako da se kocka, pola tima mu je povredjeno a odstranjuje najboljeg igraca iz tima, zato su i izgubili. Partizan igra EL, ABA i pocetkom meseca kup, mnogo napora ih ocekuje,ove utakmice moraju da se dobiju jer ce imati teska gostovanja a treba im ta 2. ili 3. pozicija kako bi eventualno izbegli Zvezdu u polufinalu.

dule

pre 10 godina

Naravno da se moraju postovati pravila ponasanja jer ti igraci trebaju da budu primer deci koja dolaze,ali isto tako treba istrpeti ponasanje doticnog trenera koji tom istom igracu,najmanje sam prebrojao pet puta u ovoj sezoni, koji psuje majku i ostale clanove porodice.Neko to moze da izdrzi a neko ne.
Decku se smucilo i naravno da je pukao.Ja sam zvezdas ali to je definitivno najbolji igrac koga Srbija danas ima i tek ce da pokaze svoj raskosni talenat.

che

pre 10 godina

Istina je da Duško Vujošević nije model discipline, ali to ne opravdava nedisciplinovano ponašanje Bogdanovića. Odluka Vujoševića da Bogdanović ne nastavi meč može da utiče i dobro i loše na jednog od najtalentovanih igrača u Evropi, a na njemu je da odluči da li će svoju grešku prihvatiti ili ne. Moje mišljenje je da ovo nije bilo neophodno i da je sigurno postojao bolji način da se Bogdanu ukaže na loše ponašanje na terenu. Oni koji osuđuju Vujoševića i Bogdanovića pokazuju samo koliko vole Partizan, koji je trenutno u jako teškoj situaciji. Neka ovaj incident bude dobar primer za sve mlade igrače. Smatram da Bogdanović nije poleteo i da je u afektu loše reagovao, ne opravdavam ovakvo ponašanje, ali verujem da će kritika Vujoševića na dugi rok pozitivno uticati na njega i da će već u sledećoj utakmici pokazati svoju veličinu. Napred Partizan!

Nemanja

pre 10 godina

Dule je već shvatio da ne sme da zakera sa Bogdanom i da u ovoj situaciji ovaj sastav bez Bogdana ne može ozbiljnije da se suprostavi ni ABA-ligašima kamoli evro-ligašima!
Ako je Dule skontao da će biti eventualne kombinatorike ko na koga u polufinalu ABA lige pa da se igra skrivalice sa koje pozicije će KKP u polufinale mislim da je prerano i da prvo treba obezbediti plasman među 4 a tek onda ako ima prostora gledati rasplet i poziciju!
Teško će Zvezda pucati sebi u nogu dve godine zaredom, lane su pobedom nad Futurom došli mečki na rupu i izgubili titulu!

Slobodan

pre 10 godina

ово је само део тактике,за Русе
Као свађа ,проблеми ,пораз
Једино Тепић поквари план,али можда и то изађе на добро,ангажују оног Новака

misa tumbas

pre 10 godina

poleteli su previsoko I igrac I trener.Dule se prepucava po medijima sa svakom baba Persom I nije na nivou kluba koji vodi.Zaduzio je klub rezultatima al brate niko nije iznad kluba...
Bogdan da je pametan da cuti,igra sto moze bolje ubode neki veliki klub preko I zavrsio je posao za ceo zivot

Dejan Vračar

pre 10 godina

Kako ne shvatatate.
Kaznio ga je jer nije pročitao knjigu pa je ostao u svlačionici da je dovrši.
SISTEM...
Gagić je na poštedi od ovih kazni dok ne nauči da čita...

bora

pre 10 godina

"Dule je trebao da ga posavetuje".Ma 'ajde? Travnička hronika,Veliki vezir,francuskom konzulu:"Pamet se nažalost,ne uteruje ljudima kroz glavu,nego preko guzice.Čovek zaboravi,stotine divnih,ljudskih i korisnih saveta,ali nikada dobre batine!!?" Potpisujem ovo i danas!!

raskorak

pre 10 godina

ah, kakva hipokrizija na ovoj vesti. naravno da je glavni trener iznad igrača, jer je isključivo trener taj koji odlučuje kada i ko igra ili ne igra, bez obzira na kvalitet koji poseduje. kakav bi trener bio u očima tima, kada bi pojedincu dozvolio da pojedinac donosi odluke? autoritet je nešto što svaki veliki stručnjak, bez obzira na sport u kojem radi, MORA da ima u odnosu na tim. primera radi, seća li se iko kada je Ferguson Bekama gađao kopačkom? stoji da je to preterano, ali opet niko ne može sporiti stručnost tog Fergusona. samo kod nas vlada takvo licemerje i klubaštvo, pa bez obzira na struku i rezultate, imamo "moralne vertikale" koje zapljunu na nečije vođenje tima. bavio sam se dugo sportom - konkretno košarkom i kada sam prelazio u seniore, otišao sam u Beopetrol kod trenera Krečkovića. nisam dobijao veliku šansu, ali sam tek kasnije dosta toga naučio. smatrao sam da sam u nemilosti trenera, što možda i Bogdanu sada prolazi kroz glavu. i baš sad treba da se izdigne iznad sopstvene sujete i postane veliki. najlakše je otići. ali, odlazi se u nepoznato, a jedna vrata se možda zauvek zatvaraju. čisto sumnjam da će Bogdan igde ići, naročito u toku sezone. drugima neka ostane nada..

Slobo

pre 10 godina

Ljudi, zasto odmah padate u vatru? Ja sam samo napisao da ako je po Vuku Karadzicu, pravilno bi bilo "kod Dula" (vidite u Vukovom recniku). Ali, srpski jezik je podlozan neprekidnim procesima promena, modifikacija. Tako da danas ogromna vecina Srba kaze "kod Duleta". Pravilno je i jedno i drugo, pa neka svako pise kako mu je volja. To cak nema veze sa stepenom obrazovanja, vec sa geografskim poreklom ljudi. Tzv. dinarski Srbi (Crna Gora, RS, zapadna i jugozapadna Srbija), kojima je i sam Vuk Karadzic pripadao (poreklom Hercegovac) kazu "kod Dula".Ostali (Vojvodina, veci deo Sumadije, Pomoravlje, Juzna pruga) kazu "kod Duleta". Pravilno je i jedno i drugo!

Битно и небитно, важна подела.

pre 10 godina

Колика фрка око капитенске траке. Па шта је требало да каже гомила играча Манчестера када је Видић добио траку после непуне две сезоне у клубу?

amdwin

pre 10 godina

@jedan za ponijeti
e, svaka ti cast majstore. ja navijam za cz, ali mi je muka kada vidim da navijac bilo kog kluba napise - xy je zivot. ono sto je najgore, takvih komentara ima previse po mom ukusu. ako to pisu, samo da bi zvucalo pompezno, nije u redu, ali ako tako misle, onda govorimo o veeeeelikoj praznini u glavama i srcima. ti si upravo objasnio sta je zivot, a sta sport i strast, tj. ljubav prema klubu.