Košarka 62

Ponedeljak, 04.03.2013.

23:09

"Braun je završio sa Zvezdom"

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da je Elton Braun stavljen na transfer listu zato što nije hteo da ide u Istanbul jer mu je kasnila plata.

"Braun je završio sa Zvezdom" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja1982

pre 11 godina

Au koje ludilo od komentara. Pitajte Željka Obradovića koliko mu duguje Panatnaikos i to ne samo za poslednju sezonu, već unazad iha haj. To željka nije sprečilo da vodi tim i da mu donosi trofeje. Drugo, kašnjenje plata košarkašima nije toliko retka pojava u Evropi kao što većina Srba to misli. To se u Evropi događa i objašnjava se krizom. Treće, Zvezdinom košarkašu je isplaćena plata koja je kasnila, pa je potom stavljen na transfer listu. Nije pokazao ni deo onoga što se od njega očekivalo, a najskuplji je igrač Crvene Zvezde. Malo je nemoralno buniti se što ti kasni plata 9 dana, koja je inače veća od npr Rakočevićeve, a igraš na nivou druge srpske lige. Mora da se zna da je i igrač dužan da opravda svoj deo iz ugovora. Ovako elegantno, dobio je svoju platu, pa potom je stavljen na transfer listu. Tako se to radi svugde u svetu i nemojte se tripovati da na zapadu možeš da se kurčiš pred poslodavcem. Šta treba da muze Zvezdu, a da igra na jako niskom nivou. E pa drugari to je bio slučaj u ranijem periodu i kad je fudbal i košarka u pitanju. I još Braun ladno trabunja dupeuvlakaste rečenice, tipa obožavam Zvezdu, njenu publiku, Beograd, Srbiju ... Dobar pokušaj, ali folirantima nije mesto u Zvezdi.Od svih igrača našao se jedan Braun. Pa pogledajte koliku platu dobija, ja čisto sumnjam da će mu neko posle Zvezde dati veću. Valjda je bolje da ti plata malo kasni ali da ona bude dosta veća nego što zaslužuješ, nego da bude značajno manja a da je dobijaš redovno.

czfmp4ever

pre 11 godina

djavola, nisu znali kako da ga se otarase pa izmislili razlog,jos je i sam braun ispao krivac... covic i njegove politicke moci...

Mr.Cool

pre 11 godina

Prosto neverovatno.Covek je trazio svoja prava koja mu stoje u ugovoru i zbog Toga je izbacen.Ova otrcana fraza "zvezda je iznad svega"je izuzetno stetna i neproduktivna.Nije zvezda iznad svega.Iznad svega je familija svakog igraca.Kako da zivite ako nemate pare koje ste zaradili.Od ljubavi prema zvezdi se ne moze ziveti.Covicu je lako da prica jer nema takve probleme.Covic je po meni jedan izuzetno los covek koji u sportu i politici nema sta da trazi jer mrzi iz dann duse ljudsko bice i njegovo dostojanstvo.

Almond

pre 11 godina

Koji diktator jos se time i hvali "CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE HVALI". Zamisli radis u firmi, posteno zaradis svoju platu poslodavac ti je neda jos za to okrivi tebe i jos te kazni, boze me sacuvaj. On misli da to sto radi u svom FMP-u moze svuda. Badava Braun ima, kao i svi stranci, zasticen ugovor tako da ce mu morati isplatiti ceo ugovor do poslednjeg evra ili dolara svejedno.

smeker

pre 11 godina

Vama stvarno nema pomoci.Covek trazi platu a vase objasnjenje je STA HOCES PLATE KASNE I U PARTIZANU.Partizan je za vas misaona imenica,nesto tesko dokucivo i ostvarljivo.U Partizan kada dodje igrac dobije knjigu,vode ga na sajam knjiga,literarne veceri,slusaju hor decaka sa JUGA i na kraju postanu dobri igraci i ljudi.Nije sve u novcu ali je on neophodan za zivot i glupo je od stranaca traziti patriotizam...

marko__bgd

pre 11 godina

eh,a ja mislio da je uradio nesto,tipa da se alkoholisao,remetio klupsku disciplinu i tako to...e pa ako je zvezda iznad svega,kao sto kaze covic,onda ako je samo ovo razlog,onda to moze da se resi i da se braun vrati u tim,zato sto je potreban timu,i to bi bilo u interesu zvezde...

lol

pre 11 godina

Dal on bese rekao da je Partizan posao a Zvezda ljubav? (mrki, 04. mart 2013 23:28)

Kako Partizan posao kad tamo ne kasni plata, tamo nema plate...
(Nikola, 4. mart 2013 23:45)

Da,ali i pored toga nasi igraci igraju,dok vasi kukaju posle 10 dana.Eto,toliko o tome koliko je Zvezda porodica.

To je to!

pre 11 godina

Gotivim Brauna, ali decko je odbio da igra jer mu plata kasnii 9 dana...Po mom misljenju vrlo glupo, jer nije to 9 meseci, nego 9 dana, razumem troskovi i sve, al za 9 dana nece propasti... Skoro da nema klubova u kojima je plata tacna u dan, tako da donekle opravdan potez Covica..

Niste uspeli da ga nasankate

pre 11 godina

Zalim sto nismo sacekali Traorea.
(Ivan_Delije_Ub, 4. mart 2013 23:32)

Kad bi Traore mogao da pročita ovo za Brauna pevao bi od sreće što ga niste sačekali.

IgorBG

pre 11 godina

Za sve kojji pljuju Covica par pitanja :

1. Gde je K.K. Zvezda bila pre prosle sezone ?
2. Ko je igrao u Zvezdi pre tri sezone ( ako neko moze da nabroji tim bez gugla ) ?
3. Posle koliko vremena se borimo za EL ?
4. Posle koliko vremena pratite Zvezdu u kosarci ?
5. Posle koliko smo osvojili trofej ?

Zvezdu sam pratio u kosarci i dok smo bili najgori sa sve Sljivancaninom, Nikolicem, Bakicem u prvoj petorci ( plus Nedovic i Lesic ), rekao bih jedna od najgorih Zvezdinih sezona u Istoriji, a sada kada mogu da se radujem i nekoj pobedi protiv Partizana, kada se borimo za prvo mesto, sad kada kosarka ima smisla za nas Zvezdase, pojave se oni kojima Covic nije dobar, zbog demagogije ?!

Onaj ko kaze da je Braun ispravan jer nije zeleo da igra zbog kasnjenja plate u najmanju ruku je smesan, danas u Spaniji plate kasne po mesec dana, u Himkiju igraci nisu primili platu 4meseca a igraju nikad bolju kosarku, bore se za plasman u zavrsnicu EL, u Partizanu prosle godine plata je kasnila 3-4 meseca, u radnickom 2 meseca, da li ste culi da neko nije zeleo da putuje na neko gostovanje ?!?

Iako nisam siguran u kvalitet Samardziskog ( ili kako ga zovu na internetu klinci danas SamardziNskog ) ne zelim da pricam da li je bolji ili losiji od Brauna, ali da Braun ne zna gde je put za levo u odbrani to je cinjenica. Covek pik ne ume da odbrani, a ako ga ne ide u napadu ( sto se precesto desava ) odbranu nece ni da igra.

Pitam se?

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca. (bratanac, 05. mart 2013 08:27)

Jeste jeste otplacuje kredit uzet iz Agrobanke, rekao ti Braun licno...radi dzaba!? lol

Pitam se?

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca. (bratanac, 05. mart 2013 08:27

Otkud tebi da otplacuje mredit i da igra dzaba!!? Sta je sa mozgom?

bratanac

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca.

Dzoni

pre 11 godina

To je covek koji nije ni trepnuo kada je pred pocetak sezone izjavio "Partizan bi bio posao, a Zvezda je porodica". Toliko o njemu i Zvezdi.

Zoran

pre 11 godina

Sramota za Brauna, a na sva usta prica kako obozava klub i navijace. Pa sta ako nije primio platu 9 dana? Da li vi svi sto radite u firmama u kojima kasni plata, ne idete na posao?

Realno

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao.
(Dragan, 4. mart 2013 23:51)
Neverujem da je plata samo njemu kasnila. Mogli su i ostali igraci da strajkuju.

familija i porodica

pre 11 godina

Cuj ove face sto lupeta!
Pa to je profesionalni sport i ti ljudi igraju za novac. Koliko oni "porodica " promjene u karijeri?

To sto ste radnike u drzavi pritisli dotle da su spremni za robuju i rade bez novca ne znaci da strane radnike -sportiste mozete da muljate na isti nacin.
Jel mozda mozete malo da povucete paralelu izmedju onog igrao je losije-i neredovno je bio placen?
Ako nisi zadovoljan prodas igraca, ne mozes da mu prestanes davati platu.
A ovde je redoslijed takav-covjek igra posteno dobija platu u pocetku a onda mislite da cete ga naviknuti da plata poneka ne stize , pa poneka i ne stigne...e ne ide to kod stranog radnika.
Pricaj ti pricu o porodici kome hoces-to ce progutati samo oni nesrecnici koji idu na posao ujutro a platu ne dobijaju-i tamo im prodaju pricu. Ovajce traziti svoje i treba da trazi,sam si potpisao ugovor sa njim. I neka vas tuzi i uzme sve do zadnjeg dinara koji je njegov.
Ti sigurno volontiras u toj familiji, jel`da?

Nikola

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao. (Dragan, 04. mart 2013 23:51)

Strajkovao zato sto mu kasni plata 9 dana!? u kom to univerzumu se strajkuje zbog toga?

Rubin

pre 11 godina

`Rekli smo da je zvezda iznad svega`, hahaha.
Naso si kome ces to da kazes, Amerikancu koji do juce nije znao sta je Srvija, a ne zvezda.
(JamesKing, 4. mart 2013 23:16)

Ja ni dan danas ne znam sta je to "Srvija". Sto se plata u Zvezdi tice, nista revolucionarno. Ako kasne 10-ak dana, to je u odnosu na druge klubove iz okruzenja, pa i Evrope, sasvim prihvatljivo.

NYHC

pre 11 godina

Covek pita za platu a ovi u fazonu Zvezda je iznad svega. Verovatno nije nikome iznad sebe,zene,dece,cak ni najvecim legendama kluba ili najvatrenijim navijacima. A i prica vidite koliko kasni Partizanu,kao da meni kasni plata 2 meseca a neko mi kaze vidi ove nisu primili platu XX meseci (cest slucaj kod nas). Kakve veze ima sto nekome drugome kasni 10 puta vise nego meni,to ne donosi hranu na sto. Manje gluposti Covicu,FK je opet sledeca sezona a i ovde da je konkurencija jaca ili da se npr Rakoc povredi na malo duze video bi kakovi bi rezultati bili.

voZdra

pre 11 godina

U bilo kojoj firmi da zaposleni kome plata kasni 9 dana, odbije da npr. dođe na posao zato što mu plata kasni (9 dana), popio bi otkaz.

Poštenije bi bilo da je inicirao raskid ugovora, ako je nezadovoljan.

Nikola

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao. (Dragan, 04. mart 2013 23:51)

Jao grobari se zqbrinuli...pa upravo u Partizanu najvise kasne plate, dal bi podrzao tako da ceo tim strajkuje?

Glow.Co

pre 11 godina

A samo nije mogao da gleda kozje uši na Caru Trojanu pa se izlajao... Neuki će reći ''glupi Amer'', ali čovek je shvatio: LEBAC JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE!!!

Zemun

pre 11 godina

Muka mi je od ovog Čovića i njegove demagogije! "Zvezda je iznad svega"!! I najgore je što ljudi gutaju ovu demagogiju! Čovek je u Zvezdu došao da zaradi pare, napravi, po moćstvu, iskorak u karijeri za bolji ugovor a ne da se kune u Zvezdin grb! Pa deca im beže iz FK jer nema stipendije a stranci treba da sede i misle hoće li živeti od para ilj ljubavi prema Zvezdi! I šta njega (Brauna) briga za stanje u Partizanu, BArseloni ili ko zna gde!
Čoveče, "Zvezda je iznad svega"!!! Smešno!!!

salens

pre 11 godina

Ljudska rec je iznad svega, a ne Zvezda. Ugovor je takodje iznad Zvezde i ovaj covek ce vas tuziti i pobedice na sudu jer ste potpisali nesto i obavezali se a niste to ispunili.

dule

pre 11 godina

Šta nas briga za Brauna, bitno da smo se "pojačali" sa Samardžijskim. Jedino se raduju navijači Partizana jer smo se sada izjednačili sa njima. Konačno su Musli, Gagić i Milutinov dobili "pravu" konkuranciju.

john

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao.
(Dragan, 4. mart 2013 23:51)

Ne spinuj,nije otpusten, prima platu.Stavljen je na transfer listu.

mix

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk! Covek je izbacen iz tima jer je trazio ono sto je njegovo. Ima potpuno pravo, za dovodjenje Samardzinskog ima para, a za platu nema.

Ivan_Delije_Ub

pre 11 godina

Braun je solidan igrac, istina, lose je igrao u poslednje vreme, a onaj Samardziski je panj. Ne moz' covek macku da pogodi... Zalim sto nismo sacekali Traorea.

Nikola

pre 11 godina

Dal on bese rekao da je Partizan posao a Zvezda ljubav? (mrki, 04. mart 2013 23:28)

Kako Partizan posao kad tamo ne kasni plata, tamo nema plate...

JamesKing

pre 11 godina

`Rekli smo da je zvezda iznad svega`, hahaha.
Naso si kome ces to da kazes, Amerikancu koji do juce nije znao sta je Srvija, a ne zvezda.

Man.Utd.

pre 11 godina

Хвала Богу да је тако! Шта би било да је још неко од саиграча урадио исто што и Браун? Нека тражи други клуб у коме се неће трудити да игра одбрану, а да му не касни плата . . .

JamesKing

pre 11 godina

`Rekli smo da je zvezda iznad svega`, hahaha.
Naso si kome ces to da kazes, Amerikancu koji do juce nije znao sta je Srvija, a ne zvezda.

mix

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk! Covek je izbacen iz tima jer je trazio ono sto je njegovo. Ima potpuno pravo, za dovodjenje Samardzinskog ima para, a za platu nema.

Ivan_Delije_Ub

pre 11 godina

Braun je solidan igrac, istina, lose je igrao u poslednje vreme, a onaj Samardziski je panj. Ne moz' covek macku da pogodi... Zalim sto nismo sacekali Traorea.

Nikola

pre 11 godina

Dal on bese rekao da je Partizan posao a Zvezda ljubav? (mrki, 04. mart 2013 23:28)

Kako Partizan posao kad tamo ne kasni plata, tamo nema plate...

bratanac

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca.

Dzoni

pre 11 godina

To je covek koji nije ni trepnuo kada je pred pocetak sezone izjavio "Partizan bi bio posao, a Zvezda je porodica". Toliko o njemu i Zvezdi.

Man.Utd.

pre 11 godina

Хвала Богу да је тако! Шта би било да је још неко од саиграча урадио исто што и Браун? Нека тражи други клуб у коме се неће трудити да игра одбрану, а да му не касни плата . . .

familija i porodica

pre 11 godina

Cuj ove face sto lupeta!
Pa to je profesionalni sport i ti ljudi igraju za novac. Koliko oni "porodica " promjene u karijeri?

To sto ste radnike u drzavi pritisli dotle da su spremni za robuju i rade bez novca ne znaci da strane radnike -sportiste mozete da muljate na isti nacin.
Jel mozda mozete malo da povucete paralelu izmedju onog igrao je losije-i neredovno je bio placen?
Ako nisi zadovoljan prodas igraca, ne mozes da mu prestanes davati platu.
A ovde je redoslijed takav-covjek igra posteno dobija platu u pocetku a onda mislite da cete ga naviknuti da plata poneka ne stize , pa poneka i ne stigne...e ne ide to kod stranog radnika.
Pricaj ti pricu o porodici kome hoces-to ce progutati samo oni nesrecnici koji idu na posao ujutro a platu ne dobijaju-i tamo im prodaju pricu. Ovajce traziti svoje i treba da trazi,sam si potpisao ugovor sa njim. I neka vas tuzi i uzme sve do zadnjeg dinara koji je njegov.
Ti sigurno volontiras u toj familiji, jel`da?

Zemun

pre 11 godina

Muka mi je od ovog Čovića i njegove demagogije! "Zvezda je iznad svega"!! I najgore je što ljudi gutaju ovu demagogiju! Čovek je u Zvezdu došao da zaradi pare, napravi, po moćstvu, iskorak u karijeri za bolji ugovor a ne da se kune u Zvezdin grb! Pa deca im beže iz FK jer nema stipendije a stranci treba da sede i misle hoće li živeti od para ilj ljubavi prema Zvezdi! I šta njega (Brauna) briga za stanje u Partizanu, BArseloni ili ko zna gde!
Čoveče, "Zvezda je iznad svega"!!! Smešno!!!

salens

pre 11 godina

Ljudska rec je iznad svega, a ne Zvezda. Ugovor je takodje iznad Zvezde i ovaj covek ce vas tuziti i pobedice na sudu jer ste potpisali nesto i obavezali se a niste to ispunili.

NYHC

pre 11 godina

Covek pita za platu a ovi u fazonu Zvezda je iznad svega. Verovatno nije nikome iznad sebe,zene,dece,cak ni najvecim legendama kluba ili najvatrenijim navijacima. A i prica vidite koliko kasni Partizanu,kao da meni kasni plata 2 meseca a neko mi kaze vidi ove nisu primili platu XX meseci (cest slucaj kod nas). Kakve veze ima sto nekome drugome kasni 10 puta vise nego meni,to ne donosi hranu na sto. Manje gluposti Covicu,FK je opet sledeca sezona a i ovde da je konkurencija jaca ili da se npr Rakoc povredi na malo duze video bi kakovi bi rezultati bili.

Glow.Co

pre 11 godina

A samo nije mogao da gleda kozje uši na Caru Trojanu pa se izlajao... Neuki će reći ''glupi Amer'', ali čovek je shvatio: LEBAC JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE!!!

Zoran

pre 11 godina

Sramota za Brauna, a na sva usta prica kako obozava klub i navijace. Pa sta ako nije primio platu 9 dana? Da li vi svi sto radite u firmama u kojima kasni plata, ne idete na posao?

dule

pre 11 godina

Šta nas briga za Brauna, bitno da smo se "pojačali" sa Samardžijskim. Jedino se raduju navijači Partizana jer smo se sada izjednačili sa njima. Konačno su Musli, Gagić i Milutinov dobili "pravu" konkuranciju.

IgorBG

pre 11 godina

Za sve kojji pljuju Covica par pitanja :

1. Gde je K.K. Zvezda bila pre prosle sezone ?
2. Ko je igrao u Zvezdi pre tri sezone ( ako neko moze da nabroji tim bez gugla ) ?
3. Posle koliko vremena se borimo za EL ?
4. Posle koliko vremena pratite Zvezdu u kosarci ?
5. Posle koliko smo osvojili trofej ?

Zvezdu sam pratio u kosarci i dok smo bili najgori sa sve Sljivancaninom, Nikolicem, Bakicem u prvoj petorci ( plus Nedovic i Lesic ), rekao bih jedna od najgorih Zvezdinih sezona u Istoriji, a sada kada mogu da se radujem i nekoj pobedi protiv Partizana, kada se borimo za prvo mesto, sad kada kosarka ima smisla za nas Zvezdase, pojave se oni kojima Covic nije dobar, zbog demagogije ?!

Onaj ko kaze da je Braun ispravan jer nije zeleo da igra zbog kasnjenja plate u najmanju ruku je smesan, danas u Spaniji plate kasne po mesec dana, u Himkiju igraci nisu primili platu 4meseca a igraju nikad bolju kosarku, bore se za plasman u zavrsnicu EL, u Partizanu prosle godine plata je kasnila 3-4 meseca, u radnickom 2 meseca, da li ste culi da neko nije zeleo da putuje na neko gostovanje ?!?

Iako nisam siguran u kvalitet Samardziskog ( ili kako ga zovu na internetu klinci danas SamardziNskog ) ne zelim da pricam da li je bolji ili losiji od Brauna, ali da Braun ne zna gde je put za levo u odbrani to je cinjenica. Covek pik ne ume da odbrani, a ako ga ne ide u napadu ( sto se precesto desava ) odbranu nece ni da igra.

Rubin

pre 11 godina

`Rekli smo da je zvezda iznad svega`, hahaha.
Naso si kome ces to da kazes, Amerikancu koji do juce nije znao sta je Srvija, a ne zvezda.
(JamesKing, 4. mart 2013 23:16)

Ja ni dan danas ne znam sta je to "Srvija". Sto se plata u Zvezdi tice, nista revolucionarno. Ako kasne 10-ak dana, to je u odnosu na druge klubove iz okruzenja, pa i Evrope, sasvim prihvatljivo.

Niste uspeli da ga nasankate

pre 11 godina

Zalim sto nismo sacekali Traorea.
(Ivan_Delije_Ub, 4. mart 2013 23:32)

Kad bi Traore mogao da pročita ovo za Brauna pevao bi od sreće što ga niste sačekali.

john

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao.
(Dragan, 4. mart 2013 23:51)

Ne spinuj,nije otpusten, prima platu.Stavljen je na transfer listu.

Nikola

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao. (Dragan, 04. mart 2013 23:51)

Strajkovao zato sto mu kasni plata 9 dana!? u kom to univerzumu se strajkuje zbog toga?

Pitam se?

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca. (bratanac, 05. mart 2013 08:27)

Jeste jeste otplacuje kredit uzet iz Agrobanke, rekao ti Braun licno...radi dzaba!? lol

Pitam se?

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca. (bratanac, 05. mart 2013 08:27

Otkud tebi da otplacuje mredit i da igra dzaba!!? Sta je sa mozgom?

To je to!

pre 11 godina

Gotivim Brauna, ali decko je odbio da igra jer mu plata kasnii 9 dana...Po mom misljenju vrlo glupo, jer nije to 9 meseci, nego 9 dana, razumem troskovi i sve, al za 9 dana nece propasti... Skoro da nema klubova u kojima je plata tacna u dan, tako da donekle opravdan potez Covica..

lol

pre 11 godina

Dal on bese rekao da je Partizan posao a Zvezda ljubav? (mrki, 04. mart 2013 23:28)

Kako Partizan posao kad tamo ne kasni plata, tamo nema plate...
(Nikola, 4. mart 2013 23:45)

Da,ali i pored toga nasi igraci igraju,dok vasi kukaju posle 10 dana.Eto,toliko o tome koliko je Zvezda porodica.

smeker

pre 11 godina

Vama stvarno nema pomoci.Covek trazi platu a vase objasnjenje je STA HOCES PLATE KASNE I U PARTIZANU.Partizan je za vas misaona imenica,nesto tesko dokucivo i ostvarljivo.U Partizan kada dodje igrac dobije knjigu,vode ga na sajam knjiga,literarne veceri,slusaju hor decaka sa JUGA i na kraju postanu dobri igraci i ljudi.Nije sve u novcu ali je on neophodan za zivot i glupo je od stranaca traziti patriotizam...

Realno

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao.
(Dragan, 4. mart 2013 23:51)
Neverujem da je plata samo njemu kasnila. Mogli su i ostali igraci da strajkuju.

Almond

pre 11 godina

Koji diktator jos se time i hvali "CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE HVALI". Zamisli radis u firmi, posteno zaradis svoju platu poslodavac ti je neda jos za to okrivi tebe i jos te kazni, boze me sacuvaj. On misli da to sto radi u svom FMP-u moze svuda. Badava Braun ima, kao i svi stranci, zasticen ugovor tako da ce mu morati isplatiti ceo ugovor do poslednjeg evra ili dolara svejedno.

Mr.Cool

pre 11 godina

Prosto neverovatno.Covek je trazio svoja prava koja mu stoje u ugovoru i zbog Toga je izbacen.Ova otrcana fraza "zvezda je iznad svega"je izuzetno stetna i neproduktivna.Nije zvezda iznad svega.Iznad svega je familija svakog igraca.Kako da zivite ako nemate pare koje ste zaradili.Od ljubavi prema zvezdi se ne moze ziveti.Covicu je lako da prica jer nema takve probleme.Covic je po meni jedan izuzetno los covek koji u sportu i politici nema sta da trazi jer mrzi iz dann duse ljudsko bice i njegovo dostojanstvo.

voZdra

pre 11 godina

U bilo kojoj firmi da zaposleni kome plata kasni 9 dana, odbije da npr. dođe na posao zato što mu plata kasni (9 dana), popio bi otkaz.

Poštenije bi bilo da je inicirao raskid ugovora, ako je nezadovoljan.

Nikola

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao. (Dragan, 04. mart 2013 23:51)

Jao grobari se zqbrinuli...pa upravo u Partizanu najvise kasne plate, dal bi podrzao tako da ceo tim strajkuje?

marko__bgd

pre 11 godina

eh,a ja mislio da je uradio nesto,tipa da se alkoholisao,remetio klupsku disciplinu i tako to...e pa ako je zvezda iznad svega,kao sto kaze covic,onda ako je samo ovo razlog,onda to moze da se resi i da se braun vrati u tim,zato sto je potreban timu,i to bi bilo u interesu zvezde...

czfmp4ever

pre 11 godina

djavola, nisu znali kako da ga se otarase pa izmislili razlog,jos je i sam braun ispao krivac... covic i njegove politicke moci...

Nemanja1982

pre 11 godina

Au koje ludilo od komentara. Pitajte Željka Obradovića koliko mu duguje Panatnaikos i to ne samo za poslednju sezonu, već unazad iha haj. To željka nije sprečilo da vodi tim i da mu donosi trofeje. Drugo, kašnjenje plata košarkašima nije toliko retka pojava u Evropi kao što većina Srba to misli. To se u Evropi događa i objašnjava se krizom. Treće, Zvezdinom košarkašu je isplaćena plata koja je kasnila, pa je potom stavljen na transfer listu. Nije pokazao ni deo onoga što se od njega očekivalo, a najskuplji je igrač Crvene Zvezde. Malo je nemoralno buniti se što ti kasni plata 9 dana, koja je inače veća od npr Rakočevićeve, a igraš na nivou druge srpske lige. Mora da se zna da je i igrač dužan da opravda svoj deo iz ugovora. Ovako elegantno, dobio je svoju platu, pa potom je stavljen na transfer listu. Tako se to radi svugde u svetu i nemojte se tripovati da na zapadu možeš da se kurčiš pred poslodavcem. Šta treba da muze Zvezdu, a da igra na jako niskom nivou. E pa drugari to je bio slučaj u ranijem periodu i kad je fudbal i košarka u pitanju. I još Braun ladno trabunja dupeuvlakaste rečenice, tipa obožavam Zvezdu, njenu publiku, Beograd, Srbiju ... Dobar pokušaj, ali folirantima nije mesto u Zvezdi.Od svih igrača našao se jedan Braun. Pa pogledajte koliku platu dobija, ja čisto sumnjam da će mu neko posle Zvezde dati veću. Valjda je bolje da ti plata malo kasni ali da ona bude dosta veća nego što zaslužuješ, nego da bude značajno manja a da je dobijaš redovno.

Man.Utd.

pre 11 godina

Хвала Богу да је тако! Шта би било да је још неко од саиграча урадио исто што и Браун? Нека тражи други клуб у коме се неће трудити да игра одбрану, а да му не касни плата . . .

mix

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk! Covek je izbacen iz tima jer je trazio ono sto je njegovo. Ima potpuno pravo, za dovodjenje Samardzinskog ima para, a za platu nema.

Zoran

pre 11 godina

Sramota za Brauna, a na sva usta prica kako obozava klub i navijace. Pa sta ako nije primio platu 9 dana? Da li vi svi sto radite u firmama u kojima kasni plata, ne idete na posao?

JamesKing

pre 11 godina

`Rekli smo da je zvezda iznad svega`, hahaha.
Naso si kome ces to da kazes, Amerikancu koji do juce nije znao sta je Srvija, a ne zvezda.

Nikola

pre 11 godina

Dal on bese rekao da je Partizan posao a Zvezda ljubav? (mrki, 04. mart 2013 23:28)

Kako Partizan posao kad tamo ne kasni plata, tamo nema plate...

Realno

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao.
(Dragan, 4. mart 2013 23:51)
Neverujem da je plata samo njemu kasnila. Mogli su i ostali igraci da strajkuju.

Nikola

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao. (Dragan, 04. mart 2013 23:51)

Strajkovao zato sto mu kasni plata 9 dana!? u kom to univerzumu se strajkuje zbog toga?

Rubin

pre 11 godina

`Rekli smo da je zvezda iznad svega`, hahaha.
Naso si kome ces to da kazes, Amerikancu koji do juce nije znao sta je Srvija, a ne zvezda.
(JamesKing, 4. mart 2013 23:16)

Ja ni dan danas ne znam sta je to "Srvija". Sto se plata u Zvezdi tice, nista revolucionarno. Ako kasne 10-ak dana, to je u odnosu na druge klubove iz okruzenja, pa i Evrope, sasvim prihvatljivo.

bratanac

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca.

voZdra

pre 11 godina

U bilo kojoj firmi da zaposleni kome plata kasni 9 dana, odbije da npr. dođe na posao zato što mu plata kasni (9 dana), popio bi otkaz.

Poštenije bi bilo da je inicirao raskid ugovora, ako je nezadovoljan.

Nikola

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao. (Dragan, 04. mart 2013 23:51)

Jao grobari se zqbrinuli...pa upravo u Partizanu najvise kasne plate, dal bi podrzao tako da ceo tim strajkuje?

Zemun

pre 11 godina

Muka mi je od ovog Čovića i njegove demagogije! "Zvezda je iznad svega"!! I najgore je što ljudi gutaju ovu demagogiju! Čovek je u Zvezdu došao da zaradi pare, napravi, po moćstvu, iskorak u karijeri za bolji ugovor a ne da se kune u Zvezdin grb! Pa deca im beže iz FK jer nema stipendije a stranci treba da sede i misle hoće li živeti od para ilj ljubavi prema Zvezdi! I šta njega (Brauna) briga za stanje u Partizanu, BArseloni ili ko zna gde!
Čoveče, "Zvezda je iznad svega"!!! Smešno!!!

IgorBG

pre 11 godina

Za sve kojji pljuju Covica par pitanja :

1. Gde je K.K. Zvezda bila pre prosle sezone ?
2. Ko je igrao u Zvezdi pre tri sezone ( ako neko moze da nabroji tim bez gugla ) ?
3. Posle koliko vremena se borimo za EL ?
4. Posle koliko vremena pratite Zvezdu u kosarci ?
5. Posle koliko smo osvojili trofej ?

Zvezdu sam pratio u kosarci i dok smo bili najgori sa sve Sljivancaninom, Nikolicem, Bakicem u prvoj petorci ( plus Nedovic i Lesic ), rekao bih jedna od najgorih Zvezdinih sezona u Istoriji, a sada kada mogu da se radujem i nekoj pobedi protiv Partizana, kada se borimo za prvo mesto, sad kada kosarka ima smisla za nas Zvezdase, pojave se oni kojima Covic nije dobar, zbog demagogije ?!

Onaj ko kaze da je Braun ispravan jer nije zeleo da igra zbog kasnjenja plate u najmanju ruku je smesan, danas u Spaniji plate kasne po mesec dana, u Himkiju igraci nisu primili platu 4meseca a igraju nikad bolju kosarku, bore se za plasman u zavrsnicu EL, u Partizanu prosle godine plata je kasnila 3-4 meseca, u radnickom 2 meseca, da li ste culi da neko nije zeleo da putuje na neko gostovanje ?!?

Iako nisam siguran u kvalitet Samardziskog ( ili kako ga zovu na internetu klinci danas SamardziNskog ) ne zelim da pricam da li je bolji ili losiji od Brauna, ali da Braun ne zna gde je put za levo u odbrani to je cinjenica. Covek pik ne ume da odbrani, a ako ga ne ide u napadu ( sto se precesto desava ) odbranu nece ni da igra.

Dzoni

pre 11 godina

To je covek koji nije ni trepnuo kada je pred pocetak sezone izjavio "Partizan bi bio posao, a Zvezda je porodica". Toliko o njemu i Zvezdi.

To je to!

pre 11 godina

Gotivim Brauna, ali decko je odbio da igra jer mu plata kasnii 9 dana...Po mom misljenju vrlo glupo, jer nije to 9 meseci, nego 9 dana, razumem troskovi i sve, al za 9 dana nece propasti... Skoro da nema klubova u kojima je plata tacna u dan, tako da donekle opravdan potez Covica..

Ivan_Delije_Ub

pre 11 godina

Braun je solidan igrac, istina, lose je igrao u poslednje vreme, a onaj Samardziski je panj. Ne moz' covek macku da pogodi... Zalim sto nismo sacekali Traorea.

Pitam se?

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca. (bratanac, 05. mart 2013 08:27)

Jeste jeste otplacuje kredit uzet iz Agrobanke, rekao ti Braun licno...radi dzaba!? lol

familija i porodica

pre 11 godina

Cuj ove face sto lupeta!
Pa to je profesionalni sport i ti ljudi igraju za novac. Koliko oni "porodica " promjene u karijeri?

To sto ste radnike u drzavi pritisli dotle da su spremni za robuju i rade bez novca ne znaci da strane radnike -sportiste mozete da muljate na isti nacin.
Jel mozda mozete malo da povucete paralelu izmedju onog igrao je losije-i neredovno je bio placen?
Ako nisi zadovoljan prodas igraca, ne mozes da mu prestanes davati platu.
A ovde je redoslijed takav-covjek igra posteno dobija platu u pocetku a onda mislite da cete ga naviknuti da plata poneka ne stize , pa poneka i ne stigne...e ne ide to kod stranog radnika.
Pricaj ti pricu o porodici kome hoces-to ce progutati samo oni nesrecnici koji idu na posao ujutro a platu ne dobijaju-i tamo im prodaju pricu. Ovajce traziti svoje i treba da trazi,sam si potpisao ugovor sa njim. I neka vas tuzi i uzme sve do zadnjeg dinara koji je njegov.
Ti sigurno volontiras u toj familiji, jel`da?

Pitam se?

pre 11 godina

Čoveku se porodila žena pre 3 meseca, otplaćuje stambeni kredit, a Vi tražite da igra džaba... Želim ti da imaš takvog poslodavca. (bratanac, 05. mart 2013 08:27

Otkud tebi da otplacuje mredit i da igra dzaba!!? Sta je sa mozgom?

salens

pre 11 godina

Ljudska rec je iznad svega, a ne Zvezda. Ugovor je takodje iznad Zvezde i ovaj covek ce vas tuziti i pobedice na sudu jer ste potpisali nesto i obavezali se a niste to ispunili.

NYHC

pre 11 godina

Covek pita za platu a ovi u fazonu Zvezda je iznad svega. Verovatno nije nikome iznad sebe,zene,dece,cak ni najvecim legendama kluba ili najvatrenijim navijacima. A i prica vidite koliko kasni Partizanu,kao da meni kasni plata 2 meseca a neko mi kaze vidi ove nisu primili platu XX meseci (cest slucaj kod nas). Kakve veze ima sto nekome drugome kasni 10 puta vise nego meni,to ne donosi hranu na sto. Manje gluposti Covicu,FK je opet sledeca sezona a i ovde da je konkurencija jaca ili da se npr Rakoc povredi na malo duze video bi kakovi bi rezultati bili.

smeker

pre 11 godina

Vama stvarno nema pomoci.Covek trazi platu a vase objasnjenje je STA HOCES PLATE KASNE I U PARTIZANU.Partizan je za vas misaona imenica,nesto tesko dokucivo i ostvarljivo.U Partizan kada dodje igrac dobije knjigu,vode ga na sajam knjiga,literarne veceri,slusaju hor decaka sa JUGA i na kraju postanu dobri igraci i ljudi.Nije sve u novcu ali je on neophodan za zivot i glupo je od stranaca traziti patriotizam...

john

pre 11 godina

Protivustavno i nezakonito je otpustiti coveka samo zato jer je strajkovao.
(Dragan, 4. mart 2013 23:51)

Ne spinuj,nije otpusten, prima platu.Stavljen je na transfer listu.

dule

pre 11 godina

Šta nas briga za Brauna, bitno da smo se "pojačali" sa Samardžijskim. Jedino se raduju navijači Partizana jer smo se sada izjednačili sa njima. Konačno su Musli, Gagić i Milutinov dobili "pravu" konkuranciju.

lol

pre 11 godina

Dal on bese rekao da je Partizan posao a Zvezda ljubav? (mrki, 04. mart 2013 23:28)

Kako Partizan posao kad tamo ne kasni plata, tamo nema plate...
(Nikola, 4. mart 2013 23:45)

Da,ali i pored toga nasi igraci igraju,dok vasi kukaju posle 10 dana.Eto,toliko o tome koliko je Zvezda porodica.

Niste uspeli da ga nasankate

pre 11 godina

Zalim sto nismo sacekali Traorea.
(Ivan_Delije_Ub, 4. mart 2013 23:32)

Kad bi Traore mogao da pročita ovo za Brauna pevao bi od sreće što ga niste sačekali.

Nemanja1982

pre 11 godina

Au koje ludilo od komentara. Pitajte Željka Obradovića koliko mu duguje Panatnaikos i to ne samo za poslednju sezonu, već unazad iha haj. To željka nije sprečilo da vodi tim i da mu donosi trofeje. Drugo, kašnjenje plata košarkašima nije toliko retka pojava u Evropi kao što većina Srba to misli. To se u Evropi događa i objašnjava se krizom. Treće, Zvezdinom košarkašu je isplaćena plata koja je kasnila, pa je potom stavljen na transfer listu. Nije pokazao ni deo onoga što se od njega očekivalo, a najskuplji je igrač Crvene Zvezde. Malo je nemoralno buniti se što ti kasni plata 9 dana, koja je inače veća od npr Rakočevićeve, a igraš na nivou druge srpske lige. Mora da se zna da je i igrač dužan da opravda svoj deo iz ugovora. Ovako elegantno, dobio je svoju platu, pa potom je stavljen na transfer listu. Tako se to radi svugde u svetu i nemojte se tripovati da na zapadu možeš da se kurčiš pred poslodavcem. Šta treba da muze Zvezdu, a da igra na jako niskom nivou. E pa drugari to je bio slučaj u ranijem periodu i kad je fudbal i košarka u pitanju. I još Braun ladno trabunja dupeuvlakaste rečenice, tipa obožavam Zvezdu, njenu publiku, Beograd, Srbiju ... Dobar pokušaj, ali folirantima nije mesto u Zvezdi.Od svih igrača našao se jedan Braun. Pa pogledajte koliku platu dobija, ja čisto sumnjam da će mu neko posle Zvezde dati veću. Valjda je bolje da ti plata malo kasni ali da ona bude dosta veća nego što zaslužuješ, nego da bude značajno manja a da je dobijaš redovno.

Mr.Cool

pre 11 godina

Prosto neverovatno.Covek je trazio svoja prava koja mu stoje u ugovoru i zbog Toga je izbacen.Ova otrcana fraza "zvezda je iznad svega"je izuzetno stetna i neproduktivna.Nije zvezda iznad svega.Iznad svega je familija svakog igraca.Kako da zivite ako nemate pare koje ste zaradili.Od ljubavi prema zvezdi se ne moze ziveti.Covicu je lako da prica jer nema takve probleme.Covic je po meni jedan izuzetno los covek koji u sportu i politici nema sta da trazi jer mrzi iz dann duse ljudsko bice i njegovo dostojanstvo.

Almond

pre 11 godina

Koji diktator jos se time i hvali "CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE HVALI". Zamisli radis u firmi, posteno zaradis svoju platu poslodavac ti je neda jos za to okrivi tebe i jos te kazni, boze me sacuvaj. On misli da to sto radi u svom FMP-u moze svuda. Badava Braun ima, kao i svi stranci, zasticen ugovor tako da ce mu morati isplatiti ceo ugovor do poslednjeg evra ili dolara svejedno.

czfmp4ever

pre 11 godina

djavola, nisu znali kako da ga se otarase pa izmislili razlog,jos je i sam braun ispao krivac... covic i njegove politicke moci...

Glow.Co

pre 11 godina

A samo nije mogao da gleda kozje uši na Caru Trojanu pa se izlajao... Neuki će reći ''glupi Amer'', ali čovek je shvatio: LEBAC JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE!!!

marko__bgd

pre 11 godina

eh,a ja mislio da je uradio nesto,tipa da se alkoholisao,remetio klupsku disciplinu i tako to...e pa ako je zvezda iznad svega,kao sto kaze covic,onda ako je samo ovo razlog,onda to moze da se resi i da se braun vrati u tim,zato sto je potreban timu,i to bi bilo u interesu zvezde...