Košarka 222

Ponedeljak, 19.09.2016.

10:35

"Avansno plaćamo više od drugih za Mundobasket"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će naša zemlja platiti avansno više od drugih kako bi dobila domaćinstvo Svetskog prvenstva u košarci 2023. godine.

"Avansno plaæamo više od drugih za Mundobasket" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

222 Komentari

Sortiraj po:

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Realno,sta ce nam taj Mundobasket?To kao kad bi Srbija bila domacin SP ili EP u fudbalu,ili teniskog turnira malo jace kategorije nego sto je bio Beograd Oupen ili kako se vec zvao.
Srbija da bude domacin Mundobasketa nije potrebno.

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Botovi, manje komentara, a vise sendvica!
(tatako, 20. septembar 2016 08:58)

Dobro se neko setio da im kaze.Ali kasno,kad je 218 botova (od 219 komentara dosadasnjih) ostavilo komentar.

Dragan Ivanović

pre 7 godina

Odesa: Naravno da bi se višestruko isplatilo i zato treba preduzimati mere da svaku sportsku manifestaciju dovedemo u Srbiju.

pedja

pre 7 godina

Majstore,mnogo te volim i cenim ali,da nisi ovaj put malo preterao,ajde ljubi te Tvoj olos smanji dozivljaj pa uplati avansno pokradene penzije,pare koje dugujes prosveti i kulturi,daj ve jednom i te pare sto si obecao policiji i vojsci,akademike zaboravi-nisu zasluzili belu banku,za sada!E,kad to uradis,onda od to para sto ti ostane avansiraj koju hoces olimpijadu ili prvenstvo,ionako procenat delis sa bratom i keramicarom.Tacka

Rubikon

pre 7 godina

Kada bi Madjarska dobila organizaciju Olimpijskih igara, Srbija bi imala od toga ekonomsku korist. Zato treba podrzati kandidaturu Budimpeste.

Mirko

pre 7 godina

Супер, Мађари то могу, ал узеће им амери - гарант.

За нас, нема шта да причамо, можемо и хоћемо, а и морамо да добијемо јер су нам је неправедно одузели...

Nenad

pre 7 godina

Dobra ideja da se istakne kandidatura za Svetsko prvenstvo u kosarci. Mi smo kosarkaska zemlja i kao kosarkaska nacija zaslujemo jedan takav dogadjaj. Samo jos da dobijemo domacinstvo.

kolin

pre 7 godina

Mi smo kosarkaska nacija ali ...
Postoji ovde nesto jos bitnije.Sa organizaciom ovog prvenstva povecali bi prihode od turizma , postali jos zanimljiviji investitorima , imali bismo priliku da pokazemo neku novu Srbiju svetu.Vise bi dobili nego sto bi ulozili.

nensi

pre 7 godina

I treba da se maksimalno potrudimo da dobijemo organizaciju svetskog prvenstva u košarci, jer bi to donelo mnogo koristi našoj državi i sportu, najpre u svrhu promocije naše države, pa onda i u finansijskom smislu.

bokica

pre 7 godina

I treba se maksimalno založiti da se dobije organizacija svetskog prvenstva u košarci, jer će naša država imati višestruku korist od tog takmičenja.

Cole

pre 7 godina

Veliki uspeh i čast bi bila da organizujemo svetsko prvenstvo u košarci, pogotovu jer smo pozanti kao zemlja košarke i kao dobri domaćini.

Marko

pre 7 godina

Ralno ogranizovanje Svetskog prvenstva u košarci bi donelo mnogo toga dobrog našoj državi, pogotovo što smo poznati u svetu ako zemlja košarke, sama država bi imala ogromnu korist zbog velikog priliva stranih državljana koji bi došli da uživaju u potezimam najboljih košarkaša na planeti, da ne pominjem koliko će novca ostaviti u našoj državi dok budu boravili.

zeki of belgrade

pre 7 godina

To,eto nesto i pametno .Jos da do 2023 godine ako mozes avansno s.drustva partizan i c.z nekom stranom baji uvalis i od tebe dosta.

Mirko

pre 7 godina

Srbija moze da se pohvali kosarkasima jer imaju odlicne rezultate. Mislim da bi trebalo da nam odobre da mi budemo organizatori Svetskog prvenstva u basketu 2023.

Svetlana

pre 7 godina

Srbiji je u interesu da organizuje ovo svetsko prvenstvo prvenstveno zbog reklame a i zarade. Ubedjena sam da bi mi osvojili svetsko u tom slucaju.

Nikola

pre 7 godina

Organizacija svetskog prvesntva u košraci bi bila velika prilika za nas da prikažemo Srbiju u pozitivnom svetlu i da se predstavimo kao dobri domaćini, da ne pominjem koliku će korist naša država imati od posetilaca koji bi došli da gledaju najbolje svetske reprezentacije.

Nemanja

pre 7 godina

Placamo za mnoge nepotrebne stvari sto godina unazad, tako da ovo itekako treba platiti koliko god treba,odlicna reklama i nacin da se zaradi u svakom smislu, ali opet mislim da nam nece dati organiziciju.

.irko

pre 7 godina

@ Radomir
Evo, ja se npr.slazem sa tobom, Srbija je " zemlja kosarka".
Tu je kraj slaganja sa tobom, botovima i vrlim nam ,nashvacenim premijerom.
Zemlja kosarke treba nesto, nekom, avansno( s kim, s cim) da plati?!
Pa na taj nacin je i Holandija zemlja kosarke. Posle Nove godine sa onih 200000 bugara, sad nam sledi Evrobasket..da ,da, kako da ne.

p.s. Ooo,ooo,ooo...Vucic ...r

Dragan

pre 7 godina

Ja samo ne znam kako cemo se mi znacajno okoristiti ako se u Madjarskoj bude odrzavao jedan tako velik sportski dogadjaj. Tesko da ce da dolaze u Budimpestu preko Srbije a i u Srbiju ce tesko da svracaju za to vreme. Jedino ako neko od nasih hoce da ode tamo da prati dogadjaj, bilo bi nikad lakse .

TATJANA

pre 7 godina

Posto je nasa drzava u kosarci jedna od najboljih na svetu, mislim da sasvim zasluzeno konkurisemo kod Fibe da nam dodele mundobasket 2023 godine. Verujem da bi i tribine bile punije i atmosfera bolja nego na nekim drugim svetskim prvenstvima.

Marko

pre 7 godina

Mi smo zemlja košarke i bilo bi veroma dobro da organizujemo svetsko prvenstvo u kosarci, to bi donelo mnogo toga dobrog našoj državi i sportu.

Igor

pre 7 godina

To je dobar predlog. Svetsko prvenstvo u košarci bi nam donelo promociju Srbije, mnogo stranih turista, samim tim i priliv sredstava u budžet.

Shilovichka

pre 7 godina

A jel to od onih para koje si UKRAO mome ocu od penzije? Bagro lenja, u zivotu nije dana radio, dobija brutalnu platu za unistavanje svog naroda, gde ces bolji posao?! GLADNI SMO GOSPODARUUUUUU

Steve G

pre 7 godina

Kakve veze imaju hipoteticke olimpijske igre u Budimpesti sa nama? Sta, dream team ce da spava u beogradu na vodi? Ne razumem... Ocekujete navalu turista i navijaca zato sto su oi u Budimpesti? Ne ide to tako, dragi sendvicari...

Markan

pre 7 godina

Alooo??? Očekivao sam avansna plaćanja za škole i bolnice što nam se raspadaju? Botovi!!! Sram vas bilo, razbacuješ tuđe pare na zabavu, a deca ti idu u privatne škole!!!
Objavite mi komentar, besan sam!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

A cije ces to pare da dajes za Mundobasket da bi se Beograd razvijao, a ostatak Srbije nek crkne od gladi . Ti si sramota za Srbiju ...

uriah heep

pre 7 godina

"Mi ćemo da podržimo Budimpeštu na svim forumima, naše mađarske prijatelje. To će biti izvanredna prilika za biznis, za Srbiju i region", rekao je Vučić.Naravno,sve što je u interesu i Srbije,podržavamo Budimpeštu...bez obzira što su im šanse male.

Nale

pre 7 godina

Srbija i Beograd imaju sta da pokazu na svim poljima sto se tice svetskog prvenstva kako u igri reprezentacije tako i u organizovanju prvenstva.

navijac

pre 7 godina

Kako je smesna ova prica o organizovanju Mundobasketa... Srbija ima dve krstene hale, Arenu i Pionir, sve ostale su daleko ispod standarda potrebnog za tako veliko takmicenje. Pre dve godine u Spaniji, mundobasket je odrzan u ukupno 6 razlicitih dvorana u 6 razlicitih gradova, od kojih je najmanja imala kapacitet 10 hiljada mesta. 2019 godine Mundobasket se odrzava u Kini, u 8 dvorana i 8 razlicitih gradova. Najmanja hala u Kini ima kapacitet 13 hiljada mesta! A mi sta, sa jednom i po dvoranom da orgaizujemo!? O smestajnim kapacitetima i da ne pricam...

nidža

pre 7 godina

Ja ne želim da moja zemlja plaća nekakav Mundobasket. Ja želim da moja zemlja plati put kojim kad idem, neće mi biti otkinut točak sa automobila. Ja želim da moja zemlja svojim zaposlenima i penzionerima vrati plate i penzije koje im je otela protivustavno. Ja želim da vučić prestane sa jeftinim populizmom koji loži 15 % svih birača, zbog čije podrške ima gotovo apsolutnu vlast.

Wienner

pre 7 godina

Dace bog da to tako i bude.Budimpesta organizator olimpijskih igara.Srbija svetsko prvenstvo.To ce biti dobro finasijski iskorisceno biznis.Nek se svet malo preseli na balkan i da vide kakvi su domacini Madjarska i Srbija.
(Ivana, 19. septembar 2016 11:41
mislis da Bog prati olimpijadu i svetsko u kosarci ili mozda vise voli fudbal :)

Divos

pre 7 godina

Наравно да би била фантастична ствар ако би Србија добила Мундобаскет 2023-е.
Но, питање је и колико је то реално, опасни и богатији играчи ће нам бити противници. Поред тога, за само домаћинство би требала модернизовација постојећих дворана, а вероватно и изградња још једне нове и модерне дворане (рецимо у Нишу или Крагујевцу). Наравно од спортских објеката би се итекако имало користи у будућности.
Такође, важно је и поставити приоритете. У Србији се кошаркашки клубиови гасе, практично сви осим учесника АБА лиге тешко опстају, беспарица притишће. Рад са млађим узрастима је још увек одличан, но све је мање клубова који ће обебедити тим играчима третман какав њихов таленат и посвећеност кошарци заслужују. Зато је и велики, енорман одли наших младих играча, често и клинаца. И зато треба стабилизоватуи те клубове, оживети КЛС и ниже лиге.
Такође Србија није била домаћин ЕП млађих узраста од ЕП У-18 2005-е у Београду. Литванија се за поређење само од 2010-е, прихватила чак 4 пута да буде домаћин.
И то се мора променити, та ЕП млађих узраста не зактевају превелике паре (наравно пакосне душе, и они у Бљуцу ће увек протурати да су то улудо бачене парем, но ти и тако константно роваре потив српске кошарке), и Србија мора бити чешће домаћин.

Како год, идеја о кандидатури за организацију СП је одлична, али морају се поставити приоритети

ww3

pre 7 godina

ja vise ne znam ko je obde ljudji? Premijer ili mi narod? Kakve nebuloze iznosi ovaj covek, kome je to tako bolje u zivotu u zadnjih 6 godina njegove vladavine, ej 6 godina.. sve gore i gore..

Gvozdenac

pre 7 godina

Beograd je metropola, a drugi gradovi tuga. Van prestonice nemamo halu koja ispunjava uslove za ovo takmicenje. U kluskoj kosarci je isto na sceni beogradizacija, s obzirom da su sva cetri kluba u ABA ligi iz glavnog grada, prvi put od osnivanja ove lige, titovi blizanci, menadzerski klub koji nema mladje kategorije i filijala ekipe s malog Kalemegdana. Sramota, nudite milione za svetsko prvenstvo, a klubovi po unitrasnjosti se gase zbog 100 000€!

raikkonen

pre 7 godina

mnogo volim kosarku ali ovo je tako suludo bahacenje, koje ocigledno dolazi na odobravanje na manje od 15 % biraca, i pored svega mi i dalje nije jasno odakle para, a rado se setim i one: "imam, al ne dam!"

Losmi

pre 7 godina

Je ne razumem!? Zasto bi placali vise od drugih? Ako se zna kolika je cena, a ti nudis vise da bi dobio, onda je to korupcija! Osim ako nismo na pijaci?

Ivana

pre 7 godina

Dace bog da to tako i bude.Budimpesta organizator olimpijskih igara.Srbija svetsko prvenstvo.To ce biti dobro finasijski iskorisceno biznis.Nek se svet malo preseli na balkan i da vide kakvi su domacini Madjarska i Srbija.

Sava Centar

pre 7 godina

Koliko god da platimo nama ce se to isplatiti vrlo brzo kroz turiste i navijace drugih reprezentacija koji ce svoj novac potrositi u Srbiji
(Ljubisa, 19. septembar 2016 11:14)

Morali bi investirati ihaha, i to se sigurno ne bi isplatilo, imali bi na kraju veliki minus ko Atina s Olimpijadom!

mag

pre 7 godina

A kako ću ja sa posla na NBG da dođem kući obzirom da metro ne postoji i da se na ulicama voze krsevi koji su stari 20 god. Trebaće mi dva sata do kuće kad dodje još pola miliona navijača iz sveta.

berliner

pre 7 godina

@nidza Mislite da ce se put popraviti sam od sebe? Vecina je prijavljena na minimalac, resto na ruke, pare idu poslodavcu umesto u budzet i kada treba put da se popravi drzava da ga popravi! Pa sto ne pitate poslodavca da da pare za put? A pa da, on je sada na Havajima.

Organizacija ovakvih dogadjaja je neophodna zbog populacije i boljeg imidza. Naravno, uvek tu ostane zarada, ostanu novi objekti.....

Drina

pre 7 godina

Nidža: Gospodine Nidžo, sva ska sportska koja bise odršala kod nas , Srbija može da ima smo koristi a nikako štete i zbogbtoga ne treba biti proziv Mundobasketa.

Jednom navijač, uvek navijač

pre 7 godina

A sudovi i tužilaštva u blokadi, pošto više ne zarađuju od overa koje su prepuštene notarima.1.000.000.000 dinara godišnje deli 150 ljudi.Pre neki dan vest da su sve bolnice i ambulante u zapadnoj Srbiji, dosta njih na jugu, pa čak i ambulanta Savski venac u blokadi.

Srdjan

pre 7 godina

Lepa ideja - IDEJNO i KOŠARKAŠKI
dobra promocija!

Ali za organizaciju treba nam bar još 100 miliona eura
za izgradnju sporskih kapaciteta - hala
i bar još toliko za izgradnju aerodroma, saobraćajne infrastukture i hotela

Kafana i pevačica - imamao - sad je seve ovde

Sad treba proceniti meru, daru i korist!

Možda je korisno to organizovati zajedno sa HR i BiH

Pozdrav!

Kucamo na vrata zaboravljenih asova...

pre 7 godina

Prošle godine nisi hteo da ih oslobodiš naknade za prtljag, pa si još na sva usta pričao o ekonomskom poslovanju u kako je AIR Srbija u pravu što nije oslobodila reprezentaciju plaćanja...

I još ćeš da praviš fudbalski stadion od 300 miliona jer smo pobedili jednu Albaniju..

E moj Vučiću... sram te bilo!!!

jovan

pre 7 godina

Toliko imam zelju da se kod nas odrzi jedno veliko prvenstvo u kosarci i da pokazemo kakvi smo organizatori(setite se EP u vaterpolu), a pored toga da osvojimo prvo mesto jer je ovo zemlja kosarke(uz vaterpolo) i mladih talentovanih ljudi.

Ljubisa

pre 7 godina

Koliko god da platimo nama ce se to isplatiti vrlo brzo kroz turiste i navijace drugih reprezentacija koji ce svoj novac potrositi u Srbiji

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Imam bookmark direktno na sportsku rubriku kako ne bi morao da gledam naše bajne političare ali ne vredi, Vučić vreba iz zasede u svim rubrikama...

Srđan

pre 7 godina

Ne može da se organizuje svjetsko prvenstvo u jednoj dvorani. U Španiji se igralo u pet gradova, a po novom sistemu sa više reprezentacija trebaće i više lokacija. Ne vjerujem da bi moglo ni u partnerstvu s nekim iz komšiluka.
S druge strane, FIBA društvo je toliko gladno para da bi dozvolili da se igra i u nekoj balon sali, samo ako im se dovoljno plati.

Salvi

pre 7 godina

Samo ti troši naše pare, nemoj da se brineš. Nebitno je što si mojim roditeljima oteo penziju za koju su godinama pošteno radili dok si se ti baškario u državnom stanu dobijenom za bombardovanje.

Obalj grad

pre 7 godina

Mundobasket u zemlji kosarke. Ima li ista ljepse i logicnije? Kao fudbalski Mundijal u Brazilu ili prvenstvo u gadjanju glinenih golubova kod susjeda.

Dušan

pre 7 godina

Zanimljivo, ovakva lepa vest, i niko ne čita, važno je da ste se svi zalepili za gluposti, niko ne obraća pažnju na lepe stvari koje se događaju oko nas.

U šta se ovaj narod pretvorio, na gomilu baba koje sede na ulici i ništa ne rade pametno, nego samo gunđaju i ogovaraju.

Aleksandar

pre 7 godina

To kad ti tata bude prepisao njegove pare,onda placaj vise od drugih,posto svoje kako si sam rekao nemas,a od plate koju primas ne mozes da organizujes mundobasket.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Imam bookmark direktno na sportsku rubriku kako ne bi morao da gledam naše bajne političare ali ne vredi, Vučić vreba iz zasede u svim rubrikama...

Salvi

pre 7 godina

Samo ti troši naše pare, nemoj da se brineš. Nebitno je što si mojim roditeljima oteo penziju za koju su godinama pošteno radili dok si se ti baškario u državnom stanu dobijenom za bombardovanje.

Aleksandar

pre 7 godina

To kad ti tata bude prepisao njegove pare,onda placaj vise od drugih,posto svoje kako si sam rekao nemas,a od plate koju primas ne mozes da organizujes mundobasket.

Dušan

pre 7 godina

Zanimljivo, ovakva lepa vest, i niko ne čita, važno je da ste se svi zalepili za gluposti, niko ne obraća pažnju na lepe stvari koje se događaju oko nas.

U šta se ovaj narod pretvorio, na gomilu baba koje sede na ulici i ništa ne rade pametno, nego samo gunđaju i ogovaraju.

Obalj grad

pre 7 godina

Mundobasket u zemlji kosarke. Ima li ista ljepse i logicnije? Kao fudbalski Mundijal u Brazilu ili prvenstvo u gadjanju glinenih golubova kod susjeda.

jovan

pre 7 godina

Toliko imam zelju da se kod nas odrzi jedno veliko prvenstvo u kosarci i da pokazemo kakvi smo organizatori(setite se EP u vaterpolu), a pored toga da osvojimo prvo mesto jer je ovo zemlja kosarke(uz vaterpolo) i mladih talentovanih ljudi.

nidža

pre 7 godina

Ja ne želim da moja zemlja plaća nekakav Mundobasket. Ja želim da moja zemlja plati put kojim kad idem, neće mi biti otkinut točak sa automobila. Ja želim da moja zemlja svojim zaposlenima i penzionerima vrati plate i penzije koje im je otela protivustavno. Ja želim da vučić prestane sa jeftinim populizmom koji loži 15 % svih birača, zbog čije podrške ima gotovo apsolutnu vlast.

Nale

pre 7 godina

Srbija i Beograd imaju sta da pokazu na svim poljima sto se tice svetskog prvenstva kako u igri reprezentacije tako i u organizovanju prvenstva.

Mirko

pre 7 godina

Srbija moze da se pohvali kosarkasima jer imaju odlicne rezultate. Mislim da bi trebalo da nam odobre da mi budemo organizatori Svetskog prvenstva u basketu 2023.

Ljubisa

pre 7 godina

Koliko god da platimo nama ce se to isplatiti vrlo brzo kroz turiste i navijace drugih reprezentacija koji ce svoj novac potrositi u Srbiji

Nemanja

pre 7 godina

Placamo za mnoge nepotrebne stvari sto godina unazad, tako da ovo itekako treba platiti koliko god treba,odlicna reklama i nacin da se zaradi u svakom smislu, ali opet mislim da nam nece dati organiziciju.

Drina

pre 7 godina

Nidža: Gospodine Nidžo, sva ska sportska koja bise odršala kod nas , Srbija može da ima smo koristi a nikako štete i zbogbtoga ne treba biti proziv Mundobasketa.

Divos

pre 7 godina

Наравно да би била фантастична ствар ако би Србија добила Мундобаскет 2023-е.
Но, питање је и колико је то реално, опасни и богатији играчи ће нам бити противници. Поред тога, за само домаћинство би требала модернизовација постојећих дворана, а вероватно и изградња још једне нове и модерне дворане (рецимо у Нишу или Крагујевцу). Наравно од спортских објеката би се итекако имало користи у будућности.
Такође, важно је и поставити приоритете. У Србији се кошаркашки клубиови гасе, практично сви осим учесника АБА лиге тешко опстају, беспарица притишће. Рад са млађим узрастима је још увек одличан, но све је мање клубова који ће обебедити тим играчима третман какав њихов таленат и посвећеност кошарци заслужују. Зато је и велики, енорман одли наших младих играча, често и клинаца. И зато треба стабилизоватуи те клубове, оживети КЛС и ниже лиге.
Такође Србија није била домаћин ЕП млађих узраста од ЕП У-18 2005-е у Београду. Литванија се за поређење само од 2010-е, прихватила чак 4 пута да буде домаћин.
И то се мора променити, та ЕП млађих узраста не зактевају превелике паре (наравно пакосне душе, и они у Бљуцу ће увек протурати да су то улудо бачене парем, но ти и тако константно роваре потив српске кошарке), и Србија мора бити чешће домаћин.

Како год, идеја о кандидатури за организацију СП је одлична, али морају се поставити приоритети

Ivana

pre 7 godina

Dace bog da to tako i bude.Budimpesta organizator olimpijskih igara.Srbija svetsko prvenstvo.To ce biti dobro finasijski iskorisceno biznis.Nek se svet malo preseli na balkan i da vide kakvi su domacini Madjarska i Srbija.

uriah heep

pre 7 godina

"Mi ćemo da podržimo Budimpeštu na svim forumima, naše mađarske prijatelje. To će biti izvanredna prilika za biznis, za Srbiju i region", rekao je Vučić.Naravno,sve što je u interesu i Srbije,podržavamo Budimpeštu...bez obzira što su im šanse male.

Marko

pre 7 godina

Mi smo zemlja košarke i bilo bi veroma dobro da organizujemo svetsko prvenstvo u kosarci, to bi donelo mnogo toga dobrog našoj državi i sportu.

berliner

pre 7 godina

@nidza Mislite da ce se put popraviti sam od sebe? Vecina je prijavljena na minimalac, resto na ruke, pare idu poslodavcu umesto u budzet i kada treba put da se popravi drzava da ga popravi! Pa sto ne pitate poslodavca da da pare za put? A pa da, on je sada na Havajima.

Organizacija ovakvih dogadjaja je neophodna zbog populacije i boljeg imidza. Naravno, uvek tu ostane zarada, ostanu novi objekti.....

TATJANA

pre 7 godina

Posto je nasa drzava u kosarci jedna od najboljih na svetu, mislim da sasvim zasluzeno konkurisemo kod Fibe da nam dodele mundobasket 2023 godine. Verujem da bi i tribine bile punije i atmosfera bolja nego na nekim drugim svetskim prvenstvima.

Svetlana

pre 7 godina

Srbiji je u interesu da organizuje ovo svetsko prvenstvo prvenstveno zbog reklame a i zarade. Ubedjena sam da bi mi osvojili svetsko u tom slucaju.

Nikola

pre 7 godina

Organizacija svetskog prvesntva u košraci bi bila velika prilika za nas da prikažemo Srbiju u pozitivnom svetlu i da se predstavimo kao dobri domaćini, da ne pominjem koliku će korist naša država imati od posetilaca koji bi došli da gledaju najbolje svetske reprezentacije.

Igor

pre 7 godina

To je dobar predlog. Svetsko prvenstvo u košarci bi nam donelo promociju Srbije, mnogo stranih turista, samim tim i priliv sredstava u budžet.

Nenad

pre 7 godina

Dobra ideja da se istakne kandidatura za Svetsko prvenstvo u kosarci. Mi smo kosarkaska zemlja i kao kosarkaska nacija zaslujemo jedan takav dogadjaj. Samo jos da dobijemo domacinstvo.

kolin

pre 7 godina

Mi smo kosarkaska nacija ali ...
Postoji ovde nesto jos bitnije.Sa organizaciom ovog prvenstva povecali bi prihode od turizma , postali jos zanimljiviji investitorima , imali bismo priliku da pokazemo neku novu Srbiju svetu.Vise bi dobili nego sto bi ulozili.

navijac

pre 7 godina

Kako je smesna ova prica o organizovanju Mundobasketa... Srbija ima dve krstene hale, Arenu i Pionir, sve ostale su daleko ispod standarda potrebnog za tako veliko takmicenje. Pre dve godine u Spaniji, mundobasket je odrzan u ukupno 6 razlicitih dvorana u 6 razlicitih gradova, od kojih je najmanja imala kapacitet 10 hiljada mesta. 2019 godine Mundobasket se odrzava u Kini, u 8 dvorana i 8 razlicitih gradova. Najmanja hala u Kini ima kapacitet 13 hiljada mesta! A mi sta, sa jednom i po dvoranom da orgaizujemo!? O smestajnim kapacitetima i da ne pricam...

Kucamo na vrata zaboravljenih asova...

pre 7 godina

Prošle godine nisi hteo da ih oslobodiš naknade za prtljag, pa si još na sva usta pričao o ekonomskom poslovanju u kako je AIR Srbija u pravu što nije oslobodila reprezentaciju plaćanja...

I još ćeš da praviš fudbalski stadion od 300 miliona jer smo pobedili jednu Albaniju..

E moj Vučiću... sram te bilo!!!

Srdjan

pre 7 godina

Lepa ideja - IDEJNO i KOŠARKAŠKI
dobra promocija!

Ali za organizaciju treba nam bar još 100 miliona eura
za izgradnju sporskih kapaciteta - hala
i bar još toliko za izgradnju aerodroma, saobraćajne infrastukture i hotela

Kafana i pevačica - imamao - sad je seve ovde

Sad treba proceniti meru, daru i korist!

Možda je korisno to organizovati zajedno sa HR i BiH

Pozdrav!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

A cije ces to pare da dajes za Mundobasket da bi se Beograd razvijao, a ostatak Srbije nek crkne od gladi . Ti si sramota za Srbiju ...

Losmi

pre 7 godina

Je ne razumem!? Zasto bi placali vise od drugih? Ako se zna kolika je cena, a ti nudis vise da bi dobio, onda je to korupcija! Osim ako nismo na pijaci?

Shilovichka

pre 7 godina

A jel to od onih para koje si UKRAO mome ocu od penzije? Bagro lenja, u zivotu nije dana radio, dobija brutalnu platu za unistavanje svog naroda, gde ces bolji posao?! GLADNI SMO GOSPODARUUUUUU

Wienner

pre 7 godina

Dace bog da to tako i bude.Budimpesta organizator olimpijskih igara.Srbija svetsko prvenstvo.To ce biti dobro finasijski iskorisceno biznis.Nek se svet malo preseli na balkan i da vide kakvi su domacini Madjarska i Srbija.
(Ivana, 19. septembar 2016 11:41
mislis da Bog prati olimpijadu i svetsko u kosarci ili mozda vise voli fudbal :)

Gvozdenac

pre 7 godina

Beograd je metropola, a drugi gradovi tuga. Van prestonice nemamo halu koja ispunjava uslove za ovo takmicenje. U kluskoj kosarci je isto na sceni beogradizacija, s obzirom da su sva cetri kluba u ABA ligi iz glavnog grada, prvi put od osnivanja ove lige, titovi blizanci, menadzerski klub koji nema mladje kategorije i filijala ekipe s malog Kalemegdana. Sramota, nudite milione za svetsko prvenstvo, a klubovi po unitrasnjosti se gase zbog 100 000€!

Markan

pre 7 godina

Alooo??? Očekivao sam avansna plaćanja za škole i bolnice što nam se raspadaju? Botovi!!! Sram vas bilo, razbacuješ tuđe pare na zabavu, a deca ti idu u privatne škole!!!
Objavite mi komentar, besan sam!!!

Srđan

pre 7 godina

Ne može da se organizuje svjetsko prvenstvo u jednoj dvorani. U Španiji se igralo u pet gradova, a po novom sistemu sa više reprezentacija trebaće i više lokacija. Ne vjerujem da bi moglo ni u partnerstvu s nekim iz komšiluka.
S druge strane, FIBA društvo je toliko gladno para da bi dozvolili da se igra i u nekoj balon sali, samo ako im se dovoljno plati.

Steve G

pre 7 godina

Kakve veze imaju hipoteticke olimpijske igre u Budimpesti sa nama? Sta, dream team ce da spava u beogradu na vodi? Ne razumem... Ocekujete navalu turista i navijaca zato sto su oi u Budimpesti? Ne ide to tako, dragi sendvicari...

Jednom navijač, uvek navijač

pre 7 godina

A sudovi i tužilaštva u blokadi, pošto više ne zarađuju od overa koje su prepuštene notarima.1.000.000.000 dinara godišnje deli 150 ljudi.Pre neki dan vest da su sve bolnice i ambulante u zapadnoj Srbiji, dosta njih na jugu, pa čak i ambulanta Savski venac u blokadi.

Marko

pre 7 godina

Ralno ogranizovanje Svetskog prvenstva u košarci bi donelo mnogo toga dobrog našoj državi, pogotovo što smo poznati u svetu ako zemlja košarke, sama država bi imala ogromnu korist zbog velikog priliva stranih državljana koji bi došli da uživaju u potezimam najboljih košarkaša na planeti, da ne pominjem koliko će novca ostaviti u našoj državi dok budu boravili.

ww3

pre 7 godina

ja vise ne znam ko je obde ljudji? Premijer ili mi narod? Kakve nebuloze iznosi ovaj covek, kome je to tako bolje u zivotu u zadnjih 6 godina njegove vladavine, ej 6 godina.. sve gore i gore..

nensi

pre 7 godina

I treba da se maksimalno potrudimo da dobijemo organizaciju svetskog prvenstva u košarci, jer bi to donelo mnogo koristi našoj državi i sportu, najpre u svrhu promocije naše države, pa onda i u finansijskom smislu.

Cole

pre 7 godina

Veliki uspeh i čast bi bila da organizujemo svetsko prvenstvo u košarci, pogotovu jer smo pozanti kao zemlja košarke i kao dobri domaćini.

bokica

pre 7 godina

I treba se maksimalno založiti da se dobije organizacija svetskog prvenstva u košarci, jer će naša država imati višestruku korist od tog takmičenja.

raikkonen

pre 7 godina

mnogo volim kosarku ali ovo je tako suludo bahacenje, koje ocigledno dolazi na odobravanje na manje od 15 % biraca, i pored svega mi i dalje nije jasno odakle para, a rado se setim i one: "imam, al ne dam!"

pedja

pre 7 godina

Majstore,mnogo te volim i cenim ali,da nisi ovaj put malo preterao,ajde ljubi te Tvoj olos smanji dozivljaj pa uplati avansno pokradene penzije,pare koje dugujes prosveti i kulturi,daj ve jednom i te pare sto si obecao policiji i vojsci,akademike zaboravi-nisu zasluzili belu banku,za sada!E,kad to uradis,onda od to para sto ti ostane avansiraj koju hoces olimpijadu ili prvenstvo,ionako procenat delis sa bratom i keramicarom.Tacka

mag

pre 7 godina

A kako ću ja sa posla na NBG da dođem kući obzirom da metro ne postoji i da se na ulicama voze krsevi koji su stari 20 god. Trebaće mi dva sata do kuće kad dodje još pola miliona navijača iz sveta.

Sava Centar

pre 7 godina

Koliko god da platimo nama ce se to isplatiti vrlo brzo kroz turiste i navijace drugih reprezentacija koji ce svoj novac potrositi u Srbiji
(Ljubisa, 19. septembar 2016 11:14)

Morali bi investirati ihaha, i to se sigurno ne bi isplatilo, imali bi na kraju veliki minus ko Atina s Olimpijadom!

.irko

pre 7 godina

@ Radomir
Evo, ja se npr.slazem sa tobom, Srbija je " zemlja kosarka".
Tu je kraj slaganja sa tobom, botovima i vrlim nam ,nashvacenim premijerom.
Zemlja kosarke treba nesto, nekom, avansno( s kim, s cim) da plati?!
Pa na taj nacin je i Holandija zemlja kosarke. Posle Nove godine sa onih 200000 bugara, sad nam sledi Evrobasket..da ,da, kako da ne.

p.s. Ooo,ooo,ooo...Vucic ...r

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Botovi, manje komentara, a vise sendvica!
(tatako, 20. septembar 2016 08:58)

Dobro se neko setio da im kaze.Ali kasno,kad je 218 botova (od 219 komentara dosadasnjih) ostavilo komentar.

Dragan

pre 7 godina

Ja samo ne znam kako cemo se mi znacajno okoristiti ako se u Madjarskoj bude odrzavao jedan tako velik sportski dogadjaj. Tesko da ce da dolaze u Budimpestu preko Srbije a i u Srbiju ce tesko da svracaju za to vreme. Jedino ako neko od nasih hoce da ode tamo da prati dogadjaj, bilo bi nikad lakse .

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Realno,sta ce nam taj Mundobasket?To kao kad bi Srbija bila domacin SP ili EP u fudbalu,ili teniskog turnira malo jace kategorije nego sto je bio Beograd Oupen ili kako se vec zvao.
Srbija da bude domacin Mundobasketa nije potrebno.

zeki of belgrade

pre 7 godina

To,eto nesto i pametno .Jos da do 2023 godine ako mozes avansno s.drustva partizan i c.z nekom stranom baji uvalis i od tebe dosta.

Rubikon

pre 7 godina

Kada bi Madjarska dobila organizaciju Olimpijskih igara, Srbija bi imala od toga ekonomsku korist. Zato treba podrzati kandidaturu Budimpeste.

Dragan Ivanović

pre 7 godina

Odesa: Naravno da bi se višestruko isplatilo i zato treba preduzimati mere da svaku sportsku manifestaciju dovedemo u Srbiju.

Mirko

pre 7 godina

Супер, Мађари то могу, ал узеће им амери - гарант.

За нас, нема шта да причамо, можемо и хоћемо, а и морамо да добијемо јер су нам је неправедно одузели...

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Imam bookmark direktno na sportsku rubriku kako ne bi morao da gledam naše bajne političare ali ne vredi, Vučić vreba iz zasede u svim rubrikama...

Aleksandar

pre 7 godina

To kad ti tata bude prepisao njegove pare,onda placaj vise od drugih,posto svoje kako si sam rekao nemas,a od plate koju primas ne mozes da organizujes mundobasket.

Salvi

pre 7 godina

Samo ti troši naše pare, nemoj da se brineš. Nebitno je što si mojim roditeljima oteo penziju za koju su godinama pošteno radili dok si se ti baškario u državnom stanu dobijenom za bombardovanje.

nidža

pre 7 godina

Ja ne želim da moja zemlja plaća nekakav Mundobasket. Ja želim da moja zemlja plati put kojim kad idem, neće mi biti otkinut točak sa automobila. Ja želim da moja zemlja svojim zaposlenima i penzionerima vrati plate i penzije koje im je otela protivustavno. Ja želim da vučić prestane sa jeftinim populizmom koji loži 15 % svih birača, zbog čije podrške ima gotovo apsolutnu vlast.

Wienner

pre 7 godina

Dace bog da to tako i bude.Budimpesta organizator olimpijskih igara.Srbija svetsko prvenstvo.To ce biti dobro finasijski iskorisceno biznis.Nek se svet malo preseli na balkan i da vide kakvi su domacini Madjarska i Srbija.
(Ivana, 19. septembar 2016 11:41
mislis da Bog prati olimpijadu i svetsko u kosarci ili mozda vise voli fudbal :)

Shilovichka

pre 7 godina

A jel to od onih para koje si UKRAO mome ocu od penzije? Bagro lenja, u zivotu nije dana radio, dobija brutalnu platu za unistavanje svog naroda, gde ces bolji posao?! GLADNI SMO GOSPODARUUUUUU

Steve G

pre 7 godina

Kakve veze imaju hipoteticke olimpijske igre u Budimpesti sa nama? Sta, dream team ce da spava u beogradu na vodi? Ne razumem... Ocekujete navalu turista i navijaca zato sto su oi u Budimpesti? Ne ide to tako, dragi sendvicari...

Losmi

pre 7 godina

Je ne razumem!? Zasto bi placali vise od drugih? Ako se zna kolika je cena, a ti nudis vise da bi dobio, onda je to korupcija! Osim ako nismo na pijaci?

navijac

pre 7 godina

Kako je smesna ova prica o organizovanju Mundobasketa... Srbija ima dve krstene hale, Arenu i Pionir, sve ostale su daleko ispod standarda potrebnog za tako veliko takmicenje. Pre dve godine u Spaniji, mundobasket je odrzan u ukupno 6 razlicitih dvorana u 6 razlicitih gradova, od kojih je najmanja imala kapacitet 10 hiljada mesta. 2019 godine Mundobasket se odrzava u Kini, u 8 dvorana i 8 razlicitih gradova. Najmanja hala u Kini ima kapacitet 13 hiljada mesta! A mi sta, sa jednom i po dvoranom da orgaizujemo!? O smestajnim kapacitetima i da ne pricam...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

A cije ces to pare da dajes za Mundobasket da bi se Beograd razvijao, a ostatak Srbije nek crkne od gladi . Ti si sramota za Srbiju ...

Kucamo na vrata zaboravljenih asova...

pre 7 godina

Prošle godine nisi hteo da ih oslobodiš naknade za prtljag, pa si još na sva usta pričao o ekonomskom poslovanju u kako je AIR Srbija u pravu što nije oslobodila reprezentaciju plaćanja...

I još ćeš da praviš fudbalski stadion od 300 miliona jer smo pobedili jednu Albaniju..

E moj Vučiću... sram te bilo!!!

Dušan

pre 7 godina

Zanimljivo, ovakva lepa vest, i niko ne čita, važno je da ste se svi zalepili za gluposti, niko ne obraća pažnju na lepe stvari koje se događaju oko nas.

U šta se ovaj narod pretvorio, na gomilu baba koje sede na ulici i ništa ne rade pametno, nego samo gunđaju i ogovaraju.

Jednom navijač, uvek navijač

pre 7 godina

A sudovi i tužilaštva u blokadi, pošto više ne zarađuju od overa koje su prepuštene notarima.1.000.000.000 dinara godišnje deli 150 ljudi.Pre neki dan vest da su sve bolnice i ambulante u zapadnoj Srbiji, dosta njih na jugu, pa čak i ambulanta Savski venac u blokadi.

Srđan

pre 7 godina

Ne može da se organizuje svjetsko prvenstvo u jednoj dvorani. U Španiji se igralo u pet gradova, a po novom sistemu sa više reprezentacija trebaće i više lokacija. Ne vjerujem da bi moglo ni u partnerstvu s nekim iz komšiluka.
S druge strane, FIBA društvo je toliko gladno para da bi dozvolili da se igra i u nekoj balon sali, samo ako im se dovoljno plati.

Markan

pre 7 godina

Alooo??? Očekivao sam avansna plaćanja za škole i bolnice što nam se raspadaju? Botovi!!! Sram vas bilo, razbacuješ tuđe pare na zabavu, a deca ti idu u privatne škole!!!
Objavite mi komentar, besan sam!!!

Gvozdenac

pre 7 godina

Beograd je metropola, a drugi gradovi tuga. Van prestonice nemamo halu koja ispunjava uslove za ovo takmicenje. U kluskoj kosarci je isto na sceni beogradizacija, s obzirom da su sva cetri kluba u ABA ligi iz glavnog grada, prvi put od osnivanja ove lige, titovi blizanci, menadzerski klub koji nema mladje kategorije i filijala ekipe s malog Kalemegdana. Sramota, nudite milione za svetsko prvenstvo, a klubovi po unitrasnjosti se gase zbog 100 000€!

.irko

pre 7 godina

@ Radomir
Evo, ja se npr.slazem sa tobom, Srbija je " zemlja kosarka".
Tu je kraj slaganja sa tobom, botovima i vrlim nam ,nashvacenim premijerom.
Zemlja kosarke treba nesto, nekom, avansno( s kim, s cim) da plati?!
Pa na taj nacin je i Holandija zemlja kosarke. Posle Nove godine sa onih 200000 bugara, sad nam sledi Evrobasket..da ,da, kako da ne.

p.s. Ooo,ooo,ooo...Vucic ...r

ww3

pre 7 godina

ja vise ne znam ko je obde ljudji? Premijer ili mi narod? Kakve nebuloze iznosi ovaj covek, kome je to tako bolje u zivotu u zadnjih 6 godina njegove vladavine, ej 6 godina.. sve gore i gore..

mag

pre 7 godina

A kako ću ja sa posla na NBG da dođem kući obzirom da metro ne postoji i da se na ulicama voze krsevi koji su stari 20 god. Trebaće mi dva sata do kuće kad dodje još pola miliona navijača iz sveta.

raikkonen

pre 7 godina

mnogo volim kosarku ali ovo je tako suludo bahacenje, koje ocigledno dolazi na odobravanje na manje od 15 % biraca, i pored svega mi i dalje nije jasno odakle para, a rado se setim i one: "imam, al ne dam!"

Sava Centar

pre 7 godina

Koliko god da platimo nama ce se to isplatiti vrlo brzo kroz turiste i navijace drugih reprezentacija koji ce svoj novac potrositi u Srbiji
(Ljubisa, 19. septembar 2016 11:14)

Morali bi investirati ihaha, i to se sigurno ne bi isplatilo, imali bi na kraju veliki minus ko Atina s Olimpijadom!

Dragan

pre 7 godina

Ja samo ne znam kako cemo se mi znacajno okoristiti ako se u Madjarskoj bude odrzavao jedan tako velik sportski dogadjaj. Tesko da ce da dolaze u Budimpestu preko Srbije a i u Srbiju ce tesko da svracaju za to vreme. Jedino ako neko od nasih hoce da ode tamo da prati dogadjaj, bilo bi nikad lakse .

Obalj grad

pre 7 godina

Mundobasket u zemlji kosarke. Ima li ista ljepse i logicnije? Kao fudbalski Mundijal u Brazilu ili prvenstvo u gadjanju glinenih golubova kod susjeda.

jovan

pre 7 godina

Toliko imam zelju da se kod nas odrzi jedno veliko prvenstvo u kosarci i da pokazemo kakvi smo organizatori(setite se EP u vaterpolu), a pored toga da osvojimo prvo mesto jer je ovo zemlja kosarke(uz vaterpolo) i mladih talentovanih ljudi.

Ivana

pre 7 godina

Dace bog da to tako i bude.Budimpesta organizator olimpijskih igara.Srbija svetsko prvenstvo.To ce biti dobro finasijski iskorisceno biznis.Nek se svet malo preseli na balkan i da vide kakvi su domacini Madjarska i Srbija.

Nale

pre 7 godina

Srbija i Beograd imaju sta da pokazu na svim poljima sto se tice svetskog prvenstva kako u igri reprezentacije tako i u organizovanju prvenstva.

zeki of belgrade

pre 7 godina

To,eto nesto i pametno .Jos da do 2023 godine ako mozes avansno s.drustva partizan i c.z nekom stranom baji uvalis i od tebe dosta.

Ljubisa

pre 7 godina

Koliko god da platimo nama ce se to isplatiti vrlo brzo kroz turiste i navijace drugih reprezentacija koji ce svoj novac potrositi u Srbiji

Drina

pre 7 godina

Nidža: Gospodine Nidžo, sva ska sportska koja bise odršala kod nas , Srbija može da ima smo koristi a nikako štete i zbogbtoga ne treba biti proziv Mundobasketa.

Nenad

pre 7 godina

Dobra ideja da se istakne kandidatura za Svetsko prvenstvo u kosarci. Mi smo kosarkaska zemlja i kao kosarkaska nacija zaslujemo jedan takav dogadjaj. Samo jos da dobijemo domacinstvo.

berliner

pre 7 godina

@nidza Mislite da ce se put popraviti sam od sebe? Vecina je prijavljena na minimalac, resto na ruke, pare idu poslodavcu umesto u budzet i kada treba put da se popravi drzava da ga popravi! Pa sto ne pitate poslodavca da da pare za put? A pa da, on je sada na Havajima.

Organizacija ovakvih dogadjaja je neophodna zbog populacije i boljeg imidza. Naravno, uvek tu ostane zarada, ostanu novi objekti.....

kolin

pre 7 godina

Mi smo kosarkaska nacija ali ...
Postoji ovde nesto jos bitnije.Sa organizaciom ovog prvenstva povecali bi prihode od turizma , postali jos zanimljiviji investitorima , imali bismo priliku da pokazemo neku novu Srbiju svetu.Vise bi dobili nego sto bi ulozili.

uriah heep

pre 7 godina

"Mi ćemo da podržimo Budimpeštu na svim forumima, naše mađarske prijatelje. To će biti izvanredna prilika za biznis, za Srbiju i region", rekao je Vučić.Naravno,sve što je u interesu i Srbije,podržavamo Budimpeštu...bez obzira što su im šanse male.

Dragan Ivanović

pre 7 godina

Odesa: Naravno da bi se višestruko isplatilo i zato treba preduzimati mere da svaku sportsku manifestaciju dovedemo u Srbiju.

Mirko

pre 7 godina

Srbija moze da se pohvali kosarkasima jer imaju odlicne rezultate. Mislim da bi trebalo da nam odobre da mi budemo organizatori Svetskog prvenstva u basketu 2023.

Rubikon

pre 7 godina

Kada bi Madjarska dobila organizaciju Olimpijskih igara, Srbija bi imala od toga ekonomsku korist. Zato treba podrzati kandidaturu Budimpeste.

Igor

pre 7 godina

To je dobar predlog. Svetsko prvenstvo u košarci bi nam donelo promociju Srbije, mnogo stranih turista, samim tim i priliv sredstava u budžet.

Mirko

pre 7 godina

Супер, Мађари то могу, ал узеће им амери - гарант.

За нас, нема шта да причамо, можемо и хоћемо, а и морамо да добијемо јер су нам је неправедно одузели...

Svetlana

pre 7 godina

Srbiji je u interesu da organizuje ovo svetsko prvenstvo prvenstveno zbog reklame a i zarade. Ubedjena sam da bi mi osvojili svetsko u tom slucaju.

Marko

pre 7 godina

Mi smo zemlja košarke i bilo bi veroma dobro da organizujemo svetsko prvenstvo u kosarci, to bi donelo mnogo toga dobrog našoj državi i sportu.

Srdjan

pre 7 godina

Lepa ideja - IDEJNO i KOŠARKAŠKI
dobra promocija!

Ali za organizaciju treba nam bar još 100 miliona eura
za izgradnju sporskih kapaciteta - hala
i bar još toliko za izgradnju aerodroma, saobraćajne infrastukture i hotela

Kafana i pevačica - imamao - sad je seve ovde

Sad treba proceniti meru, daru i korist!

Možda je korisno to organizovati zajedno sa HR i BiH

Pozdrav!

Nikola

pre 7 godina

Organizacija svetskog prvesntva u košraci bi bila velika prilika za nas da prikažemo Srbiju u pozitivnom svetlu i da se predstavimo kao dobri domaćini, da ne pominjem koliku će korist naša država imati od posetilaca koji bi došli da gledaju najbolje svetske reprezentacije.

Divos

pre 7 godina

Наравно да би била фантастична ствар ако би Србија добила Мундобаскет 2023-е.
Но, питање је и колико је то реално, опасни и богатији играчи ће нам бити противници. Поред тога, за само домаћинство би требала модернизовација постојећих дворана, а вероватно и изградња још једне нове и модерне дворане (рецимо у Нишу или Крагујевцу). Наравно од спортских објеката би се итекако имало користи у будућности.
Такође, важно је и поставити приоритете. У Србији се кошаркашки клубиови гасе, практично сви осим учесника АБА лиге тешко опстају, беспарица притишће. Рад са млађим узрастима је још увек одличан, но све је мање клубова који ће обебедити тим играчима третман какав њихов таленат и посвећеност кошарци заслужују. Зато је и велики, енорман одли наших младих играча, често и клинаца. И зато треба стабилизоватуи те клубове, оживети КЛС и ниже лиге.
Такође Србија није била домаћин ЕП млађих узраста од ЕП У-18 2005-е у Београду. Литванија се за поређење само од 2010-е, прихватила чак 4 пута да буде домаћин.
И то се мора променити, та ЕП млађих узраста не зактевају превелике паре (наравно пакосне душе, и они у Бљуцу ће увек протурати да су то улудо бачене парем, но ти и тако константно роваре потив српске кошарке), и Србија мора бити чешће домаћин.

Како год, идеја о кандидатури за организацију СП је одлична, али морају се поставити приоритети

Nemanja

pre 7 godina

Placamo za mnoge nepotrebne stvari sto godina unazad, tako da ovo itekako treba platiti koliko god treba,odlicna reklama i nacin da se zaradi u svakom smislu, ali opet mislim da nam nece dati organiziciju.

TATJANA

pre 7 godina

Posto je nasa drzava u kosarci jedna od najboljih na svetu, mislim da sasvim zasluzeno konkurisemo kod Fibe da nam dodele mundobasket 2023 godine. Verujem da bi i tribine bile punije i atmosfera bolja nego na nekim drugim svetskim prvenstvima.

bokica

pre 7 godina

I treba se maksimalno založiti da se dobije organizacija svetskog prvenstva u košarci, jer će naša država imati višestruku korist od tog takmičenja.

Marko

pre 7 godina

Ralno ogranizovanje Svetskog prvenstva u košarci bi donelo mnogo toga dobrog našoj državi, pogotovo što smo poznati u svetu ako zemlja košarke, sama država bi imala ogromnu korist zbog velikog priliva stranih državljana koji bi došli da uživaju u potezimam najboljih košarkaša na planeti, da ne pominjem koliko će novca ostaviti u našoj državi dok budu boravili.

Cole

pre 7 godina

Veliki uspeh i čast bi bila da organizujemo svetsko prvenstvo u košarci, pogotovu jer smo pozanti kao zemlja košarke i kao dobri domaćini.

nensi

pre 7 godina

I treba da se maksimalno potrudimo da dobijemo organizaciju svetskog prvenstva u košarci, jer bi to donelo mnogo koristi našoj državi i sportu, najpre u svrhu promocije naše države, pa onda i u finansijskom smislu.

pedja

pre 7 godina

Majstore,mnogo te volim i cenim ali,da nisi ovaj put malo preterao,ajde ljubi te Tvoj olos smanji dozivljaj pa uplati avansno pokradene penzije,pare koje dugujes prosveti i kulturi,daj ve jednom i te pare sto si obecao policiji i vojsci,akademike zaboravi-nisu zasluzili belu banku,za sada!E,kad to uradis,onda od to para sto ti ostane avansiraj koju hoces olimpijadu ili prvenstvo,ionako procenat delis sa bratom i keramicarom.Tacka

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Realno,sta ce nam taj Mundobasket?To kao kad bi Srbija bila domacin SP ili EP u fudbalu,ili teniskog turnira malo jace kategorije nego sto je bio Beograd Oupen ili kako se vec zvao.
Srbija da bude domacin Mundobasketa nije potrebno.

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Botovi, manje komentara, a vise sendvica!
(tatako, 20. septembar 2016 08:58)

Dobro se neko setio da im kaze.Ali kasno,kad je 218 botova (od 219 komentara dosadasnjih) ostavilo komentar.