Fudbal 137

Nedelja, 05.04.2015.

13:50

Rapsodija Reala, 5 golova Ronalda

Real Madrid odigrao je najefikasniji meč sezone, deklasirao je Granadu 9:1 (4:0), u 29. kolu Primere.

Rapsodija Reala, 5 golova Ronalda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

Rade

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)

Dao je Leverkuzenu u ligi sampiona dete drago :) Moraces jos mnogo utakmica da pogledas da bi pricao o fudbalu...
(strasno, 06. april 2015 00:08)

Zaboravili ste da komentarišete ostalih 20+ igrača. Jadan je vaš fudbal...

strasno

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)

Dao je Leverkuzenu u ligi sampiona dete drago :) Moraces jos mnogo utakmica da pogledas da bi pricao o fudbalu...

brb

pre 9 godina

Kao 2013e kada je Mourinjo pao na kolena u sred Madrida :)
Posle 10 poraza u Minhenu,morali ste i vi jednom da pobedite.Pa i Mainz pobedi jednom u 10 utakmica :D
(Atletico, 5. april 2015 14:32)

Prica o Realu i Bajernu je vrlo laka...

22 utakmice
11 pobeda,dve neresene i 9 poraza ima Bajern protiv Reala.
U Minhenu 9-1-1 za Bajern
U Madridu 8-1-2 za Real
Najtezi poraz u evro takmicenjima a ujedno i najtezi poraz u medjusobnim duelima je doziveo Bajern prosle godine 0:4, u Minhenu od Reala iz Madrida
Prvi mec su odigrali 1976
Bajern je u Madridu pobedio 2 puta, 2000 i 2001 godine,Real u Minehnu jednom(prosle)
Bajern je svoju pobedu u Madridu cekao 24 godine a poslednji(drugi) put je pobedio pre 14 godina
Real je na pobedu u Minhenu cekao 38 godina a od tad je proslo manje od godinu dana.
gol razlika je 33-29 za Bajern
Koliko je Bajern dobar kod kuce, toliko je i los u gostima u duelima sa Realom i obrnuto.
Tako da neko velicanje Bajerna u odnosu na Real je jako smesno.
Pobediti 11 a izgubiti 9 puta i nije nesto spektakularno i posebno...

Tiberije

pre 9 godina

Vise pišu o Mesiju nego o Ronaldu sto je dao 5. U pravu je Ronaldo da mu zavide sto je dobar fudbaler, bogat i LEP. Mislim da je to kljucno. Niko ne zavidi Mesiju na fizickom izgledu

lord melchet

pre 9 godina

THE KING je poprilicno ne inteligentan lik,ta Granada je prosle godine dobila kuci Barselonu primera radi,Mesi i Ronaldo obaraju rekorde i u LS,jedino da se izmisli neko novo takmicenje posto je i to lose,samo je PL dobra,Mesi je dao 4 gola Arsenalu,pravio show protiv Sitija,srusio Mancester u dva finala LS,izvini sto ne mislim da bi mu bilo teze u toj ligi u iz koje jednog Evertona ponizi Dinamo Kijev,Liverpul na Enfildu protiv Reala se preda posle 3O minuta igre i gubi 3-0,kako se to uklapa u tvoju logiku?

david icke

pre 9 godina

Najjaci su ovi besmisleni fanovi PL sto skoce pa se uhvate za jezik,kao kakva je ovo liga itd,trebalo bi ih podsetiti da je Sautempton dobio Sanderlend 8-0 u toj njhovoj mocnoj ligi,a rezultate u LS I LE da ne komentarisem.

Djordje NS

pre 9 godina

A Messijevci u neverici... Imate golove na youtube pa mozete danima gledati majstorije najboljeg igraca sveta. Golove iz peterca, golove iz šesnaesterca, golove glavom i penala nije bilo. Uostalom vaš Messi ni penale nije u stanju da pogodi, setimo se samo par nedelja unazad.

El mejor fútbolista del mundo...CR7!

car

pre 9 godina

Kad Mesi da het trik selti onda najbolji ikad, a ronaldo 5 granadi onda kao preslab protivnik. Mesi jeste bolji sad, ali standardi ocene u komentarima nisu isti

novica

pre 9 godina

Ovdje se uvijek iznova vode polemike tko je bolji Ronaldo ili Messi .Ovaj ono ,onaj ovo i tako unedogled. Imam i ja svoga favorita koji je igrao iz gušta i s osmjehom jedini Ronaldinjo. Bit je u samoj igri to da nije primarno i najvažnije zabiti gol , već bu neko, nego sama igra.
Ronaldo ima jedan potez koji nema čak ni Messi ,zove se " zaron" ( kada se suparnički igrač približava Ronaldu na 1-3 metra ovaj koristi brzo bolje zaron.)

Kuda idu ljudi kao ja?

pre 9 godina

Ronaldo legendarni fudbaler,najbolji u svakom pogledu!Uz malo srece mogao je do 7 komada!Redakcijo molim sledeci put za malo bolji naslov!

realan21

pre 9 godina

Za Ronalda i to da je majstor nema se sta reci. Ali mislim da je Real mnogo jaci tim od Granade,i da je ogromna razlika. Za mene , Ronaldo treba da resava velike utakmice,sa velikim klubovima. da tu da neki gol vise ili neki majstorski potez da uradi. ( kao npr. kad je lobovao kasiljasa protiv spanije,kada je gol ponisten zbog ofsajda Nanija ). Kad to uradi,skoci ce za taj jedan stepenik,koji ga deli a bude uz rame Mesiju.

pa šta...

pre 9 godina

U pobedi od 10:2, I6 (prvo šest) protiv nejakog I7 (prvo sedam) u OŠ Mirko Jovanović u Kragujevcu, moj sin je je dao 7 golova...

Somi

pre 9 godina

Gledam Barcu protiv Citija obe tekme i gledam Mesija sta i koliko radi za tim .Decko je bio igrac utakmice iako nije zabio . I gledam ovog padavicara kako cuci svaku tekmu u 16-ercu i gleda samo kako ce se proslaviti i podebljati svoj konto protiv raznoraznih granada i sl. Uostalom neko ovde dobro napisa .sesta sezona a samo 1 prvaci spanije.tu nesto nestima .a da nije mozda problem Ronaldo koji se izgubi protiv svih jacih protivnika u svim bitnim tekmama !? Nije mi zaista jasno kad neko kaze da je portugalac bolji ,al nikako !! Na stranu statistiku iako je i ona na strani mesija.Bolji dribler,asistent,timski igrac,bolji prosek golova u citavoj karjeri ,vise na kraju i trofeja i nagrada.Sve nepobitne cinjenice,al na stranu sve to.dovoljno je samo pogledat jednu utakmicu i videt ogromnu razliku.Dok messi na jednoj tekmi stvori po 5-6 sansi saigracima i napravi i po 10 dribnliga,Ronaldo toliko ne uspeje napravit u citavoj sezoni ! Messi do godine u chelsiju da haramo evropom i engleskom !!

srcobolja

pre 9 godina

" Najjaci su ovi likovi daje golove protiv Granade i slicnih. Pa ako je to toliko lako, zasto onda svi ne daju toliki broj golova?"

vrlo jednostavno...zato sto ostali timovi sem barse nisu toliko mocni ko real,odnosno nemaju saigrace koji mogu da ti serviraju zicer na tacni......a pod 2,zato sto je ostalima u timu reala skoro pa zabranjeno da daju gol sem ako to nije bas situacija da bi bilo glupo da se ne postigne gol....ako je situacija takva da postoji sansa da se ronaldo ukljuci u akciju od strane saigraca,makar to bilo i rizicno...tako ce i biti...modric ce u 9 od 10 slucajeva radije dodati ronaldu da sutira iz teze situacije nego da on sam da gol iz ciste situacije....razlog za to je manje vise samo marketing....realu treba superzvezda da bi zadrzao lidersku poziciju po prihodima...a superzvezda si jedino ako dajes golove ko na traci....

neko

pre 9 godina

@(panini, 05. april 2015 14:15) - Mesi je bar 80% golova dao sa pet metara razdaljine, ne vidim nista spektakularno u tome. Kada bude dao prangiju sa 35m kao Ronaldo protiv Osasune, onda mozemo da pricamo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cofi95, 5. april 2015 15:33)

Druze, to je istina da su 80% Mesijevih golova sa peterca, ali je fora sto on do tog peterca izbaca celu odbranu protivnika. E sad ti ako hoces, nadji mi klip na youtube-u gde je Ronaldo dao takav neki gol i ako ih ima, ti ostavi link pa cu ti ja poslati nesto od Mesija, mada je lako naci, jer ih ima zaista mnogo.

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Ljudi, manite se tih gluposti, bolji je ovaj ili onaj. Uzivajte u tome sto smo privilegovani da gledamo ovakva dva igraca i da iz nedelje u nedelju uzivamo u njihovim majstorijama.....

lemi

pre 9 godina

A pre par dana smo pljuvali Curcica sto se nije vise otvorio protiv Portugala,a cim smo malo krenuli napadacki pravila se rupa u sredini i gol za protivnika je odmah visio u vazduhu,da smo igrali otvorenije Ronaldo bi nam(uz Mutinja)spakovao jedno 4-5 komada,jednostavno igraci poput njega,Bejla,Azara su predominantni u danasnjem fudbalu,a Ronaldo se plus istice verovatno najboljom fizickom spremom u istoriji fudbala,i nezajazljivom gladju za golovima.Ne volim ga,kao mnogi ovde,ali da je igracina,tu spora nema.

Argo

pre 9 godina

Ronaldo još jedan put objasnio!Najveci igrač u povijesti ove igre uz 2 Argentinca Messija i Maradonu!najjace je kada jednoga Ronalda uspoređuju sa igračima koji bi cijelu sezonu zabili golova koliko on danas protiv Granade

Mikii

pre 9 godina

Penaldovci, ajde da spustimo malo loptu, moze? Evo za koji dan, nesto sitno je ostalo, krece dvomec protiv Atletika, pa da vidimo mocnog Penalda :) Uzgred, pratim fudbal nekih 15 godina, odvratnijeg i prepotentnijeg lika nisam video u fudbalu. Rame uz rame s Boltom. Ali, to samo pokazuje njegove komplekse. Kad ode kuci, taj place jer zna da ma koliko golova postigne, Mesi ce uvek za klasu biti bolji :)

iSrbin.

pre 9 godina

Ronaldo je definitivno antipatičan tip, ali to se na zapadu ne ,,pika" , na zapadu ne moraš biti simpatičan da bih uspio. Recept je sleddeći radi najbolje što možeš i bićeš nagrađen SIGURNO, za razliku od naše zbilje , gdje postoji mogućnost uvijek za dvostruke aršine .

Adriano_Galliani

pre 9 godina

"Medjutim, ono sto njega razlikuje od npr. Messija/Ronaldinha/Zidanea/Henrya je sto nema (barem po meni) tu umetnicku crtu koju volim kod sportista. Messi jednim potezom opcini sve i o tome se prica danima, ali Ronaldno nije vican tome. Klasican egzekutor, kao Gerd Miller. I Nadal je zver, ali vise uzivam dok gledam Rodzera, umetnik je, prefinjen. Messi to ima. "

Теби је Меси уметник? Шта је онда Златан Ибрахимовић, Бог лично? Јер Златан игра неупоредиво атрактивнији фудбал, а постиже редовно голове за какве Меси буквално није способан, мислим да би сломио ногу, не дај Боже, ако би покушао неку акробацију попут Златана.

Да је Талентованији од К.Роналда - јесте. Али није ни за поредити за Роналдињом, Правом Роналдом, Марадоном, Зиданом, Бађом, Тотијем итд итд. у том УМЕТНИЧКОМ сегменту. Меси је, напротив, "all-around" играч, уме доста тога и отуда толико успеха. Али је прави пример модерног играча, међутим није врхунски ни у чему, сада му је и та реализација опала доста. Да се разумемо, он је са К.Роналдом и Ибрахимовићем већ годинама најбољи играч на свету и један од најбољих свих времена. Али је К.Роналдо бољи.

К.Роналдо има амбиције и томе нема краја.. Меси је већ урадио шта је хтео. А од титуле Светског Првенства се одавно опростио, финале се буквално случајно догодило.

koketinjo

pre 9 godina

Sram vas bilo !Opet omalovazavate nasu kristinu !! Pa dokle vise ! Pa covek je upravo zabio jednoj velikoj Granadi 5 komada . To sto je Real prvak spanije samo 1 u zadnjih 6 godina od kako je Ronaldo u Madridu uopste nije bitno :) bitno je da on zabije vise od mesija ,e sad sto se ne vidi protiv bayerna ,uh pardon video se posle ramosovih golova kad je sve resio,bas kao i protiv atletica u finalu,al boze moj .covek je zabio :) to sto ne mogu atletica da pobede ove sezone u 6 utakmica i sto se ronaldo nije video u tim susretima isto nije bitno :) bitno je da on trpa elche,granadu,rayo ili po evropi shalke ili galatu :) to sto im barca godinama uvaljuje po 4,5,6 komada sa mesijem u glavnoj ulozi je nebtno :) eno zabio je protiv barce ,nemojte da ga hejtate. doduse jeste na tacni,al je zabio :) to je njegov posao,a benzema i ostali moraju da mu servriraju tu tacnu :) nije bitno sto je real izgubio i sto nije povukao ekipu ka pobedi za naslov ,bitno je da je on samo zabio :))neka drugi driblaju,asistiraju,probijaju,prave visak... tako da nemojte dirat nasu kristinu:) bez obzira sto je messi lepsi za gledat,sto je bolji u svim statistickim parametrima,vise ind nagrada,vise asistira,dribla,pravi prilika saigracima,bolji prosek golova u karjeri,vise trofeja iako je mladji ,ronaldo je ipak bolji:) neka on samo nastavi ovako ,nas sinonim za mrve trofeja i boraniju :)) sad ce ubrzo opet atletico...:)))

....

pre 9 godina

ovo su njegove utakmice...natovario je Granadu i sad je miran sledećih 5 utakmica protiv Atletika,Barse,Valensije,Viljareala...pa do opet neke Osasune ili Levantea...

Gori

pre 9 godina

Ono jadno radovanje u zadnjem minutu je dokaz da mu je bitan samo licni uspeh, promenio sam kanal u tom trenutku ali ne zato sto mi je krivo nego me je jednostavno bilo sramota da gledam.

vince carter

pre 9 godina

"THE KING" sad cu ja da ti objasnim. U pravu si da su odbrane u spaniji meke ali tamo se igra tehnicki i na posed lopte,niko od manjih ekipa ne moze da napadne real i barsu i bivaju napunjeni ali tako bi prosle i manje engleske ekipe,neke manje neke vise,a to je glavni razlog obozavanje premier lige,na primer totenhem:lester 4:3 i vi mislite da je to olicenje snage lestera,istina je da englezi "ne umeju da sprece protivnika da igra" pa je otvoreno na obe strane i najzanimljivije za gledanje,recimo sevilja bi dala lesteru 4 al ne bi primila nijedan jer ovi ne bi presli pola,filozovije fudbala su drugacije,ako spance napadnes napunices ih,ali problem je sto tesko mogu da se napadnu!! vase misljenje je ok,ali za mene ni mesi ni ronaldo nisu najbolji svih vremena,bez obzira na statistiku,mesi jer igra u sistemu barse koja je osvojila ls 2006 bez njega,spanija sa istim sistemom sve,a on za argentinu bar 70 posto slabiji igrac nego iz barse i nije bitno sto nije osvojio sp vec je na terenu sasvim solidan igrac al daleko iz barse,jer tj sistem omugucava dosta prostora i lopta je non stop u njihovim nogama a vrhunski igraci to koriste,c.ronaldo je gol masina,a za mene,nazario ronaldo,maradona,pele i zidan!!

cofi95

pre 9 godina

@(panini, 05. april 2015 14:15) - Mesi je bar 80% golova dao sa pet metara razdaljine, ne vidim nista spektakularno u tome. Kada bude dao prangiju sa 35m kao Ronaldo protiv Osasune, onda mozemo da pricamo.

Dejo

pre 9 godina

Neko rece leogdesi ?? On ne moze ni granadi zabiti 5 komada !! Nije granadi,al jeste jednom leverkuzenu u nokaut fazi lige sampiona zabio 5 komada ! Jeste jednom Arsenalu zabio 4 komada !!!! Jeste Milan bezbroj puta razbucao. Jeste Man utd sa tad najboljom odbranom sveta razbio u oba finala .Jeste Bayern svojevremeno oduvao za pola sata prve tekme 1/4 finala . Jeste realu trpao i po 3 komada i na bernabeu i na nou campu (najboli strelac i asistent u istoriji derbija ) ...Jeste ove godine u sve tri tekme razbucao atletico ,akutelnog prvaka (sto nekima ne uspeva ni jednom iz cak 6 pokusaja) ,jeste razbucao i prvaka engleske u obe tekme i bio igrac dvomeca .iako nije zabio citav svet mu se poklonio.Al Ronaldo zabije granadi i slicnim,a sad sto je izgubio kljucan el clasico gde se opet nije video (osim namestenog gola) to je najmanje bitno.Uostalom ovo su sve fanovi Ronalda ,klinci i devojcice koje ce sutra postati navijaci Monaca ako CR predje tamo . Al ja mu zelim duzi boravak u Realu,jer to je sigurica da ce uglavnom gledati iza ledja barci.U 6 god ,5 x je to bio slucaj !!! Al zar je to bitno?? bitno je da je on razbio mocnu granadu ,koga briga za trofeje !

mico

pre 9 godina

Sta je sa ovog lika ? Jel on udure sa glavom ? Cemu onakva radovanja? Jel njemu onaj kepec nabio tolko kompleksa i jel mu tolika opsesija?? Ja zaista imam utisak da je ovom frajeru jedini cilj podebljati licnu statistiku a trofeji su sasvim po strani . imam osecaj da bi vise voleo da on zabije u nekom finalu a da tim izgubi ,nego obratno . On mora da se pomiri sa cinjenicom da nikad nece biti nivo mesija.argentinac je ipak neka druga dimenzija.U svakom slucaju hvala madridjanima na 7+ ,nije bila lose kvota!

CJ

pre 9 godina

Kome je Mesi dao više od gola a da je reč o vrhunskim ekipama ( Real, Atletiko, PSZ, Siti) ? I on kao i Ronaldo tovari samo ove jade, videću ih za 10 dana protiv Silve, Luiza, Godina i Mirande...neće u dve šanse ući a kamoli da daju dva gola.

livada_sinak

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)
Mesi je odavno dao 5 komada Bajer Leverkuzenu u Ligi Šampiona...

Wllaxy

pre 9 godina

Do povrede Rodrigeza Real je bio prava mašina za golove i ubedljiva ekipa, bez obzira ko je od ostalih igrača bio u timu! Sa povredom Rodrigeza počelo je pravo mučenje u napadu, serija sa dosta neefikasnih utakmica i poraza koji su doveli Real u nezavidnu situaciju. Povratkom Rodrigeza, već na prvom meču u kom je bio u timu opet je sve bilo jednostavno i lepršavo i prava rapsodija u napadu!
Može da priča ko šta hoće, ali u ovom timu Reala Rodrigez znači itekako mnogo!

Mare :)

pre 9 godina

Ronalda nije bilo na Elklasiku, a Mesija je bilo... Kakva izjava, pa Ronaldo je na toj utakmici nio strlac, a sta je Mesi uradio... Ljudi budimo realni nekad :)

Solskjaer

pre 9 godina

Lepo je biti pljuvac, ali jos lepse je biti covek!
Na poslednjih 13 gostovanja u LS, Cristiano je dao bar jedan gol. 7 od njih je u nokaut fazi. Dakle, Bajernu, Borusiji, Junajtedu, Liverpulu, Juventusu... ( to su sve, kapiram, te male utakmice o kojima pricate )

Mark

pre 9 godina

Opet dizu formu kad je najpotrebnije, ove godine ce osvojiti i Ligu Sampiona i Primeru bez mucenja, Ronaldo ubedljivo najbolji fudbaler na svetu nema mu ravnog u ovom trenutku...

The KING

pre 9 godina

Spanski fudbal je najvece smece ikad vidjeno Real Madrid ekipa od 400-500 miliona,igra naspram ekipe Granade koja ne vredi ni 10.miliona eura. a takvih ekipa u Primeri je jedno 80% najveca prevara u istoriji fudbala Spanska primera od koje su najvise profitirali Mesi i Ronaldo.

Henry

pre 9 godina

Svaka cast,stvarno je majstor,najveci profesionalac u danasnjem ne fudbalu nego sportu uopste,a svojim partijama zasluzuje mesto medju najboljima svih vremena.Gol-masina.Ono sto upada u oci jeste kakav je kao covek,zbog toga mi nikada nece biti omiljen. Ono radovanje za peti gol,stvarno jadno,kao da je dao gol za pobedu u finalu SP. Trci,urla,skace,to je ponizavanje protivnika, pa mislim vodis 8-1 daj pokazi malo dostojanstva i postovanja nemocnom protivniku. Nikada ali nikada nisam video Zubu Ronalda,Anrija,Sevcenka,Vijerija,Toresa,Batistutu,... a svakako ne i Mesija, da svoj treci cetvrti ili peti gol na ovaj nacin proslavalju,u utakmici koja je odavno resena. Secam se i one utakmice sa Kordobom kada je Ronaldo pokazivao na prisiveni amblem na dresu, da su klupski prvaci sveta, jaaaadnoo! A koliko puta je samo odbio da pridje saigracu koji je dao gol, svi na jednu stranu se raduju a on tuguje sto nije dao gol. Prosle godine nije pritrcao ni Ramosu da cestita za 1-1 u finalu LS. I gotovo nikada Ronaldo ne ode u zagrljaj asistentu koji zapravo zavrsi 90% gola, vec trci sam na kontra stranu i raduje se kao nenormalan,kao da je predriblao 10 igraca a ne samo ćušnuo loptu u gol.
Mesi je ne samo po igračkim,što je svakako nesporno,nego i po ljudskim kvalitetima daleko daleko iznad K.Ronalda.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Роналдо ће постићи више голова од Месија и опет освојити Златну Лопту (јер је то једино битно, тако је Меси освојио две Лопте) а онда прелази у Милан, доводе га Кинези колико год да кошта!

100 km/h

pre 9 godina

Uzeo utakmicu odmora protiv Barce pa se sad iskalio na jadnoj Granadi (Bulbasor, 5. april 2015 14:15)

O cemu pricas cko-de? Ronaldo je dao gol za izjednacenje u zadnjem El Klasiku.

pokemon

pre 9 godina

i to protiv granade,kakvog li cuda.....ako granadi koja ispada iz premere das 5 komada onda si dokazao da si najveci ikad,nisu bitne cinjenice da si nevidljiv protiv svakog ozbiljnijeg protivnika i sto oko 80% ljudi na svetu smatra da je messi za klasu bolji....ej ljudi pa taj ronaldo se nije video ni protiv srbije u lisabonu prosle nedelje...ali zato je majstor za elche,granadu,rayo,valladolid itd.

jones

pre 9 godina

Nisam ljubitelj ni Mesija ni Ronalda, ali evidentno je da Ronaldo nabija statistiku protiv ovih krs ekipa, dok Mesi igra dobro i kad treba.

panini

pre 9 godina

dao 5 golova i opet nije bio najbolji na utakmici..dzaba mu to kad mesi da 4-5 golova to je spektak prelepo za gledanje dok ovaj smarac trpa granadu i to sve bzvz golovi na tacni nista posebno. ne raduje se covek kad neko drugi da gol eeeeej to nikako ne mogu da shvatim da tolko voli samo sebe i bas ga briga za trofeje bitne su mu samo individualne nagrade..za 6 godina u realu osvojio samo 2 velika trofeja(ls i ligu po jednom), smesno

top

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 5. april 2015 14:01)

Svaku zlatnu loptu kada je Mesi osvajao je sa Barsom osvojio 1 ili vise trofeja za razliku od Ronalda koji u 2013 godini sa Realom nije osvojio nista

d

pre 9 godina

Lako je da se izivljava nad sirotinjom.Ovo je pravi napadac i njega Real pamti,a videce ga opet https://www.youtube.com/watch?v=lBpKWP4TbfM&feature=youtu.be

simke

pre 9 godina

Svaka cast,nije lako dati nikome 5 golova,to samo rijetki igraci mogu.Samtram Messija najboljim igracem ikad,ali zato Ronalda smatram najboljom gol masinom svih vremena.

Hejstings

pre 9 godina

Koliko je dobar fudbaler ovaj Ronaldo, bruka. Covek odigrao prosecnu utakmicu a dao 5 komada. Zato je i najbolji. Inace, cim se James i Modric vratili odmah to bolje izgleda a ne kao Isko kada igra Real ne moze da stvori sansu i igra dosadan fudbal.

Dzhoni

pre 9 godina

dao 5 golova i opet nije bio najbolji na utakmici..dzaba mu to kad mesi da 4-5 golova to je spektak prelepo za gledanje dok ovaj smarac trpa granadu i to sve bzvz golovi na tacni nista posebno. ne raduje se covek kad neko drugi da gol eeeeej to nikako ne mogu da shvatim da tolko voli samo sebe i bas ga briga za trofeje bitne su mu samo individualne nagrade..za 6 godina u realu osvojio samo 2 velika trofeja(ls i ligu po jednom), smesno
(panini, 05. april 2015 14:1. Nije bolest sve što boli

vranic

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade (hdfhdf, 05. april 2015 13:59)
Mislim da je Messi dao 5 komada Leverkuzenu u ls ;)

Klasa za sebe

pre 9 godina

@hdfhdf
Molim te, proveri cinjenice pre nego sto komentarises.Messi je 2012. postigao 5 golova protiv Leverkuzena u Ligi Sampiona,al neka vama Realovcima par sati slave.

Ptica rugalica

pre 9 godina

Buši buši.
Šteta što se Barselona nije ovako pregazila.Granada ispašta one promašene zicere od prije dve nedelje.
CR7 najveći

Atletico

pre 9 godina

Kao prošle godine je li ?
CR7 tri gola protiv silnog Bajerna.Jedino ko se ne vidi jeste Mesi, nešto.kao u zadnjem el clasic-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ptica rugalica, 5. april 2015 14:14)
Kao 2013e kada je Mourinjo pao na kolena u sred Madrida :)
Posle 10 poraza u Minhenu,morali ste i vi jednom da pobedite.Pa i Mainz pobedi jednom u 10 utakmica :D

Carinaa

pre 9 godina

Dokazao si care sada upravo sve. Dao si gol i protiv Gdesija, i sada 5 komada, obaras stalno rekorde igras odlicno.Najbolji si postao svih vremena. Steta sto nije bio Rodrigez na utakmici protiv Barse ubili bi ih i tamo. Ovako se nadamo da ce barsa izgubiti koju da mozete da osvojite i Ligu sampiona i primeru. Da ne pricamo kako pola sezone igras bez Modrica, i Rodrigeza, sada ste u full opremi. Kidajj boraniju !

Mare

pre 9 godina

Bulbasor @ dao je gol i barseloni.Ne mozes da prezalis sto je ronaldo najbolji na svetu.Pusti nas sto volimo loseg igraca da uzivamo,dao je samo 36 golova do sada,pacer ronaldo .Haha...tugo

Joxa

pre 9 godina

Ako nekome nije bilo jasno zasto Ronaldu zvizde na svakom gostujucem terenu na kom igra,onda ste danas shvatili posle proslave svakog gola...Toliko prepotencije,nadmenosti,uzas boziji...

Madridista para siempre

pre 9 godina

Svaka čast Ronaldu, stvarno je grizao danas, bio je željan golova i trud mu se isplatio. To dokazuje kakav je ovaj čovek profesionalac, možda i najveći u istoriji fudbala. Međutim, mene je tokom utakmice najviše impresionirao Hames...vratio se posle neugodne povrede i odmah pokazao da je Real mnogo jači kada je on u igri. Mnogi su bili skeptični na početku sezone, ali se ispostavilo da je momak stvarno dobar igrač i veliko pojačanje za Real. Danas dve asistencije, bio je pokretljiv i čini mi se da se dobro razume sa Ronaldom. Sve u svemu, ceo tim je igrao dobro i mislim da ovakav spektakl može da priredi samo Real Madrid.

Urke

pre 9 godina

Svako ko kaze da je Ronaldo los, ima opasan mentalni problem. Covek je zver, ima sve atribute, prava gol masina - nema sta.

Medjutim, ono sto njega razlikuje od npr. Messija/Ronaldinha/Zidanea/Henrya je sto nema (barem po meni) tu umetnicku crtu koju volim kod sportista. Messi jednim potezom opcini sve i o tome se prica danima, ali Ronaldno nije vican tome. Klasican egzekutor, kao Gerd Miller. I Nadal je zver, ali vise uzivam dok gledam Rodzera, umetnik je, prefinjen. Messi to ima.

I drugo, sto je arogantan na terenu. Nikada necu zaboraviti kada je Real u finalu dao gol u 90. sa Atletikom (Ramos), a on nije slavio sa saigracima, da bi potom dosao do ekstaze kada je dao gol za 4:1 iz penala na samom kraju. Narcisoidan je i samim tim ga mnogi ne vole. Ja ga cenim mnogo jer je igracina samo takva, ali vise sam uzivao u igri Ronaldinja ili Azara koji nemaju tako impresivne brojke, ali barataju sa loptom i cudesnim asistencijama. Kao i Messi ili Cavi, Iniesta.

ipakvolimfudbal

pre 9 godina

Ova Real sve mi lice na Barselonu pre dve godine kad su bili totalno van forme. i oni tada da bi pokazali da su u formi, pobedivali ekipe sa zacelja sa 7 ili 8 golova. I nisu tada osvojili nista, jer su bili nemocni pred nesto jacih rivala.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

"Ono sto upada u oci jeste kakav je kao covek,zbog toga mi nikada nece biti omiljen. Ono radovanje za peti gol,stvarno jadno,kao da je dao gol za pobedu u finalu SP. Trci,urla,skace,to je ponizavanje protivnika"

Па је л` си ти икада видео Филипа Инзагија како слави голове? Небитно који, какав, он га слави као да је први и последњи. Једноставно је таквог темперамента. Нема то везе са "понижавањем противника".

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

C.Ronaldo 36 golova 26 utakmica
L.Messi 32 gola 28 utakmica

Kao sto sam vec pisao da ce ga Mesi stici upravo protiv ekipa kao sto su Elce,Levante,Granada,Eibar i Valjekano, gde je Mesi postigao 10 golova, tako sam isto pisao da ce mu Ronaldo pobeci protiv istih tih ekipa
Ronaldo je dao Granadi 5, treba jos da igraju sa Eibarom,Valjekanom i Almerijom od slabijih, imaju jos Espanjol i Getafe, kao lakse rivale
Racunajte da bi na tih 5 utakmica i sa ovom kao 6, Ronaldo mogao da postigne skoro 20 golova...
Imaju teza gostovanja Sevilji i Selti, od jacih im stizu Malaga i Valensija
Sigurno ce preci cifru od 50 golova dok Mesi nece:Selta,Almerija,Sevilja,Valensija,Espanjol,Getafe,Kordoba,Sosijedad,Atletiko M i La Kornuja, Barsa ima daleko tezi raspored

Bitno je da ste pljuvali i po jednom i po drugom, a odogovor je vrlo lak
Ronaldo mu je pobegao protiv slabijih,Mesi ga je stigao i Ronaldo ce mu opet pobeci protiv slabijih ekipa, zasto, zato sto je bolji ove sezone u Primeri(odnos golovi/utakmica),dok je Mesi bolji u Kupu(sigurno) i LS(videcemo do kraja sta ce biti)

299 gol, jos 25 i bice prvi na listi RM ispred legendarnog Raula(323)
Pitanje je moze li do kraja sezone da postigne 25 golova, a odigrace minimum 11 utakmica(ako igra sve i ako ispadnu od AM u LS) a najvise 14(ako igraju finale LS)
Ja mislim da je to vrlo tesko ali nije nemoguce!!!(neka bude 25% da 75% ne)

Henry

pre 9 godina

Svaka cast,stvarno je majstor,najveci profesionalac u danasnjem ne fudbalu nego sportu uopste,a svojim partijama zasluzuje mesto medju najboljima svih vremena.Gol-masina.Ono sto upada u oci jeste kakav je kao covek,zbog toga mi nikada nece biti omiljen. Ono radovanje za peti gol,stvarno jadno,kao da je dao gol za pobedu u finalu SP. Trci,urla,skace,to je ponizavanje protivnika, pa mislim vodis 8-1 daj pokazi malo dostojanstva i postovanja nemocnom protivniku. Nikada ali nikada nisam video Zubu Ronalda,Anrija,Sevcenka,Vijerija,Toresa,Batistutu,... a svakako ne i Mesija, da svoj treci cetvrti ili peti gol na ovaj nacin proslavalju,u utakmici koja je odavno resena. Secam se i one utakmice sa Kordobom kada je Ronaldo pokazivao na prisiveni amblem na dresu, da su klupski prvaci sveta, jaaaadnoo! A koliko puta je samo odbio da pridje saigracu koji je dao gol, svi na jednu stranu se raduju a on tuguje sto nije dao gol. Prosle godine nije pritrcao ni Ramosu da cestita za 1-1 u finalu LS. I gotovo nikada Ronaldo ne ode u zagrljaj asistentu koji zapravo zavrsi 90% gola, vec trci sam na kontra stranu i raduje se kao nenormalan,kao da je predriblao 10 igraca a ne samo ćušnuo loptu u gol.
Mesi je ne samo po igračkim,što je svakako nesporno,nego i po ljudskim kvalitetima daleko daleko iznad K.Ronalda.

panini

pre 9 godina

dao 5 golova i opet nije bio najbolji na utakmici..dzaba mu to kad mesi da 4-5 golova to je spektak prelepo za gledanje dok ovaj smarac trpa granadu i to sve bzvz golovi na tacni nista posebno. ne raduje se covek kad neko drugi da gol eeeeej to nikako ne mogu da shvatim da tolko voli samo sebe i bas ga briga za trofeje bitne su mu samo individualne nagrade..za 6 godina u realu osvojio samo 2 velika trofeja(ls i ligu po jednom), smesno

Solskjaer

pre 9 godina

Lepo je biti pljuvac, ali jos lepse je biti covek!
Na poslednjih 13 gostovanja u LS, Cristiano je dao bar jedan gol. 7 od njih je u nokaut fazi. Dakle, Bajernu, Borusiji, Junajtedu, Liverpulu, Juventusu... ( to su sve, kapiram, te male utakmice o kojima pricate )

Gori

pre 9 godina

Ono jadno radovanje u zadnjem minutu je dokaz da mu je bitan samo licni uspeh, promenio sam kanal u tom trenutku ali ne zato sto mi je krivo nego me je jednostavno bilo sramota da gledam.

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Ljudi, manite se tih gluposti, bolji je ovaj ili onaj. Uzivajte u tome sto smo privilegovani da gledamo ovakva dva igraca i da iz nedelje u nedelju uzivamo u njihovim majstorijama.....

Urke

pre 9 godina

Svako ko kaze da je Ronaldo los, ima opasan mentalni problem. Covek je zver, ima sve atribute, prava gol masina - nema sta.

Medjutim, ono sto njega razlikuje od npr. Messija/Ronaldinha/Zidanea/Henrya je sto nema (barem po meni) tu umetnicku crtu koju volim kod sportista. Messi jednim potezom opcini sve i o tome se prica danima, ali Ronaldno nije vican tome. Klasican egzekutor, kao Gerd Miller. I Nadal je zver, ali vise uzivam dok gledam Rodzera, umetnik je, prefinjen. Messi to ima.

I drugo, sto je arogantan na terenu. Nikada necu zaboraviti kada je Real u finalu dao gol u 90. sa Atletikom (Ramos), a on nije slavio sa saigracima, da bi potom dosao do ekstaze kada je dao gol za 4:1 iz penala na samom kraju. Narcisoidan je i samim tim ga mnogi ne vole. Ja ga cenim mnogo jer je igracina samo takva, ali vise sam uzivao u igri Ronaldinja ili Azara koji nemaju tako impresivne brojke, ali barataju sa loptom i cudesnim asistencijama. Kao i Messi ili Cavi, Iniesta.

The KING

pre 9 godina

Spanski fudbal je najvece smece ikad vidjeno Real Madrid ekipa od 400-500 miliona,igra naspram ekipe Granade koja ne vredi ni 10.miliona eura. a takvih ekipa u Primeri je jedno 80% najveca prevara u istoriji fudbala Spanska primera od koje su najvise profitirali Mesi i Ronaldo.

pokemon

pre 9 godina

i to protiv granade,kakvog li cuda.....ako granadi koja ispada iz premere das 5 komada onda si dokazao da si najveci ikad,nisu bitne cinjenice da si nevidljiv protiv svakog ozbiljnijeg protivnika i sto oko 80% ljudi na svetu smatra da je messi za klasu bolji....ej ljudi pa taj ronaldo se nije video ni protiv srbije u lisabonu prosle nedelje...ali zato je majstor za elche,granadu,rayo,valladolid itd.

pa šta...

pre 9 godina

U pobedi od 10:2, I6 (prvo šest) protiv nejakog I7 (prvo sedam) u OŠ Mirko Jovanović u Kragujevcu, moj sin je je dao 7 golova...

Carinaa

pre 9 godina

Dokazao si care sada upravo sve. Dao si gol i protiv Gdesija, i sada 5 komada, obaras stalno rekorde igras odlicno.Najbolji si postao svih vremena. Steta sto nije bio Rodrigez na utakmici protiv Barse ubili bi ih i tamo. Ovako se nadamo da ce barsa izgubiti koju da mozete da osvojite i Ligu sampiona i primeru. Da ne pricamo kako pola sezone igras bez Modrica, i Rodrigeza, sada ste u full opremi. Kidajj boraniju !

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

C.Ronaldo 36 golova 26 utakmica
L.Messi 32 gola 28 utakmica

Kao sto sam vec pisao da ce ga Mesi stici upravo protiv ekipa kao sto su Elce,Levante,Granada,Eibar i Valjekano, gde je Mesi postigao 10 golova, tako sam isto pisao da ce mu Ronaldo pobeci protiv istih tih ekipa
Ronaldo je dao Granadi 5, treba jos da igraju sa Eibarom,Valjekanom i Almerijom od slabijih, imaju jos Espanjol i Getafe, kao lakse rivale
Racunajte da bi na tih 5 utakmica i sa ovom kao 6, Ronaldo mogao da postigne skoro 20 golova...
Imaju teza gostovanja Sevilji i Selti, od jacih im stizu Malaga i Valensija
Sigurno ce preci cifru od 50 golova dok Mesi nece:Selta,Almerija,Sevilja,Valensija,Espanjol,Getafe,Kordoba,Sosijedad,Atletiko M i La Kornuja, Barsa ima daleko tezi raspored

Bitno je da ste pljuvali i po jednom i po drugom, a odogovor je vrlo lak
Ronaldo mu je pobegao protiv slabijih,Mesi ga je stigao i Ronaldo ce mu opet pobeci protiv slabijih ekipa, zasto, zato sto je bolji ove sezone u Primeri(odnos golovi/utakmica),dok je Mesi bolji u Kupu(sigurno) i LS(videcemo do kraja sta ce biti)

299 gol, jos 25 i bice prvi na listi RM ispred legendarnog Raula(323)
Pitanje je moze li do kraja sezone da postigne 25 golova, a odigrace minimum 11 utakmica(ako igra sve i ako ispadnu od AM u LS) a najvise 14(ako igraju finale LS)
Ja mislim da je to vrlo tesko ali nije nemoguce!!!(neka bude 25% da 75% ne)

Djordje NS

pre 9 godina

A Messijevci u neverici... Imate golove na youtube pa mozete danima gledati majstorije najboljeg igraca sveta. Golove iz peterca, golove iz šesnaesterca, golove glavom i penala nije bilo. Uostalom vaš Messi ni penale nije u stanju da pogodi, setimo se samo par nedelja unazad.

El mejor fútbolista del mundo...CR7!

Joxa

pre 9 godina

Ako nekome nije bilo jasno zasto Ronaldu zvizde na svakom gostujucem terenu na kom igra,onda ste danas shvatili posle proslave svakog gola...Toliko prepotencije,nadmenosti,uzas boziji...

....

pre 9 godina

ovo su njegove utakmice...natovario je Granadu i sad je miran sledećih 5 utakmica protiv Atletika,Barse,Valensije,Viljareala...pa do opet neke Osasune ili Levantea...

cofi95

pre 9 godina

@(panini, 05. april 2015 14:15) - Mesi je bar 80% golova dao sa pet metara razdaljine, ne vidim nista spektakularno u tome. Kada bude dao prangiju sa 35m kao Ronaldo protiv Osasune, onda mozemo da pricamo.

ipakvolimfudbal

pre 9 godina

Ova Real sve mi lice na Barselonu pre dve godine kad su bili totalno van forme. i oni tada da bi pokazali da su u formi, pobedivali ekipe sa zacelja sa 7 ili 8 golova. I nisu tada osvojili nista, jer su bili nemocni pred nesto jacih rivala.

simke

pre 9 godina

Svaka cast,nije lako dati nikome 5 golova,to samo rijetki igraci mogu.Samtram Messija najboljim igracem ikad,ali zato Ronalda smatram najboljom gol masinom svih vremena.

jones

pre 9 godina

Nisam ljubitelj ni Mesija ni Ronalda, ali evidentno je da Ronaldo nabija statistiku protiv ovih krs ekipa, dok Mesi igra dobro i kad treba.

Mare :)

pre 9 godina

Ronalda nije bilo na Elklasiku, a Mesija je bilo... Kakva izjava, pa Ronaldo je na toj utakmici nio strlac, a sta je Mesi uradio... Ljudi budimo realni nekad :)

Dejo

pre 9 godina

Neko rece leogdesi ?? On ne moze ni granadi zabiti 5 komada !! Nije granadi,al jeste jednom leverkuzenu u nokaut fazi lige sampiona zabio 5 komada ! Jeste jednom Arsenalu zabio 4 komada !!!! Jeste Milan bezbroj puta razbucao. Jeste Man utd sa tad najboljom odbranom sveta razbio u oba finala .Jeste Bayern svojevremeno oduvao za pola sata prve tekme 1/4 finala . Jeste realu trpao i po 3 komada i na bernabeu i na nou campu (najboli strelac i asistent u istoriji derbija ) ...Jeste ove godine u sve tri tekme razbucao atletico ,akutelnog prvaka (sto nekima ne uspeva ni jednom iz cak 6 pokusaja) ,jeste razbucao i prvaka engleske u obe tekme i bio igrac dvomeca .iako nije zabio citav svet mu se poklonio.Al Ronaldo zabije granadi i slicnim,a sad sto je izgubio kljucan el clasico gde se opet nije video (osim namestenog gola) to je najmanje bitno.Uostalom ovo su sve fanovi Ronalda ,klinci i devojcice koje ce sutra postati navijaci Monaca ako CR predje tamo . Al ja mu zelim duzi boravak u Realu,jer to je sigurica da ce uglavnom gledati iza ledja barci.U 6 god ,5 x je to bio slucaj !!! Al zar je to bitno?? bitno je da je on razbio mocnu granadu ,koga briga za trofeje !

Klasa za sebe

pre 9 godina

@hdfhdf
Molim te, proveri cinjenice pre nego sto komentarises.Messi je 2012. postigao 5 golova protiv Leverkuzena u Ligi Sampiona,al neka vama Realovcima par sati slave.

Argo

pre 9 godina

Ronaldo još jedan put objasnio!Najveci igrač u povijesti ove igre uz 2 Argentinca Messija i Maradonu!najjace je kada jednoga Ronalda uspoređuju sa igračima koji bi cijelu sezonu zabili golova koliko on danas protiv Granade

mico

pre 9 godina

Sta je sa ovog lika ? Jel on udure sa glavom ? Cemu onakva radovanja? Jel njemu onaj kepec nabio tolko kompleksa i jel mu tolika opsesija?? Ja zaista imam utisak da je ovom frajeru jedini cilj podebljati licnu statistiku a trofeji su sasvim po strani . imam osecaj da bi vise voleo da on zabije u nekom finalu a da tim izgubi ,nego obratno . On mora da se pomiri sa cinjenicom da nikad nece biti nivo mesija.argentinac je ipak neka druga dimenzija.U svakom slucaju hvala madridjanima na 7+ ,nije bila lose kvota!

Adriano_Galliani

pre 9 godina

"Ono sto upada u oci jeste kakav je kao covek,zbog toga mi nikada nece biti omiljen. Ono radovanje za peti gol,stvarno jadno,kao da je dao gol za pobedu u finalu SP. Trci,urla,skace,to je ponizavanje protivnika"

Па је л` си ти икада видео Филипа Инзагија како слави голове? Небитно који, какав, он га слави као да је први и последњи. Једноставно је таквог темперамента. Нема то везе са "понижавањем противника".

livada_sinak

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)
Mesi je odavno dao 5 komada Bajer Leverkuzenu u Ligi Šampiona...

Hejstings

pre 9 godina

Koliko je dobar fudbaler ovaj Ronaldo, bruka. Covek odigrao prosecnu utakmicu a dao 5 komada. Zato je i najbolji. Inace, cim se James i Modric vratili odmah to bolje izgleda a ne kao Isko kada igra Real ne moze da stvori sansu i igra dosadan fudbal.

top

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 5. april 2015 14:01)

Svaku zlatnu loptu kada je Mesi osvajao je sa Barsom osvojio 1 ili vise trofeja za razliku od Ronalda koji u 2013 godini sa Realom nije osvojio nista

srcobolja

pre 9 godina

" Najjaci su ovi likovi daje golove protiv Granade i slicnih. Pa ako je to toliko lako, zasto onda svi ne daju toliki broj golova?"

vrlo jednostavno...zato sto ostali timovi sem barse nisu toliko mocni ko real,odnosno nemaju saigrace koji mogu da ti serviraju zicer na tacni......a pod 2,zato sto je ostalima u timu reala skoro pa zabranjeno da daju gol sem ako to nije bas situacija da bi bilo glupo da se ne postigne gol....ako je situacija takva da postoji sansa da se ronaldo ukljuci u akciju od strane saigraca,makar to bilo i rizicno...tako ce i biti...modric ce u 9 od 10 slucajeva radije dodati ronaldu da sutira iz teze situacije nego da on sam da gol iz ciste situacije....razlog za to je manje vise samo marketing....realu treba superzvezda da bi zadrzao lidersku poziciju po prihodima...a superzvezda si jedino ako dajes golove ko na traci....

100 km/h

pre 9 godina

Uzeo utakmicu odmora protiv Barce pa se sad iskalio na jadnoj Granadi (Bulbasor, 5. april 2015 14:15)

O cemu pricas cko-de? Ronaldo je dao gol za izjednacenje u zadnjem El Klasiku.

Ptica rugalica

pre 9 godina

Buši buši.
Šteta što se Barselona nije ovako pregazila.Granada ispašta one promašene zicere od prije dve nedelje.
CR7 najveći

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Роналдо ће постићи више голова од Месија и опет освојити Златну Лопту (јер је то једино битно, тако је Меси освојио две Лопте) а онда прелази у Милан, доводе га Кинези колико год да кошта!

Wllaxy

pre 9 godina

Do povrede Rodrigeza Real je bio prava mašina za golove i ubedljiva ekipa, bez obzira ko je od ostalih igrača bio u timu! Sa povredom Rodrigeza počelo je pravo mučenje u napadu, serija sa dosta neefikasnih utakmica i poraza koji su doveli Real u nezavidnu situaciju. Povratkom Rodrigeza, već na prvom meču u kom je bio u timu opet je sve bilo jednostavno i lepršavo i prava rapsodija u napadu!
Može da priča ko šta hoće, ali u ovom timu Reala Rodrigez znači itekako mnogo!

iSrbin.

pre 9 godina

Ronaldo je definitivno antipatičan tip, ali to se na zapadu ne ,,pika" , na zapadu ne moraš biti simpatičan da bih uspio. Recept je sleddeći radi najbolje što možeš i bićeš nagrađen SIGURNO, za razliku od naše zbilje , gdje postoji mogućnost uvijek za dvostruke aršine .

Madridista para siempre

pre 9 godina

Svaka čast Ronaldu, stvarno je grizao danas, bio je željan golova i trud mu se isplatio. To dokazuje kakav je ovaj čovek profesionalac, možda i najveći u istoriji fudbala. Međutim, mene je tokom utakmice najviše impresionirao Hames...vratio se posle neugodne povrede i odmah pokazao da je Real mnogo jači kada je on u igri. Mnogi su bili skeptični na početku sezone, ali se ispostavilo da je momak stvarno dobar igrač i veliko pojačanje za Real. Danas dve asistencije, bio je pokretljiv i čini mi se da se dobro razume sa Ronaldom. Sve u svemu, ceo tim je igrao dobro i mislim da ovakav spektakl može da priredi samo Real Madrid.

Mikii

pre 9 godina

Penaldovci, ajde da spustimo malo loptu, moze? Evo za koji dan, nesto sitno je ostalo, krece dvomec protiv Atletika, pa da vidimo mocnog Penalda :) Uzgred, pratim fudbal nekih 15 godina, odvratnijeg i prepotentnijeg lika nisam video u fudbalu. Rame uz rame s Boltom. Ali, to samo pokazuje njegove komplekse. Kad ode kuci, taj place jer zna da ma koliko golova postigne, Mesi ce uvek za klasu biti bolji :)

Tiberije

pre 9 godina

Vise pišu o Mesiju nego o Ronaldu sto je dao 5. U pravu je Ronaldo da mu zavide sto je dobar fudbaler, bogat i LEP. Mislim da je to kljucno. Niko ne zavidi Mesiju na fizickom izgledu

d

pre 9 godina

Lako je da se izivljava nad sirotinjom.Ovo je pravi napadac i njega Real pamti,a videce ga opet https://www.youtube.com/watch?v=lBpKWP4TbfM&feature=youtu.be

koketinjo

pre 9 godina

Sram vas bilo !Opet omalovazavate nasu kristinu !! Pa dokle vise ! Pa covek je upravo zabio jednoj velikoj Granadi 5 komada . To sto je Real prvak spanije samo 1 u zadnjih 6 godina od kako je Ronaldo u Madridu uopste nije bitno :) bitno je da on zabije vise od mesija ,e sad sto se ne vidi protiv bayerna ,uh pardon video se posle ramosovih golova kad je sve resio,bas kao i protiv atletica u finalu,al boze moj .covek je zabio :) to sto ne mogu atletica da pobede ove sezone u 6 utakmica i sto se ronaldo nije video u tim susretima isto nije bitno :) bitno je da on trpa elche,granadu,rayo ili po evropi shalke ili galatu :) to sto im barca godinama uvaljuje po 4,5,6 komada sa mesijem u glavnoj ulozi je nebtno :) eno zabio je protiv barce ,nemojte da ga hejtate. doduse jeste na tacni,al je zabio :) to je njegov posao,a benzema i ostali moraju da mu servriraju tu tacnu :) nije bitno sto je real izgubio i sto nije povukao ekipu ka pobedi za naslov ,bitno je da je on samo zabio :))neka drugi driblaju,asistiraju,probijaju,prave visak... tako da nemojte dirat nasu kristinu:) bez obzira sto je messi lepsi za gledat,sto je bolji u svim statistickim parametrima,vise ind nagrada,vise asistira,dribla,pravi prilika saigracima,bolji prosek golova u karjeri,vise trofeja iako je mladji ,ronaldo je ipak bolji:) neka on samo nastavi ovako ,nas sinonim za mrve trofeja i boraniju :)) sad ce ubrzo opet atletico...:)))

car

pre 9 godina

Kad Mesi da het trik selti onda najbolji ikad, a ronaldo 5 granadi onda kao preslab protivnik. Mesi jeste bolji sad, ali standardi ocene u komentarima nisu isti

Somi

pre 9 godina

Gledam Barcu protiv Citija obe tekme i gledam Mesija sta i koliko radi za tim .Decko je bio igrac utakmice iako nije zabio . I gledam ovog padavicara kako cuci svaku tekmu u 16-ercu i gleda samo kako ce se proslaviti i podebljati svoj konto protiv raznoraznih granada i sl. Uostalom neko ovde dobro napisa .sesta sezona a samo 1 prvaci spanije.tu nesto nestima .a da nije mozda problem Ronaldo koji se izgubi protiv svih jacih protivnika u svim bitnim tekmama !? Nije mi zaista jasno kad neko kaze da je portugalac bolji ,al nikako !! Na stranu statistiku iako je i ona na strani mesija.Bolji dribler,asistent,timski igrac,bolji prosek golova u citavoj karjeri ,vise na kraju i trofeja i nagrada.Sve nepobitne cinjenice,al na stranu sve to.dovoljno je samo pogledat jednu utakmicu i videt ogromnu razliku.Dok messi na jednoj tekmi stvori po 5-6 sansi saigracima i napravi i po 10 dribnliga,Ronaldo toliko ne uspeje napravit u citavoj sezoni ! Messi do godine u chelsiju da haramo evropom i engleskom !!

Mark

pre 9 godina

Opet dizu formu kad je najpotrebnije, ove godine ce osvojiti i Ligu Sampiona i Primeru bez mucenja, Ronaldo ubedljivo najbolji fudbaler na svetu nema mu ravnog u ovom trenutku...

Dzhoni

pre 9 godina

dao 5 golova i opet nije bio najbolji na utakmici..dzaba mu to kad mesi da 4-5 golova to je spektak prelepo za gledanje dok ovaj smarac trpa granadu i to sve bzvz golovi na tacni nista posebno. ne raduje se covek kad neko drugi da gol eeeeej to nikako ne mogu da shvatim da tolko voli samo sebe i bas ga briga za trofeje bitne su mu samo individualne nagrade..za 6 godina u realu osvojio samo 2 velika trofeja(ls i ligu po jednom), smesno
(panini, 05. april 2015 14:1. Nije bolest sve što boli

vranic

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade (hdfhdf, 05. april 2015 13:59)
Mislim da je Messi dao 5 komada Leverkuzenu u ls ;)

Atletico

pre 9 godina

Kao prošle godine je li ?
CR7 tri gola protiv silnog Bajerna.Jedino ko se ne vidi jeste Mesi, nešto.kao u zadnjem el clasic-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ptica rugalica, 5. april 2015 14:14)
Kao 2013e kada je Mourinjo pao na kolena u sred Madrida :)
Posle 10 poraza u Minhenu,morali ste i vi jednom da pobedite.Pa i Mainz pobedi jednom u 10 utakmica :D

Adriano_Galliani

pre 9 godina

"Medjutim, ono sto njega razlikuje od npr. Messija/Ronaldinha/Zidanea/Henrya je sto nema (barem po meni) tu umetnicku crtu koju volim kod sportista. Messi jednim potezom opcini sve i o tome se prica danima, ali Ronaldno nije vican tome. Klasican egzekutor, kao Gerd Miller. I Nadal je zver, ali vise uzivam dok gledam Rodzera, umetnik je, prefinjen. Messi to ima. "

Теби је Меси уметник? Шта је онда Златан Ибрахимовић, Бог лично? Јер Златан игра неупоредиво атрактивнији фудбал, а постиже редовно голове за какве Меси буквално није способан, мислим да би сломио ногу, не дај Боже, ако би покушао неку акробацију попут Златана.

Да је Талентованији од К.Роналда - јесте. Али није ни за поредити за Роналдињом, Правом Роналдом, Марадоном, Зиданом, Бађом, Тотијем итд итд. у том УМЕТНИЧКОМ сегменту. Меси је, напротив, "all-around" играч, уме доста тога и отуда толико успеха. Али је прави пример модерног играча, међутим није врхунски ни у чему, сада му је и та реализација опала доста. Да се разумемо, он је са К.Роналдом и Ибрахимовићем већ годинама најбољи играч на свету и један од најбољих свих времена. Али је К.Роналдо бољи.

К.Роналдо има амбиције и томе нема краја.. Меси је већ урадио шта је хтео. А од титуле Светског Првенства се одавно опростио, финале се буквално случајно догодило.

david icke

pre 9 godina

Najjaci su ovi besmisleni fanovi PL sto skoce pa se uhvate za jezik,kao kakva je ovo liga itd,trebalo bi ih podsetiti da je Sautempton dobio Sanderlend 8-0 u toj njhovoj mocnoj ligi,a rezultate u LS I LE da ne komentarisem.

Mare

pre 9 godina

Bulbasor @ dao je gol i barseloni.Ne mozes da prezalis sto je ronaldo najbolji na svetu.Pusti nas sto volimo loseg igraca da uzivamo,dao je samo 36 golova do sada,pacer ronaldo .Haha...tugo

realan21

pre 9 godina

Za Ronalda i to da je majstor nema se sta reci. Ali mislim da je Real mnogo jaci tim od Granade,i da je ogromna razlika. Za mene , Ronaldo treba da resava velike utakmice,sa velikim klubovima. da tu da neki gol vise ili neki majstorski potez da uradi. ( kao npr. kad je lobovao kasiljasa protiv spanije,kada je gol ponisten zbog ofsajda Nanija ). Kad to uradi,skoci ce za taj jedan stepenik,koji ga deli a bude uz rame Mesiju.

brb

pre 9 godina

Kao 2013e kada je Mourinjo pao na kolena u sred Madrida :)
Posle 10 poraza u Minhenu,morali ste i vi jednom da pobedite.Pa i Mainz pobedi jednom u 10 utakmica :D
(Atletico, 5. april 2015 14:32)

Prica o Realu i Bajernu je vrlo laka...

22 utakmice
11 pobeda,dve neresene i 9 poraza ima Bajern protiv Reala.
U Minhenu 9-1-1 za Bajern
U Madridu 8-1-2 za Real
Najtezi poraz u evro takmicenjima a ujedno i najtezi poraz u medjusobnim duelima je doziveo Bajern prosle godine 0:4, u Minhenu od Reala iz Madrida
Prvi mec su odigrali 1976
Bajern je u Madridu pobedio 2 puta, 2000 i 2001 godine,Real u Minehnu jednom(prosle)
Bajern je svoju pobedu u Madridu cekao 24 godine a poslednji(drugi) put je pobedio pre 14 godina
Real je na pobedu u Minhenu cekao 38 godina a od tad je proslo manje od godinu dana.
gol razlika je 33-29 za Bajern
Koliko je Bajern dobar kod kuce, toliko je i los u gostima u duelima sa Realom i obrnuto.
Tako da neko velicanje Bajerna u odnosu na Real je jako smesno.
Pobediti 11 a izgubiti 9 puta i nije nesto spektakularno i posebno...

neko

pre 9 godina

@(panini, 05. april 2015 14:15) - Mesi je bar 80% golova dao sa pet metara razdaljine, ne vidim nista spektakularno u tome. Kada bude dao prangiju sa 35m kao Ronaldo protiv Osasune, onda mozemo da pricamo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cofi95, 5. april 2015 15:33)

Druze, to je istina da su 80% Mesijevih golova sa peterca, ali je fora sto on do tog peterca izbaca celu odbranu protivnika. E sad ti ako hoces, nadji mi klip na youtube-u gde je Ronaldo dao takav neki gol i ako ih ima, ti ostavi link pa cu ti ja poslati nesto od Mesija, mada je lako naci, jer ih ima zaista mnogo.

Kuda idu ljudi kao ja?

pre 9 godina

Ronaldo legendarni fudbaler,najbolji u svakom pogledu!Uz malo srece mogao je do 7 komada!Redakcijo molim sledeci put za malo bolji naslov!

lord melchet

pre 9 godina

THE KING je poprilicno ne inteligentan lik,ta Granada je prosle godine dobila kuci Barselonu primera radi,Mesi i Ronaldo obaraju rekorde i u LS,jedino da se izmisli neko novo takmicenje posto je i to lose,samo je PL dobra,Mesi je dao 4 gola Arsenalu,pravio show protiv Sitija,srusio Mancester u dva finala LS,izvini sto ne mislim da bi mu bilo teze u toj ligi u iz koje jednog Evertona ponizi Dinamo Kijev,Liverpul na Enfildu protiv Reala se preda posle 3O minuta igre i gubi 3-0,kako se to uklapa u tvoju logiku?

strasno

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)

Dao je Leverkuzenu u ligi sampiona dete drago :) Moraces jos mnogo utakmica da pogledas da bi pricao o fudbalu...

novica

pre 9 godina

Ovdje se uvijek iznova vode polemike tko je bolji Ronaldo ili Messi .Ovaj ono ,onaj ovo i tako unedogled. Imam i ja svoga favorita koji je igrao iz gušta i s osmjehom jedini Ronaldinjo. Bit je u samoj igri to da nije primarno i najvažnije zabiti gol , već bu neko, nego sama igra.
Ronaldo ima jedan potez koji nema čak ni Messi ,zove se " zaron" ( kada se suparnički igrač približava Ronaldu na 1-3 metra ovaj koristi brzo bolje zaron.)

vince carter

pre 9 godina

"THE KING" sad cu ja da ti objasnim. U pravu si da su odbrane u spaniji meke ali tamo se igra tehnicki i na posed lopte,niko od manjih ekipa ne moze da napadne real i barsu i bivaju napunjeni ali tako bi prosle i manje engleske ekipe,neke manje neke vise,a to je glavni razlog obozavanje premier lige,na primer totenhem:lester 4:3 i vi mislite da je to olicenje snage lestera,istina je da englezi "ne umeju da sprece protivnika da igra" pa je otvoreno na obe strane i najzanimljivije za gledanje,recimo sevilja bi dala lesteru 4 al ne bi primila nijedan jer ovi ne bi presli pola,filozovije fudbala su drugacije,ako spance napadnes napunices ih,ali problem je sto tesko mogu da se napadnu!! vase misljenje je ok,ali za mene ni mesi ni ronaldo nisu najbolji svih vremena,bez obzira na statistiku,mesi jer igra u sistemu barse koja je osvojila ls 2006 bez njega,spanija sa istim sistemom sve,a on za argentinu bar 70 posto slabiji igrac nego iz barse i nije bitno sto nije osvojio sp vec je na terenu sasvim solidan igrac al daleko iz barse,jer tj sistem omugucava dosta prostora i lopta je non stop u njihovim nogama a vrhunski igraci to koriste,c.ronaldo je gol masina,a za mene,nazario ronaldo,maradona,pele i zidan!!

lemi

pre 9 godina

A pre par dana smo pljuvali Curcica sto se nije vise otvorio protiv Portugala,a cim smo malo krenuli napadacki pravila se rupa u sredini i gol za protivnika je odmah visio u vazduhu,da smo igrali otvorenije Ronaldo bi nam(uz Mutinja)spakovao jedno 4-5 komada,jednostavno igraci poput njega,Bejla,Azara su predominantni u danasnjem fudbalu,a Ronaldo se plus istice verovatno najboljom fizickom spremom u istoriji fudbala,i nezajazljivom gladju za golovima.Ne volim ga,kao mnogi ovde,ali da je igracina,tu spora nema.

Rade

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)

Dao je Leverkuzenu u ligi sampiona dete drago :) Moraces jos mnogo utakmica da pogledas da bi pricao o fudbalu...
(strasno, 06. april 2015 00:08)

Zaboravili ste da komentarišete ostalih 20+ igrača. Jadan je vaš fudbal...

CJ

pre 9 godina

Kome je Mesi dao više od gola a da je reč o vrhunskim ekipama ( Real, Atletiko, PSZ, Siti) ? I on kao i Ronaldo tovari samo ove jade, videću ih za 10 dana protiv Silve, Luiza, Godina i Mirande...neće u dve šanse ući a kamoli da daju dva gola.

panini

pre 9 godina

dao 5 golova i opet nije bio najbolji na utakmici..dzaba mu to kad mesi da 4-5 golova to je spektak prelepo za gledanje dok ovaj smarac trpa granadu i to sve bzvz golovi na tacni nista posebno. ne raduje se covek kad neko drugi da gol eeeeej to nikako ne mogu da shvatim da tolko voli samo sebe i bas ga briga za trofeje bitne su mu samo individualne nagrade..za 6 godina u realu osvojio samo 2 velika trofeja(ls i ligu po jednom), smesno

Henry

pre 9 godina

Svaka cast,stvarno je majstor,najveci profesionalac u danasnjem ne fudbalu nego sportu uopste,a svojim partijama zasluzuje mesto medju najboljima svih vremena.Gol-masina.Ono sto upada u oci jeste kakav je kao covek,zbog toga mi nikada nece biti omiljen. Ono radovanje za peti gol,stvarno jadno,kao da je dao gol za pobedu u finalu SP. Trci,urla,skace,to je ponizavanje protivnika, pa mislim vodis 8-1 daj pokazi malo dostojanstva i postovanja nemocnom protivniku. Nikada ali nikada nisam video Zubu Ronalda,Anrija,Sevcenka,Vijerija,Toresa,Batistutu,... a svakako ne i Mesija, da svoj treci cetvrti ili peti gol na ovaj nacin proslavalju,u utakmici koja je odavno resena. Secam se i one utakmice sa Kordobom kada je Ronaldo pokazivao na prisiveni amblem na dresu, da su klupski prvaci sveta, jaaaadnoo! A koliko puta je samo odbio da pridje saigracu koji je dao gol, svi na jednu stranu se raduju a on tuguje sto nije dao gol. Prosle godine nije pritrcao ni Ramosu da cestita za 1-1 u finalu LS. I gotovo nikada Ronaldo ne ode u zagrljaj asistentu koji zapravo zavrsi 90% gola, vec trci sam na kontra stranu i raduje se kao nenormalan,kao da je predriblao 10 igraca a ne samo ćušnuo loptu u gol.
Mesi je ne samo po igračkim,što je svakako nesporno,nego i po ljudskim kvalitetima daleko daleko iznad K.Ronalda.

Ptica rugalica

pre 9 godina

Buši buši.
Šteta što se Barselona nije ovako pregazila.Granada ispašta one promašene zicere od prije dve nedelje.
CR7 najveći

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Роналдо ће постићи више голова од Месија и опет освојити Златну Лопту (јер је то једино битно, тако је Меси освојио две Лопте) а онда прелази у Милан, доводе га Кинези колико год да кошта!

Gori

pre 9 godina

Ono jadno radovanje u zadnjem minutu je dokaz da mu je bitan samo licni uspeh, promenio sam kanal u tom trenutku ali ne zato sto mi je krivo nego me je jednostavno bilo sramota da gledam.

Carinaa

pre 9 godina

Dokazao si care sada upravo sve. Dao si gol i protiv Gdesija, i sada 5 komada, obaras stalno rekorde igras odlicno.Najbolji si postao svih vremena. Steta sto nije bio Rodrigez na utakmici protiv Barse ubili bi ih i tamo. Ovako se nadamo da ce barsa izgubiti koju da mozete da osvojite i Ligu sampiona i primeru. Da ne pricamo kako pola sezone igras bez Modrica, i Rodrigeza, sada ste u full opremi. Kidajj boraniju !

The KING

pre 9 godina

Spanski fudbal je najvece smece ikad vidjeno Real Madrid ekipa od 400-500 miliona,igra naspram ekipe Granade koja ne vredi ni 10.miliona eura. a takvih ekipa u Primeri je jedno 80% najveca prevara u istoriji fudbala Spanska primera od koje su najvise profitirali Mesi i Ronaldo.

Djordje NS

pre 9 godina

A Messijevci u neverici... Imate golove na youtube pa mozete danima gledati majstorije najboljeg igraca sveta. Golove iz peterca, golove iz šesnaesterca, golove glavom i penala nije bilo. Uostalom vaš Messi ni penale nije u stanju da pogodi, setimo se samo par nedelja unazad.

El mejor fútbolista del mundo...CR7!

mico

pre 9 godina

Sta je sa ovog lika ? Jel on udure sa glavom ? Cemu onakva radovanja? Jel njemu onaj kepec nabio tolko kompleksa i jel mu tolika opsesija?? Ja zaista imam utisak da je ovom frajeru jedini cilj podebljati licnu statistiku a trofeji su sasvim po strani . imam osecaj da bi vise voleo da on zabije u nekom finalu a da tim izgubi ,nego obratno . On mora da se pomiri sa cinjenicom da nikad nece biti nivo mesija.argentinac je ipak neka druga dimenzija.U svakom slucaju hvala madridjanima na 7+ ,nije bila lose kvota!

Solskjaer

pre 9 godina

Lepo je biti pljuvac, ali jos lepse je biti covek!
Na poslednjih 13 gostovanja u LS, Cristiano je dao bar jedan gol. 7 od njih je u nokaut fazi. Dakle, Bajernu, Borusiji, Junajtedu, Liverpulu, Juventusu... ( to su sve, kapiram, te male utakmice o kojima pricate )

d

pre 9 godina

Lako je da se izivljava nad sirotinjom.Ovo je pravi napadac i njega Real pamti,a videce ga opet https://www.youtube.com/watch?v=lBpKWP4TbfM&feature=youtu.be

Adriano_Galliani

pre 9 godina

"Ono sto upada u oci jeste kakav je kao covek,zbog toga mi nikada nece biti omiljen. Ono radovanje za peti gol,stvarno jadno,kao da je dao gol za pobedu u finalu SP. Trci,urla,skace,to je ponizavanje protivnika"

Па је л` си ти икада видео Филипа Инзагија како слави голове? Небитно који, какав, он га слави као да је први и последњи. Једноставно је таквог темперамента. Нема то везе са "понижавањем противника".

pokemon

pre 9 godina

i to protiv granade,kakvog li cuda.....ako granadi koja ispada iz premere das 5 komada onda si dokazao da si najveci ikad,nisu bitne cinjenice da si nevidljiv protiv svakog ozbiljnijeg protivnika i sto oko 80% ljudi na svetu smatra da je messi za klasu bolji....ej ljudi pa taj ronaldo se nije video ni protiv srbije u lisabonu prosle nedelje...ali zato je majstor za elche,granadu,rayo,valladolid itd.

cofi95

pre 9 godina

@(panini, 05. april 2015 14:15) - Mesi je bar 80% golova dao sa pet metara razdaljine, ne vidim nista spektakularno u tome. Kada bude dao prangiju sa 35m kao Ronaldo protiv Osasune, onda mozemo da pricamo.

Joxa

pre 9 godina

Ako nekome nije bilo jasno zasto Ronaldu zvizde na svakom gostujucem terenu na kom igra,onda ste danas shvatili posle proslave svakog gola...Toliko prepotencije,nadmenosti,uzas boziji...

Mare :)

pre 9 godina

Ronalda nije bilo na Elklasiku, a Mesija je bilo... Kakva izjava, pa Ronaldo je na toj utakmici nio strlac, a sta je Mesi uradio... Ljudi budimo realni nekad :)

....

pre 9 godina

ovo su njegove utakmice...natovario je Granadu i sad je miran sledećih 5 utakmica protiv Atletika,Barse,Valensije,Viljareala...pa do opet neke Osasune ili Levantea...

Mark

pre 9 godina

Opet dizu formu kad je najpotrebnije, ove godine ce osvojiti i Ligu Sampiona i Primeru bez mucenja, Ronaldo ubedljivo najbolji fudbaler na svetu nema mu ravnog u ovom trenutku...

Klasa za sebe

pre 9 godina

@hdfhdf
Molim te, proveri cinjenice pre nego sto komentarises.Messi je 2012. postigao 5 golova protiv Leverkuzena u Ligi Sampiona,al neka vama Realovcima par sati slave.

jones

pre 9 godina

Nisam ljubitelj ni Mesija ni Ronalda, ali evidentno je da Ronaldo nabija statistiku protiv ovih krs ekipa, dok Mesi igra dobro i kad treba.

ipakvolimfudbal

pre 9 godina

Ova Real sve mi lice na Barselonu pre dve godine kad su bili totalno van forme. i oni tada da bi pokazali da su u formi, pobedivali ekipe sa zacelja sa 7 ili 8 golova. I nisu tada osvojili nista, jer su bili nemocni pred nesto jacih rivala.

Mikii

pre 9 godina

Penaldovci, ajde da spustimo malo loptu, moze? Evo za koji dan, nesto sitno je ostalo, krece dvomec protiv Atletika, pa da vidimo mocnog Penalda :) Uzgred, pratim fudbal nekih 15 godina, odvratnijeg i prepotentnijeg lika nisam video u fudbalu. Rame uz rame s Boltom. Ali, to samo pokazuje njegove komplekse. Kad ode kuci, taj place jer zna da ma koliko golova postigne, Mesi ce uvek za klasu biti bolji :)

simke

pre 9 godina

Svaka cast,nije lako dati nikome 5 golova,to samo rijetki igraci mogu.Samtram Messija najboljim igracem ikad,ali zato Ronalda smatram najboljom gol masinom svih vremena.

100 km/h

pre 9 godina

Uzeo utakmicu odmora protiv Barce pa se sad iskalio na jadnoj Granadi (Bulbasor, 5. april 2015 14:15)

O cemu pricas cko-de? Ronaldo je dao gol za izjednacenje u zadnjem El Klasiku.

top

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 5. april 2015 14:01)

Svaku zlatnu loptu kada je Mesi osvajao je sa Barsom osvojio 1 ili vise trofeja za razliku od Ronalda koji u 2013 godini sa Realom nije osvojio nista

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

C.Ronaldo 36 golova 26 utakmica
L.Messi 32 gola 28 utakmica

Kao sto sam vec pisao da ce ga Mesi stici upravo protiv ekipa kao sto su Elce,Levante,Granada,Eibar i Valjekano, gde je Mesi postigao 10 golova, tako sam isto pisao da ce mu Ronaldo pobeci protiv istih tih ekipa
Ronaldo je dao Granadi 5, treba jos da igraju sa Eibarom,Valjekanom i Almerijom od slabijih, imaju jos Espanjol i Getafe, kao lakse rivale
Racunajte da bi na tih 5 utakmica i sa ovom kao 6, Ronaldo mogao da postigne skoro 20 golova...
Imaju teza gostovanja Sevilji i Selti, od jacih im stizu Malaga i Valensija
Sigurno ce preci cifru od 50 golova dok Mesi nece:Selta,Almerija,Sevilja,Valensija,Espanjol,Getafe,Kordoba,Sosijedad,Atletiko M i La Kornuja, Barsa ima daleko tezi raspored

Bitno je da ste pljuvali i po jednom i po drugom, a odogovor je vrlo lak
Ronaldo mu je pobegao protiv slabijih,Mesi ga je stigao i Ronaldo ce mu opet pobeci protiv slabijih ekipa, zasto, zato sto je bolji ove sezone u Primeri(odnos golovi/utakmica),dok je Mesi bolji u Kupu(sigurno) i LS(videcemo do kraja sta ce biti)

299 gol, jos 25 i bice prvi na listi RM ispred legendarnog Raula(323)
Pitanje je moze li do kraja sezone da postigne 25 golova, a odigrace minimum 11 utakmica(ako igra sve i ako ispadnu od AM u LS) a najvise 14(ako igraju finale LS)
Ja mislim da je to vrlo tesko ali nije nemoguce!!!(neka bude 25% da 75% ne)

koketinjo

pre 9 godina

Sram vas bilo !Opet omalovazavate nasu kristinu !! Pa dokle vise ! Pa covek je upravo zabio jednoj velikoj Granadi 5 komada . To sto je Real prvak spanije samo 1 u zadnjih 6 godina od kako je Ronaldo u Madridu uopste nije bitno :) bitno je da on zabije vise od mesija ,e sad sto se ne vidi protiv bayerna ,uh pardon video se posle ramosovih golova kad je sve resio,bas kao i protiv atletica u finalu,al boze moj .covek je zabio :) to sto ne mogu atletica da pobede ove sezone u 6 utakmica i sto se ronaldo nije video u tim susretima isto nije bitno :) bitno je da on trpa elche,granadu,rayo ili po evropi shalke ili galatu :) to sto im barca godinama uvaljuje po 4,5,6 komada sa mesijem u glavnoj ulozi je nebtno :) eno zabio je protiv barce ,nemojte da ga hejtate. doduse jeste na tacni,al je zabio :) to je njegov posao,a benzema i ostali moraju da mu servriraju tu tacnu :) nije bitno sto je real izgubio i sto nije povukao ekipu ka pobedi za naslov ,bitno je da je on samo zabio :))neka drugi driblaju,asistiraju,probijaju,prave visak... tako da nemojte dirat nasu kristinu:) bez obzira sto je messi lepsi za gledat,sto je bolji u svim statistickim parametrima,vise ind nagrada,vise asistira,dribla,pravi prilika saigracima,bolji prosek golova u karjeri,vise trofeja iako je mladji ,ronaldo je ipak bolji:) neka on samo nastavi ovako ,nas sinonim za mrve trofeja i boraniju :)) sad ce ubrzo opet atletico...:)))

Dejo

pre 9 godina

Neko rece leogdesi ?? On ne moze ni granadi zabiti 5 komada !! Nije granadi,al jeste jednom leverkuzenu u nokaut fazi lige sampiona zabio 5 komada ! Jeste jednom Arsenalu zabio 4 komada !!!! Jeste Milan bezbroj puta razbucao. Jeste Man utd sa tad najboljom odbranom sveta razbio u oba finala .Jeste Bayern svojevremeno oduvao za pola sata prve tekme 1/4 finala . Jeste realu trpao i po 3 komada i na bernabeu i na nou campu (najboli strelac i asistent u istoriji derbija ) ...Jeste ove godine u sve tri tekme razbucao atletico ,akutelnog prvaka (sto nekima ne uspeva ni jednom iz cak 6 pokusaja) ,jeste razbucao i prvaka engleske u obe tekme i bio igrac dvomeca .iako nije zabio citav svet mu se poklonio.Al Ronaldo zabije granadi i slicnim,a sad sto je izgubio kljucan el clasico gde se opet nije video (osim namestenog gola) to je najmanje bitno.Uostalom ovo su sve fanovi Ronalda ,klinci i devojcice koje ce sutra postati navijaci Monaca ako CR predje tamo . Al ja mu zelim duzi boravak u Realu,jer to je sigurica da ce uglavnom gledati iza ledja barci.U 6 god ,5 x je to bio slucaj !!! Al zar je to bitno?? bitno je da je on razbio mocnu granadu ,koga briga za trofeje !

Adriano_Galliani

pre 9 godina

"Medjutim, ono sto njega razlikuje od npr. Messija/Ronaldinha/Zidanea/Henrya je sto nema (barem po meni) tu umetnicku crtu koju volim kod sportista. Messi jednim potezom opcini sve i o tome se prica danima, ali Ronaldno nije vican tome. Klasican egzekutor, kao Gerd Miller. I Nadal je zver, ali vise uzivam dok gledam Rodzera, umetnik je, prefinjen. Messi to ima. "

Теби је Меси уметник? Шта је онда Златан Ибрахимовић, Бог лично? Јер Златан игра неупоредиво атрактивнији фудбал, а постиже редовно голове за какве Меси буквално није способан, мислим да би сломио ногу, не дај Боже, ако би покушао неку акробацију попут Златана.

Да је Талентованији од К.Роналда - јесте. Али није ни за поредити за Роналдињом, Правом Роналдом, Марадоном, Зиданом, Бађом, Тотијем итд итд. у том УМЕТНИЧКОМ сегменту. Меси је, напротив, "all-around" играч, уме доста тога и отуда толико успеха. Али је прави пример модерног играча, међутим није врхунски ни у чему, сада му је и та реализација опала доста. Да се разумемо, он је са К.Роналдом и Ибрахимовићем већ годинама најбољи играч на свету и један од најбољих свих времена. Али је К.Роналдо бољи.

К.Роналдо има амбиције и томе нема краја.. Меси је већ урадио шта је хтео. А од титуле Светског Првенства се одавно опростио, финале се буквално случајно догодило.

Dzhoni

pre 9 godina

dao 5 golova i opet nije bio najbolji na utakmici..dzaba mu to kad mesi da 4-5 golova to je spektak prelepo za gledanje dok ovaj smarac trpa granadu i to sve bzvz golovi na tacni nista posebno. ne raduje se covek kad neko drugi da gol eeeeej to nikako ne mogu da shvatim da tolko voli samo sebe i bas ga briga za trofeje bitne su mu samo individualne nagrade..za 6 godina u realu osvojio samo 2 velika trofeja(ls i ligu po jednom), smesno
(panini, 05. april 2015 14:1. Nije bolest sve što boli

Kuda idu ljudi kao ja?

pre 9 godina

Ronaldo legendarni fudbaler,najbolji u svakom pogledu!Uz malo srece mogao je do 7 komada!Redakcijo molim sledeci put za malo bolji naslov!

Atletico

pre 9 godina

Kao prošle godine je li ?
CR7 tri gola protiv silnog Bajerna.Jedino ko se ne vidi jeste Mesi, nešto.kao u zadnjem el clasic-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ptica rugalica, 5. april 2015 14:14)
Kao 2013e kada je Mourinjo pao na kolena u sred Madrida :)
Posle 10 poraza u Minhenu,morali ste i vi jednom da pobedite.Pa i Mainz pobedi jednom u 10 utakmica :D

Hejstings

pre 9 godina

Koliko je dobar fudbaler ovaj Ronaldo, bruka. Covek odigrao prosecnu utakmicu a dao 5 komada. Zato je i najbolji. Inace, cim se James i Modric vratili odmah to bolje izgleda a ne kao Isko kada igra Real ne moze da stvori sansu i igra dosadan fudbal.

Urke

pre 9 godina

Svako ko kaze da je Ronaldo los, ima opasan mentalni problem. Covek je zver, ima sve atribute, prava gol masina - nema sta.

Medjutim, ono sto njega razlikuje od npr. Messija/Ronaldinha/Zidanea/Henrya je sto nema (barem po meni) tu umetnicku crtu koju volim kod sportista. Messi jednim potezom opcini sve i o tome se prica danima, ali Ronaldno nije vican tome. Klasican egzekutor, kao Gerd Miller. I Nadal je zver, ali vise uzivam dok gledam Rodzera, umetnik je, prefinjen. Messi to ima.

I drugo, sto je arogantan na terenu. Nikada necu zaboraviti kada je Real u finalu dao gol u 90. sa Atletikom (Ramos), a on nije slavio sa saigracima, da bi potom dosao do ekstaze kada je dao gol za 4:1 iz penala na samom kraju. Narcisoidan je i samim tim ga mnogi ne vole. Ja ga cenim mnogo jer je igracina samo takva, ali vise sam uzivao u igri Ronaldinja ili Azara koji nemaju tako impresivne brojke, ali barataju sa loptom i cudesnim asistencijama. Kao i Messi ili Cavi, Iniesta.

Argo

pre 9 godina

Ronaldo još jedan put objasnio!Najveci igrač u povijesti ove igre uz 2 Argentinca Messija i Maradonu!najjace je kada jednoga Ronalda uspoređuju sa igračima koji bi cijelu sezonu zabili golova koliko on danas protiv Granade

Tiberije

pre 9 godina

Vise pišu o Mesiju nego o Ronaldu sto je dao 5. U pravu je Ronaldo da mu zavide sto je dobar fudbaler, bogat i LEP. Mislim da je to kljucno. Niko ne zavidi Mesiju na fizickom izgledu

Mare

pre 9 godina

Bulbasor @ dao je gol i barseloni.Ne mozes da prezalis sto je ronaldo najbolji na svetu.Pusti nas sto volimo loseg igraca da uzivamo,dao je samo 36 golova do sada,pacer ronaldo .Haha...tugo

CJ

pre 9 godina

Kome je Mesi dao više od gola a da je reč o vrhunskim ekipama ( Real, Atletiko, PSZ, Siti) ? I on kao i Ronaldo tovari samo ove jade, videću ih za 10 dana protiv Silve, Luiza, Godina i Mirande...neće u dve šanse ući a kamoli da daju dva gola.

srcobolja

pre 9 godina

" Najjaci su ovi likovi daje golove protiv Granade i slicnih. Pa ako je to toliko lako, zasto onda svi ne daju toliki broj golova?"

vrlo jednostavno...zato sto ostali timovi sem barse nisu toliko mocni ko real,odnosno nemaju saigrace koji mogu da ti serviraju zicer na tacni......a pod 2,zato sto je ostalima u timu reala skoro pa zabranjeno da daju gol sem ako to nije bas situacija da bi bilo glupo da se ne postigne gol....ako je situacija takva da postoji sansa da se ronaldo ukljuci u akciju od strane saigraca,makar to bilo i rizicno...tako ce i biti...modric ce u 9 od 10 slucajeva radije dodati ronaldu da sutira iz teze situacije nego da on sam da gol iz ciste situacije....razlog za to je manje vise samo marketing....realu treba superzvezda da bi zadrzao lidersku poziciju po prihodima...a superzvezda si jedino ako dajes golove ko na traci....

livada_sinak

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)
Mesi je odavno dao 5 komada Bajer Leverkuzenu u Ligi Šampiona...

Somi

pre 9 godina

Gledam Barcu protiv Citija obe tekme i gledam Mesija sta i koliko radi za tim .Decko je bio igrac utakmice iako nije zabio . I gledam ovog padavicara kako cuci svaku tekmu u 16-ercu i gleda samo kako ce se proslaviti i podebljati svoj konto protiv raznoraznih granada i sl. Uostalom neko ovde dobro napisa .sesta sezona a samo 1 prvaci spanije.tu nesto nestima .a da nije mozda problem Ronaldo koji se izgubi protiv svih jacih protivnika u svim bitnim tekmama !? Nije mi zaista jasno kad neko kaze da je portugalac bolji ,al nikako !! Na stranu statistiku iako je i ona na strani mesija.Bolji dribler,asistent,timski igrac,bolji prosek golova u citavoj karjeri ,vise na kraju i trofeja i nagrada.Sve nepobitne cinjenice,al na stranu sve to.dovoljno je samo pogledat jednu utakmicu i videt ogromnu razliku.Dok messi na jednoj tekmi stvori po 5-6 sansi saigracima i napravi i po 10 dribnliga,Ronaldo toliko ne uspeje napravit u citavoj sezoni ! Messi do godine u chelsiju da haramo evropom i engleskom !!

vranic

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade (hdfhdf, 05. april 2015 13:59)
Mislim da je Messi dao 5 komada Leverkuzenu u ls ;)

Madridista para siempre

pre 9 godina

Svaka čast Ronaldu, stvarno je grizao danas, bio je željan golova i trud mu se isplatio. To dokazuje kakav je ovaj čovek profesionalac, možda i najveći u istoriji fudbala. Međutim, mene je tokom utakmice najviše impresionirao Hames...vratio se posle neugodne povrede i odmah pokazao da je Real mnogo jači kada je on u igri. Mnogi su bili skeptični na početku sezone, ali se ispostavilo da je momak stvarno dobar igrač i veliko pojačanje za Real. Danas dve asistencije, bio je pokretljiv i čini mi se da se dobro razume sa Ronaldom. Sve u svemu, ceo tim je igrao dobro i mislim da ovakav spektakl može da priredi samo Real Madrid.

iSrbin.

pre 9 godina

Ronaldo je definitivno antipatičan tip, ali to se na zapadu ne ,,pika" , na zapadu ne moraš biti simpatičan da bih uspio. Recept je sleddeći radi najbolje što možeš i bićeš nagrađen SIGURNO, za razliku od naše zbilje , gdje postoji mogućnost uvijek za dvostruke aršine .

novica

pre 9 godina

Ovdje se uvijek iznova vode polemike tko je bolji Ronaldo ili Messi .Ovaj ono ,onaj ovo i tako unedogled. Imam i ja svoga favorita koji je igrao iz gušta i s osmjehom jedini Ronaldinjo. Bit je u samoj igri to da nije primarno i najvažnije zabiti gol , već bu neko, nego sama igra.
Ronaldo ima jedan potez koji nema čak ni Messi ,zove se " zaron" ( kada se suparnički igrač približava Ronaldu na 1-3 metra ovaj koristi brzo bolje zaron.)

Wllaxy

pre 9 godina

Do povrede Rodrigeza Real je bio prava mašina za golove i ubedljiva ekipa, bez obzira ko je od ostalih igrača bio u timu! Sa povredom Rodrigeza počelo je pravo mučenje u napadu, serija sa dosta neefikasnih utakmica i poraza koji su doveli Real u nezavidnu situaciju. Povratkom Rodrigeza, već na prvom meču u kom je bio u timu opet je sve bilo jednostavno i lepršavo i prava rapsodija u napadu!
Može da priča ko šta hoće, ali u ovom timu Reala Rodrigez znači itekako mnogo!

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Ljudi, manite se tih gluposti, bolji je ovaj ili onaj. Uzivajte u tome sto smo privilegovani da gledamo ovakva dva igraca i da iz nedelje u nedelju uzivamo u njihovim majstorijama.....

car

pre 9 godina

Kad Mesi da het trik selti onda najbolji ikad, a ronaldo 5 granadi onda kao preslab protivnik. Mesi jeste bolji sad, ali standardi ocene u komentarima nisu isti

lemi

pre 9 godina

A pre par dana smo pljuvali Curcica sto se nije vise otvorio protiv Portugala,a cim smo malo krenuli napadacki pravila se rupa u sredini i gol za protivnika je odmah visio u vazduhu,da smo igrali otvorenije Ronaldo bi nam(uz Mutinja)spakovao jedno 4-5 komada,jednostavno igraci poput njega,Bejla,Azara su predominantni u danasnjem fudbalu,a Ronaldo se plus istice verovatno najboljom fizickom spremom u istoriji fudbala,i nezajazljivom gladju za golovima.Ne volim ga,kao mnogi ovde,ali da je igracina,tu spora nema.

pa šta...

pre 9 godina

U pobedi od 10:2, I6 (prvo šest) protiv nejakog I7 (prvo sedam) u OŠ Mirko Jovanović u Kragujevcu, moj sin je je dao 7 golova...

neko

pre 9 godina

@(panini, 05. april 2015 14:15) - Mesi je bar 80% golova dao sa pet metara razdaljine, ne vidim nista spektakularno u tome. Kada bude dao prangiju sa 35m kao Ronaldo protiv Osasune, onda mozemo da pricamo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cofi95, 5. april 2015 15:33)

Druze, to je istina da su 80% Mesijevih golova sa peterca, ali je fora sto on do tog peterca izbaca celu odbranu protivnika. E sad ti ako hoces, nadji mi klip na youtube-u gde je Ronaldo dao takav neki gol i ako ih ima, ti ostavi link pa cu ti ja poslati nesto od Mesija, mada je lako naci, jer ih ima zaista mnogo.

realan21

pre 9 godina

Za Ronalda i to da je majstor nema se sta reci. Ali mislim da je Real mnogo jaci tim od Granade,i da je ogromna razlika. Za mene , Ronaldo treba da resava velike utakmice,sa velikim klubovima. da tu da neki gol vise ili neki majstorski potez da uradi. ( kao npr. kad je lobovao kasiljasa protiv spanije,kada je gol ponisten zbog ofsajda Nanija ). Kad to uradi,skoci ce za taj jedan stepenik,koji ga deli a bude uz rame Mesiju.

strasno

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)

Dao je Leverkuzenu u ligi sampiona dete drago :) Moraces jos mnogo utakmica da pogledas da bi pricao o fudbalu...

vince carter

pre 9 godina

"THE KING" sad cu ja da ti objasnim. U pravu si da su odbrane u spaniji meke ali tamo se igra tehnicki i na posed lopte,niko od manjih ekipa ne moze da napadne real i barsu i bivaju napunjeni ali tako bi prosle i manje engleske ekipe,neke manje neke vise,a to je glavni razlog obozavanje premier lige,na primer totenhem:lester 4:3 i vi mislite da je to olicenje snage lestera,istina je da englezi "ne umeju da sprece protivnika da igra" pa je otvoreno na obe strane i najzanimljivije za gledanje,recimo sevilja bi dala lesteru 4 al ne bi primila nijedan jer ovi ne bi presli pola,filozovije fudbala su drugacije,ako spance napadnes napunices ih,ali problem je sto tesko mogu da se napadnu!! vase misljenje je ok,ali za mene ni mesi ni ronaldo nisu najbolji svih vremena,bez obzira na statistiku,mesi jer igra u sistemu barse koja je osvojila ls 2006 bez njega,spanija sa istim sistemom sve,a on za argentinu bar 70 posto slabiji igrac nego iz barse i nije bitno sto nije osvojio sp vec je na terenu sasvim solidan igrac al daleko iz barse,jer tj sistem omugucava dosta prostora i lopta je non stop u njihovim nogama a vrhunski igraci to koriste,c.ronaldo je gol masina,a za mene,nazario ronaldo,maradona,pele i zidan!!

Rade

pre 9 godina

I posle kazu da Ronaldo nije najbolji na svetu.A kada ce Messi da da 5 golova,to Messi nije mogao ni protiv Granade
(hdfhdf, 5. april 2015 13:59)

Dao je Leverkuzenu u ligi sampiona dete drago :) Moraces jos mnogo utakmica da pogledas da bi pricao o fudbalu...
(strasno, 06. april 2015 00:08)

Zaboravili ste da komentarišete ostalih 20+ igrača. Jadan je vaš fudbal...

brb

pre 9 godina

Kao 2013e kada je Mourinjo pao na kolena u sred Madrida :)
Posle 10 poraza u Minhenu,morali ste i vi jednom da pobedite.Pa i Mainz pobedi jednom u 10 utakmica :D
(Atletico, 5. april 2015 14:32)

Prica o Realu i Bajernu je vrlo laka...

22 utakmice
11 pobeda,dve neresene i 9 poraza ima Bajern protiv Reala.
U Minhenu 9-1-1 za Bajern
U Madridu 8-1-2 za Real
Najtezi poraz u evro takmicenjima a ujedno i najtezi poraz u medjusobnim duelima je doziveo Bajern prosle godine 0:4, u Minhenu od Reala iz Madrida
Prvi mec su odigrali 1976
Bajern je u Madridu pobedio 2 puta, 2000 i 2001 godine,Real u Minehnu jednom(prosle)
Bajern je svoju pobedu u Madridu cekao 24 godine a poslednji(drugi) put je pobedio pre 14 godina
Real je na pobedu u Minhenu cekao 38 godina a od tad je proslo manje od godinu dana.
gol razlika je 33-29 za Bajern
Koliko je Bajern dobar kod kuce, toliko je i los u gostima u duelima sa Realom i obrnuto.
Tako da neko velicanje Bajerna u odnosu na Real je jako smesno.
Pobediti 11 a izgubiti 9 puta i nije nesto spektakularno i posebno...

david icke

pre 9 godina

Najjaci su ovi besmisleni fanovi PL sto skoce pa se uhvate za jezik,kao kakva je ovo liga itd,trebalo bi ih podsetiti da je Sautempton dobio Sanderlend 8-0 u toj njhovoj mocnoj ligi,a rezultate u LS I LE da ne komentarisem.

lord melchet

pre 9 godina

THE KING je poprilicno ne inteligentan lik,ta Granada je prosle godine dobila kuci Barselonu primera radi,Mesi i Ronaldo obaraju rekorde i u LS,jedino da se izmisli neko novo takmicenje posto je i to lose,samo je PL dobra,Mesi je dao 4 gola Arsenalu,pravio show protiv Sitija,srusio Mancester u dva finala LS,izvini sto ne mislim da bi mu bilo teze u toj ligi u iz koje jednog Evertona ponizi Dinamo Kijev,Liverpul na Enfildu protiv Reala se preda posle 3O minuta igre i gubi 3-0,kako se to uklapa u tvoju logiku?