Fudbal 44

Subota, 15.02.2014.

20:15

FA: Siti se osvetio, izbacio Čelsi

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su Čelsi sa 2:0 u osmini finala FA kupa i tako su se revanširali ’Plavcima’ za nedavni poraz u Premijer ligi.

FA: Siti se osvetio, izbacio Èelsi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

johan

pre 10 godina

Ma da namerno je izgubio... Ovo su dve vrhunske ekipe, cak i najmanji detalji mogu da odluce utakmicu. Sitiju se juce dosta toga poklopilo - bili su odmorniji, Pelegrini je razbio postavkom igre, dali su gol na vreme a i nisu imali breme apsolutnog favorita kao pre nekoliko dana.

Inace, dueli Turea i Matica ostavljaju bez daha i polako postaju prava poslastica ovog derbija. Ne znam da li ste primetili da su obojica dobili zute kartone zbog grubosti u direktnim duelima. Sve prsti kad udari junak na junaka :) Iskreno se nadam da ce ovo rivalstvo potrajati jos nekoliko godina.

Admiral Horatio Nelson

pre 10 godina

Celsijevci se vukli po terenu ko da su prebijeni... Murinjov pecat na tekmu, jednostavno je zelio ispadanje i rasterecenje ekipe

Drzava - TO SAM JA

pre 10 godina

da da da.....to je taj najbolji trener u istoriji fudbala...SPECIJALNI...svesno je izgubio u jednmom takmicenju da ne bi osvojio nijedno...specijalista za trofeje.....jedna lasta ne cini prolece....daleko je Azar od Ronalda i Mesija a jos dalje je Matic od Turea....eto Murinja vec na izlaznim vratima Celzija....zivi bili pa videli(al ce pre nego sto ode da napravi haos u ekipi po obicaju)....prvo je izgubio superkup Evrope...sad ispao iz FA kupa...sledeca je Liga sampiona...bravo specijalni specijalisto....najaca izjava u njegovoj karijeri je posle Klasika i poraza od 5:0 da nema tim???To je jedini put da je neki trener Reala izjavio da nema tim iako je na isti potrosio preko 200 miliona evra...inace da je Murinjo vodio Arsenal koliko i Venger ja vam garantujem da sa tom njegovom taktikom ne bi osvojio nijedan trofej sa Arsenalom(mozda 1 i to 2003 ili 2004)....Specijalni od danas ima novi nadimak "Dabldeker" jer je Katanadjo prerastao...ovaj se brani sa 11 igraca

Neznalica

pre 10 godina

Da je Murinjo ušao u ovaj meč bez ambicije da pobedi ne bi mu igrao najjači tim. Ova utakmica je dokaz da je Pelegrini strašno pogrešio što mu prošle nedelje vezni red nije bio sastavljen kao ovaj put. Tada se činilo da Siti ima dva igrača manje od Čelzija na terenu u svakom trenutku.

Inače, Siti opet u jednom od derbija ima pomoć sudija. Drugi gol je čist ofsajd. Znam da je čak i Murinjo izjavio da to nije uticalo na rezultat, pošto Čelzi praktično nije imao pravu šansu za gol ali ipak drugačije igra tim kada vodi 2:0 nego kada je samo jedan gol razlike.

Kritike na račun Matića ne stoje. On je u inače slabom Čelziju bio jedan od boljih igrača. U ovakvim utakmicama jedan igrač ne može sam da podigne ekipu. Poređenje Matića sa drugim igračima koji ni ne igraju na njegovoj poziciji je tek besmisleno.

A šta ja znam

pre 10 godina

Iskreno,oba kluba treba da mole boga da ne dobiju Bayern u idućoj rundi,ako prođu i ovu!
Moram reći da je za vašeg Matića potrebno još puno rada da bi ga poredili sa "čarobnjakom" Lukom.Nemože stati u istu rečenicu sa njim.

grobar kg

pre 10 godina

alo sinovi ako matic je odigrao jedan meč loše ne znači da je propao!!isto tako nije trebalo dizati onoliku buku kada je odigrao dosta dobro...oscilacije u igri su sasvim normalne pogotovo kad igrate u veoma jakoj ligi..

Boris

pre 10 godina

Jeste Murinjo ce da se bori za Prvenstvo, Ligu Sampiona i Kup... Pa nisu mu svrake popile mozak! Neko je dole napisao, a ja se slazem, mislim da ce akcenat biti stavljen na prvenstvo, a u LS kako Bog da. Kup je totalno nebitan, pogotovo u situaciji kada se za titulu u prvenstvu bori sa jos tri tima....

dm

pre 10 godina

@al mi je milo , zbog gospodina specijalnog , pobegao je od barse ali tu je siti da ga proganja i na javi i u snu , postace specijalni gubitniik
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (siti ubica, 15. februar 2014 20:54)
Pa Celzi je pobedio u dve utakmice u sampionatu mnogo vaznije,i izgubio ovu nebitnu,ko koga tu proganja,jel si dobro? :)

premudri

pre 10 godina

Zasluzena pobeda City-a,Chelsea igrao bez zara...bar 30% manje agresivno nego za bodove...zasto je to tako,ostavimo Murinju...Inace,svim zluradim kriticarima "posebnog"...da li ste videli kako su se navijaci City-a,sve sa salovima,pre pocetka utakmice tiskali oko klupe Chelsea i molili Murinja da i im da autogram i da se slikaju sa njim,sto je on ljubazno odradio...Dalje ne bih komentarisao...

musa dembele

pre 10 godina

Razlozi poraza leze u zaustavljenom neinspirisanom Azaru.I Vilianu cije kvalitete ne vidim,on samo nesto se vrti u krug sitnim koracima ,ni pasa ,asistencije... Morinjo mora malo da rotira ,ekipa kao da je umorna

dm

pre 10 godina

Ljudi sta je vama,pa Murinjo je hteo da se ratosilja ovog FA kupa ove godine,poraz 2:0,nista preterano.Sad fokus na prvenstvo,i LS mada ne verujem da ce se ni tu toliko cimati,prvenstvo im je prioritet,to se vidi po potpuno drukcijem pristupu utakmicama.

Bgd

pre 10 godina

Man.City je imao pauzu od 8dana i to je jedan od razloga poraza. Cahill je igrao povredjen, Terry rovit kao i A.Cole.
Svi britanski mediji ocenjuju Matića kao najboljeg igrača Chelsea-a na terenu, ne vidim čemu tolika mržnja prema njemu TUPANI.

egoist

pre 10 godina

Za razliku od prosle utakmice siti odigro mnogo bolje u odbrani Leskot i Klisi pun pogodak kao Milner i Garsij u sredini.Ova utkmica je najbolji pokazatelj da celzi nema alternativa u igri sve se vrti oko Hazarda ako njeg ne ide ili sto je danas bio slucaj da ga protivnicki igraci iskljuce iz igre i nedozvole lagana probijanja po boku onda je igra Celzija ocajna.

...

pre 10 godina

Veliki takticar Murinjo na delu uspeo je da sa timom koji je u poslednje 2 sezone bio sampion Evrope i osvajac Lige Uefa, ne uputu ni jedan jedini udarac ka golu protivnika.

Hehe

pre 10 godina

@twister
Postovani fudbalski expertu pogledaj ovaj video i malo ga prouci toliko o tom "ofsajdu"
https://www.facebook.com/photo.php?v=619894341397656&set=vb.114897305230698&type=2&theater

Gajetano

pre 10 godina

Dobra reakcija Pelegrinija na prethodni poraz od Celzija. Pojacao je odbranu uvodjenjem Leskota i Klisija, zgusnuo sredinu terena, a sa Silvom, Joveticem, Dzekom i na kraju Nasrijem napravio dar-mar u odbrani danas iznenadjujuce nezainteresovanog Celzija. Kao da je Murinjo zrtvovao FA Cup da bi fokusirao tim na mnogo vaznija takmicenja - PL i LS. Toliko su danas bili losi da ih ne vredi posebno ni komentarisati.

Jovetic sjajan! Ne samo na lopti, vec i kretanje bez lopte, utrcavanje u prazan prostor, defanzivni ucinak u razgradnji organizacije napada Celzija, sve je to danas bilo na visokom nivou. Izvanredan tehnicar, gladan igre i golova, mislim da je pravo otkrovenje za navijace Sitija koji su se prethodnih meseci neslano salili na njegov racun.

Pozdrav,

Fabolous

pre 10 godina

Celzi se istrosio protiv WBA,a Sitiju utakmica protiv Sanderlenda je odlozena...Imalu su vremena da se preme uostalom hitrina,energija,svezina dosla je do izrazaja kod igraca Sitija.

Zemune grade moj

pre 10 godina

Haha jak je ovaj Matic
Covjek stopa malo jacu loptu,pobjeze mu 30 metara hehe
Solidan igrac z manje klubove,definitivno kandidat za promasaj sezone

Donn

pre 10 godina

Koja razlika kad igra pravi zadnji vezni a ne Demikelis,Havi Garsija nije neki fudbalski znalac al' za ciscenje je doktor,u sredini su ih pojeli malo je reci,Jaju ne treba ni spominjati covjek je fudbalski fenomen.Jos je stavio Milnera da pomaze Zabaleti oko Hazarda,covjek u 90min nije posteno 5 puta primio loptu.Pelegrini je danas ocitao bukvicu Murinju.

DROGBA11

pre 10 godina

Zasluzena pobeda Sitija,kao sto je bila i Celsijeva pre par dana. Drugi gol je iz ofsajda,ali to ne menja mnogo. Siti ima mnogo jak napad Dzeko,Jovetic,Negredo,Aguero,dok je Celsi tu najtanji i to se vidi. Nema ko da povuce ekipu,Eto 32god,Tores je Tores,Ba nema priliku jer valjda nije ime iako nije los, a Sirle je verovatno najveci Murinjov promasaj. Mora uzeti spica nekog,ja bih voleo da vidim Obamejanga,koji bi se dobro uklopio sa ovom generacijom brzonogih igraca Celsija.

siti ubica

pre 10 godina

al mi je milo , zbog gospodina specijalnog , pobegao je od barse ali tu je siti da ga proganja i na javi i u snu , postace specijalni gubitniik

Igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Jako postujem Moua, ali danas mu je inzenjer pokazao, ne samo da ima digitron, vec i laptop posledne generacije sa jako sofisticiranim programom. Prvo mu se suprostavio fizicki sa Lescotom, Javi Garciom, Jajom y Milnerom, onda su Dzeko i Jovetic zatvorili Matica i Mikela, da bi loptu iznosili Kahil y David Luz, time su odsekli Hazarda i Etoa, a plan B nije postojao. Mogao je da ubaci Kola i da proba po levoj strani, ali je toliko tvrdoglav sa Azpilicuetom, koji upste nema taj levi profil i taj proboj uz levu liniju. Izmene je potrosio potpuno nerezonski: Umesto Kola i Lamparda- Salah y Niño. I to je bio kraj. City vise nego zasluzeno

filip

pre 10 godina

Svaka cast sitiju na pobedi, bili su bolji :)
Moze se primetit umor kod igraca celsija, nije bilo agresivnosti u igri ko prosli put.Engleska je veoma naporna za igranje.Sitiju je dobro doslo sto je mec bio odlozen protiv Sanderlenda.Danas su igrali izmesano i zasluzeno pobedili.Nadam se da ce Celsi osvojiti neki trofej ove godine.
NAPRED PLAVI!!!

Donn

pre 10 godina

Koja razlika kad igra pravi zadnji vezni a ne Demikelis,Havi Garsija nije neki fudbalski znalac al' za ciscenje je doktor,u sredini su ih pojeli malo je reci,Jaju ne treba ni spominjati covjek je fudbalski fenomen.Jos je stavio Milnera da pomaze Zabaleti oko Hazarda,covjek u 90min nije posteno 5 puta primio loptu.Pelegrini je danas ocitao bukvicu Murinju.

Igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Jako postujem Moua, ali danas mu je inzenjer pokazao, ne samo da ima digitron, vec i laptop posledne generacije sa jako sofisticiranim programom. Prvo mu se suprostavio fizicki sa Lescotom, Javi Garciom, Jajom y Milnerom, onda su Dzeko i Jovetic zatvorili Matica i Mikela, da bi loptu iznosili Kahil y David Luz, time su odsekli Hazarda i Etoa, a plan B nije postojao. Mogao je da ubaci Kola i da proba po levoj strani, ali je toliko tvrdoglav sa Azpilicuetom, koji upste nema taj levi profil i taj proboj uz levu liniju. Izmene je potrosio potpuno nerezonski: Umesto Kola i Lamparda- Salah y Niño. I to je bio kraj. City vise nego zasluzeno

Bgd

pre 10 godina

Man.City je imao pauzu od 8dana i to je jedan od razloga poraza. Cahill je igrao povredjen, Terry rovit kao i A.Cole.
Svi britanski mediji ocenjuju Matića kao najboljeg igrača Chelsea-a na terenu, ne vidim čemu tolika mržnja prema njemu TUPANI.

Gajetano

pre 10 godina

Dobra reakcija Pelegrinija na prethodni poraz od Celzija. Pojacao je odbranu uvodjenjem Leskota i Klisija, zgusnuo sredinu terena, a sa Silvom, Joveticem, Dzekom i na kraju Nasrijem napravio dar-mar u odbrani danas iznenadjujuce nezainteresovanog Celzija. Kao da je Murinjo zrtvovao FA Cup da bi fokusirao tim na mnogo vaznija takmicenja - PL i LS. Toliko su danas bili losi da ih ne vredi posebno ni komentarisati.

Jovetic sjajan! Ne samo na lopti, vec i kretanje bez lopte, utrcavanje u prazan prostor, defanzivni ucinak u razgradnji organizacije napada Celzija, sve je to danas bilo na visokom nivou. Izvanredan tehnicar, gladan igre i golova, mislim da je pravo otkrovenje za navijace Sitija koji su se prethodnih meseci neslano salili na njegov racun.

Pozdrav,

Fabolous

pre 10 godina

Celzi se istrosio protiv WBA,a Sitiju utakmica protiv Sanderlenda je odlozena...Imalu su vremena da se preme uostalom hitrina,energija,svezina dosla je do izrazaja kod igraca Sitija.

...

pre 10 godina

Veliki takticar Murinjo na delu uspeo je da sa timom koji je u poslednje 2 sezone bio sampion Evrope i osvajac Lige Uefa, ne uputu ni jedan jedini udarac ka golu protivnika.

premudri

pre 10 godina

Zasluzena pobeda City-a,Chelsea igrao bez zara...bar 30% manje agresivno nego za bodove...zasto je to tako,ostavimo Murinju...Inace,svim zluradim kriticarima "posebnog"...da li ste videli kako su se navijaci City-a,sve sa salovima,pre pocetka utakmice tiskali oko klupe Chelsea i molili Murinja da i im da autogram i da se slikaju sa njim,sto je on ljubazno odradio...Dalje ne bih komentarisao...

filip

pre 10 godina

Svaka cast sitiju na pobedi, bili su bolji :)
Moze se primetit umor kod igraca celsija, nije bilo agresivnosti u igri ko prosli put.Engleska je veoma naporna za igranje.Sitiju je dobro doslo sto je mec bio odlozen protiv Sanderlenda.Danas su igrali izmesano i zasluzeno pobedili.Nadam se da ce Celsi osvojiti neki trofej ove godine.
NAPRED PLAVI!!!

egoist

pre 10 godina

Za razliku od prosle utakmice siti odigro mnogo bolje u odbrani Leskot i Klisi pun pogodak kao Milner i Garsij u sredini.Ova utkmica je najbolji pokazatelj da celzi nema alternativa u igri sve se vrti oko Hazarda ako njeg ne ide ili sto je danas bio slucaj da ga protivnicki igraci iskljuce iz igre i nedozvole lagana probijanja po boku onda je igra Celzija ocajna.

grobar kg

pre 10 godina

alo sinovi ako matic je odigrao jedan meč loše ne znači da je propao!!isto tako nije trebalo dizati onoliku buku kada je odigrao dosta dobro...oscilacije u igri su sasvim normalne pogotovo kad igrate u veoma jakoj ligi..

Boris

pre 10 godina

Jeste Murinjo ce da se bori za Prvenstvo, Ligu Sampiona i Kup... Pa nisu mu svrake popile mozak! Neko je dole napisao, a ja se slazem, mislim da ce akcenat biti stavljen na prvenstvo, a u LS kako Bog da. Kup je totalno nebitan, pogotovo u situaciji kada se za titulu u prvenstvu bori sa jos tri tima....

dm

pre 10 godina

Ljudi sta je vama,pa Murinjo je hteo da se ratosilja ovog FA kupa ove godine,poraz 2:0,nista preterano.Sad fokus na prvenstvo,i LS mada ne verujem da ce se ni tu toliko cimati,prvenstvo im je prioritet,to se vidi po potpuno drukcijem pristupu utakmicama.

musa dembele

pre 10 godina

Razlozi poraza leze u zaustavljenom neinspirisanom Azaru.I Vilianu cije kvalitete ne vidim,on samo nesto se vrti u krug sitnim koracima ,ni pasa ,asistencije... Morinjo mora malo da rotira ,ekipa kao da je umorna

DROGBA11

pre 10 godina

Zasluzena pobeda Sitija,kao sto je bila i Celsijeva pre par dana. Drugi gol je iz ofsajda,ali to ne menja mnogo. Siti ima mnogo jak napad Dzeko,Jovetic,Negredo,Aguero,dok je Celsi tu najtanji i to se vidi. Nema ko da povuce ekipu,Eto 32god,Tores je Tores,Ba nema priliku jer valjda nije ime iako nije los, a Sirle je verovatno najveci Murinjov promasaj. Mora uzeti spica nekog,ja bih voleo da vidim Obamejanga,koji bi se dobro uklopio sa ovom generacijom brzonogih igraca Celsija.

siti ubica

pre 10 godina

al mi je milo , zbog gospodina specijalnog , pobegao je od barse ali tu je siti da ga proganja i na javi i u snu , postace specijalni gubitniik

dm

pre 10 godina

@al mi je milo , zbog gospodina specijalnog , pobegao je od barse ali tu je siti da ga proganja i na javi i u snu , postace specijalni gubitniik
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (siti ubica, 15. februar 2014 20:54)
Pa Celzi je pobedio u dve utakmice u sampionatu mnogo vaznije,i izgubio ovu nebitnu,ko koga tu proganja,jel si dobro? :)

Neznalica

pre 10 godina

Da je Murinjo ušao u ovaj meč bez ambicije da pobedi ne bi mu igrao najjači tim. Ova utakmica je dokaz da je Pelegrini strašno pogrešio što mu prošle nedelje vezni red nije bio sastavljen kao ovaj put. Tada se činilo da Siti ima dva igrača manje od Čelzija na terenu u svakom trenutku.

Inače, Siti opet u jednom od derbija ima pomoć sudija. Drugi gol je čist ofsajd. Znam da je čak i Murinjo izjavio da to nije uticalo na rezultat, pošto Čelzi praktično nije imao pravu šansu za gol ali ipak drugačije igra tim kada vodi 2:0 nego kada je samo jedan gol razlike.

Kritike na račun Matića ne stoje. On je u inače slabom Čelziju bio jedan od boljih igrača. U ovakvim utakmicama jedan igrač ne može sam da podigne ekipu. Poređenje Matića sa drugim igračima koji ni ne igraju na njegovoj poziciji je tek besmisleno.

Zemune grade moj

pre 10 godina

Haha jak je ovaj Matic
Covjek stopa malo jacu loptu,pobjeze mu 30 metara hehe
Solidan igrac z manje klubove,definitivno kandidat za promasaj sezone

A šta ja znam

pre 10 godina

Iskreno,oba kluba treba da mole boga da ne dobiju Bayern u idućoj rundi,ako prođu i ovu!
Moram reći da je za vašeg Matića potrebno još puno rada da bi ga poredili sa "čarobnjakom" Lukom.Nemože stati u istu rečenicu sa njim.

Drzava - TO SAM JA

pre 10 godina

da da da.....to je taj najbolji trener u istoriji fudbala...SPECIJALNI...svesno je izgubio u jednmom takmicenju da ne bi osvojio nijedno...specijalista za trofeje.....jedna lasta ne cini prolece....daleko je Azar od Ronalda i Mesija a jos dalje je Matic od Turea....eto Murinja vec na izlaznim vratima Celzija....zivi bili pa videli(al ce pre nego sto ode da napravi haos u ekipi po obicaju)....prvo je izgubio superkup Evrope...sad ispao iz FA kupa...sledeca je Liga sampiona...bravo specijalni specijalisto....najaca izjava u njegovoj karijeri je posle Klasika i poraza od 5:0 da nema tim???To je jedini put da je neki trener Reala izjavio da nema tim iako je na isti potrosio preko 200 miliona evra...inace da je Murinjo vodio Arsenal koliko i Venger ja vam garantujem da sa tom njegovom taktikom ne bi osvojio nijedan trofej sa Arsenalom(mozda 1 i to 2003 ili 2004)....Specijalni od danas ima novi nadimak "Dabldeker" jer je Katanadjo prerastao...ovaj se brani sa 11 igraca

Admiral Horatio Nelson

pre 10 godina

Celsijevci se vukli po terenu ko da su prebijeni... Murinjov pecat na tekmu, jednostavno je zelio ispadanje i rasterecenje ekipe

Hehe

pre 10 godina

@twister
Postovani fudbalski expertu pogledaj ovaj video i malo ga prouci toliko o tom "ofsajdu"
https://www.facebook.com/photo.php?v=619894341397656&set=vb.114897305230698&type=2&theater

johan

pre 10 godina

Ma da namerno je izgubio... Ovo su dve vrhunske ekipe, cak i najmanji detalji mogu da odluce utakmicu. Sitiju se juce dosta toga poklopilo - bili su odmorniji, Pelegrini je razbio postavkom igre, dali su gol na vreme a i nisu imali breme apsolutnog favorita kao pre nekoliko dana.

Inace, dueli Turea i Matica ostavljaju bez daha i polako postaju prava poslastica ovog derbija. Ne znam da li ste primetili da su obojica dobili zute kartone zbog grubosti u direktnim duelima. Sve prsti kad udari junak na junaka :) Iskreno se nadam da ce ovo rivalstvo potrajati jos nekoliko godina.

Zemune grade moj

pre 10 godina

Haha jak je ovaj Matic
Covjek stopa malo jacu loptu,pobjeze mu 30 metara hehe
Solidan igrac z manje klubove,definitivno kandidat za promasaj sezone

A šta ja znam

pre 10 godina

Iskreno,oba kluba treba da mole boga da ne dobiju Bayern u idućoj rundi,ako prođu i ovu!
Moram reći da je za vašeg Matića potrebno još puno rada da bi ga poredili sa "čarobnjakom" Lukom.Nemože stati u istu rečenicu sa njim.

siti ubica

pre 10 godina

al mi je milo , zbog gospodina specijalnog , pobegao je od barse ali tu je siti da ga proganja i na javi i u snu , postace specijalni gubitniik

dm

pre 10 godina

Ljudi sta je vama,pa Murinjo je hteo da se ratosilja ovog FA kupa ove godine,poraz 2:0,nista preterano.Sad fokus na prvenstvo,i LS mada ne verujem da ce se ni tu toliko cimati,prvenstvo im je prioritet,to se vidi po potpuno drukcijem pristupu utakmicama.

...

pre 10 godina

Veliki takticar Murinjo na delu uspeo je da sa timom koji je u poslednje 2 sezone bio sampion Evrope i osvajac Lige Uefa, ne uputu ni jedan jedini udarac ka golu protivnika.

dm

pre 10 godina

@al mi je milo , zbog gospodina specijalnog , pobegao je od barse ali tu je siti da ga proganja i na javi i u snu , postace specijalni gubitniik
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (siti ubica, 15. februar 2014 20:54)
Pa Celzi je pobedio u dve utakmice u sampionatu mnogo vaznije,i izgubio ovu nebitnu,ko koga tu proganja,jel si dobro? :)

Drzava - TO SAM JA

pre 10 godina

da da da.....to je taj najbolji trener u istoriji fudbala...SPECIJALNI...svesno je izgubio u jednmom takmicenju da ne bi osvojio nijedno...specijalista za trofeje.....jedna lasta ne cini prolece....daleko je Azar od Ronalda i Mesija a jos dalje je Matic od Turea....eto Murinja vec na izlaznim vratima Celzija....zivi bili pa videli(al ce pre nego sto ode da napravi haos u ekipi po obicaju)....prvo je izgubio superkup Evrope...sad ispao iz FA kupa...sledeca je Liga sampiona...bravo specijalni specijalisto....najaca izjava u njegovoj karijeri je posle Klasika i poraza od 5:0 da nema tim???To je jedini put da je neki trener Reala izjavio da nema tim iako je na isti potrosio preko 200 miliona evra...inace da je Murinjo vodio Arsenal koliko i Venger ja vam garantujem da sa tom njegovom taktikom ne bi osvojio nijedan trofej sa Arsenalom(mozda 1 i to 2003 ili 2004)....Specijalni od danas ima novi nadimak "Dabldeker" jer je Katanadjo prerastao...ovaj se brani sa 11 igraca

Bgd

pre 10 godina

Man.City je imao pauzu od 8dana i to je jedan od razloga poraza. Cahill je igrao povredjen, Terry rovit kao i A.Cole.
Svi britanski mediji ocenjuju Matića kao najboljeg igrača Chelsea-a na terenu, ne vidim čemu tolika mržnja prema njemu TUPANI.

Boris

pre 10 godina

Jeste Murinjo ce da se bori za Prvenstvo, Ligu Sampiona i Kup... Pa nisu mu svrake popile mozak! Neko je dole napisao, a ja se slazem, mislim da ce akcenat biti stavljen na prvenstvo, a u LS kako Bog da. Kup je totalno nebitan, pogotovo u situaciji kada se za titulu u prvenstvu bori sa jos tri tima....

premudri

pre 10 godina

Zasluzena pobeda City-a,Chelsea igrao bez zara...bar 30% manje agresivno nego za bodove...zasto je to tako,ostavimo Murinju...Inace,svim zluradim kriticarima "posebnog"...da li ste videli kako su se navijaci City-a,sve sa salovima,pre pocetka utakmice tiskali oko klupe Chelsea i molili Murinja da i im da autogram i da se slikaju sa njim,sto je on ljubazno odradio...Dalje ne bih komentarisao...

Fabolous

pre 10 godina

Celzi se istrosio protiv WBA,a Sitiju utakmica protiv Sanderlenda je odlozena...Imalu su vremena da se preme uostalom hitrina,energija,svezina dosla je do izrazaja kod igraca Sitija.

Hehe

pre 10 godina

@twister
Postovani fudbalski expertu pogledaj ovaj video i malo ga prouci toliko o tom "ofsajdu"
https://www.facebook.com/photo.php?v=619894341397656&set=vb.114897305230698&type=2&theater

filip

pre 10 godina

Svaka cast sitiju na pobedi, bili su bolji :)
Moze se primetit umor kod igraca celsija, nije bilo agresivnosti u igri ko prosli put.Engleska je veoma naporna za igranje.Sitiju je dobro doslo sto je mec bio odlozen protiv Sanderlenda.Danas su igrali izmesano i zasluzeno pobedili.Nadam se da ce Celsi osvojiti neki trofej ove godine.
NAPRED PLAVI!!!

Admiral Horatio Nelson

pre 10 godina

Celsijevci se vukli po terenu ko da su prebijeni... Murinjov pecat na tekmu, jednostavno je zelio ispadanje i rasterecenje ekipe

Igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Jako postujem Moua, ali danas mu je inzenjer pokazao, ne samo da ima digitron, vec i laptop posledne generacije sa jako sofisticiranim programom. Prvo mu se suprostavio fizicki sa Lescotom, Javi Garciom, Jajom y Milnerom, onda su Dzeko i Jovetic zatvorili Matica i Mikela, da bi loptu iznosili Kahil y David Luz, time su odsekli Hazarda i Etoa, a plan B nije postojao. Mogao je da ubaci Kola i da proba po levoj strani, ali je toliko tvrdoglav sa Azpilicuetom, koji upste nema taj levi profil i taj proboj uz levu liniju. Izmene je potrosio potpuno nerezonski: Umesto Kola i Lamparda- Salah y Niño. I to je bio kraj. City vise nego zasluzeno

DROGBA11

pre 10 godina

Zasluzena pobeda Sitija,kao sto je bila i Celsijeva pre par dana. Drugi gol je iz ofsajda,ali to ne menja mnogo. Siti ima mnogo jak napad Dzeko,Jovetic,Negredo,Aguero,dok je Celsi tu najtanji i to se vidi. Nema ko da povuce ekipu,Eto 32god,Tores je Tores,Ba nema priliku jer valjda nije ime iako nije los, a Sirle je verovatno najveci Murinjov promasaj. Mora uzeti spica nekog,ja bih voleo da vidim Obamejanga,koji bi se dobro uklopio sa ovom generacijom brzonogih igraca Celsija.

Donn

pre 10 godina

Koja razlika kad igra pravi zadnji vezni a ne Demikelis,Havi Garsija nije neki fudbalski znalac al' za ciscenje je doktor,u sredini su ih pojeli malo je reci,Jaju ne treba ni spominjati covjek je fudbalski fenomen.Jos je stavio Milnera da pomaze Zabaleti oko Hazarda,covjek u 90min nije posteno 5 puta primio loptu.Pelegrini je danas ocitao bukvicu Murinju.

Gajetano

pre 10 godina

Dobra reakcija Pelegrinija na prethodni poraz od Celzija. Pojacao je odbranu uvodjenjem Leskota i Klisija, zgusnuo sredinu terena, a sa Silvom, Joveticem, Dzekom i na kraju Nasrijem napravio dar-mar u odbrani danas iznenadjujuce nezainteresovanog Celzija. Kao da je Murinjo zrtvovao FA Cup da bi fokusirao tim na mnogo vaznija takmicenja - PL i LS. Toliko su danas bili losi da ih ne vredi posebno ni komentarisati.

Jovetic sjajan! Ne samo na lopti, vec i kretanje bez lopte, utrcavanje u prazan prostor, defanzivni ucinak u razgradnji organizacije napada Celzija, sve je to danas bilo na visokom nivou. Izvanredan tehnicar, gladan igre i golova, mislim da je pravo otkrovenje za navijace Sitija koji su se prethodnih meseci neslano salili na njegov racun.

Pozdrav,

musa dembele

pre 10 godina

Razlozi poraza leze u zaustavljenom neinspirisanom Azaru.I Vilianu cije kvalitete ne vidim,on samo nesto se vrti u krug sitnim koracima ,ni pasa ,asistencije... Morinjo mora malo da rotira ,ekipa kao da je umorna

grobar kg

pre 10 godina

alo sinovi ako matic je odigrao jedan meč loše ne znači da je propao!!isto tako nije trebalo dizati onoliku buku kada je odigrao dosta dobro...oscilacije u igri su sasvim normalne pogotovo kad igrate u veoma jakoj ligi..

egoist

pre 10 godina

Za razliku od prosle utakmice siti odigro mnogo bolje u odbrani Leskot i Klisi pun pogodak kao Milner i Garsij u sredini.Ova utkmica je najbolji pokazatelj da celzi nema alternativa u igri sve se vrti oko Hazarda ako njeg ne ide ili sto je danas bio slucaj da ga protivnicki igraci iskljuce iz igre i nedozvole lagana probijanja po boku onda je igra Celzija ocajna.

Neznalica

pre 10 godina

Da je Murinjo ušao u ovaj meč bez ambicije da pobedi ne bi mu igrao najjači tim. Ova utakmica je dokaz da je Pelegrini strašno pogrešio što mu prošle nedelje vezni red nije bio sastavljen kao ovaj put. Tada se činilo da Siti ima dva igrača manje od Čelzija na terenu u svakom trenutku.

Inače, Siti opet u jednom od derbija ima pomoć sudija. Drugi gol je čist ofsajd. Znam da je čak i Murinjo izjavio da to nije uticalo na rezultat, pošto Čelzi praktično nije imao pravu šansu za gol ali ipak drugačije igra tim kada vodi 2:0 nego kada je samo jedan gol razlike.

Kritike na račun Matića ne stoje. On je u inače slabom Čelziju bio jedan od boljih igrača. U ovakvim utakmicama jedan igrač ne može sam da podigne ekipu. Poređenje Matića sa drugim igračima koji ni ne igraju na njegovoj poziciji je tek besmisleno.

johan

pre 10 godina

Ma da namerno je izgubio... Ovo su dve vrhunske ekipe, cak i najmanji detalji mogu da odluce utakmicu. Sitiju se juce dosta toga poklopilo - bili su odmorniji, Pelegrini je razbio postavkom igre, dali su gol na vreme a i nisu imali breme apsolutnog favorita kao pre nekoliko dana.

Inace, dueli Turea i Matica ostavljaju bez daha i polako postaju prava poslastica ovog derbija. Ne znam da li ste primetili da su obojica dobili zute kartone zbog grubosti u direktnim duelima. Sve prsti kad udari junak na junaka :) Iskreno se nadam da ce ovo rivalstvo potrajati jos nekoliko godina.