Fudbal 54

Utorak, 27.08.2013.

21:56

"Dauda i Mladenović mogu da idu"

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da Filip Mladenović i Abiola Dauda mogu da odu ako za njih stigne "odgovarajuća ponuda".

"Dauda i Mladenoviæ mogu da idu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja

pre 10 godina

Није посао нападача да даје голове, већ да игра фудбал, и да заједно са још 10 играча допринесе да екипа победи. Ствар је укуса тренера да ли више воли да нападач даје голове, и ради само и искључиво само то, или да одвуче два играча, рашири одбрану, проигра, асистира, итд. Не постоји један тип нападача, већ широк спектар, од сидраша до лажне деветке. Мишљење да је нападач крив што није дао гол је апсижурдно исто колико и мишљење да је голман (не рачунајући кикс) крив за примљени гол, а претходно је испала цела одбрана. Е сад, то што у Србији, а поготово у Звезди, пролазе играчи чије је кретање од петерца до пеналтика (Мудрински, Калуђер), више говори о српском фудбалу. Модерни нападачи не пролазе у Звезди, јер се овде још игра старомодан фудбал, а нападачи типа Инзагија више не постоје нигде у свету, изумрла врста. То што је Мудрински у распалој Звезди уз овај распали фудбал није мерило квалитета. Дечку свака част, али зар он није имао бољи учинак и од Баркоса, Тричковског, Оумаруа, Клеа...? Сви су нешто направили посче Звезде, а он оде фћда греје клупу у немачком друголигашу. Тактика код Муриња је била да се све своди на Мудринског, и да цео тим ради за њега. Више пута је наглашавао да му је он миљеник, а он га је, на крају крајева, и довео. Историја нам показује да ћемо погрешити терањем Дауде, али и да остане, док год се у Звезди буде играо старомодан фудбал, Дауда ће бити пљуван. На пример, код Робија се покушао играти модеран фудбал, али он је имао Калуђера, који се крије од лопте, и чека је у петерцу, па кад прође, прође... Дауда би код Робија био један од најбољих играча, поготово са Нинковићем и Евандром (још један кога смо најурили као што ћемо Дауду, а сада блиста) иза себе... На крају крајева, Дауда је доведен за 0 евра за трансфер, 150к провизију, и 200к плату, притом је 100% Звездин. Да се сада прода за 500к, опет бисмо били у плусу. Са друге стране, за колико треба да продамо Оњила да бисмо били у плусу, за милион најмање... Коме? Али док год Кокеза буде водио спортски сектор, а лопту није шутнуо у животу, тако ће бити. Но, нећу да пљунем, јер кад год сам пљувао, дошао је само гори, никад бољи.

Poso

pre 10 godina

Žao mi je ako Dauda ode jer je veoma dobar igračali neću žaliti ako Đurđević dođejer je bolji i mlađi. Paklen igrać,rođeni golgeter i mu je gol uvijek jedini cilj u igri. Ovom prilikom ga molim da,ako mu je srce dovoljno crveno-belo(a znam da jeste) da isključivo dođe kod nas.Našim navijačima se divi cela Evropa, opet ćemo biti najveći na ovim prostorima, ne mogu grobari do veka, sad dolazi naše vreme. Nemoj biti kao Stojković,već si naš ljubimac i što pre u naš(svoj)dres.

Za Daudu, kao i za ceo tim Zvezde si verovatno u pravu.

pre 10 godina

Nema Dauda veze sa fudbalom. E sad, to sto neki misle da vredi nesto, da je dobar igrac, ali da jednostavno nije imao dovoljno utakmica, porucio bih da uzmu poneku knjigu da procitaju. Cisto da povecaju broj neurona, ako nista drugo.
(Srki, 28. avgust 2013 00:16)

Ti da si neku procitao, znao bi da je to nemoguce... Ali ajde, neka bude po tvome...

Babin_zub

pre 10 godina

Pa zbog Daude smo izgubili Srdjana Mijailovica. Secate li se da je Dauda zapretio raskidom ugovora ako ne dobije novac koji mu se duguje za par meseci,pa mu je uprava brze-bolje isplatila sve i time od svih ostalih igraca kojima se dugovalo godinu dana napravila magarce. Tada je Srdjan Mijailovic (i jos neko,ne mogu se setiti ko) zatrazio raskid ugovora na stetu kluba-i dobio ga.Otisao bez evra(sem zakonski regulisanog dela)a vrednost na transfermarktu mu je bila 2 miliona. Zar se tako ponasa ozbiljna uprava? Zar su 2 miliona u ovoj situaciji malo? Veeeeoma sam razocaran. I opet nagomilavamo igrace,pojacanja dovodimo nakon ispadanja iz evrope...Sve je preslikano kao pod predhodnim upravama. Sta cemo sa titulom ako nam se klub ugasi?Cemu onda titula?Ko ce bre sve ovo da plati?

goc21

pre 10 godina

Mudrinski je na te centarsuteve Milijasa dao 10 golova za polusezonu, ako je dauda toliko dobar koliko ga hvalite trebalo je od pocetka sezone da da bar 5, on je centarfor i treba da daje golove a ne samo da asistira...i umalo i ovo da zaboravim posle cije duge lopte je Ninkovic dao najlepsi gol ove sezone? pa naravno Milijaseve

SrbIN

pre 10 godina

Zar Mladenović, koji je ubedljivo najbolji igrač u Zvezdi, može da ide? Crvena Zvezda ne poštuje svoje legende.
(menađer, 27. avgust 2013 22:04)
Covece u kom si ti filmu... Taj Mladenovic na koga ti mislis odavno ne igra fudbal..

Srki

pre 10 godina

Nema Dauda veze sa fudbalom. E sad, to sto neki misle da vredi nesto, da je dobar igrac, ali da jednostavno nije imao dovoljno utakmica, porucio bih da uzmu poneku knjigu da procitaju. Cisto da povecaju broj neurona, ako nista drugo.

E muko!

pre 10 godina

Neko definitivno ili ne zna svoj posao ili hoće da uništi klub. Dauda je najbolji napadač kojeg imamo. Za Onjila je plaćeno 450.000 plus 30-40% a deset dana pre toga nuđen Jagodini za sto?! Mihajlović bio najbolji strelac i sam nosio Zvezdu na pripremama a onda dovedena 3 napadača i sad nema ni minut, dok je Ožegović oteran. Savićević koji je bio najbolji igrač na nekoliko utakmica sad uopšte ne igra zbog Milijaša koji se šeta! Dovedeni Arauho i Omega a igraju Krneta i Lazić?! Ova uprava je oterala Mijailovića, Đurđevića, Maksimovića (mladog) i bukvalno sve što vredi iz omladinaca koji su bili najuspešnija generacija u zadnjih 10 godina! Ne zna se ni ko je za šta odgovoran niti ko sklapa tim. Ne može to ovako. Bojim se da ćemo dočekati kraj kluba. Grobari ne radujte se, kad ode Đurić shvatićete da i vi imate dug koji nikako ne možete da vratite. Jel se ovo priprema prodaja klubova za dinar ili šta? Nemoguće je da su u upravama baš tolike neznalize!

delijans

pre 10 godina

E ako Daudu prodate svaka vam cast pa mi laici vidimo da je bolji i od Onjila a mozda i Mrdje decko ima osecaj za razigravanje saigraca i asistencije a to sto nema ko da mu doda upotrebljivu loptu i sto celu utakmicu nabijate duge lopte ka njemu nije on kriv. Ako ga prodate voleo bih da ga kupi Partizan pa da uzme 7 titulu zaredom i pokaze vama da ste velike neznalice u upravi.

Serbian Hawk

pre 10 godina

Toooo....Bomba prelaznog roka, odlazak Gargamela...jos i kad bi poveo kolegu sa suprotne strane, djetica "vrsnog" centarsuta ni titula ne bi bila daleko.
Sto se tice Daude steta jer nije dobijao adekvatne lopte...jer sa onim Milijasevim poludubinskim loptama na 30-35m od protivnickog gola se ne bi ni Ibrakadabra znao sta ce...naravno pod uslovom da ga gore pomenuti i pogodi po nekad...

P

pre 10 godina

Stvarno, Djuro kupuj Daudu!!! Procvetace kod nas ;)

A zar nisu (beshe) Turci hteli da ga pazare pre 10 dana pa je Dzaja rekao "Ne dirajte mi Daudu, on je buducnost Srpskog fudbala" :D

ccc

pre 10 godina

Polako profi pljuvači, polako s komentarima koji vape za internet grobarskim plusevima, da li znate ko je zamena za Daudu ili pišete tek da provetrite tastaturu?

zoran

pre 10 godina

Zvezdasi...Dauda za Onjila je Mesi..videcete vi to za par utakmica...voleo bih Daudu videtu u paru sa Fofanom...to bi bilo sjajno...

...

pre 10 godina

Samo se vi smejte grobari, sledeće saopštenje će da vam presedne-Petković i ĐURĐEVIĆ u Zvezdi.
A neumorni KODAR i njegove fiks ideje o radnjama van terena... plač majke Božije, šta reći.
Čovek od skoro 4 banke ovako da piše-ne znam šta reći a ne zaplakati, onako iskreno...
Svakako-stvari dolaze na sovje mesto, oni koji su navikli na veštačke dominacije i titule neka se navikavaju sada na surovu relnost...

Krang

pre 10 godina

A ko ce vam igrati lijevog beka? Mladenovic je na toj poziciji za sve ostale igrace kojim Zvezda raspolaze ravan Patrisu Evri. Dauda je jedini igrao protiv Černomoreca i bolji je od Mrdje. Živi bili pa vidjeli!

rile Nis

pre 10 godina

Mladenovic moze da ode, ali Daudu ljudi nikako ne pustajte, ponovice nam se Barkos zivi bili pa videli. Decku ocigledno ne odgovara ovakva formacija! Daj Stojanovicu menjaj taktiku 4-4-2, 3-5-2,4-3-3. Garant cemo mnogo bolje izgledati! Pozz delije!!!

genious

pre 10 godina

Osim Ninkovica i igraca mladjih od 21 godinu, realno bi bilo da su svi ostali na prodaju - ni jedan nema pojma realno. A sta ce nam sada Lukovic i Jovanovic, da ih placamo kao ostalih 30 zajedno, a da igraju protiv javora, napretka i ostalih. Mi moramo da odigramo jednu sezunu u Evropi da bi uopste i mogli da pocnemo da razmisljamo o izlasku iz ove tame u kojoj smo vec neko vreme. Umesto da se forsiraju klinci stalno se dovode neke domace ispusene mustikle i stranci vise nego skromnog znanja. Sta su koji djavo dovodili Mrdju i Onjila kad smo ispali iz Evrope??? Sada ce da uzmu i da prodaju Daudu a bez da je odigrao 10ak utakmica u kontinuitetu, pa onda isto to sa Onjilom i tako u krug. A kad ce Mihajlovic da igra, pored svih ovih napadaca koje imamo, i onda ce opet da ode nezadovoljan a bez da je sastavio 3 utakmice u kontinuitetu. Sad nam bas samo Jovanovic fali, pa da lagano oformimo vece staraca umesto treninga i sve ce biti u redu.

KODAR78

pre 10 godina

Kakva crna titula, sa cim, jer na ovakav nacin, sa ovim igrama van terena. Upravu je Dule, da nama i nije stalo do titule, ali kada vidimo koliko je nekima stalo... Mogao bi neko da se seti da malo trenira te igrace, da nauce nesto, onda mozda i bude nesto, ovako sigurno NE.

SRBIJA BRE

pre 10 godina

Mislim da bi trebalo pustit Mladenovica da ide , procitao sam da Evian nudi za njega 800 000 e i 20% od sledece prodaje realno to je dobra ponuda a mi svakako imamo Mijajlovica ma levom beku , a moze tu uskocit i neki klinac...

Majkl

pre 10 godina

Pa ovi nisu normalni..Dauda je klasa za ovog raspalog Onjila sa kojim su brze bolje potpisali cetvorogodisnji(!!!) ugovor samo zato sto je u 90 minuta namucio nasu katastrofalnu odbranu-a to je nesto sto bi verovatno i meni poslo za rukom,samo da malo udjem u formu..ali dobro,bar smo sigurni da nam ga u naredne dve godine nece uzeti Real,ugovor je cvrst kao stena!

Slavko

pre 10 godina

Tooooo daj boze da Mladenovic ode,mada ne znam kobi njega kupio i dzabe da ga daju ne bi ga niko uzeo.Najgori igrac u Zvezdi ubedljivo,dajte ga na pozajmicu evo moze u Radnicki iz Rudovaca.Beogradska zona taman za njegove kvalitete i njegovu fizicku spremu.

KODAR78

pre 10 godina

Koja crna vasa titula. Upravu je Dule, da nama nije stalo do titula (imamo ih i previse) ali kad vidimo koliko je nekima stalo do nje...

Sever

pre 10 godina

Dobro ja da ode Mladenovic. Jos samo da odu Vesovic, Milijas i Krneta, pa cemo poceti liciti na ekipu. Mihajlovic, Lukovic, Savicevic i Lazic trebaju ici na pozajmicu u neki od nasih klubova, kako bi igrali pod manjim pritiskom nego sto je to u Zvezdi. Tako ce steci iskustvo i vidjecemo imaju li kvalitet ili ne za Zvezdu. Bilo bi dobro da dodju Petkovic i Lukovic, jer oni mogu odmah igrati. Na kraju mislim da je los potez prodaja Daude, jer on je najjaci spic u ligi.Ako su ga vec mislili prodavati, onda je bolje da smo doveli Fofanu je bio tri puta jeftiniji nego Onjilo, a mnogo je kvalitetniji igrac.

Vaše ime*

pre 10 godina

"Ovo je fudbalski klub, nije radio, ne ispunjavamo želje"

Obzirom da prodajete Daudu, jedinog napadača koji zna da igra fudbal, ne bi se reklo da ste fudbalski klub.
Mladenović je kod Robija delovao kao perspektivan bek. Obzirom da ga je svaki naredni trener sve više ukopavao, za njega je bolje da ode što dalje od ovakvih stručnjaka.

Majkl

pre 10 godina

Pa ovi nisu normalni..Dauda je klasa za ovog raspalog Onjila sa kojim su brze bolje potpisali cetvorogodisnji(!!!) ugovor samo zato sto je u 90 minuta namucio nasu katastrofalnu odbranu-a to je nesto sto bi verovatno i meni poslo za rukom,samo da malo udjem u formu..ali dobro,bar smo sigurni da nam ga u naredne dve godine nece uzeti Real,ugovor je cvrst kao stena!

Vaše ime*

pre 10 godina

"Ovo je fudbalski klub, nije radio, ne ispunjavamo želje"

Obzirom da prodajete Daudu, jedinog napadača koji zna da igra fudbal, ne bi se reklo da ste fudbalski klub.
Mladenović je kod Robija delovao kao perspektivan bek. Obzirom da ga je svaki naredni trener sve više ukopavao, za njega je bolje da ode što dalje od ovakvih stručnjaka.

Krang

pre 10 godina

A ko ce vam igrati lijevog beka? Mladenovic je na toj poziciji za sve ostale igrace kojim Zvezda raspolaze ravan Patrisu Evri. Dauda je jedini igrao protiv Černomoreca i bolji je od Mrdje. Živi bili pa vidjeli!

E muko!

pre 10 godina

Neko definitivno ili ne zna svoj posao ili hoće da uništi klub. Dauda je najbolji napadač kojeg imamo. Za Onjila je plaćeno 450.000 plus 30-40% a deset dana pre toga nuđen Jagodini za sto?! Mihajlović bio najbolji strelac i sam nosio Zvezdu na pripremama a onda dovedena 3 napadača i sad nema ni minut, dok je Ožegović oteran. Savićević koji je bio najbolji igrač na nekoliko utakmica sad uopšte ne igra zbog Milijaša koji se šeta! Dovedeni Arauho i Omega a igraju Krneta i Lazić?! Ova uprava je oterala Mijailovića, Đurđevića, Maksimovića (mladog) i bukvalno sve što vredi iz omladinaca koji su bili najuspešnija generacija u zadnjih 10 godina! Ne zna se ni ko je za šta odgovoran niti ko sklapa tim. Ne može to ovako. Bojim se da ćemo dočekati kraj kluba. Grobari ne radujte se, kad ode Đurić shvatićete da i vi imate dug koji nikako ne možete da vratite. Jel se ovo priprema prodaja klubova za dinar ili šta? Nemoguće je da su u upravama baš tolike neznalize!

delijans

pre 10 godina

E ako Daudu prodate svaka vam cast pa mi laici vidimo da je bolji i od Onjila a mozda i Mrdje decko ima osecaj za razigravanje saigraca i asistencije a to sto nema ko da mu doda upotrebljivu loptu i sto celu utakmicu nabijate duge lopte ka njemu nije on kriv. Ako ga prodate voleo bih da ga kupi Partizan pa da uzme 7 titulu zaredom i pokaze vama da ste velike neznalice u upravi.

Slavko

pre 10 godina

Tooooo daj boze da Mladenovic ode,mada ne znam kobi njega kupio i dzabe da ga daju ne bi ga niko uzeo.Najgori igrac u Zvezdi ubedljivo,dajte ga na pozajmicu evo moze u Radnicki iz Rudovaca.Beogradska zona taman za njegove kvalitete i njegovu fizicku spremu.

KODAR78

pre 10 godina

Kakva crna titula, sa cim, jer na ovakav nacin, sa ovim igrama van terena. Upravu je Dule, da nama i nije stalo do titule, ali kada vidimo koliko je nekima stalo... Mogao bi neko da se seti da malo trenira te igrace, da nauce nesto, onda mozda i bude nesto, ovako sigurno NE.

P

pre 10 godina

Stvarno, Djuro kupuj Daudu!!! Procvetace kod nas ;)

A zar nisu (beshe) Turci hteli da ga pazare pre 10 dana pa je Dzaja rekao "Ne dirajte mi Daudu, on je buducnost Srpskog fudbala" :D

zoran

pre 10 godina

Zvezdasi...Dauda za Onjila je Mesi..videcete vi to za par utakmica...voleo bih Daudu videtu u paru sa Fofanom...to bi bilo sjajno...

genious

pre 10 godina

Osim Ninkovica i igraca mladjih od 21 godinu, realno bi bilo da su svi ostali na prodaju - ni jedan nema pojma realno. A sta ce nam sada Lukovic i Jovanovic, da ih placamo kao ostalih 30 zajedno, a da igraju protiv javora, napretka i ostalih. Mi moramo da odigramo jednu sezunu u Evropi da bi uopste i mogli da pocnemo da razmisljamo o izlasku iz ove tame u kojoj smo vec neko vreme. Umesto da se forsiraju klinci stalno se dovode neke domace ispusene mustikle i stranci vise nego skromnog znanja. Sta su koji djavo dovodili Mrdju i Onjila kad smo ispali iz Evrope??? Sada ce da uzmu i da prodaju Daudu a bez da je odigrao 10ak utakmica u kontinuitetu, pa onda isto to sa Onjilom i tako u krug. A kad ce Mihajlovic da igra, pored svih ovih napadaca koje imamo, i onda ce opet da ode nezadovoljan a bez da je sastavio 3 utakmice u kontinuitetu. Sad nam bas samo Jovanovic fali, pa da lagano oformimo vece staraca umesto treninga i sve ce biti u redu.

KODAR78

pre 10 godina

Koja crna vasa titula. Upravu je Dule, da nama nije stalo do titula (imamo ih i previse) ali kad vidimo koliko je nekima stalo do nje...

SRBIJA BRE

pre 10 godina

Mislim da bi trebalo pustit Mladenovica da ide , procitao sam da Evian nudi za njega 800 000 e i 20% od sledece prodaje realno to je dobra ponuda a mi svakako imamo Mijajlovica ma levom beku , a moze tu uskocit i neki klinac...

Serbian Hawk

pre 10 godina

Toooo....Bomba prelaznog roka, odlazak Gargamela...jos i kad bi poveo kolegu sa suprotne strane, djetica "vrsnog" centarsuta ni titula ne bi bila daleko.
Sto se tice Daude steta jer nije dobijao adekvatne lopte...jer sa onim Milijasevim poludubinskim loptama na 30-35m od protivnickog gola se ne bi ni Ibrakadabra znao sta ce...naravno pod uslovom da ga gore pomenuti i pogodi po nekad...

rile Nis

pre 10 godina

Mladenovic moze da ode, ali Daudu ljudi nikako ne pustajte, ponovice nam se Barkos zivi bili pa videli. Decku ocigledno ne odgovara ovakva formacija! Daj Stojanovicu menjaj taktiku 4-4-2, 3-5-2,4-3-3. Garant cemo mnogo bolje izgledati! Pozz delije!!!

Sever

pre 10 godina

Dobro ja da ode Mladenovic. Jos samo da odu Vesovic, Milijas i Krneta, pa cemo poceti liciti na ekipu. Mihajlovic, Lukovic, Savicevic i Lazic trebaju ici na pozajmicu u neki od nasih klubova, kako bi igrali pod manjim pritiskom nego sto je to u Zvezdi. Tako ce steci iskustvo i vidjecemo imaju li kvalitet ili ne za Zvezdu. Bilo bi dobro da dodju Petkovic i Lukovic, jer oni mogu odmah igrati. Na kraju mislim da je los potez prodaja Daude, jer on je najjaci spic u ligi.Ako su ga vec mislili prodavati, onda je bolje da smo doveli Fofanu je bio tri puta jeftiniji nego Onjilo, a mnogo je kvalitetniji igrac.

...

pre 10 godina

Samo se vi smejte grobari, sledeće saopštenje će da vam presedne-Petković i ĐURĐEVIĆ u Zvezdi.
A neumorni KODAR i njegove fiks ideje o radnjama van terena... plač majke Božije, šta reći.
Čovek od skoro 4 banke ovako da piše-ne znam šta reći a ne zaplakati, onako iskreno...
Svakako-stvari dolaze na sovje mesto, oni koji su navikli na veštačke dominacije i titule neka se navikavaju sada na surovu relnost...

Babin_zub

pre 10 godina

Pa zbog Daude smo izgubili Srdjana Mijailovica. Secate li se da je Dauda zapretio raskidom ugovora ako ne dobije novac koji mu se duguje za par meseci,pa mu je uprava brze-bolje isplatila sve i time od svih ostalih igraca kojima se dugovalo godinu dana napravila magarce. Tada je Srdjan Mijailovic (i jos neko,ne mogu se setiti ko) zatrazio raskid ugovora na stetu kluba-i dobio ga.Otisao bez evra(sem zakonski regulisanog dela)a vrednost na transfermarktu mu je bila 2 miliona. Zar se tako ponasa ozbiljna uprava? Zar su 2 miliona u ovoj situaciji malo? Veeeeoma sam razocaran. I opet nagomilavamo igrace,pojacanja dovodimo nakon ispadanja iz evrope...Sve je preslikano kao pod predhodnim upravama. Sta cemo sa titulom ako nam se klub ugasi?Cemu onda titula?Ko ce bre sve ovo da plati?

Nemanja

pre 10 godina

Није посао нападача да даје голове, већ да игра фудбал, и да заједно са још 10 играча допринесе да екипа победи. Ствар је укуса тренера да ли више воли да нападач даје голове, и ради само и искључиво само то, или да одвуче два играча, рашири одбрану, проигра, асистира, итд. Не постоји један тип нападача, већ широк спектар, од сидраша до лажне деветке. Мишљење да је нападач крив што није дао гол је апсижурдно исто колико и мишљење да је голман (не рачунајући кикс) крив за примљени гол, а претходно је испала цела одбрана. Е сад, то што у Србији, а поготово у Звезди, пролазе играчи чије је кретање од петерца до пеналтика (Мудрински, Калуђер), више говори о српском фудбалу. Модерни нападачи не пролазе у Звезди, јер се овде још игра старомодан фудбал, а нападачи типа Инзагија више не постоје нигде у свету, изумрла врста. То што је Мудрински у распалој Звезди уз овај распали фудбал није мерило квалитета. Дечку свака част, али зар он није имао бољи учинак и од Баркоса, Тричковског, Оумаруа, Клеа...? Сви су нешто направили посче Звезде, а он оде фћда греје клупу у немачком друголигашу. Тактика код Муриња је била да се све своди на Мудринског, и да цео тим ради за њега. Више пута је наглашавао да му је он миљеник, а он га је, на крају крајева, и довео. Историја нам показује да ћемо погрешити терањем Дауде, али и да остане, док год се у Звезди буде играо старомодан фудбал, Дауда ће бити пљуван. На пример, код Робија се покушао играти модеран фудбал, али он је имао Калуђера, који се крије од лопте, и чека је у петерцу, па кад прође, прође... Дауда би код Робија био један од најбољих играча, поготово са Нинковићем и Евандром (још један кога смо најурили као што ћемо Дауду, а сада блиста) иза себе... На крају крајева, Дауда је доведен за 0 евра за трансфер, 150к провизију, и 200к плату, притом је 100% Звездин. Да се сада прода за 500к, опет бисмо били у плусу. Са друге стране, за колико треба да продамо Оњила да бисмо били у плусу, за милион најмање... Коме? Али док год Кокеза буде водио спортски сектор, а лопту није шутнуо у животу, тако ће бити. Но, нећу да пљунем, јер кад год сам пљувао, дошао је само гори, никад бољи.

SrbIN

pre 10 godina

Zar Mladenović, koji je ubedljivo najbolji igrač u Zvezdi, može da ide? Crvena Zvezda ne poštuje svoje legende.
(menađer, 27. avgust 2013 22:04)
Covece u kom si ti filmu... Taj Mladenovic na koga ti mislis odavno ne igra fudbal..

Srki

pre 10 godina

Nema Dauda veze sa fudbalom. E sad, to sto neki misle da vredi nesto, da je dobar igrac, ali da jednostavno nije imao dovoljno utakmica, porucio bih da uzmu poneku knjigu da procitaju. Cisto da povecaju broj neurona, ako nista drugo.

Za Daudu, kao i za ceo tim Zvezde si verovatno u pravu.

pre 10 godina

Nema Dauda veze sa fudbalom. E sad, to sto neki misle da vredi nesto, da je dobar igrac, ali da jednostavno nije imao dovoljno utakmica, porucio bih da uzmu poneku knjigu da procitaju. Cisto da povecaju broj neurona, ako nista drugo.
(Srki, 28. avgust 2013 00:16)

Ti da si neku procitao, znao bi da je to nemoguce... Ali ajde, neka bude po tvome...

goc21

pre 10 godina

Mudrinski je na te centarsuteve Milijasa dao 10 golova za polusezonu, ako je dauda toliko dobar koliko ga hvalite trebalo je od pocetka sezone da da bar 5, on je centarfor i treba da daje golove a ne samo da asistira...i umalo i ovo da zaboravim posle cije duge lopte je Ninkovic dao najlepsi gol ove sezone? pa naravno Milijaseve

Poso

pre 10 godina

Žao mi je ako Dauda ode jer je veoma dobar igračali neću žaliti ako Đurđević dođejer je bolji i mlađi. Paklen igrać,rođeni golgeter i mu je gol uvijek jedini cilj u igri. Ovom prilikom ga molim da,ako mu je srce dovoljno crveno-belo(a znam da jeste) da isključivo dođe kod nas.Našim navijačima se divi cela Evropa, opet ćemo biti najveći na ovim prostorima, ne mogu grobari do veka, sad dolazi naše vreme. Nemoj biti kao Stojković,već si naš ljubimac i što pre u naš(svoj)dres.

ccc

pre 10 godina

Polako profi pljuvači, polako s komentarima koji vape za internet grobarskim plusevima, da li znate ko je zamena za Daudu ili pišete tek da provetrite tastaturu?

KODAR78

pre 10 godina

Koja crna vasa titula. Upravu je Dule, da nama nije stalo do titula (imamo ih i previse) ali kad vidimo koliko je nekima stalo do nje...

Slavko

pre 10 godina

Tooooo daj boze da Mladenovic ode,mada ne znam kobi njega kupio i dzabe da ga daju ne bi ga niko uzeo.Najgori igrac u Zvezdi ubedljivo,dajte ga na pozajmicu evo moze u Radnicki iz Rudovaca.Beogradska zona taman za njegove kvalitete i njegovu fizicku spremu.

KODAR78

pre 10 godina

Kakva crna titula, sa cim, jer na ovakav nacin, sa ovim igrama van terena. Upravu je Dule, da nama i nije stalo do titule, ali kada vidimo koliko je nekima stalo... Mogao bi neko da se seti da malo trenira te igrace, da nauce nesto, onda mozda i bude nesto, ovako sigurno NE.

Srki

pre 10 godina

Nema Dauda veze sa fudbalom. E sad, to sto neki misle da vredi nesto, da je dobar igrac, ali da jednostavno nije imao dovoljno utakmica, porucio bih da uzmu poneku knjigu da procitaju. Cisto da povecaju broj neurona, ako nista drugo.

Krang

pre 10 godina

A ko ce vam igrati lijevog beka? Mladenovic je na toj poziciji za sve ostale igrace kojim Zvezda raspolaze ravan Patrisu Evri. Dauda je jedini igrao protiv Černomoreca i bolji je od Mrdje. Živi bili pa vidjeli!

...

pre 10 godina

Samo se vi smejte grobari, sledeće saopštenje će da vam presedne-Petković i ĐURĐEVIĆ u Zvezdi.
A neumorni KODAR i njegove fiks ideje o radnjama van terena... plač majke Božije, šta reći.
Čovek od skoro 4 banke ovako da piše-ne znam šta reći a ne zaplakati, onako iskreno...
Svakako-stvari dolaze na sovje mesto, oni koji su navikli na veštačke dominacije i titule neka se navikavaju sada na surovu relnost...

ccc

pre 10 godina

Polako profi pljuvači, polako s komentarima koji vape za internet grobarskim plusevima, da li znate ko je zamena za Daudu ili pišete tek da provetrite tastaturu?

Vaše ime*

pre 10 godina

"Ovo je fudbalski klub, nije radio, ne ispunjavamo želje"

Obzirom da prodajete Daudu, jedinog napadača koji zna da igra fudbal, ne bi se reklo da ste fudbalski klub.
Mladenović je kod Robija delovao kao perspektivan bek. Obzirom da ga je svaki naredni trener sve više ukopavao, za njega je bolje da ode što dalje od ovakvih stručnjaka.

P

pre 10 godina

Stvarno, Djuro kupuj Daudu!!! Procvetace kod nas ;)

A zar nisu (beshe) Turci hteli da ga pazare pre 10 dana pa je Dzaja rekao "Ne dirajte mi Daudu, on je buducnost Srpskog fudbala" :D

Majkl

pre 10 godina

Pa ovi nisu normalni..Dauda je klasa za ovog raspalog Onjila sa kojim su brze bolje potpisali cetvorogodisnji(!!!) ugovor samo zato sto je u 90 minuta namucio nasu katastrofalnu odbranu-a to je nesto sto bi verovatno i meni poslo za rukom,samo da malo udjem u formu..ali dobro,bar smo sigurni da nam ga u naredne dve godine nece uzeti Real,ugovor je cvrst kao stena!

SRBIJA BRE

pre 10 godina

Mislim da bi trebalo pustit Mladenovica da ide , procitao sam da Evian nudi za njega 800 000 e i 20% od sledece prodaje realno to je dobra ponuda a mi svakako imamo Mijajlovica ma levom beku , a moze tu uskocit i neki klinac...

rile Nis

pre 10 godina

Mladenovic moze da ode, ali Daudu ljudi nikako ne pustajte, ponovice nam se Barkos zivi bili pa videli. Decku ocigledno ne odgovara ovakva formacija! Daj Stojanovicu menjaj taktiku 4-4-2, 3-5-2,4-3-3. Garant cemo mnogo bolje izgledati! Pozz delije!!!

Sever

pre 10 godina

Dobro ja da ode Mladenovic. Jos samo da odu Vesovic, Milijas i Krneta, pa cemo poceti liciti na ekipu. Mihajlovic, Lukovic, Savicevic i Lazic trebaju ici na pozajmicu u neki od nasih klubova, kako bi igrali pod manjim pritiskom nego sto je to u Zvezdi. Tako ce steci iskustvo i vidjecemo imaju li kvalitet ili ne za Zvezdu. Bilo bi dobro da dodju Petkovic i Lukovic, jer oni mogu odmah igrati. Na kraju mislim da je los potez prodaja Daude, jer on je najjaci spic u ligi.Ako su ga vec mislili prodavati, onda je bolje da smo doveli Fofanu je bio tri puta jeftiniji nego Onjilo, a mnogo je kvalitetniji igrac.

E muko!

pre 10 godina

Neko definitivno ili ne zna svoj posao ili hoće da uništi klub. Dauda je najbolji napadač kojeg imamo. Za Onjila je plaćeno 450.000 plus 30-40% a deset dana pre toga nuđen Jagodini za sto?! Mihajlović bio najbolji strelac i sam nosio Zvezdu na pripremama a onda dovedena 3 napadača i sad nema ni minut, dok je Ožegović oteran. Savićević koji je bio najbolji igrač na nekoliko utakmica sad uopšte ne igra zbog Milijaša koji se šeta! Dovedeni Arauho i Omega a igraju Krneta i Lazić?! Ova uprava je oterala Mijailovića, Đurđevića, Maksimovića (mladog) i bukvalno sve što vredi iz omladinaca koji su bili najuspešnija generacija u zadnjih 10 godina! Ne zna se ni ko je za šta odgovoran niti ko sklapa tim. Ne može to ovako. Bojim se da ćemo dočekati kraj kluba. Grobari ne radujte se, kad ode Đurić shvatićete da i vi imate dug koji nikako ne možete da vratite. Jel se ovo priprema prodaja klubova za dinar ili šta? Nemoguće je da su u upravama baš tolike neznalize!

zoran

pre 10 godina

Zvezdasi...Dauda za Onjila je Mesi..videcete vi to za par utakmica...voleo bih Daudu videtu u paru sa Fofanom...to bi bilo sjajno...

Serbian Hawk

pre 10 godina

Toooo....Bomba prelaznog roka, odlazak Gargamela...jos i kad bi poveo kolegu sa suprotne strane, djetica "vrsnog" centarsuta ni titula ne bi bila daleko.
Sto se tice Daude steta jer nije dobijao adekvatne lopte...jer sa onim Milijasevim poludubinskim loptama na 30-35m od protivnickog gola se ne bi ni Ibrakadabra znao sta ce...naravno pod uslovom da ga gore pomenuti i pogodi po nekad...

Poso

pre 10 godina

Žao mi je ako Dauda ode jer je veoma dobar igračali neću žaliti ako Đurđević dođejer je bolji i mlađi. Paklen igrać,rođeni golgeter i mu je gol uvijek jedini cilj u igri. Ovom prilikom ga molim da,ako mu je srce dovoljno crveno-belo(a znam da jeste) da isključivo dođe kod nas.Našim navijačima se divi cela Evropa, opet ćemo biti najveći na ovim prostorima, ne mogu grobari do veka, sad dolazi naše vreme. Nemoj biti kao Stojković,već si naš ljubimac i što pre u naš(svoj)dres.

genious

pre 10 godina

Osim Ninkovica i igraca mladjih od 21 godinu, realno bi bilo da su svi ostali na prodaju - ni jedan nema pojma realno. A sta ce nam sada Lukovic i Jovanovic, da ih placamo kao ostalih 30 zajedno, a da igraju protiv javora, napretka i ostalih. Mi moramo da odigramo jednu sezunu u Evropi da bi uopste i mogli da pocnemo da razmisljamo o izlasku iz ove tame u kojoj smo vec neko vreme. Umesto da se forsiraju klinci stalno se dovode neke domace ispusene mustikle i stranci vise nego skromnog znanja. Sta su koji djavo dovodili Mrdju i Onjila kad smo ispali iz Evrope??? Sada ce da uzmu i da prodaju Daudu a bez da je odigrao 10ak utakmica u kontinuitetu, pa onda isto to sa Onjilom i tako u krug. A kad ce Mihajlovic da igra, pored svih ovih napadaca koje imamo, i onda ce opet da ode nezadovoljan a bez da je sastavio 3 utakmice u kontinuitetu. Sad nam bas samo Jovanovic fali, pa da lagano oformimo vece staraca umesto treninga i sve ce biti u redu.

delijans

pre 10 godina

E ako Daudu prodate svaka vam cast pa mi laici vidimo da je bolji i od Onjila a mozda i Mrdje decko ima osecaj za razigravanje saigraca i asistencije a to sto nema ko da mu doda upotrebljivu loptu i sto celu utakmicu nabijate duge lopte ka njemu nije on kriv. Ako ga prodate voleo bih da ga kupi Partizan pa da uzme 7 titulu zaredom i pokaze vama da ste velike neznalice u upravi.

SrbIN

pre 10 godina

Zar Mladenović, koji je ubedljivo najbolji igrač u Zvezdi, može da ide? Crvena Zvezda ne poštuje svoje legende.
(menađer, 27. avgust 2013 22:04)
Covece u kom si ti filmu... Taj Mladenovic na koga ti mislis odavno ne igra fudbal..

goc21

pre 10 godina

Mudrinski je na te centarsuteve Milijasa dao 10 golova za polusezonu, ako je dauda toliko dobar koliko ga hvalite trebalo je od pocetka sezone da da bar 5, on je centarfor i treba da daje golove a ne samo da asistira...i umalo i ovo da zaboravim posle cije duge lopte je Ninkovic dao najlepsi gol ove sezone? pa naravno Milijaseve

Babin_zub

pre 10 godina

Pa zbog Daude smo izgubili Srdjana Mijailovica. Secate li se da je Dauda zapretio raskidom ugovora ako ne dobije novac koji mu se duguje za par meseci,pa mu je uprava brze-bolje isplatila sve i time od svih ostalih igraca kojima se dugovalo godinu dana napravila magarce. Tada je Srdjan Mijailovic (i jos neko,ne mogu se setiti ko) zatrazio raskid ugovora na stetu kluba-i dobio ga.Otisao bez evra(sem zakonski regulisanog dela)a vrednost na transfermarktu mu je bila 2 miliona. Zar se tako ponasa ozbiljna uprava? Zar su 2 miliona u ovoj situaciji malo? Veeeeoma sam razocaran. I opet nagomilavamo igrace,pojacanja dovodimo nakon ispadanja iz evrope...Sve je preslikano kao pod predhodnim upravama. Sta cemo sa titulom ako nam se klub ugasi?Cemu onda titula?Ko ce bre sve ovo da plati?

Nemanja

pre 10 godina

Није посао нападача да даје голове, већ да игра фудбал, и да заједно са још 10 играча допринесе да екипа победи. Ствар је укуса тренера да ли више воли да нападач даје голове, и ради само и искључиво само то, или да одвуче два играча, рашири одбрану, проигра, асистира, итд. Не постоји један тип нападача, већ широк спектар, од сидраша до лажне деветке. Мишљење да је нападач крив што није дао гол је апсижурдно исто колико и мишљење да је голман (не рачунајући кикс) крив за примљени гол, а претходно је испала цела одбрана. Е сад, то што у Србији, а поготово у Звезди, пролазе играчи чије је кретање од петерца до пеналтика (Мудрински, Калуђер), више говори о српском фудбалу. Модерни нападачи не пролазе у Звезди, јер се овде још игра старомодан фудбал, а нападачи типа Инзагија више не постоје нигде у свету, изумрла врста. То што је Мудрински у распалој Звезди уз овај распали фудбал није мерило квалитета. Дечку свака част, али зар он није имао бољи учинак и од Баркоса, Тричковског, Оумаруа, Клеа...? Сви су нешто направили посче Звезде, а он оде фћда греје клупу у немачком друголигашу. Тактика код Муриња је била да се све своди на Мудринског, и да цео тим ради за њега. Више пута је наглашавао да му је он миљеник, а он га је, на крају крајева, и довео. Историја нам показује да ћемо погрешити терањем Дауде, али и да остане, док год се у Звезди буде играо старомодан фудбал, Дауда ће бити пљуван. На пример, код Робија се покушао играти модеран фудбал, али он је имао Калуђера, који се крије од лопте, и чека је у петерцу, па кад прође, прође... Дауда би код Робија био један од најбољих играча, поготово са Нинковићем и Евандром (још један кога смо најурили као што ћемо Дауду, а сада блиста) иза себе... На крају крајева, Дауда је доведен за 0 евра за трансфер, 150к провизију, и 200к плату, притом је 100% Звездин. Да се сада прода за 500к, опет бисмо били у плусу. Са друге стране, за колико треба да продамо Оњила да бисмо били у плусу, за милион најмање... Коме? Али док год Кокеза буде водио спортски сектор, а лопту није шутнуо у животу, тако ће бити. Но, нећу да пљунем, јер кад год сам пљувао, дошао је само гори, никад бољи.

Za Daudu, kao i za ceo tim Zvezde si verovatno u pravu.

pre 10 godina

Nema Dauda veze sa fudbalom. E sad, to sto neki misle da vredi nesto, da je dobar igrac, ali da jednostavno nije imao dovoljno utakmica, porucio bih da uzmu poneku knjigu da procitaju. Cisto da povecaju broj neurona, ako nista drugo.
(Srki, 28. avgust 2013 00:16)

Ti da si neku procitao, znao bi da je to nemoguce... Ali ajde, neka bude po tvome...