Fudbal 200

Ponedeljak, 10.12.2012.

17:40

Ibrahimović: Ja bih dao 90 golova

Lionel Mesi je oborio 40 godina star rekord po broju golova u jednog godini, Argentinca hvale sa svih strana, ali jedan fudbaler nije oduševljen pomenutim.

Ibrahimoviæ: Ja bih dao 90 golova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

200 Komentari

Sortiraj po:

nenadNS

pre 11 godina

I TATA BI SINE!
E,da sam je igrao u Barsi,sta bi to bilo.Ali nisam!
A ti si igrao sa istim tim igracima i sta bi...?Nista.Otisao u Milan.
Drmaj brate po Francuskoj i cestitaj boljem.

ggg

pre 11 godina

Haha, pa imao je ibrahimovic šansu i da igra sa cavijem i inijestom kao što neki govore za mesija, i šta je uradio gospodin zlatan te godine...ništa!!!
Mesi pored toga što daje golove, on i asistira, tako da mnogi ovde mogu da ĆUTE!

ddamir subtitle

pre 11 godina

Nije da sam fan Messija ali ga poštujem i njega i njegov učinak koji se ne viđa svaki dan
. Iz Ibrahinovića progovara nalograđanština i jal. Igrao je u barci, imao šansu pokazati znanje no nije se proslavio.
Prema ovom linku http://www.youtube.com/watch?v=1JEHiMyvSRU sve golove je Z.I. dao maltene iz peterca i zadnja je osoba koja treba prigovarati kakve je Messi golove dao kad su njegovi isti jer barca igra taj stil ušetavanja u gol.
Budi čovjek i čestitaj, a ne pljuvati samo zato jer si ljubomoran a vidim da nisi ni neki naročit čovjek. Nula bodova ibrahime.....

zoran makedonac

pre 11 godina

ooo ibro svemoguci ibrooo ja ti se divim ibro legendooo nad legendama o ibrooooooo,legendo secas li se kad smo leteli iznad svedske ibro legendo,pa kad ti je pukla lijana i DDUUU padne ibra u svedsku,sreca nista mu nije tvrda glava,i eto ga zove me ibra telefonom da mi kaze kako se bosna izgradila...i prolepsala...eto tako je ljudi ibra dospeo u svedsku

mujcinovic salih

pre 11 godina

Mesi je dobar fudbaler a Barselona tim.Medjutim za njihov uspeh najzasluznije su sudije odnosno kriterijumi.Jedan kriterijum je za Barcelonu a drugi za sve ostale.Sudijske odluke uticu vise od 50% na rezultate Barcelone.Tako zasticen tim kao sto je Barcelona ja u svom zivotu nisam gledao a imam dosta godina.

luuuudddddd

pre 11 godina

ma kakav mesi...pogledajte falkaa,decko sam vuce atletiko...razbija kako igra...i njega u koji god tim da stavis on ce da se snadje...a ja garantuujem da mesi ne bi izdrzao u engleskoj ni polu sezonu...

Mr Djurdje Zivkovic

pre 11 godina

Nema nikakve veze sto je g. Ibrahimovic rodjen i odgajan u Svedskoj. On je genetski nas covek, balkanac, vidi se. Odlican fudbaler, sa svim fizickim predispozicijama, sut super - ali sportsko vitestvo cista nula. Da je rekao da Mesi nema uz sebe Iniestu i Cavija da nikada ne bi dao toliko golova - to bi bilo OK. Ovako, bas se vidi da mu zavidi.

malo realnosti

pre 11 godina

messi jeste najbolji ali zanimljivo kako niko ne uzima u obzir promjenu u tehnologiji lopti i uticaj na igru i broj golova. te lopte iz 1972 su bile napravljene od kravlje koze, teske po 10 kila a kad su mokre i po 20.

ove lopte sto se danas prave od superlaganih materijala laksih od plastike jednostavno ne mogu da se porede. te stare lopte ne mogu tako brzo da lete, mijenjaju pravac, lakse je bilo golmanima hvatati ih a glavu bi ti odvalila kad bi pokusao onako mokru i napucanu da je zahvatis.

Sax

pre 11 godina

Ma sve objasnjeno, ali sve Messi za mene nikad ne moze biti prvi prema ovoj statistici !!!

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523666_10152341611825402_1759824445_n.jpg

25 penala + kome je davao golove hetafeu i kompaniji po 4 komada ma daj, sta je osvojio kup Spanije molim nisam dobro cuo kup Spanije rekoste ??? Dzaba mu svi ti govoli ! Da je osvojio LS, Primeru dao ovoliko golova i uz penale i sve ja bi to pozdravio rekao svaka cast najbolji je vukao je tim u LS i osvojio kao i prvenstvo i najbolji je nema dalje, al ovako sinovi i sestre Messi sa Milerom ne moze da se poredi, samo u nekoj sali eventualno...

Boyka

pre 11 godina

od svih ovih golova MEssi je dao samo 2 van sesnaesterca. Gledao sam poslednji mec protiv ARABIJE igrali su 0:0, to jesdnostavno nije taj igrac kao u Barsi tako da me niko ne moze uveriti kako Xavi i Iniesta nisu glavni razlog za ovakav podvig. Cisto sumnajm da bi se MEssi naigrao pored Di MArie (sto se i videlo u reprezentaciji) kao pored Inieste. Ipak , treba mu skinui kapu.

Oliver

pre 11 godina

Svaka cast Zlatanu, cini se da on jedini od danasnjih fudbalera nema dlaku na jeziku i ima m..a da kaze sta misli, a sto mnogi drugi takodje misle, samo ne smeju da kazu naglas. Trenutno je Zlatan licnost sa najvise harizme i karaktera u svetu fudbala, jedini, uz Murinja, koji sme da se suprotstavi projektu Barselone i mocnicima iz UEFA.

Balotelli

pre 11 godina

Da bi zaista prestigao Mullera, trebalo je da je u ovih 66 utakmica postigao 93-94 gola. Mada, s druge strane, stoji i da je imao manje prilike da igra protiv slabih protivnika, vreca za napucavanje, nego sto se, u svoje vreme, moglo desiti Mulleru. Pored svih ostalih razloga zasto su takva poredjenja i takvi "rekordi" besmisleni.

Čitalac komentar

pre 11 godina

Ibrahimović je imao veoma zanimljivu izjavu iz doba kada je otpušten iz Barselone, nešto u fazonu kako je Barsa trebala njemu da podredi igru kada ga je već kupila ... e, pa mislim da je tu bio ključni problem njegovog neuklapanja.

PS.
Poreklo iz Bijeljine vuče i Dusko Stevanovic poznatiji kao ''proročica Kleopatra''

alexizsvedske

pre 11 godina

Pa u španskim novinama je dokazalo kako je "mali" čovek Messi. U autobusu posle jedne utakmice je poslao SMS Guardioli da možda treba da traži drugi klub.. Ili Ibra ili ja.. To je Zlatan doznao i nisu pričali posle toga.. U toj utakmici je Zlatan dao dva gola.. Messi je veliki fudbaler ali microskopski čovek..

Almir

pre 11 godina

Za Vasu informaciju,komentar je delo novinara Salim Baungally koji se možda salio možda je izopacen i samo on zna šta je zeleo da kaže i uradi stavljajuci ove nebulozne reci u usta Coveku i Igracini kakav se retko radja na našim prostorima.Ali vi ste a sami se pronađite koji ste,toliko zaslepljeni mržnjom (i to samo vi znate zašto) da ste odmah počeli da pljujete Coveka kome u stvarnosti ne bi mogli ni da pljunete pod prozor...na vašu žalost...

Z

pre 11 godina

Ibro, ne budi toliko alav na pare kao sto si do sada bio i dodji u Zvezdu ili Partizan. U nasoj ligi (naravno pod uslovom da Scepovic ode, jer realno pored njega nemas sta da trazis :-)) daces 300 golova u polusezoni a kamoli u celoj godini.

saban

pre 11 godina

i od tih 86 goglova osvojise samo kup spanije,steta ne znam koliko je dao u prvenstvu od ovih 86,ali ako je dao npr 50 onada ovih 14 golova iz penala je bas veliki procenat

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Posto vidim da vas 90% forumasa navija za uefalonu,i vidim da dizete u nebesa njihove lige sampiona,a osecam ni da ne znate da su ih osvajali uz VELIKU pomoc sudija...prvo 2009 ona bruka protiv Celzija(kada Celziju nisu svirana 4 penala),pa onda 2011 kada su ponistili cist gol iguaina,zbog navodnog faula,koji naravno nije postojao...I PROSTO MI NIJE JASNO KAKO ZA NJIH NEKO MOZE DA NAVIJA?!?!?!? A sto se tice mesija,njega svi ""volite" iz prostog razloga sto zavitide Ronaldu...Ai samo znate da je mnogo bolji...

Istina

pre 11 godina

od 86 golova, dva su van sesnaesterca.Kako bih voleo da ga vidim u nekoj drugoj ekipi
(pedja, 10. decembar 2012 18:16)

Pa MESI vise voli da se useta u gol. Nekako lepse tako. Sa Maradonom, najbolji fudaler svih vremena. Ni na crtanom fimu se ne moze videti ono sto on, s lakocom, izvodi na terenu. Ronaldo i jos par njih su veliki igraci, Mesi je jednostavno van konkurencije.

Saša

pre 11 godina

Ne gotivim nešto Ibrahimovića, ali je definitivno u pravu. Pa setite se Lige Šampiona Barselona vs Čelsi, pa onda Barselona vs Arsenal i na kraju Barselona vs Milan...Sramotno je bilo suđenje...Kao i El Klasiko kada fudbaleri Barse simuliraju, a među njima i Mesi :-) Uostalom sa kakvim timom igra nije bilo teško premašiti rekord...

ACM

pre 11 godina

Dao bi 90 golova pa bi iskljucio PlayStation 3. Balkancino i ti si igrao u Barseloni sa, kako ovde mnogi volu da kazu, Iniestom, Xavijem i ostalima pa nisi skoro nista postigao! Kako, zasto? Ko ti je kriv? Messi?

EUFORIJA

pre 11 godina

Za Goxija kc Lamparda;Batice,da nisi zagrizeni navijac Reala? Suvise gledas navijacki! Ovde je tema Mesi! Mozes ga voleti ili mrzeti,on je stvarno NAJBOLJI.

mint

pre 11 godina

Barsa ima najbolji tim na svetu, igraju viktorije sa svima, imaju najacu sredinu terena na svetu koja je i razlog zbog cega je mesi dao ovoliko golova, to naravno ne umanjuje mesijev ucinak.Svaka mu cast. Kada si najbolji kao Barsa onda te svi pljuju verovatno su i nas tako pljuvali kada smo 90-ih gazili sve u basketu.

Rory

pre 11 godina

Na koji nacin, sa koliko penala, uz koje igrace, nista to nije bitno. Covek je dao golova koliko je dao, i tu je tacka. Osporavati to je glupo i rezultat je kompleksa. Da nije Mesi (koji mu je inace davao priliku da sutira penale), bio bi neko drugi, a rdjavome k...u i dlake smetaju. Cudo je Balkan, nikada da ga covek napusti.

gogigosa

pre 11 godina

Messi je dao 14 golova iz penala a Muller 1 tokom sezone.Ibrahimovic je to samo potvrdio i rekao istinu! Hvala lepo i dovidjenja!
(Falcao, 10. decembar 2012 20:02)

Prijatno i tebi! Idi prati modu ili zdravlje, batali nesto u sta se ne razumes.

jovan

pre 11 godina

Zlatan Ibrahimovic je poreklom iz Bijeljine. Znaci taj palanacki kompleks, bez obzira da je zaista sjajan fudbaler, on ne moze da eliminise. Ostalo o njegovom poreklu i rudimentima mislim da nije ni ljudski niti politicki korektno da iznosim u javnost.

fenomen

pre 11 godina

Ma nek organizuje UEFA turnir na "male golice" i nek odigraju izmedju sebe turnir Mesi, Ronaldo, Ibra i ostali zainteresovani i tako dobijemo ko je najbolji. Dajte Mesija u Zvezdu ili u Partizan pa da vidimo koliko ce golova dati u nasoj jadnoj ligi. U fudalu je jako vazno da imas saigrace koji imaju kliker za fudbal. Zamislite iza Mesija Cavu Dimitrijevica i Mijailovica ili Smiljanica. Njegova fizicka konstitucija i nesumnjivo fudbalsko znanje (dribling) prolazi uz pomoc sudija gde svaki kontakt dobija faul. Video bi ga ja u Engleskoj gde se igra mnogo cvrsce. Spanija je prava liga za Mesija, on je sjajan fudbaler i ima odlicne saigrace i sve to donosi uspeh. Po meni je Ronaldo bolji igrac, ima bolji sut, daje golove sa obe noge i sa glavom, neuporedivo brzi i cvrsci u duelu. Sto se tice Ibre mnogo lenj igrac sto se tice trcanja ali ono za sta je placen radi vise nego dobro, daje golove. Ukusi su razliciti.
Poz...

Turimti

pre 11 godina

Ljigavi..jeste da imas uspehe iza sebe ali dzaba ti..nikad neces biti najbolji golgeter,nikad neces biti najbolji fudbaler sveta,neznas za ferplej.Za one poteze gde je polomio igrace dosad je trebao u zatvoru ili na ispitivanje toliko o tome da uefa ne stoji iza njega.I na kraju mislim da njega najvise boli cinjenica da je Barsa jedini tim koji ga je sutnuo na pravi nacin otuda uvek njegove frustracije kad se spomene Barsa.Nezalost puno u zivotu uspeo ali ostace mali covek i nikad nece biti spominjan medju velikanima.

ignorant

pre 11 godina

Neka me demantuje neko od ovih fudbalskih znalaca,Ali:Zlatan je bio bog u Holandiji,ok,nije toliko "opasna" liga,Italija:Juventus,Inter hmm,Spanija u Mesijevom timu,relano razbio je,zatim Francuska,opet dominira.Mislite li da je Leo toliko svestran da bi isto ovo pokazao igde osim u Barseloni,gde ima uz sebe doktore fudbala poput Inieste,Xavija,Fabregasa?!?
Mislim da je to isto kao ona generacija Valencije,sa Claudio Lopesom,Mendietom..Ubijali su,Ali,kad su se raselili,nigde nikoga.Mesi jeste jedan od najvecih majstora danasnjice I na ruku mu ide to sto je drugi bog CR nedopadljivo arogantan,kao I Zlatan,tako da po prirodi stvari,sve simpatije Mesiju...Ali.............

gile

pre 11 godina

@Potpuno je upravu. On nije hobit koji padne kad god ga neko mrko pogleda a Gerd Miler je imao samo 9 utakmica u KES tada.
(santa justa, 10. decembar 2012 18:48)

Od juce tog Milera niko ziv na planeti nece pominjati samo ce se oni kod boga njega secati . A taj ibra imao je priliku u barci tako da cuti covece i zgrci pare od tih sejka jer su samo oni ludi da izdvajaju toliki novac za polu igraca koji nista nije osvojio niti ce

micifu

pre 11 godina

ovaj lik se dokazao u barsi,toliko o njemu.a da li cr7 ima losije igrace oko sebe od barse?da li ih je imao u mnu?dajte ne lupajte gluposti da ne bi nista uradio bez cavija i inijeste.pa oni prosle sezone.jedva nesto malo utakmica sastavili zajedno zbog povreda

coabgd

pre 11 godina

Setio sam se situacije kada je Ibra bio u losoj formi tipa da preko 10 utakmica nije dao gol.Penal nad Mesijem,Mesi uzima loptu i daje Ibri kako bi izasao iz krize i zatresao mrezu.Kad bi to ovaj narcis egoisticni uradio za saigraca i ekipu?
(Ralemvp, 10. decembar 2012 19:33)

Secam se i ja. Bravo za komentar. Ibra jeste veliki igrac, ali tolika prepotentnost je ipak bez pokrica.

albanac

pre 11 godina

Pa sto ih ne dade kada si igrao za Barselonu......igrao si godinu dana a nisi uspeo dati vise od 10 tak golova. pa eto ti sad...daj bar polovinu u Francuskoj ako mozes.

Miroslav

pre 11 godina

" imas mnogo manje postignutih golova,
ne zasluzujes ti nikakvo poredjenje s'njim,
nadmen si balkanac , sa puno folova,
JER TI SI SAMO MALI IBRAHIM . . . !!! "

gile

pre 11 godina

Kakav ego, kakav balkanac?! Pa covek je rekao ono sto vecina misli a cuti..Mesi ima inijestu i cavija pored sebe, a zna se koliko to znaci.Uostalom gde je Mesi kad igra za repku? Nesto se bas i nije nadavao golova...Preterano ga uzdizu u zvezde i u pravu je Zlatan.Mesijev rekord je plod najpre timskog rada celog tima iza njega pa tek onda njega.REALNO
(Delija, 10. decembar 2012 18:45)

Ti delijo (turski jurisniku ) nisi normalan pa nije ni taj miler uzeo loptu u svom sesnestercu prediblao ceo tim i dao go i njemu je neko asistirao on tada nije bio ni u prvih 5 najboljih igraca bajerna. Za vasu informaciju vasu Kristinu ( penalda ) i ovog ibrakadabru kada zavrse karijere niko vise nece spominjati dok ce buduce generacije juriti Messijev rekord REKORD CAROBNJAKA NAJBOLJEG SVIH VREMENA . Pele i Maradona nisu osvajali kup sampiona (sadasnju ligu sampiona ) nikada tako da onda po tom osnovu posto je to najteze i naj kvalitetnije takmicenje nemogu biti najbolji svih vremena . Za razliku od njih koji vise namaju sanse da osvajaju trofeje messi ima jos jednu ili dve prilike da osvoji svecko prvenstvo . Zivi bili pa videli srecno Mesi naj bolji fudbaler danasnjice

frequent

pre 11 godina

E voleo bih da Messi zabije jos jedan iz makazica sa 25 metara :-D U inat Ibri! Ali ozbiljno..mnogo mrzim Barcu..kao sve navijac Reala..ali brate sta ovaj Messi radi...stvarno svaka mu cast..

dexa

pre 11 godina

obicno ne komentarisem, ali procitavsi sta rece onaj veljko, morao sam.. hajde nas ti nauci sta je fudbal.. i da li je mesi igracina.. kao prvo, barselonu ne cine samo xavi i iniesta..njihov ceo tim je takav da vrse presing i zato i imaju 80% posed lopte..a sa tolikim posedom imas daleko vise sansi po utakmici..pa otuda i toliki leovi golovi..barselona je sistem..90% njihovih igraca su iz njihove skole..pa sta mislis, zasto su bas fabregasa doveli?? tamo s eprosto sve zna , sta i kako..zato se, recimo, ibrahimovic tamo nije uklopio.. sjajan igrac, ali strci u celoj prici.. zasto mesi ne daje ni trecinu toga u reprezentaciji?? a ona je , po imenima, jaka isto koliko i barsa.. hajde, ti nama, neznalicama, objasni.. kao sto on nije ta klasa van barse, tako ni gvardiola nece biti..sve ce se to videti uskoro..barsin sistem je i njega i mesija digao vise nego sto zapravo vrede...to je kad neko voli nesto , kao dete, pa uhvati da zabedjuje..ja volim barsu, ne mrzim ronalda pozera , ali realno on je daleko svestraniji igrac od mesija .. daleko.. a zidan je . pa i inijesta, za obojicu, izmislio fudbal.. najinteligentniji igrac svih vremena.. zbog njega, inijeste, ronalda zube , anrija i jos nekih, fudbal je prestao da biva igra maloumnih trkaca i guraca lopte... i da , ima li mesi fintu?? bilo kakvu.. naravno da ne.. jer sta ce mu.. primi, gurni, protrci, gurni protrci , pretrci , sutni.. ili asistiraj.. nije sebican ,daleko od toga.. a fudbal nije trcanje..bar za one koji znaju..pozz

hahaah

pre 11 godina

I Pujol igra sa Cavijem i Inijestom pa ne daje toliko golova?
(Mrtvac, 10. decembar 2012 19:11)

Kandidat za najgluplji komentar godine....

crazy processor

pre 11 godina

1977–1994 Argentina 91 (34)
Kao sto vidite Maradona je dao 34 gola za reprezentaciju od 77-94. Mesi ranije nije bio efikasan, ali ove godine je dao 12 golova, ne razumem prozivanje za reprezentaciju, Mesi ukoliko ovako nastavi bice najbolji strelac svih vremena u svemu mogucem:)

gile

pre 11 godina

I Pujol igra sa Cavijem i Inijestom pa ne daje toliko golova?
(Mrtvac, 10. decembar 2012 19:11)

Kandidat za najgluplji komentar godine....
(hahaah, 10. decembar 2012 20:14)

Ipak bih reko da je tvoj komentar naj ozbiljniji kandidat

coabgd

pre 11 godina

On jeste vrhunski spic, ali sta mu treba osporavanje Mesijevog uspeha??? Nikad nisam voleo ljude koji sebe velicaju, a osporavaju uspehe ljudi koji su bolji od njih samih.
Pa svi znamo ko je Mesi i ne secam se da sam ikad procitao neku njegovu neodmerenu izjavu. Vise puta su otvoreno osporavali njegove kvalitete, a on na to nikada po medijima nije odgovarao. Momak jednostavno sve sto ima da kaze kaze na terenu, a tu je prilicno "pricljiv". Nije dovoljno biti veliki igrac, moras biti i veliki covek.

a za svemir ce tek da vidimo...

pre 11 godina

Ajnstajn je bio u pravu, ljudska glupost zaista jeste beskrajna. A citajuci ove komentare dodao bih - i zavist i mrznja. Dok nepismenost ipak ima svojih ogranicenjana (1500 karaktera).

Mix

pre 11 godina

Garantujem da se kojim slucajem Zlatan preziva recimo Maksimovic, onda bi bili komentari tipa: To legendo, pravo receno, postovanje brate, itd. :)

Ja

pre 11 godina

Za sve one koji kazu da ja bio los u barseloni:
-postavio je timski rekord kao jedini igrac koji je dao gol u svoje prve 4 utakmice za klub
-posle 7 kola bio je prvi strelac lige sa 7 golova, pa se povredio (oko mesec dana)
-dao je 16 golova u ligi na 29 utakmica
a usput se nije slagao sa trenerom i igracima, igrao je uslovno receno van pozicije (Gvardiola je forsirao Mesija u sredini a Ibrahimovica desno).

Cao zdravo

pre 11 godina

Auuu al ste ispljuvali ovog kompleksasa svaka vam cast, stvarno je ljigavac, i to sto kazete imao je i on cavija i inijestu u timu pa nije dao ni 10 gola, a MESI pored 86 gola 32. asistencije duplo vise nego cavi i inijesta zajedno

Ralemvp

pre 11 godina

Setio sam se situacije kada je Ibra bio u losoj formi tipa da preko 10 utakmica nije dao gol.Penal nad Mesijem,Mesi uzima loptu i daje Ibri kako bi izasao iz krize i zatresao mrezu.Kad bi to ovaj narcis egoisticni uradio za saigraca i ekipu?

Palermo

pre 11 godina

Ja vama kazem da je Kristi tata mata za sve njih,iza njega je falcao i cao..sto se tice mesija,ne osporavam kvalitet ali, je Ronaldo daleko kompletniji igrac...!

Nevergiveup

pre 11 godina

Veliki sam fan Barce i slazem se cak i ako sam fan da im se ponekad olako sviraju faulovi i penali.A ti Ibrahimovicu postigni to sto je uradio Messi pa onda omalovazavaj tudj uspeh.On ima Xavija i Iniestu koji mu asistiraju,ali i on je sam postigao gomilu golova.Koliko puta smo videli 4,5 igraca oko njega jednog?Decko predribla protivnicku odbranu i da gol.Ibrahimovicev kvalitet je neosporan,ali bi trebalo da se okrene svojoj igri,a da se okane stalnog komentarisanja drugih igraca.

cofi

pre 11 godina

Ibro oduzmi penale Mesiju x2 od ukupnog broja golova jer smo velikodusni i postigni toliko u bilo kom timu.Barem si ti imao prilika za razliku od drugih ali da tebe mrze i domace i iz Holandije,Spanije,Italije..da ne nabrajam,sve belosvetske sudije pa nomezes ni cifru od 40 po sezoni da postignes..Treba decko prvo da se priblizi Ronaldu C. pa tek onda da razmislja o Mesiju.Poz!

Ibro dirka nas

pre 11 godina

Ibra je KING, kralj. Svakako jedan od najboljih napadaca u modernoj istoriji fubala. Za mene najbolji klasican centarfor.

Ali kralju kraljevo a CARU carevo. Oladi bolan Ibro, ne cini tebe nista losijim to sto je Mesi toliko dobar.

Nemanja

pre 11 godina

Ibra u barsi igrao 29 tekmi sto sa klupe sto kao starter, dao 16 golova, bez penala, posto ih on nije sutirao. Tesko da se nije snasao.

Bane

pre 11 godina

Nije moguće da se Ibra negde ne snadje nego je oteran zato što oni nisu mogli da se snadju sa njim. Dovoljno da je udario Mesiju dve ćuške na treningu, izvikao se na Ćavija i Inijestu zato što mu nisu lepo dodali loptu i tu je kraj, nema ni f od fudbala što se tih igrača tiče, a samim tim i igra Barselone puca.

Veljko pg

pre 11 godina

Ništa smiješnije mi nema nego kad čujem da neko kaže da je Mesi sve ovo postigao zato što ima Xavia i Iniestu! Odmah znam da je riječ o ljudima koji se trude da prate fudbal, ali ga suštinski ne razumiju. Sad posle deset godina njihove rapsodije u dresu Barse,vi ste neznalice počeli da im odajete priznanje! To jeste najveći tandem veznih igrača u istoriji fudbala i baš zbog toga kad ih uporedite sa Mesijem, shvatite da je Leo najbolji u istoriji. Npr. Xavi je jedan od najvećih asistenata i mislilaca na terenu svih vremena, a u poslednje 4 sezone Mesi je imao skoro duplo više asistencija od njega(od Andresa 3 puta više). Da ne pominjemo golove i način na koji ih je postizao(lobovi, slobodnjaci, redovno naslaganje po 4,5 protivničkih igrača......), kao i ostale segmente igre. Još se pored svega radi o jednom vaspitanom i skromnom momku. Stoga i pored ogromnog poštovanja prema ta dva momka, mislim da Leo nije tu gdje jeste zbog Xavia i Inieste, već zato što je rođen da bude najveći svih vremena. A Ibra je igračina, ali trenutno ni u prvih 5.. Što se tiče vječne liste ni u prvih 100.. Po ponašanju kljusina obična.

David Pantovic

pre 11 godina

Messi je ne vidjen igrac, Ibrahimovic isto. Svi znaju i za jednog i za drugog. Messi je brzi, Ibrahimovic je jaci. Zar je zaista bitno ko je i koliko golova dao. Vazno je biti zdrav i igrati jos 5, 6 godina u punoj snazi sve ostalo je manje bitno. Svaka cast I jednom I drugom.

Ibra

pre 11 godina

I ti si u Barsi igrao pa nista nisi napravio. Ako si tolko pametan daj vise golova ionako je francuska liga komedija za spansku. Mesi kralj!!!
(marcony, 10. decembar 2012 18:42)

Iz 46 utakmica Ibrahimovic je dao 22 gola i imao 13 asistencija. Svima je poznato da je Ibrahimovic napustio Barku zbog Guardiloa a ne lose igre. Ako niste znali Ibrahimovic je usao u istoriju Barke kao jedini igrac koji je dao 4 gola u prva 4 nastupa. http://arxiu.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/09/n090923106914.html

Svima na kugli zemaljskoj je jasno da Ibra kad igra iz inata, igra najbolje. Da je ostao u Barki i nastavio se inatiti sa Mesijem gdje bi mu kraj bio. A treba im takva vrsta igraca. Igrali bi mnogo dinamicnije.

Neko

pre 11 godina

Ne zelim da umanjujem Mesijev uspeh, ali nije isto dati toliko golova u Spaniji ili recimo u Italiji. U spaniji golovi padaju kao kisa, jer je vecina timova 3 klase ispod Reala i Barselone. Njima je svaki vikend kao da igraju kup utakmicu protiv nizeligaskog tima. Samo je pitanje koliko ce im golova dati (cast izuzecima tipa: Atletiko, Malaga, Valensija).
A u Italiji npr Juventus koji je ubedljivo najbolja ekipa u seriji A jedva dade jedan gol Palermu koji ne moze da se pokupi i nalazi se u zoni ispadanja.
Tri igraca sa najvise golova igraju u spaniji (Mesi, Ronaldo, Falkao), a to ne moze biti slucajnost.

H8er

pre 11 godina

Interesantno je to kako je Barselona mlela sve pred sobom sa Mesijem, Etoom ili recimo Viljom, dok sa Ibrahimovicem to nije bio slucaj.

Sa svim napadacima Barselona je prolazila odlicno, samo ne sa njim. Igrac svetske klase, strasan golgeter, ali nepopravljivi egoista, ja pa ja. Da se vise stavlja u sluzbu tima, ko zna sta bi se sve dogodilo, mozda bi i dalje igrao u Barseloni. Mesi to moze, skroma decko.

PS. a svako ko se i usudi da osporava Mesija (mislim na fudbalere) sami sebi uskacu u usta i pokazuju frustraciju, vidi se to. Da ga Mesijev uspeh ne boli, cutao bi umesto sto se sam namece izjavama u medijima (ili kao recimo Runi koji je pohvalio Argentinca javno). Ovako, pokazao je da mu bas nije milo.

Jovan

pre 11 godina

Znaci mujo-smesan si!
Igras u najdunsterskijoj z.evropskoj ligi, a usudjujes se da omalovazavas rezultat igraca pred kim KLANJA ceo svet.
Mali si covek i sitna dusa, a 90 golova ne bi dao ni na PS!

Marko V.

pre 11 godina

Ako se uzmu skupa prethodna i dosadasnji deo tekuce sezone u klupskom prvenstvu, statistike su sledece:

1.Zlatan Ibrahimovic 42 gola 11 sa penala

2.Lionel Mesi 73 gola 11 sa penala

Pritom Ibrahimovic cije kvalitete ne sporim igrao je a tek sada igra u prvenstvu koje je ispod kvaliteta Primere. Radi se i dva razlicita tipa igraca. Ibrahimovic je tip igraca koji kompletan tim podredjuje sebi dok je sa Mesijem druga prica.
Ibrahimovic je pre PSZa igrao u pet evropskih prvaka (Ajaks, Juventus, Inter, Barselona, Milan) i nikada u karijeri nije osvojio LS. Mesi je to uradio triput sa Barsom.

da

pre 11 godina

koliko puta me je tvoj strašni tim obalio ove sezone u toj strašnoj ligi, bolje bi ti bilo da se pokriješ ušima, ili kosom. za tebe su ovi http://www.youtube.com/watch?v=fmHYSNVo6EM vrli momci messi

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Bravo Ibrahimovicu LEGENDO,lepo si im rekao...Da uefalona ne namesta,nikad nebi nista osbojili,i mesi nikad nebi bio najbolji...Ai ovako nije, Ronaldo moze da ga uci kako se igra...

BaneUtd

pre 11 godina

U pravu je ibra! Pa i ja da igram sa Inijestom i Cavijem, dao bih i vise od Mesija.Vidi se koliko Mesi vredi kada igra za Argentinu. Nema ga nigde. Ibra i Ronaldo su za koplje ispred bolji.

Шурикен

pre 11 godina

Само да подсетим коментаторе који Ибрахимовића називају Балканцем, да он није Балканац, већ да он вуче порекло са једног другог, много већег полустрва, наиме, Индијског полуострва.

marcony

pre 11 godina

I ti si u Barsi igrao pa nista nisi napravio. Ako si tolko pametan daj vise golova ionako je francuska liga komedija za spansku. Mesi kralj!!!

wlado

pre 11 godina

kako to mislite nije se snasao u barseloni?

23 gola i 20 asistencija? malo li je..i to za coveka koji je pola sezone bio persona non grata

kada mesi predje u bilo koju ligu, ma samo u bilo koji drugi klub, i da 60 golova(ronaldu uspelo posle prelaska u man utd) onda cemo pricati...ovako kao sto neko kaze i ja meni bi namestili 30 golova mali madjionicari iza mene

Delija

pre 11 godina

Kakav ego, kakav balkanac?! Pa covek je rekao ono sto vecina misli a cuti..Mesi ima inijestu i cavija pored sebe, a zna se koliko to znaci.Uostalom gde je Mesi kad igra za repku? Nesto se bas i nije nadavao golova...Preterano ga uzdizu u zvezde i u pravu je Zlatan.Mesijev rekord je plod najpre timskog rada celog tima iza njega pa tek onda njega.REALNO

Misko

pre 11 godina

Ibrahimovic je verovatno gnevan na Mesija,mesi jeste medju najboljim fudbalerima danasnjice,ako ne i najbolji...E sad Gerd Miler je to uradio pre 40.god,kada se igralo sa malim brojem utakmica i utoliko je njegov rezultat veci..ja pamtim Gerda Milera kao izvrsnog centarfora,ali ne i kao driblera,on je bio nesto poput Panceva za mlajde,znao je da se postavi i to je to....Za mene je veci golgeterski uspeh ono sto je uradio Radamel Falkao,dati pet golova to je retkost narocito u jednoj od najjacih liga sveta,i on je pravi centarfor,i mislim da je on najbolji igrac centarfor danasnjice...jedan je Falkao

fortissimo

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=cKtvGyGXDO0

Još nema samo onog nevidjenog voleja sa 30 metara za reprezentaciju Švedske protiv Engleske.

Ibraglup

pre 11 godina

Jel' ovo najgluplji covek na svetu? Pitam se ja. Pa bio je u Barseloni, uglavnom ulazio s klupe. Nikad neefikasnija Barselona nije bila nego sa njim u napadu, hiljadu napada zezne, uspori, maksimalne pobede bile 1-2:0, cim je on otisao, Barsa se raspucala. On je jedan obican samozivi, egoisticni kocnicar. A sto se tice ovih koji stalno bulazne o Inijesti i Caviju, pa sto oni ne daju te golove ako su tako dobri? Ok, Mesi je istureniji, ali sto onda npr. Vilja ili Sancez, koji su istureniji od Mesija, ne daju te golove? Pa oni ne mogu ni 10-ak po sezoni, ovaj 90. I vecina tih golova jesu njegovi prodori, brze kombinacije i dupli pasovi, tako da, to su sve budalastine. Da nije Mesija, Barsa ne bi bila ni priblizno jaka. Ko bi tu davao golove? Sancez? Pa taj nema tri cuke. Nije mi jasno ko ga uopste stavlja. Vilja kad daje golove tad ih niko vise ne daje, to je maks 1-2:0. Ostaje Pedro i Inijesta da nesto pokusaju, eventualno Cavi sa distance. Prosto, Mesi je ustvari jedini napad Barselone (koji valja), oni drugi napad i nemaju.

Zlaćan

pre 11 godina

Pogledajte kakve je golove dao u Barci Zlatan. Jasno se vidi koliko je lako biti egzekutor sa takvim igračima iza sebe. http://www.youtube.com/watch?v=1JEHiMyvSRU

UEFADRID

pre 11 godina

Sta reci za UEFADRID i za penalda koji je vec ove godine sutirao 7 penala, o prosloj godini necu ni da pricam, najjace realovci gube na poluvremenu, krece drugo poluvreme odmah igrac vise za real, tako stalno kada su gubili, pa niko nije lud svi sve vidimo, nismo slepi..

vase pravo da ne znate nista

pre 11 godina

Za one koji su misljenja da Mesi sve ovo postigao zahvaljujuci iskljucivo Caviju i Iniesti...samo da kazem da je iza svojih ledja Ibrahimovic imao iste ljude...o onome sta je uradio,sami prosudite,ali svakako veliki fudbalski majstor.I misljenja sam da,kad se proglasava najbolji fudbaler sveta od strane trenera i novinara potpuno tacan i realan,jer ljudi moji to su ljudi koji fudbal prate citav svoj zivot,i valjda znaju bolje nego mi.

Donn

pre 11 godina

Covjek je dao 86 golova sad to bili svi golovi iz penala ili da je samo morao nogu da postavi nije ni vazno.Bitno je da ste vi sto ovde komentarisete igracine i igrate u najjacim evropskim klubovima.Ne navijam za Barsu al ovaj covjek sta radi to se ne vidja stalno.

Ralemvp

pre 11 godina

Ma ja bi dao 100 golova da mi sviraju ko Mesiju.Ibrahimovicu moj,bar jednom u zivotu cestitaj nekome na uspehu,ovakav ego se retko radja.Jeste on bruka igrac ali Mesi je ipak nivo iznad njega.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

I moja baba bi dala toliko golova da ima Xavija i Iniestu u timu.Jos 14 iz penala?E smesan je messi.Lepo im je objasnio Ibrahimovic.

..

pre 11 godina

igra u 4 puta slabijoj ligi, u timu koji je jaci nego svi ostali zajedno, u reprezentaciji gde svaki napad ide na njega pa ne moze da da ni pola od tih pomenutih 90..momak, bio si ti u barsi sa cavijem i inijestom pa znamo dobro kako si se proveo..a sto se tice penala, nista manje ih nisu sudili tada nego danas..a vi sto pominjete da je mesi pola golova dao tako sto je podmetnuo nogu samo..miler je pre svakog gola predriblao ceo protivnicki tim, aa? decko je vanzemaljac..koliko samo asistencija ima..nije mi jasno kako neko moze da omalovazava takav uspeh, al ajde,,

Srdjan

pre 11 godina

Sve moj do mojega. ja bih dao ovoliko, ja bih onoliko, ja da igram u Barsi, ja da imam Cavija i Iniestu, panj bi dao ovoliko... Eeee Srbijo.

Tekelija

pre 11 godina

Па оно, Ибрахимовићу, играо си у тој истој Барселони, па и ниси забио ни 10.
Само ти мијењај клубове као гаће. Нећеш никад ништа освојити ;)

Не волим Барсу и сагласан сам да им често судије помажу, али будимо реални, Меси је страва играч, а шпанска лига је туга и очај. Све се поклопило да он то оствари и драже ми је да је он то урадио него овај Ибрахимовић.

Utudinovic

pre 11 godina

Ljubomora je cudo! Sine i ti si bi u Barsi pa se nisi snasao... Sto ne kantas ove levate po Francuskoj ligi sa 2 komada po mecu? Balkanac...

sremac

pre 11 godina

Nije bas da imaju mnogo penala ali zato imaju Inijestu, Cavija, Alvesa i Sanceza. Sa takvim igracima i panj bi dao 20 golova, a ne Mesi koji je vise nego odlican fudbaler

Utudinovic

pre 11 godina

Ljubomora je cudo! Sine i ti si bi u Barsi pa se nisi snasao... Sto ne kantas ove levate po Francuskoj ligi sa 2 komada po mecu? Balkanac...

sremac

pre 11 godina

Nije bas da imaju mnogo penala ali zato imaju Inijestu, Cavija, Alvesa i Sanceza. Sa takvim igracima i panj bi dao 20 golova, a ne Mesi koji je vise nego odlican fudbaler

BaneUtd

pre 11 godina

U pravu je ibra! Pa i ja da igram sa Inijestom i Cavijem, dao bih i vise od Mesija.Vidi se koliko Mesi vredi kada igra za Argentinu. Nema ga nigde. Ibra i Ronaldo su za koplje ispred bolji.

Donn

pre 11 godina

Covjek je dao 86 golova sad to bili svi golovi iz penala ili da je samo morao nogu da postavi nije ni vazno.Bitno je da ste vi sto ovde komentarisete igracine i igrate u najjacim evropskim klubovima.Ne navijam za Barsu al ovaj covjek sta radi to se ne vidja stalno.

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Bravo Ibrahimovicu LEGENDO,lepo si im rekao...Da uefalona ne namesta,nikad nebi nista osbojili,i mesi nikad nebi bio najbolji...Ai ovako nije, Ronaldo moze da ga uci kako se igra...

Jovan

pre 11 godina

Znaci mujo-smesan si!
Igras u najdunsterskijoj z.evropskoj ligi, a usudjujes se da omalovazavas rezultat igraca pred kim KLANJA ceo svet.
Mali si covek i sitna dusa, a 90 golova ne bi dao ni na PS!

Z

pre 11 godina

Ibro, ne budi toliko alav na pare kao sto si do sada bio i dodji u Zvezdu ili Partizan. U nasoj ligi (naravno pod uslovom da Scepovic ode, jer realno pored njega nemas sta da trazis :-)) daces 300 golova u polusezoni a kamoli u celoj godini.

..

pre 11 godina

igra u 4 puta slabijoj ligi, u timu koji je jaci nego svi ostali zajedno, u reprezentaciji gde svaki napad ide na njega pa ne moze da da ni pola od tih pomenutih 90..momak, bio si ti u barsi sa cavijem i inijestom pa znamo dobro kako si se proveo..a sto se tice penala, nista manje ih nisu sudili tada nego danas..a vi sto pominjete da je mesi pola golova dao tako sto je podmetnuo nogu samo..miler je pre svakog gola predriblao ceo protivnicki tim, aa? decko je vanzemaljac..koliko samo asistencija ima..nije mi jasno kako neko moze da omalovazava takav uspeh, al ajde,,

ACM

pre 11 godina

Dao bi 90 golova pa bi iskljucio PlayStation 3. Balkancino i ti si igrao u Barseloni sa, kako ovde mnogi volu da kazu, Iniestom, Xavijem i ostalima pa nisi skoro nista postigao! Kako, zasto? Ko ti je kriv? Messi?

Oliver

pre 11 godina

Svaka cast Zlatanu, cini se da on jedini od danasnjih fudbalera nema dlaku na jeziku i ima m..a da kaze sta misli, a sto mnogi drugi takodje misle, samo ne smeju da kazu naglas. Trenutno je Zlatan licnost sa najvise harizme i karaktera u svetu fudbala, jedini, uz Murinja, koji sme da se suprotstavi projektu Barselone i mocnicima iz UEFA.

Ralemvp

pre 11 godina

Ma ja bi dao 100 golova da mi sviraju ko Mesiju.Ibrahimovicu moj,bar jednom u zivotu cestitaj nekome na uspehu,ovakav ego se retko radja.Jeste on bruka igrac ali Mesi je ipak nivo iznad njega.

coabgd

pre 11 godina

Setio sam se situacije kada je Ibra bio u losoj formi tipa da preko 10 utakmica nije dao gol.Penal nad Mesijem,Mesi uzima loptu i daje Ibri kako bi izasao iz krize i zatresao mrezu.Kad bi to ovaj narcis egoisticni uradio za saigraca i ekipu?
(Ralemvp, 10. decembar 2012 19:33)

Secam se i ja. Bravo za komentar. Ibra jeste veliki igrac, ali tolika prepotentnost je ipak bez pokrica.

Marko V.

pre 11 godina

Ako se uzmu skupa prethodna i dosadasnji deo tekuce sezone u klupskom prvenstvu, statistike su sledece:

1.Zlatan Ibrahimovic 42 gola 11 sa penala

2.Lionel Mesi 73 gola 11 sa penala

Pritom Ibrahimovic cije kvalitete ne sporim igrao je a tek sada igra u prvenstvu koje je ispod kvaliteta Primere. Radi se i dva razlicita tipa igraca. Ibrahimovic je tip igraca koji kompletan tim podredjuje sebi dok je sa Mesijem druga prica.
Ibrahimovic je pre PSZa igrao u pet evropskih prvaka (Ajaks, Juventus, Inter, Barselona, Milan) i nikada u karijeri nije osvojio LS. Mesi je to uradio triput sa Barsom.

Srdjan

pre 11 godina

Sve moj do mojega. ja bih dao ovoliko, ja bih onoliko, ja da igram u Barsi, ja da imam Cavija i Iniestu, panj bi dao ovoliko... Eeee Srbijo.

vase pravo da ne znate nista

pre 11 godina

Za one koji su misljenja da Mesi sve ovo postigao zahvaljujuci iskljucivo Caviju i Iniesti...samo da kazem da je iza svojih ledja Ibrahimovic imao iste ljude...o onome sta je uradio,sami prosudite,ali svakako veliki fudbalski majstor.I misljenja sam da,kad se proglasava najbolji fudbaler sveta od strane trenera i novinara potpuno tacan i realan,jer ljudi moji to su ljudi koji fudbal prate citav svoj zivot,i valjda znaju bolje nego mi.

Ibraglup

pre 11 godina

Jel' ovo najgluplji covek na svetu? Pitam se ja. Pa bio je u Barseloni, uglavnom ulazio s klupe. Nikad neefikasnija Barselona nije bila nego sa njim u napadu, hiljadu napada zezne, uspori, maksimalne pobede bile 1-2:0, cim je on otisao, Barsa se raspucala. On je jedan obican samozivi, egoisticni kocnicar. A sto se tice ovih koji stalno bulazne o Inijesti i Caviju, pa sto oni ne daju te golove ako su tako dobri? Ok, Mesi je istureniji, ali sto onda npr. Vilja ili Sancez, koji su istureniji od Mesija, ne daju te golove? Pa oni ne mogu ni 10-ak po sezoni, ovaj 90. I vecina tih golova jesu njegovi prodori, brze kombinacije i dupli pasovi, tako da, to su sve budalastine. Da nije Mesija, Barsa ne bi bila ni priblizno jaka. Ko bi tu davao golove? Sancez? Pa taj nema tri cuke. Nije mi jasno ko ga uopste stavlja. Vilja kad daje golove tad ih niko vise ne daje, to je maks 1-2:0. Ostaje Pedro i Inijesta da nesto pokusaju, eventualno Cavi sa distance. Prosto, Mesi je ustvari jedini napad Barselone (koji valja), oni drugi napad i nemaju.

Ibro dirka nas

pre 11 godina

Ibra je KING, kralj. Svakako jedan od najboljih napadaca u modernoj istoriji fubala. Za mene najbolji klasican centarfor.

Ali kralju kraljevo a CARU carevo. Oladi bolan Ibro, ne cini tebe nista losijim to sto je Mesi toliko dobar.

Rory

pre 11 godina

Na koji nacin, sa koliko penala, uz koje igrace, nista to nije bitno. Covek je dao golova koliko je dao, i tu je tacka. Osporavati to je glupo i rezultat je kompleksa. Da nije Mesi (koji mu je inace davao priliku da sutira penale), bio bi neko drugi, a rdjavome k...u i dlake smetaju. Cudo je Balkan, nikada da ga covek napusti.

Veljko pg

pre 11 godina

Ništa smiješnije mi nema nego kad čujem da neko kaže da je Mesi sve ovo postigao zato što ima Xavia i Iniestu! Odmah znam da je riječ o ljudima koji se trude da prate fudbal, ali ga suštinski ne razumiju. Sad posle deset godina njihove rapsodije u dresu Barse,vi ste neznalice počeli da im odajete priznanje! To jeste najveći tandem veznih igrača u istoriji fudbala i baš zbog toga kad ih uporedite sa Mesijem, shvatite da je Leo najbolji u istoriji. Npr. Xavi je jedan od najvećih asistenata i mislilaca na terenu svih vremena, a u poslednje 4 sezone Mesi je imao skoro duplo više asistencija od njega(od Andresa 3 puta više). Da ne pominjemo golove i način na koji ih je postizao(lobovi, slobodnjaci, redovno naslaganje po 4,5 protivničkih igrača......), kao i ostale segmente igre. Još se pored svega radi o jednom vaspitanom i skromnom momku. Stoga i pored ogromnog poštovanja prema ta dva momka, mislim da Leo nije tu gdje jeste zbog Xavia i Inieste, već zato što je rođen da bude najveći svih vremena. A Ibra je igračina, ali trenutno ni u prvih 5.. Što se tiče vječne liste ni u prvih 100.. Po ponašanju kljusina obična.

frequent

pre 11 godina

E voleo bih da Messi zabije jos jedan iz makazica sa 25 metara :-D U inat Ibri! Ali ozbiljno..mnogo mrzim Barcu..kao sve navijac Reala..ali brate sta ovaj Messi radi...stvarno svaka mu cast..

Ralemvp

pre 11 godina

Setio sam se situacije kada je Ibra bio u losoj formi tipa da preko 10 utakmica nije dao gol.Penal nad Mesijem,Mesi uzima loptu i daje Ibri kako bi izasao iz krize i zatresao mrezu.Kad bi to ovaj narcis egoisticni uradio za saigraca i ekipu?

cofi

pre 11 godina

Ibro oduzmi penale Mesiju x2 od ukupnog broja golova jer smo velikodusni i postigni toliko u bilo kom timu.Barem si ti imao prilika za razliku od drugih ali da tebe mrze i domace i iz Holandije,Spanije,Italije..da ne nabrajam,sve belosvetske sudije pa nomezes ni cifru od 40 po sezoni da postignes..Treba decko prvo da se priblizi Ronaldu C. pa tek onda da razmislja o Mesiju.Poz!

Almir

pre 11 godina

Za Vasu informaciju,komentar je delo novinara Salim Baungally koji se možda salio možda je izopacen i samo on zna šta je zeleo da kaže i uradi stavljajuci ove nebulozne reci u usta Coveku i Igracini kakav se retko radja na našim prostorima.Ali vi ste a sami se pronađite koji ste,toliko zaslepljeni mržnjom (i to samo vi znate zašto) da ste odmah počeli da pljujete Coveka kome u stvarnosti ne bi mogli ni da pljunete pod prozor...na vašu žalost...

Misko

pre 11 godina

Ibrahimovic je verovatno gnevan na Mesija,mesi jeste medju najboljim fudbalerima danasnjice,ako ne i najbolji...E sad Gerd Miler je to uradio pre 40.god,kada se igralo sa malim brojem utakmica i utoliko je njegov rezultat veci..ja pamtim Gerda Milera kao izvrsnog centarfora,ali ne i kao driblera,on je bio nesto poput Panceva za mlajde,znao je da se postavi i to je to....Za mene je veci golgeterski uspeh ono sto je uradio Radamel Falkao,dati pet golova to je retkost narocito u jednoj od najjacih liga sveta,i on je pravi centarfor,i mislim da je on najbolji igrac centarfor danasnjice...jedan je Falkao

gogigosa

pre 11 godina

Messi je dao 14 golova iz penala a Muller 1 tokom sezone.Ibrahimovic je to samo potvrdio i rekao istinu! Hvala lepo i dovidjenja!
(Falcao, 10. decembar 2012 20:02)

Prijatno i tebi! Idi prati modu ili zdravlje, batali nesto u sta se ne razumes.

marcony

pre 11 godina

I ti si u Barsi igrao pa nista nisi napravio. Ako si tolko pametan daj vise golova ionako je francuska liga komedija za spansku. Mesi kralj!!!

hahaah

pre 11 godina

I Pujol igra sa Cavijem i Inijestom pa ne daje toliko golova?
(Mrtvac, 10. decembar 2012 19:11)

Kandidat za najgluplji komentar godine....

Boyka

pre 11 godina

od svih ovih golova MEssi je dao samo 2 van sesnaesterca. Gledao sam poslednji mec protiv ARABIJE igrali su 0:0, to jesdnostavno nije taj igrac kao u Barsi tako da me niko ne moze uveriti kako Xavi i Iniesta nisu glavni razlog za ovakav podvig. Cisto sumnajm da bi se MEssi naigrao pored Di MArie (sto se i videlo u reprezentaciji) kao pored Inieste. Ipak , treba mu skinui kapu.

Miroslav

pre 11 godina

" imas mnogo manje postignutih golova,
ne zasluzujes ti nikakvo poredjenje s'njim,
nadmen si balkanac , sa puno folova,
JER TI SI SAMO MALI IBRAHIM . . . !!! "

Mix

pre 11 godina

Garantujem da se kojim slucajem Zlatan preziva recimo Maksimovic, onda bi bili komentari tipa: To legendo, pravo receno, postovanje brate, itd. :)

gile

pre 11 godina

Kakav ego, kakav balkanac?! Pa covek je rekao ono sto vecina misli a cuti..Mesi ima inijestu i cavija pored sebe, a zna se koliko to znaci.Uostalom gde je Mesi kad igra za repku? Nesto se bas i nije nadavao golova...Preterano ga uzdizu u zvezde i u pravu je Zlatan.Mesijev rekord je plod najpre timskog rada celog tima iza njega pa tek onda njega.REALNO
(Delija, 10. decembar 2012 18:45)

Ti delijo (turski jurisniku ) nisi normalan pa nije ni taj miler uzeo loptu u svom sesnestercu prediblao ceo tim i dao go i njemu je neko asistirao on tada nije bio ni u prvih 5 najboljih igraca bajerna. Za vasu informaciju vasu Kristinu ( penalda ) i ovog ibrakadabru kada zavrse karijere niko vise nece spominjati dok ce buduce generacije juriti Messijev rekord REKORD CAROBNJAKA NAJBOLJEG SVIH VREMENA . Pele i Maradona nisu osvajali kup sampiona (sadasnju ligu sampiona ) nikada tako da onda po tom osnovu posto je to najteze i naj kvalitetnije takmicenje nemogu biti najbolji svih vremena . Za razliku od njih koji vise namaju sanse da osvajaju trofeje messi ima jos jednu ili dve prilike da osvoji svecko prvenstvo . Zivi bili pa videli srecno Mesi naj bolji fudbaler danasnjice

crazy processor

pre 11 godina

1977–1994 Argentina 91 (34)
Kao sto vidite Maradona je dao 34 gola za reprezentaciju od 77-94. Mesi ranije nije bio efikasan, ali ove godine je dao 12 golova, ne razumem prozivanje za reprezentaciju, Mesi ukoliko ovako nastavi bice najbolji strelac svih vremena u svemu mogucem:)

Istina

pre 11 godina

od 86 golova, dva su van sesnaesterca.Kako bih voleo da ga vidim u nekoj drugoj ekipi
(pedja, 10. decembar 2012 18:16)

Pa MESI vise voli da se useta u gol. Nekako lepse tako. Sa Maradonom, najbolji fudaler svih vremena. Ni na crtanom fimu se ne moze videti ono sto on, s lakocom, izvodi na terenu. Ronaldo i jos par njih su veliki igraci, Mesi je jednostavno van konkurencije.

alexizsvedske

pre 11 godina

Pa u španskim novinama je dokazalo kako je "mali" čovek Messi. U autobusu posle jedne utakmice je poslao SMS Guardioli da možda treba da traži drugi klub.. Ili Ibra ili ja.. To je Zlatan doznao i nisu pričali posle toga.. U toj utakmici je Zlatan dao dva gola.. Messi je veliki fudbaler ali microskopski čovek..

Tekelija

pre 11 godina

Па оно, Ибрахимовићу, играо си у тој истој Барселони, па и ниси забио ни 10.
Само ти мијењај клубове као гаће. Нећеш никад ништа освојити ;)

Не волим Барсу и сагласан сам да им често судије помажу, али будимо реални, Меси је страва играч, а шпанска лига је туга и очај. Све се поклопило да он то оствари и драже ми је да је он то урадио него овај Ибрахимовић.

Balotelli

pre 11 godina

Da bi zaista prestigao Mullera, trebalo je da je u ovih 66 utakmica postigao 93-94 gola. Mada, s druge strane, stoji i da je imao manje prilike da igra protiv slabih protivnika, vreca za napucavanje, nego sto se, u svoje vreme, moglo desiti Mulleru. Pored svih ostalih razloga zasto su takva poredjenja i takvi "rekordi" besmisleni.

wlado

pre 11 godina

kako to mislite nije se snasao u barseloni?

23 gola i 20 asistencija? malo li je..i to za coveka koji je pola sezone bio persona non grata

kada mesi predje u bilo koju ligu, ma samo u bilo koji drugi klub, i da 60 golova(ronaldu uspelo posle prelaska u man utd) onda cemo pricati...ovako kao sto neko kaze i ja meni bi namestili 30 golova mali madjionicari iza mene

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

I moja baba bi dala toliko golova da ima Xavija i Iniestu u timu.Jos 14 iz penala?E smesan je messi.Lepo im je objasnio Ibrahimovic.

Delija

pre 11 godina

Kakav ego, kakav balkanac?! Pa covek je rekao ono sto vecina misli a cuti..Mesi ima inijestu i cavija pored sebe, a zna se koliko to znaci.Uostalom gde je Mesi kad igra za repku? Nesto se bas i nije nadavao golova...Preterano ga uzdizu u zvezde i u pravu je Zlatan.Mesijev rekord je plod najpre timskog rada celog tima iza njega pa tek onda njega.REALNO

coabgd

pre 11 godina

On jeste vrhunski spic, ali sta mu treba osporavanje Mesijevog uspeha??? Nikad nisam voleo ljude koji sebe velicaju, a osporavaju uspehe ljudi koji su bolji od njih samih.
Pa svi znamo ko je Mesi i ne secam se da sam ikad procitao neku njegovu neodmerenu izjavu. Vise puta su otvoreno osporavali njegove kvalitete, a on na to nikada po medijima nije odgovarao. Momak jednostavno sve sto ima da kaze kaze na terenu, a tu je prilicno "pricljiv". Nije dovoljno biti veliki igrac, moras biti i veliki covek.

EUFORIJA

pre 11 godina

Za Goxija kc Lamparda;Batice,da nisi zagrizeni navijac Reala? Suvise gledas navijacki! Ovde je tema Mesi! Mozes ga voleti ili mrzeti,on je stvarno NAJBOLJI.

mint

pre 11 godina

Barsa ima najbolji tim na svetu, igraju viktorije sa svima, imaju najacu sredinu terena na svetu koja je i razlog zbog cega je mesi dao ovoliko golova, to naravno ne umanjuje mesijev ucinak.Svaka mu cast. Kada si najbolji kao Barsa onda te svi pljuju verovatno su i nas tako pljuvali kada smo 90-ih gazili sve u basketu.

Cao zdravo

pre 11 godina

Auuu al ste ispljuvali ovog kompleksasa svaka vam cast, stvarno je ljigavac, i to sto kazete imao je i on cavija i inijestu u timu pa nije dao ni 10 gola, a MESI pored 86 gola 32. asistencije duplo vise nego cavi i inijesta zajedno

a za svemir ce tek da vidimo...

pre 11 godina

Ajnstajn je bio u pravu, ljudska glupost zaista jeste beskrajna. A citajuci ove komentare dodao bih - i zavist i mrznja. Dok nepismenost ipak ima svojih ogranicenjana (1500 karaktera).

Neko

pre 11 godina

Ne zelim da umanjujem Mesijev uspeh, ali nije isto dati toliko golova u Spaniji ili recimo u Italiji. U spaniji golovi padaju kao kisa, jer je vecina timova 3 klase ispod Reala i Barselone. Njima je svaki vikend kao da igraju kup utakmicu protiv nizeligaskog tima. Samo je pitanje koliko ce im golova dati (cast izuzecima tipa: Atletiko, Malaga, Valensija).
A u Italiji npr Juventus koji je ubedljivo najbolja ekipa u seriji A jedva dade jedan gol Palermu koji ne moze da se pokupi i nalazi se u zoni ispadanja.
Tri igraca sa najvise golova igraju u spaniji (Mesi, Ronaldo, Falkao), a to ne moze biti slucajnost.

jovan

pre 11 godina

Zlatan Ibrahimovic je poreklom iz Bijeljine. Znaci taj palanacki kompleks, bez obzira da je zaista sjajan fudbaler, on ne moze da eliminise. Ostalo o njegovom poreklu i rudimentima mislim da nije ni ljudski niti politicki korektno da iznosim u javnost.

dexa

pre 11 godina

obicno ne komentarisem, ali procitavsi sta rece onaj veljko, morao sam.. hajde nas ti nauci sta je fudbal.. i da li je mesi igracina.. kao prvo, barselonu ne cine samo xavi i iniesta..njihov ceo tim je takav da vrse presing i zato i imaju 80% posed lopte..a sa tolikim posedom imas daleko vise sansi po utakmici..pa otuda i toliki leovi golovi..barselona je sistem..90% njihovih igraca su iz njihove skole..pa sta mislis, zasto su bas fabregasa doveli?? tamo s eprosto sve zna , sta i kako..zato se, recimo, ibrahimovic tamo nije uklopio.. sjajan igrac, ali strci u celoj prici.. zasto mesi ne daje ni trecinu toga u reprezentaciji?? a ona je , po imenima, jaka isto koliko i barsa.. hajde, ti nama, neznalicama, objasni.. kao sto on nije ta klasa van barse, tako ni gvardiola nece biti..sve ce se to videti uskoro..barsin sistem je i njega i mesija digao vise nego sto zapravo vrede...to je kad neko voli nesto , kao dete, pa uhvati da zabedjuje..ja volim barsu, ne mrzim ronalda pozera , ali realno on je daleko svestraniji igrac od mesija .. daleko.. a zidan je . pa i inijesta, za obojicu, izmislio fudbal.. najinteligentniji igrac svih vremena.. zbog njega, inijeste, ronalda zube , anrija i jos nekih, fudbal je prestao da biva igra maloumnih trkaca i guraca lopte... i da , ima li mesi fintu?? bilo kakvu.. naravno da ne.. jer sta ce mu.. primi, gurni, protrci, gurni protrci , pretrci , sutni.. ili asistiraj.. nije sebican ,daleko od toga.. a fudbal nije trcanje..bar za one koji znaju..pozz

ignorant

pre 11 godina

Neka me demantuje neko od ovih fudbalskih znalaca,Ali:Zlatan je bio bog u Holandiji,ok,nije toliko "opasna" liga,Italija:Juventus,Inter hmm,Spanija u Mesijevom timu,relano razbio je,zatim Francuska,opet dominira.Mislite li da je Leo toliko svestran da bi isto ovo pokazao igde osim u Barseloni,gde ima uz sebe doktore fudbala poput Inieste,Xavija,Fabregasa?!?
Mislim da je to isto kao ona generacija Valencije,sa Claudio Lopesom,Mendietom..Ubijali su,Ali,kad su se raselili,nigde nikoga.Mesi jeste jedan od najvecih majstora danasnjice I na ruku mu ide to sto je drugi bog CR nedopadljivo arogantan,kao I Zlatan,tako da po prirodi stvari,sve simpatije Mesiju...Ali.............

Ja

pre 11 godina

Za sve one koji kazu da ja bio los u barseloni:
-postavio je timski rekord kao jedini igrac koji je dao gol u svoje prve 4 utakmice za klub
-posle 7 kola bio je prvi strelac lige sa 7 golova, pa se povredio (oko mesec dana)
-dao je 16 golova u ligi na 29 utakmica
a usput se nije slagao sa trenerom i igracima, igrao je uslovno receno van pozicije (Gvardiola je forsirao Mesija u sredini a Ibrahimovica desno).

Nemanja

pre 11 godina

Ibra u barsi igrao 29 tekmi sto sa klupe sto kao starter, dao 16 golova, bez penala, posto ih on nije sutirao. Tesko da se nije snasao.

Saša

pre 11 godina

Ne gotivim nešto Ibrahimovića, ali je definitivno u pravu. Pa setite se Lige Šampiona Barselona vs Čelsi, pa onda Barselona vs Arsenal i na kraju Barselona vs Milan...Sramotno je bilo suđenje...Kao i El Klasiko kada fudbaleri Barse simuliraju, a među njima i Mesi :-) Uostalom sa kakvim timom igra nije bilo teško premašiti rekord...

Čitalac komentar

pre 11 godina

Ibrahimović je imao veoma zanimljivu izjavu iz doba kada je otpušten iz Barselone, nešto u fazonu kako je Barsa trebala njemu da podredi igru kada ga je već kupila ... e, pa mislim da je tu bio ključni problem njegovog neuklapanja.

PS.
Poreklo iz Bijeljine vuče i Dusko Stevanovic poznatiji kao ''proročica Kleopatra''

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Posto vidim da vas 90% forumasa navija za uefalonu,i vidim da dizete u nebesa njihove lige sampiona,a osecam ni da ne znate da su ih osvajali uz VELIKU pomoc sudija...prvo 2009 ona bruka protiv Celzija(kada Celziju nisu svirana 4 penala),pa onda 2011 kada su ponistili cist gol iguaina,zbog navodnog faula,koji naravno nije postojao...I PROSTO MI NIJE JASNO KAKO ZA NJIH NEKO MOZE DA NAVIJA?!?!?!? A sto se tice mesija,njega svi ""volite" iz prostog razloga sto zavitide Ronaldu...Ai samo znate da je mnogo bolji...

da

pre 11 godina

koliko puta me je tvoj strašni tim obalio ove sezone u toj strašnoj ligi, bolje bi ti bilo da se pokriješ ušima, ili kosom. za tebe su ovi http://www.youtube.com/watch?v=fmHYSNVo6EM vrli momci messi

Turimti

pre 11 godina

Ljigavi..jeste da imas uspehe iza sebe ali dzaba ti..nikad neces biti najbolji golgeter,nikad neces biti najbolji fudbaler sveta,neznas za ferplej.Za one poteze gde je polomio igrace dosad je trebao u zatvoru ili na ispitivanje toliko o tome da uefa ne stoji iza njega.I na kraju mislim da njega najvise boli cinjenica da je Barsa jedini tim koji ga je sutnuo na pravi nacin otuda uvek njegove frustracije kad se spomene Barsa.Nezalost puno u zivotu uspeo ali ostace mali covek i nikad nece biti spominjan medju velikanima.

gile

pre 11 godina

I Pujol igra sa Cavijem i Inijestom pa ne daje toliko golova?
(Mrtvac, 10. decembar 2012 19:11)

Kandidat za najgluplji komentar godine....
(hahaah, 10. decembar 2012 20:14)

Ipak bih reko da je tvoj komentar naj ozbiljniji kandidat

albanac

pre 11 godina

Pa sto ih ne dade kada si igrao za Barselonu......igrao si godinu dana a nisi uspeo dati vise od 10 tak golova. pa eto ti sad...daj bar polovinu u Francuskoj ako mozes.

micifu

pre 11 godina

ovaj lik se dokazao u barsi,toliko o njemu.a da li cr7 ima losije igrace oko sebe od barse?da li ih je imao u mnu?dajte ne lupajte gluposti da ne bi nista uradio bez cavija i inijeste.pa oni prosle sezone.jedva nesto malo utakmica sastavili zajedno zbog povreda

Шурикен

pre 11 godina

Само да подсетим коментаторе који Ибрахимовића називају Балканцем, да он није Балканац, већ да он вуче порекло са једног другог, много већег полустрва, наиме, Индијског полуострва.

Zlaćan

pre 11 godina

Pogledajte kakve je golove dao u Barci Zlatan. Jasno se vidi koliko je lako biti egzekutor sa takvim igračima iza sebe. http://www.youtube.com/watch?v=1JEHiMyvSRU

UEFADRID

pre 11 godina

Sta reci za UEFADRID i za penalda koji je vec ove godine sutirao 7 penala, o prosloj godini necu ni da pricam, najjace realovci gube na poluvremenu, krece drugo poluvreme odmah igrac vise za real, tako stalno kada su gubili, pa niko nije lud svi sve vidimo, nismo slepi..

H8er

pre 11 godina

Interesantno je to kako je Barselona mlela sve pred sobom sa Mesijem, Etoom ili recimo Viljom, dok sa Ibrahimovicem to nije bio slucaj.

Sa svim napadacima Barselona je prolazila odlicno, samo ne sa njim. Igrac svetske klase, strasan golgeter, ali nepopravljivi egoista, ja pa ja. Da se vise stavlja u sluzbu tima, ko zna sta bi se sve dogodilo, mozda bi i dalje igrao u Barseloni. Mesi to moze, skroma decko.

PS. a svako ko se i usudi da osporava Mesija (mislim na fudbalere) sami sebi uskacu u usta i pokazuju frustraciju, vidi se to. Da ga Mesijev uspeh ne boli, cutao bi umesto sto se sam namece izjavama u medijima (ili kao recimo Runi koji je pohvalio Argentinca javno). Ovako, pokazao je da mu bas nije milo.

David Pantovic

pre 11 godina

Messi je ne vidjen igrac, Ibrahimovic isto. Svi znaju i za jednog i za drugog. Messi je brzi, Ibrahimovic je jaci. Zar je zaista bitno ko je i koliko golova dao. Vazno je biti zdrav i igrati jos 5, 6 godina u punoj snazi sve ostalo je manje bitno. Svaka cast I jednom I drugom.

Ibra

pre 11 godina

I ti si u Barsi igrao pa nista nisi napravio. Ako si tolko pametan daj vise golova ionako je francuska liga komedija za spansku. Mesi kralj!!!
(marcony, 10. decembar 2012 18:42)

Iz 46 utakmica Ibrahimovic je dao 22 gola i imao 13 asistencija. Svima je poznato da je Ibrahimovic napustio Barku zbog Guardiloa a ne lose igre. Ako niste znali Ibrahimovic je usao u istoriju Barke kao jedini igrac koji je dao 4 gola u prva 4 nastupa. http://arxiu.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/09/n090923106914.html

Svima na kugli zemaljskoj je jasno da Ibra kad igra iz inata, igra najbolje. Da je ostao u Barki i nastavio se inatiti sa Mesijem gdje bi mu kraj bio. A treba im takva vrsta igraca. Igrali bi mnogo dinamicnije.

gile

pre 11 godina

@Potpuno je upravu. On nije hobit koji padne kad god ga neko mrko pogleda a Gerd Miler je imao samo 9 utakmica u KES tada.
(santa justa, 10. decembar 2012 18:48)

Od juce tog Milera niko ziv na planeti nece pominjati samo ce se oni kod boga njega secati . A taj ibra imao je priliku u barci tako da cuti covece i zgrci pare od tih sejka jer su samo oni ludi da izdvajaju toliki novac za polu igraca koji nista nije osvojio niti ce

fenomen

pre 11 godina

Ma nek organizuje UEFA turnir na "male golice" i nek odigraju izmedju sebe turnir Mesi, Ronaldo, Ibra i ostali zainteresovani i tako dobijemo ko je najbolji. Dajte Mesija u Zvezdu ili u Partizan pa da vidimo koliko ce golova dati u nasoj jadnoj ligi. U fudalu je jako vazno da imas saigrace koji imaju kliker za fudbal. Zamislite iza Mesija Cavu Dimitrijevica i Mijailovica ili Smiljanica. Njegova fizicka konstitucija i nesumnjivo fudbalsko znanje (dribling) prolazi uz pomoc sudija gde svaki kontakt dobija faul. Video bi ga ja u Engleskoj gde se igra mnogo cvrsce. Spanija je prava liga za Mesija, on je sjajan fudbaler i ima odlicne saigrace i sve to donosi uspeh. Po meni je Ronaldo bolji igrac, ima bolji sut, daje golove sa obe noge i sa glavom, neuporedivo brzi i cvrsci u duelu. Sto se tice Ibre mnogo lenj igrac sto se tice trcanja ali ono za sta je placen radi vise nego dobro, daje golove. Ukusi su razliciti.
Poz...

Nevergiveup

pre 11 godina

Veliki sam fan Barce i slazem se cak i ako sam fan da im se ponekad olako sviraju faulovi i penali.A ti Ibrahimovicu postigni to sto je uradio Messi pa onda omalovazavaj tudj uspeh.On ima Xavija i Iniestu koji mu asistiraju,ali i on je sam postigao gomilu golova.Koliko puta smo videli 4,5 igraca oko njega jednog?Decko predribla protivnicku odbranu i da gol.Ibrahimovicev kvalitet je neosporan,ali bi trebalo da se okrene svojoj igri,a da se okane stalnog komentarisanja drugih igraca.

Bane

pre 11 godina

Nije moguće da se Ibra negde ne snadje nego je oteran zato što oni nisu mogli da se snadju sa njim. Dovoljno da je udario Mesiju dve ćuške na treningu, izvikao se na Ćavija i Inijestu zato što mu nisu lepo dodali loptu i tu je kraj, nema ni f od fudbala što se tih igrača tiče, a samim tim i igra Barselone puca.

luuuudddddd

pre 11 godina

ma kakav mesi...pogledajte falkaa,decko sam vuce atletiko...razbija kako igra...i njega u koji god tim da stavis on ce da se snadje...a ja garantuujem da mesi ne bi izdrzao u engleskoj ni polu sezonu...

Palermo

pre 11 godina

Ja vama kazem da je Kristi tata mata za sve njih,iza njega je falcao i cao..sto se tice mesija,ne osporavam kvalitet ali, je Ronaldo daleko kompletniji igrac...!

saban

pre 11 godina

i od tih 86 goglova osvojise samo kup spanije,steta ne znam koliko je dao u prvenstvu od ovih 86,ali ako je dao npr 50 onada ovih 14 golova iz penala je bas veliki procenat

ddamir subtitle

pre 11 godina

Nije da sam fan Messija ali ga poštujem i njega i njegov učinak koji se ne viđa svaki dan
. Iz Ibrahinovića progovara nalograđanština i jal. Igrao je u barci, imao šansu pokazati znanje no nije se proslavio.
Prema ovom linku http://www.youtube.com/watch?v=1JEHiMyvSRU sve golove je Z.I. dao maltene iz peterca i zadnja je osoba koja treba prigovarati kakve je Messi golove dao kad su njegovi isti jer barca igra taj stil ušetavanja u gol.
Budi čovjek i čestitaj, a ne pljuvati samo zato jer si ljubomoran a vidim da nisi ni neki naročit čovjek. Nula bodova ibrahime.....

fortissimo

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=cKtvGyGXDO0

Još nema samo onog nevidjenog voleja sa 30 metara za reprezentaciju Švedske protiv Engleske.

Mr Djurdje Zivkovic

pre 11 godina

Nema nikakve veze sto je g. Ibrahimovic rodjen i odgajan u Svedskoj. On je genetski nas covek, balkanac, vidi se. Odlican fudbaler, sa svim fizickim predispozicijama, sut super - ali sportsko vitestvo cista nula. Da je rekao da Mesi nema uz sebe Iniestu i Cavija da nikada ne bi dao toliko golova - to bi bilo OK. Ovako, bas se vidi da mu zavidi.

mujcinovic salih

pre 11 godina

Mesi je dobar fudbaler a Barselona tim.Medjutim za njihov uspeh najzasluznije su sudije odnosno kriterijumi.Jedan kriterijum je za Barcelonu a drugi za sve ostale.Sudijske odluke uticu vise od 50% na rezultate Barcelone.Tako zasticen tim kao sto je Barcelona ja u svom zivotu nisam gledao a imam dosta godina.

malo realnosti

pre 11 godina

messi jeste najbolji ali zanimljivo kako niko ne uzima u obzir promjenu u tehnologiji lopti i uticaj na igru i broj golova. te lopte iz 1972 su bile napravljene od kravlje koze, teske po 10 kila a kad su mokre i po 20.

ove lopte sto se danas prave od superlaganih materijala laksih od plastike jednostavno ne mogu da se porede. te stare lopte ne mogu tako brzo da lete, mijenjaju pravac, lakse je bilo golmanima hvatati ih a glavu bi ti odvalila kad bi pokusao onako mokru i napucanu da je zahvatis.

Sax

pre 11 godina

Ma sve objasnjeno, ali sve Messi za mene nikad ne moze biti prvi prema ovoj statistici !!!

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523666_10152341611825402_1759824445_n.jpg

25 penala + kome je davao golove hetafeu i kompaniji po 4 komada ma daj, sta je osvojio kup Spanije molim nisam dobro cuo kup Spanije rekoste ??? Dzaba mu svi ti govoli ! Da je osvojio LS, Primeru dao ovoliko golova i uz penale i sve ja bi to pozdravio rekao svaka cast najbolji je vukao je tim u LS i osvojio kao i prvenstvo i najbolji je nema dalje, al ovako sinovi i sestre Messi sa Milerom ne moze da se poredi, samo u nekoj sali eventualno...

ggg

pre 11 godina

Haha, pa imao je ibrahimovic šansu i da igra sa cavijem i inijestom kao što neki govore za mesija, i šta je uradio gospodin zlatan te godine...ništa!!!
Mesi pored toga što daje golove, on i asistira, tako da mnogi ovde mogu da ĆUTE!

zoran makedonac

pre 11 godina

ooo ibro svemoguci ibrooo ja ti se divim ibro legendooo nad legendama o ibrooooooo,legendo secas li se kad smo leteli iznad svedske ibro legendo,pa kad ti je pukla lijana i DDUUU padne ibra u svedsku,sreca nista mu nije tvrda glava,i eto ga zove me ibra telefonom da mi kaze kako se bosna izgradila...i prolepsala...eto tako je ljudi ibra dospeo u svedsku

nenadNS

pre 11 godina

I TATA BI SINE!
E,da sam je igrao u Barsi,sta bi to bilo.Ali nisam!
A ti si igrao sa istim tim igracima i sta bi...?Nista.Otisao u Milan.
Drmaj brate po Francuskoj i cestitaj boljem.

BaneUtd

pre 11 godina

U pravu je ibra! Pa i ja da igram sa Inijestom i Cavijem, dao bih i vise od Mesija.Vidi se koliko Mesi vredi kada igra za Argentinu. Nema ga nigde. Ibra i Ronaldo su za koplje ispred bolji.

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Bravo Ibrahimovicu LEGENDO,lepo si im rekao...Da uefalona ne namesta,nikad nebi nista osbojili,i mesi nikad nebi bio najbolji...Ai ovako nije, Ronaldo moze da ga uci kako se igra...

Utudinovic

pre 11 godina

Ljubomora je cudo! Sine i ti si bi u Barsi pa se nisi snasao... Sto ne kantas ove levate po Francuskoj ligi sa 2 komada po mecu? Balkanac...

Oliver

pre 11 godina

Svaka cast Zlatanu, cini se da on jedini od danasnjih fudbalera nema dlaku na jeziku i ima m..a da kaze sta misli, a sto mnogi drugi takodje misle, samo ne smeju da kazu naglas. Trenutno je Zlatan licnost sa najvise harizme i karaktera u svetu fudbala, jedini, uz Murinja, koji sme da se suprotstavi projektu Barselone i mocnicima iz UEFA.

sremac

pre 11 godina

Nije bas da imaju mnogo penala ali zato imaju Inijestu, Cavija, Alvesa i Sanceza. Sa takvim igracima i panj bi dao 20 golova, a ne Mesi koji je vise nego odlican fudbaler

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

I moja baba bi dala toliko golova da ima Xavija i Iniestu u timu.Jos 14 iz penala?E smesan je messi.Lepo im je objasnio Ibrahimovic.

Jovan

pre 11 godina

Znaci mujo-smesan si!
Igras u najdunsterskijoj z.evropskoj ligi, a usudjujes se da omalovazavas rezultat igraca pred kim KLANJA ceo svet.
Mali si covek i sitna dusa, a 90 golova ne bi dao ni na PS!

Delija

pre 11 godina

Kakav ego, kakav balkanac?! Pa covek je rekao ono sto vecina misli a cuti..Mesi ima inijestu i cavija pored sebe, a zna se koliko to znaci.Uostalom gde je Mesi kad igra za repku? Nesto se bas i nije nadavao golova...Preterano ga uzdizu u zvezde i u pravu je Zlatan.Mesijev rekord je plod najpre timskog rada celog tima iza njega pa tek onda njega.REALNO

alexizsvedske

pre 11 godina

Pa u španskim novinama je dokazalo kako je "mali" čovek Messi. U autobusu posle jedne utakmice je poslao SMS Guardioli da možda treba da traži drugi klub.. Ili Ibra ili ja.. To je Zlatan doznao i nisu pričali posle toga.. U toj utakmici je Zlatan dao dva gola.. Messi je veliki fudbaler ali microskopski čovek..

dexa

pre 11 godina

obicno ne komentarisem, ali procitavsi sta rece onaj veljko, morao sam.. hajde nas ti nauci sta je fudbal.. i da li je mesi igracina.. kao prvo, barselonu ne cine samo xavi i iniesta..njihov ceo tim je takav da vrse presing i zato i imaju 80% posed lopte..a sa tolikim posedom imas daleko vise sansi po utakmici..pa otuda i toliki leovi golovi..barselona je sistem..90% njihovih igraca su iz njihove skole..pa sta mislis, zasto su bas fabregasa doveli?? tamo s eprosto sve zna , sta i kako..zato se, recimo, ibrahimovic tamo nije uklopio.. sjajan igrac, ali strci u celoj prici.. zasto mesi ne daje ni trecinu toga u reprezentaciji?? a ona je , po imenima, jaka isto koliko i barsa.. hajde, ti nama, neznalicama, objasni.. kao sto on nije ta klasa van barse, tako ni gvardiola nece biti..sve ce se to videti uskoro..barsin sistem je i njega i mesija digao vise nego sto zapravo vrede...to je kad neko voli nesto , kao dete, pa uhvati da zabedjuje..ja volim barsu, ne mrzim ronalda pozera , ali realno on je daleko svestraniji igrac od mesija .. daleko.. a zidan je . pa i inijesta, za obojicu, izmislio fudbal.. najinteligentniji igrac svih vremena.. zbog njega, inijeste, ronalda zube , anrija i jos nekih, fudbal je prestao da biva igra maloumnih trkaca i guraca lopte... i da , ima li mesi fintu?? bilo kakvu.. naravno da ne.. jer sta ce mu.. primi, gurni, protrci, gurni protrci , pretrci , sutni.. ili asistiraj.. nije sebican ,daleko od toga.. a fudbal nije trcanje..bar za one koji znaju..pozz

wlado

pre 11 godina

kako to mislite nije se snasao u barseloni?

23 gola i 20 asistencija? malo li je..i to za coveka koji je pola sezone bio persona non grata

kada mesi predje u bilo koju ligu, ma samo u bilo koji drugi klub, i da 60 golova(ronaldu uspelo posle prelaska u man utd) onda cemo pricati...ovako kao sto neko kaze i ja meni bi namestili 30 golova mali madjionicari iza mene

Goxy KC LAMPARD

pre 11 godina

Posto vidim da vas 90% forumasa navija za uefalonu,i vidim da dizete u nebesa njihove lige sampiona,a osecam ni da ne znate da su ih osvajali uz VELIKU pomoc sudija...prvo 2009 ona bruka protiv Celzija(kada Celziju nisu svirana 4 penala),pa onda 2011 kada su ponistili cist gol iguaina,zbog navodnog faula,koji naravno nije postojao...I PROSTO MI NIJE JASNO KAKO ZA NJIH NEKO MOZE DA NAVIJA?!?!?!? A sto se tice mesija,njega svi ""volite" iz prostog razloga sto zavitide Ronaldu...Ai samo znate da je mnogo bolji...

Saša

pre 11 godina

Ne gotivim nešto Ibrahimovića, ali je definitivno u pravu. Pa setite se Lige Šampiona Barselona vs Čelsi, pa onda Barselona vs Arsenal i na kraju Barselona vs Milan...Sramotno je bilo suđenje...Kao i El Klasiko kada fudbaleri Barse simuliraju, a među njima i Mesi :-) Uostalom sa kakvim timom igra nije bilo teško premašiti rekord...

Boyka

pre 11 godina

od svih ovih golova MEssi je dao samo 2 van sesnaesterca. Gledao sam poslednji mec protiv ARABIJE igrali su 0:0, to jesdnostavno nije taj igrac kao u Barsi tako da me niko ne moze uveriti kako Xavi i Iniesta nisu glavni razlog za ovakav podvig. Cisto sumnajm da bi se MEssi naigrao pored Di MArie (sto se i videlo u reprezentaciji) kao pored Inieste. Ipak , treba mu skinui kapu.

saban

pre 11 godina

i od tih 86 goglova osvojise samo kup spanije,steta ne znam koliko je dao u prvenstvu od ovih 86,ali ako je dao npr 50 onada ovih 14 golova iz penala je bas veliki procenat

Ibraglup

pre 11 godina

Jel' ovo najgluplji covek na svetu? Pitam se ja. Pa bio je u Barseloni, uglavnom ulazio s klupe. Nikad neefikasnija Barselona nije bila nego sa njim u napadu, hiljadu napada zezne, uspori, maksimalne pobede bile 1-2:0, cim je on otisao, Barsa se raspucala. On je jedan obican samozivi, egoisticni kocnicar. A sto se tice ovih koji stalno bulazne o Inijesti i Caviju, pa sto oni ne daju te golove ako su tako dobri? Ok, Mesi je istureniji, ali sto onda npr. Vilja ili Sancez, koji su istureniji od Mesija, ne daju te golove? Pa oni ne mogu ni 10-ak po sezoni, ovaj 90. I vecina tih golova jesu njegovi prodori, brze kombinacije i dupli pasovi, tako da, to su sve budalastine. Da nije Mesija, Barsa ne bi bila ni priblizno jaka. Ko bi tu davao golove? Sancez? Pa taj nema tri cuke. Nije mi jasno ko ga uopste stavlja. Vilja kad daje golove tad ih niko vise ne daje, to je maks 1-2:0. Ostaje Pedro i Inijesta da nesto pokusaju, eventualno Cavi sa distance. Prosto, Mesi je ustvari jedini napad Barselone (koji valja), oni drugi napad i nemaju.

Miroslav

pre 11 godina

" imas mnogo manje postignutih golova,
ne zasluzujes ti nikakvo poredjenje s'njim,
nadmen si balkanac , sa puno folova,
JER TI SI SAMO MALI IBRAHIM . . . !!! "

fenomen

pre 11 godina

Ma nek organizuje UEFA turnir na "male golice" i nek odigraju izmedju sebe turnir Mesi, Ronaldo, Ibra i ostali zainteresovani i tako dobijemo ko je najbolji. Dajte Mesija u Zvezdu ili u Partizan pa da vidimo koliko ce golova dati u nasoj jadnoj ligi. U fudalu je jako vazno da imas saigrace koji imaju kliker za fudbal. Zamislite iza Mesija Cavu Dimitrijevica i Mijailovica ili Smiljanica. Njegova fizicka konstitucija i nesumnjivo fudbalsko znanje (dribling) prolazi uz pomoc sudija gde svaki kontakt dobija faul. Video bi ga ja u Engleskoj gde se igra mnogo cvrsce. Spanija je prava liga za Mesija, on je sjajan fudbaler i ima odlicne saigrace i sve to donosi uspeh. Po meni je Ronaldo bolji igrac, ima bolji sut, daje golove sa obe noge i sa glavom, neuporedivo brzi i cvrsci u duelu. Sto se tice Ibre mnogo lenj igrac sto se tice trcanja ali ono za sta je placen radi vise nego dobro, daje golove. Ukusi su razliciti.
Poz...

Ibra

pre 11 godina

I ti si u Barsi igrao pa nista nisi napravio. Ako si tolko pametan daj vise golova ionako je francuska liga komedija za spansku. Mesi kralj!!!
(marcony, 10. decembar 2012 18:42)

Iz 46 utakmica Ibrahimovic je dao 22 gola i imao 13 asistencija. Svima je poznato da je Ibrahimovic napustio Barku zbog Guardiloa a ne lose igre. Ako niste znali Ibrahimovic je usao u istoriju Barke kao jedini igrac koji je dao 4 gola u prva 4 nastupa. http://arxiu.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/09/n090923106914.html

Svima na kugli zemaljskoj je jasno da Ibra kad igra iz inata, igra najbolje. Da je ostao u Barki i nastavio se inatiti sa Mesijem gdje bi mu kraj bio. A treba im takva vrsta igraca. Igrali bi mnogo dinamicnije.

Шурикен

pre 11 godina

Само да подсетим коментаторе који Ибрахимовића називају Балканцем, да он није Балканац, већ да он вуче порекло са једног другог, много већег полустрва, наиме, Индијског полуострва.

Palermo

pre 11 godina

Ja vama kazem da je Kristi tata mata za sve njih,iza njega je falcao i cao..sto se tice mesija,ne osporavam kvalitet ali, je Ronaldo daleko kompletniji igrac...!

Ralemvp

pre 11 godina

Ma ja bi dao 100 golova da mi sviraju ko Mesiju.Ibrahimovicu moj,bar jednom u zivotu cestitaj nekome na uspehu,ovakav ego se retko radja.Jeste on bruka igrac ali Mesi je ipak nivo iznad njega.

..

pre 11 godina

igra u 4 puta slabijoj ligi, u timu koji je jaci nego svi ostali zajedno, u reprezentaciji gde svaki napad ide na njega pa ne moze da da ni pola od tih pomenutih 90..momak, bio si ti u barsi sa cavijem i inijestom pa znamo dobro kako si se proveo..a sto se tice penala, nista manje ih nisu sudili tada nego danas..a vi sto pominjete da je mesi pola golova dao tako sto je podmetnuo nogu samo..miler je pre svakog gola predriblao ceo protivnicki tim, aa? decko je vanzemaljac..koliko samo asistencija ima..nije mi jasno kako neko moze da omalovazava takav uspeh, al ajde,,

Neko

pre 11 godina

Ne zelim da umanjujem Mesijev uspeh, ali nije isto dati toliko golova u Spaniji ili recimo u Italiji. U spaniji golovi padaju kao kisa, jer je vecina timova 3 klase ispod Reala i Barselone. Njima je svaki vikend kao da igraju kup utakmicu protiv nizeligaskog tima. Samo je pitanje koliko ce im golova dati (cast izuzecima tipa: Atletiko, Malaga, Valensija).
A u Italiji npr Juventus koji je ubedljivo najbolja ekipa u seriji A jedva dade jedan gol Palermu koji ne moze da se pokupi i nalazi se u zoni ispadanja.
Tri igraca sa najvise golova igraju u spaniji (Mesi, Ronaldo, Falkao), a to ne moze biti slucajnost.

Mix

pre 11 godina

Garantujem da se kojim slucajem Zlatan preziva recimo Maksimovic, onda bi bili komentari tipa: To legendo, pravo receno, postovanje brate, itd. :)

gile

pre 11 godina

Kakav ego, kakav balkanac?! Pa covek je rekao ono sto vecina misli a cuti..Mesi ima inijestu i cavija pored sebe, a zna se koliko to znaci.Uostalom gde je Mesi kad igra za repku? Nesto se bas i nije nadavao golova...Preterano ga uzdizu u zvezde i u pravu je Zlatan.Mesijev rekord je plod najpre timskog rada celog tima iza njega pa tek onda njega.REALNO
(Delija, 10. decembar 2012 18:45)

Ti delijo (turski jurisniku ) nisi normalan pa nije ni taj miler uzeo loptu u svom sesnestercu prediblao ceo tim i dao go i njemu je neko asistirao on tada nije bio ni u prvih 5 najboljih igraca bajerna. Za vasu informaciju vasu Kristinu ( penalda ) i ovog ibrakadabru kada zavrse karijere niko vise nece spominjati dok ce buduce generacije juriti Messijev rekord REKORD CAROBNJAKA NAJBOLJEG SVIH VREMENA . Pele i Maradona nisu osvajali kup sampiona (sadasnju ligu sampiona ) nikada tako da onda po tom osnovu posto je to najteze i naj kvalitetnije takmicenje nemogu biti najbolji svih vremena . Za razliku od njih koji vise namaju sanse da osvajaju trofeje messi ima jos jednu ili dve prilike da osvoji svecko prvenstvo . Zivi bili pa videli srecno Mesi naj bolji fudbaler danasnjice

Donn

pre 11 godina

Covjek je dao 86 golova sad to bili svi golovi iz penala ili da je samo morao nogu da postavi nije ni vazno.Bitno je da ste vi sto ovde komentarisete igracine i igrate u najjacim evropskim klubovima.Ne navijam za Barsu al ovaj covjek sta radi to se ne vidja stalno.

Marko V.

pre 11 godina

Ako se uzmu skupa prethodna i dosadasnji deo tekuce sezone u klupskom prvenstvu, statistike su sledece:

1.Zlatan Ibrahimovic 42 gola 11 sa penala

2.Lionel Mesi 73 gola 11 sa penala

Pritom Ibrahimovic cije kvalitete ne sporim igrao je a tek sada igra u prvenstvu koje je ispod kvaliteta Primere. Radi se i dva razlicita tipa igraca. Ibrahimovic je tip igraca koji kompletan tim podredjuje sebi dok je sa Mesijem druga prica.
Ibrahimovic je pre PSZa igrao u pet evropskih prvaka (Ajaks, Juventus, Inter, Barselona, Milan) i nikada u karijeri nije osvojio LS. Mesi je to uradio triput sa Barsom.

vase pravo da ne znate nista

pre 11 godina

Za one koji su misljenja da Mesi sve ovo postigao zahvaljujuci iskljucivo Caviju i Iniesti...samo da kazem da je iza svojih ledja Ibrahimovic imao iste ljude...o onome sta je uradio,sami prosudite,ali svakako veliki fudbalski majstor.I misljenja sam da,kad se proglasava najbolji fudbaler sveta od strane trenera i novinara potpuno tacan i realan,jer ljudi moji to su ljudi koji fudbal prate citav svoj zivot,i valjda znaju bolje nego mi.

gile

pre 11 godina

I Pujol igra sa Cavijem i Inijestom pa ne daje toliko golova?
(Mrtvac, 10. decembar 2012 19:11)

Kandidat za najgluplji komentar godine....
(hahaah, 10. decembar 2012 20:14)

Ipak bih reko da je tvoj komentar naj ozbiljniji kandidat

ignorant

pre 11 godina

Neka me demantuje neko od ovih fudbalskih znalaca,Ali:Zlatan je bio bog u Holandiji,ok,nije toliko "opasna" liga,Italija:Juventus,Inter hmm,Spanija u Mesijevom timu,relano razbio je,zatim Francuska,opet dominira.Mislite li da je Leo toliko svestran da bi isto ovo pokazao igde osim u Barseloni,gde ima uz sebe doktore fudbala poput Inieste,Xavija,Fabregasa?!?
Mislim da je to isto kao ona generacija Valencije,sa Claudio Lopesom,Mendietom..Ubijali su,Ali,kad su se raselili,nigde nikoga.Mesi jeste jedan od najvecih majstora danasnjice I na ruku mu ide to sto je drugi bog CR nedopadljivo arogantan,kao I Zlatan,tako da po prirodi stvari,sve simpatije Mesiju...Ali.............

gogigosa

pre 11 godina

Messi je dao 14 golova iz penala a Muller 1 tokom sezone.Ibrahimovic je to samo potvrdio i rekao istinu! Hvala lepo i dovidjenja!
(Falcao, 10. decembar 2012 20:02)

Prijatno i tebi! Idi prati modu ili zdravlje, batali nesto u sta se ne razumes.

mujcinovic salih

pre 11 godina

Mesi je dobar fudbaler a Barselona tim.Medjutim za njihov uspeh najzasluznije su sudije odnosno kriterijumi.Jedan kriterijum je za Barcelonu a drugi za sve ostale.Sudijske odluke uticu vise od 50% na rezultate Barcelone.Tako zasticen tim kao sto je Barcelona ja u svom zivotu nisam gledao a imam dosta godina.

Ibro dirka nas

pre 11 godina

Ibra je KING, kralj. Svakako jedan od najboljih napadaca u modernoj istoriji fubala. Za mene najbolji klasican centarfor.

Ali kralju kraljevo a CARU carevo. Oladi bolan Ibro, ne cini tebe nista losijim to sto je Mesi toliko dobar.

UEFADRID

pre 11 godina

Sta reci za UEFADRID i za penalda koji je vec ove godine sutirao 7 penala, o prosloj godini necu ni da pricam, najjace realovci gube na poluvremenu, krece drugo poluvreme odmah igrac vise za real, tako stalno kada su gubili, pa niko nije lud svi sve vidimo, nismo slepi..

jovan

pre 11 godina

Zlatan Ibrahimovic je poreklom iz Bijeljine. Znaci taj palanacki kompleks, bez obzira da je zaista sjajan fudbaler, on ne moze da eliminise. Ostalo o njegovom poreklu i rudimentima mislim da nije ni ljudski niti politicki korektno da iznosim u javnost.

Tekelija

pre 11 godina

Па оно, Ибрахимовићу, играо си у тој истој Барселони, па и ниси забио ни 10.
Само ти мијењај клубове као гаће. Нећеш никад ништа освојити ;)

Не волим Барсу и сагласан сам да им често судије помажу, али будимо реални, Меси је страва играч, а шпанска лига је туга и очај. Све се поклопило да он то оствари и драже ми је да је он то урадио него овај Ибрахимовић.

marcony

pre 11 godina

I ti si u Barsi igrao pa nista nisi napravio. Ako si tolko pametan daj vise golova ionako je francuska liga komedija za spansku. Mesi kralj!!!

hahaah

pre 11 godina

I Pujol igra sa Cavijem i Inijestom pa ne daje toliko golova?
(Mrtvac, 10. decembar 2012 19:11)

Kandidat za najgluplji komentar godine....

frequent

pre 11 godina

E voleo bih da Messi zabije jos jedan iz makazica sa 25 metara :-D U inat Ibri! Ali ozbiljno..mnogo mrzim Barcu..kao sve navijac Reala..ali brate sta ovaj Messi radi...stvarno svaka mu cast..

ACM

pre 11 godina

Dao bi 90 golova pa bi iskljucio PlayStation 3. Balkancino i ti si igrao u Barseloni sa, kako ovde mnogi volu da kazu, Iniestom, Xavijem i ostalima pa nisi skoro nista postigao! Kako, zasto? Ko ti je kriv? Messi?

Istina

pre 11 godina

od 86 golova, dva su van sesnaesterca.Kako bih voleo da ga vidim u nekoj drugoj ekipi
(pedja, 10. decembar 2012 18:16)

Pa MESI vise voli da se useta u gol. Nekako lepse tako. Sa Maradonom, najbolji fudaler svih vremena. Ni na crtanom fimu se ne moze videti ono sto on, s lakocom, izvodi na terenu. Ronaldo i jos par njih su veliki igraci, Mesi je jednostavno van konkurencije.

Ja

pre 11 godina

Za sve one koji kazu da ja bio los u barseloni:
-postavio je timski rekord kao jedini igrac koji je dao gol u svoje prve 4 utakmice za klub
-posle 7 kola bio je prvi strelac lige sa 7 golova, pa se povredio (oko mesec dana)
-dao je 16 golova u ligi na 29 utakmica
a usput se nije slagao sa trenerom i igracima, igrao je uslovno receno van pozicije (Gvardiola je forsirao Mesija u sredini a Ibrahimovica desno).

EUFORIJA

pre 11 godina

Za Goxija kc Lamparda;Batice,da nisi zagrizeni navijac Reala? Suvise gledas navijacki! Ovde je tema Mesi! Mozes ga voleti ili mrzeti,on je stvarno NAJBOLJI.

Almir

pre 11 godina

Za Vasu informaciju,komentar je delo novinara Salim Baungally koji se možda salio možda je izopacen i samo on zna šta je zeleo da kaže i uradi stavljajuci ove nebulozne reci u usta Coveku i Igracini kakav se retko radja na našim prostorima.Ali vi ste a sami se pronađite koji ste,toliko zaslepljeni mržnjom (i to samo vi znate zašto) da ste odmah počeli da pljujete Coveka kome u stvarnosti ne bi mogli ni da pljunete pod prozor...na vašu žalost...

Zlaćan

pre 11 godina

Pogledajte kakve je golove dao u Barci Zlatan. Jasno se vidi koliko je lako biti egzekutor sa takvim igračima iza sebe. http://www.youtube.com/watch?v=1JEHiMyvSRU

cofi

pre 11 godina

Ibro oduzmi penale Mesiju x2 od ukupnog broja golova jer smo velikodusni i postigni toliko u bilo kom timu.Barem si ti imao prilika za razliku od drugih ali da tebe mrze i domace i iz Holandije,Spanije,Italije..da ne nabrajam,sve belosvetske sudije pa nomezes ni cifru od 40 po sezoni da postignes..Treba decko prvo da se priblizi Ronaldu C. pa tek onda da razmislja o Mesiju.Poz!

Bane

pre 11 godina

Nije moguće da se Ibra negde ne snadje nego je oteran zato što oni nisu mogli da se snadju sa njim. Dovoljno da je udario Mesiju dve ćuške na treningu, izvikao se na Ćavija i Inijestu zato što mu nisu lepo dodali loptu i tu je kraj, nema ni f od fudbala što se tih igrača tiče, a samim tim i igra Barselone puca.

Veljko pg

pre 11 godina

Ništa smiješnije mi nema nego kad čujem da neko kaže da je Mesi sve ovo postigao zato što ima Xavia i Iniestu! Odmah znam da je riječ o ljudima koji se trude da prate fudbal, ali ga suštinski ne razumiju. Sad posle deset godina njihove rapsodije u dresu Barse,vi ste neznalice počeli da im odajete priznanje! To jeste najveći tandem veznih igrača u istoriji fudbala i baš zbog toga kad ih uporedite sa Mesijem, shvatite da je Leo najbolji u istoriji. Npr. Xavi je jedan od najvećih asistenata i mislilaca na terenu svih vremena, a u poslednje 4 sezone Mesi je imao skoro duplo više asistencija od njega(od Andresa 3 puta više). Da ne pominjemo golove i način na koji ih je postizao(lobovi, slobodnjaci, redovno naslaganje po 4,5 protivničkih igrača......), kao i ostale segmente igre. Još se pored svega radi o jednom vaspitanom i skromnom momku. Stoga i pored ogromnog poštovanja prema ta dva momka, mislim da Leo nije tu gdje jeste zbog Xavia i Inieste, već zato što je rođen da bude najveći svih vremena. A Ibra je igračina, ali trenutno ni u prvih 5.. Što se tiče vječne liste ni u prvih 100.. Po ponašanju kljusina obična.

gile

pre 11 godina

@Potpuno je upravu. On nije hobit koji padne kad god ga neko mrko pogleda a Gerd Miler je imao samo 9 utakmica u KES tada.
(santa justa, 10. decembar 2012 18:48)

Od juce tog Milera niko ziv na planeti nece pominjati samo ce se oni kod boga njega secati . A taj ibra imao je priliku u barci tako da cuti covece i zgrci pare od tih sejka jer su samo oni ludi da izdvajaju toliki novac za polu igraca koji nista nije osvojio niti ce

luuuudddddd

pre 11 godina

ma kakav mesi...pogledajte falkaa,decko sam vuce atletiko...razbija kako igra...i njega u koji god tim da stavis on ce da se snadje...a ja garantuujem da mesi ne bi izdrzao u engleskoj ni polu sezonu...

Srdjan

pre 11 godina

Sve moj do mojega. ja bih dao ovoliko, ja bih onoliko, ja da igram u Barsi, ja da imam Cavija i Iniestu, panj bi dao ovoliko... Eeee Srbijo.

Ralemvp

pre 11 godina

Setio sam se situacije kada je Ibra bio u losoj formi tipa da preko 10 utakmica nije dao gol.Penal nad Mesijem,Mesi uzima loptu i daje Ibri kako bi izasao iz krize i zatresao mrezu.Kad bi to ovaj narcis egoisticni uradio za saigraca i ekipu?

David Pantovic

pre 11 godina

Messi je ne vidjen igrac, Ibrahimovic isto. Svi znaju i za jednog i za drugog. Messi je brzi, Ibrahimovic je jaci. Zar je zaista bitno ko je i koliko golova dao. Vazno je biti zdrav i igrati jos 5, 6 godina u punoj snazi sve ostalo je manje bitno. Svaka cast I jednom I drugom.

coabgd

pre 11 godina

Setio sam se situacije kada je Ibra bio u losoj formi tipa da preko 10 utakmica nije dao gol.Penal nad Mesijem,Mesi uzima loptu i daje Ibri kako bi izasao iz krize i zatresao mrezu.Kad bi to ovaj narcis egoisticni uradio za saigraca i ekipu?
(Ralemvp, 10. decembar 2012 19:33)

Secam se i ja. Bravo za komentar. Ibra jeste veliki igrac, ali tolika prepotentnost je ipak bez pokrica.

Rory

pre 11 godina

Na koji nacin, sa koliko penala, uz koje igrace, nista to nije bitno. Covek je dao golova koliko je dao, i tu je tacka. Osporavati to je glupo i rezultat je kompleksa. Da nije Mesi (koji mu je inace davao priliku da sutira penale), bio bi neko drugi, a rdjavome k...u i dlake smetaju. Cudo je Balkan, nikada da ga covek napusti.

Sax

pre 11 godina

Ma sve objasnjeno, ali sve Messi za mene nikad ne moze biti prvi prema ovoj statistici !!!

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523666_10152341611825402_1759824445_n.jpg

25 penala + kome je davao golove hetafeu i kompaniji po 4 komada ma daj, sta je osvojio kup Spanije molim nisam dobro cuo kup Spanije rekoste ??? Dzaba mu svi ti govoli ! Da je osvojio LS, Primeru dao ovoliko golova i uz penale i sve ja bi to pozdravio rekao svaka cast najbolji je vukao je tim u LS i osvojio kao i prvenstvo i najbolji je nema dalje, al ovako sinovi i sestre Messi sa Milerom ne moze da se poredi, samo u nekoj sali eventualno...

micifu

pre 11 godina

ovaj lik se dokazao u barsi,toliko o njemu.a da li cr7 ima losije igrace oko sebe od barse?da li ih je imao u mnu?dajte ne lupajte gluposti da ne bi nista uradio bez cavija i inijeste.pa oni prosle sezone.jedva nesto malo utakmica sastavili zajedno zbog povreda

Čitalac komentar

pre 11 godina

Ibrahimović je imao veoma zanimljivu izjavu iz doba kada je otpušten iz Barselone, nešto u fazonu kako je Barsa trebala njemu da podredi igru kada ga je već kupila ... e, pa mislim da je tu bio ključni problem njegovog neuklapanja.

PS.
Poreklo iz Bijeljine vuče i Dusko Stevanovic poznatiji kao ''proročica Kleopatra''

da

pre 11 godina

koliko puta me je tvoj strašni tim obalio ove sezone u toj strašnoj ligi, bolje bi ti bilo da se pokriješ ušima, ili kosom. za tebe su ovi http://www.youtube.com/watch?v=fmHYSNVo6EM vrli momci messi

Nemanja

pre 11 godina

Ibra u barsi igrao 29 tekmi sto sa klupe sto kao starter, dao 16 golova, bez penala, posto ih on nije sutirao. Tesko da se nije snasao.

crazy processor

pre 11 godina

1977–1994 Argentina 91 (34)
Kao sto vidite Maradona je dao 34 gola za reprezentaciju od 77-94. Mesi ranije nije bio efikasan, ali ove godine je dao 12 golova, ne razumem prozivanje za reprezentaciju, Mesi ukoliko ovako nastavi bice najbolji strelac svih vremena u svemu mogucem:)

fortissimo

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=cKtvGyGXDO0

Još nema samo onog nevidjenog voleja sa 30 metara za reprezentaciju Švedske protiv Engleske.

H8er

pre 11 godina

Interesantno je to kako je Barselona mlela sve pred sobom sa Mesijem, Etoom ili recimo Viljom, dok sa Ibrahimovicem to nije bio slucaj.

Sa svim napadacima Barselona je prolazila odlicno, samo ne sa njim. Igrac svetske klase, strasan golgeter, ali nepopravljivi egoista, ja pa ja. Da se vise stavlja u sluzbu tima, ko zna sta bi se sve dogodilo, mozda bi i dalje igrao u Barseloni. Mesi to moze, skroma decko.

PS. a svako ko se i usudi da osporava Mesija (mislim na fudbalere) sami sebi uskacu u usta i pokazuju frustraciju, vidi se to. Da ga Mesijev uspeh ne boli, cutao bi umesto sto se sam namece izjavama u medijima (ili kao recimo Runi koji je pohvalio Argentinca javno). Ovako, pokazao je da mu bas nije milo.

Cao zdravo

pre 11 godina

Auuu al ste ispljuvali ovog kompleksasa svaka vam cast, stvarno je ljigavac, i to sto kazete imao je i on cavija i inijestu u timu pa nije dao ni 10 gola, a MESI pored 86 gola 32. asistencije duplo vise nego cavi i inijesta zajedno

albanac

pre 11 godina

Pa sto ih ne dade kada si igrao za Barselonu......igrao si godinu dana a nisi uspeo dati vise od 10 tak golova. pa eto ti sad...daj bar polovinu u Francuskoj ako mozes.

mint

pre 11 godina

Barsa ima najbolji tim na svetu, igraju viktorije sa svima, imaju najacu sredinu terena na svetu koja je i razlog zbog cega je mesi dao ovoliko golova, to naravno ne umanjuje mesijev ucinak.Svaka mu cast. Kada si najbolji kao Barsa onda te svi pljuju verovatno su i nas tako pljuvali kada smo 90-ih gazili sve u basketu.

zoran makedonac

pre 11 godina

ooo ibro svemoguci ibrooo ja ti se divim ibro legendooo nad legendama o ibrooooooo,legendo secas li se kad smo leteli iznad svedske ibro legendo,pa kad ti je pukla lijana i DDUUU padne ibra u svedsku,sreca nista mu nije tvrda glava,i eto ga zove me ibra telefonom da mi kaze kako se bosna izgradila...i prolepsala...eto tako je ljudi ibra dospeo u svedsku

a za svemir ce tek da vidimo...

pre 11 godina

Ajnstajn je bio u pravu, ljudska glupost zaista jeste beskrajna. A citajuci ove komentare dodao bih - i zavist i mrznja. Dok nepismenost ipak ima svojih ogranicenjana (1500 karaktera).

Nevergiveup

pre 11 godina

Veliki sam fan Barce i slazem se cak i ako sam fan da im se ponekad olako sviraju faulovi i penali.A ti Ibrahimovicu postigni to sto je uradio Messi pa onda omalovazavaj tudj uspeh.On ima Xavija i Iniestu koji mu asistiraju,ali i on je sam postigao gomilu golova.Koliko puta smo videli 4,5 igraca oko njega jednog?Decko predribla protivnicku odbranu i da gol.Ibrahimovicev kvalitet je neosporan,ali bi trebalo da se okrene svojoj igri,a da se okane stalnog komentarisanja drugih igraca.

Z

pre 11 godina

Ibro, ne budi toliko alav na pare kao sto si do sada bio i dodji u Zvezdu ili Partizan. U nasoj ligi (naravno pod uslovom da Scepovic ode, jer realno pored njega nemas sta da trazis :-)) daces 300 golova u polusezoni a kamoli u celoj godini.

Misko

pre 11 godina

Ibrahimovic je verovatno gnevan na Mesija,mesi jeste medju najboljim fudbalerima danasnjice,ako ne i najbolji...E sad Gerd Miler je to uradio pre 40.god,kada se igralo sa malim brojem utakmica i utoliko je njegov rezultat veci..ja pamtim Gerda Milera kao izvrsnog centarfora,ali ne i kao driblera,on je bio nesto poput Panceva za mlajde,znao je da se postavi i to je to....Za mene je veci golgeterski uspeh ono sto je uradio Radamel Falkao,dati pet golova to je retkost narocito u jednoj od najjacih liga sveta,i on je pravi centarfor,i mislim da je on najbolji igrac centarfor danasnjice...jedan je Falkao

Turimti

pre 11 godina

Ljigavi..jeste da imas uspehe iza sebe ali dzaba ti..nikad neces biti najbolji golgeter,nikad neces biti najbolji fudbaler sveta,neznas za ferplej.Za one poteze gde je polomio igrace dosad je trebao u zatvoru ili na ispitivanje toliko o tome da uefa ne stoji iza njega.I na kraju mislim da njega najvise boli cinjenica da je Barsa jedini tim koji ga je sutnuo na pravi nacin otuda uvek njegove frustracije kad se spomene Barsa.Nezalost puno u zivotu uspeo ali ostace mali covek i nikad nece biti spominjan medju velikanima.

Balotelli

pre 11 godina

Da bi zaista prestigao Mullera, trebalo je da je u ovih 66 utakmica postigao 93-94 gola. Mada, s druge strane, stoji i da je imao manje prilike da igra protiv slabih protivnika, vreca za napucavanje, nego sto se, u svoje vreme, moglo desiti Mulleru. Pored svih ostalih razloga zasto su takva poredjenja i takvi "rekordi" besmisleni.

malo realnosti

pre 11 godina

messi jeste najbolji ali zanimljivo kako niko ne uzima u obzir promjenu u tehnologiji lopti i uticaj na igru i broj golova. te lopte iz 1972 su bile napravljene od kravlje koze, teske po 10 kila a kad su mokre i po 20.

ove lopte sto se danas prave od superlaganih materijala laksih od plastike jednostavno ne mogu da se porede. te stare lopte ne mogu tako brzo da lete, mijenjaju pravac, lakse je bilo golmanima hvatati ih a glavu bi ti odvalila kad bi pokusao onako mokru i napucanu da je zahvatis.

coabgd

pre 11 godina

On jeste vrhunski spic, ali sta mu treba osporavanje Mesijevog uspeha??? Nikad nisam voleo ljude koji sebe velicaju, a osporavaju uspehe ljudi koji su bolji od njih samih.
Pa svi znamo ko je Mesi i ne secam se da sam ikad procitao neku njegovu neodmerenu izjavu. Vise puta su otvoreno osporavali njegove kvalitete, a on na to nikada po medijima nije odgovarao. Momak jednostavno sve sto ima da kaze kaze na terenu, a tu je prilicno "pricljiv". Nije dovoljno biti veliki igrac, moras biti i veliki covek.

Mr Djurdje Zivkovic

pre 11 godina

Nema nikakve veze sto je g. Ibrahimovic rodjen i odgajan u Svedskoj. On je genetski nas covek, balkanac, vidi se. Odlican fudbaler, sa svim fizickim predispozicijama, sut super - ali sportsko vitestvo cista nula. Da je rekao da Mesi nema uz sebe Iniestu i Cavija da nikada ne bi dao toliko golova - to bi bilo OK. Ovako, bas se vidi da mu zavidi.

ggg

pre 11 godina

Haha, pa imao je ibrahimovic šansu i da igra sa cavijem i inijestom kao što neki govore za mesija, i šta je uradio gospodin zlatan te godine...ništa!!!
Mesi pored toga što daje golove, on i asistira, tako da mnogi ovde mogu da ĆUTE!

ddamir subtitle

pre 11 godina

Nije da sam fan Messija ali ga poštujem i njega i njegov učinak koji se ne viđa svaki dan
. Iz Ibrahinovića progovara nalograđanština i jal. Igrao je u barci, imao šansu pokazati znanje no nije se proslavio.
Prema ovom linku http://www.youtube.com/watch?v=1JEHiMyvSRU sve golove je Z.I. dao maltene iz peterca i zadnja je osoba koja treba prigovarati kakve je Messi golove dao kad su njegovi isti jer barca igra taj stil ušetavanja u gol.
Budi čovjek i čestitaj, a ne pljuvati samo zato jer si ljubomoran a vidim da nisi ni neki naročit čovjek. Nula bodova ibrahime.....

nenadNS

pre 11 godina

I TATA BI SINE!
E,da sam je igrao u Barsi,sta bi to bilo.Ali nisam!
A ti si igrao sa istim tim igracima i sta bi...?Nista.Otisao u Milan.
Drmaj brate po Francuskoj i cestitaj boljem.