Fudbal 65

Sreda, 22.08.2012.

07:57

Partizan u Trumseu, Ilić spreman

Fudbaleri Partizana stigli su u Trumse, u grad na krajnjem severu Norveške gde će u četvrtak od 18.30 igrati prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan u Trumseu, Iliæ spreman IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Radašin

pre 11 godina

Uhh, "Stojke" kakva arogancija! "Da zavrsimo posao odmah." Iako sam Zvezdas navijao bih za vas, ali posle ove idiotske izjave, ZELIM DA VAS Tromsø razvali. Koji tim i koji klub, kad "zavrsavaju posao odmah", kao da su Real Madrid! Na cemu si "Stojke" i na cemu zasnivas taj ludacki optimizam? A mozda si mislio da zavrsite posao odmah tako sto cete primiti petardu, pa da revans u Bg bude formalnost?

Nenad P.F.C.

pre 11 godina

Kako ja to vidim ovaj neki Srem i to Donji zamisli nas je pojeo, a sta ce ovaj Gornji(severnjaci ovi sto im ne znam ime kako se pravilno kaze) da nam uradi? Ima da nas mezete sve na cackalicu, sto neki prije rece u ljubavi pameti nema i kad gubi i kad pobedjuje Partizan se voli, al ovo sto uprava radi ne moze da se preboli, jaoj pa eto rime nema mi zime, sad kad mi inspiracija dodje ima i Partizan nekim cudom u Evropu da prodje :D

stevanoti

pre 11 godina

Vi niste normalni,ziveo sam u Norveskoj grad se zove Tromso a cita se Tromzo!Dakle naslov moze da glasi Partizan u Tromzu...Toliko od mene

emsad drustinac-bucko

pre 11 godina

EH DA JE TO KAO NEKAD,KAMO SRECA,AKO BOG DA,bar da je kao u kosarci.VIDECEMO????? od kad nisam bijo na stadijon PARTIZANA,od kad je bilo derbi sa ciganima,davno davno,TAD JE BILO 1-1 U Zvezdu sve kao zvezde,a kod nas NAS DRAGAN MANCE.CAO

Johny Grobar

pre 11 godina

Hehe, ima jedna smesna stvar ako ste primetili. Nema puno cigana da nas zezaju kao i grobara da zezaju cigane na njihovim sajtovima. Prepostavljam da svi ocekuju pogibiju svojih timova pa da se ne istrcavaju unapred.

fenomen

pre 11 godina

U gostima dobijamo sigurno. Pa kako bi inace u revansu mogli da prodamo utakmicu ako u prvoj izgubimo. Bice u gostima 2:0 za Partizan a u Beogradu je sve moguce pa cak i 2:5. Crni zna kako..Salim se....
Znam da dajemo gol, da ce strelac ako bude igrao biti Nemanja Tomic koji je u ovom trenutku najbolji fudbaler nase lige. Nekad pretera ali je cesto davao golove kad treba a sutra ce trebati. I zbog Djurica i zbog uprave a i zbog finansija. Jeste se Tomic glupirao po splavovima zajedno sa Scepovicem i bio odstranjen iz tima ali posle te epizode uglavnom je pruzao dobre ili bar solidne partije. Izgleda da je to udaljavanje ipak stiglo do njegove svesti. Slobodnjak, udarac sa neke ivice 16-erca i bice dobro. Mozda i dobijemo na strani ali nekako realnije je 1:1. Sto se tice Zvezde iako svi ocekuju bordolom (brodolom) ja sam misljenja da ce i Zvezda odigrati bar nereseno ili mozda cak i neka minimalna pobeda.
A sto se tice Lukica i njegovog odlaska od toga nema nista. Pa Zvezda ima sad 9 (i slovima DEVET)reprezentativaca koji na fudbalskom trzistu imaju neprocenjivu vrednost i nece Lukic da ode dok se to ne unovci.
Napred Partizan, napred i Zvezda....Samo da ne pukne neka petarda u Norveskoj ili u Beogradu da dodje do nekog bordoloma...Ona ekipa koja prodje u LE verovatno ce ostati sa istom upravom i dalje a ko ispadne to bi trebalo da znaci da i uprava odlazi.
Poz...

čikadača

pre 11 godina

Ovde svi znaju šta treba da uradi Partizan da bi izvukao dobar rezultat.Ali sa kojim igračima pitam Vas ja?Sa kojim,bre, to igračima?
Mnogi zapeli da se puste u vatru omladinci iz naše škole.Pa šta su to do sada pokazali Ninković,Mitrović i najprecenjeniji od svih megatalenat Marković?Nisu to igrači visoke klase vidi se odmah.Knežević,Marković,Šćepović,pa jesu to igračine za Partizan?
I ja volim Partizan do neba i dalje ali budite realni ljudi malo.Ako prodjemo ove Norvežane crno nam se piše.Pa ovi nemaju kvalitet ni da igraju samo jednu utakmicu nedeljno a ne i Evropu i našu ligu.Žalosno, ali je istnito.

sumadinac atl

pre 11 godina

izgubili u evropi od levaka sa kipra. izgubili od seoske ekipe koja nije igrala na svom stadionu a dobila ih kao da zna taj teren u dusu.
na osnovu cega stojkovic i ilic mogu da budu optimisti...?

black

pre 11 godina

FKP mora da promeni formaciju u 4-1-4-1, jer ce biti puno posla na sredini terena.Ukoliko se poluvreme zavrsi sa nulom napasti ih i ponovo promeniti formaciju u 4-1-3-2.Izbegavati direktne duele,spustiti loptu,do noge bez zurbe,sa ubacivanjem iza zadnje linije.Ukoliko rezultat bude zadovoljavajuci,sacuvati odredjena resenja i ne ispucati sve kombinacije.Barem dva igraca koji budu starteri,zameniti u revansu novim licima.
I jos nesto ne nasedati na Vesicevo spinovanje kako je eto i kod komsija jos gore,pa smo morali...
Crni samo hrabro!

Coamorte

pre 11 godina

Kakvo rasulo u Partizanu. Ne mogu vise da pratim i da se nerviram. Igram ove sezone Premijer fantasy, nas 20 ortaka smo napravili ligu,ulozili kintu i bolje tu da gubim vreme nego na ove kretene.

jovan

pre 11 godina

Jad i cemer. Da su pametni i Grobari i Delije, da se konacno udruze i oteraju ovu bagru iz uprava. U suprotnom katanac i jedni i drugi za par meseci
p.s. mozda je i tako bolje

misa grobar

pre 11 godina

neznam,dali su oni izgubili razum,pa ne znaju sta pricaju,ili ja sto ih pratim,svadjam se zbog njih i navijam na svakoj utakmici?

vispreni bwrr

pre 11 godina

"Očekuje nas protivnik koji igra tipično skandinavski fudbal. Stalno traže duele, jaki su i borbeni do krajnjih granica. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo pas-igru i da na taj način dođemo do kontrole utakmice. Optimista sam i verujem u dobar rezultat koji bi nam omogućio da u Humskoj otvorimo vrata Lige Evrope", istakao je kapiten Partizana.

Lele. Što mi ovo uliva poverenje. Crni, operi kosu i izađi napolje na 7 stepeni. Ne brini, veće su šanse da dobiješ upalu jajnika nego zapaljenje mozga.

Primamo 100%, tu je Stojke!

pre 11 godina

U redu, vidim, idemo na 0:0, a kad god smo išli, računali smo na minimalan poraz i tako smo i prolazili. A KO BI TREBALO DA DA GOL? Šćepović - mrka kapa, Ninković-neće mu dati ni da šutira, S.Marković - jedino nešto izdaleka ali ne može da pogodi,... Pa šta onda da radimo? Da najurimo trenera koji nas je doveo ovde da Partizan ni teoretski ne može da da gol, samo slučajno! Nije trenutak? Gde ćeš bolji, da ti dođe Bordo ili Javor. Ako bude sreće, ode i Đura, da vratimo Vukića i omladince i TRENERA pa polako, pauza do nove serije.

Tromso strašni

pre 11 godina

Povedi obavezno Babovića bez njega smo obezglavljeni. Ne idem u kladionicu ali ovde sam siguran da ce nas Norvežani pokidati kao maca muškatl. Kada će ovi pajaci shvatiti da su potpuno smešni i bezopasni čak i za lokalne drugoligaše. Partizanu je krajnje vreme da raspusti ovu grupu rekreativaca i ubaci omladinski pogon u prvi tim. Uz dobrog trenera sa radom i disciplinom jednom bi možda i mogao da postane ekipa. Ovo mučenje se jednom mora prekinuti ako to ne uradimo mi naši protivnici će nas već staviti gde nam je mesto.

Saša

pre 11 godina

Zabija bar trči, pokušava, ulazi u šanse pa će se desiti da nekad i pogodi a on ga, ladno nije ni poveo. Nije mi jasno ko će, od povedenih dati gol "borbenoj" ekipi. A, i to oko ponašanje Zabije verujem vam isto kao i za povredu Vukića. Sujeta je gadna stvar.

veerghoen

pre 11 godina

Kod Stanoja se bar znalo ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Kod ovog Vermeza ja stvarno ne znam ko je vise u timu a ko nije, ko trenira punom parom a ko ne, ko je licenciran, ko je otputovao. Opsti haos.

mihajlo

pre 11 godina

kao sto je nama problem vestacka trava i niska temperatura, tako ce i njima biti visoka temperatura i prirodna trava. Tako da su to samo izgovori. Zivim i Norveskoj i kada dodjem dole "drogiran" sam dva dana zbog razlike u temperaturi. Kada se vratim ovde sa +40 na 10-12 stepeni zivnem ceo. Tako da njima je teze. Ali ovde u stampi se ne kuka o tome kao kod nas. Nego srce na teren a rezultat ce doci

zoran

pre 11 godina

Pazi...ostavio Zabiju u Beogradu...ovaj chovek ideju sa fudbalom nema..ko ce da ti napada protivnichki gol ???
Shcepovic ?? Ah, zaboravio sam da on mora da igra...ipak je veza, veza...znachi igramo "napadachki" sa 4 zadnja vezna...mozda ce opet Lovre da se proslavi i savlada Stojketa...

Samo da ti vidim ledja ....dosta je vishe demagogije...upropastiste klub, nachisto..

Zkr

pre 11 godina

Nja nja nja, dosta bre. Navijajte za vaš tim, kao što ću ja za moj. Izgubili ili pobedili oni će i u petak biti naši, druge nemamo.

A ako i uspeju da prođu, onda ćemo da kukamo kako smo tešku grupu dobili.

Zvezdas

pre 11 godina

Samo hrabro, pa ako treba neka se i pukne...Nemoj samo parkiranje autobusa, kvarenje protivnicke igre i ostali fazoni antifudbala. Igraj svoju igru,igraj za nas sve razocarane i prevarene. Igraj i za Robija na kraju krajeva :). Napred Partizan !

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Ni sam ne znam čemu da se nadam... O pobjedi se trudim da i ne razmišljam, jer je, koliko sam dobio informaciju iz prve ruke ( joj majko moja ), Tromzo sigurno jači od Donjeg Srema ! Ajde vidićemo sutra, mada...

grobarchina

pre 11 godina

Rasulo u našem voljenom klubu kulminiraće porazima od Tromsea.

Nakon toga, osvojićemo odlično peto mesto u Jelen Pendrekligi, što će uprava označiti kao dobar rezultat u procesu stvaranja novog, evropskog Partizana.

Na kraju će uprava zaključiti da navijači nisu ispunili njena očekivanja i da publiku treba menjati.

Sve prolazi, samo je Đura večan !

misko

pre 11 godina

Zabiji bi neko iz kluba mogao da skrene paznju da manje kaficari po gradu i manje pusi na javnim mestima jer to nama navijacima koji kidamo zivce zbog ocajnih igara partizana prilicno smeta.

Nenad

pre 11 godina

Dare,
kad si toliko siguran u tvoja preporučena 4 singla, zašto na kladionicu ne daš kuću, stan i auto (ako imaš), pa obezbediš porodicu za ceo život???

juznjak

pre 11 godina

Bravo Vermeze, sve si ih zeznuo da je Sale povredjen spremili su pogresnu taktiku pa cemo ih sada iznenaditi :))) Eeeee bedo od fudbala, dal' ste gori vi ili ja sto ne mogu da prestanem da vas pratim....
(MadeInSabac, 22. avgust 2012 08:41)


hhahahahahahahahah
ceo strucni stab tromzoa resava rebus koji je vermez postavio :)
plus, igra lola,ne igra zabia..mozda miljkovic spic :))
nema im ni nocas spavanja :)

ps. mi smo ludji,jer u ljubavi pameti nema

Mix

pre 11 godina

@kon Na wikipediji imas kako se kaze, sem ako se ime grada ne izgovara drugacije od imena kluba: http://en.wikipedia.org/wiki/Tromso imas pored dugme listen i tu ga covek izgovara Trumsa, a ne Tromso ili Trumso.

Nenad

pre 11 godina

Na Cipru vruće u Beogradu sparno u Norveškoj hladno pa kakvu to temperaturu žele balerine.Svašta od kvazi fudbalera. Zvezdaš sam ali nema tu razlike jer najgluplja su izvlačenja na vrijeme ono je takvo kakvo jeste plaćen si i igraj.

Partizanovac

pre 11 godina

Jedan je Ilic kapiten! Stvarno bi ostali umisljeni igraci trebalo da se ugledaju na njega. Majstore, i da lose odigras svaka ti cast, izgleda kao da se jedini ti zrtvujes za Partizan, a jedini i igras fudbal i boris se do kraja. Svaka cast!

Budimo realni

pre 11 godina

Ma ja,klasika. Šta drugo da se očekuje? Povedi zadnje vezne i iz mladjih pogona, a špiceve ostavi kući. Filozofija je primiti što manje,očito. A dati neki gol ili čak pomisliti na to,eeeee to je već u domenu naučne fantastike. Samo napred Vermeze,sa 5 odbrambenih i 5 zadnjih veznih počni,pa ipak zašto igrati Evropu kad si rekao da to nama nije prioritet?! Da nije tužno,bilo bi smešno.

E, do djavola!

pre 11 godina

"Očekuje nas protivnik koji igra tipično skandinavski fudbal. Stalno traže duele, jaki su i borbeni do krajnjih granica. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo pas-igru i da na taj način dođemo do kontrole utakmice. Optimista sam i verujem u dobar rezultat koji bi nam omogućio da u Humskoj otvorimo vrata Lige Evrope", istakao je kapiten Partizana.

Sta sad postoji i tipicno skandinavski fudbal?! Kapiram engleski stil igre, spanski, italijanski, brazilski, dalekoistocni, al' sad postoji i skandinavski?? Mislim, sta je sledece - tipicno moldavski stil igre?

MadeInSabac

pre 11 godina

Bravo Vermeze, sve si ih zeznuo da je Sale povredjen spremili su pogresnu taktiku pa cemo ih sada iznenaditi :))) Eeeee bedo od fudbala, dal' ste gori vi ili ja sto ne mogu da prestanem da vas pratim....

juznjak

pre 11 godina

samo pobeda vodi u LE!!
nikavi minimalni porazi i nereseno?!
mi ,kuci, nemozemo nikokoga da pritisnemo,cak ni donji srem?!

jedino neka kontra tamo,uvaljamo gol i kuci bunker!


opet... sa druge strane kad vidim da igraci bojkotuju "velikog" vermeza muka mi je...znam da je unapred sve izgubljeno....

strasno u koju depresivnu situaciju su doveli klub?!

MadeInSabac

pre 11 godina

Bravo Vermeze, sve si ih zeznuo da je Sale povredjen spremili su pogresnu taktiku pa cemo ih sada iznenaditi :))) Eeeee bedo od fudbala, dal' ste gori vi ili ja sto ne mogu da prestanem da vas pratim....

juznjak

pre 11 godina

samo pobeda vodi u LE!!
nikavi minimalni porazi i nereseno?!
mi ,kuci, nemozemo nikokoga da pritisnemo,cak ni donji srem?!

jedino neka kontra tamo,uvaljamo gol i kuci bunker!


opet... sa druge strane kad vidim da igraci bojkotuju "velikog" vermeza muka mi je...znam da je unapred sve izgubljeno....

strasno u koju depresivnu situaciju su doveli klub?!

E, do djavola!

pre 11 godina

"Očekuje nas protivnik koji igra tipično skandinavski fudbal. Stalno traže duele, jaki su i borbeni do krajnjih granica. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo pas-igru i da na taj način dođemo do kontrole utakmice. Optimista sam i verujem u dobar rezultat koji bi nam omogućio da u Humskoj otvorimo vrata Lige Evrope", istakao je kapiten Partizana.

Sta sad postoji i tipicno skandinavski fudbal?! Kapiram engleski stil igre, spanski, italijanski, brazilski, dalekoistocni, al' sad postoji i skandinavski?? Mislim, sta je sledece - tipicno moldavski stil igre?

mihajlo

pre 11 godina

kao sto je nama problem vestacka trava i niska temperatura, tako ce i njima biti visoka temperatura i prirodna trava. Tako da su to samo izgovori. Zivim i Norveskoj i kada dodjem dole "drogiran" sam dva dana zbog razlike u temperaturi. Kada se vratim ovde sa +40 na 10-12 stepeni zivnem ceo. Tako da njima je teze. Ali ovde u stampi se ne kuka o tome kao kod nas. Nego srce na teren a rezultat ce doci

veerghoen

pre 11 godina

Kod Stanoja se bar znalo ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Kod ovog Vermeza ja stvarno ne znam ko je vise u timu a ko nije, ko trenira punom parom a ko ne, ko je licenciran, ko je otputovao. Opsti haos.

Nenad

pre 11 godina

Na Cipru vruće u Beogradu sparno u Norveškoj hladno pa kakvu to temperaturu žele balerine.Svašta od kvazi fudbalera. Zvezdaš sam ali nema tu razlike jer najgluplja su izvlačenja na vrijeme ono je takvo kakvo jeste plaćen si i igraj.

vispreni bwrr

pre 11 godina

"Očekuje nas protivnik koji igra tipično skandinavski fudbal. Stalno traže duele, jaki su i borbeni do krajnjih granica. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo pas-igru i da na taj način dođemo do kontrole utakmice. Optimista sam i verujem u dobar rezultat koji bi nam omogućio da u Humskoj otvorimo vrata Lige Evrope", istakao je kapiten Partizana.

Lele. Što mi ovo uliva poverenje. Crni, operi kosu i izađi napolje na 7 stepeni. Ne brini, veće su šanse da dobiješ upalu jajnika nego zapaljenje mozga.

juznjak

pre 11 godina

Bravo Vermeze, sve si ih zeznuo da je Sale povredjen spremili su pogresnu taktiku pa cemo ih sada iznenaditi :))) Eeeee bedo od fudbala, dal' ste gori vi ili ja sto ne mogu da prestanem da vas pratim....
(MadeInSabac, 22. avgust 2012 08:41)


hhahahahahahahahah
ceo strucni stab tromzoa resava rebus koji je vermez postavio :)
plus, igra lola,ne igra zabia..mozda miljkovic spic :))
nema im ni nocas spavanja :)

ps. mi smo ludji,jer u ljubavi pameti nema

zoran

pre 11 godina

Pazi...ostavio Zabiju u Beogradu...ovaj chovek ideju sa fudbalom nema..ko ce da ti napada protivnichki gol ???
Shcepovic ?? Ah, zaboravio sam da on mora da igra...ipak je veza, veza...znachi igramo "napadachki" sa 4 zadnja vezna...mozda ce opet Lovre da se proslavi i savlada Stojketa...

Samo da ti vidim ledja ....dosta je vishe demagogije...upropastiste klub, nachisto..

Partizanovac

pre 11 godina

Jedan je Ilic kapiten! Stvarno bi ostali umisljeni igraci trebalo da se ugledaju na njega. Majstore, i da lose odigras svaka ti cast, izgleda kao da se jedini ti zrtvujes za Partizan, a jedini i igras fudbal i boris se do kraja. Svaka cast!

jovan

pre 11 godina

Jad i cemer. Da su pametni i Grobari i Delije, da se konacno udruze i oteraju ovu bagru iz uprava. U suprotnom katanac i jedni i drugi za par meseci
p.s. mozda je i tako bolje

grobarchina

pre 11 godina

Rasulo u našem voljenom klubu kulminiraće porazima od Tromsea.

Nakon toga, osvojićemo odlično peto mesto u Jelen Pendrekligi, što će uprava označiti kao dobar rezultat u procesu stvaranja novog, evropskog Partizana.

Na kraju će uprava zaključiti da navijači nisu ispunili njena očekivanja i da publiku treba menjati.

Sve prolazi, samo je Đura večan !

Tromso strašni

pre 11 godina

Povedi obavezno Babovića bez njega smo obezglavljeni. Ne idem u kladionicu ali ovde sam siguran da ce nas Norvežani pokidati kao maca muškatl. Kada će ovi pajaci shvatiti da su potpuno smešni i bezopasni čak i za lokalne drugoligaše. Partizanu je krajnje vreme da raspusti ovu grupu rekreativaca i ubaci omladinski pogon u prvi tim. Uz dobrog trenera sa radom i disciplinom jednom bi možda i mogao da postane ekipa. Ovo mučenje se jednom mora prekinuti ako to ne uradimo mi naši protivnici će nas već staviti gde nam je mesto.

Saša

pre 11 godina

Zabija bar trči, pokušava, ulazi u šanse pa će se desiti da nekad i pogodi a on ga, ladno nije ni poveo. Nije mi jasno ko će, od povedenih dati gol "borbenoj" ekipi. A, i to oko ponašanje Zabije verujem vam isto kao i za povredu Vukića. Sujeta je gadna stvar.

Zkr

pre 11 godina

Nja nja nja, dosta bre. Navijajte za vaš tim, kao što ću ja za moj. Izgubili ili pobedili oni će i u petak biti naši, druge nemamo.

A ako i uspeju da prođu, onda ćemo da kukamo kako smo tešku grupu dobili.

misko

pre 11 godina

Zabiji bi neko iz kluba mogao da skrene paznju da manje kaficari po gradu i manje pusi na javnim mestima jer to nama navijacima koji kidamo zivce zbog ocajnih igara partizana prilicno smeta.

Zvezdas

pre 11 godina

Samo hrabro, pa ako treba neka se i pukne...Nemoj samo parkiranje autobusa, kvarenje protivnicke igre i ostali fazoni antifudbala. Igraj svoju igru,igraj za nas sve razocarane i prevarene. Igraj i za Robija na kraju krajeva :). Napred Partizan !

Budimo realni

pre 11 godina

Ma ja,klasika. Šta drugo da se očekuje? Povedi zadnje vezne i iz mladjih pogona, a špiceve ostavi kući. Filozofija je primiti što manje,očito. A dati neki gol ili čak pomisliti na to,eeeee to je već u domenu naučne fantastike. Samo napred Vermeze,sa 5 odbrambenih i 5 zadnjih veznih počni,pa ipak zašto igrati Evropu kad si rekao da to nama nije prioritet?! Da nije tužno,bilo bi smešno.

sumadinac atl

pre 11 godina

izgubili u evropi od levaka sa kipra. izgubili od seoske ekipe koja nije igrala na svom stadionu a dobila ih kao da zna taj teren u dusu.
na osnovu cega stojkovic i ilic mogu da budu optimisti...?

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Ni sam ne znam čemu da se nadam... O pobjedi se trudim da i ne razmišljam, jer je, koliko sam dobio informaciju iz prve ruke ( joj majko moja ), Tromzo sigurno jači od Donjeg Srema ! Ajde vidićemo sutra, mada...

Nenad

pre 11 godina

Dare,
kad si toliko siguran u tvoja preporučena 4 singla, zašto na kladionicu ne daš kuću, stan i auto (ako imaš), pa obezbediš porodicu za ceo život???

misa grobar

pre 11 godina

neznam,dali su oni izgubili razum,pa ne znaju sta pricaju,ili ja sto ih pratim,svadjam se zbog njih i navijam na svakoj utakmici?

Coamorte

pre 11 godina

Kakvo rasulo u Partizanu. Ne mogu vise da pratim i da se nerviram. Igram ove sezone Premijer fantasy, nas 20 ortaka smo napravili ligu,ulozili kintu i bolje tu da gubim vreme nego na ove kretene.

Johny Grobar

pre 11 godina

Hehe, ima jedna smesna stvar ako ste primetili. Nema puno cigana da nas zezaju kao i grobara da zezaju cigane na njihovim sajtovima. Prepostavljam da svi ocekuju pogibiju svojih timova pa da se ne istrcavaju unapred.

Primamo 100%, tu je Stojke!

pre 11 godina

U redu, vidim, idemo na 0:0, a kad god smo išli, računali smo na minimalan poraz i tako smo i prolazili. A KO BI TREBALO DA DA GOL? Šćepović - mrka kapa, Ninković-neće mu dati ni da šutira, S.Marković - jedino nešto izdaleka ali ne može da pogodi,... Pa šta onda da radimo? Da najurimo trenera koji nas je doveo ovde da Partizan ni teoretski ne može da da gol, samo slučajno! Nije trenutak? Gde ćeš bolji, da ti dođe Bordo ili Javor. Ako bude sreće, ode i Đura, da vratimo Vukića i omladince i TRENERA pa polako, pauza do nove serije.

black

pre 11 godina

FKP mora da promeni formaciju u 4-1-4-1, jer ce biti puno posla na sredini terena.Ukoliko se poluvreme zavrsi sa nulom napasti ih i ponovo promeniti formaciju u 4-1-3-2.Izbegavati direktne duele,spustiti loptu,do noge bez zurbe,sa ubacivanjem iza zadnje linije.Ukoliko rezultat bude zadovoljavajuci,sacuvati odredjena resenja i ne ispucati sve kombinacije.Barem dva igraca koji budu starteri,zameniti u revansu novim licima.
I jos nesto ne nasedati na Vesicevo spinovanje kako je eto i kod komsija jos gore,pa smo morali...
Crni samo hrabro!

čikadača

pre 11 godina

Ovde svi znaju šta treba da uradi Partizan da bi izvukao dobar rezultat.Ali sa kojim igračima pitam Vas ja?Sa kojim,bre, to igračima?
Mnogi zapeli da se puste u vatru omladinci iz naše škole.Pa šta su to do sada pokazali Ninković,Mitrović i najprecenjeniji od svih megatalenat Marković?Nisu to igrači visoke klase vidi se odmah.Knežević,Marković,Šćepović,pa jesu to igračine za Partizan?
I ja volim Partizan do neba i dalje ali budite realni ljudi malo.Ako prodjemo ove Norvežane crno nam se piše.Pa ovi nemaju kvalitet ni da igraju samo jednu utakmicu nedeljno a ne i Evropu i našu ligu.Žalosno, ali je istnito.

stevanoti

pre 11 godina

Vi niste normalni,ziveo sam u Norveskoj grad se zove Tromso a cita se Tromzo!Dakle naslov moze da glasi Partizan u Tromzu...Toliko od mene

Mix

pre 11 godina

@kon Na wikipediji imas kako se kaze, sem ako se ime grada ne izgovara drugacije od imena kluba: http://en.wikipedia.org/wiki/Tromso imas pored dugme listen i tu ga covek izgovara Trumsa, a ne Tromso ili Trumso.

Nenad P.F.C.

pre 11 godina

Kako ja to vidim ovaj neki Srem i to Donji zamisli nas je pojeo, a sta ce ovaj Gornji(severnjaci ovi sto im ne znam ime kako se pravilno kaze) da nam uradi? Ima da nas mezete sve na cackalicu, sto neki prije rece u ljubavi pameti nema i kad gubi i kad pobedjuje Partizan se voli, al ovo sto uprava radi ne moze da se preboli, jaoj pa eto rime nema mi zime, sad kad mi inspiracija dodje ima i Partizan nekim cudom u Evropu da prodje :D

fenomen

pre 11 godina

U gostima dobijamo sigurno. Pa kako bi inace u revansu mogli da prodamo utakmicu ako u prvoj izgubimo. Bice u gostima 2:0 za Partizan a u Beogradu je sve moguce pa cak i 2:5. Crni zna kako..Salim se....
Znam da dajemo gol, da ce strelac ako bude igrao biti Nemanja Tomic koji je u ovom trenutku najbolji fudbaler nase lige. Nekad pretera ali je cesto davao golove kad treba a sutra ce trebati. I zbog Djurica i zbog uprave a i zbog finansija. Jeste se Tomic glupirao po splavovima zajedno sa Scepovicem i bio odstranjen iz tima ali posle te epizode uglavnom je pruzao dobre ili bar solidne partije. Izgleda da je to udaljavanje ipak stiglo do njegove svesti. Slobodnjak, udarac sa neke ivice 16-erca i bice dobro. Mozda i dobijemo na strani ali nekako realnije je 1:1. Sto se tice Zvezde iako svi ocekuju bordolom (brodolom) ja sam misljenja da ce i Zvezda odigrati bar nereseno ili mozda cak i neka minimalna pobeda.
A sto se tice Lukica i njegovog odlaska od toga nema nista. Pa Zvezda ima sad 9 (i slovima DEVET)reprezentativaca koji na fudbalskom trzistu imaju neprocenjivu vrednost i nece Lukic da ode dok se to ne unovci.
Napred Partizan, napred i Zvezda....Samo da ne pukne neka petarda u Norveskoj ili u Beogradu da dodje do nekog bordoloma...Ona ekipa koja prodje u LE verovatno ce ostati sa istom upravom i dalje a ko ispadne to bi trebalo da znaci da i uprava odlazi.
Poz...

emsad drustinac-bucko

pre 11 godina

EH DA JE TO KAO NEKAD,KAMO SRECA,AKO BOG DA,bar da je kao u kosarci.VIDECEMO????? od kad nisam bijo na stadijon PARTIZANA,od kad je bilo derbi sa ciganima,davno davno,TAD JE BILO 1-1 U Zvezdu sve kao zvezde,a kod nas NAS DRAGAN MANCE.CAO

Radašin

pre 11 godina

Uhh, "Stojke" kakva arogancija! "Da zavrsimo posao odmah." Iako sam Zvezdas navijao bih za vas, ali posle ove idiotske izjave, ZELIM DA VAS Tromsø razvali. Koji tim i koji klub, kad "zavrsavaju posao odmah", kao da su Real Madrid! Na cemu si "Stojke" i na cemu zasnivas taj ludacki optimizam? A mozda si mislio da zavrsite posao odmah tako sto cete primiti petardu, pa da revans u Bg bude formalnost?

E, do djavola!

pre 11 godina

"Očekuje nas protivnik koji igra tipično skandinavski fudbal. Stalno traže duele, jaki su i borbeni do krajnjih granica. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo pas-igru i da na taj način dođemo do kontrole utakmice. Optimista sam i verujem u dobar rezultat koji bi nam omogućio da u Humskoj otvorimo vrata Lige Evrope", istakao je kapiten Partizana.

Sta sad postoji i tipicno skandinavski fudbal?! Kapiram engleski stil igre, spanski, italijanski, brazilski, dalekoistocni, al' sad postoji i skandinavski?? Mislim, sta je sledece - tipicno moldavski stil igre?

Zkr

pre 11 godina

Nja nja nja, dosta bre. Navijajte za vaš tim, kao što ću ja za moj. Izgubili ili pobedili oni će i u petak biti naši, druge nemamo.

A ako i uspeju da prođu, onda ćemo da kukamo kako smo tešku grupu dobili.

grobarchina

pre 11 godina

Rasulo u našem voljenom klubu kulminiraće porazima od Tromsea.

Nakon toga, osvojićemo odlično peto mesto u Jelen Pendrekligi, što će uprava označiti kao dobar rezultat u procesu stvaranja novog, evropskog Partizana.

Na kraju će uprava zaključiti da navijači nisu ispunili njena očekivanja i da publiku treba menjati.

Sve prolazi, samo je Đura večan !

MadeInSabac

pre 11 godina

Bravo Vermeze, sve si ih zeznuo da je Sale povredjen spremili su pogresnu taktiku pa cemo ih sada iznenaditi :))) Eeeee bedo od fudbala, dal' ste gori vi ili ja sto ne mogu da prestanem da vas pratim....

Coamorte

pre 11 godina

Kakvo rasulo u Partizanu. Ne mogu vise da pratim i da se nerviram. Igram ove sezone Premijer fantasy, nas 20 ortaka smo napravili ligu,ulozili kintu i bolje tu da gubim vreme nego na ove kretene.

misko

pre 11 godina

Zabiji bi neko iz kluba mogao da skrene paznju da manje kaficari po gradu i manje pusi na javnim mestima jer to nama navijacima koji kidamo zivce zbog ocajnih igara partizana prilicno smeta.

zoran

pre 11 godina

Pazi...ostavio Zabiju u Beogradu...ovaj chovek ideju sa fudbalom nema..ko ce da ti napada protivnichki gol ???
Shcepovic ?? Ah, zaboravio sam da on mora da igra...ipak je veza, veza...znachi igramo "napadachki" sa 4 zadnja vezna...mozda ce opet Lovre da se proslavi i savlada Stojketa...

Samo da ti vidim ledja ....dosta je vishe demagogije...upropastiste klub, nachisto..

Radašin

pre 11 godina

Uhh, "Stojke" kakva arogancija! "Da zavrsimo posao odmah." Iako sam Zvezdas navijao bih za vas, ali posle ove idiotske izjave, ZELIM DA VAS Tromsø razvali. Koji tim i koji klub, kad "zavrsavaju posao odmah", kao da su Real Madrid! Na cemu si "Stojke" i na cemu zasnivas taj ludacki optimizam? A mozda si mislio da zavrsite posao odmah tako sto cete primiti petardu, pa da revans u Bg bude formalnost?

Mix

pre 11 godina

@kon Na wikipediji imas kako se kaze, sem ako se ime grada ne izgovara drugacije od imena kluba: http://en.wikipedia.org/wiki/Tromso imas pored dugme listen i tu ga covek izgovara Trumsa, a ne Tromso ili Trumso.

juznjak

pre 11 godina

samo pobeda vodi u LE!!
nikavi minimalni porazi i nereseno?!
mi ,kuci, nemozemo nikokoga da pritisnemo,cak ni donji srem?!

jedino neka kontra tamo,uvaljamo gol i kuci bunker!


opet... sa druge strane kad vidim da igraci bojkotuju "velikog" vermeza muka mi je...znam da je unapred sve izgubljeno....

strasno u koju depresivnu situaciju su doveli klub?!

Nenad

pre 11 godina

Dare,
kad si toliko siguran u tvoja preporučena 4 singla, zašto na kladionicu ne daš kuću, stan i auto (ako imaš), pa obezbediš porodicu za ceo život???

Partizanovac

pre 11 godina

Jedan je Ilic kapiten! Stvarno bi ostali umisljeni igraci trebalo da se ugledaju na njega. Majstore, i da lose odigras svaka ti cast, izgleda kao da se jedini ti zrtvujes za Partizan, a jedini i igras fudbal i boris se do kraja. Svaka cast!

Primamo 100%, tu je Stojke!

pre 11 godina

U redu, vidim, idemo na 0:0, a kad god smo išli, računali smo na minimalan poraz i tako smo i prolazili. A KO BI TREBALO DA DA GOL? Šćepović - mrka kapa, Ninković-neće mu dati ni da šutira, S.Marković - jedino nešto izdaleka ali ne može da pogodi,... Pa šta onda da radimo? Da najurimo trenera koji nas je doveo ovde da Partizan ni teoretski ne može da da gol, samo slučajno! Nije trenutak? Gde ćeš bolji, da ti dođe Bordo ili Javor. Ako bude sreće, ode i Đura, da vratimo Vukića i omladince i TRENERA pa polako, pauza do nove serije.

sumadinac atl

pre 11 godina

izgubili u evropi od levaka sa kipra. izgubili od seoske ekipe koja nije igrala na svom stadionu a dobila ih kao da zna taj teren u dusu.
na osnovu cega stojkovic i ilic mogu da budu optimisti...?

black

pre 11 godina

FKP mora da promeni formaciju u 4-1-4-1, jer ce biti puno posla na sredini terena.Ukoliko se poluvreme zavrsi sa nulom napasti ih i ponovo promeniti formaciju u 4-1-3-2.Izbegavati direktne duele,spustiti loptu,do noge bez zurbe,sa ubacivanjem iza zadnje linije.Ukoliko rezultat bude zadovoljavajuci,sacuvati odredjena resenja i ne ispucati sve kombinacije.Barem dva igraca koji budu starteri,zameniti u revansu novim licima.
I jos nesto ne nasedati na Vesicevo spinovanje kako je eto i kod komsija jos gore,pa smo morali...
Crni samo hrabro!

čikadača

pre 11 godina

Ovde svi znaju šta treba da uradi Partizan da bi izvukao dobar rezultat.Ali sa kojim igračima pitam Vas ja?Sa kojim,bre, to igračima?
Mnogi zapeli da se puste u vatru omladinci iz naše škole.Pa šta su to do sada pokazali Ninković,Mitrović i najprecenjeniji od svih megatalenat Marković?Nisu to igrači visoke klase vidi se odmah.Knežević,Marković,Šćepović,pa jesu to igračine za Partizan?
I ja volim Partizan do neba i dalje ali budite realni ljudi malo.Ako prodjemo ove Norvežane crno nam se piše.Pa ovi nemaju kvalitet ni da igraju samo jednu utakmicu nedeljno a ne i Evropu i našu ligu.Žalosno, ali je istnito.

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Ni sam ne znam čemu da se nadam... O pobjedi se trudim da i ne razmišljam, jer je, koliko sam dobio informaciju iz prve ruke ( joj majko moja ), Tromzo sigurno jači od Donjeg Srema ! Ajde vidićemo sutra, mada...

Tromso strašni

pre 11 godina

Povedi obavezno Babovića bez njega smo obezglavljeni. Ne idem u kladionicu ali ovde sam siguran da ce nas Norvežani pokidati kao maca muškatl. Kada će ovi pajaci shvatiti da su potpuno smešni i bezopasni čak i za lokalne drugoligaše. Partizanu je krajnje vreme da raspusti ovu grupu rekreativaca i ubaci omladinski pogon u prvi tim. Uz dobrog trenera sa radom i disciplinom jednom bi možda i mogao da postane ekipa. Ovo mučenje se jednom mora prekinuti ako to ne uradimo mi naši protivnici će nas već staviti gde nam je mesto.

jovan

pre 11 godina

Jad i cemer. Da su pametni i Grobari i Delije, da se konacno udruze i oteraju ovu bagru iz uprava. U suprotnom katanac i jedni i drugi za par meseci
p.s. mozda je i tako bolje

misa grobar

pre 11 godina

neznam,dali su oni izgubili razum,pa ne znaju sta pricaju,ili ja sto ih pratim,svadjam se zbog njih i navijam na svakoj utakmici?

Nenad

pre 11 godina

Na Cipru vruće u Beogradu sparno u Norveškoj hladno pa kakvu to temperaturu žele balerine.Svašta od kvazi fudbalera. Zvezdaš sam ali nema tu razlike jer najgluplja su izvlačenja na vrijeme ono je takvo kakvo jeste plaćen si i igraj.

Budimo realni

pre 11 godina

Ma ja,klasika. Šta drugo da se očekuje? Povedi zadnje vezne i iz mladjih pogona, a špiceve ostavi kući. Filozofija je primiti što manje,očito. A dati neki gol ili čak pomisliti na to,eeeee to je već u domenu naučne fantastike. Samo napred Vermeze,sa 5 odbrambenih i 5 zadnjih veznih počni,pa ipak zašto igrati Evropu kad si rekao da to nama nije prioritet?! Da nije tužno,bilo bi smešno.

Saša

pre 11 godina

Zabija bar trči, pokušava, ulazi u šanse pa će se desiti da nekad i pogodi a on ga, ladno nije ni poveo. Nije mi jasno ko će, od povedenih dati gol "borbenoj" ekipi. A, i to oko ponašanje Zabije verujem vam isto kao i za povredu Vukića. Sujeta je gadna stvar.

Zvezdas

pre 11 godina

Samo hrabro, pa ako treba neka se i pukne...Nemoj samo parkiranje autobusa, kvarenje protivnicke igre i ostali fazoni antifudbala. Igraj svoju igru,igraj za nas sve razocarane i prevarene. Igraj i za Robija na kraju krajeva :). Napred Partizan !

juznjak

pre 11 godina

Bravo Vermeze, sve si ih zeznuo da je Sale povredjen spremili su pogresnu taktiku pa cemo ih sada iznenaditi :))) Eeeee bedo od fudbala, dal' ste gori vi ili ja sto ne mogu da prestanem da vas pratim....
(MadeInSabac, 22. avgust 2012 08:41)


hhahahahahahahahah
ceo strucni stab tromzoa resava rebus koji je vermez postavio :)
plus, igra lola,ne igra zabia..mozda miljkovic spic :))
nema im ni nocas spavanja :)

ps. mi smo ludji,jer u ljubavi pameti nema

mihajlo

pre 11 godina

kao sto je nama problem vestacka trava i niska temperatura, tako ce i njima biti visoka temperatura i prirodna trava. Tako da su to samo izgovori. Zivim i Norveskoj i kada dodjem dole "drogiran" sam dva dana zbog razlike u temperaturi. Kada se vratim ovde sa +40 na 10-12 stepeni zivnem ceo. Tako da njima je teze. Ali ovde u stampi se ne kuka o tome kao kod nas. Nego srce na teren a rezultat ce doci

veerghoen

pre 11 godina

Kod Stanoja se bar znalo ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Kod ovog Vermeza ja stvarno ne znam ko je vise u timu a ko nije, ko trenira punom parom a ko ne, ko je licenciran, ko je otputovao. Opsti haos.

fenomen

pre 11 godina

U gostima dobijamo sigurno. Pa kako bi inace u revansu mogli da prodamo utakmicu ako u prvoj izgubimo. Bice u gostima 2:0 za Partizan a u Beogradu je sve moguce pa cak i 2:5. Crni zna kako..Salim se....
Znam da dajemo gol, da ce strelac ako bude igrao biti Nemanja Tomic koji je u ovom trenutku najbolji fudbaler nase lige. Nekad pretera ali je cesto davao golove kad treba a sutra ce trebati. I zbog Djurica i zbog uprave a i zbog finansija. Jeste se Tomic glupirao po splavovima zajedno sa Scepovicem i bio odstranjen iz tima ali posle te epizode uglavnom je pruzao dobre ili bar solidne partije. Izgleda da je to udaljavanje ipak stiglo do njegove svesti. Slobodnjak, udarac sa neke ivice 16-erca i bice dobro. Mozda i dobijemo na strani ali nekako realnije je 1:1. Sto se tice Zvezde iako svi ocekuju bordolom (brodolom) ja sam misljenja da ce i Zvezda odigrati bar nereseno ili mozda cak i neka minimalna pobeda.
A sto se tice Lukica i njegovog odlaska od toga nema nista. Pa Zvezda ima sad 9 (i slovima DEVET)reprezentativaca koji na fudbalskom trzistu imaju neprocenjivu vrednost i nece Lukic da ode dok se to ne unovci.
Napred Partizan, napred i Zvezda....Samo da ne pukne neka petarda u Norveskoj ili u Beogradu da dodje do nekog bordoloma...Ona ekipa koja prodje u LE verovatno ce ostati sa istom upravom i dalje a ko ispadne to bi trebalo da znaci da i uprava odlazi.
Poz...

vispreni bwrr

pre 11 godina

"Očekuje nas protivnik koji igra tipično skandinavski fudbal. Stalno traže duele, jaki su i borbeni do krajnjih granica. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo pas-igru i da na taj način dođemo do kontrole utakmice. Optimista sam i verujem u dobar rezultat koji bi nam omogućio da u Humskoj otvorimo vrata Lige Evrope", istakao je kapiten Partizana.

Lele. Što mi ovo uliva poverenje. Crni, operi kosu i izađi napolje na 7 stepeni. Ne brini, veće su šanse da dobiješ upalu jajnika nego zapaljenje mozga.

stevanoti

pre 11 godina

Vi niste normalni,ziveo sam u Norveskoj grad se zove Tromso a cita se Tromzo!Dakle naslov moze da glasi Partizan u Tromzu...Toliko od mene

emsad drustinac-bucko

pre 11 godina

EH DA JE TO KAO NEKAD,KAMO SRECA,AKO BOG DA,bar da je kao u kosarci.VIDECEMO????? od kad nisam bijo na stadijon PARTIZANA,od kad je bilo derbi sa ciganima,davno davno,TAD JE BILO 1-1 U Zvezdu sve kao zvezde,a kod nas NAS DRAGAN MANCE.CAO

Nenad P.F.C.

pre 11 godina

Kako ja to vidim ovaj neki Srem i to Donji zamisli nas je pojeo, a sta ce ovaj Gornji(severnjaci ovi sto im ne znam ime kako se pravilno kaze) da nam uradi? Ima da nas mezete sve na cackalicu, sto neki prije rece u ljubavi pameti nema i kad gubi i kad pobedjuje Partizan se voli, al ovo sto uprava radi ne moze da se preboli, jaoj pa eto rime nema mi zime, sad kad mi inspiracija dodje ima i Partizan nekim cudom u Evropu da prodje :D

Johny Grobar

pre 11 godina

Hehe, ima jedna smesna stvar ako ste primetili. Nema puno cigana da nas zezaju kao i grobara da zezaju cigane na njihovim sajtovima. Prepostavljam da svi ocekuju pogibiju svojih timova pa da se ne istrcavaju unapred.