Fudbal 109

Nedelja, 18.01.2009.

13:11

Marković: "Neću u Partizan"

Fudbaler Crvene zvezde Marjan Marković oštro je odbacio mogućnost prelaska u Partizan.

Markoviæ: "Neæu u Partizan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Joe Wolf

pre 15 godina

Da se razumemo, decko je bio dobar igrac, ali posle povrede kolena je propao totalno. Nije ni bleda kopija igraca kakav je bio. Mozda ne bi bio los da popuni klupu za slucaj da se Stevanovic povredi ili skupi kartone, ne daj boze. Ali svojom izjavom je pokazao da je jos u strahu, pa mora da se slihta samozvanim Delijama, poznatijim kao Cigani. Ej, coveku su zapalili u automobil! Zivimo u nenormalnoj zemlji, sutra bi ga digli u vazduh Uros i njemu slicni! On bi se sutirao nogama u d..e da dodje kod nas, pogotovo sto se zna da je Grobar, ali ne sme! Zato decko, idi tamo gde mozes da igras, da sacuvas glavu na ramenima i zaradis neku crkavicu.

Bogicevic Nenad

pre 15 godina

Ja inace pikam fudbal ispred zgrade kad cujem da se Barselona interesuje za mene, a ja ih ladno oladim jer najvise volim REAL MADRID. Sta da radim kad imam karakter. Moj sine pa to ti je isto kao kad stavis djaka prvaka u osmi razred, a on nece da ide, potpuno ga razumem, ipak je to mnogo veci nivo! Pozdrav za sampione!

DM

pre 15 godina

Mi kupujemo igrace ne uzimamo one koji placaju da bi igrali. Mozda mozes da probas u Mladom Radniku ali i oni su sad prva liga...ipak kod tebe u selu si uvek rado vidjen-to je prava sansa za tebe

STEFAN RED BOY

pre 15 godina

Nece ga ni Zvezda..mozda on jeste dobar Delija ali....Pa i Gavrancic se predomislao oce li u Zvezdu ili u Partizan!Izabrao je Partizan i drago je svakom Zvezdasu zbog toga,jer nam propali igraci ne trebaju!Ako on bude igrao na derbiju Zvezda ce puno vise imati prilika i golova!

Plikuscht

pre 15 godina

Ovaj decko je skroz proplupao!

1. 'Nisam u priči sa Partizanom i poručio bih ljudima iz Partizana da gledaju svoja posla i da Zvezdu ostave na miru!'

A ko je to, majke ti, iz Partizana pa spominjao bilo Zvezdu bilo tebe!?


2. 'Tako nešto ne bih nikada uradio, bez obzira šta je bilo pre toga!?'

A sta je to pa bilo pre toga!?


3. 'Da sam hteo, došao bih u Partizan (letos), ne bih se vratio u Crvenu zvezdu!'

Mozda te letos Partizan nije ni trebao faco, pa te zato nije ni zvao.


Laki je postao malo nervozan. Poceo da lupeta po stampi i sebi dize cenu kao da se, shatro, oko njega vodi borba izmedju Partizana i Zvezde. Lave, jedni su te se vec jednom resili, a sada, drugi put te cak i brutalno isutirali, a drugi te nikada nisu ni zvali. Ni pre, ni sada. Dzaba sto navijas za Partizan (po sopstvenom priznanju).

Ja

pre 15 godina

Nekada:

1.Detonacija! Marjan Markovic u Partizanu!!!???
[link]:marjan-markovi-prelazi-iz-zvezde-u-partizan&catid=90:-super-liga-n&Itemid=120
(VeselyJan, 17. januar 2009 00:20)

2....Bozovic
Stevanovic(MARKOVIC) Djordjevic,Gavrancic,Obradovic,Morreira,Juca,Ljajic,Fejsa,Diarra,Wasinghton....A vi kako te?
(Grobar, 17. januar 2009 14:26)

3.Ibrahim Gaj se neće sa Marakane preseliti u Humsku, ali na dobrom putu da to učini jeste - Marjan Marković!(iznenadjenjeee_, 17. januar 2009 14:19

SADA:

1.ne bi te uzeli ni da nas molis!!!!
(smor, 18. januar 2009 13:20)

2.ko te je pa zvao ? nijedan igrac zvezde nema mesta kod nas jedino ako hoce da skupljaju lopte ili da prodaju semenke tako bih mozda mogli da dodju, pitacemo direktora Tomica sta misli o tome .
(ZUKA, 18. januar 2009 13:26)

3.Koj ces nam???da vredis nesto davno bi bio negde gde vredi!!!
(MiHa, 18. januar 2009 13:25)

........................

Komentar suvisan...

Kralj sa 2 krune

pre 15 godina

Pa sta on mili da smo mi skupljamo tudje propalitete?
Pa mi smo SAMPIONI, ako on ne odgovara timu sa 3. mesta zasto bi odgovarao sampionu!!!

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Pazi partizancice molim te!Sad kao "ko te trazio?",a juce se hvalili i likovali sto vam Markovic dolazi(tema o Gavrancicu)Smesni ste ko crtani film! Joj 21 februar... Berba usiju!
(Vlado KV, 18. januar 2009 16:21)

Jel berba usiju kao sto je bila 5.oktobra???Smesni ste jbt...

pedja

pre 15 godina

a sta bi bilo da je i gavrancic rekao da ne zeli da predje u partizan zato sto je igrao za zvezdu? da li bi bili isti komentari? razmislite malo o tome...

Fk Famos

pre 15 godina

Pa ovo je da umreš od smijeha, prije dva dana su grobari bili oduševljeni što dolazi Marković a danas im ne treba.Pa pogledajte samo vaše komentare od prije dva dana pa onda nešto recite!!!

@cane
kao prvo nije Kosjeric nego Kosorić, ne znaš ni kako se zove a pričaš da Pejčinović nije bolji. Kosorić ni u Slaviji nije bio standardan a vi se nešto ložite!!!

PFCdokraja

pre 15 godina

Prvo bese Ibrahim Gaj, sad pa ovaj?!? Pa dali mislis da ce Tomic da "pojaca" Partizan takvom boranijom? Druga stvar, pre nego sto pocnes da pretis nekom, dobro razmisli. Citao covek u novinama kako ide u Partizan, a niko ga, iz istog nije ni kontaktirao. I sad kao: "Nemoj Partizan da se sali...bla, bla"!
Idi prijatelju igraj tamo gde ti je mesto, Cecenija, Nagorno Karabah, Kamcatka...ostavi Partizan na miru, jer te niko nije ni zvao!

Vlado KV

pre 15 godina

Pazi partizancice molim te!Sad kao "ko te trazio?",a juce se hvalili i likovali sto vam Markovic dolazi(tema o Gavrancicu)Smesni ste ko crtani film! Joj 21 februar... Berba usiju!

ne kontam

pre 15 godina

" Nisam u priči sa Partizanom i poručio bih ljudima iz Partizana da gledaju svoja posla i da Zvezdu ostave na miru."

Ne kontam! Šta je to bilo ko iz Partizana rekao u vezi njegovog prelaska u PFC? Niko te majstore nije ni zvao, a ne nešto komentarisao u vezi tebe. Svoje nezadovoljstvo statusom u CZ iznesi tamo gdje treba, a ti nas ostavi na miru i igraj gdje god tebi odgovara.

Velja

pre 15 godina

Buco, vrati se u svoj M.Radnik! Vrati se u svoj grad! Sledece sezone Radnik ce na novom stadionu ionako igrati JSL. Sa tobom bi bili jos jaci! Svi pravi igraci se na kraju karijere vrate u svoj maticni klub...

Ivan

pre 15 godina

"Ponude iz inostranstva"...o cemu ovaj covjek prica...desnik bek sa njegovom visinom...mislim i ja sam nizak, nije mi namjera da vređam...ali on nije ni zašta...hm inostranstvo...mozda Bosna, Makedonija,Cg,Albanija, pa preko malo egzoticnjih zemalja tipa Moldavija, Kazahtan, Uzbekistan...pa sve do Malezije gdje moze da ga preporuci jos jedan veliki Komsinicin talenat koji je krenuo putem fudbalske slave direktno u Maleziju...Marijane nemoj da se brukas mnogo bi ti volio da pređeš u PFC ali ako su ti zbog loših igara palili auto...

Zulu

pre 15 godina

Znam neke ljude iz Partizana koji su odlicno obavesteni i mogu samo da kazem da NIKAD NIJE BILO INTERESOVANJA NI ZA GAJA, NI ZA MARKOVICA!
Znaci nikome iz Partizana nije palo na pamet da dovodi bilo koga iz Zvezde, a da ne pricamo sto ni jedan ni drugi nemaju ni fudbalskih ni ljudskih kvaliteta da bi igrali u Partizanu.Ovo je jedina istina.
A licno mislim da bi Partizan trebalo da tuzi list “Sport” zbog ovih dezinformacija.
Mislim, Grobari nisu ni pali na ove gluposti, jer niko ne moze da zamisli da bi jedan Gaj koji je davio Moreiru mogao da bude pozvan u Partizan…zato prosto ne verujem kakve nebuloze pisu odredjeni novinari...a prosto ne verujem da je u navedenom listu posle ostrog demantija koje je Tomic dao povodom Gaja, usledila jos jedna “patka” da navodno Markovic dolazi?!
Kao navijac Partizana sam stvarno ogorcen na Sport, a odgovorni urednici lista neka razmisle jel prodaju sportsku ili zutu stampu.

mimi

pre 15 godina

Necu i ja Barselonu. Ako sam hteo otisao bih kada sam bio mlad, zato molim njihove menadjere da si ne prave reklamu mojim imenom.
Ovaj momak ima slican problem ko ja, pa ga zato dosta dobro razumem i nadam se da ce da ce da izdrzi ovu navalu od raznih lovaca na zvezde.

Delija Zvornik RS

pre 15 godina

Da je Markovic presao u Partizan, partizanovci bi u Tomicu vidjeli heroja,a ovako mogu Iliji da samo gledaju u ledja a i da uce zanat od covjeka koji zna sata radi i koji odradi poslednji cent.Jos da dovede Parkera i dupla kruna je ponovo na nasoj Marakani gdje joj je i mesto.

LUKA_KRAGUJEVAC

pre 15 godina

sad kad je rekao da nece da dodje,sad groblje prica kao sta ces nam i te fore,a juce kad je stigla vest da prelazi u Partizan svi su pricali to care,vidi se da je pravi Grobar..........
Ma nece covek s konja na magarca

StefanNSCZ

pre 15 godina

Haha,a priznajte da ste se ponadali!Dok je bila mogucnost da predje u Partizan onda ste svi kao "to,super"...a sad kad vas je ispalio onda kao "ni ne trebas nam"...smesni ste jako!!!

sever 4ever

pre 15 godina

Ako niste shvatili zvao ga je mali klub iz hunmske, ali mu ne pada na pamet kao sto mi nije padalo ni letos kada su ga zvali a on je potpisa za nas najveci klub.

hihihi

pre 15 godina

A priznajte da bi voleli da dodje... Ipak, decko ima dovoljno ponosa da ne ode kod groblja i da igra na njihovoj smejuriji od stadiona koji oni iz nekog razloga nazivaju "hram"

789

pre 15 godina

Marjane, ako te nece Zvezda, ali ja mislim da si 5 puta bolji od Ninkova predji u Vojvodinu molim te ili neki bilo koji drugi klub u nasoj ligi, samo nemoj u inostranstvo.

milan delija

pre 15 godina

Radeli sta ovi partizanovci osim sto kritikuju izjave zvezdinih fudbalera.Ponasate se kao strine, pa nemate pametnija posla.

preslisavanje

pre 15 godina

prvo partizan nije ni pokrenuo tu pricu nego sam sebi dizes cenu, a to sto je poslednjih godina partizan ozbiljni klub od zvezde nisu krivi ljudi iz partizana

Y/Kv

pre 15 godina

Momak za razliku od Djurovskog, Milojevica, Joksimovica, te Tomasevica, Vujanica, Bogdanovica, Slavnica, Divca, Silobada, Gilica, Stanojevica, Vidacica, Vitkovca, Vranjesa....ima obraz....
Od postojanja ste vise nego ista voleli da nam uzmete igraca i uvek vam je bio bolji i vise ste ga voleli negoli prave vase grobare !

sas

pre 15 godina

Obicno igraci koji dolaze tj. vracaju se u nas fudbal su u glavnom oni igraci koji su na zalasku karijere i zele da provedu jos jednu eventualno 2 sezone u voljenom klubu imamo dosta takvih primera:Mirkovic,Tomic,Saveljic,Ciric,Drulovic...
Ali kada igrac sa 27 godina se vrati u nas fudbal znaci da K...u ne vredi on bi realno trebao da je sada u najboljim fudbalskim godinama.
Tako da ove njegove izjave su stvarno van svake pameti jer njega u partizanu niko nije ni trazi jer realno 4-5 klinaca u teleoptiku su trenutno bolji igraci od njega,tako da krajnje glupava izjava.Jer u zvezdu se ni jedan bivsi as nije vratio vracaju se polovnjaci koji nemaju gde da igraju Kovacevic je mogao da digra poslednju sezonu,Mihajlovic,Pixi,Jugovic,Bunjevcevic....
A, sa druge strane imamo ove gore pomenute grobare koji su takodje mogli da zavrse karijere u Portu , Olimpijakosu pa i nekom slabijem klubu,ali oni vole svoj partizan za razliku od zvezdinih igraca,zato sto partizan godinama u svom timu gradi pre svega drugarski odnos izmedju igraca,svi se tu osecaju kao jedna velika porodica,a oni sami kao njeni clanovi,zato je partizan danas tu gde jeste zato sto ima mozda i najbolju skolu fudbala zato sto ima najlepse trening centar,zato sto u nasoj upravi sede bivsi igraci legende kluba,a ne mafijasi i konobari iz Amerike.
Zato je Partizan to sto jeste,a jeste trenutno najbolji tim u srbiji,a navijaca ce biti jos vise jer sve vise i vise dece navija za partizan jer deca najbolje prepoznaju sta je dobro,a sta lose.

mladennish

pre 15 godina

nije on milko bravo majstore i nemojte da s_rete nije on bogzna kakav igrac ali nije los igrao je i dvadesetak utakmica za reprezantaciju

Dul3

pre 15 godina

Alo bre sta ste se nalozili.Pa ja mogu slobodno da kazem da mali Miljkovic igra bolje od ovog propaliteta.Mozda je nekad Markovic igrao solidno,ali njegovo vreme je odavno proslo....AJMO PARTIZAN !!!!!!!

Y/Kv

pre 15 godina

Dobro de dosao vam je Gavran, eto jos jednog DELIJE u Partizanu....sa njim ste bas jaki....sad napravite majce "Bas bas smo jaki" Hehehehee

ZUKA

pre 15 godina

ko te je pa zvao ? nijedan igrac zvezde nema mesta kod nas jedino ako hoce da skupljaju lopte ili da prodaju semenke tako bih mozda mogli da dodju, pitacemo direktora Tomica sta misli o tome .

gagy delija

pre 15 godina

bravo markota....svaka cast...
nisi mi se svideo kako si igrao ovu polusezonu,ali ovom izjavom si me odusevio i pokazao si karakter...i kome si veran...
mislim da ima nade za njega...da ostane u zvezdi,samo da se potrudi...
ivicu,pruzite mu drugu priliku...u ime svega onog sto je pre uradio za zvezdu...

pfcpanta

pre 15 godina

Poznat kao izuzetno inteligentan, i igrac stamene gradje bas ce nam zafaliti u borbi za duplu krunu ,kao i za ulazak u ligu sampiona.Marjane ,Marjane sta ti je to trebalo?Ko si bre ti?

LCD

pre 15 godina

Kako su ovi Grobari smesni kad je pisalo da Markovic dolazi u Partizan onda je bilo bravo Tomicu a sad kad im je Markovic dao nogu sad kao nevalja ...
ha ha ha ha

PeTkO_NiSh

pre 15 godina

Mislio sam da je bistar mladic ovaj Markovic, pruza mu se sansa da uzme duplu krunu prelaskom u Partizan, Zvezda ga je debelo zavrnula a on je jos brani. Da mu je extra u komsinici pa da razumem, da kazemo da je u pitanju LJUBAV PREMA KLUBU, ovako je to obicna glupost, decko je prs'o. Ne treba nam, i bez njega ce na leto da bude NANA-NANA-NANA-NANA Liga Sampiona, LIga Sampiona, Liga Sampiona:-) PARTIZAN SAMPION!!!

coto

pre 15 godina

ko tebe hoce u partizanu....majketi....ne bi imao mesta ni na jugu da navijas ...a kamoli da igras....od srca si nas nasmejo..kakon covek sebi dize cenu---

maske

pre 15 godina

Obraz nema cenu. Nije bitno da li ga Partizan želi ili ne, on je pokazao karakter rekavši da neće nikada pojačati redove najvećeg rivala. Ovde ne govorim o njegovim igračkim već moralnim kvalitetima. Svaka mu čast, iako mora da napusti Zvezdu, pokazao se kao veliki Zvezdaš. Isto važi i za bilo kog drugog igrača, bio on iz Partizana, Milana ili Intera. Svaka čast i Đorđeviću koji je rekao da nikada ne bi igrao u Zvezdi, i to cenim. A ovi koji pljuju, neke se pokriju po ušima. Pokažite malo obraza, nemojte čoveka pljuvati samo zato što je iz drugog kluba. Ne sramotite se.

Nemanja_Delija

pre 15 godina

To majtore!!!Samo slusam ove grobare i smejem se kao sta ces nam i te fore, a kad je potpisao gavrancic koga zvezda nije htel i koji je zvezin odpadak onda ga hvale ma samo sto nekazu da je on bolji od vidica.Pozdrav za sve selije i markovica posebno

Батистута

pre 15 godina

Не знам ко је уопште пустио причу да ће Марковић доћи у партизан кад имамо јако добре бекове као што су Стевановић и Обрадовић а поготово Обрадовић који је светска класа, биће велики играч. Лик је не уморан, трчи напред-назад 90. мин.Убедљиво највише претрчи на свакој утакмици Партизана. Ако ми не верујете, уверите се сами кад буде играо партизан. Свака част Иване, мислим да ћеш имати велику каријеру и да чеш бити не заменљив у репрезентацији. Поздрав за све Гробаре

Delija

pre 15 godina

Inace se ne upustam u navijacka prepucavanja, ali...
Dok su Zvezda i Partizan "svaciji i niciji" mozda se vase rukovodstvo bolje snalazi u blatu do grla, ali kada se oba kluba budu privatizovala videce se da je Zvezda daleko najjaci klub u Srbiji,i malo sire. A dotada prijaju izjave kao sto je Marjanova.

MASTER

pre 15 godina

Dobro je bogu hvala,nemoj molim te ici u partizan.Tvoje ne procenljivo iskustvo omogucilo bi nam da oborimo rekord u broju uzastopnih poraza.Sto dalje od humske to bolje,makar i kod komsinice.DUPLA KRUNA U HRAMU FUDBALA i ove godine.

alaprc

pre 15 godina

A jel njemu menadžer onaj valjda Pecikoza, što vodi karijeru Goce Tržan? Upalo mi je u oči da je pomenuta gospodja -ica šta li je već, apsolutni šampion u pojavljivanju u javnosti bez ikakve potrebe ( po frekventnosti - iskače iz neoprezno uključenih kućnih aparata, i po bespotrebnosti - niko živi ne zna čime se ona bavi u životu, sem što boravi u medijskom prostoru ). E, sad, sećam se da je taj Pecikoza pravio onaj superspektakl sa koncertom čije je sve karte kupio jedan obožavalac, a onda je ona pevala samo za njega... Wow! Tako je počelo, a onda je Goca spasila niz ljudskih života u brojnim avanturama o kojima bi i Zagoru mogla da pripoveda, i svako je mogao da sazna sve o tome, bilo da uzme u ruke novine, uključi tv, peglu, uljani radijator i sl.
E, tako i Marjan.
"Marjan Marković na pragu Partizana..." Wow! Kakav tektonski potres.
A onda...
" Napuš - Marjan Marković NIKAD na pragu Partizana..."
I sad mi veverice ajmo ceo sever "Marjane, Marjane, Marjane.!.!.! ", i njega zbog iskazane vernosti i mučeništva pod hitno prekomanduju na Kipar, a Džefersona odmah prodaju.

Bate, gledao sam te kako igraš ove sezone. Nemoj da te žiga podno srca, slobodno idi, ne okreći se. Nama treba mnogo bolji igrač na toj poziciji, a fljamurtarci još nisu prežalili odlazak lumena pozicije desnog beka Nemanje Rnića. Idi kod njih i zaigraj baš onako kako si znao i umeo ove polusezone za nas, i neka ti savest bude mirna jer ćeš svojoj Zvezdi tako najbolje da pomogneš.

cunami belaj

pre 15 godina

pa Stevanovic i Jovanovic su tri puta bolji od ovog Markovica. sve i da hoce, nema mesta. neka ide u Jedinstvo Ub, da se kali za sledecu sezonu.

vlada

pre 15 godina

Ne mogu da veruje koliko su mizerni i grobari i fk partizan, da se oni raduju kao mala deca dva dana zato sto su culi da ce otpad iz Zvezde u 30 godina da predje u panaltizan, pa zato cete uvek da budete drugi klub u zemlji, ako ne i treci!

ZUKA

pre 15 godina

ko te je pa zvao ? nijedan igrac zvezde nema mesta kod nas jedino ako hoce da skupljaju lopte ili da prodaju semenke tako bih mozda mogli da dodju, pitacemo direktora Tomica sta misli o tome .

gagy delija

pre 15 godina

bravo markota....svaka cast...
nisi mi se svideo kako si igrao ovu polusezonu,ali ovom izjavom si me odusevio i pokazao si karakter...i kome si veran...
mislim da ima nade za njega...da ostane u zvezdi,samo da se potrudi...
ivicu,pruzite mu drugu priliku...u ime svega onog sto je pre uradio za zvezdu...

pfcpanta

pre 15 godina

Poznat kao izuzetno inteligentan, i igrac stamene gradje bas ce nam zafaliti u borbi za duplu krunu ,kao i za ulazak u ligu sampiona.Marjane ,Marjane sta ti je to trebalo?Ko si bre ti?

sas

pre 15 godina

Obicno igraci koji dolaze tj. vracaju se u nas fudbal su u glavnom oni igraci koji su na zalasku karijere i zele da provedu jos jednu eventualno 2 sezone u voljenom klubu imamo dosta takvih primera:Mirkovic,Tomic,Saveljic,Ciric,Drulovic...
Ali kada igrac sa 27 godina se vrati u nas fudbal znaci da K...u ne vredi on bi realno trebao da je sada u najboljim fudbalskim godinama.
Tako da ove njegove izjave su stvarno van svake pameti jer njega u partizanu niko nije ni trazi jer realno 4-5 klinaca u teleoptiku su trenutno bolji igraci od njega,tako da krajnje glupava izjava.Jer u zvezdu se ni jedan bivsi as nije vratio vracaju se polovnjaci koji nemaju gde da igraju Kovacevic je mogao da digra poslednju sezonu,Mihajlovic,Pixi,Jugovic,Bunjevcevic....
A, sa druge strane imamo ove gore pomenute grobare koji su takodje mogli da zavrse karijere u Portu , Olimpijakosu pa i nekom slabijem klubu,ali oni vole svoj partizan za razliku od zvezdinih igraca,zato sto partizan godinama u svom timu gradi pre svega drugarski odnos izmedju igraca,svi se tu osecaju kao jedna velika porodica,a oni sami kao njeni clanovi,zato je partizan danas tu gde jeste zato sto ima mozda i najbolju skolu fudbala zato sto ima najlepse trening centar,zato sto u nasoj upravi sede bivsi igraci legende kluba,a ne mafijasi i konobari iz Amerike.
Zato je Partizan to sto jeste,a jeste trenutno najbolji tim u srbiji,a navijaca ce biti jos vise jer sve vise i vise dece navija za partizan jer deca najbolje prepoznaju sta je dobro,a sta lose.

maske

pre 15 godina

Obraz nema cenu. Nije bitno da li ga Partizan želi ili ne, on je pokazao karakter rekavši da neće nikada pojačati redove najvećeg rivala. Ovde ne govorim o njegovim igračkim već moralnim kvalitetima. Svaka mu čast, iako mora da napusti Zvezdu, pokazao se kao veliki Zvezdaš. Isto važi i za bilo kog drugog igrača, bio on iz Partizana, Milana ili Intera. Svaka čast i Đorđeviću koji je rekao da nikada ne bi igrao u Zvezdi, i to cenim. A ovi koji pljuju, neke se pokriju po ušima. Pokažite malo obraza, nemojte čoveka pljuvati samo zato što je iz drugog kluba. Ne sramotite se.

Y/Kv

pre 15 godina

Momak za razliku od Djurovskog, Milojevica, Joksimovica, te Tomasevica, Vujanica, Bogdanovica, Slavnica, Divca, Silobada, Gilica, Stanojevica, Vidacica, Vitkovca, Vranjesa....ima obraz....
Od postojanja ste vise nego ista voleli da nam uzmete igraca i uvek vam je bio bolji i vise ste ga voleli negoli prave vase grobare !

alaprc

pre 15 godina

A jel njemu menadžer onaj valjda Pecikoza, što vodi karijeru Goce Tržan? Upalo mi je u oči da je pomenuta gospodja -ica šta li je već, apsolutni šampion u pojavljivanju u javnosti bez ikakve potrebe ( po frekventnosti - iskače iz neoprezno uključenih kućnih aparata, i po bespotrebnosti - niko živi ne zna čime se ona bavi u životu, sem što boravi u medijskom prostoru ). E, sad, sećam se da je taj Pecikoza pravio onaj superspektakl sa koncertom čije je sve karte kupio jedan obožavalac, a onda je ona pevala samo za njega... Wow! Tako je počelo, a onda je Goca spasila niz ljudskih života u brojnim avanturama o kojima bi i Zagoru mogla da pripoveda, i svako je mogao da sazna sve o tome, bilo da uzme u ruke novine, uključi tv, peglu, uljani radijator i sl.
E, tako i Marjan.
"Marjan Marković na pragu Partizana..." Wow! Kakav tektonski potres.
A onda...
" Napuš - Marjan Marković NIKAD na pragu Partizana..."
I sad mi veverice ajmo ceo sever "Marjane, Marjane, Marjane.!.!.! ", i njega zbog iskazane vernosti i mučeništva pod hitno prekomanduju na Kipar, a Džefersona odmah prodaju.

Bate, gledao sam te kako igraš ove sezone. Nemoj da te žiga podno srca, slobodno idi, ne okreći se. Nama treba mnogo bolji igrač na toj poziciji, a fljamurtarci još nisu prežalili odlazak lumena pozicije desnog beka Nemanje Rnića. Idi kod njih i zaigraj baš onako kako si znao i umeo ove polusezone za nas, i neka ti savest bude mirna jer ćeš svojoj Zvezdi tako najbolje da pomogneš.

LCD

pre 15 godina

Kako su ovi Grobari smesni kad je pisalo da Markovic dolazi u Partizan onda je bilo bravo Tomicu a sad kad im je Markovic dao nogu sad kao nevalja ...
ha ha ha ha

cunami belaj

pre 15 godina

pa Stevanovic i Jovanovic su tri puta bolji od ovog Markovica. sve i da hoce, nema mesta. neka ide u Jedinstvo Ub, da se kali za sledecu sezonu.

Nemanja_Delija

pre 15 godina

To majtore!!!Samo slusam ove grobare i smejem se kao sta ces nam i te fore, a kad je potpisao gavrancic koga zvezda nije htel i koji je zvezin odpadak onda ga hvale ma samo sto nekazu da je on bolji od vidica.Pozdrav za sve selije i markovica posebno

Delija

pre 15 godina

Inace se ne upustam u navijacka prepucavanja, ali...
Dok su Zvezda i Partizan "svaciji i niciji" mozda se vase rukovodstvo bolje snalazi u blatu do grla, ali kada se oba kluba budu privatizovala videce se da je Zvezda daleko najjaci klub u Srbiji,i malo sire. A dotada prijaju izjave kao sto je Marjanova.

Батистута

pre 15 godina

Не знам ко је уопште пустио причу да ће Марковић доћи у партизан кад имамо јако добре бекове као што су Стевановић и Обрадовић а поготово Обрадовић који је светска класа, биће велики играч. Лик је не уморан, трчи напред-назад 90. мин.Убедљиво највише претрчи на свакој утакмици Партизана. Ако ми не верујете, уверите се сами кад буде играо партизан. Свака част Иване, мислим да ћеш имати велику каријеру и да чеш бити не заменљив у репрезентацији. Поздрав за све Гробаре

PeTkO_NiSh

pre 15 godina

Mislio sam da je bistar mladic ovaj Markovic, pruza mu se sansa da uzme duplu krunu prelaskom u Partizan, Zvezda ga je debelo zavrnula a on je jos brani. Da mu je extra u komsinici pa da razumem, da kazemo da je u pitanju LJUBAV PREMA KLUBU, ovako je to obicna glupost, decko je prs'o. Ne treba nam, i bez njega ce na leto da bude NANA-NANA-NANA-NANA Liga Sampiona, LIga Sampiona, Liga Sampiona:-) PARTIZAN SAMPION!!!

Ja

pre 15 godina

Nekada:

1.Detonacija! Marjan Markovic u Partizanu!!!???
[link]:marjan-markovi-prelazi-iz-zvezde-u-partizan&catid=90:-super-liga-n&Itemid=120
(VeselyJan, 17. januar 2009 00:20)

2....Bozovic
Stevanovic(MARKOVIC) Djordjevic,Gavrancic,Obradovic,Morreira,Juca,Ljajic,Fejsa,Diarra,Wasinghton....A vi kako te?
(Grobar, 17. januar 2009 14:26)

3.Ibrahim Gaj se neće sa Marakane preseliti u Humsku, ali na dobrom putu da to učini jeste - Marjan Marković!(iznenadjenjeee_, 17. januar 2009 14:19

SADA:

1.ne bi te uzeli ni da nas molis!!!!
(smor, 18. januar 2009 13:20)

2.ko te je pa zvao ? nijedan igrac zvezde nema mesta kod nas jedino ako hoce da skupljaju lopte ili da prodaju semenke tako bih mozda mogli da dodju, pitacemo direktora Tomica sta misli o tome .
(ZUKA, 18. januar 2009 13:26)

3.Koj ces nam???da vredis nesto davno bi bio negde gde vredi!!!
(MiHa, 18. januar 2009 13:25)

........................

Komentar suvisan...

coto

pre 15 godina

ko tebe hoce u partizanu....majketi....ne bi imao mesta ni na jugu da navijas ...a kamoli da igras....od srca si nas nasmejo..kakon covek sebi dize cenu---

Y/Kv

pre 15 godina

Dobro de dosao vam je Gavran, eto jos jednog DELIJE u Partizanu....sa njim ste bas jaki....sad napravite majce "Bas bas smo jaki" Hehehehee

preslisavanje

pre 15 godina

prvo partizan nije ni pokrenuo tu pricu nego sam sebi dizes cenu, a to sto je poslednjih godina partizan ozbiljni klub od zvezde nisu krivi ljudi iz partizana

Plikuscht

pre 15 godina

Ovaj decko je skroz proplupao!

1. 'Nisam u priči sa Partizanom i poručio bih ljudima iz Partizana da gledaju svoja posla i da Zvezdu ostave na miru!'

A ko je to, majke ti, iz Partizana pa spominjao bilo Zvezdu bilo tebe!?


2. 'Tako nešto ne bih nikada uradio, bez obzira šta je bilo pre toga!?'

A sta je to pa bilo pre toga!?


3. 'Da sam hteo, došao bih u Partizan (letos), ne bih se vratio u Crvenu zvezdu!'

Mozda te letos Partizan nije ni trebao faco, pa te zato nije ni zvao.


Laki je postao malo nervozan. Poceo da lupeta po stampi i sebi dize cenu kao da se, shatro, oko njega vodi borba izmedju Partizana i Zvezde. Lave, jedni su te se vec jednom resili, a sada, drugi put te cak i brutalno isutirali, a drugi te nikada nisu ni zvali. Ni pre, ni sada. Dzaba sto navijas za Partizan (po sopstvenom priznanju).

Zulu

pre 15 godina

Znam neke ljude iz Partizana koji su odlicno obavesteni i mogu samo da kazem da NIKAD NIJE BILO INTERESOVANJA NI ZA GAJA, NI ZA MARKOVICA!
Znaci nikome iz Partizana nije palo na pamet da dovodi bilo koga iz Zvezde, a da ne pricamo sto ni jedan ni drugi nemaju ni fudbalskih ni ljudskih kvaliteta da bi igrali u Partizanu.Ovo je jedina istina.
A licno mislim da bi Partizan trebalo da tuzi list “Sport” zbog ovih dezinformacija.
Mislim, Grobari nisu ni pali na ove gluposti, jer niko ne moze da zamisli da bi jedan Gaj koji je davio Moreiru mogao da bude pozvan u Partizan…zato prosto ne verujem kakve nebuloze pisu odredjeni novinari...a prosto ne verujem da je u navedenom listu posle ostrog demantija koje je Tomic dao povodom Gaja, usledila jos jedna “patka” da navodno Markovic dolazi?!
Kao navijac Partizana sam stvarno ogorcen na Sport, a odgovorni urednici lista neka razmisle jel prodaju sportsku ili zutu stampu.

LUKA_KRAGUJEVAC

pre 15 godina

sad kad je rekao da nece da dodje,sad groblje prica kao sta ces nam i te fore,a juce kad je stigla vest da prelazi u Partizan svi su pricali to care,vidi se da je pravi Grobar..........
Ma nece covek s konja na magarca

StefanNSCZ

pre 15 godina

Haha,a priznajte da ste se ponadali!Dok je bila mogucnost da predje u Partizan onda ste svi kao "to,super"...a sad kad vas je ispalio onda kao "ni ne trebas nam"...smesni ste jako!!!

mimi

pre 15 godina

Necu i ja Barselonu. Ako sam hteo otisao bih kada sam bio mlad, zato molim njihove menadjere da si ne prave reklamu mojim imenom.
Ovaj momak ima slican problem ko ja, pa ga zato dosta dobro razumem i nadam se da ce da ce da izdrzi ovu navalu od raznih lovaca na zvezde.

Kralj sa 2 krune

pre 15 godina

Pa sta on mili da smo mi skupljamo tudje propalitete?
Pa mi smo SAMPIONI, ako on ne odgovara timu sa 3. mesta zasto bi odgovarao sampionu!!!

vlada

pre 15 godina

Ne mogu da veruje koliko su mizerni i grobari i fk partizan, da se oni raduju kao mala deca dva dana zato sto su culi da ce otpad iz Zvezde u 30 godina da predje u panaltizan, pa zato cete uvek da budete drugi klub u zemlji, ako ne i treci!

MASTER

pre 15 godina

Dobro je bogu hvala,nemoj molim te ici u partizan.Tvoje ne procenljivo iskustvo omogucilo bi nam da oborimo rekord u broju uzastopnih poraza.Sto dalje od humske to bolje,makar i kod komsinice.DUPLA KRUNA U HRAMU FUDBALA i ove godine.

Dul3

pre 15 godina

Alo bre sta ste se nalozili.Pa ja mogu slobodno da kazem da mali Miljkovic igra bolje od ovog propaliteta.Mozda je nekad Markovic igrao solidno,ali njegovo vreme je odavno proslo....AJMO PARTIZAN !!!!!!!

Delija Zvornik RS

pre 15 godina

Da je Markovic presao u Partizan, partizanovci bi u Tomicu vidjeli heroja,a ovako mogu Iliji da samo gledaju u ledja a i da uce zanat od covjeka koji zna sata radi i koji odradi poslednji cent.Jos da dovede Parkera i dupla kruna je ponovo na nasoj Marakani gdje joj je i mesto.

sever 4ever

pre 15 godina

Ako niste shvatili zvao ga je mali klub iz hunmske, ali mu ne pada na pamet kao sto mi nije padalo ni letos kada su ga zvali a on je potpisa za nas najveci klub.

ne kontam

pre 15 godina

" Nisam u priči sa Partizanom i poručio bih ljudima iz Partizana da gledaju svoja posla i da Zvezdu ostave na miru."

Ne kontam! Šta je to bilo ko iz Partizana rekao u vezi njegovog prelaska u PFC? Niko te majstore nije ni zvao, a ne nešto komentarisao u vezi tebe. Svoje nezadovoljstvo statusom u CZ iznesi tamo gdje treba, a ti nas ostavi na miru i igraj gdje god tebi odgovara.

hihihi

pre 15 godina

A priznajte da bi voleli da dodje... Ipak, decko ima dovoljno ponosa da ne ode kod groblja i da igra na njihovoj smejuriji od stadiona koji oni iz nekog razloga nazivaju "hram"

mladennish

pre 15 godina

nije on milko bravo majstore i nemojte da s_rete nije on bogzna kakav igrac ali nije los igrao je i dvadesetak utakmica za reprezantaciju

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Pazi partizancice molim te!Sad kao "ko te trazio?",a juce se hvalili i likovali sto vam Markovic dolazi(tema o Gavrancicu)Smesni ste ko crtani film! Joj 21 februar... Berba usiju!
(Vlado KV, 18. januar 2009 16:21)

Jel berba usiju kao sto je bila 5.oktobra???Smesni ste jbt...

PFCdokraja

pre 15 godina

Prvo bese Ibrahim Gaj, sad pa ovaj?!? Pa dali mislis da ce Tomic da "pojaca" Partizan takvom boranijom? Druga stvar, pre nego sto pocnes da pretis nekom, dobro razmisli. Citao covek u novinama kako ide u Partizan, a niko ga, iz istog nije ni kontaktirao. I sad kao: "Nemoj Partizan da se sali...bla, bla"!
Idi prijatelju igraj tamo gde ti je mesto, Cecenija, Nagorno Karabah, Kamcatka...ostavi Partizan na miru, jer te niko nije ni zvao!

Bogicevic Nenad

pre 15 godina

Ja inace pikam fudbal ispred zgrade kad cujem da se Barselona interesuje za mene, a ja ih ladno oladim jer najvise volim REAL MADRID. Sta da radim kad imam karakter. Moj sine pa to ti je isto kao kad stavis djaka prvaka u osmi razred, a on nece da ide, potpuno ga razumem, ipak je to mnogo veci nivo! Pozdrav za sampione!

Ivan

pre 15 godina

"Ponude iz inostranstva"...o cemu ovaj covjek prica...desnik bek sa njegovom visinom...mislim i ja sam nizak, nije mi namjera da vređam...ali on nije ni zašta...hm inostranstvo...mozda Bosna, Makedonija,Cg,Albanija, pa preko malo egzoticnjih zemalja tipa Moldavija, Kazahtan, Uzbekistan...pa sve do Malezije gdje moze da ga preporuci jos jedan veliki Komsinicin talenat koji je krenuo putem fudbalske slave direktno u Maleziju...Marijane nemoj da se brukas mnogo bi ti volio da pređeš u PFC ali ako su ti zbog loših igara palili auto...

milan delija

pre 15 godina

Radeli sta ovi partizanovci osim sto kritikuju izjave zvezdinih fudbalera.Ponasate se kao strine, pa nemate pametnija posla.

789

pre 15 godina

Marjane, ako te nece Zvezda, ali ja mislim da si 5 puta bolji od Ninkova predji u Vojvodinu molim te ili neki bilo koji drugi klub u nasoj ligi, samo nemoj u inostranstvo.

Fk Famos

pre 15 godina

Pa ovo je da umreš od smijeha, prije dva dana su grobari bili oduševljeni što dolazi Marković a danas im ne treba.Pa pogledajte samo vaše komentare od prije dva dana pa onda nešto recite!!!

@cane
kao prvo nije Kosjeric nego Kosorić, ne znaš ni kako se zove a pričaš da Pejčinović nije bolji. Kosorić ni u Slaviji nije bio standardan a vi se nešto ložite!!!

pedja

pre 15 godina

a sta bi bilo da je i gavrancic rekao da ne zeli da predje u partizan zato sto je igrao za zvezdu? da li bi bili isti komentari? razmislite malo o tome...

Vlado KV

pre 15 godina

Pazi partizancice molim te!Sad kao "ko te trazio?",a juce se hvalili i likovali sto vam Markovic dolazi(tema o Gavrancicu)Smesni ste ko crtani film! Joj 21 februar... Berba usiju!

STEFAN RED BOY

pre 15 godina

Nece ga ni Zvezda..mozda on jeste dobar Delija ali....Pa i Gavrancic se predomislao oce li u Zvezdu ili u Partizan!Izabrao je Partizan i drago je svakom Zvezdasu zbog toga,jer nam propali igraci ne trebaju!Ako on bude igrao na derbiju Zvezda ce puno vise imati prilika i golova!

Joe Wolf

pre 15 godina

Da se razumemo, decko je bio dobar igrac, ali posle povrede kolena je propao totalno. Nije ni bleda kopija igraca kakav je bio. Mozda ne bi bio los da popuni klupu za slucaj da se Stevanovic povredi ili skupi kartone, ne daj boze. Ali svojom izjavom je pokazao da je jos u strahu, pa mora da se slihta samozvanim Delijama, poznatijim kao Cigani. Ej, coveku su zapalili u automobil! Zivimo u nenormalnoj zemlji, sutra bi ga digli u vazduh Uros i njemu slicni! On bi se sutirao nogama u d..e da dodje kod nas, pogotovo sto se zna da je Grobar, ali ne sme! Zato decko, idi tamo gde mozes da igras, da sacuvas glavu na ramenima i zaradis neku crkavicu.

Velja

pre 15 godina

Buco, vrati se u svoj M.Radnik! Vrati se u svoj grad! Sledece sezone Radnik ce na novom stadionu ionako igrati JSL. Sa tobom bi bili jos jaci! Svi pravi igraci se na kraju karijere vrate u svoj maticni klub...

DM

pre 15 godina

Mi kupujemo igrace ne uzimamo one koji placaju da bi igrali. Mozda mozes da probas u Mladom Radniku ali i oni su sad prva liga...ipak kod tebe u selu si uvek rado vidjen-to je prava sansa za tebe

gagy delija

pre 15 godina

bravo markota....svaka cast...
nisi mi se svideo kako si igrao ovu polusezonu,ali ovom izjavom si me odusevio i pokazao si karakter...i kome si veran...
mislim da ima nade za njega...da ostane u zvezdi,samo da se potrudi...
ivicu,pruzite mu drugu priliku...u ime svega onog sto je pre uradio za zvezdu...

ZUKA

pre 15 godina

ko te je pa zvao ? nijedan igrac zvezde nema mesta kod nas jedino ako hoce da skupljaju lopte ili da prodaju semenke tako bih mozda mogli da dodju, pitacemo direktora Tomica sta misli o tome .

pfcpanta

pre 15 godina

Poznat kao izuzetno inteligentan, i igrac stamene gradje bas ce nam zafaliti u borbi za duplu krunu ,kao i za ulazak u ligu sampiona.Marjane ,Marjane sta ti je to trebalo?Ko si bre ti?

LCD

pre 15 godina

Kako su ovi Grobari smesni kad je pisalo da Markovic dolazi u Partizan onda je bilo bravo Tomicu a sad kad im je Markovic dao nogu sad kao nevalja ...
ha ha ha ha

Delija

pre 15 godina

Inace se ne upustam u navijacka prepucavanja, ali...
Dok su Zvezda i Partizan "svaciji i niciji" mozda se vase rukovodstvo bolje snalazi u blatu do grla, ali kada se oba kluba budu privatizovala videce se da je Zvezda daleko najjaci klub u Srbiji,i malo sire. A dotada prijaju izjave kao sto je Marjanova.

PeTkO_NiSh

pre 15 godina

Mislio sam da je bistar mladic ovaj Markovic, pruza mu se sansa da uzme duplu krunu prelaskom u Partizan, Zvezda ga je debelo zavrnula a on je jos brani. Da mu je extra u komsinici pa da razumem, da kazemo da je u pitanju LJUBAV PREMA KLUBU, ovako je to obicna glupost, decko je prs'o. Ne treba nam, i bez njega ce na leto da bude NANA-NANA-NANA-NANA Liga Sampiona, LIga Sampiona, Liga Sampiona:-) PARTIZAN SAMPION!!!

Nemanja_Delija

pre 15 godina

To majtore!!!Samo slusam ove grobare i smejem se kao sta ces nam i te fore, a kad je potpisao gavrancic koga zvezda nije htel i koji je zvezin odpadak onda ga hvale ma samo sto nekazu da je on bolji od vidica.Pozdrav za sve selije i markovica posebno

Y/Kv

pre 15 godina

Momak za razliku od Djurovskog, Milojevica, Joksimovica, te Tomasevica, Vujanica, Bogdanovica, Slavnica, Divca, Silobada, Gilica, Stanojevica, Vidacica, Vitkovca, Vranjesa....ima obraz....
Od postojanja ste vise nego ista voleli da nam uzmete igraca i uvek vam je bio bolji i vise ste ga voleli negoli prave vase grobare !

hihihi

pre 15 godina

A priznajte da bi voleli da dodje... Ipak, decko ima dovoljno ponosa da ne ode kod groblja i da igra na njihovoj smejuriji od stadiona koji oni iz nekog razloga nazivaju "hram"

sas

pre 15 godina

Obicno igraci koji dolaze tj. vracaju se u nas fudbal su u glavnom oni igraci koji su na zalasku karijere i zele da provedu jos jednu eventualno 2 sezone u voljenom klubu imamo dosta takvih primera:Mirkovic,Tomic,Saveljic,Ciric,Drulovic...
Ali kada igrac sa 27 godina se vrati u nas fudbal znaci da K...u ne vredi on bi realno trebao da je sada u najboljim fudbalskim godinama.
Tako da ove njegove izjave su stvarno van svake pameti jer njega u partizanu niko nije ni trazi jer realno 4-5 klinaca u teleoptiku su trenutno bolji igraci od njega,tako da krajnje glupava izjava.Jer u zvezdu se ni jedan bivsi as nije vratio vracaju se polovnjaci koji nemaju gde da igraju Kovacevic je mogao da digra poslednju sezonu,Mihajlovic,Pixi,Jugovic,Bunjevcevic....
A, sa druge strane imamo ove gore pomenute grobare koji su takodje mogli da zavrse karijere u Portu , Olimpijakosu pa i nekom slabijem klubu,ali oni vole svoj partizan za razliku od zvezdinih igraca,zato sto partizan godinama u svom timu gradi pre svega drugarski odnos izmedju igraca,svi se tu osecaju kao jedna velika porodica,a oni sami kao njeni clanovi,zato je partizan danas tu gde jeste zato sto ima mozda i najbolju skolu fudbala zato sto ima najlepse trening centar,zato sto u nasoj upravi sede bivsi igraci legende kluba,a ne mafijasi i konobari iz Amerike.
Zato je Partizan to sto jeste,a jeste trenutno najbolji tim u srbiji,a navijaca ce biti jos vise jer sve vise i vise dece navija za partizan jer deca najbolje prepoznaju sta je dobro,a sta lose.

Батистута

pre 15 godina

Не знам ко је уопште пустио причу да ће Марковић доћи у партизан кад имамо јако добре бекове као што су Стевановић и Обрадовић а поготово Обрадовић који је светска класа, биће велики играч. Лик је не уморан, трчи напред-назад 90. мин.Убедљиво највише претрчи на свакој утакмици Партизана. Ако ми не верујете, уверите се сами кад буде играо партизан. Свака част Иване, мислим да ћеш имати велику каријеру и да чеш бити не заменљив у репрезентацији. Поздрав за све Гробаре

StefanNSCZ

pre 15 godina

Haha,a priznajte da ste se ponadali!Dok je bila mogucnost da predje u Partizan onda ste svi kao "to,super"...a sad kad vas je ispalio onda kao "ni ne trebas nam"...smesni ste jako!!!

vlada

pre 15 godina

Ne mogu da veruje koliko su mizerni i grobari i fk partizan, da se oni raduju kao mala deca dva dana zato sto su culi da ce otpad iz Zvezde u 30 godina da predje u panaltizan, pa zato cete uvek da budete drugi klub u zemlji, ako ne i treci!

Y/Kv

pre 15 godina

Dobro de dosao vam je Gavran, eto jos jednog DELIJE u Partizanu....sa njim ste bas jaki....sad napravite majce "Bas bas smo jaki" Hehehehee

alaprc

pre 15 godina

A jel njemu menadžer onaj valjda Pecikoza, što vodi karijeru Goce Tržan? Upalo mi je u oči da je pomenuta gospodja -ica šta li je već, apsolutni šampion u pojavljivanju u javnosti bez ikakve potrebe ( po frekventnosti - iskače iz neoprezno uključenih kućnih aparata, i po bespotrebnosti - niko živi ne zna čime se ona bavi u životu, sem što boravi u medijskom prostoru ). E, sad, sećam se da je taj Pecikoza pravio onaj superspektakl sa koncertom čije je sve karte kupio jedan obožavalac, a onda je ona pevala samo za njega... Wow! Tako je počelo, a onda je Goca spasila niz ljudskih života u brojnim avanturama o kojima bi i Zagoru mogla da pripoveda, i svako je mogao da sazna sve o tome, bilo da uzme u ruke novine, uključi tv, peglu, uljani radijator i sl.
E, tako i Marjan.
"Marjan Marković na pragu Partizana..." Wow! Kakav tektonski potres.
A onda...
" Napuš - Marjan Marković NIKAD na pragu Partizana..."
I sad mi veverice ajmo ceo sever "Marjane, Marjane, Marjane.!.!.! ", i njega zbog iskazane vernosti i mučeništva pod hitno prekomanduju na Kipar, a Džefersona odmah prodaju.

Bate, gledao sam te kako igraš ove sezone. Nemoj da te žiga podno srca, slobodno idi, ne okreći se. Nama treba mnogo bolji igrač na toj poziciji, a fljamurtarci još nisu prežalili odlazak lumena pozicije desnog beka Nemanje Rnića. Idi kod njih i zaigraj baš onako kako si znao i umeo ove polusezone za nas, i neka ti savest bude mirna jer ćeš svojoj Zvezdi tako najbolje da pomogneš.

Ja

pre 15 godina

Nekada:

1.Detonacija! Marjan Markovic u Partizanu!!!???
[link]:marjan-markovi-prelazi-iz-zvezde-u-partizan&catid=90:-super-liga-n&Itemid=120
(VeselyJan, 17. januar 2009 00:20)

2....Bozovic
Stevanovic(MARKOVIC) Djordjevic,Gavrancic,Obradovic,Morreira,Juca,Ljajic,Fejsa,Diarra,Wasinghton....A vi kako te?
(Grobar, 17. januar 2009 14:26)

3.Ibrahim Gaj se neće sa Marakane preseliti u Humsku, ali na dobrom putu da to učini jeste - Marjan Marković!(iznenadjenjeee_, 17. januar 2009 14:19

SADA:

1.ne bi te uzeli ni da nas molis!!!!
(smor, 18. januar 2009 13:20)

2.ko te je pa zvao ? nijedan igrac zvezde nema mesta kod nas jedino ako hoce da skupljaju lopte ili da prodaju semenke tako bih mozda mogli da dodju, pitacemo direktora Tomica sta misli o tome .
(ZUKA, 18. januar 2009 13:26)

3.Koj ces nam???da vredis nesto davno bi bio negde gde vredi!!!
(MiHa, 18. januar 2009 13:25)

........................

Komentar suvisan...

cunami belaj

pre 15 godina

pa Stevanovic i Jovanovic su tri puta bolji od ovog Markovica. sve i da hoce, nema mesta. neka ide u Jedinstvo Ub, da se kali za sledecu sezonu.

MASTER

pre 15 godina

Dobro je bogu hvala,nemoj molim te ici u partizan.Tvoje ne procenljivo iskustvo omogucilo bi nam da oborimo rekord u broju uzastopnih poraza.Sto dalje od humske to bolje,makar i kod komsinice.DUPLA KRUNA U HRAMU FUDBALA i ove godine.

Delija Zvornik RS

pre 15 godina

Da je Markovic presao u Partizan, partizanovci bi u Tomicu vidjeli heroja,a ovako mogu Iliji da samo gledaju u ledja a i da uce zanat od covjeka koji zna sata radi i koji odradi poslednji cent.Jos da dovede Parkera i dupla kruna je ponovo na nasoj Marakani gdje joj je i mesto.

coto

pre 15 godina

ko tebe hoce u partizanu....majketi....ne bi imao mesta ni na jugu da navijas ...a kamoli da igras....od srca si nas nasmejo..kakon covek sebi dize cenu---

sever 4ever

pre 15 godina

Ako niste shvatili zvao ga je mali klub iz hunmske, ali mu ne pada na pamet kao sto mi nije padalo ni letos kada su ga zvali a on je potpisa za nas najveci klub.

LUKA_KRAGUJEVAC

pre 15 godina

sad kad je rekao da nece da dodje,sad groblje prica kao sta ces nam i te fore,a juce kad je stigla vest da prelazi u Partizan svi su pricali to care,vidi se da je pravi Grobar..........
Ma nece covek s konja na magarca

milan delija

pre 15 godina

Radeli sta ovi partizanovci osim sto kritikuju izjave zvezdinih fudbalera.Ponasate se kao strine, pa nemate pametnija posla.

Vlado KV

pre 15 godina

Pazi partizancice molim te!Sad kao "ko te trazio?",a juce se hvalili i likovali sto vam Markovic dolazi(tema o Gavrancicu)Smesni ste ko crtani film! Joj 21 februar... Berba usiju!

Kralj sa 2 krune

pre 15 godina

Pa sta on mili da smo mi skupljamo tudje propalitete?
Pa mi smo SAMPIONI, ako on ne odgovara timu sa 3. mesta zasto bi odgovarao sampionu!!!

Dul3

pre 15 godina

Alo bre sta ste se nalozili.Pa ja mogu slobodno da kazem da mali Miljkovic igra bolje od ovog propaliteta.Mozda je nekad Markovic igrao solidno,ali njegovo vreme je odavno proslo....AJMO PARTIZAN !!!!!!!

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Pazi partizancice molim te!Sad kao "ko te trazio?",a juce se hvalili i likovali sto vam Markovic dolazi(tema o Gavrancicu)Smesni ste ko crtani film! Joj 21 februar... Berba usiju!
(Vlado KV, 18. januar 2009 16:21)

Jel berba usiju kao sto je bila 5.oktobra???Smesni ste jbt...

mladennish

pre 15 godina

nije on milko bravo majstore i nemojte da s_rete nije on bogzna kakav igrac ali nije los igrao je i dvadesetak utakmica za reprezantaciju

preslisavanje

pre 15 godina

prvo partizan nije ni pokrenuo tu pricu nego sam sebi dizes cenu, a to sto je poslednjih godina partizan ozbiljni klub od zvezde nisu krivi ljudi iz partizana

STEFAN RED BOY

pre 15 godina

Nece ga ni Zvezda..mozda on jeste dobar Delija ali....Pa i Gavrancic se predomislao oce li u Zvezdu ili u Partizan!Izabrao je Partizan i drago je svakom Zvezdasu zbog toga,jer nam propali igraci ne trebaju!Ako on bude igrao na derbiju Zvezda ce puno vise imati prilika i golova!

mimi

pre 15 godina

Necu i ja Barselonu. Ako sam hteo otisao bih kada sam bio mlad, zato molim njihove menadjere da si ne prave reklamu mojim imenom.
Ovaj momak ima slican problem ko ja, pa ga zato dosta dobro razumem i nadam se da ce da ce da izdrzi ovu navalu od raznih lovaca na zvezde.

ne kontam

pre 15 godina

" Nisam u priči sa Partizanom i poručio bih ljudima iz Partizana da gledaju svoja posla i da Zvezdu ostave na miru."

Ne kontam! Šta je to bilo ko iz Partizana rekao u vezi njegovog prelaska u PFC? Niko te majstore nije ni zvao, a ne nešto komentarisao u vezi tebe. Svoje nezadovoljstvo statusom u CZ iznesi tamo gdje treba, a ti nas ostavi na miru i igraj gdje god tebi odgovara.

Ivan

pre 15 godina

"Ponude iz inostranstva"...o cemu ovaj covjek prica...desnik bek sa njegovom visinom...mislim i ja sam nizak, nije mi namjera da vređam...ali on nije ni zašta...hm inostranstvo...mozda Bosna, Makedonija,Cg,Albanija, pa preko malo egzoticnjih zemalja tipa Moldavija, Kazahtan, Uzbekistan...pa sve do Malezije gdje moze da ga preporuci jos jedan veliki Komsinicin talenat koji je krenuo putem fudbalske slave direktno u Maleziju...Marijane nemoj da se brukas mnogo bi ti volio da pređeš u PFC ali ako su ti zbog loših igara palili auto...

PFCdokraja

pre 15 godina

Prvo bese Ibrahim Gaj, sad pa ovaj?!? Pa dali mislis da ce Tomic da "pojaca" Partizan takvom boranijom? Druga stvar, pre nego sto pocnes da pretis nekom, dobro razmisli. Citao covek u novinama kako ide u Partizan, a niko ga, iz istog nije ni kontaktirao. I sad kao: "Nemoj Partizan da se sali...bla, bla"!
Idi prijatelju igraj tamo gde ti je mesto, Cecenija, Nagorno Karabah, Kamcatka...ostavi Partizan na miru, jer te niko nije ni zvao!

Plikuscht

pre 15 godina

Ovaj decko je skroz proplupao!

1. 'Nisam u priči sa Partizanom i poručio bih ljudima iz Partizana da gledaju svoja posla i da Zvezdu ostave na miru!'

A ko je to, majke ti, iz Partizana pa spominjao bilo Zvezdu bilo tebe!?


2. 'Tako nešto ne bih nikada uradio, bez obzira šta je bilo pre toga!?'

A sta je to pa bilo pre toga!?


3. 'Da sam hteo, došao bih u Partizan (letos), ne bih se vratio u Crvenu zvezdu!'

Mozda te letos Partizan nije ni trebao faco, pa te zato nije ni zvao.


Laki je postao malo nervozan. Poceo da lupeta po stampi i sebi dize cenu kao da se, shatro, oko njega vodi borba izmedju Partizana i Zvezde. Lave, jedni su te se vec jednom resili, a sada, drugi put te cak i brutalno isutirali, a drugi te nikada nisu ni zvali. Ni pre, ni sada. Dzaba sto navijas za Partizan (po sopstvenom priznanju).

maske

pre 15 godina

Obraz nema cenu. Nije bitno da li ga Partizan želi ili ne, on je pokazao karakter rekavši da neće nikada pojačati redove najvećeg rivala. Ovde ne govorim o njegovim igračkim već moralnim kvalitetima. Svaka mu čast, iako mora da napusti Zvezdu, pokazao se kao veliki Zvezdaš. Isto važi i za bilo kog drugog igrača, bio on iz Partizana, Milana ili Intera. Svaka čast i Đorđeviću koji je rekao da nikada ne bi igrao u Zvezdi, i to cenim. A ovi koji pljuju, neke se pokriju po ušima. Pokažite malo obraza, nemojte čoveka pljuvati samo zato što je iz drugog kluba. Ne sramotite se.

Zulu

pre 15 godina

Znam neke ljude iz Partizana koji su odlicno obavesteni i mogu samo da kazem da NIKAD NIJE BILO INTERESOVANJA NI ZA GAJA, NI ZA MARKOVICA!
Znaci nikome iz Partizana nije palo na pamet da dovodi bilo koga iz Zvezde, a da ne pricamo sto ni jedan ni drugi nemaju ni fudbalskih ni ljudskih kvaliteta da bi igrali u Partizanu.Ovo je jedina istina.
A licno mislim da bi Partizan trebalo da tuzi list “Sport” zbog ovih dezinformacija.
Mislim, Grobari nisu ni pali na ove gluposti, jer niko ne moze da zamisli da bi jedan Gaj koji je davio Moreiru mogao da bude pozvan u Partizan…zato prosto ne verujem kakve nebuloze pisu odredjeni novinari...a prosto ne verujem da je u navedenom listu posle ostrog demantija koje je Tomic dao povodom Gaja, usledila jos jedna “patka” da navodno Markovic dolazi?!
Kao navijac Partizana sam stvarno ogorcen na Sport, a odgovorni urednici lista neka razmisle jel prodaju sportsku ili zutu stampu.

Fk Famos

pre 15 godina

Pa ovo je da umreš od smijeha, prije dva dana su grobari bili oduševljeni što dolazi Marković a danas im ne treba.Pa pogledajte samo vaše komentare od prije dva dana pa onda nešto recite!!!

@cane
kao prvo nije Kosjeric nego Kosorić, ne znaš ni kako se zove a pričaš da Pejčinović nije bolji. Kosorić ni u Slaviji nije bio standardan a vi se nešto ložite!!!

pedja

pre 15 godina

a sta bi bilo da je i gavrancic rekao da ne zeli da predje u partizan zato sto je igrao za zvezdu? da li bi bili isti komentari? razmislite malo o tome...

789

pre 15 godina

Marjane, ako te nece Zvezda, ali ja mislim da si 5 puta bolji od Ninkova predji u Vojvodinu molim te ili neki bilo koji drugi klub u nasoj ligi, samo nemoj u inostranstvo.

Velja

pre 15 godina

Buco, vrati se u svoj M.Radnik! Vrati se u svoj grad! Sledece sezone Radnik ce na novom stadionu ionako igrati JSL. Sa tobom bi bili jos jaci! Svi pravi igraci se na kraju karijere vrate u svoj maticni klub...

DM

pre 15 godina

Mi kupujemo igrace ne uzimamo one koji placaju da bi igrali. Mozda mozes da probas u Mladom Radniku ali i oni su sad prva liga...ipak kod tebe u selu si uvek rado vidjen-to je prava sansa za tebe

Bogicevic Nenad

pre 15 godina

Ja inace pikam fudbal ispred zgrade kad cujem da se Barselona interesuje za mene, a ja ih ladno oladim jer najvise volim REAL MADRID. Sta da radim kad imam karakter. Moj sine pa to ti je isto kao kad stavis djaka prvaka u osmi razred, a on nece da ide, potpuno ga razumem, ipak je to mnogo veci nivo! Pozdrav za sampione!

Joe Wolf

pre 15 godina

Da se razumemo, decko je bio dobar igrac, ali posle povrede kolena je propao totalno. Nije ni bleda kopija igraca kakav je bio. Mozda ne bi bio los da popuni klupu za slucaj da se Stevanovic povredi ili skupi kartone, ne daj boze. Ali svojom izjavom je pokazao da je jos u strahu, pa mora da se slihta samozvanim Delijama, poznatijim kao Cigani. Ej, coveku su zapalili u automobil! Zivimo u nenormalnoj zemlji, sutra bi ga digli u vazduh Uros i njemu slicni! On bi se sutirao nogama u d..e da dodje kod nas, pogotovo sto se zna da je Grobar, ali ne sme! Zato decko, idi tamo gde mozes da igras, da sacuvas glavu na ramenima i zaradis neku crkavicu.