Fudbal 34

Ponedeljak, 10.11.2008.

01:02

Jokanović: "Kako igrati na livadi?"

Trener Partizana Slaviša Jokanović bio je zadovoljan pobedom u Zrenjaninu, ali i šokiran stanjem terena u Karađorđevom parku.

Jokanoviæ: "Kako igrati na livadi?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

jokane prati fabulu radnje

pre 15 godina

procitao sam samo recenicu stvorili smo mnogo prilika dalje nisam mogao. Jokane na kojoj si ti utakmici bio covece????? tuga koliko losa utakmica

grobelar

pre 15 godina

bio to travnat tepih ili livada
svejedno jokan neume da postavi odbranu- kod SVAKOG prekida je zagarantovana frka ispred gola partizana

Bobi

pre 15 godina

Nmas vaze covece. Uvek nesto smeta ili los teren ili vetar,sunce,kisa...tvoja strucnost se ne dovodi u pitanje. I Barasa je skoro morala da igra vaterpolo pa su dali 5 komada. Ipak treba da odes.

Ivanez

pre 15 godina

U Zrenjaninu stadion u "Karadjordjevom Parku", u Novom Sadu stadion "Karadjordje". Izgleda da je taj Karadjordje bio opak i zasluzan Vojvodjanski sportista !?

bexy

pre 15 godina

@ wlado

Da upravo to hoce da kaze. I ja lichno sa sa njim u potpunosti slazem. Da li si ti svestan da ce iduce godine u prvoj ligi igrati BSK iz Borche, takodje da li si svestan na kakvj livadi oni igraju? A neminovno ce uci u ligu. I sada dugugodishnji prvoligashi sa renomeom i tradicijom treba tamo da se pojave? Da sam u upravi CZ npr, iz principa se ne bih piojavio, vec bi zatrazio odigravanje na neko drugom stadionu... Takodje Radov i Cukarickog, beda...

Hektor

pre 15 godina

Nisam želeo da ovim putem omalovažavam Kamela Zaima - možda će vreme pred nama pokazati da je veliki igrač, nikad se ne zna...mada, trener kaže da igrač 'po potencijalu ravnom Maradoni iz najboljih dana' - 'nije igrač koji može mnogo da donese'. Za nekoliko meseci - od Maradone do drugog tima Partizana! Dečko je tu najmanje kriv - u najtiražnijim novinama je predstavljen kao božanstvo, pa verni navijači očekuju da njihov klub napravi dar-mar po Evropi. Ovo sam sve naveo u kontekstu stanja u našem fudbalu - i livade i ovakvi novinari su samo deo jedne šire slike našeg fudbala, zbog koje se često stidimo pred drugima, a sve češće i pred nama samima.

wlado

pre 15 godina

miso o cemu ti to???

hoces da kazes da ako neki klub ima dobar stadion, treba da igra u prvoj ligi???

i da banat ne treba da igra jer ima tako ocajan stadion???

bravo, aplauz.

Soca

pre 15 godina

E meni je Jokan legenda,njegove izjave su na nivou Nicea i Hegela! Pojavi se na konferenciji za stampu,uozbilji se,namrsti se, ja ocekujem sad ce Njegos progovoriti iz njega... A ON ODVALI OVAKO NESTO!

baxuz

pre 15 godina

Velika istina... Koju svi znamo...ali, ima jedan problem... zasto su tereni livade? U jucerasnjem danu setajuci kanalima videh da Hrvati daju multi prenos utakmica svog prvenstva,kapa dole,nema sta. Ovo dobija jos ozbiljniji smisao ako znamo da su se sve utakmice zavrsile u predvecerje,znaci oko 17-30h...oni imaju reflektore na svim prvoligaskim stadionima...Koprivnica,Osijek,Rijeka,Zadar,itd. Tereni u vise nego pristojnom stanju. Kod nas samo Zvezda i Partizan imaju reflektore,teren moze da prodje u Jagodini i Novom Sadu. Sve ostalo je jad i beda. Zbog uslova bi sve ostalo trebalo prebaciti dva ranga nize... Cast ljubiteljima fudbala iz Cacka, Nisa, Smedereva...Nema prvoligaskog fudbala dok ne naprave adekvatne objekte.I tacka. Mislim da je dobra ideja uraditi nesto po principu NBA...fransize.Ko ima novaca za fransizu ima i za objekat...Stadion Smedereva propada u drugoj ligi.Najfudbalskiji stadion u Srbiji.Igra se na stadionu Rada i Cukarickog...sramota nad sramotama.Svi zatvaraju oci. Kako to mogu oni, a ne mi? Kao i u svemu,treba da nas zvekne po glavi,da se osvestimo.

Filijala iz Zrenjanina

pre 15 godina

"Kako igrati na livadi?"
Ovo pitanje je bolje uputiti cika Toletu, posto je ON vratio Banat u ligu, iako je imao manji broj bodova od Smedereva, a o infrastrukturi je iluzorno pricati.

Томислав Караџић

pre 15 godina

Ало Јокане, не буни се. Па Банат смо оставили у првој лиги, иако је Смедерево било испред њих у прошлом првенству, да би сте имали сигурних 6 бодова.
Него и Марадона прође као и Бебето раније, то је доказ какве сјајне играче имамо

Bojan

pre 15 godina

Ako se žališ na teren,mislim da je Tole prava adresa na koje trebaš da postaviš to pitanje!On je rekao da Banat ima mnogo bolju infrastrukturu,od Smedereva,kao i da ima više gledalaca na stadionu Banata.Što smo se upravo uverili.U pitanju je bio lični interes Partizana,jer je ostankom Banata,Partizan dobio sigurne bodove.Dokaz ove priče je prvi čovek Banata koji je u upravnom odboru Partizana,Sklanjanje ove utakmice sa svih kladionica,a i "fenomenalna parada"golmana Banata na dečiji šut Bogunovića.
Da nije smašno bilo bi žalosno!

Deki

pre 15 godina

(Hektor, 10. novembar 2008 01:38
Odavno mi jedan komentar nije tako pao dobro kao Hektorov. Ti si prvi od koga sam cuo da je procitao i ZAPAMTIO antologijska dela Z.Stojadinovica(na zalost)gl. i odg urednika Zurnala. Takav tekst Zaimu ne bi napisao ni rodjeni brat, a mogu samo da zamislim sta stoji iza svega toga. Jos jedno, od kako citam zurnal nikad gori nije bio od kako je Zoran Stojadinovic na celu tog lista. Jadan je urednik koji anonimusa poredjuje sa legendom. Zvezdu je ispljuvao samo tako kad god je stigao, a poraz Partizana nazvao CRNO BELI PALI U FINISU. Iaskreno se nadam da ces i ti pasti KONACNO sa vlasti, pa pravac u Sportsku galaksiju! Hektore svaka cast, ti znas sta je sport.

HamLet

pre 15 godina

Eh,Gdine Jokanovicu,vama treba dobar teren i los protivnik kako bi zadrzali fotelju u Humskoj.Pitanje je nije li pomenutigospodin trebalo da trenerski posao prvo uci na "livadi".Ima ona narodna izreka "za dobru svinju nema losih pomija".

zivim za sever

pre 15 godina

Daj bre...kakva trava je bila u Stutgartu pa zamalo nisi primio 7komada....ne brukaj se choveche....tj. ostani tu gde jesi kako je krenulo stizemo vas mi lagano.....

Miša

pre 15 godina

Što se bunite zbog livade u
zrenjaninu, pa vaš Tole ih je vratio u 1. ligu, naravno nezasluženo. Izbačen je tim koji jedini ima nešto što liči na stadion - Smederevo, ali interesi su čudo.Da se ja pitam ne bi mi niko igrao 1. ligu ko nema uslove za normalno odigravanje utakmice. Normalan teren, reflektori, svlačionice, uslove za novinare i snimatelje. Ljudi, pogledajte hrvatske stadione, mi smo sramota evropskog fudbala.

Mi znamo rezultat

pre 15 godina

Ovo sto Dzokan prica nije sustina. Navodno, smeta mu livada. To je zamena teza. Zasto ne prica o tome da Banat nikada nije izvukao ni remi sa crno-belima? Dobro znamo ciji je Banat.
To treba potencirati, stalno

Liki Bokic

pre 15 godina

Bolje da je sledeca pitanja postavio sebi umesto ovog:
-Kako igrati sa Fejsom i ne izgubiti?
-Kako igrati sa jednim defanzivnim veznim?
-Kako davati odmerenije izjave pre meča?
-Kako ubaciti Raću Petrovića da igra standardno umesto "Fen(j)se"?
-Kako ne izgubiti utakmice od 18 ekipe u Italiji kad ste domaćini?

Hektor

pre 15 godina

Dovoljan dokaz u kakvoj zemlji živimo je članak perjanice Sportskog žurnala, Zorana Stojadinovića pre nekoliko meseci. Molio bih da pažljivo pročitate deo iz tog članka, koji govori sam za sebe toliko – da je komentar bilo kakve vrste nepotreban: „Kamel Zaim – ime i prezime koje običnom fudbalskom smrtniku u Srbiji apsolutno ništa ne znači. Za nekoliko dana Kamel Zaim dobiće međutim priliku da u crno-belom dresu, ne samo zaintrigira srpsku fudbalsku javnost, nego i da dokaže verovanje svih koji su videli njegove poteze i golove, da je Partizan angažovao fudbalera po potencijalu ravnom Maradoni iz najboljih dana!
Golovi iz penala za Zaima su lagano štivo. Golmani su u 90 odsto situacija bez šanse da zaustave njegove šuteve jer projektili ovog momka završavaju ili u rašljama, ili uz samu ivicu stative. U dresu Esperanse jedan penal ipak mu je odbranjen. Ali, kad je nesrećni golman odbio loptu posle topovskog šuta desnom nogom, ona je opet došla do Kamela, umesto desnom, šutnuo je levom – golman je odleteo u desnu stranu, a Partizanov novi vezista poslao je levom u suprotni ugao... Da šutne sa 20 metara Kamel Zaim se nikad ne ustručava. Podjednako je precizan i kad nišani protivnički gol sa više od 30 metara, ali i lucidan da sa 18 metara iskosa s desne strane, spoljnim delom desnog stopala lobuje golmana koji stoji nepun metar ispred gol linije!
U dresu reprezentacije Tunisa postigao je i prelep gol glavom – i tada se lopta zarila u rašlje kao da ju je šutnuo nogom.
I angažman Aleksisa Ngambija vredan je koliko dovođenje Kamela Zaima. Kamerunac je srpskoj fudbalskoj javnosti nepoznat, ali tvrdnja Milovana Sikimića koji je u Francuskoj imao prilike da igra protiv Ngambija, da tamnoputi fudbaler bije više od Gaja, demantuje sve koji su odbranu Partizana ocenili mekom za kvalifikacije Lige šampiona.“
U istim novinama od subote možete pročitati izjavu Slaviše Jokanovića, pod naslovom – OTPISANI ZAIM I NGAMBI:“ Nisam zaključio da mogu preterano da mi pomognu, zato nisu u prvom planu. Iako je posle operacije prepona duže vreme u punom treningu, Zaim nije igrač koji može mnogo da donese. Ista situacija je i s Ngambijem. Na njima je da me ubede u suprotno “
Kad neko sebi dozvoljava da ovako piše u najtiražnijim sportskim novinama – zašto se čudimo gde nam je fudbal, i kako igraju naši klubovi po Evropi?

Hektor

pre 15 godina

Dovoljan dokaz u kakvoj zemlji živimo je članak perjanice Sportskog žurnala, Zorana Stojadinovića pre nekoliko meseci. Molio bih da pažljivo pročitate deo iz tog članka, koji govori sam za sebe toliko – da je komentar bilo kakve vrste nepotreban: „Kamel Zaim – ime i prezime koje običnom fudbalskom smrtniku u Srbiji apsolutno ništa ne znači. Za nekoliko dana Kamel Zaim dobiće međutim priliku da u crno-belom dresu, ne samo zaintrigira srpsku fudbalsku javnost, nego i da dokaže verovanje svih koji su videli njegove poteze i golove, da je Partizan angažovao fudbalera po potencijalu ravnom Maradoni iz najboljih dana!
Golovi iz penala za Zaima su lagano štivo. Golmani su u 90 odsto situacija bez šanse da zaustave njegove šuteve jer projektili ovog momka završavaju ili u rašljama, ili uz samu ivicu stative. U dresu Esperanse jedan penal ipak mu je odbranjen. Ali, kad je nesrećni golman odbio loptu posle topovskog šuta desnom nogom, ona je opet došla do Kamela, umesto desnom, šutnuo je levom – golman je odleteo u desnu stranu, a Partizanov novi vezista poslao je levom u suprotni ugao... Da šutne sa 20 metara Kamel Zaim se nikad ne ustručava. Podjednako je precizan i kad nišani protivnički gol sa više od 30 metara, ali i lucidan da sa 18 metara iskosa s desne strane, spoljnim delom desnog stopala lobuje golmana koji stoji nepun metar ispred gol linije!
U dresu reprezentacije Tunisa postigao je i prelep gol glavom – i tada se lopta zarila u rašlje kao da ju je šutnuo nogom.
I angažman Aleksisa Ngambija vredan je koliko dovođenje Kamela Zaima. Kamerunac je srpskoj fudbalskoj javnosti nepoznat, ali tvrdnja Milovana Sikimića koji je u Francuskoj imao prilike da igra protiv Ngambija, da tamnoputi fudbaler bije više od Gaja, demantuje sve koji su odbranu Partizana ocenili mekom za kvalifikacije Lige šampiona.“
U istim novinama od subote možete pročitati izjavu Slaviše Jokanovića, pod naslovom – OTPISANI ZAIM I NGAMBI:“ Nisam zaključio da mogu preterano da mi pomognu, zato nisu u prvom planu. Iako je posle operacije prepona duže vreme u punom treningu, Zaim nije igrač koji može mnogo da donese. Ista situacija je i s Ngambijem. Na njima je da me ubede u suprotno “
Kad neko sebi dozvoljava da ovako piše u najtiražnijim sportskim novinama – zašto se čudimo gde nam je fudbal, i kako igraju naši klubovi po Evropi?

Liki Bokic

pre 15 godina

Bolje da je sledeca pitanja postavio sebi umesto ovog:
-Kako igrati sa Fejsom i ne izgubiti?
-Kako igrati sa jednim defanzivnim veznim?
-Kako davati odmerenije izjave pre meča?
-Kako ubaciti Raću Petrovića da igra standardno umesto "Fen(j)se"?
-Kako ne izgubiti utakmice od 18 ekipe u Italiji kad ste domaćini?

Miša

pre 15 godina

Što se bunite zbog livade u
zrenjaninu, pa vaš Tole ih je vratio u 1. ligu, naravno nezasluženo. Izbačen je tim koji jedini ima nešto što liči na stadion - Smederevo, ali interesi su čudo.Da se ja pitam ne bi mi niko igrao 1. ligu ko nema uslove za normalno odigravanje utakmice. Normalan teren, reflektori, svlačionice, uslove za novinare i snimatelje. Ljudi, pogledajte hrvatske stadione, mi smo sramota evropskog fudbala.

zivim za sever

pre 15 godina

Daj bre...kakva trava je bila u Stutgartu pa zamalo nisi primio 7komada....ne brukaj se choveche....tj. ostani tu gde jesi kako je krenulo stizemo vas mi lagano.....

Deki

pre 15 godina

(Hektor, 10. novembar 2008 01:38
Odavno mi jedan komentar nije tako pao dobro kao Hektorov. Ti si prvi od koga sam cuo da je procitao i ZAPAMTIO antologijska dela Z.Stojadinovica(na zalost)gl. i odg urednika Zurnala. Takav tekst Zaimu ne bi napisao ni rodjeni brat, a mogu samo da zamislim sta stoji iza svega toga. Jos jedno, od kako citam zurnal nikad gori nije bio od kako je Zoran Stojadinovic na celu tog lista. Jadan je urednik koji anonimusa poredjuje sa legendom. Zvezdu je ispljuvao samo tako kad god je stigao, a poraz Partizana nazvao CRNO BELI PALI U FINISU. Iaskreno se nadam da ces i ti pasti KONACNO sa vlasti, pa pravac u Sportsku galaksiju! Hektore svaka cast, ti znas sta je sport.

baxuz

pre 15 godina

Velika istina... Koju svi znamo...ali, ima jedan problem... zasto su tereni livade? U jucerasnjem danu setajuci kanalima videh da Hrvati daju multi prenos utakmica svog prvenstva,kapa dole,nema sta. Ovo dobija jos ozbiljniji smisao ako znamo da su se sve utakmice zavrsile u predvecerje,znaci oko 17-30h...oni imaju reflektore na svim prvoligaskim stadionima...Koprivnica,Osijek,Rijeka,Zadar,itd. Tereni u vise nego pristojnom stanju. Kod nas samo Zvezda i Partizan imaju reflektore,teren moze da prodje u Jagodini i Novom Sadu. Sve ostalo je jad i beda. Zbog uslova bi sve ostalo trebalo prebaciti dva ranga nize... Cast ljubiteljima fudbala iz Cacka, Nisa, Smedereva...Nema prvoligaskog fudbala dok ne naprave adekvatne objekte.I tacka. Mislim da je dobra ideja uraditi nesto po principu NBA...fransize.Ko ima novaca za fransizu ima i za objekat...Stadion Smedereva propada u drugoj ligi.Najfudbalskiji stadion u Srbiji.Igra se na stadionu Rada i Cukarickog...sramota nad sramotama.Svi zatvaraju oci. Kako to mogu oni, a ne mi? Kao i u svemu,treba da nas zvekne po glavi,da se osvestimo.

Mi znamo rezultat

pre 15 godina

Ovo sto Dzokan prica nije sustina. Navodno, smeta mu livada. To je zamena teza. Zasto ne prica o tome da Banat nikada nije izvukao ni remi sa crno-belima? Dobro znamo ciji je Banat.
To treba potencirati, stalno

Томислав Караџић

pre 15 godina

Ало Јокане, не буни се. Па Банат смо оставили у првој лиги, иако је Смедерево било испред њих у прошлом првенству, да би сте имали сигурних 6 бодова.
Него и Марадона прође као и Бебето раније, то је доказ какве сјајне играче имамо

Bojan

pre 15 godina

Ako se žališ na teren,mislim da je Tole prava adresa na koje trebaš da postaviš to pitanje!On je rekao da Banat ima mnogo bolju infrastrukturu,od Smedereva,kao i da ima više gledalaca na stadionu Banata.Što smo se upravo uverili.U pitanju je bio lični interes Partizana,jer je ostankom Banata,Partizan dobio sigurne bodove.Dokaz ove priče je prvi čovek Banata koji je u upravnom odboru Partizana,Sklanjanje ove utakmice sa svih kladionica,a i "fenomenalna parada"golmana Banata na dečiji šut Bogunovića.
Da nije smašno bilo bi žalosno!

Soca

pre 15 godina

E meni je Jokan legenda,njegove izjave su na nivou Nicea i Hegela! Pojavi se na konferenciji za stampu,uozbilji se,namrsti se, ja ocekujem sad ce Njegos progovoriti iz njega... A ON ODVALI OVAKO NESTO!

Filijala iz Zrenjanina

pre 15 godina

"Kako igrati na livadi?"
Ovo pitanje je bolje uputiti cika Toletu, posto je ON vratio Banat u ligu, iako je imao manji broj bodova od Smedereva, a o infrastrukturi je iluzorno pricati.

HamLet

pre 15 godina

Eh,Gdine Jokanovicu,vama treba dobar teren i los protivnik kako bi zadrzali fotelju u Humskoj.Pitanje je nije li pomenutigospodin trebalo da trenerski posao prvo uci na "livadi".Ima ona narodna izreka "za dobru svinju nema losih pomija".

Hektor

pre 15 godina

Nisam želeo da ovim putem omalovažavam Kamela Zaima - možda će vreme pred nama pokazati da je veliki igrač, nikad se ne zna...mada, trener kaže da igrač 'po potencijalu ravnom Maradoni iz najboljih dana' - 'nije igrač koji može mnogo da donese'. Za nekoliko meseci - od Maradone do drugog tima Partizana! Dečko je tu najmanje kriv - u najtiražnijim novinama je predstavljen kao božanstvo, pa verni navijači očekuju da njihov klub napravi dar-mar po Evropi. Ovo sam sve naveo u kontekstu stanja u našem fudbalu - i livade i ovakvi novinari su samo deo jedne šire slike našeg fudbala, zbog koje se često stidimo pred drugima, a sve češće i pred nama samima.

wlado

pre 15 godina

miso o cemu ti to???

hoces da kazes da ako neki klub ima dobar stadion, treba da igra u prvoj ligi???

i da banat ne treba da igra jer ima tako ocajan stadion???

bravo, aplauz.

Ivanez

pre 15 godina

U Zrenjaninu stadion u "Karadjordjevom Parku", u Novom Sadu stadion "Karadjordje". Izgleda da je taj Karadjordje bio opak i zasluzan Vojvodjanski sportista !?

bexy

pre 15 godina

@ wlado

Da upravo to hoce da kaze. I ja lichno sa sa njim u potpunosti slazem. Da li si ti svestan da ce iduce godine u prvoj ligi igrati BSK iz Borche, takodje da li si svestan na kakvj livadi oni igraju? A neminovno ce uci u ligu. I sada dugugodishnji prvoligashi sa renomeom i tradicijom treba tamo da se pojave? Da sam u upravi CZ npr, iz principa se ne bih piojavio, vec bi zatrazio odigravanje na neko drugom stadionu... Takodje Radov i Cukarickog, beda...

grobelar

pre 15 godina

bio to travnat tepih ili livada
svejedno jokan neume da postavi odbranu- kod SVAKOG prekida je zagarantovana frka ispred gola partizana

Bobi

pre 15 godina

Nmas vaze covece. Uvek nesto smeta ili los teren ili vetar,sunce,kisa...tvoja strucnost se ne dovodi u pitanje. I Barasa je skoro morala da igra vaterpolo pa su dali 5 komada. Ipak treba da odes.

jokane prati fabulu radnje

pre 15 godina

procitao sam samo recenicu stvorili smo mnogo prilika dalje nisam mogao. Jokane na kojoj si ti utakmici bio covece????? tuga koliko losa utakmica

Mi znamo rezultat

pre 15 godina

Ovo sto Dzokan prica nije sustina. Navodno, smeta mu livada. To je zamena teza. Zasto ne prica o tome da Banat nikada nije izvukao ni remi sa crno-belima? Dobro znamo ciji je Banat.
To treba potencirati, stalno

zivim za sever

pre 15 godina

Daj bre...kakva trava je bila u Stutgartu pa zamalo nisi primio 7komada....ne brukaj se choveche....tj. ostani tu gde jesi kako je krenulo stizemo vas mi lagano.....

Liki Bokic

pre 15 godina

Bolje da je sledeca pitanja postavio sebi umesto ovog:
-Kako igrati sa Fejsom i ne izgubiti?
-Kako igrati sa jednim defanzivnim veznim?
-Kako davati odmerenije izjave pre meča?
-Kako ubaciti Raću Petrovića da igra standardno umesto "Fen(j)se"?
-Kako ne izgubiti utakmice od 18 ekipe u Italiji kad ste domaćini?

Hektor

pre 15 godina

Dovoljan dokaz u kakvoj zemlji živimo je članak perjanice Sportskog žurnala, Zorana Stojadinovića pre nekoliko meseci. Molio bih da pažljivo pročitate deo iz tog članka, koji govori sam za sebe toliko – da je komentar bilo kakve vrste nepotreban: „Kamel Zaim – ime i prezime koje običnom fudbalskom smrtniku u Srbiji apsolutno ništa ne znači. Za nekoliko dana Kamel Zaim dobiće međutim priliku da u crno-belom dresu, ne samo zaintrigira srpsku fudbalsku javnost, nego i da dokaže verovanje svih koji su videli njegove poteze i golove, da je Partizan angažovao fudbalera po potencijalu ravnom Maradoni iz najboljih dana!
Golovi iz penala za Zaima su lagano štivo. Golmani su u 90 odsto situacija bez šanse da zaustave njegove šuteve jer projektili ovog momka završavaju ili u rašljama, ili uz samu ivicu stative. U dresu Esperanse jedan penal ipak mu je odbranjen. Ali, kad je nesrećni golman odbio loptu posle topovskog šuta desnom nogom, ona je opet došla do Kamela, umesto desnom, šutnuo je levom – golman je odleteo u desnu stranu, a Partizanov novi vezista poslao je levom u suprotni ugao... Da šutne sa 20 metara Kamel Zaim se nikad ne ustručava. Podjednako je precizan i kad nišani protivnički gol sa više od 30 metara, ali i lucidan da sa 18 metara iskosa s desne strane, spoljnim delom desnog stopala lobuje golmana koji stoji nepun metar ispred gol linije!
U dresu reprezentacije Tunisa postigao je i prelep gol glavom – i tada se lopta zarila u rašlje kao da ju je šutnuo nogom.
I angažman Aleksisa Ngambija vredan je koliko dovođenje Kamela Zaima. Kamerunac je srpskoj fudbalskoj javnosti nepoznat, ali tvrdnja Milovana Sikimića koji je u Francuskoj imao prilike da igra protiv Ngambija, da tamnoputi fudbaler bije više od Gaja, demantuje sve koji su odbranu Partizana ocenili mekom za kvalifikacije Lige šampiona.“
U istim novinama od subote možete pročitati izjavu Slaviše Jokanovića, pod naslovom – OTPISANI ZAIM I NGAMBI:“ Nisam zaključio da mogu preterano da mi pomognu, zato nisu u prvom planu. Iako je posle operacije prepona duže vreme u punom treningu, Zaim nije igrač koji može mnogo da donese. Ista situacija je i s Ngambijem. Na njima je da me ubede u suprotno “
Kad neko sebi dozvoljava da ovako piše u najtiražnijim sportskim novinama – zašto se čudimo gde nam je fudbal, i kako igraju naši klubovi po Evropi?

Miša

pre 15 godina

Što se bunite zbog livade u
zrenjaninu, pa vaš Tole ih je vratio u 1. ligu, naravno nezasluženo. Izbačen je tim koji jedini ima nešto što liči na stadion - Smederevo, ali interesi su čudo.Da se ja pitam ne bi mi niko igrao 1. ligu ko nema uslove za normalno odigravanje utakmice. Normalan teren, reflektori, svlačionice, uslove za novinare i snimatelje. Ljudi, pogledajte hrvatske stadione, mi smo sramota evropskog fudbala.

Bojan

pre 15 godina

Ako se žališ na teren,mislim da je Tole prava adresa na koje trebaš da postaviš to pitanje!On je rekao da Banat ima mnogo bolju infrastrukturu,od Smedereva,kao i da ima više gledalaca na stadionu Banata.Što smo se upravo uverili.U pitanju je bio lični interes Partizana,jer je ostankom Banata,Partizan dobio sigurne bodove.Dokaz ove priče je prvi čovek Banata koji je u upravnom odboru Partizana,Sklanjanje ove utakmice sa svih kladionica,a i "fenomenalna parada"golmana Banata na dečiji šut Bogunovića.
Da nije smašno bilo bi žalosno!

Deki

pre 15 godina

(Hektor, 10. novembar 2008 01:38
Odavno mi jedan komentar nije tako pao dobro kao Hektorov. Ti si prvi od koga sam cuo da je procitao i ZAPAMTIO antologijska dela Z.Stojadinovica(na zalost)gl. i odg urednika Zurnala. Takav tekst Zaimu ne bi napisao ni rodjeni brat, a mogu samo da zamislim sta stoji iza svega toga. Jos jedno, od kako citam zurnal nikad gori nije bio od kako je Zoran Stojadinovic na celu tog lista. Jadan je urednik koji anonimusa poredjuje sa legendom. Zvezdu je ispljuvao samo tako kad god je stigao, a poraz Partizana nazvao CRNO BELI PALI U FINISU. Iaskreno se nadam da ces i ti pasti KONACNO sa vlasti, pa pravac u Sportsku galaksiju! Hektore svaka cast, ti znas sta je sport.

Filijala iz Zrenjanina

pre 15 godina

"Kako igrati na livadi?"
Ovo pitanje je bolje uputiti cika Toletu, posto je ON vratio Banat u ligu, iako je imao manji broj bodova od Smedereva, a o infrastrukturi je iluzorno pricati.

Томислав Караџић

pre 15 godina

Ало Јокане, не буни се. Па Банат смо оставили у првој лиги, иако је Смедерево било испред њих у прошлом првенству, да би сте имали сигурних 6 бодова.
Него и Марадона прође као и Бебето раније, то је доказ какве сјајне играче имамо

wlado

pre 15 godina

miso o cemu ti to???

hoces da kazes da ako neki klub ima dobar stadion, treba da igra u prvoj ligi???

i da banat ne treba da igra jer ima tako ocajan stadion???

bravo, aplauz.

Ivanez

pre 15 godina

U Zrenjaninu stadion u "Karadjordjevom Parku", u Novom Sadu stadion "Karadjordje". Izgleda da je taj Karadjordje bio opak i zasluzan Vojvodjanski sportista !?

Hektor

pre 15 godina

Nisam želeo da ovim putem omalovažavam Kamela Zaima - možda će vreme pred nama pokazati da je veliki igrač, nikad se ne zna...mada, trener kaže da igrač 'po potencijalu ravnom Maradoni iz najboljih dana' - 'nije igrač koji može mnogo da donese'. Za nekoliko meseci - od Maradone do drugog tima Partizana! Dečko je tu najmanje kriv - u najtiražnijim novinama je predstavljen kao božanstvo, pa verni navijači očekuju da njihov klub napravi dar-mar po Evropi. Ovo sam sve naveo u kontekstu stanja u našem fudbalu - i livade i ovakvi novinari su samo deo jedne šire slike našeg fudbala, zbog koje se često stidimo pred drugima, a sve češće i pred nama samima.

HamLet

pre 15 godina

Eh,Gdine Jokanovicu,vama treba dobar teren i los protivnik kako bi zadrzali fotelju u Humskoj.Pitanje je nije li pomenutigospodin trebalo da trenerski posao prvo uci na "livadi".Ima ona narodna izreka "za dobru svinju nema losih pomija".

baxuz

pre 15 godina

Velika istina... Koju svi znamo...ali, ima jedan problem... zasto su tereni livade? U jucerasnjem danu setajuci kanalima videh da Hrvati daju multi prenos utakmica svog prvenstva,kapa dole,nema sta. Ovo dobija jos ozbiljniji smisao ako znamo da su se sve utakmice zavrsile u predvecerje,znaci oko 17-30h...oni imaju reflektore na svim prvoligaskim stadionima...Koprivnica,Osijek,Rijeka,Zadar,itd. Tereni u vise nego pristojnom stanju. Kod nas samo Zvezda i Partizan imaju reflektore,teren moze da prodje u Jagodini i Novom Sadu. Sve ostalo je jad i beda. Zbog uslova bi sve ostalo trebalo prebaciti dva ranga nize... Cast ljubiteljima fudbala iz Cacka, Nisa, Smedereva...Nema prvoligaskog fudbala dok ne naprave adekvatne objekte.I tacka. Mislim da je dobra ideja uraditi nesto po principu NBA...fransize.Ko ima novaca za fransizu ima i za objekat...Stadion Smedereva propada u drugoj ligi.Najfudbalskiji stadion u Srbiji.Igra se na stadionu Rada i Cukarickog...sramota nad sramotama.Svi zatvaraju oci. Kako to mogu oni, a ne mi? Kao i u svemu,treba da nas zvekne po glavi,da se osvestimo.

Soca

pre 15 godina

E meni je Jokan legenda,njegove izjave su na nivou Nicea i Hegela! Pojavi se na konferenciji za stampu,uozbilji se,namrsti se, ja ocekujem sad ce Njegos progovoriti iz njega... A ON ODVALI OVAKO NESTO!

bexy

pre 15 godina

@ wlado

Da upravo to hoce da kaze. I ja lichno sa sa njim u potpunosti slazem. Da li si ti svestan da ce iduce godine u prvoj ligi igrati BSK iz Borche, takodje da li si svestan na kakvj livadi oni igraju? A neminovno ce uci u ligu. I sada dugugodishnji prvoligashi sa renomeom i tradicijom treba tamo da se pojave? Da sam u upravi CZ npr, iz principa se ne bih piojavio, vec bi zatrazio odigravanje na neko drugom stadionu... Takodje Radov i Cukarickog, beda...

Bobi

pre 15 godina

Nmas vaze covece. Uvek nesto smeta ili los teren ili vetar,sunce,kisa...tvoja strucnost se ne dovodi u pitanje. I Barasa je skoro morala da igra vaterpolo pa su dali 5 komada. Ipak treba da odes.

grobelar

pre 15 godina

bio to travnat tepih ili livada
svejedno jokan neume da postavi odbranu- kod SVAKOG prekida je zagarantovana frka ispred gola partizana

jokane prati fabulu radnje

pre 15 godina

procitao sam samo recenicu stvorili smo mnogo prilika dalje nisam mogao. Jokane na kojoj si ti utakmici bio covece????? tuga koliko losa utakmica