Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 03.02.2016.

14:45

Pomoć gluvonemima: Veliko srce studenata iz Niša

Klub malog fudbala za gluvoneme i osobe oštećenog sluha “Nišava” aktuelni je šampion države i kvalifikovao se za učešće u Ligi šampiona za gluve i nagluve.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Pomoć gluvonemima: Veliko srce studenata iz Niša
Getty Images

Taj turnir biće održan od 9. do 13. februara u Uelvi (Španija), ali ekspedicija i dalje nije uspela da sakupi sredstva za odlazak.

Studentski parlament Univerziteta u Nišu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu sa clijem prikupljanja novčane pomoći kako bi najbolji gluvonemi futsaleri Srbije mogli da ostvare svoj san.

Da su sportski duh i solidarnost glavne odlike studentskog sporta, još jednom će pokazati studenti Univerziteta u Nišu. Svaki fakultet ima pravo na najviše 3 ekipe koje će se boriti za titulu najboljeg, a tačna satnica odigravanja utakmica biće objavljena nakon obavljenog žreba.

Turnir će se 4. i 5. februara igrati u hali OŠ “Mika Antić”, dok će se završnica biti odigran 7. februara u Hali Čair.

Da biste se priključili akciji, potrebno je da se prijavite u parlamentu Vašeg fakulteta. Pomozite ostvarenje sna i odlazak kluba malog fudbala “Nišava” na turnir Lige Šampiona koji se održava u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve