Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.07.2014.

08:29

Mađioničar predvideo ishod Mundijala

Poznati mađioničar Dajnamo predvideo je ishod Svetskog prvenstva u Brazilu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je otišao i korak dalje predvidevši da će „Evropljani osvojiti titulu kasnim golom u 113. minutu.“

Momak koji je počeo kao ulični iluzionista gostovao je na britanskom Skaj sportu početkom jula kada je zapečatio koverat i ostavio ga na televiziji. Vratio se na Skaj dve nedelje kasnije, a nakon što je voditelj otvorio koverat u njemu je pronašao CD.

Nakon što je pustio CD uverio se da je Dajnamo predvideo da će se Nejmar, Mesi ili Ronaldo obiljno povrediti i da će zbog toga završiti turnir. Mađioničar je takođe pogodio i da će u pitanju biti povreda leđa.

Nakon toga je rekao da je evropski tim, Nemačka ili Italija, pobediti tim iz latinske Amerike u finalu. Takođe je predvideo da će tim iz latinske Amerike biti Argentina.

Njegov poslednji pogodak je bio pobedonosni gol u finalu Mundijala. Rekao je da će pobedonosni gol postići jedan od najmlađih igrača na terenu u 113. minutu.

Prevara ili magija, odlučite sami...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve