Nova vest
Tenis

Subota, 21.01.2017.

10:30

Zimonjić za B92: Reprezentacija može da podigne Novaka

Nenad Zimonjić, vršilac dužnosti selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije, rekao je da bi potencijalno igranje mnogo značilo Novaku Đokoviću.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Zimonjić za B92: Reprezentacija može da podigne Novaka
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Đoković je ispao u drugom kolu Australijan opena u singlu, baš kao i Zimonjić u dublu, a posle tog meča za B92 je otkrio da postoji šansa da Novaka vidimo u ekipi.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

„Može, naravno, ovo je sve bilo neplanirano. Novak će sa svojim timom doneti odluku šta će i ako će igrati nešto do Indijan Velsa. To je na njima, a ako se odluči da nastupi u Dejvis kupu, to će biti dobra nedelja treninga, priprema i druženja“, rekao je Zimonjić.

Dejvis kup meč reprezentacija Srbije i Rusije biće održan od 3. do 5. februara u Sportskom centru Čair u Nišu, a Nenad ima vremena do 24. januara da prijavi ekipu.

„Svi u timu smo veoma dobri i to može mnogo da utiče na nas – da podignemo formu po završetku Dejvis kupa, a i da se Novak malo vrati“, dodao je najbolji srpski dubl igrač svih vremena.

Duel sa Rusijom biće početak novog ciklusa koji će on predvoditi sa klupe.

„Čeka nas težak meč protiv Rusije, mlade i malo poznate reprezentacije. Ipak, oni imaju odlične igrače – sva trojica su u poslednjim mečevima pobedili Viktora. To pokazuje koliko su ozbiljni protivnici. Lepo je što igramo u Nišu, imamo lepe uspomene sa meča protiv Švedske, čini mi se da je to bilo pre nekih pet godina. Nadam se da ćemo imati dobru podršku, što će nam biti važno da dođemo do pobede“, zaključio je Zimonjić.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu