Kraj B92 specijala "Melburn 2015"

Tokom dve nedelje u Melburnu videli smo mnogo spektakularnih poteza, emotivnih pobeda i poraza, iznenađenja i neočekivanih junaka.

Komentari 58

Takmičenje u singlu završeno je pobedama prvih nosilaca – Novak Đoković peti put osvojio je Australijan open, a Sereni Vilijams to je pošlo za rukom šesti put u karijeri.

Tokom tri nedelje trajanja B92 specijala posvećenog prvom Gren slem turniru u sezoni izveštavali smo o dešavanjima iz Melburna 24 sata dnevno i trudili smo se da ne propustite nijednu važnu vest, izjavu ili zanimljivost.

Osim toga, u rubrici Teme mogli ste da čitate našu najavu turnira, analize mečeva, kao i brojne druge interesantne tekstove.

U segmentu Tipovi nastojali smo da pomognemo kladioničarima, ali i da se zajedno lepo družimo, dok ste u rubrici Heroj dana mogli da čitate priče o teniserima ili teniserkama koji su obeležili dan u Melburnu.

Da bi ugođaj bio potpun, u boksu O turniru mogli ste da se informišete o gradu u kojem se održava turnir, njegovoj istoriji, zdanju Melburn parka, podlozi na kojoj se igra turnir, kao i o legendama po kojima stadioni nose imena.

Ukupno ste za vreme trajanja specijala mogli da pročitate skoro 400 vesti i izveštaja i više od 50 drugih tekstova.

Nadamo se da ste uživali sa nama i da smo opravdali vaše veliko poverenje,

B92 sport

P.S. Svoje kritike i pohvale, a naročito predloge kako dodatno da unapredimo praćenje Gren slem turnira, pošaljite nam putem komentara.

prethodna strana 1 / 42 sledeca idi na stranu