Vesti -

Bizarni nastup šokirao žiri: Žena svirala flautu polnim organom VIDEO

Emisija "Ja imam talenat", koja je nekada bila jako popularna u Srbiji, zapravo je licencirana verzija američkog formata "America's Got Talent", a, iako u našoj zemlji više ne postoji, u drugim evropskim državama, kao što je Francuska, i dalje je vrlo gledani format.

Izvor: B92, Žena.Blic.rs
Podeli

Zato ne čudi što je jedna učesnica francuske verzije apsolutni svetski hit zbog svog vrlo neobičnog, izuzetno bizarnog i do sada gotovo neviđenog talenta.

Iako smo u ovoj emisiji navikli da gledamo vrhunske, ali i one manje vrhunske, mađioničare, akrobate, repere, pevače, hazardere i kaskadere, muzičare koji prave magiju na svojim instrumentima, nismo imali priliku da doživimo stvaranje muzike putem polnog organa. I to na instrumentu koji svakom detetu u Srbiji predstavlja noćnu moru iz perioda osnovne škole.

Naime, 40-godišnja Beatris Mekif je frulicu stavila u svoj polni organ, noge raširila na naslone stolica, okrenula sa naglavačke, a onda počela da stvara melodije.

Jeste da je i publici i žiriju, ali i svima koji su snimak pogledali, krv iz ušiju krenula, ali su zato svi plakali od smeha. Neki, doduše, možda i od muke što prisustvuju jednoj ovakvoj bizarnoj situaciji demonstriranja nedoličnog (ne)talenta.

Žiri je bio neodlučan, dva člana su bila oduševljena, dva člana zgrožena, a na kraju je odluku donela publika i odlučila da Beatris umesto u sledeći krug ode kući.

Kako biste vi presudili? Apslutno "da" ili nikako "ne"?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 232 idi na stranu