Vesti -

Kristijano Ronaldo će morati ponovo na sud zbog optužbi za silovanje?

Ketrin Majorga optužila je Kristijana Ronalda za silovanje 2009. godine. Godinu dana kasnije prihvatila je vansudsko poravnanje od 375.000 dolara. Još 2018. godine pokrenula je novi postupak, koji je odbijen.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fudbaler Kristijano Ronaldo (38) ponovo će morati na sud. Kako prenosi Skaj njuz, reč je o ponovnom otvaranju slučaja koji je odbačen prošle godine, odnosno o optužbi za silovanje.

Ronalda je Ketrin Majorga optužila da ju je silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu, a godinu dana kasnije postigli su vansudsku nagodbu. Ronaldovi advokati rekli su da je Portugalac devojčici platio 375.000 dolara. Godine 2018. slučaj je ponovo došao na sud, a novi odštetni zahtev iznosio je 25 miliona dolara.

Sada Majorgini advokati ponovo traže od suda da otvori slučaj.

Kako tvrde, žele da sud prihvati ugovor koji je Majorga potpisala 2010. godine, što je onemogućava da iznosi detalje. Nakon potpisivanja ugovora, primila je uplatu od Ronalda, za koju su njeni advokati kasnije utvrdili da je preniska i da je Majorga bila traumatizovana u trenutku nagodbe.

Ronaldo je 2018. objavio da odbacuje sve optužbe za silovanje.

"Silovanje je odvratan zločin, suprotno svemu što jesam i u šta verujem", rekao je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 237 idi na stranu