Vesti -

Zvezda "Igre Prestola" na sudu zbog optužbi za eksplicitne razgovore sa maloletnicama

Zvezda "Igre prestola” Džozef Gat završio je na sudu jer je optužen za seksualno eksplicitne razgovore na internetu sa maloletnicom.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumac je viđen kako dolazi sa svojom dugogodišnjom devojkom glumicom i spisateljicom Mersi Malik.

Gat je ostao na slobodi uz kauciju nakon hapšenja koje je obavljeno na temelju kaznenog naloga za kontakt sa maloljetnicom zbog seksualnog prestupa u Los Anđelesu u aprilu 2022. godine.

Sudija vrhovnog suda rekao je da će se saslušanje nastaviti nakon 4. decembra.

Prošlo je 18 meseci otkad je glumac uhapšen u Los Anđelesu, a njegov dom su pretražili policijski službenici Odeljenja za maloletnike, Jedinice za internet zločine protiv dece sa nalogom za pretres.

Osim što je optužen za seksualni prestup sa maloletnicom, suočava se i s optužbom za posedovanje oružja za napad. Na obe optužbe se izjasnio nevinim, i iako mu je odobrena kaucija od 5.000 dolara, zabranjeno mu je druženje sa maloletnicima bez nadzora, posedovanje pornografije i korišćenje društvenih mreža, osim u poslovne svrhe.

Nedelju dana nakon hapšenja, glumac se oglasio kako bi negirao optužbe.

"Želim govoriti o apsolutno zastrašujućim i potpuno neistinitim optužbama koje su nedavno iznesene protiv mene", započeo je.

"One su 100% pogrešne i nepromišljene. Potvrdio sam greške i pogrešne informacije u današnjem saopštenju za javnost. U potpunosti sarađujem sa policijom kako bismo ovo otkrili. Veselim se što ću očistiti svoje ime. Hvala svim mojim prijateljima i obožavateljima koji znaju da je ovo neistina i razumeu da iz pravnih razloga ne mogu dalje komentarisati."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 237 idi na stranu