Vesti -

Poznati britanski glumac preminuo samo dva meseca po priznanju da ima kancer

Zvezda filma "Dve čađave dvocevke" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels), glumac Džejk Abraham, preminuo je u 56. godini

Izvor: B92
Podeli

Zvezda filma "Dve čađave dvocevke" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels), glumac Džejk Abraham, preminuo je u 56. godini.

On je izgubio život samo nekoliko meseci nakon što je podelio svoju priču o dijagnozi kancera. Takođe, tom prilikom je priznao i da je lekaru trebalo da ode ranije...

Glumcu je dijagnostikovan rak prostate, koji se kasnije proširio na ostatak njegovog tela i stvorio tumore na kičmi, kukovima i bešici.

Džejk, koji se poslednji put pojavio na sceni u pantomimi "The Scouse Jack and the Beanstalk", rekao je da je konačno otišao kod svog lekara posle dužeg perioda bolesti.

Rekao je za Liverpul ECHO tada:

"Radio sam, ali se nisam osećao dobro. Gurao sam uz one mantre koje govoriš kada se ne osećaš dobro, nemaš energije i imaš bolove. Kostim za predstavu je bio ogroman, znao sam da mi tada nije dobro, ali, ja dugo nisam bio dobro."

"Ono što me je nateralo da odem kod lekara i uradim test na PSA (prostata-specifični antigen) je to što sam prošao krv u urinu. Dobio sam test i završio u bolnici. Rekao je 'ti imaš rak, tako mi je žao'. Rekao je da ga imam godinama, možda četiri godine.", ispričao je tada.

Osim u filmu "Dve čađave dvocevke", Džejk Abraham se pojavio i u "Prisoners Wives", "Holby City", "The Bill", "Red Dwarf" i drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 237 idi na stranu