Vesti -

Holivudski glumac potkačio savremene muškarce: "Feministkinje ih pretvaraju u slabiće"

Holivudski glumac Kevin Sorbo osvojio je publiku širom sveta 90-ih godina prošlog veka, ali čini se da već dugo ne uživa status omiljenog.

Izvor: Žena.Blic.rs
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, prilično je ozloglašen, a sam tvrdi da je stavljen na crnu listu Holivuda i to zbog kontroverznih stavova na brojne teme, između ostalog onih političkih.

Nedavno je Sorbo muškarce u Holivudu okarakterisao kao "beskorisne idiote bez mozga" koji ne razumeju šta je to muškost. On je u svom eseju za Fox News prozvao takozvanu woke kulturu Holivuda, posebno ciljaljući na zvezde poput Timotija Šalamea i Bilija Portera.

Sorbo je napao koncept savremenog muškarca, insistirajući pritom da su feministkinje "pobedile" jer su muškarci popustili pred svojim osnovim željama kao što su piće, droga, video igrice i pornografija.

"Nije toliko važno kom spektru muškosti pripadate; ako ste žrtva svojih najnižih pobuda, feministička kultura je pobedila. Ti si upravo onakav kakav oni žele da budeš", napisao je.

Glumac se osvrnuo i na androgini stil određenih slavnih glumaca, te u svoje uverenje da feministkinje pretvaraju muškarce u slabiće.

"Društvo danas ozbiljno pogrešno shvata muškost. S jedne strane volimo da normalizujemo androgine muškarce kao što je Bili Porter koji nosi suknje i puf haljine. Na primer, najbolje obučen mušarac po izboru magazina "GQ" u 2019, Timoti Šalame često nosi odeću koju vaš deda ni mrtav ne bi obukao. Gde god da pogledamo, vidimo smele, samouverene, snažne žene koje stoje ispred pasivnih muškaraca koji se tiho povlače u pozadinu. U podrum! Posebno su očevi ti koji su odjednom postali meta svakog holivudskog woke udarca, nespretni, beskorisni idioti koji nikako ne doprinose svojim porodicama ili zajednicama, ali su tu da budu žrtvovani kao predmet ismevanja", kaže Sorbo.

"Okrutni muškarac koji samo zloupotrebljava svoju snagu, ne razume i ismeva pojam muškosti", naveo je Kevin kako Holivud danas prikazuje muškarce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu