Vesti -

Brus Vilis snimljen prvi put posle potresnog intervjua supruge Eme FOTO

Slavni glumac Brus Vilis pojavio se prvi put u javnosti nakon što je njegova supruga Ema Heming Vilis gostovala juče u emisiji "Today" i bila na ivici suza.

Izvor: Daily Mail
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Holivudska legenda Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom. Fanovi su veoma zainteresovani za njegovo stanje i da vide kako sada izgleda. Njihova namera je najbolja mada ima i onih koji se rukovode pukom radoznalošću. Intervju sa Emom bio je izuzetno praćen, a oglasile su se i glumčeve ćerke iz njegovog braka sa Demi Mur.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Legendarni Brus Vilis viđen je u Los Anđelesu, fotografisan je na mestu suvozača dok je automobilom upravljao drugi muškarac. Slavnog glumca podržavaju milioni obožavalaca, a svaki novi detalj pomno se prati.

"Zaista ne mogu da budem ponosnija na Emu Heming Vilis što je iskoračila u javnost (iako je to zastrašujuće!!!) da podeli priču o našoj porodici kako bismo podigli svest o frontotemporalnoj demenciji. Ema, ti si šampionka u ovome i inspirišeš me svakog dana svojom hrabrošću i dubokom ljubavlju. Tvoja hrabrost pokreće planine", oglasila se ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur Skaut Vilis, a njena sestra Talula je dodala: "Tako sam ponosna na svoju porodicu" .

Brus Vilis sa bivšom suprugom Demi Mur ima i ćerku Rumer, dok je sa Emom dobio Mejbel i Evelin. Veoma su udruženi u njegovoj borbi sa bolešću, kao istinski primer porodične solidarnosti.

Saopšteno je ranije ove godine da se čuveni glumac bori sa demencijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu